Seizoensopening bij Grand Café t Centrum

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Seizoensopening bij Grand Café t Centrum"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief maart 2015 Seizoensopening bij Grand Café t Centrum Zaterdag 28 maart uur Om is er deze avond live muziek. Welke band? Dat hoort u dan!

2 Het voorjaar gaat weer beginnen.. We beginnen met de seizoensopening, onder het genot van een hapje, drankje en live muziek, lekker bijkletsen. Tot uur ontvangt iedereen 2 consumpties per persoon. Verder. op naar een jaar vol met leuke activiteiten Wij kijken er weer erg naar uit! In deze nieuwsbrief vindt u weer leuke nieuwtjes en informatie! Laat hem ook aan alle gezinsleden lezen zodat iedereen op de hoogte is Open Dagen Wij organiseren tweemaal per jaar Open Dagen om mensen kennis te laten maken met het naturisme op ons mooie park. Men kan de camping bezichtigen en gebruik maken van de faciliteiten die worden geboden. Ook is het mogelijk om rustig alle te koop staande objecten te bekijken en zo uw ideale vakantiestek te vinden. Een cadeautje voor u! Ontvang 50% korting op de aansluitkosten bij een nieuwe jaarplaats! Dit jaar is hét jaar om uw eigen droomplek bij Naturistenpark Flevo-Natuur te realiseren! Wij geven namelijk een heel groot cadeau weg...! In 2015 maakt Naturistenpark Flevo-Natuur het u namelijk een stuk voordeliger om een stacaravan of chalet te plaatsen op ons prachtige park! Als u in 2015 beslist een lege kavel te bezetten met een stacaravan of chalet afkomstig van 1 van onze vaste leveranciers ontvangt u 50% korting op de aansluitkosten! Dit is een besparing van 595,-!! Zwembaden Januari jl. is er bij het binnenzwembad nieuwe apparatuur geplaatst. Dit is i.v.m. energiebesparing en klimaatbeheersing. Alles is nu computergestuurd waardoor er een constante temperatuur is. Voor de meivakantie zullen er werkzaamheden aan het buitenbad uitgevoerd worden. Het lig plateau wordt verwijderd en vernieuwd, de coniferenhaag verdwijnt en de apparatuur wordt vernieuwd. Kortom, een verbetering van het buitenbad dit jaar.

3 Flevo-Natuur historie Er is in 2014 een klein werkgroepje gestart (Hans, Jantien, Olaf, Onno en Jolanda) om leuke informatie van Flevo-Natuur uit het verleden en heden te verzamelen. In de toekomst willen we hier wat leuks mee doen. Er komen al leuke artikelen en materialen binnen. Kijkt u ook nog even op zolder of er nog wat zwerft? Heeft u vragen of wilt u iets aan ons mailen dan kan dat naar: flevonatuurhistorie@gmail.com. Se-Na In juni worden er weer een aantal verhuurobjecten bezet door de Se-Na. SE-NA 55+ is een landelijke vereniging van senioren-naturisten; vijftigplussers die het naturisme willen beleven en stimuleren. De vereniging organiseert gezamenlijke activiteiten, zoals naturistische midweken, fiets- en wandeltochten naar naturistenterreinen en -stranden, saunabezoek en zwemdagen. De letters SE-NA staan voor SEnioren-NAturisten, maar ook voor Senang, Eerlijk, Naturistisch en Aardig. Dit jaar vieren ze zelfs het 25-jarig jubileum. Wij zijn trots dat ze dit op Flevo-Natuur vieren. Wensboom Tijdens de kerstdagen stond er een wens(kerst)boom in het zwembad. Iedereen kon er een persoonlijke boodschap of wens in hangen. Er zaten echt hele leuke wensen bij! De volgende wensen gaan daadwerkelijk in vervulling of zijn al in vervulling gegaan: Pizza Calzone, muziekbox en een nieuw hek voor de kinderboerderij. Leuk! Voor onze seizoengasten We zijn blij dat de winter weer voorbij is en u binnenkort weer naar Flevo-Natuur komt. Wij vinden het dan ook leuk om te melden dat u 27 maart al mag komen zonder extra kosten. Verder handig om te weten: Flevo-Natuur maait de grote oppervlakken van de velden. Vanaf de scheerlijnen dient u zelf rondom uw toercaravan het gras te maaien. Zo kunnen wij geen kabels kapot maaien. Vergeet de achterkant van uw locatie niet. Bij de receptie is het mogelijk om kosteloos een handmaaier te lenen. Heeft u een seizoenplaats met winterstalling en bent u van plan om jaarlijks te komen kamperen? Dan is het voor u zelfs mogelijk om een vast schuurtje te plaatsen. Lekker makkelijk om in de winter uw spulletjes in te zetten. Vraag bij de receptie naar de mogelijkheden en voorwaarden. Voor de locaties langs de vijver is dit helaas niet mogelijk.

4 U heeft al gelezen dat wij bij het zwembad het één en ander aangepast hebben ook i.v.m. energiebesparing. Ook voor u is het mogelijk om energie te besparen.

5 25 jaar BFN Wist u dat; de BFN (Belangen Vereniging Flevo Natuur) op 29 april 2015, alweer 25 jaar bestaat! De BFN zal dit op gepaste wijze vieren op 9 mei 2015, na de ALV (Algemene Leden Vergadering). Er wordt hard gewerkt om na de ALV een receptie te houden die alleen toegankelijk is voor leden van de BFN. Flevo-Natuur feliciteert alvast de jarige BFN en hoopt dat er nog vele mooie jaren mogen volgen en dat de bestaande goede samenwerking voortgezet kan worden. Een hondendrol is geen lol Veel van ons allen zijn het zat, iedere dag op Flevo-Natuur die hondenpoep op hun pad. In het groen en op de stoep, overal ligt hondenpoep!! Voor een goede plek voor al de te leggen hondendrollen, even naar het bos toe lopen/hollen, een stukkie lopen is voor u en uw hond gezond, en scheelt op Flevo, trappen in de stront. Wees fatsoenlijk en sociaal, voor ons allemaal. Begrijp ons niet verkeerd, wij gunnen iedereen z n hond. Maar laat je hem uit, hang dan een zakje onder z n kont! Op Flevo: zonder vieze voeten/schoenen en zonder stank, bij voorbaat onze blootgewone hartelijke dank! Chillplek voor de Flevo-Jeugd Tijdens de nieuwjaarsborrel heeft Egbert het al genoemd. Er komt een chillplek voor de jeugd. Deze foto geeft het idee een beetje weer. Let op! Dit is alleen het idee en niet hoe het daadwerkelijk gaat worden. Het streven is om dit voor de zomer gerealiseerd te hebben.

