HARKEMA, DE BRAEK 26 VRAAGPRIJS: ,00 K.K.

Vergelijkbare documenten
OENTSJERK, DE FINNE 39

DE WESTEREEN, BUTERWEI 2

GYTSJERK, NIEUWE STRAATWEG 10

SUWÂLD, MOSTERMUNE 25

LEEUWARDEN, VAN DE VELDESTRAAT 17

VRAAGPRIJS ,= K.K.

VRAAGPRIJS ,= K.K.

ROODKERK (READTSJERK), TSJERKEWEI 8

VRAAGPRIJS ,= K.K.

VRAAGPRIJS ,= K.K.

VRAAGPRIJS ,= K.K.

GARYP, IELKE BOONSTRALOANE 20

VRAAGPRIJS ,= K.K.

VRAAGPRIJS ,= K.K.

VRAAGPRIJS ,= K.K.

VANAF PRIJS ,= K.K.

VRAAGPRIJS ,= K.K.

VRAAGPRIJS ,= K.K.

De Opslach 3 te Augustinusga

De Lange Jacht 58 te Beetsterzwaag

Een huis met een zeer aantrekkelijke vraagprijs; een bezichtiging is zeker de moeite waard!

MUNEIN, AUKJE WIJBENGASTRJITTE

SINT ANNAPAROCHIE, OVER T SET

VRAAGPRIJS ,= K.K.

RICHTPRIJS ,= V.O.N.

Taeke Schuilengalaan 27 te Surhuisterveen

Deze halfvrijstaande woning is gelegen op een kavel van 129 m² in het centrum van Nes.

Muzefalk 8 te Harkema

Sjoerdlân 6 te Bakkenveen

Nijewei 26 te Harkema

Slotstraat 4 te Surhuisterveen

Friese Streek 1 te Gerkesklooster

Provincialeweg 125 te Opende

Drachtsterweg 12 te Opende

Buitensingel 25 te Oldehove

Bovendien zijn recent de inbouwkeuken met inbouwapparatuur, de badkamer en het toilet vernieuwd.

Havenstraat 4 te Surhuisterveen

Haersma de Withstraat 3 te Buitenpost

Dûbelspul 6 te Surhuisterveen

Aan de doorgaande weg van Kollumerzwaag gelegen verrassend ruime half vrijstaande woning met diepe achtertuin gelegen op een perceel van 255 m 2.

Statig en riant herenhuis! Volledig en met oog voor detail gemoderniseerd Gelegen op een ruim perceel van 655m2 met een zonnige tuin op het zuiden.

De Zeilen 17 te Buitenpost

VRAAGPRIJS ,= K.K.

Uitermate representatieve praktijkruimte gelegen op een zeer goed bereikbare locatie in een ruim opgezette en groene omgeving te Surhuisterveen.

Piter Jellesstrjitte 17 te Boelenslaan

Vrijstaand woonhuis met aangebouwde garage en fraai aangelegde tuin gelegen op loopafstand van goede voorzieningen zoals o.a. winkels en scholen.

It Noard 14 te Surhuizum

Vloeiveld 14 te Surhuisterveen

Op zoek naar een vrijstaand huis op 205 m2 dat u naar eigen inzicht kunt moderniseren en renoveren? Deze woning leent zicht daar uitstekend voor

Op het erf staan een aantal bijgebouwen waaronder 2 houten schuren en een degelijke stenen garage met een zolder.

De Brongersmastrjitte is een ruim opgezette leuke woonbuurt met alle voorzieningen in de nabijheid.

Rikkerdaweg 4 te Lutjegast

Jensmastraat 6 te Augustinusga

VRAAGPRIJS ,= K.K.

Mûzefalk 4 te Harkema

Valkenhof 3, 9291 BE Kollum Vraagprijs ,- k.k.

Provincialeweg 13 te Sebaldeburen

Deze royale woning met zonneterras en berging is gunstig gelegen aan de doorgaande weg in het dorp Harkema.

Vierhuisterweg 26j te Surhuisterveen

Bijzonder sfeervolle en karakteristieke vrijstaande woning in het dorp Ballum gelegen op een fraaie hoeklocatie met ca. 272 m² eigen grond.

Achter het woonhuis staat het houten tuinhuis met overkappingen terras, die nu ingericht is als sauna. Deze sauna is eventueel over te nemen.

Provincialeweg 59 te Opende

C. Schuurmanwei 18 te Surhuizum

De woning is deels voorzien van isolatieglas, verwarmd met behulp van gaskachels en warmwatervoorziening met (huur)geiser.

Hoofdstraat 69 te Grootegast

GARYP, KOUTENBURG 20 KOOPPRIJS: ,00 K.K. INRUIL EIGEN WONING BESPREEKBAAR

t Oast 2 te Augustinusga

Openderweg 14 te Opende

Het huis is in 1999 traditioneel gebouwd en heeft een brede inpandige garage. Op het erf staat tevens een carport en een houten schuur.

