Van Duvenvoordestraat 16 - Waspik



Vergelijkbare documenten
Veerstraat 33 - Waspik

van Duvenvoordestraat 13 - Waspik

WASPIK Prins Bernhardstraat 12

Hof 53 - Dongen. Vraagprijs ,- k.k. Opvallend ruime woning met 4 slaapkamers, moderne keuken en badkamer, en voorzien van garage en berging.

Constancestraat 5 - Dongen

Noorderlaan 22 - Dongen

Leharstraat 24 - Dongen

Kardinaal van Rossumstraat 87 - Dongen

Twee-onder-één kap woning, met eenvoudige aanbouw en dubbele garage, gelegen op rustige plek in Oud-Dongen.

Stobbenveen 44 - Dongen

Bizetstraat 29 - Dongen

Stuyvesantstraat 7 - Dongen

Jupiterlaan 28 - Dongen

Lage Ham 96 - Dongen

Mies van der Rohestraat 22 - Dongen

WASPIK Wendelnessestraat 2

van Heemskerckstraat 3 - Dongen

Weide 55 - Dongen. Vanafprijs ,- k.k. Leuke tussenwoning met berging en een zonnige diepe achtertuin, fraai gelegen in plan Biezen.

Aletta Jacobsstraat 2 - Dongen

Roeloff van Dalemstraat 51 - Dongen

Rembrandtstraat 34 - Dongen

Gaarde 51 - Dongen. Vraagprijs ,- k.k.

Simon Vestdijkstraat 20 - Dongen

Anjerstraat 3 - Dongen

Oudstraat 17 - Dongen

Deken Batenburgstraat 30 - Dongen

Julianalaan 25 - 's Gravenmoer

DONGEN Duikerstraat 41

Lupineweide 4 - Dongen

DONGEN Stobbeveen 61

Rendierveld 1 - Dongen

Biezen 25 - Dongen. Vraagprijs ,- k.k.

Hoge Dijk 22 - Oosteind

Leharstraat 27 - Dongen

Cousinsstraat 3 - Dongen

Vennen 23 - Dongen. Vraagprijs ,- k.k.

Montgomerystraat 29 - Dongen

DONGEN Monseigneur Nolenslaan 45

DONGEN Oude Baan 69. Perceel : 345 m² Inhoud : circa 340 m³ Bouwjaar : k.k.

Achter den Ham 23 - Dongen

Montgomerystraat 11 - Dongen

DONGEN Karmelietenstraat 3

DONGEN Prins Bernhardstraat 5

Lage Ham 75 - Dongen

Geer 8 - Dongen. Vraagprijs ,- k.k.*

TILBURG Uiterste Stuiver Oost 6

Weide Dongen. Vraagprijs ,- k.k.

'S GRAVENMOER Slagenland 10

Belgielaan 30 - Dongen

Zuringweide 10 - Dongen

Reggestraat 31 - Dongen

Tuin 24 - Dongen. Vraagprijs ,- k.k.

DONGEN Ed Hoornikstraat 1

Belcampostraat 4 - Dongen

DONGEN Oudstraat 31. Nette tussenwoning met luxe keukeninstallatie, 3 slaapkamers en ruime zolder, gelegen in De Hoge Akker.

DONGEN Rooseveltstraat 118

Gerardus Majellastraat 7 - Dongen

Sint Josephstraat 3 - Dongen

Montgomerystraat 35 - Dongen

Schoolsticht 9 - Dongen

DONGEN Tuin 6. Leuke tussenwoning met vier slaapkamers, luxe badkamer, dakkapel op de zolderverdieping en met een knusse veranda achter het huis.

Anjerstraat 20 - Dongen

DONGEN. Eikenstraat 26. Twee-onder-één kap woning, met eenvoudige aanbouw en dubbele garage, gelegen op rustige plek in Oud-Dongen.

Rooseveltstraat Dongen

DONGEN Van Kinsbergenstraat 29

DONGEN St. Josephstraat 35 zwart

DONGEN St. Josephstraat 67

Sint Josephstraat 106-A - Dongen

Kerkstraat 52-g - Dongen

Mercuriusstraat 4 - Dongen

DONGEN Gerardus Majellastraat 45

Miet Cornelissenstraat 18 - Dongen

Hoofdstraat 45 - 's Gravenmoer

Schoolsticht 22 - Dongen

DONGEN Simon Vestdijkstraat 20

Sprangsevaart 20 - Sprang-Capelle

DONGEN Kruisherenstraat 8

Europaplein 64 - Dongen

DONGEN Harmonieplein 5

Perengaarde 1 Dongen. Vraagprijs ,- k.k.

DONGEN Polarisstraat 26

Pattonstraat 2-d - Dongen

DONGEN Hoge Ham 119 D

DONGEN Beukenstraat 4

DONGEN Ardennenpad 3

DONGEN Hoge Ham 93. Commerciële ruimte gelegen in het centrum van Dongen. Oppervlakte : circa 129 m² Bouwjaar : v.o.n.

DONGEN Veldstraat 17

Bloemaartsbeemd 5 - Rijen

DONGEN. Theo Swartjesstraat 6

Bieselaar 34 - 's Gravenmoer

DONGEN Rembrandtstraat 34

DONGEN Sweelinckstraat 20

DONGEN Europaplein 97

DONGEN. Helfrichstraat 15

DONGEN Kapucijnenstraat 16

DONGEN Julianastraat 102

DONGEN Gladioolstraat 15

'S GRAVENMOER Hoofdstraat 45

Meerkoethof 11 - Dongen

DONGEN Oude Baan 30. Perceel : circa 234 m² Inhoud : circa 540 m³ Bouwjaar : circa k.k.

