Maandlijst Oktober November

Vergelijkbare documenten
Maandlijst februari-maart

Maandlijst oktober-november

Maandlijst december januari

Maandlijst oktober-november

Maandlijst Oktober - November

Maandlijst oktober - november 2019

Maandlijst Februari - Maart

Maandlijst oktober november

Maandlijst februari-maart

Maandlijst april-mei-juni

Informatiebundel KLJ- jaar Gewoon gaan!

Maandlijst Oktober - November

Maandlijst April - Mei - Juni

Informatiebundel KLJ- jaar

maandlijst Oktober-november

Maandlijst April - Mei - Juni

Maandlijst april mei - juni 2019

MAANDLIJST APRIL - MEI - JUNI

Maandlijst Februari - Maart

Maandlijst februari maart

Maandlijst december-januari

Maandlijst December Januari

Maandlijst December - Januari

Maandlijst April-Mei-Juni

MAANDLIJST. Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI

maandlijst december-januari

maandlijst December-januari

Maandlijst Februari - Maart

Maandlijst april-mei- juni

maandlijst oktober-november

Maandlijst December Januari

maandlijst april-mei-juni

T Kapoentje. Liefs, De leiding

Zondag 5/03/2017. Zondag 12/03/2017 : 14 uur tot 17 uur

OMG YYYEEEEESSSSS!!! P.S. : kan jij Minion BOB vinden?

Maandlijst April - mei - juni

maandlijst februari-maart

Jongknapen. Vele groeten Peter- Jan

Kamp Superhelden. Heusden-Zolder

Wat kunnen jullie doen om ons te helpen?

Kamp Jungle. Verrebroek

Vele groetjes van jullie allerliefste leiding Kobi, Kapi, Gigi, Rami, Rikki, Toto, Yobo en Kerri

KAPOENEN MAART 12 MAART

Kamp The Wild Wild West. Rotselaar

Oktober. Gelukkige verjaardag aan: Yanaïka Claessens. Lieke. Nore

maandlijst februari-maart Algemene informatie Zondag 8 maart organiseren wij onze jaarlijkse pannenkoekenbak! Iedereen is van harte welkom!!!

Pagadders. Beste pagadders

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht.

Beste ouders en leden,

Het scoutsblad. oktober. Het scoutsblad oktober 1

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. September Oktober

t Slagske Mei, 26 e jaargang

maandlijst april-mei-juni Algemene informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht.

*KAPOENEN*KAPOENEN*KAPOENEN*KAPOENEN*KAPOENEN*KAPOENEN*

SPEELCLUB. 1/10 - Werving: Neem je tofste vriendjes en vriendinnetjes mee zodat zij ook kennis kunnen maken met Chiro Mik MAK!

Beste leden. Jullie leuke KLJ leiding - Bjorn - Brecht - Bram - Chiara - Jordy - Beirre (Bert) - Joren - Leandro - Charlie - Paulien - Kenneth

gidsen ninove Programma september inschrijvingen zijn zondag 25 september en zondag 2 oktober Afgifte: 9400 Ninove Jaargang:

KSA activiteiten Jongknapen

Voorwoord : Mededelingen : Truienwissel :

Hallooooooo twinkels, hier zijn we weer voor deze maand. Benieuwd wat voor geks we weer in petto hebben voor jullie? Lees dan snel verder.

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht.

November. Chiro Sint Dionysius Putte

SJALOOMKRANT. - Februari Maart April. SNELLER! Straks missen we DE quiz van ALS JE T MIJ VRAAGT: I.D PAROCHIEZAAL VAN NEIGEM!

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. september oktober 2019!LAATSTE SCHEUTJE IN JE BRIEVENBUS!

Op zondag 13 mei voorzien we een tweede inschrijvingsmoment voor zowel de grote als kleine takken om 17u na de scoutsvergadering op de Moesjebaaz.

30 september. 7 oktober. 14 oktober. 14u-17u

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN

!VERGEET JE NIET IN TE SCHRIJVEN VOOR ONS MEGALEUK KAMP!!TEN LAATSTE 15 JUNI!

