37e jaargang Nr maart Herinnering.

Zaalvoetbaltoernooi Midwoud E1

37e jaargang Nr 2. 5 september september

WEDSTRIJDPROGRAMMA

WEDSTRIJDPROGRAMMA Oefenwedstrijden DESS 1 ASV 55 1 D. Poot DESS 1 Zwaagdijk 1 E. Kan DESS 1/2 DESS 1/2 W. Kistema

37e jaargang Nr Maart De lotenverkoopsters afgelopen zondag. Bedankt meiden!!! ODESSA

Graag verneem ik wie dit op zijn/haar geweten heeft. Mijn telefoonnummer en mailadres staan achter in de Odessa. De gouden tip zal beloond worden.

Vrijwilligers/ sponsoravond

Memoriam. We zullen Guus blijven herinneren als de man die altijd het positieve zag denkend in kansen en niet in bedreigingen.

Na elke training de verplaatsbare doelen van het veld en op het plein zetten. De netten van de vaste doelen omhoog.

ZAALVOETBALTOERNOOI E1 MIDWOUD

Een berichtje van de familie Huisman over Nico.

37e jaargang Nr mei 2012

Zondag Uit

37e jaargang Nr september Dess 1 Zuidermeer 1

Hallo lezers van de Odessa,

Zondag Uit

Vermist!!! Wie weet waar de kruiwagen van DESS is. Tijdens de zomerstop is deze zoek geraakt.

37e jaargang Nr November 2010

Tsjaa het is nog een dun Odessaatje, deze eerste van het seizoen 2009/2010. Des te meer reden om de komende weken je verslagen enz. aan te leveren.

Nog een paar competitiewedstrijden en een aantal toernooien voor de jeugd en dan zit ook seizoen 2010/2011 er op.

38e jaargang Nr apr Dess 2 VS de Koog 2

AAN ALLE TRAINERS!!! Beste DESS-ers,

37e jaargang Nr november 2011 DESS 1-TWISK TSV 1 ODESSA 1

Dess verliest bekerwedstrijd tegen MOC...

Jisp versus Dess 2-3 ODESSA 1. 37e jaargang Nr november Onvolwassen gedrag bijna fataal.

De ME1 van SV DESS uit Benningbroek/Sijbekarpsel is voetbalkampioen geworden.

Grote DESS Loterij. Zoals elk jaar organiseert Dess weer tijdens de voetbalweek 21 t/m 26 mei 2012 de grote DESS loterij.

ODESSA 1. 38e jaargang Nr aug 2012 WIJ GAAN WEER VAN START!!!

HET IS ECHT NOODZAKELIJK DAT DEZE TAKEN WORDEN OPGEPAKT!

DESS neemt per direct afscheid van trainer Beerepoot

37e jaargang Nr augustus Seizoen

SV DESS KWIEK 1-2 ODESSA 1. 38e jaargang Nr nov punten verloren, of strijdlust en passie gewonnen?

35e jaargang Nr Augustus Kantinetje hè. ODESSA 1

37e jaargang Nr maart Dess 1 Callantsoog 1

WbSv DESS 2 0 ODESSA 1. 37e jaargang Nr september 2011

De renovatie van het B-veld

Het is dus niet voldoende om dit via de trainer, coach of begeleider door te geven. Deze wijzigingen zullen niet in behandeling genomen worden.

Zondag 19 November Zondag 26 November 2017

WEDSTRIJDPROGRAMMA Zondag 6 September Thuis. Zondag 6 September Uit. WEDSTRIJDPROGRAMMA Zondag 13 September Thuis. Zondag 13 September Uit

Krappe doch dik verdiende zege Dess.

Proteus minitoernooi 2012 (2)

2009 ZIT ER WEER OP ODESSA 1. 35e jaargang Nr December 2009

Gemeente akkoord met vernieuwing B-veld!

Jaap zal het komende seizoen de mannenselectie trainen en het eerste coachen.

