JEUGDVOETBAL vv Hapert. t VOORZETJE 2.0. t Voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 17e jaargang nr.

Vergelijkbare documenten

t voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 17 e jaargang nr 491

t voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 15e jaargang nr 432

Meisjes. G-voetbal. SV Valkenswaard G1 2e klasse 5 DVVC G2 Moerse Boys G1 OVC'26 G2 Rijen G2 RKVVO G1 Tivoli G1 Tivoli G2 Viola G1 Beker

Senioren SV Valkenswaard 9 SV Valkenswaard 10 SV Valkenswaard 11 SV Valkenswaard VR1 6e klasse 642 6e klasse 639 6e klasse 647 5e klasse 862 Braakhuiz

Jeugd Valkenier Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk

Reserve klasse 641 5e klasse 861 Beerse Boys VR3. De Weebosch VR1. Jeugd

37 e jaargang nr december

Minipolo toernooi in Apeldoorn

Competitie-indelingen jeugd seizoen 2016/2017

DE GROTE TROMPETTERCUP QUIZ

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd. Olympia E3 -Combinatie E2

KFC Turnhout Wedstrijdverslagen U10

JEUGD REPORT. 26 april 2016 jaargang nummer 11. 2x achterstand weggewerkt door inzet van de kampioenen!

Verslag Sportclub Enschede 1 Markelo 1 Eindstand 3-1 Zondag 18 oktober 2015

Proteus minitoernooi 2012 (2)

Donderdag 10 mei 2018

Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag Zondag JA1 Cartouche JA1 Rotterdam JB3 JB1

Bedankt allemaal weer voor de input en veel leesplezier!

Wedstrijdverslagen 6 en 7 mei 2017

TIE OERNOOI INFORMATIE 10 MEI MEI

Hoe dan ook, de drie punten gingen mee naar de kantine van Sportclub, waar er nog wel even werd geproost op deze overwinning.

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018.

Hoofdsponsor Jeugd s.v. Rood-Wit V.

BVCB Plus Koelhuis F toernooi

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum

TIE OERNOOI INFORMATIE 25 MEI MEI

Stormvogels 28. Seizoen 2011 / Klasse 5G. Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels. vertrekken toch bleven, keeper Jaap

Nieuwsbrief 29 maart 2015

Ons seizoen van het begin tot het einde.

Al vanaf de 1ste minuut zijn onze helden erop gebrand om deze wedstrijd te winnen.

UITSLAGEN SCMH JO19-1

Leuk dat je de wedstrijden van JO11 en JO9 wilt fluiten, daar zijn we zeer blij om. Namens het bestuur van KSV alvast bedankt daarvoor.

Minipolo toernooi in Zutphen

Verslagen oktober en 4-5 november

De gezelligheid en sportiviteit voeren vandaag de boventoon dus is de belangrijkste prijs de ING Fair Play Cup.

De Ster JO9-1 kampioen na superspannende wedstrijd tegen VV Sittard JO9-1 Doordeweekse wedstrijd tegen Roda JC was ook een geweldige ervaring!

Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark de Krom in Katwijk bij het ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2014.

zondag 12 juni uur poule D Turkije-Kroatie 15. ruststand 2 pnt eindstand 5 pnt 16.

Schooljaar Maandag 09 mei 2015

Alkmania F5 Alphia F2 Afgelopen zaterdag stonden de geweldenaren van de F5 weer vroeg in de wei voor de wedstrijd tegen Alphia F2.

24 maart maart Zomertijd (klok 1 uur vooruit) 31 maart Theateravond groep 3

U kunt uw team (en deelnamegeld) inleveren bij onderstaande contactpersonen:

1 v.v. Bunnik mei 2013

V.V.W. VVW 1 hard onderuit

De Muis. Dan ben je altijd op de hoogte! Beste Leden,

24 februari 2016 jaargang nummer 2 Aftrap Programma zaterdag 27 februari Scheidsrechter

JEUGD REPORT. 15 maart 2016 jaargang nummer 5. F Groep (deel 1)

Good Luck B2 - Baronie B5. Drie punten verdient, maar slechts een binnengehaald! 01 dec 2012

1 e Periode: Balbezit en balbezit tegenstander. 2 e Periode: Omschakelen van balbezit eigen team naar balbezit tegenstander en Balbezit tegenstander

