BELGIAN CUP MTB GRAND PRIX REGLEMENT 2013

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "BELGIAN CUP MTB GRAND PRIX REGLEMENT 2013"

Transcriptie

1 BELGIAN CUP MTB GRAND PRIX REGLEMENT 2013 Artikel 1 De Belgian Cup MTB GP is een mountainbike XCO regelmatigheidscriterium en staat onder toezicht van de KBWB-RLVB. Artikel 2 De wedstrijden worden verreden volgens de van toepassing zijnde UCI en nationale reglementen. Artikel 3 Op zijn minst de wedstrijd voor Heren Elites/Beloften meetellend voor de Belgian Cup MTB GP dient op de internationale UCI mountainbike kalender te staan en als zodanig ook volgens deze regels te worden aangemeld. Ook de wedstrijden buiten het UCI programma vallen onder de bevoegdheid van de Nationale MTB Commissie, voor zover ze zijn opgenomen in de categorieën beschreven in artikel 4. Artikel 4 - Categorieën De Belgian Cup MTB GP wordt betwist voor de volgende categorieën (allen vergunninghouders): Heren Elites/Beloften (één categorie) Dames Elites/Beloften (zie artikel 7) Junioren Heren Jongens nieuwelingen Heren masters 1 (30+) Heren masters 2 (40+) Heren amateurs / heren Fun A Dames Jeugd (Nieuwelingen + Junioren) Alle deelnemers moeten in het bezit zijn van een geldige UCI vergunning voor het jaar 2013, afgeleverd door de KBWB-WBV-FCWB of door een andere federatie aangesloten bij de UCI. Renners die niet in regel zijn met de voornoemde documenten worden niet aanvaard bij de start. Renners nieuwelingen en junioren moeten zich schikken naar de bijkomende jeugdreglementen van de federatie die de organisatievergunning heeft opgemaakt. Renners die niet in regel zijn met de voornoemde reglementering worden niet aanvaard bij de start. Voor de categorie heren elite/beloften zijn er twee podia: een voor de uitslag in scratch en één voor de beloften. Deelnemers in de categorie Fun B (niet-vergunninghouders Dames en Heren) dienen zich ter plaatse een dagverzekering aan te schaffen. De renners die geen dagverzekering nemen, worden niet aanvaard bij de start.

2 Artikel 5 Programma + tijdsduur wedstrijden Min. duur Max. duur Heren Amateurs/Fun A 50 minuten 60 minuten Fun B (dames en heren) 50 minuten 60 minuten Nieuwelingen + Dames jeugd 50 minuten 60 minuten Heren Masters 1 80 minuten 90 minuten Heren Masters 2 80 minuten 90 minuten Dames Elites (+ Beloften) 90 minuten 105 minuten Jongens Junioren 60 minuten 75 minuten Heren Beloften 75 minuten 90 minuten Heren Elites 90 minuten 105 minuten De organisator dient minimaal 2 maanden voorafgaand aan de wedstrijd het wedstrijdprogramma in te dienen. De mededeling is gericht aan de Nationale coördinator MTB en de goedkeuring wordt genomen in de Nationale MTB Commissie : Vooraf wordt het aantal ronden bepaald voor elke wedstrijd. (in geval van twijfel mag het aantal ronden bekend gemaakt worden NA de eerste volledige ronde) In een wedstrijd met gemengde categorieën met allen hetzelfde aantal ronden zal de wedstrijd afgevlagd worden voor elke categorie als de eerste renner die het voorziene aantal ronden heeft afgelegd, de eindstreep overschrijdt. Wanneer er door de verschillende categorieën verschillend aantal ronden dienen afgelegd te worden zal de wedstrijd afgevlagd worden voor de categorie met het minst aantal ronden bij het overschrijden van de eerste renner van die categorie die het voorziene aantal ronden heeft afgelegd. De andere categorieën rijden verder tot ook bij hen het aantal ronden is afgelegd. Bij het overschrijden van de aankomst van de eerste renner die het gelijke voorziene aantal ronden heeft afgelegd zal de wedstrijd afgevlagd worden voor alle renners die datzelfde aantal ronden moesten afleggen. Voor de wedstrijd elite heren kan de 80% regel toegepast worden. Artikel 6 Inschrijving Alle renners dienen zich vooraf in te schrijven via de site van de firma belast met de tijdsregistratie. Voor 2013 is dat Chronorace. De voorinschrijving voor elke wedstrijd wordt afgesloten om 12u00 drie dagen voorafgaand aan de wedstrijd. Renners die niet tijdig zijn vooraf ingeschreven komen niet in aanmerking voor het opmaken van de startvolgorde van de wedstrijd. Renners met UCI punten moeten zich minimaal 2 uur voor de start van de wedstrijd aanmelden om het recht op hun startplaats te behouden. Ter plaatse kan nog worden ingeschreven tot 45 voor de start van de wedstrijd.

3 Alle - ook de vooraf ingeschreven - renners betalen het inschrijvingsgeld ter plaatse: (uitgezonderd de renners welke omwille van hun statuut vrijgesteld zijn van inschrijvingsrecht) -25 voor de categorie(ën) ingeschreven op de UCI kalender als Hors Catégorie, -20 voor categorie(ën) ingeschreven op de UCI kalender als classe 1, -15 voor de categorie(ën) ingeschreven op de UCI kalender als classe 2 of 3, -10 voor de andere categorieën. De dagverzekeringen worden uitgeschreven door de Federatie op wiens grondgebied de wedstrijd plaats vindt (FCWB of WBV). Het bijschrijfgeld is voor de organisator. Het inschrijvingsgeld is voor de organisator (na afhouding van de regionaal bepaalde afdrachten). Deze afdracht is 3 per renner met vergunning (niet geldig voor renners die gratis mogen deelnemen). Artikel 7 - Klassement Het klassement wordt bijgehouden conform de puntentelling van de Belgian Cup MTB GP (zie artikel 16). Algemene regel: De punten worden toegekend volgens de uitslag per categorie, zonder rekening te houden met de nationaliteit van de renners. De Belgian Cup MTB GP kan bijgevolg ook gewonnen worden door een niet-belgische licentiehouder. Categorie Heren Elites/Beloften: De punten worden toegekend volgens het scratchklassement. Categorie Fun B Heren en Dames: Voor deze categorie wordt er enkel een scratch dagklassement opgemaakt en geen eindklassement. Er is voor deze categorie geen vooraf bepaald prijzenbarema. De organisator is vrij om al dan niet prijzen toe te kennen. De organisator is wel gehouden om 14 dagen voor de wedstrijd aan te kondigen of en welke prijzen hij heeft voorzien. Artikel 8 Alle wedstrijden tellen mee voor het eindklassement. Er is derhalve GEEN schrapresultaat. De puntentelling voor de laatste wedstrijd van de Belgian Cup MTB GP is volgens barema weergegeven in artikel 16 van dit reglement. Ook als er wedstrijden zouden wegvallen of toegevoegd worden is er geen schrapresultaat. Artikel 9 Bij een gelijke stand in het eindklassement is het aantal gewonnen wedstrijden bepalend, vervolgens het aantal tweede plaatsen. Indien er dan nog geen uitsluitsel is, telt de uitslag van de laatst verreden wedstrijd. Artikel 10 Renners dienen na het betalen van het inschrijvingsgeld de startlijst te tekenen. Deze lijst zal door de jury gebruikt worden om de renners op te roepen voor de start. Renners die niet getekend hebben, zullen niet worden opgeroepen en niet worden opgenomen in de uitslag.

