U n i d e k p r e f a b d a k e n

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "U n i d e k p r e f a b d a k e n"

Transcriptie

1 U n i d e k p r e f a b d a k e n

2 P r e f a b, d e n i e u w e n o r m i n b o u w e n Tijden veranderen, normen veranderen. Ook in de bouwwereld worden steeds scherpere eisen gesteld ten aanzien van het project en de te gebruiken materialen. Door te kiezen voor prefab bouwonderdelen kan de bouwtijd van een project aanzienlijk worden gereduceerd. En tijd is geld. Korte bouwtijden, een hoge bouwsnelheid en lage risico s op de bouwplaats hebben immers tot gevolg dat de bouwplaatskosten, de verlet- en faalkosten, en dus ook de uiteindelijke arbeidskosten aanzienlijk zullen afnemen.

3 Alles onder controle met prefab Een keuze voor prefab is ook een keuze voor een beter beheersbaar bouwproces. Afval op de bouwplaats wordt tot een minimum beperkt en doordat uitsparingen al in de fabriek kunnen worden aangebracht, kunnen kopersopties vooraf al worden ingecalculeerd. Aangezien de productie van prefab onder gecontroleerde omstandigheden plaatsvindt, voldoet het product exact aan de beoogde prestatie-eisen. En omdat prefab bouwmaterialen op dezelfde dag kunnen worden aangeleverd en verwerkt, hoeft er op de bouwplaats zelf geen opslagruimte te worden gecreëerd. Hoewel prefab bouwdelen veelal worden toegepast in nieuwbouwprojecten, is het materiaal ook bij uitstek geschikt voor renovatieprojecten, aangezien een goede voorbereiding en een korte bouwtijd eventuele overlast en kans op schade voor de bewoners tot een minimum beperken.

4 w a a r o m u n i d e k? Met meer dan 35 jaar ervaring in prefab daken en standaard dakelementen is Unidek een meer dan betrouwbare partner in ieder bouwproces. Het bijzondere van Unidek is dat we vanuit een standaard prefab product maatgerichte oplossingen kunnen bieden die geheel op uw wensen, behoeften en specificaties worden afgestemd. Waarbij het zelfs mogelijk is om, binnen een project, verschillende elementtypes met elkaar te combineren. De basis voor Unidek prefab dakelementen wordt gevormd door sandwichpanelen die opgebouwd zijn uit twee harde dekplaten waartussen constructieve ribben en een volledig gevulde en vochtwerende isolatiekern van milieusparend en recyclebaar EPS zijn aangebracht. De harde buitenlaag zorgt ervoor dat het dak tijdens de montagewerkzaamheden en het aanbrengen van dakbedekking uitstekend beloopbaar is. Lekkages als gevolg van een onverharde toplaag zijn daardoor niet aan de orde.

5 Bovendien is het door de harde buitenplaat ook mogelijk om eenvoudig dakraamsparingen water- en winddicht af te werken. Het resultaat is een kwalitatief hoogwaardig product met perfect isolerende eigenschappen dat eenvoudig kan worden toegepast in seriematige projecten. Onbeperkt produceren Samenwerking met Unidek biedt u niet alleen bouwtechnische voordelen. Doordat we in principe onbeperkt en in een hoog tempo produceren, kunnen we snel en tegen een uiterst gunstige prijs leveren. Bovendien kunnen we u, in nauwe samenwerking met onze partners, op alle projectniveaus, dus ook in logistiek opzicht en bij de montagewerkzaamheden, met raad en daad terzijde staan.

6 D e o n g e k e n d e m o g e l i j k h e d e Door twee onafhankelijke dakdelen in de nok met elkaar te verbinden, ontstaat het unieke zelfdragende daksysteem van Unidek. Het beste bewijs van de ongekende mogelijkheden met prefab bouwsystemen. Afhankelijk van het type dak en uw eigen werkwijze kunnen beide dakdelen in de fabriek met een scharnier aan elkaar worden bevestigd. De overspanning van systeemkappen loopt altijd in verticale richting, van nok naar goot. Door constructieve knieschotten en/of drukbalken toe te passen, kunnen de maximale overspanningen worden vergroot. Op deze wijze ontstaat een zelfdragend daksysteem. De basis van het Unidek prefab systeemdak wordt gevormd door de Unidek muurplaten. Deze worden vooraf geleverd en gemonteerd in speciale beugels. Voor ieder project wordt met behulp van constructieberekeningen de meest ideale systeemkap bepaald. Uiteraard afgestemd op uw specifieke wensen en behoeften.

7 n v a n U n i d e k P r e f a b S y s t e e m k a p p e n De Unidek prefab systeemkap is een in alle opzichten efficiënt daksysteem. Met minimale mankracht kunt u in korte tijd een groot aantal daken plaatsen, terwijl door de geringe windgevoeligheid van dit daksysteem ook het weer nauwelijks invloed heeft op de werkzaamheden. Nadat het dak is geplaatst, hoeft nog slechts een enkele naad te worden gedicht.

8 U n i d e k p r e f a b s p o r e n - e n g o r d i n g d a Van een sporenkap is sprake als de overspanning van goot naar nok loopt. Bij een gordingkap loopt de overspanningsrichting echter van bouwmuur tot bouwmuur. Wat de prefab sporen- en gordingkappen van Unidek gemeen hebben, is dat ze beide zijn opgebouwd uit grote, zelfdragende sandwichpanelen die volledig op projectspecificatie kunnen worden afgewerkt. Zo is het mogelijk om al in de fabriek uitsparingen voor dakvensters of goot- en geveloverstekken aan te brengen.

9 k e n : z e l f d r a g e n d e s a n d w i c h p a n e l e n De daken zijn zelfdragend, waardoor verdere ondersteuningen overbodig zijn. Op deze manier ontstaat een maximale vrije hoogte die voor een optimaal wooncomfort zorgt. Het unieke van dit systeem is dat het niet alleen toepasbaar is voor hellende daken, maar ook voor platte of flauw hellende daken. Op basis van het aangeleverde ontwerp stellen we samen met u een legplan op, waarin we de exacte afmetingen van de diverse panelen bepalen. Afhankelijk van het type dakbedekking worden de benodigde tengels en panlatten al in de fabriek op maat gemonteerd. Tegenover de vele voordelen van deze prefab elementen staat slechts een enkele beperking: de transport(on)mogelijkheden zijn bepalend voor de maximum afmetingen.