6 Digitale tv ontvangst We hebben veel strubbelingen gehad met de digitale tv. Dit is voor niemand leuk, voor de leverancier niet, voor ons niet en ook zeker voor u als gast niet. Wij vinden het dan ook erg vervelend. Meerdere keren hebben jullie de zenders opnieuw moeten zoeken aangezien er weer wijzigingen waren aangebracht in het systeem. Misschien een beetje spijt dat we er aan begonnen zijn maar als je ergens aan begint moet je het ook afmaken. En het is wel prachtig helder beeld vergeleken bij het analoge signaal. We hebben dan ook zeker niet stilgezeten. Er is in de tussentijd veel gedaan om te zoeken naar de oorzaak zodat het probleem opgelost kon worden. Er is apparatuur verstuurd naar de leverancier, er zijn diverse metingen gedaan, andere software geplaatst.. Inmiddels is onze leveranier van mening het probleem gevonden te hebben. Laten we met ons allen duimen.. dat het zo blijft. De EPG is nog niet beschikbaar en komt later nog via een software update. Maar.. ervaart u toch problemen, breng ons dan alstublieft op de hoogte op welke zender en met welke storing. Dit doet u middels het formulier wat op de receptie af te halen is of te downloaden voor jaargasten via de inlogpagina op onze website. Onvolledig ingevulde formulieren worden niet in behandeling genomen. Vanaf nu zullen de eventuele storingen individueel bekeken worden. Sommige gasten denken wel eens; Ze zullen het op de receptie al wel weten Denk dit niet en geef de storing a.u.b. door. Dit is voor ons echt van belang om het probleem van de storing te achterhalen. Naturistendag Sommigen vinden het heerlijk, anderen moeten er niets van hebben. Weer anderen zijn misschien wat aarzelend. Tot welke categorie je ook behoort, zondag 7 juni staat in het teken van de naturist, met als doel mensen kennis te laten maken en bewust te maken van naturisme. Op straat zal je er weinig van merken. Wel zetten veel naturistenverenigingen de poorten open zodat belangstellenden kennis kunnen maken. Ook Flevo-Natuur doet jaarlijks mee. Alle terreinen zijn er in ieder geval voor bedoeld om heerlijk te ontspannen, solo of in gezinsverband. Geniet van de natuur, het water en de sauna. Bang dat je de enige bent? In Nederland ontspannen ongeveer twee miljoen mensen zich bloot, dus daar hoeft men zich geen zorgen over te maken. Zegt het voort aan familie, kennissen en vrienden.

7 Flevo s Pen Ik ben Jenny en neem de pen over van Marianne Ik ben 33 jaar getrouwd met Cees, wij hebben 1 dochter, een schoonzoon en 3 lieve kleinkinderen. In mei 2004 kwamen we op de camping om te kijken hoe alles er hier uitzag en een caravan te huren voor 1 weekje. We kregen een route mee met alles wat te huur en te koop was. Toen we de hele camping gehad hadden waren we eruit waar wij lekker een weekje tot rust konden komen. Daarna zijn we lekker naar de sauna gegaan, wat we daar te zien kregen beviel ons ook heel goed. Toen lekker in het restaurant wat gedronken en gegeten. Eenmaal thuis kon ik mij niet loslaten van die ene caravan op kiekendief 23 die te koop was. Na overleg met Cees hebben we Flevo gebeld voor een afspraak over de caravan. Toen hebben we na een goed gesprek de huur afgezegd en de caravan gekocht. Wat kan het toch raar lopen in het leven, je gaat voor de verhuur en 2 uur later heb je zelf een caravan. We hebben er een mooi plekje van gemaakt waar we met z n alle lekker van genieten. Mijn zus en zwager kwamen ook geregeld langs en vonden het hier zo geweldig, de rust de vrijheid en alles wat Flevo te bieden heeft. Dat ze nu zelf ook al weer een paar jaar een caravan hebben op Flevo. In 2007 heb ik de winkel overgenomen op het park. Dat is de plek waar de meeste mensen mij van kennen. Ik heb in de winkel veel geleerd over Flevo en zijn bewoners en de mensen die hier lekker vakantie komen vieren. Ik heb 7 jaar met plezier de winkel gedaan en veel lieve mensen leren kennen, natuurlijk heb je ook mensen die niet altijd tevreden zijn maar dat hoort er ook bij. In oktober heb ik de winkel overgedragen aan Vincent - Erik en Sylvia. Vincent heeft ondertussen zijn draai helemaal gevonden en heeft het lekker naar zijn zin. In september hebben we enorme hulp gehad bij het bouwen van onze schuur. Omdat Cees problemen met zijn ogen heeft was het voor ons niet mogelijk om dat met z n tweeën te doen. Van alle kanten van de camping is ons hulp aangeboden en om 10 uur s morgens stonden Rob Qrien en Teun voor onze deur. En in 1 dag hadden we een schuur, super bedankt mannen. Omdat de kinderen en kleinkinderen nog graag bij opa en oma komen gaan we in april maar een stuk aanbouwen. En nu we toch meer vrije tijd hebben kunnen we lekker gaan genieten. Waar ik het meeste naar uitkijk is: Eindelijk weer een zomer lekker op mijn terras liggen en niet fulltime te werken. Groetjes Jenny - De pen geef ik door aan Onno Rijpstra.

8 Recreatie Zoals ieder jaar in de vakanties hebben we natuurlijk het programma van Top Recreatie. Daarbuiten worden er nog tal van andere activiteiten georganiseerd. Onderstaande is onder voorbehoud van wijzigingen. ACTIVITEITEN Kinderboerderij dagelijks 09:30 Jeu de boulle/volleybal dagelijks 14:00 Opgietsessies weekend diverse tijden Pokeren iedere vrijdag 20:30 Pokeren 1e zondag vd maand 14:00 Seizoensopening Za. 28 Maart 19:00 April Plonsuurtje, vooraf kids opgiet Zaterdag 4 15:45 Mei Middeleeuwseweek Meivakantie 2 t/m 10 Kijk- en verkoopdagen zaterdag-zondag 2 t/m 3 Snoepkraam op het plein zaterdag-zondag 2 t/m 3 Plonsuurtje, vooraf kids opgiet zaterdag 2 15:45 Volwassenen Bingo maandag 4 20:00 Kinderbingo dinsdag 5 13:30 Kinderboerderij extra open woensdag 6 13:00 Garden Sale donderdag 7 11:00 Glasentertainment vrijdag 15 20:00 Jeu de Boules Vroeg-op toernooi zaterdag 16 07:00 Plonsuurtje, vooraf kids opgiet zaterdag 16 15:45 Workshop beeldhouwen zondag 17 09:00 Beestenboelweekend Pinksteren 23 t/m 25 Optidee demonstratie zaterdag 23 11:00 Plonsuurtje, vooraf kids opgiet zaterdag 23 15:45 Flevo s Jeugdfeest Blacklight zaterdag 23 21:00 Juni Fietstocht donderdag 11 10:00 Jeu de Boules langste dag toern. zaterdag 20 19:00 Midzomernachtduik zaterdag 20 23:00 SE-NA 25-jarig jubileum zondag 28 Juli Kinderboerderij extra open woensdag 1 13:00 Kinderboerderij extra open zaterdag 4 13:00 Plonsuurtje, vooraf kids opgiet zaterdag 4 15:45 Kinderboerderij extra open woensdag 8 13:00 Sportweek Week t/m 19

