Maandag 10 oktober. Belangrijke mededelingen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Maandag 10 oktober. Belangrijke mededelingen"

Transcriptie

1 Week 3: 10/10 16/10 Soep van de week: Kip Bier van de week: Rodenbach van t vat Looza van de maand: Ace - multivruchten Belangrijke mededelingen Het ISP sluit op 12 oktober. Belangrijk dat dit ingevuld is voor deze datum! Bij problemen, mailen naar Steven Meeus! Voor de liefhebbers van bruine bieren is er vanaf nu ook Maredsous 8 in de Baarr te vinden! Rodenbach van t vat in de Gnorgl! Nu heel de maand oktober aan slechts 1,5! LBK-wear bestellen via de site voor 30/10! Er zijn T-shirts, pullen, polo s en marcellekes. Maandag 10 oktober 12u30-13u30 Cultuur zit in de Baarr voor inschrijvingen voor de danslessen videodance! Info over de lessen vind je achteraan. 16u00-18u00 Je kan in de baarr nog een voorlaatste keer terecht voor lidkaarten en foto s! 17u30 Rugbytraining Afspraak aan De Nayer! 18u00 Vandaag is het geen onderwijsvergadering! 20u00 Woudloperstraining Dé voorbereiding om in conditie te geraken voor de 24-urenloop is ook deze week van de partij. Nodig zoveel mogelijk mensen uit om mee toertjes te lopen op de Finse piste. Afspraak aan de sportingang van gebouw de Nayer (dus naast het voetbalveld van het sportkot!). 20u00 AV U wordt stipt verwacht in LAND 00.42! 22u00 Vanavond is het de beurt aan onderwijs om hun tapperskunsten aan het grote publiek te showen. Zin in blondschuimend gerstennat en een avondje feest? Dan wordt u zoals gewoonlijk vanaf 22u verwacht in de Gnorgl!

2 Dinsdag 11 oktober Woensdag 12 oktober 12u00-14u00 12u30-13u30 12u45 20u00 22u00 Onthaal zit in de baarr met kaarten voor de kaas- en wijnavond, deze kosten 6 per stuk. Cultuur zit in de Baarr voor inschrijvingen voor de danslessen videodance! Info over de lessen vind je achteraan. Iedereen die meegaat naar Clovis Matton wordt nu verwacht aan de kerk van Heverlee! IAAS neemt de baarr over Velen onder jullie hebben wel al eens van IAAS gehoord, maar verder dan onze beroemde ontbijtactie komt het helaas meestal niet. Dus als je eens iets meer wil weten over deze internationaal gerichte werkgroep van LBK ben je van harte welkom in onze baarr! In de aanbieding: Desperados aan een zeer studentikoze prijs en heerlijke versnaperingen (op kosten van IAAS!) en dit op de deuntjes van zomerse salsamuziek. Bovendien zorgen we ook voor typisch mexicaans entertainment: een pinata, dus geen reden om niet te komen! Al degenen die niet mee naar Clovis Matton zijn of al degenen die hierna nog wel zin hebben in een pint mogen in de Gnorgl de rustige avond komen omvormen tot een waar feest! Ook vanavond zal er zoals in heel de maand oktober Rodenbach van t vat aan 1.5 euro te verkrijgen zijn! 12u30-13u30 15u00-17u00 16u45-19u00 20u00 19u30 20u30 Cultuur zit in de Baarr voor inschrijvingen voor de danslessen videodance! Info over de lessen vind je achteraan. Je kan in de baarr nog een laatste keer terecht voor lidkaarten en foto s! Cudi 1 e en 2 e bac worden in de gezellige cudikelder verwacht voor cursussen, labojassen, bierpotten,... Je hebt enkel cursussen als er op de cudi-site bij jouw cursussen een groen lichtje staat! Woudloperstraining Dé voorbereiding om in conditie te geraken voor de 24-urenloop is ook deze week van de partij. Nodig zoveel mogelijk mensen uit om mee toertjes te lopen op de Finse piste. Afspraak aan de sportingang van gebouw de Nayer (dus naast het voetbalveld van het sportkot!). Alle peters en meters worden aan de kerk van Heverlee verwacht! Wees aub op tijd! Alle eerstejaars die om een peter of meter hebben gevraagd worden nu ook aan de kerk van Heverlee verwacht! Wees aub op tijd! Meer info staat achteraan in de humus!

