Archipelschool Frans Naerebout Nieuwsbrief november 2015 tel

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Archipelschool Frans Naerebout Nieuwsbrief november 2015 tel. 0118-441122"

Transcriptie

1 Archipelschool Frans Naerebout Nieuwsbrief november 2015 tel Beste ouders/ verzorgers, Mededelingen schoolbreed Na de herfstvakantie zijn we weer allemaal begonnen. Helaas is juf Yolan thuis in verband met de zorg voor haar man. We wensen haar en haar gezin alle sterkte toe. Zij zal zolang als nodig vervangen worden door juf Laura, die inmiddels met de groepen 1 tot en met 4 kennis heeft gemaakt. Kwaliteitszorg Vorig schooljaar was de score op de oudervragenlijst op het punt Op school wordt voldoende aandacht besteed aan het werken met de computer, onvoldoende. Vandaag zijn er 10 Chromebooks geïnstalleerd. De kinderen in groep 3 /4 zullen veel gebruik gaan maken van deze computers. Daarnaast zullen ze gebruikt gaan worden in de andere groepen op tijdstippen dat groep 3/4 ze niet in gebruik heeft. Het is de bedoeling om het aantal de komende jaren uit te breiden. Daarnaast gaan we met een aantal leerkrachten naar de bijeenkomst van de GMR over sociale media. Ook u kunt zich daar vandaag nog voor opgeven, zie verder in deze nieuwsbrief. Betaling ouderbijdrage We willen u er aan herinneren dat de ouderbijdrage van 18,00 vóór 1 oktober 2015 betaald moet worden. De ouderraad verzoekt u om de ouderbijdrage over te maken op rekeningnummer NL12 RABO t.n.v. Ouderraad Frans Naereboutschool Vlissingen. Inschrijven broertjes/zusjes Ook dit jaar zijn er broertjes/zusjes die bijna naar school mogen. Heeft u een zoon of dochter die voor 1 oktober jaar wordt? Schrijft u hem of haar dan in. Wij kunnen hier dan rekening mee houden en het juiste aantal leerkrachten aanvragen. Op 1 februari worden deze leerlingen door Archipel Scholen geïnventariseerd. Inschrijfformulieren zijn te krijgen bij juf Nicole. Pietenkermis Het lijkt nog ver weg, maar de leerkrachten van groep 1 tot en met 4 zijn al volop bezig met het voorbereiden van de Pietenkermis op 25 november. Het feest start om 10 uur en zal om 12 uur afgelopen zijn. Uiteraard mogen de kinderen deze dag weer als Piet verkleed naar school. Een aantal ouders heeft zich al opgegeven om te helpen. Geeft u zich ook op? Wij kunnen nog veel helpende handen gebruiken! Pepernoten bakken Op donderdag 19 november gaan we weer pepernoten bakken op school. De Sinterklaaswerkgroep zal hier een leuke en swingende activiteit van maken. De kinderen in de kleutergroep krijgen kant-en-klaar deeg. De kinderen uit groep 3 tot en met 8 zullen het deeg zelf maken. Het is daarom mogelijk dat de leerkracht van uw kind vraagt om bijvoorbeeld een maatbeker, beslagkom e.d. mee te nemen.

2 2 Nieuwe mensen op school Vanaf deze week wordt meester Léon Andeweg op de Frans Naereboutschool ingezet. Hij werkt voor Archipel Scholen en zal in verschillende groepen ondersteunen, met kleine groepen extra werken en individuele kinderen begeleiden. Daarnaast zal hij ook administratieve taken op zich nemen. Wij wensen meester Léon een fijne tijd bij ons op school. In groep 1/2 komt vanaf deze week een stagiaire van Scalda. Zij zal op donderdag en vrijdag stage lopen. Haar naam is Annemijn Noevers. Zij zal zich in een weekbrief van de groep nader aan ouders voorstellen. Leerlingenraad Net voor de vakantie hebben we een bijeenkomst van onze leerlingenraad gehad. We hebben afscheid genomen van Loek en Guusje. Binnenkort zullen in groep 5 tot en met 8 verkiezingen gehouden worden voor de vrijgekomen plaatsen. We zijn op zoek naar twee leerlingen in groep 5 en 2 leerlingen in groep 8. Deze verkiezingen en installatie van de nieuwe leerlingenraad zullen plaatsvinden op donderdag 19 november. De kinderen kunnen zich de komende weken verkiesbaar stellen en zichzelf presenteren aan de andere kinderen. Data Donderdag 5 november; excursie naar Zeeland Refinery groep 7/8. Vrijdagmorgen 6 en 13 november; danslessen voor groep 1 t/m 6. Donderdag 19 november; pepernoten bakken in de groep. Donderdag 19 november; verkiezingen en installatie leerlingenraad. Vrijdag 20 november; dag van de rechten van het kind. Woensdagmorgen 25 november; Pietenkermis, groep 1 t/m 4. Vrijdagmorgen 27 november; met een gids onder de boulevard, groep 7/8. Week van 23 tot en met 27 november; voortgang gesprekken tussenrapportage. Bovenstaande data staan ook nog een keer overzichtelijk in de kalender vermeld die is toegevoegd. Nieuws uit de groepen. Groep 1/2 Wij werken op dit moment over de herfst. Een ontzettend leuk en veelzijdig thema. Voor de rekenactiviteiten worden de kastanjes en de eikeltjes geteld. Waar zijn er meer van en waarvan minder? Hoeveel meer of minder? Hoe kan je dat het makkelijkst tellen? Ook voor de taalontwikkeling is het leuk om alle woorden te leren die bij de herfst horen. Die woorden hangen allemaal op het prikbord in de kring. Tijdens de muziekles is het leuk om met ritmestokjes het geluid van de regen na te doen. Het kan ook stormen en soms hoor je de donderslag. Er wordt ook volop geknutseld. De werkjes kunt u bewonderen in de klas. Op vrijdagmorgen 6 en 13 november krijgen de kinderen danslessen van een gastdocent van Kunst Educatie Walcheren. Groep 3/4 Wij willen graag alle ouders bedanken die tijdens de Kinderboekenweek hebben voorgelezen. De kinderen genieten hier enorm van. De boekenmarkt was ook een groot succes. De kinderen die hun eigen kraampje hadden, hebben dit zelf vol trots ingericht. Ook hun rol als verkoper namen zij erg serieus en gelukkig is er veel gekocht.

