Maandlijst oktober - november 2019

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Maandlijst oktober - november 2019"

Transcriptie

1 Maandlijst oktober - november 2019 Jaarthema

2 Algemene informatie ALLE LEDEN moeten opnieuw inschrijvingsformulieren invullen! Zorg ervoor dat je op een van de inschrijvingsmomenten aanwezig bent om je in te schrijven, indien dat niet lukt neem je contact op met iemand van de leiding. Heb je nog geen KLJ sjaaltje, T-shirt of pull? Koop er snel een aan bij Laure, de kledingverantwoordelijke. Het dragen van sjaaltje en T-shirt is verplicht bij elke activiteit! Alle activiteiten gaan door van 14 uur tot 17 uur aan de KLJ lokalen tenzij anders vermeld. Schrijf deze datums alvast in jullie agenda Woensdag 2 oktober Inschrijvingsmoment: Vandaag kunnen jullie van 19 tot 21 uur jullie zoon/dochter inschrijven bij onze KLJ. KLJ sjaaltjes, pullen en T-shirts kunnen hier ook aangekocht worden. Zaterdag 5 oktober Vanavond start het jaar voor alle Strijtemse verenigingen met een speciale viering. Roosdaal mocht dit jaar een nieuwe pastoor ontvangen, die ook heeft toegezegd om de proost van KLJ Strijtem te worden. Om onze proost een hartelijke ontvangst te geven, willen we graag alle leden oproepen om zeker naar deze startmis te komen. We spreken om 17u45 af aan de kerk van Strijtem. Hopelijk zien we jullie daar! Zaterdag 26 oktober Inschrijvingsmoment: Vandaag kunnen jullie van 19 tot 21 uur jullie zoon/dochter inschrijven bij onze KLJ. KLJ sjaaltjes, pullen en T-shirts kunnen hier ook aangekocht worden. Nog even de groepsverantwoordelijken op een rijtje Kabouchen: Thibaut, Celine, Eva, Marthe Groepsverantwoordelijke: Thibaut (0474/ ) Woudlopers en Nijntjes: Elene, Joachim, Thomas DB, Sim Groepsverantwoordelijke: Joachim (0486/ ) Strippen en Stroppen: Thomas V, Femke, Laure, Jibbe Groepsverantwoordelijke: Femke (0491/ ) Trippers: An-Sofie, Jef, Jan Groepsverantwoordelijke: Jan (0497/ ) Zjielen en Vedetten: Alana, Tiemen, Jarl Groepsverantwoordelijke: Alana (0472/ )

3 Kabouchen (leiding: Thibaut, Celine, Eva, Marthe) Zondag 6 oktober Vandaag is het eindelijk zover, onze startdag! De leiding heeft er al super veel zin in dus hopelijk komen jullie ook allemaal! We verwachten jullie om 12 uur aan de KLJ lokalen verkleed als echte boeren en boerinnen. Deze belangrijke dingen moeten jullie zeker en vast meenemen: jullie KLJ sjaaltje, een lunchpakketje en een glimlach!! Om 17 uur gaan we samen naar het koetshuis om naar de diashow van ons kamp te kijken. Ouders, grootouders, broers en zussen zijn ook welkom! Zondag 13 oktober Zijn jullie klaar om vuil te worden? Vandaag worden jullie gedoopt tot echte kabouchen. Trek jullie stoute schoenen en vuile kleren al maar aan want jullie leiding zal geen genade tonen. Vrijdag 18 oktober Vandaag is het dag van de jeugdbeweging! Doe zeker en vast jullie KLJ sjaaltje en KLJ pull aan op school en vertel aan al jullie vriendjes hoe leuk het is in de KLJ. Zondag 20 oktober Speciaal voor dag van de jeugdbeweging organiseert onze gemeente zoals ieder jaar een speeldorp. Jullie mogen jullie vandaag uitleven op springkastelen en andere te gekke dingen. We verwachten jullie om 14 uur aan de lagere school Triangel Pamel en om 17 uur kunnen jullie ouders jullie komen ophalen. Zondag 27 oktober Vandaag gaan we op ruiltocht! Wees slim tijdens het ruilen en wie weet kom je wel met heel bijzondere dingen terug. Donderdag 31 oktober Kijk uit voor de spoken en de vampiers vandaag, het is Halloween! Verkleed jullie zo eng als jullie kunnen en kom om 18 uur naar de lokalen voor een heuse griezeltocht! De griezeltocht zal duren tot 20 uur. Dit is geen activiteit voor bangeriken.

4 Zondag 3 november Het is hoogtijd voor de Kabouchen om het bos achter de KLJ lokalen te ontdekken, dit zullen we doen door kampen te bouwen! Het kamp van de Kabouchen zal het mooiste kamp zijn in het hele bos! Zondag 10 november Vandaag testen we wie van jullie de sterkste Kabouch is! Bereid jullie voor op een hevige strijd. Wie zal zichzelf voor de rest van het jaar de sterkste van alle Kabouchen kunnen noemen? Zondag 17 november Trek jullie regenjas en rubberen laarzen aan want vandaag gaan we naar Liedekerke bos. We verwachten jullie om 14 uur aan de ingang van Liedekerke bos, de activiteit zal tot 17 uur duren. Zondag 24 november Vandaag zijn het hevige spelen. We zullen verschillende spelletjes spelen zoals touwtrekken, dikke bertha en vele andere leuke spelletjes. Met hoe meer jullie komen, hoe leuker het zal worden!

5 Woudlopers & Nijntjes (leiding: Elene, Joachim, Thomas DB, Sim) Zondag 6 oktober Het is weer zo ver! Er staat weer een fantastisch KLJ-jaar klaar. Iedereen welkom om 12u aan de lokalen voor onze startdag. We beginnen met een picknick, vergeet dus zeker jullie boterhammetjes niet! Om 17u wachten we jullie op aan het koetshuis en dan kunnen we allemaal gaan nagenieten van kamp met de diashow. Zondag 13 oktober Klaar om vuil te worden? Vandaag worden jullie gedoopt tot echte woudlopers en nijntjes. Vergeet zeker geen kleren aan te doen die vuil mogen worden. De doop zal doorgaan van 14u tot 17u aan de lokalen. Breng best ook reserve kleren mee! Vrijdag 18 oktober Dag van de jeugdbeweging, vergeet jullie sjaaltje niet aan te doen! Zondag 20 oktober Voor weekend van de jeugd organiseert de jeugdraad een speeldorp. We spreken af om 14u aan Triangel Pamel en jullie mogen daar ook worden opgehaald om 17u. Zondag 27 oktober Daar gaan we! Een korte vakantie naar Amerika. Hoe goed zijn jullie in de American games (honkbal, football, )? Vandaag zullen we dat ontdekken!

