Cabama Engineering B.V.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Cabama Engineering B.V."

Transcriptie

1

2 Cabama Engineering B.V. Cabama Engineering B.V. is een onafhankelijk, betrouwbaar en flex- ibel teken en engineeringsbureau. Cabama Engineering biedt professionele en duurzame diensten voor de markten van Infra- structuur, Bouw en Installatietechniek voor installatiebedrijven. Cabama Engineering B.V. is opgericht in Cabama Engineering voert in samenwerking met de klant, ad-hoc diensten tot grote projecten uit. Hiernaast bestudeert Cabama Engineering altijd samen met de klant eerst grondig aan welke professionele ondersteuning behoefte is, zodat we daadwerkelijk meerwaarde en ondersteuning kunnen bieden voor onze klanten. Bovendien Cabama Engineering B.V. kwaliteit, flexibiliteit en snelheid tegen een aantrekkelijke prijs.

3 Cabama Engineering B.V. Cabama Engineering B.V. is een outsource tekenbureau voor de infrastructuur, bouw en de installatiebranche. Cabama Engineering B.V. is betrokken bij alle fasen van een project, van de ontwerpfase tot de nazorgfase. Cabama Engineering heeft zowel theoretisch als praktisch kennis en het gekwalificeerd personeel in huis op het gebied van technische infrastruc- tuur, installatietechniek, electrotechniek, bouwkunde, constructie engineering, werktuigbouw- kunde, instrumentatie, en project management voor alle fasen van een project. Hierdoor kunnen we daadwerkelijke meerwaarde en ondersteuning bieden voor onze klanten. Voor onze klanten en projecten kunnen we de volgende diensten uitvoeren: Tekenwerk voor infrastructurele projecten met AutoCAD en Microstation Geografische GPS metingen (tracés en objecten worden gemeten) Bouwkundig tekenwerk Bouwcalculatie Constructie Engineering Engineering op het gebied van elektrotechniek en werktuigbouwkunde Installaties testen en controle Project management voor infrastructuurprojecten Aanleg en aansluiten van technische infrastructuur Onderhoud uitvoeren Mocht u interesse of vragen hebben over de diensten van Cabama Engineering aarzelt u dan niet contact met ons op te nemen. Dan weet u snel of we u van dienst kunnen zijn.

4

5 Dienst / TekenwerkInfrastructuur Cabama Engineering B.V.verzorgt digital teken werkzaamheden in zowel 2Dals 3Dop diverse vakgebieden voor verschillende klanten. Cabama Engineering is begonnen met teken werkzaamheden binnen de marktinfrastructuur.vervolgens heeft Cabama Engineering haar teken werkzaamheden uitgebreid richting de markten bouwen installatietechniek. Binnen de infrastructuur verricht Cabama Engineering B.V.o.a. de volgende werkzaamheden uit; - Ontwerptekeningen snelweg renovaties - As-Builttekeningen snelwegrenovaties - Kasttekeningen - Gestuurde Boring tekeningen - Glasvezel (communicatie) tekeningen - VRI-tekeningen kruispuntrenovaties - OV-tekeningen kruispuntrenovaties - Constructie tekeningen voor civieltechnische kunstwerken - Kerngis tekeningen Naast AutoCad werkt Cabama Engineering B.V. ook met verschillen- de applicaties zoals RTW. Met deze software worden de eisen en normen, die gesteld zijn door Rijkswaterstaat automatisch verwerkt.

6 Dienst / GeografischeMetingen Cabama Engineering B.V.voert tevens digitale of analoge geografischemetingen(inmeten)uit. Daarbij wordt de situatie van o.a.mantelbuizen, leidingen en kabels heel nauwkeurig gemeten en geregistreerd. Vervolgens worden de As-Built tekeningen nauwkeurig getekend in AutoCad. Dankzij ervaring in de landmeetkunde gecombineerd met de technische know-how van digitale GPS-meting,weten onze medewerkers een zeer professionele werkprocess uit te voeren.

7 Dienst / TekenwerkInstallatietechniek Op het gebied van installatie techniek heeft Cabama Engineering de volgende werkzaamheden uitgevoerd: - Elektrotechnische tekeningen (krachtinstallatietekeningen) -Werktuigbouwkundige tekeningen (montagetekeningenenproductietekeningen) - Piping & Instrumentation Diagrams (P&ID) Mocht u tekenwerkzaamheden voor Cabama Engineering hebben, aarzelt u dan niet contact met ons op te nemen. Dan weet u snel of wij u van dienst kunnen zijn.

8 Dienst / TekenwerkBouw Als onderdeel van de Cabama Engineering personeel hebben wij gekwalificeerde bouwkundige ingenieurs en constructeurs in huis, die zowel nieuw bouw- als renovatie projecten kunnen uitvoeren.samen hebben we meer dan10 jaar ervaring in verschillende projecten in Nederland en het Verenigd Koninkrijk.Zo hebben we grote kennis en kunde in huis om aan de wensen en behoeften van onze klanten te kunnen voldoen. Cabama Engineering biedt de volgende diensten; - Ontwerptekeningen - bestektekeningen - vergunningstekeningen - detailtekeningen - constructietekeningen - werktekeningen - Elektrischeinstallatietekeningen - Lichtinstallatietekeningen - Leidingwerktekeningen

9 Dienst / Constructie Het is wettelijk verplicht om van ieder te realiseren bouwwerk inzichtelijk te hebben wat de krachten en belastingen zijn die op het bouwwerk werken en hoe deze zodanig afgevoerd kunnen worden naar de ondergrond dat het bouwwerk genoeg sterkte, stijfheiden stabiliteit heeft om zijn functie te vervullen en te voldoen aan de wettelijke bepalingen ten aanzien van veiligheid. In het kort komt het erop neer dat,ook voor vergunningsvrije bouwwerken, een berekening moet worden gemaakt om te kijken of de gekozen constructive voldoet. Bij bouwwerken waarvoor een vergunning nodig is dient deze berekening te worden aangeleverd bij de gemeente. Op basis van het ontwerp kan Cabama Engineering B.V. de constructieve berekening uitgevoerd in staal, beton, steen en hout verzorgen en deze in rapportvorm aanbieden. De berekening wordt uitgevoerd voor de belangrijkste bouwdelen en de belangrijkste constructieve knooppunten, Indien gebruik wordt gemaakt van gewa- pend beton kunnen ook wapenings berekeningen en tekeningen worden uitgevoerd.