3 22u00 Peter- en meteravond Nadat alle 1 e bac ers door hun peter of meter wegwijs gemaakt zijn in het bio-ingenieur zijn, alle practicaverslagen zijn uitgewisseld en de nodige tips n trick over Silvy s examens uit de doeken zijn gedaan, kan iedereen afzakken naar de Gnorgl voor een feestje! Onthaal zal klaar staan achter de toog om iedereen van het nodige bier te voorzien. Wie het liever iets zoeter heeft, vanavond is er Gin-Gini in promotie om het feestje op gang te brengen! En denk eraan schachtjes: streaking is not a crime! 18u30 Kaas- en wijnavond Op deze gezellige avond kunnen alle kulakkers die nieuw zijn aan onze faculteit hun medejaargenoten beter leren kennen. Onthaal zorgt voor voldoende kaas en brood om onze buikjes te vullen en natuurlijk ook wijn om de tongen los te maken. Iedereen van 3 e bac en de kulak is vanavond welkom! 22u00 Rustige avond Wie al dat gefeest van de voorbije week even beu is kan vanavond in de Gnorgl terecht voor een rustig avondje aan de toog. Mocht de lekkere Rodenbach na een tijdje dan toch de voetjes aan t dansen brengen, dan gooien we toch gewoon de boxen open?! Donderdag 13 oktober Vrijdag 14 oktober 12u30-13u30 15u00-17u30 17u00-19u00 Cultuur zit in de Baarr voor inschrijvingen voor de danslessen videodance! Info over de lessen vind je achteraan. Markttest bierproeven Kom langs in het degustatielokaal (LI ) voor de laatste markttest van dit semester met op het menu: PILSBIEREN. Meer info achteraan in deze humus. Cudi 3 e bac en masters worden in de gezellige cudi-kelder verwacht voor cursussen, labojassen, bierpotten,... Je hebt enkel cursussen als er op de cudi-site bij jouw cursussen een groen lichtje staat! 12u30-13u30 Cultuur zit in de Baarr voor inschrijvingen voor de danslessen videodance! Info over de lessen vind je achteraan.

4 Maandag 17 okt Dinsdag 18 okt Donderdag 20 okt Zondag 23 okt Week okt Maandag 31 okt Woensdag 9 nov Om al naar uit te kijken Speeddating in de baarr om 21u00 Cudi voor iedereen die nog cursussen tekort komt tussen 17u00 en 19u00 Opnames De Pappenheimers Voorlezen doopopdrachten Uitvoeren doopopdrachten Doop! DoopTD met schachtenverkoop Beste patatjes! (groentjes, schachten, eerstejaars) Peter- en meteravond Woensdag 12 oktober is het peter en meter avond! Dit is niet alleen een bijzonder amusante maar ook zéér nuttige belevenis! We nodigen jullie om uur uit aan de kerk in Heverlee (bij de gnorgl), vanaf daaruit worden jullie in groepjes verdeeld en krijgen jullie een café en jullie peetouders toegewezen. Het is de bedoeling dat je zelf op zoek gaat naar het desbetreffende café, waar jullie knappe, enthousiaste, ervaren meter en/of peter voor een warm welkom zullen zorgen! Vergezeld van een smakelijk potje gerstenat kan je dan eender wat aan jullie peetouders vragen. Hoe ziet het examen calculus & analyse eruit? Welke stukken moet ik het beste kennen? Wat zijn de beste café s? Wat is je favoriete standje? nieuwe beschermengel laten zien dat je ook wat meer kan als alleen babbelen ;) Daar staat er ook een drankje op jullie te wachten Veel groetjes en liefde, Jullie onthaalteam. Woordjes van cultuur Danslessen videodance Kom mee dansen met cultuur! De dans dit semester is videodance, een combinatie van allerlei trendy stijlen zoals o.a. hiphop en streetdance. Leer de nieuwste, funky moves aan om ze later op het eerstvolgende feestje te showen! En voor een spotprijs doe je wekelijks nog eens een uurtje aan sport Niets dan voordelen, dus inschrijven maar! Wanneer: vanaf 26 oktober t.e.m. 14 december elke woensdagavond van 21u-22u Waar: danszaal (mét spiegels) campus KHLeuven Hertogstraat Heverlee Prijs: 15 voor LBK-leden, 17 voor niet-leden, dus je vriend(innet)jes uit andere kringen zijn ook welkom! Wanneer de gespreksstof opgeraakt of je bent aan wat actie toe, kunnen jullie gezamenlijk afdruipen naar de gnorgl en hier aan je

