Nieuwsbrief VVS'92 nr 02,

Nieuwsbrief VVS'92 nr 17,

Nieuwsbrief VVS'92 nr 01,

Nieuwsbrief VVS'92 nr 19,

Nieuwsbrief VVS'92. Komende wedstrijden. Tellers van de Week ;-) Uitslagen wedstrijden AGENDA

Nieuwsbrief VVS'92. In deze nieuwsbrief. Komende wedstrijden Zaterdag CMV Toernooien Uitslagen wedstrijden AGENDA

Nieuwsbrief VVS'92. Promotie/degradatie wedstrijden. 2e plaats dames 3!

Clubblad oktober 2011

Onze sponsors Rabobank: INFO / /086 APOLLO' DE BURGST 4

VOLLEYBALVERENIGING VAT HOOGERHEIDE T VATBLAD

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd. Olympia E3 -Combinatie E2

Onze sponsors Rabobank: Info 15

NIEUWSBRIEF. Nieuws. Deze keer in het nieuws.. Uitslagen en Agenda. Van de redactie. Oliebollenactie Vereniging van het jaar

Onze sponsors Rabobank: Info 21

NIEUWSBRIEF. Nieuws. Mini s. Deze keer in het nieuws.. Uitslagen en Agenda. Kersttraining Nieuwjaarsborrel. Scheidrechters proficiat!!!

Onze sponsors Rabobank: Info 25

Clubblad januari 2012

MIN-I-NFO CMV competitie West-Brabant Peet Besuijen seizoen Info: 3 Beste sportvrienden,

NIEUWSBRIEF. Nieuws. Deze keer in het nieuws.. Uitslagen en Agenda. Van de webredactie. Bedankje namens de jeugd. Workshop Omgaan met lastig gedrag

We zijn goed op weg!!!!

BOK Journaal Week

Recreanten: 3. OVS Volcom Podarwic WIK Foranto 7 12

Uitslagen openingsdag 6 september

MIN-I-NFO. Na de vakantie zijn we weer zover dat ook de CMV competitie weer van start kan gaan

Volleybalvereniging AMstelveen

Nieuws. Mini s. Deze keer in het nieuws.. Agenda. Webredactie. Mini toernooi Kapelle. BOK 3 Niveau 5

NIEUWSBRIEF. Nieuws. Deze keer in het nieuws.. Agenda. Kersttraining Instaptoets scheidsrechters deel 2. Webredactie

DKJO Nieuwsbrief. DKJO Nieuwsbrief. Leuke activiteiten in vooruitzicht!! Aanstormend talent op basisscholen. Jaargang 7, nummer

Maandag 18 februari Hellevoets Effect 1-Salamanders 6: 3-7 (2 e klasse D reguliere competitie)

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus INFO

VOLLEYBALVERENIGING VAT HOOGERHEIDE TVATBLAD

Het bestuur wenst iedereen fijne feestdagen en een. sportieve 2 e helft van het seizoen. Van de bestuurstafel

Verslag GP toernooi Hoorn 2013

NIEUWSBRIEF. Vacature: webredactie. Deze week in het nieuws.. T-tags. Minitoernooi Bijdrage coach en lid jeugdcommissie Alex. Programma 8 november

Maandag 8 april Hellevoets Effect 1-DHC 4: 2-8 (2 e klasse reguliere competitie)

Informatiefolder. Jeugdbeleid. Volleybalvereniging De Meeuwen Zuidhorn

zondag 20 september 2015

NIEUWSBRIEF. Deze week in het nieuws.. T-tags inleveren. Bok laat je horen. In het Nieuws. Programma 7 maart. T-tag gebruik binnen de vereniging

BOK Journaal Week 41, 42 en 43

Internationaal Jeugdtoernooi Namen (België)

NIEUWSBRIEF. Nieuws. Deze week in het nieuws..

Informatie brochure. Volleybalvereniging Dosko/Acta

NIEUWSBRIEF. Nieuws. Deze keer in het nieuws..

Stoppen met volleybal: vergeet niet VOOR 1 juni af te melden bij de ledenadministratie. Volleybal Vereniging Conditio Best

Huishoudelijk reglement volleybalvereniging Zovoc

Nieuwsbrief. Badminton Vereniging Doesburg. Van de voorzitter. Van de voorzitter. Nummer Interessante informatie: In dit nummer:

Laat even weten via of je komt! Neem je aanhang mee naar het feest? Gezellig, maar meld dit ook even in je mailtje.