10 H e t g e m a k v a n U n i d e k p r e f a Snelheid is het motto van de prefab gekoppelde elementen van Unidek. Met behulp van panlatten kunnen we twee of drie standaard elementen aan elkaar koppelen, waardoor we even eenvoudig als snel een prefab dak hebben gerealiseerd. Uiteraard worden de naden tussen de gekoppelde elementen reeds in de fabriek voorzien van een afwerkprofiel aan de binnenzijde en een afdichting met montageschuim aan de buitenzijde. Nadat er hijsogen aan de panelen zijn bevestigd, zijn de prefab gekoppelde elementen gereed voor transport naar de bouwplaats, waar het dak in een uiterst kort tijdsbestek gemonteerd kan worden. Ook de gemiddelde levertijd van 15 werkdagen is opmerkelijk snel voor een prefab dak. De relatief lage overheadkosten maken dat deze variant bij uitstek geschikt is voor een enkele woning met een eenvoudige dakvorm.

11 b g e k o p p e l d e e l e m e n t e n Sandwichpaneel ook toepasbaar als Unidek prefab gevel- en wandelementen Behalve als dak kan het systeem ook als gevel- en wandelement worden toegepast. De panelen kunnen volledig constructief worden belast en zijn, net als de dakelementen, opgebouwd uit twee harde dekplaten en een kern van ribben en EPS. Desgewenst kunnen in de fabriek al de nodige uitsparingen worden aangebracht voor deuren en kozijnen. Net als bij de daksystemen zijn ook bij de gevel- en wandelementen de transportmogelijkheden maatgevend voor de maximale afmetingen. Unidek prefab specialties maakt er iets bijzonders van Specialties is de verzamelnaam voor de niet-alledaagse speciale prefab oplossingen van Unidek. Daarbij kunt u denken aan bijzondere dakvormen, maar ook aan complete optoppingen van woningen.

12 Unidek B.V. Scheiweg 26, 5421 XL Gemert Postbus 101, 5420 AC Gemert tel fax

Maatwerk met SlimFix dakelementen

Maatwerk met SlimFix dakelementen Maatwerk met SlimFix dakelementen SlimFix Flex staat voor méér flexibiliteit in producttoepassing en voor méér keuzevrijheid voor de afnemers en voorschrijvers. U kon al kiezen uit een een breed assortiment

Nadere informatie

Alle ruimte voor de beste oplossing

Alle ruimte voor de beste oplossing Alle ruimte voor de beste oplossing Bergingen, Daken en Gevels De Groot Vroomshoop De Groot Vroomshoop Groep ontstond in 1927 en is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met ca. 250 vaste medewerkers.

Nadere informatie

Denken in duurzame systemen en effectieve oplossingen

Denken in duurzame systemen en effectieve oplossingen Denken in duurzame systemen en effectieve oplossingen Unidek SolarTherm is het eerste sandwich dakelement met een geïntegreerd, prefab gemonteerde zonnecollector. Het resultaat van een unieke samenwerking

Nadere informatie

Kingspan Unidek vernieuwt producten voor dakrenovatie

Kingspan Unidek vernieuwt producten voor dakrenovatie Kingspan Unidek vernieuwt producten voor dakrenovatie Het verbeteren van de bestaande woningvoorraad voor 2020 is een opgave voor iedere woningcorporatie en vastgoedeigenaar. Op de weg naar gemiddeld label

Nadere informatie

fundamentele verbetering voor grondgebonden woningbouw

fundamentele verbetering voor grondgebonden woningbouw fundamentele verbetering voor grondgebonden woningbouw KanaalBreedPlaat gecertificeerd KOMO HET BESTE VAN TWEE WERELDEN De KanaalBreedPlaat combineert het beste van de kanaalplaatvloer en de breedplaatvloer.

Nadere informatie

fundamentele verbetering voor woningbouw

fundamentele verbetering voor woningbouw fundamentele verbetering voor woningbouw KanaalBreedPlaat gecertificeerd KOMO Het beste van twee werelden De KanaalBreedPlaat combineert het beste van de kanaalplaatvloer en de breedplaatvloer. De KanaalBreedPlaat

Nadere informatie

doe je samen Prefab houtskeletbouw van topklasse voor de zakelijke markt prefab houtskeletbouw van topklasse

doe je samen Prefab houtskeletbouw van topklasse voor de zakelijke markt prefab houtskeletbouw van topklasse doe je samen Prefab houtskeletbouw van topklasse voor de zakelijke markt prefab houtskeletbouw van topklasse 1. 2. 3. 100% recyclebaar bouwmateriaal uit duurzaam beheerde bossen. Grote maatnauwkeurigheid

Nadere informatie

Dakelementen en dakplaten

Dakelementen en dakplaten Dakelementen en dakplaten Kingspan Unidek Kingspan Unidek is een leverancier met innovatieve oplossingen voor snel en efficiënt bouwen en isoleren. Deze oplossingen leveren een actieve bijdrage aan energiebesparing

Nadere informatie

Oktober Oog voor detail RENOVATIE BOUWDETAILS P R O D U C T

Oktober Oog voor detail RENOVATIE BOUWDETAILS P R O D U C T P R O D U C T Insulation Oktober 08 Oog voor detail RENOVATIE BOUWDETAILS GOEDE START Checklist bij renovatie Dak Wat is de hellingshoek van het dak? Is er dakisolatie aanwezig? Wat is het isolatiemateriaal

Nadere informatie

DUURZAAM BOUW & WOONCONCEPT FAB5+ BOUWEN MET FAB5+

DUURZAAM BOUW & WOONCONCEPT FAB5+ BOUWEN MET FAB5+ DUURZAAM BOUW & WOONCONCEPT FAB5+ BOUWEN MET FAB5+ BOUWEN MET FAB5+ FAB5+ DUURZAAM BOUW & WOONCONCEPT 02 Inhoud Introductie 3 Het 5S-bouwsysteem? 5 Waarom 5S gebruiken? 7 Isolatiewaarde 11 De praktijk

Nadere informatie

HR-isolatie. voor het hellende dak

HR-isolatie. voor het hellende dak HR-isolatie voor het hellende dak Over de noodzaak van isolatie in de bouw bestaat allang geen discussie Waarom isoleren? meer. Voor de hedendaagse nieuwbouw gelden op dit vlak allerlei wettelijke voorschriften

Nadere informatie

Prefab licht beton PRINS. Prefab licht betonnen gevel elementen. gevel producten

Prefab licht beton PRINS. Prefab licht betonnen gevel elementen. gevel producten Prefab licht beton Prefab licht beton Prefab licht betonnen gevel elementen PRINS gevel producten Thermodur en Prins Gevel Producten De economische oplossing voor uw creatieve vrijheid Thermodur gevel

Nadere informatie

IE T LA O KIS A D ber 2 ber 2 ovem ovem ersie 2 - n ersie 2 - n 10 EK - v EK - v BO BO D D N N A A H H K K A A D D

IE T LA O KIS A D ber 2 ber 2 ovem ovem ersie 2 - n ersie 2 - n 10 EK - v EK - v BO BO D D N N A A H H K K A A D D 10 DAKISOLATIE Isolatie Energiezuinig, duurzaam, rekening houdend met het milieu Er worden behoorlijk wat eisen gesteld aan isolatie-oplossingen. Oók als het om isolatie gaat, kunnen we u helpen. Onze

