Wheelbase: een Basis om op te bouwen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Wheelbase: een Basis om op te bouwen"

Transcriptie

1 De mogelijkheden, niet de beperkingen, creëren de basis voor een rolstoel die het best past bij zijn gebruiker. Een rolstoel met technologische diepgang en toegankelijke eenvoud. Een product dat zich volledig kan aanpassen aan de behoeften van degene die zich ermee verplaatst. Een systeem dat niet alleen voldoet aan regelgeving, maar ook aan wensen. Een hulpmiddel dat is ontworpen vanuit affiniteit met gebruikers en de revalidatiebranche. Wheelbase: een Basis om op te bouwen Vanuit deze uitgangspunten ontwikkelt, produceert en verkoopt Wheelbase Products B.V. elektronische, manuele rolstoelen en scootmobielen. Wheelbase is een kwaliteitsgerichte organisatie: een bedrijf dat luistert naar de markt en kijkt naar trends, ontwikkelingen en behoeften. Bij Wheelbase denken we mee met de eindgebruiker, de adviseur, de dealer en de zorgverzekeraar. We geven een antwoord op de vraag naar grotere flexibiliteit van producten. Het resultaat is ons brede mobiliteitspakket: een ruim assortiment van elektronische rolstoelen, waaronder kinderrolstoelen en heavy duty rolstoelen voor de zwaardere gebruiker, scooters en manuele rolstoelen. Kenmerkend voor onze producten zijn de (her)inzetbaarheid in verschillende gebruikssituaties en de gebruiksvriendelijkheid. Dankzij de modulaire opbouw van onze producten kunnen wij alle denkbare varianten snel produceren en zeer snel leveren. Voor de specifi eke aanpassingen verwerkt onze Specials afdeling alle individuele klantwensen. Hoge productkwaliteit, Customer Service op niveau, optimale levertijden en leverbetrouwbaarheid staan centraal bij Wheelbase. Daartoe werken wij voortdurend aan verbetering van de kwaliteit van onze organisatie, onze processen en onze producten. Wij bieden onze klanten een basis met een no-nonsense karakter: breed door een hoge mate van flexibiliteit en krachtig door ons oplossingsgericht handelen.

2

3 De basis voor een nieuw concept De innovaties van Wheelbase zijn steeds verrassend. Of het nu gaat om een totaal nieuw concept of om een klein, doch belangrijk, detail: als kwaliteitsgerichte organisatie is Wheelbase altijd op zoek naar oplossingen. Beperkingen van bestaande succesvolle concepten vormen de uitdaging om te komen tot een product zonder grenzen. Ontwerpen met de praktijk van de gebruiker, de begeleider, de adviseur en de zorgverlener in gedachten resulteren iedere keer weer in functionele, veilige, adequate en kwalitatief goede producten. De stoel van de toekomst Met BaseOne zet Wheelbase de toon als conceptbouwer voor de toekomst. Een toekomst die steeds meer eisen stelt aan snelheid van leveren, flexibiliteit, herinzetbaarheid, samenwerking tussen zorginstellingen. BaseOne is uniek, gebruiksvriendelijk en functio neel en bovendien blinkt ieder type van BaseOne uit in zijn gebruiksmogelijkheden. Wheelbase biedt met BaseOne een totaaloplossing. BaseOne: een logische keuze BaseOne maakt de keuze voor een rolstoel wel erg eenvoudig: BaseOne verenigt een groot aantal stoelen in één concept. Deze kantelbare, comfortabele alleskunner vormt een basis om op te bouwen van zelfrijder, trippel-, duwrolstoel tot rolstoel met hulpmotoren. Ook een elektronische rolstoelvariant met joystickbediening en elektrische verstelmogelijkheden is leverbaar. BaseOne biedt een totaaloplossing voor een brede doelgroep en een uitkomst voor alle mobiliteitsen zitproblemen. De modulaire opbouw die kenmerkend is voor producten van Wheelbase maakt uitersten in specifi catie mogelijk. BaseOne combineert bijvoorbeeld een extreem lage zithoogte met kantelbaarheid. Daardoor is het mogelijk om standaard verschillende universele zitelementen, zoals ortheses of kuipen, toe te passen. Alle zitelementen kunnen direct op het nieuwe zitsysteem geplaatst worden. Comfort Door de kantelbaarheid van iedere variant kan een gebruiker gemakkelijk in een ruststand geplaatst worden, zodat de kwaliteit van ondersteuning optimaal is. Deze mogelijkheid tot variatie in zithouding is niet alleen comfortabel; het voorkomt ook zitproblemen en het stimuleert fysiologische processen. Het verstelbare zithoogtebereik stelt de gebruiker van BaseOne in staat om de zithoogte aan te passen aan iedere situatie. Dankzij de veerelementen in het onderstel rijdt BaseOne op iedere ondergrond comfortabel. Door de instelbare wielbasis manoeuvreert hij licht, ook bij kleiner ingestelde zitdieptes. Vanzelfsprekend is het instelbereik van de wielbasis in combinatie met de kanteling veilig. Voor iedere situatie BaseOne is voor vele verschillende gebruikssituaties inzetbaar en herinzetbaar. Iedere uitvoering is zeer eenvoudig om te bouwen naar een stoel met andere eigenschappen. BaseOne maakt herverstrekking vele malen effectiever, dankzij de veelzijdigheid van het concept. Bovendien wordt het beheer van de voorraad minder gecompliceerd; een voorraad bestaat uit minder rolstoelen, zowel in aantal als volume.

4 BaseOne als duwwagen BaseOne: de kameleon onder de rolstoelen BaseOne is de kameleon onder de rolstoelen. De bekende modulaire zitopbouw van de producten van Wheelbase komt in het gehele concept BaseOne terug. In de basiseigenschappen van de rolstoel kan BaseOne zich volledig aanpassen aan de behoeften van zijn gebruiker. Base O ne a l s d uw wa gen met hulpmotoren Dynamiek in de basis Iedere uitvoering van BaseOne beschikt over een wielbasis die zeer gemakkelijk instelbaar is. Het frame van BaseOne bestaat standaard uit een voortrein en een achtertrein die eenvoudig ten opzichte van elkaar te verstellen zijn. De twee framedelen zijn dynamisch aan elkaar verbonden door veerelementen die in iedere variant van BaseOne garant staan voor een comfortabel rijgedrag. De zithoogte is eenvoudig traploos instelbaar en het kantelbereik is permanent verstelbaar. Door zijn unieke frameconstructie is binnen BaseOne veel beenruimte gecreëerd. Door het nieuwe rugscharniersysteem van BaseOne zijn speciale aanpassingen aan het frame niet nodig wanneer bijvoorbeeld een orthese of ander zitelement geplaatst moet worden. Het remsysteem is zowel links als rechts gekoppeld, voet- en handbedienbaar. De remmen zijn goed bereikbaar en zeer licht te bedienen. De vastzetpunten voor transport zijn geïntegreerd en de bevestigingspunten voor de positioneringsgordel maken de basis van BaseOne compleet. De dynamiek in de basis maakt BaseOne uniek: in rijeigenschappen en in zitcomfort. BaseOne als zelfrijder BaseOne als trippelrolstoel BaseOne als elektronische rolstoel BaseOne met kameronderstel BaseOne als duwwagen Een duwwagen moet natuurlijk makkelijk rijden en licht manoeuvreren. Dat is prettig voor de gebruiker, maar nog meer voor de begeleider. De instelbare wielbasis van BaseOne zorgt ervoor dat BaseOne als duwwagen zeer wendbaar is en door zijn vering comfortabel rijdt op ieder oppervlak. Het is een comfortabele en moderne rolstoel, voor intramuraal en thuisgebruik met een aantal specifi eke voordelen. De duwwagen heeft een uitzonderlijk groot kantelbereik en de zithoogte is eenvoudig traploos in te stellen. De extra beenruimte onder de zitting verbetert de mogelijkheid voor een staande transfer aanzienlijk, zelfs in combinatie met de nieuwe centrale beensteun. Het hoogteverstelbare stuur zorgt ervoor dat BaseOne als duwwagen in iedere ingestelde stand goed te besturen is. Het gekoppelde remsysteem is vanaf elke positie rondom de stoel gemakkelijk bereikbaar.

