Eilermark 1 SCE 1 uitslag 2-3 Zondag

Vergelijkbare documenten
Verslag Hector 1 - Sportclub Enschede 1 Eindstand 2-4 Zondag 13 september 2015

Stormvogels 28. Seizoen 2011 / Klasse 5G. Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels. vertrekken toch bleven, keeper Jaap

G.v.v. Haaften rust 0-1 eind 1-3

Good Luck B2 - Baronie B5. Drie punten verdient, maar slechts een binnengehaald! 01 dec 2012

Wedstrijdverslagen 6 en 7 mei 2017

Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag Zondag JA1 Cartouche JA1 Rotterdam JB3 JB1

Antwoord B Hij fluit af toont de verdediger een rode kaart wegens Hands en laat het spel hervatten met een strafschop.

Uitslagen CTH teams. JA1- Berkel Rodenrijs

Opleidingsplan Keepers FC Maasland NO

Proteus minitoernooi 2012 (2)

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum

Wij zijn als team op de hoogte dat de organisatie het recht heeft ons te diskwalificeren bij het niet naleven

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Welkom nieuwe leden. Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd

De derde periode en het kampioenschap van TEC zaterdag 2

In mijn ogen moet de ideale achterhoede toch uit vier man bestaan, maar deze dienen zich naar elke situatie aan te kunnen passen.

Jeugd Valkenier Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk

Balcontrole Doordat je een goede techniek hebt, gaat de bal precies de kant op die jij wilt.

De Ster JO9-1 kampioen na superspannende wedstrijd tegen VV Sittard JO9-1 Doordeweekse wedstrijd tegen Roda JC was ook een geweldige ervaring!

Nieuws Selectie 2019/2020

VAN E-PUPIL NAAR D-PUPIL

SEIZOENBOEK

Doel van de warming-up oefeningen is het trainen van de basistechnieken zoals aannames, passen, lopen met de bal en passeerbewegingen.

Nieuwe regel in seizoen

Nieuwsbrief 29 maart 2015

De technische leiding staat nog steeds onder leiding van Jos Engelhart: onze grensrechter Johan Jonkbloed en Gerard Derksen: trainer/coach.

1 ste Helft: Vragenronde 1 Nederlands clubvoetbal

V.V.W. VVW 1 hard onderuit

De Muis. Dan ben je altijd op de hoogte! Beste Leden,

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018.

11 v 11 Uitwerking

Verdedigen op een kwart veld

Minipolo toernooi in Apeldoorn

KFC Turnhout Wedstrijdverslagen U10

Nationale Kampioenschappen Taekwondo Sparren 13 januari 2018

Het creëren van kansen en het scoren. Uiteindelijk moet er gescoord worden. Hoe creëer je kansen en wat is van belang bij het benutten van kansen?

Informatie voor scheidsrechters

Uitslagen. Verslagen. De Pein speelt MV van de mat

Al vanaf de 1ste minuut zijn onze helden erop gebrand om deze wedstrijd te winnen.

( ) DES Kloosterhaar 3-1 Geen verslag

8 e Vlasserscup Indoor happening SV Wevelgem City KSV Moorsele

Teamorganisatie en basistaken 11 tegen 11 vv Bargeres

FUN WEDSTRIJD EN TUSSEN VORMEN. Initiator Voetbal (Getuigschrift C)

Fintro: BE TVA/BTW BE Av. Ch. Schallerlaan Bruxelles/Brussel

INSTRUCTIEBOEKJE. voor D-pupillen en D-leiders (vooral bedoeld voor de overstap van E- naar D-pupil) 16m. 65m 9.15m 9.15m. 100m

Alverna 1. In cijfers 2017/2018

Nieuwsbrief 22 februari 2015

Winst voor F1 door fantastisch spel

SAO spelregelquiz 2018/2019. Ronde 3

Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag Zondag Rotterdam JC1 JC1 JC2- Westland JC1

Inhoud Methodiek Aanwijzingen

Trainingvoorbereiding formulier Trainer Coach Veldvoetbal

Internationaal Jeugdtoernooi Namen (België)

V.V. STEDUM 1 SEIZOEN

INDOORTORNOOI 29 DECEMBER 2018

OFWEL VAN E NAAR D VOETBAL

Manegevoetbal Asten. Spelregels Manegevoetbal Asten Versie Manegevoelbal Asten Versie Lotusstraat ZV, Asten Pagina 1 van 8

Ilpendam 1 heeft de eerste seizoenshelft afgesloten en de stand is al volgt:

2. In welke van de volgende situaties dient het spel te worden hervat met een indirecte vrije schop?

Speech gegeven door de Voorzitter tijdens de Informatie avond.

