Roeloff van Dalemstraat 51 - Dongen

Vergelijkbare documenten
Twee-onder-één kap woning, met eenvoudige aanbouw en dubbele garage, gelegen op rustige plek in Oud-Dongen.

Hoge Dijk 22 - Oosteind

van Heemskerckstraat 3 - Dongen

Constancestraat 5 - Dongen

Jupiterlaan 28 - Dongen

Lupineweide 4 - Dongen

Mercuriusstraat 4 - Dongen

Lage Ham 96 - Dongen

Julianalaan 25 - 's Gravenmoer

Hoofdstraat 45 - 's Gravenmoer

Stuyvesantstraat 7 - Dongen

Belcampostraat 4 - Dongen

Noorderlaan 22 - Dongen

Sint Josephstraat 3 - Dongen

Leharstraat 24 - Dongen

Rembrandtstraat 34 - Dongen

van Duvenvoordestraat 13 - Waspik

Hof 53 - Dongen. Vraagprijs ,- k.k. Opvallend ruime woning met 4 slaapkamers, moderne keuken en badkamer, en voorzien van garage en berging.

Simon Vestdijkstraat 20 - Dongen

Geer 8 - Dongen. Vraagprijs ,- k.k.*

Veerstraat 33 - Waspik

Gerardus Majellastraat 7 - Dongen

Anjerstraat 3 - Dongen

DONGEN Karmelietenstraat 3

Meerkoethof 11 - Dongen

DONGEN Duikerstraat 41

Kardinaal van Rossumstraat 87 - Dongen

DONGEN Julianastraat 102

Lage Ham 75 - Dongen

Montgomerystraat 29 - Dongen

Aletta Jacobsstraat 2 - Dongen

Rendierveld 1 - Dongen

Oudstraat 17 - Dongen

DONGEN Oude Baan 69. Perceel : 345 m² Inhoud : circa 340 m³ Bouwjaar : k.k.

Van Duvenvoordestraat 16 - Waspik

DONGEN Oudstraat 31. Nette tussenwoning met luxe keukeninstallatie, 3 slaapkamers en ruime zolder, gelegen in De Hoge Akker.

Belgielaan 30 - Dongen

DONGEN. Eikenstraat 26. Twee-onder-één kap woning, met eenvoudige aanbouw en dubbele garage, gelegen op rustige plek in Oud-Dongen.

Perengaarde 1 Dongen. Vraagprijs ,- k.k.

Rooseveltstraat Dongen

DONGEN Veldstraat 17

Bizetstraat 29 - Dongen

Sint Josephstraat 106-A - Dongen

DONGEN Hoge Ham 114. In het centrum gelegen herenhuis met 4 slaapkamers, tuin op het zuiden en garage met berging.

DONGEN. Helfrichstraat 15

Cousinsstraat 3 - Dongen

Montgomerystraat 11 - Dongen

Pattonstraat 2-d - Dongen

Kerkstraat 52-g - Dongen

Deken Batenburgstraat 30 - Dongen

Tuin 24 - Dongen. Vraagprijs ,- k.k.

DONGEN Prins Bernhardstraat 5

DONGEN Polarisstraat 26

Stobbenveen 44 - Dongen

Achter den Ham 23 - Dongen

Schoolsticht 9 - Dongen

Bloemaartsbeemd 5 - Rijen

Weide 55 - Dongen. Vanafprijs ,- k.k. Leuke tussenwoning met berging en een zonnige diepe achtertuin, fraai gelegen in plan Biezen.

Miet Cornelissenstraat 18 - Dongen

Sprangsevaart 20 - Sprang-Capelle

DONGEN Vennen 11. Leuke tweekapper met aangebouwde woonkeuken, diepe achtertuin met vrij uitzicht naar De Hoge Akker.

Weide Dongen. Vraagprijs ,- k.k.

Mies van der Rohestraat 22 - Dongen

Gaarde 51 - Dongen. Vraagprijs ,- k.k.

Biezen 25 - Dongen. Vraagprijs ,- k.k.

DONGEN Beukenstraat 4

Bieselaar 34 - 's Gravenmoer

DONGEN Kapucijnenstraat 16

Anjerstraat 20 - Dongen

DONGEN Harmonieplein 5

Montgomerystraat 35 - Dongen

DONGEN Van Kinsbergenstraat 29

DONGEN Ed Hoornikstraat 1

DONGEN St. Josephstraat 35 zwart

DONGEN Hoefke 8. Perceel : 185 m² Inhoud : circa 220 m³ Bouwjaar : circa 1938, nadien verbouwd/ gerenoveerd k.k.

DONGEN Marnix Gijsenstraat 3

DONGEN Monseigneur Ariensstraat 7

DONGEN Van Eijckstraat 26

DONGEN Ardennenpad 3

Professor Cobbenhagenlaan Tilburg

DONGEN Sweelinckstraat 20

'S GRAVENMOER Hoofdstraat 45

DONGEN Monseigneur Nolenslaan 45

Reggestraat 31 - Dongen

DONGEN Gladioolstraat 15

DONGEN St. Josephstraat 106 A

Vennen 23 - Dongen. Vraagprijs ,- k.k.

Europaplein 64 - Dongen

Leharstraat 27 - Dongen

DONGEN Gerardus Majellastraat 45

DONGEN Geer 8. Perceel : 149 m² Inhoud : circa 500 m³ Bouwjaar : 1924 In 2000/2001 is het pand in stijl gerenoveerd k.k.

