Axor Citterio E The ESSENCE of LUXURY

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Axor Citterio E The ESSENCE of LUXURY"

Transcriptie

1 Axor Citterio E The ESSENCE of LUXURY

2 Axor Citterio E 02 De Axor Citterio E haalt zijn charme uit de combinatie van moderne functionaliteiten. Deze volmaakte collectie elegantie. Het alledaagse tappen van water wordt gezegevierd Daarmee breekt ook de nieuwe collectie die Axor samen met heeft, door de dagelijkse sleur. En de badkamer. Een collectie geïntegreerd in een klassieke maar ook in een moderne

3 03 het vertrouwde en het geheel nieuwe, van klassieke indrukken en brengt tijdloze hoogwaardigheid samen met fijne en herleid tot iets bijzonders. Antonio Citterio, de Italiaanse gentleman van design, ontwikkeld voor wastafels, douches en badkuipen, die perfect kunnen worden omgeving zowel in een stadsappartement als in een moderne villa.

4 Axor Citterio E 04

5 05

6 Axor Citterio E 06 Hoe weerspiegelt de rijkdom van het water zich in de wastafel? Met nauwkeurig gevormde vlakken en randen die samen met zachte rondingen zorgen voor een soepele, harmonische zintuiglijke waarneming. Met klassieke vormen zoals de elegante, soepele kruisgrepen. Kan een kraan nog fijner bediend worden?

7 / Aan de wastafel / 07

8 Axor Citterio E 08 Elegantie en gebruikscomfort verenigen zich in de ééngreeps-wastafelmengkraan. Nauwkeurige vlakken en randen in combinatie met soepele vormen en rozetten in een softcube-look alsook de slanke joystick-greep zijn een teken van hoogwaardigheid. Daartoe behoren de elegante Axor Universal accessoires.

9 / Aan de wastafel / 09

10 Axor Citterio E 10 Kenmerkend voor de 3-gats-wastafelkranen zijn de kruisgrepen met klassieke indruk. Deze zijn ergonomisch en met zachte rondingen gevormd zodat ze goed in de hand liggen en eenvoudig te bedienen zijn.

11 / Aan de wastafel / 11

12 Axor Citterio E 12 Ook in een heldere omgeving zoals een hotelbadkamer met witte marmer zorgen de ééngreeps-wastafelmengkranen aan het wasbekken voor een elegant beeld. Bijzonder extravagant in roodgoud, een edele oppervlakte, die exclusief wordt vervaardigd bij Axor Manufaktur. Twaalf exclusieve oppervlaktes werden vervaardigd via het moderne en milieuvriendelijke PVD-proces van Axor Manufaktur en zijn daarom uitermate edel en hoogwaardig. Dankzij de hoge krasbestendigheid, de duurzame oppervlakteglans en het grote weerstandsvermogen tegen reinigingsmiddelen en corrosie zijn de edele producten uiterst geschikt voor openbare projecten, zoals hotels.

13 / Aan de wastafel / 13

14 Axor Citterio E 14 Het doordachte design maakt douchen nog eenvoudiger: Gebruikers kunnen via de omstelgreep met duidelijke symbolen op intuïtieve wijze de waterhoeveelheid comfortabel beheren via de kruisgreep met klassieke indruk. De temperatuur wordt geregeld via de cilindrische thermostaatgreep. Bij de elegante doucheset met dubbele rail helpt de ergonomische en soepele schuiver om de hoogte van de hoofddouche te verplaatsen.

15 / In de douche / 15

16 Axor Citterio E 16

17 17

18 Axor Citterio E 18 Er zijn nauwelijks grenzen aan de individuele vormgeving: De thermostaatmodule 38 x 12 kan horizontaal of verticaal met enkelvoudige rozetten voor 3 systemen of met een plaat voor 2 systemen geïnstalleerd worden. Samen met het inbouwlichaam die gebaseerd is op het steekprincipe van het beproefde Axor ShowerCollection-systeem gebeurt de installatie op maat in een rij met een afstand van 10 mm. Onder het motto Just mix it biedt het bouwdoossysteem en het 12 x 12 rooster van de producten verdere mogelijkheden voor meer persoonlijkheid en creativiteit bij de planning van de douche, bijvoorbeeld met de douchemodule of de houder. Het elegante beeld kan vervolledigd worden met de juiste Axor Universal accessoires voor douches.

19 / In de douche /

20 Axor Citterio E

21 / In de douche / 21 De Select-technologie maakt douchen eenvoudiger en comfortabeler. Vooral in een hotelbadkamer waar de gast de kranen intuïtief wil bedienen. De systemen worden heel eenvoudig begeleid aan de hand van een druk op de knop. En het is al even eenvoudig om de straalhoek van de handdouche optimaal in te stellen op persoonlijke hoogte via de multifunctionele schuivers van de doucheset.

22 Axor Citterio E 22 Ook aan het bad wordt het tijdloze, klassieke design met zijn nauwkeurige randen en soepele vormen voortgezet, bijvoorbeeld via de kruisgrepen op de ingebouwde badthermostaat. De omstelling van de badinloop naar handdouche werkt vanzelfsprekend via de trekknop ook met zeephanden.

23 / Op het bad / 23

24 Axor Citterio E 24 De 4-gats -badrandthermostaat is een elegant product voor de badkuip. Tegelijk kunnen de grepen comfortabel en intuïtief bediend worden: de temperatuur via de cilindrische greep, de waterhoeveelheid via een ergonomische kruisgreep.

25 / Op het bad / 25

26 Axor Citterio E 26 De ingebouwde badthermostaat is een opvallende blikvanger in de kamer. De gepolijste staafhanddouche heeft twee straalwijzes, de elegante kruisgreep regelt de waterhoeveelheid en via de thermostaat kan de temperatuur vastgelegd worden.

27 / Op het bad / 27

28 Axor Citterio E 28 roductov lanningsv

29 29 erzicht & oorbeeld

30 Axor Citterio E 30 Alle wastafelkranen zijn uitgerust met een doorstroombegrenzer (5 l/min.). * Kan ook gebruikt worden op effen, gladde oppervlaktes. ** Voor de vrije positionering van de uitloop en grepen: 3-gats-slangverlengingsset (art.nr ) gebruiken. KRANEN Eéngreepswastafelmengkraan 150 met trekstang-uitloopgarnituur Art. nr zonder trekstang (zonder afb.) Art. nr Eéngreepswastafelmengkraan 115 zonder trekstang Art. nr Eéngreepswastafelmengkraan 215 zonder trekstang Art. nr Eéngreepswastafelmengkraan 280 zonder trekstang Art. nr Tapkraan zonder trekstang Art. nr Eéngreepswastafelmengkraan, wanduitloop 220 mm, met rozetten, voor wandmontage, inbouw Art. nr Eéngreepswastafelmengkraan, wanduitloop 220 mm, met platen, voor wandmontage, inbouw (zonder afb.) Art. nr inbouwlichaam Art. nr gatswastafelmengkraan met plaat en trekstang-uitloopgarnituur Art. nr * 3-gatswastafelmengkraan met rozetten en trekstang-uitloopgarnituur (zonder afb.) Art. nr ** 3-gatswastafelmengkraan, wanduitloop 220 mm, met plaat, voor wandmontage, inbouw Art. nr gatswastafelmengkraan, wanduitloop 220 mm, met rozetten, voor wandmontage, inbouw (zonder afb.) Art. nr inbouwlichaam Art. nr BIDET Eéngreepsbidetmengkraan met trekstang-uitloopgarnituur Art. nr