Nadere informatie

Oog voor detail RENOVATIE BOUWDETAILS. Unidek Reno Dek DAKRENOVATIE OP BESTAAND DAKBESCHOT. April 2016

Oog voor detail RENOVATIE BOUWDETAILS. Unidek Reno Dek DAKRENOVATIE OP BESTAAND DAKBESCHOT. April 2016 P R O D U C T Insulation April 06 Oog voor detail RENOVATIE BOUWDETAILS Unidek Reno Dek DAKRENOVATIE OP BESTAAND DAKBESCHOT RN 0a Goot detail Aftimmering iets over de muur laten overlappen i.v.m. afwate

Nadere informatie

TECHNISCHE BEPALINGEN EN WERKBESCHRIJVING

TECHNISCHE BEPALINGEN EN WERKBESCHRIJVING TECHNISCHE BEPALINGEN EN WERKBESCHRIJVING 24 RUWBOUWTIMMERWERK 24.52 VLOER-, WAND- EN DAKELEMENTEN 24.52.20-a RUWBOUW STELWERK HOUTEN ELEMENTEN, HOUTEN WANDELEMENT Bevestiging... 1. HOUTEN WANDELEMENT

Nadere informatie

SpeedRoof. Prefab and Industrial. By Lignostone. SpeedRoof B.V. Postbus 89 Mercuriusweg 3 9560 AB Ter Apel

SpeedRoof. Prefab and Industrial. By Lignostone. SpeedRoof B.V. Postbus 89 Mercuriusweg 3 9560 AB Ter Apel B.V. Postbus 89 Mercuriusweg 3 9560 AB Ter Apel By Lignostone tel: +31 (599) 584 344 fax: +31 (599) 584 096 speedroof@lignostone.com www.lignostone.com 2 3 Wij zijn een innoverend bedrijf dat actief is

Nadere informatie

Engineered Timber Systems. Januari 2013. Unidek Aero. Alles-in-1 dakelement BETER VRIJER. www.kingspanunidek.be

Engineered Timber Systems. Januari 2013. Unidek Aero. Alles-in-1 dakelement BETER VRIJER. www.kingspanunidek.be Engineered Timber Systems Januari 2013 Unidek Aero Alles-in-1 dakelement BETER www.kingspanunidek.be Waarom kiezen voor een alles-in-1 dakelement? BETER De voordelen van het gebruik van zelfdragende dakelementen

Nadere informatie

Polyester Sanitaire units

Polyester Sanitaire units Hydrae Sanitaire units Polyester Sanitaire units Polaris Mira SANITAIRE UNITS Er worden steeds hogere eisen gesteld aan de badkamer. Door gebruikers, maar ook door instellingen en bedrijven die accommodaties

Nadere informatie

Productie Machinale perfectie i.p.v. handwerk Fabrieksmatige bewerkingen t.b.v. montage i.p.v. bewerkingen op de bouwlocatie gerealiseerd

Productie Machinale perfectie i.p.v. handwerk Fabrieksmatige bewerkingen t.b.v. montage i.p.v. bewerkingen op de bouwlocatie gerealiseerd MONTAGE MET PROSYS: P R O S Y S = TOTAALONTZORGING De montage, die wij u aanbieden, maakt onderdeel uit van een concept waarbij u op alle relevante aandachtsgebieden wordt ontzorgd. Naast het ontzorgen

Nadere informatie

Snel, kostenbesparend en kwalitatief bouwen in prefab

Snel, kostenbesparend en kwalitatief bouwen in prefab Snel, kostenbesparend en kwalitatief bouwen in prefab DWS verhoogt drastisch de bouwsnelheid van al uw constructies via prefab gemetselde muren. Met dit procédé bespaart u tijd, worden overbodige kosten

Nadere informatie

U kunt zich richten op uw kerntaken! Volledig op elkaar afgestemd en passend casco. Geen werkvoorbereiding, alleen controle op uitgangspunten

U kunt zich richten op uw kerntaken! Volledig op elkaar afgestemd en passend casco. Geen werkvoorbereiding, alleen controle op uitgangspunten Volledig op elkaar afgestemd en passend casco Geen werkvoorbereiding, alleen controle op uitgangspunten Geen faalkosten, geen bouwfouten Geschikt voor enkele en seriematige woningbouw 100% ontzorging voor

Nadere informatie

Technische bepalingen en werkbeschrijving

Technische bepalingen en werkbeschrijving Technische bepalingen en werkbeschrijving 24 RUWBOUWTIMMERWERK 24.52 Vloer-, wand- en dakelementen 24.52.20-a Ruwbouw stelwerk houten elementen, houten wandelement 0. Ruwbouw stelwerk houten elementen

Nadere informatie

SANDWICH LIGHT Dakelementen Voor hellende daken

SANDWICH LIGHT Dakelementen Voor hellende daken SANDWICH LIGHT Dakelementen Voor hellende daken DIVISION INSULATION www.unilininsulation.nl HELLEND DAK Sandwichelementen / Sandwich light Vurenhouten tengels 20 x 30 mm Bovenplaat houtspaanplaat (watervast

Nadere informatie

BESTAANDE WONINGBOUW. UNILIN BIEDT de OPLOSSING VOOR ELKE RENOVATIE!

BESTAANDE WONINGBOUW. UNILIN BIEDT de OPLOSSING VOOR ELKE RENOVATIE! 8INNOVATIEVE DAKOPLOSSINGEN voor de BESTAANDE WONINGBOUW UNILIN BIEDT de OPLOSSING VOOR ELKE RENOVATIE! Na-isolatie op vlak dakbeschot RENO PIR 1Na-isolatie op vlak dakbeschot RENO PIR UNILIN BIEDT de

Nadere informatie

November Oog voor detail NIEUWBOUW BOUWDETAILS P R O D U C T

November Oog voor detail NIEUWBOUW BOUWDETAILS P R O D U C T P R O D U C T Insulation November 07 Oog voor detail NIEUWBOUW BOUWDETAILS Inhoudsopgave Unidek Aero Goot detail Nok detail Zij detail Woningscheidende wand detail 6 Unidek Aero Verjonging 7 Zij detail

Nadere informatie

Uw innovatiepartner met drive NIEUWBOUW RENOVATIE TRANSFORMATIE

Uw innovatiepartner met drive NIEUWBOUW RENOVATIE TRANSFORMATIE Uw innovatiepartner met drive NIEUWBOUW RENOVATIE TRANSFORMATIE EMERGO Bouwnovatie EMERGO werkt graag samen aan vernieuwende en realistische totaaloplossingen. Ons doel is dat u én wij ingenomen zijn met