5 1 Instelbare wielbasis De instelbare wielbasis van BaseOne zorgt ervoor dat BaseOne als duwwagen zeer wendbaar is en door zijn vering comfortabel rijdt op ieder oppervlak. 2 Instelbare zithoogte De zithoogte van de duwwagen is eenvoudig traploos in te stellen. 3 Groot kantelbereik De duwwagen heeft een uitzonderlijk groot kantelbereik van 30. Max. Snelheid - Snelheid achteruit - Actieradius - Zitbreedte 340/560 Zitdiepte traploos instelbaar 420/560 Hoogte zitframe 390/460 Kantelbereik(slag)(graden) min 5 /20 0/25 plus 5 /30 Electronica - Accu s optie - Lader optie - Lengte min 825 Lengte max 898 Lengte incl. min 1115 Breedte 655 Bodemspeling 75 trommel Voorwielen 7 Achterwielen 12,5 Afneembaar/wegzwenkbaar standaard Centraal (graden) Comfort (graden) Onderbeenlengte Min wielbasis 415 Max wielbasis 488 BaseOne als duwwagen met hulpmotoren BaseOne als duwwagen met hulpmotoren vergroot de actieradius van de gebruiker in sterke mate. Hij is zeer eenvoudig te bedienen en beschikt over een traploos instelbare snelheidsregeling. Voor de ontwikkeling van deze variant heeft Wheelbase gebruik gemaakt van conventionele technieken en componenten die in de revalidatiebranche betrouwbaar zijn gebleken. Twee aandrijfmotoren zorgen ervoor dat deze rolstoel extra licht manoeuvreert en dat spaart de krachten van de begeleider. De motoren zijn in de achtertrein van de basis geïntegreerd, zodat ze de loopruimte van de begeleider op geen enkele manier belemmeren. Het vergt slechts een kleine ingreep om BaseOne als duwwagen om te toveren tot een rolstoel met hulpmotoren; dit maakt een overstap naar een andere rolstoel overbodig.

6 1 Hulpmotoren Twee aandrijf motoren zorgen ervoor dat deze rolstoel extra licht manoeuvreert en dat spaart de krachten van de begeleider. Max. Snelheid Snelheid achteruit Actieradius 6 kmh 2 kmh 18 km Lengte min 797 Lengte max 875 Lengte incl. min 1087 Breedte Eenvoudig bedienbaar De duwwagen met hulpmotoren is zeer eenvoudig te bedienen en beschikt over een traploos instelbare snelheidsregeling. Zitbreedte 340/560 Zitdiepte traploos instelbaar 420/561 Hoogte zitframe 430/460 Bodemspeling 75 Voorwielen 8 trommel Achterwielen 12,5 BaseOne als zelfrijder 3 Instelbare zithoogte De zithoogte van deze rolstoel is eenvoudig traploos in te stellen. Kantelbereik(slag)(graden) max 20 Electronica Accu s optie Lader optie programmeerbaar 30Ah 5A Afneembaar/wegzwenkbaar standaard Centraal (graden) Comfort (graden) Onderbeenlengte Min wielbasis 462 Max wielbasis 540 Voor gebruikers van een zelfrijder is het van belang dat een rolstoel licht rijdt en stuurt. BaseOne als zelfrijder is een comfortrolstoel voor de actievere gebruiker: een unieke combinatie van kantelbaarheid en mobiliteit. Dankzij de instelbaarheid van de wielbasis is het rijgedrag van de rolstoel altijd optimaal. BaseOne als zelfrijder heeft een optimaal kantelbereik. Daarnaast heeft hij een uitzonderlijk groot instelbereik van de zithoogte. De achterwielen zijn verkrijgbaar in de maat 24 inch, maar eveneens in de maat 20 inch, zodat ook het zogenaamde trippelen mogelijk is. Velgen met volledig aangesloten aandrijfhoepels zorgen voor een goede en veilige grip tijdens het rijden. De wielpositie is in twee breedtes instelbaar en het zeer licht bedienbare gekoppelde remsysteem van BaseOne biedt extra gebruikersgemak aan perso nen met verminderende handkracht.

7 1 Instelbare wielbasis Dankzij de instelbaarheid van de wielbasis is het rijgedrag van de rolstoel altijd optimaal. Max. Snelheid - Snelheid achteruit - Actieradius - Lengte min 860 Lengte max 934 Lengte incl. min Dichte hoepels Velgen met volledig aangesloten aandrijfhoepels zorgen voor een goede en veilige grip tijdens het rijden. Zitbreedte 340/520 Zitdiepte traploos instelbaar 420/563 Hoogte zitframe 360/430 Breedte 645 Bodemspeling 75 trommel Voorwielen 8 BaseOne als trippelrolstoel 3 Licht bedienbaar remsysteem Het zeer licht bedienbare gekoppelde remsysteem van BaseOne biedt extra gebruikersgemak aan personen met verminderende handkracht. Kantelbereik(slag)(graden) min plus 5-20 Electronica - Accu s optie - Lader optie - Achterwielen 24 Afneembaar/wegzwenkbaar standaard Centraal (graden) Comfort (graden) Onderbeenlengte Min wielbasis 395 Max wielbasis 469 Een trippelrolstoel vereist comfort en gebruikersgemak; een hemiplegiepatiënt wil zich op eigen kracht voort kunnen bewegen. De BaseOne als trippelrolstoel biedt de gebruiker de mogelijkheid om op een aangename manier actief te blijven. Een ideale combinatie van zelfrijder en trippelrolstoel dankzij de instelling van de wielbasis en zithoogte. De extra beenruimte aan de voorzijde van BaseOne biedt veel voordelen aan de gebruiker van de trippelrolstoel. De framehoogte is instelbaar vanaf 36 cm. Bovendien heeft hij een, voor een trippelrolstoel, groot kantelbereik. Daardoor kan hij ook als comfortrolstoel gebruikt worden tijdens momenten van rust. BaseOne als trippelrolstoel wordt geleverd met 20 inch wielen.

8 1 Instelbare wielbasis Een optimaal rijdende trippelrolstoel dankzij de juiste instelling van de wielbasis. Max. Snelheid - Snelheid achteruit - Actieradius - Lengte min 860 Lengte max 938 Lengte incl. min Extra beenruimte De unieke frameconstructie aan de voorzijde van BaseOne geeft de gebruiker veel ruimte tijdens het trippelen. Zitbreedte 340/520 Zitdiepte traploos instelbaar 420/563 Hoogte zitframe 360/430 Breedte 645 Bodemspeling 75 trommel Voorwielen 8 BaseOne als elektronische rolstoel 3 Groot kantelbereik Deze rolstoel heeft een, voor een trippelrolstoel, groot kantelbereik van 15. Kantelbereik(slag)(graden) min plus 5-20 Electronica - Accu s optie - Lader optie - Achterwielen 20 Afneembaar/wegzwenkbaar standaard Centraal (graden) - Comfort (graden) Onderbeenlengte Min wielbasis 390 Max wielbasis 468 De unieke eigenschappen van BaseOne zijn niet alleen voor manuele rolstoelen van belang, maar ook voor elektronische. BaseOne als elektronische rolstoel biedt evenveel zitcomfort en zitmogelijkheden als de manuele varianten. Ook het rijcomfort is optimaal. Deze rolstoel vergroot de zelfstandigheid van de gebruiker. Het is een stoel die door zijn instelbare wielbasis zeer compact en wendbaar is en daardoor geschikt voor in en om het verpleeghuis. BaseOne als elektronische rolstoel beschikt over een eenvoudig bedienbaar geïntegreerd besturingssysteem. De stoel is achterwiel aangedreven en dankzij de veerelementen die standaard in het onderstel van BaseOne zijn aangebracht, rijdt hij comfortabel op iedere ondergrond. Ook de traploos instelbare zithoogte vinden we terug in deze variant. Optioneel kunnen een elektrische kantelverstelling, elektrische beensteunen en een elektrische rugverstelling geïntegreerd worden. BaseOne maakt de stap naar een elektrische rolstoel en terug heel eenvoudig.

