samen met juf Marjan groep 1 en 2 draaien. Juf Marlou Perton is zowel op de Lantscheene als op de Lamer werkzaam.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "samen met juf Marjan groep 1 en 2 draaien. Juf Marlou Perton is zowel op de Lantscheene als op de Lamer werkzaam."

Transcriptie

1 Weekjournaal nr Start nieuwe schooljaar De verhalen van de fijne vakanties zijn weer uitgebreid besproken in de klassen. We hopen dat u net als uw kinderen heeft genoten van deze vrije weken. Nu staan we dan ook weer uitgerust en enthousiast klaar voor het nieuwe schooljaar. Er zijn wel enkele veranderingen ten opzichte van het vorige schooljaar. Een schooljaar met een tweetal nieuwe gezichten. Juf Cobie de Boer, zij gaat samen met juf Inez groep 4/5/6 draaien. Juf Marlou Perton is ook een nieuw gezicht binnen onze school, zij gaat samen met juf groep 1 en 2 draaien. Juf Marlou Perton is zowel op de Lantscheene als op de Lamer werkzaam. Wij heten juf Cobie en juf Marlou van harte welkom op onze school en wensen hen veel werkplezier bij ons op school. De eerste week zijn we een aantal middagen groepsoverstijgend bezig geweest. Alle leerlingen hebben in groepjes gewerkt en gesport, jong en oud door elkaar. Dit in het kader van de groepsvorming aan het begin van het schooljaar. Een zoon Juf Irma en haar man hebben op 22 juli een zoon gekregen! Lenn was 2905 gram en 49 cm lang. We wensen Irma en haar man veel geluk met deze kleine spruit.

2 Groepsindeling Groep 1/2/3 Groep 4/5/6 Groep 7/8 Maandagochtend Cobie Lilian Maandag middag Cobie Lilian Marlou is de gehele maandag aanwezig om de groepen extra te ondersteunen Dinsdagochtend Marlou Cobie Lilian Dinsdagmiddag Marlou Cobie Lilian Inez is de dinsdagmiddag aanwezig om de groepen extra te ondersteunen Woensdag Cobie Inge Donderdagochtend Inez Inge Donderdagmiddag Inez Inge Vrijdagochtend Inez Inge Vrijdagmiddag Inez groep 5/6 Inge groep 7/8 - Op maandag is Juf Marlou aanwezig voor extra ondersteuning, zij zal groepjes kinderen uit verschillende klassen halen en daarmee aan het werk gaan. - Op dinsdagmiddag is juf Inez aanwezig voor extra ondersteuning, zij zal groepjes kinderen uit verschillende klassen halen en daarmee aan het werk gaan. - Juf Lilian heeft op woensdag de ib taken van juf Irma overgenomen - Juf Hanneke heeft op vrijdagmiddag ouderschapsverlof - Groep 1 is op de donderdagmiddag vrij. Gymnastiek Komende maandag gaan de leerlingen van groep 3 t/m 8 voor het eerst dit schooljaar gymnastieken in de Steense in Wolvega. De bus vertrek om bij school. Na afloop verwachten we dat de leerlingen gaan douchen. Zou u de leerlingen in het vervolg op maandag gymkleding, stevige gymschoenen en een handdoek mee willen geven? De leerlingen van groep 1 en 2 gymmen dagelijks. Van deze leerlingen zouden we graag gymschoenen op school willen hebben. Op woensdag gymt groep 3 ook nog regelmatig mee. Graag voor hen op deze dag ook gymschoenen meegeven. Het is ook mogelijk om een paar extra schoenen voor deze kinderen op school te leggen.

3 Stichting Comprix Afgelopen woensdagmiddag was de start van de nieuwe stichting Comprix. De naam en het logo van onze nieuwe organisatie (fusie tussen Comperio en Primo Opsterland) werd onthuld. Dit werd op een bijzondere manier gedaan door Victor Mids. Stichting Comprix de kracht achter primair onderwijs! Sportdag groep 8 Op 16 september aanstaande komen alle leerlingen van de groepen 8 van de 41 scholen van de nieuwe stichting Comprix in actie, de ene helft in Wolvega, de andere helft in Gorredijk. Deze ochtend staat in het teken van onder andere kennismaking met elkaar, maar ook kennismaken met een grote diversiteit aan sporten, sporten die niet wekelijks op het gymnastiek rooster van de scholen staan. Groep 8 krijgt deze ochtend de volgende sporten aangeboden; fierljeppen, floorball en tennis. De kinderen worden om 8.25 met fiets en in sportkleding op school verwacht. Om 8.30 zullen de leerlingen vertrekken richting de Nije Steense te Wolvega waar om gestart wordt met fierljeppen. De leerlingen nemen hun eigen eten en drinken mee voor deze ochtend. De ochtend wordt afgesloten met een gezamenlijke lunch waarvoor de leerlingen hun eigen lunchpakket meenemen. Om fietsen we weer met z n allen naar school en de kinderen zijn op de gebruikelijke tijd van uit. Veld Groep 3 tot en met 8 gaan, mits het weer het toelaat, op dinsdagmorgen en donderdagmorgen in de pauze allemaal naar het veld. De ervaringen die we hebben met deze verlengde pauze zijn erg positief. Leerlingen uit verschillende groepen sporten samen op een erg leuke manier. Wilt u uw kind(eren) op deze dagen gepast schoeisel meegeven en evt. droge sokken? Het gras is op de ochtenden vaak nog erg nat. Rapporten en luizenzakken Mocht u nog rapporten van de kinderen thuis hebben, zou u deze dan mee willen geven naar school? Indien er luizenzakken thuis zijn, graag deze ook meegeven.