10 Dienst /Aanleg Cabama Engineering is in staat om uw elektrische installaties te installeren. Cabama Engineering heeft o.a. voedingskasten, ondergrondse kabels en openbare verlichting aangesloten en verbindings moffen tussen kabels gemaakt voor verschillende projecten. Algemeen: De mof neemt op de plaats van de verbinding de mechanische en elektrische functie van de kabel over. Een mof is een bescherming van de plek waar twee kabels aanelkaar zijn gelast. Er bestaan verschillende vormen van moffen zoals: lodenmoffen moffen met behulp van giethars moffen met behulp van krimptechniek Cabama Engineering is gespecialiseerd in het monteren en onderhoud van: Verbindingsmoffen Aftakmoffen Overgangsmoffen etc. Cabama Engineering is ook gespecialiseerd in het verwijderen van de montage van hoog- en midden spanningsnetten. Cabama Engineering maakt ook de eindsluitingen (stekersenmeggeren). Naast de ondergrondse openbareverlichtingswerkzaamheden zijn wij ook gespecialiseerd in de bovengrondsewerkzaamheden hier omtrent. In dit verband kunnen genoemd worden het plaatsen van lichtmasten en het uitvoeren van groepsremplace.

11 Dienst / Onderhoud Bij Cabama Engineering B.V. kunt u naast de tekenwerkzaamheden ook voor onderhoud terecht. Cabama Engineering voert in samenwerking met onze klanten zowel preventief als correctief onderhoudsprogramma's uit aan infrasystemen zoals; voedingskasten, openbareverlichting, wegkantsystemen, camerasystemen etc. In het algemeen voert Cabama Engineering preventief onderhoudsprogramma's uit, daarbij wordt de optimale functionaliteit van de infrasystemen verzekerd door periodieke inspecties, metingen en reparaties.hierbij worden nooit de veiligheidsrisico's uit het oog verloren. Bij het correctief onderhoud wordt zo snel mogelijk onderhoud gepleegd aan de infrasystemen na een storingsmelding.

12 Dienst / ElektrischEngineering Naast het tekenwerk verzorgt Cabama Engineering op het gebied van technische infrastructuur en elektrotechniek. Cabama Engineering is ook uw partner bij het ontwerpen van uw infrastructuurproject (electriciteit, telecom, glasvezel, water, warmte en gas) of uw elektrotechnischeinstallatie (laag- en middenspanning) voor de infra,woningbouw en utiliteitsbouw. Op gebied van technische infrastructuur ontwerpt en specificeert Cabama Engineering in samenwerking met u aan de hand van uw wensen de routes, de specificities van leidingen of kabels en de ondersteunende systemen. Wij zijn bekend met de NEN-normen en RAW bepalingen. Op he tgebied van elektrische installaties ontwerpt Cabama Engineering in samenwerking met u aan de hand van uw wensen lichtinstallaties, krachtinstallaties, camerasystemen en SCADA systemen en voeren de daarbij behorende berekeningen uit zoals kabel berekeningen en kortsluit berekeningen. Cabama Engineering heft o.a. openbare verlichtingsystemen, verkeersregelinstallaties, camerasystemen, voedingskasten en SCADA systemen ontworpen in samenwerking met onze klanten.

13 Referenties Cabama Engineering heeft kleine en grote projecten uitgevoerd. Hieronder staan een aantal projecten: Reconstructie rijksweg A2: ontwerptekeningen, As-Built tekeningen en advies voor Imtech Infra Reconstructie rijksweg A9: ontwerp spitsstrook schakelschema voor Imtech Infra Reconstructie rijksweg A12: ontwerptekeningen, As-Built tekeningen, geografische metingen en advies voor Ballast Nedam en Imtech Infra Reconstructie Hofzichtlaan, Den Haag: tekenwerkzaamheden en geografische metingen voor HiG. Reconstructie Balijelaan, Utrecht: tekenwerkzaamheden en geografische metingen voor HiG en Ballast Nedam RTC Utrecht: ontwerp tekeningen, geografische metingen en advies voor Imtech Infra Verschillende kruispunten in Zuid-Holland: geografischemetingen voor HiG

14 Referenties Fig.01ReconstructieA12ZoetermeerCentru m Gouda Fig.02ReconstructieBalijelaan,Utrecht Fig.03 ReconstructieHofzichtlaan, Den Haag Fig.04N207-Steekterweg-Hefbrug,Alphena/d

15 CONTACT Cabama Engineering B.V. Laan van Meerdervoort BJ, Den Haag Nederland Tel: +31 (0) , Fax:

I.H.B.M. Advies- en Tekenbureau

I.H.B.M. Advies- en Tekenbureau I.H.B.M. Advies- en Tekenbureau JOUW RECHTERHAND IN INNOVATIE I.H.B.M. Advies- en Tekenbureau B.V. I.H.B.M. Advies en Tekenbureau B.V. is een onafhankelijk, betrouwbaar en flexibel teken en engineeringsbureau.

Nadere informatie

Uw elektrotechnische installatie zorgeloos in orde.

Uw elektrotechnische installatie zorgeloos in orde. Uw elektrotechnische installatie zorgeloos in orde. Inhoudsopgave blz Inleiding 2 De geschiedenis 3 Doelstellingen 3 Veiligheid 4 Specialismen 5 Doelgroepen 6 Het dienstenaanbod 7 Milieubewust en techniek

Nadere informatie

Trap / Toegang verdieping

Trap / Toegang verdieping Entree / Hal Kantine / Pantry Trap / Toegang verdieping Afdeling: Engineering / Administratie Bedrijfsinformatie HekoNed Engineering is opgericht in 2002 Sinds 1986 ervaring opgedaan met het ontwerpen,

Nadere informatie

VERWATER INDUSTRIAL SERVICES

VERWATER INDUSTRIAL SERVICES INDUSTRIAL SERVICES Verwater Industrial Services biedt een totaalpakket aan diensten, waaronder E&I, engineering, industriële automatisering (PLC/SCADA), mechanisch onderhoud (Static & Rotating), panelenbouw,

Nadere informatie

LICHT & KRACHT DATA & TELECOM SERVICE & ONDERHOUD

LICHT & KRACHT DATA & TELECOM SERVICE & ONDERHOUD Focus op perfectie! LICHT & KRACHT DATA & TELECOM SERVICE & ONDERHOUD Focus op perfectie! Iedere dag scherp Elektropartners. Kennis. Kunde. Kwaliteit. Elektropartners is een elektrotechnisch installatiebedrijf

Nadere informatie

Format kerncompetentie elektrotechniek (perceel 1)

Format kerncompetentie elektrotechniek (perceel 1) Format kerncompetentie elektrotechniek (perceel 1) werkzaamheden, zoals: Betreft werk gericht op het onderzoeken, ontwerpen, voorbereiden en (begeleiden van het) uitvoeren van (onderdelen van) industriële

Nadere informatie

SAMEN SUCCESVOL IN RAILINFRATECHNIEK

SAMEN SUCCESVOL IN RAILINFRATECHNIEK SAMEN SUCCESVOL IN RAILINFRATECHNIEK Imtech Infra Rail Snel, veilig en betrouwbaar Vervoer per spoor wint aan populariteit. Reizen per spoor zorgt voor een snelle, veilige en betrouwbare verbinding.

