Basisschool de Pas. Tel.: Website:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl"

Transcriptie

1 Basisschool de Pas Averbodestraat AW Helden Tel.: Website: ALGEMEEN NIEUWS Vakantie- en vrije dagenrooster schooljaar 2015/2016 Herfstvakantie 26 t/m 30 oktober Kerstvakantie 21 december t/m 1 januari 2016 Carnavalsvakantie 8 t/m 12 februari Studiedag woensdag 24 februari Studiedag woensdag 16 maart Onderwijsdag vrijdag 25 maart Pasen maandag 28 maart Meivakantie 25 april t/m 6 mei Pinksteren maandag 16 mei Studiedag woensdag 6 juli Zomervakantie 25 juli t/m 2 september JAARGANG , nummer 46 Vrijdag 2 oktober 2015 Schoolfoto-verkoop Komende week vindt de verkoop van de onlangs gemaakte schoolfoto s plaats: dinsdag 6 oktober (15.15 uur) en woensdag 7 oktober (12.15 uur). U kunt terecht in de hal van de school en/of in het lokaal van uw kind(eren). Algemene informatieavond Beste ouders, In de Kibbeljas-info van vorige week stond al een korte evaluatie van de algemene informatieavond van donderdag 24 september. Ondanks de tevredenheid over de opkomst, willen we hierbij toch onze excuses aanbieden aan de ouders die die dag het Offerfeest vierden. Bij de planning van de avond is daar door ons onbedoeld geen rekening mee gehouden. Mogelijk voor deze ouders reden om de avond niet te bezoeken. Daarom nogmaals onze welgemeende excuses! Wat de (beknopte) powerpointpresentatie van deze avond betreft: deze komt niet per ISY naar u toe, maar kunt u nog eens nalopen op de website van de school: (onder Ouders ). Mocht u ons feedback willen geven m.b.t. de aangereikte informatie op deze informatieavond of nog een vraag hebben, dan kunt u altijd een mailtje sturen naar info@bsdepas.nl. Overblijven Beste ouders, Zoals u wellicht al gemerkt hebt, zijn de kosten van het overblijven al vanaf mei niet meer geïncasseerd. Dit is veroorzaakt door een vergissing van stichting Prisma. Deze fout is inmiddels hersteld. De incasso van september zal dus op de normale manier worden uitgevoerd. Wij als overblijfcommissie, zijn van mening dat we de bedragen van de maanden mei, juni en juli zo lang na dato niet meer kunnen incasseren. Bovendien zou het (in sommige gevallen) een groot totaalbedrag worden als we 3 maanden in één keer incasseren.

2 2 Dit alles heeft ons doen besluiten de maanden mei, juni en juli 2015 niet meer bij u te incasseren! De mensen die normaal gesproken een rekening kregen, hebben deze vanaf mei ook niet gehad. Dus ook zij hebben het overblijven van deze maanden niet hoeven betalen. Wij hopen dat e.e.a. zo duidelijk is. Mochten er vragen zijn dat kunt u altijd contact met ons opnemen via adres: Esther@norest.nl Met vriendelijke groet, Monique Litjens Esther Cox Nationaal Schoolontbijt Onze school is dit schooljaar aangemeld en ingeloot voor het Nationaal Schoolontbijt. Dat gaat plaatsvinden op woensdag 11 november. Opbrengst Unicef-loop Beste kinderen en ouders, Hierbij laten wij jullie/u weten dat BS De pas het mooie bedrag van 525,07 bij elkaar heeft gebracht bij de Unicef-loop van zondag 27 september, dit jaar met als thema Ondervoeding in Mozambique. Het regionaal Unicef Comité Peel en Maas dankt iedereen hartelijk voor de medewerking. Ita Wijnen, regionaal Unicef comité Peel en Maas Kinderboekenweek 2015 Raar, maar waar Op bs De Pas van woensdag 7 t/m woensdag 21 oktober In de 61 ste editie van de Kinderboekenweek staan boeken over natuur, techniek en wetenschap centraal. Wij willen nog niet te veel verklappen, maar op woensdag 7 oktober as. vindt er in de grote hal een gezamenlijke opening plaats. Het boek Skrien Tuts van Rian Visser zal hierbij centraal staan. Daarna gaan we 2 weken lang om beurten lekker lezen in het leescafé en gaan we ook een paar keer aan de slag met een gezamenlijke techniek opdracht. Voor deze techniekopdracht heb je oude spullen nodig. Denk aan oude (kleine) keukenspullen, spullen uit een gereedschapskist, onderdelen van apparaten.. (moeten op een A-3 vel passen). Deze spullen mag je vanaf maandag 5 oktober mee naar school nemen, maar moeten uiterlijk donderdag 8 oktober op school liggen. Zorg ervoor dat jouw naam erop staat. Diezelfde donderdagmiddag mag je de spullen al weer mee naar huis terug nemen. De keren daarna werken we verder aan deze techniekopdracht. Jouw meegebrachte spullen krijgen namelijk een belangrijke rol in het verhaal dat jij, samen met iemand anders, erover gaat schrijven. Hoe en wat krijg je allemaal te horen tijdens de opening. Na 2 weken sluiten we de Kinderboekenweek lekker af. Iedereen mag op woensdag 21 oktober 2015 kussens en leesboeken van thuis meenemen. We gaan dan door de gehele school lekker lezen. Niet alleen maar in de klas (zoals altijd ), maar voor 1 keer op een lekker, rustig, fijn of leuk plekje op de grond in de klas of op de gang. Allemaal heel veel leesplezier gewenst!!!

