SPORTWEEK. Maandag 14 mei t/m zondag 20 mei

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "SPORTWEEK. Maandag 14 mei t/m zondag 20 mei"

Transcriptie

1 SPORTWEEK Maandag 14 mei t/m zondag 20 mei

2 Sportweek Maandag 14 mei t/m zondag 20 mei Tijdens het jarig bestaan van Den Dolder mag het Sportthema zeker niet ontbreken. Het is ons gelukt om i.s.w. met de vele sportvertegenwoordigers een prachtig programma samen te stellen. Behalve de afdelingen van D.O.S.C. zijn ook de golf - en bridgeclub medeorganisatoren van deze sportweek. Lees vooral de pagina's, want die geven duidelijke informatie. De opzet is inwoners, oud-inwoners, leden en oud-leden van de verschillende sporten bij elkaar te brengen. Het zou toch prachtig zijn als tijdens de onderlinge toernooien een reüniesfeer ontstaat. Deze sportweek kan slagen als iedereen bereid is medewerking te verlenen, hetzij als deelnemer, hetzij als vrijwilliger, want ook voor de organisatoren is het belangrijk dat zij ondersteund worden. Wij bedanken de Supportersvereniging "Vrienden van D.O.S.C.", de golfsociëteit "De Lage Vuursche, de omnivereniging D.O.S.C. en het organisatiecomité "Den Dolder 2012" voor hun bijdrage, want zonder hun financiële steun kan dit festijn niet gehouden worden. De Sportcommissie Den Dolder 2012.

3 Golfwedstrijd maandag 14 mei 2012 Dagprogramma inclusief greenfee, lunchpakket en diner op Golfbaan De Lage Vuursche in Den Dolder. Voor niet- leden is dit een unieke kans om eens op de baan van Golfsociëteit De Lage Vuursche te spelen. Er zal volgens het Stableford systeem worden gespeeld, dat wil zeggen dat de speler tegen de Par van elke hole speelt. Voor wie Golfers uit Den Dolder, Bosch en Duin en Huis ter Heide, die in het bezit zijn van een GVB. Golfsociëteit 'De Lage Vuursche Dolderseweg 262, 3734 BS Den Dolder uur: Ontvangst met koffie en gebak uur: Start wedstrijd Aansluitend: Borrel, prijsuitreiking en diner Inschrijfgeld 115,00 p.p.(inclusief greenfree, lunchpakket en diner) Leden van de Golfsociëteit betalen 65,00 p.p. Per mail bij kan vanaf 1 april. De inschrijving geschiedt op volgorde van binnenkomst en onder vermelding van naam, adres, telefoonnummer en handicap. Er is een maximum capaciteit van 30 spelers voor deze golfdag (vol = vol). Golfsociëteit De Lage Vuursche

4 Bridgedrive dinsdag 15 mei Een bridgetoernooi voor bridgers uit Den Dolder, Huis ter Heide en Bosch en Duin. Er wordt Top Integraal gespeeld. Dat wil zeggen dat iedereen in zijn eigen lijn speelt (A/B/C etc), maar dat wel in alle lijnen dezelfde spellen gespeeld worden. Na afloop wordt er dan een uitslag gemaakt op basis van alle scores uit alle lijnen over deze spellen. Tijdens het toernooi kunnen de spelers genieten van een hapje en een drankje. Paviljoen D.O.S.C. Aanvang uur Inschrijfgeld 15,00 p.p., inclusief, drankjes en hapjes. als duo bij Ans Wilhelm- van de Meer, Hezer Enghweg 90, 3734 GV Den Dolder. Of stuur een naar (let op het liggende streepje tussen de ans en wilhelm). Bij aanmelding svp doorgeven naam, adres en telefoonnummer van beide bridge spelers. De inschrijving sluit op 1 mei. Zodra u zich heeft aangemeld, ontvangt u bericht om het inschrijfgeld te voldoen. Ans Wilhelm van de Meer

5 Badmintonevenement woensdag 16 mei Een gezellig evenement waarbij iedereen welkom is. Zowel kinderen als volwassenen kunnen hun badmintontechniek verbeteren, zelf spelen of aan wedstrijdjes deel te nemen. Voor volwassenen zijn er clinics. Een trainer geeft tips/les. Voor wie Jeugd van 6 jaar 18 jaar Volwassenen Locatie en tijd Sporthal D.O.S.C uur - activiteiten voor de jeugd van circa 6 18 jaar: badmintonspelletjes waarbij leuke prijzen te winnen zijn. tips en les van een ervaren jeugdtrainer uur activiteiten voor volwassenen clinic ( circa uur) zelf spelen; een wedstrijdje of gewoon uitproberen ( uur) Inschrijven is niet nodig, iedereen kan inlopen. Heb je een eigen racket, neem dit dan mee. Shuttles zijn aanwezig. In de zaal is gepast schoeisel verplicht (witte zool, geen buitenschoenen). Wie geen geschikte schoenen heeft, kan op blote voeten meedoen. Afdeling badminton D.O.S.C.

6 Jeugdevenement Gymnastiek woensdag 16 mei Bij dit jeugdevenement van de afdeling gymnastiek kunnen de kinderen in Den Dolder zich lekker uitleven in de sporthal van D.O.S.C. Er is een mooie klim-klauterbaan, de tumbling baan ligt vol geblazen met lucht en de grote trampoline lokt. De trainers van de afdeling D.O.S.C. zijn in de zaal aanwezig en worden ondersteund door oud-leden van D.O.S.C. afdeling gymnastiek. Sporthal D.O.S.C uur uur Voor wie Jeugd tot en met 18 jaar. Inschrijven is niet nodig. Je mag de gehele middag vrij binnen komen lopen. Afdeling gymnastiek D.O.S.C.

7 Dartstoernooi Donderdag 17 mei Het dartstoernooi is voor beginners een mooie kennismaking met de dartssport. Het toernooi begint met een poule systeem (201). Dan volgt een knock-out voor de winnaars (501) en een herkansingsronde (301). Iedereen speelt minimaal zes wedstrijdjes. De drie beste darters van de knock-out rondes en de beste dame gaan met een beker naar huis. Er zijn pijlen beschikbaar voor wie deze niet zelf heeft. D.O.S.C. kantine, aanvang 12:00 uur, einde circa 17:00 uur. Alle spelers/speelsters dienen vóór half twaalf aanwezig te zijn! Voor wie Het toernooi is geschikt voor beginners en enigszins gevorderde darters. Darters hoger dan tweede divisie raden we af om mee te doen. Minimum leeftijd 16 jaar. Buffet Het is mogelijk om na afloop mee te eten van een heerlijk warm en koud buffet. De kosten hiervoor zijn 10,= per persoon. Supporters kunnen zich ook inschrijven voor het buffet. Zowel spelers als supporters dienen zich hiervoor op te geven bij aanmelding voor het toernooi. Op de dag zelf zal slechts beperkte inschrijving mogelijk zijn, vol = vol. Deelname is gratis. Meer informatie en aanmelding via Krijn Broerse Jr ( ). Op de dag zelf is aanmelding nog mogelijk tussen en 11.30, onder voorbehoud dat er nog plek is. De organisatie heeft het recht om de inschrijving te sluiten wanneer een veelvoud van zes bereikt is. Wie zeker wil zijn van deelname, meldt zich dus vooraf telefonisch aan. Afdeling Darts D.O.S.C.

