Weekjournaal nr

Vergelijkbare documenten
Weekjournaal nr Peter en de Wolf

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 6 schooljaar

Weekjournaal nr RietNymf groep 1 en 2

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 5 schooljaar

Daarnaast hebben alle leerlingen een muur van respect gebouwd. Deze muur is te bewonderen in de middenruimte van de school.

Weekjournaal nr Schoolreis

Weekjournaal nr

Weekjournaal nr Sinterklaas

Weekjournaal nr

Ook hebben we nieuwe leerlingen op school gekregen; Cas, Arwen, Danique, Rose en Janne. We wensen deze leerlingen een fijne tijd bij ons op school.

Weekjournaal nr

Weekjournaal nr Lammetjesdag

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 7 schooljaar

Weekjournaal nr

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 2 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 8 schooljaar

Weekjournaal nr

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 3 schooljaar

Weekjournaal nr

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 11 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 9 schooljaar

Weekjournaal nr

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 14 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 10 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 1 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 6 schooljaar

Weekjournaal nr Nationale rekendag

Nieuwsflits OBS de Lamer

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 3 schooljaar

Geef Mij Maar Een Boek! Op 10 februari start er voor de tweede keer een voor Nederland uniek project: Geef Mij Maar Een Boek!

Weekjournaal nr

Nieuwsflits OBS de Lamer

Nieuwsflits OBS de Lamer

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 16 schooljaar

Weekjournaal nr

Ma-mo Ma-mi Di-mo Di-mi Wo Do-mo Do-mi Vr-mo Vr-mi 1/2/3 Marlou Marlou Marjan Marjan Marjan Marjan Marjan Marjan

Nieuwsflits OBS de Lamer

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 1 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 2 schooljaar

samen met juf Marjan groep 1 en 2 draaien. Juf Marlou Perton is zowel op de Lantscheene als op de Lamer werkzaam.

Binnenkort gaat er een brief uit naar alle inwoners om hun talenten door te geven, zodat we misschien ook van uw kennis gebruik kunnen maken.

Augustus Dinsdag 1. Woensdag 2. Donderdag 3. Vrijdag 4. Zaterdag 5 / Zondag 6. Maandag Dinsdag 8. Woensdag 9. Donderdag 10.

Weekjournaal nr

Welkom op de Prins Clausschool

SAM Jaarplanner OUDERS

SCHOOLKALENDER

Informatieboekje CBS De Tamboerijn

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag vakantie vakantie vakantie vakantie vakantie maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag

Schoolkalender

September 2018 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag/zondag

Iedere donderdag van 08.30u tot 09.00u: open half-uurtje voor ouders met de directie (onder voorbehoud van aanwezigheid)

SPORCKTKALENDER

jaarkalender Prins Clausschool Kinkelenburglaan TL Tiel T (0344)

Kalender schooljaar Eerste dag van de week

JAARKALENDER

Jaarplanning Schooljaar ouder(s)-verzorger(s)

overzicht schooljaar

JAARKALENDER

KALENDER SCHOOLJAAR

Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag

AUGUSTUS Wk Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Deze maand:

augustus week zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag eerste schooldag inloopochtend

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

JAARKALENDER

JAARKALENDER

JAARKALENDER Lindelaan 54, 1231 CM Loosdrecht Website:

JAARKALENDER 2017/2018

JAARPLANNING 2015/2016 JAN LIGTHARTSCHOOL WOUDENBERG

MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE

Schoolkalender VSO

september augustus 2018

Kick off studenten. Informatiea vond. OR vergadering. Groep 4 en 7. Groep. Informatieavond. Groep 3 en 6 Prinsjesdag. Sporcktinfo

overzicht schooljaar

Jaarkalender 2018/2019

VOORWOORD. Hartelijk welkom in onze Talententuin! Beste ouders/verzorgers,

Jaarkalender De Rank - Kerschoten Augustus

Week Dag Datum Activiteit

Nieuwsbrief augustus 2017

Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon:

augustus 2018 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag Zomervakantie Zomervakantie

Ouder Jaar Planner OBS de Piramide Ouder Planner OBS de Piramide

BS De Vlechter, Constantijn Huijgensstraat 1, 5251 LW Vlijmen

Dit is de jaarkalender voor OBS Hannie Schaft voor het schooljaar

Augustus 2016 MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG

augustus 2018 weeknummer maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag week 31 week 32 week 33 week 34 week 35 Week van de Nieuwsbrief

Jaarkalender

Badwater Harderwijk - De Sypel - De Woelwaters

Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar

September 2019 MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG

Jaarkalender 2014/2015. Meervoudige Intelligentie. Dalton. Werkeilanden. Groepsdoorbrekend werken. ODBS t Heem staat voor:

JAARKALENDER

AUGUSTUS Maandopening Nieuwsjaarsreceptie voor alle ouders vanaf 8.30 uur.

