Bluclad Open Systeem Het revolutionare pleistersysteem op beluchte gevels.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Bluclad Open Systeem Het revolutionare pleistersysteem op beluchte gevels."

Transcriptie

1 Bluclad Open Systeem Het revolutionare pleistersysteem op beluchte gevels. 1 Ervaar de kracht van een totaalconcept.

2 Strikotherm Bluclad Open Systeem Een meer dan compleet pleisterconcept! 2 De techniek: Continue beluchting voert bouwvocht snel af. Strikotherm introduceert een revolutionair pleister-concept op basis van bestaande geventileerde gevelsystemen: Strikotherm Bluclad Open. Een modern pleister-concept dat snel zijn weg vindt in zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. En dat is logisch. Want waar er wordt gebouwd of gerenoveerd, zijn vochtige gevels het laatste wat je wilt zien. Door het Strikotherm Bluclad Open systeem te gebruiken ontstaat er door continue beluchting een gevelopbouw waaruit het bouwvocht zeer snel wordt afgevoerd! In elke situatie. Daarom kent ons systeem ongekende technische en esthetische mogelijkheden en is het bijvoorbeeld toepasbaar op elke onregelmatige ondergrond doordat stijlen regelwerk flexibel zijn qua maatvoering. Strikotherm Bluclad Open concept biedt de mogelijkheid van een geventileerde gevel van plaatmateriaal, die kleurrijk en naadloos wordt afgewerkt.

3 De toepassing: Flexibele maatvoering voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. 3 De voordelen van het Strikotherm Bluclad Open Systeem. Strikotherm Bluclad Open Systeem: n Continue beluchting via spouw n Snel afgevoerd bouwvocht n Toepasbaarheid op onregelmatige ondergrond n Flexibele maatvoering n Stoot en slagvast n Technisch en esthetisch verantwoord resultaat Drie eenvoudige maar effectieve stappen. Bij het Strikotherm Bluclad Open Systeem leveren wij altijd standaard een montageplan en een verwerkingsinstructie. Maar omdat wij weten dat ieder object zijn eigen kenmerken heeft, leveren wij op aanvraag ook project specifieke richtlijnen. Werken met Strikotherm Bluclad Open Systeem kenmerkt zich door drie stappen: n Bouwkundig stijl- en regelwerk n Plaatmontage n Pleisterapplicatie fig. 1 fig. 2 fig. 3 fig. 4 Het bouwkundige stijl-/regelwerk kan bestaan uit: n Speciaal op HSB (Houtskelet bouw) met regels fig. 1 n Afstandhouders en houten stijlen fig. 2 n Volledig metaal fig. 3 n Volledig hout (verticale stijlen) fig. 4

4 Stabiel woonen werkklimaat 4 Strikotherm Bluclad Open Systeem Als alleen het beste goed genoeg is. Stap1: Bouwkundig Geen object is hetzelfde. Daarom verloopt de constructie volgens een vastgesteld montageplan. Het raamwerk (het door ons al eerder genoemde stijl- en regelwerk), wordt vervolgens op de nieuwe òf bestaande onderconstructie gemonteerd. Hebt u te maken met een houtskeletconstructie dan dient deze voldoende draagkrachtig te zijn. Als de constructie stevig en stabiel genoeg is om gevolgen van krimpen en uitzetting, tordering en windbelasting e.d. op te vangen, is Strikotherm Bluclad Open Systeem dé ideale gevelafwerking. Stap 2: Plaatmontage Strikotherm Bluclad Open Systeem is samengesteld uit plaatmateriaal; type Eternit BluClad. Dit is krimpvrij plaatmateriaal dat bestaat uit calcium silicaten (glas) waardoor er nauwelijks vormveranderingen zullen optreden. De platen worden eenvoudig en snel met roestvrije schroeven bevestigd. De ventilatieopeningen aan de boven-, onder- en zijaansluitingen worden afgewerkt met speciale profielen. (Deze profielen zijn uitgerust met ventilatieopeningen.)

5 De architectuur, het karakter, de kleuren, alles dient ter inspiratie. 5 Stap 3: Pleisterapplicatie Ten slotte wordt er een pleisterlaag aangebracht. Het pleistersysteem bestaat uit een weefsellaag van gewapende grondmortel met een decoratieve afwerking. Het glasvezel is alkalisch bestendig, vangt thermische spanningen op en verdeelt deze. Het glasvezel wordt op de totale oppervlakte aangebracht en op de gevel openingen (ramen) wordt diagonaal een extra weefselstrook geplaatst. Als de grondlaag klaar is wordt er als eindafwerking een decoratieve laag aangebracht. Strikotherm biedt u een ruime keuze aan kleuren en structuren. Waarbij door de ventilatie en de continue afkoeling zelfs donkere kleuren tot de mogelijkheden behoren! Nog even het Strikotherm Bluclad Open Systeem totaalconcept op een rijtje. Strikotherm Bluclad Open Systeem kenmerkt zich door: n Geschiktheid voor bijna alle ondergronden n Verwerking in iedere isolatiedikte n Separate constructie en eindafwerking mogelijkheid. (Waardoor optimale zekerheid) n Geen condensvorming. (Door afkoeling van het pleisteroppervlak) n Haalbaarheid van Brandklasse 1 n Temperatuur- en vochtongevoeligheid n Ideale bouwfysische opbouw n Zeer dampopen eigenschap n Hoge stoot- en slagweerstand, goed bestand tegen mechanische belasting n Naadloze afwerking met stucwerk pleistersysteem, tegelwerk en steenstrips n 1. Bluclad Open pleisterplaat d=10 mm. n 2. R.V.S. schroefmateriaal n 3. Alkalisch bestendig glasvlies weefsel n 4. Spanningsverdelende zeer dampopen mortel- weefsellaag n 5. Decoratieve spachtelpleister eindafwerking

6 Wonen of werken, ons systeem is thuis in elke omgeving 6 Strikotherm Bluclad Open Systeem Oog voor gebruiker en eindresultaat. Strikotherm Bluclad Open Systeem Oog voor gebruiker en eindresultaat. Niet alleen techniek houdt ons bezig. Bij het ontwikkelen hebben we ook gedacht aan andere aspecten waaraan het eindproduct moet voldoen. Strikotherm Bluclad Open Systeem is: n Milieuvriendelijk n Duurzaam n Vorstbestendig n Heeft een hoge graad van geluid- en warmte-isolatie n Vandalismebestendig n Snel en eenvoudig te monteren n Slagregendicht n Ook voor plafonds toepasbaar n In elke kleur mogelijk n Te kiezen in vele structuren We bieden zekerheid en langdurige garantie. We hebben Strikotherm Bluclad Open Systeem in samenwerking met platenfabrikant Eternit nv ontwikkeld. Twee vooraanstaande producenten; één topproduct, Strikotherm-Eternit. Ook hebben wij het systeem langdurig aan testen onderworpen. Zowel in laboratoria als in de praktijk hebben we het systeem op zijn technische en esthetische prestaties onderzocht. De weg ligt nu open naar de Europese markt. Met als uitgangspunt voor succes een eenvoudig marktprincipe; onze experts begeleiden projecten, adviseren en geven verwerkingsrichtlijnen. Onafhankelijke experts waarborgen op hun beurt een degelijke controle. Met de garantie van een lange levensduur en materialen van uitzonderlijk hoge kwaliteit beschikt de (internationale) markt zo over een krachtig gevelconcept dat geheel afgestemd is op de behoeften binnen de bouwwereld.