8 Klaverjastoernooi donderdag 17 mei Tijdens het klaverjastoernooi worden er drie bomen gespeeld. Het klaverjastoernooi is alleen voor volwassenen. Inschrijving is individueel, ter plekke worden door middel van loting duo s samengesteld. Paviljoen D.O.S.C uur Deelname is gratis. Mail voor meer informatie en om aan te melden naar s.franssen@live.nl. Of bel met Suzanne Franssen, telefoon De inschrijving sluit op 17 mei. Afdeling klaverjas D.O.S.C.

9 Tafeltennis: open dubbeltoernooi donderdag 17 mei Een open dubbeltoernooi tafeltennis voor jong en oud. Er wordt gespeeld op tijd. Het duo met de meeste punten is de winnaar. Na de poulewedstrijden vindt er een knockout ronde plaats van achtste-kwart-halve en finale. Voor de nummers 1, 2 en 3 zijn er bekers. Om goed op te warmen wordt er gestart met het beroemde rond-de-tafel! Sporthal D.O.S.C tot uur Voor wie Duo s zijn mogelijk in alle denkbare combinaties; gemengd M/V, senioren/junioren, ouders/kinderen. Het toernooi is voor iedereen die gezellig een partijtje tafeltennis wil/kan spelen. In de zaal is gepast schoeisel verplicht. Wie een eigen batje heeft, kan dit meenemen. Buffet Het is mogelijk om na afloop aan te sluiten bij het koud en warm buffet dat de afdeling darts organiseert (opgeven bij aanmelding). Kosten 10,= p.p. Deelname is gratis. Neem voor meer informatie contact op met Dolf van Maarseveen, telefoon per mail naar tafeltennis@dosc.nl. De inschrijving sluit op 1 mei. Wees er snel bij, er geldt een maximum voor het aantal deelnemers. Geef bij de aanmelding de naam van het dubbelteam door, het aantal jaren tafeltenniservaring en de leeftijden. Wie geen dubbelpartner heeft, kan zich ook aanmelden. De organisatie zorgt dan voor zover mogelijk voor een partner. Afdeling tafeltennis D.O.S.C.

10 Jeu de Boules Toernooi vrijdag 18 mei Jeu de Boules toernooi voor beginners en gevorderden. Deelnemers, die nog nooit Jeu de Boules hebben gespeeld, worden gekoppeld aan een ervaren speler. Er worden drie partijen gespeeld. Wanneer een partij te lang duurt, zal de organisatie ingrijpen. Spelmateriaal is aanwezig. Er zal worden gespeeld volgens de regels van de NJBB, de Nederlandse Jeu de Boules Bond. Er zijn diverse prijzen te winnen. Jeu de Boulesbanen D.O.S.C. W. Arntzlaan 96, Den Dolder Aanvang uur Voor wie Gevorderden, maar ook beginners die graag een keer met het spelletje willen kennismaken. Minimum leeftijd is 16 jaar. Deelname is gratis. Inschrijven kan via het inschrijfformulier in de Jeu de Boules hal in het D.O.S.C. gebouw of telefonisch via of Het maximum aantal deelnemers is 64 personen. Inschrijven kan tot 15 minuten voor aanvang van het toernooi (maar vol=vol). Afdeling Jeu de Boules D.O.S.C.

11 Schaaktoernooien vrijdag 18 mei Er zijn individuele toernooien voor kinderen van 7 t/m 12 jaar en voor 13+/volwassenen. De indeling geschiedt op basis van speelsterkte. In beide groepen worden vijf partijen gespeeld. Paviljoen D.O.S.C uur: leeftijdscategorie 7 t/m 12 jaar uur: 13 jaar en ouder, volwassenen Deelname is gratis. Mail voor meer informatie en om aan te melden naar a.hilhorst@kpnplanet.nl. Of bel met André Hilhorst, telefoon De aanmelding sluit op 15 mei. Afdeling schaken D.O.S.C.

12 Volleybaltoernooi zaterdag 19 mei Voor kinderen tot en met 12 jaar is er een programma waarbij ze spelenderwijs kennis kunnen maken met volleybal. Aansluitend is er een stratentoernooi, voor spelers vanaf 13 jaar. Volleybalspeeltuin In de hal kunnen verschillende oefeningen worden gedaan, zoals serveren, bovenhands in de korf spelen en plaatsen over het net. Afhankelijk van de leeftijd worden de oefeningen op de volleybalmanier of door middel van gooien uitgevoerd. Stratentoernooi Elke straat of een combinatie van straten kan één of meer teams aanmelden. Er wordt gespeeld in 3 poules. De teams moeten bestaan bewoners of oud bewoners van deze straat en minimaal 3 vrouwen in het team hebben. Leeftijd 13 jaar en ouder. D.O.S.C. Sporthal Volleybalspeeltuin uur uur Stratentoernooi: aanvang uur Deelname is gratis. Mail voor meer informatie en om aan te melden naar volleybal.stratentoernooi@gmail.com. De aanmelding voor de volleybalspeeltuin sluit op 1 mei, voor het stratentoernooi is dit 12 mei. Afdeling Volleybal D.O.S.C.

13 Straatvoetbaltoernooi zondag 20 mei Elke straat kan één of meer teams van 7 personen, gemengd M/V aanmelden. Er wordt gespeeld op een half veld. Een team moet bestaan uit bewoners, oud bewoners van deze straat/buurt en DOSC leden. Drie leeftijdsgroepen: 7 tot 12 jaar, 12 tot 16 jaar en vanaf 16 jaar. Kunstgrasvelden D.O.S.C. Jeugd tot 16 jaar: tot uur Vanaf 16 jaar: tot uur Kleding De teams moeten zelf voor een teamtenue zorgen. Bel of mail voor meer informatie met Han van Beek of dd100@ziggo.nl kan tot 1 mei, per dd100@ziggo.nl : Afdeling voetbal D.O.S.C.

14

Golfweek SPORTIEF. Culinair. genieten UITNODIGING & INFORMATIE

Golfweek SPORTIEF. Culinair. genieten UITNODIGING & INFORMATIE Golfweek UITNODIGING & INFORMATIE & 2015 SPORTIEF Culinair genieten In de week van maandag 31 augustus tot en met zaterdag 5 september kunt u deelnemen aan de wedstrijden voor het goede doel tijdens onze

Nadere informatie

Mei Mei Mei. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. Openings Borrel

Mei Mei Mei. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. Openings Borrel Mei Mei Mei Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 1 2 3 4 5 6 05:35 17:56 06:11 18:35 06:47 19:11 07:28 19:49 08:06 20:30 08:46 21:10 7 8 9 10 11 12 13 09:35 21:55 10:45 23:05 11:54

Nadere informatie

Op zaterdag 22 & 29 december organiseert s.v. T.E.C. een Jeugdvoetbaltoernooitje voor alle leeftijden (7 tot 19 jaar) De kinderen spelen met en tegen

Op zaterdag 22 & 29 december organiseert s.v. T.E.C. een Jeugdvoetbaltoernooitje voor alle leeftijden (7 tot 19 jaar) De kinderen spelen met en tegen Op zaterdag 22 & 29 december organiseert s.v. T.E.C. een Jeugdvoetbaltoernooitje voor alle leeftijden (7 tot 19 jaar) De kinderen spelen met en tegen hun leeftijdsgenoten wedstrijdjes 4 tegen 4 met individuele

Nadere informatie

Ranking toernooi D.O.G.D.