6 Donderdag 31 oktober Tijd om te griezelen! Trek jullie engste outfit aan en kom met de leiding griezelen voor Halloween. We zien jullie aan de lokalen om 18u en om 20u mogen de griezelaartjes weer opgehaald worden. Zondag 3 november Om alvast te antwoorden op jullie vraag Mogen we in het bos?. JA! Vandaag is het tijd om ons te amuseren in het fantastische KLJ-bos en het coolste kampje te bouwen. Jullie leiding is alvast benieuwd naar jullie prachtige kampjes! Zondag 10 november Dikke bertha, schipper mag ik over varen, citroen-citroen en nog veel meer leuke spelletjes! Hopelijk krijgen we een stralend zonnetje om al deze leuke pleinspelen te spelen. Zondag 17 november Tijd om uit te zoeken wie onze sterkste woudloper of nijntje is! Warm die spierballen al maar op. Zondag 24 november Ben jij iemand die de zotste weetjes kan onthouden? Ken jij de teksten van de hipste liedjes uit je hoofd? Herken jij wie er op de foto staat? Zal jouw kennis je team naar de overwinning leiden? Vandaag kom je er achter op onze KLJ-quiz!

7 Strippen & Stroppen (leiding: Thomas V, Femke, Laure, Jibbe) Zondag 6 oktober Dag boeren en boerinnen! Eindelijk is het zo ver, we starten met het KLJ oogst seizoen. Dus prik al maar wat hooi op jullie hooivorken want de tractors vliegen er aan de volle 60 km/u in. Voor dit seizoen verwachten wij gezonde mais kolven, goed graan en vooral enthousiaste leden in echte boeren kleren. Verkleed jullie dus al maar in de beste boeren en boerinnen. We spreken om 12 uur af aan de KLJ lokalen en om 17 uur zullen we de startdag afsluiten aan het koetshuis. Vergeet zeker jullie lunchpakket niet! Zondag 13 oktober Liefste stinkies! Vandaag gaan jullie deze naam nog veel mogen horen want jullie worden vandaag gedoopt tot een ECHTE strip of strop! Dus doe zeker kleren aan die vuil tot zeeeer vuil mogen worden! Breng een handdoek en propere kleren mee zodat jullie toch een beetje proper naar huis kunnen! Vrijdag 18 oktober Dag van de Jeugdbeweging!!! Draag vandaag allemaal met trots jullie KLJ-sjaaltje naar school en toon aan je vrienden in wat voor een coole jeugdbeweging wij zitten. Zondag 20 oktober Tijdens het weekend van de jeugd worden alle jeugdbewegingen verwend! Daarom voorziet de gemeente een groot speeldorp in Triangel Pamel. We spreken daar af om 14u en om 17u mogen jullie ouders jullie daar komen ophalen. Zondag 27 oktober Vandaag trekken we in ons grote KLJ-bos! We gaan een heel groot kamp maken waar we nog het hele jaar van kunnen genieten. Doe zeker en vast warme kledij en stevige schoenen aan, want we zitten een hele dag buiten!

8 Donderdag 31 oktober Boooooooh! Hopelijk zijn jullie niet bang in het donker want vandaag doen wij de enige echte KLJ-Halloweentocht! Verkleed jezelf als het meest griezelige wezen! Ook wij zullen zorgen voor de meest enge figuren, wie maakt wie bang? We spreken af om 18u aan de KLJ lokalen en om 20u mogen jullie terug naar huis! Vrijdag 8 november Vanavond is het tijd voor e e n van jullie favoriete activiteiten: Dropping! Trek jullie beste stapschoenen en een dikke trui aan want indien jullie onze opdrachten niet goed uitvoeren onderweg zal het een lange wandeling worden. Bewijs aan ons dat jullie je weg vinden als de beste en niet bang zijn om verloren te stappen. We verzamelen aan de lokalen om 19 uur en om 21u30 hebben jullie hopelijk de weg al teruggevonden. We hopen ook dat we op enkele ouders kunnen rekenen om ons te voeren naar de, nu nog geheime, plaats van dropping. Zondag 17 november Ben jij een echte speurder? Ben jij super goed in het gezelschapsspel Cluedo? Dan moet je deze namiddag zeker komen. In onze levensgrote Cluedo moet jij er zien achter te komen wie de dader is, wat het moordwapen was en waar de misdaad gebeurd is. Hopelijk kan jij alle aanwijzingen vinden. Dus zet jullie speurneuzen maar al op voor deze mega spannende activiteit. Zondag 24 november Wat is de hoofdstad van Spanje? Hoeveel poten heeft een Spin? Noem alle koningen van België op. Hopelijk kan jij op al deze vragen antwoorden want vandaag spelen we de pisquiz! Kleine tip: Zorg dat je niet te veel drinkt voor deze activiteit :p

9 Trippers (leiding: An-Sofie, Jef, Jan) Zondag 6 oktober Vandaag is het eindelijk zover, onze startdag! De leiding heeft er al super veel zin in dus hopelijk komen jullie ook allemaal! We verwachten jullie om 12 uur aan de KLJ lokalen verkleed als echte boeren en boerinnen. Deze belangrijke dingen moeten jullie zeker en vast meenemen: jullie KLJ sjaaltje, een lunchpakketje en een glimlach!! Om 17 uur gaan we samen naar het koetshuis om naar de diashow van ons kamp te kijken. Ouders, grootouders, broers en zussen zijn ook welkom! Zondag 13 oktober Liefste stinkies! Vandaag gaan jullie deze naam nog veel mogen horen, want jullie worden vandaag gedoopt tot een ECHTE tripper! Doe dus zeker kleren aan die vuil mogen worden en neem reserve kledij mee zodat jullie toch een beetje proper naar huis kunnen. Zondag 20 oktober Dit weekend is het weekend van de jeugd. Vandaag doen we mee aan een Bumperbaltoernooi tegen de andere Roosdaalse jeugdverenigingen. We spreken af om 14u aan het kunstgrasveld achter Triangel Pamel. Om 17u mogen jullie daar weer opgehaald worden. Zondag 27 oktober Wat is de herfst zonder bosspel? Deze namiddag houden we een mega-super-delux-cool-bosspel in ons eigen KLJbos. Donderdag 31 oktober We halen de spoken van zolder en de heksen uit het bos om er een leuke activiteit van te maken. Om 20u beginnen we aan onze spannende griezelactiviteit en om 22u mogen jullie met een bang hartje terug naar huis.

10 Zondag 10 november Vandaag zullen jullie moeten vertrouwen op elkaars oriëntatie vermogen, want jullie moeten aan de hand van opdrachten van het grote-wandelspel de weg terug naar Strijtem vinden. Opgelet! Breng vandaag jullie papieren mee van de soep-verkoop! Zondag 17 november Tijdens deze activiteit gaan we alle liters soep maken die jullie verkocht hebben. Om 11u beginnen we met de groentjes te snijden en om 14u mogen jullie (hopelijk met nog 10 vingers) naar huis. Om 17u mogen jullie de soep komen ophalen aan de lokalen. Zondag 24 november Omdat we gewoon zijn dat jullie altijd overlopen van energie, houden we vandaag hevige spelen. Hopelijk keren jullie dan om 17u weer moe, maar tevreden naar huis.

