TE HUUR. Totaal circa 150 m² vvo

Vergelijkbare documenten
TE HUUR. Totaal ca m 2 vvo verdeeld over 3 kantoorgebouwen

Totaal circa m² vvo TE HUUR. De Run 5141 Veldhoven Functionele kantoorruimte in bedrijvencomplex op bedrijventerrein De Run.

TE HUUR. Totaal circa m² vvo

Totaal circa 940 m² vvo TE HUUR. De Maas 20 Best Kantoorruimte in kantoorvoorbouw opvallend gelegen op industrieterrein Breeven.

TE HUUR. Totaal ca m 2 vvo vanaf ca 159 m² kantoor

Totaal circa 481 m 2 vvo te huur vanaf circa 145 m². Fazantlaan 3 Eindhoven Representatieve kantoorruimte rustig gelegen nabij hartje centrum.

Totaal circa 1.791m 2 vvo. Flight Forum Eindhoven TE HUUR. Hoogwaardige kantoorruimte in Aeroplaza op Flight Forum te Eindhoven.

215 m 2 vvo Bedrijfsruimte met kantoorruimte. TE HUUR Kleine Dreef 59b Veldhoven. Goed geoutilleerde bedrijfshal met kantoorruimte en buitenterrein

TE HUUR. Totaal m² vvo te huur m² vvo, vanaf 206 m²

Totaal circa 635 m 2 vvo TE HUUR. Kronehoefstraat 76 Eindhoven Gerenoveerde kantoorruimten op zichtlocatie aan de rondweg van Eindhoven.

TE HUUR. Totaal cica m² vvo

TE HUUR. Circa 51 m 2 vvo en circa 49 m 2 vvo

TE HUUR. Totaal circa m² vvo

TE HUUR. Totaal circa m² vvo

TE HUUR. Totaal circa m² vvo

TE HUUR. Totaal circa 450 m 2 vvo

TE HUUR. Totaal circa m 2 vvo

TE HUUR. Totaal ca m 2 vvo Voor verhuur ca m² beschikbaar

Totaal circa m² vvo TE HUUR. Oude Stadsgracht 1 Eindhoven Kantoorruimte gelegen op markante zichtlocatie in hartje Centrum Eindhoven

TE HUUR. Totaal circa 280 m 2 vvo

Totaal ca m² vvo

TE HUUR. Totaal m 2 vvo kantoorruimte te huur va. 302 m²

TE HUUR. v.a. circa 20 m 2 vvo totaal circa 470 m 2

TE HUUR. Totaal circa 237 m² vvo

Totaal circa m 2 vvo

TE HUUR. Totaal circa m 2 bedrijfs-, circa m 2 kantoor- en circa 391 m 2 v.v.o.opslagruimte op de verdieping

Totaal circa 256 m² bvo TE HUUR. Dillenburgstraat 26D Eindhoven Instapklare bedrijfsunit met kantoor gelegen op bedrijventerrein De Hurk.

TE HUUR. Vanaf circa 471 m² vvo per unit. Ambachtsweg 5 en 13 Eindhoven

TE HUUR. Totaal circa m² vvo

Totaal circa 418 m² vvo

Totaal circa m 2 vvo

TE HUUR 18 Septemberplein Eindhoven. Totaal ca m 2 vvo Voor verhuur ca m² beschikbaar

TE HUUR. Totaal circa m² vvo

Totaal circa 613 m 2 vvo

TE HUUR. Totaal circa m² vvo

Totaal circa m² vvo TE HUUR. Flight Forum Eindhoven

Hooge Zijde 3 Eindhoven OMGEVINGSFACTOREN

170 m² vvo Te huur vanaf 64 m 2 TE HUUR. Lakerstraat 59 Eindhoven Representatieve kantoorunits te huur in een industrieel monument

TE HUUR. Totaal circa m² vvo

TE HUUR. Totaal circa 620 m² vvo

Totaal circa m 2 vvo. De Run 5432 Veldhoven Multifunctionele bedrijfsruimte geschikt voor productie, assemblage, ontwikkeling en opslag.

