DONGEN Achter den Ham 13



Vergelijkbare documenten
DONGEN Duikerstraat 41

DONGEN Thorbeckelaan 2

DONGEN Stobbeveen 61

DONGEN Julianastraat 102

DONGEN Oudstraat 31. Nette tussenwoning met luxe keukeninstallatie, 3 slaapkamers en ruime zolder, gelegen in De Hoge Akker.

DONGEN St. Josephstraat 35 zwart

DONGEN Gerardus Majellastraat 45

DONGEN Karmelietenstraat 3

DONGEN Hoge Ham 114. In het centrum gelegen herenhuis met 4 slaapkamers, tuin op het zuiden en garage met berging.

DONGEN Ed Hoornikstraat 1

DONGEN Tuin 6. Leuke tussenwoning met vier slaapkamers, luxe badkamer, dakkapel op de zolderverdieping en met een knusse veranda achter het huis.

DONGEN Kruisherenstraat 8

DONGEN Simon Vestdijkstraat 20

DONGEN Jan Aardenstraat 1

DONGEN Europaplein 97

DONGEN Vennen 11. Leuke tweekapper met aangebouwde woonkeuken, diepe achtertuin met vrij uitzicht naar De Hoge Akker.

DONGEN Polarisstraat 26

'S GRAVENMOER Hoofdstraat 45

DONGEN Oudstraat 21. Perceel : 139 m² Inhoud : circa 380 m³ Bouwjaar : k.k.

DONGEN Harmonieplein 5

Hof 53 - Dongen. Vraagprijs ,- k.k. Opvallend ruime woning met 4 slaapkamers, moderne keuken en badkamer, en voorzien van garage en berging.

DONGEN Hoge Ham 119 D

DONGEN Hoefke 8. Perceel : 185 m² Inhoud : circa 220 m³ Bouwjaar : circa 1938, nadien verbouwd/ gerenoveerd k.k.

DONGEN Marnix Gijsenstraat 5

DONGEN Oude Baan 30. Perceel : circa 234 m² Inhoud : circa 540 m³ Bouwjaar : circa k.k.

DONGEN Veldstraat 17

DONGEN Rooseveltstraat 118

DONGEN Sweelinckstraat 20

Kardinaal van Rossumstraat 87 - Dongen

DONGEN Van Kinsbergenstraat 29

DONGEN Monseigneur Nolenslaan 45

DONGEN Gladioolstraat 15

DONGEN. Theo Swartjesstraat 6

DONGEN Gerardus Majellastraat 62

DONGEN Montgomerystraat 15

DONGEN Geer 8. Perceel : 149 m² Inhoud : circa 500 m³ Bouwjaar : 1924 In 2000/2001 is het pand in stijl gerenoveerd k.k.

DONGEN St. Josephstraat 106 A

DONGEN St. Josephstraat 67

DONGEN Dudokstraat 17

DONGEN Rembrandtstraat 34

DONGEN Ardennenpad 3

DONGEN. Helfrichstraat 15

Leharstraat 27 - Dongen

DONGEN Kapucijnenstraat 16

WASPIK Prins Bernhardstraat 12

DONGEN Rosariopark 82

DONGEN Van Eijckstraat 26

DONGEN Beukenstraat 4

DONGEN Merwedelaan 8

DONGEN Hoge Ham 93. Commerciële ruimte gelegen in het centrum van Dongen. Oppervlakte : circa 129 m² Bouwjaar : v.o.n.

DONGEN Prins Bernhardstraat 5

TILBURG Uiterste Stuiver Oost 6

Gaarde 51 - Dongen. Vraagprijs ,- k.k.

DONGEN Monseigneur Ariensstraat 7

DONGEN Polarisstraat 31

DONGEN Marnix Gijsenstraat 3

Aletta Jacobsstraat 2 - Dongen

Kerkstraat 52-g - Dongen

Deken Batenburgstraat 30 - Dongen

Simon Vestdijkstraat 20 - Dongen

Montgomerystraat 11 - Dongen

Montgomerystraat 29 - Dongen

DONGEN Papaverstraat 1

Anjerstraat 3 - Dongen

DONGEN Oude Baan 69. Perceel : 345 m² Inhoud : circa 340 m³ Bouwjaar : k.k.

DONGEN Rosariopark 58

Lage Ham 96 - Dongen

van Heemskerckstraat 3 - Dongen

Mies van der Rohestraat 22 - Dongen

Zuringweide 10 - Dongen

Montgomerystraat 35 - Dongen

Stuyvesantstraat 7 - Dongen

Geer 8 - Dongen. Vraagprijs ,- k.k.*

Weide Dongen. Vraagprijs ,- k.k.

Europaplein 64 - Dongen

Stobbenveen 44 - Dongen

DONGEN Sportlaan 7. Perceel : 970 m² Inhoud : circa 705 m³ Bouwjaar : circa k.k.