9 Kinderbingo dinsdag 14 13:30 Kinderboerderij extra open woensdag 15 13:00 Hondendag zaterdag 18 Kinderboerderij extra open zaterdag 18 13:00 Jeu de Boules midzomertoernooi zaterdag 18 12:00 Muziekweek Week t/m 26 Volwassenen Bingo maandag 20 20:00 Kinderbingo dinsdag 21 13:30 Film Mamma Mia dinsdag 21 21:00 Kinderboerderij extra open woensdag 22 13:00 Musicaluitvoering Mamma Mia vrijdag 24 20:00 Natupop zaterdag 25 14:00 Everybody Dance Now workshop zondag 26 Wereldweek Week t/m 2 Volwassenen Bingo maandag 27 20:00 Kinderbingo dinsdag 28 13:30 Glasentertainment dinsdag 28 20:00 Kinderboerderij extra open woensdag 29 13:00 Making the Movie vrijdag 31 Augustus Zomerfair zaterdag 1 11:00 17:00 Bungeetrampoline zaterdag 1 13:00 Circus n.n.b. Survivalweek Week 32 3 t/m 9 Zwemvierdaagse maandag-donderdag 3 t/m 8 17:00 Volwassenen Bingo maandag 3 20:00 Huttenbouwfeest dinsdag-donderdag 4 t/m 8 Kinderboerderij extra open woensdag 5 13:00 Flevo s Jeugdfeest Blacklight vrijdag 7 21:00 Kinderboerderij extra open zaterdag 8 13:00 Motortoertocht zaterdag 8 Westernweek Week t/m 16 Volwassenen Bingo maandag 10 20:00 Kinderbingo dinsdag 11 13:30 Kinderboerderij extra open woensdag 12 13:00 Kinderboerderij extra open zaterdag 15 13:00 Plonsuurtje, vooraf kids opgiet zaterdag 15 15:45 Kinderboerderij extra open woensdag 19 13:00 Kinderboerderij extra open zaterdag 22 13:00 Jeu de Boules einde seizoen zaterdag 22 Kijk- en verkoopdagen zaterdag-zondag 22 t/m 23 Plonsuurtje, vooraf kids opgiet zaterdag 22 15:45 Kinderboerderij extra open woensdag 26 13:00 Kinderboerderij extra open zaterdag 29 13:00

10 Gratis af te halen Flevo-Natuur Nienke Bijker heeft een Facebook pagina gemaakt: "gratis af te halen Flevo-Natuur" van en voor gasten op Flevo-Natuur. Als u spulletjes heeft die u niet meer nodig heeft kunt u dat hier op vermelden. Of als u een klusje heeft die u zelf niet kunt uitvoeren, misschien is er iemand anders die het voor u wilt doen in ruil voor een zelfgebakken taart, bijvoorbeeld. Alles zonder tussenkomst van euro's. Wat een leuk initiatief. Lid worden is mogelijk door op uw eigen facebook pagina in het zoekveld te zoeken naar "gratis af te halen flevo natuur" Beplanting Langs het water zijn diverse struiken en planten gepoot. Als ze goed aanslaan dan zijn ze straks in bloei prachtig om te zien. Ook zijn her en der op het VvE terrein bomen geplant. Jeu de boules Als u wel eens in Frankrijk op vakantie bent geweest heeft u ongetwijfeld mensen petanque of te wel jeu de boules zien spelen. Een spelletje wat vooral op Naturistencampings populair is. Zo ook op Flevo-Natuur. Op het eiland liggen 4 prachtige banen, 2 daarvan onder een partytent. Die ons tegen de zon of de regen beschermt. Iedere middag om 2 uur verzamelen de boulers op de banen. Iedere middag zijn er andere mensen aanwezig dus andere samengestelde teams. U zult ongetwijfeld de lachsalvo's gehoord hebben want plezier dát hebben we en dat staat voorop maar leuk sportief bezig zijn is voor ons ook belangrijk. Gemiddeld spelen wij tot ongeveer half vier (langer niet want dat gaat van onze drinktijd thuis af). Tijdens het seizoen organiseren wij toernooien. Die kunt u vinden in het programmaboekje. Ook zin om eens met ons mee te doen? Geen ballen? Die zijn op de baan aanwezig. Oud of jong de sfeer is leuk. Je bent van harte welkom Leny Selier en Ton Wiggers

11 Natupopfestival Ook dit jaar gaan we het Natupop Festival weer organiseren! En wel op zaterdag 25 juli, een festival voor jong en oud op het eiland van Flevo-Natuur. Er komen weer diverse drank- en eettentjes; vorig jaar was er een viskar, ambachtelijke paling roken, snacks, belegde broodjes en ijs verkrijgbaar! Let op!: op 25 juli 2015 zijn alle horecagelegenheden op het park gesloten. Voor eten en drinken kunt u terecht op het festival terrein. Hiervoor heeft u consumptiemunten nodig. De munten zijn in de voorverkoop (tot 19 juli) met korting te bestellen. Uiteraard willen we ook u aanbieden om vooraf munten met korting te bestellen. Ga naar en vul het formulier in. 21 halen = 20 betalen. U betaalt 40,- voor 21 munten. 31 halen = 30 betalen. U betaalt 60,- voor 31 munten. 42 halen = 40 betalen. U betaalt 80,- voor 42 munten. 54 halen = 50 betalen. U betaalt 100,- voor 54 munten. Huttenbouwfeest Voor het huttenbouwfeest zijn we natuurlijk al weer op zoek naar mooi schoon hout wat de kinderen straks kunnen gebruiken om de hut te bouwen. Heeft u dit of weet u soms bedrijven die van de pallets af willen, laat het ons weten. Op onze website kunt u uw kinderen ook alweer inschrijven voor dit superleuke huttenbouwfeest. Kampeer Vouchers Ook in 2015 zijn er weer Kampeer Vouchers te bestellen voor Flevo-Natuur en Natukreek! Voordelig kamperen, 10 nachten 255,- en op Natukreek 10 nachten 130,-. Geef het door aan familie, vrienden en kennissen.

12 Ervino Supermarkt In februari zat de supermarkt tijdelijk in de Rekreade in verband met een verbouwing. De supermarkt is vergroot. Er is een geheel nieuw plafond met nieuwe lampen gekomen, de elektra is volledig vernieuwd en er zijn nieuwe stellingen geplaatst. Ga zeker gauw eens kijken, het is de moeite waard. Op 28 maart, de openingsdag van het nieuwe seizoen heeft Ervino een leuke aanbieding voor jullie. Er komen nieuwe broodjes in het assortiment. Deze broodjes zijn rustiek wit of bruin en ze zijn clean label. Clean label brood is brood zonder toevoeging van broodverbetermiddel, melk of vet. Dus puur natuur. De actie is als volgt: 4 broodjes naar keuze van 2,16 voor 1,50 Visboer de Walvis Vanaf zaterdag 28 maart is Visboer de Walvis weer present op ons park. Elke week (behalve 18 en 25 juli, 1 augustus en 5 september) staat hij op het Bob Stolk plein; met wekelijks leuke en lekkere aanbiedingen, welke u ook kunt zien op Muziek in de opgietsauna De vrijwillige opgieters spelen zelf al eens muziek af tijdens een opgietsessie. Hier kwamen zulke enthousiaste reacties op dat we een vaste muziekspeler voor de opgietsauna gaan plaatsen. De opgieters zullen zelf bepalen bij welke sessies zij muziek afspelen. Als in vakantieperiodes de opgiet- en stiltesauna beide geopend zijn zal er de gehele dag muziek zijn in de opgietsauna. Het team van Flevo-Natuur

Wisten jullie dat. Onze minidisco CD te koop is voor slechts 6,95 bij de receptie en het restaurant?