Ranking toernooi D.O.G.D. Ranking toernooi D.O.G.D. Inhoudsopgave Inleiding... 2 Opzet D.O.G.D. Ranking... 3 De ranking... 3 Het Toernooi... 3 Wedstrijdleiding... 3 Deelname... 3 Poule indeling of Knock-out... Fout! Bladwijzer

Nadere informatie

NoBraGolf Nederland Competitie, seizoen Informatie voor spelers

NoBraGolf Nederland Competitie, seizoen Informatie voor spelers NoBraGolf Nederland Competitie, seizoen 2017 Informatie voor spelers Beste golfer, Heeft u plezier in het golfspel en lijkt het u leuk om ook eens op andere banen te spelen? Kunt u een team vormen onder

Nadere informatie

Bowling Vereniging Oss ORGANISEERT HET 1 OSSE BOWLING TOERNOOI VAN 13 FEBRUARI T/M 14 FEBRUARI 2016 IN SPORTCENTRUM DE RUSHEUVEL TE OSS

Bowling Vereniging Oss ORGANISEERT HET 1 OSSE BOWLING TOERNOOI VAN 13 FEBRUARI T/M 14 FEBRUARI 2016 IN SPORTCENTRUM DE RUSHEUVEL TE OSS Bowling Vereniging Oss ORGANISEERT HET 1 OSSE BOWLING TOERNOOI VAN 13 FEBRUARI T/M 14 FEBRUARI 2016 IN SPORTCENTRUM DE RUSHEUVEL TE OSS Dit Event Wordt Mede Mogelijk Gemaakt Door: Beste Bowlingvrienden

Nadere informatie

Niet alleen maar samen

Niet alleen maar samen Activiteitenkalender april 2019** Week 14 Maandag 1 april U kunt instappen als beginner of gevorderde bij de ochtend- of de Dinsdag 2 april Woensdag 3 april 10.00-14.00 u Dagopvang Light Vrijwilligers

Nadere informatie

Interne vrijdagavond-competitie

Interne vrijdagavond-competitie Interne vrijdagavond-competitie Op 23 september begint TVN s gezellige interne vrijdagavond- competitie. Iedereen vanaf 16 jaar mag meedoen!! Geef je op met of zonder partner! Je speelt één dubbelpartij

Nadere informatie

NEEM JIJ OOK IEMAND MEE NAAR DE TRAINING VAN DONDERDAG 7 MAART? HET IS DAN DE WEEK VAN HET SPORTPLEZIER.

NEEM JIJ OOK IEMAND MEE NAAR DE TRAINING VAN DONDERDAG 7 MAART? HET IS DAN DE WEEK VAN HET SPORTPLEZIER. Nikantes Tussendoortje Seizoen 2018-2019 Zondag 03-03-2019 Uitslagen afgelopen 2 weken 2 maart Fiks 5 - Nikantes 4 25-5 23 feb Eureka C1 - Nikantes C1 5-3 23 feb KCR 8 - Nikantes 3 20-25 Wedstrijden zaterdag

Nadere informatie

Ranking toernooi D.O.G.D.

Ranking toernooi D.O.G.D. Ranking toernooi D.O.G.D. Inhoudsopgave Inleiding... 2 Opzet D.O.G.D. Ranking... 3 De ranking... 3 Het Toernooi... 3 Wedstrijdleiding... 3 Deelname... 3 Poule indeling of Knock-out... 3 Toernooi in poules...

Nadere informatie

SPORTIEF& CULINAIR GENIETEN

SPORTIEF& CULINAIR GENIETEN 3 T/M 8 SEPTEMBER 2018 GOLFEN VOOR GOEDE DOELEN SPORTIEF& CULINAIR GENIETEN HOOFDSPONSOR: MA NACHTGOLF VOOR UITBUS PLUS ZUIDPLAS 3/9 DI GOLFEN VOOR STICHTING PASSIE 4/9 De stichting Uitbus Plus Zuidplas

Nadere informatie

De Lustrumcommissie maakt hierbij met veel genoegen het programma bekend ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van onze golfclub.

De Lustrumcommissie maakt hierbij met veel genoegen het programma bekend ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van onze golfclub. De Lustrumcommissie maakt hierbij met veel genoegen het programma bekend ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van onze golfclub. Over de hele week hebben we activiteiten georganiseerd en er is voor

Nadere informatie

Arrangementen KIRI Bowling Hoogeveen

Arrangementen KIRI Bowling Hoogeveen Folders KIRI 5x _ V2:Opmaak 1 29-04-2009 15:55 Pagina 1 Arrangementen KIRI Bowling Hoogeveen Bowling- Pool- en Darts-tarieven Bowlingtarieven: per uur/per baan (max. 6 personen per baan) Maandag t/m vrijdag:

Nadere informatie

NoBraGolf Nederland Competitie, seizoen Informatie voor banen

NoBraGolf Nederland Competitie, seizoen Informatie voor banen NoBraGolf Nederland Competitie, seizoen 2017 Informatie voor banen Beste golfbaan, NoBraGolf Nederland, een begrip in Nederland sinds 1999, organiseert jaarlijks een (mixed) team golfcompetitie. Inmiddels

Nadere informatie

Deelname formulier dames

Deelname formulier dames Deelname formulier dames Roois Beachsoccer - Pinksterweekend zondag en maandag 24 & 25 mei 2015 Deelname formulier dames Roois Beachsoccer evenement Gedurende het pinksterweekend, zaterdag, zondag en maandag

Nadere informatie

Geinburgia E-pupillen zaalvoetbal. toernooi

Geinburgia E-pupillen zaalvoetbal. toernooi Geinburgia E-pupillen zaalvoetbal zondag 8 februari 2015 Poule A Geinburgia E1 FC Weesp E4 DOB E1 Ouderkerk E5 toernooi 11.30 uur aanvang 16.00 uur FINALE Poule B Geinburgia E2 FC Weesp E5 Muiden E1 De

Nadere informatie

Hoewel het voorjaar al weer vordert was dit nog niet echt te merken aan de temperatuur. Maar hopelijk wordt het de komende maand beter.

Hoewel het voorjaar al weer vordert was dit nog niet echt te merken aan de temperatuur. Maar hopelijk wordt het de komende maand beter. Mei 2017 Hoewel het voorjaar al weer vordert was dit nog niet echt te merken aan de temperatuur. Maar hopelijk wordt het de komende maand beter. Op 13 april ging de clubavond stablefordcompetitie van start.