31 / Productoverzicht / 31 BAD Baduitloop, uitsprong 180 mm Art. nr gatsthermostaat voor montage op de badrand met Trio-Stop afwerkset Art. nr inbouwlichaam Art. nr Vrijstaande badthermostaat afwerkset Art. nr inbouwlichaam Art. nr gatsthermostaat op de badrand afwerkset Art. nr inbouwlichaam Art. nr gatsthermostaat op tegelrand afwerkset (zonder afb.) Art. nr inbouwlichaam Art. nr THERMOSTATEN/STOPKRANEN douchethermostaat, opbouw Art. nr badthermostaat, opbouw Art. nr

32 Axor Citterio E 32 THERMOSTATEN/STOPKRANEN thermostaatmodule 38 x 12 met plaat, voor 2 systemen, inbouw Art. nr inbouwlichaam Art. nr thermostaatmodule 38 x 12 met enkelvoudige rozetten, voor 3 systemen, inbouw Art. nr inbouwlichaam Art. nr thermostaatmodule 12 x 12, inbouw Art. nr inbouwlichaam Art. nr stopkraan 12 x 12, inbouw Art. nr inbouwlichaam voor installatie in rechtstreeks verband (10 mm afstand) Art. nr voor vrije installatie inbouwlichaam DN 15 Art. nr inbouwlichaam DN 15 Art. nr inbouwlichaam DN 20 Art. nr Trio -/Quattro 12 x 12, inbouw Art. nr inbouwlichaam voor installatie in rechtstreeks verband (10 mm afstand) Art. nr voor vrije installatie inbouwlichaam Trio Art. nr inbouwlichaam Quattro Art. nr AXOR SHOWERSELECT Axor ShowerSelect-thermostaat, Highflow, inbouw Art. nr inbouwlichaam voor ibox universal Art. nr Axor ShowerSelect-thermostaat, Highflow, inbouw, voor 1 systeem en 1 bijkomende uitgang Art. nr inbouwlichaam voor ibox universal Art. nr Axor ShowerSelect stopkraan, voor 3 systemen, inbouw Art. nr inbouwlichaam voor ibox universal Art. nr Axor ShowerSelect-thermostaat, voor 1 systeem, inbouw Art. nr inbouwlichaam voor ibox universal Art. nr

33 / Productoverzicht / 33 Axor ShowerSelect-thermostaat, voor 2 systemen, inbouw Art. nr inbouwlichaam voor ibox universal Art. nr DOUCHE douchemodule 12 x 12, inbouw Art. nr inbouwlichaam voor installatie in rechtstreeks verband (10 mm afstand) Art. nr houder 12 x 12 Art. nr inbouwlichaam voor installatie in rechtstreeks verband (10 mm afstand) Art. nr Doucheset bestaande uit: Raindance Select S 120 3jet handdouche, wandstang (buitenafmeting: 1009 mm) en doucheslang 160 cm Art. nr jet hoofddouche Ø 120 mm Art. nr wandplaat 12 x 12 voor hoofddouche Art. nr douche-arm voor hoofddouche uitsteek 230 mm Art. nr Afwerking in chroom (-000) Verdere bijzondere oppervlaktes, zoals roodgoud, worden exclusief vervaardigd bij Axor Manufaktur. Bijbehorende Axor Universal accessoires ontworpen door Antonio Citterio zijn terug te vinden in onze afzonderlijke brochure. Meer informatie over Axor Citterio E en verdere bijbehorende producten zijn terug te vinden op internet.

34 Axor Citterio E 34 INSTALLATIE MET THERMOSTAATMODULE 38 X 12 VOOR 3 SYSTEMEN Ergonomie: _ Door een horizontale, ergonomische rangschikking van de bedieningselementen, de handdouche en het doucherekje zijn alle systemen gemakkelijk uit te voeren. _ Hendelgreep met 3-wegsomstelling wijst de gekozen systeem aan _ De waterhoeveelheid kan geregeld worden via het afsluitventiel met kruisgreep en de temperatuur kan ingesteld worden via de cilindrische thermostaatgreep Douchemodule: _ te gebruiken als nek- en lichaamsdouche _ Verstelbaar in 3 niveaus waterstralen instelbaar op de betrokken lichaamsgrootte 12 x 12 principe: _ Comfortabele douche-oplossing, ook voor een kleine badkamer _ Onder het motto Just mix it biedt het bouwdoossysteem en het 12 x 12 rooster van de producten verdere mogelijkheden voor meer persoonlijkheid en creativiteit bij de planning van de douche Eenvoudige en op maat gemaakte montage: _ inbouwbehuizing op basis van de Axor ShowerCollection met uitgekiend steekprincipe _ De installatie gebeurt op maat in een rij met een afstand van 10 mm VOORZIENINGEN: thermostaatmodule 38 x 12 met enkelvoudige rozetten, voor 3 systemen, inbouw Art. nr inbouwlichaam Art. nr x douchemodule 12 x 12, inbouw Art. nr houder 12 x 12 Art. nr inbouwlichaam voor installatie in rechtstreeks verband (10 mm afstand) Art. nr Raindance Select S 120 3jet handdouche Art. nr Isiflex doucheslang 125 cm Art. nr Axor Starck 240 hoofddouche Art. nr Plafondaansluiting voor hoofddouche Art. nr Axor Universal accessoires douchesysteem Art. nr

35 / Planningsvoorbeeld / 35 INSTALLATIE MET AXOR SHOWERSELECT KANT-EN-KLARE SETS VOOR 3 SYSTEMEN Rondom-waterbelevenis: _ hoofd- en handdouche met 3 stralen en 4 lichaamsdouches voor een persoonlijke spa Douchemodule: _ te gebruiken als nek- en lichaamsdouche _ Verstelbaar in 3 niveaus waterstralen instelbaar op de betrokken lichaamsgrootte Houder met handdouche: _ Ook bereikbaar vanuit het walkin-bereik zeer geschikt voor het reinigen van de douche Intuïtieve bediening: _ Dankzij de Select-technologie op basis van de ibox Universal kan de gebruiker alles eenvoudig bedienen via een druk op de knop _ Duidelijke, grote symbolen _ Systemen kunnen tegelijkertijd schakelen voor nog meer doucheplezier _ Een centrale thermostaatmodule regelt telkens de gewenste temperatuur voor de 3 Systemen _ Systeemmodule kan bediend worden van buiten het natte gedeelte het water kan al vooraleer in de douche te stappen naar wens op temperatuur gebracht worden max VOORZIENINGEN: Axor ShowerSelect-thermostaat, Highflow, inbouw Art. nr inbouwlichaam voor ibox universal Art. nr Axor ShowerSelect stopkraan, voor 3 systemen, inbouw Art. nr inbouwlichaam voor ibox universal Art. nr houder 12 x 12 Art. nr Raindance Select S 120 3jet handdouche Art. nr Isiflex doucheslang 125 cm Art. nr x douchemodule 12 x 12, inbouw Art. nr Axor Citterio 3jet hoofddouche Art. nr wandplaat 12 x 12 voor hoofddouche Art. nr douche-arm voor hoofddouche uitsteek 230 mm Art. nr

36 Axor Hansgrohe SE Postfach 1145 D Schiltach Telefon Telefax info@axor-design.com België Hansgrohe NV Riverside Business Park Internationalelaan, 55 K B-1070 Brussel Tel Fax info@hansgrohe.be Nederland Hansgrohe Handelsweg /RG Westknollendam Tel info@hansgrohe.nl nl-axor Citterio E Broschüre Technische veranderingen en kleurafwijkingen om druktechnische redenen voorbehouden. Art.Nr /14/4 Gedrukt in Duitsland Op 100% chloorvrij gebleekt papier. Concept & lay-out: bilekjaeger, Stuttgart Planning: Antonio Citterio, Patricia Viel & Partners Foto s: Kuhnle & Knödler, Radolfzell; Uli Maier, Stuttgart Met dank aan: B&B Italia, Duravit, Flexform, GTdesign, Kaldewei, Keramag, LEA Ceramiche

Hansgrohe Overzicht afwerksets NEW. De nieuwe ShowerSelect en Ecostat afwerksets voor de ibox universal.