7 Geïnspireerd door kleur, vorm en structuur. 7 Uw partner in pleisters, Strikotherm. Strikotherm heeft voor nagenoeg elke minerale ondergrond een afwerkingsysteem. Onze meer dan dertigjarige ervaring in de Nederlandse en Europese bouw heeft geresulteerd in een uitgekiend assortiment mortels, sierpleisters, spuitpleisters, afbouwverven en buitengevelisolatiesystemen. Alles ondersteund met doordachte en vernieuwende verwerkingsconcepten. Een assortiment dat altijd up-to-date is omdat we het continu onderhouden en vernieuwen, mede door de intensieve samenwerking met onze internationale partners. Geïnspireerd en gedreven, maar wel met de nodige verantwoordelijkheid! Strikotherm, gezondheid en milieu. Onze uitgebreide research is niet alleen op de markt gericht. We verplichten ons ook te kijken naar de effecten op het milieu en op de gezondheid van de verwerker. Daarom wordt de kwaliteit van onze producten en systemen bewaakt door voortdurend laboratoriumonderzoek en zorgen wij er voor dat de procedures voor onze productie en dienstverlening de ISO 9001 richtlijnen ruimschoots overtreffen. Hierdoor verkrijgen opdrachtgever en aannemer de grootst mogelijke technische, esthetische en economische zekerheid. Een zekerheid waarvan de basis ligt bij de kracht van een totaalconcept; Strikotherm Bluclad Open. Twee vooraanstaande producenten; één topproduct, Strikotherm-Eternit.

8 Service, advies en begeleiding Strikotherm richt zich specifiek op de professionele markt en doet alles om de vakman te ondersteunen. Wij bieden hem de zekerheid dat het werk slaagt, niet alleen door een perfect product maar ook door adviezen, begeleiding op de bouwplaats, garanties en onze Technisch Assortiment Product Service (TAPS). Wij zijn naast leverancier ook een partner voor de opdrachtgever, architect, professionele verwerker en distributeur. Als ondersteuning voor het voorbereiden, detailleren en uitvoeren van gevelisolatiesystemen kunt u deskundige informatie inwinnen bij het Strikotherm Advies Center. Het Advies Center biedt vrijblijvend advies en antwoord op vragen. Het is 24 uur per dag bereikbaar via en tijdens kantooruren ook via het gratis telefoonnummer (alleen in Nederland) Buro Robing ph +31 (0) I fx +31 (0) I info@strikotherm.nl I Lissenveld 9-13 I Postbus 52 I 4940 AB Raamsdonksveer Partners Strikotherm Bluclad Open: Strikolith B.V. Eternit N.V. RET Utrecht (Importeur NL)

MOOI¹ STRIKOLITH BRENGT IDEEËN TOT LEVEN

MOOI¹ STRIKOLITH BRENGT IDEEËN TOT LEVEN MOOI¹ STRIKOLITH BRENGT IDEEËN TOT LEVEN INSPIREREN EN INNOVEREN VOOR DE TOEKOMST Beste relatie, SINDS 1971 Jo van Strien Graag willen wij u inspireren om gezamenlijk te innoveren en grenzen te verleggen

Nadere informatie

PUBLICATIE 24.1. Strikotherm Systeem 300S Ceramique Minerale Steenstripafwerking. 1 van 9 Definitief 11-2013 RCE. Blad: Status: Versie nr: Supervisor:

PUBLICATIE 24.1. Strikotherm Systeem 300S Ceramique Minerale Steenstripafwerking. 1 van 9 Definitief 11-2013 RCE. Blad: Status: Versie nr: Supervisor: 1.0 INLEIDING: Het pure, strakke, robuuste en charme van baksteen helemaal tot zijn recht laten komen kan met het -. Het Strikotherm 300S- systeem is een duurzame oplossing voor het upgraden van objecten

Nadere informatie

Ontdek het perfecte buitengevelisolatiesysteem met Powerwall.

Ontdek het perfecte buitengevelisolatiesysteem met Powerwall. Nieuw systeem Ontdek het perfecte buitengevelisolatiesysteem met Powerwall. Geschikt voor een waaier aan gevelafwerkingen. Studiebureau Omgeving-Mortsel Nieuw systeem Goed isoleren is belangrijk. Voor

Nadere informatie

Laat uw plannen niet in rook opgaan

Laat uw plannen niet in rook opgaan Laat uw plannen niet in rook opgaan ROCKPANEL FS-Xtra, de nieuwe maatstaf in brandveilige gevelbekleding Als architect heeft u maar één ambitie: uw visie op vormgeving op een originele, esthetisch verantwoorde

Nadere informatie

BOUWPLATEN. Voor elke toepassing hebben wij dé juiste oplossing. Nederlandse markt

BOUWPLATEN. Voor elke toepassing hebben wij dé juiste oplossing. Nederlandse markt BOUWPLATEN Voor elke toepassing hebben wij dé juiste oplossing Nederlandse markt Waterbestendig Bestand tegen rotten en schimmels Ademend materiaal Blijft sterk na rechtstreeks contact met water Brandwerend

Nadere informatie

De vele gezichten van kwalitatieve buitengevelisolatie.

De vele gezichten van kwalitatieve buitengevelisolatie. De vele gezichten van kwalitatieve buitengevelisolatie. Het isolatie- en afwerkingsconcept voor buitengevels 1 Isolatieplaat Recticel Insulation Gevelschroef Borgh 3 Gevelbekleding, keuze uit: Deceuninck,

Nadere informatie

MILEXX VOLSCHUIM PROFIELEN

MILEXX VOLSCHUIM PROFIELEN MILEXX VOLSCHUIM PROFIELEN Onderhoudsarme gevels, dakkapellen, dakranden en overstekken Een product van: 3/15 Kleuren rabat/sponningdeel Volschuim dubbel rabat, rabat en sponningdeel Het programma is gemaakt

Nadere informatie

Gevels StoMiral Traditioneel stucwerk. StoMiral Een volledig mineraal assortiment voor traditioneel stucwerk

Gevels StoMiral Traditioneel stucwerk. StoMiral Een volledig mineraal assortiment voor traditioneel stucwerk Gevels StoMiral Traditioneel stucwerk StoMiral Een volledig mineraal assortiment voor traditioneel stucwerk Het strakke stucwerk uiterlijk zoals u dat van Sto gewend bent, maar dan met een 100% minerale

Nadere informatie

MILEXX VOLSCHUIM PROFIELEN

MILEXX VOLSCHUIM PROFIELEN MILEXX VOLSCHUIM PROFIELEN Onderhoudsarme gevels, dakkapellen, dakranden en overstekken Een product van: 999.1600.26 Volschuim dubbel rabat, rabat en sponningdeel Het programma Milexx volschuim profielen

