OTOCROSS 201

Vergelijkbare documenten
Suzuki ATV

Suzuki atv

Suzuki motoren.

[ Suzuki 2014 ] scooter

bagagerekken en een 12-Voltaansluiting bestaan voor de imposante Kymco maken de MXU 400 / 500 4x4 IRS ook nog MXU 400 / 500 4x4 IRS niet.

Een fenomeen in zijn klasse. Cruiser

2013 MOTOCROSS.

DESIGN PASSION SPORT

Een praktische, maar vooral leuke manier van rijden! Scooter

[ Suzuki 2014 ] adventure sport.

De coolste sportscooter ooit!

Nimarine en Suzumar rubberboten 2018

NIMARINE EN SUZUMAR RUBBERBOTEN BROCHURE 2019

De beste allroader in zijn klasse. Adventure Sport

YZF-R125. Re-De ne Your Reality.

Suzuki Motocross line-up 2008

More Power. More Fun. More winning.

De krachtige en comfortabele all-rounder!

De keuze van Suzuki is werkelijk enorm. Street

Suzuki Holeshot Assist Control

Nimoto. elektrische scooters

Nimoto. elektrische scooters

Nimoto. elektrische scooters

BATTERY PACK CHARGE & RANGE. CHARGE TIME 6 hours (after 2 hours 80% charged) RANGE single battery pack (25 km/h)

Nimoto. elektrische scooters

[ Suzuki 2014 ] STREET

De meest spraakmakende Sport ATV

Free to travel into the future

The kids' ATV that adults love too.

Design in zijn puurste vorm

Taking ATV racing to the next level

Dé meest competitieve Sport ATV!

MECHRON HEt 4 X 4 werkpaard

De koning zonder grenzen

De hartslag van je ziel

Powered by. Suzumar en Nimarine rubberboten

Puur en simpel. Grizzly 350 2WD

Al round stadsatleet

Functioneel, duurzaam en geschikt voor elk terrein.

Elke rit is een nieuw avontuur.

Cool, cooler, coolst!

Suzuki. Boot&motor. combinaties

Inhoudsopgave. MXU50 50cc ATV

Alle motoren Ruud Vos

Het begon in 1999 als een motorfiets met optimaal V-twin plezier. Al snel groeide de Suzuki SV650 echter uit tot een mondiaal rijdersfenomeen.

De meest complete stadsscooter

Functionaliteit, duurzaamheid en uiterst geschikt voor elk terrein

Afgebeeld zijn 2018-kleuren. Huidige modellen wijken af qua kleur en graphics t.o.v. de getoonde modellen.

Functionality, durability and all-terrain ability

Suzuki boot & motor combinaties.

EEN NIEUWE DEFINITIE VAN RIJPLEZIER

Mazda CX-3. Het braafste jongetje van de klas. Uitrusting

Het oog wil ook wat. De op de auto getoonde accessoires die hieronder niet vermeld staan met een artikelnummer zijn op aanvraag leverbaar.

Innovatie Piaggio blijft innoveren. De maxiscooter met twee wielen voor, geeft meer stabiliteit. De Mp3 is al een beleving op zich.

RC : RACE-GENEN

King of the grasslands

Een legende - maar alleen voor competitie!

TM 3215/3265. Uw professionele veelzijdige partner

GSX-R125A: de revolutie in de A1 klasse

Business to Business Productinformatie 2013

De meest efficiënte stadsscooter

De ultieme middenklasse allrounder

Op elk terrein een waardevolle investering

Ga op ontdekking. Wolverine-R

EEN NIEUWE DEFINITIE VAN RIJPLEZIER

GSX-S125A: toonaangevend in de lichte klasse

A force of nature. Kodiak 450 / EPS

More Power. More Fun.

MAJOR HET BETROUWBARE INSTAPMODEL. Zetor Tractoren sinds 1946.

KUBOTA DIESEL TREKKER B2420. Met een 24 pk E-TVCS motor en zijn compacte omvang levert de B2420 het vermogen en de wendbaarheid die u nodig hebt.

V-clic VALUE FOR MONEY

Small in size, big in fun!

The world's toughest ATV


Business to Business Productinformatie 2014

Producent van de gemaksfiets

More power, more winning, more glory!

Finnik Autorapport - Mercedes-Benz E-klasse Combi

Finnik Autorapport - Hyundai i20

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X

Finnik Autorapport - Opel Astra Sports Tourer

Finnik Autorapport - Volkswagen Up!