Inleiding. Inleefdag. Actie melk. Juni = examenmaand

Activiteiten. à 24 September VERRASSINGSDAG. - BELANGRIJK: je neemt 17 mee in een enveloppe met je naam op! Stationsplein Kiosk 9u30 18u30

Beste leden en ouders,

t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s!

2 augustus - 11 augustus

kunnen niet wachten om jullie te laten kennismaken met alle chirospelletjes en leuke plaatsen bij de chiro.

Maart-april maart-april maart-april

t Schriftje Oktober - November 2019

April. Maandelijks tijdschrift jaargang 27 nummer 8. April 2013

Boekje oktober - november

Scouts & Gidsen Wommelgem Kapoenen. Op zondag 4/6 spelen we waterspelletjes. Breng reservekledij mee en een handdoek. Gewone uren aan het lokaal.

Inhoudstafel. Belangrijke data Speelclub Rakwi Tito Keti Aspi

Beste meisjes en ouders,

Het scoutsblad november

Braggel. België - Belgique P.B. P.P Aarschot 1 BC ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE OKTOBER

DAN MOET NATUURLIJK HET LEUKSTE NOG KOMEN

Kapoenen. Dikke knuffels Pablo, Jobo, Kapi, Kobi, Toto, Kerri, Pico en Bero

Hopper is de winkel van Scouts en Gidsen Vlaanderen vzw.

t Schriftje Oktober - November 2019

Kabouters 3 februari 11 mei

Sint-Janske. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T:

Krantje april. Scouts Carpe Diem Arendonk

Maandprogramma APRIL. Zeehonden. 31 maart, 1,2 april: paasweekend. ZONDAG 10 april: 100 jaar zeescouting van 9u tot Station

De Stafkaart. Maandblad van scouts 43 e St.-Benedictus Mortsel dorp (verschijnt niet in juli en augustus)

Kabouters. Als laatste maar zeker niet te min, mag je zeker niet vergeten om iedere zaterdag opnieuw je uniform aan te trekken!

SPARLEKIJN jaargang September

De Kapoenen seintoren 1

Het is weer zo ver! Het einde van de vakantie en de start van het nieuwe scoutsjaar!! WOEHOEEEW!!!

KapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjes. Kapoenen Beertjes

Belangrijke data voor de maand oktober:

Allerliefste Jogi s en ouders

Transcriptie:

Maandlijst Oktober November 2018-2019

Algemene informatie: De W&N gaan vrijdag 9 tot zondag 11 november op weekend! Meer info staat verder vermeld in de maandlijst. Heb je nog geen sjaaltje, T-shirt of pull en wil je er graag ééntje kopen? Laat dit dan weten aan iemand van de leiding en dan bestellen wij dit voor jou. Het dragen van sjaaltje en t-shirt is verplicht! Elke activiteit gaat door van 14.00uur tot 17.00uur tenzij anders vermeld. Verder nog eventjes de groepsverantwoordelijke op een rijtje: Kabouchen: Femke, Elene en Thomas DB Groepsverantwoordelijke: Femke (0491/ 59 40 89) Woudlopers en Nijntjes: Alana, An-Sofie en Jarl Groepsverantwoordelijke: Alana (0472/ 97 39 80) Strippen en Stroppen: Thomas V, Eva, Marthe en Jef Groepsverantwoordelijke: Jef (0489/ 33 84 92) Trippers: Tiemen, Thibaut en Jan Groepsverantwoordelijke: Jan (0497/ 31 34 55) Zjielen en Vedetten: Sim en Marie Groepsverantwoordelijke: Marie (0493/ 60 21 43) Hoofdleiding: -Alana Verpaelst ( 0472/97 39 80 ) -Thibaut Albertyn ( 0474/11 52 82 )