4 Oproep Voor school zijn we op zoek naar lege dvd hoesjes en glazen potjes met deksel. De hoesjes en glazen potjes kunt u aan de leerkracht van uw kind(eren) geven. Inzamelactie voor mooie beloning Onze school doet mee aan de inzamelactie voor kleine apparaten van Wecycle. Leerlingen kunnen van september tot en met november kleine elektrische apparaten inleveren op school. Wecycle haalt de ingeleverde apparaten op en zorgt dat ze optimaal gerecycled worden. Het doel van deze inzamelactie is om kinderen bewust te laten worden van het belang van het inleveren van elektrische apparaten voor recycling. Naast de inzamelactie maken wij gebruik van het lesmateriaal over dit onderwerp. Alle scholen die meedoen met deze inzamelactie ontvangen een mooie beloning. We kunnen kiezen uit een boekenpakket, digitale camera of educatieve spellen. Heeft u nog een oud klein elektrisch apparaat? Lever deze dan vanaf volgende week bij ons in, in de daar voorbestemde dozen in de hal. U kunt uw apparaten inleveren tot 14 november Als bijlage een lijst van voorbeelden van kleine elektrische apparaten. Studiedag Op woensdag 21 september zijn alle leerlingen vrij van school in verband met een personeelsdag voor alle Comprix scholen. Ouderbijdrage Het schooljaar is pas net begonnen. Ook dit jaar gaat de OV weer veel leuke activiteiten organiseren voor de kinderen. We beginnen in tegenstelling tot voorgaande jaren met de schoolreisjes direct in september, dus aan het begin van het schooljaar. Hierdoor komen de grootste uitgaven ook aan het begin in plaats van aan het einde van het schooljaar. Daarom verzoek ik u vriendelijk het bedrag van 50.- (per kind) over te maken op bankrekening: NL77RABO ten name van O.B.S. de Lantscheene. Mocht uw kind in de loop van het schooljaar instromen, dan geldt een bijdrage van 5.- per maand tot het eind van het schooljaar. Alvast bedankt voor uw medewerking, Namens de oudervereniging obs de Lantscheene, Arthur Hoffmann.

5 Oproep nieuwe OV leden In de Oudervereniging zijn 3 leden aftredend en niet herkiesbaar. Dit zijn Carolien de Vries, Christine Mulder en Gerben Ziel. Dit betekent dat de Oudervereniging op zoek is naar drie nieuwe leden. Lijkt het je leuk om plaats te nemen in het bestuur en wil je graag een bijdrage leveren aan activiteiten rondom school meld je dan aan! In geval er meer dan drie aanmelding zijn, dan gaat de OV in overleg met de betrokkenen om te komen tot een invulling van het bestuur. In een uiterste geval kan dit leiden tot verkiezingen. Je kunt je tot 23 september melden via onderstaand formulier of via de mail: directie@obsdelantscheene.nl Ik meld mij aan voor de OV!! Naam geeft zich op voor het bestuur van de Oudervereniging Oud papier Op zaterdag 3 september wordt er weer oud papier opgehaald. De rijders zijn deze keer: Datum Route West Route Oost De Meenthe, Sasweg, PS weg 9 juli 2016 Hoekstra Ziel De Boer Mulder Hoffmann Bosma Schoolreis en kamp In het kader van groepsvorming gaan we aan het begin van het nieuwe schooljaar op schoolreis met de groepen 1 tot en met 6 en op kamp met de groepen 7 en 8. De schoolreis vindt plaats op dinsdag 13 september. Groep 6 blijft deze avond op school slapen. Voor groep 4 en 5 is deze mogelijkheid er ook. Groep 7 en 8 gaan van maandag 12 september tot en met 14 september op kamp naar Ameland. Volgende week krijgen de leerlingen van groep 7 en 8 een brief met informatie over het schoolkamp. Het vervoer lijkt al bijna rond te zijn. De ouders die zich hebben opgegeven krijgen volgende week nog een berichtje. Vakantierooster schooljaar Herfstvakantie za. 15 oktober 2016 t/m zo. 23 oktober 2016 Kerstvakantie za. 24 december 2016 t/m zo. 8 januari 2017 Voorjaarsvakantie za. 18 februari 2017 t/m zo. 26 februari 2017 Goede Vrijdag/Pasen vrij. 14 april 2017 t/m ma. 17 april 2017 Meivakantie za. 22 april 2017 t/m zo. 30 april mei vr. 5 mei 2017 Hemelvaart do. 25 mei 2017 t/m zo. 28 mei 2017

6 Pinksteren zo. 4 juni 2017 t/m ma. 5 juni 2017 Zomervakantie za. 22 juli 2017 t/m zo. 3 september 2017 Rondje Lindewijk Het projectteam Lindewijk en atletiekvereniging Start 78 organiseren op zaterdag 1 oktober Rondje Lindewijk, een recreatief hardloopevenement in de Lindewijk. Dit wordt ondersteund door het Buurtsportwerk. De buurtsportcoaches geven lessen hardlopen/atletiek op school, zodat jij je goed kunt voorbereiden op de Kidsrun van 1 kilometer. Aanmelden Je kunt je al aanmelden voor het evenement via de website inschrijven.nl, maar als jij je via school inschrijft, krijg je het hardloop T-shirt gratis en betaal je slechts 2,- voor deelname. Er hangen inschrijflijsten op school. Je kunt je tot 17 september aanmelden. Jouw ouders kunnen zich wel al inschrijven voor de 4 of 8 kilometer via Naschoolse kennismakingslessen atletiek Naschoolse kennismakingslessen atletiek i.s.m. Start 78 worden gehouden op de donderdagen 15, 22 en 29 september van uur. Deze lessen zijn op de atletiekbaan, Middenweg 22, 8332 CZ Steenwijk. Kosten zijn 2,- voor drie lessen. Inschrijven via de vernieuwde website Vol=vol! Voor leerlingen van groep 3 t/m 8. Tot ziens op 1 oktober bij Rondje Lindewijk! Met vriendelijke groet, Team Buurtsportwerk Weststellingwerf Volgende weekjournaal Vanaf dit schooljaar zal er eens per twee weken een weekjournaal uitkomen. Het weekjournaal zal dan op de maandag in uw mailbox verschijnen. Eerst volgende weekjournaal zal op maandag 12 september in uw mailbox te vinden zijn. Bijlagen Dit weekjournaal bevat de volgende bijlagen 1. Rondje Lindewijk 2. Oud papier rooster 3. Wecycle 4. Peuter- kleuter wijsneus