DONGEN St. Josephstraat 67

DONGEN Marnix Gijsenstraat 5

Zuringweide 10 - Dongen

TILBURG Uiterste Stuiver Oost 6

DONGEN Rembrandtstraat 34

Hubertusstraat 6 - Dongen

DONGEN Montgomerystraat 15

DONGEN Europaplein 97

DONGEN Gerardus Majellastraat 62

Transcriptie:

Roeloff van Dalemstraat 51 - Dongen Vraagprijs 259.000,- k.k. Huurprijs 800,- p.m. Op een markante plek in Dongen gelegen (hoek) woning met berging en ruime schuur (garage), met een groot perceel. Van den Bosch makelaars Mgr. Poelsstraat 1 a 5103 BD DONGEN Tel: 0162-321616 E-mail: m@kelaar.com www.vandenboschmakelaars.com

Elk huis heeft z n eigen charme. Elke straat, elk plein een eigen uitstraling. En daar hoort een prijs bij. Op uw zoektocht naar een koopwoning neemt u die elementen natuurlijk allemaal mee. Uw wensen. Uw mogelijkheden. U weet zelf het beste wat voor huis u wilt. Dat kunnen wij natuurlijk niet voor u bepalen. Wel kunnen we zorgen dat u het gewenste huis, met alle woongenot dat u zoekt, helder voor ogen krijgt. Omschrijving Roeloff van Dalemstraat 51 - Dongen Begane grond: In de hal van deze woning bevindt zich het toilet en een kelderkast. Hierin is de meterkast (5 groepen+ 2 aardlek) gesitueerd. Via de hal komt men in de keuken en de woonkamer. Deze woonkamer geeft een prachtig uitzicht op de viersprong van de Wilhelminastraat en de Roeloff van Dalemstraat. Via een deur komt men vanuit de woonkamer in de achtertuin. De keuken beschikt over een eenvoudige installatie met als apparatuur een gaskookplaat, een afzuigkap, een elektrische over en een koelkast. Aansluitend is er een eetkamer aangebouwd, waar zich ook een aansluiting bevindt voor de wasmachine en een gaskachel (bijverwarming). Aan deze eetkamer is een veranda gebouwd, welke uitzicht geeft over de eigen, enorme ruime achtertuin. Eerste verdieping: De 1ste verdieping telt 3 slaapkamers en een doucheruimte. Deze eenvoudige doucheruimte beschikt over een wastafel en een douche en is volledig betegeld. Tweede verdieping: De zolder is met een vlizotrap te bereiken en hier bevindt zich de cv-ketel (1986) en de gasgeiser. Het betreft een ruime zolder, waarbij het dak is na-geisoleerd. Tuin: De tuin is nagenoeg volledig bestraat en direct achter de woning ligt een stenen berging en achter op het perceel staat een zeer ruime schuur/garage (6 m x 9,5 m) met zolder. Deze schuur is in spouw gebouwd en heeft een golfplaten zadeldak. Aanvaarding: in overleg De woning wordt verhuurd middels de leegstandswet Huurprijs: 800,- per maand exclusief gas/water/electra De woning wordt exclusief de garage verhuurd. Ingangsdatum huur: per direct

Kenmerken Vraagprijs 259.000,- k.k. Huurprijs 800,- p.m. Soort Woonhuis Type woning Hoekwoning Aantal kamers 4 kamers waarvan 3 slaapkamer(s) Inhoud woning 340 m 3 Perceel oppervlakte 487 m 2 Gebruiksoppervlakte 100 m 2 woonfunctie Soort woning Eengezinswoning Bouwjaar 1952 Bouwperiode 1945-1959 Ligging In centrum, in woonwijk, vrij uitzicht Tuin Achtertuin, voortuin, zijtuin 272 m 2 Garage Vrijstaand steen 57 m 2 (950 bij 600 cm) Verwarming C.V.-Ketel Isolatie Dakisolatie Locatie Adresgegevens Roeloff van Dalemstraat 51 5104 AL DONGEN

Bijzonderheden: Als basis voor de koopovereenkomst wordt uitgegaan van een model koopovereenkomst voor een bestaande eengezinswoning, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen van de koper wordt standaard in de koopovereenkomst een artikel opgenomen waarbij de koper zich verplicht binnen de afgesproken tijd een waarborgsom te storten op de rekening van de notaris. In plaats van de waarborgsom kan ook worden volstaan met een bankgarantie. Deze waarborgsom of bankgarantie bedraagt in de regel 10% van de koopsom en strekt ten tijde van de eigendomsoverdracht in mindering op de koopsom. Bezichtiging: Graag nodigen wij u uit voor een bezichtiging van deze woning. U kunt hiervoor een afspraak maken via ons kantoor, telefoon (0162) 32 16 16 of een e-mail sturen: m@kelaar.com Uw reactie Een bezichtiging is ook voor de verkoper een spannende aangelegenheid. Wij zouden het op prijs stellen als u uw bevindingen uiterlijk een paar dagen na de bezichtiging aan ons kenbaar wilt maken. Ook als u geen verdere interesse meer hebt in het object. Bij voorbaat onze dank. Indien u overgaat tot het overbrengen van een bod is niet alleen het bedrag van belang, maar dient u zich ook duidelijk uit te spreken over o.a. de volgende zaken: - de datum van aanvaarding; - eventuele overname van roerende zaken; - eventuele ontbindende voorwaarde(n). Documentatie: Hoewel deze brochure met nauwkeurigheid en de aan ons ter beschikking staande gegevens is samengesteld kunnen aan de in deze brochure vermelde maten en gegevens betreffende de onroerende zaak geen rechten worden ontleend. De bijgevoegde indelingsplattegronden zijn indicatief. De tekeningen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Deze informatie zal aan meerdere gegadigden aangeboden worden. Deze brochure is bedoeld om ondersteunende informa tie te geven ten behoeve van een uitnodiging tot het doen van een bod. Er zijn verder geen rechten aan te ontlenen. Voor nadere informatie verwijzen wij u naar onze website.