Wisten jullie dat. Onze minidisco CD te koop is voor slechts 6,95 bij de receptie en het restaurant? Hé allemaal! Mijn naam is Flurki en ik heet jullie allemaal welkom hier op vakantiepark Dierenbos! Wisten jullie dat hier ontzettend veel leuke dingen te doen zijn!? Je kan hier je creativiteit kwijt in

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Waar staan wij voor?

Waar staan wij voor? Almere, juni 2015 De Stichting Vrienden van Archipel bestaat alweer bijna een jaar. In 2014 zijn we begonnen met het werven van donateurs en sponsors en gelukkig kunnen wij u melden dat we op de goede

Nadere informatie

Werkboek Het is mijn leven

Werkboek Het is mijn leven Werkboek Het is mijn leven Het is mijn leven Een werkboek voor jongeren die zelf willen kiezen in hun leven. Vul dit werkboek in met mensen die je vertrouwt, bespreek het met mensen die om je geven. Er

Nadere informatie

Veertien leesteksten. Leesvaardigheid A1. Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek. Ad Appel

Veertien leesteksten. Leesvaardigheid A1. Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek. Ad Appel Veertien leesteksten Leesvaardigheid A1 Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek Ad Appel Uitgave: Appel, Aerdenhout 2011-2016 Verkoopprijs: 1,95 Ad Appel Te bestellen via www.adappelshop.nl

Nadere informatie

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N René op vakantie 10-17 mei 2013 P U T T E N Begeleider Theo Vrijdag 10 mei Vertrek naar Landal Tegen 12 uur rijdt de Tendens bus de Ranonkelweg in en René straalt als hij mij ziet. Na de lunch nemen we

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2015

Nieuwsbrief juni 2015 Nieuwsbrief juni 2015 Het seizoen is al in volle gang en de zomer gaat beginnen. In deze nieuwsbrief vindt u weer leuke nieuwtjes en informatie! Laat hem ook aan alle gezinsleden lezen zodat iedereen op

Nadere informatie

Beetje zon, beetje regen, beetje warm, beetje koud. Kortom, we krijgen een wisselvallig Hemelvaartweekend!

Beetje zon, beetje regen, beetje warm, beetje koud. Kortom, we krijgen een wisselvallig Hemelvaartweekend! Beetje zon, beetje regen, beetje warm, beetje koud. Kortom, we krijgen een wisselvallig Hemelvaartweekend! Den Inkel InfoMagazine verschijnt wekelijks gedurende het hoogseizoen op iedere zondag en is af

Nadere informatie

Ouderinfo donderdag 3 december 2015

Ouderinfo donderdag 3 december 2015 Ouderinfo donderdag 3 december 2015 Geplande evenementen 4-12-2015 Sinterklaasviering www.antoniusbest.nl 0499-371250 Beste ouders, verzorgers, 1. Pepernoten bakken Afgelopen maandag begon de Sinterklaasweek

Nadere informatie

Groetjes Amber. BROK caravan verhuur. Info: Natasja Brok. Tel. 06-29586295. Camping De Moraine Moraineweg 20 9417 TB Spier

Groetjes Amber. BROK caravan verhuur. Info: Natasja Brok. Tel. 06-29586295. Camping De Moraine Moraineweg 20 9417 TB Spier Beste Moraine gasten! De zomer van 2015 komt er weer aan! Deze zomer kom ik, Amber Faber, van de opleiding Leisure & Hospitality (recreatie en toerisme) van het Noorderport college uit Groningen stage

Nadere informatie

Hoewel een groot deel van de kinderen al vakantie heeft, moeten we hier in het zuiden echt nog een weekje naar school!

Hoewel een groot deel van de kinderen al vakantie heeft, moeten we hier in het zuiden echt nog een weekje naar school! Hoewel een groot deel van de kinderen al vakantie heeft, moeten we hier in het zuiden echt nog een weekje naar school! Voor de meeste kinderen is dat waarschijnlijke geen straf, want bijna overal staat

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF!! Zomer: Nieuwe kindjes en stagiaire/vrijwilliger en vertrekkende kindjes:

NIEUWSBRIEF!! Zomer: Nieuwe kindjes en stagiaire/vrijwilliger en vertrekkende kindjes: NIEUWSBRIEF!! Zomer: Wat hebben we een heerlijke zomer gehad met veel speelplezier, de kinderen hebben genoten. Lekker buiten spelen en ijsjes eten, af en toe wat verkoeling met water en meer hadden we

Nadere informatie

Kampverhaaltjes van de kinderen van Maltezer Jongerenkamp 2012 te Hummelo

Kampverhaaltjes van de kinderen van Maltezer Jongerenkamp 2012 te Hummelo Kampverhaaltjes van de kinderen van Maltezer Jongerenkamp 2012 te Hummelo Sophie, geschreven na Maltezerkamp op onze Facebook groep: Het was mijn eerste keer dat ik op MK ging, Ik heb spijt dat ik vorig

Nadere informatie

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 Zicht op bestuurszaken maart 2014 De lente is weer begonnen en we kunnen genieten van heerlijk voorjaarsweer. Voor veel tennissers reden genoeg om het racket weer uit

Nadere informatie

7 e bericht van zeevarenden Vrijdag 2-6-2011. We spreken inmiddels al effe Zweeds.

7 e bericht van zeevarenden Vrijdag 2-6-2011. We spreken inmiddels al effe Zweeds. 7 e bericht van zeevarenden Vrijdag 2-6-2011 We spreken inmiddels al effe Zweeds. We zitten inmiddels boven de 55 e breedte graad. Donker wordt het niet meer en de langste dag moet nog komen. Het is een

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari en februari 2015 2 e jaargang nr. 10

Nieuwsbrief januari en februari 2015 2 e jaargang nr. 10 Nieuwsbrief januari en februari 2015 2 e jaargang nr. 10 Beste leden, Vorige maand is er geen nieuwsbrief verstuurd. Deze is voor twee maanden. Kerstfeest op Speeltuin Schiewijk Ieder jaar vieren we op

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek Juli tot en met 04 Augustus

Recreatieprogramma. Zomerweek Juli tot en met 04 Augustus Recreatieprogramma Zomerweek 31 29 Juli tot en met 04 Augustus WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen Weeknieuws week 12 Locatie de Toverdoos 2 jarigen De week vloog weer voorbij! Wat hebben we het weer leuk gehad. We namen rustig afscheid van thema "Regen". De klas wordt nu steeds meer gevuld met spulletjes