3 3 Met veel enthousiasme hebben alle kinderen een groepswerkstuk gemaakt. Ieder tafelgroepje heeft met een knikker een schilderij gemaakt. De kinderen vinden het heel fascinerend hoe de knikker door verschillende kleuren verf rolt en prachtige sporen achterlaat. Een aantal van deze werkstukken hangen in de klas. Donderdag 10 november is het al weer zo ver: de eerste aflevering van het Sinterklaasjournaal. In de klas zullen wij iedere dag naar de aflevering kijken die de avond ervoor is uitgezonden. Op vrijdagmorgen 6 en 13 november krijgen de kinderen danslessen van een gastdocent van Kunsteducatie Walcheren. Groep 5/6 Op 14 oktober zijn we met zijn allen naar het muzeeum geweest. We hebben een rondleiding gehad waarbij ons van alles werd verteld over het leven aan boord van een schip... maar dan van vroeger. Voor de foto s kunt u een kijkje nemen op de website. Monique en meester Yoeri, bedankt voor de begeleiding! Na de herfstvakantie zijn we begonnen met de boekbesprekingen. De kinderen hebben zelf een datum uitgekozen. Nadat ze kort iets over het boek hebben verteld, gaan ze er een stukje uit voorlezen. Een spannende tijd dus voor iedereen! Groep 7/8 Op donderdag 5 november gaan wij op excursie naar Zeeland Refinery. Deze excursie sluit aan bij het project Werken met vloeistoffen, uit de methode van Natuuronderwijs. Wij krijgen een rondleiding, een presentatie en mogen een kijkje nemen in de brandweerkazerne. Dit alles valt onder schooltijd. Vervoer is geregeld. Op vrijdag 27 november mogen wij een kijkje gaan nemen met een gids onder de boulevard. Wij zijn heel benieuwd wat we daar allemaal aan mogen treffen. Het wordt een spannende ochtend. De kinderen moeten deze ochtend een zaklamp meenemen. Naast deze twee excursies krijgen we ook nog twee gastlessen over cyberpesten. In de klas hebben we al meerdere malen aandacht besteed aan het gebruik van smartphones en hoe je hier mee om moet gaan. Denk bijvoorbeeld aan Whatsapp en Facebook. In november nemen wij het drempelonderzoek bij groep 8 af, verdeeld over twee ochtenden. Er wordt getoetst op begrijpend lezen, spelling, rekenen en technisch lezen. Dit onderzoek geeft de leerkracht een mooie aanvulling op wat er nog nodig zou kunnen zijn voor het maken van een keuze voor het vervolgonderwijs na de basisschool.

4 4 November 2015 Nr. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Excursie groep 7 en 8 Zeeland Refinary 6 dansles groep 1 t/m dansles groep 1 t/m Peper noten bakken in de groep 19 Verkiezingen en installatie leerlingen raad Peper noten bakken in de groep 20 Dag van de rechten van het kind Tussen rapportage mee naar huis Vo ort gang Pieten gym groep 1 t/m 4 gesprek ken onder begeleiding van een gids lopen onder de boulevard voor groep 7 en Kijk voor het meest actuele overzicht op onze online

5 5 Wij bevelen u aan: GEMEENSCHAPPELIJKE MEDEZEGGENSCHAPSRAAD UITNODIGING THEMA AVOND SOCIAAL MET MEDIA WANNEER WAAR : DINSDAGAVOND 10 NOVEMBER : VAN DER VALK MIDDELBURG HOE LAAT : UUR AANMELDEN : VÓÓR 5 NOVEMBER BIJ gmr@archipelscholen.nl ICT en kinderen, een perfecte combinatie: met mobieltjes en tablets, of computers zitten ze op Minecraft, WhatsApp, Youtube, Twitter, Facebook. Enkele voorbeelden van populaire plekken op internet. Niet voor niets. Er is veel leuks te beleven. Maar er is ook een keerzijde waar leraren zich regelmatig zorgen over maken. Hoe voorkom je scheldpartijen en bedreigingen? Weten ze dat hun profiel altijd vindbaar is en alles wat ze er op zetten, nooit meer verdwijnt? Hoe gaan zij om met extreme beelden van seks en geweld? weet u hoe zij de techniek gebruiken en met uw tablet en apps in de weer zijn? EN, Hoe gaat u hiermee om als leraar? Aan de hand van mediawijze voorbeelden rondom spelen, communiceren en publiceren wordt u meegenomen in hun wereld. Doe er uw voordeel mee! Ivo Wouters* laat u kennis maken met de internetwereld van de jeugd en informeert u over de mogelijkheden: waarom kinderen doen wat ze doen. Veel beelden, onderzoeken en foto s helpen u uw kinderen te begrijpen en begeleiden. De bijeenkomst is interactief. U wisselt meningen en ervaringen uit. * Ivo Wouters spreekt namens een onderdeel van de Nationale Academie voor Media en Maatschappij. Hij ging na zijn carriere als leraar voor verschillende organisaties aan de slag als mediawijsheid-specialist voor primair en voortgezet onderwijs. Hij is bijna 10 jaar actief op het gebied van media en kinderen, als brug tussen onderwijs, ouders, en het kind. De Academie biedt deskundigheidsbevordering (waaronder de Mediacoach) voor professionals over mediaontwikkelingen.