4 Artikel 11 Stuurborden Voor, na en tijdens de wedstrijden voor de Belgian Cup MTB GP 2013 zullen de renners geïdentificeerd worden door middel van een stuurbord nummer en, bij de categorie UCI wedstrijden, een stuurbord- en rugnummer. De stuurborden -voorzien met een tijdsregistratiechip- worden aangeleverd door de KBWB. Tijdsregistratie en toegangsbewijzen technische zone zijn ten laste van de organisator. De renner ontvangt bij zijn inschrijving een stuurbord (en eventueel een rugnummer) mits het betalen van een waarborg van 10. Bij inleveren van het stuurbord binnen de 60 na de wedstrijd (dezelfde dag) ontvangt de renner 7. De resterende 3 worden besteed als tussenkomst in de kosten voor de tijdsregistratie (2 ) en de kosten van de stuurborden (1 ). De niet terugbetaalde waarborg (- 2 ) is voor de KBWB en dient om een nieuw stuurbord te laten maken. Artikel 12 - Tijdsregistratie Voor de tijdsregistratie is er een samenwerking tussen de organisator en een gespecialiseerde firma. Artikel 13 Startvolgorde eerste wedstrijd De startvolgorde voor de eerste wedstrijd wordt als volgt vastgesteld: Heren Elites / Beloften Dames Elites / Beloften Heren Junioren / Dames Junioren - De laatst gepubliceerde tussenstand in de UCI MTB ranking. Aanmelding voor de niet vooraf ingeschreven renners uiterlijk 2 uur voor de start om het recht op de startpositie te behouden. Inschrijven voor deelname kan tot 45 voor de start. - 5 wildcards eventueel te gebruiken door de voorzitter van de jury. - De vooraf ingeschreven renners zonder UCI MTB punten gerangschikt volgens de tussenklassementen van de Wallonia Cup en de Flanders Cup (alternerend). - De vooraf ingeschreven renners zonder UCI MTB punten niet voorkomend in het tussenklassement van de Wallonia Cup of Flanders Cup in opklimmende volgorde van het stuurbord nummer - De niet vooraf ingeschreven renners in opklimmende volgorde van het stuurbord nummer Dames Jeugd - Heren Nieuwelingen - Masters 1 & 2 Amateurs/Fun A (met vergunning) - De vooraf ingeschreven renners gerangschikt volgens de tussenklassementen van de Wallonia Cup en de Flanders Cup (alternerend). - De vooraf ingeschreven renners niet voorkomend in het tussenklassement van de Wallonia Cup of Flanders Cup in opklimmende volgorde van het stuurbord nummer (chronologisch toegekend volgens tijdstip van inschrijving). - De niet vooraf ingeschreven renners in opklimmende volgorde van het stuurbord nummer De juryvoorzitter kan maximaal 5 renners een bevoorrechtte startpositie geven. Deze plaatsen zijn steeds positie 11 tot 15.

5 Dames Fun A/Masters Er is geen categorie maar de vergunninghouders mogen meerijden in de Fun A heren wedstrijd. Fun B (met dagvergunning) - De vooraf ingeschreven renners in opklimmende volgorde van het stuurbord nummer. - De niet vooraf ingeschreven renners in opklimmende volgorde van het stuurbord nummer. - De gesanctioneerden De juryvoorzitter kan maximaal 5 renners een bevoorrechtte startpositie geven. Deze plaatsen zijn steeds positie 11 tot 15. Artikel 14 Startvolgorde vanaf de tweede wedstrijd Vanaf de tweede wedstrijd wordt de startvolgorde als volgt bepaald: Heren Elites / Beloften Dames Elites / Beloften Heren Junioren / Dames Junioren - De laatst gepubliceerde tussenstand in de UCI MTB ranking. Aanmelding voor de niet vooraf ingeschreven renners uiterlijk 2 uur voor de start. - 5 wildcards eventueel te gebruiken door de voorzitter van de jury. - De vooraf ingeschreven Elites / Beloften zonder UCI MTB punten volgens de laatst beschikbare stand van de Belgian Cup MTB GP De vooraf ingeschreven Elites / Beloften zonder UCI MTB punten niet voorkomend in het klassement de Belgian Cup GP 2013 in opklimmende volgorde van het stuurbord nummer - De niet vooraf ingeschreven Elites / Beloften zonder UCI MTB punten in opklimmende volgorde van het stuurbord nummer - De gesanctioneerden. De juryvoorzitter kan maximaal 5 renners een bevoorrechtte startpositie geven. Deze plaatsen zijn steeds positie 11 tot 15. Dames Jeugd - Heren Nieuwelingen - Masters 1 & 2 Amateurs/Fun A (met vergunning) - De vooraf ingeschreven renners volgens de laatst beschikbare stand van de Belgian Cup MTB GP De vooraf ingeschreven renners niet voorkomend in het klassement de Belgian Cup GP 2013 in opklimmende volgorde van het stuurbord nummer (chronologisch toegekend volgens tijdstip van inschrijving). - De niet vooraf ingeschreven renners in opklimmende volgorde van het stuurbord nummer - De gesanctioneerden. De juryvoorzitter kan maximaal 5 renners een bevoorrechtte startpositie geven. Deze plaatsen zijn steeds positie 11 tot 15. Dames Fun A/Masters Er is geen categorie maar de vergunninghouders mogen meerijden in de FUNA heren wedstrijd.

6 Fun B (met dagvergunning) - De vooraf ingeschreven renners in opklimmende volgorde van het stuurbord nummer - De niet vooraf ingeschreven renners in opklimmende volgorde van het stuurbord nummer - De gesanctioneerden. De juryvoorzitter kan maximaal 5 renners een bevoorrechtte startpositie geven. Deze plaatsen zijn steeds positie 11 tot 15. Artikel 15 Dagprijzen De organisatie is verplicht om het prijzengeld uit te keren volgens het prijzenschema van de UCI voor de UCI wedstrijden. Voor de niet UCI wedstrijden moeten de barema s opgenomen in artikel 17 worden toegepast. De prijzen van de UCI wedstrijden in de categorieën heren elite en dames elite worden uitbetaald door de Koninklijke Belgische Wielrijdersbond. Deze prijzen dienen minimaal één week voor de datum van de wedstrijd te worden gestort op rekening van KBWB. De geldprijzen van de overige categorieën worden voor de opening van de inschrijving op de dag van de wedstrijd aan de voorzitter van de jury overgemaakt volgens het barema vermeld in artikel 17. Er wordt een uitslagenblad opgemaakt en goedgekeurd door de aankomstrechter. Daarna zijn het de commissarissen die de prijzen uitdelen en de renners laten tekenen voor hun behaalde prijs. De niet afgehaalde prijzen gaan naar de hulpkas der renners. De niet behaalbare prijzen (indien er meer prijzen zijn dan deelnemers) blijven eigendom van de organisator.

7 Artikel 16 Puntentelling 16.a. Puntentelling Belgian Cup MTB GP 2013 Heren Elites / Beloften wedstrijd Wedstrijd Wedstrijd

8 16.b. Puntentelling Belgian Cup MTB GP 2013 Heren Masters 1, Heren Masters 2, Heren Amateurs/Fun A, Junioren, Nieuwelingen. wedstrijd wedstrijd

9 16.c. Puntentelling Belgian Cup MTB Grand Prix 2013 Dames Elites / Beloften (één categorie) Dames Jeugd Wedstrijd

10 Artikel 17. De dagprijzen geldend voor de Belgian Cup MTB GP 2013 : ALLE WEDSTRIJDEN INGESCHREVEN OP DE UCI KALENDER: UCI barema s zie obligations Niet UCI wedstrijden volgens onderstaande tabel. PLAATS Jongens Nieuweling Dames Jeugd (indien niet UCI) Jongens Junioren (indien niet UCI) Dames elite(niet UCI) Heren Fun A Heren Master 1 Heren Master 2 Dames nieuwelin gen (indien junioren UCI TOTAAL

11 Artikel 18 - De eindprijzen ( 3.000) voor de Belgian Cup MTB GP 2013 : EINDKLASSEMENT Elite Heren Beloften Master Master Juniores Nieuwel Dames Meisjes jeugd FunA Heren FunA Dames 0 TOTAAL 3000 Prijzen zijn ten laste van de KBWB. Artikel 19 - GESCHILLEN, BETWISTINGEN OF NIET VOORZIENE GEVALLEN Alle geschillen, betwistingen of niet voorziene gevallen m.b.t. de organisatie, de reglementering en het puntensysteem van de Belgian Cup MTB GP 2013 behoren tot de exclusieve bevoegdheid van de Nationale MTB commissie. De beslissingen die door deze commissie daaromtrent genomen worden zijn onherroepelijk en niet voor beroep vatbaar.