Gemoedsrust is standaard bij deze motoren

Finnik Autorapport - Opel Zafira

Finnik Autorapport - Volkswagen Up!

Finnik Autorapport - Ford Fiesta

Finnik Autorapport - Daihatsu Materia

Finnik Autorapport - Opel Astra

Go explore! Wolverine-R

De pure sports-naked

De snelle, wendbare en betaalbare Yamaha EX

Fiat Panda 4x4. Stille wateren, diepe gronden. Wie niet sterk is, moet slim zijn

Finnik Autorapport - Honda Stream

Finnik Autorapport - Peugeot 207 SW

Finnik Autorapport - Seat Alhambra

Vermogen en zuinigheid = meer ontspanning

SXG 216 /323 /326. Krachtige en betrouwbare dieselzitmaaiers

Finnik Autorapport - Dacia Duster

Finnik Autorapport - Peugeot 207

Finnik Autorapport - Ford USA Taurus

Transcriptie:

www.suzuki.nl OTOCROSS 201

Enduro Voor de Offroad liefhebbers heeft Suzuki schitterend nieuws in petto in de vorm van de RMX450Z. Deze nieuwe toevoeging aan de RM-Z modellenlijn is gebaseerd op de succesvolle RM-Z450 en heeft diverse aanpassingen ondergaan voor optimale prestaties op Offroad-proeven, zoals verlichting, een elektrisch startsysteem en een 18 inch achterwiel. rmx450z Ook motorisch is de RMX450Z aangepast voor het Offroad-werk. Door een ander inlaatkanaal en een gewijzigd nokkenasprofiel biedt het 450cm³ motorblok nog meer vermogen in lage toerentallen. Daarnaast heeft de vijfversnellingsbak langere overbrengingsverhoudingen gekregen voor de perfecte overbrenging in elk terrein. Voor meer betrouwbaarheid op lange afstanden is er een gemakkelijk toegankelijk extra koelvloeistofreservoir en een beschermende bodemplaat gemonteerd. Snel van start Het laatste dat je tijdens een lange proef wilt doen is je motor aantrappen, daarom is de nieuwe RMX450Z voorzien van een elektrisch startsysteem die wordt gevoed door een centraal geplaatste accu voor een optimale gewichtsverdeling. de avontuurlijke kampioen Goed geïnformeerd op weg Tijdens het rijden wordt de bestuurder optimaal geïnformeerd door het digitale instrumentenpaneel. Hierop zijn onder andere een snelheidsmeter, een tripmeter en een waarschuwingslampje voor het brandstofniveau terug te vinden. Dankzij een geïntegreerde diametercalculator kan de teller eenvoudig aangepast worden aan verschillende bandenmaten, zodat altijd de juiste afstanden kunnen worden weergegeven.

EEN SUPERIEURE SUZUKI RM-Z450 Ook de RM-Z450 is voor 2011 op diverse punten aangepast voor meer vermogen en meer controle. Zo is de vermogensafgifte constanter geworden door een gewijzigde nokkenastiming en is het gasklephuis in lage toerentallen nog exacter te bedienen. Door de draairichting van de gasklep te veranderen is een optimale mengselvorming, een groter vermogen en een verbeterde gasrespons mogelijk. Ook het rijwielgedeelte heeft verschillende verbeteringen ondergaan, zoals een langer balhoofd en een dikkere dwarsbalk voor meer stijfheid. De middensectie van het frame is verbreed, terwijl de diktes van het materiaal optimaal verdeeld zijn voor een zo groot mogelijke gewichtsbesparing. Perfect gedoseerd Voor de juiste verhouding tussen lucht en brandstof zorgt het KEIHIN gasklephuis. Het gasklephuis is speciaal door KEIHIN ontworpen en geproduceerd voor gebruik onder de zware omstandigheden die inherent zijn aan het crossen. Dankzij het progressieve stangenstelsel opent de gasklep vanaf lage toerentallen geleidelijker, waardoor de controle over de motor wordt verbeterd en het vermogen op een effectieve manier op het circuit wordt overgebracht. Sterk in elk toerengebied Om optimaal te kunnen profiteren van het elektronische brandstofinspuitsysteem, hebben de constructeurs van Suzuki veel tijd doorgebracht op de testbank en achter de computer om de gassnelheid in de cilinderkop te verbeteren voor een betere menging van het lucht/brandstofmengsel en een sneller verloop van de verbranding, waardoor het vermogen toeneemt en de motor een betere gasrespons heeft bij lage tot middelhoge toerentallen.