Nadere informatie

Voorwoord. ITN Hart voor techniek. Luchtbehandeling - IJburg College, Amsterdam 2

Voorwoord. ITN Hart voor techniek. Luchtbehandeling - IJburg College, Amsterdam 2 ITN Ontzorgt Voorwoord ITN Installatietechniek b.v. Ede opgericht in 1973 is een allround technisch dienstverlener. In deze interactie zijn transparantie in doen en laten en het nakomen van afspraken van

Nadere informatie

Sterk in Engineering in de

Sterk in Engineering in de Engineering Sterk in Engineering in de Apparatenbouw Machinebouw Leidingwerk Transportbanden Staalconstructies Trappen en bordessen Fabrieksinstallaties voor de chemie Petrochemie Levensmiddelenindustrie

Nadere informatie

Installaties. Elektrotechniek. A&B Electrotechniek verzorgt praktische en op maat gesneden installaties voor uiteenlopende opdrachtgevers.

Installaties. Elektrotechniek. A&B Electrotechniek verzorgt praktische en op maat gesneden installaties voor uiteenlopende opdrachtgevers. Denkt met u mee Showroom A&B Electrotechniek Installaties Elektrotechniek. A&B Electrotechniek verzorgt praktische en op maat gesneden installaties voor uiteenlopende opdrachtgevers. Beveiligingsinstallaties.

Nadere informatie

Optimalisatie door integratie

Optimalisatie door integratie Optimalisatie door integratie industriële en utilitaire dienstverlening op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouw, instrumentatie, automatisering, HVAC en service & onderhoud Dassen Group is opgericht

Nadere informatie

Eekels Technology B.V. Onderdeel TBI Vestigingen Expertise INDUSTRIE & INFRA

Eekels Technology B.V. Onderdeel TBI Vestigingen Expertise INDUSTRIE & INFRA INDUSTRIE & INFRA Eekels is stevig geworteld in de regio. Dat is goed te zien aan onze opdrachtgevers en referentieprojecten. Veel traditioneel noordelijke industrieën hebben in de afgelopen decennia een

Nadere informatie

Examen VMBO-GL CSPE GL. gedurende 360 minuten. Bij dit examen horen een bijlage, een uitwerkbijlage en digitale bestanden.

Examen VMBO-GL CSPE GL. gedurende 360 minuten. Bij dit examen horen een bijlage, een uitwerkbijlage en digitale bestanden. Examen VMBO-GL 2010 gedurende 360 minuten CSPE GL elektrotechniek - installatietechniek - metaaltechniek - metalektro - instalektro - techniek breed Bij dit examen horen een bijlage, een uitwerkbijlage

Nadere informatie

Vinçotte Bouwkundig Toezicht. Een onafhankelijke expertise op uw bouwkwaliteit

Vinçotte Bouwkundig Toezicht. Een onafhankelijke expertise op uw bouwkwaliteit Vinçotte Bouwkundig Toezicht Een onafhankelijke expertise op uw bouwkwaliteit Vinçotte Bouwkundig Toezicht Vinçotte: een erkende TIS organisatie De aanpak van Vinçotte voor de technische inspectie van

Nadere informatie

BIM in de praktijk van een ingenieursbureau. Ir. Remko Wiltjer RO IMd Raadgevende Ingenieurs

BIM in de praktijk van een ingenieursbureau. Ir. Remko Wiltjer RO IMd Raadgevende Ingenieurs BIM in de praktijk van een ingenieursbureau Ir. Remko Wiltjer RO IMd Raadgevende Ingenieurs 1 Even voorstellen.. Remko Wiltjer 1981-1987: TU Delft Civiele Techniek 1987: D3BN Constructeur 1989: D3BN Projectleider

Nadere informatie

Westland Infra, Diepgeworteld in de tuinbouw.

Westland Infra, Diepgeworteld in de tuinbouw. Westland Infra, Diepgeworteld in de tuinbouw. Westland Infra heeft al meer dan 40 jaar haar wortels in de tuinbouw. Als netbeheerder zijn we verantwoordelijk voor aanleg, onderhoud en beheer van energienetten

Nadere informatie

Drones voor Assetmanagement. Onafhankelijk uniform periodiek vaststellen status installaties/vastgoed en voortgang werk in uitvoering

Drones voor Assetmanagement. Onafhankelijk uniform periodiek vaststellen status installaties/vastgoed en voortgang werk in uitvoering Drones voor Assetmanagement Onafhankelijk uniform periodiek vaststellen status installaties/vastgoed en voortgang werk in uitvoering Programma 15.00 uur Welkom 15.05 uur De toepassing van Drones in de

Nadere informatie

"Wij zijn creatieve denkers met kennis van industriële automatisering" JB Systems Westlandseweg 190 3131 HX Vlaardingen Postbus 108 3130 AC Vlaardingen T +31 10 460 80 60 F +31 10 460 80 00 info@jbsystems.nl

Nadere informatie

De schakel tussen u en techniek.

De schakel tussen u en techniek. De schakel tussen u en techniek. www.saasen.com ELEKTRA VENTILATIE BEVEILIGING TELEMATICA Eén betrouwbare partner voor al uw installatiewerkzaamheden Dan bent u bij J. Saasen B.V. aan het goede adres.

Nadere informatie

Installatiebedrijf van Hal

Installatiebedrijf van Hal Installatiebedrijf van Hal WATER/GAS ELEKTRA DUURZAME ENERGIE VENTILATIE SANITAIR Nijverheidsweg 15 4529 PP Eede ZEEUWS-VLAANDEREN Tel: 0117-492869 Fax: 0117-493089 E-mail: info@installatiebedrijf-vanhal.nl

Nadere informatie

Recreatietechniek en Infratechniek. Boven en onder de grond

Recreatietechniek en Infratechniek. Boven en onder de grond Recreatietechniek en Infratechniek Boven en onder de grond Voorop in vooruitgang Ontzorgen van de klant, boven en onder de grond Als totaalaanbieder is Gebr. vd Donk altijd bereid een stapje meer te doen

Nadere informatie

Inmeting en Opname. Voorlopig Ontwerp& Definitief Ontwerp. (Bouw)vergunning aanvraag. 2D, 3D en BIM tekenwerk. Maatvoering.