5 Speeddating Kom mee speeddaten in de baarr op maandag 17 oktober om 21u! Een leuke manier om iemand te leren kennen of misschien wel meer Gedurende een paar minuten kan je met je switchende partner een praatje slaan om zoveel mogelijk over elkaar te weten te komen. Is er een klik, dan kunnen telefoonnummers altijd uitgewisseld worden. Je moet alvast geen schrik hebben dat het gênant wordt als je niets te zeggen hebt, cultuur voorziet leuke vraagjes in case of emergency! Schrijf je naam op het speeddatingpapier in de baarr deze week, of mail naar Zo hebben we een idee over het aantal mannen en vrouwen die willen meedoen en zoeken we extra mannen of vrouwen als we er tekort komen. Een gat in je cultuur als je niet meedoet, dus tot dan! Met LBK naar de opnames van De Pappenheimers! Op donderdag 20 oktober kan je met cultuur LBK een opname bijwonen van De Pappenheimers! De opnames zelf zijn volledig gratis en de plaatsen zijn beperkt. Stuur dus als de bliksem een mailtje naar om je in te schrijven voor deze leuke ervaring. Enkel de eersten die mailen zullen meekunnen! We worden om 20u in de studio te Vilvoorde verwacht en zullen samen de trein nemen vanuit Leuven (rond 18u30). Aangezien we in groep reizen, zal het treinbiljet aan een gunstig tarief zijn. Geen reden dus om niet mee te gaan Hou zeker de volgende humus in het oog voor concrete informatie over het vertrek en aankomstuur. Tot mails! Bier van de week Brouwen RODENBACH doorloopt twee gistingfasen vooraleer het zijn zachtzure smaak verkrijgt. De eerste gistingsfase is uniek, omdat hoge gisten er samenleven met melkzuurflora: de zogenaamd gemengde gisting. Maar pas na het rijpen in de eikenhouten vaten verkrijgt RODENBACH het fruitige boeket dat geen enkel bier benadert. Rijpen De eikenhouten vaten zijn cruciaal in het proces. De kuiper van de brouwerij vervaardigt elk vat nog precies zoals in Enkel het mooiste hout zonder knoest of kwast komt ervoor in aanmerking. Er komt geen spijker of schroef aan te pas. Om de kuip waterdicht (of beter: bierdicht) te maken, stopt de kuiper riet tussen de duigen. Enkel de vastgeklonken ijzeren vatringen houden het vat bij elkaar. Het bier wordt tot het type Oud bruin gerekend. Bierkenner Michael Jackson noemde Rodenbach ooit (volkomen terecht!!) het meest verfrissende bier ter wereld. Rodenbach bevat 5,2% alcohol. Het bestaat uit 1/4 deel oud bier dat 2 jaar op eik gerijpt heeft en 3/4 deel jong bier. Het bier heeft verder een intens, fruitig en karamelachtig aroma en een intense zoet-zure, fruitige, volmondige smaak. Het werkt verfrissend en dorstlessend. Natuurlijk moet u dit tekstje en mij zeker niet geloven, daarom nodigen wij dan ook iedereen uit om te komen proeven van dit lekkere bier in de Baarr! En om ervoor te zorgen dat jullie dadelijk verkocht gaan zijn, is er zelfs Rodenbach van 't VAT! Als dat geen service is!