INLEVEREN LOTEN BOEKJES

WEDSTRIJDPROGRAMMA Zondag 4 Oktober Thuis. Zondag 4 oktober Uit. WEDSTRIJDPROGRAMMA Zondag 11 Oktober Thuis. Zondag 11 oktober Uit

Minipolo toernooi in Apeldoorn

DESS Loterij. Zoals elk jaar organiseert Dess weer tijdens de voetbalweek de DESS loterij.

WEDSTRIJDPROGRAMMA Zondag 15 Februari Thuis. Zondag 15 Februari Uit

Zondag 17 December Zondag 24 December 2017

Callantsoog 1 - Dess 1

Zondag 21 Januari Zondag 28 Januari 2018

37e jaargang Nr 5. 6 September Dess 1 Geel Zwart 1

Arie is het verslag lang genoeg? Tot volgende week, De reizende reporter. ODESSA 2

KLUSSENDAG 14 MEI 2011

DESS 1 Schellinkhout maart 2015

Veteranen: Woudia Dess

NIEUWJAARSWEDSTRIJDEN 6 januari 2013

39e jaargang Nr okt 2013 ODESSA 1

DESS 1 Flevo 1 ( ) 1-2

ODESSA 1. 39e jaargang Nr nov 2013 DESS 1 HOSV ( )

Dorpsveiling wederom groot succes!!

WEDSTRIJDPROGRAMMA Zondag 6 Maart Thuis. Zondag 6 Maart Uit. WEDSTRIJDPROGRAMMA Zondag 13 Maart Thuis. Zondag 13 Maart Uit

Zondag 4 maart Zondag 11 Maart 2018

V.V.W. Seniorennieuws. VVW 1 verliest van Kleine Sluis en VVW 2 toont veerkracht

37e jaargang Nr December Het zit er weer op

DESS DA1 SEW DA1 ODESSA 1. 36e jaargang Nr Maart 2010

37 e jaargang nr december

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum

Zondag 24 Mrt Zondag 31 Mrt 2019

Minipolo toernooi in Zutphen

WEDSTRIJDPROGRAMMA Zondag 15 November Thuis. Zondag 15 November Uit

DESS DA1 De Zouaven DA2

Wij zijn een teamgenoot; Karin een echtgenoot; Kyra en Krijn hun papa en Dess een waardevolle speler kwijt. En dat heet verlies.

Vrijdag 7 september bereikte ons het droevige bericht dat Anita na een moedige strijd in haar eigen vertrouwde omgeving is overleden.

Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag Zondag JA1 Cartouche JA1 Rotterdam JB3 JB1

Van de Voorzitter, ODESSA 1. 38e jaargang Nr mrt 2013

36e jaargang Nr April het kantine personeel van afgelopen zondag ODESSA 1

V.V.W. VVW 1 hard onderuit

DESS 1 Zwaagdijk 1 op zondagmiddag 2 september 14:00uur sportpark DESS veld A en op veld B is ook om 14:00uur de wedstrijd AGSV 1 ALC 1

Schellinkhout 1 DESS ( )

Van de Voorzitter ODESSA 1. 39e jaargang Nr feb Beste lezers,

Zondag 14 Februari Uit

Transcriptie:

37e jaargang Nr 10 24 oktober 2011 Zaterdag 29 oktober 2011 Dorpshuis de Vang Zaal open: vanaf 19.30 uur start veiling 20.00 uur ODESSA 1

