Ledigingstechniek 16

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ledigingstechniek 16"

Transcriptie

1 Ledigingstechniek 16

2 Hansgrohe wijst water de weg Met een innovatieve techniek, duurzame kwaliteit en een toonaangevend design is Hansgrohe al meer dan 100 jaar één van de meest gerenommeerde trendsetters in de wereld van het sanitair. Daarenboven maakt onze onderneming niet alleen naam door haar innovatieve douchetechniek. Ook op andere vlakken toont Hansgrohe boordevol ideeën en knowhow te zitten. Via een eenvoudig bedienbare mengkraan, een comfortabele douche of een betrouwbaar afvoersysteem wijzen wij het element water de juiste weg. Zo sluit de kringloop van het water zich ten gunste van mens en milieu.

3 Water mengen met de ibox universal s werelds eerste inbouwlichaam voor alle standaard- en thermostaatoplossingen bekrachtigt Hansgrohe des te meer zijn leiderschap op het vlak van mengtechniek. Water benutten de Raindance hoofd- en handdouches met hun bijzonder grote en vlakke douchekoppen laten een regelrechte stortdouche op u los. De ontelbare vervalsingen en kopieën zijn het bewijs van de innovatiekracht van Hansgrohe. Water afvoeren de groeiende vraag naar grootse douchesystemen brengt nog een andere ontwikkeling met zich mee: Raindrain, een douchelediging die zeer grote waterhoeveelheden snel en zeker afvoert.

4 Exafill S Een andere innovatie in de ledigingstechniek is Exafill S met geïntegreerde badvulling, overloop en ledigingsfunctie. Deze vervangt de oorspronkelijke badafvoer en zorgt zowel voor een hoog bedieningscomfort als voor een vereenvoudigde installatie. Dankzij het vlakke inbouwlichaam van de overloop is Exafill S ook geschikt voor badframes. Makkelijker zijn afvoerproblemen niet op te lossen. Exafill S inbouwlichaam vervult drie functies in één: badvulling, overloop en lediging. Dankzij haar flexibiliteit en vlakke bouwhoogte is zij ook voor inbouwbaden geschikt. Kabellengte 520 mm. # Exafill S inbouwlichaam voor speciale baden # (zonder afb.) Exafill S complete set met vaste overloopbuis - is als set zeer geschikt voor projecten. # 58113, -000 Exafill S afwerkingsset in minimalistisch S-design. # 58117, -000, -090, -450, -800, Montage, reiniging en gebruik Vlakke overloopbuis De plaatsbesparende overloop is met slechts 38 mm diepte bijzonder vlak, eenvoudig te monteren en ook voor baden met een draagsysteem geschikt. De eveneens vlakke afwerkingsset is optisch erg mooi en onderhoudsvriendelijk. Flexibiliteit in alle richtingen De Exafill S is extreem flexibel en past zich aan alle speciale badvormen aan. Testuitloop Hiermee wordt de dichtheid van de badvulling gecontroleerd. Tegelijkertijd kunnen de leidingen gespoeld worden. Testplug Met de testplug wordt de dichtheid van het geïnstalleerde ledigingsgarnituur gecontroleerd. Daarenboven biedt deze ook bescherming tegen vuildeeltjes tijdens de bouwfase.

5 280 mm + ibox universal Veiligheidscombinatie Terugslagklep Trendzettend in inbouwinstallaties De Exafill S en de ibox universal met geïntegreerde veiligheidscombinatie bieden een optimale all-inclusive-oplossing. Dankzij de unieke geïntegreerde veiligheidscombinatie heeft u geen externe buisbeluchter nodig en bespaart u op de inbouwkosten en tijd. Voor een eenvoudige montage is een flexibele, RVS-ommantelde en geïsoleerde aansluitslang optioneel verkrijgbaar. Drievoudige dichting De drievoudige dichting bekleedt het afvoergat volledig in de drie richtingen. Een dichtingskit is overbodig. Zelfreinigende sifon De sifon is draaibaar in alle richtingen en reinigt zichzelf op basis van zijn stromingsprofiel. Exafill S in combinatie met ibox universal en veiligheidscombinatie Ledigingsplug op veer De ledigingsplug die op een soepele veer gemonteerd is, beschermt tegen verwondingen bij het uitglijden in het bad. Perlator met QuickClean De 30º draaibare perlator vult het bad met een krachtige watervalstraal. Dankzij de reinigingsfunctie laat kalk zich met één vinger eenvoudig wegwrijven.

6 Flexaplus met vaste overloopbuis Individueel in te korten, makkelijk aan te sluiten, geschikt voor alle baden de vele voordelen van het Flexaplus ledigingssysteem met vaste overloopbuis ontdekt u vooral zelf tijdens de montage. Het systeem kan naar eigen wens uitgerust worden met de elegante afwerkingsset Flexaplus S-design met reguleerelement. Flexaplus inbouwlichaam met vaste overloopbuis en een kabellengte van 520 mm - flexibel en slijtvast. Dankzij het vlakke inbouwlichaam Is deze ook geschikt voor baden met een draagsysteem. # Flexaplus inbouwlichaam voor speciale baden # (zonder afb.) Flexaplus E complete set met vaste overloopbuis is als set in chroom uitstekend geschikt voor toepassing in projecten. Dankzij het vlakke inbouwlichaam is deze ook geschikt voor baden met een draagsysteem. # 58148, -000 Flexaplus S complete set de complete set in het minimalistisch S-design. # 58155, -000 Montage, reiniging en gebruik Geschikt voor alle baden met draagsystemen Het 38 mm vlakke overloophuis is geschikt voor gebruik bij draagsystemen en kenmerkt zich door de eenvoudige montage. Testplug Met de testplug wordt de dichtheid van het geïnstalleerde ledigingsgarnituur gecontroleerd. Daarenboven biedt deze ook bescherming tegen vuildeeltjes tijdens de bouwfase. Drievoudige dichting De gepatenteerde drievoudige dichting bekleedt het afvoergat volledig in de drie richtingen. Een dichtingskit is overbodig. Zelfreinigende sifon De sifon is draaibaar in alle richtingen en reinigt zichzelf op basis van zijn stromingsprofiel.

7 Flexaplus E afwerkingsset De standaard afwerkingsset is in zes verschillende kleuren verkrijgbaar. # 58185, -000, -090, -450, -800, -810, -880 Zelfreinigende sifon De sifon reinigt zichzelf op basis van zijn stromingsprofiel. Flexaplus S afwerkingsset De nieuwe set met overloop-reguleerelement is in zes verschillende afwerkingen leverbaar en past uitstekend bij alle designlijnen van Hansgrohe en Axor. # 58186, -000, -800, Ledigingsplug op veer De ledigingsplug die op een soepele veer gemonteerd is, beschermt tegen verwondingen bij het uitglijden in het bad. Eenvoudig aan te passen De vaste overloopbuis is eenvoudig aan te passen en is ook voor diepe baden geschikt. Overloop-reguleerelement Wordt tijdens de montage eenvoudig in de afwerkingsset gelegd. Door een kwart draai wordt de stop gesloten en de overloop in positie gebracht.

8 Flexaplus met soepele overloopbuis Bij speciale badvormen bewijst het Flexaplus ledigingssysteem met soepele overloopbuis zich al jaren. De montage is vrij eenvoudig dankzij de buigzame, met een spiraal versterkte slang in combinatie met de praktische sifon. Flexaplus inbouwlichaam Dit innovatieve afvoersysteem met soepele en stabiele overloopbuis zorgt voor een eenvoudige en tijdbesparende montage. Flexibele kabel van 520 mm. # Flexaplus inbouwlichaam voor speciale baden # (zonder afb.) Flexaplus E complete set De Flexaplus met soepele overloopbuis is als complete set met greep en stop in chroom ideaal voor toepassing in projecten. # 58143, -000 Flexaplus S complete set De complete set met minimalistisch S-design. # 58150, -000 Montage, reiniging en gebruik Voor baden De flexibele overloopbuis van chemicaliënbestendig Polypropyleen past zich zonder inkorten aan ieder bad aan. Voor baden Zelfs bij diepe baden is een snelle montage zonder inkorten van de overloopbuis mogelijk. Testplug Met de testplug wordt de dichtheid van het geïnstalleerde ledigingsgarnituur gecontroleerd. Daarenboven biedt deze ook bescherming tegen vuildeeltjes tijdens de bouwfase. Voorgemonteerde sifon De voorgemonteerde sifon is in alle richtingen draaibaar en garandeert een snelle en eenvoudige montage.