Reglementering Flanders XCO Series 2018

Reglementering Flanders XCO Series 2018 Reglementering Flanders XCO Series 2018 Artikel 1 - Wedstrijden De Flanders XCO Series is een mountainbike XCO regelmatigheidscriterium en staat onder toezicht van Cycling Vlaanderen. Artikel 2 - Reglementen

Nadere informatie

Reglementering Flanders XCO Series 2015

Reglementering Flanders XCO Series 2015 Reglementering Flanders XCO Series 2015 Artikel 1 - Wedstrijden De Flanders XCO Series is een mountainbike XCO regelmatigheidcriterium en staat onder toezicht van de Wielerbond Vlaanderen. Artikel 2 -

Nadere informatie

Reglementering Flanders XCO Series 2016

Reglementering Flanders XCO Series 2016 Reglementering Flanders XCO Series 2016 Artikel 1 - Wedstrijden De Flanders XCO Series is een mountainbike XCO regelmatigheidscriterium en staat onder toezicht van de Wielerbond Vlaanderen. Artikel 2 -

Nadere informatie

Reglementering Flanders XCO Series 2017

Reglementering Flanders XCO Series 2017 Reglementering Flanders XCO Series 2017 Artikel 1 - Wedstrijden De Flanders XCO Series is een mountainbike XCO regelmatigheidscriterium en staat onder toezicht van Cycling Vlaanderen. Artikel 2 - Reglementen

Nadere informatie

REGLEMENTEN BENELUX CUP 2015

REGLEMENTEN BENELUX CUP 2015 REGLEMENTEN BENELUX CUP 2015 Inhoud Artikel 1 Artikel 2 Artikel 3 Artikel 4 Artikel 5 Artikel 6 Artikel 7 Artikel 8 Artikel 9 Artikel 10 Artikel 11 Artikel 12 Artikel 13 Artikel 14 Artikel 15 Artikel 16

Nadere informatie

REGLEMENT. Benelux Cup Mountainbike XCO

REGLEMENT. Benelux Cup Mountainbike XCO REGLEMENT Benelux Cup 2017 Mountainbike XCO Inhoud Artikel 1 Artikel 2 Artikel 3 Artikel 4 Artikel 5 Artikel 6 Artikel 7 Artikel 8 Artikel 9 Artikel 10 Artikel 11 Artikel 12 Artikel 13 Artikel 14 Artikel

Nadere informatie

Inhoud. Deelnemers en categorieën. Regelgeving van toepassing technische gids. Classificatie van de wedstrijden. Vereisten voor deelname

Inhoud. Deelnemers en categorieën. Regelgeving van toepassing technische gids. Classificatie van de wedstrijden. Vereisten voor deelname REGLEMENT Inhoud Artikel 1 Artikel 2 Artikel 3 Artikel 4 Artikel 5 Artikel 6 Artikel 7 Artikel 8 Artikel 9 Artikel 10 Artikel 11 Artikel 12 Artikel 13 Artikel 14 Artikel 15 Artikel 16 Introductie Deelnemers

Nadere informatie

FLANDERS XCO SERIES REGLEMENT 2019

FLANDERS XCO SERIES REGLEMENT 2019 INHOUD FLANDERS XCO SERIES REGLEMENT 2019 Artikel 1 Wedstrijden... 2 Artikel 2 Categorieën... 2 Artikel 2.1 Zonder vergunning... 2 Artikel 2.2 Met vergunning... 2 Artikel 3 Fiets... 3 Artikel 4 Kalender...

Nadere informatie

REGLEMENTEN PEARL IZUMI CUP 2016

REGLEMENTEN PEARL IZUMI CUP 2016 REGLEMENTEN PEARL IZUMI CUP 2016 Inhoud Artikel 1 Artikel 2 Artikel 3 Artikel 4 Artikel 5 Artikel 6 Artikel 7 Artikel 8 Artikel 9 Artikel 10 Artikel 11 Artikel 12 Artikel 13 Artikel 14 Artikel 15 Artikel

Nadere informatie

Inhoud. Deelnemers en categorieën. Regelgeving van toepassing technische gids. Classificatie van de wedstrijden. Vereisten voor deelname

Inhoud. Deelnemers en categorieën. Regelgeving van toepassing technische gids. Classificatie van de wedstrijden. Vereisten voor deelname !! REGLEMENT! Inhoud Artikel 1 Artikel 2 Artikel 3 Artikel 4 Artikel 5 Artikel 6 Artikel 7 Artikel 8 Artikel 9 Artikel 10 Artikel 11 Artikel 12 Artikel 13 Artikel 14 Artikel 15 Artikel 16 Introductie Deelnemers

Nadere informatie

Inhoud. Deelnemers en categorieën. Regelgeving van toepassing technische gids. Classificatie van de wedstrijden. Vereisten voor deelname

Inhoud. Deelnemers en categorieën. Regelgeving van toepassing technische gids. Classificatie van de wedstrijden. Vereisten voor deelname REGLEMENT Inhoud Artikel 1 Artikel 2 Artikel 3 Artikel 4 Artikel 5 Artikel 6 Artikel 7 Artikel 8 Artikel 9 Artikel 10 Artikel 11 Artikel 12 Artikel 13 Artikel 14 Artikel 15 Artikel 16 Artikel 17 Introductie

Nadere informatie

Categorie indeling 2018 Wie mag starten in welke wedstrijd + inschrijvingsgeld

Categorie indeling 2018 Wie mag starten in welke wedstrijd + inschrijvingsgeld Type wedstrijden Toegelaten renners Uit welke ploegen Inschrijvingsgeld 1.12 A individueel Afst: 120 140 km 810 (30) 1150 (30) - Belgische en buitenlandse clubploegen (met toelating van hun federatie)

Nadere informatie

+ Challenge rijders Men 25/29, Men 25+ en Masters uit het buitenland kunnen kiezen voor deelname bij de Elite Men 2 of bij de Sportklasse 25+.

+ Challenge rijders Men 25/29, Men 25+ en Masters uit het buitenland kunnen kiezen voor deelname bij de Elite Men 2 of bij de Sportklasse 25+. Reglement KNWU BMX TopCompetitie 5 te Erp op 4 en 5 oktober 2014 Dit reglement vervangt het BMX TopCompetitie 2014 v1.4 20140120 voor deze wedstrijd. Alle competitie regels voor het eindklassement zijn

Nadere informatie

De wedstrijden mogen niet georganiseerd worden op dezelfde dag van een manche van de Lotto-Cycling Cup.