9 1 Instelbare wielbasis De BaseOne als elektronische rolstoel is een stoel die door zijn instelbare wielbasis zeer compact en wendbaar is en daardoor geschikt voor in en om het verpleeghuis. 2 Eenvoudig bedienbaar besturingssysteem BaseOne als elektronische rolstoel beschikt over een eenvoudig bedienbaar geïntegreerd besturingssysteem, wat volledig programmeerbaar is. 3 Krachtige motoren Krachtige motoren zorgen ervoor dat de stoel direct en nauwkeurig reageert. Max. Snelheid 6 Snelheid achteruit 3 Actieradius 25 Zitbreedte 340/560 Zitdiepte traploos instelbaar 420/564 Hoogte zitframe 390/460 Kantelbereik(slag)(graden) max 20 Electronica plus 5-20 programmeerbaar Lengte min 830 Lengte max 845 Lengte incl. min 1120 Breedte 615 Bodemspeling 75 trommel Voorwielen 200 x 50 Achterwielen 12,5 Afneembaar/wegzwenkbaar standaard Centraal (graden) - Comfort (graden) Onderbeenlengte Min wielbasis 432 Max wielbasis 510 BaseOne met kameronderstel Een groot aantal mensen heeft tijdens het zitten wel de ondersteuning nodig die het Wheelbase zitsysteem kan bieden, maar is voor verplaatsing niet afhankelijk van een rolstoel. Voor hen heeft Wheelbase een uniek kameronderstel ontwikkeld. Zoals bij ieder type van BaseOne is de zithoogte van het kameronderstel traploos instelbaar en de zitting kantelbaar. Alle zitoplossingen van Wheelbase zijn standaard op dit systeem toe te passen. Standaard wordt het kameronderstel geleverd met beremde zwenkwielen. Optioneel is hij ook leverbaar op poten. Accu s optie Lader optie 55Ah 8A

10 BaseOne zitoplossingen Wheelbase biedt een ruime keus aan zitoplossingen. BaseOne beschikt over een volledig op maat in te stellen zitframe en binnen het universele zitsysteem is natuurlijk altijd een individuele oplossing te plaatsen. Daarnaast is het mogelijk om zitelementen toe te passen die voldoen aan speciale behoeften van de gebruiker. Wheelbase biedt een ruime keus aan zitoplossingen: behalve de standaard zittingen zijn er drempel- en plankzittingen, traagschuimzittingen, gesingelde zittingen en een optimaal ondersteunende en stabiliserende formseat te verkrijgen. Voor iedere gebruiker is er een adequate zitondersteuning. 1 Instelbare zithoogte Zoals bij ieder type van BaseOne is de zithoogte van het kameronderstel traploos instelbaar. 2 Beremde zwenkwielen Standaard wordt het kameronderstel geleverd met beremde zwenkwielen. Optioneel is hij ook leverbaar op poten. 3 Groot kantelbereik De zitting van het kameronderstel is kantelbaar en alle zitoplossingen van Wheelbase zijn standaard op dit systeem toe te passen. Max. Snelheid - Snelheid achteruit - Actieradius - Zitbreedte 340/560 Zitdiepte traploos instelbaar 420/565 Hoogte zitframe 360/430 Lengte min 710 Lengte max - Lengte incl. min - Breedte 600 Bodemspeling - wielrem Voorwielen 75 Achterwielen 75 Afneembaar/wegzwenkbaar - Centraal (graden) - Comfort (graden) - Het assortiment rugleuningen strekt zich uit van de goed gevormde standaard rugleuning, verschillende gesingelde rugleuningen tot nastelbare bandenrugleuningen. De zeer goed functionerende bandenrugleuningen zijn leverbaar in 3 typen: standaard, passief en actief. Het standaardtype is licht geprofileerd en volledig instelbaar. Het type voor de passieve gebruiker is diep geprofileerd, met volledige laterale ondersteuning. Het type voor de actieve gebruiker is diep geprofileerd, met partiële laterale ondersteuning en voldoende bewegingsruimte voor de armen en schouders. BaseOne wordt standaard geleverd met een instelbare hoofdsteun. Een flexibele hoofsteun is verkrijgbaar voor de extra zijdelingse ondersteuning. Uiteraard zijn er ook diverse typen armsteunen, armleggers en werkbladen leverbaar. Het beensteunassortiment van Wheelbase bestaat uit standaard beensteunen, comfort beensteunen en elektrische comfort beensteunen, allen wegzwenkbaar. De nieuwe centrale beensteun met opklapbare aluminium voetplaat is volledig wegklapbaar onder de zitting. Dit vergemakkelijkt een staande transfer. Bovendien zijn de hoek en de positie (diepte) van deze beensteun verstelbaar. Onderbeenlengte - Kantelbereik(slag)(graden) min 5/20 0/25 Min wielbasis 620 plus 5/30 Max wielbasis 620 Electronica - Accu s optie - Lader optie -

ZITHOOGTE INCL. STANDAARD KUSSEN (7 CM), ONBELAST

ZITHOOGTE INCL. STANDAARD KUSSEN (7 CM), ONBELAST IBIS XC T + (0) 0 F + (0) 0 customerservice@handicare.com www.handicare.be Geldig vanaf --0 Versie.0 Dealer Datum Referentienummer Afleveradres Aantal PRIJSLIJST ID 0 configuratie exclusief BTW., inclusief

Nadere informatie

Focus Adapt Focus combineert zitcomfort met uitstekende rijeigenschappen Focus Focus

Focus Adapt Focus combineert zitcomfort met uitstekende rijeigenschappen Focus Focus Rea Focus Adapt Rea Focus combineert zitcomfort met uitstekende rijeigenschappen Rea Focus is een handbewogen rolstoel voor continu dagelijks gebruik. De instelbaarheid, welke veelzijdig en eenvoudig is,

Nadere informatie

Typhoon Eenvoudig te manoeuvreren Typhoon True Track

Typhoon Eenvoudig te manoeuvreren Typhoon True Track Invacare Typhoon Eenvoudig te manoeuvreren De Invacare Typhoon is dé elektrische rolstoel voor de actieve gebruiker. De centrale aandrijving garandeert extra gemak bij het manoeuvreren en het Walking Beam

Nadere informatie

// SUCCESVOL GECRASHTEST. » Makkelijke transfers De opklapbare armsteunen zijn in hoogte en in hoek instelbaar met een in diepte instelbare armlegger.

// SUCCESVOL GECRASHTEST. » Makkelijke transfers De opklapbare armsteunen zijn in hoogte en in hoek instelbaar met een in diepte instelbare armlegger. // SUCCESVOL GECRASHTEST De Salsa2 is succesvol gecrashtest volgens ISO 7176-19 met een 6-punts vastzetsysteem. De Salsa2 is geschikt voor het Dahl Docking System. Dit systeem maakt het eenvoudig om de

Nadere informatie

TRAVELUX TRAVELUX TRAVELUX RAVELUX AVELUX

TRAVELUX TRAVELUX TRAVELUX RAVELUX AVELUX AVELUX TRAVELUX TRA TR TRAVELUX TRAVELUX RAVELUX RAVELUX TRAVELUX 2013 Introductie Inhoud Waar prestatie, design en betrouwbaarheid zijn gecombineerd tot onze mobiliteitoplossingen. Binnen onze Travelux

Nadere informatie

Where you want to be.