9 25 mm De Flexaplus S design afwerkingsset met geïntegreerd overloop-reguleerelement maakt het mogelijk ook in het kleinste bad het grootste badplezier te hebben. Met deze set kan de waterstand met zo n 25 mm verhoogd worden. Het overloop-reguleerelement wordt bij de montage eenvoudig in de gewenste positie in de afwerkingsset gelegd. Met een kwart draai wordt de stop gesloten en de overloop voor de waterstandregulering in positie gebracht. Door de individuele instelling is het mogelijk deze afwerkingsset in vrijwel elk bad toe te passen. Flexaplus E afwerkingsset De standaard afwerkingsset is in zes verschillende kleuren verkrijgbaar. # 58185, -000, -090, -450, -800, -810, -840, -880 Flexaplus S afwerkingsset Deze nieuwe set met overloopreguleerelement is in zes verschillende afwerkingen leverbaar en past uitstekend bij alle designlijnen van Hansgrohe en Axor. # 58186, -000, -800, -810, -820, -830, -880 Zelfreinigende sifon De sifon reinigt zichzelf op basis van zijn stromingsprofiel. Gladde binnenkant van de slang De flexibele slang is van buiten met spiralen versterkt en van binnen glad om het aanhechten van vuil te voorkomen. Ledigingsplug op veer De ledigingsplug die op een soepele veer gemonteerd is, beschermt tegen verwondingen bij het uitglijden in het bad.

10 Raindrain 90 XXL Of het nu om de Rainmaker, Rainfall of een complete douchefamilie gaat, alle douches met een hoog waterdebiet verlangen een lediging die al dat water snel en netjes verwerkt. De Raindrain 90 XXL is hiervoor de ideale oplossing. Door zijn golfvormig ontwerp bereikt de waterafvoer een verwerking van maar liefst 51 l/min. Een buitengewone prestatie dankzij innovatie. Een positief bijeffect is dat het snel stromende water tegelijkertijd vuil wegspoelt, zodat u nog comfortabeler kan douchen. Raindrain 90 XXL inbouwlichaam # Raindrain 90 XXL complete set # 60067, -000 Montage, reiniging en gebruik Hoge afvoerprestatie Met een afvoerprestatie van 51 l/min is de Raindrain 90 XXL de optimale oplossing voor douches met een hoog waterdebiet. Doorvoerwaarde gemeten naar DIN EN 274 (1-3)-normen. 10 Drievoudige schroefverbinding Voor een eenvoudige montage wordt de overloop van bovenaf vastgeschroefd. Drievoudige dichting De gepatenteerde drievoudige dichting dicht het afvoergat in de drie richtingen volledig af. Een dichtingskit is hierdoor overbodig.

11 Raindrain 90 XXL afwerkingsset # 60066, -000, -450, -800, Zelfreinigende sifon Vanwege zijn hoge doorstroomprestatie reinigt de sifon zichzelf. De geïntegreerde revisiestop biedt toegang tot de afvoerbuis. Raindrain 90 XXL. Het geheim zit in de golfvormige buis: de Raindrain 90 XXL laat in korte tijd een zeer grote hoeveelheid water eenvoudig verdwijnen. Verbindingsmof De Raindrain laat zich dankzij een steekmof van 50 mm doorsnede eenvoudig met het ledigingssysteem verbinden. De tot nu toe gebruikelijke schroefverbinding met de afvoerbuis wordt hierdoor overbodig. 11

12 Staro Een klein of groot afvoergat, met verhoogde of vlakke douchevloer, Staro biedt voor iedere douche het optimale ledigingssysteem. Starolift 52 inbouwlichaam Deze lediging is geschikt voor douchebakken met een afvoergat van 52 mm. # Starolift 52 afwerkingsset Deze set bestaat uit een telescopische standbuis en een afneembare afdekplaat met beluchtingsgat en is in zeven verschillende afwerkingen leverbaar. # 60053, -000, -450, -800, Staro 52 complete set Staro 52 is geschikt voor douchebakken met een afvoergat van 52 mm doorsnede. De afwerkingsset in chroom met beluchting is inbegrepen. # 60060, -000 Staro 90 inbouwlichaam Dit afvoergarnituur met hoog doorstroomvolume is geschikt voor douchebakken met een afvoergat van 90 mm doorsnede. # Staro 90 afwerkingsset De beluchting in de stop zorgt voor efficiente doorstroming. De afwerkingsset is eenvoudig te verwisselen en is in zes verschillende kleuren leverbaar. # 60055, -000, -450, -800, -810, -820, -830, -880 Starolift 52 Door het uittrekken van de teleskopische standpijp van de lediging kan het water tot maximaal 80 mm hoogte in de douchetub blijven staan. Montage, reiniging en gebruik Inbouwhoogte en aansluitbochten De inbouwhoogte van 80 mm en de bocht garanderen een eenvoudige installatie. Het verdiepte bovendeel maakt ook bij versterkte douchetubs montage in alle posities mogelijk. 12 Montagehulp De afvoerbocht vergemakkelijkt tevens de montage van het ventielbovendeel. De geribbelde dichting zorgt voor een perfecte afdichting. Testplug Met de testplug wordt de dichtheid van het geïnstalleerde ledigingsgarnituur gecontroleerd. Daarenboven biedt deze ook bescherming tegen vuildeeltjes tijdens de bouwfase. Zelfreinigende sifon De sifon reinigt zichzelf op basis van zijn stromingsprofiel.

13 Flowstar Ook onder de wastafel mag het mooi zijn! Met Flowstar levert Hansgrohe elegante designsifons die daarenboven overtuigen door hun eenvoudige plaatsing en makkelijk onderhoud. Flowstar Designsifon De designsifon met muurbuis is verkrijgbaar is 7 verschillende afwerkingen. # 52100, -000, -800, -810, -820, -830, -840, -880 Flowstar Designsifon Complete set Set met 2 afdekkappen # 52110, -000 Set met 2 afdekkappen en hoekkraan # 52120, -000 Flowstar S Designsifon Past perfect bij de minimalistische vormen van de S-kraanwerklijnen van Hansgrohe. # 52105, -000 Afdekkap alleen Voor een praktische en optisch mooie afdekking van de standaard hoekkraan. # 13950, -000, -800, -810, -820, -830, -880 Afdekkap met hoekkraan # 13954, -000, -800, Flowstar afdekhuls voor plug Om het afvoergarnituur te bedekken in combinatie met de Flowstar designsifon. # 13957, -000, -800, -810, -880 Flowstar afdekhuls voor kraanschacht Voor schroefdraad van kraan, bijv. bij glazen wastafels. # 13959, -000 Montage, reiniging en gebruik De comfortabele Flowstar designsifon is op alles voorbereid door zijn verschillende afwerkingen, hoekkranen, afdekhulzen en 2 verschillende versies. De in chroom verkrijgbare en eenvoudig te monteren Flowstar S is de basis voor een minimalistisch design! De praktische ledigingsschroef vergemakkelijkt niet alleen het schoonmaken, maar helpt ook per ongeluk weggespoelde sieraden eenvoudig terug te vinden. Met een inbussleutel kan de sifon gemakkelijk en snel geopend en gereinigd worden, zonder dat de sifon er volledig afgeschroefd hoeft te worden. 13