Archipelschool Frans Naerebout

Archipelschool Frans Naerebout Archipelschool Frans Naerebout November 2014 tel. 0118-441122 fransnaereboutschool@archipelscholen.nl Beste ouders/ verzorgers, Mededelingen schoolbreed Even terugkijken In de maand oktober hebben alle

Nadere informatie

Archipelschool Frans Naerebout Nieuwsbrief februari 2015 tel. 0118-441122

Archipelschool Frans Naerebout Nieuwsbrief februari 2015 tel. 0118-441122 Archipelschool Frans Naerebout Nieuwsbrief februari 2015 tel. 0118-441122 fransnaereboutschool@archipelscholen.nl Beste ouders/ verzorgers, Mededelingen schoolbreed We zijn inmiddels al weer een kleine

Nadere informatie

Uniek-nieuws 9 N I E U W S B R I E F. Indien de directeur niet aanwezig is, kunt u terecht bij: maandag, dinsdag en donderdag: juf Marjolijn

Uniek-nieuws 9 N I E U W S B R I E F. Indien de directeur niet aanwezig is, kunt u terecht bij: maandag, dinsdag en donderdag: juf Marjolijn N I E U W S B R I E F Uniek-nieuws 9 Nummer 8 1 april 2016 Volgende op 15 april 2016 Beste ouders / verzorgers en jongens en meisjes, Ik ben altijd vrolijk als ik op school kom, want het is zo ontzettend

Nadere informatie

Nieuwsbrief. januari In deze nieuwsbrief:

Nieuwsbrief. januari In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief januari 2018 In deze nieuwsbrief: - mededelingen schoolbreed - kwaliteitszorg - aanmelding - rapportgesprekken - speciaal voor groep 8 - ouderbijdrage - vervangingen - leerlingenraad - agenda

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad.

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad. Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 05-11-2015 Kalender: 13-11

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 2 oktober nr. 03

Nieuwsbrief. 2 oktober nr. 03 Nieuwsbrief 2 2014 2014-2015 nr. 03 Beste ouders/ verzorgers, Afgelopen maandag zijn wij allemaal geschrokken van de bekladding van de muur bij de ingang. Samen met de politie en de gemeente gaan wij De

Nadere informatie

Nieuwsbrief. juni 2018

Nieuwsbrief. juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 In deze nieuwsbrief: - mededelingen schoolbreed - formatie en nieuwe leerkracht - kwaliteitszorg - privacy regelement - rapportgesprekken - hvo/gvo - bovenbouwfeest - musical - ouderbijdrage

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Kalender: 22-01

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 3 oktober 2014

Nieuwsbrief 5 3 oktober 2014 Nieuwsbrief 5 3 oktober 2014 Inhoud Informatie van school Deur 5 minuten later open! Kinderboekenweek Herfstvakantie Studiedag team 6 oktober dag van de leraar Inloop bij de directeur Agenda Verzoeken

Nadere informatie

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019)

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NR. 19 6 juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Woensdag 29 mei was de spelletjesdag voor alle kleuters. Wat hebben alle kinderen genoten. Ze konden kiezen uit

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 13 oktober 2015 ALLE LOCATIES Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

Lierderholthuis, jaargang 2015-2016 nr.6 6 november 2015

Lierderholthuis, jaargang 2015-2016 nr.6 6 november 2015 HET LEITJE Lierderholthuis, jaargang 2015-2016 nr.6 6 november 2015 AGENDA Dinsdag 10 november: Donderdag 12 november: Zaterdag 14 november: 12.45 uur Inloopspreekuur Jeugdverpleegkundige 8.30 uur Studiedag

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Nijsbrief Jaargang 15, Nummer 3, november 2014 Website: Belangrijke data Brandoefening. Kijkavond

Nijsbrief  Jaargang 15, Nummer 3, november 2014 Website: Belangrijke data Brandoefening. Kijkavond Nijsbrief Jaargang 15, Nummer 3, november 2014 E-mail: gielguorde@gearhing.net Website: www.gielguordemantgum.nl Hierbij de derde nijsbrief van het nieuwe schooljaar die natuurlijk ook weer op de website

Nadere informatie

Toermalijnnieuws. Nummer 1 23 september 2015

Toermalijnnieuws. Nummer 1 23 september 2015 Toermalijnnieuws Nummer 1 23 september 2015 Algemene informatie We zitten inmiddels in de vierde week van het nieuwe schooljaar. Als moeder van twee kinderen weet ik dat een nieuw schooljaar opnieuw weer

