FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 20 februari 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 20 februari 2015"

Transcriptie

1 Hoewel de informatie in dit openbaar verslag en het bijbehorend financieel verslag zo zorgvuldig mogelijk is samengesteld, staat de curator niet in voor de volledigheid en juistheid daarvan. Mogelijk is dat bepaalde informatie (nog) niet beschikbaar is, (nog) niet openbaar gemaakt mag worden of achteraf bijgesteld moet worden. Dit kan ingrijpende gevolgen hebben voor de in dit verslag en het bijbehorend financieel verslag geschetste perspectieven voor crediteuren en/of andere belanghebbenden. Aan dit verslag kunnen derhalve geen rechten worden ontleend. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 20 februari 2015 Naam failliet : Robert van de Rhee Faillissementsnummer : C.16/13/759 F. Datum uitspraak : 11 juli 2013 Curator : mr J.A.A. Boers Rechter-commissaris : mr D.M. Staal Verslagperiode : 11 november 2014 t/m 19 februari 2015 Bestede uren in verslagperiode : 67 uren en 41 minuten (bijlage 1) Bestede uren totaal : 328 uren en 1 minuut Saldo faillissementsrekening : ,05 (bijlage 2) 1. Algemeen 1.1 Procedure en eerste maatregelen : De failliet verblijft nog steeds op basis van thans een onherroepelijk arrest van het Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden in de penitentiaire inrichting te Nieuwegein. Tot op heden heeft de curator behoudens een kopie huurovereenkomst, de gegevens, genoemd in het vierde verslag onder 1.1., niet van de failliet ontvangen. 2. Activa Onroerende zaken 2.1 Beschrijving : Tot op heden heeft de curator geen bewijs van de failliet ontvangen van het feit dat hij de in het vierde verslag genoemde onroerende zaken te Zwitserland heeft gehuurd. Inboedel 2.5 Beschrijving : Tot op heden heeft de curator geen overzicht ontvangen van de inboedel, zich bevindende in de woning in Marbella, Avenue Thomas Pascal 193.

2 Auto s 2.7 Beschrijving : Tot op heden heeft de curator geen bewijs ontvangen van de operational leaseovereenkomst inzake de Range Rover, die de failliet in Spanje/Gibraltar tot zijn beschikking had. Polissen 2.9 Beschrijving : Zoals aangegeven in het vierde verslag heeft de failliet de pensioenverzekering met polisnummer bij Allianz Nederland Levensverzekering per 21 december 2011 beëindigd door deze gelden te laten overhevelen naar een niet bestaand pensioenfonds Rob van de Rhee BV. De curator heeft inmiddels Allianz Nederland Levensverzekering aansprakelijk gesteld voor de schade die de boedel lijdt als gevolg van het feit dat Allianz Nederland Levensverzekering alle gelden van de pensioenverzekering heeft uitbetaald aan een niet bestaand pensioenfonds Rob van de Rhee B.V. Allianz Nederland Levensverzekering is van oordeel dat zij te goeder trouw op basis van door de failliet en zijn accountant verstrekte gegevens deze gelden heeft overgeheveld. De curator beraadt zich over de vervolgstappen. Andere activa 2.14 Beschrijving : a. Bankrekeningen Tijdens deze verslagperiode heeft de curator een deel van de door hem opgevraagde bankafschriften vanaf 2010 ontvangen. Een belangrijk deel ontbreekt echter nog steeds. b. Diverse vennootschappen, waarbij de failliet direct danwel indirect was/is betrokken. Tot op heden heeft de curator geen jaarstukken, administratie en bankafschriften ontvangen van de in het vierde verslag genoemde vennootschappen, waarbij de failliet direct danwel indirect was en is betrokken. Huidige bron van inkomsten 2.16 Werkgever/Uitkeringsinstantie : a. Pensioenuitkering ad ,00 per 21 december 2011 van Allianz Nederland Levensverzekering.

3 Tot op heden heeft de curator terzake van de failliet geen nadere informatie en evenmin een verantwoording van de besteding van genoemd bedrag ontvangen. b. Tot op heden heeft de curator geen nadere verantwoording ontvangen van de door de failliet van M.H. Henken/Domoti BV i.o. ultimo 2012, begin 2013 ontvangen bedragen, die genoemde (rechts-)personen als kapitaalstorting voor een nieuw op te richten vennootschap aan de failliet hebben betaald. c. Tot op heden heeft de curator geen specificatie en verantwoording ontvangen van de door de failliet van Ener2Save Capital Ltd. en E2S Capital Ltd. ontvangen onkostenvergoedingen. d. AOW. De failliet heeft op 3 augustus 2014 de 65-jarige leeftijd bereikt. Vanaf die datum zou hij aanspraak kunnen maken op AOW. Inmiddels is de curator gebleken dat de Sociale Verzekeringsbank deze AOW uitkering niet uitbetaalt. Uit artikel 8b Algemene Ouderdomswet volgt dat een gedetineerde geen recht heeft op AOW. Zolang de failliet derhalve gedetineerd is, zal geen AOW aan hem worden uitgekeerd. e. Pensioenuitkering Zwitserleven. Met ingang van 3 augustus 2014 heeft de failliet recht op een pensioenuitkering van bruto 210,56 per maand. Deze uitkering wordt thans door Zwitserleven overgemaakt naar de boedelrekening. Over de maanden november en december 2014 alsmede januari 2015 heeft de boedel ter zake van Zwitserleven ontvangen 484, Rente : Tijdens deze verslagperiode is op de boedelrekening aan rente bijgeschreven een bedrag van 33, Passiva 3.1 Boedelschulden : Tijdens deze verslagperiode heeft de curator geen boedelschulden voldaan. 3.2 Belastingen : De stand van de preferente vordering van de Belastingdienst is niet gewijzigd. 3.3 Overige preferente schuldeisers : Onbekend