Achter het woonhuis staat de grote houten garage van 50 m2 met zolderverdieping en elektrische deur.

Zuiderspruit 4 te Nes Ameland

Dit pand in het centrum van Surhuisterveen is geschikt voor het combineren van wonen en werken!

Provincialeweg 11 te Opende

Prijzen vanaf ,= V.O.N.

Adres: De Bosk 7 a, 9281 NR Harkema. Vraagprijs ,00 kosten koper

Scherpe vraagprijs! Uitgebouwde hoekwoning met garage op een mooie, vrije hoeklocatie van 366m2!

Uitgebouwde tussenwoning op een prachtige, groenrijke plek aan een brede bomenwal!

Groningerstraat 30 te Surhuisterveen

Verlaatsdam 24 te Surhuisterveen

Willem Lodewijkstrjitte 17 te Kootstertille

Vierstromenland te Surhuisterveen

De Parel 10 te Kornhorn

Middelwyk 2 te Harkema

De brede en lange oprit biedt meer dan voldoende parkeergelegenheid op het eigen terrein en is voorzien van klinkerbestrating.

Grutto 54 te Grootegast

De Parel 16 te Kornhorn

It Noard 16 te Surhuizum

Acacialaan 7 te Marum

Deze verzorgde vrijstaande woning met vrijstaande garage is gelegen op een perceel van 506 m² in een plezierige en rustige woonomgeving.

EASTERMAR, SEADWEI 8

Lutkepost 6 te Buitenpost Vraagprijs ,- k.k.

Johan ter Schoeleweg 6 te Surhuisterveen

Het perceel weiland ligt links van de woonboerderij en achter de woonboerderij.

Janssenlaan 30 te Drachten

Fokke Zwaagmanbuorren 9 te Twijzelerheide Vraagprijs ,- k.k

Is uw interesse gewekt voor deze nette woning? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging om uw indruk compleet te maken.

Friese Streek 29 te Stroobos

De Weide 11 te Opende

Transcriptie:

HARKEMA, DE BRAEK 26 VRAAGPRIJS: 219.000,00 K.K. Op ruime en groene woonstand bevindt zich deze nagenoeg geheel gerenoveerde en gemoderniseerde vrijstaande woning met o.a. aangebouwde geïsoleerde en verwarmde stenen garage, carport en vrijstaande stenen berging. Deze degelijke en traditioneel gebouwde woning is gelegen op een mooie hoekkavel van 434 m² eigen grond, in een rustige en kindvriendelijke straat nabij het centrum en overige voorzieningen.

In de afgelopen jaren is de woning onder meer voorzien van een moderne en luxe badkamer, nieuwe plafonds, deels nieuw voegwerk, carport, nieuwe bitumineuze dakbedekking (met isolatie) etc.. Het levendige dorp Harkema heeft vele (basis)voorzieningen zoals scholen, winkels, sport- en gezondheidsfaciliteiten ect.. Kortom goed onderhouden moderne woning welke men zo kan betrekken en zeker een bezichtiging waard is! Makelaardij Jaap Kingma

Aan de achterzijde heeft men een zonnige tuin op het zuidwesten. Makelaardij Jaap Kingma

Begane grond: zij-entree, hal met plavuizenvloer en vaste kast, modern vrijdragend toilet met fonteintje, eet/woonkeuken met moderne opstelling v.v. diverse inbouwapparatuur (o.a. vaatwasser), lichte woonkamer met ruim vrij uitzicht over de straat en gemeentelijk groen, ruime bijkeuken met plavuizenvloer, c.v.-opstelling en wasmachine-aansluiting, keurige geïsoleerde en verwarmde stenen garage met plavuizenvloer en vaste kastenwand. Makelaardij Jaap Kingma

eet/woonkeuken met moderne opstelling v.v. diverse inbouwapparatuur Makelaardij Jaap Kingma

ruime bijkeuken met plavuizenvloer, c.v.-opstelling en wasmachine-aansluiting, keurige geïsoleerde en verwarmde stenen garage met plavuizenvloer en vaste kastenwand. Makelaardij Jaap Kingma

1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers met vaste kasten (nu in gebruik als 2 slaapkamers), moderne en luxe badkamer met douche, design-radiator, 2 e vrijdragend toilet en badkamermeubel. 2e verdieping: schuiftrap naar ruime zolder (stahoogte), na plaatsing vaste trap mogelijkheden voor realiseren van extra slaapkamer Makelaardij Jaap Kingma

moderne en luxe badkamer met douche, designradiator, 2 e vrijdragend toilet en badkamermeubel. Makelaardij Jaap Kingma