3 Voorleeskampioen De Kinderboekenweek staat weer voor de deur en dat betekent dat wij traditiegetrouw ook weer deel nemen aan het Voorleeskampioenschap. We gaan in de school een kampioenschap voor alle groepen organiseren. Dat doet iedere groep in de eigen klas. Op dinsdag 20 oktober om uur vindt de finale plaats in de grote hal. Hier lezen alle winnaars uit de groepen voor. De schoolkampioen van school gaat naar de vervolgronde(s). Op zaterdag 7 november gaan alle klassenkampioenen voorlezen bij Bruna in de winkel. 3 NIEUWS VAN DE OUDERVERENIGING DE PAS Schoolfoto s Dinsdag 6 oktober ( ) en Woensdag 7 oktober ( )worden door de oudervereniging de schoolfotos verkocht. De setjes, bestaande uit 1 grote portretfoto, 1 combinatievel met pasfotos en een groepsfoto kosten 9 euro. Graag gepast betalen!!! De fotos worden per klas verkocht dus heeft u meerdere setjes deze dan graag gepast per klas betalen. Bij afname van 2 of meer setjes is de broertjes/zusjes foto gratis. (af te halen in de grote hal, ter controle de twee gekochte setjes meenemen) Vergeet deze data niet want de niet verkochte setjes worden teruggestuurd!!!! NIEUWS UIT DE GROEPEN Peutergroep t Pasje bso@bsdepas.nl Bereikbaar op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Peutergroep t Pasje Hallo allemaal, Ons nieuwe thema Deze week zijn we gestart met ons nieuwe thema: Reuzen en Kabouters. We gaan deze week de groep versieren met verschillende herfstspullen. Als jullie van thuis nog leuke herfstspullen hebben, mogen jullie deze

4 4 gerust meenemen! Ook takjes/blaadjes/eikels/kastanjes etc. kunnen jullie meenemen voor in onze herfsttafel. Ook lezen we samen het verhaal van kabouter Bim. Naar de bibliotheek! Donderdag 1 oktober gaat de moeder van Noah weer met 2 kinderen naar de bibliotheek. Er worden dan boeken over ons thema Reuzen en Kabouters en over de herfst uitgezocht. Kinderboekenweek Volgende week woensdag, 7 oktober, start de Kinderboekenweek. Wij zullen samen met de peuters mee doen met zowel de opening als de afsluiting van de Kinderboekenweek. In de tussentijd zullen we veel met de kinderen lezen. We lezen veel voor, maar we stimuleren de kinderen ook om zelf boekjes te lezen. En als laatste.. de foto s! De foto s van de schoolfotograaf zijn binnen! Vanaf volgende week maandag kunnen jullie de foto s afhalen en betalen. De broertje/zusje foto s kunnen woensdag om 12.15u in de grote hal afgehaald worden. Groep 1 /2: Wij gaan starten met een nieuw thema: De ruimte in.. Hebben jullie thuis boeken en andere materialen die horen bij dit thema, dan mogen deze mee naar school genomen worden. Voor ons nieuwe thema zijn wij op zoek naar een aantal spullen: blauwe kinderoveralls, een lolobal, speelgoedhelmen (die we kunnen gebruiken als astronautenhelm.), een strandtentje. Alvast bedankt! Juf Mia viert op dinsdag 6 oktober haar verjaardag met de kinderen. Feest! Hieronder nog een leuke tekening over het thema: Kikker van Mik.

5 5 Groep 3: We zijn naar het zwembad bij de Heldense Bossen gaan kijken. We hebben een rondleiding gekregen. Het was heel interessant. We mochten zelfs (en dat is een hele speciale uitzondering) kijken in de machinekamer. Daar zagen we hele grote pompen. Toen het bubbelbad aan ging kwam er een heel hard kabaal. Het was er ook heel warm! We hebben van de badmeester blauwe schoenen gekregen die moet je namelijk aantrekken als je naar het zwembad gaat zodat je je schoenen niet uit hoeft te trekken. We mochten ook nog gaan spelen in de speeltuin. De foto s hiervan staan al op de website. Alle ouders die hebben gereden of de hele middag zijn meegegaan willen we heel erg bedanken! Nu we weer nieuwe informatie hebben gekregen kunnen we weer verder gaan met het thema. Nieuwe woorden die we nog hebben geleerd zijn glij en duik. De eerste rekentoets van ons hebben we ook al gehad. Het was best wel moeilijk omdat erbij en eraf sommen door elkaar stonden. Groep 4/5: Het thema in groep 4 is de winkel. We hebben bedacht: de dierenwinkel, de speelgoedwinkel, de snoepwinkel en de supermarkt. De winkels hebben we al gemaakt. We kunnen er al in spelen. We hebben er al 1 keer in gespeeld. Door Jurre en Olaf En verder nog: Voor de knutselles kunnen we de volgende spulletjes goed gebruiken: - lege toiletrolletjes - lege rollen keukenpapier - eierdozen - watten - schoendozen of kleine doosjes - karton van dozen - golfkarton. Dus graag verzamelen en meebrengen naar school!