Where you want to be. Where you want to be. Where you want to be. 2 Betrouwbaar en uiterst functioneel in al zijn eenvou d. Ontworpen voor een mobiel leven voor iederee n die dit anders niet zouden hebben. De Sterling scooters

Nadere informatie

Modulaire rolstoelen

Modulaire rolstoelen Modulaire rolstoelen Afgestemd op de individuele eisen van de rolstoelgebruiker Modulaire rolstoelen Ons modulaire assortiment bestaat uit de Roxx, Canto Nxt en Plus. Deze rolstoelen zijn opgebouwd volgens

Nadere informatie

REAL 9000 PLUS KIND. Waar kwaliteit, functionaliteit en design bij elkaar komen! Valid from 070601. Last change 1000601. Article number 803374

REAL 9000 PLUS KIND. Waar kwaliteit, functionaliteit en design bij elkaar komen! Valid from 070601. Last change 1000601. Article number 803374 REAL 9000 PLUS KIND Article number 803374 Last change 1000601 Valid from 070601 Waar kwaliteit, functionaliteit en design bij elkaar komen! Een Stoel met modulair systeem en enorme mogelijkheden Veel kinderen

Nadere informatie

02 ultimate driving experience

02 ultimate driving experience 02 ultimate driving experience 03 De eerste keer dat je de Quickie Jive ervaart zal het allemaal duidelijk worden. Deze elektrische rolstoel is zeer wendbaar met een uitstekende outdoor performance en

Nadere informatie

Salsa. Optimale Indoor manoeuvreerbaarheid met uitstekende Outdoor prestaties. Optimale Indoor manoeuvreerbaarheid met compacte dimensies

Salsa. Optimale Indoor manoeuvreerbaarheid met uitstekende Outdoor prestaties. Optimale Indoor manoeuvreerbaarheid met compacte dimensies Salsa Salsa Optimale Indoor manoeuvreerbaarheid met uitstekende Outdoor prestaties Optimale Indoor manoeuvreerbaarheid met compacte dimensies Compacte draaicirkel dankzij de midwielaandrijftechnologie

Nadere informatie

De nieuwe norm in mobiliteit. Paravan

De nieuwe norm in mobiliteit. Paravan De nieuwe norm in mobiliteit Paravan Paravan De belangrijkste kenmerken en opties in beeld De nieuwe norm in mobiliteit Maak kennis met het gevoel van mobiliteit! Paravan introduceert Eenvoudige DX-besturing

Nadere informatie

Verrijdbare doucheen toiletstoelen

Verrijdbare doucheen toiletstoelen Invacare / Aquatec Verrijdbare doucheen toiletstoelen Tot 180 kg Aquatec Ocean, Ocean XL, Ocean Vip, Ocean ual Vip en Ocean -Vip e verrijdbare douche- en toiletstoelen van de Aquatec Ocean Serie bieden

Nadere informatie

NIEUW. Invacare Zephyr

NIEUW. Invacare Zephyr Geniet van het leven! De is de meest stille, veilige en comfortabele voorwielaangedreven rolstoel in de markt, ongeacht de rijomstandigheden. Het is de unieke combinatie van de True Track motoren en de

Nadere informatie

Storm3 Vrijheid in een nieuwe dimensie! Storm3

Storm3 Vrijheid in een nieuwe dimensie! Storm3 Invacare Storm 3 Vrijheid in een nieuwe dimensie! De Invacare Storm 3 elektrische rolstoel biedt de vrijheid om een nieuwe dimensie te geven aan een actieve levensstijl. Niet alleen het juiste product

Nadere informatie

Invacare Moover Delta II

Invacare Moover Delta II Invacare Moover Delta II Onafhankelijkheid en veiligheid De Invacare Moover Delta scooter werd ontwikkeld om mensen in staat te stellen een leven buitenshuis te hebben. Met de nadruk op veiligheid, gebruiksvriendelijkheid

Nadere informatie

Salsa. Explore your world

Salsa. Explore your world Salsa Explore your world Zippie Salsa M Optimale Indoor manoeuvreerbaarheid Compacte draaicirkel dankzij de Midwielaandrijf-technologie De geringe breedte (60 cm) zorgt ervoor dat smalle deuropeningen

Nadere informatie

De oplossing voor elk zitprobleem: CJG Solution

De oplossing voor elk zitprobleem: CJG Solution De oplossing voor elk zitprobleem: CJG Solution Net zo uniek als u! CJG Solution De oplossing voor elk zitprobleem Een kleine 20 jaar geleden heeft B&S haar eerste huiskamerstoel ontwikkeld. Deze comfortabele

Nadere informatie

Etac M100; doordachte eenvoud

Etac M100; doordachte eenvoud Etac M100 Etac M100 Een unieke en verrassende kruisframe-rolstoel met een grote functionaliteit. Een doordacht ontwerp met gevoel voor design en eenvoud, tot in het kleinste detail. 2 Etac M100; doordachte

Nadere informatie

Action3 Kom in actie! Action3

Action3 Kom in actie! Action3 Invacare Action 3 Kom in actie! De Invacare Action 3 biedt een maximale mobiliteit doordat deze gemakkelijk is aan te passen aan de gebruiker. De verbeterde ergonomie en rijeigenschappen garanderen de

Nadere informatie

Just You. Huren op maat

Just You. Huren op maat Just You. Huren op maat Onze visie. De elektrische rolstoelen van Permobil geven vrijheid. Daarmee bedoelen we dat een rolstoel meer is dan een stoel met een motor. De transportfunctie vormt de basis,

Nadere informatie

The Power of Mobility

The Power of Mobility The Power of Mobility X850 CS X850 Corpus TM X850 Miniflex TM Gebouwd voor buiten. Onze nieuwste, krachtige off the road-rolstoel, de X850, ziet er niet alleen stoer uit, maar is bovendien geconstrueerd

Nadere informatie

Basisprijs vanaf 2.586,61 (inclusief 6% BTW)

Basisprijs vanaf 2.586,61 (inclusief 6% BTW) OFIBISBENLREV3 Geldig vanaf 01042018 XC Factureren aan: Leveren aan: Naam: Naam: Straat: Adres: Plaats: Postcode: Plaats: Postcode: EMail: EMail: Tel: Fax: Tel: Fax: Order datum: Inkooporder: Uw referentie:

Nadere informatie

Orderformulier & prijslijst 2015 (brutoprijzen in euro's excl. 6% BTW)

Orderformulier & prijslijst 2015 (brutoprijzen in euro's excl. 6% BTW) Orderformulier & prijslijst 2015 (brutoprijzen in euro's excl. 6% BTW) 15-01 Geldig vanaf: Dealer: Referentie: 1 januari 2015 2015 VAN OS MEDICAL B.V. Koperslagerij 3, 4651 SK Steenbergen, Nederland Tel.:

Nadere informatie

DE REAL AANGEPASTE KINDERSTOEL

DE REAL AANGEPASTE KINDERSTOEL Article number 803374 Last change 140415 Valid from 070601 DE REAL AANGEPASTE KINDERSTOEL EEN STOEL MET MODULAIR SYSTEEM EN ENORME MOGELIJKHEDEN Veel kinderen met een functiebeperking kunnen comfortabel

Nadere informatie

Inleiding. en meerwaarde te creëren door: 2GOability is een professionele fabrikant van mobiliteitshulpmiddelen.

Inleiding. en meerwaarde te creëren door: 2GOability is een professionele fabrikant van mobiliteitshulpmiddelen. Productcatalogus Inleiding 2GOability is een professionele fabrikant van mobiliteitshulpmiddelen. Producten van een hoge kwaliteit, betrouwbaar en vriendelijk geprijsd. Eenvoudig in gebruik en onderhoud

Nadere informatie

Basisprijs vanaf 2.543,87 (inclusief 6% BTW)

Basisprijs vanaf 2.543,87 (inclusief 6% BTW) OF-IBIS-XA-BE-NL-REV2 Geldig vanaf 01-04-2017 XA Factureren aan: Leveren aan: Naam: Naam: Straat: Adres: Plaats: Postcode: Plaats: Postcode: E-Mail: E-Mail: Tel: Fax: Tel: Fax: Order datum: Inkooporder:

Nadere informatie

NIEUW. Action. Invacare 4 NG. Stijlvol en stabiel met uitstekende functionaliteit

NIEUW. Action. Invacare 4 NG. Stijlvol en stabiel met uitstekende functionaliteit NIEUW Invacare Action 4 Stijlvol en stabiel met uitstekende functionaliteit Invacare Action 4 De nieuwe verbeterde Action4 is bijna 1 kg lichter dan het vorige model. En dit zelfs met nog meer functionaliteit.