4 3.4 Concurrente schuldeisers : De stand daarvan is ten opzichte van verslag nummer 5 niet gewijzigd. 3.6 Bankschulden/Zekerheden : Onbekend. 3.7 Vrij te laten bedrag : Nihil. 3.8 Maandelijkse onkosten : Nihil. 4. Duurovereenkomsten 4.1 Huur- en nutsovereenkomsten : De curator heeft thans afschrift van de huurovereenkomst inzake het woonhuis te Marbella aan de Avenue Thomas Pascal 193 ontvangen. Hieruit blijkt dat de huur per jaar ,00 bedroeg. De huurovereenkomst is ingegaan op 10 februari 2013 en had een duur in eerste instantie van één jaar tot 10 februari De eerste huurtermijn van een half jaar ad ,00 is op 10 februari 2013 voldaan, de tweede termijn op 10 augustus Op dat moment was de heer Van de Rhee reeds in staat van faillissement verklaard. Op het moment waarop de failliet in mei 2014 door de politie in Spanje in verzekerde bewaring werd gesteld, huurde hij voornoemd woonhuis nog. Dit betekent dat ook de huur vanaf 10 februari 2014 is betaald. Enig bewijs van betaling en van de bron, waaruit dit werd betaald, heeft de curator niet ontvangen. 5. Lopende procedures 5.1 Beschrijving : 2. Cassatie tegen het arrest van 12 februari 2013 van de meervoudige kamer voor strafzaken van het Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden. Zoals aangegeven in verslag nummer 5, heeft de Hoge Raad op 4 november 2014 het beroep in cassatie afgewezen. De failliet is bij voornoemd arrest van het Gerechtshof veroordeeld tot een onvoorwaardelijke gevangenisstraf van negen maanden. Deze gevangenisstraf wordt met ingang van 16 januari 2015 ten uitvoer gelegd. 7. Appel tegen het vonnis van de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Midden- Nederland d.d. 13 december Op 2 oktober 2014 vonden in deze zaak de pleidooien plaats voor het Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden. Op 14 oktober 2014 heeft het Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden arrest gewezen.

5 Het Gerechtshof heeft alle vorderingen van de failliet afgewezen. De grieven falen en kunnen niet tot vernietiging van het bestreden vonnis van de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Midden-Nederland leiden, aldus het Hof. Het bestreden vonnis is door het Hof bekrachtigd. Tevens is de failliet in de kosten van het hoger beroep veroordeeld, en wel tot een bedrag van in totaliteit 2.990, Hoger beroep tegen de beschikking van de Rechter-Commissaris d.d. 9 oktober 2014 tot afgifte van het paspoort van de failliet. Bij beschikking van de Rechtbank Midden-Nederland d.d. 20 november 2014 heeft de Rechtbank het bevel tot afgifte van het paspoort van de Rechter-Commissaris in stand gelaten. 17. Cassatie tegen de beschikking van de Rechtbank Midden-Nederland d.d. 20 november De failliet heeft beroep in cassatie ingesteld tegen de onder 16 genoemde beschikking van de Rechtbank. 18. Beschikking Rechtbank Midden-Nederland d.d. 20 november Op 20 november 2014 werd de voorlopige hechtenis van failliet in verband met nieuwe strafbare feiten geschorst. Gelijktijdig heeft de curator de Rechtbank Midden- Nederland verzocht de beschikking van de Rechtbank Midden-Nederland d.d. 17 juli 2013 tot inbewaringstelling van de failliet te verlengen. Op 20 november 2014 is de failliet door de Rechtbank gehoord. Bij beschikking van diezelfde datum heeft de Rechtbank Midden-Nederland bevolen dat de inbewaringstelling van failliet tot en met 22 december 2014 zal voortduren. 19. Hoger beroep tegen de beschikking d.d. 20 november 2014 van de Rechtbank Midden-Nederland. Bij beschikking van 8 december 2014 heeft het Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden de beschikking van 20 november 2014 van voormelde Rechtbank bekrachtigd. 20. Beschikking d.d. 15 december 2014 van de Rechtbank Midden-Nederland. Bij deze beschikking heeft de Rechtbank Midden-Nederland bevolen dat de inbewaringstelling van de failliet tot en met 19 januari 2015 zal voortduren. 21. Beschikking Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden d.d. 12 januari 2015.

6 Bij deze beschikking heeft het Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden de beschikking van 15 december 2014 van de Rechtbank Midden-Nederland bekrachtigd. 22. Beschikking d.d. 16 januari 2015 van de Rechtbank Midden-Nederland. Bij deze beschikking is bevolen dat de inbewaringstelling van Van de Rhee tot en met 18 februari 2015 zal voortduren. 23. Appèl tegen de beschikking d.d. 16 januari 2015 van de Rechtbank Midden- Nederland. Ook tegen deze beschikking heeft de failliet weer appèl ingesteld, en wel op 2 februari Op 9 februari 2015 heeft de failliet dit hoger beroep ingetrokken en wel op grond van de hierna te behandelen beschikking van de Rechtbank Utrecht. 24. Beschikking d.d. 9 februari 2015 van de Rechtbank Midden-Nederland. Bij deze beschikking heeft de Rechtbank Midden-Nederland met onmiddellijke ingang het op 16 januari 2015 gegeven bevel tot in verzekerde bewaringstelling opgeheven. De inbewaringstelling duurde op dat moment inmiddels tweeënhalve maand en heeft nog niets opgeleverd ten behoeve van de afwikkeling van het faillissement omdat de failliet geen medewerking verleent. Hoewel, aldus de Rechtbank, er ook op dat moment nog gronden aanwezig waren die de inbreuk op de persoonlijke vrijheid van de failliet rechtvaardigen, maakt een uitspraak van het Gerechtshof Arnhem- Leeuwarden dit anders. De failliet zal immers op basis van een onherroepelijk geworden arrest van het Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden van 12 februari 2013 een gevangenisstraf moeten uitzitten van 270 dagen, welke straf direct na het ontslag uit de verzekerde bewaring op grond van de Faillissementswet ten uitvoer zal worden gelegd. De Rechtbank achtte daardoor een verdere voortduring van de inbewaringstelling niet opportuun. 7. Overig 7.1 Termijn afwikkeling faillissement : Onbekend. 7.2 Plan van aanpak : De curator blijft zich inzetten voor het verkrijgen van alle informatie, die hij wenst te ontvangen. Zolang de curator die niet in zijn bezit heeft, zal de failliet in verzekerde bewaring moeten worden gehouden ook na het uitzitten van de strafrechtelijke veroordeling.