Nadere informatie

Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Start thema Goede Voornemens

Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Start thema Goede Voornemens JANUARI 2015 VEENSTRAAT 2 7776 BE SLAGHAREN TEL: 0523 681892 WWW.SBODEVONDER.NL Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Belangrijke Data: 19 DECEMBER

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 Algemeen: HONDEN OP HET SCHOOLPLEIN Gisteren is er weer een kind op het schoolplein gebeten door een kleine hond. Gelukkig bleek de schade mee te vallen. Toch doen wij

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

Jaargang 13, nummer 38 Vrijdag 13-06-2014

Jaargang 13, nummer 38 Vrijdag 13-06-2014 Jaargang 13, nummer 38 Vrijdag 13-06-2014 Ouderbedankochtend Vele ouders helpen op school mee met bijv. excursies, oudervereniging, medezeggenschapsraad, oud papier ophalen etc. Dinsdag 17 juni van 11

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 18, nummer 15 10 juni 2016

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 18, nummer 15 10 juni 2016 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 18, nummer 15 10 juni 2016 Kalender - Maandag 13 juni, 14.45 uur, Kijkmiddag Engels - Woensdag 15 juni groep Zeehond vrij - 15, 16 en 17

Nadere informatie

tje Aan de ouders/verzorgers van Godsdienst.

tje Aan de ouders/verzorgers van Godsdienst. tje Aan de ouders/verzorgers van Godsdienst. Week 50: 9 t/m 15 december Een engel bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Een engel bij Maria, Lucas 1:26-38 Maria en Elisabet, Lucas 1:39-56 Week 51: 16 t/m 22 december

Nadere informatie

Nieuwsbrief. december 2017

Nieuwsbrief. december 2017 Nieuwsbrief december 2017 In deze nieuwsbrief: - mededelingen schoolbreed - kwaliteitszorg - administratief medewerkster - ouderbijdrage - sinterklaas - leerlingenraad - mogelijke staking - voetballen

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F OBS De Akkers en PSZ t Valkje Jagerslaan 15 3075 AA Rotterdam 010 2907827 directie@de-akkers.nl www.de-akkers.nl 20 februari 2015 nummer 62 Personeel Juf Atie heeft besloten per 1-3-2015

Nadere informatie

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 Beste ouders en verzorgers, Wederom mag ik u met trots deze jaarplanner digitaal overhandigen. Dit schooljaar hebben we weer een prachtige digitale kalender met belangrijke

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN!

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN! Overzicht activiteiten komende tijd: Nieuwsbrief 3 21 september 2012 Datum Activiteit Groep September Wo. 26-09 Dag van de Talen 1-8 Do. 27-09 Studiedag; alle kinderen vrij 1-8 Oktober Di 2-10 Ouderavond

Nadere informatie

Archipelschool Frans Naerebout Mei 2016 tel

Archipelschool Frans Naerebout Mei 2016 tel Archipelschool Frans Naerebout Mei 2016 Beste ouders/verzorgers, Mededelingen schoolbreed Even terugkijken De kinderen van groep 8 hebben voor de meivakantie aan de eindtoets deelgenomen. Alle Archipelscholen

Nadere informatie

Ik zit rustig op mijn plaats. Ik volg de voorstelling met aandacht. Ik laat door applaus mijn waardering blijken.

Ik zit rustig op mijn plaats. Ik volg de voorstelling met aandacht. Ik laat door applaus mijn waardering blijken. School Info Nummer 5 datum: 15 oktober 2015 Ruimte: Regel: Tijdens voorstellingen Ik zit rustig op mijn plaats. Ik volg de voorstelling met aandacht. Ik laat door applaus mijn waardering blijken. Bram

Nadere informatie

ALGEMEEN LOGBOEK OKTOBER Barendrecht, 1 oktober 2014

ALGEMEEN LOGBOEK OKTOBER Barendrecht, 1 oktober 2014 ALGEMEEN LOGBOEK OKTOBER Barendrecht, 1 oktober 2014 17 e jaargang A L G E M E E N De eerste vier weken zitten er al weer op. Wat is het toch leuk om te zien dat alle kinderen weer zijn gegroeid, niet

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 21. De Fairytale Fair

Nieuwsbrief nr. 21. De Fairytale Fair Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 21 12 e jaargang Vrijdag 17 juli 2015 De Fairytale

Nadere informatie

WEEKBRIEF 15 JANUARI 2016 / NUMMER 22. audit op school. studiedag team, kinderen hebben een vrije dag extra

WEEKBRIEF 15 JANUARI 2016 / NUMMER 22. audit op school. studiedag team, kinderen hebben een vrije dag extra WEEKBRIEF 15 JANUARI 2016 / NUMMER 22 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Afgelopen dinsdag was er directieberaad van JongLeren. Daar is de strategische beleidsagenda vastgesteld. De uitgangspunten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 03. Woensdag 23 september 2015

Nieuwsbrief 03. Woensdag 23 september 2015 Nieuwsbrief 03 Woensdag 23 september 2015 Agenda: Week van 28 september: Directie afwezig (Studiereis Finland) Maandag 5 oktober: Dag van de leraar Dinsdag 6 oktober: Opening Kinderboekenweek Woensdag

Nadere informatie

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 6 oktober 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 7 oktober Woensdag 8 oktober

Nadere informatie

Intussen zien we veel blije gezichten en zijn de kinderen weer enthousiast aan de slag gegaan. Ook fijn dat de ouders in grote getale

Intussen zien we veel blije gezichten en zijn de kinderen weer enthousiast aan de slag gegaan. Ook fijn dat de ouders in grote getale Nieuwsbrief OBS De Sjtadssjool Augustus-September 2014 De kop is er af, het nieuwe schooljaar is van start gegaan. Altijd weer spannend, hoe is de nieuwe juf of meester, hoe zal het gaan in de nieuwe groep?