Inmeting en Opname. Voorlopig Ontwerp& Definitief Ontwerp. (Bouw)vergunning aanvraag. 2D, 3D en BIM tekenwerk. Maatvoering. Inmeting en Opname Voorlopig Ontwerp& Definitief Ontwerp (Bouw)vergunning aanvraag 2D, 3D en BIM tekenwerk Maatvoering Projectmanagement Wie zijn wij? Van Zaal Bouwtechniek is een onafhankelijk projectmanagementbureau

Nadere informatie

Rittal - Shelter Solutions

Rittal - Shelter Solutions Rittal - Shelter Solutions Uw partner voor alle shelter toepassingen TB LightSite - Innovatief concept Sandwichpanelen Lichter met dezelfde sterkte, stabiliteit en functionaliteit Met het TB LightSite

Nadere informatie

Aanleiding. Samen kunnen we succesvol zijn in deze markt!

Aanleiding. Samen kunnen we succesvol zijn in deze markt! Aanleiding Onze jarenlange samenwerking met installateurs Zij vragen ons ad-hoc voor elektrotechnische inspecties bij hun klanten De vraag naar inspecties blijft groeien Er zijn veel aanbieders, maar kwaliteit

Nadere informatie

Professioneel behoud van monumenten

Professioneel behoud van monumenten Professioneel behoud van monumenten Heijmans Restauratiewerken 1 De waarde van monumenten Monumentale bruggen, sluizen en stuwen, kade-, stads- en vestingmuren, fortificaties en andere verdedigingswerken

Nadere informatie

Vinçotte Bouwkundig Toezicht. Een onafhankelijke expertise op uw bouwkwaliteit

Vinçotte Bouwkundig Toezicht. Een onafhankelijke expertise op uw bouwkwaliteit Vinçotte Bouwkundig Toezicht Een onafhankelijke expertise op uw bouwkwaliteit Vinçotte Bouwkundig Toezicht De aanpak van Vinçotte voor de technische inspectie van zowel ontwerp als uitvoering is risico

Nadere informatie

Green Gas Technology. Duurzaam, betrouwbaar, betaalbaar. Shared Succes

Green Gas Technology. Duurzaam, betrouwbaar, betaalbaar. Shared Succes Green Gas Technology Duurzaam, betrouwbaar, betaalbaar Shared Succes Imtech en Green Gas Technology Imtech is de technologie partner voor bedrijven die biogas willen opwaarderen naar aardgaskwaliteit.

Nadere informatie

Vertrouwd met uw projecten

Vertrouwd met uw projecten Synorga Elektrotechniek Vertrouwd met uw projecten Professionele, persoonlijke ontzorging Oproepsystemen Utiliteit Lichtinstallaties Groot onderhoud Renovatiewerk Duurzame oplossingen Data-installaties

Nadere informatie

Synorga Elektrotechniek. Service & Onderhoud. Dagelijks onderhoud aan 100.000 wooneenheden

Synorga Elektrotechniek. Service & Onderhoud. Dagelijks onderhoud aan 100.000 wooneenheden Synorga Elektrotechniek Service & Onderhoud Dagelijks onderhoud aan 100.000 wooneenheden Service Totaalonderhoud woninginstallaties Collectief onderhoud Planmatig onderhoud Totaalonderhoud collectieve

Nadere informatie

De werkzaamheden zullen hierna per fase worden toegelicht, in fig.1 is een globaal overzicht te zien van de werkzaamheden per fase.

De werkzaamheden zullen hierna per fase worden toegelicht, in fig.1 is een globaal overzicht te zien van de werkzaamheden per fase. Bijlage C: Fasering 1 Inleiding Het ontwerpproces kent een aantal fasen die elkaar opvolgen tot het moment dat daadwerkelijk wordt begonnen met de uitvoering van het ontwerp door een aannemer. Bij het

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Services

Kracht door samenwerking. VDL Services Kracht door samenwerking VDL Services VDL Services VDL Services is gespecialiseerd in installatie, service en onderhoud van zeer diverse producten en systemen. Het is een 24/7 service organisatie met een

Nadere informatie

mechatronica en werktuigbouwkunde

mechatronica en werktuigbouwkunde School voor Mechatronica, Maintenance en Engineering mechatronica en werktuigbouwkunde Middenkader Engineering Werktuigbouwkunde Allround Verspaner Allround Constructiewerker Verspaner Constructiewerker

Nadere informatie

leadership in energy transition

leadership in energy transition leadership in energy transition Petersburg Consultants is een energiek en flexibel ingenieursbureau op het gebied van hoogspannings- en buisleidingeninfrastructuur. Sinds 1998 bieden wij engineering, consultancy

Nadere informatie

ALT A IJD J ST S R T O R OM O OM

ALT A IJD J ST S R T O R OM O OM ALTIJD STROOM B&A Services noodstroomsystemen B&A staat voor Before & After. Van advies tot nazorg zijn wij uw specialist in noodstroomsystemen. Onze engineers beschikken over een professionele hands-on

Nadere informatie

Technical Inspection Service

Technical Inspection Service Technical Inspection Service Bijlage XX bij de Vraagspecificatie Werkzaamheden TIS Gebouwinstallaties Versie 2.0 13-04-2012 Van Auteur TIS Branchevereniging R.G.D. Kenmerk Versie 2.0 Datum 13/04/2012 Bestand

Nadere informatie

m a c h i n e s p e c i a l i s t e n

m a c h i n e s p e c i a l i s t e n BS machine specialisten industrieel onderhoud m a c h i n e s p e c i a l i s t e n o v e r b s BS, opgericht in 1946, heeft zich de reputatie verworven de machinespecialist bij uitstek te zijn. De organisatie

Nadere informatie

ITBB. Toppers in Techniek

ITBB. Toppers in Techniek ITBB. Elektrotechniek Innovatie door kennisoverdracht www.itbb.nl www.zonderman.nl Elektrotechniek Meet- en regeltechniek Signalering en beveiliging Brandbeveiliging Energievoorziening Telematica/netwerken/infrastructuren

Nadere informatie

BIJLAGE 1: GROSLIJSTEN met specifieke kwalificatie-eisen en kerncompetenties

BIJLAGE 1: GROSLIJSTEN met specifieke kwalificatie-eisen en kerncompetenties BIJLAGE : GROSLIJSTEN met specifieke kwalificatie-eisen en kerncompetenties. Civieltechnisch. Aanleg en reconstructie wegen en riolering Geografische markt (r= km) 0 - KOMO BRL90 TOEPASSENVERKEERSMAATREGELEN

Nadere informatie

Volker Stevin Kabelwerken Railinfra

Volker Stevin Kabelwerken Railinfra Volker Stevin Kabelwerken Railinfra Volker Stevin Kabelwerken Railinfra Betrouwbare partner onder alle omstandigheden Met het stijgende gebruik van het spoor worden meer eisen gesteld aan kwaliteit, veiligheid

