Grosthuizen 1, Avenhorn

Vergelijkbare documenten
Egmondermeer 5, Egmond Aan Den Hoef

Zandwilg 24e, Winkel

Bouwjaar: ca Woonoppervlakte: ca. 250 m² Inpandige garage: ca. 140 m² Inhoud: ca m³ Perceeloppervlakte: 1030 m². Aanvaarding: in overleg

Middenweg 483, HEERHUGOWAARD

bouwkavel aan de Herenweg 196A te Alkmaar

De Stek 22, Nieuwe Niedorp

Kostverlorenstr aat 33, Nieuwe Niedorp

Heereweg 133, Schoorl

Koperwiek 28, Nieuwe Niedorp

De Lange Akker 25, Nieuwe Niedorp

Belt 48, Hippolytushoef

Kostverlorenstr aat 30, Nieuwe Niedorp

Noord Zijperweg 30 a, Wieringerwaard

In een ruim opgezette straat, staat deze speelse 2-onder-1 kap woning. Bouwjaar: Woonoppervlakte: ca. 110 m²

De Omloop 4, Nieuwe Niedorp

Nobelstr aat 7, Lutjewinkel

Van Veenweg 75 a, HEERHUGOWAARD

Tochtsloot 1, Waarland

Witte Paal 302, Schagen

Korte Wuiver 3, Hoogwoud

Hogebierenweg 9, Haringhuizen

Dijk 25, Broek op Langedijk

Noord Zijperweg 35, Wieringerwaard

Bouwk avel Floralaan 8, t Veld

Kreil 13, Wieringerwaard

Laanderweg 23, Heerhugowaard

Dorpsstr aat 101, Nieuwe Niedorp

Krommeakker 7, Noord-Scharwoude

Herenweg 24 a en 24, Hoogwoud

Bouwjaar: 1928 Woonoppervlakte: ca. 105 m² Overige ruimte begane grond: ca. 90 m² Inhoud stolp: ca m³

Christine Baderland 2, Heerhugowaard

Molendijksweg 6, Obdam

Wilhelminalaan 32, T VELD

Geesterland 19, Ursem

Korenmolen 27, NIEUWE NIEDORP

Verlaat 26, Oude Niedorp

Onderdijk 239, Wervershoof

Pieter Dekkerstr aat 86, Winkel

Lutkedijk 42 a, Obdam

Rijdersstraat 12 a, t Veld

Plantsoen 14, Schagen

Veenhuizerweg 16, Heerhugowaard

Oudelandsdijkje 11 a, Hensbroek

Hoefplein 14, Nieuwe Niedorp

Juttepeer 43, Winkel

Weereweg 96, Lutjewinkel

De Lange Akker 37, NIEUWE NIEDORP

Groote Geldebosch 8, Heerhugowaard

Vijverweg 12, Nieuwe Niedorp

Alingterp 3, Warmenhuizen

Hopmansweg 13, Oudk arspel

Ganzehof 19, Midwoud

Plantsoendwarsstr aat 18, Lutjewinkel

Heerenweg 28-30, Barsingerhorn

Ruigeweg 28 a, Sint Maartensbrug

Westeinde 284, Berkhout

Zandwikke 6 f, Winkel

Mientweg 42 a, Lutjewinkel

K alverdijk 52 B, Tuitjenhorn

Landbouwstr aat 13, Schagen

Juttepeer 10, Winkel

Tulpappel 37, Winkel

Bouwjaar: ca Landelijker kan bijna niet... in buurtschap Moerbeek staat deze. Woonoppervlakte: ca. 225 m²