Nadere informatie

Zondag. Vuilnis. Vuilnis 21:25. Vuilnis. Monniken Pad. Vuilnis Openings Borrel 21:25. Vuilnis

Zondag. Vuilnis. Vuilnis 21:25. Vuilnis. Monniken Pad. Vuilnis Openings Borrel 21:25. Vuilnis Mei Mei Mei Maandag 27 11:45 Dinsdag Woensdag Donderdag 28 29 30 00:34 4 05:01 17:21 05:35 11 13:14 01:56 5 17:55 06:07 S 12 14:15 02:46 6 Vrijdag 14:59 03:25 7 18:25 06:42 13 19:02 07:20 14 Zaterdag 1

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede December 2015

Activiteiten programma De Meerstede December 2015 Dinsdag 1 december Mozaïek De laatste keer in dit jaar. Het wordt een kleurrijke middag. Locatie: 1 e etage creatief-centrum + materiaalgeld Kosten intern: materiaalgeld Zaal open 14.00 uur Aanvang 14.15

Nadere informatie

Activiteitenkalender Midden-Inn mei 2019** Week 18

Activiteitenkalender Midden-Inn mei 2019** Week 18 Activiteitenkalender Midden-Inn mei 2019** Week 18 Woensdag 1 mei Kleine bijdrage wordt gevraagd voor koffie/thee + koekje en eventuele maaltijd. 14.00-17.00 u Koersbal Donderdag 2 mei 10.00-12.00 u Brei/haakclub

Nadere informatie

Gros Bisou. Hartelijk welkom, Namens het entertainmentteam heten wij u Welkom op Panoramacamping Petite Suisse.

Gros Bisou. Hartelijk welkom, Namens het entertainmentteam heten wij u Welkom op Panoramacamping Petite Suisse. Gros Bisou Hartelijk welkom, Namens het entertainmentteam heten wij u Welkom op Panoramacamping Petite Suisse. Uw entertainers van deze week zijn: Bo, Teske, Stan, Tom en Hanneke Wij bieden jullie een

Nadere informatie

Het VTV organiseert in de zomervakantie allerlei leuke activiteiten waar zowel kinderen, jongeren als volwassen aan kunnen deelnemen.

Het VTV organiseert in de zomervakantie allerlei leuke activiteiten waar zowel kinderen, jongeren als volwassen aan kunnen deelnemen. Voor wie zijn de activiteiten bedoeld? Het is zomervakantie van maandag 13 juli t/m zondag 23 augustus. De reguliere VTV activiteiten gaan in deze periode niet door. Het VTV organiseert in de zomervakantie

Nadere informatie

Organisatie. Attracties en excursies. Transfers. Verblijf. maaltijden

Organisatie. Attracties en excursies. Transfers. Verblijf. maaltijden Organisatie Winning Mood werkt samen met Dream Team Italy om de San Marino Cup te organiseren. De San Marino Cup is een zeer prestigieus toernooi voor jongens en meisjes teams uit heel de Europa. Teams

Nadere informatie

Nederlands Kampioenschap (NK) Jeugd Beach

Nederlands Kampioenschap (NK) Jeugd Beach Informatie voor spelers (en ouders en supporters) die deelnemen aan het Nederlands Kampioenschap (NK) Jeugd Beach Er wordt conform de Nevobo reglementen gespeeld door jongens en meisjes teams in de leeftijd

Nadere informatie

Organisatie. Attracties en excursies. Transfers. Verblijf. maaltijden

Organisatie. Attracties en excursies. Transfers. Verblijf. maaltijden Organisatie Winning Mood organiseert in samenwerking met de Dana Cup een internationaal voetbaltoernooi in Hjørring. Het is het derde grootste voetbaltoernooi ter wereld en het grootste sportevenement

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede Oktober 2015

Activiteiten programma De Meerstede Oktober 2015 Donderdag 1 oktober A&H mode U kunt weer komen kijken en kopen bij het modehuis A&H. Zij hebben mooie kleding die zij graag aan u laten zien. Tijd 14.00 uur Tot 15.30 uur Vrijdag 2 oktober Dickij en Nel

Nadere informatie

Cursussen Sport en Spel voor senioren 50+ 2016

Cursussen Sport en Spel voor senioren 50+ 2016 Cursussen Sport en Spel voor senioren 50+ 2016 d e v e r b i n d e n d e f a c t o r VRIJWILLIGERSWERK OUDERENWERK JONGERENWERK WIJKWERK CULTUUR SPORT STEUNPUNT MEDELANDERS ACCOMMODATIEBEHEER MANTELZORGONDERSTEUNING

Nadere informatie

18:00 uur: Graauwrock muziekfestival met grote namen; Lucas Hamming & Mooi Wark

18:00 uur: Graauwrock muziekfestival met grote namen; Lucas Hamming & Mooi Wark BOOMWAIFEESTEN WOENSDAG 24 MEI: 19:30 uur: The road to Graauwrock wedstrijd voor beginnende bands. DONDERDAG 25 MEI: 18:00 uur: Graauwrock muziekfestival met grote namen; Lucas Hamming & Mooi Wark VRIJDAG

Nadere informatie

Men dient in het bezit te zijn van het GVB om de 9 holes Bloembollenbaan te spelen.

Men dient in het bezit te zijn van het GVB om de 9 holes Bloembollenbaan te spelen. Sportief 1 Sportief Tespelduyn Golf De Bloembollenbaan is een uitdagende 9-holes Qualifying golfbaan van 1825 meter en par 32 (gemeten over 9 holes) met de NGF B-Status. De baan beschikt over: - Vijf par

Nadere informatie

19.30 uur STRATENCOMPETITIE.

19.30 uur STRATENCOMPETITIE. MAANDAG 26 AUGUSTUS 9.45 uur OPENING SPORT- EN SPELWEEK Na de opening beginnen we met het maken van de groepjes. Bij alle kleuren is er één persoon van de hoofdleiding aanwezig die helpt bij het maken

Nadere informatie

Stratenvolleybaltoernooi 2016

Stratenvolleybaltoernooi 2016 Volleybalvereniging De Meeuwen Zuidhorn 39ste Stratenvolleybaltoernooi 2016 Leo van der Werf was in 1954 mede-oprichter van volleybalvereniging De Meeuwen, trainer, speler, coach, scheidsrechter, bestuurslid

Nadere informatie

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Maandag 10.00 tot 21.30 uur / Inloop de Spil Loop eens binnen bij De Spil voor een kop koffie en een praatje. De krant ligt klaar om gelezen te

Nadere informatie

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag Nikantes Tussendoortje Seizoen 2018-2019 Zondag 10-03-2019 Vanaf heden is het hele sportcomplex Botreep Hoogvliet Rookvrij. Vanaf 01-01-2019 was er al een rookverbod bij handbalvereniging ETC en vanaf

Nadere informatie

Het bestuur onderzoekt de opties om een nieuwe website te (laten) maken. De huidige website voldoet niet maar aan de eisen.