Totaal circa 550 m² vvo

TE HUUR. Totaal circa 478 m² vvo

Totaal circa m² vvo TE HUUR

Totaal circa 144 m² vvo TE HUUR. Aalsterweg 24 Eindhoven Centraal gelegen, instapklare winkel-/balieruimte aan hoofdinvalsweg naar Eindhoven-centrum.

Totaal ca m² vvo. Hurksestraat 42 Eindhoven TE HUUR. Multifunctionele kantoorruimte op prominente zichtlocatie op het bedrijventerrein De Hurk.

144 m 2 vvo. TE HUUR Ekkersrijt 4405 Son. Multifunctionele bedrijfsunit direct gelegen aan de snelweg A58

TE HUUR. Totaal circa m² vvo

Vanaf 160 m² vvo TE HUUR. Kruisstraat 124 Eindhoven Winkelruimte gelegen aan drukke Kruisstraat nabij Eindhoven centrum.

TE HUUR. Totaal ca m² vvo

TE HUUR. Totaal circa m 2 vvo

TE HUUR ,00 per jaar exclusief BTW

TE HUUR. Totaal circa 828 m 2 vvo kantoorruimte vanaf ca. 263 m 2

TE HUUR. Circa 350 m 2 vvo deelhuur mogelijk vanaf circa 163 m 2 vvo

TE HUUR. Circa 355 m² representatieve kantoorruimte. Collse Heide 50 Nuenen

TE HUUR. Totaal circa m 2 vvo

TE HUUR. Totaal circa 975 m 2 vvo

TE HUUR. Drie geschakelde bedrijfsunits vanaf circa 974 m² vvo

Totaal circa 170 m 2 vvo TE HUUR. Stratumsedijk 20 Eindhoven Prachtige kantooretage in markante kantoorvilla in hart van Eindhoven-Centrum.

Totaal ca m² vvo. De Run 4315 Veldhoven TE HUUR. Kwalitatief hoogwaardige productieruimte met fraaie kantoorruimte op bedrijventerrein De Run.

TE HUUR. Totaal circa 310 m² vvo

TE HUUR. Totaal circa m² vvo

TE HUUR. Totaal circa m² vvo

TE HUUR. Totaal ca m² vvo

TE HUUR. Totaal circa 206 m² vvo

Totaal circa 378 m² vvo TE HUUR. Leemkuil 17B Eindhoven Multifunctionele bedrijfs-/opslagruimte, gelegen op bedrijventerrein Kapelbeemd.

TE HUUR. Totaal ca. 300 m² vvo Verdeeld over 3 bouwlagen.

Totaal circa m² vvo TE HUUR. De Maas 40 Best Multifunctioneel vrijstaand bedrijfsgebouw bestaande uit bedrijfs-/opslag -en kantoorruimte.

TE HUUR. Totaal circa 210 m² vvo

TE HUUR. Totaal ca. 468 m² vvo

TE HUUR. Totaal circa m² vvo te huur vanaf circa 50 m²

TE HUUR. Totaal ca. 289 m² vvo Deelverhuur bespreekbaar

Totaal circa 795 m 2 vvo TE HUUR. Rooijakkerstraat 32 Eindhoven Goed gelegen bedrijfsunit bestaande uit bedrijfs-/opslag- en kantoorruimte.

TE HUUR. Totaal circa m² vvo te huur vanaf 300 m²

TE HUUR. Totaal circa 543 m²

TE HUUR. Totaal circa m 2 vvo

TE HUUR. Totaal circa m 2 vvo

TE HUUR TE KOOP. Totaal circa 1.820,8 m² vvo te huur vanaf circa 452 m²

Totaal circa 346 m² vvo. Tramstraat Eindhoven Karakteristieke kantoorruimte in twee geschakelde herenhuizen in hartje centrum Eindhoven.

TE HUUR. Totaal circa m² vvo

TE HUUR. Totaal circa 420 m² vvo

TE HUUR. Totaal circa m² vvo

TE HUUR. Totaal circa 1600 m 2 vvo

TE HUUR. Totaal circa m² vvo

TE HUUR. Totaal ca m 2 vvo vanaf ca. 159 m² kantoor

TE HUUR. Ca. 990 m² vvo kantoorruimte

TE HUUR. Circa 250 m 2 vvo

TE HUUR. Totaal ca m² vvo huurbaar vanaf 100 m²

TE HUUR. Totaal circa m² vvo

Totaal circa m² vvo TE HUUR. De Run Veldhoven Grootschalig distributiecomplex gelegen op bedrijventerrein De Run.