SEIZOENBOEK

WSC Meerkamp. Seizoen 2016/2017 Programma boekje. Zaterdag 27 mei

De Krom KK Katwijk aan Zee (routebeschrijving:

V.V.W. Seniorennieuws. VVW 1 verliest van Kleine Sluis en VVW 2 toont veerkracht

VV Katwijk Top. KrokustoernooI. woensdag 1 maart :30 uur. O7, O8, O9, O10, O11, O13 en O15

Verslag Hector 1 - Sportclub Enschede 1 Eindstand 2-4 Zondag 13 september 2015

Neder-Betuwe Cup 2014

Kerstzaalvoetbaltoernooi Reusel Sport / COTRANS JO11 jeugd Vrijdag 29 December 2017

Schoolbasketbaltoernooi

JEUGD REPORT. 12 april 2016 jaargang nummer 9

DRIE AFGELASTINGEN DOOR SLECHT WEER

Haarlemse Korfbal Week

Voorwoord. Peter van der Veen

OUD (ERS) TEGEN JEUGD C3

Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag Zondag Rotterdam JC1 JC1 JC2- Westland JC1

Transcriptie:

JEUGDVOETBAL vv Hapert t VOORZETJE 2.0 t Voorzetje 2.0 - wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 17e jaargang nr. 501

JACQUES MOMENT(EN) Van afgelopen woensdag: JO9-1: een super mooi doelpunt van Dex: vanaf de middenlijn boven in het dak van het doel. Jammer genoeg niet voldoende voor de winst. Tekening is gemaakt door: Maarten de Bruin reclame uit Oosterhout: www.debruinreclame.nl Uitslagen afgelopen week: Woensdag 10 april 2019 De Weebosch JO17-1 Hapert JO17-2 2-2 Hapert MO15-1 VOAB MO15-1 5-1 Hapert JO9-1 ST Vessem/DEES JO9-1 3-5 DOSL JO8-2 Hapert JO8-1G 5 4 slap begin, geen gewin! Zaterdag 13 april 2019 DOSL JO17-1 Hapert JO17-1 0-1 Bergijk JO17-3 Hapert JO17-2 2-2 Eldenia MO17-1 ST Hapert/EFC MO17-1 0-1 Valkenswaard JO15-2 Hapert JO15-1 2-8 Bergeijk JO15-3 Hapert JO15-2 5-3 Hapert MO15-1 Audacia MO15-1 4-3 Hapert JO13-1 SV Budel JO13-1 2-1 Een verdiende overwinning waarbij het er voetballend op momenten weer aardig uitzag. Reusel Sport/CoTrans JO13-4 Hapert JO13-2G 1-8 Hapert JO12-1 UNA JO12-1G 0-0 Hapert JO11-1 De Raven JO11-1G 5-2 Netersel JO11-1 Hapert JO11-2 0-11 Hilvaria JO10-1 Hapert JO10-1 7 3 Onnodig verlies geleden in Hilvarenbeek. Hapert JO10-2G RKVVO JO10-4 5 9 Vergeet niet te verdedigen. Hapert JO9-1 Oirschot V. JO9-1G 6 5 Hard werken loont! Hoogeloon JO9-1 Hapert JO9-2 1-3 Hapert JO8-1 SV Valkenswaard JO8-1 3 4 slap begin, geen gewin! Waalre JO8-2 Hapert JO8-2G 1 11 De oefeningen vd trainingen netjes uitgevoerd in de wedstrijd Hapert JO7-1 HMVV JO7-1 4-7