6 Alvast bedankt! 6 Groep 5/6: Beste mensen. Het is de week van de pauzehap. Dinsdag hadden we tomaat donderdag hadden we komkommer combinatie met wortel en vrijdag rode druiven. We hadden woensdag studiedag. We zijn gestart met het nieuwe thema van meander (aardrijkskunde), Om ons heen. Wij hadden dinsdag gym in plaats van donderdag. dit keer was er meester Mike als gymmeester. Groetjes Tren en Yenthe Groep 7: Afgelopen donderdag was de algemene ouderavond. De opkomst viel helaas wat tegen, maar de ouders die er wel waren, toonden veel betrokkenheid. We hebben specifieke groep 7 zaken goed aan bod kunnen laten komen. De dino s krijgen al mooie huisjes. Volgende week zijn ze klaar. Loop gerust na schooltijd eens binnen om ze te bewonderen. De week van de pauzehap verloopt goed in de groep. We hebben al gesmuld van snoeptomaatjes en we werken in het werkboekje. De vraag van de week werd ook in de groep besproken. De kinderen weten al best veel te vertellen over groente en fruit. Groep 8 Kibbeljas Vandaag hebben we een spellingdictee gehad en een Engels toets. Morgen gaan we naar de MariaPeel en en zijn de kinderpostzegels gestopt. Maandag hebben we een aardrijkskunde toets, Deze week is de kinderboekenweek begonnen en gaan we ook kijken wie de voorleeskampioen is van de klas. Deze week was ook het einde van de rekentoetsen U kunt u ook nog steeds opgeven voor de uitstapjes/ activiteiten. WEBSITE Kijkt u ook eens op de website van onze school: Daar vindt u bijvoorbeeld foto s van allerlei activiteiten tijdens het schooljaar. De schoolgids kunt u er op nakijken en ook de wekelijkse Kibbeljas-info kunt u online bekijken. Op deze manier blijft u op de hoogte van het reilen en zeilen van Basisschool de Pas. OVERBLIJVEN Elke dag (ma, di, do en vr) zijn er voldoende overblijfkrachten aanwezig. De kin deren uit de groepen 1, 2 én 3 moeten van te voren worden aangemeld. Dit kan bij de eigen leerkracht. De kosten voor het overblijven bedragen 1,20 per kind per keer. Het totaal verschuldigde bedrag wordt middels automatische incasso maandelijks per gezin geïncasseerd, of u ontvangt maandelijks een rekening. Voor vragen over het overblijven zelf kunt u contact opnemen met juffrouw Annie, tel

7 7 Voor alle andere vragen kunt u terecht bij: Esther Cox, tel petercox@planet.nl Monique Meyer tel BERICHTEN KIBBELJAS-INFO Wilt u een berichtje in de wekelijkse Kibbeljas-info zetten, doe dit dan per naar: kibbeljas@bsdepas.nl. A.u.b. voor dondermorgen uur! Sparen voor de schoolbieb Bij Bruna zijn we voor méér leeskracht! Daarom kunt u tijdens de Kinderboekenweek van 7 t/m 18 oktober bij Bruna sparen voor de schoolbibliotheek. Sparen voor de schoolbieb is een fantastische manier om de schoolbibliotheek uit te breiden. Samen met de ouders kunt u kassabonnen sparen van kinderboeken, gekocht bij Bruna. Hoe meer ouders er meedoen, hoe meer boeken de school kan uitzoeken. Hoe werkt het? * Ouders kopen een boek bij Bruna en leveren de kassabon in op school. * De kassabonnen worden verzameld van 7 t/m 18 oktober. * De verzamelde kassabonnen kunnen tot 15 november worden ingeleverd bij Bruna. * Bruna telt de kassabonnen bij elkaar op. * De school mag uiterlijk 15 december voor 20% van het totaalbedrag leesboeken uitzoeken in onze Bruna-winkel. Wij willen graag het lezen van kinderboeken stimuleren door samen met ouders en kinderen de schoolbibliotheek te vullen. Dan wordt lezen vanzelf een feest want leesplezier begint op school en bij Bruna. Kijk vanaf 21 september voor meer informatie en de actievoorwaarden op bruna.nl/schoolbieb. Met vriendelijke groet, Marianne van t Hof-de Jong Bruna Panningen Kassabonnen kunnen op school ingeleverd worden bij de groepsleerkracht. Juf Mia verzamelt alle bonnetjes.

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl ALGEMEEN NIEUWS Vakantie- en vrije dagenrooster schooljaar 2015/2016 Herfstvakantie

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 29 Donderdag 9 april 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl ALGEMEEN NIEUWS Vakantie- en vrije dagenrooster schooljaar 2015/2016 Herfstvakantie

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl NIEUWS UIT DE GROEPEN JAARGANG 2014-2015, nummer 35 Donderdag 4 juni 2015 Groep 1 /2:

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: Website:

Basisschool de Pas. Tel.: Website: Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2016-2017, nummer 5 Vrijdag 7 oktober 2016 ALGEMEEN NIEUWS Vakanties/vrije

Nadere informatie

20 t/m 28 oktober herfstvakantie 29 oktober Thema avond Taal voor ouders peuters en groep 1 t/m 3 7 november schoollunch 15 november Studiedag team

20 t/m 28 oktober herfstvakantie 29 oktober Thema avond Taal voor ouders peuters en groep 1 t/m 3 7 november schoollunch 15 november Studiedag team Info 6 18 oktober 2018 20 t/m 28 oktober herfstvakantie 29 oktober Thema avond Taal voor ouders peuters en groep 1 t/m 3 7 november schoollunch 15 november Studiedag team Beide locaties van De Twirrewyn