TE HUUR. Circa 320 m 2 vvo winkelruimte inclusief opslagruimte

TE HUUR. Totaal circa 337 m 2 vvo

TE HUUR. Totaal circa 830 m 2 vvo

Totaal circa m 2 vvo

Totaal ca m² vvo. Hurksestraat 42 Eindhoven

TE HUUR. Circa m² vvo

Totaal circa m 2 vvo

Totaal ca m² vvo TE HUUR. De Wal 20 Eindhoven Instapklare kantooretage in hartje centrum Eindhoven

TE HUUR. Totaal circa m 2 vvo

TE HUUR. Totaal circa m² vvo per bedrijfsunit

Transcriptie:

Totaal circa 150 m² vvo TE HUUR De Plank 97 Veldhoven Nieuwbouw kantoorvleugel met ruime parkeergelegenheid en grote attentiewaarde op De Run in Veldhoven.

OMGEVINGSFACTOREN Het kantoorgebouw, waar de kantoorvleugel deel van uitmaakt, ligt aan de kantoorlocatie, genaamd De Plank, direct bij de rotonde van de doorgaande hoofdweg, Kempenbaan. Het betreft de westelijke uitbreiding van het grootste bedrijventerrein van Veldhoven, De Run, waarbij de hoofdweg Kempenbaan de centrale as over het bedrijventerrein vormt, in de richting Eersel / Steensel. Bedrijventerrein De Run wordt met name gekenmerkt door de aanwezigheid van het Maxima Medisch Centrum en het indrukwekkende complex van wereldspeler ASML. Het onderhavige deel van De Run huisvest voornamelijk mkb-bedrijven met kleine en middelgrote bedrijfsobjecten. Aan De Plank en de noordzijde van de Kempenbaan bevinden zich soortgelijke kantoorgebouwen. In de directe omgeving zijn thans onder andere gevestigd Apanta GGZ, BMV Bouwers met Visie, Vericon, Van Enckevort Technische Groothandel, Magister Nederland, Sankomij installatietechniek bv, Bouwbedrijf van Santvoort en ASML. 2

LOCATIEAANDUIDING BEREIKBAARHEID De bereikbaarheid per auto is uitstekend te noemen dankzij de ligging aan de hoofdweg, Kempenbaan, direct aan de rotonde aldaar. Op circa vijf minuten afstand zijn de op- en afritten van de N2/A2 (Maastricht Amsterdam) en de A67 (Venlo Antwerpen) gelegen. Thans is er een ingrijpende reconstructie en verbreding van de Kempenbaan in uitvoering voor een snellere ontsluiting van het bedrijventerrein. Tevens zal in de nabije toekomst nog een extra op- en afrit vanaf de A67 worden gerealiseerd ter hoogte van Koningshof waardoor het gebouw nog beter bereikbaar wordt. De bereikbaarheid met openbaar vervoer is ook goed, dankzij een bushalte van het regionaal busvervoer direct bij het pand. 3

OBJECT Het betreft een modern, nieuw kantoorgebouw in drie bouwlagen, dat eind 2014 wordt opgeleverd. Het gebouw wordt grotendeels in gebruik genomen door Bouwbedrijf van Santvoort en Sankomij installatietechniek bv. Voor verhuur blijft nog beschikbaar de linkervleugel op de 2 e etage ter grootte van circa 150 m 2 inclusief toeslag gemeenschappelijke ruimten. Verdieping Omschrijving Oppervlakte 2 e etage linkervleugel circa 150 m 2 Tevens kan tegen nadere afspraken een vergaderruimte op de 2 e etage aan de voorzijde als gemeenschappelijke ruimte worden aangemerkt. 4