Nadere informatie

Invacare Variable Plus

Invacare Variable Plus Invacare Variable Plus Veelzijdig in functionaliteit Als waardig opvolger van de Invacare Variable kent de Invacare Variable Plus meer functionaliteit. Het maximaal toelaatbare gebruikersgewicht van 120

Nadere informatie

Where you want to be.

Where you want to be. Where you want to be. Where you want to be. 2 Betrouwbaar en uiterst functioneel in al zijn eenvou d. Ontworpen voor een mobiel leven voor iederee n die dit anders niet zou hebben. De Sterling scootmobielen

Nadere informatie

Scout Mobility X10 series Artikelnummer: CS00001

Scout Mobility X10 series Artikelnummer: CS00001 Artikelnummer: CS00001 prijs 8624 lijst geldig tot eerstvolgende wijziging of tot uiterlijk 31-12-2018 Eigenschappen Elektrische binnen- en buitenrolstoel Zowel Achter-, Voor-, en Midwiel mogelijk. Max.

Nadere informatie

Action 5 WLZ uitvoering NIEUW! Ook in vastframe uitvoering

Action 5 WLZ uitvoering NIEUW! Ook in vastframe uitvoering Action 5 WLZ uitvoering NIEUW! Ook in vastframe uitvoering Licht rijden en gemakkelijk instelbaar Action 5 WLZ uitvoering De Invacare Action5 is een rolstoel met goede rijeigenschappen, die zowel in een

Nadere informatie

STEL JE EEN WERELD VOOR ZONDER GRENZEN.

STEL JE EEN WERELD VOOR ZONDER GRENZEN. Omarm de vrijheid STEL JE EEN WERELD VOOR ZONDER GRENZEN. Waar obstakels wegvallen en je je kunt voortbewegen zonder beperkingen. Stel je een elektrische rolstoel voor waar je het strand mee op kan, het

Nadere informatie

DE INNOVATIEVE S-SERIE

DE INNOVATIEVE S-SERIE LUXURY IN MOTION DE INNOVATIEVE S-SERIE Ontdek uw vrijheid met de betrouwbare en veelzijdige scootmobielen van STERLING. Met de goede rij prestaties en het uitstekende comfort heeft u genoeg reden om er

Nadere informatie

U kunt rekenen op de X-Family2

U kunt rekenen op de X-Family2 De ideale Familie U kunt rekenen op de X-Family2 De nieuwe, verbeterde X-Family². Efficiëntie die loont. De X-Family2 staat voor betrouwbaarheid en modulariteit. De gemeeschappelijke onderdelen hebben

Nadere informatie

Productoverzicht. Inspired by life. EVO Lectus - basismodel. Specificaties. Uitvoering. 6 km/h. Accu s. Geen. Acculader. Geen.

Productoverzicht. Inspired by life. EVO Lectus - basismodel. Specificaties. Uitvoering. 6 km/h. Accu s. Geen. Acculader. Geen. EVO Lectus - basismodel Uitvoering Accu s Acculader Bediening Zitkussen Rugkussen Armleggers Beensteunen 6 km/h Geen Geen VR2 Drive-Only Ergonomisch gevormd 3D Mesh Ergonomisch gevormd 3D Mesh 30 cm, vochtwerend

Nadere informatie

TA iq MWD 9.650,00 Max. snelheid 13 km/h 0,00. Elektrische zitlift 30 cm 2.438,68 Dahl docking adapter 948,00

TA iq MWD 9.650,00 Max. snelheid 13 km/h 0,00. Elektrische zitlift 30 cm 2.438,68 Dahl docking adapter 948,00 KLANTGEGEVENS Bedrijf Contactpersoon Datum Klantnummer Uw referentie Soort Offerte Bestelling Adres Postcode Land E-mail Huisnummer Plaats Telefoon Fax Prijzen zijn exclusief BTW. Productwijzigingen en

Nadere informatie

Performance, stijl & vrijheid

Performance, stijl & vrijheid Performance, stijl & vrijheid Comfortabel en veilig op pad! Met de Elite2 serie brengt Sterling een nieuwe norm! De Sterling scootmobielen hebben in de loop der jaren ruimschoots bewezen veilige en betrouwbare

Nadere informatie

Modulaire rolstoelen en hulpaandrijvingen

Modulaire rolstoelen en hulpaandrijvingen Modulaire rolstoelen en hulpaandrijvingen Assortiment Afgestemd op de individuele wensen van de rolstoelgebruiker Modulaire rolstoelen Modulaire rolstoelen Ons modulaire assortiment bestaat uit de Roxx,

Nadere informatie

* Neem contact op voor alle mogelijkheden en een passende prijsopgave: + 31 (0) of

* Neem contact op voor alle mogelijkheden en een passende prijsopgave: + 31 (0) of Lagooni compact met 4 zwenkwielen a Aluminium frame, poedercoating zilverkleurig a Zitbreedte zitting naar keuze in de maten 40-42-44-46-48-50 cm a Wegdraaibare en uitneembare aluminium armleuningen extra

Nadere informatie

Excel G-Neos / G - Neos+

Excel G-Neos / G - Neos+ Excel G-Neos / G - Neos+ Geldig vanaf: Dealer: Referentie: Aantal: Afleveradres: Specificaties Excel G-Neos Prijslijst / orderformulier 2018 (BTW tarief is 6%) 1 juli 2018 2018 Excel Mobility Adres: Koperslagerij

Nadere informatie

Excel G-Neos / G - Neos+

Excel G-Neos / G - Neos+ Excel G-Neos / G - Neos+ Prijslijst / orderformulier 2018 (BTW tarief is 6%) Versie: 18-01 Geldig vanaf: 1 januari 2018 Dealer: Referentie: Aantal: Afleveradres: Specificaties Excel G-Neos Totale hoogte:

Nadere informatie

Productoverzicht. EVO Lectus - basismodel. Specificaties. Uitvoering. 6 km/h. Accu s. Geen. Acculader. Geen. Bediening.

Productoverzicht. EVO Lectus - basismodel. Specificaties. Uitvoering. 6 km/h. Accu s. Geen. Acculader. Geen. Bediening. EVO Lectus - basismodel Uitvoering Accu s Acculader Bediening Zitkussen Rugkussen Armleggers Beensteunen 6 km/h Geen Geen VR2 Drive-Only Ergonomisch gevormd 3D Mesh Ergonomisch gevormd 3D Mesh 30 cm, vochtwerend

Nadere informatie

Betrouwbare, robuuste scootmobielen...

Betrouwbare, robuuste scootmobielen... Betrouwbare, robuuste scootmobielen... met een indrukwekkende actieradius, een sterke motor en een prachtig design. www.prestonability.com www.afikim.nu info@prestonability.com Tel NL 036 53 53 580 Tel

Nadere informatie

Voor kinderen een knuffel van Life & Mobility

Voor kinderen een knuffel van Life & Mobility Kinderproducten Voor kinderen een knuffel van Life & Mobility Life & Mobility wil voor kinderen met een functiestoornis drempels verlagen en hen alle aandacht geven die ze verdienen. We willen dit bereiken

Nadere informatie

BIJLAGE 5. BESCHRIJVING HULPMIDDELEN

BIJLAGE 5. BESCHRIJVING HULPMIDDELEN BIJLAGE 5. BESCHRIJVING HULPMIDDELEN Inleiding Hieronder wordt een specificatie gegeven van de minimum eisen van de hulpmiddelen waaraan uw inschrijving dient te voldoen en waarop uw tarieven gebaseerd