De ultieme MX2 sensatie! In de MX2 klasse heeft Suzuki de lat hoger gelegd met de revolutionaire RM-Z250. Dit model is als eerste in zijn klasse voorzien van elektronische brandstofinjectie voor een ongekend veel power in elk toerengebied. Met nog meer vermogen, een verbeterd rijwielgedeelte en een nieuw messcherp uiterlijk heeft dit populaire model alles in zich om in 2011 de concurrentie voor te blijven. Net als zijn grote broer is de 2011 RM-Z250 voorzien van Suzuki s revolutionaire elektronische brandstofinjectie voor een hoger topvermogen, zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties in de lagere toerengebieden. In de zoektocht naar het perfecte rijwielgedeelte zijn er diverse aanpassingen gedaan voor meer stijfheid en meer grip bij hoge snelheden. Zo zijn de onderste framebuizen uit dikker aluminium gefabriceerd, terwijl het frame zelf compacter is geworden. Verder zijn de voetsteunen verbreed voor meer controle en minder ophoping van modder. Elektronische brandstofinjectie De brandstof kan door het 43mm gasklephuis met progressieve bediening en een 16-bit computer optimaal worden gedoseerd voor een perfecte vermogenscontrole. Een nieuw uitlaatsysteem laat de voordelen van het injectiesysteem optimaal tot zijn recht komen. RM-Z250 Ongekende kracht De ingenieurs van Suzuki hebben het karakter van de ideale balans tussen koppel en vermogen van het 250cm³ motorblok nog verder weten te verfijnen. Een aangepaste nokkenastiming zorgt samen met de verbeterde inlaatpoorten voor nog meer kracht in hoge toerentallen, terwijl de versterkte gepolijste drijfstang het maximale toerental verder opschroeft tot een ongelooflijke 13.500 tpm!

Legendarische krachtpatser rm250 Het tweetaktsegment blijft een belangrijke pijler in de Motocross, daarom heeft Suzuki voor 2011 wederom de RM250 in haar programma opgenomen, ditmaal in Limited Edition uitvoering. Deze uitvoering is voorzien van een speciale WLM stickerset die het tijdloze design van deze machine optimaal tot zijn recht laat komen. De Suzuki RM250 wordt al jaren gezien als de superieure 250cc tweetakt. Op elk circuit biedt de RM250 explosieve kracht, messcherpe handling en optimale betrouwbaarheid. Het beste aan de 2011 RM250 is wat deze motor al jaren doet; een betere combinatie bieden tussen vermogen en controle dan welke concurrent dan ook!

rm125 gemaakt om te winnen De ingenieurs van Suzuki hebben met de RM125 een waar huzarenstukje afgeleverd; door jarenlange ontwikkeling geldt de RM125 als de absolute maatstaf in het 125cc tweetaktsegment. Door de perfecte rijeigenschappen en de scherpe prijsstelling wordt de RM125 gezien als de meest toegankelijke machine op de markt. Voor 2011 is de RM125 leverbaar als Limited Edition en voorzien van een fraaie WLM stickerset. Voor de aandrijving van de RM125 zorgt een vloeistofgekoeld 124 cc tweetakt motorblok met reed valve-inlaatsysteem. De cilinderwand is voorzien van een SCEM-coating (Suzuki Composite Electrochemical Material). Deze coating zorgt voor een snelle en efficiënte warmteafvoer naar de koelvloeistof en maakt een lichtere en duurzamere motorconstructie mogelijk.

het kampioenswapen voor de jeugd Kampioenen nemen alleen genoegen met het allerbeste en dat is precies wat de 2011 Suzuki RM85 en RM85L de kampioenen van morgen geven. De RM85 is voorzien van lage wielen voor een optimale toegankelijkheid, terwijl de RM85L uitgerust is met hoge wielen voor de grotere jeugdrijders. Een krachtig 85cc motorblok met ongekend vermogen in het middengebied, lichtgewicht componenten en het meest uitgebalanceerde rijwielgedeelte verkrijgbaar maken de RM85 de ideale opstap voor elk motocrosstalent. rm85