Het bestuur onderzoekt de opties om een nieuwe website te (laten) maken. De huidige website voldoet niet maar aan de eisen. DROPSHOT Mei 2015, Jaargang 6, Nummer 1 Teteringse Tennis Vereniging Opgericht 28 juli 1956 Paviljoen: Donkerstraat 44 4847 KJ Teteringen Tel.: 076 5812555 Bestuursmededelingen - Jaargang 11 nr. 1- Het

Nadere informatie

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 Zicht op bestuurszaken maart 2014 De lente is weer begonnen en we kunnen genieten van heerlijk voorjaarsweer. Voor veel tennissers reden genoeg om het racket weer uit

Nadere informatie

BGB Verbond Aalst GVA Kampioenschappen BGB en GVA Federatie Aalst 2017

BGB Verbond Aalst GVA Kampioenschappen BGB en GVA Federatie Aalst 2017 BGB Verbond Aalst GVA Kampioenschappen BGB en GVA Federatie Aalst 0 Schiftingsdagen en Finales MAANDAG maart 0 Plaatsing Biljarts DINSDAG maart 0 u. Schiftingen Duo's Zaterdag - GVA in Reeksen Zat+ en

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari. Algemene Ledenvergadering op maandag 26 januari 2015

Nieuwsbrief januari. Algemene Ledenvergadering op maandag 26 januari 2015 View this email in your browser Nieuwsbrief januari Nieuwjaarstoernooi zaterdag 17 januari De Recom organiseert op deze dag voor Sla Raak'ers het openingstoernooi voor het tennisjaar 2015. We maken er

Nadere informatie

Het Theeblaadje Juni 2015

Het Theeblaadje Juni 2015 Het Theeblaadje Juni 2015 Het Theehuis is een wijklocatie van zorgorganisatie Het Spectrum. Het is een gezellig ontmoetingscentrum voor 55-plussers waar diverse activiteiten plaatsvinden. Het Theehuis

Nadere informatie

HANDBOEK NATIONALE EVENEMENTEN WATERPOLO. N.K. E jeugd (0.11 jr.) N.K. D jeugd (o.13 jr.) N.K. C jeugd (o.15 jr.) N.K. A jeugd (o.19 jr.

HANDBOEK NATIONALE EVENEMENTEN WATERPOLO. N.K. E jeugd (0.11 jr.) N.K. D jeugd (o.13 jr.) N.K. C jeugd (o.15 jr.) N.K. A jeugd (o.19 jr. HANDBOEK NATIONALE EVENEMENTEN WATERPOLO N.K. E jeugd (0.11 jr.) N.K. D jeugd (o.13 jr.) N.K. C jeugd (o.15 jr.) N.K. A jeugd (o.19 jr.) INHOUDSOPGAVE: Algemeen Het wedstrijdreglement Draaiboek Algemeen

Nadere informatie

Informatie Jeugdtoernooien

Informatie Jeugdtoernooien Informatie Jeugdtoernooien Geschreven door Jet van der Heiden Jeugdcommissie, Phido 2018 Inhoudsopgave Inloggen Inschrijven toernooi RCJT Toernooien spelen Wat neem je mee naar een toernooi? 1 2 5 6 Inloggen

Nadere informatie

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag

Nikantes Tussendoortje Seizoen Zondag Nikantes Tussendoortje Seizoen 2018-2019 Zondag 27-01-2019 Uitslagen zaterdag 27-01-2019 Twist E2 - Nikantes E1 12-3 Avanti C2 - Nikantes C1 13-7 Korbatjo G1 - Nikantes G1 6-0 Avanti B4 - Nikantes B1 5-9

Nadere informatie

Zomeractiviteiten

Zomeractiviteiten 2 Zomerprogramma VTV Delft 2019 Iedereen kijkt er al hals reikend naar uit, en hier is ie dan! Het zomerprogramma van 2019. Een zomer genieten met elkaar! De zomervakantie is van maandag 22 juli t/m zondag

Nadere informatie

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien TOERNOOIEN 2018 Almeerse hockeytoernooien Hartelijk welkom bij de Almeerse Hockey Club. De Almeerse Hockey Club is opgericht op 23 oktober 1979 en sindsdien gestaag gegroeid zowel in aantallen leden als

Nadere informatie

Nieuwsbrief TC Groot Driene

Nieuwsbrief TC Groot Driene Nieuwsbrief TC Groot Driene Jaargang 2016 Nummer 12 december Van de voorzitter Beste medetennissers, Clemens Tenniglo start als nieuwe trainer bij ons per 1-1-2017, hij volgt Gerco Hensema op. Helaas wordt

Nadere informatie

BEDRIJVENCOMPETITIE

BEDRIJVENCOMPETITIE BEDRIJVENCOMPETITIE 2014 2015 Squash Almere Marathonlaan 20 1318 EE Almere 036 5329029 Inhoudsopgave Squash Almere en de Bedrijvencompetitie... 3 Bedrijvencompetitie... 3 Wedstrijdreglement... 4 Het team...

Nadere informatie

Het VTV organiseert in de zomervakantie allerlei leuke activiteiten waar zowel kinderen, jongeren als volwassenen aan kunnen deelnemen.

Het VTV organiseert in de zomervakantie allerlei leuke activiteiten waar zowel kinderen, jongeren als volwassenen aan kunnen deelnemen. Voor wie zijn de activiteiten bedoeld? Het is zomervakantie van maandag 11 juli t/m zondag 21 augustus. De reguliere VTV activiteiten gaan in deze periode niet door. Het VTV organiseert in de zomervakantie

Nadere informatie

Activiteitenfolder januari 2016

Activiteitenfolder januari 2016 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder januari 2016 Namens iedereen van Ontmoetingscentrum Prinsenhof, wensen wij u een mooi en gelukkig nieuwjaar! Om het nieuwe jaar goed te beginnen,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Jaargang 29, nummer 26, 21 maart 2017

NIEUWSBRIEF. Jaargang 29, nummer 26, 21 maart 2017 NIEUWSBRIEF Jaargang 29, nummer 26, 21 maart 2017 R.K. basisschool Paus Joannes De Weer 25 1504 AH Zaandam 075-2010114 www.paus-joannes.nl twitter.com/pausjoannes Kalender 22 maart Grote Rekendag. 23 maart

Nadere informatie

SPORTAANBOD EUROPEAN COMPANY SPORT GAMES

SPORTAANBOD EUROPEAN COMPANY SPORT GAMES SPORTAANBOD EUROPEAN COMPANY SPORT GAMES Atletiek Individueel man Individueel vrouw 100 meter 1 atleet 1 atleet 200 meter 1 atleet 1 atleet 400 meter 1 atleet 1 atleet 800 meter 1 atleet 1 atleet 1500

Nadere informatie

MASTERS DRIEBANDEN KLEIN KAMPIOENSCHAP NOORD-OOST NEDERLAND REGLEMENT 2014

MASTERS DRIEBANDEN KLEIN KAMPIOENSCHAP NOORD-OOST NEDERLAND REGLEMENT 2014 MASTERS DRIEBANDEN KLEIN KAMPIOENSCHAP NOORD-OOST NEDERLAND REGLEMENT 2014 1. Het Masters Driebanden Klein Kampioenschap van Noord-Oost Nederland bestaat uit een zestal open ranking toernooien genoemd