WEDSTRIJDPROGRAMMA 30-10-2011 veld tijd wedstrijdnr wedstrijd Scheidsrechter/ rijders A 10:00 57508 DESS 3 Sporting S 3 Jan van Ijzerloo A 14:00 73522 DESS Da1 de Zouaven Da2 Jan Kok A 12:00 73515 DESS Da2 de Zouaven Da1 Bas o/d Kelder Uit tijd vertrek wedstrijdnr wedstrijd 14:00 2627 Callantsoog 1 DESS 1 S. Bierman 14:00 13:00 57733 SRC 2 - DESS 2 11:00 10:00 67887 AGSV Ve1 DESS Ve1 10:00 9:00 71351 Dynamo B1 DESS B1 Sjoerd, Dian, Sam 6-11-2011 veld tijd wedstrijdnr wedstrijd Scheidsrechter/ rijders A 14:00 3790 DESS 1 Twisk TSV 1 O. Polatci A 11:45 58347 DESS 2 Succes 3 Rene Aay A 10:00 67924 DESS VE1 Spartanen VE2 Jan van Ijzerloo Uit Tijd vertrek wedstrijdnr wedstrijd 14:00 13:00 57987 VVW 5 DESS 3 11:00 10:00 73614 Strandvogeld Da1 - DESS Da1 11:30 10:30 73564 KGB Da2 DESS Da2 Uitslagen zondag 23-10-2011 DESS Da1 - Grasshoppers Da2 4-3 DESS Da2 Winkel Da3 3-0 Relatienummer DESS: BBFW13I Wedstrijdcoördinator: CA Moolevliet rel.nr. MMTS572 Invullen door coach op wedstrijdformulier Afgelastingen: Algehele afgelastingen op teletekst 603 West 1 categorie A standaard elftal Categorie B overige teams Afgelastingen van de thuis wedstrijden staan zo snel mogelijk op de Voetbal.nl bij clubs en competities onder zoek op club (deze week). Ook staan ze zo snel mogelijk vermeld op www.svdess.nl ODESSA 2

Agenda: 29 oktober 2011 Veiling 2 november 2011 Bestuursvergadering 7 december 2011 Bestuursvergadering 21 t/m 26 mei 2012 Voetbalweek KLEEDKAMERS SCHOONMAKEN Zoals ieder jaar zullen de diverse teams ook dit jaar worden opgeroepen voor het schoonmaken van de kleedkamers. We hebben de aanpak hiervan echter veranderd. Dit omdat de opkomst slecht was. Uiteraard betreuren we dit want het enige middel dat blijkbaar werkt is het opleggen van een sanctie als je niet komt opdagen. VANAF NU zullen we tijdig (2 maanden van tevoren) in de Odessa aankondigen welke spelers op welke avond in de kantine worden verwacht. Deze lijst zal wekelijks in de Odessa worden afgedrukt. Doordat deze avond ruimschoots op tijd wordt aangekondigd heeft iedereen de tijd om zijn of haar agenda te blokken of een vervanger te zoeken. Indien een speler niet op komt dagen zullen we deze een boete van 20 euro opleggen. Wanneer je aan de beurt bent om de kleedkamers schoon te maken, dien je om 19:00 uur aanwezig te zijn. Het bestuur. Dinsdag 15 november 2011 Dinsdag 13 december 2011 Dinsdag 10 januari 2012 Dinsdag 07 februari 2012 Sjors Munster Vincent Vriend Frederik van der Ven Jelle van Yperen Eric Admiraal Rubel Kool Marco Appel Joost Scholten Harm op den Kelder Ruben Kistemaker Max van Schagen Robert-Jan Wit Erik Appel Sjaak Appelman Mathijs Wit Sven Frieswijk Daniël Kool Richard van Diepen Kris Vlaar Lisandro Victoria Mike van Harskamp Robert Borg Joey Vriend Jan Keeman Joop Kool Sjaak Mulder André Appel Marco Kremer Rob van Aarst Roland Bontekoning Hans Mijs Chris Keesom Klaas Swier Jacob Bakker Jelle van de Berg Laurens Groot Mark Swier Niels Kuip Mark Vlaar Martin Bakker ODESSA 3