Nadere informatie

Jezus vertelt, dat God onze Vader is

Jezus vertelt, dat God onze Vader is Eerste Communieproject 26 Jezus vertelt, dat God onze Vader is Jezus als leraar In les 4 hebben we gezien dat Jezus wordt geboren. De engelen zeggen: Hij is de Redder van de wereld. Maar nu is Jezus groot.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14, september 2010

Nieuwsbrief 14, september 2010 Stichting WoonMere Nieuwsbrief 14, september 2010 Redactie: Mariska Elfrink Hallo allemaal, Eindelijk is het dan gebeurt: we zijn verhuist naar ons eigen appartement! Inmiddels wonen we hier alweer een

Nadere informatie

Herhalingsoefeningen. Thema 3 Familie en relaties. 1 Woorden. Familie

Herhalingsoefeningen. Thema 3 Familie en relaties. 1 Woorden. Familie Herhalingsoefeningen Thema 3 Familie en relaties 1 Woorden Familie Lees de zinnen over de familie van Simon en Els. Schrijf de volgende namen in de stamboom: Hans, Helena, Hester, Joke, Mark, Michiel,

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

De laatste vakantieweek breekt bijna aan! Nog even en dan is het ook voor het zuiden: Back to School!!

De laatste vakantieweek breekt bijna aan! Nog even en dan is het ook voor het zuiden: Back to School!! De laatste vakantieweek breekt bijna aan! Nog even en dan is het ook voor het zuiden: Back to School!! Den Inkel InfoMagazine verschijnt wekelijks gedurende het hoogseizoen op iedere zondag en is af te

Nadere informatie

Nieuwsbrief Twa yn Ien

Nieuwsbrief Twa yn Ien Uit de jaarkalender 27 april Koningsdag vrij 4 t/m 8 mei mei vakantie 11 mei luizencontrole 11 mei schoolreisje groep 1,2 en 3 12 mei schoolreisje groep 4, 5 en 6 13 mei marge dag kinderen vrij 14 en 15

Nadere informatie

Een goed leven voor.

Een goed leven voor. Een goed leven voor. Juultje Holla - Perspectief - maart 2013 Als onderdeel van het ZonMW project Zeggenschap en Inclusie Met dank aan Rob, die mij hierbij enorm geholpen heeft. Een goed leven voor. Een

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 Algemeen: HONDEN OP HET SCHOOLPLEIN Gisteren is er weer een kind op het schoolplein gebeten door een kleine hond. Gelukkig bleek de schade mee te vallen. Toch doen wij

Nadere informatie

Programma Betuwe Binnen & Camping Betuwe Hoogseizoen 10-07- 2015 t/m 30-08- 2015. Winkel. Cafetaria Betuwe Binnen. Betuwe Binnen Bar. 12.00u 22.

Programma Betuwe Binnen & Camping Betuwe Hoogseizoen 10-07- 2015 t/m 30-08- 2015. Winkel. Cafetaria Betuwe Binnen. Betuwe Binnen Bar. 12.00u 22. Programma Betuwe Binnen & Camping Betuwe Hoogseizoen 10-07- 2015 t/m 30-08- 2015 Openingstijden Bakkerij met verse broodjes Wilt u er zeker van zijn dat uw broodjes klaar liggen? Bestel ze dan (de dag

Nadere informatie

Doelgroep De doelgroep van het onderzoek bestaat uit de Nederlandse bevolking van 18 jaar en ouder.

Doelgroep De doelgroep van het onderzoek bestaat uit de Nederlandse bevolking van 18 jaar en ouder. Onderzoek in opdracht van TNT Post Onderwerp: Verjaardagen Datum: 26 juli 2010 Doelgroep De doelgroep van het onderzoek bestaat uit de Nederlandse bevolking van 18 jaar en ouder. Informatie over de onderzoeksopzet

Nadere informatie

Op weg met Jezus. eerste communieproject. Hoofdstuk 5 Bidden. H. Theobaldusparochie, Overloon

Op weg met Jezus. eerste communieproject. Hoofdstuk 5 Bidden. H. Theobaldusparochie, Overloon Op weg met Jezus eerste communieproject H. Theobaldusparochie, Overloon Hoofdstuk 5 Bidden Eerste communieproject "Op weg met Jezus" hoofdstuk 5 blz. 1 Joris is vader aan het helpen in de tuin. Ze zijn

Nadere informatie

Aan de ouders van de kinderen van groep 1en 2: Nieuwbrief voor het nieuwe thema.

Aan de ouders van de kinderen van groep 1en 2: Nieuwbrief voor het nieuwe thema. Aan de ouders van de kinderen van groep 1en 2: Nieuwbrief voor het nieuwe thema. Allereerst willen we alle ouders en kinderen een heel goed 2015 wensen. We wensen u veel gezondheid en geluk toe. We hopen

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1

Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1 Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1 Beste leden, Heb je vragen, opmerkingen of leuke, anekdotes? Laat het aan ons weten via nieuwsbriefsvs@hotmail.com. Wellicht zullen wij het plaatsen in de nieuwsbrief!

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Basisschool Pius X. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 12 januari 2016. Jordaansingel 20. 7481GP Haaksbergen. Tel. 053-5721396. directie@piusx.

Basisschool Pius X. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 12 januari 2016. Jordaansingel 20. 7481GP Haaksbergen. Tel. 053-5721396. directie@piusx. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 1 januari 016 Jordaansingel 0. 781GP Haaksbergen. Tel. 03-71396. directie@piusx.eu Basisschool Pius X Luizencontrole Na de vakantie zijn de kinderen gecontroleerd op

Nadere informatie

Vliegerweek. Gratis LIEF!-bordje: bestel 7 dagen achter elkaar warme broodjes en ontvang een gratis LIEF!-bordje. Beste gasten,

Vliegerweek. Gratis LIEF!-bordje: bestel 7 dagen achter elkaar warme broodjes en ontvang een gratis LIEF!-bordje. Beste gasten, 10-08-2015 t/m 15-08-2015 Vliegerweek Reestdal mededelingen: Is de Deel gesloten dan kunt u storingen melden bij de intercom van het kantoor. Het kantoor vindt u bij de ingang van de camping tegenover

Nadere informatie

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma.