7 7.3 Financiële stand van zaken : Als bijlage 2 hecht de curator de uitdraai van de faillissementsrekening vanaf 11 november 2014 aan dit verslag. Hieruit blijkt dat aan baten in dit faillissement thans nog aanwezig is een bedrag van , Indiening volgend verslag : Daar de curator verwacht dat zich gedurende de gevangenisstraf, die de failliet thans moet uitzitten, geen nieuwe ontwikkelingen zullen voordoen, zal de curator de Rechter- Commissaris verzoeken in te stemmen met het uitbrengen van een verslag één maar per half jaar. Veenendaal, 20 februari 2015 Curator Aan dit verslag worden de volgende bijlagen gehecht Bijlage 1: uren verslagperiode Bijlage 2: uitdraai van de boedelrekening

FAILLISSEMENTSVERSLAG NUMMER 10 IN HET FAILLISSEMENT VAN A12 ARCHITECTEN B.V. d.d. 5 juni 2015. : de besloten vennootschap A12 Architecten B.V.

FAILLISSEMENTSVERSLAG NUMMER 10 IN HET FAILLISSEMENT VAN A12 ARCHITECTEN B.V. d.d. 5 juni 2015. : de besloten vennootschap A12 Architecten B.V. Hoewel de informatie in dit openbaar verslag en het bijbehorend financieel verslag zo zorgvuldig mogelijk is samengesteld, staat de curator niet in voor de volledigheid en juistheid daarvan. Mogelijk is

Nadere informatie

ZESDE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN CNL MANAGEMENT BV. d.d. 21 mei 2014. : de besloten vennootschap CNL Management BV

ZESDE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN CNL MANAGEMENT BV. d.d. 21 mei 2014. : de besloten vennootschap CNL Management BV Hoewel de informatie in dit openbaar verslag en het bijbehorend financieel verslag zo zorgvuldig mogelijk is samengesteld, staat de curator niet in voor de volledigheid en juistheid daarvan. Mogelijk is

Nadere informatie

ZESDE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN A12 ARCHITECTEN B.V. d.d. 2 mei 2014. : de besloten vennootschap A12 Architecten B.V.

ZESDE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN A12 ARCHITECTEN B.V. d.d. 2 mei 2014. : de besloten vennootschap A12 Architecten B.V. Hoewel de informatie in dit openbaar verslag en het bijbehorend financieel verslag zo zorgvuldig mogelijk is samengesteld, staat de curator niet in voor de volledigheid en juistheid daarvan. Mogelijk is

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG NR. 7 IN HET FAILLISSEMENT VAN BRINCKSTAETE ADVIESGROEP HAARLEM B.V. d.d. 1 september 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG NR. 7 IN HET FAILLISSEMENT VAN BRINCKSTAETE ADVIESGROEP HAARLEM B.V. d.d. 1 september 2014 Hoewel de informatie in dit openbaar verslag en het bijbehorend financieel verslag zo zorgvuldig mogelijk is samengesteld, staat de curator niet in voor de volledigheid en juistheid daarvan. Mogelijk is

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG NUMMER 10 IN HET FAILLISSEMENT VAN CNL MANAGEMENT BV. d.d. 24 juni 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG NUMMER 10 IN HET FAILLISSEMENT VAN CNL MANAGEMENT BV. d.d. 24 juni 2015 Hoewel de informatie in dit openbaar verslag en het bijbehorend financieel verslag zo zorgvuldig mogelijk is samengesteld, staat de curator niet in voor de volledigheid en juistheid daarvan. Mogelijk is

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG 3 / 2 TEVENS HOUDENDE EINDVERSLAG Datum: 26 januari 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG 3 / 2 TEVENS HOUDENDE EINDVERSLAG Datum: 26 januari 2015 Dit verslag ziet uitsluitend op hetgeen zich in de afgelopen verslagperiode heeft voorgaan. Daar waar de nummering ontbreekt, zijn de betreffende onderwerpen niet (langer) van toepassing en wordt voor

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 4 mei 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 4 mei 2015 Dit verslag ziet uitsluitend op hetgeen zich in de afgelopen verslagperiode heeft voorgaan. Daar waar de nummering ontbreekt, zijn de betreffende onderwerpen niet (langer) van toepassing en wordt voor

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 19 maart 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 19 maart 2015 Dit verslag ziet uitsluitend op hetgeen zich in de afgelopen verslagperiode heeft voorgaan. Daar waar de nummering ontbreekt, zijn de betreffende onderwerpen niet (langer) van toepassing en wordt voor

Nadere informatie

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN A. BONS BEHEER B.V. d.d. 7 maart 2013. : de besloten vennootschap A. Bons Beheer B.V.

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN A. BONS BEHEER B.V. d.d. 7 maart 2013. : de besloten vennootschap A. Bons Beheer B.V. EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN A. BONS BEHEER B.V. d.d. 7 maart 2013 Gegevens onderneming Faillissementsnummer : de besloten vennootschap A. Bons Beheer B.V. : 07/13/37 F Datum uitspraak

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 30 juli : de besloten vennootschap Ir. A. Bons Architekten BV

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 30 juli : de besloten vennootschap Ir. A. Bons Architekten BV Hoewel de informatie in dit openbaar verslag en het bijbehorend financieel verslag zo zorgvuldig mogelijk is samengesteld, staat de curator niet in voor de volledigheid en juistheid daarvan. Mogelijk is

Nadere informatie

TWEEDE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN A. BONS BEHEER B.V. d.d. 18 juli 2013. : de besloten vennootschap A. Bons Beheer B.V.