Kabouchen (leiding: Femke, Thomas en Elene) Zondag 7 oktober Hebben jullie er ook zoveel zin in?! Vandaag is het eindelijk zover, onze startdag! Jullie worden om 10 uur verwacht aan de KLJ lokalen. Doe zeker en vast je KLJ- sjaaltje en sportieve kledij die tegen een stootje kan aan. Verder breng je ook een lunchpakket mee, van ons krijg je een gratis drankje. Verkleed je als een bosdiertje en dan zijn we klaar om er een beestige boel van te maken! Vanaf 17 uur is iedereen van harte welkom in de schouwburg van het koetshuis om mee te genieten van onze diashow van het kamp. Zondag 14 oktober Omdat vandaag iedereen naar de stembus trekt zal er jammer genoeg geen activiteit zijn. Zondag 21 oktober Het is het weekend van de jeugd! Dit wil zeggen dat de gemeente allerlei dingen voorziet voor de jeugd. Voor ons, de kabouchen wilt dit dus zeggen dat we ons kunnen uitleven in het speeldorp. We spreken om 14u af aan de parking op Ledeberg en om 17u kunnen jullie kids hier terug worden opgehaald.. Zondag 28 oktober Vandaag is het eindelijk zover en worden jullie gedoopt tot ECHTE kabouchen! Trek zeker kledij aan die zeeeeer vuil mag worden. Verder brengen jullie best wat reserve kledij mee en een handdoek zodat jullie toch een beetje proper naar huis kunnen. Jullie leiding is er alvast klaar voor. Hopelijk jullie ook? Woensdag 31 oktober Tijd om te griezelen! Om 18u spelen wij in de schouwburg van het koetshuis een heuze griezelfilm! Kom verkleed en verwacht je aan een superleuke avond!

Zondag 4 november Voetballen, baseballen, dikke bertha, Vandaag spelen we pleinspelen! Wat houdt dat in? Alle spelletjes die achter de lokalen op ons grasveld gespeeld kunnen worden komen zeker aan bod! Zeker komen is de boodschap! Zondag 11 november Vandaag zal er geen activiteit zijn. Zondag 18 november Vandaag halen we de kunstenaar in onszelf naar boven. We gaan op ontdekking tijdens de kunstendag georganiseerd door de Bib dienst Jeugd & Cultuur van Roosdaal. Zondag 25 november Vandaag gaan we met zen allen op ruiltocht. We beginnen met een appel en een ei en eindigen hopelijk met een heleboel lekkers! Zeker komen!

Woudlopers en Nijntjes ( leiding: An Sofie, Alana, Jarl) Zondag 7 oktober 2018 Eindelijk is het weer startdag!!! Jullie hebben er na het kamp vast al lang naar uitgekeken maar wij zien het ook zeker zitten om met zo een hechte groep het KLJ-jaar te starten. Vergeet ook zeker niet al je vrienden en familie mee te brengen naar de diashow na de startdag om 17 uur in de schouwburg van het koetshuis. Voor meer info zie kabouchkes. Vrijdag 12 oktober 2018 Vanavond is het tijd voor één van jullie favoriete activiteiten: Dropping! Trek jullie beste stapschoenen en een dikke trui aan want indien jullie onze opdrachten niet goed uitvoeren onderweg zal het een lange wandeling worden. Bewijs aan ons dat jullie je weg vinden als de beste en niet bang zijn om verloren te stappen. We verzamelen aan de lokalen om 19 uur en om 21 uur hebben jullie hopelijk de weg al teruggevonden. We hopen ook dat we op enkele ouders kunnen rekenen om ons te voeren naar de, nu nog geheime, plaats van dropping Vrijdag 19 oktober 2018 Dag van de Jeugdbeweging!!! Draag vandaag allemaal met trots jullie KLJ-sjaaltje naar school en toon aan je vrienden in wat voor een coole jeugdbeweging wij zitten. Zondag 21 oktober 2018 Omdat het weekend van de jeugd is slaan de Roosdaalse jeugdbewegingen de handen in elkaar om er samen een gezellige namiddag van te maken. We spreken af om 14u voor de speelplaats van het Immaculata Maria-instituut (Kappeleweide 5). Om 17u mogen jullie ouders jullie hier moe en voldaan weer komen ophalen.