Hansgrohe Overzicht afwerksets NEW. De nieuwe ShowerSelect en Ecostat afwerksets voor de ibox universal. Hansgrohe Overzicht afwerksets NEW De nieuwe en Ecostat afwerksets voor de ibox universal. 1 DOuCHEFuNCTIE ShowerSelect ShowerSelect # 15762, -000 S # 15744, -000 ShowerSelect mengkraan mengkraan # 15767,

Nadere informatie

Hansgrohe Inbouwkranen NEW. Nieuw: ShowerSelect en Ecostat afbouwdelen voor ibox universal.

Hansgrohe Inbouwkranen NEW. Nieuw: ShowerSelect en Ecostat afbouwdelen voor ibox universal. Hansgrohe Inbouwkranen NEW Nieuw: en Ecostat afbouwdelen voor ibox universal. 1 DOuCHEFuNCTIE BIJVOORBEELD: 1 HOOFDDOuCHE of 1 HANDDOuCHE ShowerSelect ShowerSelect # 15762, -000 S # 15744, -000 ShowerSelect

Nadere informatie

AXOR UNO FORM FOLLOWS PERFECTION

AXOR UNO FORM FOLLOWS PERFECTION AXOR UNO FORM FOLLOWS PERFECTION FORM FOLLOWS PERFECTION 01 02 AXOR UNO P E R F E C T PURISME. 03 Eenvoudige vormen en een esthetisch design, dat is AXOR Uno: het toonbeeld van purisme. De lange, rechte

Nadere informatie

Axor Massaud. Axor Massaud 1

Axor Massaud. Axor Massaud 1 Axor Massaud Axor Massaud 1 2 Axor Massaud Nature Inspired Design Axor Massaud 3 4 Axor Massaud In de badkamer keren we de rug toe naar onze dagelijkse beslommeringen om zo te genieten van weldoende momenten

Nadere informatie

new 1109 twe fi sch o ra g fi e ra g too twe n ro e d a

new 1109 twe fi sch o ra g fi e ra g too twe n ro e d a newcomer 9 2 011 newcomer 9 2011 06 12 20 axor Starck axor Starck ShowerCollection Een nieuwe wastafelmengkraan, drie hoofddouches en een baduitloop breiden de Axor Starck collectie uit. axor Bouroullec

Nadere informatie

Axor Urquiola Awakening your Senses

Axor Urquiola Awakening your Senses Axor Urquiola Awakening your Senses Onze badkamer is de spiegel van onze persoonlijkheid. Een charmante versmelting van stijlen en objecten, van herinneringen en ervaringen. Alles vindt in de loop van

Nadere informatie

Axor Massaud Badkamerontwerp

Axor Massaud Badkamerontwerp Axor Massaud Badkamerontwerp Meer dan ons lief is, wordt ons leven bepaald door hectiek, stress en drukte. Hierdoor zoeken we naar een plaats waar we ons terug kunnen trekken en waar het rustig is. De

Nadere informatie

Axor Universal. Accessories

Axor Universal. Accessories Axor Universal Accessories Axor Universal Accessories 02 Axor Universal Accessories 03 Wie elegantie en perfectie in de badkamer belangrijk vindt, kan niet om de accessoires heen. Want juist elegantie

Nadere informatie

Axor Urquiola Awakening your Senses

Axor Urquiola Awakening your Senses Axor Urquiola Awakening your Senses Onze badkamer is de spiegel van onze persoonlijkheid. Een charmante versmelting van stijlen en objecten, van herinneringen en ervaringen. Alles vindt in de loop van

Nadere informatie

Hansgrohe Nieuwe duurzame douches NIEUW. Crometta Eenvoudig water en energie besparen zonder comfortverlies dankzij EcoSmart.

Hansgrohe Nieuwe duurzame douches NIEUW. Crometta Eenvoudig water en energie besparen zonder comfortverlies dankzij EcoSmart. Hansgrohe Nieuwe duurzame douches NIEUW Crometta Eenvoudig water en energie besparen zonder comfortverlies dankzij EcoSmart. Crometta Handdouche, Porter Set, Doucheset Crometta Vario Handdouche # 26330,

Nadere informatie

Axor Massaud. Axor Massaud 1

Axor Massaud. Axor Massaud 1 Axor Massaud Axor Massaud 1 2 Axor Massaud Nature Inspired Design Axor Massaud 3 4 Axor Massaud In bad laten we de werkdag van ons rug afglijden en kunnen we genieten van onze kostbare minuten. Zelden

Nadere informatie

Axor Montreux. Terug in de tijd.

Axor Montreux. Terug in de tijd. Axor Montreux Terug in de tijd. B egin van de 20 e eeuw: terwijl Hans Grohe zijn bedrijf oprichtte in Schiltach, in het Duitse Zwarte Woud, beleefde de Belle Époque het hoogtepunt in Europa. Er is de

Nadere informatie

Urban Chic. Axor Citterio M

Urban Chic. Axor Citterio M Axor Citterio M Urban Chic. Axor Citterio M Axor Citterio M Door winkelstraten slenteren, een museum bezoeken, genieten van een espresso op de Piazza. Het actieve, roerende leven tussen kantoor, café

Nadere informatie

hansgrohe Nieuw kraanwerk Past in elke moderne badkamer hansgrohe assortiment Novus

hansgrohe Nieuw kraanwerk Past in elke moderne badkamer hansgrohe assortiment Novus hansgrohe Nieuw kraanwerk Past in elke moderne badkamer hansgrohe assortiment Individuele bewegingsvrijheid ComfortZone voor Meer bewegingsvrijheid bij het handen wassen, comfortabel haren wassen of vullen

Nadere informatie

Select your Shower Pleasure. Raindance Select.

Select your Shower Pleasure. Raindance Select. Select your Shower Pleasure. Raindance Select. Douchen onder uw favoriete straal. Raindance Select E 300 hoofddouche Volle zachte druppels of krachtige stralen. U bepaalt het zelf: Select! Raindance Select

Nadere informatie

Axor Starck Organic. your. your Heart

Axor Starck Organic. your. your Heart Axor Starck Organic Fo l l o w your H e a d a n d your Heart De QR codes in deze brochure geven u toegang tot films, interviews, applicaties en meer. Download een QR code scanner naar uw smartphone, scan

Nadere informatie

Hansgrohe Vakinfo. Planning en installatie. Design en veel comfort: de nieuwe Hansgrohe Ecostat Select

Hansgrohe Vakinfo. Planning en installatie. Design en veel comfort: de nieuwe Hansgrohe Ecostat Select Hansgrohe Vakinfo Planning en installatie Design en veel comfort: de nieuwe Hansgrohe Puur doucheplezier in een optimale vorm. Raindance Select Showerpipe 360 Spiegelend optimaal beleven. Wij hebben een

Nadere informatie

Axor Citterio Een nieuwe badkamer, nieuwe producten, nieuwe inspiratie!