RMX450Z RM-Z450 RM-Z250 RM250 RM125 RM85L RM85 SPECIFICATIES RMX/RM-Z/RM 2011 Totale lengte 2.185 mm 2.190 mm 2.170 mm 2.170 mm 2.145 mm 1.895 mm 1.805 mm Totale breedte 830 mm 830 mm 830 mm 830 mm 830 mm 735 mm 735 mm Totale hoogte 1.260 mm 1.270 mm 1.270 mm 1.280 mm 1.275 mm 1.165 mm 1.100 mm Wielbasis 1.480 mm 1.495 mm 1.475 mm 1.465 mm 1.450 mm 1.280 mm 1.240 mm Bodemvrijheid 320 mm 325 mm 345 mm 350 mm 350 mm 355 mm 325 mm Zithoogte 955 mm 955 mm 955 mm 950 mm 950 mm 875 mm 850 mm Rijklaar gewicht 123.5 kg 113.0 kg 104.5 kg 108 kg 99 kg 74 kg 73 kg Motortype 4-takt, vloeistofgekoeld, DOHC 4-takt, vloeistofgekoeld, DOHC 4-takt, vloeistofgekoeld, DOHC 2-takt, vloeistofgekoeld 2-takt, vloeistofgekoeld 2-takt, vloeistofgekoeld 2-takt, vloeistofgekoeld Boring 96.0 mm 96.0 mm 77.0 mm 66.4 mm 54.0 mm 48.0 mm 48.0 mm Slag 62.1 mm 62.1 mm 53.6 mm 72.0 mm 54.5 mm 46.8 mm 46.8 mm Cilinderinhoud 449 cm 3 449 cm 3 249 cm 3 249 cm 3 124 cm 3 84.7 cm 3 84.7 cm 3 Brandstoftoevoer Elektronische brandstofinjectie Elektronische brandstofinjectie Elektronische brandstofinjectie Carburateur (KEIHIN PWK38S) Carburateur (MIKUNI TMX38SS) Carburateur (KEIHIN PE28) Carburateur (KEIHIN PE28) Transmissie 5 versnellingen 5 versnellingen 5 versnellingen 5 versnellingen 6 versnellingen 6 versnellingen 6 versnellingen Startsysteem Elektrisch / kickstarter Kickstarter Kickstarter Kickstarter Kickstarter Kickstarter Kickstarter Voorvering SHOWA 47mm telescopische SHOWA 47mm telescopische SHOWA 47mm telescopische SHOWA telescopische ingaande demping op high-speed en low-speed SHOWA telescopische ingaande demping op high-speed en low-speed SHOWA telescopische ingaande demping op high-speed en low-speed SHOWA telescopische ingaande demping op high-speed en low-speed Achtervering Voorrem Schijfrem Schijfrem Schijfrem Schijfrem Schijfrem Schijfrem Schijfrem Achterrem Schijfrem Schijfrem Schijfrem Schijfrem Schijfrem Schijfrem Schijfrem Bandenmaat voor 80/100-21 80/100-21 80/100-21 80/100-21 51M 80/100-21 51M 70/100-19 42M 70/100-17 40M Bandenmaat achter 110/100-18 110/90-19 100/90-19 110/90-19 62M 100/90-19 57M 90/100-16 52M 90/100-14 49M Tankinhoud 6.2 L 6.2 L 6.5 L 8.0 L 8.0 L 5.0 L 5.0 L Kleur Solid Black / Champion Yellow No.2 (GY8) Solid Black / Champion Yellow No.2 (GY8) Solid Black / Champion Yellow No.2 (GY8) Champion Yellow No.2 (YU1) Champion Yellow No.2 (YU1) Champion Yellow No.2 (YU1) Champion Yellow No.2 (YU1) 99992-MXPOS-A11 De in deze brochure getoonde modellen kunnen afwijken van de werkelijke uitvoering. Kleuren kunnen onder invloed van het drukprocedé afwijken van de werkelijkheid. B.V. NIMAG behoudt zich het recht voor om zonder voorafgaande aankondiging te allen tijde constructie en uitvoering van haar producten te wijzigen, zonder verplichting eerder geleverde producten dienovereenkomstig te veranderen. Ofschoon deze brochure met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard voor eventuele onjuistheden, van welke aard dan ook. 2010 B.V. NIMAG, Vianen. Gehele of gedeeltelijke verveelvoudiging en/of openbaarmaking, in welke vorm dan ook, zonder schriftelijke toestemming van B.V. NIMAG is verboden. Neem contact op met uw Suzuki Motocross dealer over de in Nederland leverbare modellen, kleuren, accessoires en prijzen. Importeur: B.V. NIMAG - Postbus 77-4130 EB VIANEN - tel.: 0347-349 749, www.suzuki.nl. Suzuki adviseert www.suzuki.nl