TWEEDE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN A. BONS BEHEER B.V. d.d. 18 juli 2013. : de besloten vennootschap A. Bons Beheer B.V. Dit verslag ziet uitsluitend op hetgeen zich in de afgelopen verslagperiode heeft voorgedaan. Daar waar de nummering ontbreekt, zijn de hoofdstukken reeds afgesloten en wordt voor informatie verwezen naar

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 12 juni 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 12 juni 2015 Hoewel de informatie in dit openbaar verslag en het bijbehorend financieel verslag zo zorgvuldig mogelijk is samengesteld, staat de curator niet in voor de volledigheid en juistheid daarvan. Mogelijk is

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 22 september 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 22 september 2015 Hoewel de informatie in dit openbaar verslag en het bijbehorend financieel verslag zo zorgvuldig mogelijk is samengesteld, staat de curator niet in voor de volledigheid en juistheid daarvan. Mogelijk is

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 8 Datum: 25 januari 2016

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 8 Datum: 25 januari 2016 Hoewel de informatie in dit openbaar verslag en het bijbehorend financieel verslag zo zorgvuldig mogelijk is samengesteld, staat de curator niet in voor de volledigheid en juistheid daarvan. Mogelijk is

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG NR. 6 IN HET FAILLISSEMENT VAN BRINCKSTAETE ADVIESGROEP HAARLEM B.V. d.d. 22 mei 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG NR. 6 IN HET FAILLISSEMENT VAN BRINCKSTAETE ADVIESGROEP HAARLEM B.V. d.d. 22 mei 2014 Hoewel de informatie in dit openbaar verslag en het bijbehorend financieel verslag zo zorgvuldig mogelijk is samengesteld, staat de curator niet in voor de volledigheid en juistheid daarvan. Mogelijk is

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 20 juli 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 20 juli 2015 Hoewel de informatie in dit openbaar verslag en het bijbehorend financieel verslag zo zorgvuldig mogelijk is samengesteld, staat de curator niet in voor de volledigheid en juistheid daarvan. Mogelijk is

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 13 augustus 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 13 augustus 2015 Hoewel de informatie in dit openbaar verslag en het bijbehorend financieel verslag zo zorgvuldig mogelijk is samengesteld, staat de curator niet in voor de volledigheid en juistheid daarvan. Mogelijk is

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 3 juni 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 3 juni 2015 Hoewel de informatie in dit openbaar verslag en het bijbehorend financieel verslag zo zorgvuldig mogelijk is samengesteld, staat de curator niet in voor de volledigheid en juistheid daarvan. Mogelijk is

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 15-1-2016

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 15-1-2016 Hoewel de informatie in dit openbaar verslag en het bijbehorend financieel verslag zo zorgvuldig mogelijk is samengesteld, staat de curator niet in voor de volledigheid en juistheid daarvan. Mogelijk is

Nadere informatie

VIERDE, TEVENS LAATSTE OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG IN DE FAILLISSEMENTEN VAN MIDLAND AANNEMING EN GRONDVERZETBEDRIJF V.O.F., GERRIT HOGENHOUT,

VIERDE, TEVENS LAATSTE OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG IN DE FAILLISSEMENTEN VAN MIDLAND AANNEMING EN GRONDVERZETBEDRIJF V.O.F., GERRIT HOGENHOUT, VIERDE, TEVENS LAATSTE OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG IN DE FAILLISSEMENTEN VAN MIDLAND AANNEMING EN GRONDVERZETBEDRIJF V.O.F., GERRIT HOGENHOUT, EGBERDINA ALIDA HOGENHOUT-VONK d.d. 15 februari 2013 Gegevens

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 15 juli 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 15 juli 2014 Dit verslag ziet uitsluitend op hetgeen zich in de afgelopen verslagperiode heeft voorgaan. Daar waar de nummering ontbreekt, zijn de betreffende onderwerpen niet (langer) van toepassing en wordt voor

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 3 februari 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 3 februari 2015 Dit verslag ziet uitsluitend op hetgeen zich in de afgelopen verslagperiode heeft voorgaan. Daar waar de nummering ontbreekt, zijn de betreffende onderwerpen niet (langer) van toepassing en wordt voor

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 8 Datum: 27 november 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 8 Datum: 27 november 2014 Dit verslag ziet uitsluitend op hetgeen zich in de afgelopen verslagperiode heeft voorgaan. Daar waar de nummering ontbreekt, zijn de betreffende onderwerpen niet (langer) van toepassing en wordt voor

Nadere informatie

VAN DER GARDE BABY SUPER STORE BV

VAN DER GARDE BABY SUPER STORE BV Dit verslag ziet uitsluitend op hetgeen zich in de afgelopen verslagperiode heeft voorgaan. Daar waar de nummering ontbreekt, zijn de hoofdstukken reeds afgesloten en wordt voor informatie verwezen naar

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 02-06-2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 02-06-2015 Hoewel de informatie in dit openbaar verslag en het bijbehorend financieel verslag zo zorgvuldig mogelijk is samengesteld, staat de curator niet in voor de volledigheid en juistheid daarvan. Mogelijk is

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 (Educate2XL B.V) Datum: 22 oktober 2015. C16/14/206 F (de stichting) 4 maart 2014 (de stichting)

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 (Educate2XL B.V) Datum: 22 oktober 2015. C16/14/206 F (de stichting) 4 maart 2014 (de stichting) Hoewel de informatie in dit openbaar verslag en het bijbehorend financieel verslag zo zorgvuldig mogelijk is samengesteld, staat de curator niet in voor de volledigheid en juistheid daarvan. Mogelijk is

Nadere informatie

V A N B E N T H E M A D V O C A T E N & N O T A R I A A T

V A N B E N T H E M A D V O C A T E N & N O T A R I A A T FAILLISSEMENTSVERSLAG nummer 1 dd 9 januari 2015 Gegevens onderneming JG Lamoré Beheer BV Faillissementsnummer C116/1411046 F Datum uitspraak 9 december 2014 Curator Mr MEG Murris Rechter-commissaris Mr

Nadere informatie

R.B. CONVERTING BV R.B. ENGINEERING BV INTER HOLDING RHENEN BV

R.B. CONVERTING BV R.B. ENGINEERING BV INTER HOLDING RHENEN BV Dit verslag ziet uitsluitend op hetgeen zich in de afgelopen verslagperiode heeft voorgaan. Daar waar de nummering ontbreekt, zijn de hoofdstukken reeds afgesloten en wordt voor informatie verwezen naar

Nadere informatie

OPENBAAR VERSLAG NR. 1 EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET

OPENBAAR VERSLAG NR. 1 EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET OPENBAAR VERSLAG NR. 1 EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET Faillissement: De besloten vennootschap HOUSE OF PRESENTS B.V. Faillissementsnummer: F.02/14/306 Rechter-Commissaris: mr. T.J. van Gessel Curator:

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 21 februari 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 21 februari 2014 Hoewel de informatie in dit openbaar verslag en het bijbehorend financieel verslag zo zorgvuldig mogelijk is samengesteld, staat de curator niet in voor de volledigheid en juistheid daarvan. Mogelijk is

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 7 Datum: 11 september 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 7 Datum: 11 september 2014 Dit verslag ziet uitsluitend op hetgeen zich in de afgelopen verslagperiode heeft voorgaan. Daar waar de nummering ontbreekt, zijn de betreffende onderwerpen niet (langer) van toepassing en wordt voor

Nadere informatie

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag.