11 Zjielen & Vedetten (leiding: Alana, Tiemen, Jarl) Zondag 6 oktober Eindelijk is het zo ver! Het KLJ-jaar gaat weer van start op onze knotsgekke startdag in het thema boerderij. Trek je vuile overal en botten maar aan en je zal om 12 uur verwacht worden aan onze lokalen met een lunchpakket voor een gezellige picknick. Na een supertoffe activiteit in de namiddag trekken we allemaal samen richting het Koetshuis om samen naar de foto s van het kamp te kijken vanaf 17 uur. Oefen de kampdans alvast nog eens! Zondag 13 oktober Vandaag worden jullie gedoopt tot echte Zjielen en Vedetten. Trek jullie vuilste kleren aan en kom ons bewijzen dat jullie niet bang zijn van een beetje smurrie. Ook is het geen slecht idee om een handdoek en eventueel iets van reservekleren mee te nemen. Vrijdag 18 oktober De Dag van de Jeugdbeweging! Laat zien dat jij trots bent om een KLJ er te zijn en trek je uniform aan naar school. Zondag 20 oktober Dit weekend is het Weekend van de Jeugd en zullen we met de Zjielen en Vedetten deelnemen aan een heus Bumperbaltoernooi. We vertrekken om 13u30 allemaal samen aan de lokalen richting Triangel Pamel. Rond 17u15 zijn we normaal gezien teug aan de lokalen als winnaars van het toernooi! Zondag 27 oktober We verwachten jullie om 14 uur aan de lokalen met de fiets, om samen naar Liedekerke bos te fietsen voor een potje baseball. Vergeet jullie jogging en sportschoenen niet aan te doen! Donderdag 31 oktober Halloween! De griezeligste nacht van het jaar brengen we dit keer door in onze eigen lokalen. Kom verkleed als je favoriete horrorpersonage zoals Annabel, Chuckie, the Nun en bewijs dat jij nergens bang van bent. Er zal een prijs uitgereikt worden voor het engste kostuum. We verwachten jullie om 20 uur en om 22 uur kunnen jullie naar huis! Je mag altijd een zaklamp meebrengen!

12 Vrijdag 8 november Vanavond steken we een eeuwenoude KLJ-klassieker in een nieuw jasje! We verwachten jullie dan ook om 19 uur voor onze Dropping Deluxe. De details over deze speciale editie, krijgen jullie vlak voor vertrek. Het enige wat jullie moeten doen is jullie gekste onesie en beste stapschoenen aandoen! Zondag 17 november Wie zijn de grootste slimmeriken in de Zjielen & Vedetten. We komen er deze namiddag achter tijdens onze Quiz-me Quick. Zaterdag 23 november Het wordt stilletjes aan steeds vroeger donker! Daarom gaan we vanavond eens goed samen griezelen tijdens onze ijzingwekkende filmavond. We verwachten jullie om 19 uur aan de lokalen met jullie pyjama veldbedje/luchtmatras, slaapzak, dekentje, kussentjes, tandenborstel en favoriete knuffel om je te beschermen tijdens de nacht. Zondag kunnen jullie om 11uur30 opgehaald worden. Breng zeker je engste horrorfilm mee! OPGEPAST: niet voor mietjes!

Maandlijst Oktober November

Maandlijst Oktober November Maandlijst Oktober November 2018-2019 Algemene informatie: De W&N gaan vrijdag 9 tot zondag 11 november op weekend! Meer info staat verder vermeld in de maandlijst. Heb je nog geen sjaaltje, T-shirt of

Nadere informatie

Maandlijst februari-maart

Maandlijst februari-maart Maandlijst februari-maart Algemene informatie Het wordt kouder dus kleed je steeds warm!!! Heb je nog geen sjaaltje, tshirt of pull en wil je er graag ééntje kopen? Laat dit dan weten aan iemand van de

Nadere informatie

Maandlijst oktober-november

Maandlijst oktober-november Maandlijst oktober-november Algemene informatie Vrijdag 20 Oktober is het dag van de jeugdbeweging. Laat zien dat je van de KLJ bent en draag je sjaaltje op school! Heb je nog geen sjaaltje, T-shirt of

Nadere informatie

Maandlijst oktober-november

Maandlijst oktober-november Maandlijst oktober-november Algemene informatie Op 11 oktober kunnen we nog eens nagenieten van het kamp, dit doen we om 14u in het koetshuis! 23 oktober Dag van de jeugdbeweging laat zien dat je in de

Nadere informatie

Maandlijst Oktober - November

Maandlijst Oktober - November Maandlijst Oktober - November Algemene informatie Vrijdag 19 Oktober is het Dag van de jeugdbeweging! Toon dat je van KLJ Strijtem bent en trek je pull, T-shirt en sjaaltje van de KLJ aan om naar school

Nadere informatie

Maandlijst december januari

Maandlijst december januari Maandlijst december januari 2018-2019 Algemene informatie: Heb je nog geen sjaaltje, T-shirt of pull en wil je er graag ééntje kopen? Laat dit dan weten aan iemand van de leiding en dan bestellen wij dit

Nadere informatie

Maandlijst oktober november

Maandlijst oktober november Maandlijst oktober november Hallo, Ons KLJ- jaar kan eindelijk weer beginnen en wij zijn er helemaal klaar voor! Hopelijk hebben jullie er ook al zin in. Er staan weer een heleboel activiteiten voor jullie

Nadere informatie

Maandlijst Oktober - November

Maandlijst Oktober - November Maandlijst Oktober - November Algemene informatie - Zoals in de infobundel staat, zal de maandlijst enkel nog via onze site verkrijgbaar zijn (www.kljstrijtem.be). Moest dit een probleem geven kan je dit

Nadere informatie

Informatiebundel KLJ- jaar

Informatiebundel KLJ- jaar Informatiebundel KLJ- jaar 2016-2017 1 Dag beste KLJ ers, Na een fantastisch kamp wordt het weer eens tijd voor het nieuwe KLJ-werkjaar, met gloednieuwe leiding. Wekelijks zal er weer een groep enthousiastelingen

Nadere informatie

maandlijst Oktober-november

maandlijst Oktober-november maandlijst Oktober-november 1 Algemene informatie Ons kamp zal dit jaar doorgaan in Limburg, meer bepaald in Meeuwengruitrode. Het kamp zal begin augustus zijn, de juiste datum moeten we nog beslissen.

Nadere informatie

Maandlijst december-januari

Maandlijst december-januari Maandlijst december-januari Algemene informatie Heb je nog geen sjaaltje, tshirt of pull en wil je er graag ééntje kopen? Laat dit dan weten aan iemand van de leiding en dan bestellen wij dit voor jou.

Nadere informatie

Informatiebundel KLJ- jaar Gewoon gaan!