7 Agenda Augustus 29 Eerste schooldag 31 Startbijeenkomst primo.com September 5 Start inzamelactie Wecycle 12,13,14 Schoolkamp groep 7 & 8 Ameland 13 Schoolreis groep 1 t/m 6 4,5,6 een overnachting op school 16 Sportdag voor groep 8 21 Studiedag leerkrachten van Comprix alle leerlingen vrij 26 Schoolbezoek zout express 27 Informatie avond Grote wetenschapsdag Oktober 1 Rondje Lindewijk 5 Start Kinderboekenweek 14 Einde Kinderboekenweek 17 t/m 21 Herfstvakantie 24 Start school November 7 Start week van Respect 10 oudergesprekken 14 Einde inzamelactie Wecycle December 2 of 5 Sinterklaas 21 Kersviering 23 Blokrooster groep 5 t/m 8 26 Start kerstvakantie Januari 9 Start school 16 Start toetsweek 1 23 Start toetsweek 2 24 Drempelonderzoek groep 8

8 Februari 14 Oudergesprekken 20 Start voorjaarsvakantie 27 Start school Maart 22 Grote rekendag 24 Pannenkoek dag April 10 Laatste keer gym 14 Goede vrijdag 17 Tweede Paasdag 21 Koningsspelen 24 Start meivakantie Mei 1 Start school 5 Bevrijdingsdag alle leerlingen vrij 17 Schoolkorfbaltoernooi 25 & 26 Hemelvaart alle leerlingen vrij Juni 5 Tweede Pinksterdag 6 t/m 9 Avond4 daagse 16 Dorpsfeest alle leerlingen vrijd 19 Start toetsweek 1 26 Start toetsweek 2 Juli 13 oudergesprekken 24 Start zomervakantie NB. Wijzigingen voorbehouden Opmerkingen t.a.v. de info kunnen worden g d naar directie@obsdelantscheene.nl Namens het team met vriendelijke groet, Hanneke Bruinenberg

Ook hebben we nieuwe leerlingen op school gekregen; Cas, Arwen, Danique, Rose en Janne. We wensen deze leerlingen een fijne tijd bij ons op school.

Ook hebben we nieuwe leerlingen op school gekregen; Cas, Arwen, Danique, Rose en Janne. We wensen deze leerlingen een fijne tijd bij ons op school. nr. 1 2018-2019 Start nieuwe schooljaar De verhalen van de fijne vakanties zijn weer uitgebreid besproken in de klassen. Zo te horen zijn deze omgevlogen. We hopen dat u net als uw kinderen heeft genoten

Nadere informatie

Ma-mo Ma-mi Di-mo Di-mi Wo Do-mo Do-mi Vr-mo Vr-mi 1/2/3 Marlou Marlou Marjan Marjan Marjan Marjan Marjan Marjan

Ma-mo Ma-mi Di-mo Di-mi Wo Do-mo Do-mi Vr-mo Vr-mi 1/2/3 Marlou Marlou Marjan Marjan Marjan Marjan Marjan Marjan Weekjournaal nr. 1 2017-2018 Start nieuwe schooljaar De verhalen van de fijne vakanties zijn weer uitgebreid besproken in de klassen. Zo te horen zijn deze omgevlogen. We hopen dat u net als uw kinderen

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 1 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 1 schooljaar Start nieuwe schooljaar De verhalen van de fijne vakanties zijn weer uitgebreid besproken in de klassen. Zo te horen zijn deze omgevlogen. We hopen dat u net als uw kinderen heeft genoten van deze vrije

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 1 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 1 schooljaar Start schooljaar 2017-2018 De verhalen van de fijne vakanties zijn weer uitgebreid besproken in de klassen. Zo te horen zijn deze omgevlogen. We hopen dat u net als uw kinderen heeft genoten van deze vrije

Nadere informatie

Weekjournaal nr Peter en de Wolf

Weekjournaal nr Peter en de Wolf nr. 5 2018-2019 Peter en de Wolf Vrijdagochtend 19 oktober zijn de leerlingen uit de bovenbouw naar het sprookje van Peter en de Wolf geweest in de Bonifatiuskerk te Oldeberkoop. De dieren in het sprookje

Nadere informatie

Weekjournaal nr

Weekjournaal nr Weekjournaal nr. 8 2016-2017 Sinterklaasfeest 2016 Afgelopen vrijdag hebben Sinterklaas en Piet een bezoek gebracht aan onze school. Hieronder een kleine impressie van deze gezellige ochtend. We willen

Nadere informatie

Weekjournaal nr

Weekjournaal nr nr. 3 2018-2019 Juf Cobie Vanmorgen kregen we de mededeling van juf Cobie dat haar vader is overleden. Wij wensen juf Cobie en haar familie heel veel sterkte toe de komende tijd. Sportdag groep 8 Vrijdag

Nadere informatie

Weekjournaal nr

Weekjournaal nr Weekjournaal nr. 7 2016-2017 Nationaal School ontbijt Woensdag 9 november hebben wij meegedaan met het Nationaal School Ontbijt. Een paar foto s van deze smakelijke ochtend. Voorleeswedstrijd Donderdagochtend

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 2 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 2 schooljaar Leerlingenraad schooljaar 2018-2019 Er hebben weer verkiezingen voor de leerlingenraad plaatsgevonden. De volgende leerlingen nemen zitting in deze raad; Femke uit groep 8, Thijs uit groep 7, Liam uit

Nadere informatie

Weekjournaal nr

Weekjournaal nr Weekjournaal nr. 2 2017-2018 Sportdag groep 8 Afgelopen vrijdag, 15 september, kwamen alle leerlingen van de groepen 8 van de scholen van stichting Comprix in actie, de ene helft in Wolvega, de andere

Nadere informatie

Weekjournaal nr Schoolreis

Weekjournaal nr Schoolreis nr. 2 2018-2019 Schoolreis Donderdag 13 sept zijn de groepen 1 tot en met 5 naar het Sprookjeshof in Zuidlaren geweest We hebben eerst wat met elkaar gedronken, met een koekje erbij. Toen konden de kinderen

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 5 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 5 schooljaar Juf Geeske In de week van 12 november zal juf Geeske worden geopereerd aan haar kruisbanden. Door deze operatie zal zij een aantal weken niet op school kunnen zijn. Zodra bekend is hoe de vervanging geregeld

Nadere informatie

Weekjournaal nr

Weekjournaal nr Weekjournaal nr. 7 2017-2018 Voorleeswedstrijd 17 november hebben alle leerlingen van groep 7 en 8 meegedaan aan de voorleeswedstrijd. Spannende, grappige en vooral veel paardenverhalen kwamen voorbij.