Nadere informatie

Agenda Algemene Ledenvergadering

Agenda Algemene Ledenvergadering 1. Opening 2. Mededelingen 3. Ingekomen stukken 4. Notulen ALV 29 Mei 2018 5. Bestuursverkiezing: Geen Bestuursverkiezing. 6. Competitiezaken Pauze 7. Financiën: A: Presentatie Jaarrekening 2018 B: Verslag

Nadere informatie

brabantse 2018 disabled open

brabantse 2018 disabled open brabantse 2018 disabled open Voor het derde jaar op rij wordt de Brabantse Disabled open gespeeld op Golfbaan Stippelberg in Bakel gespeeld. Voor de wedstrijd in september 2018 verwachten wij wederom enkele

Nadere informatie

Inschrijven voor 27 augustus dus JEUGD, JUNIOREN, SENIOREN en de Zomer Challenge BELANGRIJKE DATA

Inschrijven voor 27 augustus dus JEUGD, JUNIOREN, SENIOREN en de Zomer Challenge BELANGRIJKE DATA Inschrijven voor 27 augustus 2018 Het Park Event is voor ALLE TVN-leden... dus JEUGD, JUNIOREN, SENIOREN en de Zomer Challenge BELANGRIJKE DATA Zondag 2 September Toernooi voor Basis scholieren en middelbare

Nadere informatie

Geinburgia F-pupillen zaalvoetbal. toernooi

Geinburgia F-pupillen zaalvoetbal. toernooi Geinburgia F-pupillen zaalvoetbal Geinburgia F1 FC Weesp F2 TOS-Actief F2 FC Abcoude F3 Zeeburgia F8 toernooi zondag 22 februari 2015 11.30 uur aanvang 15.30 uur FINALE Welkom! Meer dan 10 jaar zijn we

Nadere informatie

BEPALINGEN ZWEMVERENIGING ZWK MERLET CUIJK. 8ste JUMBO Multi Meet

BEPALINGEN ZWEMVERENIGING ZWK MERLET CUIJK. 8ste JUMBO Multi Meet BEPALINGEN ZWEMVERENIGING ZWK MERLET CUIJK Beste sportvrienden, Zwemvereniging Merlet organiseert op 20 en 21 februari 2016 een internationale wedstrijd, 8ste JUMBO Multi Meet 1. Algemeen De wedstrijd

Nadere informatie

Schoolvolleybaltoernooi

Schoolvolleybaltoernooi Schoolvolleybaltoernooi 15 maart 2017 Hallo allemaal, Welkom bij het 27e jaarlijkse Volco Ommen Schoolvolleybaltoernooi voor basisscholen in de gemeente Ommen. Wij hopen dat iedereen weer veel plezier

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede Mei 2015

Activiteiten programma De Meerstede Mei 2015 Vrijdag 1 mei Handwerken en breien voor goede doelen Nel en Dickij zorgen voor gezellige sfeer. Tot 16.00 uur Dinsdag 5 mei Bevrijdingsborrel De grote zaal is open en de vrijwilligers staan voor u klaar.

Nadere informatie

Deelname formulier jeugd

Deelname formulier jeugd Deelname formulier jeugd Roois Beachsoccer - Pinksterweekend Zaterdag 23 juni 2015 Deelname formulier jeugd Beach Soccer Rooi Gedurende het pinksterweekend, zaterdag, zondag en maandag 23, 24 & 25 mei,

Nadere informatie

INHOUD. Clubblad van OSV Onder Ons, Oosterbeek. 3 april jaargang 94 - nr. 08

INHOUD. Clubblad van OSV Onder Ons, Oosterbeek. 3 april jaargang 94 - nr. 08 Clubblad van OSV Onder Ons, Oosterbeek 3 april 2017 - jaargang 94 - nr. 08 COLOFON OSV Onder Ons Opgericht: 7 juni 1911 Sporten: Conditiesport 50+ Hardlopen Jeu de Boules Jeugdhardlopen Nordic walking

Nadere informatie

Zomeractiviteiten

Zomeractiviteiten 1 Zomerprogramma VTV Delft 2017! Iedereen kijkt er al hals reikend naar uit, en hier is ie dan! Het zomerprogramma van 2017! Een zomer genieten met elkaar! Het is zomervakantie van maandag 10 juli t/m

Nadere informatie

Jong geleerd is oud gedaan

Jong geleerd is oud gedaan November 2017 Inmiddels zijn we van zomertijd naar wintertijd gegaan en worden de dagen steeds korter. s-avonds een rondje golfen is dus helaas niet meer mogelijk. Ook qua weer is de zomer voorbij en heeft

Nadere informatie

Mike Huisman Toernooi. Zaterdag 15 juni 2019 W.S.V.

Mike Huisman Toernooi. Zaterdag 15 juni 2019 W.S.V. Mike Huisman Toernooi Zaterdag 15 juni 2019 W.S.V. Voorwoord Hierbij heten wij u van harte welkom op het jaarlijks door WSV georganiseerde, Mike Huismantoernooi. Dit toernooi wordt gehouden op onze accommodatie

Nadere informatie

Reglement Streetsoccertoernooi 2016

Reglement Streetsoccertoernooi 2016 Reglement Streetsoccertoernooi 2016 De inschrijving voor deelname aan het Rotary streetsoccertoernooi 2016 verloopt via formdesk. De schoolsportcoordinator ontvangt de link waar men zich kan inschrijven.

Nadere informatie

brabantse 2017 disabled open

brabantse 2017 disabled open brabantse 2017 disabled open Voor het tweede jaar op rij wordt de Brabantse Disabled open gespeeld op Golfbaan Stippelberg in Bakel gespeeld. Al 8 jaar vond op GC Overburg ons eigen kampioenschap voor

Nadere informatie

Roostervrij Aanstaande vrijdag hebben de groepen 1 tot en met 4 een roostervrije dag. We wensen jullie een fijn lang weekend toe.

Roostervrij Aanstaande vrijdag hebben de groepen 1 tot en met 4 een roostervrije dag. We wensen jullie een fijn lang weekend toe. Jaargang 5 nr 11 11 november 2014 Eilenbergstraat 258 5011 EC Tilburg 013-4551292 info@stelaertshoeve.nl www.stelaertshoeve.nl Nieuwsbrief voor ouders van basisschool Stelaertshoeve in MFA De Symfonie.

Nadere informatie

Gros Bisou. Hartelijk welkom, Namens het entertainmentteam heten wij u welkom op Panoramacamping Petite Suisse.