Drie gespeeld negen punten. Wat dat betreft had de tegenstander van vandaag ook Udi 39

NTTB Jeugdcup 2013 Papendal

W7-TR1 L POSITIESPEL OPBOUW

VV Moordrecht Informatieboekje jeugdscheidsrechter 1

SV Heerlen heeft een B scheidsrechter te kort

Veranderingen bij overgang van E naar D

A-selectie A.S.V. 65 Voorbereidingseizoen 2016/2017

1 e Periode: Balbezit en balbezit tegenstander. 2 e Periode: Omschakelen van balbezit eigen team naar balbezit tegenstander en Balbezit tegenstander

Wijzigingen SPELREGELS Leuven 05/08/2017

HC Houten, periodisering seizoen : Middenveld aanspelen

H1 wint alles, 33 uit 11!

6 de Vlasserscup Indoorhappening SV Wevelgem City KSV Moorsele. U10 (Namiddag) ZONDAG 29 december 2013

programma Ome Gerrit Toernooi

Garrincha Reglement U15 Winter Cup 2017

DES voor Schneider uitdaging (Twentsche Courant 2 februari 1985)

37 e jaargang nr december

Voorwoord. Wij wensen u een zonnig, maar bovenal een sportief en gezellig evenement toe! De Organisatie

t voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 15e jaargang nr 432

ZVC MIKRA Hierna korte evaluaties van de wedstrijden van onze competitie zaalvoetbalploegen. We hebben zo een algemeen seizoensoverzicht

9 e Vlasserscup Indoor happening SV Wevelgem City KSV Moorsele U11. Zaterdag 31 december 2016

Beste Ouders, Inmiddels zijn wij al weer enkele wedstrijden onderweg met een enthousiast en leuk elftal. De mannen

KFC Turnhout Wedstrijdverslagen U11

SPORT-FLITS Dosc A1. pag. 1. Zaterdag 25 juni 2016 Hansie bedankt!!! Jaargang 2015/ nummer 36

VANDAAG TRAININGEN WEDSTRIJDEN AFGELASTINGEN

MP Superhelden toernooi. 17 oktober Pagina 1

Afdelingsontmoeting Grootebroek

SAMENVATTING SPELREGELWIJZIGINGEN 2016/'17

Good Luck MB1 - Riel MB1

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd. Olympia E3 -Combinatie E2

9 e Vlasserscup Indoor happening SV Wevelgem City KSV Moorsele

9 e Vlasserscup Indoor happening SV Wevelgem City KSV Moorsele U10. Vrijdag 30 december 2016

68 e jaargang nr. 33 Seizoen 2014/2015

OPLOSSINGEN. Reglemententest Enkel wat goed is, is vet gedrukt. 1. Bij een intrap :

6 de Vlasserscup Indoorhappening SV Wevelgem City KSV Moorsele. U9 (Voormiddag) ZATERDAG 28 december 2013

HAAGS VOETBALBLAD - SPECIAL! -

Par. 2.3h (spelregel) deel 1. opmerkingen: 1. uniformeren tekst; juist woordgebruik. 2.3h Het controleren van spelers op gevaarlijke voorwerpen

Bedankt allemaal weer voor de input en veel leesplezier!

Nieuwsbrief Seizoen 17-18

Proefexamen 1. Spelregels VELDHOCKEY. 1. Moet een team een aanvoerder hebben? A. Als er een coach is hoeft er geen aanvoerder te zijn B. Ja C.