Nadere informatie

afmetingen en accessoires Afmetingen Accessoires Wischemann Kunststoff GmbH Panlatafstand Type panlatafstand recapan dakisolatie

afmetingen en accessoires Afmetingen Accessoires Wischemann Kunststoff GmbH Panlatafstand Type panlatafstand recapan dakisolatie recapan dakisolatie inleiding recapan Recapan Het perfecte systeem voor het naisoleren van pannendaken! Wischemann Kunststoff heeft vanaf begin 2011 de verkooprechten in handen gekregen van het Recapan

Nadere informatie

01. HELLEND DAK. SANDWICHELEMENTEN / SANDWICH LIGHT HELLEND DAK

01. HELLEND DAK. SANDWICHELEMENTEN / SANDWICH LIGHT HELLEND DAK . SANDWICHELEMENTEN / SANDWICH LIGHT VURENHOUTEN TENGELS 20 X 30 MM BOVENPLAAT HOUTSPAANPLAAT (WATERVAST VERLIJMD) - 3 OF 7 MM ISOLATIE PIR-HARDSCHUIM ONDERPLAAT HOUTSPAANPLAAT (WATERVAST VERLIJMD) MET

Nadere informatie

Dak Door B. van Etten (TNO Bouw)

Dak Door B. van Etten (TNO Bouw) Dak Door B. van Etten (TNO Bouw) Algemeen Belangrijkste functies van een (niet constructieve) daken is het scheiden van de binnenruimte met de buitenruimte. Bij het scheiden van de binnen van de buitenruimte

Nadere informatie

Funderingsherstel achter de plint met een minimum aan overlast. Varianten funderingsherstel: - Plaat- en balkfundaties - Kelderbouw - Schuimbeton

Funderingsherstel achter de plint met een minimum aan overlast. Varianten funderingsherstel: - Plaat- en balkfundaties - Kelderbouw - Schuimbeton Funderingsherstel achter de plint met een minimum aan overlast Varianten funderingsherstel: - Plaat- en balkfundaties - Kelderbouw - Schuimbeton Funderingsherstel bij woningen en andere gebouwen is niet

Nadere informatie

DAGLICHT IN HAAR SLANKSTE VORM

DAGLICHT IN HAAR SLANKSTE VORM HET ZORGELOOS BOUWEN VAN DAGLICHT IN SCHUINE DAKEN OP HOOG NIVEAU! SLANK STIJLVOL SMAAKVOL SFEERVOL DAGLICHT IN HAAR SLANKSTE VORM Aludakraam biedt u een gedegen, onderhoudsvriendelijk en grootformaat

Nadere informatie

01. HELLEND DAK. SANDWICHELEMENTEN / SANDWICH SPORENKAP HELLEND DAK

01. HELLEND DAK. SANDWICHELEMENTEN / SANDWICH SPORENKAP HELLEND DAK . SANDWICHELEMENTEN / SANDWICH SPORENKAP BOVENPLAAT HOUTSPAANPLAAT (WATERVAST VERLIJMD) 3 MM OF 7 MM ISOLATIE PIR-HARDSCHUIM ONDERPLAAT HOUTSPAANPLAAT (WATERVAST VERLIJMD) MET WITTE ZICHTZIJDE 5 MM OMSCHRIJVING

Nadere informatie

01. HELLEND DAK. SANDWICHELEMENTEN / SANDWICH LIGHT HELLEND DAK

01. HELLEND DAK. SANDWICHELEMENTEN / SANDWICH LIGHT HELLEND DAK . SANDWICHELEMENTEN / SANDWICH LIGHT VURENHOUTEN TENGELS 20 X 30 MM BOVENPLAAT HOUTSPAANPLAAT (WATERVAST VERLIJMD) - 3 OF 7 MM ISOLATIE PIR-HARDSCHUIM ONDERPLAAT HOUTSPAANPLAAT (WATERVAST VERLIJMD) MET

Nadere informatie

fundamentele verbetering voor woningbouw

fundamentele verbetering voor woningbouw fundamentele verbetering voor woningbouw kanaalbreedplaat KanaalBreedPlaat gecertificeerd KOMO HET BESTE VAN TWEE WERELDEN De KanaalBreedPlaat combineert het beste van de kanaalplaatvloer en de breedplaatvloer.

Nadere informatie

Geen grenzen aan vorm en oppervlakte

Geen grenzen aan vorm en oppervlakte Geen grenzen aan vorm en oppervlakte Van Beek EPDM Van Beek EPDM levert maatwerk in EPDM-rubber. Met onze jarenlange ervaring in zowel de dak- als vijverindustrie weten wij als geen ander welke strenge

Nadere informatie

De Nederlandse bouw schuift langzaam maar onverbiddelijk op naar prefab bouwen en montage op de

De Nederlandse bouw schuift langzaam maar onverbiddelijk op naar prefab bouwen en montage op de 36 foto: de mâr houtkonstrukties grou Fabrieksmatige productie betekent een hoge kwaliteit en geen faalkosten. r i j k i n v e r s c h e i d e n h e i d, u n i f o r m i n k wa l i t e i t p r e fa b da

Nadere informatie

Holle Wanden. Vraag een overzicht van ons complete leveringsprogramma!!

Holle Wanden. Vraag een overzicht van ons complete leveringsprogramma!! Vooraf te treffen voorzieningen op de bouwplaats: Maatvoering aanslagbalken (normaliter aan de binnenzijde te beginnen). Hoogte maatvoering d.m.v. uitvulblokjes. Controle van de stekwapening, geen horizontale

Nadere informatie

Dubbelschalige elementen Dakelementen Voor hellende daken

Dubbelschalige elementen Dakelementen Voor hellende daken Dubbelschalige elementen Dakelementen Voor hellende daken DIVISION INSULATION www.unilininsulation.nl Bovenplaat watervaste OSB 12 mm Vurenhouten stoftengels 20 x mm Isolatie minerale wol Basis plaat in

Nadere informatie

Significante voordelen van stalen gordingen

Significante voordelen van stalen gordingen Significante voordelen van stalen gordingen Constructief Grote overspanningen (spantvakken tot 12 mtr. overspanning zijn haalbaar) Meer gebruiksgemak / meer comfort Minder spanten benodigd Lagere kosten

Nadere informatie

Official Hemsec SIPs Distributor. Hemsec SIPs. Technische informatie en specificaties

Official Hemsec SIPs Distributor. Hemsec SIPs. Technische informatie en specificaties SIPS SUPPLY Official Hemsec SIPs Distributor Hemsec SIPs Technische informatie en specificaties Hemsec SIPs is een bouwmethode die al bijna jaar in Engeland wordt toegepast waarbij hoge isolatiewaarden,

Nadere informatie

Richtlijn voor de toepassing van onderdakfolies in Nederland.