Nadere informatie

Rockwool Soundmaxx akoestisch isolatiesysteem

Rockwool Soundmaxx akoestisch isolatiesysteem Rockwool Soundmaxx akoestisch isolatiesysteem Productomschrijving Rockwool Soundmaxx is een uniek en eenvoudig te monteren akoestisch isolatiesysteem, bestaande uit duurzaam isolatiemateriaal van Rockwool,

Nadere informatie

Isover RKL-31 Façade

Isover RKL-31 Façade NIEUW Isover RKL-31 Façade Compleet isolatiesysteem voor slanke houtskeletbouwgevels www.isover.nl/rkl Nieuwe eisen aan energiebesparing Ontwikkeling EPC-waarden Per 1 januari 2015 zijn de eisen aan energiebesparing

Nadere informatie

Productblad ROCKPANEL Ply

Productblad ROCKPANEL Ply Productblad ROCKPANEL Ply 1 Productbeschrijving ROCKPANEL Ply plaatmateriaal met primerlaag bestaat uit samengeperste minerale wol met een thermohardende kunsthars. De eind (kleur)laag kan op de bouwplaats

Nadere informatie

kunststof gevelbekledingspanelen

kunststof gevelbekledingspanelen editie 2, jaargang 20 2 JAAR *GARANTIE* www.eurotexx.nl kunststof gevelbekledingspanelen potdeksel Uiterst geschikt voor bouw en renovatie van houtskeletbouw dubbel rabat deel Gevelbekledingspanelen Eurotexx

Nadere informatie

BOUWPLATEN. Voor elke toepassing hebben wij dé juiste oplossing. Belgische markt

BOUWPLATEN. Voor elke toepassing hebben wij dé juiste oplossing. Belgische markt BOUWPLATEN Voor elke toepassing hebben wij dé juiste oplossing Belgische markt Waterbestendig Bestand tegen rotten en schimmels Ademend materiaal Blijft sterk na rechtstreeks contact met water Brandwerend

Nadere informatie

Dakrandpanelen. Voor een blijvend mooie uitstraling

Dakrandpanelen. Voor een blijvend mooie uitstraling Dakrandpanelen Voor een blijvend mooie uitstraling Keralit dakranden: de kroon op elke woning! Dakranden vallen vaak niet op, maar zijn een onmisbaar onderdeel van bijna elke woning. Ze vallen pas op als

Nadere informatie

ROCKWOOL SOUNDMAXX Akoestisch isolatiesysteem

ROCKWOOL SOUNDMAXX Akoestisch isolatiesysteem ROCKWOOL SOUNDMAXX Akoestisch isolatiesysteem Productomschrijving ROCKWOOL SOUNDMAXX is een uniek en eenvoudig te monteren akoestisch isolatiesysteem, bestaande uit duurzaam isolatiemateriaal van ROCKWOOL,

Nadere informatie

Volschuim gevelbekleding met exceptionele 3-kleurentechnologie

Volschuim gevelbekleding met exceptionele 3-kleurentechnologie Volschuim gevelbekleding met exceptionele 3-kleurentechnologie 3/2015 Een product van: Bouw het met Wood Design gevelbekleding Ga voor driedimensionaal met Wood Design. Deze volschuim potdeksel gevelbekleding

Nadere informatie

Volschuim gevelbekleding met exceptionele 3-kleurentechnologie

Volschuim gevelbekleding met exceptionele 3-kleurentechnologie Volschuim gevelbekleding met exceptionele 3-kleurentechnologie Een product van: 999.1600.16 Bouw het met Wood Design gevelbekleding 2 Wood Design gevelbekleding Ga voor driedimensionaal met Wood Design.

Nadere informatie

Eter-Backer HD Systeem. Geventileerd gevel- en plafondsysteem. Voor nieuwbouw en renovatie.

Eter-Backer HD Systeem. Geventileerd gevel- en plafondsysteem. Voor nieuwbouw en renovatie. Eter-Backer HD Systeem Geventileerd gevel- en plafondsysteem. Voor nieuwbouw en renovatie. Eén hoogwaardig bouwsysteem Nieuwe en creatieve esthetische mogelijkheden. De eenvoudige oplossing voor slanker

Nadere informatie

Fireboard Maximale brandbescherming voor constructies en afscheidingen

Fireboard Maximale brandbescherming voor constructies en afscheidingen Fireboard 02/2009 Fireboard Maximale brandbescherming voor constructies en afscheidingen Knauf, uw partner in afbouw Knauf is een producent van innoverende afbouwmaterialen, systemen en gereedschap die

Nadere informatie

De vele gezichten van kwalitatieve buitengevelisolatie.

De vele gezichten van kwalitatieve buitengevelisolatie. De vele gezichten van kwalitatieve buitengevelisolatie. Het isolatie- en afwerkingsconcept voor buitengevels 1 Powerwall isolatieplaat van Recticel Insulation Facafix-gevelschroef van Borgh 3 Gevelbekleding,

Nadere informatie

Afbouwplaat voor vloer, wand en plafond.

Afbouwplaat voor vloer, wand en plafond. Gamma 2009 Afbouwplaat voor vloer, wand en plafond. www.hydropanel.nl OPBOUW EN VERWERKING Schokbestendig Geluidsisolerend Brandwerend Waterbestendig Mogelijke afwerkingen Tegelen Schilderen Behangen Binnenpleisters

Nadere informatie

TOEPASSINGSRICHTLIJN Duripanel steunplaat voor sierpleister op isolatie

TOEPASSINGSRICHTLIJN Duripanel steunplaat voor sierpleister op isolatie 1. Algemeen Deze toepassingsrichtlijnen zijn specifiek bedoeld voor de bevestiging van Siniat Duripanel platen als steunplaat voor thermische gevelisolatie met een variabele decoratieve afwerking, op een

Nadere informatie

Knauf Skin Gevelisolatie. Gevelisolatie in de vertrouwde Knauf kwaliteit. Knauf Skin Gevelisolatie

Knauf Skin Gevelisolatie. Gevelisolatie in de vertrouwde Knauf kwaliteit. Knauf Skin Gevelisolatie Knauf Skin Gevelisolatie Gevelisolatie in de vertrouwde Knauf kwaliteit Knauf Skin Gevelisolatie Voordelen voor de gebruiker Knauf levert complete oplossingen voor wanden, vloeren en plafonds van hoogstaande

Nadere informatie

Profort. Algemene informatie. Het professionele gevelbekledingssysteem. massief kunststof paneel. Eenvoudige & snelle montage.