Informatiebundel KLJ- jaar Gewoon gaan! Informatiebundel KLJ- jaar 2017-2018 Gewoon gaan! 1 Dag beste KLJ ers, Na een fantastisch kamp wordt het weer eens tijd voor het nieuwe KLJ-werkjaar, met gloednieuwe leiding. Wekelijks zal er weer een

Nadere informatie

Maandlijst april-mei-juni

Maandlijst april-mei-juni Maandlijst april-mei-juni Algemene informatie Het wordt kouder dus kleed je steeds warm!!! Heb je nog geen sjaaltje, tshirt of pull en wil je er graag ééntje kopen? Laat dit dan weten aan iemand van de

Nadere informatie

Maandlijst februari-maart

Maandlijst februari-maart Maandlijst februari-maart Algemene informatie Heb je nog geen sjaaltje, tshirt of pull en wil je er graag ééntje kopen? Laat dit dan weten aan iemand van de leiding en dan bestellen wij dit voor jou. Elke

Nadere informatie

Maandlijst Februari - Maart

Maandlijst Februari - Maart Maandlijst Februari - Maart 2017-2018 Algemene informatie 11 februari gaan we met de hele KLJ schaatsen in de voormiddag! Deze datum kunnen jullie dus al in je agenda schrijven, meer informatie volgt nog.

Nadere informatie

Maandlijst April - Mei - Juni

Maandlijst April - Mei - Juni Maandlijst April - Mei - Juni Algemene informatie Aangezien dat iedereen in juni moet studeren, gaan er die maand minder activiteiten doorgaan. Geen nood, op kamp wordt dit zeker ingehaald Elke activiteit

Nadere informatie

Maandlijst april mei - juni 2019

Maandlijst april mei - juni 2019 Maandlijst april mei - juni 2019 Algemene informatie: Heb je nog geen sjaaltje, T-shirt of pull en wil je er graag ééntje kopen? Laat dit dan weten aan iemand van de leiding en dan bestellen wij dit voor

Nadere informatie

Maandlijst April - Mei - Juni

Maandlijst April - Mei - Juni Maandlijst April - Mei - Juni Algemene informatie - Aangezien iedereen in juni moet studeren, gaan er die maand minder activiteiten doorgaan. Geen nood, op kamp wordt dit zeker ingehaald. - Omdat KLJ nationaal

Nadere informatie

Maandlijst April-Mei-Juni

Maandlijst April-Mei-Juni Maandlijst April-Mei-Juni 2017-2018 Algemene informatie De Trippers gaan ma 2 en di 3 april op weekend! Meer info staat verder in de maandlijst. Heb je nog geen sjaaltje, T-shirt of pull en wil je er graag

Nadere informatie

Maandlijst februari maart

Maandlijst februari maart Maandlijst februari maart Mededeling Beste ouders en leden Helaas moeten wij jullie meedelen dat wij de beslissing namen enkele personen uit de leidingsploeg te zetten. Dit wegens het niet naleven van

Nadere informatie

MAANDLIJST APRIL - MEI - JUNI

MAANDLIJST APRIL - MEI - JUNI MAANDLIJST APRIL - MEI - JUNI Algemene informatie Ons kamp zal dit jaar doorgaan in Aarschot van 2 tot 11 augustus dus hou deze data zeker vrij! Heb je nog geen sjaaltje, t-shirt of pull en wil je er graag

Nadere informatie

Maandlijst april-mei- juni

Maandlijst april-mei- juni Maandlijst april-mei- juni Beste ouders en leden, - Aangezien jullie leiding in de maanden mei en juni volop in examens zitten, zullen er deze maanden niet zo veel activiteiten zijn. We hebben ons best

Nadere informatie

Maandlijst Februari - Maart

Maandlijst Februari - Maart Maandlijst Februari - Maart Algemene informatie - Elke activiteit gaat door van 14u tot 17u tenzij anders vermeld. - Heb je nog geen sjaaltje, T-shirt of pull en wil je er graag ééntje kopen? Laat dit

Nadere informatie

Maandlijst Februari - Maart

Maandlijst Februari - Maart Maandlijst Februari - Maart Algemene informatie Elke activiteit gaar door van 14u tot 17u, tenzij anders vermeld. Meer informatie vind je steeds op onze site www.kljstrijtem.be Heb je nog geen sjaaltje,

Nadere informatie

MAANDLIJST. Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI

MAANDLIJST. Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI MAANDLIJST Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI Algemene informatie vrij! Ons kamp zal dit jaar doorgaan in Aarschot van 2 tot 11 augustus dus hou deze data zeker Heb je nog geen sjaaltje, t-shirt

Nadere informatie

Maandlijst December - Januari

Maandlijst December - Januari Maandlijst December - Januari Algemene informatie Aangezien er in December en Januari veel examens zijn, en er dus veel gestudeerd moet worden, gaan er deze 2 maanden minder activiteiten zijn. Maar geen

Nadere informatie

Maandlijst December Januari

Maandlijst December Januari Maandlijst December Januari Algemene informatie Heb je nog geen sjaaltje, t-shirt of pull en wil je er graag ééntje kopen? Laat dit dan weten aan iemand van de leiding en dan bestellen wij dit voor jou.

Nadere informatie

maandlijst oktober-november

maandlijst oktober-november maandlijst oktober-november 1 Algemene informatie Dit jaar hebben we een extra hoofdleidster en dit is niemand minder dan Hanne Van den Abbeel (hanne.vandenabbeel@kljstrijtem.be, 0472/99.61.22) Op 23,

Nadere informatie

Maandlijst December Januari

Maandlijst December Januari Maandlijst December Januari Jaarthema 2013-2014 Algemene informatie - Zoals in de infobundel staat, zal de maandlijst enkel nog via onze site verkrijgbaar zijn (www.kljstrijtem.be). Moest dit een probleem

Nadere informatie

maandlijst april-mei-juni

maandlijst april-mei-juni maandlijst april-mei-juni 1 Algemene informatie De tekenwedstrijd op de pannekoekenbak is gewonnen door Laura. Zoals belooft staat haar tekening op de voorpagina van de maandlijst en zal Laura van ons

Nadere informatie

maandlijst december-januari

maandlijst december-januari maandlijst december-januari 1 Algemene informatie We hebben een kampplaats!!! Ons kamp zal doorgaan van 2 11 augustus in Houthalen-Helchteren. De Trippers en Zjielen & Vedetten krijgen een aparte maandlijst

Nadere informatie

maandlijst December-januari

maandlijst December-januari maandlijst December-januari Algemene informatie Deze zomervakantie gaan we op kamp van 1 t.e.m. 10 augustus naar het landelijke Meeuwen-gruitrode. Het dorpje ligt in de Limburgse Kempen. Hopelijk houden

Nadere informatie

Wat kunnen jullie doen om ons te helpen?

Wat kunnen jullie doen om ons te helpen? Paretter Maart Woordje van de grol Beste ouders, Het scoutsjaar vliegt weer voorbij en we komen steeds dichter bij de zomervakantie en ons groepskamp in Stavelot! - Kamp kleine takken 21-28 juli 2018 -

Nadere informatie

OMG YYYEEEEESSSSS!!! P.S. : kan jij Minion BOB vinden?