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mededelingen:

Nieuwsbrief. Mededelingen: Nieuwsbrief 06-11-2014 Schooljaar 2014-2015 Mededelingen: Sinterklaas Vorige week woensdag hebben de kinderen van groep 1 t/m 4 met veel plezier in de schatkamer van Sinterklaas aangegeven welk cadeautje

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5. Algemene informatie. Belangrijke data: Invulling vacature groep 1-2c. Terugblik infoavond social media

Nieuwsbrief 5. Algemene informatie. Belangrijke data: Invulling vacature groep 1-2c. Terugblik infoavond social media Nieuwsbrief 5 25 oktober 2018 Belangrijke data: 26 oktober Halloween Kromstraat 29 oktober Schema oudergesprekken in centrale hal (gr. 1 t/m 7) 29 oktober Informatieavond VO groepen 7 en 8, 19.30 uur 31

Nadere informatie

De derde editie van de nieuwsbrief

De derde editie van de nieuwsbrief Nieuwsbrief 3 Jaargang 2 13-10 - 2011 www.olivijn.almere-speciaal.nl De derde editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode Nieuws vanuit de directie Nieuws vanuit de ouderraad Nieuws

Nadere informatie

TIP voor alle ouders! Lees deze informatiebrief goed en schrijf afspraken en belangrijke data op een kalender of in een agenda!

TIP voor alle ouders! Lees deze informatiebrief goed en schrijf afspraken en belangrijke data op een kalender of in een agenda! TIP voor alle ouders! Lees deze informatiebrief goed en schrijf afspraken en belangrijke data op een kalender of in een agenda! Deze informatiebrief kunt u ook lezen op www.willemsschool.nl. Agenda 1 juni

Nadere informatie

Agenda. We wensen iedereen een gezellige pakjesavond! Sinterklaas

Agenda. We wensen iedereen een gezellige pakjesavond! Sinterklaas Agenda Vrijdag 5 december Maandag 8 december Dinsdag 9 december Woensdag 10 december Donderdag 18 december Vrijdag 19 december Sinterklaas op school Nieuwsbrief 8 Knutselochtend voor ouders Preventiewerk

Nadere informatie

Kringgesprek. Komende week staat in het teken van de Kinderboekenweek. Het lezen van boeken

Kringgesprek. Komende week staat in het teken van de Kinderboekenweek. Het lezen van boeken Kringgesprek Nummer 3 28 september 2012-2032 2032 Beste ouders, Komende week staat in het teken van de Kinderboekenweek. Het lezen van boeken is een belangrijk onderdeel in de ontwikkeling van het kind.

Nadere informatie

Pietengym vrijdagochtend 27 november / Sinterklaasviering 4 december

Pietengym vrijdagochtend 27 november / Sinterklaasviering 4 december schooljaar 2015-2016 aflevering 05 Dante is geboren! Sinterklaas 2015 Rijksmuseum Skateclinics Scholen6kamp Kleuterquote In deze Nieuwsflits: Dante is geboren! Juffrouw Mariëtte is op donderdag 29 oktober

Nadere informatie

September 2015. maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag. 10 Teamverg. 1 Hoolahu. 17 18 Hoolahu Sportdag gr.

September 2015. maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag. 10 Teamverg. 1 Hoolahu. 17 18 Hoolahu Sportdag gr. September 2015 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 13.30 uur MT overleg AK 2 hoofdluiscontrole 3 4 5 6 7 lesweek 2 8 9 Schoolfotograaf (vm) 10 Teamverg. 1 Hoolahu 11 12 13 14 lesweek

Nadere informatie

Vossenburch Informatie november 23 oktober 2015

Vossenburch Informatie november 23 oktober 2015 Vossenburch Informatie november 23 oktober 2015 Geachte ouder(s)/verzorger(s) Schoolfoto s Maandag na de herfstvakantie ontvangt u een brief met informatie over het bestellen van de schoolfoto s. Controle

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 10. Weekbrief 06-11-2015

Paulus-Weekbrief 10. Weekbrief 06-11-2015 Paulus-Weekbrief 10 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2015-2016 Week 45 Weekbrief 06-11-2015

Nadere informatie

Schoolnieuws. Stilte voor de storm?

Schoolnieuws. Stilte voor de storm? Nieuwsbrief November 2014 In deze nieuwsbrief: Schoolnieuws Stilte voor de storm? Kalender Kunst- en cultuurlessen Sinterklaasfeest op De Hoge Raven Verslag bezoek Fort de Bilt Resultaten vragenlijsten

Nadere informatie

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij!

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Aqua-Pas Jaargang 26, nummer 6 6 december 2018 Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Op donderdag 10 januari zijn alle leerlingen vrij van school! Er is deze dag een extra studiedag voor het gehele

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia 28 augustus 2015 Vreedzame school Inmiddels zitten de eerste weken er weer op en zijn alle groepen goed begonnen. U heeft in de informatiefolders van de verschillende groepen kunnen lezen dat er in de

Nadere informatie

Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl

Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Nieuwsbrief d.d. 19 september 2013 Uw hulp gevraagd Kent u ouders bij ons in de wijk met jonge kinderen?