Gros Bisou. Hartelijk welkom, Namens het entertainmentteam heten wij u welkom op Panoramacamping Petite Suisse. Gros Bisou Hartelijk welkom, Namens het entertainmentteam heten wij u welkom op Panoramacamping Petite Suisse. Uw entertainers van deze week zijn: Bo, Teske, Stan, Tom en Hanneke Wij bieden jullie een

Nadere informatie

In dit nummer: Nieuwsbrief TC Groot Driene. Van de voorzitter. Beste medetennissers, Nieuwjaarstoespraak voorzitter 2016

In dit nummer: Nieuwsbrief TC Groot Driene. Van de voorzitter. Beste medetennissers, Nieuwjaarstoespraak voorzitter 2016 Nieuwsbrief TC Groot Driene Jaargang 2016 Nummer 1 januari Van de voorzitter Beste medetennissers, Nieuwjaarstoespraak voorzitter 2016 Terugblik: Tijdens de ALV is al veel ter sprake gekomen over het afgelopen

Nadere informatie

Puttense Sportmarathon

Puttense Sportmarathon Puttense Sportmarathon 24 en 25 juni 2016 Programma kinderen groep 3 t/m 8 24 uur sportplezier voor jong én oud 1 Welkom bij de 4 e Puttense Sportmarathon Beste sportieveling, Putten, juni 2016 Bij deze

Nadere informatie

Deelname formulier heren

Deelname formulier heren Deelname formulier heren Roois Beachsoccer - Pinksterweekend zondag en maandag 24 & 25 mei 2015 Deelname formulier heren Beach Soccer Rooi Gedurende het pinksterweekend, zaterdag, zondag en maandag 23,

Nadere informatie

Bowling Vereniging Spierdijk

Bowling Vereniging Spierdijk Bowling Vereniging Spierdijk Organiseert op 24, 25 en 26 Februari 2017 33 e Grote Prijs van Spierdijk NBF Erkenning : 2017/C518 Beste bowlingvrienden en vriendinnen, Op 24,25 en 26 februari 2017 is het

Nadere informatie

27 oktober 2017 jaargang 60, no. 3

27 oktober 2017 jaargang 60, no. 3 TTV De Batswingers 27 oktober 2017 jaargang 60, no. 3 November 2017 December en januari zijn de toernooimaanden, te weten Batswingers (17 dec), Back Hands (6/7 jan), RMB (20/21 jan) en Die Meede (28 jan).

Nadere informatie

Puttense Sportmarathon

Puttense Sportmarathon Puttense Sportmarathon 29 juni 2018 Programma kinderen groep 3 t/m 8 24 uur sportplezier voor jong én oud 1 Welkom bij de 6 e Puttense Sportmarathon Beste sportieveling, Putten, juni 2018 Bij deze ontvangen

Nadere informatie

TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018

TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018 TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018 Beste Tepci-leden, Apeldoornse Tennis Kampioenschappen 2018 Zaterdag en zondag de finales op TEPCI Sportief en sociaal het grootste tennistoernooi van Apeldoorn. Wie wil er

Nadere informatie

DISTRICTS JEUGD COMPETITIE DEN HAAG 2013

DISTRICTS JEUGD COMPETITIE DEN HAAG 2013 DISTRICTS JEUGD COMPETITIE DEN HAAG 2013 LET OP! Dit jaar anders! regio Zuidwest september 2 0 1 2 Periode inschrijving: tussen 1 en 10 december 2012!! district Den Haag Stationsplein 4b 3331 LL Zwijndrecht

Nadere informatie

BLAUW WIT SCHOLEN VOLLEYBALTOERNOOI

BLAUW WIT SCHOLEN VOLLEYBALTOERNOOI Teamnaam: _ Groep School : _ : _ BLAUW WIT SCHOLEN VOLLEYBALTOERNOOI Woensdag 21 februari 2018 Groep 5 t/m 8 Mede mogelijk gemaakt door: Hoofdsponsor: Locatie: De Talter, Stouwdamsweg 4, Oldebroek Blauw

Nadere informatie

HoSS Ranking reglement

HoSS Ranking reglement HoSS Ranking reglement 2017-2018 Algemeen De inschrijving staat open voor iedereen vanaf 16 jaar en ouder. Uitzonderingen op deze regel zijn: Indien een jeugdspeler gedurende het seizoen 16 wordt, kan

Nadere informatie

Tilburgs Beach Soccer

Tilburgs Beach Soccer Deelname formulier Tilburgs Beach Soccer zaterdag en zondag 18 & 19 juni 2016 Deelname formulier bedrijven Beach Soccer Tilburg Gedurende het weekend van 18 & 19 juni, zal op het voormalig van Gent & Loos

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement DGV

Huishoudelijk reglement DGV Huishoudelijk reglement DGV 30 08 2016 Gunning DGV Iedere biljartclub uit Veldhoven (buiten in para commerciële instellingen spelende verenigingen) kunnen zich aanmelden om in aanmerking te komen om het

Nadere informatie

Camping De Eenhoorn Activiteiten programma 2016

Camping De Eenhoorn Activiteiten programma 2016 Camping De Eenhoorn Activiteiten programma 2016 Beste gasten van Camping De Eenhoorn, Ook dit seizoen bieden wij weer een gevarieerd activiteitenprogramma met leuke en gezellige evenementen voor alle leeftijden.

Nadere informatie

Sportpark Meerweg 63 Bussum Telefoon:

Sportpark Meerweg 63 Bussum Telefoon: Het BFC toernooi Zondag 29 mei 2016 Sportpark Meerweg 63 Bussum Telefoon: 035 6945648 Email: toernooienbfc@live.nl Bussum, mei 2016 Beste sportvrienden, Namens BFC van harte welkom op ons sportcomplex.

Nadere informatie

svcdw E-JEUGDtoernooi Zaterdag 13 juni 2015

svcdw E-JEUGDtoernooi Zaterdag 13 juni 2015 svcdw E-JEUGDtoernooi Zaterdag 13 juni 2015 Programmaboekje Welkomstwoord Wij heten u van harte welkom bij het svcdw JEUGDtoernooi 2015 voor E-pupillen. (7x7) Maar liefst 32 teams gaan in 4 verschillende

Nadere informatie

16.00 16.50 uur Health en budo, Zuidlaren Kosten: 6,- per cursus

16.00 16.50 uur Health en budo, Zuidlaren Kosten: 6,- per cursus Gr. 1 en 2 7-9 Muziek spelenderwijs We gaan zingen en maken veel plezier met instrumenten en met elkaar. Donderdag 31 mei, 7, 14, 21 en 28 juni 16.00 16.30 uur Kosten: 7,50 per persoon per cursus Locatie:

Nadere informatie

Haarlemse Korfbal Week. 16 e editie

Haarlemse Korfbal Week. 16 e editie Haarlemse Korfbal Week 2018 16 e editie Welkom bij de Haarlemse Korfbal Week, Van dinsdag 13 november tot en met zaterdag 17 november vindt alweer de 16e editie van dit toernooi plaats. Dit jaar geven

Nadere informatie

Gegevens deelnemende spelers en indeling poule

Gegevens deelnemende spelers en indeling poule Speelschema Thijs Dielemans toernooi libre 2018 Hieronder is de opzet van Thijs Dielemans toernooi Libre 2018 uitgewerkt. Aantal deelnemers 15 Gespeeld wordt in drie poules: A, B en C Indeling van de spelers