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 3 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 3 schooljaar 5 oktober, dag van de leraar Bedankt! Afgelopen week stonden er veel buitenschoolse activiteiten gepland voor onze school. Zonder de hulp van ouders en anderen familieleden konden wij niet deelnemen aan

Nadere informatie

Weekjournaal nr

Weekjournaal nr Weekjournaal nr. 4 2017-2018 RietNymf groep 1,2,3 Groep 1,2 en 3 zijn afgelopen donderdagmorgen naar de Rietnymf geweest. Het Thema was: Alle vogels vliegen We hebben veren bestudeerd. We hebben ervaren

Nadere informatie

Weekjournaal nr

Weekjournaal nr nr. 13 2018-2019 Veerkieker groep 6 en 8 De leerlingen van groep 6 en 8 waren afgelopen vrijdagmorgen op bezoek in het Nationaal Vlechtmuseum te Noordwolde. Dit is een onderdeel van het schoolbreed onderwijsproject

Nadere informatie

Weekjournaal nr RietNymf groep 1 en 2

Weekjournaal nr RietNymf groep 1 en 2 nr. 4 2018-2019 RietNymf groep 1 en 2 Afgelopen donderdag, 11 november, zijn groep 1 en 2 naar de Rietnymf geweest. We hebben het over gewervelde en ongewervelde dieren gehad en over insecten en spinnen.

Nadere informatie

Weekjournaal nr Sinterklaas

Weekjournaal nr Sinterklaas nr. 8 2018-2019 Sinterklaas Op woensdag 5 december heeft de Goedheiligman en zijn Piet een bezoek aan de Lantscheene gebracht. Zij kwamen aan in de boot die de leerlingen hadden gemaakt voor het project

Nadere informatie

Weekjournaal nr

Weekjournaal nr nr. 6 2018-2019 RietNymf groep 3,4,5 Donderdag 8 november hebben de leerlingen van de groepen 3, 4 en 5 weer een les gevolgd bij de RietNymf. Deze les ging over de indeling van het dierenrijk. Na een stukje

Nadere informatie

Daarnaast hebben alle leerlingen een muur van respect gebouwd. Deze muur is te bewonderen in de middenruimte van de school.

Daarnaast hebben alle leerlingen een muur van respect gebouwd. Deze muur is te bewonderen in de middenruimte van de school. Weekjournaal nr. 6 2017-2018 Week van respect Wethouder Kloosterman heeft dinsdagmiddag, 7 november, een gastles gegeven in het kader van de Week van Respect. Voordat hij wethouder was, werkte hij bij

Nadere informatie

Weekjournaal nr Lammetjesdag

Weekjournaal nr Lammetjesdag nr. 15 2018-2019 Lammetjesdag Wat kijken we terug op een fantastische dag. Het weer, het team, de ouders, de kinderen en alle bezoekers waren erg enthousiast. We willen iedereen die zich heeft ingezet

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 14 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 14 schooljaar Thema Lente De leerlingen van groep 1 en 2 zijn deze week gestart met het thema Lente. De leerlingen werken over 4 kleine kaboutertjes in de lente. Voor dit thema zijn we op zoek naar lege schoenendozen

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 2 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 2 schooljaar Rijders Wij zijn ons er van bewust dat in de aankomende oktober maand veel buitenschoolse activiteiten gepland staan voor onze school. Om deze activiteiten te kunnen bijwonen zijn we mede afhankelijk van

Nadere informatie

Geef Mij Maar Een Boek! Op 10 februari start er voor de tweede keer een voor Nederland uniek project: Geef Mij Maar Een Boek!

Geef Mij Maar Een Boek! Op 10 februari start er voor de tweede keer een voor Nederland uniek project: Geef Mij Maar Een Boek! Weekjournaal nr. 12 2016-2017 Geef Mij Maar Een Boek! Op 10 februari start er voor de tweede keer een voor Nederland uniek project: Geef Mij Maar Een Boek! Boekhandelaren willen dat alle kinderen in Nederland

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 10 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 10 schooljaar Kerstmarkt 20 december 2018 We kijken met veel enthousiasme en trots terug op de Kerstmarkt. Het was een gezellig samenzijn van ouders, leerlingen, leerkrachten, familieleden en dorpsbewoners. Jong en

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 11 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 11 schooljaar Veerkieker Vorige week is in groep 3/4/5 juf Baukje geweest. Zij is een verhalenverteller en ging verder in op het bezoek aan de oudheidkamer. De leerlingen wisten nog heel veel te vertellen over hun bezoek.

Nadere informatie

Oudergesprekken. Alle kinderen s middags vrij! Vakantierooster. Kinderpostzegels

Oudergesprekken. Alle kinderen s middags vrij! Vakantierooster. Kinderpostzegels Weeknieuws nr.5 24 sept 2015 Data 23 sept Start Kinderpostzegels 12 t/m 15 okt Contactavonden 9 t/m 15 okt Kleding/Schoenen Aktie 17 t/m 25 okt Herfstvakantie 29 okt Kabouterpad groepen 1 en 2 12 november

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 3 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 3 schooljaar Kinderboekenweek Afgelopen woensdag hebben we een mooie start gemaakt met de Kinderboekenweek. Met de hele school naar het Terra. Wat hebben de leerlingen een mooie ochtend gehad. Hieronder een kleine

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer

Nieuwsflits OBS de Lamer Geef Mij Maar Een Boek! Op 10 februari start er voor de tweede keer een voor Nederland uniek project: Geef Mij Maar Een Boek! Boekhandelaren willen dat alle kinderen in Nederland kunnen opgroeien tussen