14 Designpluggen Wastafelplug met gesloten afdekplaat van RVS Voor gebruik in een waskom zonder overloop. In 6 afwerkingen verkrijgbaar. # 50001, -000, -800, Eén druk met de vinger is voldoende de Push-Open wastafelplug laat zich superlicht bedienen. Voor wastafels met overloop. In 6 afwerkingen leverbaar. # 50100, -000, -800, Push-Open Push Push In combinatie met een wastafelmengkraan zonder lediging, wordt door het puristische design een harmonieuze sfeer gerealiseerd. De afvoerplug Push-Open is geschikt voor wastafels met verschillende afmetingen en daardoor voor veel badkamers geschikt. Overzicht van de vermogens BAD Toevoer Overloop Lediging Exafill S 30 l/min 37 l/min 53 l/min Flexaplus vast 44 l/min 55 l/min Flexaplus soepel 40 l/min 55 l/min Flexaplus soepel 31 l/min 43 l/min Starolift l/min 33 l/min Staro l/min Staro l/min Flowstar 40 l/min Flowstar S 40 l/min Push-Open 65 l/min Hoekkraan 60 l/min Volgens DIN EN 274 (1-3) DOUCHE Overloop Lediging Volgens DIN EN 274 (1-3) WASTAFEL Lediging Volgens DIN EN 274 (1-3) 14 Raindrain 90 XXL 51 l/min

15 Maattekeningen en artikelnummers 80 0 Exafill S inbouwlichaam # Exafill S complete set # 58113, -000 (zonder afb.) Exafill S inbouwlichaam voor speciale baden # Exafill S afwerkingsset # 58117, -000, -090, -450, -800, Flexibele aansluitslang 600 mm # 58191, -000 Flexibele aansluitslang 800 mm # 58192, -000 Flexaplus S afwerkingsset # 58186, -000, -800, Flexaplus inbouwlichaam met vaste overloopbuis # Flexaplus E complete set met vaste overloopbuis # 58148, -000 (zonder afb.) Flexaplus inbouwlichaam met vaste overloopbuis voor speciale baden # Flexaplus S complete set met vaste overloopbuis # 58155, -000 (zonder afb.) Flexaplus inbouwlichaam met soepele overloopbuis # Flexaplus S complete set met soepele overloopbuis # 58150, -000 (zonder afb.) Raindrain 90 XXL inbouwlichaam # Raindrain 90 XXL afwerkingsset # 60066, -000, -450, -800, -810, -820, -830, -880 Raindrain 90 XXL complete set # 60067, -000 Flexaplus inbouwlichaam met soepele overloopbuis voor speciale baden # Flexaplus E complete set met soepele overloopbuis # 58143, -000 (zonder afb.) Flexaplus E afwerkingsset # 58185, -000, -090, -450, -800, -810, -840, Ø 40 Ø 50 Starolift 52 inbouwlichaam # Starolift 52 afwerkingsset # 60053, -000, -450, -800, Staro 52 complete set # 60060, -000 Staro 90 inbouwlichaam # Flowstar # 52100, -000, -800, -810, -820, -830, -840, -880 Flowstar S # 52105, -000 Push-Open # 50100, -000, -800, Wastafelplug met afdekplaatje # 50001, -000, -800, Staro 90 afwerkingsset # 60055, -000, -450, -800, Achter het artikelnummer van uw bestelling dient u de gewenste kleur door te geven: -000 chroom, -090 chroom-goud/optic, -450 wit, -800 rvs-look, -810 satinox, -820 brushed nickel, -830 polished nickel, -880 edelmat. 15

16 Sinds de invoering van het eerste af- en overloopgarnituur in 1934 heeft Hansgrohe zowel de vakwereld als de bad- en douchefans met zijn innovatieve ledigingssystemen overtuigd. Met de Raindrain zet Hansgrohe deze traditie voort en zet nieuwe maatstaven in zaken als ledigingsvermogens en snelheid. Deze leidraad voert u door het actuele Hansgrohe assortiment en legt de technische bijzonderheden en constructieve voordelen van de verschillende systemen aan u uit. BE/fl-Afvoertechniek Technische wijzigingen en kleurafwijkingen om druktechnische redenen voorbehouden. Form-Nr /08/5 Printed in Germany Gedrukt op chloorvrij gebleekt papier MRH, Freiburg Voor meer informatie: op kan u alle technische productinformatie downloaden. Hansgrohe Vanderschrickstraat Brussel Tel Fax

Hansgrohe wijst water de weg

Hansgrohe wijst water de weg Afvoertechniek 16 Hansgrohe wijst water de weg Met innovatieve techniek, duurzame kwaliteit en toonaangevend design is Hansgrohe al meer dan 100 jaar een van de meest gerenommeerde trendsetters in de sanitairbranche.

Nadere informatie

Hansgrohe Vakinfo. Planning en installatie. Design en veel comfort: de nieuwe Hansgrohe Ecostat Select

Hansgrohe Vakinfo. Planning en installatie. Design en veel comfort: de nieuwe Hansgrohe Ecostat Select Hansgrohe Vakinfo Planning en installatie Design en veel comfort: de nieuwe Hansgrohe Puur doucheplezier in een optimale vorm. Raindance Select Showerpipe 360 Spiegelend optimaal beleven. Wij hebben een

Nadere informatie

Hansgrohe Overzicht afwerksets NEW. De nieuwe ShowerSelect en Ecostat afwerksets voor de ibox universal.

Hansgrohe Overzicht afwerksets NEW. De nieuwe ShowerSelect en Ecostat afwerksets voor de ibox universal. Hansgrohe Overzicht afwerksets NEW De nieuwe en Ecostat afwerksets voor de ibox universal. 1 DOuCHEFuNCTIE ShowerSelect ShowerSelect # 15762, -000 S # 15744, -000 ShowerSelect mengkraan mengkraan # 15767,

Nadere informatie

Select your Shower Pleasure. Raindance Select.

Select your Shower Pleasure. Raindance Select. Select your Shower Pleasure. Raindance Select. Douchen onder uw favoriete straal. Raindance Select E 300 hoofddouche Volle zachte druppels of krachtige stralen. U bepaalt het zelf: Select! Raindance Select

Nadere informatie

Croma 100 / Crometta 85. Doucheplezier voor iedereen

Croma 100 / Crometta 85. Doucheplezier voor iedereen Croma 100 / Crometta 85 Doucheplezier voor iedereen Croma 100 Meer doucheplezier voor ons allemaal Groot, mooi en veelzijdig daar moet elke handdouche vandaag aan beantwoorden. Miljoenen doucheliefhebbers

Nadere informatie

Uniek door innovatie. Hansgrohe: water s favourite company.

Uniek door innovatie. Hansgrohe: water s favourite company. Uniek door innovatie. Hansgrohe: water s favourite company. Hansgrohe wordt de hele dag omgeven door water en gaat hier zeer zorgzaam mee om. Een duurzame omgang met water ligt Hansgrohe nauw aan het hart

Nadere informatie

Hansgrohe Vakinfo. Planning en installatie. Design en veel comfort: de nieuwe Hansgrohe Ecostat Select

Hansgrohe Vakinfo. Planning en installatie. Design en veel comfort: de nieuwe Hansgrohe Ecostat Select Hansgrohe Vakinfo Planning en installatie Design en veel comfort: de nieuwe Hansgrohe Puur doucheplezier in een optimale vorm. Raindance Select Showerpipe 360 De mooiste manier om met water plezier te

Nadere informatie

Elegance. Style. Classic. New

Elegance. Style. Classic. New Classic Elegance Style New Classic De authentieke stijllijnen van Hansgrohe werden zorgvuldig voor u bestudeerd. Wij nodigen u uit om hier uw inspiratie op te doen zodat u een interieur kan creëren afgestemd

Nadere informatie

projects Project Carolus te s Hertogenbosch Vrijstaande woningen Type A1 & A2 voorbeeld

projects Project Carolus te s Hertogenbosch Vrijstaande woningen Type A1 & A2 voorbeeld projects Project Carolus te s Hertogenbosch Vrijstaande woningen Type A1 & A2 voorbeeld 2 Inhoudsopgave Villeroy & Boch 4 Toiletruimte begane grond Impressies / plattegronden 6 Toiletruimte 1e verdieping

Nadere informatie

Axor Montreux. Terug in de tijd.