De Buurt 33 a, Venhuizen

De Omloop 16, Nieuwe Niedorp

Lijsterbesweg 35, Sint Maarten

Noordervaart 111, Stompetoren

Tr ambaan 127, NIEUWE NIEDORP

Kreek 6, Benningbroek

Barsingerweg 10, WIERINGERWAARD

Zuid Zijperweg 33, Wieringerwaard

Smeerlaan 12, Schoorl

Grosthuizen 29, Avenhorn

Pieter Dekkerstr aat 6, Winkel

Rijdersstr aat 77, t Veld

Waarddijk 4, HEERHUGOWAARD

Oosterblokker 133, Oosterblokker

Plantsoen 22, Schagen

Grote Sloot 434, Schagerbrug

Dorpsstr aat 95, Winkel

K alverdijk 52 B, Tuitjenhorn

Baarsdorpermeer 1, ZUIDERMEER

P Bossenstr aat 35, Hoogwoud

Poolland 6, Barsingerhorn

Weidemolen 10, Nieuwe Niedorp

Terpstr aat 33, Wieringerwerf

Bouwjaar: 1987 Woonoppervlakte: ca. 178 m² Inhoud: ca. 582 m³ Perceeloppervlakte: ca m². Aanvaarding: in overleg

Emmahoeve 9, Slootdorp

Else van den Banlaan 24, Heerhugowaard

Dokter de Vriesstr aat 7, Benningbroek

Rijdersstr aat 65, T Veld

Populierenstr aat 1, WINKEL

Bouwjaar: 1999 Woonoppervlakte: ca. 450 m² Inhoud: ca m³ Perceeloppervlakte: 555 m²

Zuid Spierdijkerweg 77, Spierdijk

Lutjewallerweg 10, SCHAGEN

Aanvaarding: in overleg

Plantsoen 8, Schagen

C. Liefhebberstr aat 7, Kolhorn

Transcriptie:

Grosthuizen 1, Avenhorn

Bouwjaar: ca. 1970 Aan de rand van Grosthuizen, op loopafstand van het IJsselmeer Woonoppervlakte: ca. 100 m² staat deze vrijstaande woning met ruime werkplaats/schuur op maar Inhoud: ca. 325 m³ Oppervlakte schuur: ca. 100 m² liefst 1600 m²! De woning betreft een semi bungalow met 2 slaapkamers waarvan 1 op de begane grond. Desgewenst kan er op de Perceeloppervlakte: 1600 m² verdieping nog een 3e slaapkamer worden gerealiseerd. De werkplaats is ca. 100 m², verwarmd en v.v. openslaande deuren. Aan de achterzijde grenst het perceel aan het water. U kunt in de ruime tuin heerlijk vertoeven, er is altijd wel een plekje uit de wind te vinden. Aanvaarding: in overleg Gelegen op fietsafstand van de nostalgische stad Hoorn en toch landelijk en privacyvol.

Indeling Begane grond Entree, hal, meterkast (4 groepen, 1x krachtstroom en 2 aardlekschakelaars), toilet, en een douche met wastafel. Woonkamer aan de voorzijde v.v. een rookkanaal en met veel natuurlijk lichtinval. Via de hal bereikt u slaapkamer 1 v.v. een inbouwkast. De dichte keuken is tevens bereikbaar via de hal en deze is v.v. een 4-pits elektrische kookplaat, afzuigkap, 2 spoelbakken, oven, koelkast en een plavuizen vloer met vloerverwarming. Via de keuken komt u in de bijkeuken welke is v.v. was- en droogaansluiting, een vlizotrap naar de eerste verdieping en een buitendeur. Eerste verdieping Overloop, slaapkamer 2 met een geïsoleerd dak. Tevens zijn er 2 bergruimtes met de CV installatie en de boiler. Op de verdieping kan desgewenst een 3e slaapkamer worden gerealiseerd. Tuin Het perceel is zeer ruim, privacy gelegen en grenst aan de achterzijde aan het water. Er zijn meerdere terrassen, er is een bomenhaag en een gazon. Tevens is er een hobbykas. Het oprijpad loopt tot en met de schuur en is netjes geasfalteerd.