Nadere informatie

BRL6000 Installatietechniek

BRL6000 Installatietechniek CERTIFICERING VOOR INSTALLATIETECHNIEK Sinds 2005 kent Nederland een nieuwe certificatieregeling voor bedrijven die zich willen certificeren voor het ontwerpen, installeren en beheren van installaties,

Nadere informatie

Cursusspecial Vakbekwaamheid

Cursusspecial Vakbekwaamheid Cursusspecial Vakbekwaamheid > Elektrotechniek > Waterleidingtechniek > Gastechniek > CV-techniek Haal uw vakbekwaamheidsdiploma en word Erkend Installateur. Uw klanten zitten erop te wachten. Als installateur

Nadere informatie

ABs nederland Bliksembeveiliging. ontwerp en Installatie Inspectie en onderhoud

ABs nederland Bliksembeveiliging. ontwerp en Installatie Inspectie en onderhoud ABs nederland Bliksembeveiliging ontwerp en Installatie Inspectie en onderhoud Inspectie en onderhoud Aardingsvoorzieningen en bliksembeveiligingsinstallaties Naast het adviseren, ontwerpen en daadwerkelijk

Nadere informatie

S A M E N S U C C E S V O L I N M E C H A N I C A L

S A M E N S U C C E S V O L I N M E C H A N I C A L S A M E N S U C C E S V O L I N M E C H A N I C A L Introductie Imtech Industrial Services bestrijkt met haar dienstverlening de industriemarkt. Een markt met grote verscheidenheid aan productieprocessen

Nadere informatie

Gegevens t.b.v. risico-analyse bliksembeveiliging

Gegevens t.b.v. risico-analyse bliksembeveiliging Jan Palachweg 95 9403 JT Assen tel. 06 1021 1169 fax 084 835 28 58 info@elektroadviesoosterveld.nl www.elektroadviesoosterveld.nl KvK nummer 01169817 Gegevens t.b.v. risico-analyse bliksembeveiliging Opdrachtgever

Nadere informatie

Iv-Bouw Iv-Bouw Onderdeel van Iv-Groep Iv-Bouw b.v. Iv-Bouw b.v. Alblasserdam Arnhem

Iv-Bouw Iv-Bouw Onderdeel van Iv-Groep Iv-Bouw b.v. Iv-Bouw b.v. Alblasserdam Arnhem Iv-Bouw Kennis van techniek is de essentie Iv-Bouw Zorginstellingen, industriële huisvesting, scholen, kantoren en openbare ruimtes. Gebouwen met specifieke doeleinden vragen om specifieke maatoplossingen.

Nadere informatie

SERVICE IN NEDERLAND

SERVICE IN NEDERLAND SERVICE IN NEDERLAND Continuïteit gegarandeerd Alle kennis, ervaring en middelen gebruiken wij om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en uw apparatuur in optimale conditie te houden. De basis van het

Nadere informatie

TECHNIEK BRUGGEN. Renovatie brug Engelandlaan & Laan van Angers

TECHNIEK BRUGGEN. Renovatie brug Engelandlaan & Laan van Angers TECHNIEK BRUGGEN Renovatie brug Engelandlaan & Laan van Angers ALGEMENE INFORMATIE TECHNIEK Doordachte totaaloplossingen Griekspoor is een multidisciplinaire aannemer in de openbare ruimte. Behalve Speelvoorzieningen

Nadere informatie

Ruimtelijke informatie bewaren

Ruimtelijke informatie bewaren Hein Corstens Ruimtelijke informatie bewaren Stadsarchief Amsterdam 26 juni 2013 2013 CORSTENS informatie-architectuur hein@corstens.nl 1 Inhoud 1. Inleiding 2. BIM 3. GIS 4. Gebiedsmodel 5. Archiveren

Nadere informatie

Er is een plek in de buurt waar een ondernemer nog op kan bouwen

Er is een plek in de buurt waar een ondernemer nog op kan bouwen 1 Er is een plek in de buurt waar een ondernemer nog op kan bouwen Dynamisch ondernemen op een strategische groeilocatie: Businesskavels Zevender Op een centrale locatie tussen Rotterdam en Utrecht biedt

Nadere informatie

koel- en vriestechniek airconditioning elektrotechniek Bewust verder

koel- en vriestechniek airconditioning elektrotechniek Bewust verder koel- en vriestechniek airconditioning elektrotechniek Bewust verder Dijksma Koudetechniek is specialist in het creëren van een optimaal bewaarklimaat voor producten in onder meer de agrarische sector

Nadere informatie

Inhoud van deze presentatie :

Inhoud van deze presentatie : Presentatie over Hassaporta te Hasselt Concrete Day 18 oktober 2012 1 Inhoud van deze presentatie : 1. Het ontstaan of reden van bestaan v/h gebouw 2. De architect, ingenieur, aannemers 3. Architectuur-

Nadere informatie

Keuzedelen Kwalificatiestructuur Domein MEI

Keuzedelen Kwalificatiestructuur Domein MEI Keuzedelen Kwalificatiestructuur Domein MEI Hoofdgroep 1: (kader)functies techniek algemeen Human technology Technicus human technology 4 Middenkader engineering Middenkader engineering Technisch tekenen

Nadere informatie

elektrotechniek & School voor Mechatronica, Maintenance en Engineering Technicus service en onderhoud werktuigkundige installaties

elektrotechniek & School voor Mechatronica, Maintenance en Engineering Technicus service en onderhoud werktuigkundige installaties School voor Mechatronica, Maintenance en Engineering elektrotechniek & INSTALLATIETECHNIEK Technicus service en onderhoud werktuigkundige installaties Eerste Monteur service en onderhoud Werktuigkundige

Nadere informatie

Heijmans Avans Minor 2010-2011. Infrastructuur: van knelpunt tot aanbesteding

Heijmans Avans Minor 2010-2011. Infrastructuur: van knelpunt tot aanbesteding Heijmans Avans Minor 2010-2011 Infrastructuur: van knelpunt tot aanbesteding Avans Hogeschool is een topinstituut dat toekomstige beroepsoefenaren opleidt tot excellente professionals, die zichzelf en

Nadere informatie

Engineering. KL Infra Engineering B.V.

Engineering. KL Infra Engineering B.V. Engineering KL Infra Engineering B.V. 1 KL Infra Engineering B.V. is een jong en dynamisch bedrijf wat is gespecialiseerd in de engineering van Ondergrondse Infrastructuur. In deze bedrijfspresentatie

Nadere informatie

Iv-Bouw Iv-Bouw Onderdeel van Iv-Groep Iv-Bouw b.v. www.iv-bouw.nl

Iv-Bouw Iv-Bouw Onderdeel van Iv-Groep Iv-Bouw b.v. www.iv-bouw.nl Iv-Bouw Kennis van techniek is de essentie Iv-Bouw Zorginstellingen, industriële huisvesting, scholen, kantoren en openbare ruimtes. Gebouwen met specifieke doeleinden vragen om specifieke maatoplossingen.