Zondag 28 oktober 2018 Zoals elk jaar worden jullie vandaag weer eens gedoopt, maar hou jullie vast want het wordt smeriger dan ooit. Jullie hebben al eerder bewezen dat de Woudlopers en Nijntjes niet vies zijn van een beetje smurrie maar jullie nieuwe leiding wil dat zeker nog eens testen. Trek je vuilste kleren aan en vergeet zeker geen handdoek en reservekleren mee te brengen. Woensdag 31 oktober 2018 Hopelijk zijn jullie geen bangeriken want vanavond vieren we met alle groepen samen Halloween. Toon dat wij als woudlopers en nijntjes ons echt griezelig kunnen verkleden en kom naar het koetshuis voor een super enge griezelfilm. Voor meer info zie Kabouchen. Vrijdag 9 tot en met zondag 11 november 2018 Eindelijk! We gaan we samen op weekend. Dit is de perfecte kans om eens te kijken of jullie klaar zijn om in de zomer met ons op kamp te gaan. Wat hebben jullie nodig op dit mega toffe weekend? Een veldbedje, slaapzak, pyjama, toiletgerief, verse kleren, reservekleren en jullie goed humeur. Adres: Chiro Hakilo Pastorijweg 25 1790 Affligem We verwachten jullie vrijdag 9 november om 19 uur. We verwachten dat jullie dan al gegeten hebben. Zo kunnen we direct beginnen met leuke spelletjes te spelen. Zondag om 11 uur mogen de mama s en papa s jullie terug komen oppikken. Het thema van ons weekend is voorlopig nog geheim! Graag zouden we vragen om zeker voor zaterdag 3 november iets te laten weten zodat we genoeg boodschappen kunnen doen. Dus graag een seintje door een mailtje te sturen naar alana.verpaelst@telenet.be Hopelijk tot dan!

Zondag 18 november 2018 Het is ondertussen bijna een jaarlijkse traditie, vandaag is het weer Kunstendag voor Kinderen in het Koetshuis. Dit jaar is het thema: BEESTENBOEL. Iedereen mag zich verkleden en we spreken af onderaan aan het koetshuis. De activiteit is van 14u tot 17u. Zondag 25 november 2018 Ahoi Woudlopers en Nijntjes! Vandaag hebben we bezoek van kapitein Gitaarbouwer en zijn twee stoere stuurvrouwen! Hij is op zoek naar een onbevreesde bemanning om mee te varen met zijn befaamd schip de Vliegende Kleurenwiezer. Denk jij dat je het in je hebt om een echte piraat te zijn? Kom dan verkleed naar onze piratenproeven en bewijs dat jij het waardig bent om met ons mee te varen. Misschien verdien jij wel een echt piratendiploma!

Strippen en Stroppen (leiding: Jef, Thomas en Eva) Zondag 7 oktober Startdag: zie Kabouchen Zondag 14 Oktober Vandaag gaan we eens goed ravotten in het bos dus trek jullie laarzen alvast maar aan. We spreken af om 14u aan Liedekerke bos. Voorzie jullie maar van kledij die vuil mag worden. Vrijdag 19 oktober 2018 Dag van de Jeugdbeweging!!! Draag vandaag allemaal met trots jullie KLJ-sjaaltje naar school en toon aan je vrienden in wat voor een coole jeugdbeweging wij zitten. Zondag 21 oktober 2018 Omdat het weekend van de jeugd is slaan de Roosdaalse jeugdbewegingen de handen in elkaar om er samen een gezellige namiddag van te maken. We spreken af om 14u voor de speelplaats van het Immaculata Maria-instituut (Kappeleweide 5). Om 17u mogen jullie ouders jullie hier moe en voldaan weer komen ophalen. Zondag 28 Oktober Zijn jullie klaar voor de vuilste activiteit van het jaar? Wel, vandaag is het zover! Wij gaan jullie vandaag dopen tot echte Strip & Strop. Trek jullie vuilste kleren al maar aan want het wordt een vies boeltje woensdag 31 Oktober Deze avond is het griezelavond met heel de KLJ, we zullen samen een film kijken. Tot dan! Meer info volgt later!

Zondag 4 november De pisquiz is de quiz die jullie blaas eens goed op de proef zal stellen. Om 14u beginnen we eraan in ons lokaal. De enige dingen die jullie nodig hebben zijn jullie geniale hersenen en een lege blaas. Tot dan! Zondag 11 November Misschien weten jullie het wel of misschien nog niet maar vandaag is het een grote dag in de geschiedenis. Wij zullen dan ook spelletjes spelen rond dit thema, hopelijk tot dan! Zondag 18 November Welcome to Las Vegas! Vandaag komen jullie als chique dames en heren naar de grootste casino van het land: Casino Strip&Strop! We kijken er al naar uit om jullie in jullie kleedjes en kostuumpjes te ontvangen om 14u aan de KLJ lokalen. Zondag 25 November Jullie kennen ongetwijfeld de quote uit de film Ratatouille: "Iedereen kan koken!". Dat gaan we vandaag eens goed bewijzen. Om 14u verwachten we jullie aan het lokaal met jullie schorten en koksmutsen.