Axor Citterio Een nieuwe badkamer, nieuwe producten, nieuwe inspiratie! Axor Citterio Een nieuwe badkamer, nieuwe producten, nieuwe inspiratie! Axor Citterio. De verdere ontwikkeling van deze succesvolle collectie. Met de introductie van de Axor Citterio badkamercollectie

Nadere informatie

Axor Starck Organic. your. your Heart

Axor Starck Organic. your. your Heart Axor Starck Organic Fo l l o w your H e a d a n d your Heart De QR-codes in deze brochure geven u toegang tot films, interviews, applicaties en nog veel meer. Download een QR-code-lezer naar uw smartphone,

Nadere informatie

Raindance Select. Mijn doucheplezier.

Raindance Select. Mijn doucheplezier. Raindance Select Mijn doucheplezier. Hansgrohe. Doucheplezier 03 Mijn doucheplezier: altijd een bijzondere belevenis. Genieten van de veelzijdigheid van water. Water reinigt en laat leven. Water spoelt

Nadere informatie

Raindance Select. Mijn doucheplezier.

Raindance Select. Mijn doucheplezier. Raindance Select Mijn doucheplezier. Hansgrohe. Doucheplezier 03 Mijn doucheplezier: Altijd een bijzondere belevenis. Genieten van de veelzijdigheid van water. Water reinigt en laat leven. Water spoelt

Nadere informatie

Stedelijke elegantie.

Stedelijke elegantie. Axor Citterio M Stedelijke elegantie. Axor Citterio M Axor Citterio M Een wandeling door de winkelstraten. Een bezoek aan het museum. Een espresso op de Piazza. Het actieve beroepsleven tussen kantoor,

Nadere informatie

NewComer. Axor WaterDream by Front

NewComer. Axor WaterDream by Front NewComer Axor WaterDream by Front Axor heeft met Nendo en Front twee nieuwe internationale designpartners gevonden voor een open dialoog over de herdefinitie van de douche. Oki Sato van Nendo uit Japan

Nadere informatie

Keukenmengkranen. De nieuwe vrijheid in de keuken.

Keukenmengkranen. De nieuwe vrijheid in de keuken. Keukenmengkranen. De nieuwe vrijheid in de keuken. Metris Select 320 met uittrekbare uitloop Metris Select 320 met uittrekbare uitloop Een evolutie in de keuken. met uittrekbare vuistdouche en Select -technologie.

Nadere informatie

Hansgrohe Douchenieuwigheden. Croma Select en Crometta 100 De nieuwe Hansgrohe douches

Hansgrohe Douchenieuwigheden. Croma Select en Crometta 100 De nieuwe Hansgrohe douches Hansgrohe Douchenieuwigheden N I EU W Croma Select en Crometta 100 De nieuwe Hansgrohe douches Croma Select Handdouches, Porter sets, douchesets Croma Select S Multi Handdouche # 26800, -400 (16 l/min)

Nadere informatie

DE VRIJHEID VAN VRIJE INDELING.

DE VRIJHEID VAN VRIJE INDELING. Axor Bouroullec DE VRIJHEID VAN VRIJE INDELING. De Franse broers Ronan en Erwan Bouroullec behoren tot de meest gevraagde designers in de internationale meubelbranche. Hun fi losofi e: De objecten moeten

Nadere informatie

Axor Citterio M Badkamerontwerp

Axor Citterio M Badkamerontwerp België Hansgrohe rue Vanderschrickstraat 91 B-1060 Bruxelles/Brussel Tel. +32 2 5430140 Fax +32 2 5379486 info@hansgrohe.be www.hansgrohe.be Nederland Hansgrohe Handelsweg 45 NL-1525 RG Westknollendam

Nadere informatie

Axor Starck ShowerCollection

Axor Starck ShowerCollection Axor Starck ShowerCollection Geborgenheid in een vertrouwde omgeving zoeken, de dagelijkse hectiek achterlaten en nieuwe energie opdoen. Voor de meeste mensen is de badkamer een punt van rust. Met de

Nadere informatie

Croma 100 / Crometta 85. Doucheplezier voor iedereen

Croma 100 / Crometta 85. Doucheplezier voor iedereen Croma 100 / Crometta 85 Doucheplezier voor iedereen Croma 100 Meer doucheplezier voor ons allemaal Groot, mooi en veelzijdig daar moet elke handdouche vandaag aan beantwoorden. Miljoenen doucheliefhebbers

Nadere informatie

Een heldere expressie van een sterk karakter:

Een heldere expressie van een sterk karakter: HANSALIGNA 2 Een heldere expressie van een sterk karakter: HansaLIGNA. 3 De moeite waard om lang naar te kijken: HansaLIGNA. Met heldere, eigenlijk strenge geometrische vormen die niettemin een zachte

Nadere informatie

Axor Citterio Een nieuwe badkamer, nieuwe producten, nieuwe inspiratie!

Axor Citterio Een nieuwe badkamer, nieuwe producten, nieuwe inspiratie! Axor Citterio Een nieuwe badkamer, nieuwe producten, nieuwe inspiratie! Axor Citterio. De ontwikkeling van een succesvolle collectie. Met de introductie van de Axor Citterio badkamercollectie in 2003

Nadere informatie

Select keukenmengkranen. De nieuwe vrijheid in de keuken.

Select keukenmengkranen. De nieuwe vrijheid in de keuken. Select keukenmengkranen De nieuwe vrijheid in de keuken. Metris Select 320 met uittrekbare vuistdouche Een evolutie in de keuken. De kraan aan- en uitzetten. Druk op de handige Select-knop om de waterstraal

Nadere informatie

PuraVida is een belevenis voor de zintuigen in de badkamer. Poëzie in zuiverheid en helderheid. Een nieuwe beleving van stromend water.

PuraVida is een belevenis voor de zintuigen in de badkamer. Poëzie in zuiverheid en helderheid. Een nieuwe beleving van stromend water. PuraVida PuraVida is een belevenis voor de zintuigen in de badkamer. Poëzie in zuiverheid en helderheid. Een nieuwe beleving van stromend water. De kleur wit in al haar schoonheid en eenvoud. Wit staat

Nadere informatie

NEWS SELECT: SELECTEER UW DOUCHEPLEZIER DE NOVITEITEN

NEWS SELECT: SELECTEER UW DOUCHEPLEZIER DE NOVITEITEN S SELECT: SELECTEER UW DOUCHEPLEZIER DE NOVITEITEN IN 2014 BESTE LEZERS, Zoals bekend is blijven wij bij Hansgrohe bezig de omgang met water opnieuw uit te vinden en nóg mooier te maken. En we zijn daar

Nadere informatie

Hansgrohe Vakinfo. Select het nieuwe Hansgrohe bedieningsconcept. Plezier met één druk op de knop: de innovatieve manier om van water te genieten

Hansgrohe Vakinfo. Select het nieuwe Hansgrohe bedieningsconcept. Plezier met één druk op de knop: de innovatieve manier om van water te genieten Hansgrohe Vakinfo Select het nieuwe Hansgrohe bedieningsconcept Plezier met één druk op de knop: de innovatieve manier om van water te genieten Select: de innovatie voor nog meer plezier in de badkamer

Nadere informatie

Uniek door innovatie. Hansgrohe: water s favourite company.