Borsboom & Hamm a d v o c a t e n Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Het papieren verslag is identiek aan het digitale verslag. Vijftiende openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap Stam Educatief B.V., handelend

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 8 Datum : 4 juni 2015 Datum laatste verslag : 4 december 2014 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Mainframe SW B.V. h.o.d.n. MFSW Software & Detachering statutair

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 17 juni 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 17 juni 2014 Dit verslag ziet uitsluitend op hetgeen zich in de afgelopen verslagperiode heeft voorgaan. Daar waar de nummering ontbreekt, zijn de betreffende onderwerpen niet (langer) van toepassing en wordt voor

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/17/335 NL:TZ:0000014760:F001 25-07-2017 mr. T.F. Quaars mr. Neijt Algemeen Gegevens onderneming Engofor B.V. Haanderink 64 3401

Nadere informatie

R.B. CONVERTING BV R.B. ENGINEERING BV INTER HOLDING RHENEN BV

R.B. CONVERTING BV R.B. ENGINEERING BV INTER HOLDING RHENEN BV Dit verslag ziet uitsluitend op hetgeen zich in de afgelopen verslagperiode heeft voorgaan. Daar waar de nummering ontbreekt, zijn de hoofdstukken reeds afgesloten en wordt voor informatie verwezen naar

Nadere informatie

DERDE OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG IN DE FAILLISSEMENTEN VAN MIDLAND AANNEMING EN GRONDVERZETBEDRIJF V.O.F., GERRIT HOGENHOUT,

DERDE OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG IN DE FAILLISSEMENTEN VAN MIDLAND AANNEMING EN GRONDVERZETBEDRIJF V.O.F., GERRIT HOGENHOUT, DERDE OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG IN DE FAILLISSEMENTEN VAN MIDLAND AANNEMING EN GRONDVERZETBEDRIJF V.O.F., GERRIT HOGENHOUT, EGBERDINA ALIDA HOGENHOUT-VONK d.d. 12 september 2012 Gegevens onderneming

Nadere informatie

VIERDE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN: 4NET E-COMMERCE BV. d.d. 11 juli 2012. : de besloten vennootschap 4Net E-Commerce BV;

VIERDE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN: 4NET E-COMMERCE BV. d.d. 11 juli 2012. : de besloten vennootschap 4Net E-Commerce BV; Dit verslag ziet uitsluitend op hetgeen zich in de afgelopen verslagperiode heeft voorgedaan. Daar waar de nummering ontbreekt, zijn de hoofdstukken reeds afgesloten en wordt voor informatie verwezen naar

Nadere informatie

: F 04/279 (Rechtbank Rotterdam) en F 04/214 (Rechtbank Amsterdam);

: F 04/279 (Rechtbank Rotterdam) en F 04/214 (Rechtbank Amsterdam); Veertiende openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap Brinkman Educatief B.V., handelend onder de naam Brinkman Studieboeken inzake faillissementsnummer

Nadere informatie

R.B. CONVERTING BV R.B. ENGINEERING BV INTER HOLDING RHENEN BV

R.B. CONVERTING BV R.B. ENGINEERING BV INTER HOLDING RHENEN BV NEGENDE, TEVENS EINDFAILLISSEMENTSVERSLAG IN DE FAILLISSEMENTEN VAN: R.B. CONVERTING BV R.B. ENGINEERING BV INTER HOLDING RHENEN BV Gegevens ondernemingen en faillissementsnummers: Handelsnaam Adres Inschrijvingsnummers

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 1 juni 2007

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 1 juni 2007 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 1 juni 2007 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VISION IN GIFTS B.V., statutair gevestigd te Woerden, zaakdoende en kantoorhoudende

Nadere informatie

VIERDE OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN ENTERTAINMENT BUSINESS SERVICES BV. d.d. 10 februari 2011

VIERDE OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN ENTERTAINMENT BUSINESS SERVICES BV. d.d. 10 februari 2011 VIERDE OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN ENTERTAINMENT BUSINESS SERVICES BV d.d. 10 februari 2011 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Entertainment Business Services BV

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 10 juli 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 10 juli 2015 Identiek aan het digitaal ingediende verslag FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 10 juli 2015 Gegevens onderneming: : De besloten vennootschap C.A.D. Beheer B.V., statutair gevestigd te Spijkenisse,

Nadere informatie

Faillissementsverslag Nummer: 29 Datum: 4 mei 2017

Faillissementsverslag Nummer: 29 Datum: 4 mei 2017 Hoewel de informatie in dit openbaar verslag en het bijbehorend financieel verslag zo zorgvuldig mogelijk is samengesteld, staat de curator niet in voor de volledigheid en juistheid daarvan. Mogelijk is

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Datum: 17 november 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Datum: 17 november 2014 Dit verslag ziet uitsluitend op hetgeen zich in de afgelopen verslagperiode heeft voorgaan. Daar waar de nummering ontbreekt, zijn de betreffende onderwerpen niet (langer) van toepassing en wordt voor

Nadere informatie

DERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET. Datum uitspraak : 12 september 2007

DERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET. Datum uitspraak : 12 september 2007 DERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET Naam gefailleerde : Annavast B.V. Faillissementsnummer : 07/513 F Datum uitspraak : 12 september 2007 Curator : mr. L.I. Boes Rechter-Commissaris :

Nadere informatie

ZESDE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN RTB BEHEER GROEP BV

ZESDE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN RTB BEHEER GROEP BV ZESDE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN RTB BEHEER GROEP BV d.d. 19 augustus 2009 Gegevens onderneming Faillissementsnummer : RTB Beheer Groep BV : 07/399 F Datum uitspraak : 25 juli 2007