Nadere informatie

Verrijdbare tilliften passief & actief. Specialist in aangepast wonen

Verrijdbare tilliften passief & actief. Specialist in aangepast wonen Verrijdbare tilliften passief & actief Specialist in aangepast wonen Efficiënte oplossingen veilig, betrouwbaar & comfortabel Guldmann 2 Passieve tilliften pagina 4 pagina 5 pagina 6 pagina 7 Model TEUN

Nadere informatie

Dealer: Technisch adviseur: Telefoonnummer: Manuele modulaire rolstoel Maximaal gebruikersgewicht: 135* kg. Plaats: Referentie: Datum:

Dealer: Technisch adviseur:   Telefoonnummer: Manuele modulaire rolstoel Maximaal gebruikersgewicht: 135* kg. Plaats: Referentie: Datum: Januari 2019 Invacare B.V. Galvanistraat 14-3 6716 AE Ede Tel: 0318-69 57 57 Fax: 0318-69 57 58 - www.invacare.nl Invacare Action 3 NG Plus Dealer: Technisch adviseur: E-mail: Telefoonnummer: Crashtest

Nadere informatie

Dealer: Technisch adviseur: Telefoonnummer: Manuele modulaire rolstoel Maximaal gebruikersgewicht: 135* kg. Plaats: Referentie: Datum:

Dealer: Technisch adviseur:   Telefoonnummer: Manuele modulaire rolstoel Maximaal gebruikersgewicht: 135* kg. Plaats: Referentie: Datum: Juli 2019 Invacare B.V. Galvanistraat 14-3 6716 AE Ede Tel: 0318-69 57 57 Fax: 0318-69 57 58 - www.invacare.nl Invacare Action 3 NG Plus Dealer: Technisch adviseur: E-mail: Telefoonnummer: Crashtest ISO

Nadere informatie

Comfort scootmobielen

Comfort scootmobielen Scootmobielen Comfort scootmobielen Een scootmobiel die echt comfortabel veert, zeer licht en koersvast stuurt en door de ergonomische stoel lekker zit. Kortom, een scootmobiel waarop u ontspannen rijdt.

Nadere informatie

Focus. Veelzijdig en comfortabel

Focus. Veelzijdig en comfortabel Veelzijdig en comfortabel De Rea heeft een vaste zitplaat die een semi-actieve zitpositie stimuleert en biedt daarnaast een uitgebreide lichaamsondersteuning. Het unieke vouwframe zorgt ervoor dat de rolstoel

Nadere informatie

Anglikerstrasse 20 CH-5610 Wohlen Phone: Fax: ,00

Anglikerstrasse 20 CH-5610 Wohlen Phone: Fax: ,00 ZH 57 ZH 54 ZH 51 ZH 48 - Frame - Frame EVO CEV EVO Dealer: Datum: Bestelbon Internationaal 2018 Dealer referentie / Naam klant: Ordernummer: tandaard configuratie 60.001.7010 BTW incl 6% - Afmetingen:

Nadere informatie

Canto Nxt geeft je de ruimte

Canto Nxt geeft je de ruimte geeft je de ruimte Canto Nxt geeft je de ruimte Op maat voor iedereen Multi-instelbaar & aanpasbaar frame Groot bereik in maatvoering Zithoekverkanteling 30 Zithouding aanpasbaar aan activiteit Verandering

Nadere informatie

Gelieve het correcte vak aan te kruisen volgens de opgemeten heupbreedte in zit: 35 cm 48 cm

Gelieve het correcte vak aan te kruisen volgens de opgemeten heupbreedte in zit: 35 cm 48 cm -X Frame - Frame EVO AE Bestelbon International 2018 EVO Dealer: Datum: Dealer referentie / Naam klant: Ordernummer: Anglikerstrasse 20 CH-5610 Wohlen Phone: +41 56 618 44 11 Fax: +41 56 618 44 10 e-mail:

Nadere informatie

Excel G-Nexx. Prijslijst / orderformulier 2017 (BTW tarief is 6%) Specificaties Excel G-Nexx. Producteigenschappen Excel G-Nexx. Geldig vanaf: Dealer:

Excel G-Nexx. Prijslijst / orderformulier 2017 (BTW tarief is 6%) Specificaties Excel G-Nexx. Producteigenschappen Excel G-Nexx. Geldig vanaf: Dealer: Prijslijst / orderformulier 2017 (BTW tarief is 6%) Versie: 17-01 Geldig vanaf: 1 januari 2017 Dealer: Referentie: Aantal: Afleveradres: Speifiaties Totale hoogte: Totale breedte: Totale lengte: Totaal

Nadere informatie

EXCEL EXCEL EXCEL XCEL

EXCEL EXCEL EXCEL XCEL CEL EXCEL XCELEXC EXCEL EX XCEL XCEL EXCEL Excel 2013 Introductie Inhoud Ons antwoord op uw vraag naar comfort, veiligheid, prestatie en design Onze missie, het ontwikkelen van producten die gericht zijn

Nadere informatie

Invacare. ction 3. De wedergeboorte van een sterrenstoel

Invacare. ction 3. De wedergeboorte van een sterrenstoel Invacare R De wedergeboorte van een sterrenstoel De Action 3 NG is één van de fraaiste voorbeelden van uitwisselbaarheid in het rolstoel assortiment van Invacare. Hij deelt zijn basisplatform met de andere

Nadere informatie

Swingbo. De Swingbo is het innovatieve verzorgingsconcept. Dynamisch zitten en rijden. Uw importeur voor hoggi.de. Swinbo Actief rolstoel

Swingbo. De Swingbo is het innovatieve verzorgingsconcept. Dynamisch zitten en rijden. Uw importeur voor hoggi.de. Swinbo Actief rolstoel Swingbo Dynamisch zitten en rijden De Swingbo is het innovatieve verzorgingsconcept Swinbo Actief rolstoel Swinbo plus Kantel rolstoel en voor specials Uw importeur voor hoggi.de Swingbo Met de Swingbo

Nadere informatie

Performance, stijl & vrijheid

Performance, stijl & vrijheid Performance, stijl & vrijheid Comfortabel en veilig op pad! Met de Elite2 Plus en XS brengt Sterling een nieuwe norm! De Sterling scootmobielen hebben in de loop der jaren ruimschoots bewezen veilige

Nadere informatie

Excel G7. Prijslijst / orderformulier 2017 (BTW tarief is 6%) Specificaties Excel G7. Producteigenschappen Excel G7. Geldig vanaf: Dealer: Referentie:

Excel G7. Prijslijst / orderformulier 2017 (BTW tarief is 6%) Specificaties Excel G7. Producteigenschappen Excel G7. Geldig vanaf: Dealer: Referentie: Prijslijst / orderformulier 2017 (BTW tarief is 6%) Versie: 17-02 Geldig vanaf: 1 januari 2017 Dealer: Referentie: Ordernummer: Afleveradres: Speifiaties Totale hoogte: Totale breedte: Totale lengte: Totaal

Nadere informatie

ORDERFORM LIGHTNING TB3

ORDERFORM LIGHTNING TB3 ORDERFORM LIGHTNING TB3 Standaard configuratie Lightning achterwiel aangedreven Snelheid 10 km/h 14" lucht aandrijfwielen Tweezijdige zwenkwiel houders 9" zwenkwielen Qlogic2 100 Amp Bluetooth TB3 statisch

Nadere informatie

Action 5 Vouwframe & Action 5 Vastframe

Action 5 Vouwframe & Action 5 Vastframe Action 5 Vouwframe & Ontdek de Action 5 Family LICHTGEWICHT VERSTELBAAR CONFIGUREERBAAR Action 5 Vouwframe Perfect voor jouw actieve levensstijl! De Invacare Action 5 is ontwikkeld voor de actievere gebruiker

Nadere informatie

Dealer: Technisch adviseur: Telefoonnummer: Plaats: Referentie: Datum:

Dealer: Technisch adviseur:   Telefoonnummer: Plaats: Referentie: Datum: Januari 2019 Invacare B.V. Galvanistraat 14-3 6716 AE Ede Tel: 0318-69 57 57 Fax: 0318-69 57 58 - www.invacare.nl Invacare vastframe WLZ uitvoering Crashtest ISO 7176-19 Transport 100 / 130 KG gewicht