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma. Met otto, elle of izzi!... Camping Vossenberg Centrumweg 17 8162 PT Epe Tel: 0578-613800 info@campingvossenberg.nl www.campingvossenberg.nl SPORT EN SPEL SPROOKJES Iedere dag (m.u.v. zaterdag) leuke sporten

Nadere informatie

Hondenschool Sammie Tel:06-24183321 Mail:hondenschool sammie@gmail.co Website: www.hondenschool -utrecht.nl

Hondenschool Sammie Tel:06-24183321 Mail:hondenschool sammie@gmail.co Website: www.hondenschool -utrecht.nl Nieuwsbrief Juni Mail:hondenschool sammie@gmail.co m ol -utrecht.nl sammie nog niet dan snel.. Eindelijk is dan de zomer aangebroken. gaat ook in de zomer gewoon door.. Juni Chipmaand: Ook in 2013 staat

Nadere informatie

Thema Kinderen en school. Demet TV. Lesbrief 9. De kinderopvang

Thema Kinderen en school. Demet TV. Lesbrief 9. De kinderopvang Thema Kinderen en school. Demet TV Lesbrief 9. De kinderopvang zoekt opvang voor haar kind. belt naar een kinderdagverblijf. Is er plaats? Is de peuterspeelzaal misschien een oplossing? Gaat inschrijven

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F IJsseldijk 59 8196 KB Welsum Telefoon: 0570-561821 Website: www.obsdijkzicht.nl E-mail: obsdijkzicht@de-mare-scholen.nl DIJKoverZICHT 2015/2016 Nummer 01: 01 september 2015 Wat staat

Nadere informatie

Kids. &Go. Informatieblad speciaal voor kinderen

Kids. &Go. Informatieblad speciaal voor kinderen Informatieblad speciaal voor kinderen Datum; Aalsmeer, jaar 2011 Gemaakt door; Bianca Wegbrands daar, Wat leuk dat je dit informatieblad speciaal voor kinderen wilt lezen. Ik zal me eerst even aan jou

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2016 nummer 2 Datum: juli 2016

Nieuwsbrief 2016 nummer 2 Datum: juli 2016 Nieuwsbrief 2016 nummer 2 Datum: juli 2016 Het is weer zomer?! In de thuiszorg altijd een drukke periode. We gaan ons uiterste best doen om de zorg voor u zo goed mogelijk te laten verzorgen. In deze brief

Nadere informatie

Voor jongeren in het praktijkonderwijs. Meer mensen moeite met taal

Voor jongeren in het praktijkonderwijs. Meer mensen moeite met taal PrO -weekkrant Week 47 november 2013 Voor jongeren in het praktijkonderwijs 18-24 november 2013 Eenvoudig Communiceren Meer mensen moeite met taal Foto: ANP Foto: Shutterstock Stichting Lezen en Schrijven

Nadere informatie

Recreatieprogramma Zaterdag 01 augustus 2015 - Vrijdag 7 augustus 2015

Recreatieprogramma Zaterdag 01 augustus 2015 - Vrijdag 7 augustus 2015 Recreatieprogramma Zaterdag 01 augustus 2015 - Vrijdag 7 augustus 2015 Hallo! Mijn naam is Joep Snoep! Het thema Van deze week is Sprookjes! Hallo allemaal, Kijk ook eens op Hier voor jullie het programma

Nadere informatie

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter De Vlecht 18 december 2015 Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 3/4 2 Groep 5/6 3 Sport en Bewegen 4 Afscheid juf José 5 MIKZ / Kerstcollage

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen. .. Agenda. Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015

Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen. .. Agenda. Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015 Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015 Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen.. Agenda 14 juli Musical, 19.30 uur in Overloon 15 juli Wisselochtend 16 juli Campingdag Picknick en ouderbedankactiviteit, 17.00

Nadere informatie

Weekbrief. 26 juni 3 juli 2015

Weekbrief. 26 juni 3 juli 2015 Afscheid meneer Ruud Beste ouders / verzorgers, Zoals u al heeft kunnen opmerken, is juffrouw Petra Berentsen al weer geruime tijd op school bezig met haar werkzaamheden als directeur. Heel fijn dat het

Nadere informatie

Nieuwsbrief voorjaar

Nieuwsbrief voorjaar Nieuwsbrief voorjaar 2013 Beste ouder(s)/verzorger(s), Voor u ligt de nieuwsbrief van het zandkasteel-pgb. Met deze nieuwsbrief willen wij u op de hoogte houden van alle activiteiten van het zandkasteel-pgb

Nadere informatie

Vrijdag 04 november 2011

Vrijdag 04 november 2011 Vrijdag 04 november 2011 Het nationale schoolontbijt. Op donderdag 3 november begon onze schooldag heel gezellig en vooral gezond. Toen de kinderen de klassen binnen kwamen, stonden de tafels gedekt. Supermarkt

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

info 12 schooljaar 2014-2015 Alle kinderen en ouders Team Basisschool de Staaij 024-6961202 E-mail: info@bs-destaaij.nl www.bs-destaaij.

info 12 schooljaar 2014-2015 Alle kinderen en ouders Team Basisschool de Staaij 024-6961202 E-mail: info@bs-destaaij.nl www.bs-destaaij. Aan: Van: Alle kinderen en ouders Team Basisschool de Staaij 024-6961202 E-mail: info@bs-destaaij.nl www.bs-destaaij.nl info 12 schooljaar 2014-2015 Betreft Het schooljaar Vakantie-rooster 2015-2016 Groep

Nadere informatie

ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016

ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016 ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016 KINDERATELIER oude knikkers Eens kijken wat je allemaal met oude knikkers kan maken! Zaterdag 9 april van 13.30-15.30 uur (groep 5 VO) Zaterdag 16 april van 13.30-15.00 uur

Nadere informatie

20 februari 2015 (nr 8) Nieuws uit groep 1/2

20 februari 2015 (nr 8) Nieuws uit groep 1/2 Nieuws uit groep 1/2 20 februari 2015 (nr 8) Deze week hebben we het thema Sneeuw en ijs afgesloten. Donderdagmiddag hebben we met z n allen genoten van een circuit rondom dit thema. We hebben o.a. vetbollen

Nadere informatie

Camping Jachthaven De Maasterp Animatieprogramma Voor het Seizoen 2016

Camping Jachthaven De Maasterp Animatieprogramma Voor het Seizoen 2016 Camping Jachthaven De Maasterp Animatieprogramma Voor het Seizoen 2016 1 ANIMATIEPROGRAMMA RECREATIE INFO 2016 Beste gasten, Van harte welkom op camping/jachthaven de Maasterp! Het seizoensboekje met het

Nadere informatie

Rapportage TIP HorstaandeMaas 28. 19 mei 2016. Inhoudsopgave. Zonnen 2

Rapportage TIP HorstaandeMaas 28. 19 mei 2016. Inhoudsopgave. Zonnen 2 Rapportage TIP HorstaandeMaas 28 19 mei 2016 Inhoudsopgave Zonnen 2 Zonnen De zomer komt er weer aan hallo zon! 8 7 6 5 1. Zit of lig je wel eens in de zon? 69% (n=539) 3 31% 1 Ja Nee Ja Af en toe Alleen

Nadere informatie

Saam bou aan die toekoms

Saam bou aan die toekoms Nieuws over Stichting Table Mountain en onze jubileum reis naar Zuid-Afrika. View this email in your browser Saam bou aan die toekoms Lieve mensen, Over één dag is het zover: op 12 december vliegen we

Nadere informatie

Beeld Hoofdstuk 5. Uitgeschreven tekst. NL test

Beeld Hoofdstuk 5. Uitgeschreven tekst. NL test Beeld Hoofdstuk 5 Uitgeschreven tekst NL test www.ncrv.nl/ncrvgemist/8-1-2011/nl-test-2011-afl-1 (fragment tot 8:53 min.) NL test (NCRV) Duur fragment: 8:53 min. Duur uitzending: 24:49 min. Datum uitzending:

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 4 Datum: 9-10-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben op de Waterkant een intensieve, soms ook wat emotionele week achter de rug. In deze Info kunnen jullie lezen over

Nadere informatie

Hoe je je voelt. hoofdstuk 10. Het zal je wel opgevallen zijn dat je op een dag een heleboel verschillende gevoelens hebt. Je kunt bijvoorbeeld:

Hoe je je voelt. hoofdstuk 10. Het zal je wel opgevallen zijn dat je op een dag een heleboel verschillende gevoelens hebt. Je kunt bijvoorbeeld: hoofdstuk 10 Hoe je je voelt Het zal je wel opgevallen zijn dat je op een dag een heleboel verschillende gevoelens hebt. Je kunt bijvoorbeeld: zenuwachtig wakker worden omdat je naar school moet, vrolijk

Nadere informatie

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen www.edusom.nl Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen Het is belangrijk om veel woorden te leren. In deze extra les vindt u extra woorden bij de Opstartlessen 1 t/m 5. Kijk ook eens naar

Nadere informatie

Wisten jullie dat. Onze minidisco CD te koop is voor slechts 6,95 bij de receptie en het restaurant?

Wisten jullie dat. Onze minidisco CD te koop is voor slechts 6,95 bij de receptie en het restaurant? Hé allemaal! Mijn naam is Flurki en ik heet jullie allemaal welkom hier op vakantiepark Dierenbos! Wisten jullie dat hier ontzettend veel leuke dingen te doen zijn!? Je kan hier je creativiteit kwijt in

Nadere informatie

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Maandag 10.00 tot 21.30 uur / Inloop de Spil Loop eens binnen bij De Spil voor een kop koffie en een praatje. De krant ligt klaar om gelezen te

Nadere informatie

Recreatieprogramma. 14 tot en met 20 Augustus

Recreatieprogramma. 14 tot en met 20 Augustus Maandag 14 augustus ORIVOO KIDSCLUB: BIGGETJE Maak vandaag je eigen biggetje, roze, blauw? het kan allemaal! 11:00 DIEREN VOEREN 14:00-15:30 RIVES RANGERS: HOUT SPROKKELEN Vanavond is er een groot kampv

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Vragen bij het prentenboek 'De tovenaar die vergat te toveren'

Vragen bij het prentenboek 'De tovenaar die vergat te toveren' De tovenaar tovert De verhalenvertelster vertelt Wat zou een tovenaar allemaal kunnen toveren? Hoe zouden de kinderen zich voelen? Waar zie je dat aan? Is de tovenaar blij/ boos/ verdrietig of bang? Hoe

Nadere informatie

Wisten jullie dat. Onze minidisco CD te koop is voor slechts 6,95 bij de receptie en het restaurant?

Wisten jullie dat. Onze minidisco CD te koop is voor slechts 6,95 bij de receptie en het restaurant? Hé allemaal! Mijn naam is Flurki en ik heet jullie allemaal welkom hier op vakantiepark Dierenbos! Wisten jullie dat hier ontzettend veel leuke dingen te doen zijn!? Je kan hier je creativiteit kwijt in

Nadere informatie

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers,

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers, Berkenblad nr. 10 27 januari 2015 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het tiende Berkenblad van het school jaar 2014-2015! Vanaf vandaag ontvangt u onze nieuwsbrief alleen nog via de mail! Zo besparen

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet

Nieuwsbrief CliëntAanZet Nummer 4 April 2015 Van de redactie Hallo, Hier weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet. Heb je een leuk idee voor deze nieuwsbrief? Of wil je misschien zelf iets schrijven? Stuur een bericht naar: Cliëntzeggenschap,

Nadere informatie

Kringgesprek. Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent voor de rapportgesprekken.

Kringgesprek. Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent voor de rapportgesprekken. Kringgesprek Geachte ouders, Wilt u alstublieft meedoen aan het invullen van een enquête Ouderbetrokkenheid? Nummer 9 2012-2013 2013 Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender

Uiltje gemist? kalender 17 maart 2016 kalender Data Vrijdag 18 maart Kunstatelier 4 Week 12 Tussentijdse rapportage groepen 1-2 Vrijdag 25 maart Vrije dag voor alle kinderen Maandag 28 maart 2 e Paasdag Dinsdag 29 maart Vrije

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. De verbouwing op het nieuwe adres is nog in volle gang maar het beloofd helemaal geweldig te worden!

NIEUWSFLITS. De verbouwing op het nieuwe adres is nog in volle gang maar het beloofd helemaal geweldig te worden! NIEUWSFLITS Augustus 2015 Beste ouders/verzorgers en leden, Het is alweer augustus 2015, de zomervakantie vliegt voorbij. En wat is er een hoop gebeurd in de afgelopen weken. Wij hebben afscheid genomen

Nadere informatie

Peppelinfo december 2014, nummer 4

Peppelinfo december 2014, nummer 4 Peppelinfo december 2014, nummer 4 Beste ouders, Inmiddels ben ik al weer drie weken op de Peppel en begin ik me al aardig thuis te voelen. Ik heb al veel ouders ontmoet en al een aantal prettige gesprekken

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 15

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 15 Activiteiten Walcheren September 15 zon 30aug Rondje fietsen op Walcheren Zou je best eens een mooie fietstocht willen maken, maar doe je dat liever niet alleen? Fiets dan mee! We gaan een tocht maken

Nadere informatie

Vacaturebank Vrijwilligers April 2016

Vacaturebank Vrijwilligers April 2016 Vacaturebank Vrijwilligers April 2016 Wegens het wegvallen van de vaste vrijwilliger zoeken wij voor Lilia 4 een nieuwe vrijwilliger die met 2 bewoners af en toe iets wil ondernemen. Te denken valt aan

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet

Nieuwsbrief CliëntAanZet Nummer 8 Oktober/november 2014 Van de redactie Hallo, Hier weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet. Heb je een leuk idee voor deze nieuwsbrief? Of wil je misschien zelf iets schrijven? Stuur een bericht

Nadere informatie

Leidsterpraat FEEST. 18 t/m 22 mei woensdag 3 juni zaterdag 13 juni

Leidsterpraat FEEST. 18 t/m 22 mei woensdag 3 juni zaterdag 13 juni April 2015 Leidsterpraat De meivakantie staat alweer voor de deur, met daarin Moederdag, de peuters zijn druk bezig geweest om weer iets moois te maken voor hun mama s, wat het is, is nog een verrassing!

Nadere informatie

ProJOP. jeugdwerk VPKB. 40 Days. stilstaan in de 40 dagentijd

ProJOP. jeugdwerk VPKB. 40 Days. stilstaan in de 40 dagentijd ProJOP jeugdwerk VPKB 40 Days stilstaan in de 40 dagentijd Hey! Voor je ligt 40 Days. De veertigdagentijd is de periode waarin we uitkijken naar Pasen, het feest van Jezus opstanding. Onderweg lezen we

Nadere informatie

Nieuwsbrief Onder de Kastanje maart 2009.