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 11 Datum: 10 september 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 11 Datum: 10 september 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 11 Datum: 10 september 2013 Gegevens failliet : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Walraven Groep B.V., tevens handelend onder de namen Walraven, Walraven

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 17-2-2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 17-2-2015 Hoewel de informatie in dit openbaar verslag en het bijbehorend financieel verslag zo zorgvuldig mogelijk is samengesteld, staat de curator niet in voor de volledigheid en juistheid daarvan. Mogelijk is

Nadere informatie

Faillissementsverslag Nummer: 26 Datum: 20 juli 2016

Faillissementsverslag Nummer: 26 Datum: 20 juli 2016 Hoewel de informatie in dit openbaar verslag en het bijbehorend financieel verslag zo zorgvuldig mogelijk is samengesteld, staat de curator niet in voor de volledigheid en juistheid daarvan. Mogelijk is

Nadere informatie

OPENBAAR VERSLAG NR. 1 EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET

OPENBAAR VERSLAG NR. 1 EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET OPENBAAR VERSLAG NR. 1 EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET Faillissement: De besloten vennootschap SLOOPWERKEN ZEELAND B.V. Faillissementsnummer: F.02/15/131 Rechter-Commissaris: Mr. I.C. Prenger-de Kwant

Nadere informatie

TWEEDE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN SEPATEC BV. d.d. 28 juni 2013. : Midden-Nederland, locatie Lelystad

TWEEDE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN SEPATEC BV. d.d. 28 juni 2013. : Midden-Nederland, locatie Lelystad Dit verslag ziet uitsluitend op hetgeen zich in de afgelopen verslagperiode heeft voorgedaan. Daar waar de nummering ontbreekt, zijn de hoofdstukken reeds afgesloten en wordt voor informatie verwezen naar

Nadere informatie

ZEVENDE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN EBS DISTRIBUTION BV d.d. 30 december 2011

ZEVENDE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN EBS DISTRIBUTION BV d.d. 30 december 2011 Dit verslag ziet uitsluitend op hetgeen zich in de afgelopen verslagperiode heeft voorgaan. Daar waar de nummering ontbreekt, zijn de hoofdstukken reeds afgesloten en wordt voor informatie verwezen naar

Nadere informatie

Algemene gegevens. Openbaar faillissementsverslag natuurlijk persoon. (ex art. 73a Fw.) Verslagdatum: Volgnummer: 2

Algemene gegevens. Openbaar faillissementsverslag natuurlijk persoon. (ex art. 73a Fw.) Verslagdatum: Volgnummer: 2 Algemene gegevens Insolventienummer: Naam schuldenaar / schuldenaren: F.17/16/147 dhr. Hansma Adres: Zoutsloot 14 Woonplaats: 8861SX, Harlingen Geboortedatum: 29-06-1962 Datum faillissement: 30-08-2016

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/17/228 NL:TZ:0000013080:F001 11-05-2017 mr. A, van der Schee mr. Hofman Algemeen Gegevens onderneming Bij vonnis van 11 mei 2017

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG NR. 4 IN HET FAILLISSEMENT VAN BRINCKSTAETE ADVIESGROEP HAARLEM B.V. d.d. 4 november 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG NR. 4 IN HET FAILLISSEMENT VAN BRINCKSTAETE ADVIESGROEP HAARLEM B.V. d.d. 4 november 2013 Dit verslag ziet uitsluitend op hetgeen zich in de afgelopen verslagperiode heeft voorgedaan. Daar waar de nummering ontbreekt, zijn de hoofdstukken reeds afgesloten en wordt voor informatie verwezen naar

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 2 Datum : 27 augustus 2015 Datum laatste verslag : 22 juni 2015 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap Laureano Beheer B.V., statutair gevestigd te Moordrecht, vestigingsadres:

Nadere informatie

TWEEDE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN BRINCKSTAETE ADVIESGROEP HAARLEM B.V. d.d. 2 mei 2013

TWEEDE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN BRINCKSTAETE ADVIESGROEP HAARLEM B.V. d.d. 2 mei 2013 Dit verslag ziet uitsluitend op hetgeen zich in de afgelopen verslagperiode heeft voorgedaan. Daar waar de nummering ontbreekt, zijn de hoofdstukken reeds afgesloten en wordt voor informatie verwezen naar

Nadere informatie

Faillissementsverslag Nummer: 28 Datum: 24 januari 2016

Faillissementsverslag Nummer: 28 Datum: 24 januari 2016 Hoewel de informatie in dit openbaar verslag en het bijbehorend financieel verslag zo zorgvuldig mogelijk is samengesteld, staat de curator niet in voor de volledigheid en juistheid daarvan. Mogelijk is

Nadere informatie

StllJlDe Amstedam BrusseN Luxembeurg Dubsi Horig Kong Londen New York

StllJlDe Amstedam BrusseN Luxembeurg Dubsi Horig Kong Londen New York StllJlDe Amstedam BrusseN Luxembeurg Dubsi Horig Kong Londen New York FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 20 Datum: 31 maart 2015 Gegevens gefailleerde : René Johannes van den Berg, geboren 11 juni 1957, wonende

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw) Nummer: 2 Datum: 5 november 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw) Nummer: 2 Datum: 5 november 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw) Nummer: 2 Datum: 5 november 2012 Gegevens onderneming : Symbision B.V., statutair gevestigd te Amersfoort en kantoorhoudende te (3821 AD) Amersfoort aan de Printerweg

Nadere informatie

15-00002514 54312346 1 OPENBAAR VERSLAG NR. 2 EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET

15-00002514 54312346 1 OPENBAAR VERSLAG NR. 2 EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET OPENBAAR VERSLAG NR. 2 EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET Faillissement: De besloten vennootschap HUISARTSENPRAKTIJK DUSSLIER B.V. Faillissementsnummer: F.02/15/181 Rechter-Commissaris: Mr. H.W.P.J. Hopmans

Nadere informatie

Als bijlage 3 is een tussentijds financieel verslag van WDS Afbouw BV aangehecht. 4. Debiteuren 4.1 Omvang debiteuren 4.2 Opbrengst 4.