Nadere informatie

Klimoppertje Datum: 9-10-2015

Klimoppertje Datum: 9-10-2015 Klimoppertje Datum: 9-10-2015 Activiteiten komende weken 14 oktober groep 6 uitstapje naar Weerterbos 18 oktober kledingbeurs 26 t/m 30 oktober herfstvakantie Nieuwe leerlingenraad Hallo allemaal Wij zijn

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 18 Donderdag 15 januari 2015 Aanmelden nieuwe kleuters Op maandag 9 februari is

Nadere informatie

WolderWeetje. Fruitdagen: Reminder Sparen voor de bieb! maandag 22 oktober Woensdag donderdag vrijdag

WolderWeetje. Fruitdagen: Reminder Sparen voor de bieb! maandag 22 oktober Woensdag donderdag vrijdag WolderWeetje maandag 22 oktober 2018 B ELANGRIJKE DATA Herfstvakantie 22-10-2018 t/m 26-10 -2018 Damtoernooi Informatie avond groep 8 VO zaterdag 3 november 19 november 2018 dinsdag 20 november (groep

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 7 // 6 oktober 2016

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 7 // 6 oktober 2016 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 7 // 6 oktober 2016 Website www.delangenoord.nl De Langenoord DigiDUIF Iedereen heeft deze week

Nadere informatie

19.00 uur Alphense schrijver Gerard van Gemert in lokaal van juf Tilly.

19.00 uur Alphense schrijver Gerard van Gemert in lokaal van juf Tilly. 8 oktober 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 9 Vr 10 Ma 13 Di 14 s Middags afsluiting project FEEST kinderboekenweek 2014 met de kinderen bij de tribune. 18.30 20.00 uur afsluiting project voor kinderen

Nadere informatie

Datum: donderdag 1 oktober 2015

Datum: donderdag 1 oktober 2015 Datum: donderdag 1 oktober 2015 Populierenblaadje Algemeen: Kalender: De kalender ligt bij de drukker en we gaan ervanuit dat we u volgende week de papieren versie van kalender met leerlinglijsten kunnen

Nadere informatie

Met vriendelijke groet namens het team van OBS Uniek, Hanneke de Vries. Personele zaken: Gelukkig is er niets te melden over zieke leerkrachten.

Met vriendelijke groet namens het team van OBS Uniek, Hanneke de Vries. Personele zaken: Gelukkig is er niets te melden over zieke leerkrachten. 14-10-2016 Volgende op: 11-11-2016 Nr 06 Beste ouders / verzorgers en jongens en meisjes, Na een schitterende nazomer rollen we zomaar de herfst in. De temperatuur daalt, de dagen worden zichtbaar korter

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda juni juni 2017

Nieuwsbrief. Agenda juni juni 2017 Nieuwsbrief Agenda Dag Datum Tijd Opmerking/thema Donderdag 1-6 Vrijdag 2-6 Zondag 4-6 11.00 uur Communiemis Maandag 5-6 Tweede Pinksterdag vrij voor alle kinderen Dinsdag 6-6 Start proef blokuur gym groep

Nadere informatie

jaargang nummer 3 27 september 2017

jaargang nummer 3 27 september 2017 jaargang 2017-2018 nummer 3 27 september 2017 Belangrijke data 25/09 t/m 29/09 meekijkweek 29/09 Bibittheater groep 8 Daisy, groep 4/5 Roland, groep 8 Sanne 03/10 studiedag, alle kinderen zijn vrij 05/10

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Terugblik kermis. Nr. 03 23-09-2015

KlimtorenNieuws. Terugblik kermis. Nr. 03 23-09-2015 KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 03 23-09-2015 Terugblik kermis Terugblik kermis Schoolfotgraaf Hoofdluis

Nadere informatie

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr KDV en BSO Dag en Dou

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr KDV en BSO Dag en Dou Riemslootnieuws 712 21-09-2017 Jaargang 17 e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl KDV en BSO Flexkidz email: kdvappelscha@gmail.com www.comprix.nl

Nadere informatie

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN!

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN! Overzicht activiteiten komende tijd: Nieuwsbrief 3 21 september 2012 Datum Activiteit Groep September Wo. 26-09 Dag van de Talen 1-8 Do. 27-09 Studiedag; alle kinderen vrij 1-8 Oktober Di 2-10 Ouderavond

Nadere informatie

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief oktober 2016

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief oktober 2016 Oktober Schooltijden: We zouden het erg fijn vinden wanneer u ons wilt helpen: Wij willen graag om 8.30 uur met de lessen starten. Parkeren: Vanuit de buurtbewoners is het verzoek gekomen of ouders willen

Nadere informatie

Weekbrief 9 oktober 2015 Week 42

Weekbrief 9 oktober 2015 Week 42 Weekbrief 9 oktober 2015 Week 42 Van de directie: Het inspectiebezoek! Er is al veel aandacht aanbesteed, en uiteindelijk is er een prachtig resultaat behaald. Op de 10 zogenaamde standaarden hebben we

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 Week 40

Nieuwsbrief 5 Week 40 Nieuwsbrief 5 Week 40 Nieuws uit de gymzaal: De afgelopen donderdagmiddagen hebben we genoten van de gymlessen met groep 3/4/5 en 6/7/8. Hieronder een sfeerimpressie: VakantieBijbelWeek In de bijlage vindt