Axor Montreux. Terug in de tijd. Axor Montreux Terug in de tijd. B egin van de 20 e eeuw: terwijl Hans Grohe zijn bedrijf oprichtte in Schiltach, in het Duitse Zwarte Woud, beleefde de Belle Époque het hoogtepunt in Europa. Er is de

Nadere informatie

Hansgrohe Thermostaten. Comfort in zijn puurste vorm

Hansgrohe Thermostaten. Comfort in zijn puurste vorm Hansgrohe Thermostaten Comfort in zijn puurste vorm 1 Comfort, zekerheid en design: de nieuwe Ecostat thermostaten van Hansgrohe Tijdens het douchen en baden is vaak maar één temperatuur de prettigste.

Nadere informatie

Raindance Select. Mijn doucheplezier.

Raindance Select. Mijn doucheplezier. Raindance Select Mijn doucheplezier. Hansgrohe. Doucheplezier 03 Mijn doucheplezier: altijd een bijzondere belevenis. Genieten van de veelzijdigheid van water. Water reinigt en laat leven. Water spoelt

Nadere informatie

Schone afvoeren. Oplossingen voor douchevloeren.

Schone afvoeren. Oplossingen voor douchevloeren. Schone afvoeren. Oplossingen voor douchevloeren. Minder hindernissen meer verkoop De nieuwste trend zijn douchevloeren, die heel wat nieuwe mogelijkheden bieden voor ontwerpers en installateurs. Geberit

Nadere informatie

Raindance Select. Mijn doucheplezier.

Raindance Select. Mijn doucheplezier. Raindance Select Mijn doucheplezier. Hansgrohe. Doucheplezier 03 Mijn doucheplezier: Altijd een bijzondere belevenis. Genieten van de veelzijdigheid van water. Water reinigt en laat leven. Water spoelt

Nadere informatie

Eco Pakket Comfort thermostaat Hansgrohe Focus E² 70

Eco Pakket Comfort thermostaat Hansgrohe Focus E² 70 Eco Pakket Comfort thermostaat Hansgrohe Focus E² 70 Badkamer Hansgrohe Focus E² 70 Wastafel Eéngreeps wastafelmengkraan 70 - ComfortZone 70 - keramisch kardoes - Boltic greepvergrendeling voor een langdurig

Nadere informatie

ibox universal Planning en installatie

ibox universal Planning en installatie ibox universal Planning en installatie ibox universal Eén voor alles! Inleiding ibox universal De inbouwrevolutie gaat verder De basis voor alle standaard- en thermostaatoplossingen Miljoenmaal bewezen

Nadere informatie

Axor Massaud. Axor Massaud 1

Axor Massaud. Axor Massaud 1 Axor Massaud Axor Massaud 1 2 Axor Massaud Nature Inspired Design Axor Massaud 3 4 Axor Massaud In de badkamer keren we de rug toe naar onze dagelijkse beslommeringen om zo te genieten van weldoende momenten

Nadere informatie

Hansgrohe Vakinfo. Select het nieuwe Hansgrohe bedieningsconcept. Plezier met één druk op de knop: de innovatieve manier om van water te genieten

Hansgrohe Vakinfo. Select het nieuwe Hansgrohe bedieningsconcept. Plezier met één druk op de knop: de innovatieve manier om van water te genieten Hansgrohe Vakinfo Select het nieuwe Hansgrohe bedieningsconcept Plezier met één druk op de knop: de innovatieve manier om van water te genieten Select: de innovatie voor nog meer plezier in de badkamer

Nadere informatie

Een heldere expressie van een sterk karakter:

Een heldere expressie van een sterk karakter: HANSALIGNA 2 Een heldere expressie van een sterk karakter: HansaLIGNA. 3 De moeite waard om lang naar te kijken: HansaLIGNA. Met heldere, eigenlijk strenge geometrische vormen die niettemin een zachte

Nadere informatie

Zekerheid door eenvoud. Oplossingen voor douchevloeren.

Zekerheid door eenvoud. Oplossingen voor douchevloeren. Zekerheid door eenvoud. Oplossingen voor douchevloeren. Inloopdouches zijn de trend. Meer en meer klanten wensen een open ontwerp voor hun douchezone. Minder hindernissen meer verkoop De nieuwste trend

Nadere informatie

Axor Urquiola Awakening your Senses

Axor Urquiola Awakening your Senses Axor Urquiola Awakening your Senses Onze badkamer is de spiegel van onze persoonlijkheid. Een charmante versmelting van stijlen en objecten, van herinneringen en ervaringen. Alles vindt in de loop van

Nadere informatie

Je goed voelen vindt plaats onder de hoofddouche. Wolkbreuk, Meer doucheplezier. Meer doucheplezier door het bijmengen van lucht in de waterstraal.

Je goed voelen vindt plaats onder de hoofddouche. Wolkbreuk, Meer doucheplezier. Meer doucheplezier door het bijmengen van lucht in de waterstraal. Douchesystemen Je goed voelen vindt plaats onder de hoofddouche. Wolkbreuk, stortbui, tropisch doucheplezier er zijn veel begrippen voor wat men onder een douche van Hansgrohe allemaal beleeft. Omdat het

Nadere informatie

Voor een goede afloop. Afvoergarnituren en reukafsluiters

Voor een goede afloop. Afvoergarnituren en reukafsluiters Voor een goede afloop Afvoergarnituren en reukafsluiters Veilige werking met esthetiek Of het nu gaat over de afvoer in inloopdouches, automatische badgarnituren, reukafsluiters voor douchebak of wastafelreukafsluiters

Nadere informatie

Axor Urquiola Awakening your Senses

Axor Urquiola Awakening your Senses Axor Urquiola Awakening your Senses Onze badkamer is de spiegel van onze persoonlijkheid. Een charmante versmelting van stijlen en objecten, van herinneringen en ervaringen. Alles vindt in de loop van

Nadere informatie

HANSASENSeTION elektronisch. efficiënt. eenvoudig SLIM.

HANSASENSeTION elektronisch. efficiënt. eenvoudig SLIM. HANSASENSeTION elektronisch. efficiënt. eenvoudig SLIM. HANSASENSeTION VOOR BADKAMER EN KEUKEN: Wanneer u er met uw hand in de buurt komt, stroomt automatisch water altijd in de juiste hoeveelheid, altijd

Nadere informatie

KEUKEN Ø 90 Ø 60 Ø 50. Aardewerk/kunststof/RVS. Aardewerk/kunststof RVS. Met een korfje: handmatige. bediening. Met een korfje: handmatige

KEUKEN Ø 90 Ø 60 Ø 50. Aardewerk/kunststof/RVS. Aardewerk/kunststof RVS. Met een korfje: handmatige. bediening. Met een korfje: handmatige KEUKEN Ø 90 Ø Ø Hoe kies BOORDIAMETER VAN DE SPOELBAK: Aardewerk/kunststof/RVS Aardewerk/kunststof RVS SLUITSYSTEEM VAN DE AFVOER: Met een korfje: handmatige bediening Met een korfje: handmatige of kabelbediening

Nadere informatie

Afvoeren voor bad en douchebakken

Afvoeren voor bad en douchebakken Deel 2 Voorwand- en afvoertechniek Afvoeren voor bad en douchebakken Naast de klassieke uitvoering van een bad met overloop, afvoerkraan en mengkraan heeft ook de gecombineerde toevoer-overlooparmatuur

Nadere informatie

Hansgrohe Vakinfo. Planning en installatie. ibox universal

Hansgrohe Vakinfo. Planning en installatie. ibox universal Hansgrohe Vakinfo Planning en installatie ibox universal Hansgrohe Het merk De meest efficiënte manier om te genieten van water Wij hebben een passie voor het werken met het element water. Het fascineert

Nadere informatie

Voor een goede afloop. van douche, bad en wastafel

Voor een goede afloop. van douche, bad en wastafel Voor een goede afloop van douche, bad en wastafel Esthetisch en performant water afvoeren. Geoptimaliseerde waterafvoer. Aantrekkelijk design, hoge afvoercapaciteit en de beproefde, hydraulisch geoptimaliseerde

Nadere informatie

Uw voeten zullen grote ogen opzetten: Visign-doucheafvoeren van Viega.