Richtlijn voor de toepassing van onderdakfolies in Nederland. Richtlijn voor de toepassing van onderdakfolies in Nederland. Aan deze richtlijn moet worden voldaan om in aanmerking te komen voor de 15 jarig MONIER Daksysteem garantie. Pannendak als Daksysteem: Een

Nadere informatie

Kerto-Ripa. Houten vloer- en dakelementen voor grote overspanningen

Kerto-Ripa. Houten vloer- en dakelementen voor grote overspanningen Kerto-Ripa Houten vloer- en dakelementen voor grote overspanningen Kerto-Ripa Een innovatief constructiesysteem Welk constructiesysteem maakt het mogelijk om: een vrije overspanning tot wel 20 meter te

Nadere informatie

Libéma Beekse Bergen te Hilvarenbeek C.5.1 Datum:

Libéma Beekse Bergen te Hilvarenbeek C.5.1 Datum: ilvarenbee 9-6-16 C.5.1 Datum:-5-16 Wijzigingen: A: B: C: D: E: detail muurplaat getrokken aluminium goot, exacte afmeting conform opgave leverancier, kleur: stalen zetwerk gootbeugel, exacte afmeting

Nadere informatie

01. HELLEND DAK. DUBBELSCHALIGE ELEMENTEN HELLEND DAK

01. HELLEND DAK. DUBBELSCHALIGE ELEMENTEN HELLEND DAK . DUBBELSCHALIGE ELEMENTEN BOVENPLAAT WATERVASTE OSB 12 MM ISOLATIE PIR BASISPLAAT IN DIVERSE UITVOERINGEN OMSCHRIJVING Isolerende, zelfdragende dakelementen voor hellende daken, toepasbaar onder schubvormige,

Nadere informatie

nieuw Unidek Reno Sporen Engineered Timber Systems DAKRENOVATIE OP SPOREN

nieuw Unidek Reno Sporen Engineered Timber Systems DAKRENOVATIE OP SPOREN Engineered Timber Systems Juni 2013 Unidek Reno Sporen DAKRENOVATIE OP SPOREN nieuw Dakelement voor sporenkap Renovatie bestaande sporenkap Goed beloopbare folie Na-isolatie en afwerking in één Simpel

Nadere informatie

de revolutie voor het hellend dak

de revolutie voor het hellend dak Producten dakelementen Isovlas VRd dakelement, dampopen Groen bouwen is paars de revolutie voor het hellend dak Isovlas dakelementen: - unieke, ongeëvenaarde temperatuurdempingsfactor - best denkbare geluidsisolatie:

Nadere informatie

Holle Wanden. Vraag een overzicht van ons complete leveringsprogramma!!

Holle Wanden. Vraag een overzicht van ons complete leveringsprogramma!! Vooraf te treffen voorzieningen op de bouwplaats: Maatvoering aanslagbalken (normaliter aan de binnenzijde te beginnen). Hoogte maatvoering d.m.v. uitvulblokjes. Controle van de stekwapening, geen horizontale

Nadere informatie

DAKOPLOSSINGEN VOOR DE BESTAANDE WONINGBOUW UNILIN BIEDT DE OPLOSSING VOOR ELKE RENOVATIE!

DAKOPLOSSINGEN VOOR DE BESTAANDE WONINGBOUW UNILIN BIEDT DE OPLOSSING VOOR ELKE RENOVATIE! 8INNOVATIEVE DAKOPLOSSINGEN VOOR DE BESTAANDE WONINGBOUW UNILIN BIEDT DE OPLOSSING VOOR ELKE RENOVATIE! NA-ISOLATIE OP VLAK DAKBESCHOT RENO PIR 1NA-ISOLATIE OP VLAK DAKBESCHOT RENO PIR UNILIN BIEDT DE

Nadere informatie

Geïsoleerde Dak- en Gevelsystemen. CI/SfB. April 2004. Renovatie. Renoveren met Sandwichpanelen. Insulation Built-in

Geïsoleerde Dak- en Gevelsystemen. CI/SfB. April 2004. Renovatie. Renoveren met Sandwichpanelen. Insulation Built-in Geïsoleerde Dak- en Gevelsystemen CI/SfB (47) Nh2 April 2004 Renovatie Renoveren met Sandwichpanelen Insulation Built-in Renoveren met Sandwichpanelen Aangezien, in tegenstelling tot nieuwbouw, bij renovatie

Nadere informatie

PERFETTO. Inpandige transformatorstations. GevelTrafo stations. GevelCompact stations. Slede stations CREATIVITEIT = STANDAARD

PERFETTO. Inpandige transformatorstations. GevelTrafo stations. GevelCompact stations. Slede stations CREATIVITEIT = STANDAARD PERFETTO Inpandige transformatorstations Met de Perfetto -reeks biedt Alfen passende oplossingen voor gebouwen met een elektrische energieaansluiting op het openbare distributienet via een inpandig transformatorstation.

Nadere informatie

Cleanpanel. Hoogwaardige wand- en plafondpanelen voor de carwash-industrie

Cleanpanel. Hoogwaardige wand- en plafondpanelen voor de carwash-industrie Cleanpanel Hoogwaardige wand- en plafondpanelen voor de carwash-industrie Hoogwaardige kunststof panelen Bouwimpex heeft meer dan 25 jaar ervaring met de productie van hoogwaardige kunststof producten

Nadere informatie

10 mm. m a a t b e t o n l i c h t b e t o n Opties & Extra s SPECIALISTEN IN PREFAB OPLOSSINGEN

10 mm. m a a t b e t o n l i c h t b e t o n Opties & Extra s SPECIALISTEN IN PREFAB OPLOSSINGEN A 10 mm m a a t b e t o n l i c h t b e t o n Opties & Extra s SPECIALISTEN IN PREFAB OPLOSSINGEN De power van prefab Prefab bouwen is hot en terecht. Er zijn tal van voordelen aan verbonden en vaak genoemde

Nadere informatie

Rendement heeft een naam!

Rendement heeft een naam! Rendement heeft een naam! DWS verhoogt drastisch de bouwsnelheid van al uw constructies via prefab gemetselde muren. Met dit procédé bespaart u tijd, worden overbodige kosten vermeden en krijgt u een kwalitatief

Nadere informatie

GEPATENTEERD. IsoBouw PowerKist. De snelste en sterkste funderingsbekisting. www.isobouw.nl/powerkist

GEPATENTEERD. IsoBouw PowerKist. De snelste en sterkste funderingsbekisting. www.isobouw.nl/powerkist IsoBouw PowerKist GEPATENTEERD De snelste en sterkste funderingsbekisting www.isobouw.nl/powerkist IsoBouw PowerKist GEPATENTEERD EPS-funderingsbekisting voor paalfunderingen Bouw op de allersterkste EPS-funderingsbekisting

Nadere informatie

Voor efficiënt en compleet maatwerk

Voor efficiënt en compleet maatwerk Voor efficiënt en compleet maatwerk Voor efficiënt en compleet maatwerk Prijsbewust en hoogwaardig bouwen op maat Met de geprefabriceerde dubbelschalige IsoBouw Prefab daksegmenten voor de seriematige