Nadere informatie

Kop. Informatieblad voor ouders en leerlingen Weetjeweekje AFSCHEID VAN GROEP 8. jaargang 3 nr.1 28 augustus 2015

Kop. Informatieblad voor ouders en leerlingen Weetjeweekje AFSCHEID VAN GROEP 8. jaargang 3 nr.1 28 augustus 2015 Informatieblad voor ouders en leerlingen Weetjeweekje jaargang 3 nr.1 28 augustus 2015 Beste ouders/verzorgers, Wat goed om er weer helemaal te zijn. Gezond en wel heb ik maandag de deur van de school

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: Website:

Basisschool de Pas. Tel.: Website: Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl ALGEMEEN NIEUWS Vakantie- en vrije dagenrooster schooljaar 2015/2016 Kerstvakantie

Nadere informatie

Over De Veenbrug. Een dag niet gelezen is een dag niet geleefd. Kind op Maandag

Over De Veenbrug. Een dag niet gelezen is een dag niet geleefd. Kind op Maandag Over De Veenbrug Jaargang 17, nummer 4 30 september 2016 Een dag niet gelezen is een dag niet geleefd Zendingsgeld Elke maandagmorgen zamelen we zendingsgeld in om zo ons steentje bij te dragen aan het

Nadere informatie

Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16

Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16 9 oktober 2015 Agenda Ma 12 Di 13 Wo 14 Weekend Gruitdag. Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16 Ma 26 Di 27 Wo 28 Herfstvakantie Luizencontrole in alle groepen. Gruitdag.

Nadere informatie

Beste ouder(s) / verzorger(s),

Beste ouder(s) / verzorger(s), 28september 2018 1 3 Hazerswoudestraat 250 2729 CN Zoetermeer tel: 079-3315022 Directie: Annette Mulder & Lianne Leukfeldt Email: directie@floris.unicoz.nl Website: www.floris.unicoz.nl Beste ouder(s)

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 4 4 oktober 2016

NIEUWSBRIEF nr. 4 4 oktober 2016 NIEUWSBRIEF nr. 4 4 oktober 2016 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrieven Ouders bedankt! Kinderboekenweek: voor altijd jong Cadeautje Sinterklaas: groepen 1 t/m 4 Schaakouders gezocht! Nieuw goed doel 2016/

Nadere informatie

KBS Wolderweide. Afwikkeling Overblijf oude stijl. Loes Brouwer

KBS Wolderweide. Afwikkeling Overblijf oude stijl. Loes Brouwer Wolderweetjes Weekinfo Maandag 2 Oktober 2017 KBS Wolderweide BELANGRIJKE DATA Stakingsdag Kinderen de middag vrij Kinderen vrij Donderdag 5 oktober Donderdag 16 november Maandag 29 januari Woensdag 14

Nadere informatie

Agenda BERICHTEN VANUIT DE DIRECTIE

Agenda BERICHTEN VANUIT DE DIRECTIE HOI nr. 04 woensdag 3 oktober 2018 In deze HOI weer belangrijke informatie over onze school. De volgende HOI verschijnt op 31 oktober. Vanaf heden kunt u de HOI ook terug lezen op de website van de school.

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest MUZEJOURNAAL WEEK 22 en 23; VRIJDAG 22 MEI 2015 AGENDA Maandag 25 mei Dinsdag 26 mei Woensdag 27 mei Donderdag 28 mei Vrijdag 29 mei Pinksteren: VRIJ Groepen 7 verkeersexamen praktijk Kijkochtend nieuwe

Nadere informatie

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen 29 27 mei 2015 Agenda voor de komende 2 weken Do 28 Vr 29 Groep 3 gaat naar het museum en de juffen vieren hun verjaardag! Weekend Ma 1 Kamp groepen 8. Di 2 Kamp groepen 8. Wo 3 Kamp groepen 8. Verjaardag

Nadere informatie

7 oktober 2016 Schoolstraat XV - Donkerbroek. 12 oktober voorleeswedstrijd 15 t/m 23 oktober herfstvakantie

7 oktober 2016 Schoolstraat XV - Donkerbroek. 12 oktober voorleeswedstrijd 15 t/m 23 oktober herfstvakantie 5 7 oktober 2016 Schoolstraat 15 8435 XV - Donkerbroek 12 oktober voorleeswedstrijd 15 t/m 23 oktober herfstvakantie Teldatum Op 1 oktober 2016 waren er 111 leerlingen op t Startblok. Deze teldatum is

Nadere informatie

Mocht u mij willen spreken loop dan gerust even langs of maak een afspraak.

Mocht u mij willen spreken loop dan gerust even langs of maak een afspraak. Nummer: 2 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, We zijn al weer bijna een maand aan de gang op school. Alle kinderen hebben hun draai gevonden in de school en zijn hard aan het werk

Nadere informatie

Agenda. Kinderboekenweek

Agenda. Kinderboekenweek 9 oktober 2017 - nummer 4 Kinderboekenweek Geachte ouders, Tijdens een algemene informatieavond hebben de collega's u geïnformeerd over het reilen en zeilen in de groep, over methoden en regels en afspraken.