Jeugdkrantje AKC Nr

In deze nieuwsbrief: Van de voorzitter: December 2015.

Belangrijke mededeling:

Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de eenentwintigste muis van het hockeyseizoen In deze muis : Zaterdag 3 maart 2012

BOK Journaal Week 44 en 45

REGIOBEKERTOERNOOI ZATERDAG 2018/2019

NIEUWSBRIEF. Nieuws. Deze keer in het nieuws.. Agenda. Webredactie. Clubheld 2016

Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen

Grand Prix Assen 2013

17 e Jaargang nummer 16 Verschijnt 2x per maand

Zaterdag 6 oktober Zaterdag 29 september Zondag 23 september 2018 (A-licentie Welpen) Zaterdag 22 september 2018

BOK Journaal Week 46. Sponsoren. BOK website. Nieuws. Uitslagen. Foto van de week. Meer volleybal nieuws op:

Deze week in t Klökske Ouderkindtoernooi wederom een groot succes!

BOK Journaal Week 49. BOK website. Sponsoren. Nieuws. Foto van de week. Uitslagen. Meer volleybal nieuws op:

NIEUWSBRIEF. Nieuws. Deze keer in het nieuws.. Agenda. Citaat van de week. Scheidsrechtercoördinator gezocht! Crazy Springparadijs

VCH NIEUWSBRIEF. Inhoud. Carni Flora VCH pakt de overwinning. Agenda. 6 februari Carni Flora VCH H1 pakt de overwinning

VTC Woerden Volleybal voor jong en oud!

JEUGD-OUDERTOERNOOI D.O.V. 2014

Dames 1 kansloos tegen Koploper; Heren 1 wint ook van Axel; Zaterdag weer thuisprogramma

Stichting Volleybal Utrecht bestaat uit:

27 september 2017 jaargang 60, no. 2

NIEUWSBRIEF. Deze week in het nieuws.. Vlaggers gezocht voor a.s. zaterdag!

Structuur VOREO

Reglement Jeugd. Volleybal vereniging Wijhko.

Nieuwsbrief Nr. 5, 2018/2019

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur 1 Tip(s) voor trainers 3. Van het bestuur. NIEUWSBRIEF Nummer 45, 3 oktober 2018

Kampioenen! Nr. 8 Juni Inhoud:

WKV Reflex Vrijwilligersbeleid v

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren

Mini niveau 3, team 2: kampioen!!!!! Mini niveau 3, team 1: kampioen!!!!! N I E U W S B R I E F A P R I L

Verslagen partijen 2 e ronde

HLB Van Daal/DS. Beleidsplan HLB Van Daal/DS. Bestuur HLB Van Daal/DS

Nieuwsbrief Nr. 3, 2018/2019

MOGELIJKHEDEN VOOR SPONSOREN

NIEUWSBRIEF VOLLEYBALVERENIGING DOS LUNTEREN FEBRUARI 2018

NIEUWSBRIEF. Recreatie. Aspiranten. Deze keer in het nieuws.. Agenda. BOK DR1 Café Baarends 4-1. De Burgst MA1 BOK MA1 4-0.

Heren 1 Podarwic 1 - Volley Meerkerk'95 1

bij Tornado Laren Informatie over het volleyballen bij de jeugd

MINI DIGI SHUTTLE. Alphense Recreanten Team Toernooi 16 december. ARTT inschrijving. Beste badmintonners,

* N I E U W S B R I E F H S D V *

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Welkom nieuwe leden. Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd

Transcriptie:

Nieuwsbrief VVS'92 nr 16, In deze nieuwsbrief Vlissingse Volleybal Samenwerking 1992 Agenda Komende wedstrijden Uitslagen Invalpoule CMV-trainers Foto's VVS'92 Verenigingsdag VVS'92 in de Bode Fotoverslag D1 Wist je dat? Dames 2 Wedstrijdverslag VVS'92 JB1 Komende wedstrijden Vrijdag 01-04-2016 UIT 20.00 uur Atak'55 D1 - VVS'92 D1 Waspik Zaterdag 02-04-2016 UIT 11.30 uur Bok JC1 - VVS'92 JC1 Kapelle 13.30 uur Bok D1 - VVS'92 D1 Kapelle 13.30 uur Bok JB1 - VVS'92 JB1 Kapelle 14.30 uur VOKO H3 - VVS'92 H1 Oosterhout 15.00 uur Sic Pugno D4 - VVS'92 D2 Bergen op Zoom Zaterdag 09-04-2016 UIT 13.00 uur Savok JB1 - VVS'92 JB1 Sas van Gent 09.00 uur CMV-toernooi Niveau 1-6 Mytilus, Goes Agenda 11-05-16 Bestuursvergadering 23-04-16 EC activiteit Zaterdag 09-04-2016 THUIS 14.00 uur VVS'92 H1 - Set Up H1 Scheidsrechter: Michelle Muller Teller: Phoebe Böhm 16.00 uur VVS'92 D2 - Sic Pugno D3 Scheidsrechter: Ralf Kroon Teller: Rik Kepers 16.00 uur VVS'92 D1 - Sic Pugno D1 Scheidsrechter: J. Knoop Teller: Krzysztof (Zygi) Zygula Uitslagen VVS'92 Zaterdag 19-03-2016 VVS'92 H1 - Kraftwell Symmachia H3 1-3 VVS'92 JC1 - Stevo JC2 4-0 VVS'92 D2 - Ardito D2 3-2 VVS'92 D1 - Volley Zuid D2 3-1 VVS'92 JB1 - Stevo JB2 1-3 Dinsdag 22-03-2016 VVS'92 JB1 - Philippine JB1 2-3 Zaterdag 26-03-2016 VVS'92 JC1 - Stevo JC1 4-0 Zaalwacht 14.00 uur Marcia Jonker 16.00 uur Ivo Bosman Invalpoule CMV-trainers Vrijdag 01-04-2016 Odile Hanemaaijer Vrijdag 08-04-2016 Stephanie vd Eijk Pagina 1 Nieuwsbrief VVS'92 nr.16

Foto's VVS'92 Verenigingsdag Pagina 2 Nieuwsbrief VVS'92 nr.16

VVS'92 in de Bode Verenigingsdag VVS 92 groot succes VLISSINGEN Zaterdag 19 maart speelden vrijwel alle teams van volleybalvereniging VVS 92 een thuiswedstrijd. Van deze gelegenheid maakte de vereniging gebruik om sportieve bezigheden met gezelligheid te combineren. De dag begon met een toernooi voor de CMV jeugd. De allerkleinsten hadden een toernooi in Axel. Het CMV 4 team bestaande uit zes spelers wist daar de eerste prijs te bemachtigen. Tegelijkertijd werd er in Vlissingen een toernooi georganiseerd voor de CMV 5 en CMV 6 volleyballers. Voor VVS 92 kwamen twee teams uit op niveau zes. Deze teams hebben goed gespeeld, maar het lukte niet om in de prijzen te vallen. De leden van de vereniging hebben veel tijd en energie gestoken in het organiseren van een gezellige dag. Zo zijn er gedurende de gehele dag baksels verkocht, de gehele vereniging heeft gezamenlijk geluncht en er zijn door de jeugdleden spandoeken gemaakt om de senioren- en aspirantenteams aan te moedigen. De C-aspiranten speelde een gemakkelijke wedstrijd tegen Sterre-Voorwaarts. In zeer korte tijd werd de wedstrijd overtuigend gewonnen. De laatste set kwam Sterre-Voorwaarts zelf niet verder dan vier punten. De B-aspiranten hadden het lastiger tegen een team van Sterre-Voorwaarts. De eerste set wisten de Vlissingers nog te winnen, maar daarna bood Sterre-Voorwaarts meer tegenstand. De volgende sets wist VVS 92 steeds goed bij te blijven maar moesten ze steeds met een minimaal verschil toch aan de tegenstander laten. Bij de senioren speelde het herenteam van VVS 92 vooral tegen zichzelf. Het team speelde wisselvallig en kon de wedstrijd daardoor niet winnen. VVS 92 wist er uiteindelijk wel een puntje uit te slepen tegen tegenstander Kraftwell Symmachia Roosendaal door de laatste set te winnen. Dames 1 speelde een wedstrijd tegen hekkensluiter Volley Zuid. De wedstrijd werd gemakkelijk gewonnen en tot de vierde set leek er geen vuiltje aan de lucht. In de vierde set echter kwam de klad erin en wist Volley Zuid toch een set binnen te slepen. Dames 2 speelde de wedstrijd tegen Ardito uit Oost-Souburg. Deze twee teams staan dicht bij elkaar op de ranglijst, waardoor beide teams gebrand waren op de winst. In de eerste twee sets ging het gelijk op, maar trok Ardito steeds nipt aan het langste eind. VVS vocht zich terug in de wedstrijd, maakte minder fouten en won met overtuigende cijfers de derde set. In de vierde set kwam Ardito nog dichtbij, maar wist VVS te winnen en sleepten de dames er een vijfde set uit. Deze set vormde Ardito geen enkel gevaar meer. Mede door sterke services van VVS 92 was de vijfde set snel gewonnen. Bron: http://internetbode.nl/vlissingen/verenigingsdag-vvs92-groot-succes-298159#prettyphoto Nieuwsbrief VVS'92 nr.16 Pagina 3