Nadere informatie

Het modulaire houtskelet bouwsysteem

Het modulaire houtskelet bouwsysteem Het modulaire houtskelet bouwsysteem Ons antwoord op de toekomst ixpando is het antwoord op bijna alle vragen die in de toekomst aan de orde komen wanneer het gaat om duurzaamheid, milieu, betaalbaar bouwen,

Nadere informatie

01. HELLEND DAK. DUBBELSCHALIGE ELEMENTEN HELLEND DAK

01. HELLEND DAK. DUBBELSCHALIGE ELEMENTEN HELLEND DAK . DUBBELSCHALIGE ELEMENTEN BOVENPLAAT WATERVASTE OSB 12 MM ISOLATIE PIR BASISPLAAT IN DIVERSE UITVOERINGEN OMSCHRIJVING Isolerende, zelfdragende dakelementen voor hellende daken, toepasbaar onder schubvormige,

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIE

TECHNISCHE SPECIFICATIE combinatievloeren Op smartphone QR Reader downloaden en maak foto van de code. Tricon combinatievloeren B.V. Logistiek Centrum Touwslager te Nijkerk Telefoon: 06-23 66 30 12 Fax: 033-24 60 375 E-mail:

Nadere informatie

Wat? Kenmerken. Dubbelschalige elementen. Bovenplaat watervaste OSB 12 mm. Stoftengels 20 x30 mm. Isolatie minerale wol

Wat? Kenmerken. Dubbelschalige elementen. Bovenplaat watervaste OSB 12 mm. Stoftengels 20 x30 mm. Isolatie minerale wol Dubbelschalige elementen Bovenplaat watervaste OSB 12 mm Stoftengels 20 x mm Isolatie minerale wol Basis plaat in diverse uitvoeringen Wat? Isolerende, zelfdragende dakelementen voor hellende daken, toepasbaar

Nadere informatie

Bouwen met Unidek SIPS vs. houtskeletbouw

Bouwen met Unidek SIPS vs. houtskeletbouw Engineered Timber Systems Maart 2019 Bouwen met Unidek SIPS vs. houtskeletbouw EEN ONAFHANKELIJKE VERGELIJKING OP BASIS VAN R C -WAARDE Unidek SIPS vs. houtskeletbouw Bij ontwerp en realisatie van een

Nadere informatie

Meer dan 25 jaar bouwervaring. Toegepaste kunststof materialen. Van klassiek tot modern. Kunststof onderhoudsvrije serre

Meer dan 25 jaar bouwervaring. Toegepaste kunststof materialen. Van klassiek tot modern. Kunststof onderhoudsvrije serre FRIESCHE KUNSTSTOF BOUW Meer dan 25 jaar bouwervaring Wij zijn een bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in de bouw waarbij we de traditionele bouw methodiek toepassen met moderne productie technieken.

Nadere informatie

Kalkzandsteen in utiliteitsbouw economisch zeer aantrekkelijk

Kalkzandsteen in utiliteitsbouw economisch zeer aantrekkelijk Kalkzandsteen in utiliteitsbouw economisch zeer aantrekkelijk Lage prijs per bruto vloer oppervlak (bvo); Flexibel in uitvoeringstraject; Concurrerend bouwtempo. Inleiding In de woningbouw is kalkzandsteen

Nadere informatie

Productdatablad. PS-renovatievloer Droog

Productdatablad. PS-renovatievloer Droog Productdatablad PS-renovatievloer Droog Productdatablad PS-renovatievloer Droog 2/5 De VBI PS-renovatievloer is ideaal voor renovatie-, aanbouw- en uitbouwprojecten. De PS-renovatievloer is uitstekend

Nadere informatie

Isover RKL-31 Façade

Isover RKL-31 Façade NIEUW Isover RKL-31 Façade Compleet isolatiesysteem voor slanke houtskeletbouwgevels www.isover.nl/rkl Nieuwe eisen aan energiebesparing Ontwikkeling EPC-waarden Per 1 januari 2015 zijn de eisen aan energiebesparing

Nadere informatie

Whit. Een bouwkundig duurzaam dak met BiPV-systemen

Whit. Een bouwkundig duurzaam dak met BiPV-systemen Whit tepaper Een bouwkundig duurzaam dak met BiPV-systemen Inleiding De toepassing van zonnepanelen neemt in ras tempo toe. Dit betekent dat de dakconstructie mee verandert. Daar waar isolerende dakelementen

Nadere informatie

Funderingsherstel achter de plint met een minimum aan overlast

Funderingsherstel achter de plint met een minimum aan overlast Funderingsherstel achter de plint met een minimum aan overlast Funderingsherstel bij woningen en andere gebouwen is niet zelden zeer ingrijpend. In de regel moet de complete bestaande vloer worden verwijderd

Nadere informatie

FUNDAMENTELE VERBETERING

FUNDAMENTELE VERBETERING FUNDAMENTELE VERBETERING VOOR WONINGBOUW PART OF THE COPIAM GROUP KANAALBREEDPLAAT gecertificeerd KOMO HET BESTE VAN TWEE WERELDEN De KanaalBreedPlaat combineert het beste van de kanaalplaatvloer en de

Nadere informatie

Zolder isoleren? Doe het met isoeasy Pro

Zolder isoleren? Doe het met isoeasy Pro Zolder isoleren? Doe het met isoeasy Pro HELLEND DAK ISOLEREN ÉN AFWERKEN IN ÉÉN HANDELING! isoeasy Pro De nummer 1 in zolderisolatie Het snelste systeem Het is zo eenvoudig, isoleren met isoeasy Pro.

Nadere informatie

Holle Wanden. Fabiton heeft jarenlange ervaring in waterdichte prefab-betonsystemen

Holle Wanden. Fabiton heeft jarenlange ervaring in waterdichte prefab-betonsystemen Holle Wanden Fabiton heeft jarenlange ervaring in waterdichte prefab-betonsystemen Uniek palletsysteem Wij werken met een uniek palletsysteem: Door de fabriek worden de holle wandelementen op een vooraf

Nadere informatie

5 PRODUCTEN 5.3 SYSTEEMVLOEREN

5 PRODUCTEN 5.3 SYSTEEMVLOEREN PRODUCTEN.3 SYSTEEMVLOEREN RIBBENVLOER Een ribbenvloer is een vrijdragende systeemvloer van geprefabriceerde vloerelementen die in de lengterichting (overspanningsrichting) van ribben zijn voorzien. Ook

Nadere informatie

Isoleren met Iso Easy

Isoleren met Iso Easy Isoleren met Iso Easy Isoleren met Iso Easy Materialen Gereedschap Kingspan dakisolatiepakket isoeasy Stanley schuifmes 99E Stanley rolmaat Tylon 5m Sencys potlodenset 24cm 3 stuks Ironside hamer terugslagvrij