Profort. Algemene informatie. Het professionele gevelbekledingssysteem. massief kunststof paneel. Eenvoudige & snelle montage. Profort Het professionele gevelbekledingssysteem Algemene informatie Eenvoudige & snelle montage Onderhoudsarm Kunststof gevelbekleding Brandklasse 2 Duurzaam Kleurecht 10 jaar garantie Milieuvriendelijk

Nadere informatie

DE MEEST VEELZIJDIGE OPLOSSING GEÏNSPIREERD DOOR DE NATUUR

DE MEEST VEELZIJDIGE OPLOSSING GEÏNSPIREERD DOOR DE NATUUR INSPIRED BY NATURE DE MEEST VEELZIJDIGE OPLOSSING GEÏNSPIREERD DOOR DE NATUUR HERAKLITH, NATUURLIJK EEN DUURZAME OPLOSSING Heraklith houtwol is van nature duurzaam. Bij de productie van de houtwol platen

Nadere informatie

Uw Profort verkooppunt: Fetim Professional. Tel.: 020 580 5285. Email: professional@fetim.nl. www.fetimprofessional.nl. www.frontsandfronts.

Uw Profort verkooppunt: Fetim Professional. Tel.: 020 580 5285. Email: professional@fetim.nl. www.fetimprofessional.nl. www.frontsandfronts. Uw Profort verkooppunt: Fetim Professional Tel.: 020 580 5285 Email: professional@fetim.nl www.fetimprofessional.nl www.frontsandfronts.nl F3223/001 3223/008 NL versie versie 06/2007 01/2010 Profort Het

Nadere informatie

onderhoudsadvies Daalder 15, 5753 SZ Deurne, Postbus 133, 5750 AC Deurne, T. 0493-351178, F. 0493-351179, info@isovero.nl, www.isovero.

onderhoudsadvies Daalder 15, 5753 SZ Deurne, Postbus 133, 5750 AC Deurne, T. 0493-351178, F. 0493-351179, info@isovero.nl, www.isovero. onderhoudsadvies Daalder 15, 5753 SZ Deurne, Postbus 133, 5750 AC Deurne, T. 0493-351178, F. 0493-351179, info@isovero.nl, www.isovero.nl Gefeliciteerd! Gefeliciteerd! Uw nieuwe leef- en/of werkomgeving

Nadere informatie

PROFORT. Het professionele gevelbekledingssysteem. Eenvoudige & snelle montage. Onderhoudsarm. Kunststof gevelbekleding. Duurzaam.

PROFORT. Het professionele gevelbekledingssysteem. Eenvoudige & snelle montage. Onderhoudsarm. Kunststof gevelbekleding. Duurzaam. PROFORT Het professionele gevelbekledingssysteem Eenvoudige & snelle montage Onderhoudsarm Kunststof gevelbekleding Duurzaam Kleurecht 10 jaar garantie Milieuvriendelijk Recyclebaar KOMO attest-met-productcertificaat

Nadere informatie

PUBLICATIE Strikotherm Gevelisolatie APU-profielen. 1 van 10 Definitief CEV. Blad: Status: Supervisor: 1. INLEIDING:

PUBLICATIE Strikotherm Gevelisolatie APU-profielen. 1 van 10 Definitief CEV. Blad: Status: Supervisor: 1. INLEIDING: 1. INLEIDING: Het APU-profiel bestaat uit verscheidene functionele onderdelen, waarbij de combinatie hiervan het grote voordeel is van deze profielen. 1. Profiel met pleisteraanslag 2. PE-Afdichtingsband

Nadere informatie

FERMACELL HD plaat. De buitengevelplaat Produktinformatie

FERMACELL HD plaat. De buitengevelplaat Produktinformatie De buitengevelplaat Produktinformatie 2 Inklusief bescherming tegen weersinvloeden Meerdere eisen? Één product. Voor gevelafdichting bij de houtskeletbouw moest tot nu toe gebruik gemaakt worden van verschillende

Nadere informatie

TOEPASSINGSRICHTLIJN Geventileerde voorhanggevel Bluclad steunplaat voor sierpleisters

TOEPASSINGSRICHTLIJN Geventileerde voorhanggevel Bluclad steunplaat voor sierpleisters Geventileerde voorhanggevel Bluclad steunplaat voor sierpleisters 1. Algemeen Deze toepassingsrichtlijnen zijn specifiek bedoeld voor de bevestiging van Siniat bouwplaten als steunplaat voor sierpleister

Nadere informatie

Bouwplaten GEVELSTEUNPLAAT VOOR SIERPLEISTER TOEPASSINGSRICHTLIJNEN 1

Bouwplaten GEVELSTEUNPLAAT VOOR SIERPLEISTER TOEPASSINGSRICHTLIJNEN 1 Bouwplaten GEVELSTEUNPLAAT VOOR SIERPLEISTER TOEPASSINGSRICHTLIJNEN 1 1. ALGEMEEN Deze toepassingsrichtlijnen zijn specifiek bedoeld voor de bevestiging van ETERNIT bouwplaten als steunplaat voor sierpleister

Nadere informatie

Details buitengevelisolatie

Details buitengevelisolatie Details buitengevelisolatie houtskeletbouw (HSB) Technostuc systemen - Buro Robing Design b.v. Bedrijvenpark Twente 322 E NL 7602 KL Almelo T. +31-(0)53-4330360 F. +31-(0)53-4352111 E. info@technostuc.nl

Nadere informatie

FECH-JET-SYSTEM VOOR TOEPASSING IN SANDWICH GEVELSYSTEMEN FECH-BENELUX.NL

FECH-JET-SYSTEM VOOR TOEPASSING IN SANDWICH GEVELSYSTEMEN FECH-BENELUX.NL MAD AAR 5J ERT 2 D E S E I N GE RMANY FECH-JET-SYSTEM VOOR TOEPASSING IN SANDWICH GEVELSYSTEMEN FECH-BENELUX.NL REVOLUTIONAIR KOZIJNSYSTEEM UNIEK NAADLOOS ONTWERP HOOGWAARDIGE ARCHITECTONISCHE UITSTRALING

Nadere informatie

TOEPASSINGSRICHTLIJN Duripanel steunplaat voor sierpleister op isolatie

TOEPASSINGSRICHTLIJN Duripanel steunplaat voor sierpleister op isolatie 1. Algemeen Deze toepassingsrichtlijnen zijn specifiek bedoeld voor de bevestiging van Siniat Duripanel platen als steunplaat voor thermische gevelisolatie met een variabele decoratieve afwerking, op een

Nadere informatie

Toepassingsrichtlijnen Bluclad GEVELSTEUNPLAAT voor sierpleister

Toepassingsrichtlijnen Bluclad GEVELSTEUNPLAAT voor sierpleister Toepassingsrichtlijnen Bluclad GEVELSTEUNPLAAT voor sierpleister 1. Algemeen Deze toepassingsrichtlijnen zijn specifiek bedoeld voor de bevestiging van RET bouwplaten als steunplaat voor sierpleister op

Nadere informatie

CREËER EEN NIEUWE WERELD MET NUL OP DE METER. Creëer een nieuwe wereld.