DONGEN. Eikenstraat 26. Twee-onder-één kap woning, met eenvoudige aanbouw en dubbele garage, gelegen op rustige plek in Oud-Dongen.

Leharstraat 24 - Dongen

Reggestraat 31 - Dongen

Cousinsstraat 3 - Dongen

Achter den Ham 23 - Dongen

DONGEN Maczekstraat 39

Bizetstraat 29 - Dongen

Noorderlaan 22 - Dongen

Jupiterlaan 28 - Dongen

Tuin 24 - Dongen. Vraagprijs ,- k.k.

Lage Ham 75 - Dongen

Constancestraat 5 - Dongen

Weide 55 - Dongen. Vanafprijs ,- k.k. Leuke tussenwoning met berging en een zonnige diepe achtertuin, fraai gelegen in plan Biezen.

Professor Cobbenhagenlaan Tilburg

Mercuriusstraat 4 - Dongen

Biezen 25 - Dongen. Vraagprijs ,- k.k.

Julianalaan 25 - 's Gravenmoer

DONGEN St. Josephstraat 114

Lupineweide 4 - Dongen

Meerkoethof 11 - Dongen

Achter den Ham 7 - Dongen

Hoofdstraat 45 - 's Gravenmoer

Rooseveltstraat Dongen

Transcriptie:

DONGEN Achter den Ham 13 Modern wonen in deze unieke en authentieke, riante bovenwoning, met ruime woonkeuken, woonkamer met dakterras (30 m²), gerealiseerd in voormalige leerlooierij Driesen (Rijksmonument). Woonoppervlak : circa 148 m² Bouwjaar : oorspronkelijk 1866, in 2006 volledig gerenoveerd 275.000 k.k.

Elk huis heeft z n eigen charme. Elke straat, elk plein een eigen uitstraling. En daar hoort een prijs bij. Op uw zoektocht naar een koopwoning neemt u die elementen natuurlijk allemaal mee. Uw wensen. Uw mogelijkheden. U weet zelf het beste wat voor huis u wilt. Dat kunnen wij natuurlijk niet voor u bepalen. Wel kunnen we zorgen dat u het gewenste huis, met alle woongenot dat u zoekt, helder voor ogen krijgt. Indeling Achter den Ham 13 Het industriële monument stamt uit 1866 en is in 2005/2006 gerenoveerd en verbouwd tot vier appartementen en vier bovenwoningen. De bovenwoning is voorzien van 3 verdiepingen heeft 4 slaapkamers, een eigen riant dakterras en eigen parkeerplaats. Uniek aan de woning is het behoud van de authentieke details zoals historische houten spantconstructies, houten dakbeschietingen en raampartijen, welke door de gehele woning terugkomen. Indeling Begane grond: * centrale entree met bellentableau en intercominstallatie bereikbaar via de voorzijde van het pand middels een afsluitbare glazen deur * voor bewoners is het pand tevens te betreden aan de achterzijde middels twee afsluitbare grote, karakteristieke deuren * authentieke uitstraling: een fraai trappenhuis met de oude hijsluiken nog intact waardoor de leerhuiden vroeger omhoog werden gehesen * in de ruime centrale hal bevindt zich de meterkast Eerste verdieping: * via de trapopgang bereikt u de voordeur van de woning * ruime hal voorzien van inbouwkast met 2 houten deuren t.b.v. de garderobe en toegang tot twee slaapkamers, de badkamer, toiletruimte en de woonkeuken * twee slaapkamers * toiletruimte met hangend toilet en wanden deels betegeld * badkamer voorzien van inloopdouche met glazen deur, twee wastafels met meubel en design mengkranen; mooi detail is een oude houten balk met origineel metselwerk, welke zichtbaar is gebleven