Nadere informatie

Procedure Wijzigen Technische Documenten

Procedure Wijzigen Technische Documenten Procedure Wijzigen Technische Documenten Waterschap Noorderzijlvest. Afvalwaterketenbeheer en Watersysteembeheer. Inhoudsopgave 1. Inleiding... 4 2. Doel 4 3. Toepassingsgebied/definities... 4 3.1 Toepassingsgebied

Nadere informatie

Bedrijvenregister Aan dit rapport kunnen geen rechten worden ontleend 1

Bedrijvenregister Aan dit rapport kunnen geen rechten worden ontleend 1 Toelichting Hieronder treft u het totaaloverzicht van uw erkenningen aan. Uw erkenningsoverzicht Informatie opgehaald op: 07-06-2016 ICT-beheerder (25189) Erkend 07-08-2001 01 Behandelt en handelt incidentmeldingen

Nadere informatie

Lunchlezing. Constructie Sanquin. Bloed, staal en wapening, BIM en 2e draagweg

Lunchlezing. Constructie Sanquin. Bloed, staal en wapening, BIM en 2e draagweg Lunchlezing Constructie Sanquin Bloed, staal en wapening, BIM en 2e draagweg Ir. P.C. van Hennik 31 mei 2011 Inhoudsopgave CAE voorstellen; Design & Build Bouwkundig programma Hoofddraagconstructie Stabiliteit

Nadere informatie

Samenbouwnunits van Fischer- Dat is een slimme keuze!

Samenbouwnunits van Fischer- Dat is een slimme keuze! Samenbouwnunits van Fischer- Dat is een slimme keuze! Met Fischer realiseert u in 3 eenvoudige stappen complete, gebruiksklare koelsystemen voor uw klanten. Succes, door een warme samenwerking binnen de

Nadere informatie

Infrastructuur. GEO-ONDERZOEK Relevante grond(water)parameters en bodemopbouw

Infrastructuur. GEO-ONDERZOEK Relevante grond(water)parameters en bodemopbouw Infrastructuur Advies en ondersteuning binnen de gehele infraketen GEO-ONDERZOEK Relevante grond(water)parameters en bodemopbouw GEO-INFORMATIE Actuele situatie van het project en de omgeving gedetailleerd

Nadere informatie

Partner voor het leveren van alle soorten (industrie) gebouwen.

Partner voor het leveren van alle soorten (industrie) gebouwen. Webru Staal B.V. Eemslandweg 100a 7894 AE Zwartemeer T 0591 317 153 F 0591 316 314 E info@webrustaal.nl I www.webrustaal.nl WEBRU STAAL Partner voor het leveren van alle soorten (industrie) gebouwen. Webru,

Nadere informatie

Energiecentrale op maat

Energiecentrale op maat Solar montagesystemen voor schuine daken Energiecentrale op maat Het rendement van zonnepanelen is voor een belangrijk deel afhankelijk van het montagesysteem waarin ze worden geplaatst. Van der Valk Solar

Nadere informatie

Domotica, ICT en Beveiligingsinstallaties

Domotica, ICT en Beveiligingsinstallaties bepaald door een gemiddelde te berekenen over de afgelopen drie jaar, tenzij de innovatie nieuw in de lijst is. Voor dit onderzoek wordt jaarlijks een netwerk van deskundigen geraadpleegd. De resultaten

Nadere informatie

Conditie van het spoor bepalen

Conditie van het spoor bepalen Conditie van het spoor bepalen O&O-PROJECT Conditie van het spoor bepalen Informatie voor de leerlingen Inhoud 1 Projectinformatie 2 Uitwerking opdracht 3 Vaktaalveld 4 Beroep en opleiding 5 Organisatie

Nadere informatie

elektrotechniek bv elektrotechniek bv MOSSINK MAAKT MEER MOGELIJK Zuiderinslag 12 Postbus 39 3870 CA Hoevelaken T (033) 253 45 81 F (033) 253 58 26

elektrotechniek bv elektrotechniek bv MOSSINK MAAKT MEER MOGELIJK Zuiderinslag 12 Postbus 39 3870 CA Hoevelaken T (033) 253 45 81 F (033) 253 58 26 INSTALLATIETECHNIEK PROJECTVERLICHTING BEVEILIGINGEN INSPECTIES BESTURINGSTECHNIEK INSTALLATIETECHNIEK PROJECTVERLICHTING BEVEILIGINGEN INSPECTIES BESTURINGSTECHNIEK elektrotechniek bv elektrotechniek

Nadere informatie

Ook elektrotechnisch alles goed geregeld

Ook elektrotechnisch alles goed geregeld Ook elektrotechnisch alles goed geregeld Snel en flexibel anticiperen Elektrotechniek staat aan de basis van efficiënt werkende installaties en systemen. De elektrotechnische installatie is het kloppend

Nadere informatie

STERK IN CONSTRUCTIE!

STERK IN CONSTRUCTIE! STERK IN CONSTRUCTIE! INSTALLATIES & CONSTRUCTIES VAN VAN SCHETS SCHETS TOT TOT INSTALLATIE INSTALLATIE EN EN NAZORG NAZORG Van Wijk voert complete ontwerptrajecten uit van machines, metaal- en constructie

Nadere informatie

VTDV. Green office. Hollands Huys Hasselt

VTDV. Green office. Hollands Huys Hasselt VTDV Green office Hollands Huys Hasselt D. Vanstraelen B. Palmers 22 april 2010 VTDV Green office - Hollands Huys Hasselt 1 Profiel Imtech Geeft klanten meetbare toegevoegde waarden Hoogwaardige totaaloplossingen

Nadere informatie

Doel ITANNEX: Verbeteren van de kwaliteit van de bebouwde omgeving en van het proces waarmee het ontworpen, gerealiseerd en beheerd wordt

Doel ITANNEX: Verbeteren van de kwaliteit van de bebouwde omgeving en van het proces waarmee het ontworpen, gerealiseerd en beheerd wordt Doel ITANNEX: Verbeteren van de kwaliteit van de bebouwde omgeving en van het proces waarmee het ontworpen, gerealiseerd en beheerd wordt Aannemers Architectenbureaus Ingenieurs- en Adviesbureaus Installateurs

Nadere informatie

Opleidingstraject (Eerste) Monteur Data/Elektra. Praktijkcentrum VB&I Grote Weegbree BB Wolvega