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 9 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 9 schooljaar Beste wensen Allereerst willen wij u een heel goed en gezond 2019 toewensen. We hopen dat u heeft genoten van de vakantiedagen. Ze zijn zomaar weer voorbij! Nu zijn we dan alweer in de tweede helft van

Nadere informatie

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( )

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( ) PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. (0562 798004) www.prinsesmargrietschoolterschelling.nl West-Terschelling, 26-8- 2016 Beste ouders/verzorgers, Het nieuwe schooljaar gaat

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 7 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 7 schooljaar RietNymf groep 6,7, 8 Vorige week donderdag 22 november zijn de leerlingen van groep 6,7 en 8 op bezoek geweest bij de Rietnymf. Het thema was dit keer: De indeling van het dierenrijk. Samen werd er gekeken

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 8 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 8 schooljaar Kinderpostzegelactie De kinderen van groep 6, 7 en 8 zijn in september langs de deuren geweest met Kinderpostzegels. Met de verkoop hiervan hebben ze in totaal 1434.08 opgehaald, wat een prachtig bedrag.

Nadere informatie

OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan LL Wolvega

OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan LL Wolvega OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan 51 8471 LL Wolvega 0561-615138 www.obszuid.nl directie@obszuid.nl NIEUWSBRIEF Schooljaar 2018-2019, nr. 1, 31 augustus 2018. Gouden weken In de eerste zes weken van het

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer

Nieuwsflits OBS de Lamer School van de week De leerlingen hebben kortingskaartjes meegekregen van zwembad de Steense in Wolvega. Deze kaartjes zijn geldig op vrijdag 31 maart en zaterdag 1 april. Cultuurproject Linde Stede Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 16 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 16 schooljaar 4 mei herdenking Stadburen Net als voorgaande jaren zullen wij samen met het Plaatselijk Belang van Ter Idzard de organisatie van de herdenking bij het oorlogsmonument in Stadburen op ons nemen. Er zullen

Nadere informatie

1 september 2018 nummer 1

1 september 2018 nummer 1 1 september 2018 nummer 1 Belangrijke data: 3 september : eerste schooldag 12 september : opening thema 13 september ` : informatiemiddag 14.30-16.00 uur 13 september : bijeenkomst groep 7-8, aansluitend

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer

Nieuwsflits OBS de Lamer Allereerst willen we u een heel goed en gezond 2017 toewensen. Aan de verhalen van de leerlingen te horen, zijn de afgelopen twee weken goed gevuld geweest met feesten en veel gezelligheid. Voor je het

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 6 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 6 schooljaar Week van respect Wethouder Kloosterman heeft dinsdagmiddag, 7 november, een gastles gegeven in het kader van de Week van Respect. Voordat hij wethouder was, werkte hij bij de politie, in een jeugdgevangenis

Nadere informatie

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo Aan de ouder(s) en verzorger(s) Welkom in het nieuwe schooljaar 2015-2016 op de Valentijnschool Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2015-2016. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten

Nadere informatie

Welkom op de Prins Clausschool

Welkom op de Prins Clausschool schoolkalender 2016-2017 Welkom op de Prins Clausschool september 2016 35 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 - into-gesprekken groep 3-8 2 3 4 36 5 - into-gesprekken groep 3-8

Nadere informatie

info Kalender: Woordje vooraf Maart\April 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 5

info Kalender: Woordje vooraf Maart\April 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 5 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 5 Maart\April 2018 info Kalender: 22 maart en 27 maart Rapportgesprekken Vrijdag 30 maart Goede vrijdag, alle kinderen zijn vrijdag Maandag 2 april Tweede

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer

Nieuwsflits OBS de Lamer Rietnymf 17 november zijn de leerlingen van groep 4 en 5 naar de RietNymf geweest. Het thema van deze natuurles was Adem in en adem uit. 22 november hebben de leerlingen van groep 1, 2 en 3 het trollen

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 2017 Beste ouder/verzorger, Hierbij ontvangt u de jaarkalender voor het schooljaar 2017. In deze kalender hebben wij de schoolvakanties, studiedagen, thema- en ouderbijeenkomsten al voor u

Nadere informatie

Iedere donderdag van 08.30u tot 09.00u: open half-uurtje voor ouders met de directie (onder voorbehoud van aanwezigheid)

Iedere donderdag van 08.30u tot 09.00u: open half-uurtje voor ouders met de directie (onder voorbehoud van aanwezigheid) September 35 Zaterdag 1 Zondag 2 36 Maandag 3 Eerste schooldag Feestelijke opening met de schoolband - 8.15u - 8.30u Dinsdag 4 Woensdag 5 Donderdag 6 Vrijdag 7 Zaterdag 8 Zondag 9 37 Maandag 10 schooltandarts

Nadere informatie

Weekjournaal nr

Weekjournaal nr Weekjournaal nr. 18 2018-2019 Schoolkorfbaltoernooi Woensdagmiddag 15 mei was weer het schoolkorfbaltoernooi, waar we met 4 teams aan mee hebben gedaan. De kinderen waren goed voorbereid en hadden veel

Nadere informatie

Binnenkort gaat er een brief uit naar alle inwoners om hun talenten door te geven, zodat we misschien ook van uw kennis gebruik kunnen maken.

Binnenkort gaat er een brief uit naar alle inwoners om hun talenten door te geven, zodat we misschien ook van uw kennis gebruik kunnen maken. Weekjournaal nr. 3 2017-2018 De Lantscheene got talent Talentmiddag en cultuuronderwijs Op vrijdagmiddag zijn de groepen 5 t/m 8 actief bezig met het ontwikkelen van hun eigen talenten en die van anderen.

Nadere informatie

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 24 augustus INFO 1

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 24 augustus INFO 1 I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l 24 augustus 2 017 INFO 1 IN DEZE INFO Klaar voor de start. Informatie-avonden groepen 1/2/3 Schoolreisje

Nadere informatie

In deze eerst RSN even allemaal praktische zaken op een rijtje, zoals de margedagen,vakanties, gymtijden, aktiviteitenoverzicht voor 2016-2017 etc.