Transcriptie:

Van Duvenvoordestraat 16 - Waspik Koopsom 142.500,- k.k. Inclusief 5% Slimmer Kopen korting Hoekwoning met berging, gelegen aan een rustige woonstraat nabij een tennispaviljoen. Van den Bosch makelaars Mgr. Poelsstraat 1 a 5103 BD DONGEN Tel: 0162-321616 E-mail: m@kelaar.com www.vandenboschmakelaars.com

Elk huis heeft z n eigen charme. Elke straat, elk plein een eigen uitstraling. En daar hoort een prijs bij. Op uw zoektocht naar een koopwoning neemt u die elementen natuurlijk allemaal mee. Uw wensen. Uw mogelijkheden. U weet zelf het beste wat voor huis u wilt. Dat kunnen wij natuurlijk niet voor u bepalen. Wel kunnen we zorgen dat u het gewenste huis, met alle woongenot dat u zoekt, helder voor ogen krijgt. Omschrijving Van Duvenvoordestraat 16 - Waspik Begane grond: - entree met tegelvloer - meterkast - trapopgang - toiletruimte voorzien van een toilet met laaghangend reservoir - woonkamer met schoorsteenpartij (niet in gebruik, dicht gemetseld) - dichte keuken met tegelvloer, inbouwkast, wasmachineaansluiting en een eenvoudige keukeninrichting bestaande uit drie onder- en drie bovenkasten (zonder apparatuur) - halfvrijstaande berging met betonvloer en deur naar brandgang - achtertuin met betontegels, gazon en aanplant in de borders Eerste verdieping: - overloop met luik vlizotrap - drie slaapkamers - badkamer, betegeld tot plafond, met douchehoek en vaste wastafel Tweede verdieping: - open zolder met twee kleine uitzetramen - opstelling cv-ketel en unit mechanische ventilatie * De woning wordt aangeboden inclusief 5% Slimmer Kopen korting. Aanvaarding: In overleg, op korte termijn mogelijk.

Kenmerken Koopsom 142.500,- k.k. inclusief 5% Slimmer Kopen korting Soort Woonhuis Type woning Hoekwoning Aantal kamers 5 kamers Inhoud woning 295 m 3 Perceel oppervlakte 271 m 2 (geschat) Gebruiksoppervlakte 89 m 2 woonfunctie Soort woning Eengezinswoning Bouwjaar 1966 Tuin Achtertuin, voortuin Garage Geen garage Verwarming C.V.-Ketel Locatie Adresgegevens Van Duvenvoordestraat 16 5165 ED WASPIK

Bijzonderheden: De verkoper stelt als voorwaarde dat de woning wordt getransporteerd bij Notariskantoor Meewis te Waalwijk en neemt daarom 50% van de kosten van de akte van levering voor haar rekening. Bij deze woning dient u er rekening mee te houden dat het een gedeeltelijk perceel betreft. De nieuwe perceelgrenzen zullen na de datum van eigendomsoverdracht door het kadaster bepaald worden waarbij de volledige kosten voor rekening van koper zijn. Koper aanvaardt tevens dat de koop geschied zonder dat er eventuele verrekeningen plaatsvindt van grondoppervlakte, indien bij nameting van het kadaster blijkt dat er een afwijking word geconstateerd. Als basis voor de koopovereenkomst wordt uitgegaan van een model koopovereenkomst voor een bestaande eengezinswoning, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen van de koper wordt standaard in de koopovereenkomst een artikel opgenomen waarbij de koper zich verplicht binnen de afgesproken tijd een waarborgsom te storten op de rekening van de notaris. In plaats van de waarborgsom kan ook worden volstaan met een bankgarantie. Deze waarborgsom of bankgarantie bedraagt in de regel 10% van de koopsom en strekt ten tijde van de eigendomsoverdracht in mindering op de koopsom. Bezichtiging: Graag nodigen wij u uit voor een bezichtiging van deze woning. U kunt hiervoor een afspraak maken via ons kantoor, telefoon (0162) 32 16 16 of een e-mail sturen: m@kelaar.com Uw reactie Een bezichtiging is ook voor de verkoper een spannende aangelegenheid. Wij zouden het op prijs stellen als u uw bevindingen uiterlijk een paar dagen na de bezichtiging aan ons kenbaar wilt maken. Ook als u geen verdere interesse meer hebt in het object. Bij voorbaat onze dank. Indien u overgaat tot het overbrengen van een bod is niet alleen het bedrag van belang, maar dient u zich ook duidelijk uit te spreken over o.a. de volgende zaken: - de datum van aanvaarding; - eventuele overname van roerende zaken; - eventuele ontbindende voorwaarde(n).

Documentatie: Hoewel deze brochure met nauwkeurigheid en de aan ons ter beschikking staande gegevens is samengesteld kunnen aan de in deze brochure vermelde maten en gegevens betreffende de onroerende zaak geen rechten worden ontleend. De bijgevoegde indelingsplattegronden zijn indicatief. De tekeningen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Deze informatie zal aan meerdere gegadigden aangeboden worden. Deze brochure is bedoeld om ondersteunende informa tie te geven ten behoeve van een uitnodiging tot het doen van een bod. Er zijn verder geen rechten aan te ontlenen. Voor nadere informatie verwijzen wij u naar onze website.