Transcriptie:

Eilermark 1 SCE 1 uitslag 2-3 Zondag 4-9-2016 Zwaarbevochten maar verdiende overwinning in Glanerbrug Het seizoen ging weer beginnen. En niet tegen de minste tegenstander. Het was geen publiek geheim dat Eilermark aardig had ingekocht, om zodoende mee te doen om het kampioenschap. Ervaren spelers van diverse clubs werden aangetrokken. Geen gemakkelijke opgave, maar opgeven is geen optie.. In de aanloop naar de wedstrijd waren wij niet ontevreden met allerlei media-aandacht voor Eilermark, zodat wij als de underdog naar Glanerbrug konden afreizen. Trainer Paul Krabbe was in de voorbereiding geconfronteerd met enkele langdurige blessures in de selectie, maar wist als ervaren strateeg toch een goed basisteam neer te zetten. Vanaf minuut 1 trok Sportclub het spel naar zich toe. Met name op het middenveld werd Eilermark overklast door onze lopende (en jonge) middenvelders, die nagenoeg alle duels wonnen. Ook de achterhoede speelde geconcentreerd en gaf weinig weg. Kortom het was wachten op de 0-1. En deze kwam dan ook. Onze goalgetter Dave van der Molen (who else) zag dat bij een hoekschop aan de rechterzijde de doelman van Eilermark niet erg alert was en krulde de bal met zijn linkerbeen ineens in het doel. De doelman probeerde nog te reageren, maar dit mocht niet meer baten. Sportclub bleef het betere van het spel houden en was continue dreigend. Dit resulteerde in een vrije schop van ongeveer 20 meter. Deze werd door Dave van der Molen strak ingedraaid, waarna Jop Janssen slim afmaakte 0-2. Eilermark was totaal verrast en probeerde zich te herpakken, dit ging soms gepaard met enkele stevige overtredingen. Met name spits ter Heide was twee keer gevaarlijk met zijn sterke wapen, de kopbal. Maar tot een doelpunt kwam het niet. Uiteindelijk werd de ruststand op 0-3 bepaald door wederom Dave van der Molen. Vanaf links omzeilde hij op snelheid de buitenspelval en omspeelde de (te ver?) uitkomende doelman van Eilermark, waarna hij beheerst scoorde. Deze ruststand was niet anders dan verdiend. In de rust wees trainer Paul Krabbe zijn spelers erop dat Eilermark de 2 e helft zou komen aanvallen, waarbij er voor Sportclub kansen zouden komen. Deze visie klopte exact. Eilermark ging opportunistisch spelen en hanteerde veelal de lange bal op de ervaren spits ter Heide. Aanvoerder Patrick Schipholt had de wedstrijd definitief in het slot kunnen gooien, door de 0-4 te scoren, echter hij wist de trekker niet over te halen.

Helaas moest Timo Roelofsen het veld na 10 minuten geblesseerd het veld verlaten, als gevolg van een stevige overtreding op hem in de 1 e helft. In dezelfde minuut werd een speler van Eilermark met rood bestraft na een zware tackle op een speler van Sportclub. Hierna ging Eilermark nog meer opportunistisch aanvallen en Sportclub liet zich onnodig terugdringen. Iets waar de trainer in de rust voor had gewaarschuwd. Het fantastische spel, winnende duels en vooral beter loopvermogen van de 1 e helft, was niets meer van te zien. Uiteindelijk kwam Eilermark nog terug naar 2-3 en het was mede aan onze 18-jarige doelman Daylan Kuipers te danken dat zij de gelijkmaker niet scoorden. Met enkele fantastische reddingen bleef hij de rust bewaren. Al met al een welverdiende overwinning, omdat Sportclub qua veldspel de betere en vooral slimmere ploeg was. Op de website van Eilermark was ook een verslag van deze wedstrijd te lezen en ik denk dat deze verslaggever juist omschreef hoe de wedstrijd was verlopen: Citaat: strijd, inzet, passie, effectiviteit, concentratie en teamprestatie. Sportclub gaf thuis, Eilermark lag nog op 1 oor Dave van der Molen was vandaag dan ook Man of the Match. Hij scoorde twee keer en was ook betrokken bij het 3 e doelpunt. Het zag er eerst niet naar uit dat Dave zou spelen i.v.m. een blessure. De credits hiervoor gaan zeker naar Fysiotherapeut Ron Poel, die hem klaar had gestoomd voor deze belangrijke openingswedstrijd. Een fantastische teamprestatie. Aankomende zondag spelen wij de thuiswedstrijd tegen DSDV, aanvang 14.00 uur. De Cultuurbewaker