In deze eerst RSN even allemaal praktische zaken op een rijtje, zoals de margedagen,vakanties, gymtijden, aktiviteitenoverzicht voor 2016-2017 etc. Riemslootnieuws 666 Jaargang 17 26-8- www.obsderiemsloot.nl. TSO aanmeldingen via planning@dagendou.nl e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl

Nadere informatie

Weekjournaal nr Nationale rekendag

Weekjournaal nr Nationale rekendag nr. 16 2018-2019 Schoolvoetbaltoernooi Het schoolvoetbaltoernooi zit er inmiddels weer op. De jongens en meiden hebben het ontzettend goed gedaan. De meiden stonden zelfs in de halve finale. Helaas ging

Nadere informatie

Jaarkalender 2014-2015

Jaarkalender 2014-2015 Jaarkalender 2014-2015 Fazantenkamp 157-158 3607 CH Maarssen 0346-590848 www.montessorihetmozaiek.nl info@montessorihetmozaiek.nl Maarssen, juli 2014 Beste ouders en verzorgers, Dit is de nieuwe kalender

Nadere informatie

JAARKALENDER 2015/2016

JAARKALENDER 2015/2016 augustus 2015 za/zo 1/2 Zomervakantie ma 3 Zomervakantie di 4 Zomervakantie wo 5 Zomervakantie do 6 Zomervakantie vr 7 Zomervakantie za/zo 8/9 ma 10 Zomervakantie di 11 Zomervakantie wo 12 Zomervakantie

Nadere informatie

Beste ouders, We gaan er samen een mooi jaar van maken! Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw

Beste ouders, We gaan er samen een mooi jaar van maken! Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw CBS het Kompas Beste ouders, Voor u ligt de jaarkalender van schooljaar 2017-2018. Op het moment dat deze kalender werd gemaakt waren nog niet alle data bekend. Houd u dus steeds de nieuwsbrief goed in

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 6 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 6 schooljaar RietNymf groep 3,4,5 Donderdag 8 november hebben de leerlingen van de groepen 3, 4 en 5 weer een les gevolgd bij de RietNymf. Deze les ging over de indeling van het dierenrijk. Na een stukje theorie gingen

Nadere informatie

Info nr

Info nr Info nr. 1 2018-2019 Start schooljaar 2018-2019 We hopen dat iedereen een fijne vakantie heeft gehad en lekker is uitgerust. We hebben gisteren een heerlijke start van het schooljaar gehad. De kinderen

Nadere informatie

Welkom. Nieuwe naam i.v.m. fusie. Alle kinderen vrij woensdag 21 september

Welkom. Nieuwe naam i.v.m. fusie. Alle kinderen vrij woensdag 21 september Volg ons nu ook op Twitter Weeknieuws nr.1 2 september 2016 8 sept Informatieavond alle groepen aanvang:19.30 uur Week van 19 Oudergesprekken groep 7 en sept. 8 21 sept Alle kinderen vrij 30 sept Fancy

Nadere informatie

agenda belangrijk kleutergroepen lunchpakket mee tijdens schoolreis (pt. 1)

agenda belangrijk kleutergroepen lunchpakket mee tijdens schoolreis (pt. 1) agenda do. 2 juni schoolreis kleuters (pt. 1) ma. 13 juni spreekavond groep 1 en 7 (pt. 4) ma. 13 juni en do. 16 juni spreekavond groep 7 (pt. 5) ma. 27 juni t/m vr. 1 juli schoolkamp groep 8 (pt. 7) ma.

Nadere informatie

Salto-basisschool Reigerlaan SCHOOLKALENDER

Salto-basisschool Reigerlaan SCHOOLKALENDER Salto-basisschool Reigerlaan SCHOOLKALENDER 2018-2019 Reigerlaan 3 5613 CD Eindhoven 040-2433949 info@bs-reigerlaan.nl www.bs-reigerlaan.nl AUGUSTUS 2018 Zomervakantie 1 17 Zomervakantie Zomervakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

Informatiegids AZC-school Oisterwijk Kievitsblekweg SV Oisterwijk tel:

Informatiegids AZC-school Oisterwijk Kievitsblekweg SV Oisterwijk tel: Informatiegids 2015-2016 AZC-school Oisterwijk Kievitsblekweg 4 5062 SV Oisterwijk tel: 013-5234785 http://azc.wpms.opmaat-scholen.nl Beste ouders/verzorgers, In deze gids vindt u informatie over onze

Nadere informatie

3 MAANDAG wk MAANDAG wk MAANDAG wk 34 Eerste schooldag Actie: de scholen zijn weer begonnen

3 MAANDAG wk MAANDAG wk MAANDAG wk 34 Eerste schooldag Actie: de scholen zijn weer begonnen SCHOOLKALENDER AUGUSTUS 2015 3 MAANDAG wk 32 10 MAANDAG wk 33 17 MAANDAG wk 34 Eerste schooldag Actie: de scholen zijn weer begonnen 24 MAANDAG wk 35 31 MAANDAG 4 DINSDAG 11 DINSDAG 18 DINSDAG 25 DINSDAG

Nadere informatie

Beste ouders, Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw. Groepsindeling

Beste ouders, Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw. Groepsindeling Beste ouders, Voor u ligt de jaarkalender van schooljaar 2018-2019. Op het moment dat deze kalender werd gemaakt waren nog niet alle data bekend. Houd u dus steeds de nieuwsbrief goed in de gaten. Daarin

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

St. Bonifaciusschool Beckummerweg SR St. Isidorushoeve augustus 2016

St. Bonifaciusschool Beckummerweg SR St. Isidorushoeve augustus 2016 augustus 2016 31 01 maandag 02 dinsdag 03 woensdag 04 donderdag 05 vrijdag 06 zaterdag 07 zondag 32 08 maandag Juf Jitske jarig 09 dinsdag 10 woensdag 11 donderdag 12 vrijdag 13 zaterdag 14 zondag 33 15