Trippers (leiding: Jan, Tiemen, Thibaut ) Zondag 7 oktober Startdag: zie Kabouchen Zondag 14 oktober Omdat de verkiezingen doorgaan in onze lokalen, zal er vandaag geen activiteit zijn. Zondag 21 oktober Tijd om onze KLJ te vertegenwoordigen op het weekend van de jeugd. Om 14u30 start de Kwistaxrace op Ledeberg. Zorg dus zeker dat jullie fietsbenen op punt staan. Om 14u spreken we af aan de KLJ lokalen om dan samen met de fiets naar de Kwistaxrace te gaan. Zorg dat je zeker op tijd bent, want we vertrekken stipt om 14u. Rond 17u komen we terug naar Strijtem. Ps: vergeet je fiets en je fietshelm niet mee te brengen. Pps: wij schrijven ons in als één of twee groepen met de Trippers. Je hoeft je dus niet zelf in te schrijven. Ppps: extra informatie vindt je op het Facebookevenement Weekend van de Jeugd Speeldorp & Kwistaxrace. ( Link onderaan de maandlijst ) Zondag 28 oktober Het is tijd voor de enige echte Trippersdoop. Enkele belangrijke zaken: - doe zeker kledij aan dat vuil mag worden - neem best een handdoek en een reserve T-shirt en pull mee - als je ouders je komen ophalen, leg dan zeker een handdoek in de auto - omdat de doop dit jaar later valt dan andere jaren, zal het misschien kouder zijn. Vergeet dus zeker geen dikke warme pull aan te doen Zondag 31 oktober Deze avond is het griezelavond met heel de KLJ, we zullen samen een film kijken. Tot dan! Meer info volgt later!

Zondag 4 november Haal jullie koksmuts maar boven, vandaag gaan we koken. We koken niet voor onszelf, maar voor anderen. We maken vol au vent en verkopen dit per liter. De winst die we maken, zullen we gebruiken om met jullie op stap te gaan. Extra informatie volgt nog. Zondag 11 november Strijtem is tof, fijn en gezellig, maar het is niet omdat ge thuis boeken hebt, dat ge eens ni naar de bib moogt gaan. Daarom gaan we onze activiteit op verplaatsing doen. Om 14u spreken we af aan de KLJ om samen met de fiets naar Gaasbeek te gaan. Vergeet dus zeker jullie fiets (banden opgepompt, ketting gesmeerd, ) en fietshelm niet. Zondag 18 november Haal jullie kilt en doedelzak maar van zolde, want vandaag gaan we DE Highland games spelen. Wie van jullie kan het verst met een balk/steen gooien en wie is de beste touwtrekker? Kom het te weten op onze KLJ Highland Games! Zaterdag 24 november Fretterdefretterdefret. We spelen het Fretkroketspel. Jullie worden om 19u verwacht in de lokalen en om 22u mogen jullie terug huiswaarts keren. Eet op voorhand al avondeten, maar niet te veel, want er zullen veel kroketten op jullie wachten!

Zjielen en Vedetten ( leiding: Sim, Marie ) Meer uitleg over de activiteiten vinden jullie in jullie eigen facebook groep. Zondag 7 oktober Start dag Zondag 14 oktober Omdat vandaag iedereen naar de stembus trekt zal er jammer genoeg geen activiteit zijn. Zondag 21 oktober Kwistax race Zondag 28 oktober Doop Woensdag 31 oktober Deze avond is het griezelavond met heel de KLJ, we zullen samen een film kijken. Tot dan! Meer info volgt later! Zaterdag 3 november Scary movie night Zondag 11 november Één tegen allen, allen tegen één. Zondag 18 november Battle of the sexes Zondag 25 november Highland games

Meer informatie over Weekend van de jeugd:

https://www.facebook.com/events/243501946513740/?active_tab=about& mref=mb