Fotoverslag VVS'92 D1 - Volley Zuid D2 VVS'92 in de PZC Pagina 4 Nieuwsbrief VVS'92 nr.16

Contact Voorzitter Maarten den Hollander voorzitter@vvs92.nl Secretariaat Tirsa de Nooijer secretariaat@vvs92.nl Penningmeester en Ledenadministratie Stephanie van der Eijk penningmeester@vvs92.nl Wedstrijdsecretariaat Suzie Rohling wedstrijdsecretariaat@vvs92.nl Scheidsrechtercoördinator VACANT scheids.coord@vvs92.nl Voorzitter jeugdzaken Hans Oomes jeugd@vvs92.nl Algemeen bestuurslid Rachel Burghardt en Joeke Verhoeven Wist je dat? Zaterdag 19-03-2016 Wist je dat?! Dames 2 We na een hele gezellige verenigingslunch tegen Ardito mochten volleyballen? We gelukkig pas om 4 uur moesten spelen dus de soep nog even kon zakken...? We de wedstrijd moesten spelen zonder Marinda en Phoebe? Het heel leuk vonden dat Fatima en Tirsa ons vanaf de bank aanmoedigden? De wedstrijd niet goed begonnen en de eerste 2 sets gewoon weggaven? We de 3e set pas echt in de wedstrijd kwamen en toen 2 sets makkelijk wonnen? Er dus een 5 set aankwam...? En deze ook gelukkig wonnen!!!! Dit ook een beetje kwam door het geroep van de moeders op de tribune en alle mooie spandoeken die de aspiranten gemaakt hadden? We het een hele gezellig dag vonden en er van hebben genoten? Wedstrijdverslag YVC JB1 - VVS'92 JB1 VVS reisde zaterdag 12 maart af naar Oostburg om in een verder lege zaal tegen YVC JB1 te spelen. Centercourt, dat komt niet vaak voor! VVS pakte zonder al te veel moeite de eerste set met 25-08. In de volgende sets ging VVS wat met de tegenstander meespelen. Dit resulteerde in wat slordiger spel waardoor YVV in de 4de set zelfs even de voorsprong nam. Toch was VVS de duidelijk bovenliggende partij en wonnen ze de laatste drie sets, met 25-18. VVS ging dus met een zeer verdiende 0-4 overwinning terug huiswaarts. Technische Commissie Marcia Jonker, Michelle van Duivenbode, Jan-Pieter Grootendorst en Ralf Kroon tc@vvs92.nl Evenementencommissie Maaike Besselink, Rachel Burghardt, Marcia Jonker en Marjet Struijk ec@vvs92.nl Sponsorcommissie Eddie Meulmeester, Simone Evenhuis en Tessa Busé penningmeester@vvs92.nl Redactie nieuwsbrief Rachel Burghardt en Suzie Rohling nieuwsbriefvvs92@outlook.com Redactie website Eddie Meulmeester website@vvs92.nl Pagina 5 Nieuwsbrief VVS'92 nr.16