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na school - Schoenmaatjes - Heelys - Schoolfruit - Nieuws vanuit de groepen

In deze nieuwsbrief: Agenda: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na school - Schoenmaatjes - Heelys - Schoolfruit - Nieuws vanuit de groepen Agenda: -Vrijdag 23 oktober: Streetwise op school -Maandag 26 t/m vrijdag 30 oktober: Herfstvakantie - Vrijdag 13 november: Kleuters vrij In deze nieuwsbrief: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na

Nadere informatie

DE SPRINGKRANT Digitale nieuwsbrief van RKBS De Springschans voor ouders/verzorgers

DE SPRINGKRANT Digitale nieuwsbrief van RKBS De Springschans voor ouders/verzorgers DE SPRINGKRANT Digitale nieuwsbrief van RKBS De Springschans voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2015/2016 nummer 1 In dit nummer: Kalender Maandag 24 augustus Kennismakingsavond Groep 8 Dinsdag 25 augustus

Nadere informatie

Met een hartelijke groet bedankt Margareth iedereen voor de fijne samenwerking en voor de mooie tijd waar ze als juf van heeft genoten.

Met een hartelijke groet bedankt Margareth iedereen voor de fijne samenwerking en voor de mooie tijd waar ze als juf van heeft genoten. Lemborgher Jaargang 20 Nummer 1 4 september 2013 Schooljaar 2013-2014 heet u van harte welkom. De eerste weken van het nieuwe schooljaar zitten er weer op. Inmiddels heeft u op school of d.m.v. een informatieavond

Nadere informatie

Kringgesprek. De datum 1 oktober is een belangrijke dag voor de scholen in Nederland. Op die

Kringgesprek. De datum 1 oktober is een belangrijke dag voor de scholen in Nederland. Op die Kringgesprek Geachte ouders, De datum 1 oktober is een belangrijke dag voor de scholen in Nederland. Op die Nummer 3 2013-2014 2014 dag tellen alle scholen in Nederland het aantal kinderen dat ingeschreven

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6. Algemene informatie. Belangrijke data: Personele zaken

Nieuwsbrief 6. Algemene informatie. Belangrijke data: Personele zaken Nieuwsbrief 6 8 november 2018 Belangrijke data: 08 november MR vergadering 19.30-21.30 uur 13 november Informatieavond bedplassen (GGD) 16 november Rapport 1 (groepen 3 t/m 7) 22 november Nieuwsbrief 7

Nadere informatie

Kansenkrant. BS Uniek weer actief. Ouderbijdrage. Informatie avond 16 november

Kansenkrant. BS Uniek weer actief. Ouderbijdrage. Informatie avond 16 november Kansenkrant OKTOBER 27, 2017 JAARGANG 1, NUMMER 5 In deze nieuwsbrief: - BS Uniek weer actief - Ouderbijdrage - Informatie avond 16 november - Oudergesprekken - Bedankt - (Geen) werk mee - Zwangerschapsverlof

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014 Kringgesprek Beste ouders, Na drie schoolweken is de kop van het schooljaar er echt af. U hebt deze week de informatieavond kunnen bijwonen waarin het jaarprogramma met u is gedeeld en waarbij de leerkrachten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 november 2013 Beste kinderen, ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 7 november 2013 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Beste kinderen, ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u de tweede nieuwsbrief van dit schooljaar met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

Het was een geslaagd Sinterklaasfeest en we willen iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd hartelijk bedanken! Agenda.

Het was een geslaagd Sinterklaasfeest en we willen iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd hartelijk bedanken! Agenda. Sinterklaasfeest 5 december 2014 Vandaag was het eindelijk zover: Sinterklaas en zijn Pieten brachten een bezoek aan obs Akkrum! Toen om 8.30 uur alle leerlingen en een groot aantal ouders op het plein

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 16 oktober nr. 04

Nieuwsbrief. 16 oktober nr. 04 Nieuwsbrief 16 oktober 2014 2014-2015 nr. 04 Beste ouders/ verzorgers, Wij zijn allemaal diep geschokt door de gebeurtenissen op het Corbulocollege afgelopen week. Het Corbulocollege is voor ons de dichtstbijzijnde

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Infopunt 13 9 juni 2014

Infopunt 13 9 juni 2014 Infopunt 13 9 juni 2014 Heeft iedereen genoten van dit prachtige Pinksterweekend? Was het een gezellige kermis in ons mooie dorp Aartswoud? Wij zijn bezig met de laatste loodjes wat school betreft. Nog

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dicht doen en verpakken in de goede gedachten der herinnering. Nieuwsbrief Juli 2015 Inhoud Nieuwsbrief: Groep 8. Personeel. Schoolagenda. Engels.