Nadere informatie

Infobulletin de Torenvalk 14 april 2015

Infobulletin de Torenvalk 14 april 2015 Agenda 17 april Kunstmenu groep 3-4 21 april Eindtoets groep 8 24 april Koningsspelen met ontbijt op school 18.30 uur: voetbaltoernooi alle basisscholen van Leimuiden groep 5-6-7-8 meisjes/jongens gemengd

Nadere informatie

Activiteitenkalender 2017 Golfbaan De Achterste Hoef

Activiteitenkalender 2017 Golfbaan De Achterste Hoef Activiteitenkalender 2017 Golfbaan De Achterste Hoef Datum Tijd Aantal holes Wedstrijdvorm Omschrijving Kosten Inschrijven tot 25 3 2017 13:30 18 Non qualifying Vlaggenwedstrijd: Golfleden: 5,00 24 3 2017

Nadere informatie

Activiteiten Zorglocatie Vita 2018 Intramuraal & VPT

Activiteiten Zorglocatie Vita 2018 Intramuraal & VPT Activiteiten Zorglocatie Vita 2018 Intramuraal & VPT Wandelclub. Afhankelijk van het aantal vrijwilligers is deelname mogelijk. Dag: Maandag ochtend. Tijd: 10.00 uur tot 11.30 uur. Locatie: Samenkomst

Nadere informatie

Activiteitenfolder november 2015

Activiteitenfolder november 2015 Activiteitenfolder november 2015 Wat kunt u deze maand allemaal van ons verwachten? We openen onze deuren waarbij u een kijkje kan nemen achter de schermen van Prinsenhof. Daarnaast hebben we onze maandelijkse

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 4 Oktober 2016

Nieuwsbrief nummer 4 Oktober 2016 Nieuwsbrief nummer 4 Oktober 2016 Beste leden, Het tennisseizoen van 2016 zit er bijna op. Toch wordt er nog op ons tennispark druk getennist op de maandagochtend door de koffie tossers. Ook is er begonnen

Nadere informatie

KROKUS SCHOOLBASKETBALLTOERNOOI 2019

KROKUS SCHOOLBASKETBALLTOERNOOI 2019 KROKUS SCHOOLBASKETBALLTOERNOOI 2019 MAANDAG 25 FEBRUARI 2019 10:00 TOT 15:45 SPORTHAL CLEIJN DUIN KATWIJK AAN ZEE LIVE ALLE UITSLAGEN EN STANDEN OP JE MOBIEL VIA https://www.tournify.nl/live/krokustoernooi2019

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Naarderbos Golf

Wedstrijdreglement Naarderbos Golf Wedstrijdreglement Naarderbos Golf Artikel 1.Wedstrijden Wedstrijden worden gespeeld volgens de Rules of Golf zoals vastgesteld door de Royal & Ancient Golf Club of St. Andrews en de Local Rules zoals

Nadere informatie

Plaats: Noordzee bowling, Zanddijk 87, 1787 PP Julianadorp, Het toernooi wordt gespeeld volgens het NBF- sportreglement.

Plaats: Noordzee bowling, Zanddijk 87, 1787 PP Julianadorp, Het toernooi wordt gespeeld volgens het NBF- sportreglement. Toernooireglement Naam: 2 e Noordzee jeugd handicap toernooi Plaats: Noordzee bowling, Zanddijk 87, 1787 PP Julianadorp, 0223-690053 1. NBF toernooi-erkenning 2016/C479 Klasse 2 2. Het toernooi wordt gespeeld

Nadere informatie

Puttense Sportmarathon

Puttense Sportmarathon Puttense Sportmarathon 23 juni 2017 Programma kinderen groep 3 t/m 8 24 uur sportplezier voor jong én oud 1 Welkom bij de 5 e Puttense Sportmarathon Beste sportieveling, Putten, juni 2017 Bij deze ontvangen

Nadere informatie

Wij wensen u alvast een fijne voorjaarsvakantie en zien u en uw kinderen maandag 4 maart weer op school!

Wij wensen u alvast een fijne voorjaarsvakantie en zien u en uw kinderen maandag 4 maart weer op school! obs De Phoenix Week 7-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), De kinderen van groep 8 hebben hun definitieve advies ontvangen. Ook is de periode van Cito toetsen afgelopen en de leerkrachten zijn druk bezig

Nadere informatie

WELKOM S.G.V. Je bent vanaf uur welkom op onze kunstgrasvelden. Laten we hopen op mooi weer, dan is de dag vooraf al geslaagd te noemen!

WELKOM S.G.V. Je bent vanaf uur welkom op onze kunstgrasvelden. Laten we hopen op mooi weer, dan is de dag vooraf al geslaagd te noemen! WELKOM Welkom op het elfde schoolkorfbaltoernooi van SGV! Na grote inspanningen van vele vrijwilligers wordt er op 5 april het schoolkorfbaltoernooi van SGV gehouden op onze kunstgrasvelden aan de Sportlaan

Nadere informatie

WSC Meerkamp. Seizoen 2016/2017 Programma boekje. Zaterdag 27 mei

WSC Meerkamp. Seizoen 2016/2017 Programma boekje. Zaterdag 27 mei WSC Meerkamp Seizoen 2016/2017 Programma boekje Zaterdag 27 mei Beste voetballers, begeleiders en supporters. Hierbij vinden jullie het programmaboekje voor de WSC Meerkamp 2016/207. Dit toernooi worden

Nadere informatie

1e BVB Single Hcp Toernooi ,00 aan prijzen ZONDER FINALE

1e BVB Single Hcp Toernooi ,00 aan prijzen ZONDER FINALE 1e BVB Single Hcp Toernooi 1.045,00 aan prijzen ZONDER FINALE 30 september en 1 en 2 oktober 2016 Met trots organiseren wij een Kennismaking Single Handicap toernooi zonder finale. Bowling Vereniging Bergen

Nadere informatie

JO J 15-1 TOERNOOI

JO J 15-1 TOERNOOI JO15-1 TOERNOOI 2018 1 Rotterdam, mei 2018 Beste sportvrienden, Voetbalvereniging L.M.O. heet u van harte welkom op het toernooi voor jeugd onder de 15! De toernooien van L.M.O. worden traditiegetrouw

Nadere informatie

Daar ben je bij!! Het begint zaterdag 10 juni 2017 om 09:00 uur.

Daar ben je bij!! Het begint zaterdag 10 juni 2017 om 09:00 uur. Daar ben je bij!! Het gaat weer gebeuren in Noord-Holland: het grootste jeugd voetbaltoernooi voor de mini pupillen tot en met de jeugd onder 15 jaar. Zoals de voorgaande edities zijn de organisatoren,

Nadere informatie

NAARDERBOS MATCHPLAY COMPETITIE 2017

NAARDERBOS MATCHPLAY COMPETITIE 2017 NAARDERBOS MATCHPLAY COMPETITIE 2017 Je kan nu strijden om de meest eervolle positie op Naarderbos MATCHPLAY KAMPIOEN 2017 en deze ongelooflijke prijzen winnen: ALLE EER EN EEUWIG RESPECT NAARDERBOS MATCHPLAY

Nadere informatie