6 Een woordje van Sport Woudloperstraining Dé voorbereiding om in conditie te geraken voor de 24-urenloop is ook deze week van de partij. Nodig zoveel mogelijk mensen uit om mee toertjes te lopen op de Finse piste. In tegenstelling tot vorige week zal de training nu doorgaan om 20 uur aan de sportingang van gebouw de Nayer (dus naast het voetbalveld van het sportkot!). Mensen die zich willen engageren voor het loopteam of willen weten wat dit precies inhoudt, mail naar IFB Zoals elk jaar organiseert LOKO sport de IFB (interfacultaire beker). Hier nemen we het op tegen andere faculteiten in verschillende sportdisciplines. LBK zal meedoen met volley voor mannen en vrouwen, basket voor mannen, minivoetbal voor mannen en veldvoetbal voor mannen. We zoeken voor beide voetbal disciplines nog verantwoordelijken! Voor meer info over wat dit inhoud, mail gerust naar: Een woordje van de chearleaderpreses Dit jaar gaat LBK weer volop voor een plaats in de top 3 op de 24uloop en dit kan natuurlijk niet zonder jullie hulp! Dus ben je enthousiast, gemotiveerd maar nét niet sportief genoeg om zelf mee te lopen: SLUIT JE AAN BIJ HET CHEERLEADERTEAM! We gaan zorgen dat het LBK-loopteam 24u lang aangemoedigd en geëntertaind wordt! We beginnen één van de volgende weken met het knutselen van spandoeken en 'pompons' en natuurlijk moeten we ook nog slogans verzinnen :) Heb je zin om mee te doen? Stuur dan een mailtje naar cultuur@landbouwkring.be!! GEEF ME EEN L... GEEF ME EEN B... GEEF ME EEN K... LBK!! Markttest bierproeven Donderdag 13 oktober is het alweer de laatste markttest van dit semester met 4 heerlijk verfrissende pilsbiertjes. Kom dus weer afgezakt tussen en naar het degustatielokaal (LI ) om ons jullie mening te geven. We hebben voor jullie de eerste resultaten al klaar van de witbieren en fruitbieren. Bij de witbieren haalde bier B het nipt van bier X. De geur van bier X stond jullie wel meer aan (het bier rook frisser en naar citrus) maar in de smaak kreeg bier B toch de overhand. Bij de fruitbieren was het verschil tussen de bieren nog kleiner. De eerste indruk de geur leek veelbelovend voor bier P, maar de tegenvallende smaak en nasmaak (te zoet en chemisch) zorgden er toch voor dat bier S won met een lichte voorsprong. Voilà, de eerste resultaten zijn bekend. Hopelijk hebben jullie ook deze week weer een paar minuutjes tijd om te komen proeven. Bedankt! Het bierlabo

7 Bezoek aan Limagrain-Clovis Matton Naar twee jaarlijkse gewoonte gaan we ook dit jaar op bedrijfsbezoek naar limagrain-clovis matton te Tiegem. Dit op dinsdag 11 oktober, het vertrek staat gepland om kart voor 1 aan de kerk van heverlee en de prijs van dit bezoek is 9 euro. Clovis-Matton is een zaadveredelingsbedrijf dat zaden voor granen maakt van een hoge kwaliteit. Het namiddag programma ziet er als volgt uit. 15u Aankomst op het veredelingsbedrijf Limagrain- Clovis Matton, Neerkouter,1 te Tiegem Koffie Technische speeches 16u Bezoek aan proefvelden maïs, grassen, groenbedekkers, suikerbieten 17u Bezoek aan productiebedrijf te Kerkhove 18.u15 Maaltijd 19u30 Cantus Normaal gezien zou de bus ons terug in heverlee moeten afzetten om 3u. Een woordje over de B.Ir.-dag Op 19 november 2011 vindt onze derde Dag van de Leuvense Bio- Ingenieur, oftewel B.Ir.-Dag, plaats! Deze dag heeft als voornaamste doel iedereen die op één of andere manier met onze faculteit verbonden is, met name alumni, professoren, emeriti, assistenten, studenten, personeel van de faculteit en hun gezinnen samen te brengen en (opnieuw) met elkaar te laten kennismaken. We willen dit doen door een programma aan te bieden met voor elk wat wils, van de slimst bio-ingenieur tot wetenschap aan de toog. In de bar en tijdens receptie en diner wordt volop ruimte gecreëerd voor een gezellige babbel. Wat best interessant lijkt voor studenten is dat er in de namiddag een csi/cluedo spel en een slimste bio-ingenieur is. Daarna is er een gratis receptie en een grote BBQ (deze is wel betalend) en aansluitend is er een gratis cantus. Het is mogelijk om alleen vanaf de de receptie aan te sluiten, of vroeger weg te gaan. We zouden graag hebben dat hier voldoende presidiumleden en andere studenten aanwezig zijn. Meer info op: zodat: Oproep van onderwijs! Hier nogmaals de oproep om massaal de online onderwijsevaluatie in te vullen! Jullie mening is absoluut van belang dus het zou super zijn als jullie even tijd zouden maken om je stem te laten horen! Deze evaluaties hebben tot doel om de mate waarin binnen een bepaalde context kwaliteitsvol onderwijs wordt geboden, aantoonbaar te maken het één element kan vormen in een set van gegevens die beslissingen met betrekking tot het personeelsbeleid en