Uw voeten zullen grote ogen opzetten: Visign-doucheafvoeren van Viega. Uw voeten zullen grote ogen opzetten: Visign-doucheafvoeren van Viega. We staan op de drempel van een nieuw douchetijdperk. Eindelijk kan men ook thuis in de eigen badkamer water als een natuurverschijnsel

Nadere informatie

Axor Massaud. Axor Massaud 1

Axor Massaud. Axor Massaud 1 Axor Massaud Axor Massaud 1 2 Axor Massaud Nature Inspired Design Axor Massaud 3 4 Axor Massaud In bad laten we de werkdag van ons rug afglijden en kunnen we genieten van onze kostbare minuten. Zelden

Nadere informatie

Viega Advantix Top. Het toptalent in vloerafvoeren. Extreem hoge afvoercapaciteit, uiterst variabel, veilig stankslot.

Viega Advantix Top. Het toptalent in vloerafvoeren. Extreem hoge afvoercapaciteit, uiterst variabel, veilig stankslot. Viega Advantix Top. Het toptalent in vloerafvoeren. Extreem hoge afvoercapaciteit, uiterst variabel, veilig stankslot. De nieuwe Viega Advantix Top: beste eigenschappen verenigd. 4 3 1 2 De trend naar

Nadere informatie

Ideeën voor de badkamer. Kranen Douches Douchesystemen

Ideeën voor de badkamer. Kranen Douches Douchesystemen Ideeën voor de badkamer. Kranen Douches Douchesystemen De passie voor water zit bij ons in de familie. Sinds 1901 ontstaat plezier met water in Schiltach. Mijn grootvader was een zeer bijzondere man. Een

Nadere informatie

FM Mattsson 9000 en 9000E Mengkranen. FM Mattsson 10-1

FM Mattsson 9000 en 9000E Mengkranen. FM Mattsson 10-1 9000 en 9000E Mengkranen In dit hoofdstuk vindt u slechts een beperkt deel van het totale assortiment kranen. Voor de uitgebreide, actuele mogelijkheden verwijzen wij u naar de Nederlandstalige website,

Nadere informatie

ACO passavant. Puntafwatering

ACO passavant. Puntafwatering Puntafwatering Hoge functionaliteit en betrouwbaarheid in vochtige ruimtes ACO Easy Flow Vloerafvoerputten uit kunststof volgens DIN/NBN EN 1253 ACO passavant Opzetstuk met inliggend inox sleufrooster

Nadere informatie

Vermogen en diversiteit Zehnder Stana & Zehnder Stana Neo. Ventilatie

Vermogen en diversiteit Zehnder Stana & Zehnder Stana Neo. Ventilatie Vermogen en diversiteit Zehnder Stana & Zehnder Stana Neo Verwarming Koeling Ventilatie Luchtzuivering Als u op zoek bent naar een universele verwarmingsoplossing. Elk bouwproject is uniek. Daarom waardeert

Nadere informatie

BLANCO SELECT. Afval- en organisatiesystemen. De belangrijkste voordelen in een oogopslag.

BLANCO SELECT. Afval- en organisatiesystemen. De belangrijkste voordelen in een oogopslag. BLANCO SELECT. Afval- en organisatiesystemen. De belangrijkste voordelen in een oogopslag. Optimale inbouwdiepte Met een inbouwdiepte van amper 40 cm, kan BLANCO SELECT perfect geïntegreerd worden in elke

Nadere informatie

Modulair stoom Creëer uw eigen stoomdouche

Modulair stoom Creëer uw eigen stoomdouche Modulair stoom Creëer uw eigen stoomdouche Modulair stoom Verbeter de kwaliteit van uw leven Kwaliteit van leven wordt in positieve zin beïnvloedt door het in balans zijn van lichaam en geest. Zodra lichaam

Nadere informatie

STERKE PRESTATIE Lijnafwatering TUB-LINE COMBI. Oplossingen voor modern bouwen. www.luxelements.com

STERKE PRESTATIE Lijnafwatering TUB-LINE COMBI. Oplossingen voor modern bouwen. www.luxelements.com Oplossingen voor modern bouwen NL-1 2015 PROS5020 onder voorbehoud van technische veranderingen www.luxelements.com STERKE PRESTATIE Lijnafwatering TUB-LINE COMBI Oplossingen voor modern bouwen 2/3 LUX

Nadere informatie

Axor Citterio E The ESSENCE of LUXURY

Axor Citterio E The ESSENCE of LUXURY Axor Citterio E The ESSENCE of LUXURY Axor Citterio E 02 De Axor Citterio E haalt zijn charme uit de combinatie van moderne functionaliteiten. Deze volmaakte collectie elegantie. Het alledaagse tappen

Nadere informatie

Sanitair. Comfort, Luxe en Excellent. VolkerWessels Wooniversum Ringwade LM Nieuwegein T +31 (0)

Sanitair. Comfort, Luxe en Excellent. VolkerWessels Wooniversum Ringwade LM Nieuwegein T +31 (0) Sanitair Comfort, Luxe en Excellent VolkerWessels Wooniversum Ringwade 4 3439 LM Nieuwegein T +31 (0)88 186 11 08 www.wooniversum.nl Zetfouten en kleurafwijkingen voorbehouden 04-2016 Wooniversum Pakketten

Nadere informatie

Viega Advantix Vario. Tot op de millimeter nauwkeurig inkortbaar en grenzeloos flexibel.

Viega Advantix Vario. Tot op de millimeter nauwkeurig inkortbaar en grenzeloos flexibel. Viega Advantix Vario Tot op de millimeter nauwkeurig inkortbaar en grenzeloos flexibel. Viega Advantix Vario Individualiteit in optima forma. Chic design en hoogwaardige materialen zijn in moderne badkamers

Nadere informatie

Hansgrohe Vakinfo. Hansgrohe ComfortZone test. Voor iedere wastafel de perfecte mengkraan. Voor tevreden klanten.

Hansgrohe Vakinfo. Hansgrohe ComfortZone test. Voor iedere wastafel de perfecte mengkraan. Voor tevreden klanten. Hansgrohe Vakinfo Hansgrohe ComfortZone test Voor iedere wastafel de perfecte mengkraan. Voor tevreden klanten. ComfortZone kranen: voor klantverwachtingen op iedere hoogte De badkamer is al lang geen

Nadere informatie

Axor Massaud Badkamerontwerp

Axor Massaud Badkamerontwerp Axor Massaud Badkamerontwerp Meer dan ons lief is, wordt ons leven bepaald door hectiek, stress en drukte. Hierdoor zoeken we naar een plaats waar we ons terug kunnen trekken en waar het rustig is. De

Nadere informatie

XETIS. Een systeem met visionaire esthetiek.