CREËER EEN NIEUWE WERELD MET NUL OP DE METER. Creëer een nieuwe wereld. CREËER EEN NIEUWE WERELD MET NUL OP DE METER Agenda 1. Korte geschiedenis 2. Energie besparen is isoleren 3. De uitdaging en Nul op de Meterwoning 4. Verschillende manieren van gevelafwerking 5. Ten slotte

Nadere informatie

Volschuim gevelbekleding met exceptionele 3-kleurentechnologie

Volschuim gevelbekleding met exceptionele 3-kleurentechnologie Volschuim gevelbekleding met exceptionele 3-kleurentechnologie Een product van: 999.1600.16 Bouw het met Wood Design gevelbekleding Ga voor driedimensionaal met Wood Design. Deze volschuim potdeksel gevelbekleding

Nadere informatie

De mogelijkheden van EPS met Polyurea. in beeld

De mogelijkheden van EPS met Polyurea. in beeld De mogelijkheden van EPS met Polyurea in beeld Materiaal - 01 Polyurea - algemeen Polyurea hotspray coatings Droog in seconden Polyurea coatings zijn hoog reactief en harden binnen enkele seconden uit.

Nadere informatie

GEPATENTEERD. IsoBouw SlimFort P R O D UC T. De beste isolatie-oplossing voor droge gevelbekleding. www.isobouw.nl/slimfort

GEPATENTEERD. IsoBouw SlimFort P R O D UC T. De beste isolatie-oplossing voor droge gevelbekleding. www.isobouw.nl/slimfort P R O D UC T GEPATENTEERD De beste isolatie-oplossing voor droge gevelbekleding www.isobouw.nl/slimfort SlimFort GEPATENTEERD De beste isolatie-oplossing voor droge gevelbekleding Verwerking Stap 1: Isoleren

Nadere informatie

GEPATENTEERD. IsoBouw SlimFort P R O D UC T. De beste isolatie-oplossing voor droge gevelbekleding. www.isobouw.nl/slimfort

GEPATENTEERD. IsoBouw SlimFort P R O D UC T. De beste isolatie-oplossing voor droge gevelbekleding. www.isobouw.nl/slimfort P R O D UC T GEPATENTEERD De beste isolatie-oplossing voor droge gevelbekleding www.isobouw.nl/slimfort SlimFort GEPATENTEERD De beste isolatie-oplossing voor droge gevelbekleding In recordtempo de beste

Nadere informatie

Om splinterige boorgaten te voorkomen moet er onder de HPL-plaat, hardhout of multiplex worden gelegd. In het algemeen wordt een

Om splinterige boorgaten te voorkomen moet er onder de HPL-plaat, hardhout of multiplex worden gelegd. In het algemeen wordt een Owokern HPL Technische informatie. Boren Om splinterige boorgaten te voorkomen moet er onder de HPL-plaat, hardhout of multiplex worden gelegd. In het algemeen wordt een spiraalboor (HSS) gebruikt om te

Nadere informatie

Complex zetwerk ter verfraaiing van gevels

Complex zetwerk ter verfraaiing van gevels Complex zetwerk ter verfraaiing van gevels Complex zetwerk en gevelbekleding in aluminium of staal ter verfraaiing van gevels. Toepasbaar voor kantoren schoolgebouwen appartementen winkelcentra ziekenhuizen

Nadere informatie

MULTITEXX GEVELBEKLEDING

MULTITEXX GEVELBEKLEDING MULTITEXX Modern sponningdeel met verfijnde V-groef Een product van: 999.1600.06 MULTITEXX Een moderne uitstraling met Multitexx gevelbekleding Multitexx gevelbekleding kenmerkt zich door een unieke oppervlakte

Nadere informatie

Verwerkingsvoorschrift voor het monteren en afwerken van naadloze akoestische plafonds

Verwerkingsvoorschrift voor het monteren en afwerken van naadloze akoestische plafonds Techniek TBA-Richtlijn plafond en wand 3.7 Verwerkingsvoorschrift voor het monteren en afwerken van naadloze akoestische plafonds januari 2018 Aansprakelijkheid Stichting Technisch Bureau Afbouw (TBA)

Nadere informatie

Sto Isoned bv Interieur. Sto akoestiek

Sto Isoned bv Interieur. Sto akoestiek Sto Isoned bv Interieur Sto akoestiek StoSilent Panel Deze brochure geeft u een overzicht van ons assortiment op het gebied van akoestische plafondsystemen. Hieronder behandelen we als eerste het StoSilent

Nadere informatie

editie 1, jaargang 2012 JAAR kunststof gevelbekledings- en dakrandpanelen

editie 1, jaargang 2012 JAAR  kunststof gevelbekledings- en dakrandpanelen editie, jaargang 202 2 JAAR *GARANTIE* www.eurotexx.nl kunststof gevelbekledings- en dakrandpanelen potdeksel dakrand dubbel rabat deel Gevelbekledingspanelen Eurotexx is een gevelbekleding dat met name

Nadere informatie

Na-isoleren van bestaande buitenmuren

Na-isoleren van bestaande buitenmuren Na-isoleren van bestaande buitenmuren Buitengevelisolatie Hoe isoleer je bestaande buitenmuren: in de spouw, aan de binnenzijde of aan de buitenzijde? In deze reeks artikels zetten we de verschillende

Nadere informatie

Ontdek het perfecte buitengevelisolatiesysteem met Powerwall.

Ontdek het perfecte buitengevelisolatiesysteem met Powerwall. Nieuw systeem Ontdek het perfecte buitengevelisolatiesysteem met Powerwall. Geschikt voor een waaier aan gevelafwerkingen. Studiebureau Omgeving-Mortsel Nieuw systeem Goed isoleren is belangrijk. Voor

Nadere informatie

Prefab licht beton PRINS. Prefab licht betonnen gevel elementen. gevel producten

Prefab licht beton PRINS. Prefab licht betonnen gevel elementen. gevel producten Prefab licht beton Prefab licht beton Prefab licht betonnen gevel elementen PRINS gevel producten Thermodur en Prins Gevel Producten De economische oplossing voor uw creatieve vrijheid Thermodur gevel

Nadere informatie

Details buitengevelisolatie Diffutherm

Details buitengevelisolatie Diffutherm Details buitengevelisolatie Diffutherm PAVATEX BENELUX bv T +31 (0)53-4331769 F +31 (0)53-4352111 E info@pavatex.nl www.pavatex.nl 411, 412, 431, 432 511, 512, 531 311, 331 213, 233, 243 212, 232, 242

Nadere informatie

Bij montage dient men rekening te houden met 3 belangrijke randvoorwaarden:

Bij montage dient men rekening te houden met 3 belangrijke randvoorwaarden: Opslag en transport Om beschadiging, vervorming en vervuiling van de gevelbekleding te voorkomen dient men bij transport en de opslag zorgvuldig te werk te gaan. De delen dienen schoon, droog en vlak getransporteerd

Nadere informatie

Geluiddempende roosters Maatwerk roosters

Geluiddempende roosters Maatwerk roosters Brandwerende producten Brandwerende kleppen, ventielen en roosters Geluiddempende roosters Maatwerk roosters Specialist in ventilatie Brandwerende kleppen Omschrijving Vlinderbrandkleppen zijn ontworpen

Nadere informatie

BPB. Gyproc gipskartonplaten. BPB, uw gids in gips.