Als bijlage 3 is een tussentijds financieel verslag van WDS Afbouw BV aangehecht. 4. Debiteuren 4.1 Omvang debiteuren 4.2 Opbrengst 4. Dit verslag ziet uitsluitend op hetgeen zich in de afgelopen verslagperiode heeft voorgaan. Daar waar de nummering ontbreekt, zijn de hoofdstukken reeds afgesloten en wordt voor informatie verwezen naar

Nadere informatie

15-00002514 54312346 1 OPENBAAR VERSLAG NR. 1 EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET

15-00002514 54312346 1 OPENBAAR VERSLAG NR. 1 EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET OPENBAAR VERSLAG NR. 1 EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET Faillissement: De besloten vennootschap HUISARTSENPRAKTIJK DUSSLIER B.V. Faillissementsnummer: F.02/15/181 Rechter-Commissaris: Mr. H.W.P.J. Hopmans

Nadere informatie

Faillissementsverslag Nummer: 20 Datum: 9 december 2014

Faillissementsverslag Nummer: 20 Datum: 9 december 2014 Hoewel de informatie in dit openbaar verslag en het bijbehorend financieel verslag zo zorgvuldig mogelijk is samengesteld, staat de curator niet in voor de volledigheid en juistheid daarvan. Mogelijk is

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 28 juni 2011

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 28 juni 2011 Dit verslag ziet uitsluitend op hetgeen zich in de afgelopen verslagperiode heeft voorgaan. Daar waar de nummering ontbreekt, zijn de hoofdstukken reeds afgesloten en wordt voor informatie verwezen naar

Nadere informatie

eigen aangifte/op verzoek : de verleende surséance van betaling is op grond van artikel 242 Fw ingetrokken onder gelijktijdige faillietverklaring

eigen aangifte/op verzoek : de verleende surséance van betaling is op grond van artikel 242 Fw ingetrokken onder gelijktijdige faillietverklaring Negentiende openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap V.D.O. Voorlichtings- en Documentatiecentrum Onderwijs B.V., handelend onder de naam V.D.O.

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 2 Datum : 7 juli 2015 Datum laatste verslag : 1 mei 2015 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Ron s Fashion Holding B.V., statutair

Nadere informatie

VIERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET. tevens EINDVERSLAG

VIERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET. tevens EINDVERSLAG VIERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET tevens EINDVERSLAG Naam gefailleerde : Stichting Ingrin Faillissementsnummer : 08/434 F Datum uitspraak : 5 september 2008 Curator : mr. L.I. Boes

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG nummer 2-14 maart 2016 Gegevens gefailleerde Faillissementsnummers Datum uitspraken Curator Rechter-commissaris Activiteiten Laatst bekende jaaromzet Verslagperiode Bestede

Nadere informatie

Algemene gegevens. Openbaar faillissementsverslag natuurlijk persoon. (ex art. 73a Fw.) Verslagdatum: Volgnummer: 3

Algemene gegevens. Openbaar faillissementsverslag natuurlijk persoon. (ex art. 73a Fw.) Verslagdatum: Volgnummer: 3 Algemene gegevens Insolventienummer: Naam schuldenaar / schuldenaren: Adres: Woonplaats: F.16/14/955 dhr. van Reenen Woon- of verblijfplaats onbekend Geboortedatum: 22-11-1967 Datum faillissement: 28-10-2014

Nadere informatie

Faillissementsverslag Nummer: 22 Datum: 23 juni 2015

Faillissementsverslag Nummer: 22 Datum: 23 juni 2015 Hoewel de informatie in dit openbaar verslag en het bijbehorend financieel verslag zo zorgvuldig mogelijk is samengesteld, staat de curator niet in voor de volledigheid en juistheid daarvan. Mogelijk is

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG nummer 3

FAILLISSEMENTSVERSLAG nummer 3 VAN B E N T H E M K E U L E N FAILLISSEMENTSVERSLAG nummer 3 d.d. 9 april 2014 Gegevens onderneming Faillissementsnummer Datum uitspraak Curator Rechter-commissaris Activiteiten onderneming Omzetgegevens

Nadere informatie

: 04/257 F (Rechtbank Rotterdam) en 04/214 F (Rechtbank Arnhem);

: 04/257 F (Rechtbank Rotterdam) en 04/214 F (Rechtbank Arnhem); Tiende openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van de besloten vennootschap Stam Educatief B.V., handelend onder de naam Stam Studieboeken inzake faillissementsnummer : de

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 9 Datum : 6 maart 2015 Datum laatste verslag : 4 september 2014 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Bouwbedrijf van der Meij B.V. statutair gevestigd te Leiden,

Nadere informatie

Gegevens onderneming : HAARZUILENSE PROJECTONTWIKKELINGSMAATSCHAPPIJ B.V. Faillissementsnummer : C 16/14/900 F Datum uitspraak : 7 oktober 2014

Gegevens onderneming : HAARZUILENSE PROJECTONTWIKKELINGSMAATSCHAPPIJ B.V. Faillissementsnummer : C 16/14/900 F Datum uitspraak : 7 oktober 2014 OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 5 november 2014 Gegevens onderneming : HAARZUILENSE PROJECTONTWIKKELINGSMAATSCHAPPIJ B.V. Faillissementsnummer Datum uitspraak : 7 oktober 2014 Curator :

Nadere informatie

TWEEDE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN REISBUREAU VAN DUIN BV d.d. 30 december 2011

TWEEDE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN REISBUREAU VAN DUIN BV d.d. 30 december 2011 Dit verslag ziet uitsluitend op hetgeen zich in de afgelopen verslagperiode heeft voorgaan. Daar waar de nummering ontbreekt, zijn de hoofdstukken reeds afgesloten en wordt voor informatie verwezen naar

Nadere informatie

16 de openbare verslag

16 de openbare verslag FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer 16 de openbare verslag Datum 16 februari 2015 Gegevens onderneming Tape Control D&N BV (20074859) Faillissementsnummer F.02/ 10/278 (10/198F Rb Lelystad) Datum