Nadere informatie

Infobulletin van basisschool Heidepoort

Infobulletin van basisschool Heidepoort 1 Infobulletin van basisschool Heidepoort Jaargang 21 nr. 11-3 september 2015 (verschijnt maandelijks) Beste ouders / verzorgers, Laatste infobulletin oude stijl Dit infobulletin is het laatste dat u ontvangt

Nadere informatie

Maandbrief november Heiloo 2018

Maandbrief november Heiloo 2018 Maandbrief november Heiloo 2018 Beste ouders, Projectafsluiting: Wat hadden we een vrolijke, gezellige en bijzondere middag op donderdag 18 oktober! Er was een tentoonstelling, door de hele school, waarin

Nadere informatie

CC-tje WEEK 37-2013 AGENDA. Personeel

CC-tje WEEK 37-2013 AGENDA. Personeel CC-tje WEEK 37-2013 Vorige week donderdag is onder grote belangstelling van familie, vrienden, collega s, ouders en kinderen onze meester Ed gecremeerd. De nabestaanden hebben laten weten enorm veel steun

Nadere informatie

JOURNAAL nr. 33 van woensdag 13-5-2015; jaargang 27.

JOURNAAL nr. 33 van woensdag 13-5-2015; jaargang 27. JOURNAAL nr. 33 van woensdag 13-5-2015; jaargang 27. Beste ouders, Een vroeg Journaal deze week, in verband met het vrije Hemelvaartweekend. Heel speciale aandacht vandaag voor de lancering van de NIEUWE

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Belangrijke data 5 oktober Studiedag: de kinderen zijn vrij! Beste ouders, Het schooljaar is weer begonnen! 6 oktober Start kinderboekenweek 24 oktober t/m 28 oktober Herfstvakantie Wat fijn dat iedereen

Nadere informatie

Ik neem mijn petje voor jou af!

Ik neem mijn petje voor jou af! Maandkalender december 2014 1 Ouders ontvangen mail voor deelname aan 16 GMR-vergadering; Tevredenheidsonderzoek; 2 17 3 18 Kerstontbijt; Gezamenlijke kerstviering alle groepen; 4 Mhr. Peter van der Steen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerstviering. Foto s en video s. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Kerstviering. Foto s en video s. In dit nummer: 11 december 2018 Nieuwsbrief In dit nummer: Kerstviering Onze kerstviering is op woensdag 19 december a.s.. Uitgebreide informatie over het kerstspel en het kerstdiner ontvangt u vandaag per mail in een

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 24 augustus Aan alle ouders, verzorgers. In deze nieuwsbrief:

Nieuwsbrief 1 24 augustus Aan alle ouders, verzorgers. In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief 1 24 augustus 2017 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: Jaarlijkse Sportdag Kleuternieuws Nieuwe activiteitenkalender 2017-2018 Schoolafspraken Welkom Hoofdluiscontrole Schoolzwemmen

Nadere informatie

Ravenstein november 2016

Ravenstein november 2016 Ravenstein november 2016 Beste ouders / verzorgers, Na de herfstvakantie beginnen we weer fris en fruitig met de komende schoolweken. Alle kinderen zitten weer op een nieuwe plek in de klas en er is weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Jaargang 22 no. 7 7 februari 2014 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl)

Jaargang 22 no. 7 7 februari 2014 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl) o.b.s. De Ent Losse Entjes Jaargang 22 no. 7 7 februari 2014 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl) Agenda 8 februari Oud papier 12 maart OR vergadering 11 t/m 13 februari Eindtoets Basisonderwijs

Nadere informatie

Nieuws van. Er is maar 1 die praat, zodat luisteren beter gaat. In deze nieuwsbrief

Nieuws van. Er is maar 1 die praat, zodat luisteren beter gaat. In deze nieuwsbrief Nieuws van. Er is maar 1 die praat, zodat luisteren beter gaat. In deze nieuwsbrief Kind op maandag... 3 Koffiemorgen 26 januari... 3 Maandaggeld... 3 Avondvierdaagse Alphen aan den Rijn... 3 Gesprekken

Nadere informatie

Archipelschool Frans Naerebout Nieuwsbrief oktober 2017

Archipelschool Frans Naerebout Nieuwsbrief oktober 2017 Archipelschool Frans Naerebout Nieuwsbrief oktober 2017 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Mededelingen schoolbreed In de maand september is in alle groepen hard gewerkt met Goed van Start. Er zijn klassenvergaderingen

Nadere informatie

t Broedertje 51 e jaargang

t Broedertje 51 e jaargang Kerkraderweg 7 6416CC Heerlen t Broedertje 51 e jaargang 045-571.61.41 * info@broederschool.nl nr. 2 2018 Broederschapsfeest - Lang leve de muziekshow Op zaterdag 10 november is de uitzending van de Lang

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda:

In deze nieuwsbrief: Agenda: In deze nieuwsbrief: Agenda: - 5 februari carnavalsviering, school is om 12.00 uur uit. - 8-12 februari carnavalsvakantie - Kosten schoolreisje - Carnaval - Wij Eindhoven - Juf Jill - Vanuit Little Jungle

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Bibliotheek op school

KlimtorenNieuws. Bibliotheek op school KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 11 02-02-2015 Bibliotheek op school Bibliotheek op school Voortgangsgesprekken

Nadere informatie

nieuwsbrief Het Element november 18.11

nieuwsbrief Het Element november 18.11 nieuwsbrief Het Element november 18.11 Aan de ouder(s)/verzorger(s), Even terugkijken De kinderboekenweek met het thema vriendschap was een succes. In alle groepen is er extra aandacht geweest voor boeken

Nadere informatie

Oudernieuws De Klaver oktober 2018

Oudernieuws De Klaver oktober 2018 Oudernieuws De Klaver oktober 2018 P.C. basisschool De Klaver Klaverstraat 44, 3083 VH Rotterdam Postbus 55058, 3008 BE Rotterdam, tel. 010-4818340 Katendrechtse Lagedijk 186, tel. 010-4864666 Roerdomplaan