De wedstrijden mogen niet georganiseerd worden op dezelfde dag van een manche van de Lotto-Cycling Cup. 1 WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE LOTTO-BEKER VAN BELGIË Een wedstrijd kan alleen in aanmerking komen voor de Lotto-Beker van België indien elk parcours gunstig geëvalueerd werd na keuring uitgevoerd door

Nadere informatie

LOTTO-BEKER VAN BELGIË ELITES & U23 REGLEMENT 2016

LOTTO-BEKER VAN BELGIË ELITES & U23 REGLEMENT 2016 1. WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE LOTTO-BEKER VAN BELGIË De Wegcommissie heeft voor 2016 de kalender van de wedstrijden van de Lotto-Beker van België voor Elites z/c en U23 vastgelegd als volgt: Wedstrijden

Nadere informatie

Categorie indeling 2018, wie mag starten in welke wedstrijd + inschrijvingsgeld

Categorie indeling 2018, wie mag starten in welke wedstrijd + inschrijvingsgeld Type wedstrijden Toegelaten renners Uit welke ploegen Inschrijvingsgeld 1.12 A individueel - Eliterenners zonder contract - Belgische en buitenlandse (met toelating van hun federatie) Afst: 120 140 km

Nadere informatie

N-ROU-DP RN LOTTO-BEKER VAN BELGIE ELITES Z-C & U

N-ROU-DP RN LOTTO-BEKER VAN BELGIE ELITES Z-C & U 1. WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE LOTTO-BEKER VAN BELGIË Een wedstrijd kan alleen in aanmerking komen voor de Lotto-Beker van België Elites z/c en U23 2017 indien elk parcours gunstig geëvalueerd werd na

Nadere informatie

Categorie indeling 2016, wie mag starten in welke wedstrijd + inschrijvingsgeld

Categorie indeling 2016, wie mag starten in welke wedstrijd + inschrijvingsgeld Type wedstrijden Toegelaten renners Uit welke ploegen Inschrijvingsgeld 1.12 individueel - Eliterenners zonder - Renners U 23 -Amateurs en Masters met vergunning WBV FCWB onder bepaalde voorwaarden in

Nadere informatie

N-ROU-DP-12003-121121-RN-BEKER VAN BELGIE JUNIOREN 2013

N-ROU-DP-12003-121121-RN-BEKER VAN BELGIE JUNIOREN 2013 1. WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE BEKER VAN BELGIË Elke organisator van een wegwedstrijd of een tijdrit die zijn parcours wijzigt dient zijn parcours uiterlijk drie maanden voor het evenement te laten keuren

Nadere informatie

Categorie indeling 2015, wie mag starten in welke wedstrijd + inschrijvingsgeld

Categorie indeling 2015, wie mag starten in welke wedstrijd + inschrijvingsgeld Type wedstrijden Toegelaten renners Uit welke ploegen Inschrijvingsgeld 1.12 individueel - Eliterenners zonder contract - Renners U 23 - Belgische en buitenlandse clubploegen (met toelating van hun federatie)

Nadere informatie

Categorie indeling 2017, wie mag starten in welke wedstrijd + inschrijvingsgeld

Categorie indeling 2017, wie mag starten in welke wedstrijd + inschrijvingsgeld Type wedstrijden Toegelaten renners Uit welke ploegen Inschrijvingsgeld 1.12 A individueel Afst: 120 140 km 810 (30) 1150 (30) 1.12 B individueel Afst: 100 120 km 600 (20) 700 (20) -Amateurs en Masters

Nadere informatie

CYCLING VLAANDEREN - STARTRECHT WIELERWEDSTRIJDEN 2019 WIE MAG STARTEN IN WELKE INDIVIDUELE WEDSTRIJD?

CYCLING VLAANDEREN - STARTRECHT WIELERWEDSTRIJDEN 2019 WIE MAG STARTEN IN WELKE INDIVIDUELE WEDSTRIJD? - STARTRECHT WIELERWEDSTRIJDEN 2019 WIE MAG STARTEN IN WELKE INDIVIDUELE WEDSTRIJD? Via organisator TYPE WEDSTRIJD AFSTAND TOEGELATEN RENNERS UIT WELKE PLOEGEN? VOORWAARDEN? BEDRAG INSCHRIJVING*** 1.12

Nadere informatie

BMX FLANDERSCUP 2016 WEDSTRIJDKALENDER

BMX FLANDERSCUP 2016 WEDSTRIJDKALENDER BMX FLANDERSCUP 2016 WEDSTRIJDKALENDER 27/03/2016 BMX-FLCUP 1 10/04/2016 BMX-FLCUP 2 8/05/2016 BMX-FLCUP 3 22/05/2016 BMX-FLCUP 4 21/08/2016 BMX-FLCUP 5 18/09/2016 BMX-FLCUP 6 25/09/2016 BMX-FLCUP 7 9/10/2016

Nadere informatie

LOTTO-BEKER VAN BELGIË NIEUWELINGEN REGLEMENT 2016

LOTTO-BEKER VAN BELGIË NIEUWELINGEN REGLEMENT 2016 LOTTO-BEKER VAN BELGIË NIEUWELINGEN REGLEMENT 2016 1 WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE LOTTO-BEKER VAN BELGIË Elke organisator van een wegwedstrijd of een tijdrit die zijn parcours wijzigt dient zijn parcours

Nadere informatie

1 WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE BEKER VAN BELGIË

1 WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE BEKER VAN BELGIË 1 WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE BEKER VAN BELGIË Een wedstrijd kan alleen in aanmerking komen voor de Beker van België indien elk parcours gunstig geëvalueerd werd na keuring uitgevoerd door een technisch

Nadere informatie

LOTTO-BEKER VAN BELGIË NIEUWELINGEN REGLEMENT 2014

LOTTO-BEKER VAN BELGIË NIEUWELINGEN REGLEMENT 2014 LOTTO-BEKER VAN BELGIË NIEUWELINGEN REGLEMENT 2014 1. WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE LOTTO-BEKER VAN BELGIË Elke organisator van een wegwedstrijd of een tijdrit die zijn parcours wijzigt dient zijn parcours

Nadere informatie

Om in aanmerking te komen, moeten de clubs ten minste 10 Belgische renners Elite z/c of U23 voor 2019 hebben aangesloten.

Om in aanmerking te komen, moeten de clubs ten minste 10 Belgische renners Elite z/c of U23 voor 2019 hebben aangesloten. 1 WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE LOTTO-BEKER VAN BELGIË Een wedstrijd kan alleen in aanmerking komen voor de Lotto-Beker van België indien elk parcours gunstig geëvalueerd werd na keuring uitgevoerd door

Nadere informatie

LOTTO CYCLING CUP REGLEMENT DOELSTELLING

LOTTO CYCLING CUP REGLEMENT DOELSTELLING LOTTO CYCLING CUP REGLEMENT 2017 1 DOELSTELLING - Het organiseren van een internationale competitie genaamd Lotto Cycling Cup" voor Belgische en buitenlandse clubs en UCI vrouwenploegen waarvoor volgende

Nadere informatie

TOPCOMPETITIE FIETSCROSS (BMX) Reglement Nationale en Internationale TopCompetitie wedstrijden 2013

TOPCOMPETITIE FIETSCROSS (BMX) Reglement Nationale en Internationale TopCompetitie wedstrijden 2013 TOPCOMPETITIE FIETSCROSS (BMX) Reglement Nationale en Internationale TopCompetitie wedstrijden 2013 Algemeen De reglementen van de KNWU en daarbij in het bijzonder Titel VI, Wedstrijd Reglement Fietscross

Nadere informatie

FLANDERS BMX SERIES REGLEMENT 2019

FLANDERS BMX SERIES REGLEMENT 2019 FLANDERS BMX SERIES REGLEMENT 2019 Inhoud Artikel 1 Wedstrijdkalender... 2 Artikel 2 Categorieën... 2 Artikel 2.1 Vlaamse jeugdwedstrijd... 2 Artikel 2.2 Flanders BMX Series... 3 Artikel 2.3 Recreanten...

Nadere informatie

Onderstaande wedstrijden zullen deel uitmaken van de Lotto-Topcompetitie nieuwelingen 2019:

Onderstaande wedstrijden zullen deel uitmaken van de Lotto-Topcompetitie nieuwelingen 2019: 1 WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE LOTTO-TOPCOMPETITIE Een wedstrijd kan alleen in aanmerking komen voor de Lotto-Topcompetitie Nieuwelingen indien elk parcours gunstig geëvalueerd werd na keuring uitgevoerd

Nadere informatie

Onderstaande wedstrijden zullen deel uitmaken van de Lotto-Beker van België Juniores 2019:

Onderstaande wedstrijden zullen deel uitmaken van de Lotto-Beker van België Juniores 2019: 1 WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE LOTTO-BEKER VAN BELGIË Een wedstrijd kan alleen in aanmerking komen voor de Lotto-Beker van België indien elk parcours gunstig geëvalueerd werd na keuring uitgevoerd door

Nadere informatie

Reglement Bpost bank trofee 2015-2016

Reglement Bpost bank trofee 2015-2016 Reglement Bpost bank trofee 2015-2016 Art. 1 De bpost bank trofee is een organisatie van Golazo sports in samenwerking met vzw Sportinez en vzw Fietspromo en start dit seizoen voor de 29ste keer. Art.