Uniek door innovatie. Hansgrohe: water s favourite company. Uniek door innovatie. Hansgrohe: water s favourite company. Hansgrohe wordt de hele dag omgeven door water en gaat hier zeer zorgzaam mee om. Een duurzame omgang met water ligt Hansgrohe nauw aan het hart

Nadere informatie

Hansgrohe Douchenoviteiten, TÜV getest NIEUW. Unica Comfort Voor meer veiligheid en comfort in de badkamer

Hansgrohe Douchenoviteiten, TÜV getest NIEUW. Unica Comfort Voor meer veiligheid en comfort in de badkamer Hansgrohe Douchenoviteiten, TÜV getest NIEUW Unica Comfort Voor meer veiligheid en comfort in de badkamer Unica Comfort doucheset 1,10 m, links, handgreep, afneembare zeephouder en extra handdouchehouder

Nadere informatie

DE VRIJHEID VAN VRIJE INDELING.

DE VRIJHEID VAN VRIJE INDELING. Axor Bouroullec DE VRIJHEID VAN VRIJE INDELING. De Franse broers Ronan en Erwan Bouroullec behoren tot de meest gevraagde designers in de internationale meubelbranche. Hun fi losofi e: De objecten moeten

Nadere informatie

Metris. Voor verwachtingen van hoog niveau.

Metris. Voor verwachtingen van hoog niveau. Metris Voor verwachtingen van hoog niveau. Metris. Hansgrohe Hoe hoog is voor u hoog genoeg? Ontdek nu het nieuwe Metris productassortiment. ComfortZone l/min 5,0 Water is een elementair onderdeel van

Nadere informatie

TA R I E F I S H N E W S F O R M F O L L O W S P E R F E C T I O N

TA R I E F I S H N E W S F O R M F O L L O W S P E R F E C T I O N TA R I E F I S H N E W S 2 017 F O R M F O L L O W S P E R F E C T I O N O N L I N E Algemene website: www.axor-design.be Website voor professionals: pro.hansgrohe.be Onderdelencatalogus: spares.hansgrohe.com

Nadere informatie

Hansgrohe Thermostaten. Comfort in zijn puurste vorm

Hansgrohe Thermostaten. Comfort in zijn puurste vorm Hansgrohe Thermostaten Comfort in zijn puurste vorm 1 Comfort, zekerheid en design: de nieuwe Ecostat thermostaten van Hansgrohe Tijdens het douchen en baden is vaak maar één temperatuur de prettigste.

Nadere informatie

Eéngreeps wastafelmengkraan Care. Eéngreeps wastafelmengkraan Care. Eéngreeps wastafelmengkraan Care

Eéngreeps wastafelmengkraan Care. Eéngreeps wastafelmengkraan Care. Eéngreeps wastafelmengkraan Care Hansgrohe Talis CARE Wastafel Eéngreeps wastafelmengkraan Care 32035000 - ComfortZone 80 - verlengde greep, 116mm - keramisch kardoes 196,50 - Boltic greepvergrendeling voor een langdurig stabiele greep

Nadere informatie

Axor One A L L I N O N E I N F O R M A T I E & I N S P I R A T I E V O O R P R O F E S S I O N A L S

Axor One A L L I N O N E I N F O R M A T I E & I N S P I R A T I E V O O R P R O F E S S I O N A L S Axor One A L L I N O N E I N F O R M A T I E & I N S P I R A T I E V O O R P R O F E S S I O N A L S Axor One 03 Axor One A L L I N O N E Axor One is een douchecollectie die door zijn eenvoud voor een

Nadere informatie

Ideeën voor de badkamer. Kranen Douches Douchesystemen

Ideeën voor de badkamer. Kranen Douches Douchesystemen Ideeën voor de badkamer. Kranen Douches Douchesystemen De passie voor water zit bij ons in de familie. Sinds 1901 ontstaat plezier met water in Schiltach. Mijn grootvader was een zeer bijzondere man. Een

Nadere informatie

DE VRIJHEID VAN VRIJE INDELING.

DE VRIJHEID VAN VRIJE INDELING. Axor Bouroullec DE VRIJHEID VAN VRIJE INDELING. De Franse broers Ronan en Erwan Bouroullec behoren tot de meest gevraagde designers in de internationale meubelbranche. Hun fi losofi e: De objecten moeten

Nadere informatie

Hansgrohe Technische informatie. Planning en installatie. Hoofddouches en douchesystemen

Hansgrohe Technische informatie. Planning en installatie. Hoofddouches en douchesystemen Hansgrohe Technische informatie Planning en installatie en douchesystemen Hoofddouche met 1 straalsoort Raindance 240 hoofddouche met 1 straalsoort #27370000 Hoofddouche Raindance 240 ir 2150 mm hoofddouche

Nadere informatie

Elegance. Style. Classic. New

Elegance. Style. Classic. New Classic Elegance Style New Classic De authentieke stijllijnen van Hansgrohe werden zorgvuldig voor u bestudeerd. Wij nodigen u uit om hier uw inspiratie op te doen zodat u een interieur kan creëren afgestemd

Nadere informatie

4. Design en digitale bediening zijn de voornaamste troeven van deze vrijstaande badkraan. «Ondus» de GROHE

4. Design en digitale bediening zijn de voornaamste troeven van deze vrijstaande badkraan. «Ondus» de GROHE KRANEN Badkranen & andere De kraan, een onmisbaar en misschien wel het belangrijkste element in de badkamer. Designers hebben dit goed begrepen en doen niet onder in creativiteit om steeds nieuwe en meer

Nadere informatie

Een wereld vol elegantie en harmonie. Metropol Classic.

Een wereld vol elegantie en harmonie. Metropol Classic. Een wereld vol elegantie en harmonie. Metropol Classic. De kunstzinnige inrichting van uw badkamer. Met de nieuwe Metropol Classic douches en kranen introduceert Hansgrohe een nieuwe stijl in uw badkamer.

Nadere informatie

Hansgrohe Vakinfo. Planning en installatie. Design en veel comfort: de nieuwe Hansgrohe Ecostat Select

Hansgrohe Vakinfo. Planning en installatie. Design en veel comfort: de nieuwe Hansgrohe Ecostat Select Hansgrohe Vakinfo Planning en installatie Design en veel comfort: de nieuwe Hansgrohe Puur doucheplezier in een optimale vorm. Raindance Select Showerpipe 360 De mooiste manier om met water plezier te

Nadere informatie

Hansgrohe Focus 100 CoolStart

Hansgrohe Focus 100 CoolStart Hansgrohe Focus 100 CoolStart Wastafel Eéngreeps wastafelmengkraan 100 COOLSTART - ComfortZone 100, greep in middenpositie levert koud water - energiebesparing - keramisch kardoes - Boltic greepvergrendeling

Nadere informatie

Hansgrohe Vakinfo. Efficiënte producten voor hotel en gastronomie. Wij bieden u een duidelijk kostenvoordeel: minder water- en energieverbruik