Nieuwe bordsponsor S.V. DESS In deze rubriek introduceren wij de nieuwe sponsoren aan u. In deze editie introduceren wij de nieuwe bordsponsor Wago-style. Een webwinkel die western style artikelen verkoopt van stoelen, kleden tot een volledige bar. Wago- style staat gelijk aan sfeervol wonen in een Amerikaans landelijke stijl. U vindt hier prachtige massief eikenhouten kasten, met leer beklede zitmeubelen, tot aan huiden, vachten en western decoraties. In deze stijl zijn er talloze mogelijkheden op het gebied van wooninrichting Door de nauwe contacten met de kleine Nederlandse fabrikanten is het mogelijk om elke stoel, bank of huid naar eigen wens te laten bekleden of afwerken. Deze vorm van zakendoen zorgt daarnaast ook voor een zeer hoge kwaliteitsnorm en een garantiestelling bij beschadiging of verkeerde levering. Deze persoonlijke benadering en gastvrijheid word direct doorgetrokken bij het tonen van de producten en mogelijkheden. Een onderscheidende kwaliteit van deze internetwinkel is zijn showroom op de Westerstraat 47 te Sijbekarspel. Hier word u van dinsdag tot zaterdag tussen 16:00 en 18:00 met open armen ontvangen om een vrijblijvend kijkje te komen nemen naar alle prachtige kwaliteitsproducten die er getoond worden. Wilt u buiten deze tijden langskomen neem even contact op zodat Marc en Ellen aanwezig zijn. Wago-style.nl 06-22660988 Westerstraat 47 1655LC Sijbekarspel ODESSA 4

DESS DA1 Grashoppers DA2 Dit weekend konden de dames weer een beetje uitslapen op de zondag, want we hoefden pas om 14:00 uur te spelen. De bekerwedstrijd tegen Grashoppers da2 stond op het programma. Een aantal weken geleden speelden we 3-3 in de competitie, dus de verwachting was een spannende, gelijkwaardige pot. Als goede voorbereiding wilde Nico een uitgebreide bespreking voorafgaand de wedstrijd. De sterke punten en de verbeterpunten van iedere speelster werden besproken. We moeten uitgaan van ieder zijn krachten en als een team samenspelen. Vorige wedstrijd tegen Grashoppers hebben we een aantal cadeautjes weggegeven, dus dat moeten we deze wedstrijd goed gaan maken. Denise verdedigde het doel. De achterhoede bestond uit Mandy, Lotte, Marijke en Delia. Op het middenveld stonden Renate, Charlotte en Marije. En onze aanvallers waren Michelle, Suzanne en Anne. Na de aftrap van DESS kwamen er al snel verschillende mooie acties op de helft van Grashoppers. Er was veel goed samenspel tussen Marije en onze snelle spits Michelle. Onze junior Marije schoot de bal naar Anne, Anne wist met een goede actie te scoren (1-0). Op het middenveld was veel ruimte, waardoor verschillende acties vanuit de achterhoede werden opgezet en goed werden overgebracht naar de voorhoede. Een geweldige steekpass van Charlotte op Anne, resulteerde tot nogmaals een doelpunt vanuit Anne s rechterschoen (2-0). Een spits van Grashoppers wist door de verdediging van DESS te gaan en maakte de 2-1. Renate werd gewisseld voor Maartje. Maartje had na een wedstrijd spelen nog veel energie over en wist verschillende acties te maken. Een paar speelsters voorbij spelen is voor Maartje niet moeilijk en wist daarnaast ook nog te scoren, 3-1. De spitsen van Grashoppers bleven ook volhouden en wisten voor de rust nog de 3-2 te maken. In de rust werden een aantal wisselingen toegepast. Roos kon toch nog op tijd aanwezig zijn voor de tweede helft. En Loren ging ons versterken in de voorhoede. Er werd in de tweede helft iets meer met paniek gevoetbald. De felle zon scheen bij iedereen in het gezicht, waardoor sommigen soms niet goed konden zien waar de bal geschoten werd. Toch werd er wel weer veel op de helft van Grashoppers gevoetbald. Er werden veel acties voor het doel gecreëerd, maar weinig speelsters schoten op het doel. Maar Loren naam dit initiatief wel en schoot de 4-2 binnen. Grashoppers wist de 4-3 nog te scoren en dit was gelijk de eindstand van de wedstrijd. De punten voor de bekercompetitie zijn weer binnen! Volgende week weer een belangrijke wedstrijd voor de competitie, dus deze week weer hard trainen. Ik hoop dat de trainingsopkomst de komende tijd weer omhoog zal gaan. Loren, Maartje en Marije bedankt voor het meespelen! We hopen dat we vaker beroep op jullie mogen doen. #10 ODESSA 5