Nadere informatie

LOTTO-TOPCOMPETITIE NIEUWELINGEN REGLEMENT 2016

LOTTO-TOPCOMPETITIE NIEUWELINGEN REGLEMENT 2016 LOTTO-TOPCOMPETITIE NIEUWELINGEN REGLEMENT 2016 1 WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE LOTTO-TOPCOMPETITIE NIEUWELINGEN Elke organisator van een wegwedstrijd of een tijdrit, die zijn parcours wijzigt, moet uiterlijk

Nadere informatie

LOTTO-BEKER VAN BELGIË NIEUWELINGEN REGLEMENT 2015

LOTTO-BEKER VAN BELGIË NIEUWELINGEN REGLEMENT 2015 LOTTO-BEKER VAN BELGIË NIEUWELINGEN REGLEMENT 2015 1. WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE LOTTO-BEKER VAN BELGIË Elke organisator van een wegwedstrijd of een tijdrit die zijn parcours wijzigt dient zijn parcours

Nadere informatie

N-ROU-DP RN LOTTO-BEKER VAN BELGIË JUNIORS 2017

N-ROU-DP RN LOTTO-BEKER VAN BELGIË JUNIORS 2017 1 WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE BEKER VAN BELGIË Elke organisator van een wegwedstrijd of een tijdrit tellende voor de Lotto-Beker van België Juniors dient zijn parcours uiterlijk vier maanden voor het

Nadere informatie

Welke categorieën van wedstrijden zijn er?

Welke categorieën van wedstrijden zijn er? Wat is de MTB Kids Challenge 2013? Wielerbond Vlaanderen organiseert in 2013 achttien MTB-wedstrijden waaraan zowel rennertjes met een vergunning als zonder een vergunning kunnen deelnemen: de MTB Kids

Nadere informatie

BMX FLANDERSCUP 2017 WEDSTRIJDKALENDER

BMX FLANDERSCUP 2017 WEDSTRIJDKALENDER BMX FLANDERSCUP 2017 WEDSTRIJDKALENDER 12/03/2017 Ranst BMX-FLCUP 1 19/03/2017 Peer BMX-FLCUP 2 21/05/2017 Halle BMX-FLCUP 3 11/06/2017 Ravels BMX-FLCUP 4 6/08/2017 Keerbergen BMX-FLCUP 5 13/08/2017 Dessel

Nadere informatie

Reglement strandracen

Reglement strandracen Reglement strandracen Inschrijving/ informatievoorziening De informatievoorziening omtrent de inschrijving loopt geheel via desbetreffende organisaties. De organisatoren maken hun bijzonderheden zelf bekend

Nadere informatie

Wedstrijden 2014 In 2014 worden 5 TopCompetitie wedstrijden verreden, waarvan 2 met UCI C1 status, te weten TC1 en TC5.

Wedstrijden 2014 In 2014 worden 5 TopCompetitie wedstrijden verreden, waarvan 2 met UCI C1 status, te weten TC1 en TC5. REGLEMENT KNWU BMX Topcompetitie 2014 Algemeen De reglementen van de KNWU en daarbij in het bijzonder Titel VI, Wedstrijd Reglement BMX laatst gepubliceerde uitgave, is van toepassing op de Topcompetitie,

Nadere informatie

N-ROU-DP RN-BEKER VAN BELGIE NIEUWELINGEN 2017

N-ROU-DP RN-BEKER VAN BELGIE NIEUWELINGEN 2017 1 WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE LOTTO-BEKER VAN BELGIË Elke organisator van een wegwedstrijd of een tijdrit tellende voorde Lotto-Beker van België Nieuwelingen dient zijn parcours uiterlijk vier maanden

Nadere informatie

FLANDERS KIDS SERIES REGLEMENT 2019

FLANDERS KIDS SERIES REGLEMENT 2019 FLANDERS KIDS SERIES REGLEMENT 2019 INHOUD Artikel 1 Wedstrijden... 2 Artikel 2 Categorieën... 2 Artikel 2.1 Zonder vergunning (DIKKEBANDENRACES)... 2 Artikel 2.2 Met vergunning... 3 Artikel 3 Fiets...

Nadere informatie

Reglement LOTTO-BEKER VAN BELGIE ELITES Z/C EN U23

Reglement LOTTO-BEKER VAN BELGIE ELITES Z/C EN U23 1. WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE LOTTO-BEKER VAN BELGIË Een wedstrijd kan alleen in aanmerking komen voor de Lotto-Beker van België Elites z/c en U23 2018 indien elk parcours gunstig geëvalueerd werd na

Nadere informatie

De deelname aan de Beker van België is voorbehouden aan Belgische clubs en selecties volgens navolgende modaliteiten.

De deelname aan de Beker van België is voorbehouden aan Belgische clubs en selecties volgens navolgende modaliteiten. N-ROU-DP-11008-110629-RN-BEKER VAN BELGIE NIEUWELINGEN 2012 1. WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE BEKER VAN BELGIË Elke organisator van een wegwedstrijd of een tijdrit die zijn parcours wijzigt dient zijn parcours

Nadere informatie

INHOUD. 201.000 Algemene organisatie 2 202.000 Weg 5 212.000 Tucht 11. Versie 20150119 1

INHOUD. 201.000 Algemene organisatie 2 202.000 Weg 5 212.000 Tucht 11. Versie 20150119 1 REGLEMENT INHOUD 201.000 Algemene organisatie 2 202.000 Weg 5 212.000 Tucht 11 Versie 20150119 1 201.000 ALGEMENE ORGANISATIE CATEGORIEËN RENNERS 1 Renners De REGLEMENTERING BETREFFENDE DE RENNERS VANAF

Nadere informatie

FLANDERS KIDS SERIES REGLEMENT 2019

FLANDERS KIDS SERIES REGLEMENT 2019 FLANDERS KIDS SERIES REGLEMENT 2019 INHOUD Artikel 1 Wedstrijden... 2 Artikel 2 Categorieën... 2 Artikel 2.1 Zonder vergunning (DIKKEBANDENRACES)... 2 Artikel 2.2 Met vergunning... 3 Artikel 3 Fiets...

Nadere informatie

REGLEMENTERING MTB KIDS SERIES 2015

REGLEMENTERING MTB KIDS SERIES 2015 REGLEMENTERING MTB KIDS SERIES 2015 De Kids Series MTB is een MTB happening voor kinderen met en zonder vergunning van Wielerbond Vlaanderen. Het is een organisatie in samenwerking tussen Wielerbond Vlaanderen,

Nadere informatie

PROF OF NIET, WE DELEN DEZELFDE PASSIE! REGLEMENT KNWU BMX TOPCOMPETITIE 2017 Versie 6 januari 2017

PROF OF NIET, WE DELEN DEZELFDE PASSIE! REGLEMENT KNWU BMX TOPCOMPETITIE 2017 Versie 6 januari 2017 PROF OF NIET, WE DELEN DEZELFDE PASSIE! REGLEMENT KNWU BMX TOPCOMPETITIE 2017 Versie 6 januari 2017 REGLEMENT KNWU BMX TOPCOMPETITIE 2017 Algemeen De reglementen van de KNWU en daarbij in het bijzonder

Nadere informatie

Reglement LOTTO-BEKER VAN BELGIE NIEUWELINGEN

Reglement LOTTO-BEKER VAN BELGIE NIEUWELINGEN 1 WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE LOTTO-BEKER VAN BELGIË Elke organisator van een wegwedstrijd of een tijdrit tellende voorde Lotto-Beker van België Nieuwelingen dient zijn parcours uiterlijk vier maanden