Hansgrohe Vakinfo. Efficiënte producten voor hotel en gastronomie. Wij bieden u een duidelijk kostenvoordeel: minder water- en energieverbruik Hansgrohe Vakinfo Efficiënte producten voor hotel en gastronomie Wij bieden u een duidelijk kostenvoordeel: minder water- en energieverbruik Kostenbesparing met certificaat en label Certificering door

Nadere informatie

projects Project Carolus te s Hertogenbosch Vrijstaande woningen Type A1 & A2 voorbeeld

projects Project Carolus te s Hertogenbosch Vrijstaande woningen Type A1 & A2 voorbeeld projects Project Carolus te s Hertogenbosch Vrijstaande woningen Type A1 & A2 voorbeeld 2 Inhoudsopgave Villeroy & Boch 4 Toiletruimte begane grond Impressies / plattegronden 6 Toiletruimte 1e verdieping

Nadere informatie

Eco Pakket Comfort thermostaat Hansgrohe Focus E² 70

Eco Pakket Comfort thermostaat Hansgrohe Focus E² 70 Eco Pakket Comfort thermostaat Hansgrohe Focus E² 70 Badkamer Hansgrohe Focus E² 70 Wastafel Eéngreeps wastafelmengkraan 70 - ComfortZone 70 - keramisch kardoes - Boltic greepvergrendeling voor een langdurig

Nadere informatie

Gevoel en verstand volkomen in harmonie:

Gevoel en verstand volkomen in harmonie: 2 Gevoel en verstand volkomen in harmonie: Hansaronda. 3 4 Het vertrouwde op een geheel nieuwe manier beleven. Hansaronda. Harmonie: er is vrijwel geen enkele mengkranenserie te bedenken die dit principe

Nadere informatie

AXOR MANUFAKTUR. www.axor-manufaktur.be

AXOR MANUFAKTUR. www.axor-manufaktur.be AXOR MANUFAKTUR www.axor-manufaktur.be www.axor-manufaktur.be Ontdek voor alle collecties hoe een bepaalde Axor Manufaktur referentie eruit ziet op deze dedicated website. De website geeft u ook de mogelijkheid

Nadere informatie

Inhoud. Keukenmengkranen. Productoverzicht. Techniek

Inhoud. Keukenmengkranen. Productoverzicht. Techniek Inhoud Keukenmengkranen Hansgrohe Metris Select... 04 Hansgrohe Metris... 08 Hansgrohe PuraVida... 14 Hansgrohe Talis... 20 Hansgrohe Focus... 24 Axor Starck... 32 Axor Citterio... 38 Axor Citterio M...

Nadere informatie

ARMATUREN Met passie naar perfectie

ARMATUREN Met passie naar perfectie Wij kennen volgens onze garantieverklaring van de fabrikant een garantie van vijf jaar op al onze producten toe, voor zover het product aantoonbaar via een erkende verdeler aangekocht en gemonteerd werd.

Nadere informatie

HANSASENSeTION elektronisch. efficiënt. eenvoudig SLIM.

HANSASENSeTION elektronisch. efficiënt. eenvoudig SLIM. HANSASENSeTION elektronisch. efficiënt. eenvoudig SLIM. HANSASENSeTION VOOR BADKAMER EN KEUKEN: Wanneer u er met uw hand in de buurt komt, stroomt automatisch water altijd in de juiste hoeveelheid, altijd

Nadere informatie

Axor Bouroullec informatie & inspiratie voor professionals

Axor Bouroullec informatie & inspiratie voor professionals Axor Bouroullec informatie & inspiratie voor professionals inhoud 04 de collectie 08 Het concept 14 planning en installatie 28 Badkamerinspiratie 39 productenoverzicht Axor Bouroullec voor nog meer individuele

Nadere informatie

Je goed voelen vindt plaats onder de hoofddouche. Wolkbreuk, Meer doucheplezier. Meer doucheplezier door het bijmengen van lucht in de waterstraal.

Je goed voelen vindt plaats onder de hoofddouche. Wolkbreuk, Meer doucheplezier. Meer doucheplezier door het bijmengen van lucht in de waterstraal. Douchesystemen Je goed voelen vindt plaats onder de hoofddouche. Wolkbreuk, stortbui, tropisch doucheplezier er zijn veel begrippen voor wat men onder een douche van Hansgrohe allemaal beleeft. Omdat het

Nadere informatie

COMFORT EN VEILIGHEID IN DE DOUCHE

COMFORT EN VEILIGHEID IN DE DOUCHE COMFORT EN VEILIGHEID IN DE DOUCHE KEUCO GmbH & Co. KG Postfach 1365 58653 Hemer, Germany Telefoon +49 2372 904-0 Telefax +49 2372 904-236 info@keuco.de www.keuco.de Art.-Nr.: 03507/250601 Komfort und

Nadere informatie

DE NIEUWE GROHTHERM 2000. ONBEZORGD GENIETEN www.grohe.nl NIEUW

DE NIEUWE GROHTHERM 2000. ONBEZORGD GENIETEN www.grohe.nl NIEUW DE E GROHTHERM 2000 ONBEZORGD GENIETEN www. GENIET VAN LUXE EN VEILIGHEID EEN COMBINATIE VAN INNOVATIEF DESIGN EN STATE-OF-THE-ART TECHNOLOGIE Grohtherm 2000 New is de nieuwste generatie van de meest succesvolle

Nadere informatie

AXOR MONTREUX FORM FOLLOWS PERFECTION

AXOR MONTREUX FORM FOLLOWS PERFECTION AXOR MONTREUX FORM FOLLOWS PERFECTION AXOR MONTREUX AUTHENTICITEIT. TOT IN DE PERFECTIE. 03 De tijd van het 'fin de siècle'. Symbool van vernieuwingsdrang en technische vooruitgang. Vol culturele rijkdom.

Nadere informatie

De filosofie 3 De Visie 4 De Designers 6 De Wereld 8

De filosofie 3 De Visie 4 De Designers 6 De Wereld 8 The Collections De filosofie 3 De Visie 4 De Designers 6 De Wereld 8 Axor Starck/Axor Starck Classic 20 Axor Starck X 40 Axor Citterio 52 Axor Massaud 70 Axor Citterio M 84 Axor Uno 2 /Axor Uno 102 Axor

Nadere informatie

Betaalbaar design voor elke dag

Betaalbaar design voor elke dag Betaalbaar design voor elke dag Day by Day is ontwikkeld in samenwerking met de ontwerpers van Phoenix Design. Met het motto Logic, morals and magic harmoniëren zij ethiek en esthetica, economie en ecologie,

Nadere informatie

Badkamer type studio/flat

Badkamer type studio/flat Bouwheer : Care For Life CVBA Bouwplaats : Bree dossiernr. 15-085 Lijst sanitaire toestellen - finale keuze sanitaire toestellen Badkamer type studio/flat - Geberit systemfix - Drukplaat Geberit Sigma

Nadere informatie

PROJECTS. Sanitairvisualisatie Kloosterkwartier te Veghel Woningtype A-B-E-F Vrijstaande- en halfvrijstaande woningen

PROJECTS. Sanitairvisualisatie Kloosterkwartier te Veghel Woningtype A-B-E-F Vrijstaande- en halfvrijstaande woningen PROJECTS Sanitairvisualisatie Kloosterkwartier te Veghel Woningtype A-B-E-F Vrijstaande- en halfvrijstaande woningen Versie 30-5-2018 VILLEROY & BOCH In 1748 in het hart van Europa opgericht, tegenwoordig