Programma komende week: Woensdag 17 april 2019 Gestel JO11-2 Hapert JO11-2 18.30 uur Zaterdag 20 april 2019 Hapert JO15-1 RKSV Heeze JO15-1 12.00 uur ST. Casteren/Netersel JO13-1G Hapert JO13-2G 11.15 uur Marvilde JO9-1 Hapert JO9-1 08.45 uur Terlo JO7-1 Hapert JO7-1 10.00 uur EFC JO7-2 Hapert JO2-G 09.30 uur Kijk op de website voor eventuele programma wijzigingen! Dames en heren scheidsrechters!!! Zorg dat je n 1/2 uur voor aanvang aanwezig bent. Kun je niet meld je dan vóór woensdagavond per email af bij Jos Minkels: j.minkels@upcmail.nl Voetbalactiviteit in de Meivakantie: ( Herhaling ) Op dinsdag 30 april vindt bij SV Valkenswaard in samenwerking met PSV de Jonger Oranje Talentendag plaats. Hoe laat: van 09.45 15. 00 uur. Alles staat op deze dag in het teken van voetbal. Er wordt een groot 4 tegen 4 toernooi gespeeld. Ben je goed dan kun je gescout worden voor de regioselecties JO9- JO11 en JO13. Helaas is het niet gratis, maar misschien ben jij wel niet op vakantie en heb je erg veel zin in deze voetbalactiviteit. Inschrijven is verplicht via: www.jongeroranje.nl Laat aan vv Hapert ( via jouw trainer/leider) weten of je meedoet. CITAAT VAN DE WEEK: Winnen is niet alles, maar de uiterste wil om te winnen daar gaat het om. Dus als je voor de bal gaat in het duel, ga er dan ook echt voor en niet halfbakken. VOORZETJES: Wisten jullie dat: Op 1e en 2e Pinksterdag nemen zoals ieder jaar weer enkele jeugdteams deel aan het toernooi in Vessem. Op Pinksterzondag JO8-2 en JO13-3 ( combinatie team JO12-1 en JO13-1) en op Pinkstermaandag JO10-1/2 ( combinatieteam JO10-1 en JO10-2).

A.s. week komt een Belgische voetbalclub trainen op ons sportpark. Zij hebben nu al vakantie. Trainingen: maandag 15 april: van 13 tot 15 uur. Dinsdag: van 10 tot 12 uur en van 14 tot 16 uur. Op woensdag spelen deze teams tegen Hapert JO11-1 en JO12-1. Aanvang: 18. 30 uur. Als je het leuk vindt om eens te kijken hoe Belgische voetballers trainen: je bent altijd welkom. Het was geen slecht weekend voor onze jeugdelftallen: winst voor JO8-2, JO9-1, JO9-2, JO11-1, JO11-2, JO13-1, JO13-2, MO15-1, JO15-1, JO17-1 en ST Hapert/EFC MO17-1. Gelijkspel voor JO12-1 en JO17-2. Over een week (20 april )start de meivakantie tot en met zondag 5 mei. Op maandag 22 april ( Paasmaandag ) en woensdag 24 april is het géén trainen voor de onderbouw ( JO-7 t/m JO12). In de week hierna (2e vakantieweek) gewoon trainen. Niet iedereen zal er zijn, maar maak hierover duidelijke afspraken en laat het de groepscoördinator weten. Jayden van Grundsven, speler van JO10-1, wil nog beter worden in het voetballen en gaat 10 weken lang op zondagmorgen trainen bij PSV. Veel plezier Jayden. Geniet ervan. Het blijft spannend in de eredivisie. Ajax won overtuigend van Excelsior en PSV met heel veel pijn en moeite met 2-1 van De Graafschap. Op doelpunten zal het wel niet meer beslist worden. Het is duidelijk dat PSV niet in beste vorm verkeert, maar het kan zo weer veranderen. Ons 1e elftal: De laatste overwinning van ons 1e elftal dateerde alweer van 24 februari jl. Hierna volgden 4 gelijke spelen, wat natuurlijk niet veel zoden aan de dijk zet. Gisteren moest dus gewonnen worden van een concurrent om de onderste plaatsen: Dommelen. Al vóór rust werd dit belangrijke duel beslist door doelpunten van Kevin Raymakers en Yorick van Veldhoven. In de 2e helft gebeurde niet veel. Dus de ruststand ( 2-0) was tevens de eindstand. Een prima resultaat voor de mannen van Peter Jonkman. En Jesper Storms ( keeper) die de nul hield, stond met een prima verhaal in het Eindhovens Dagblad van afgelopen zaterdag. Maar we zijn er nog niet. Met nog 6 wedstrijden te gaan volgen nu 2 erg belangrijke wedstrijden. Op Paaszaterdag 20 april om 18.30 uur thuis tegen Tivoli en op Paasmaandag om 14.30 in Eindhoven tegen datzelfde Tivoli. Steun van iedereen tijdens deze wedstrijden zijn bijzonder welkom. Succes spelers en begeleiding.