Nadere informatie

Reglement LOTTO-BEKER VAN BELGIE JUNIORS

Reglement LOTTO-BEKER VAN BELGIE JUNIORS 1 WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE BEKER VAN BELGIË Elke organisator van een wegwedstrijd of een tijdrit tellende voor de Lotto-Beker van België Juniors dient zijn parcours uiterlijk vier maanden voor het

Nadere informatie

REGLEMENT KNWU BMX TOPCOMPETITIE 2016. KNWU BMX Topcompetitie 2016 versie 1.0

REGLEMENT KNWU BMX TOPCOMPETITIE 2016. KNWU BMX Topcompetitie 2016 versie 1.0 REGLEMENT KNWU BMX TOPCOMPETITIE 2016 KNWU BMX Topcompetitie 2016 versie 1.0 REGLEMENT KNWU BMX TOPCOMPETITIE 2016 Algemeen De reglementen van de KNWU en daarbij in het bijzonder Titel VI, Wedstrijd Reglement

Nadere informatie

Bij categorieën van 8 of minder renners is de uitslag na drie manches bepalend voor de toekenning van de topcompetitiepunten.

Bij categorieën van 8 of minder renners is de uitslag na drie manches bepalend voor de toekenning van de topcompetitiepunten. TOPCOMPETITIE FIETSCROSS (BMX) Reglement Redline Top Competitie 2012 Algemeen De reglementen van de KNWU en daarbij in het bijzonder Titel VI, Wedstrijd Reglement Fietscross (WRF) 2012, is van toepassing

Nadere informatie

REGLEMENT KNWU BMX TOPCOMPETITIE 2018

REGLEMENT KNWU BMX TOPCOMPETITIE 2018 REGLEMENT KNWU BMX TOPCOMPETITIE 2018 Versie 6.0: 2018 REGLEMENT KNWU BMX TOPCOMPETITIE 2018 ALGEMEEN De reglementen van de KNWU en daarbij in het bijzonder Titel 6, Wedstrijd Reglement BMX (WRB) laatst

Nadere informatie

Reglement DVV Verzekeringen Trofee

Reglement DVV Verzekeringen Trofee Reglement DVV Verzekeringen Trofee 2016-2017 Art. 1 De DVV verzekeringen trofee is een organisatie van Golazo sports in samenwerking met vzw Sportinez en vzw Fietspromo en start dit seizoen voor de 31ste

Nadere informatie

Nieuwsbrief. In Memoriam. Individuele deelname buitenlandse BMX-wedstrijden. Sportieve begeleiders gezocht HERINNERING REGLEMENTERING

Nieuwsbrief. In Memoriam. Individuele deelname buitenlandse BMX-wedstrijden. Sportieve begeleiders gezocht HERINNERING REGLEMENTERING Jaargang 4 - nr. 5-26 maart 2013 Wielerbond Vlaanderen - Globelaan 49/2-1190 Brussel Nieuwsbrief HERINNERING REGLEMENTERING Individuele deelname buitenlandse BMX-wedstrijden Naar aanleiding van de verschillende

Nadere informatie

WOENSDAG 30/11/2016 JEUGD CROSSINITATIE ONDERBEGELEIDING VAN EX-VELDRIJDER ZATERDAG 03/12/2016 CYCLOCROSS WEDSTRIJD MINIEMEN - DORPELINGEN ASPIRANTEN

WOENSDAG 30/11/2016 JEUGD CROSSINITATIE ONDERBEGELEIDING VAN EX-VELDRIJDER ZATERDAG 03/12/2016 CYCLOCROSS WEDSTRIJD MINIEMEN - DORPELINGEN ASPIRANTEN VELDRITTEN TE BOORTMEERBEEK WOENSDAG 30/11/2016 JEUGD CROSSINITATIE ONDERBEGELEIDING VAN EX-VELDRIJDER ZATERDAG 03/12/2016 CYCLOCROSS WEDSTRIJD MINIEMEN - DORPELINGEN ASPIRANTEN ZONDAG 04/12/2016 CYCLOCROSS

Nadere informatie

1 WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE U23 ROAD SERIES

1 WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE U23 ROAD SERIES 1 WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE U23 ROAD SERIES De U23 Road Series is een serie van 9 wegwedstrijden ingeschreven op de nationale kalenders van Belgian Cycling en de KNWU die plaatsvindt in respectievelijk

Nadere informatie

LOTTO-BEKER VAN BELGIË JUNIORS REGLEMENT 2015

LOTTO-BEKER VAN BELGIË JUNIORS REGLEMENT 2015 LOTTO-BEKER VAN BELGIË JUNIORS REGLEMENT 2015 1. WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE BEKER VAN BELGIË Elke organisator van een wegwedstrijd of een tijdrit die zijn parcours wijzigt dient zijn parcours uiterlijk

Nadere informatie

TECHNISCHE GIDS KBWB BELGISCHE KAMPIOENSCHAPPEN OMNIUM

TECHNISCHE GIDS KBWB BELGISCHE KAMPIOENSCHAPPEN OMNIUM TECHNISCHE GIDS KBWB BELGISCHE KAMPIOENSCHAPPEN OMNIUM 2016 2017 ELITE/U23 DAMES EN HEREN DAMES JUNIORES & HEREN JUNIORES DAMES & HEREN NIEUWELINGEN 14 en 15 januari 2017 VLAAMS WIELERCENTRUM EDDY MERCKX

Nadere informatie

NATIONALE KAMPIOENSCHAPPEN WEGWIELRENNEN NATIONALE KAMPIOENSCHAPPEN WEG

NATIONALE KAMPIOENSCHAPPEN WEGWIELRENNEN NATIONALE KAMPIOENSCHAPPEN WEG NATIONALE KAMPIOENSCHAPPEN WEGWIELRENNEN NATIONALE KAMPIOENSCHAPPEN WEG ALGEMEEN In geel zijn enkele kleine aanpassingen weergegeven ten opzichte van de Jaarlijkse Besluiten 2018 In 2018 zullen er, met

Nadere informatie

REGLEMENT KNWU BMX TOPCOMPETITIE KNWU BMX Topcompetitie 2015 versie 2.0

REGLEMENT KNWU BMX TOPCOMPETITIE KNWU BMX Topcompetitie 2015 versie 2.0 REGLEMENT KNWU BMX TOPCOMPETITIE 2015 KNWU BMX Topcompetitie 2015 versie 2.0 Algemeen De reglementen van de KNWU en daarbij in het bijzonder Titel VI, Wedstrijd Reglement BMX laatst gepubliceerde uitgave,

Nadere informatie

City Mountainbike 2015 Reglement

City Mountainbike 2015 Reglement City Muntainbike 2015 Reglement Dagindeling: Inschrijvingen pen m 11u00 12u30 tt 13u30 vrije training p parcurs (0-30min.,iedereen/30-45min. znder kids/ 45-60min. UCI) 13u40 tt 13u55 Gratis Kids initiatie

Nadere informatie

REGLEMENT EDITIE 2015

REGLEMENT EDITIE 2015 info@ REGLEMENT EDITIE 2015 Artikel 1: Naam en Reglement Het BABY-DUMP KEMPENKLASSEMENT staat open voor alle vrouwelijke rensters vanaf 19 jaar. Dit betreft dus de categorieën Elite-Vrouwen, Belofte Vrouwen

Nadere informatie

Competitie Fietscross (BMX)

Competitie Fietscross (BMX) Reglement Redline Topcompetitie 2009 Competitie Fietscross (BMX) Junior Men, Elite Men en Vrouwen 17+ Genoemde categorieën rijden op zaterdag een Time Trial. De gereden tijden zijn bepalend voor de volgorde