OMG YYYEEEEESSSSS!!! P.S. : kan jij Minion BOB vinden? OMG YYYEEEEESSSSS!!! Eindelijk onze eerste Orsmail van dit klj jaar ligt hier weer voor onze neus. Vandaag hebben jullie ons eindelijk een beetje leren kennen. Wij zijn er alvast klaar voor om MEGA COOLE

Nadere informatie

Spitter spetter spater, we hebben niets liever dan water! Vandaag is het bekentocht, joepieeee! Neem allemaal jullie rubberlaarzen mee!

Spitter spetter spater, we hebben niets liever dan water! Vandaag is het bekentocht, joepieeee! Neem allemaal jullie rubberlaarzen mee! Zondag 3 september Beste Sloeber, Er zijn grote problemen in het land van Koning Suikerbuik! Jij komt toch naar de chiro om hem te helpen? Groetjes De Lakei van de Koning Spitter spetter spater, we hebben

Nadere informatie

Het scoutsblad. oktober. Het scoutsblad oktober 1

Het scoutsblad. oktober. Het scoutsblad oktober 1 Het scoutsblad oktober Het scoutsblad oktober 1 Het scoutsblad oktober 2 Inhoudsopgave Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Speelhoekje... 6 Doolhof... 6 Maandbrief kapoenen... 7 Maandbrief welpen...

Nadere informatie

Chirokrantje. November-december

Chirokrantje. November-december Chirokrantje November-december Editoriaal K E B O S S P E L L K E Z E Z O T M I N D O A G S W R T A P A N A N U W IJ P E S Z W A R T E P I E T L M T A A P G E Y R S A A I M F L D I A R T A E L I S E E

Nadere informatie

Braggel. België - Belgique P.B. P.P Aarschot 1 BC ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE OKTOBER

Braggel. België - Belgique P.B. P.P Aarschot 1 BC ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE OKTOBER België - Belgique P.B. P.P. 3200 Aarschot 1 BC8116 Braggel Erkenningsnr. P3A9031 V.U.: KSA Aarschot vzw Bekaflaan 65 3200 Aarschot 30ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE

Nadere informatie

Zondag 5/03/2017. Zondag 12/03/2017 : 14 uur tot 17 uur

Zondag 5/03/2017. Zondag 12/03/2017 : 14 uur tot 17 uur HEEEEEEY lieve kapoentjes, ik hoop dat jullie klaar zijn voor de volgende 2 maanden want deze twee maanden wordt super tof, dus zeker allemaal komen deze 2 maanden Wij zijn er alvast klaar voor WOEHOEEEE.

Nadere informatie

6 april organiseren wij ook onze enige echte Skoetequiz. Vergeet jullie dus zeker niet in te schrijven!

6 april organiseren wij ook onze enige echte Skoetequiz. Vergeet jullie dus zeker niet in te schrijven! Paretter Maart Beste leden en ouders, De maand maart is aangebroken en dat betekent ook dat we bijna op groepsweekend gaan. Hier nog eens de belangrijkste informatie: Dit zal van 8 tot 10 maart plaatsvinden

Nadere informatie

HEE KLJ TOPPERS. Wil je een briefje sturen, wel dat kan! Het adres is: KLJ Meisjes, HAMONT (Naam lid) Het Mezennestje Kroonstraat Beverlo

HEE KLJ TOPPERS. Wil je een briefje sturen, wel dat kan! Het adres is: KLJ Meisjes, HAMONT (Naam lid) Het Mezennestje Kroonstraat Beverlo HEE KLJ TOPPERS De school is nog niet gedaan, maar ons spetterend KLJ kamp is toch weer bijna in zicht. Dit jaar gaan we op een echt superheldenavontuur en vliegen we naar Beverlo. Voor onze -12 is dit

Nadere informatie

Maandlijst April - mei - juni

Maandlijst April - mei - juni Maandlijst April - mei - juni Algemene informatie De tekenwedstrijd op de panenkoekenbak is gewonnen door Pepijn Boes Zoals belooft staat zijn tekening op de voorpagina van de maandlijst en zal Pepijn

Nadere informatie

Hallooooooo twinkels, hier zijn we weer voor deze maand. Benieuwd wat voor geks we weer in petto hebben voor jullie? Lees dan snel verder.

Hallooooooo twinkels, hier zijn we weer voor deze maand. Benieuwd wat voor geks we weer in petto hebben voor jullie? Lees dan snel verder. Hallooooooo twinkels, hier zijn we weer voor deze maand. Benieuwd wat voor geks we weer in petto hebben voor jullie? Lees dan snel verder. Vandaag vertrekt er op de KLJ een ruimteschip naar Pluto, het

Nadere informatie

T Kapoentje. Liefs, De leiding

T Kapoentje. Liefs, De leiding T Kapoentje Dag (b)engeltjes! Nu het schooljaar weer begonnen is en alle kapoenen elkaar al een beetje hebben leren kennen, kunnen we al een hele boel activiteiten aan jullie verklappen! Liefs, De leiding

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Paretter oktober Beste leden en ouders, Ons groepskamp is achter de rug en de volledige leidingsploeg en fourageteam hebben zich enorm geamuseerd, hopelijk was dit voor de kinderen een even leuke ervaring!

Nadere informatie

Infobrief -16weekend 4 tot 6 april 2014 www.klj-vissenaken.be

Infobrief -16weekend 4 tot 6 april 2014 www.klj-vissenaken.be Infobrief -16weekend 4 tot 6 april 2014 www.klj-vissenaken.be Hallo beste KLJ ers, Het tweede deel van ons KLJ-jaar is al een tijdje van start gegaan, de koudste periode van de winter is voorbij en de

Nadere informatie

Sloeber 2016-2017 Semester 1

Sloeber 2016-2017 Semester 1 Sloeber 2016-2017 Semester 1 Welkom terug ouders & leden! GRENZELOOS GROEIEN! is het eerste wat we zeggen tegen jullie dit jaar! Zet jullie schrap voor alweer een fantastische Scoutsepot, een formidabele

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2018 2019 Dag aller liefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat weer voor de deur en het belooft een fantastisch leuk jaar te worden vol leuke vergaderingen! Voor het eerste semester

Nadere informatie

RO 3123 KETNETWRAPPERS

RO 3123 KETNETWRAPPERS Kapke Mei juni RO 3123 KETNETWRAPPERS Lieve RO3123 ertjes, Onze laatste maand spelen voor het hoogtepunt van het jaar gaat in! De ketnet rappers willen nog wat leuke spelletjes, avonturen en lekkere vergaderingen

Nadere informatie

Reis rond de wereld Kapoenen. Kapoenenkamp 2019 Zele

Reis rond de wereld Kapoenen. Kapoenenkamp 2019 Zele Reis rond de wereld Kapoenen Kapoenenkamp 2019 Zele Woehoeeew kapoenen, Hier is het kampboekje en dat betekent maar één ding: We vertrekken bijna op scoutskamp! Maar dit jaar is het geen gewoon kamp, we