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 208 209 Augustus 208 3 2 3 4 32 7 8 9 0 33 3 4 5 7 8 34 20 2 22 23 24 25 35 27 28 29 30 3 September 208 35 3 3 Start nieuwe schooljaar Inloop in de nieuwe groepen 4 5 Luizencontrole 7 Nieuwsbrief

Nadere informatie

Weekjournaal nr

Weekjournaal nr nr. 7 2018-2019 RietNymf groep 6 en 8 Vorige week donderdag 22 november zijn de leerlingen van groep 6/8 op bezoek geweest bij de Rietnymf. Het thema was dit keer: De indeling van het dierenrijk. Samen

Nadere informatie

Maandag 12 september is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 21.00

Maandag 12 september is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 21.00 Aan de ouder(s) en verzorger(s) Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2016-2017. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten, studiedagen en vakanties. Een handig boekje om op een

Nadere informatie

Kalender Schooljaar 2015-2016 OBS Ekenrooi

Kalender Schooljaar 2015-2016 OBS Ekenrooi Kalender Schooljaar 2015-2016 OBS Ekenrooi Denken, Voelen, Bewegen en Creëren September Oktober November 31-08 Ma Start schooljaar 01 Do 01 Zo 01 Di Bekekenrooi 1 02 Vrij Koffie uurtje nieuwe ouders 02

Nadere informatie

BS De Vlechter, Constantijn Huijgensstraat 1, 5251 LW Vlijmen

BS De Vlechter, Constantijn Huijgensstraat 1, 5251 LW Vlijmen augustus-18 wo 1 Zomervakantie do 2 vr 3 za 4 zo 5 ma 6 di 7 wo 8 do 9 vr 10 za 11 zo 12 ma 13 di 14 wo 15 do 16 vr 17 za 18 zo 19 ma 20 Eerste schooldag di 21 wo 22 do 23 vr 24 za 25 zo 26 ma 27 di 28

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2017

Nieuwsbrief augustus 2017 Nieuwsbrief augustus 2017 Schooltijden In onderstaand schema de schooltijden voor komend schooljaar. Op vrijdag gaan we dit jaar een half uurtje langer door. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag

Nadere informatie

Luizencontrole (geen vlechten en gel a.u.b.) Groepsfoto s voor de website (dit is niet de schoolfotograaf!)

Luizencontrole (geen vlechten en gel a.u.b.) Groepsfoto s voor de website (dit is niet de schoolfotograaf!) Nummer: 1 Agenda Dag Activiteit Ma 4-9-2017 1 e schooldag Di 5-9-2017 Luizencontrole (geen vlechten en gel a.u.b.) Woe 6-9-2017 Groepsfoto s voor de website (dit is niet de schoolfotograaf!) Do 7-9-2017

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Nieuwegein, 2 september 2013. Beste ouders,

Nieuwegein, 2 september 2013. Beste ouders, jaarboekje 2013-2014 Nieuwegein, 2 september 2013. Beste ouders, Dit is het informatieboekje voor het schooljaar 2013-2014. U vindt hierin gegevens die specifiek betrekking hebben op dit schooljaar. In

Nadere informatie

Jaarkalender Schooljaar

Jaarkalender Schooljaar September 2017 Jaarkalender Schooljaar 2017-2018 Maandag 28 Dinsdag 29 Woensdag 30 Donderdag 31 Vrijdag 1 Startbijeenkomst team 09.00 uur Zaterdag 2 Maandag 4 Start schooljaar Start gouden weken Dinsdag

Nadere informatie

Kalender 2015 2016. Joh. van Oldenbarneveldtstraat 48 a, 5301 GZ ZA telefoon 0418 512 306 fax 0418 6

Kalender 2015 2016. Joh. van Oldenbarneveldtstraat 48 a, 5301 GZ ZA telefoon 0418 512 306 fax 0418 6 Joh. van Oldenbarneveldtstraat 48 a, 5301 GZ ZA telefoon 0418 512 306 fax 0418 6 Kalender 2015 2016 OBS De Walsprong, Prins Clausstraat 2a 5301 RT Zaltbommel 0418 512306 Beste ouders/ verzorgers, In deze

Nadere informatie

Agenda. Jarigen in augustus. Welkom. Iedereen van harte gefeliciteerd!

Agenda. Jarigen in augustus. Welkom. Iedereen van harte gefeliciteerd! Nieuwsbrief augustus 2018 Agenda 9 juli t/m 17 augustus Zomervakantie 20 augustus Eerste schooldag 21 augustus Eerste gymles 27 augustus Informatieavond groep 8 28 augustus Eerste les GVO 28 augustus Informatieavond

Nadere informatie

Bijna op kamp! Nog een maand en het is zover; we gaan op kamp. Wist je dat...

Bijna op kamp! Nog een maand en het is zover; we gaan op kamp. Wist je dat... Met dank aan de inzet van de ouderraad zijn we in het nieuw gestoken. Deze sportshirts zullen o.a. ingezet worden tijdens sportdagen waarop we als school deelnemen. DANK! Bijna op kamp! Nog een maand en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2018-2019 Gabriëlschool locatie Michiel ten Hovestraat (MTH) Michiel ten Hovestraat 9 2613 VX Delft tel: 015-2134615 gabriel@laurentiusstichting.nl Gabriëlschool locatie Harnaschpolder (HP)

Nadere informatie

Augustus Dinsdag 1. Woensdag 2. Donderdag 3. Vrijdag 4. Zaterdag 5 / Zondag 6. Maandag Dinsdag 8. Woensdag 9. Donderdag 10.

