TE HUUR Samsonweg 31, Wormerveer

Vergelijkbare documenten
TE HUUR Voorstraat 2, Spijkenisse

TE HUUR Vismeerstraat 3, Heesch

TE HUUR Vismeerstraat 3, Heesch

TE HUUR Vismeerstraat 3, Heesch

TE HUUR Oost-Om 65, Gemert

TE HUUR Prins Willemstraat 21, 'S-Gravenhage

TE HUUR Stoelmatter 56, Wateringen

TE HUUR Mercurius 18, Heerenveen

TE HUUR Marktmeesterstraat 81-83, Almere

TE HUUR Landauer 29, Zeewolde

TE HUUR - TE KOOP Richterpad 5, Valkenswaard

TE HUUR Databankweg 6 a, Amersfoort

TE HUUR Aalsterweg 90 e, Eindhoven

TE HUUR Mollevite 19, Westervoort

TE HUUR Morsestraat 11, Ede

TE HUUR Nieuweweg 78, Wijchen

TE HUUR Impuls 83, Purmerend

TE HUUR Hogestraat 83, Druten

TE HUUR Tongelresestraat 430, Eindhoven

TE HUUR Prins Willemstraat 21, 'S-Gravenhage

TE HUUR Tweelingenlaan 48, Apeldoorn

TE HUUR - TE KOOP Kuipersweg 2 P, Woerden

TE HUUR Thurledeweg 91, Rotterdam

TE HUUR - TE KOOP Ruytenbergweg 15, Waspik

TE HUUR De Trompet 2268, Heemskerk

TE HUUR Energieplein 6, Haarlem

TE HUUR Meerheide 268, Eersel

TE HUUR. Thurledeweg 30, Rotterdam

TE HUUR Havenstraat 53, Monster

TE HUUR Vlaardingweg 85 a, Rotterdam

TE HUUR - TE KOOP Gravenstraat 82, MIDDELBURG

TE HUUR. De Compagnie 15, Zwaag

TE HUUR De Veldoven 4 D, Hendrik-Ido-Ambacht

TE HUUR Scharnerweg 82, Maastricht

TE HUUR Velperengh 24, Doorn

TE KOOP - TE HUUR Poststraat 34, MIDDENMEER

TE HUUR Molenstraat 14, Lienden

Metrages. Begane grond. - Bedrijfsruimte: circa. 135 m² - Kantoorruimte/kantine: circa. 25 m². Eerste verdieping. - Entresoloppervlakte: circa.

TE HUUR - TE KOOP Jutlandsestraat 19, Zutphen

TE HUUR Robert Peereboomweg 13, Haarlem

TE HUUR. Grijpensteinweg 5, Haarlem

TE HUUR Aalsterweg 65 A, Eindhoven

TE HUUR Maarssenbroeksedijk 19, Utrecht

TE HUUR - TE KOOP Richterpad 5, Valkenswaard

TE KOOP - TE HUUR Poststraat 32-34, MIDDENMEER

TE HUUR Spegelt 31, Nuenen

Metrages. Bestemming. Parkeren

Multifunctioneel bedrijfsruimte met kantoorruimte beschikbaar op bedrijventerrein Oudenrijn aan de Damzigt te Meern. Bij de realisatie van het gebouw

TE HUUR Velperengh 2 b, Doorn

TE HUUR. Kadijk 2 B, Lemmer

TE HUUR Distributieweg 13, Waddinxveen

TE HUUR Boerhaaveweg 42, IJsselstein

TE HUUR Lange Voren 33, Eersel

TE HUUR. Marconistraat 15 A, Zwolle

TE HUUR. Koesdonkerveldweg 9, Baarlo

TE HUUR. Hintham 124 b, Rosmalen

TE HUUR Jan van Galenstraat 52, Schiedam

TE HUUR Jericholaan 12, Eindhoven

TE HUUR. Velperengh 2 b, Doorn

TE HUUR Robbenplaatweg 15 G, Eemshaven

Modern bedrijfspand met kantoor- showroomruimte beschikbaar op het kleinschalige bedrijventerrein de Nijverhei in Sprundel. Het gebouw kenmerkt zich

TE HUUR. Havenkade 4, Ridderkerk

TE HUUR Magelhaenstraat 27, Emmen

TE HUUR Koperhoek 54, Rhoon

290,- per m 2 per jaar excl. BTW

TE HUUR Driemanssteeweg 624, Rotterdam

TE HUUR. Jeverweg 2., Groningen

TE HUUR Havenstraat 18, Schiedam

TE HUUR 1-Februariweg 1 A-B, Heijningen

TE HUUR. Veenderveld 57, Roelofarendsveen

TE HUUR Spoorlaan 2 A, Bodegraven

Multifunctionele kantoorunits beschikbaar op een zichtlocatie aan de Symfonielaan in het centrum van Nieuwegein. De kantoorunits maken deel uit van

TE HUUR Kruisstraat 48 a, Lage Zwaluwe

TE HUUR - TE KOOP. Achterdijk 15, Helmond

TE KOOP Vondelstraat 8, 's- Hertogenbosch

TE HUUR Ledeboerstraat 68-10, Tilburg

Volgens het huidige bestemmingsplan zijn bedrijfsactiviteiten in de milieucategorie 1 en 2, zoals opgenomen in de Staat van Bedrijfsactiviteiten.