Opleidingstraject (Eerste) Monteur Data/Elektra. Praktijkcentrum VB&I Grote Weegbree BB Wolvega 2016 2017 Opleidingstraject (Eerste) Monteur Data/Elektra Praktijkcentrum VB&I Grote Weegbree 4-22 8472 BB Wolvega Praktijkcentrum VB&I De doelstelling van Praktijkcentrum VB&I is het opleiden van medewerkers

Nadere informatie

de techniek van cofely

de techniek van cofely de techniek van cofely wel eens van cofely gehoord? Bij Cofely gaat er een wereld voor je open. Monteurs, lassers, calculatoren, werkvoorbereiders, servicetechnici en andere specialisten werken samen aan

Nadere informatie

Elektrotechnische installaties Kostenkengetallen Bouwprojecten

Elektrotechnische installaties Kostenkengetallen Bouwprojecten Elektrotechnische installaties Kostenkengetallen Bouwprojecten Een uitgave van BIM Media bv Samenstelling Uitgever Adres Abonnement Klantenservice Algemene voorwaarden Frank van de Waeter Jan van den Brink

Nadere informatie

BGT beheer. Wouter Botman - Product Manager - NedGraphics. Creëer, beheer & deel digitale gebiedsinformatie. www.nedgraphics.nl

BGT beheer. Wouter Botman - Product Manager - NedGraphics. Creëer, beheer & deel digitale gebiedsinformatie. www.nedgraphics.nl BGT beheer Wouter Botman - Product Manager - NedGraphics Creëer, beheer & deel digitale gebiedsinformatie Agenda Onze BGT software Meten / inwinnen Muteren in NedBGT en mutatieleveringen aan het SVB-BGT

Nadere informatie

OVL Areaal beheer. Samenwerkende gemeentes. TECHTEK engineering b.v

OVL Areaal beheer. Samenwerkende gemeentes. TECHTEK engineering b.v OVL Areaal beheer Samenwerkende gemeentes OVL areaal beheer Primaire doelstelling en realisatie. Wat beheer je? Wat registreer je? Wat wordt er verwacht? Wat voor oplossingen zijn er? Wat beheer je? Bovengronds

Nadere informatie

Internationaal sterk, lokaal betrokken. Nederland - Bulgarije - Duitsland - Ghana - Ierland - Polen - Turkije. www.bartels.nl

Internationaal sterk, lokaal betrokken. Nederland - Bulgarije - Duitsland - Ghana - Ierland - Polen - Turkije. www.bartels.nl Internationaal sterk, lokaal betrokken Nederland - Bulgarije - Duitsland - Ghana - Ierland - Polen - Turkije www.bartels.nl Klantgericht Betrouwbaar Flexibel Praktisch Gerenommeerd Onze kracht: internationaal

Nadere informatie

IEZEN VOOR ECHNIEK. Techniek past beter bij jou dan je denkt. www.rocvantwente.nl/techniektalenten

IEZEN VOOR ECHNIEK. Techniek past beter bij jou dan je denkt. www.rocvantwente.nl/techniektalenten WIJ IEZEN VOOR ECHNIEK Techniek past beter bij jou dan je denkt www.rocvantwente.nl/techniektalenten INLEIDING De technische branche Steeds meer meisjes kiezen voor techniek. Techniek is heel divers, je

Nadere informatie

Contextbeschrijving. Schoonderbeek Installatiegroep. Robin van Heijningen

Contextbeschrijving. Schoonderbeek Installatiegroep. Robin van Heijningen Contextbeschrijving Schoonderbeek Installatiegroep Robin van Heijningen Contextbeschrijving Schoonderbeek Installatiegroep Robin van Heijningen Hillegom 07-10-2012 AD projectleider techniek Voorwoord Dit

Nadere informatie

Domotica, ICT en Beveiligingsinstallaties

Domotica, ICT en Beveiligingsinstallaties Domotica, ICT en Beveiligingsinstallaties Steeds meer systemen zijn straks digitaal, gekoppeld en draadloos. In huis, op het werk en eigenlijk overal. Deze acht innovaties worden in de toekomst alleen

Nadere informatie

CENTRAL SERVICES VAKGEBIEDEN ONTWERP EN STUDIE WERFINRICHTING

CENTRAL SERVICES VAKGEBIEDEN ONTWERP EN STUDIE WERFINRICHTING CENTRAL SERVICES CENTRAL SERVICES VAKGEBIEDEN Topografie Planning Grondmechanica Grondwaterverlaging Ontwerp van funderingen Betontechnologie Staalconstructies Waterdichting Thermische berekeningen Detaillering

Nadere informatie

www.vddonk.nl Glasvezeltechniek Telecommunicatie

www.vddonk.nl Glasvezeltechniek Telecommunicatie www.vddonk.nl Glasvezeltechniek Infratechniek Recreatietechniek Telecommunicatie Voorop in vooruitgang Ontzorgen van de klant, boven en onder de grond Als totaalaanbieder is Gebr. vd Donk altijd bereid

Nadere informatie

Bedrijfsinformatie. Bedrijfsinformatie. Erline Projects B.V. Augustus 2007

Bedrijfsinformatie. Bedrijfsinformatie. Erline Projects B.V. Augustus 2007 2007 Erline Projects B.V. Inhoudsopgave Blz. 1. Introductie 2 2. 3 3. Organisatie 4 4. Marktvisie van onze dienstverlening 5 5. Vormen van onze dienstverlening 6 6. Procesvolgorde van onze dienstverlening

Nadere informatie

DE SPECIALISTEN IN INDUSTRIËLE RENOVATIE

DE SPECIALISTEN IN INDUSTRIËLE RENOVATIE DE SPECIALISTEN IN INDUSTRIËLE RENOVATIE DAKWERKEN BURGERLIJKE BOUWKUNDE VLOERSYSTEMEN SCHILDERWERKEN EN COATINGS GEVELWERKEN WATERDICHTINGSSYSTEMEN ONDERHOUD EN 360 RENOVATIE VAN UW INDUSTRIËLE SITE

Nadere informatie

Brochure DS-CAD. AutoCAD (Building Design Suite) Revit StabiCAD 9 CADAC Techline (3D), technische applicatie 10 (2D)

Brochure DS-CAD. AutoCAD (Building Design Suite) Revit StabiCAD 9 CADAC Techline (3D), technische applicatie 10 (2D) Introductie: DS-CAD is een jong en dynamisch teken- / adviesbureau gespecialiseerd in CAD werkzaamheden in de breedste zin van het woord. DS-CAD is begonnen in juli 2012, met als motto de in 20 jaar werkervaring