Wedstrijd van de week a.s. zaterdag 20 april 2019 Hapert JO15-1 tegen RKSV Heeze JO15-1 Twee weken geleden behaalde het team van trainer coach Anton de Kok en assistent Twan Abrahams een mooie 1-0 overwinning op koploper Braakhuizen. Afgelopen zaterdag opnieuw winst (2-8) in en tegen Valkenswaard. A.s. zaterdag tegen Heeze JO15-1 en ook dan kan, wanneer de inzet goed is en er goed samengespeeld wordt, een goed resultaat mogelijk zijn. Het belangrijkste blijft natuurlijk goed voetballen. Denk aan goed positiespel, wees rustig aan de bal en maak de juiste afspeelkeuzes. Doe in ieder geval altijd je uiterste best. Veel succes. Aanvang: 12.00 uur. Wedstrijd van de week zaterdag 4 mei (dus de laatste zaterdag van de meivakantie): Hapert JO8-2 tegen STVV Steensel/Knegsel JO8-1 Uitgaande van de laatste 2 wedstrijden heeft het team van Ard, Rob, Rob en Frank in ieder geval niet onder gedaan voor de tegenstanders. Afgelopen zaterdag een ruime overwinning op Waalre JO8-2. En dat met steeds beter voetbalspel. Door de inzet en de voetbalbeleving op de trainingen zien de trainers vooruitgang bij alle spelers. Deze week nog lekker trainen en over 2 weken vol er tegenaan. Veel succes allemaal. Aanvang 09.30 uur De wedstrijden van zaterdag 13 april 2019. Helaas: in verband met ziekte geen analyse van de zaterdagmorgenwedstrijden. Hopelijk zijn er wel wedstrijdverslagen van enkele teams. INGEZONDEN STUKKEN: Netersel JO11-1 - Hapert JO11-2: Na wat onduidelijkheid over op welk veld er gespeeld moest worden (in verband met een evenement in Netersel werd de wedstrijd in Hapert gespeeld) werd er afgetrapt op de visvijver. Het begon redelijk gelijk op, echter was dit van korte duur. Voor de eerste time-out waren er mooie kansen voor Hapert, Kay keepte erg goed en Piet was zelfs vanuit de spits aan het mee verdedigen. Omdat het overspelen steeds beter ging was het voor rust al 0-4, door doelpunten van 2 x Sam Liebrand (bedankt voor het meespelen!), Hidde en Piet.

Na de rust werd het zelfs 0-13, onofficiële hattrick van Sam, Piet, Felix (4x) en 2 doelpunten van Hidde, en een eigen doelpunt. Na een onfortuinlijke botsing met de keeper van Netersel werd deze gewisseld voor een speler, deze heeft erg goed gekeept, net als onze keeper. Kay bleef scherp gedurende de hele wedstrijd, zelfs aan het eind nog een zeer alerte redding. Verder heeft de verdediging, Finn, Floris, Kimi en Thijmen, erg goed werk verricht door de 0 te houden. Door een goede samenwerking en zeer goed overspel, en voor elkaar willen vechten hebben de jongens een super team prestatie neergezet. Verder nog een compliment aan de scheidsrechters, Niek Kramer en Gijs de Kok, succes met jullie eventuele verder scheidsrechtersopleiding Hapert JO10-2G - RKVVO JO10-4: Weer even wennen, wat vrieskou aan de billen. We missen vandaag 3 spelers van de selectie. Dit wordt uitstekend ingevuld door onze JO9-1 spelers Tom en Dex. Het eerste kwart zijn we even helemaal de vorm kwijt. Nadat Nanou de 1-0 binnenschiet loopt RKVVO uit naar een 1-4. Het 2e kwart pakken we het weer op en komen met goals van Dex, Roos en Nanou tot een 4-4. Het 3e kwart zijn we gebrand om te scoren en vergeten daardoor totaal te verdedigen. Hier maakt RKVVO dankbaar gebruik van en counteren een aantal keer. Wij laten ze letterlijk lopen. 4-9. Het laatste kwart gaan we er wel weer voor, maar het gat is te groot. Tom maakt nog wel onze 5e goal. Eindstand 5-9. Tom en Dex, heel erg bedankt voor jullie super inzet en jullie goals. Voor ons team, we gaan op de omschakeling en opstelling in de verdediging werken. Hapert JO9-1/ St Vessem/DEES JO9-1: Op woensdagavond 10 april stond een inhaalwedstrijd op t programma tegen St. Vessem/DEES met prima voetbalweer. In de eerste 10 minuten was Vessem/DEES duidelijk de bovenliggende partij. We kregen al direct een tegendoelpunt om de oren. En niet veel later nog 2. Na de eerste time out werd er harder gevochten voor de bal en iets beter samen gespeeld, waardoor we na enkele mooie acties met een 2-3 achterstand de rust in gingen. Na de rust lukte het ons om de gelijkmaker te maken en n tijdje leek t erop dat we dit wel enigszins konden volhouden tot het einde. In de laatste minuten voor de laatste time out kwamen we echter via n ongelukkige actie (via een speler van Hapert) toch op n 3-4 achterstand. We probeerden nog de gelijkmaker te scoren, maar die wilde er maar niet in gaan. Toen Vessem/DEES ook nog de 3-5 maakte, was de wedstrijd beslist. Jammer boys, maar toch hard gewerkt en enkele mooie acties gezien!