VVS DA1 DESS DA2 Zondag 16 oktober 2011 Zondagmiddag om 13:00 vertrokken wij in de richting van Spanbroek om tegen VVS te voetballen. Het was erg mooi weer en we hadden er dan ook veel zin in. Vooral ik had er veel zin in, dus zodra ik klaar was met omkleden ging ik met Wieneke alvast een balletje schieten. Helaas overleefde mijn voetbalschoen dit niet en deze is dan ook ter plaatse gesneuveld, de bank lachte al naar me: ik begon als wissel. De wedstrijd begon heel matig. We startten redelijk wat aanvallen, maar het zorgde nog niet echt voor dreiging. Aan de andere kant dacht VVS er ook zo over, maar zij kwamen helaas wel tot scoren. Ze scoorden twee keer vrij snel achter elkaar, waardoor we al gauw 2-0 achter stonden.. We zouden deze wedstrijd eigenlijk makkelijk moeten kunnen winnen, dus we waren eigenlijk best wel verbaasd over de tussenstand. Er moest duidelijk iets gaan veranderen. We merkten al snel dat de keepster van VVS niet echt een toppertje was, dus we besloten om voor wat meer dreiging te zorgen door gewoon op doel te schieten als je de kans daarvoor zag. Gelukkig konden we de wedstrijd een andere wending geven en wij namen de touwtjes in handen. We kwamen terug in de wedstrijd door de 2-1 van Lisa en de 2-2 van Leonie. Wij lieten het hier natuurlijk niet bij zitten en we schoten er voor rust nog 2 doelpunten in, op naam van: Lisa (2-3) en Loren (2-4). Het laatste doelpunt voor rust was een erg mooi doelpunt. Loren lopte de bal over haar tegenstander heen en ging er daarna zelf vandoor met de bal om hem vervolgens nog mooi af te ronden op doel. Gelukkig kwamen mijn helden vlak voor de rust aan met een stel voetbalschoenen, zodat ik de tweede helft alsnog mee kon spelen (dankjewel Denise, je bent een topper!). Tijdens de rust heb ik me warmgelopen, dus wat er toen is besproken weet ik niet. Waarschijnlijk zijn de meiden even flink toegesproken en hebben ze goede moed verzameld om er nog even wat puntjes bij te schieten, want de tweede helft was helemaal van ons. De tweede helft speelde zich voornamelijk af op de helft van VVS. We waren lekker aan het aanvallen en hier en daar vielen dan ook wat doelpunten. De 2-5 werd gescoord door Wieneke vanaf links(!!!), de 2-6 werd wederom gescoord door Loren, de 2-7 werd gescoord door Joy en Loren besliste uiteindelijk de wedstrijd in de slotfase met 2-8. Achteraf gezien hebben wij een goede wedstrijd gespeeld. We hadden wat opstartproblemen, maar dit hebben we goed opgepakt en we hebben uiteindelijk de rest van de wedstrijd in handen gehad. Met een 2-8 overwinning gingen wij terecht en erg tevreden naar huis toe. #8 ODESSA 6