Nadere informatie

kikkernieuws kikkernieuws Hoe meer boeken.hoe meer leesplezier!!! Basisschool Remigius Duiven

kikkernieuws kikkernieuws Hoe meer boeken.hoe meer leesplezier!!! Basisschool Remigius Duiven Basisschool Remigius Duiven kikkernieuws kikkernieuws website : www.bsremigiusduiven.nl e-mail : info@bsremigius.nl Redactie : Wilbert Arends en Anita Hendriks Jaargang 25 [nummer 06] ::: 08 oktober 2015

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Afsluiting kernconcept Bijna vakantie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Afsluiting kernconcept Bijna vakantie nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 9 11-10-2017 In dit nummer: Afsluiting kernconcept Bijna vakantie Lang leve onze duurzame school Schoolfotograaf Sparen met Bruna Unit 1/2 Unit 3/4 Unit 7/8 Ander nieuws Bijna

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

Nieuwsbrief week 40. Donderdag 5 oktober. Activiteitenkalender. 16 en 17 oktober Screening groep 2 en 7 GGD 17 en 19 oktober 10 minutengesprekken

Nieuwsbrief week 40. Donderdag 5 oktober. Activiteitenkalender. 16 en 17 oktober Screening groep 2 en 7 GGD 17 en 19 oktober 10 minutengesprekken Nieuwsbrief week 40 Donderdag 5 oktober 2017 Activiteitenkalender Donderdag 5 oktober Staking, de school is gesloten. 16 en 17 oktober Screening groep 2 en 7 GGD 17 en 19 oktober 10 minutengesprekken Vrijdag

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: Website:

Basisschool de Pas. Tel.: Website: Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2015-2016, nummer 65 Vrijdag 18 maart 2016 ALGEMEEN NIEUWS Vakantie- en vrije

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17

Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 1 Nieuwsbrief juni 2017 Nummer 10 Schooljaar 16-17 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 19 20 21 22 23 24 25 Infoavond groep 7 en 8 Schoolfotograaf. Spelletjesmiddag 13.00 u.- 14.30u.

Nadere informatie

Vakantie 2013. Vakantie 2014. Zomervakantie. Omgaan met elkaar. Vrijdag 19 juli vrij Maandag 22 juli start zomervakantie

Vakantie 2013. Vakantie 2014. Zomervakantie. Omgaan met elkaar. Vrijdag 19 juli vrij Maandag 22 juli start zomervakantie Hofbode 21-2 Juli 2013 Vakantie 2013 Herfstvakantie 21 oktober t/m 25 oktober Kerstvakantie 23 december t/m 3 januari Vakantie 2014 Voorjaarsvakantie 17 februari t/m 21 februari Pasen + meivakantie 18

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 Schooljaar 2015-2016 oktober 2015

Nieuwsbrief 3 Schooljaar 2015-2016 oktober 2015 Nieuwsbrief 3 Schooljaar 2015-2016 oktober 2015 Hoofdweg 2034 2158MC Buitenkaag 0252 544308 e.vansteen@st-willibrordusschool.nl www.st-willibrordusschool.nl In dit nummer Even voorstellen! Alle vakanties

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oktober 2015

Nieuwsbrief Oktober 2015 Inhoudsopgave Control-click om direct naar het onderwerp van uw keuze te gaan Inhoudsopgave... 1 Oudergesprekken... 1 Lustrumfeest... 2 Kinderboekenweek - Voorleeswedstrijd... 2 Vanuit de OAC, HULP gevraagd...

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van augustus 2018. In deze eerste nieuwsbrief van het schooljaar brengen we u op de hoogte van de lopende activiteiten van dit jaar. Informatieavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7 Nieuwsbrief Donderdag 12 februari 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 7 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Liefde is alles! Februari is een maand waarin we extra

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Afscheid Sil Brasz. Welkom op school. Felicitatie. 23 t/m 27 okt. Herfstvakantie

Nieuwsbrief. Agenda. Afscheid Sil Brasz. Welkom op school. Felicitatie. 23 t/m 27 okt. Herfstvakantie Nieuwsbrief Nr 4 20-10-2017 Afscheid Sil Brasz Op dinsdag 17 oktober hebben we afscheid genomen van Meester Sil. De leerlingen hebben Meester Sil toegezongen met een afscheidslied, tussen de middag aten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener Groep 1 & 2 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener 20 e jaargang, nr. 1 26-10-2012 Juf Tony is terug van weggeweest! Afgelopen maandag was ik weer voor het eerst echt in de klas. Helemaal alleen met de

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl ALGEMEEN NIEUWS Vakantie- en vrije dagenrooster schooljaar 2015/2016 Studiedag woensdag

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: Website: AANMELDEN NIEUWE KLEUTERS SCHOOLJAAR 2016/2017

Basisschool de Pas. Tel.: Website:   AANMELDEN NIEUWE KLEUTERS SCHOOLJAAR 2016/2017 ALGEMEEN NIEUWS Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2015-2016, nummer 57 Vrijdag 8 januari 2016 Vakantie- en vrije

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag 02 juli 2015 Jaargang 7- nummer 28 kalender Donderdag 2 juli Rapportage groepen 3 t/m 7 Vrijdag 3 juli Waterspektakel groepen 1 t/m 5 Vrijdag.Waterdag Morgen, vrijdag 3 juli, worden er voor de kinderen

Nadere informatie

Naar de basisschool. Naar de peutergroep..