HARKEMA Harkema is een dorp dat verdween, maar toch weer terugkeerde. Ongeveer halverwege Drogeham en Augustinusga lag in de 17e en 18e eeuw aan weerszijden van de weg het oude, langgerekte streekdorp "Harkema-Opeynde". Door allerlei oorzaken verdween deze boerengemeenschap als dorp, maar op de zuidelijker gelegen heidevelden ontstond in de volgende eeuw een nieuwe bewoning in de vorm van zeer eenvoudige woningen en vele 'spitketen'. Deze nieuwe nederzetting ontwikkelde zich tot het heidedorp Harkema - Opeinde. De dorpsnaam werd later gewijzigd in Harkema. Vooral sinds 1960 is het dorp snel gegroeid; daarvoor was er sprake van een zeer verspreide bebouwing. De laatste jaren is er sprake van een groei van het aantal bedrijven, met name aan en nabij de Betonwei. Het aan deze weg gelegen themapark "De Spitkeet", geeft een fraaie blik op de moeilijke leefomstandigheden van de vroegere veenarbeiders. Voor meer informatie: www.mooiharkema.nl Makelaardij Jaap Kingma

* Deze brochure is door ons zo zorgvuldig mogelijk op basis van bestaande gegevens opgesteld; wij kunnen echter geen verantwoordelijkheid aanvaarden voor eventuele onjuistheden of ontbrekende gegevens. Makelaardij Jaap Kingma

BELANGRIJKE INFORMATIE VOORDAT U TOT EVENTUELE AANKOOP VAN DE WONING OVERGAAT: Koopakte: als de koper en verkoper het eens worden dan is er in beginsel een overeenkomst, voor de rechtsgeldigheid van de overeenkomst moet deze schriftelijk worden vastgelegd, hierbij wordt gebruik gemaakt van de standaard koopakte van de NVM. Bedenktijd: na overhandiging van een kopie van de door beide partijen ondertekende koopakte aan de koper begint de volgende dag om 00.00 uur s morgens voor de koper een bedenktijd van drie dagen. Notaris: naar keuze van de kopende partij (tenzij anders vermeld). Oplevering: de woning wordt opgeleverd in de huidige staat met alle daarbij behorende rechten en aanspraken, zichtbare en onzichtbare gebreken, heersende erfdienstbaarheden en kwalitatieve rechten en vrij van hypotheken, beslagen en inschrijvingen daarvan. Voorbehouden: indien tijdens de onderhandeling duidelijk kenbaar gemaakt wordt dat de koper een financieringsvoorbehoud, eventueel onder Nationale Hypotheek Garantie, wenst te hanteren, zal daarvoor in de koopakte een termijn van drie weken, na datum mondelinge overeenkomst, worden opgenomen. Waarborgsom/bankgarantie: indien de eigendomsoverdracht meer dan drie maanden na de datum van mondelinge overeenstemming ligt dient binnen vijf weken na die mondelinge overeenstemming van de koop de koper tot zekerheid voor nakoming van de verplichtingen een waarborgsom van 10% van de koopsom te storten op een rekening van de notaris. In plaats van een waarborgsom te storten kan ook een bankgarantie gesteld worden. Dit zal standaard in de koopakte worden opgenomen. Asbestclausule: indien de woning gebouwd is voor 1993, zal standaard in de koopakte de volgende clausule worden opgenomen: Gezien het bouwjaar van de woning is de aanwezigheid van asbesthoudende materialen in de onroerende zaak en eventueel de vloerbedekking, niet uit te sluiten. Bij eventuele verwijdering van asbesthoudende materialen dienen op grond van milieuwetgeving speciale maatregelen te worden genomen. Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van enig asbest in de onroerende zaak kan voortvloeien. Onderzoeksplicht: de onroerende zaak dient bij eigendomsoverdracht de eigenschappen te bezitten die voor een normaal gebruik nodig zijn. De verkoper staat in voor de afwezigheid van gebreken die dit normale gebruik belemmeren, tenzij deze bij u als koper bekend waren op het moment dat de koopovereenkomst tot stand kwam. Voor de afwezigheid van andere verborgen gebreken hoeft de verkoper in beginsel niet in te staan. Het risico hiervoor berust bij de koper. Als koper heeft u uiteraard de gelegenheid voorafgaand aan de koop het nodige (bouwkundige) onderzoek te doen. Energielabel: standaard zal in de koopakte de volgende clausule worden opgenomen: Koper gaat ermee akkoord dat verkoper geen energielabel van de verkochte woning aan koper zal verstrekken. Brochure: de brochure is door ons met zorg samengesteld op basis van de ons, door verkoper, aangeleverde informatie en tekeningen, wij zijn niet aansprakelijk voor onjuiste of onvolledige informatie in de brochure. De eventuele tekeningen, maten etc. zijn indicatief bedoeld. Er kunnen geen rechten aan deze informatie worden ontleend. De koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn. Wij adviseren kopers voorafgaande aan het nemen van een definitieve aankoopbeslissing zelf onderzoek te doen en duidelijk te zijn richting verkoper welke informatie van doorslaggevend belang is. Voorwaarden NVM: Makelaardij Jaap Kingma is lid van de NVM. De Algemene Consumentenvoorwaarden NVM zijn dan ook van toepassing op onze werkwijze. U kunt deze voorwaarden bij ons opvragen. Makelaardij Jaap Kingma