BPB. Gyproc gipskartonplaten. BPB, uw gids in gips. BPB Gyproc gipskartonplaten BPB, uw gids in gips. 4 1 Gyproc gipskartonplaten 1.1 Gyproc AK, WK, VK Gyproc gipskartonplaten bestaan uit een kern van gips en een ommanteling van karton. Ze zijn veelzijdig

Nadere informatie

DUURZAAM BOUW & WOONCONCEPT FAB5+ BOUWEN MET FAB5+

DUURZAAM BOUW & WOONCONCEPT FAB5+ BOUWEN MET FAB5+ DUURZAAM BOUW & WOONCONCEPT FAB5+ BOUWEN MET FAB5+ BOUWEN MET FAB5+ FAB5+ DUURZAAM BOUW & WOONCONCEPT 02 Inhoud Introductie 3 Het 5S-bouwsysteem? 5 Waarom 5S gebruiken? 7 Isolatiewaarde 11 De praktijk

Nadere informatie

Profort. Het professionele gevelbekledingssysteem. Slag- en stootvast. Massieve toplaag in RAL kleur. Brandklasse 2. Zeer onderhoudsvriendelijk

Profort. Het professionele gevelbekledingssysteem. Slag- en stootvast. Massieve toplaag in RAL kleur. Brandklasse 2. Zeer onderhoudsvriendelijk Profort Het professionele gevelbekledingssysteem Slag- en stootvast Massieve toplaag in RAL kleur Brandklasse 2 Zeer onderhoudsvriendelijk Eenvoudige montage 100% recyclebaar 10 jaar garantie KOMO attest-met-productcertificaat

Nadere informatie

Natuurgetrouwe nerfstructuur gevelpanelen

Natuurgetrouwe nerfstructuur gevelpanelen GEVELBEKLEDING EN DAKRANDEN Natuurgetrouwe nerfstructuur gevelpanelen Een product van: 3/2015 GEVELBEKLEDING EN DAKRANDEN Kies voor kwaliteit en bouw het duurzaam en bewust met Eurotexx, een echte blikvanger.

Nadere informatie

Gevel Gevelafwerking Keramische steenstrips. StoTherm Vario met keramische steenstrips Tijdloos isoleren, innovatief vormgeven

Gevel Gevelafwerking Keramische steenstrips. StoTherm Vario met keramische steenstrips Tijdloos isoleren, innovatief vormgeven Gevel Gevelafwerking Keramische steenstrips StoTherm Vario met keramische steenstrips Tijdloos isoleren, innovatief vormgeven Thermische isolatie, afgewerkt met keramische steenstrips De combinatie van

Nadere informatie

Hét bouwsysteem dat zich aanpast aan uw wensen...

Hét bouwsysteem dat zich aanpast aan uw wensen... Hét bouwsysteem dat zich aanpast aan uw wensen... Marktgerichte producten De bouwmarkt evolueert voortdurend. Met een aangepast productengamma wil Xella optimaal op de veranderingen inspelen. De nieuwe

Nadere informatie

met betonsteenstrippen

met betonsteenstrippen & met betonsteenstrippen Iso&Stripes met betonsteenstrippen, duurzaam isoleren én stijlvol afwerken. Willco Products ontwikkelde met het WILLCO Iso&Stripes Systeem een totaaloplossing voor zowel het isoleren

Nadere informatie

INNCEMPRO HOUTVEZELCEMENTPLAAT

INNCEMPRO HOUTVEZELCEMENTPLAAT INNCEMPRO, UW IMPORTEUR VAN EUROPA S GROOTSTE PRODUCENT VAN HOUTVEZELCEMENTPLATEN. INNCEMPRO HOUTVEZELCEMENTPLAAT De INNCEMPRO, houtvezelcementplaat, is een hoogwaardig plaatmateriaal met buitengewone

Nadere informatie

Iso&Stripes, duurzaam isoleren én vertrouwd afwerken.

Iso&Stripes, duurzaam isoleren én vertrouwd afwerken. & Iso&Stripes, duurzaam isoleren én vertrouwd afwerken. Willco Products ontwikkelde met het WILLCO Iso&Stripes Systeem een totaaloplossing voor zowel het isoleren als renoveren van gevels. De doordachte

Nadere informatie

Akoestisch Isolatiesysteem

Akoestisch Isolatiesysteem Productomschrijving COMPONENTEN EN MAATVOERING Rockwool Soundmaxx is een uniek en eenvoudig te monteren akoestisch isolatiesysteem, bestaande uit duurzaam isolatiemateriaal van Rockwool, lichte metalen

Nadere informatie

gras Weet hoe hout werkt

gras Weet hoe hout werkt gras Weet hoe hout werkt Plafond- & Gevelbekleding Introductie Gras weet hoe hout werkt Onze kennis van de vele soorten gevel- en plafondbekleding, de bewerking en de verwerking ervan is groot. U krijgt

Nadere informatie

Nieuw: + Mat uiterlijk + Woodgrain structuur

Nieuw: + Mat uiterlijk + Woodgrain structuur Nieuw: + Mat uiterlijk + Woodgrain structuur Slag- en stootvast Massieve toplaag Brandklasse B Zeer onderhoudsvriendelijk Eenvoudige montage Gemaakt van 90% gerecycled materiaal 100% recyclebaar 10 jaar

Nadere informatie

STS 71-2 Systemen voor de buitenisolatie van gevels STS 71-2 Voorstelling

STS 71-2 Systemen voor de buitenisolatie van gevels STS 71-2 Voorstelling STS 71-2 Systemen voor de buitenisolatie van gevels 1 STS 71-2 Voorstelling STS? Onderwerp van de STS 71-2 Prestaties? Prestaties in de STS 71-2 Realisatie van prestaties op de bouwplaats 2 1 STS 71-2

Nadere informatie

Ki-Kern Massieve kunststofplaat Algemene informatie voor bouw en industrie Eenvoudige montage Onderhoudsarm Zeer duurzaam Brandklasse C

Ki-Kern Massieve kunststofplaat Algemene informatie voor bouw en industrie Eenvoudige montage Onderhoudsarm Zeer duurzaam Brandklasse C Ki-Kern Massieve kunststofplaat voor bouw en industrie Algemene informatie Eenvoudige montage Onderhoudsarm Zeer duurzaam Brandklasse C Kleurbestendig Milieuvriendelijk Hoge vormstabiliteit Slag- en stootvast

Nadere informatie

Canexel. Algemene informatie. Houten gevelbekleding. Eenvoudige & snelle montage. Onderhoudsarm. Natuurlijk ogende houtstructuur

Canexel. Algemene informatie. Houten gevelbekleding. Eenvoudige & snelle montage. Onderhoudsarm. Natuurlijk ogende houtstructuur Canexel Houten gevelbekleding Algemene informatie Eenvoudige & snelle montage Onderhoudsarm Natuurlijk ogende houtstructuur Keiharde, weerbestendige toplaag Duurzaam 25 jaar garantie op basismateriaal