Nadere informatie

Om 13u(stipt) aan de lokalen

Om 13u(stipt) aan de lokalen SPEELCLUB 16/09 Ninove Speelstad! ZIE WEETJES 23/09 Ken jij de grootste geheimen van leider Seppe al? Of het nieuwe liefje van leider Ruben? Vandaag kom je het allemaal te weten bij de super, mega zotte

Nadere informatie

Kamp Superhelden. Heusden-Zolder

Kamp Superhelden. Heusden-Zolder Kamp 2017 Superhelden Heusden-Zolder Dag Superheldjes, Zijn jullie klaar voor tien/zes dagen vol plezier? KLJ Strijtem nodigt jullie uit voor tien onvergetelijke dagen super avontuur! We zetten onze superhelden

Nadere informatie

Oktober. Gelukkige verjaardag aan: Yanaïka Claessens. Lieke. Nore

Oktober. Gelukkige verjaardag aan: Yanaïka Claessens. Lieke. Nore Oktober Gelukkige verjaardag aan: Yanaïka Claessens Lieke Nore Het nieuwe schooljaar is van start gegaan, dus de leiding zal al weer met leuke activiteiten klaarstaan! Hou ook alvast de datums voor het

Nadere informatie

Eikeltje mei 2016. Een stevige linker, De groepsleiding

Eikeltje mei 2016. Een stevige linker, De groepsleiding Eikeltje mei 2016 De voorlaatste maand van het scoutsjaar is alweer aangebroken, de leiding is er weer helemaal klaar voor om nog 2 maanden alles te geven na een zeer ontspannend ontspanningsweekend! Op

Nadere informatie

SPARLEKIJN jaargang September

SPARLEKIJN jaargang September 1 SPARLEKIJN jaargang 2019-2020 September www.scoutsnijlen.be v.u. : vzw Sparlekijn Broechemsesteenweg 217, 2560 Nijlen Contactgegevens TAK LEIDING MAILEN NAAR: BELLEN NAAR: Kapoenen? kapoenen@scoutsnijlen.be?

Nadere informatie

Sint-Janske. Februari. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T:

Sint-Janske. Februari. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T: Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp Groepsnummer: 03306G T: 0470 41 92 60 0471 10 64 19 0479 42 93 83 E: robinpiessens@hotmail.com bryssinck.larissa@hotmail.com fiene.vertenten@gmail.com Sint-Janske

Nadere informatie

KAJOGI KABOUTERS OKTOBER

KAJOGI KABOUTERS OKTOBER KAJOGI KABOUTERS OKTOBER Liefste Vincies en ouders, De maand september zit er alweer op: een betere start van het scoutsjaar konden we ons niet wensen! Zowel de leiding als de leden genoten met volle teugen

Nadere informatie

Vele groetjes van jullie allerliefste leiding Kobi, Kapi, Gigi, Rami, Rikki, Toto, Yobo en Kerri

Vele groetjes van jullie allerliefste leiding Kobi, Kapi, Gigi, Rami, Rikki, Toto, Yobo en Kerri 1/10: suiker en zouttocht Doe allemaal uw botinnekes aan en kom om 14u naar ons lokaal! Vandaag gaan we op wandeltocht, vergeet dus ook zeker geen regenjas indien nodig. Zoals al mogen jullie ouders jullie

Nadere informatie

Wij hebben er alvast suuuuuuper veel zin in! Nu trommelgeroffel voor jullie nieuwe leiding!

Wij hebben er alvast suuuuuuper veel zin in! Nu trommelgeroffel voor jullie nieuwe leiding! SEPTEMBER OKTOBER SEPTEMBER OKTOBER SEPTEMBER- OKTOBER Het is weer zo ver! Het nieuwe scoutsjaar begint weer! WOEHOEEW!! Een nieuw jaar met veel spelen, vuil worden en veel vriendjes. Wij hebben er alvast

Nadere informatie

Sint-Janske. September. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T:

Sint-Janske. September. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T: Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp Groepsnummer: 03306G T: 0470 41 92 60 0471 10 64 19 E: robinpiessens@hotmail.com bryssinck.larissa@hotmail.com Sint-Janske September 2017 Voorwoord september 2017

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. september oktober 2019!LAATSTE SCHEUTJE IN JE BRIEVENBUS!

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. september oktober 2019!LAATSTE SCHEUTJE IN JE BRIEVENBUS! Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. september oktober 2019!LAATSTE SCHEUTJE IN JE BRIEVENBUS! Zaterdag 7 september 2019 Jullie leiding en +16 doen vandaag weer oudijzerslag. Dus steun

Nadere informatie

maandlijst april-mei-juni Algemene informatie

maandlijst april-mei-juni Algemene informatie maandlijst april-mei-juni Algemene informatie organiseert KLJ-Strijtem zijn jaarlijkse car wash aan de lokalen!!! Iedereen (vooral de ouders dan) die hun auto wil laten wassen en laten blinken als een

Nadere informatie

KSA activiteiten Jongknapen

KSA activiteiten Jongknapen KSA activiteiten 2016-2017 Jongknapen Algemene info Al deze activiteiten zijn onder voorbehoud, als er veranderingen zullen zijn dan zal dat via mail meegedeeld worden, ook verschijnen alle activiteiten

Nadere informatie

De Kapoenen. Contact: Belangrijke data: Praktische afspraken: Liefste kapoentjes en beste ouders, Gigi, Toto, Kerri, Kora, Telde en Rasta

De Kapoenen. Contact: Belangrijke data: Praktische afspraken: Liefste kapoentjes en beste ouders, Gigi, Toto, Kerri, Kora, Telde en Rasta De Kapoenen Liefste kapoentjes en beste ouders, Hopelijk vonden jullie ook een super tof 1 e trimester en hebben jullie zoals de leiding al heel veel zin in het 2 de semester. Deze keer gaan we ook super

Nadere informatie

Verder zijn er mega leuke activiteiten ingepland waar we jullie met velen verwachten!!! Wij zien het al helemaal zitten! Jij toch ook?

Verder zijn er mega leuke activiteiten ingepland waar we jullie met velen verwachten!!! Wij zien het al helemaal zitten! Jij toch ook? Hier zijn we weer met een maandbrief vol toffe activiteiten voor maart en april. Ja ja, zoals je kunt lezen is tijd voor het alle eerste wolvenweekend!!! Jij komt toch ook zeker??? Verder zijn er mega

Nadere informatie

Kapoenen. 7 April: aarde vs aliens. 14 april: het mega-graaf-zot-cool verfspel. 28 april: slapen in het lokaal. 21 april: kapoenendag

Kapoenen. 7 April: aarde vs aliens. 14 april: het mega-graaf-zot-cool verfspel. 28 april: slapen in het lokaal. 21 april: kapoenendag Kapoenen 7 April: aarde vs aliens 14 april: het mega-graaf-zot-cool verfspel Vannacht is er een vreemd voertuig geland op de aarde. We hebben alle kapoenen nodig om op ontdekkingsjacht te gaan! Jullie

Nadere informatie

Pretpark WaliBilzen KAMP!