Nadere informatie

IDEAL STANDARD NEDERLAND

IDEAL STANDARD NEDERLAND 135 15 NEW nimbus II Vernieuwd design Venlo Nimbus tweegreepskranen Nieuw design Nimbus II Nimbus II is de naam van het re-design van de tweegreepskranenserie voor de projectmarkt van Venlo. Op basis van

Nadere informatie

BURGMANS SANITAIR. ...net even anders BADKAMER PRIJZENBOEK Fantini - serie Lame ADVIES VERKOOPPRIJZEN EXCLUSIEF BTW

BURGMANS SANITAIR. ...net even anders BADKAMER PRIJZENBOEK Fantini - serie Lame ADVIES VERKOOPPRIJZEN EXCLUSIEF BTW BURGMANS SANITAIR...net even anders Fantini - serie Lame BADKAMER PRIJZENBOEK 2017 ADVIES VERKOOPPRIJZEN EXCLUSIEF BTW Welkom bij Burgmans Sanitair! Burgmans Sanitair is importeur en leverancier van de

Nadere informatie

hansgrohe met PowderRain Raindance Select S NIEUW PowderRain Meet the beauty of water.

hansgrohe met PowderRain Raindance Select S NIEUW PowderRain Meet the beauty of water. hansgrohe Raindance Select S met PowderRain NIEUW PowderRain Meet the beauty of water. PowderRain: ontspannend zacht moment onder de douche. De dagelijkse douche is een bijzonder moment in de loop van

Nadere informatie

Kaldewei Comfort select

Kaldewei Comfort select Duitsland Franz Kaldewei GmbH & Co. KG Beckumer Strasse 33-35 59229 Ahlen Tel. +49 2382 785 0 Fax +49 2382 785 200 www.kaldewei.nl BELGIË Egeda NV Toekomstlaan 47 2200 Herentals Tel. +32 14 22 26 08 Fax.

Nadere informatie

Axor Citterio M Badkamerontwerp

Axor Citterio M Badkamerontwerp Axor Citterio M Badkamerontwerp Axor Citterio M. Urban Chic. Mensen trekken weer naar de stad en genieten van het actieve leven tussen kantoor, café en thuis. Zo veel als men houdt van het turbulente

Nadere informatie

PROJECTS. Sanitairvisualisatie Vrijstaand geschakelde woningen Kanaalboulevard te Urmond

PROJECTS. Sanitairvisualisatie Vrijstaand geschakelde woningen Kanaalboulevard te Urmond PROJECTS Sanitairvisualisatie Vrijstaand geschakelde woningen Kanaalboulevard te Urmond Versie 9-5-2016 VILLEROY & BOCH In 1748 in het hart van Europa opgericht, tegenwoordig een wereldberoemd merk. Als

Nadere informatie

Je goed voelen vindt plaats onder de hoofddouche. Wolkbreuk, Meer doucheplezier. Meer doucheplezier door het bijmengen van lucht in de waterstraal.

Je goed voelen vindt plaats onder de hoofddouche. Wolkbreuk, Meer doucheplezier. Meer doucheplezier door het bijmengen van lucht in de waterstraal. Douchesystemen Je goed voelen vindt plaats onder de hoofddouche. Wolkbreuk, stortbui, tropisch doucheplezier er zijn veel begrippen voor wat men onder een douche van Hansgrohe allemaal beleeft. Omdat

Nadere informatie

Verkorte. Adviesverkoopprijslijst 2013

Verkorte. Adviesverkoopprijslijst 2013 Verkorte Inhoudsopgave Innovatieve technologieën, USP s 4 Kwaliteit en duurzaamheid 5 Hansgrohe Kranen Focus badkamerkranen 6 Focus keukenkranen 8 CoolStart wastafelkranen 9 Care kranen 10 Ecostat thermostaatkranen

Nadere informatie

KLUDI ZENTA SL De nieuwe esthetiek

KLUDI ZENTA SL De nieuwe esthetiek De nieuwe esthetiek 1 Bijna 100 jaar geleden begon KLUDI met de productie van badkamerkranen. Al snel kwamen daar meer hoogwaardige armaturen bij, vervaardigd volgens traditioneel vakmanschap en gekenmerkt

Nadere informatie

Hansgrohe Vakinfo. Planning en installatie. ibox universal

Hansgrohe Vakinfo. Planning en installatie. ibox universal Hansgrohe Vakinfo Planning en installatie ibox universal Hansgrohe Het merk De meest efficiënte manier om te genieten van water Wij hebben een passie voor het werken met het element water. Het fascineert

Nadere informatie

norm voor mooie badkamers Sanitair keramiek voor klassieke elegantie in de badkamer Sanitair

norm voor mooie badkamers Sanitair keramiek voor klassieke elegantie in de badkamer Sanitair norm voor mooie badkamers Sanitair keramiek voor klassieke elegantie in de badkamer Sanitair keramiek Kraanwerk Douches Sproeiers Badmeubels Spiegels Accessoires Badkuipen en pools Nieuwe hoogtepunten

Nadere informatie

World of Styles. Focus.

World of Styles. Focus. World of Styles. Focus. 1 World of Styles. Wij mensen zijn allemaal verschillend. Zo richten wij ook ons leven en huis in. De één wenst een elegante, gezellige badkamer, de ander geeft de voorkeur aan

Nadere informatie

PROJECTS. Sanitairvisualisatie 12 Halfvrijstaande en 4 Vrijstaande woningen Keizerlibel te Ter Borch

PROJECTS. Sanitairvisualisatie 12 Halfvrijstaande en 4 Vrijstaande woningen Keizerlibel te Ter Borch PROJECTS Sanitairvisualisatie 12 Halfvrijstaande en 4 Vrijstaande woningen Keizerlibel te Ter Borch Versie 15-3-2018 VILLEROY & BOCH In 1748 in het hart van Europa opgericht, tegenwoordig een wereldberoemd

Nadere informatie

GROHE BADKAMER NIEUW GROHE EUROSTYLE DE KUNST VAN INTUÏTIE

GROHE BADKAMER NIEUW GROHE EUROSTYLE DE KUNST VAN INTUÏTIE BADKAMER NIEUW EUROSTYLE DE KUNST VAN INTUÏTIE THEOCHARIS LIOLIS Master of Technology produceert kraanoppervlakken die er door StarLight technologie jarenlang als nieuw uitzien. MASTERS OF TECHNOLOGY De

Nadere informatie

DE NIEUWE GROHTHERM ONBEZORGD GENIETEN NIEUW

DE NIEUWE GROHTHERM ONBEZORGD GENIETEN   NIEUW DE E GROHTHERM 2000 ONBEZORGD GENIETEN www.grohe.nl GENIET VAN LUXE EN VEILIGHEID EEN COMBINATIE VAN INNOVATIEF DESIGN EN STATE-OF-THE-ART TECHNOLOGIE Grohtherm 2000 New is de nieuwste generatie van de

Nadere informatie

Sanitair. Comfort, Luxe en Excellent. VolkerWessels Wooniversum Ringwade LM Nieuwegein T +31 (0)

Sanitair. Comfort, Luxe en Excellent. VolkerWessels Wooniversum Ringwade LM Nieuwegein T +31 (0) Sanitair Comfort, Luxe en Excellent VolkerWessels Wooniversum Ringwade 4 3439 LM Nieuwegein T +31 (0)88 186 11 08 www.wooniversum.nl Aan deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen voorbehouden.