Nadere informatie

Reglement Nationale Handbike Competitie Versie 30 januari 2017

Reglement Nationale Handbike Competitie Versie 30 januari 2017 Reglement Nationale Handbike Competitie 2017 Versie 30 januari 2017 Reglementen 2017 In het seizoen 2017 zal binnen de discipline Aangepast Wielrennen de KNWU Nationale Handbike Competitie (NHC) worden

Nadere informatie

VELDRITTEN TE BOORTMEERBEEK

VELDRITTEN TE BOORTMEERBEEK VELDRITTEN TE BOORTMEERBEEK WOENSDAG 14 NOVEMBER 2018 JEUGD VELDRIT INITIATIE ONDER BEGELEIDING VAN EEN EX VEDETTE-VELDRIJDER ZATERDAG 17 NOVEMBER 2018 AMATEURS & MASTERS - NIEUWELINGEN & JUNIOREN DAMES

Nadere informatie

Reglement DVV Verzekeringen Trofee

Reglement DVV Verzekeringen Trofee Reglement DVV Verzekeringen Trofee 2018-2019 Art. 1 De DVV Verzekeringen Trofee is een organisatie van Golazo sports in samenwerking met vzw Sportinez en vzw Fietspromo en start dit seizoen voor de 33ste

Nadere informatie

... ... EuréGioBike A.S.B.L. B-6661 Houffalize www.euregiobike.org. SPW Infrasports Boulevard du Nord, 8 B-5000 Namur www.infrasports.

... ... EuréGioBike A.S.B.L. B-6661 Houffalize www.euregiobike.org. SPW Infrasports Boulevard du Nord, 8 B-5000 Namur www.infrasports. Organisatie: Organisatie: EuréGioBike A.S.B.L. B-6661 Houffalize www.euregiobike.org Met de steun van SPW Infrasports Boulevard du Nord, 8 B-5000 Namur www.infrasports.net Met de steun van Province de

Nadere informatie

Reglement Zeeuwse ATB-competitie 2013/2014

Reglement Zeeuwse ATB-competitie 2013/2014 Reglement Zeeuwse ATB-competitie 2013/2014 Algemeen De Zeeuwse ATB-competitie is een samenwerkingsverband, tussen het district Zuid-West Nederland van Koninklijke Nederlandse Wielren Unie en Trimbelangen

Nadere informatie

INTERCLUB KAMPIOENSCHAP REGLEMENT 2019

INTERCLUB KAMPIOENSCHAP REGLEMENT 2019 INTERCLUB KAMPIOENSCHAP REGLEMENT 2019 Inhoud Artikel 1 Wedstrijddatum... 2 Artikel 2 Categorieën... 2 Artikel 3 Programma... 3 Artikel 4 Inschrijvingen... 3 Artikel 4.1 Inschrijving... 3 Artikel 4.2 Inschrijvingsgeld...

Nadere informatie

Reglementen Eneco HollandseWind Strandrace competitie

Reglementen Eneco HollandseWind Strandrace competitie Reglementen Eneco HollandseWind Strandrace competitie 2015-2016 REGLEMENT ENECO HOLLANDSEWIND STRANDRACE COMPETITIE 2015-2016 Artikel 1. Artikel 2. Naam De KNWU strandrace competitie 2015-2016, hierna

Nadere informatie

REGLEMENT KNWU BMX TOPCOMPETITIE 2019

REGLEMENT KNWU BMX TOPCOMPETITIE 2019 REGLEMENT KNWU BMX TOPCOMPETITIE 2019 Versie 5.0: ALGEMEEN De reglementen van de KNWU en daarbij in het bijzonder Titel 6, Wedstrijd Reglement BMX (WRB) laatst gepubliceerde uitgave, is van toepassing

Nadere informatie

REGLEMENTERING MTB KIDS SERIES 2016

REGLEMENTERING MTB KIDS SERIES 2016 REGLEMENTERING MTB KIDS SERIES 2016 De Kids Series MTB is een MTB happening voor kinderen met en zonder vergunning van Wielerbond Vlaanderen. Het is een organisatie in samenwerking tussen Wielerbond Vlaanderen,

Nadere informatie

Belgisch kampioenschap / Championnat de Belgique

Belgisch kampioenschap / Championnat de Belgique Belgisch kampioenschap / Championnat de Belgique Mountain Bike Cross-Country 18 & 19/07/2015 Bois des Rêves Ottignies 1, Hoe is het evenement bereikbaar? / Comment atteindre l'événement? Voiture * Autoroute

Nadere informatie

Tijdens de ganse duur van de IBYT berusten de vergunningen van alle deelnemers op het wedstrijdsecretariaat.

Tijdens de ganse duur van de IBYT berusten de vergunningen van alle deelnemers op het wedstrijdsecretariaat. IBYT Reglement Hoofdstuk 1 Algemeen. 1.De wedstrijd. De International Belgian Youth Tour, hierna gekend als de IBYT, is een driedaagse etappewedstrijd voor wielrenners/wielrensters in de volgende categorieën:

Nadere informatie

REGLEMENTERING. Art. 1 LEEFTIJDSCATEGORIEËN

REGLEMENTERING. Art. 1 LEEFTIJDSCATEGORIEËN REGLEMENTERING 2018 De MTB Kids series is een MTB-happening voor kinderen met en zonder vergunning van Cycling Vlaanderen. Het is een organisatie in samenwerking tussen Cycling Vlaanderen, de organiserende

Nadere informatie

REGLEMENT 2019 CYCLOCROSSWEDSTRIJDEN

REGLEMENT 2019 CYCLOCROSSWEDSTRIJDEN REGLEMENT 2019 CYCLOCROSSWEDSTRIJDEN INHOUD 205.100 Voorinschrijvingen regionale wedstrijden... 2 205.101 Sancties... 2 205.102 Inschrijvingen... 2 205.103 Dames... 2 205.104 Toegang materiaalpost... 3

Nadere informatie

DE SCHORRE BOOM 18 Juni 2011

DE SCHORRE BOOM 18 Juni 2011 DE SCHORRE BOOM 18 Juni 2011 t +32 (0)11 45 99 00 f +32 (0)11 45 99 10 www.golazo.com - www.elevatingpassion.com 1 MOUNTAINBIKECUP BOOM 18 Juni 2011 TECHNISCHE INFORMATIE ORGANISATIE Organisator: ism Managing

Nadere informatie

PROVINCIAAL KAMPIOENSCHAP REGLEMENT 2019

PROVINCIAAL KAMPIOENSCHAP REGLEMENT 2019 PROVINCIAAL KAMPIOENSCHAP REGLEMENT 2019 Inhoud Artikel 1 Wedstrijddatum... 2 Artikel 2 Categorieën... 2 Artikel 2.1 Vlaamse jeugdwedstrijd... 3 Artikel 2.2 Provinciaal kampioenschap... 3 Artikel 2.3 Recreanten...

Nadere informatie

INHOUD Algemene organisatie Weg Tucht 11. Versie

INHOUD Algemene organisatie Weg Tucht 11. Versie REGLEMENT 2017 INHOUD 201.000 Algemene organisatie 2 202.000 Weg 5 212.000 Tucht 11 Versie 20170131 1 201.000 ALGEMENE ORGANISATIE CATEGORIEËN RENNERS 1 Renners De REGLEMENTERING BETREFFENDE DE RENNERS

Nadere informatie

VERSIE 4 ( )

VERSIE 4 ( ) Technische Gids In samenwerking met: Road to: 1 Algemene informatie Organisatie Comité Libema Profcycling: Martin de Kok BEAT Cycling Club: Roy van Damme Track Series: Karsten van Zeijl Alkmaar / Sportpaleis

Nadere informatie

Technische Gids. In samenwerking met: Road to:

Technische Gids. In samenwerking met: Road to: Technische Gids In samenwerking met: Road to: Algemene informatie Organisatie Comité Libema Profcycling: Martin de Kok BEAT Cycling Club: Roy van Damme Track series: Karsten van Zeijl Alkmaar: Baancie