Werkplaats/schuur Bijzonderheden Deze is heeft een afmeting van ca. 14x7,5 m. en is v.v. een loopdeur - Vrijstaande woning met zeer grote werkplaats/schuur en op ruim en openslaande deuren. De betonnen vloer is v.v. vloerverwarming perceel. en er is krachtstroom aanwezig. De verdieping is geheel bevloerd en - Gelegen op fietsafstand van de stad Hoorn en nabij de rijksweg A7 er kan gemakkelijk een vaste trap worden gemaakt. richting Amsterdam. Achter de schuur is een aanbouw met verlichting en elektra. - De woning heeft thans 2 slaapkamers, er kan gemakkelijk een 3e slaapkamer worden gerealiseerd. - 1 Slaapkamer en badkamer op de begane grond. - De werkplaats heeft een afmeting van 14x7,5 m., is verwarmd en de verdieping is geheel bevloerd.

Kadaster en lijst van zaken blijft achter gaat mee ter overname Uittreksel Kadastrale Kaart Uw referentie: ar De lijst met roerende zaken wordt bij verkoop besproken. 157 156 393 1 2 0 m 5 m 25 m Deze kaart is noordgericht 12345 Perceelnummer 25 Huisnummer Vastgestelde kadastrale grens Voorlopige kadastrale grens Administratieve kadastrale grens Bebouwing Overige topografie Voor een eensluidend uittreksel, Apeldoorn, 8 februari 2013 De bewaarder van het kadaster en de openbare registers Schaal 1:500 Kadastrale gemeente Sectie Perceel WESTER-KOGGENLAND AE 157 Aan dit uittreksel kunnen geen betrouwbare maten worden ontleend. De Dienst voor het kadaster en de openbare registers behoudt zich de intellectuele eigendomsrechten voor, waaronder het auteursrecht en het databankenrecht. Kadaster: gemeente Wester-Koggenland, sectie AE, nummer 157, groot 1600 m² Deze kaart is noordgericht. Aan dit uittreksel mogen geen maten worden ontleend. De auteursrechten zijn voorbehouden aan de Dienst voor het Kadaster en de openbare registers.

Over Klaver Makelaardij Tussen de vele makelaars op de woningmarkt manifesteert Klaver Makelaardij zich al jarenlang als opvallend én succesvol kantoor. Op de reguliere markt zijn wij vooral ijzersterk in en om Niedorp. In het segment buitenwonen is Klaver Makelaardij zelfs een landelijke trendsetter. En daar plukt ú de vruchten van. Onze kracht is de combinatie van een groot netwerk en doeltreffende woningpromotie. Wij benaderen uw doelgroep actief. Daarnaast onderhoudt Klaver Makelaardij een unieke database vol woningzoekenden. Zo komt uw woning altijd bij de juiste mensen onder de aandacht. vlnr: Kirsten Snoek, Marga Leegwater-Manshanden, Geert Klaver, Anne Reijne, Dick Waiboer, Dorien Bos-Klaver, Thieu Bink, Anja Kater, Anne Bakker en Halewijn Vermeulen. Quotes van enthousiaste klanten: Erwin en Sandra van Dijk (De Gouwe): Ons oude huis werd snel verkocht en het nieuwe huis is een superaankoop. Een topteam! Ivar en Patty Laan (Nieuwe Niedorp): Zonder de prijsonderhandelingen van Klaver hadden we dit pand nooit voor deze prijs gekregen. Ralph en Ellen Burgemeestre (Nieuwe Niedorp): We komen uit een rijtjeshuis en wonen nu echt buiten op een boerderij. Een droom is uitgekomen. Pieter en Linda Groot (Middenbeemster): Nuchter boerenverstand en een handelswijze met veel persoonlijke begeleiding, waardoor het zeer vertrouwd is.

Klaver Makelaardij B.V. Trambaan 12 1733 AX Nieuwe Niedorp Tel. 0226-414008 Fax 0226-414009 info@klavermakelaardij.nl www.klavermakelaardij.nl