St. Bonifaciusschool Beckummerweg SR St. Isidorushoeve augustus 2016

Kalender. ouders en verzorgers

Amsterdam, 1 mei Beste ouders,

DE ARK SAMEN VOORUIT!

Nieuwsbrief maart 2015

Schooljaar

JAARKALENDER

Transcriptie:

nr. 6 2018-2019 RietNymf groep 3,4,5 Donderdag 8 november hebben de leerlingen van de groepen 3, 4 en 5 weer een les gevolgd bij de RietNymf. Deze les ging over de indeling van het dierenrijk. Na een stukje theorie gingen de leerlingen buiten diertjes zoeken en met behulp van een zoekkaart de juiste naam erbij vinden. Nationaal Schoolontbijt Afgelopen vrijdag, 9 november, hebben de leerlingen meegedaan aan het nationaal schoolontbijt. Naast dat we heerlijk hebben gegeten met elkaar, zijn de leerlingen zich ook bewust geworden van het belang van een gezond ontbijt. Drempelonderzoek De leerlingen van groep 8 zijn het traject van de advisering voor het voortgezet onderwijs ingaan. Op dinsdag 13 november zal het drempelonderzoek worden afgenomen bij groep 8. Het drempelonderzoek wordt niet meer gebruikt als eindtoets, maar om de leerlingen voor te bereiden op de eindtoets van A-Vision die we zullen afnemen in april 2019. Naast de voorbereiding is dit ook een mooi moment om de ontwikkeling van de leerlingen van groep 8 nog beter in beeld te krijgen. 14 november studiedag Op woensdag 14 november zijn alle leerlingen vrij in het kader van een studiedag samen met de collega s van de Lamer. Deze dag staat in het teken van sociale veiligheid op school. Sprookje Dit schooljaar wordt voor de allerlaatste keer het Sinterklaassprookje opgevoerd in het dorpshuis van Ter Idzard. Net als in voorgaande jaren zal juf Marjan hier een rol in spelen. Juf Marjan wordt vervangen door juf Klaasje. De leerlingen van groep 3,4,5 en 6 zijn op donderdagochtend 15 november aan de beurt om te komen kijken. De leerlingen worden om 08.50 uur verwacht in Dorpshuis de Bult in Ter Idzard en hoeven dus niet eerst naar school te komen. Om 09.00uur zal het sprookje beginnen. De verwachte eindtijd ligt op ongeveer 11.15u. We zijn op zoek naar ouders die de leerlingen om 11.15u kunnen halen en weer naar school willen brengen. U kunt zich opgeven bij juf Inez of Juf Cobie. Wij zijn nog op zoek naar 4 chauffeurs.