Hapert JO9-1 Oirschot Vooruit JO9-1G: We speelden onze tweede wedstrijd van deze week, ditmaal tegen Oirschot Vooruit. Dit keer moesten we helaas Stijn en Tuur missen in verband met kampweekend van Los Hoes en ook moesten we Daan even missen, omdat hij onverwachts JO9-2 moest versterken. Gelukkig kregen we versterking van Roos. Ondanks een gure wind, was het prima voetbalweer. De eerste tien minuten ging het aardig gelijk op, 2-2. Na de time out scoorde Oirschot snel en net voor rust ook nog, 2-4 ruststand. De ranja werkte goed, want Hapert kreeg weer energie, zodat zelfs voor de laatste time out 3x werd gescoord door mooie uitgespeelde acties. En zo stond het dus 5-4 met nog 10 minuten te gaan. De laatste tien minuten ging niet helemaal zonder slag of stoot, maar er werd wel heel hard gewerkt om de eerste overwinning naar ons toe te trekken. Het lukte ons nog om de 6-4 te scoren, maar Oirschot bleef er ook voor gaan, 6-5. Gelukkig trok Hapert aan het langste eind. Gefeliciteerd jongens en Roos met deze mooie overwinning. Die hebben jullie verdiend door hard te werken tot het einde. Het publiek heeft ook genoten van de inzet van de spelers. Bedankt Roos voor het invallen! DOSL JO8-2 Hapert JO8-1G: Na een wat rustige start in Leende op woensdag avond, krijgt de keeper een aantal ballen rond de oren. Oei, 2-0 Na een paar minuten, ze moeten gaan opletten. In het tweede deel van de wedstrijd krijgt Leende meer tegenstand. Na wat kansen voor Hapert wordt gelukkig de 3-1 gescoord door invaller Stan. Na een indribbel van Mads scoort hij zelf een prachtig hoge bal in het net. De gele nieuwe schoenen doen goed werk. Direct gevolgd door een strakke redding van Neel. Een aantal mooie passes maar Hapert komt er niet doorheen. Leende blijft sterk waardoor Niek hard moet werken in de verdediging. Een mooie afsluiter van Neel maakt 5-4. Einde wedstrijd, leuk sportief gespeeld met veel plezier! Hapert JO8-1 SV Valkenswaard JO8-1: Zoals bijna elke week, hebben de jongens en meisje moeite om de eerste 10 minuten in de aanval te gaan. We krijgen 2 doelpunten om onze oren, dus kan de inhaalrace beginnen! In de tweede 10 minuten geven we weinig kansen weg maar creëren zelf ook nog niet zo veel; we gaan de rust in met 0-3. Na de ranja gaan we wat steviger te werk, winnen meer duels en weten elkaar goed te vinden. De eerste Hapertse treffer is een feit en ook de 2-3 wordt gescoord! Zowel verdedigend als aanvallend helpen we elkaar, met een aanval van drie spelers weten we de gelijkmaker te scoren; 3-3! Het blijft spannend met kansjes over en weer, maar helaas gaat de laatste kans van Valkenswaard erin en die van ons op de paal. We verliezen deze leuke wedstrijd met 3-4. Redactie: Mariëlle Kieneker voorzetje@vvhapert.nl