TE HUUR Floraplein 2, Haarlem

Metrages Bedrijfsruimte: circa. 300 m² BVO Kantoorruimte circa. 50 m 2 BVO Perceelsoppervlakte: circa m²

TE HUUR. Angstelkade 2 A, Nieuwersluis

TE KOOP St. Victorstraat 54, Waddinxveen

TE HUUR Albrandswaardseweg 5, Poortugaal

TE HUUR Rode Ring 25A, Assendelft

TE HUUR Nomdenweg 2, Ter Apel

TE HUUR. Venserweg 1 K, Diemen

Indeling De kantoorruimte bestaat uit een entree, vier afzonderlijke kantoorruimtes, betegeld toilet en een pantry. Parkeren

TE HUUR Nomdenweg 2, Ter Apel

TE HUUR Schapendreef 14, Breda

Te Huur. Veemkade 328, Amsterdam

TE HUUR Hoogewaard 196, Koudekerk Aan Den Rijn

Kantoorruimte circa. 50 m 2 BVO Perceelsoppervlakte: circa m²

Multifunctioneel bedrijfspand met riante kantoorruimte beschikbaar op bedrijventerrein de Liessent in Uden. Het bedrijfspand was voorheen in gebruik

TE HUUR Expeditieweg 1, Boven-Leeuwen

Algemeen. Vloeroppervlakte per bedrijfsunit: - Begane grond: circa. 58 m² - Eerste verdieping: circa. 58 m². Buitenhoogte units: circa.

Metrages. Bedrijfsruimte: circa. 300 m 2 Entresolvloer: circa. 35 m 2. circa. 150 m 2 verdeeld over twee verdiepingen. Buitenterrein: circa. 2.

TE HUUR Stougjesdijk 237, Oud-Beijerland

TE HUUR Aagje Dekenplein 15, Hoorn

TE HUUR Vughterstraat 30, 'S-Hertogenbosch

TE HUUR - TE KOOP Grootzand 35-37, Sneek

Transcriptie:

TE HUUR

PROJECTINFORMATIE Moderne kantoorruimte beschikbaar op een prominente zichtlocatie aan de Samsonweg in Wormerveer. Het kantoorpand wordt momenteel volledig gemoderniseerd en zal naar verwachting medio januari 2018 worden opgeleverd. Door het hoogwaardige afwerkingsniveau van de kantoorverdieping is het een absoluut visitekaartje voor de gebruiker ervan. De beschikbare kantoorruimte maakt deel uit van een grotere kantoorverdieping dat mede in gebruik is bij Niesing Accountants, een Accountants en Belastingadvies kantoor. Als gebruiker kunt u gebruik maken van onder andere de spreekkamers, lounge, kantine en patio. Algemeen Kantoorruimte: circa. 220 m2 BVO Huurprijs: 115,- per m2 per jaar excl. BTW Optioneel: Deelhuur De mogelijkheid is aanwezig om afwijkende metrages te huren van circa. 110 m². Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden en voorwaarden kunt u contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar. Parkeren In de omgeving is vrij parkeren toegestaan. In samenspraak met de Vereniging van Eigenaren is het eventueel ook mogelijk om privé parkeerplaatsen op het gezamenlijke buitenterrein te realiseren. Ligging en bereikbaarheid Het gebouw is gelegen op bedrijventerrein ''Noorderveld in Wormerveer dat bekend staat om een grote diversiteit van aanwezige lokale, nationaal en internationaal oppererende bedrijven. Het bedrijventerrein is uitstekend bereikbaar middels diverse uitvalswegen van en naar omringende dorpskernen. De N246 bevindt zich op slechts 1000 meter afstand, welke zorgt voor een goede verbinding met de A8, A7 en A10.

PROJECTINFORMATIE Bestemming Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met categorie 3.2 van de staat van bedrijfsactiviteiten, kantoren en dienstverlenende bedrijven toegestaan. Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend. Opleveringsniveau kantoorruimte - Alarminstallatie - Internetaansluiting en telefonieaansluiting (COAX) - Kunststofkozijnen met dubbele beglazing - Ledverlichting - Mechanische ventilatie - Monoliet betonvloer met ashford laag - Pantry voorzien van koelkast en vaatwasser - Stucwerkwanden - Separate toiletruimte met douche - Vloerverwarming - Warmte terug win installatie met airsock koeling Huurcondities Huurprijs: 115,- per m2 per jaar excl. BTW Servicekosten: 25,- per m2 per jaar excl. BTW Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.

PROJECTINFORMATIE Aanvaarding: In overleg Opzegtermijn: 6 maanden Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW. Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks. BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium (aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd. Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen. Goedkeuring Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

LIGGING & BEREIKBAARHEID

PLATTEGROND

FOTOREPORTAGE

FOTOREPORTAGE

Mocht u een vrijblijvende bezichtiging willen inplannen of mocht u naar aanleiding van deze brochure, de van deze brochure deel uitmakende bijlagen of anderszins in verband met dit object vragen of opmerkingen hebben, neemt u dan contact met ons op. CONTACTGEGEVENS: Online Bedrijfsmakelaar Kerver 19a 5521 DA Eersel T E I F 085-020 1028 info@onlinebedrijfsmakelaar.nl www.onlinebedrijfsmakelaar.nl facebook.com/onlinebedrijfsmakelaar DISCLAIMER Deze brochure en de daarvan deel uitmakende bijlagen zijn uitsluitend bedoeld om te informeren en uit te nodigen tot het doen van een aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities komt geen overeenkomst tot stand en worden onze opdrachtgevers en de Online Bedrijfsmakelaar B.V. niet gebonden. Een overeenkomst komt slechts tot stand door aanvaarding van alle essentiële en ondergeschikte punten van een aanbod. De totstandkoming van een overeenkomst blijkt uitsluitend uit een schriftelijke kennisgeving door de Online Bedrijfsmakelaar B.V. en/of haar opdrachtgever.

T E I 085-020 1028 info@onlinebedrijfsmakelaar.nl www.onlinebedrijfsmakelaar.nl