Pretpark WaliBilzen KAMP! KLJ-KAMP 2017 Beste KLJ ers, Het schooljaar loopt weer op zijn einde en de vakantie komt steeds dichterbij! Hoe kunnen we de vakantie nu beter starten dan met een megabangelijk KLJ-kamp? Dit jaar trekken

Nadere informatie

Beste ouders. Indien u toch nog met vragen zit, kan u contact opnemen via groepsploeg@gmail.com. Beste ouders

Beste ouders. Indien u toch nog met vragen zit, kan u contact opnemen via groepsploeg@gmail.com. Beste ouders Agenda: 6-8/11: Leidingsweekend Tak van dienst: 24/10: Verkenners 31/10: JIN Het Schilderhofke Jaargang: 2015-2016 Redactie: Eline Debrock Mail: groepsleiding@schilderhof.be Website: www.schilderhof.be

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2018 2019 Dag allerliefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat weer voor de deur en het belooft weer een fantastisch leuk jaar te worden vol leuke vergaderingen! Voor het eerste semester

Nadere informatie

maandlijst februari-maart

maandlijst februari-maart maandlijst februari-maart 1 Algemene informatie We hebben een kampplaats!!! Ons kamp zal doorgaan van 2 10 augustus. Op zondag 28 februari is er onze jaarlijkse PANNENKOEKENBAK!!! Heb je zin in een lekkere

Nadere informatie

Voorwoord : Mededelingen : Truienwissel :

Voorwoord : Mededelingen : Truienwissel : Mei 2016 Voorwoord : En we zijn weeral in mei! Wat vliegen de maanden voorbij. Ondertussen hebben we alweer vele leuke activiteiten gehad. De Koekjesslag was dankzij jullie hulp weer een groot succes!

Nadere informatie

Kabouters. Liefste kabouters en kabouterouders

Kabouters. Liefste kabouters en kabouterouders Kabouters Liefste kabouters en kabouterouders WE ARE BACK! Als je dit boekje in je handen hebt wilt dat zeggen dat er nieuw KSA-werkjaar voor de deur staat! Voor de meeste is het een blij terugzien en

Nadere informatie

Zondag 3 oktober. Zondag 10 oktober

Zondag 3 oktober. Zondag 10 oktober Hoi liefste kapoentjes, hier zijn we weer met jullie favoriet 3-maandelijks blad! Zijn jullie er klaar voor om te weten te komen welke spannende, leuke, ontroerende, coole, toffe, zalige dingen jullie

Nadere informatie

gidsen ninove Programma september inschrijvingen zijn zondag 25 september en zondag 2 oktober Afgifte: 9400 Ninove Jaargang:

gidsen ninove Programma september inschrijvingen zijn zondag 25 september en zondag 2 oktober Afgifte: 9400 Ninove Jaargang: Programma september inschrijvingen zijn zondag 25 september en zondag 2 oktober gidsen ninove Afgifte: 9400 Ninove Jaargang: 2016-2017 Erkenningsnummer: P917073 Verschijnt driemaandelijks Maart April Mei

Nadere informatie

Dag ouders en leden, De maand Oktober is weer aangebroken, dat is ook tijd voor onze jaarlijkse editie van kipke aan t spit!

Dag ouders en leden, De maand Oktober is weer aangebroken, dat is ook tijd voor onze jaarlijkse editie van kipke aan t spit! enthousiast oktober Dag ouders en leden, De maand Oktober is weer aangebroken, dat is ook tijd voor onze jaarlijkse editie van kipke aan t spit! Zaterdag 10 oktober kan je op de Chiro lekkere kip eten

Nadere informatie

Jongknapen. Lieve jongkapen

Jongknapen. Lieve jongkapen Jongknapen Lieve jongkapen Na de grote, maar toffe vakantie is de KSA terug, JOEPIE! Als jij een boekje zoals deze in je handen hebt, dan ben jij de gelukkige die iedere zaterdagmiddag naar de KSA kan

Nadere informatie

maandlijst februari-maart Algemene informatie Zondag 8 maart organiseren wij onze jaarlijkse pannenkoekenbak! Iedereen is van harte welkom!!!

maandlijst februari-maart Algemene informatie Zondag 8 maart organiseren wij onze jaarlijkse pannenkoekenbak! Iedereen is van harte welkom!!! maandlijst februari-maart Algemene informatie Zondag 8 maart organiseren wij onze jaarlijkse pannenkoekenbak! Iedereen is van harte welkom!!! Vrijdag 6 maart verwachten we iedereen tussen 19u en 20u in

Nadere informatie

Beste ouders en leden,

Beste ouders en leden, Beste ouders en leden, Het nieuwe jaar start eindelijk weer.=) De leiding zat al lang ongeduldig te wachten om alle leden weer terug te zien. We hopen dat jullie er allemaal even veel zin in hebben als

Nadere informatie

Activiteiten. à 24 September VERRASSINGSDAG. - BELANGRIJK: je neemt 17 mee in een enveloppe met je naam op! Stationsplein Kiosk 9u30 18u30

Activiteiten. à 24 September VERRASSINGSDAG. - BELANGRIJK: je neemt 17 mee in een enveloppe met je naam op! Stationsplein Kiosk 9u30 18u30 T Kapoentje Dag lieve kapoenen! Het scoutsjaar is terug volop bezig! De oude kapoentjes hebben de nieuwe leren kennen en omgekeerd. Nu jullie allemaal gedoopt zijn, kun je jezelf trots een echte kapoen

Nadere informatie

Sint-Janske. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T:

Sint-Janske. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T: Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp Groepsnummer: 03306G T: 0470 41 92 60 0471 10 64 19 E: robinpiessens@hotmail.com bryssinck.larissa@hotmail.com Sint-Janske Oktober 2016 Voorwoord Dag iedereen, We

Nadere informatie

Kabouters. Beste kabouters en ouders,

Kabouters. Beste kabouters en ouders, Beste kabouters en ouders, Kabouters Jaja we zijn zover het tweede, zotste, coolste, beste deel van het KSA- jaar is begonnen. Dit semester gaan we niet enkel op winterweekend maar zijn er een hele resem

Nadere informatie

Op woensdag namiddag organiseert de gemeente een buitenspeeldag aan de sporthal. Kom mee buiten spelen en genieten van de eerste zon!

Op woensdag namiddag organiseert de gemeente een buitenspeeldag aan de sporthal. Kom mee buiten spelen en genieten van de eerste zon! April Mei - Juni Beste ouders en KLJ ers, Hier zijn we alweer met de allerlaatste kalender van het jaar. Ben je benieuwd wat je leiding voor jou in petto heeft? Neem dan snel een kijkje in deze kalender.