PARKEREN Op het bijbehorende parkeerterrein zijn 5 parkeerplaatsen gereserveerd, die kunnen worden gehuurd. Hierdoor beschikt de ruimte over een optimale parkeernorm van 1:30 m². Meer of minder parkeerplaatsen is bespreekbaar. 5

OPLEVERINGSNIVEAU Kantoorruimte overdekte entree met tochtportaal; representatieve ontvangsthal met natuurstenen vloer; personenlift; gemeenschappelijk mindervalide toilet op de begane grond; uitgebreide brandpreventie middels brandmeldingcentrale, rookmelders, brandslanghaspels en handblussers; gemeenschappelijke toiletgroepen per etage; energiezuinig en comfortabel binnenklimaat dankzij warmtepomp en vloerverwarming en -koeling; mechanisch ventilatiesysteem; nieuw aan te brengen systeemplafond met geïntegreerde TL-armaturen (op maat van gewenste indeling huurder aan te brengen); bouwkundige wanden / metal-stud, nog nader af te werken; cementdekvloer ten behoeve van het leggen van vloerbedekking; op maat van door gewenste indeling aan te brengen wandcontactdozen en loze leidingen voor data/telefonie; aluminium ramen en kozijnen met te openen raamdelen. De betreffende vleugel is thans nog casco, doch kan in overleg met huurder naar wens afgebouwd. 6

HUURGEGEVENS Huurprijs kantoorruimte 125,00 per m² per jaar, te vermeerderen met btw. Huurprijs parkeerruimte 400,00 per plaats per jaar, te vermeerderen met btw. Huurtermijn Vijf (5) jaar en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. Huurbetaling Per drie (3) maanden vooruit. Bijkomende leveringen en diensten (servicekosten) Een nader te bepalen voorschotbedrag voor o.a. verbruikskosten gas, water, elektra, schoonmaak sanitaire ruimten, schoonmaak parkeerterrein, periodiek tuinonderhoud, bewassing buitenbeglazing, jaarlijkse keuring en onderhoud lift, jaarlijks onderhoud aan c.v., koeling en overige gebouwgebonden installaties, lediging vuilcontainers. Opzegtermijn Twaalf (12) maanden voorafgaande aan de expiratiedatum, wederzijds opzegbaar. Btw Er wordt geopteerd voor een met btw belaste verhuur. Zekerheidsstelling Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur inclusief servicekosten en inclusief btw. Indexering Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Aanvaarding Aanvaarding per december 2014. Het bovenstaande behelst geen aanbod doch slechts vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot het daarbij genoemde onroerend goed. Wij kunnen niet instaan voor de juistheid van of volledigheid van deze gegevens. 7

Kadastrale gegevens 8

2 e etage 9

10

CONTACT Verschuuren & Schreppers Bedrijfsmakelaars is een gedreven makelaarskantoor actief op de zakelijke vastgoedmarkt. De onderneming is in 2000 opgericht. Het kantoor is gevestigd in het Kennedy Business Center te Eindhoven-Centrum. Verschuuren & Schreppers Bedrijfsmakelaars kenmerkt zich door een gezonde agressieve commerciële aanpak. Met hoog gekwalificeerde makelaars, zowel op basis van opleidingsniveau als werkervaring, werkt men zeer resultaatgericht. Verschuuren & Schreppers positioneert zich in het hogere segment van de zakelijke vastgoedmarkt. Creativiteit, inventiviteit, betrouwbaarheid en professionaliteit zijn kernbegrippen. Door de directe betrokkenheid van de directie en de sterke lokale roots van het team staan wij zeer dicht bij de klant. Letterlijk en figuurlijk. Daardoor kunnen wij u een persoonlijke dienstverlening bieden. Verschuuren & Schreppers Bedrijfsmakelaars B.V. Kennedyplein 230 5611 LS Eindhoven 040-211 11 12 info@verschuurenschreppers.nl www.bedrijfsmakelaar.nu Verschuuren & Schreppers werkt voor pensioenfondsen, institutionele relaties, woningcorporaties, lokale, provinciale en landelijke overheden, particuliere (lokale en landelijke) beleggers, lokale en landelijke bedrijven en internationale beleggers/bedrijven. Rendement per m2! 11