XETIS. Een systeem met visionaire esthetiek. XETIS Een systeem met visionaire esthetiek. Zichtbare esthetiek Onzichtbare technologie. Montagevriendelijke oplossing uit één hand Bescherming tegen doordringend vocht dankzij het voegvrije oppervlak

Nadere informatie

Kranen Het moderne design van zorgt voor de combinatie van strakke lijnen en aantrekkelijke rondingen voor harmonie binnenshuis. Het innovatieve accent op functionaliteit maakt de bediening zeer eenvoudig

Nadere informatie

Gevoel en verstand volkomen in harmonie:

Gevoel en verstand volkomen in harmonie: 2 Gevoel en verstand volkomen in harmonie: Hansaronda. 3 4 Het vertrouwde op een geheel nieuwe manier beleven. Hansaronda. Harmonie: er is vrijwel geen enkele mengkranenserie te bedenken die dit principe

Nadere informatie

Kwaliteit tot de essentie teruggebracht

Kwaliteit tot de essentie teruggebracht KWC INTRO 2 KWC INTRO Badkamer KWC INTRO 3 Kwaliteit tot de essentie teruggebracht 4 KWC INTRO Badkamer KWC INTRO bewijst dat uitmuntende kwaliteit niet duur hoeft te zijn. Beleef het comfort van een in

Nadere informatie

Hansgrohe Vakinfo. Efficiënte producten voor hotel en gastronomie. Wij bieden u een duidelijk kostenvoordeel: minder water- en energieverbruik

Hansgrohe Vakinfo. Efficiënte producten voor hotel en gastronomie. Wij bieden u een duidelijk kostenvoordeel: minder water- en energieverbruik Hansgrohe Vakinfo Efficiënte producten voor hotel en gastronomie Wij bieden u een duidelijk kostenvoordeel: minder water- en energieverbruik Kostenbesparing met certificaat en label Certificering door

Nadere informatie

Eéngreeps wastafelmengkraan Care. Eéngreeps wastafelmengkraan Care. Eéngreeps wastafelmengkraan Care

Eéngreeps wastafelmengkraan Care. Eéngreeps wastafelmengkraan Care. Eéngreeps wastafelmengkraan Care Hansgrohe Talis CARE Wastafel Eéngreeps wastafelmengkraan Care 32035000 - ComfortZone 80 - verlengde greep, 116mm - keramisch kardoes 196,50 - Boltic greepvergrendeling voor een langdurig stabiele greep

Nadere informatie

BETTE natuurlijk in de badkamer

BETTE natuurlijk in de badkamer Dankzij een ervaring van meerdere decennia in de staalvorming en emailveredeling ziet Bette zich tegenwoordig als een van de gespecialiseerde producenten van producten van staal/email. Met gebruikmaking

Nadere informatie

STERKE PRESTATIE. Lijnafwatering TUB-LINE

STERKE PRESTATIE.  Lijnafwatering TUB-LINE STERKE PRESTATIE www.luxelements.com Lijnafwatering TUB-LINE 2/3 LUX ELEMENTS TUB -LINE Lijnafwatering Sterke prestatie Lijnafwatering zonder compromissen Met de vloer gelijkgewerkte douches zijn modern

Nadere informatie

105 serie. Modern design: profielarm en helder veiligheidsglas. Tijdloos en ruim. www.sealskin.nl/getwet

105 serie. Modern design: profielarm en helder veiligheidsglas. Tijdloos en ruim. www.sealskin.nl/getwet 105 serie Tijdloos en ruim Modern design: profielarm en helder veiligheidsglas. www.sealskin.nl/getwet 1 Doordacht De 105 serie biedt volop voordelen. En voor iedere badkamer een oplossing. Of je nu kiest

Nadere informatie

Badkamer type studio/flat

Badkamer type studio/flat Bouwheer : Care For Life CVBA Bouwplaats : Bree dossiernr. 15-085 Lijst sanitaire toestellen - finale keuze sanitaire toestellen Badkamer type studio/flat - Geberit systemfix - Drukplaat Geberit Sigma

Nadere informatie

Axor Citterio M Badkamerontwerp

Axor Citterio M Badkamerontwerp België Hansgrohe rue Vanderschrickstraat 91 B-1060 Bruxelles/Brussel Tel. +32 2 5430140 Fax +32 2 5379486 info@hansgrohe.be www.hansgrohe.be Nederland Hansgrohe Handelsweg 45 NL-1525 RG Westknollendam

Nadere informatie

PuraVida is een belevenis voor de zintuigen in de badkamer. Poëzie in zuiverheid en helderheid. Een nieuwe beleving van stromend water.

PuraVida is een belevenis voor de zintuigen in de badkamer. Poëzie in zuiverheid en helderheid. Een nieuwe beleving van stromend water. PuraVida PuraVida is een belevenis voor de zintuigen in de badkamer. Poëzie in zuiverheid en helderheid. Een nieuwe beleving van stromend water. De kleur wit in al haar schoonheid en eenvoud. Wit staat

Nadere informatie

11. Afvoergarnituren (reukafsluiters)

11. Afvoergarnituren (reukafsluiters) . Afvoergarnituren (reukafsluiters) Bladzijde. Opbouwspoelreservoirs. Vervangmechanismen voor keramische spoelreservoirs. Inbouwspoelreservoirs. Afstandsbedieningen (pneumatische bedieningen) voor spoelreservoirs.

Nadere informatie

PRODUCTINFORMATIE BADKAMERCONCEPT SOLID

PRODUCTINFORMATIE BADKAMERCONCEPT SOLID PRODUCTINFORMATIE BADKAMERCONCEPT SOLID BADKAMERCONCEPT SOLID De Solid collectie is ontworpen voor de badkamer waar modern design en hoogwaardige kwaliteit samengaan. Het eigentijdse ontwerp in combinatie

Nadere informatie

FORMAT Douchescheidwanden voor meer stijl in uw badkamer

FORMAT Douchescheidwanden voor meer stijl in uw badkamer norm voor mooie badkamers FORMAT Douchescheidwanden voor meer stijl in uw badkamer Sanitair keramiek Douches Kraanwerk Sproeiers Badmeubels Spiegels Accessoires Badkuipen en pools Douches in glas Een douche

Nadere informatie

Voor volledig stijlenoverzicht pagina openvouwen. >>

Voor volledig stijlenoverzicht pagina openvouwen. >> Catalogus Voor volledig stijlenoverzicht pagina openvouwen. >> Kraan Handdouche Hoofddouche PuraVida PuraVida PuraVida PuraVida Elegance Metris E Raindance E 150 Raindance E 240 AIR Talis E 2 Croma 100

Nadere informatie

Select keukenmengkranen. De nieuwe vrijheid in de keuken.

Select keukenmengkranen. De nieuwe vrijheid in de keuken. Select keukenmengkranen De nieuwe vrijheid in de keuken. Metris Select 320 met uittrekbare vuistdouche Een evolutie in de keuken. De kraan aan- en uitzetten. Druk op de handige Select-knop om de waterstraal

Nadere informatie

Easy Drain. Smal, smaller... Xs EN 1253

Easy Drain. Smal, smaller... Xs EN 1253 Easy Drain Xs Easy Drain Smal, smaller... Xs DRAAIBAAR EN VERSTELBAAR SIFONHUIS GESCHIKT VOOR ROLSTOEL Easy Drain presenteert met trots deze unieke Xs Line. Deze serie is een zeer fraaie aanvulling op

Nadere informatie

Badmeubelset met spiegel

Badmeubelset met spiegel INSTALLEREN VERWARMING SANITAIR NIET VERHUIZEN MAAR VERBOUWEN ELEKTRA VAN 1295 1095 Badmeubelset met spiegel Type Bando; Kleur wit of chateau eiken; (hxbxd) 55 x 90 x 45 cm; Ook in andere maten verkrijgbaar.

Nadere informatie

Bruynzeel badkamermeubel Elements

Bruynzeel badkamermeubel Elements sanitair Bruynzeel badkamermeubel Elements Overzicht assortiment Maatvoering en kleuropties Prijzen Badkamermeubel Elements Elements is een strak en tijdloos badkamermeubel waarmee u eindeloos kunt variëren.