Nadere informatie

Etac Cross & Cross XL

Etac Cross & Cross XL Etac Cross & Cross XL Etac Cross De flexibiliteit zit bij de Etac Cross in de opties, niet in het frame De Etac Cross is comfortabeler om in te zitten en leuker om in te rijden dan u ooit voor mogelijk

Nadere informatie

Bestelformulier Prijzen excl. BTW geldig tot Klant / Klantnummer. Postcode/woonplaats. Telefoonnummer. Adviseur Euroflex Miniflex

Bestelformulier Prijzen excl. BTW geldig tot Klant / Klantnummer. Postcode/woonplaats. Telefoonnummer. Adviseur Euroflex Miniflex Bestelformulier 2017 Prijzen excl. BTW geldig tot 01-01-2018 Bestelling Offerte Klant / Klantnummer Klant Adres Postcode/woonplaats Telefoonnummer Email Adviseur Compacte elektrische voorwiel aangedreven

Nadere informatie

HEPRO WERKSTOELEN INHOUDSOPGAVE HEPRO AS. Algemene informatie MATERIALEN EN ONDERDELEN

HEPRO WERKSTOELEN INHOUDSOPGAVE HEPRO AS. Algemene informatie MATERIALEN EN ONDERDELEN HEPRO WERKSTOELEN HEPRO WERKSTOELEN INHOUDSOPGAVE Hepro Universal, elektro Pagina 3 Hepro Tilto, elektro & gasso Pagina 4 Hepro Coxit, elektro & gasso Pagina 5 Hepro Standaard, elektro & gasso Pagina 6

Nadere informatie

PRIJSLIJST MERCADO MEDIC 2014

PRIJSLIJST MERCADO MEDIC 2014 PRIJSLIJST MERCADO MEDIC 2014 www.mercado-medic.nl Mercado Medic Nederland BV, Nobelweg 22, 3899 BN, Zeewolde Tel: 036-521 99 95 Fax: 036-521 99 90 Prijzen zijn excl. BTW. Prijzen en specificaties kunnen

Nadere informatie

Comfort scootmobielen

Comfort scootmobielen Scootmobielen Comfort scootmobielen Een scootmobiel die echt comfortabel veert, zeer licht en koersvast stuurt en door de ergonomische stoel lekker zit. Kortom, een scootmobiel waarop u ontspannen rijdt.

Nadere informatie

Quantum Q6 Edge 2.0 Artikelnummer: CQ00005

Quantum Q6 Edge 2.0 Artikelnummer: CQ00005 Quantum Q6 Edge 2.0 Artikelnummer: CQ00005 configuratie Elektrische binnen- en buitenrolstoel Midwheel aangedreven Max. gebruikersgewicht 136 kg Snelheid 10 km/uur Q-Logic² elektronica met Bluetooth /

Nadere informatie

B400 Elektrische rolstoel

B400 Elektrische rolstoel Basisprijs: EUR 5287,50 Geldig vanaf 01-01-2015 Alle prijzen in, inclusief BTW Eventuele prijswijzigingen voorbehouden Order nr: B400 Elektrische rolstoel B400-AA2 Max. gebruikersgewicht: 140 kg Artikel

Nadere informatie

Givas.

Givas. Givas Relax voordelen Givas: De rugleuning, zitting en beensteun is gemaakt van Polyurethaan integraal schuim en volledig ergonomisch gevormd. De ergonomische vorm zorgt ervoor dat de patiënt volledig

Nadere informatie

Excel G5 'Modulair' Hemi

Excel G5 'Modulair' Hemi Orderformulier & prijslijst 2015 (brutoprijzen in euro's excl. 6% BTW) 15-01 Geldig vanaf: Dealer: Referentie: 1 januari 2015 2015 VAN OS MEDICAL B.V. Koperslagerij 3, 4651 SK Steenbergen, Nederland Tel.:

Nadere informatie

Bestelformulier. Etac Cross 5 / Cross 5 XL. opvouwbare rolstoel. Adult Rolstoelen. Bestelling Offerte. Standaard uitvoering:

Bestelformulier. Etac Cross 5 / Cross 5 XL. opvouwbare rolstoel. Adult Rolstoelen. Bestelling Offerte. Standaard uitvoering: Adult Rolstoelen Geldig vanaf 1 oktober 2018 Naam cliënt: Firma: Contactpersoon: Adviseur: Datum, handtekening: Bestelling Offerte Standaard uitvoering: In hoogte verstelbare duwhandvatten Spanbandenrug

Nadere informatie

Prijs 1.995,00. Lagooni compact zelfrijder 20 wielen. Prijs 2.610,00

Prijs 1.995,00. Lagooni compact zelfrijder 20 wielen. Prijs 2.610,00 Lagooni compact met 4 zwenkwielen a Aluminium frame, poedercoating zilverkleurig a Zitbreedte zitting naar keuze in de maten 40-42-44-46-48-50 cm a Wegdraaibare en uitneembare aluminium armleuningen extra

Nadere informatie

INHOUD. Productcatalogus XXL-catalogus

INHOUD. Productcatalogus XXL-catalogus INHOUD Rolstoelen en Kussens... 2 XXL-Rehab Minimaxx plooibare rolstoel... 2 XXL-Rehab manuele rolstoel eclipse... 5 XXL-Rehab manuele rolstoel eclipse TILT... 8 XXL-Rehab comfort kussen... 11 ROLSTOELEN

Nadere informatie

Quantum Q6 Edge 2.0 Artikelnummer: CQ00005

Quantum Q6 Edge 2.0 Artikelnummer: CQ00005 Artikelnummer: CQ00005 configuratie Elektrische binnen- en buitenrolstoel Midwheel aangedreven Max. gebruikersgewicht 136 kg Snelheid 10 km/uur Q-Logic elektronica met Bluetooth / R-net 2-Polige motoren

Nadere informatie

Kies je eigen weg. Compacte reisscooter met vering

Kies je eigen weg. Compacte reisscooter met vering Scootmobielen Kies je eigen weg De paden op, de lanen in. Op visite bij familie, even een boodschap halen of volop genieten van een tochtje in de natuur. Met de topklasse comfort scootmobielen van Life

Nadere informatie

Een leven met de Act is een leven zonder beperkingen. Het draait allemaal om onafhankelijkheid

Een leven met de Act is een leven zonder beperkingen. Het draait allemaal om onafhankelijkheid Etac Act & Elite Etac Act Een leven met de Act is een leven zonder beperkingen. Het draait allemaal om onafhankelijkheid Een leven met de Etac Act is een leven vol met mogelijkheden. Het draait allemaal

Nadere informatie

Prijs 995,00. Lagooni care zelfrijder. Prijs 1.159,00. Extra mogelijkheden toepasbaar op de care a Kunststof toiletemmer met deksel 33,15

Prijs 995,00. Lagooni care zelfrijder. Prijs 1.159,00. Extra mogelijkheden toepasbaar op de care a Kunststof toiletemmer met deksel 33,15 Lagooni care 4 kleine wielen a Vaste zitting van PU schuim met uitsparing voor, B 45 x D 45 cm a Vulstop voor zitting a Insteekrails voor kunststof toiletemmer a Vaste rugleuning (uitneembaar) van PU schuim

Nadere informatie

U kunt rekenen op de X-Family2

U kunt rekenen op de X-Family2 De ideale Familie U kunt rekenen op de X-Family2 De nieuwe, verbeterde X-Family². Efficiëntie die loont. De X-Family2 staat voor betrouwbaarheid en modulariteit. De gemeeschappelijke onderdelen hebben

Nadere informatie

Action 5 Vouwframe & Action 5 Vastframe

Action 5 Vouwframe & Action 5 Vastframe Action 5 Vouwframe & Ontdek de Action 5 familie LICHTGEWICHT INSTELBAAR VEELZIJDIG TE CONFIGUREREN Past perfect bij jouw lifestyle! De Invacare Action 5 is ontwikkeld voor de actievere gebruiker die op

Nadere informatie

Excel G5 Modulair Relax

Excel G5 Modulair Relax Geldig vanaf: Dealer: Referentie: Ordernummer: Afleveradres: Speifiaties Prijslijst / orderformulier 2016 (BTW tarief is 6%) 1 januari 2016 2016 Van Os Medial B.V. Adres: Koperslagerij 3 Postode: 4651

Nadere informatie

Bestelformulier. Start M2 Effect. Basisuitvoering. Actuele prijzen op te vragen bij Customer Service Artikelnummer : 480F53=2_K. Offerte Bestelling

Bestelformulier. Start M2 Effect. Basisuitvoering. Actuele prijzen op te vragen bij Customer Service Artikelnummer : 480F53=2_K. Offerte Bestelling Bestelformulier Start M2 Effect Offerte Bestelling Klant / Klantnummer Klant... Adres... Postcode/woonplaats... Telefoonnummer... Email... Adviseur... Afleveradres Adres... Postcode/woonplaats... Telefoonnummer...