DESS DA2 Winkel DA3 Zondag 23 oktober 2011 (inhaalweekend) DESS DA2 Winkel DA3 is zondag in 3-0 geëindigd. In een wat vreemde wedstrijd zorgden Wieneke Klijnsma, Melanie Swier en Tessa Bos na rust voor de goals. Scoreverloop: 68. Wieneke 1-0, 78. Melanie 2-0, 82. Tessa 3-0 Scheidsrechter: Anita van Arem DESS DA2: Danielle, Melanie, Tessa, Joy, Yvonne, Leonie, Lisa, Rosalie, Lydia, Maartje, Loren, Wieneke, Rosan Wedstrijdverloop: Afgelopen weekend, het weekend van 23 oktober, het weekend van onze jarigen Wieneke & Corine (namens ons allen gefeliciteerd!), hebben wij onze wedstrijd tegen Winkel DA3 ingehaald, die eerder dit seizoen is afgelast. Winkel staat ergens onderaan in de poule en wij gingen er dan ook vanuit dat we deze wedstrijd (dik) zouden winnen. We hadden deze wedstrijd 2 doelen (en nee, dan bedoel ik niet die zwart witte) waar we ons op focusten, namelijk: de nul houden aan onze kant, omdat we tot nu toe nog geen wedstrijd zonder tegendoelpunten hebben gespeeld en twaalf doelpunten scoren om de bovenste plek te veroveren van Zouaven! Tot nu toe hebben we alles gewonnen, dus die 12-0 zou dan wel erg leuk zijn Helaas pakte de wedstrijd heel anders uit dan gedacht. Wij waren continu aan het voetballen op de helft van Winkel en we speelden lang niet slecht. Integendeel zelfs, we waren eigenlijk hartstikke lekker aan het tikken. Maar aan onze afronding ontbrak het helemaal, de ene na de andere bal vloog over, naast of in de handen van de keepster. De ballen wilden er gewoon niet in en met een 0-0 tussenstand gingen we de rust in. Ook daar werd geconcludeerd dat het niet aan het voetbal op zich lag, maar aan de afronding. We moesten dit dus anders gaan aanpakken en we moesten proberen laag en in de hoekjes te schieten. Dit klinkt altijd makkelijk, maar zo makkelijk is dat nog niet. Ook de tweede helft verdwenen veel ballen in het vangnet. Tot die ene mooie voorzet van Loren die afgerond werd door Wieneke, nu wel in het doel, zorgde voor een 1-0 voorsprong. We stonden in ieder geval voor, maar er moesten natuurlijk nog wel wat puntjes bij (de 12-0 kon natuurlijk nog steeds..). Na alle afstandsschoten die er niet in gingen, schoot Melanie er gelukkig wel eentje heel mooi in, die zorgde voor de 2-0. De wedstrijd werd beslist met een penalty die Tessa, koeltjes maar goed, in het hoekje schoot: 3-0. De uitslag viel ons erg tegen en velen waren dan ook niet tevreden, maar wat voetbal betreft waren we evengoed hartstikke lekker bezig en daar gaat het om. Juist dat voetbal waar we zondag mee bezig waren, kunnen we zo goed gebruiken in de volgende wedstrijden tegen Zouaven en KGB. Dus evengoed tevreden kijken we terug op deze wedstrijd, die we weer gewonnen hebben, nog steeds ongeslagen! Volgende week staat de koploper (Zouaven) op het programma en de week daarna KGB (2 e op de ranglijst) dus we moeten er even flink tegenaan. Wij laten het kampioenschap niet zomaar aan ons voorbij gaan! #8? ODESSA 7