Nieuwsbrief Onder de Kastanje maart 2009. Page 1 of 5 Bob van Asselt Van: Nieuwsbrief [nieuwsbrief@onderdekastanje.nl] Verzonden: dinsdag 16 maart 2010 21:33 Onderwerp: Nieuwsbrief Onder de Kastanje maart 2010 Nieuwsbrief Onder de Kastanje maart

Nadere informatie

Beste ouders. Indien u toch nog met vragen zit, kan u contact opnemen via groepsploeg@gmail.com. Beste ouders

Beste ouders. Indien u toch nog met vragen zit, kan u contact opnemen via groepsploeg@gmail.com. Beste ouders Agenda: 6-8/11: Leidingsweekend Tak van dienst: 24/10: Verkenners 31/10: JIN Het Schilderhofke Jaargang: 2015-2016 Redactie: Eline Debrock Mail: groepsleiding@schilderhof.be Website: www.schilderhof.be

Nadere informatie

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Nieuwsbrief 4 - April 2015 In dit nummer: Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Commissieleden gezocht! Veranderingen rondom training Baanbezetting Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) Verslag

Nadere informatie

Herema State. Dienstverlening voor senioren

Herema State. Dienstverlening voor senioren Herema State Dienstverlening voor senioren Uw welzijn......daar draait het om! Iedereen geeft een eigen invulling aan plezierig wonen. Voor de één heeft dat te maken met een bepaald woonoppervlak en leefruimte,

Nadere informatie

Recreatieprogramma Zaterdag 25 juli - Vrijdag 31 juli-2015

Recreatieprogramma Zaterdag 25 juli - Vrijdag 31 juli-2015 Recreatieprogramma Zaterdag 25 juli - Vrijdag 31 juli-2015 Hallo! Mijn naam is Joep Snoep! Het thema Van deze week is CIRCUS!! Hallo allemaal, Hier voor jullie het programma van deze week! Kijk ook eens

Nadere informatie

Maandbericht. Coördinator van het oud papier is Gerhard Bos (0621267668). Op www.obs-de-meent.nl kunt u een handleiding vinden voor het inzamelen.

Maandbericht. Coördinator van het oud papier is Gerhard Bos (0621267668). Op www.obs-de-meent.nl kunt u een handleiding vinden voor het inzamelen. www.obs-de-meent.nl Maandbericht Agenda jaargang 6 vrijdag 3 juli 2015 11 juli Oud papier 8 aug. Oud papier 17 aug. Eerste schooldag OUD PAPIER-ouders juli augustus : Wouter en Jasper Bos Merel Alberts

Nadere informatie

Kies je route Trainingsmap voor de deelnemer Deze map is van:

Kies je route Trainingsmap voor de deelnemer Deze map is van: Kies je route Trainingsmap voor de deelnemer Deze map is van:... Auteurs: Titia Boers en Anja Valk Projectleiding en eindredactie: Carola van der Voort cwh.vander.voort@let.vu.nl 020 5986575 Vrije Universiteit

Nadere informatie

REGELS. Onderstreep de pluralisvorm in de zin.

REGELS. Onderstreep de pluralisvorm in de zin. 61 61 REGELS 1 Onderstreep de pluralisvorm in de zin. 1 Ik woon met mijn gezin in een rijtjeshuis met vier slaapkamers. 2 De vijf appartementen in deze flat zijn heel klein. 3 Hij heeft een groot huis

Nadere informatie

Recreatieprogramma Donderdag 04 juni t/m zondag 07 juni 2014

Recreatieprogramma Donderdag 04 juni t/m zondag 07 juni 2014 Recreatieprogramma Donderdag 04 juni t/m zondag 07 juni 2014 Hallo daar! Mijn naam is Joep Snoep! Hallo allemaal, Hier voor jullie het programma van deze vakantie! Er zijn weer allerlei leuke activiteiten

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F IJsseldijk 59 8196 KB Welsum Telefoon: 0570-561821 Website: www.obsdijkzicht.nl E-mail: obsdijkzicht@de-mare-scholen.nl DIJKoverZICHT 2015/2016 Nummer 07: 01 april 2016 Wat staat

Nadere informatie

Evaluatie project webshop 2.0

Evaluatie project webshop 2.0 Evaluatie project webshop 2.0 Kim Krijt MM2A Kim Ik vind dat de productie erg goed is verlopen, wij hebben onderling geen problemen gehad. Ik vind dat er erg goed werk is geleverd. Als ik het vergelijk

Nadere informatie

Animatie. Hallo allemaal!

Animatie. Hallo allemaal! Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Vakantiepark & Speelstad Oranje. Wat gezellig dat je hier op vakantie bent! Samen met mijn vrienden Cody, Paulien en het animatieteam

Nadere informatie

Beste ouders, Agenda:

Beste ouders, Agenda: Beste ouders, Op 3 december krijgen we bezoek van een inspecteur. We hebben vorig jaar voor de derde keer onder de eindnorm gescoord bij de Cito-toets en dan krijg je als school een inspectiebezoek. Oorzaken

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!!

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal, het is weer tijd voor een nieuwsbrief! We zitten alweer in maart en zijn we in de tweede periode van dit seizoen

Nadere informatie

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 W E I D E P R A A T Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 Van de redactie: Voor u ligt de vijfde uitgave van de Weidepraat 2014. Dit keer een compacte newsletter,

Nadere informatie

obssprinkels Nieuwsbrief obssprinkels Openbaar onderwijs Koedijkslanden & Berggierslanden Meppel Nr. 2015-2016-04 4 september 2015

obssprinkels Nieuwsbrief obssprinkels Openbaar onderwijs Koedijkslanden & Berggierslanden Meppel Nr. 2015-2016-04 4 september 2015 Nieuwsbrief Zuiderlaan 197B 7944 EE M e ppel Tel.: 0522-799111 www.obssprinkels.nl Nieuwsbrief Nr. 2015-2016-04 4 september 2015 Agenda: Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Schoolreisje gr. 1 t/m 6 Vrijdag

Nadere informatie

03-07-2015 nieuwsbrief 40. Onderwerpen: Uitgelicht:

03-07-2015 nieuwsbrief 40. Onderwerpen: Uitgelicht: 03-07-2015 nieuwsbrief 40 Beste ouders / verzorgers, Het einde is in zicht, nog twee weken en dan begint onze zomervakantie We hebben na de afgelopen hete dagen een aantal vragen gehad over het tropenrooster.

Nadere informatie

Uitleg Zing in 19 mei 2013: Dat is verleidelijk!

Uitleg Zing in 19 mei 2013: Dat is verleidelijk! Uitleg Zing in 19 mei 2013: Dat is verleidelijk! In onze vorige Zing In hebben we het gehad over de druk die op jonge mensen wordt gelegd, op de vaak hoge eisen die we aan hen stellen. Maar niemand is

Nadere informatie

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag.

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Studiemiddag: Vorige

Nadere informatie