Oudergesprekken Als bijlage de indeling voor de oudergesprekken op maandag 19 november en dinsdag 20 november. Past een tijdstip U niet, dan mag U onderling ruilen. Wilt u de leerkracht hierover informeren? De leerlingen van groep 6 en 8 mogen aanwezig zijn bij de oudergesprekken. Sinterklaas Op woensdag 5 december zullen Sinterklaas en zijn Piet een bezoek aan de Lantscheene brengen. We verwachten de Sint rond 11.00 uur op school. Nadat de Goedheiligman en Piet zijn verwelkomd, zullen ze in het speellokaal de groepen ontvangen. De leerlingen krijgen in de kleine pauze een lekkere traktatie. De leerlingen hoeven dus fruit mee naar school. De leerlingen van de groepen 6 en 8 hebben van Sint de opdracht gekregen om mee te helpen met de pakjes en surprises. Deze week zullen de leerlingen van de groepen 6 en 8 daarvoor lootje gaan trekken. Woensdagochtend vóór half 9 mogen de surprises in een vuilniszak of doos in de klas worden gebracht en daar op de pakjestafel worden geplaatst. Denk om je gedicht en vergeet niet de naam van de ontvanger op het cadeau te zetten! Maandagmiddag 3 december is er pietengym voor alle leerlingen. De groepen 1 en 2 gaan deze maandag ook mee naar te gymmen in de Steense. RietNymf groep 6 en 8 Groep 6 en 8 gaan donderdagochtend 22 november naar de RietNymf. Het thema van deze keer is herfst/dier. De leerlingen vertrekken om 10.30u op de fiets vanaf school. Nicolien heeft zich opgegeven om mee te fietsen. Voorleeswedstrijd Vrijdag 23 november doen alle leerlingen, van groep 6 en 8, mee aan de voorleeswedstrijd. De leerlingen lezen een fragment voor uit een zelf gekozen boek. De lezers worden beoordeeld door een echte jury. De winnaar vertegenwoordigt onze school in de regionale voorleeswedsrijd. Stagiaires Deze week is Lianne gestart met haar maatschappelijke stage vanuit het Linde College. Zij zal de hele week bij ons op school aanwezig zijn. Vanaf vrijdag 23 november hebben wij elke vrijdag een stagiaire. Yvonne zal gedurende het hele schooljaar stage lopen in de verschillende groepen van onze school. Zij gaat starten in de bovenbouw.

Volgende weekjournaal Het eerste weekjournaal van schooljaar 2018-2019 zal op maandag 26 november 2018 in uw mailbox te vinden zijn. Bijlagen Dit weekjournaal bevat de volgende bijlagen; Bijlage 1: indeling oudergesprekken Agenda November 12 13 Drempelonderzoek 14 Studiedag; alle leerlingen vrij 15 Sprookje groep 3,4,5,6 19 Oudergesprekken sociaal emotionele ontwikkeling 22 11.00u RietNymf groep 6 8 thema herfst/dier 26 December 5 Sinterklaas 10 11 Voorlichtingsavond Voortgezet onderwijs te Munnekeburen voor ouders en leerlingen 14 Herdenking monument 15 Oud papier 20 Kersviering 24 Start kerstvakantie Januari 7 Start school 14 Start toetsweek 1 17 11.00u RietNymf groep 3,4,5 thema winter/mens 21 Start toetsweek 2 31 11.00u RietNymf groep 6-8 thema winter/mens

Februari 2 Oud papier 4 7 Studiedag alle leerlingen vrij 9 Remco Heite schaaktoernooi 14 Oudergesprekken 18-24 Voorjaarsvakantie 25 28 10.00u RietNymf groep 1 en 2 thema winter/mens Maart 11 20 Open dag 23 Oud papier 25 30 Lammetjesdag April 8 10 Schoolvoetbal 11 10.00u RietNymf groep 1 en 2 thema lente/plant 12 Koningsspelen 15 Laatste keer gym in de Steense 19 Goede vrijdag alle leerlingen vrij 21-22 Pasen 23 Eindtoets Route 8 25 11.00u RietNymf groep 3,4,5 thema lente/plant 27 Koningsdag 29 5 mei Meivakantie Mei 6 Start school 14 Oudergesprekken groep 8 n.a.v eindtoets 15 Schoolkorfbaltoernooi 16 11.00u RietNymf groep 6-8 thema zomer / milieu 18 Oud papier 20 30-31 Hemelvaart

Juni 3 Start toetsweek 1 6 10.00u RietNymf groep 1 en 2 thema zomer / milieu 9-10 Pinksteren 11-14 Avondvierdaagse 11 Start toetsweek 2 17 Start toetsweek 3 20 11.00u RietNymf groep 3,4,5 thema zomer / milieu Juli 1 Studiedag alle leerlingen vrij 6 Oud papier 8 Oudergesprekken 11 Afscheidsavond groep 8 12 Laatste schooldag alle leerlingen 12.00u vrijdag 11.30u uitglijden groep 8 13 Start zomervakantie Augustus Oud papier NB. Wijzigingen voorbehouden Opmerkingen t.a.v. de info kunnen worden gemaild naar directie@obsdelantscheene.nl Namens het team met vriendelijke groet, Hanneke Bruinenberg