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG. Gegevens onderneming : Aannemings- en Baggerbedrijf Ekelschot B.V., gevestigd aan de Nijverheidsweg 20 te Harmelen

FAILLISSEMENTSVERSLAG. Gegevens onderneming : Aannemings- en Baggerbedrijf Ekelschot B.V., gevestigd aan de Nijverheidsweg 20 te Harmelen FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 19 Datum : 3 november 2017 Gegevens onderneming : Aannemings- en Baggerbedrijf Ekelschot B.V., gevestigd aan de Nijverheidsweg 20 te Harmelen Faillissementsnummer : F 16/10/437

Nadere informatie

VIERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET

VIERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET VIERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET In het faillissement van de besloten vennootschap...winkel B.V., handelend onder de naam LOF, statutair gevestigd en kantoorhoudende te (3891 EB)

Nadere informatie

VIERDE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN EBS DISTRIBUTION BV d.d. 3 maart 2011

VIERDE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN EBS DISTRIBUTION BV d.d. 3 maart 2011 VIERDE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN EBS DISTRIBUTION BV d.d. 3 maart 2011 Gegevens onderneming : EBS Distribution BV Faillissementsnummer : 10/220 F Datum uitspraak : 20 april 2010 Curator

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 7 maart 2011

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 7 maart 2011 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 7 maart 2011 Gegevens onderneming : Ton Donkelaar Containerservice BV, gevestigd te (3903 LG) Veenendaal aan de Kernreactorstraat 48, KvK Utrecht dossnr. 09139709

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 19 november 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 19 november 2013 Dit verslag ziet uitsluitend op hetgeen zich in de afgelopen verslagperiode heeft voorgaan. Daar waar de nummering ontbreekt, zijn de betreffende onderwerpen niet (langer) van toepassing en wordt voor

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 1 Datum : 14 april 2014 Datum laatste verslag : n.v.t. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Masin Beheer B.V., statutair gevestigd te s-gravenhage, vestigingsadres:

Nadere informatie

DERDE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN SEPATEC BV. d.d. 1 oktober : Midden-Nederland, locatie Lelystad

DERDE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN SEPATEC BV. d.d. 1 oktober : Midden-Nederland, locatie Lelystad Dit verslag ziet uitsluitend op hetgeen zich in de afgelopen verslagperiode heeft voorgedaan. Daar waar de nummering ontbreekt, zijn de hoofdstukken reeds afgesloten en wordt voor informatie verwezen naar

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG. Gegevens onderneming : Aannemings- en Baggerbedrijf Ekelschot B.V., gevestigd aan de Nijverheidsweg 20 te Harmelen

FAILLISSEMENTSVERSLAG. Gegevens onderneming : Aannemings- en Baggerbedrijf Ekelschot B.V., gevestigd aan de Nijverheidsweg 20 te Harmelen FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 16 Datum : 2 mei 2016 Gegevens onderneming : Aannemings- en Baggerbedrijf Ekelschot B.V., gevestigd aan de Nijverheidsweg 20 te Harmelen Faillissementsnummer : F 16/10/437

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Betreft Verslagnummer Datum verslag 04-07-09 Insolventienummer F.6/8/67 Toezichtzaaknummer NL:TZ:000003080:F003 Datum uitspraak -06-08 R-C

Nadere informatie

TWEEDE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN KEUKENCENTRUM CORNELISSEN BV d.d. 11 juni 2009

TWEEDE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN KEUKENCENTRUM CORNELISSEN BV d.d. 11 juni 2009 TWEEDE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN KEUKENCENTRUM CORNELISSEN BV d.d. 11 juni 2009 Gegevens onderneming : Keukencentrum Cornelissen BV Faillissementsnummer : 09/53 F Datum uitspraak :

Nadere informatie

Derde openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet

Derde openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet ex artikel 73a Faillissementswet Datum: 30 juni 2014 Gegevens gefailleerde : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PENTACORE INTERNATIONAL HOLDING B.V., ingeschreven bij de Kamer van

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 maart 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 maart 2014 Hoewel de informatie in dit openbaar verslag en het bijbehorend financieel verslag zo zorgvuldig mogelijk is samengesteld, staat de curator niet in voor de volledigheid en juistheid daarvan. Mogelijk is

Nadere informatie

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN NIC FINANCIËLE EN ADMINISTRATIEVE DIENSTEN BV

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN NIC FINANCIËLE EN ADMINISTRATIEVE DIENSTEN BV EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN NIC FINANCIËLE EN ADMINISTRATIEVE DIENSTEN BV d.d. 25 september 2007 Gegevens onderneming : NIC Financiële en Administratieve Diensten BV Faillissementsnummer

Nadere informatie

Gegevens onderneming Vastgoedontwikkeling HIPhaagdijk B.V. (kvk: )

Gegevens onderneming Vastgoedontwikkeling HIPhaagdijk B.V. (kvk: ) FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer Tiende openbare verslag Datum 27 juli 2016 Gegevens onderneming Vastgoedontwikkeling HIPhaagdijk B.V. (kvk: 20142263) Faillissementsnummer F.02/12/1049 Datum

Nadere informatie

OPENBAAR VERSLAG NR. 4 EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET

OPENBAAR VERSLAG NR. 4 EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET OPENBAAR VERSLAG NR. 4 EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET Faillissement: De besloten vennootschap HUISARTSENPRAKTIJK DUSSLIER B.V. Faillissementsnummer: F.02/15/181 Rechter-Commissaris: Mr. H.W.P.J. Hopmans

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 1 Datum : 15 september 2015 Gegevens onderneming : Remedent Nederland B.V., statutair gevestigd te Gouda, kantoorhoudende te (2805 KG) Gouda, Koningsmantelstraat 1, KvK-nummer:

Nadere informatie

Derde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van Bouwraad B.V.

Derde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van Bouwraad B.V. papieren versie is identiek aan digitale versie Derde openbare verslag ex artikel 73a Faillissementswet in het faillissement van Bouwraad B.V. inzake : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG - EINDVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG - EINDVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG - EINDVERSLAG Nummer : 4 Datum : 26 mei 2015 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Nederlands Heibedrijf B.V., statutair gevestigd te Nederlek, correspondentieadres: 2920

Nadere informatie