Naar de basisschool. Naar de peutergroep.. Naar de basisschool. Annika is in sept 4 jaar geworden en zit nu in groep C bij Juf Ingrid en Juf Heidy Ze heeft voor ons een prachtige tekening gemaakt die op de voorkant van de peuterkrant een speciaal

Nadere informatie

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Belangrijke data: 7

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 7 oktober 2014 nr. 3 -------------------------------------------------------

NIEUWSBRIEF. 7 oktober 2014 nr. 3 ------------------------------------------------------- IN DEZE NIEUWSBRIEF: NIEUWSBRIEF 7 oktober 2014 nr. 3 ------------------------------------------------------- Lustrumfeest: De Boomgaard.De Boomgaard. Bewegingsonderwijs Klasbord-app en privacy Betaling

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 21 september Interessante informatie: 26 sept. Algemene informatieavond. Verkeersveiligheid

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 21 september Interessante informatie: 26 sept. Algemene informatieavond. Verkeersveiligheid Basisschool Het Molenven Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl @molenven.nl 21 september 2017 2017-2018 Interessante informatie: 26 sept. Algemene informatieavond 4 okt. Start Kinder - boekenweek

Nadere informatie

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief December 2014 Babynieuws Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein Kerstkaarten Twenteranddictee Kerstfeest 18

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schooljaar

Nieuwsbrief Schooljaar Nieuwsbrief Schooljaar 2016-2017 16 september 2016 Belangrijke data: 29 september : Ouderavond 10 oktober : Start Kinderboekenweek 14 0ktober: Studiedag, kinderen vrij. 17 t/m 21 oktober: Herfstvakantie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

Fusie: Op dit moment zijn er nog geen verdere mededelingen te doen, betreffende de voorgenomen fusie.

Fusie: Op dit moment zijn er nog geen verdere mededelingen te doen, betreffende de voorgenomen fusie. TWISTVLIEDSCHOOL School voor Katholiek Primair Onderwijs Kwikstaart 44 46 Postbus 381 3640 AJ Mijdrecht Tel. 0297 256654 E mail: twistvliedschool@hetnet.nl TWIST INFO 31 e jaargang no 10 juli 2015 Fusie:

Nadere informatie

28 september 2017 Schoolstraat XV - Donkerbroek. 30 september Onzichtbaar Donkerbroek in school 5 oktober Landelijke staking onderwijs

28 september 2017 Schoolstraat XV - Donkerbroek. 30 september Onzichtbaar Donkerbroek in school 5 oktober Landelijke staking onderwijs 4 28 september 2017 Schoolstraat 15 8435 XV - Donkerbroek 30 september Onzichtbaar Donkerbroek in school 5 oktober Landelijke staking onderwijs Staking Landelijk worden er stakingsacties in het basisonderwijs

Nadere informatie

BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl. SEPTEMBER 2015 Nummer 313

BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl. SEPTEMBER 2015 Nummer 313 BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl SEPTEMBER 2015 Nummer 313 MAANDOVERZICHT 31 Ma 1 Di 2 Wo 3 Do 4 Vrij 5 Za 6 Zo 7 Ma Controle

Nadere informatie

WiekenWeetjes. WiekenWeetjes. Mededelingenblad voor ouder(s)/verzorger(s) Jaargang 12 nummer 4 2 oktober 2015

WiekenWeetjes. WiekenWeetjes. Mededelingenblad voor ouder(s)/verzorger(s) Jaargang 12 nummer 4 2 oktober 2015 WiekenWeetjes Mededelingenblad voor ouder(s)/verzorger(s) Jaargang 12 nummer 4 2 oktober 2015 Algemeen Belangrijke data: 1 7/10 start kinderboekenweek 2 14/10 Kijkavond en schoolfoto verkoop 18.30 uur

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 Locatie Middengebied, Nummer 1, Jaargang 4 De Plevier, jouw stap naar persoonlijke ontwikkeling. De persoonlijke ontwikkeling van iedereen staat bij ons centraal. Om persoonlijke

Nadere informatie

J.H. Donnerschool Locatie Hilversum

J.H. Donnerschool Locatie Hilversum J.H. Donnerschool Locatie Hilversum Week 40 Vrijdag 5 oktober 2018 Nieuwsbrief Beste ouders en/of verzorgers, Hierbij ontvangt u weer een nieuwe nieuwsbrief. Mocht u hierover vragen of opmerkingen hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4, vrijdag 7 oktober 2016

Nieuwsbrief 4, vrijdag 7 oktober 2016 Nieuwsbrief 4, vrijdag 7 oktober 2016 Agenda 5 oktober start kinderboeken week 6 oktober oud papier container 15 tot 23 oktober herfstvakantie 24 oktober luizencontrole 14 november 10-minuten gesprekken

Nadere informatie

Geachte ouders, Bijbelverhalen

Geachte ouders, Bijbelverhalen Nieuwsbrief 3 19 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * PCBO Academy * Open avond Op 4 oktober is s avonds onze open avond in het kader van de week van het christelijk onderwijs. We hopen natuurlijk

Nadere informatie

Datum: donderdag 15 oktober 2015

Datum: donderdag 15 oktober 2015 Datum: donderdag 15 oktober 2015 Populierenblaadje Algemeen: Oudergesprekken: als het goed is, hebt u een mailtje ontvangen met daarop het rooster van de oudergesprekken. (klik hier) Het rooster hangt