Nadere informatie

Verkoophandboek. Hansgrohe assortiment voor badkamer en keuken. Alles voor het juiste advies over kranen, douches en installatietechniek

Verkoophandboek. Hansgrohe assortiment voor badkamer en keuken. Alles voor het juiste advies over kranen, douches en installatietechniek Verkoophandboek Hansgrohe assortiment voor badkamer en keuken Alles voor het juiste advies over kranen, douches en installatietechniek Hansgrohe partner van de installateur Alles voor enthousiaste klanten

Nadere informatie

De Energie bespaarder bij de wastafel. Elektronische kleine doorstroomwaterverwarmer MCX SMARTRONIC

De Energie bespaarder bij de wastafel. Elektronische kleine doorstroomwaterverwarmer MCX SMARTRONIC De Energie bespaarder bij de wastafel Elektronische kleine doorstroomwaterverwarmer MCX SMARTRONIC Kleine-doorstromer MCX SMARTRONIC Energierendement Voor de warmwatervoorziening bij de wastafel De kleine

Nadere informatie

ARCHITECTURA ULTRAVLAK DESIGN EXTRA HOGE STABILITEIT

ARCHITECTURA ULTRAVLAK DESIGN EXTRA HOGE STABILITEIT ARCHITECTURA MetalRim. ULTRAVLAK DESIGN EXTRA HOGE STABILITEIT EEN STERK STAALTJE TECHNOLOGIE: METALRIM Getest conform Norm EN 249 De nieuwe generatie ultravlakke douchevloeren Architectura MetalRim; 31

Nadere informatie

Ideal Standard San ReMo

Ideal Standard San ReMo Ideal Standard San ReMo BODY & MIND San ReMo Een heerlijke badkamer om je in voor te bereiden op een nieuwe dag. Blauwe mozaïeken witte vloertegels, lichtgekleurde houtdelen en moderne accessoires creëren

Nadere informatie

3995,-Excl. tegels, plafond, Complete badkamer. Nú bij aankoop van een badkamer. Verrassend ruim. regendouche. van 4645,- t.w.v.

3995,-Excl. tegels, plafond, Complete badkamer. Nú bij aankoop van een badkamer. Verrassend ruim. regendouche. van 4645,- t.w.v. Nú bij aankoop van een badkamer GRATIS regendouche t.w.v. 395,- Kijk snel verder op pagina 7! Badkamers in diverse stijlen en prijsklassen Actueel assortiment Deskundige adviseurs Van losse producten tot

Nadere informatie

Uponor Minitec de ideale vloerverwarming voor renovatie zonder breekwerk MINIMALE MONTAGEHOOGTE, MAXIMAAL COMFORT

Uponor Minitec de ideale vloerverwarming voor renovatie zonder breekwerk MINIMALE MONTAGEHOOGTE, MAXIMAAL COMFORT Uponor Minitec de ideale vloerverwarming voor renovatie zonder breekwerk MINIMALE MONTAGEHOOGTE, MAXIMAAL COMFORT Groots in kleine afmetingen LAGE ELEMENTHOOGTE, SNELLE REGELING Snelle installatie, korte

Nadere informatie

Badkamer DOCUMENTATIE BADKAMER. Laat u verrassen en bezoek een van onze showrooms of kijk op onze site: www.glassinside.nl

Badkamer DOCUMENTATIE BADKAMER. Laat u verrassen en bezoek een van onze showrooms of kijk op onze site: www.glassinside.nl Glass Inside is specialist op het gebied van glas in het interieur. Glazen deuren in veel variëteiten tot aan automatische schuivende glazen deuren toe. Glazen wanden, inloopdouches en al dan niet verwarmde

Nadere informatie

Noviteiten 2014/2015

Noviteiten 2014/2015 Noviteiten 2014/2015 De nieuwe duka 5000 douches OPTIX inloopdouches met plafondsteun Rock douchegoten De nieuwe duka 5000 douches Een prachtige badkamer verdient een prachtige douche. Daarom presenteert

Nadere informatie

Deze set bestaat uit een douchetermostaat en glijstangcombinatie. 199,-

Deze set bestaat uit een douchetermostaat en glijstangcombinatie. 199,- GROHE GROHTHERM 1000 TEMPESTA II SHOWER SET Deze set bestaat uit een douchetermostaat en glijstangcombinatie. 199,- ALTRA REGENDOUCHE INCLUSIEF THERMOSTAAT De opbouw regendouche van het merk Altara staan

Nadere informatie

Voor een badkamer die tot in het detail overeenkomt met de ideeën van uw klanten

Voor een badkamer die tot in het detail overeenkomt met de ideeën van uw klanten INFORMATIE VOOR SPECIAALZAKEN Voor een badkamer die tot in het detail overeenkomt met de ideeën van uw klanten CeraWall. Het nieuwe wandafvoersysteem voor inloopdouches Voor innovatieve inloopdouches Kom

Nadere informatie

IDEAL STANDARD NEDERLAND

IDEAL STANDARD NEDERLAND 135 15 NEW nimbus II Vernieuwd design Venlo Nimbus tweegreepskranen Nieuw design Nimbus II Nimbus II is de naam van het re-design van de tweegreepskranenserie voor de projectmarkt van Venlo. Op basis van

Nadere informatie

Tiger badkamermeubel

Tiger badkamermeubel sanitair Tiger badkamermeubel Ontario Productinformatie Badmeubel Stripe Overzicht assortiment Maatvoering en kleuropties Prijzen Badkamermeubel Ontario Ontario is een badkamermeubel met een retro look.

Nadere informatie

Axor Starck Organic. your. your Heart

Axor Starck Organic. your. your Heart Axor Starck Organic Fo l l o w your H e a d a n d your Heart De QR-codes in deze brochure geven u toegang tot films, interviews, applicaties en nog veel meer. Download een QR-code-lezer naar uw smartphone,

Nadere informatie

Woordenlijst. Bij Hansgrohe telt iedere druppel. Technologieën. Meer informatie over de wereld van Hansgrohe vindt u op www.hansgrohe.

Woordenlijst. Bij Hansgrohe telt iedere druppel. Technologieën. Meer informatie over de wereld van Hansgrohe vindt u op www.hansgrohe. Catalogus Kraanwerklijn Handdouche Hoofddouche Avantgarde PuraVida 110 PuraVida 150 PuraVida 400 Modern Metris 110 Raindance Select S 150 Raindance E 360 Talis 80 Croma 100 Croma 160 Focus 70 Crometta

Nadere informatie

PUSH Doucheplezier met een druk op de knop NIEUW

PUSH Doucheplezier met een druk op de knop NIEUW PUSH Doucheplezier met een druk op de knop NIEUW 388110538 Doucheplezier met een druk op de knop Een net zo simpel als geniaal bedienings concept voor douche en bad: De ergonomische knoppen starten en

Nadere informatie

NEWS SELECT: SELECTEER UW DOUCHEPLEZIER DE NOVITEITEN

NEWS SELECT: SELECTEER UW DOUCHEPLEZIER DE NOVITEITEN S SELECT: SELECTEER UW DOUCHEPLEZIER DE NOVITEITEN IN 2014 BESTE LEZERS, Zoals bekend is blijven wij bij Hansgrohe bezig de omgang met water opnieuw uit te vinden en nóg mooier te maken. En we zijn daar

Nadere informatie

Warm Water. Badverwarmers Boilers

Warm Water. Badverwarmers Boilers Warm Water Badverwarmers Boilers Bulex voor al uw warm water en verwarmingsbehoeften Meer dan 75 jaar ervaring en toewijding aan de beste kwaliteit, betrouwbaarheid en buitengewone duurzaamheid hebben

Nadere informatie

Hansgrohe Vakinfo. Planning en installatie. Hoofddouches en douchesystemen

Hansgrohe Vakinfo. Planning en installatie. Hoofddouches en douchesystemen Hansgrohe Vakinfo Planning en installatie Hoofddouches en douchesystemen Inhoud Inhoud 4 8 12 16 32 38 40 44 Hansgrohe PartnerPlus Onze diensten Systeem 1: Douches met 1 straalsoort zoals een echte regenbui

Nadere informatie

Melitta c35. De snelle en betrouwbare volautomaat voor koffiespecialiteiten met verse melk. Melitta SystemService

Melitta c35. De snelle en betrouwbare volautomaat voor koffiespecialiteiten met verse melk. Melitta SystemService Melitta c35 De snelle en betrouwbare volautomaat voor koffiespecialiteiten met verse melk. Melitta SystemService Snelheid en precisie Krachtige prestaties Met de Melitta c35 kunt u uw klanten van diverse

Nadere informatie

s u g lo ta a C rohe sg n a H Catalogus

s u g lo ta a C rohe sg n a H Catalogus Catalogus Kraanwerklijn Handdouche Hoofddouche avantgarde PuraVida 110 PuraVida 150 PuraVida 400 Modern Metris 110 raindance Select150 raindance E360 Talis 80 Croma 100 Croma 160 Focus 70 Crometta 85 Crometta

Nadere informatie

Voorwand Installatie Systeem met bedieningsplaten

Voorwand Installatie Systeem met bedieningsplaten Voorwand Installatie Systeem met bedieningsplaten Exclusief bij Plieger: Conel VIS De serie VIS (Voorwand Installatie Systeem) van Conel bestaat uit een reeks voorwandsystemen met een innovatieve kabeltechniek

Nadere informatie

7695,- Complete badkamer 1200,- Verrassend ruim 8295,- bij aankoop van een badkamer. compleet toilet t.w.v.