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 31 oktober 2017

Nieuwsbrief Dinsdag 31 oktober 2017 Nieuwsbrief Dinsdag 31 oktober 2017 Nr. 7 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Elke dinsdag om 8.15 uur is er Ouderkamer. Woensdag 8 november Nationaal Schoolontbijt Donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 1 Woensdag 26 augustus 2015 Agenda Vrijdag 28 augustus Woensdag 2 september Vrijdag 4 september Woensdag 16 september Vrijdag 18 september

Nadere informatie

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief Januari 2016

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief Januari 2016 We wensen iedereen 365 dagen om te dromen te gaan en te komen te ontvangen en te geven en tussenin: gelukkig en gezond te leven! Januari 4: Weer naar school Luizencontrole 11: Start Cito afname 14: Studiedag;

Nadere informatie

nieuwsbrief Kijk voor meer nieuws uit de groepen op www.rootselaarschool.nl

nieuwsbrief Kijk voor meer nieuws uit de groepen op www.rootselaarschool.nl nieuwsbrief Schooljaar 2015 2016 1 oktober 2015 nr. 6 Kijk voor meer nieuws uit de groepen op www.rootselaarschool.nl GAANDEWEG Opnieuw beginnen; een prachtig cadeau om elkaar te geven en elkaar te gunnen!

Nadere informatie

2master. express WELKOM BIJ ONS MUSEUM VAN BRILJANTE UITVINDINGEN!! Kalender: Verjaardag:

2master. express WELKOM BIJ ONS MUSEUM VAN BRILJANTE UITVINDINGEN!! Kalender: Verjaardag: Kalender: Tot 18 oktober Kinderboekweek 12 t/m 16 oktober Coachgesprekken 16 oktober afsluiting Kinderboekenweek musical groep 5/6 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 30 oktober Nieuwsbrief 5 30 oktober speelgoedmid.

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week.

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. 4 oktober 2013 Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. Algemeen nieuws Inloopuurtje De kinderen naar school gebracht en trek in koffie of thee?

Nadere informatie

nieuwsbrief Activiteitenkalender Algemeen Schooljaar 2014-2015 Nummer 1 Dinsdag 9 september 2014

nieuwsbrief Activiteitenkalender Algemeen Schooljaar 2014-2015 Nummer 1 Dinsdag 9 september 2014 Activiteitenkalender Activiteitenkalender Do. 16-09: Groepsinformatie avond 17.30-18.30 Di. 23-09: Algemene ledenvergadering Ouderraad 19.30-22.00 Woe. 1-10: Start Kinderboekenweek 2014 Ma. 6-10: studiedag,

Nadere informatie

Activiteitencommissie van de Ouder Vereniging Gratis licentie Office 365 ProPlus voor leerlingen (en hun ouders) in het basisonderwijs

Activiteitencommissie van de Ouder Vereniging Gratis licentie Office 365 ProPlus voor leerlingen (en hun ouders) in het basisonderwijs De school waar onze dromen werkelijkheid worden NIEUWSBRIEF Schooljaar 2014-2015 Donderdag 18 september Nummer 02 Vanuit de directie Informatieavonden In alle groepen is een informatieavond geweest en

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuwsbrief oktober 2014 Nieuwsbrief oktober 2014 Bericht van directie Meester Martijn (gym) is voor langere tijd afwezig. Zijn jongste zoontje Pelle is ernstig ziek opgenomen in het ziekenhuis in Maastricht met een hersenvliesontsteking.

Nadere informatie

De Toermalijn Katholieke School voor Basisonderwijs Jade 49 3893 EB ZEEWOLDE Tel. 036-5226020

De Toermalijn Katholieke School voor Basisonderwijs Jade 49 3893 EB ZEEWOLDE Tel. 036-5226020 De Toermalijn Katholieke School voor Basisonderwijs Jade 49 3893 EB ZEEWOLDE Tel. 036-5226020 Website: www.toermalijn.net E-mail: info@toermalijn.net Nieuwsbrief basisschool de Toermalijn, schooljaar 2015-2016,

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 6 oktober 2016

Nieuwsbrief nr. 4 6 oktober 2016 Kindcentrum Het Accoord Hoenderskade 2 3332 KW Zwijndrecht T 078 820 00 11 E info@accoord-zwijndrecht.nl I www.accoord-zwijndrecht.nl Nieuwsbrief nr. 4 6 oktober 2016 En de genomineerden zijn.. Van opvang

Nadere informatie

Het Lebuïnusblad. Foto s op www.lebuinus.nl Op de site van school zijn foto s toegevoegd van de tentoonstelling over de Kinderboekenweek.

Het Lebuïnusblad. Foto s op www.lebuinus.nl Op de site van school zijn foto s toegevoegd van de tentoonstelling over de Kinderboekenweek. Positief Bezig zijn op School Het Lebuïnusblad Goed gedrag kun je leren. In de week na de herfstvakantie gaan we de volgende regel oefenen op school: Op tijd komen is goed, want samen starten moet Tip

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

Nieuws uit de groepen

Nieuws uit de groepen Welkom Stijn Heesterman is op 1 november 4 jaar geworden en zit sinds kort in groep 1/2C. Stijn, we wensen je een hele fijne en leerzame tijd op obs De Veenvlinder! Nieuws uit de groepen Groep 8: Oud-leerlingen

Nadere informatie