* zeer ruime, lichte, woonkeuken, ca. 42 m², met Italiaanse design keuken (Arclinea, Lineaquattro) uitgevoerd in wit hoogglans onder- en bovenkasten, een RVSaanrechtblad en -achterwand, design mengkraan, 5-pits gaskookplaat met wokbrander, inbouwafzuigkap en vaatwasser, losstaande kast, uitgevoerd in wit hoogglans met diverse kasten, ruime oven en koelkast met vriesvak. * vanuit de keuken bereikbaar portaal met grote houten deuren, waarachter zich de aansluitingen t.b.v. wasmachine, wasdroger, de HR-combiketel en de centrale ventilatieunit bevinden * vanuit het portaal toegang tot de derde slaapkamer, welke eventueel te benutten is als bijkeuken of berging of te betrekken is bij slaapkamer 2. * de gehele eerste verdieping is voorzien van een witte gietvloer Tweede verdieping: * middels een stalen spiltrap met houten treden, welke door de gehele woning doorloopt, bereikt u via de woonkeuken de ruime woonkamer * woonkamer van ca. 42m² met authentieke elementen zoals het originele houten dakbeschot en de houten spantconstructie dit geeft de woonkamer een bijzondere sfeer * de gehele tweede verdieping is voorzien van een witte gietvloer * middels openslaande deuren is het riante dakterras van ca. 31m² bereikbaar. Het dakterras is voorzien van hardhouten (Meranti) vlonders en door de hoge ligging zonnig gelegen. Derde verdieping: * bereikbaar middels de spiltrap vanuit de woonkamer * sfeervolle vide, ca. 17m², momenteel in gebruik als 4 e slaapkamer, voorzien van houten witgelakte vloerdelen en Velux-dakraam. * bergruimte verwerkt achter de knieschotten. Algemeen: * er is een privé parkeerplaats aanwezig, gelegen op een parkeerterrein aan de overzijde van de leerlooierij * er is voor de koper de mogelijkheid om een garage/berging te huren in de nabijheid van de leerlooierij * de leerlooierij is op loopafstand gelegen van een basisschool en het centrum van Dongen.

Kenmerken Bouwjaar : oorspronkelijk 1866, in 2006 gehele gebouw gerestaureerd en gerenoveerd. Verwarming : HR-combiketel (Bouwjaar: 2006) Warmwater : HR-combiketel (Bouwjaar: 2006) Isolatievoorzieningen : Volledig geïsoleerd Woonoppervlakte : Circa 148 m² Inhoud : Circa 472 m³ Gebouw gebonden buitenruimte : Circa 31 m² Aanvaarding : In overleg Bijzonderheden * Parkeerplaats in eigendom en gelegen achter het appartementencomplex, welke is voorzien van een afsluitbare parkeerbeugel. * De woning is nabij het centrum, achter de Hoge Ham gesitueerd, op een rustige woonlocatie. * Alle wanden in de gehele woning zijn glad gestuukt. * De woning is tot in detail afgewerkt met hoogwaardige luxe materialen en is met recht instapklaar te noemen. * Servicekosten voor de Vereniging van Eigenaren bedragen 127,= per maand. * Het appartementengebouw heeft de status van een Rijksmonument. * Om de sfeer van deze unieke bovenwoning goed te kunnen proeven, is een bezichtiging zeer aan te bevelen. * Er is een mogelijkheid voor het huren van een garagebox op korte afstand van Achter den Ham. * Als basis voor de koopovereenkomst wordt uitgegaan van een model koopovereenkomst voor een bestaande eengezinswoning, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. * Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen van de koper wordt standaard in de koopovereenkomst een artikel opgenomen waarbij de koper zich verplicht binnen de afgesproken tijd een waarborgsom te storten op de rekening van de notaris. In plaats van de waarborgsom kan ook worden volstaan met een bankgarantie. Deze waarborgsom of bankgarantie bedraagt in de regel 10% van de koopsom en strekt ten tijde van de eigendomsoverdracht in mindering op de koopsom.

Plattegronden

Kadastrale Kaart N Z

Bezichtiging Graag nodigen wij u uit voor een bezichtiging van deze woning. U kunt hiervoor een afspraak maken via ons kantoor, telefoon (0162) 32 16 16 of een e-mail sturen: m@kelaar.com Uw reactie Een bezichtiging is ook voor de verkoper een spannende aangelegenheid. Wij zouden het op prijs stellen als u uw bevindingen uiterlijk een paar dagen na de bezichtiging aan ons kenbaar wilt maken. Ook als u geen verdere interesse meer hebt in het object. Bij voorbaat onze dank. Indien u overgaat tot het overbrengen van een bod is niet alleen het bedrag van belang, maar dient u zich ook duidelijk uit te spreken over o.a. de volgende zaken: - de datum van aanvaarding; - eventuele overname van roerende zaken; - eventuele ontbindende voorwaarde(n). Documentatie Hoewel deze brochure met nauwkeurigheid en de aan ons ter beschikking staande gegevens is samengesteld kunnen aan de in deze brochure vermelde maten en gegevens betreffende de onroerende zaak geen rechten worden ontleend. De bijgevoegde indelingsplattegronden zijn indicatief. De tekeningen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Deze informatie zal aan meerdere gegadigden aangeboden worden. Deze brochure is bedoeld om ondersteunende informatie te geven ten behoeve van een uitnodiging tot het doen van een bod. Er zijn verder geen rechten aan te ontlenen. Voor nadere informatie verwijzen wij u naar onze website. Van den Bosch Makelaars bv Mgr. Poelsstraat 1a Postbus 262 5100 AG Dongen T 0162-32 16 16 www.vandenboschmakelaars.com m@kelaar.com

Extra foto s