7695,- Complete badkamer 1200,- Verrassend ruim 8295,- bij aankoop van een badkamer. compleet toilet t.w.v. Nú bij aankoop van een badkamer GRATIS compleet toilet t.w.v. 1200,- Badkamers in diverse stijlen en prijsklassen Actueel assortiment Deskundige adviseurs Van losse producten tot complete badkamers Gratis

Nadere informatie

Projectbrochure 2014

Projectbrochure 2014 Projectbrochure 2014 Hansgrohe. Water s Favourite Company. Inhoud Pag. 2 Pag. 3 Pag. 4 Pag. 6 Pag. 14 Pag. 15 Pag. 17 Pag. 19 Pag. 21 Pag. 23 Hansgrohe in projecten Hansgrohe USP s The Green Company -

Nadere informatie

PROJECTS. Sanitairvisualisatie 26 woningen deelgebied 4 Surfplas te Goirle Bouwnummer 413 t/m 426

PROJECTS. Sanitairvisualisatie 26 woningen deelgebied 4 Surfplas te Goirle Bouwnummer 413 t/m 426 PROJECTS Sanitairvisualisatie 26 woningen deelgebied 4 Surfplas te Goirle Bouwnummer 413 t/m 426 Versie 28-9-2016 VILLEROY & BOCH In 1748 in het hart van Europa opgericht, tegenwoordig een wereldberoemd

Nadere informatie

promo Actie Het scharnier met perfecte demping en volmaakt design: Sensys

promo Actie Het scharnier met perfecte demping en volmaakt design: Sensys promo T +32 5 3 11 T +32 89 5 49 72 www.lecot.be www.raedschelders.be Actie Hettich geldig tot 31-12-2015 Het scharnier met perfecte demping en volmaakt design: Sensys Het voor zijn design onderscheiden

Nadere informatie

Inhoud. Safedrain Plus betegelbare douchevloer 4. Solid Seal Dorpel 6. Douchebakken 8. Lanura 10. Bianco&Nero 11. Chezza 12. Spazio 13.

Inhoud. Safedrain Plus betegelbare douchevloer 4. Solid Seal Dorpel 6. Douchebakken 8. Lanura 10. Bianco&Nero 11. Chezza 12. Spazio 13. DOUCHEBAKKEN DOUCHEVLOEREN 2 douchevloeren douchevloeren Inhoud Safedrain Plus betegelbare douchevloer 4 Solid Seal Dorpel 6 Douchebakken 8 Lanura 10 Bianco&Nero 11 Chezza 12 Spazio 13 Senso 14 Comfort

Nadere informatie

Vanzelfsprekend Sphinx. Sphinx 300 Urinoirs

Vanzelfsprekend Sphinx. Sphinx 300 Urinoirs Vanzelfsprekend Sphinx Sphinx 300 Urinoirs Vanzelfsprekend Sphinx Elke dag 1.100 vliegbewegingen en 214.000 reizigers. En 100.000 toiletbezoeken. Vanzelfsprekend Sphinx Zodra bij de gate het signaal

Nadere informatie

Bad- en Douche renovatie

Bad- en Douche renovatie Bad- en Douche renovatie unieke ombouwsystemen tegelwerk blijft intact klaar in 1 dag Bad-in-Bad-Systeem Uniek systeem: een nieuw bad zonder breekwerk U zou wel een nieuw bad willen, maar geen verbouwing

Nadere informatie

FORMAT Design Doucheschermen voor elke behoefte

FORMAT Design Doucheschermen voor elke behoefte norm voor mooie badkamers FORMAT Design Doucheschermen voor elke behoefte Sanitair keramiek Douches Kraanwerk Sproeiers Badmeubels Spiegels Accessoires Badkuipen en pools Mooier douchen 's Morgens zorgt

Nadere informatie

Metris. Talis. Focus. ComfortZone. Voor verwachtingen op elk niveau.

Metris. Talis. Focus. ComfortZone. Voor verwachtingen op elk niveau. Metris. Talis. Focus. ComfortZone. Voor verwachtingen op elk niveau. 02 Hansgrohe ComfortZone Gun uzelf meer ruimte. Met Metris, Talis en Focus. De badkamer is al lang veel meer dan een ruimte voor lichamelijke

Nadere informatie

PRODUCTINFORMATIE BADKAMERCONCEPT SOLID

PRODUCTINFORMATIE BADKAMERCONCEPT SOLID PRODUCTINFORMATIE BADKAMERCONCEPT SOLID 244248_PI_Badkamerconcept_Solid.indd 1 08-11-12 16:22 BADKAMERCONCEPT SOLID De Solid collectie is ontworpen voor de badkamer waar modern design en hoogwaardige kwaliteit

Nadere informatie

Silent Gliss rolgordijnsystemen

Silent Gliss rolgordijnsystemen Silent Gliss rolgordijnsysteem 4830 Silent Gliss rolgordijnsystemen Het voordeel van Silent Gliss De heldere belijning van de rolgordijnen sluit perfect aan op moderne architectuur- en interieurontwerp.

Nadere informatie

Kaldewei Comfort select

Kaldewei Comfort select Duitsland Franz Kaldewei GmbH & Co. KG Beckumer Strasse 33-35 59229 Ahlen Tel. +49 2382 785 0 Fax +49 2382 785 200 www.kaldewei.nl BELGIË Egeda NV Toekomstlaan 47 2200 Herentals Tel. +32 14 22 26 08 Fax.

Nadere informatie

Nilfisk Tapijtreiniging. Nilfisk MX103C/ MX107C/ MX307H/ MX328H/ MX585 Multi

Nilfisk Tapijtreiniging. Nilfisk MX103C/ MX107C/ MX307H/ MX328H/ MX585 Multi Nilfisk Tapijtreiniging Nilfisk MX103C/ MX107C/ MX307H/ MX328H/ MX585 Multi Warme of koude extractie voor een beter herstelresultaat van uw tapijt De nieuwe lijn Nilfisk MX tapijtreinigers bestaat uit

Nadere informatie

Smart Smarter SMARTLINE. www.pipelife.be

Smart Smarter SMARTLINE. www.pipelife.be Smart Smarter SMARTLINE www.pipelife.be Wat is de zin van een elegante badkamer als je geen aantrekkelijk leidingwerk hebt? Voor de meeste mensen wordt hoogwaardig design in toenemende mate belangrijk,

Nadere informatie

noviteiten 2015 WHEN SIZE DOES MATTER

noviteiten 2015 WHEN SIZE DOES MATTER noviteiten 2015 WHEN SIZE DOES MATTER 1 Wanneer je uit de pas loopt, maak je het mooiste ritme. INK is een geregistreerd merk van Sanibell BV. www.inkbadkamermeubelen.nl Sanibell ontwerpt, ontwikkelt en

Nadere informatie