Nadere informatie

PRODUCTBLADEN 2.2.1 GT GEVENTILEERDE SYSTEMEN 2.2.1.1 OP HOUTEN STIJL- EN OF REGELWERK 1.2.1 2.2 DETAILLERINGEN

PRODUCTBLADEN 2.2.1 GT GEVENTILEERDE SYSTEMEN 2.2.1.1 OP HOUTEN STIJL- EN OF REGELWERK 1.2.1 2.2 DETAILLERINGEN 1.2.1 2.2 DETAILLERINGEN PRODUCTBLADEN 2.2.1 GT GEVENTILEERDE SYSTEMEN 2.2.1.1 OP HOUTEN STIJL- EN OF REGELWERK blad 1 uit 6 Open gevel en dichte gevel Bij de verticale toepassing van Rockpanel gevelbekleding

Nadere informatie

it. stopt wachttijden op de bouwplaats

it. stopt wachttijden op de bouwplaats it. stopt wachttijden op de bouwplaats pleister- generatie met gecontroleerde doorhardingstijden Wachttijden op de bouwplaats? it. stopt wachttijden op de bouwplaats. pleistergeneratie met gecontroleerde

Nadere informatie

Maatwerk roosters Brandwerende roosters Geluiddempende roosters

Maatwerk roosters Brandwerende roosters Geluiddempende roosters Maatwerk roosters Brandwerende roosters Geluiddempende roosters Specialist in ventilatie Maatwerk roosters U kunt bij ons terecht voor een uitgebreid standaard assortiment ventilatie roosters, gemaakt

Nadere informatie

Binnenwand. Algemeen. Productvoordelen. Samenstelling:

Binnenwand. Algemeen. Productvoordelen. Samenstelling: Binnenwand Algemeen Ultralight Floor wandelementen worden opgebouwd uit een skelet van C-profielen, geïsoleerd met minerale wol en beplaat met slagkrachtige cementgebonden gipsvezelplaten. Hierdoor blijft

Nadere informatie

Binnenwand. Algemeen. Productvoordelen. Samenstelling:

Binnenwand. Algemeen. Productvoordelen. Samenstelling: Binnenwand Algemeen Steelframe Concrete Floor wandelementen worden opgebouwd uit een skelet van C-profielen, geïsoleerd met minerale wol en beplaat met slagkrachtige cementgebonden gipsvezelplaten. Hierdoor

Nadere informatie

BM Kunststof Systemen voor afvoer van rookgassen en toevoer van verbrandingslucht

BM Kunststof Systemen voor afvoer van rookgassen en toevoer van verbrandingslucht BM Kunststof Systemen voor afvoer van rookgassen en toevoer van verbrandingslucht Perfectie in aluminium, rvs en... kunststof Naast vele aluminium en rvs onderdelen produceren en leveren Burgerhout en

Nadere informatie

CASE STUDY: REDEMPTORIST

CASE STUDY: REDEMPTORIST : REDEMPTORIST Gent, België Innovatief totaalconcept voor gevels en vliesgevels VOORNAAMSTE GEGEVENS & UITDAGINGEN: Voornaamste gegevens Sector: Studentenhuisvesting Klant: Orde van de Paters Redemptoristen

Nadere informatie

PD 68 P/55.1. Overzicht. Luchtgeluidisolatie D nt,a,k : -- db Contactgeluidsisolatie L nt,a : -- db Brandwerendheid: 20 minuten 1

PD 68 P/55.1. Overzicht. Luchtgeluidisolatie D nt,a,k : -- db Contactgeluidsisolatie L nt,a : -- db Brandwerendheid: 20 minuten 1 Overzicht Systeemcode: Luchtgeluidisolatie D nt,a,k : -- db Contactgeluidsisolatie L nt,a : -- db Brandwerendheid: 20 minuten 1 Dikte: 68 mm Beplating: 1x Gyproc A 12,5 Draagsysteem: PlaGyp D Plaatdragend

Nadere informatie

De houten gevel Brand en onderhoudsaspecten. Olav Pouw

De houten gevel Brand en onderhoudsaspecten. Olav Pouw Brand en onderhoudsaspecten Olav Pouw Inhoud De houten gevel; -brandeisen in het nieuwe bouwbesluit -brandprestaties van hout De houten gevel; -ontwerp en detaillering -afwerking en onderhoud Project Broekerhaven

Nadere informatie

INFOBLAD 16 STRIKOTHERM GEVELISOLATIE APU-profielen

INFOBLAD 16 STRIKOTHERM GEVELISOLATIE APU-profielen 1. Inleiding Het APU-profiel bestaat uit verscheidene functionele onderdelen, waarbij de combinatie hiervan het grote voordeel is van deze profielen. 1. Profiel met pleisteraanslag 2. PE-Afdichtingsband

Nadere informatie

BDA Verklaring. Opdrachtnr. : 08-G-0026

BDA Verklaring. Opdrachtnr. : 08-G-0026 Opdrachtgever : J.F. Kennedylaan 59, NL-5555 XC Valkenswaard, Opdrachtnr. : 08-G-0026 Opdracht : Onderzoek naar de duurzame functionaliteit van 3Fpanel gevelpanelen en boeiboorddelen alsmede de kwaliteitsbewaking

Nadere informatie

Bluclad gevelsteunplaat voor sierpleister

Bluclad gevelsteunplaat voor sierpleister Geventileerde voorzetgevel 1 Algemeen Deze toepassingsrichtlijnen zijn specifiek bedoeld voor de bevestiging van ETERNIT bouwplaten als steunplaat voor sierpleister op een houten draagstructuur voor een

Nadere informatie

Menuiserite DG windscherm: niet structureel TOEPASSINGSRICHTLIJNEN

Menuiserite DG windscherm: niet structureel TOEPASSINGSRICHTLIJNEN 1 Algemeen Deze toepassingsrichtlijnen zijn specifiek bedoeld voor de bevestiging van ETERNIT bouwplaten als windscherm op een houten draagstructuur. Het windscherm heeft als doel de gevel winddicht te

Nadere informatie

SHR. test. adviseert. deelt kennis in de bouw

SHR. test. adviseert. deelt kennis in de bouw SHR test adviseert deelt kennis in de bouw 1 SHR is dé test- en kennispartner voor bouw en bouw gerelateerde producten. In eigen laboratorium testen wij eindproducten en producten in ontwikkeling Wij adviseren

Nadere informatie

LaDura Premium. De stootvaste, vezelversterkte gipskartonplaat

LaDura Premium. De stootvaste, vezelversterkte gipskartonplaat De stootvaste, vezelversterkte gipskartonplaat 2 PREMIUM een bijzonder stootvaste gipskartonplaat die echt uitsluitend voordelen met zich meebrengt PREMIUM 3 PREMIUM: voor echt elke toepassing het perfecte

Nadere informatie

Detailboek Gevelisolatie

Detailboek Gevelisolatie Detailboek Gevelisolatie 06 05 04 12 13 08 07 02 01 14 11 03 09 10 15 Voorgevel nummer - leider - 06 05 04 02 07 01 03 09 Achtergevel nummer - leider - 16 17 06 16 02 01 03 16 10 15 Kopgevel nummer - leider