Nadere informatie

Functiebeschrijvingen 2018 Functiebeschrijvingen bij de SECT Certificatiematrix 2018

Functiebeschrijvingen 2018 Functiebeschrijvingen bij de SECT Certificatiematrix 2018 Functiebeschrijvingen 2018 Functiebeschrijvingen bij de SECT Certificatiematrix 2018 Document management Versie Datum Auteur/Recensent Aanpassing 0.1 12-07-2018 Philip Hendriks Eerste concept. 0.2 19-09-2018

Nadere informatie

Bijlage Geodetische werkzaamheden en areaalgegevens voor RWS

Bijlage Geodetische werkzaamheden en areaalgegevens voor RWS Bijlage 11-01 Geodetische werkzaamheden en areaalgegevens voor RWS In deze bijlage staat een aantal eisen met betrekking tot geodetische werkzaamheden tijdens de realisatie van het werk én een aantal eisen

Nadere informatie

Imtech Industrial Services

Imtech Industrial Services Imtech Industrial Services Index Imtech NV Imtech Nederland Imtech Industrial Services Disciplines Referenties Contactgegevens Waar zou onze maatschappij zijn zonder techniek? Tunnels Veiligheid Telefonie/data

Nadere informatie

Solar montagesystemen voor schuine daken

Solar montagesystemen voor schuine daken Solar montagesystemen voor schuine daken Snel en eenvoudig te installeren Voor elk type dak Betrouwbaar en bedrijfszeker Geschikt voor elk type zonnepaneel We support your investment Energiecentrale op

Nadere informatie

Wij zijn voor ude optimale partner. Op locatie betekent voor ons overal. Ook bij u.

Wij zijn voor ude optimale partner. Op locatie betekent voor ons overal. Ook bij u. Wij zijn voor ude optimale partner. Op locatie betekent voor ons overal. Ook bij u. Planning Modernisering ja of nee, nu of later. Onze vakmensen geven u graag advies over de optimale oplossing voor uw

Nadere informatie

Opleidingstraject (Eerste) Monteur Data/Elektra. Praktijkcentrum VB&I Vredeweg 1 e 1505 HH Zaandam

Opleidingstraject (Eerste) Monteur Data/Elektra. Praktijkcentrum VB&I Vredeweg 1 e 1505 HH Zaandam 2015 2016 Opleidingstraject (Eerste) Monteur Data/Elektra Praktijkcentrum VB&I Vredeweg 1 e 1505 HH Zaandam Monteur Data/Elektra, niveau 2 De opleiding Monteur Data/Elektra (crebo 92111) is een relatief

Nadere informatie

Overzicht exameninstrumenten op website op basis van Herziene KD's - vanaf cohort 2015

Overzicht exameninstrumenten op website   op basis van Herziene KD's - vanaf cohort 2015 Overzicht exameninstrumenten op website www.esmei.nl op basis van Herziene KD's - vanaf cohort 2015 3.1 Instrumenten die zijn vastgesteld / gevalideerd BIJGEWERK: Goedgekeurd door Screenplatform, Vakcommissie,

Nadere informatie

Je bent de eerste die het vraagt

Je bent de eerste die het vraagt Je bent de eerste die het vraagt Indieningsvereisten constructie voor de vergunningaanvraag Maurice Hermens - VNconstructeurs Dimphy Bruin-Reynhout - COBc VN-constructeurs Iedere gemeente vraagt wat anders,

Nadere informatie

Student Werk Begeleider SLB Begeleider Dosign Begeleider. Martijn van Wijngaarden Klaas Stroosma Kees Knegt Maarten van Geuns

Student Werk Begeleider SLB Begeleider Dosign Begeleider. Martijn van Wijngaarden Klaas Stroosma Kees Knegt Maarten van Geuns De Haagse Hogeschool Persoonlijk Actie Plan Editie 3 persoonlijke gegevens Student M.C. van Wijngaarden Studentnummer 12026840 telefoon mobile +31 (0)6 27 27 10 18 bereikbaarheid werkomgeving +31 (0)182

Nadere informatie

Elektrotechnische oplossingen voor de (glas)tuinbouw

Elektrotechnische oplossingen voor de (glas)tuinbouw Elektrotechnische oplossingen voor de (glas)tuinbouw Transformatorstations Projecten Speciale producten Services Stationautomatisering CREATIVITEIT = STANDAARD PROFESSIONELE PROJECTORGANISATIE De glastuinbouw

Nadere informatie

Service catalogus. Service en kalibratie dienst

Service catalogus. Service en kalibratie dienst Service catalogus Service en kalibratie dienst 02 Inhoud 03 Inhoudsopgave 03 Inhoud 04 Service, wat kunt u verwachten? 05 Wat is Metracare Plus? 07 Kalibreren en justeren 08 gmconline - uw vraagbaak 09

Nadere informatie

Imtech Engineering Support Center

Imtech Engineering Support Center Imtech Engineering Support Center Imtech Engineering Support Center Deskundig partner in engineeringactiviteiten Technologische ontwikkeling Onze samenleving wordt steeds afhankelijker van techniek. Ingenieursafdelingen

Nadere informatie

Algemene Vergadering van Aandeelhouders. 26 april 2013

Algemene Vergadering van Aandeelhouders. 26 april 2013 Algemene Vergadering van Aandeelhouders 26 april 2013 Agenda 1. Terugblik 2012 Profiel Gang van zaken 2012 Installatie Handel Werkkapitaal 2. Vooruitzichten Situatie aanvang 2013 Strategie 2011-2015 Speerpunten

Nadere informatie

Service en onderhoud. Eén telefoontje is genoeg.

Service en onderhoud. Eén telefoontje is genoeg. Service en onderhoud Onze projectmatige werkwijze garandeert snelle en adequate oplossingen. HB Group voert wereldwijd, 24 uur per dag, 7 dagen per week, service en onderhoud uit. Eén telefoontje is genoeg.

Nadere informatie

M.HAM GEEFT U MEER LUCHT M.HAM POWERED BY

M.HAM GEEFT U MEER LUCHT M.HAM POWERED BY M.HAM GEEFT U MEER LUCHT POWERED BY M.HAM M.HAM M.HAM M.HAM geeft u meer lucht M.Ham is gespecialiseerd in doordachte en innovatieve oplossingen bij het aanleggen en onderhouden van systemen voor gecomprimeerd

Nadere informatie

Installatie, Service en Dakwerk. Breman. Samen bijzonder

Installatie, Service en Dakwerk. Breman. Samen bijzonder Installatie, Service en Dakwerk Breman. Samen bijzonder Samen bijzonder Met een groot aantal zelfstandige bedrijven en in totaal zo n 1500 uitstekend opgeleide en sterk gespecialiseerde vakmensen is de

Nadere informatie