Nadere informatie

KapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjes. Kapoenen Beertjes

KapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjes. Kapoenen Beertjes Kapoenen Beertjes Dag allerliefste kapoentjes, en de mama en papa natuurlijk ook. Wij willen jullie graag welkom heten bij onze tak, de KAPOENEN. Wij zijn speciaal uitverkozen om deze kapoentjes de tijd

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 1

De Kapoenen seintoren 1 De Kapoenen seintoren 1 Liefste kapoenen en beste ouders, De vakantie is weer voorbij. Het school is weer begonnen. Het is dus hoog tijd voor weer eens wat ontspanning in het weekend. Dit jaar moeten we

Nadere informatie

Kamp The Wild Wild West. Rotselaar

Kamp The Wild Wild West. Rotselaar Kamp 2018 The Wild Wild West Rotselaar Dag Cowboys en Indianen, Zijn jullie klaar voor tien/zes dagen vol plezier? KLJ Strijtem nodigt jullie uit voor tien onvergetelijke dagen avontuur! We zetten onze

Nadere informatie

Pagadders. Beste pagadders

Pagadders. Beste pagadders Beste pagadders Pagadders Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. Dat betekent natuurlijk ook een nieuw werkjaar voor KSA Frassati! Ik, Alexander (of Alex), heb de eer om de plaats van Charlene als banleider

Nadere informatie

Verder zijn er mega leuke activiteiten ingepland waar we jullie met velen verwachten!!! Wij zien het al helemaal zitten! Jij toch ook?

Verder zijn er mega leuke activiteiten ingepland waar we jullie met velen verwachten!!! Wij zien het al helemaal zitten! Jij toch ook? Hier zijn we weer met een maandbrief vol toffe activiteiten voor maart en april. Ja ja, zoals je kunt lezen is tijd voor het alle eerste wolvenweekend!!! Jij komt toch ook zeker??? Verder zijn er mega

Nadere informatie

Jonghernieuwers. Liefste jonghernieuwers,

Jonghernieuwers. Liefste jonghernieuwers, Jonghernieuwers Liefste jonghernieuwers, Als we terugkijken op het jaar 2015 kijken we terug op een jaar vol plezier, selfies, liefde en genegenheid. We dartelden met zijn allen door de bossen en de velden,

Nadere informatie

Zeehondjeskamp Juli 2018 De pannehove, Leisele

Zeehondjeskamp Juli 2018 De pannehove, Leisele Zeehondjeskamp 6-11 Juli 2018 De pannehove, Leisele 1 Inleiding Liefste zeehondjes, Zijn jullie klaar om de aarde achter te laten en mee met ons de ruimte in te trekken? Help jij ons om elke dag een nieuwe

Nadere informatie

t Schriftje Oktober - November 2019

t Schriftje Oktober - November 2019 t Schriftje Oktober - November 2019 Dag allerliefste gidskes! Na een zomer vol mooie kampen, een spetterende show en een heerlijke barbecue op Jubijan, zijn wij weer helemaal klaar om er terug in te vliegen!

Nadere informatie

Kabouters. Liefste kabouters, mama s en papa s

Kabouters. Liefste kabouters, mama s en papa s Kabouters Liefste kabouters, mama s en papa s Bij het lezen van deze welkomstwoorden, kan je terugblikken op een zalig KSA- jaar. Alle supervette activiteiten, het winterweekend maar vooral het fantastische

Nadere informatie

!VERGEET JE NIET IN TE SCHRIJVEN VOOR ONS MEGALEUK KAMP!!TEN LAATSTE 15 JUNI!

!VERGEET JE NIET IN TE SCHRIJVEN VOOR ONS MEGALEUK KAMP!!TEN LAATSTE 15 JUNI! Surprise! Vandaag is het verrassingsvergadering! Jullie worden om 14u verwacht, om 16u30 mogen jullie terug opgehaald worden. 8 juni gaan we ons met de hele scouts uitleven en samen spelletjes spelen,

Nadere informatie

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN N OV EM BE R ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN - INFO OVER LIDGELD VIND JE OP ONZE WEBSITE CHIRO SINT-DIONYSIUS. - INFOBROCHURES VIND JE BIJ DE LEIDING.

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht.

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. September Oktober 2018 Zondag 2 september 2018 Geen activiteit De +14 en leiding hebben zaterdag 1 september oudijzerslag om de kas van KLJ te

Nadere informatie

Krantje april. Scouts Carpe Diem Arendonk

Krantje april. Scouts Carpe Diem Arendonk Krantje april Scouts Carpe Diem Arendonk Wat staat er op de kalender Zondag 7 april paaseierenverkoop Zie ginds komt de paashaas van Scouts Carpe Diem weer aan, hij brengt ons veel paaseitjes, ik zie ze

Nadere informatie

Periodiek Maandblad 30e Jaargang Nr. 3. November 11.

Periodiek Maandblad 30e Jaargang Nr. 3. November 11. ! Periodiek Maandblad 30e Jaargang Nr. 3 SCOUGI November 11 WWW.Scoutsengidsenbeerse.be scougi@scoutsengidsenbeerse.be! datum tijdstip omschrijving leeftijd plaats 29/10/2010 20.30 tot... Kick Off Flower

Nadere informatie

Groetjes, Leiding van de jongste takken

Groetjes, Leiding van de jongste takken Agenda: 12/11 Jongste takken activiteit 18/02 Ardennentocht 18/07/2017-28/07/2017 Kamp Tak van dienst: 22/10 Verkenners 29/10 Jin 05/11 Kapoenen (verkenners) Het Schilderhofke Jaargang: 2016-2017 Redactie:

Nadere informatie

Algemene Kalender Hieronder vindt kan je ook nog de thema s per tak terug vinden.

Algemene Kalender Hieronder vindt kan je ook nog de thema s per tak terug vinden. Algemene Kalender Hieronder vindt kan je ook nog de thema s per tak terug vinden. September: 08/09: Overgangsactiviteit 22/09: Activiteit 28/09: Pioenfeesten: pannenkoekendag en quiz Oktober: 06/10: Activiteit

Nadere informatie

Op zondag 13 mei voorzien we een tweede inschrijvingsmoment voor zowel de grote als kleine takken om 17u na de scoutsvergadering op de Moesjebaaz.

Op zondag 13 mei voorzien we een tweede inschrijvingsmoment voor zowel de grote als kleine takken om 17u na de scoutsvergadering op de Moesjebaaz. Paretter April Beste ouders, De takweekenden van de kapoenen en welpen zijn succesvol achter de rug. Deze maand zijn er ook enkele takweekenden gepland. Alle info verkrijgen jullie via de leiding. We zijn

Nadere informatie

Feest bij onze goede vriendinnen van de Chiro! Hier kunnen we onmogelijk niet passeren, kom zeker langs en ontdek wat hier allemaal te beleven valt!

Feest bij onze goede vriendinnen van de Chiro! Hier kunnen we onmogelijk niet passeren, kom zeker langs en ontdek wat hier allemaal te beleven valt! Woordje vooraf De Lente is in het land en dat betekend dat het scoutsjaar er weer bijna opzit. Maar geen vrees, want van april en mei gaan we er nog eens vollenbak tegenaan! De ledenweekends komen er ook

Nadere informatie