Nadere informatie

Informatiebrief 1 groep 7 16 augustus 2012

Informatiebrief 1 groep 7 16 augustus 2012 Informatiebrief 1 groep 7 16 augustus 2012 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar 2012/2013. In de nieuwsbrieven van dit jaar wil ik u op de hoogte houden van allerlei zaken in groep

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 4 schooljaar oktober

Nieuwsbrief nummer 4 schooljaar oktober Nieuwsbrief nummer 4 schooljaar 2016-2017 14 oktober Beste ouders, Hierbij ontvangt u de vierde Nieuwsbrief (het lijkt wel een schoolkrant met zoveel nieuws) van dit schooljaar. De volgende brief kunt

Nadere informatie

Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Jaargang 25.03

Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Jaargang 25.03 Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Jaargang 25.03 02 okt. Versieren school thema herfst werkgroep ouders 05 okt. Dag van de leraar 05 okt. Informatieavond 1 e Communie. Aanvang 19.30 uur 07 t/m 18 okt. Kinderboekenweek.

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

Hartelijke groet, Wouter Leerink

Hartelijke groet, Wouter Leerink De Boskriek Oudelaan 21-02 6605 SG Wijchen 024-6452829 info@boskriek.nl 2 oktober 2015 jaargang 24 nr 3 Dag allemaal, 5 oktober 2015 C&sco ouderwerkgroep 6 oktober 2015 Dag van de Leraar Opening Kinderboekenweek

Nadere informatie

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen

Jaargang 2013-2014, nr. 2 September & oktober 2013 Start project S Groene Voetstappen de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2013-2014, nr. 2 September

Nadere informatie

CBS De Mandebrink. Belangrijke data Start Tjong talent. Mandekrant schooljaar Datum:

CBS De Mandebrink. Belangrijke data Start Tjong talent. Mandekrant schooljaar Datum: Mandekrant schooljaar 2016-2017 Datum: 29-09-2016 CBS De Mandebrink Steegde 29, 8426 BZ Appelscha www.cbsdemandebrink.nl T: 0516 43 23 55 directeur: Vera te Winkel De afgelopen dagen is de herfst steeds

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu Voorwoord De bladeren beginnen te vallen en we nemen

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: Website:

Basisschool de Pas. Tel.: Website: Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2016-2017, juli Begin zomervakantie De zomervakantie begint voor de groepen

Nadere informatie

Uit de school geklapt! September 2015

Uit de school geklapt! September 2015 Uit de school geklapt! September 2015 willen vormen. Er is een finale voor de groepswinnaars uit de groepen 4a, 5a en 4/5b en voor de groepswinnaars uit de groepen 6a, 7a, 6/7b en 8. De winnaars van de

Nadere informatie

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 4 Datum: 9-10-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben op de Waterkant een intensieve, soms ook wat emotionele week achter de rug. In deze Info kunnen jullie lezen over

Nadere informatie

Touwladder nieuws. Van de directie. 28 augustus 2015

Touwladder nieuws. Van de directie. 28 augustus 2015 Openbare Basisschool voor Daltononderwijs de Touwladder Schoolstraat 27 7642 AS Wierden Postbus 266 7640 AG Wierden Telefoon 0546-572675 E-mail: info@detouwladder.nl Website: www.detouwladder.nl Van de

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: Website:

Basisschool de Pas. Tel.: Website: ALGEMEEN NIEUWS Vakantie- en vrije dagenrooster schooljaar 2015/2016 Herfstvakantie 26 t/m 30 oktober Kerstvakantie 21 december t/m 1 januari 2016 Carnavalsvakantie 8 t/m 12 februari Studiedag woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 28 augustus 2014

Nieuwsbrief 1 28 augustus 2014 Nieuwsbrief 1 28 augustus 2014 Van de directie Schooljaar 2014 2015 Maandag 25 augustus zijn alle 391 leerlingen op de Vonder weer begonnen. Wij willen alle leerlingen, leerkrachten en overig personeel,

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Afgelopen maandag hebben we inspectiebezoek

Nadere informatie

Infobrief nummer 15, 2012-2013

Infobrief nummer 15, 2012-2013 Infobrief nummer 15, 2012-2013 AGENDA Ma. 01-04-2013 2 e paasdag, alle Leerlingen vrij Ma. 08-04-2013 Juf Christine ADV, invaller in groep 7/8 Groep 7/8 bankbattle Schoolfotograaf Di. 02-04-2013 Potje

Nadere informatie

Jaargang 2017/ nr september 2017

Jaargang 2017/ nr september 2017 NIEUWSBRIEF Jaargang 2017/2018 - nr. 6-26 september 2017 Kind op maandag Kijk dan naar me! Genesis 29: 21-35 en Genesis 30: 1-24 Na de bruiloft blijkt dat Lea de plaats van haar jongste zus heeft ingenomen.

Nadere informatie

Even bijpraten.. Beste ouders/ verzorgers,

Even bijpraten.. Beste ouders/ verzorgers, Even bijpraten.. Beste ouders/ verzorgers, Datum: 04-10-2018 Jaargang: 27 Aflevering: 3 Redactie: f.verdiesen@kpoa.nl Agenda 3 t/m 12 okt. Kinderboekenweek 3 en 5 okt. Schoolfotograaf 15 okt. Mad Science

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016 Kalender 02-02: Facultatieve oudergesprekken Open middag 08-02: Mr vergadering Koffiemiddag 14.15 15.00u

Nadere informatie