Nadere informatie

Hemsec SIPs Technische informatie en specificaties

Hemsec SIPs Technische informatie en specificaties Hemsec SIPs Technische informatie en specificaties Hemsec SIPs is een bouwmethode die al meer dan 10 jaar in Engeland wordt toegepast, waarbij hoge isolatiewaarden, een minimaal aantal aan koudebruggen

Nadere informatie

Duurzaam hoeft niet duur te zijn

Duurzaam hoeft niet duur te zijn Duurzaam hoeft niet duur te zijn Betaalbaar duurzaam Duurzaam hoeft niet duur te zijn bouwen Conceptueel bouwen. Dé oplossing voor veel nieuwbouwprojecten. Een efficiënt bouwproces, lage faalkosten, hoogwaardige

Nadere informatie

VERWERKINGSVOORSCHRIFTEN

VERWERKINGSVOORSCHRIFTEN 0 Algemeen 0.1 Verwerkingsvoorschriften Deze verwerkingsvoorschriften dienen goed te worden doorgelezen, alvorens te beginnen met de verwerking van de UNILIN elementen. Indien zaag-, frees-, boor-, of

Nadere informatie

Icopal Universal. IJzersterke, duurzame dakbedekking. Flexibel en licht. Betrouwbaar. Veilig verwerkbaar. Duurzaam. Universeel toepasbaar

Icopal Universal. IJzersterke, duurzame dakbedekking. Flexibel en licht. Betrouwbaar. Veilig verwerkbaar. Duurzaam. Universeel toepasbaar Icopal Universal Flexibel en licht Betrouwbaar Veilig verwerkbaar Duurzaam Universeel toepasbaar IJzersterke, duurzame dakbedekking Een universeel toepasbaar product voor platte en hellende daken Als architect

Nadere informatie

WANDEN VOOR RESIDENTIËLE BOUWPROJECTEN

WANDEN VOOR RESIDENTIËLE BOUWPROJECTEN VERHEYEN BETON INFORMATIEBROCHURE WANDEN VOOR RESIDENTIËLE BOUWPROJECTEN Appartementsblokken, woningbouw, rusten verzorgingstehuizen,... Met twee types van dubbelzijdig afgewerkte betonwanden introduceert

Nadere informatie

ALL GREAT WORK START WITH US! Door samenw erking sterk!

ALL GREAT WORK START WITH US! Door samenw erking sterk! ALL GREAT WORK START WITH US! Door samenw erking sterk! Bouwen met lichtmetaal Snelheid Een groot voordeel van lichtmetaal constructie is de hoge snelheid van de bouw. Door middel van het snelle ontwerp,

Nadere informatie

Productblad Energiedak voor renovatie of nieuwbouw. Isoleren en energie opwekken, weggewerkt in je dak. Datum: 06 Juli 2018 Versie: 1.

Productblad Energiedak voor renovatie of nieuwbouw. Isoleren en energie opwekken, weggewerkt in je dak. Datum: 06 Juli 2018 Versie: 1. Isoleren en energie opwekken, weggewerkt in je dak Datum: 06 Juli 2018 Versie: 1.1 Het Energiedak Het Energiedak van Tegnis is de moderne en duurzame oplossing voor energiezuinige en energie neutrale woningen.

Nadere informatie

Dakreflector. Bevestiging zonne-energie systemen op hellende daken

Dakreflector. Bevestiging zonne-energie systemen op hellende daken Dakreflector Bevestiging zonne-energie systemen op hellende daken Het in kaart brengen van de dakconstructie en het inschatten van de risico s voor het bevestigen van zonne-energie systemen op hellende

Nadere informatie

BOUWTRADE B.V. PREFAB BADKAMERS

BOUWTRADE B.V. PREFAB BADKAMERS BOUWTRADE B.V. PREFAB BADKAMERS PREFAB BADKAMERS De prefab badkamer wint snel terrein in de bouwwereld. Geen wonder, want de prefab badkamer is een kwaliteit product dat de functionaliteit en de uitstraling

Nadere informatie

URSEM 3D MODULAIRE BADKAMERS. Optimale prijs compleet afgewerkt. Constante kwaliteit prototype en serieproductie. Korte bouwtijd risico beperking

URSEM 3D MODULAIRE BADKAMERS. Optimale prijs compleet afgewerkt. Constante kwaliteit prototype en serieproductie. Korte bouwtijd risico beperking URSEM 3D MODULAIRE BADKAMERS Constante kwaliteit prototype en serieproductie Optimale prijs compleet afgewerkt Korte bouwtijd risico beperking 1 BOUWEN OUDE STIJL BOUWEN NIEUWE STIJL Ursem is gespecialiseerd

Nadere informatie

Bouwsysteem. Engineered Timber Systems INTRODUCTIE HOGE ISOLATIEWAARDE SLANK BOUWEN SNEL BOUWEN DUURZAAMHEID. Versie 1, September 2015

Bouwsysteem. Engineered Timber Systems INTRODUCTIE HOGE ISOLATIEWAARDE SLANK BOUWEN SNEL BOUWEN DUURZAAMHEID. Versie 1, September 2015 Engineered Timber Systems Versie 1, September 2015 INTRODUCTIE Bouwsysteem HOGE ISOLATIEWAARDE l R c = 5,00 (bij 142 mm) of 7,00 (bij 172 mm) l Goede luchtdichtheid, minder koudebruggen l Uniek geïsoleerd

Nadere informatie

FAAY KBL-systeem. Optimale vrijheid in bekabeling!

FAAY KBL-systeem. Optimale vrijheid in bekabeling! FAAY KBL-systeem Optimale vrijheid in bekabeling! Flexibel qua indeling en afwerking Met het FAAY KBL-systeem kunnen op iedere plaats in de wand én aan beide zijden elektraen datakabels worden getrokken.

Nadere informatie

Bandraster plafondsysteem voor akoestische plafonds met extra brede decoratieve profielen voor bevestiging van accessoires en wanden

Bandraster plafondsysteem voor akoestische plafonds met extra brede decoratieve profielen voor bevestiging van accessoires en wanden Quick-Lock Ceiling Systems De beste basis voor uw plafond Bandraster plafondsysteem voor akoestische plafonds met extra brede decoratieve profielen voor bevestiging van accessoires en wanden QUICK-LOCK

Nadere informatie

SANDWICH SPORENKAP Dakelementen Voor hellende daken

SANDWICH SPORENKAP Dakelementen Voor hellende daken SANDWICH SPORENKAP Dakelementen Voor hellende daken DIVISION INSULATION www.unilininsulation.nl Bovenplaat houtspaanplaat (watervast verlijmd) 3 mm Isolatie PIR-hardschuim Onderplaat houtspaanplaat (watervast