Nadere informatie

PROJECTS. Sanitairvisualisatie

PROJECTS. Sanitairvisualisatie PROJECTS Sanitairvisualisatie VILLEROY & BOCH In 1748 in het hart van Europa opgericht, tegenwoordig een wereldberoemd merk. Als moderne totaalaanbieder markeert Villeroy & Boch de internationale inrichtingstrends

Nadere informatie

IDEALRAIN EVO & IDEALRAIN EVO JET

IDEALRAIN EVO & IDEALRAIN EVO JET IDEALRAIN EVO & IDEALRAIN EVO JET DE LUXE VAN KEUZE Wanneer klanten betere prestaties eisen, bieden de handdouches uit de Idealrain collectie u de mogelijkheid om deze te leveren. De komst van Idealrain

Nadere informatie

GROHE thermostaatkranen. GROHtherm 1000 100% GROHE COOLTOUCH BODY. Masters of Technology

GROHE thermostaatkranen. GROHtherm 1000 100% GROHE COOLTOUCH BODY. Masters of Technology GROHE thermostaatkranen NIEUW GROHtherm 1000 100% GROHE COOLTOUCH BODY. OPTIMALE VEILIGHEID. Masters of Technology Martin Weiss Master of Technology, test het thermo-element van de GROHE TurboStat -patronen

Nadere informatie

EEN REVOLUTIE IN VORM EN FUNCTIE. De nieuwe Talis kranen nu ook met Select technologie.

EEN REVOLUTIE IN VORM EN FUNCTIE. De nieuwe Talis kranen nu ook met Select technologie. EEN REVOLUTIE IN VORM EN FUNCTIE. De nieuwe Talis kranen nu ook met Select technologie. Talis Designhistorie VERBLUFFENDE INNOVATIE. EXCLUSIEF ONTWERP. Hoe Hansgrohe en Phoenix Design een klassieker steeds

Nadere informatie

SENSATIONELE SOLISTEN

SENSATIONELE SOLISTEN SENSATIONELE SOLISTEN NIEUW nu ook als thermostaat KEUCO GmbH & Co. KG Postfach 13 65 58653 Hemer Telefoon +49 2372 904-0 Telefax +49 2372 904-236 info@keuco.de www.keuco.com Art.-Nr.: 03507/470600, niederländisch,

Nadere informatie

Wij bieden u een duidelijk kostenvoordeel: minder water- en energieverbruik

Wij bieden u een duidelijk kostenvoordeel: minder water- en energieverbruik Hansgrohe Technische info Efficiënte producten voor de horeca en openbare gebouwen Wij bieden u een duidelijk kostenvoordeel: minder water- en energieverbruik Kostenbesparing met certificaat en label De

Nadere informatie

ibox universal Planning en installatie

ibox universal Planning en installatie ibox universal Planning en installatie ibox universal Eén voor alles! Inleiding ibox universal De inbouwrevolutie gaat verder De basis voor alle standaard- en thermostaatoplossingen Miljoenmaal bewezen

Nadere informatie

projects Project De Stadswachter te Tilburg voorbeeld

projects Project De Stadswachter te Tilburg voorbeeld projects Project De Stadswachter te Tilburg voorbeeld 2 Inhoudsopgave Villeroy & Boch 4 Toiletruimte Impressies / plattegronden 6 Visualisatie 7 Badkamer type A, bnrs 1, 7, 13, 19 Impressies / plattegronden

Nadere informatie

Designer collecties voor uw badkamer 3 Het design 4 Het bedrijf 6 De wereld 8

Designer collecties voor uw badkamer 3 Het design 4 Het bedrijf 6 De wereld 8 The Collections Designer collecties voor uw badkamer 3 Het design 4 Het bedrijf 6 De wereld 8 Axor Starck / Axor Starck X 20 Axor Starck ShowerCollection 48 Axor Citterio 60 Axor Urquiola 76 Axor Massaud

Nadere informatie

PUSH Doucheplezier met een druk op de knop NIEUW

PUSH Doucheplezier met een druk op de knop NIEUW PUSH Doucheplezier met een druk op de knop NIEUW 388110538 Doucheplezier met een druk op de knop Een net zo simpel als geniaal bedienings concept voor douche en bad: De ergonomische knoppen starten en

Nadere informatie

Verkoophandboek. Hansgrohe assortiment voor badkamer en keuken. Alles voor het juiste advies over kranen, douches en installatietechniek

Verkoophandboek. Hansgrohe assortiment voor badkamer en keuken. Alles voor het juiste advies over kranen, douches en installatietechniek Verkoophandboek Hansgrohe assortiment voor badkamer en keuken Alles voor het juiste advies over kranen, douches en installatietechniek Hansgrohe partner van de installateur Alles voor enthousiaste klanten

Nadere informatie

Sanitair. Comfort, Luxe en Excellent. VolkerWessels Wooniversum Ringwade LM Nieuwegein T +31 (0)

Sanitair. Comfort, Luxe en Excellent. VolkerWessels Wooniversum Ringwade LM Nieuwegein T +31 (0) Sanitair Comfort, Luxe en Excellent VolkerWessels Wooniversum Ringwade 4 3439 LM Nieuwegein T +31 (0)88 186 11 08 www.wooniversum.nl Zetfouten en kleurafwijkingen voorbehouden 04-2016 Wooniversum Pakketten

Nadere informatie

metime_spa Art.-Nr.: 03507/ Katalog metime_spa, niederländisch, 06/14

metime_spa Art.-Nr.: 03507/ Katalog metime_spa, niederländisch, 06/14 metime_spa KEUCO GmbH & Co. KG Postfach 13 65 D-58653 Hemer Telefoon +49 2372 904-0 Telefax +49 2372 904-236 info@keuco.de www.keuco.de Art.-Nr.: 03507/340601 Katalog metime_spa, niederländisch, 06/14

Nadere informatie

Chronos pag 52. Ebro pag 62. Melrose pag 82

Chronos pag 52. Ebro pag 62. Melrose pag 82 2015/2016 Pure Een kraan is één van de meest gebruikte producten in uw huis. Een kraan moet daarom betrouwbaar en functioneel zijn. In de badkamer is uw kraan een belangrijke aandachtstrekker, daarom

Nadere informatie

3995,-Excl. tegels, plafond, Complete badkamer. Nú bij aankoop van een badkamer. Verrassend ruim. regendouche. van 4645,- t.w.v.

3995,-Excl. tegels, plafond, Complete badkamer. Nú bij aankoop van een badkamer. Verrassend ruim. regendouche. van 4645,- t.w.v. Nú bij aankoop van een badkamer GRATIS regendouche t.w.v. 395,- Kijk snel verder op pagina 7! Badkamers in diverse stijlen en prijsklassen Actueel assortiment Deskundige adviseurs Van losse producten tot

Nadere informatie

Verkoophandboek. Hansgrohe assortiment voor badkamer en keuken. Alles voor het juiste advies over kranen, douches en installatietechniek

Verkoophandboek. Hansgrohe assortiment voor badkamer en keuken. Alles voor het juiste advies over kranen, douches en installatietechniek Verkoophandboek Hansgrohe assortiment voor badkamer en keuken Alles voor het juiste advies over kranen, douches en installatietechniek Hansgrohe partner van de installateur Alles voor enthousiaste klanten

Nadere informatie