Nadere informatie

Elektrische hulpaandrijving. Simpelweg mobiel. Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl

Elektrische hulpaandrijving. Simpelweg mobiel. Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl Simpelweg mobiel. Elektrische hulpaandrijving Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl Weer meer dingen samen doen, daar hebben we naar uitgekeken. Geniet van meer mobiliteit Van handbewogen naar elektrisch

Nadere informatie

O 4 Dé. Rol-Stoel. Comfortabel mobiel. Met het RCA Zit-Systeem. RCA = Remote Continue Adjustable O 4

O 4 Dé. Rol-Stoel. Comfortabel mobiel. Met het RCA Zit-Systeem. RCA = Remote Continue Adjustable O 4 Dé Comfortabel mobiel Met het RCA Zit-Systeem RCA = Remote Continue Adjustable Dé Eisen aan een ergonomische rolstoel Ergonomische en dynamische zitpositie Op de centimeter nauwkeurige instelbaarheid Geringe

Nadere informatie

imoc Ophtha De mobiele operatiestoel voor oogheelkunde, KNO, orale en plastische chirurgie

imoc Ophtha De mobiele operatiestoel voor oogheelkunde, KNO, orale en plastische chirurgie imoc Ophtha De mobiele operatiestoel voor oogheelkunde, KNO, orale en plastische chirurgie 100% Nederlands fabricaat Niet meer ombedden Efficiënter opereren Sneller behandelen Patiënt- vriendelijk IN-

Nadere informatie

Excel G3 Kinderuitvoering

Excel G3 Kinderuitvoering Excel G3 Kinderuitvoering Opvouwbare lichtgewicht kinderrolstoel Een eenvoudig opvouwbare en compacte lichtgewicht meeneem kinderrolstoel, bijzonder praktisch inzetbaar voor incidenteel gebruik. Wordt

Nadere informatie

Verrijdbare tilliften. passief & actief

Verrijdbare tilliften. passief & actief Verrijdbare tilliften passief & actief Efficiënte oplossingen veilig, betrouwbaar & comfortabel Guldmann 2 Passieve tilliften pagina 4 pagina 5 pagina 6 pagina 7 Model TEUN Model TIM / THOMAS Model SAMSON

Nadere informatie

Bestelformulier 2016 Prijzen excl. 6 % btw geldig tot Discovery Tmax. Basisuitvoering. Basisprijs: 1.951,18. Offerte Bestelling

Bestelformulier 2016 Prijzen excl. 6 % btw geldig tot Discovery Tmax. Basisuitvoering. Basisprijs: 1.951,18. Offerte Bestelling Bestelformulier 2016 Prijzen excl. 6 % geldig tot 01-01-2018 Discovery Tmax Offerte Bestelling Klant / Klantnummer Klant... Adres... Postcode/woonplaats... Telefoonnummer... Email... Adviseur... Afleveradres

Nadere informatie

XXL Producten prijslijst 2015

XXL Producten prijslijst 2015 XXL Producten prijslijst 2015 XXL Producten - Minimaxx Minimaxx Standaard Deze rolstoel is opvouwbaar en geschikt voor gebruikers tot een maximaal gewicht van 325kg. Verkrijgbaar in verschillende zitbreedtes.

Nadere informatie

DRIEWIELFIETSEN. voor kinderen en volwassenen

DRIEWIELFIETSEN. voor kinderen en volwassenen DRIEWIELFIETSEN voor kinderen en volwassenen VROLIJKE FIETSEN VOOR VROLIJKE KINDEREN Beginnen met fietsen en dan tot de ontdekking komen dat een gewone fiets niet helemaal voldoet aan de stabiliteit en

Nadere informatie

max-e de elektrische aandrijving voor uw manuele rolstoel

max-e de elektrische aandrijving voor uw manuele rolstoel max-e de elektrische aandrijving voor uw manuele rolstoel geeft u een maximale mobiliteit www.aat-online.de Mobiliteit is synoniem van vrijheid. In een rolstoel betekent dit zich zowel binnen als buiten

Nadere informatie

Elektrische aandrijfunit met begeleidersbediening

Elektrische aandrijfunit met begeleidersbediening Elektrische aandrijfunit met begeleidersbediening Actief op weg met een grote actieradius www.aat-online.de In veel situaties komt u met uw manuele rolstoel moeilijk vooruit. Begeven u en uw begeleider

Nadere informatie

ear uspension perience

ear uspension perience ear uspension perience Comfort is er nu voor iedereen www.tnsrijen.nl Nieuw: nu ook geheel instelbare en uitschakelbare onafhankelijke vering in uw rolstoel Lichtgewicht Handgemaakt, Custom made Vering

Nadere informatie

Excel G5 Modulair Junior

Excel G5 Modulair Junior Prijslijst / orderformulier 2017 (BTW tarief is 6%) Versie: 17-02 Geldig vanaf: 1 januari 2017 Dealer: Referentie: Ordernummer: Afleveradres: Speifiaties Totale hoogte: Totale breedte: Totale lengte: Totaal

Nadere informatie

Dealer: Technisch adviseur:

Dealer: Technisch adviseur: Januari 2017 Invacare B.V. Galvanistraat 14-3 6716 AE Ede Tel: 0318-69 57 57 Fax: 0318-69 57 58 - www.invacare.nl Invacare Dealer: Technisch adviseur: E-mail: 135 KG 6 KG Crashtest ISO 7176-19 Geldt alleen

Nadere informatie

Van Raam maakt mensen mobiel DRIEWIELFIETSEN

Van Raam maakt mensen mobiel DRIEWIELFIETSEN Van Raam maakt mensen mobiel DRIEWIELFIETSEN VROLIJKE FIETSEN VOOR VROLIJKE KINDEREN Beginnen met fietsen en dan tot de ontdekking komen dat een gewone fiets niet helemaal voldoet aan de stabiliteit en

Nadere informatie

Excel G3 Kinderuitvoering

Excel G3 Kinderuitvoering Excel G3 Kinderuitvoering Opvouwbare lichtgewicht kinderrolstoel Een eenvoudig opvouwbare en compacte lichtgewicht meeneem kinderrolstoel, bijzonder praktisch inzetbaar voor incidenteel gebruik. Wordt

Nadere informatie

Van Raam maakt mensen mobiel ROLSTOELFIETSEN

Van Raam maakt mensen mobiel ROLSTOELFIETSEN Van Raam maakt mensen mobiel ROLSTOELFIETSEN Rolstoelfiets O-pair 2 Verstelbare zitting Verstelbare voetsteun Uw partner, kind of bewoner is rolstoelgebruiker en u wilt met hem/haar een gezellig stuk fietsen.

Nadere informatie

Juvo Maximaal onafhankelijk.

Juvo Maximaal onafhankelijk. Juvo Maximaal onafhankelijk www.revamed.com optimale stabiliteit en ongekend rijgedrag Juvo De compacte elektrische rolstoel van Ottobock met voor-, midden- en achterwielaandrijving biedt u maximaal zitcomfort,

Nadere informatie