Nadere informatie

SANDWICH LIGHT Dakelementen Voor hellende daken

SANDWICH LIGHT Dakelementen Voor hellende daken SANDWICH LIGHT Dakelementen Voor hellende daken DIVISION INSULATION www.unilininsulation.nl Vurenhouten stoftengels 20 x 30 mm Bovenplaat houtspaanplaat (watervast verlijmd) - 3 of 7 mm Isolatie PIR-hardschuim

Nadere informatie

SW SK SANDWICH SPOOR- EN KEPERDAK ELEMENTEN DSD

SW SK SANDWICH SPOOR- EN KEPERDAK ELEMENTEN DSD OPSTALAN SW SANDWICH SW PIR ELEMENTEN OPSTALAN SW SK SANDWICH SPOOR- EN KEPERDAK ELEMENTEN OPSTALAN IPD CONSTRUCTIEVE IPD ELEMENTEN OPSTALAN DED ENKELSCHALIGE DED ELEMENTEN OPSTALAN DSD DUBBELSCHALIGE

Nadere informatie

11.4 Isolatie. Isolatie Clima Comfort Basic Renovatie Plaat elementen

11.4 Isolatie. Isolatie Clima Comfort Basic Renovatie Plaat elementen 11.4 Isolatie Isolatie Clima Comfort Basic Renovatie Plaat elementen 614 Toepassing De CBRP elementen voor hellende daken zijn geschikt voor na-isolatie op het bestaande dakbeschot. U kunt ze toepassen

Nadere informatie

Uw zonwering en raamdecoratie beschermd door glas

Uw zonwering en raamdecoratie beschermd door glas Zonwerend Uw zonwering en raamdecoratie beschermd door glas Zonwerend Pilkington Insulight TM ScreenLine Optimaal woon- en werkcomfort Het reguleren van zon en licht in een werk- of woonruimte is voor

Nadere informatie

ANDERS DENKEN. Over duurzaam ontwikkelen en bouwen. Bouwen Wonen DAG DAG

ANDERS DENKEN. Over duurzaam ontwikkelen en bouwen. Bouwen Wonen DAG DAG DAG DAG 1 2 Bouwen Wonen ANDERS DENKEN Over duurzaam ontwikkelen en bouwen Als ik mensen had gevraagd wat ze zouden willen, hadden ze snellere paarden gezegd - henry ford bedenker van een vernieuwende

Nadere informatie

Unidek RenoDek. Insulation DAKRENOVATIE OP BESTAAND DAKBESCHOT

Unidek RenoDek. Insulation DAKRENOVATIE OP BESTAAND DAKBESCHOT Insulation Januari 2012 DAKRENOVATIE OP BESTAAND DAKBESCHOT Harde toplaag Uitstekend beloopbaar Ontoegankelijk voor lekwater Ontoegankelijk voor ongedierte Snelle montage Op (lengte)maat met nokafschuining

Nadere informatie

ribcassettevloeren NIEUW! Vloerhoogte 350 mm Rc-waarde tot 5,0

ribcassettevloeren NIEUW! Vloerhoogte 350 mm Rc-waarde tot 5,0 ribcassettevloeren NIEUW! Vloerhoogte mm Rc-waarde tot 5,0 Vloersystemen Spaansen produceert al vanaf 1984 diverse soorten betonnen vloerplaten. In 1993 is speciaal hiervoor in Harlingen (Friesland) een

Nadere informatie

Royal EPDM. Praktisch en duurzaam!

Royal EPDM. Praktisch en duurzaam! Royal EPDM Royal EPDM is een hoogwaardig rubber membraan. Deze dakbedekking heeft een zeer gunstige milieubelastingfactor, een levensduurverwachting van ruim 40 jaar en is rechtstreeks toe te passen op

Nadere informatie

Knauf Skin Gevelisolatie. Gevelisolatie in de vertrouwde Knauf kwaliteit. Knauf Skin Gevelisolatie

Knauf Skin Gevelisolatie. Gevelisolatie in de vertrouwde Knauf kwaliteit. Knauf Skin Gevelisolatie Knauf Skin Gevelisolatie Gevelisolatie in de vertrouwde Knauf kwaliteit Knauf Skin Gevelisolatie Voordelen voor de gebruiker Knauf levert complete oplossingen voor wanden, vloeren en plafonds van hoogstaande

Nadere informatie

VERWERKINGSVOORSCHRIFTEN

VERWERKINGSVOORSCHRIFTEN 0 Algemeen 0.1 Verwerkingsvoorschriften Deze verwerkingsvoorschriften dienen goed te worden doorgelezen, alvorens te beginnen met de verwerking van de UNILIN elementen. Indien zaag-, frees-, boor-, of

Nadere informatie

Drie sterke merken ontwikkelen samen een flexibel alternatief voor gietbouw

Drie sterke merken ontwikkelen samen een flexibel alternatief voor gietbouw Drie sterke merken ontwikkelen samen een flexibel alternatief voor gietbouw INNIT Seriecasco, het flexibele alternatief voor gietbouw Het INNIT Seriecasco is gebaseerd op de unieke combinatie van de systeemvloeren

Nadere informatie

Complex zetwerk ter verfraaiing van gevels

Complex zetwerk ter verfraaiing van gevels Complex zetwerk ter verfraaiing van gevels Complex zetwerk en gevelbekleding in aluminium of staal ter verfraaiing van gevels. Toepasbaar voor kantoren schoolgebouwen appartementen winkelcentra ziekenhuizen

Nadere informatie

Engineered Timber Systems. Oktober 2014. nieuw. Unidek Aero DE BASIS VOOR ELK DAK

Engineered Timber Systems. Oktober 2014. nieuw. Unidek Aero DE BASIS VOOR ELK DAK Engineered Timber Systems Oktober 2014 Unidek Aero DE BASIS VOOR ELK DAK nieuw COMFORT STERKER SNELLER COMFORT Meer comfort Verhoogd akoestisch comfort Vrije keuze in binnenafwerking Duurzaam isoleren

Nadere informatie

AS systeemwanden. Veelzijdig en flexibel. Snel Alles uit voorraad. Meteen. Weet van wanden

AS systeemwanden. Veelzijdig en flexibel. Snel Alles uit voorraad. Meteen. Weet van wanden AS systeemwanden. Veelzijdig en flexibel. Snel Alles uit voorraad. Meteen. Een topproduct van Astrimex. Weet van wanden AS Styleline. Stil Geluidsisolatie tot 49 db 2 Kantoor- en bedrijfsruimten worden

Nadere informatie

dakkapel Toetsingscriteria t.b.v de flitsvergunning Uitgangspunten:

dakkapel Toetsingscriteria t.b.v de flitsvergunning Uitgangspunten: dakkapel Toetsingscriteria t.b.v de flitsvergunning Uitgangspunten: Gewicht van pannendak met dakbeschot 0,70 kn/m 2 Gewicht van plat dak met dakbeschot 0,30 kn/m 2 Gewicht van sneeuw 0,56 kn/m 2 De stabiliteitskrachten

Nadere informatie