Aan de kinderen van Dess F Vanaf vandaag hebben we er een F-team bij: Dess F2. Jullie hadden al gemerkt, dat er zoveel wissels langs de kant stonden bij de wedstrijden van F1, dat jullie bijna niet aan spelen toe kwamen. Daar moest dus iets aan gebeuren. Vanaf 29 oktober (als alle jeugd-teams hun volgende wedstrijd spelen) gaat ook het wedstrijdprogramma van Dess F2 in. Zij spelen eerst twee weken thuis, leuk om te wennen. Tot aan de winterstop is de F2 ingedeeld in een poule richting Purmerend; voor na de winterstop hebben we ingeschreven op herindeling dichter bij ons in de buurt. De verdeling van de spelers over de beide teams is als volgt: Dess F1 Peter Smit Stijn op den Kelder Tom Zijp Maliq Rijven Myrthe Vlaar Kim van Diepen Mariet van Diepen David Savnowcki Casper Szymanski Dess F2 Jordi Stins Jesse de Boer Mees Manshanden Wout Bruins Femke Singelenberg Wies Wagemaker Marit de Boer Mike Schipper Jullie blijven allen trainen tussen 17.00 en 18.00 uur op woensdag, onder leiding van Anita van Arem, Jeroen Gerssen en Maickel de Boer. Maickel zal tevens de coach zijn van de F2. De nieuwe coach van de F1 wordt Toin Rijven, de opa van Maliq. Mochten er in de komende tijd meer meisjes zich gaan aanmelden, dan zullen we overgaan op een F1 en een MF1. Wanneer er meer jongens zich aanmelden, dan kan het zijn dat een paar spelers van F2 doorschuiven naar F1. We zullen zien wat er gebeurt. Voor vragen/informatie: Angelique Moolevliet (tel: 590880) Anita van Arem (tel: 599033) ODESSA 8

Toernooi Dess ME1 Onze meiden hadden een toernooi bij kwiek. Jammer genoeg hebben wij maar 1 wedstrijdje gewonnen ( van de 4 ). De eerste wedstrijd hebben wij verloren met 3-0. De wedstrijd daar na hebben wij verloren met 2-1. De derde wedstrijd hebben wij ook verloren met 3-1. Gelukkig hebben wij ook nog een wedstrijdje gewonnen met 2-0. Wij werden 4 e van de 5 ( gelukkig geen laatste ). Aan het eind zeiden de meiden als grap, het lag aan de kant waar wij speelden, want de eerste 3 wedstrijdjes speelden wij aan de andere kant dan de laatste wedstrijd ( wel allemaal op het zelfde veld ). Gelukkig telden dit niet voor de competitie maar was het gewoon voor de lol. Het maakt dus niet zoveel uit dat wij er nu niet zo veel hebben gewonnen,als wij zaterdag maar gaan knallen. Groetjes Amy Moolevliet ODESSA 9

WEDSTRIJDPROGRAMMA JEUGD 29-10-2011 thuis tijd wedstrijdnr wedstrijd scheidsrechters 10:00 159560 DESS F2 Graftdijk F3 Jaimy Vlaar 10:00 122901 DESS E1 MOC E2 Nick Veltrop 11:30 86652 DESS D1 Spirit 30 D4 Simon Spil 13:00 83751 DESS C1 SEW C2 Anita van Arem uit tijd vertrek wedstrijdnr wedstrijd rijders 10:00 9:00 112415 SEW F3 - DESS F1 Myrthe, Tom 10:45 9:45 124795 RKEDO ME1 DESS ME1 Anna 11:00 9:45 107031 Schagen MC1 DESS MC1 Anne, Iris, Marloes 05-11-2011 uit tijd vertrek wedstrijdnr wedstrijd rijders 9:00 7:45 159555 OFC F6 - DESS F2 Wout Relatienummer DESS: BBFW13I Wedstrijdcoördinator: CA Moolevliet rel.nr. MMTS572 Invullen door coach op wedstrijdformulier Afgelastingen: Algehele afgelastingen op teletekst 603 West 1 categorie A standaard elftal Categorie B overige teams Afgelastingen van de thuis wedstrijden staan zo snel mogelijk op de Voetbal.nl bij clubs en competities onder zoek op club (deze week). Ook staan ze zo snel mogelijk vermeld op www.svdess.nl ODESSA 10