Nadere informatie

Sto-Ecoshapes Nieuwe mogelijkheden voor individueel design

Sto-Ecoshapes Nieuwe mogelijkheden voor individueel design Navigation1 Gevels Gevelbekleding Navigation2 Sto-Ecoshapes Navigation3 Sto-Ecoshapes Nieuwe mogelijkheden voor individueel design Details, illustraties, algemene technische informatie en diagrammen in

Nadere informatie

Haute couture in de sociale woningbouw

Haute couture in de sociale woningbouw ROCKPANEL CASE STUDY 1/2013 Haute couture in de sociale woningbouw Een gevelrenovatie die het gebouw transformeert tot een modern stadsjuweel We hebben een puur functioneel en onaantrekkelijk geveloppervlak

Nadere informatie

Wie Zijn Wij. Duurzaam Milieubewust Betrouwbaar Vertrouwen

Wie Zijn Wij. Duurzaam Milieubewust Betrouwbaar Vertrouwen Wie Zijn Wij Wij zijn PIF Isolatie en zijn het meest veelzijdige isolatie materiaal voor nieuwbouw en renovatie. Door onze unieke eigenschappen combineren wij de hoge Rc waarden van EPS en PIR platen met

Nadere informatie

Verweij Houttechniek, dé slimme systeempartner in duurzame ramen, deuren, kozijnen en prefab producten.

Verweij Houttechniek, dé slimme systeempartner in duurzame ramen, deuren, kozijnen en prefab producten. Verweij Houttechniek, dé slimme systeempartner in duurzame ramen, deuren, kozijnen en prefab producten. verweij-ht.nl 2 3 Verweij Houttechniek Verweij Houttechniek, dé slimme systeempartner. Uw partner,

Nadere informatie

Details buitengevelisolatie

Details buitengevelisolatie Details buitengevelisolatie steenachtige gevel Technostuc systemen - Buro Robing Design b.v. Bedrijvenpark Twente 322 E NL 7602 KL Almelo T. +31-(0)53-4330360 F. +31-(0)53-4352111 E. info@technostuc.nl

Nadere informatie

RubberShell SA Innovatief zelfklevend EPDM membraan

RubberShell SA Innovatief zelfklevend EPDM membraan RubberShell SA Innovatief zelfklevend EPDM membraan RubberShell SA Een vernieuwende technologie voor het eenvoudig, snel en veilig afdichten van gebouwen. RubberShell SA is een uniek, glasvezel versterkte

Nadere informatie

Gevelplaten monteren met de helpende hand van het Innotec Project Lijm Systeem

Gevelplaten monteren met de helpende hand van het Innotec Project Lijm Systeem INNOTEC PROJECT LIJM SYSTEEM Gevelplaten monteren met de helpende hand van het Innotec Project Lijm Systeem Steen, hout, staal, aluminium, kunststof: Gevelbekleding is er in allerlei soorten en maten.

Nadere informatie

Rinaldostraat 12 Postbus 90-6950 AB Dieren Telefoon: 0313-414395 Telefax: 0313-450144 www.vdveenschilders.nl E-mail: info@vdveenschilders.

Rinaldostraat 12 Postbus 90-6950 AB Dieren Telefoon: 0313-414395 Telefax: 0313-450144 www.vdveenschilders.nl E-mail: info@vdveenschilders. Rinaldostraat 12 Postbus 90-6950 AB Dieren Telefoon: 0313-414395 Telefax: 0313-450144 www.vdveenschilders.nl E-mail: info@vdveenschilders.nl Vakmanschap in schilderwerken vdveenschilders is een modern

Nadere informatie

Alle ruimte voor de beste oplossing

Alle ruimte voor de beste oplossing Alle ruimte voor de beste oplossing Bergingen, Daken en Gevels De Groot Vroomshoop De Groot Vroomshoop Groep ontstond in 1927 en is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met ca. 250 vaste medewerkers.

Nadere informatie

doe je samen Prefab houtskeletbouw van topklasse voor de zakelijke markt prefab houtskeletbouw van topklasse

doe je samen Prefab houtskeletbouw van topklasse voor de zakelijke markt prefab houtskeletbouw van topklasse doe je samen Prefab houtskeletbouw van topklasse voor de zakelijke markt prefab houtskeletbouw van topklasse 1. 2. 3. 100% recyclebaar bouwmateriaal uit duurzaam beheerde bossen. Grote maatnauwkeurigheid

Nadere informatie

vraag gratis kleurmonsters aan met de kaart achter in deze brochure of op www.keralit.nl >

vraag gratis kleurmonsters aan met de kaart achter in deze brochure of op www.keralit.nl > vraag gratis kleurmonsters aan met de kaart achter in deze brochure of op > nooit meer Geniet van uw huis......zonder schilderen! Een eigen woning is een kostbaar bezit. En heel persoonlijk: het vertelt

Nadere informatie

Welkom Perspresentatie Dumebo DWS MDG

Welkom Perspresentatie Dumebo DWS MDG Welkom Perspresentatie Dumebo DWS MDG Mw. Rielèn van der Hoek Inleiding IJsbrand van Straalen TNO Bouw en Ondergrond Henk Reijnders voorzitter MDG Paul Dieben voorzitter Dumebo DWS Discussie- en vragenronde

Nadere informatie

Bedankt. hekken. gevels. coaterij. bedrijfsinformatie. Vanuit dit bestand heeft u toegang tot de meest recente bedrijfsinformatievan

Bedankt. hekken. gevels. coaterij. bedrijfsinformatie. Vanuit dit bestand heeft u toegang tot de meest recente bedrijfsinformatievan Bedankt voor uw aanvraag voor onze bedrijfsinformatie. Vanuit dit bestand heeft u toegang tot de meest recente bedrijfsinformatievan VMG Versteeg Metaal Groep, en Versteeg Coaterij& Logistiek. Laat u inspireren!

Nadere informatie

Architectural Façade Solutions OUTSTANDING QUALITY

Architectural Façade Solutions OUTSTANDING QUALITY Architectural Façade Solutions OUTSTANDING QUALITY Architectural Façade Solutions IN HET OOG SPRINGENDE ARCHITECTONISCHE GEVELSYSTEMEN UIT NEDERLAND AFSI, EEN INTRODUCTIE AFS International B.V. is gespecialiseerd

Nadere informatie

LICHTGEWICHT GEVELISOLATIE- SYSTEEM FYSIEKE VERLICHTING EN UITSTEKENDE ISOLATIE

LICHTGEWICHT GEVELISOLATIE- SYSTEEM FYSIEKE VERLICHTING EN UITSTEKENDE ISOLATIE LICHTGEWICHT GEVELISOLATIE- SYSTEEM FYSIEKE VERLICHTING EN UITSTEKENDE ISOLATIE ARBO- EN MILIEUVRIENDELIJK Strikotherm O 2 bestaat uit materiaal dat maar liefst 40 procent lichter is dan soortgelijke producten.

Nadere informatie