Augustus Dinsdag 1. Woensdag 2. Donderdag 3. Vrijdag 4. Zaterdag 5 / Zondag 6. Maandag Dinsdag 8. Woensdag 9. Donderdag 10. Dinsdag 1 Augustus 2017 Woensdag 2 Donderdag 3 Vrijdag 4 Zaterdag 5 / Zondag 6 Maandag 7 32 Dinsdag 8 Woensdag 9 Donderdag 10 Vrijdag 11 Zaterdag 12 / Zondag 13 Maandag 14 33 Dinsdag 15 Woensdag 16 Donderdag

Nadere informatie

Activiteiten jaaroverzicht

Activiteiten jaaroverzicht Activiteiten jaaroverzicht 2018-2019 SEPTEMBER 2018 Ma 3 Start schooljaar Wo 5 Luizencontrole Ouderhulp gewenst Vr 7 Nieuwsbrief 1 Di 11 Startdienst Prisma 17.00-19.00 Ouders zijn van harte welkom! Di

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 20-207 Levensboom 4 MX Blaricum tel: 035 52 33 5 34 Website: Email: obsbijvanck@planet.nl Jaarkalender en gym- en rooster ook op onze website!! augustus 20 2 3 4 5 7 8 9 0 2 3 4 5 7

Nadere informatie

CONCEPT JAARKALENDER voor ouders NB: Wijzigingen gedurende het jaar voorbehouden!

CONCEPT JAARKALENDER voor ouders NB: Wijzigingen gedurende het jaar voorbehouden! CONCEPT JAARKALENDER 2018-2019 voor ouders NB: Wijzigingen gedurende het jaar voorbehouden! Week Dag Datum Activiteit Toets/thema Vergadering Avond 31 Ma 30-7 Zomervakantie 2018 Di 31-7 Zomervakantie AUG

Nadere informatie

Welkom op AZS Papilio!

Welkom op AZS Papilio! INFORMATIEBOEKJE Welkom op AZS Papilio! In dit boekje vindt u informatie over AZS Papilio in Burgum. Basisschool Papilio staat op het terrein van het AZC. Op onze website www.obs-papilio.nl vindt u meer

Nadere informatie

Jaarplanning VSO Brouwerij Oosterbeek

Jaarplanning VSO Brouwerij Oosterbeek 2016-2017 Een Twitter account is aangemaakt om activiteiten, bijzonderheden en/of foto s (zonder herkenbaar de leerlingen erop) te plaatsen. Via onze website is het Twitter account te volgen. http://www.sgmbrouwerij.nl/contact/de+brouwerij%2c+locatie+oosterbeek/

Nadere informatie

Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag

Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Augustus 2018 Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Controle Hoofdluis Zwemmen groep 8 1 34 26 27 28 29 30 31 Zwemmen

Nadere informatie

augustus /september wo 3 29 vr 5 30 za 6 31 zo 7

augustus /september wo 3 29 vr 5 30 za 6 31 zo 7 Iedere dag meenemen: (voorgesneden) fruit, boterhammen en tweemaal iets te drinken. augustus /september 2014 Week 35 Week 36 25 Eerste schooldag (8.25 uur) ma Informatieavond groep 1-2 1 Informatieavond

Nadere informatie

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal!

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal! OBS Kompas De Leest 43 5463 JA Veghel Tel: 0413-367961 www.obskompas.nl Maandbrief mei 2016 Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne

Nadere informatie

Yeah, lente! 11 april 2019

Yeah, lente! 11 april 2019 Yeah, lente! 11 april 2019 Basisschool Den Duin Fazantenlaan 42 Postbus 89 4920 AB Made Telefoon: 0162-670135 E-mail: infodenduin@skod.org www.denduin.nl H. Platjouw, directeur Beste ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

Weekjournaal nr

Weekjournaal nr Weekjournaal nr. 17 2018-2019 Schoolkorfbaltoernooi (herhaling) Woensdagmiddag 15 mei is er weer het schoolkorfbaltoernooi op de velden van Leonidas. De begeleiding ontvangt van juf Cobie nog de benodigde

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER O.B.S. de Singel

SCHOOLKALENDER O.B.S. de Singel 2017 2018 SCHOOLKALENDER O.B.S. de Singel Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s), Voor u ligt de kalender van het schooljaar 2017-2018. Dit schooljaar zijn de kinderen verdeeld over 10 groepen en een peutergroep.

Nadere informatie

Jaarplanning Jaarplanning Podium

Jaarplanning Jaarplanning Podium Jaarplanning Podium 2017-2018 Augustus 2017 Ochtend 8.30-12 u. Voormiddag 13-15 u. Namiddag 15-17 u. Hoofdluiscontrole 21 Ma Eerste schooldagkoffie/thee Avond 20-22 u./ bijzonderheden 22 Di Hoofdluiscontrole

Nadere informatie

Geachte ouders, De ooievaarspas is geldig voor vrijstelling van de ouderbijdrage. Alle overige kosten dienen te worden betaald.

Geachte ouders, De ooievaarspas is geldig voor vrijstelling van de ouderbijdrage. Alle overige kosten dienen te worden betaald. Geachte ouders, Maandag 21 augustus a.s. starten we met het nieuwe schooljaar. Alle kinderen worden tussen 8.20 en 8.30 uur in hun (nieuwe) klas verwacht. We hopen dat u een fijne vakantie heeft gehad

Nadere informatie

Basisschool. De Weerijs. Kalender

Basisschool. De Weerijs. Kalender Basisschool De Weerijs Kalender 2018-2019 De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw

Nadere informatie

Informatieavond schoolkamp voor de ouders/verzorgers van de schoolverlaters. Aanvang uur. Periodeplanningsdag, alle leerlingen zijn vrij

Informatieavond schoolkamp voor de ouders/verzorgers van de schoolverlaters. Aanvang uur. Periodeplanningsdag, alle leerlingen zijn vrij Maandbrief Klimop-Stad september 2016 Rossinistraat 5 1323 BP Almere Tel. 036-5364814 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopstad@prisma-almere.nl Agenda september 2016: Donderdag 8 september: Vrijdag

Nadere informatie

School De Driesprong school / infokalender

School De Driesprong school / infokalender school / infokalender 2018-2019 Driesprong SALTOschool De Driesprong Tafelbergplein 8, 5642 GP Eindhoven, 040-26 77 150 info@bs-dedriesprong.nl www.bs-dedriesprong.nl schooljaar 2018-2019 Handige informatie:

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van augustus 2018. In deze eerste nieuwsbrief van het schooljaar brengen we u op de hoogte van de lopende activiteiten van dit jaar. Informatieavond

Nadere informatie