Nadere informatie

Bijlage 2 van het Algemeen Reglement: STARTVOLGORDE BIJ WEDSTRIJDEN

Bijlage 2 van het Algemeen Reglement: STARTVOLGORDE BIJ WEDSTRIJDEN Bijlage 2 van het Algemeen Reglement: STARTVOLGORDE BIJ WEDSTRIJDEN Vaste regels startranking Wijzigingen in onderstaande 6 vaste regels zullen eerst aan de ALV worden voorgelegd: 1. De startlijst van

Nadere informatie

ICW Kibbelkoele 13 januari 2019

ICW Kibbelkoele 13 januari 2019 veld mtb Bushbikers Sleen nodigt u van harte uit voor dat gehouden wordt op! Locatie Recreatieplas De Kibbelkoele, Noord-Sleen Adres voor navigatie Middelesweg 15, 7846 TD Noord-Sleen Routebeschrijving

Nadere informatie

Competitiebepalingen KNHS-Greenpoint Kostendrukkers Cup 2018/2019

Competitiebepalingen KNHS-Greenpoint Kostendrukkers Cup 2018/2019 1. ALGEMEEN 1. De KNHS-Greenpoint Kostendrukkers Cup heeft als belangrijkste doel de ontwikkeling van de Nederlandse Junioren (14 t/m 18 jaar) en Young Riders (16 t/m 21 jaar) dressuur te stimuleren en

Nadere informatie

Nieuwsbrief. In Memoriam. Individuele deelname buitenlandse BMX-wedstrijden. Sportieve begeleiders gezocht HERINNERING REGLEMENTERING

Nieuwsbrief. In Memoriam. Individuele deelname buitenlandse BMX-wedstrijden. Sportieve begeleiders gezocht HERINNERING REGLEMENTERING Jaargang 4 - nr. 5-26 maart 2013 Wielerbond Vlaanderen - Globelaan 49/2-1190 Brussel Nieuwsbrief HERINNERING REGLEMENTERING Individuele deelname buitenlandse BMX-wedstrijden Naar aanleiding van de verschillende

Nadere informatie

INHOUD Algemene organisatie Weg Tucht 11. Versie

INHOUD Algemene organisatie Weg Tucht 11. Versie REGLEMENT INHOUD 201.000 Algemene organisatie 2 202.000 Weg 5 212.000 Tucht 11 Versie 20160101 1 201.000 ALGEMENE ORGANISATIE CATEGORIEËN RENNERS 1 Renners De REGLEMENTERING BETREFFENDE DE RENNERS VANAF

Nadere informatie

KNWU BMX Nationaal Kampioenschap KNWU BMX NK 2015 versie 3.0

KNWU BMX Nationaal Kampioenschap KNWU BMX NK 2015 versie 3.0 KNWU BMX Nationaal Kampioenschap 2015 KNWU BMX Nationaal Kampioenschap 2015 Algemeen De reglementen van de KNWU en daarbij in het bijzonder Titel VI, Wedstrijd Reglement BMX laatst gepubliceerde uitgave,

Nadere informatie

WV de IJsselstreek en Stichting Wielerevenementen de IJsselstreek

WV de IJsselstreek en Stichting Wielerevenementen de IJsselstreek WV de IJsselstreek en Stichting Wielerevenementen de IJsselstreek Koersen en organiseren. WV IJsselstreek 08 November 2014 Presentation name / Author Pagina 1 Wie zijn wij? Wielervereniging de IJsselstreek

Nadere informatie

KWALIFICATIE SYSTEEM WERELDKAMPIOENSCHAPPEN WEG 2017 Het UCI Bestuur beslist ieder jaar over het kwalificatiesysteem

KWALIFICATIE SYSTEEM WERELDKAMPIOENSCHAPPEN WEG 2017 Het UCI Bestuur beslist ieder jaar over het kwalificatiesysteem KWALIFICATIE SYSTEEM WERELDKAMPIOENSCHAPPEN WEG 2017 Het UCI Bestuur beslist ieder jaar over het kwalificatiesysteem Individuele wegwedstrijden Elite mannen Versie 11.04.17 Het kwalificatiesysteem wordt

Nadere informatie

ALGEMENE ORGANISATIE WEG TUCHT... 6

ALGEMENE ORGANISATIE WEG TUCHT... 6 201.000 ALGEMENE ORGANISATIE... 1 202.000 WEG... 4 212.000 TUCHT... 6 Versie 20180101 1 CATEGORIEËN RENNERS 1 Renners De REGLEMENTERING betreffende RENNERS van 5 TOT EN MET 18 JAAR is opgenomen in het

Nadere informatie

Nationaal Kampioenschap kwalificatie Uitgangspunt voor alle klassen:

Nationaal Kampioenschap kwalificatie Uitgangspunt voor alle klassen: Nationaal Kampioenschap kwalificatie 2010 Uitgangspunt voor alle klassen: Om geselecteerd te kunnen worden voor het NK 2010 moet een renner aan minimaal 4 van de volgende 5 TopCompetitie wedstrijden hebben

Nadere informatie

L'Échappée du Hainaut

L'Échappée du Hainaut L'Échappée du Hainaut Reglement Artikel 1. Elke wielrenner die zich inschrijft voor L'Échappée du Hainaut, verbindt er zich toe om het huidige reglement te respecteren. Artikel 2. Wielrenners moeten op

Nadere informatie

Nationaal Kampioenschap voor BMX Clubs 2017

Nationaal Kampioenschap voor BMX Clubs 2017 Algemeen Het Nederlands Kampioenschap voor BMX Clubs, hierna te noemen NK Clubs, wordt gehouden als een algemeen Nationaal Clubkampioenschap, waaraan verenigingen aangesloten zowel bij de Koninklijke Nederlandsche

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. 98 km waarvan 59,60km in lijn en 4 lokale ronden van 9,6km 14u20 (officiële start)

WEDSTRIJDREGLEMENT. 98 km waarvan 59,60km in lijn en 4 lokale ronden van 9,6km 14u20 (officiële start) WEDSTRIJDREGLEMENT Artikel 1. Organisatie De KEIZER DER JUNIORES wordt georganiseerd door KVC De Verenigde Vrienden Koksijde vzw met zetel te 8670 Koksijde Hoge Duinenlaan 2en in samenwerking met Koninklijke

Nadere informatie

12-N-KBWB straffenbarema voor wedstrijdfeiten 1

12-N-KBWB straffenbarema voor wedstrijdfeiten 1 B TITEL XII : DISCIPLINE EN PROCEDURES (versie 01.07.18) HOOFDSTUK I : DISCIPLINE 1 Inbreuken 2 Sancties 3 Straffenbarema voor wedstrijdfeiten 112 B BAREMA VAN SPECIFIEKE BELGISCHE STRAFFEN BAREMA STRAFFEN

Nadere informatie

FIETSCROSS (BMX) - Jaarlijkse Besluiten

FIETSCROSS (BMX) - Jaarlijkse Besluiten FIETSCROSS (BMX) - Jaarlijkse Besluiten NATIONALE WEDSTRIJDEN 2010 De Nationale wedstrijden in 2010 worden ingedeeld in 1 Nationaal Kampioenschap (NK), 1 Nationaal Kampioenschap voor Clubs (NKC) en 6 Redline

Nadere informatie

Technische Gids. In samenwerking met: Official side event van:

Technische Gids. In samenwerking met: Official side event van: Technische Gids In samenwerking met: Official side event van: 1 Algemene informatie Organisatie Comité Libema Profcycling: Martin de Kok BEAT Cycling Club: Roy van Damme Track Series: Karsten van Zeijl

Nadere informatie

Reglement Mountainbike van Vlaanderen 2017

Reglement Mountainbike van Vlaanderen 2017 Reglement Mountainbike van Vlaanderen 2017 1. De Mountainbike van Vlaanderen 2017 is een driedaagse wedstrijd georganiseerd door Summerbike vzw, Wolfabriekstraat 8, 9700 Oudenaarde, en aangesloten bij

Nadere informatie