8 waarin onderwijs een rol moet spelen, kunnen onderbouwen; enerzijds goede praktijk bekend, erkend en beloond kan worden, en anderzijds mogelijke knelpunten geremedieerd kunnen worden. INVULLEN DIE HANDEL! link: e/index.html Dag Boerekotters, Bloedserieus Naast al het feesten moeten er dit jaar ook andere dingen gebeuren. We hebben het hier niet over studeren, maar wel over onze levensbelangrijke taak als gezonde student om bloed, plasma en/of bloedplaatjes te geven! Je kan hiervoor alle werkdagen terecht in het Bloedtransfusiecentrum te Gasthuisberg. Zie voor meer informatie zoals openingsuren en een wegbeschrijving. Leuk extraa'tje: momenteel loopt er een actie waarbij donoren gratis naar BOBBEJAANLAND kunnen gaan (indien vergezeld door een betalende persoon) in de periode 22/10-06/11 (Halloween Holidays). Voor de studenten die hun agenda goed beheren: noteer alvast dat de Bloedserieusweek doorgaat van 14 t.e.m. 17 november! Iedere avond voorziet Bloedserieus Leuven een leuke activiteit: een Bloody Quiz, filmavond, Comedy Night en pannenkoekenbak, uiteraard gratis voor bloedgevers. Indien er nog enthousiastelingen zijn die willen helpen met de voorbereidingen van al dit leuks: wees welkom op onze startvergadering, woensdag 12 oktober om 21u in het Maria Theresia College, Sint-Michielsstraat 6, lokaal MTC Met vragen of opmerkingen kan je ons steeds bereiken op Bloederige groetjes, Het Bloedserieusteam Graduating Engineer AB-InBev Een woordje van BR Do you want to find out more about AB-InBev and its company culture? Are you interested in networking with AB-InBev trainees and managers in an informal setting? Do you want to know what a career at AB-InBev is really like? Then why not come along to our Graduating Engineer Event on 24 October in our brewery in Leuven. The event will take place from 19h15. You will get the chance to meet and speak to previous graduates, trainees and senior managers and discover more about the unique opportunities available at AB-InBev. An exclusive brewery visit will be on the agenda as well, specifically tailored for bio engineers. To

9 realise our ambition of being the Best Beer Company in a Better World, we need to have the very best people working for us. You could be one of our future leaders, so come along and find out more about how AB-InBev can fit in with your career ambitions. To register for this event please fill in the form with the following information: Name Degree you are studying Shoe size (It is obligated to wear safety shoes in our breweries) Places are limited so early registration is advised. Registration is possible until 17 October 16h00 Voor meer informatie over de carrièremogelijkheden bij AB-InBev, ga naar LBK dankt Gratis infoblad v.u. Marie Loveniers voor vzw Landbouwkring, Waversebaan 12, 3001 Heverlee

10 Oktober 2011 Ma Di Woe Do Vrij Zat Zon u:00 AV Onderwijs tapt Clovis Matton Baarravond IAAS Peter en meter-avond Kaas en wijn-avond Speeddate Shotjesavond Bedrijfsbezoek AB- Inbev Bezoek De Pappenheimers Voorlezen doopopdrachten Overwinningsfeestje! Doop & Doopcantus Chouffe & bitterballen

Maandag 17 oktober. Belangrijke mededelingen. LBK-wear bestellen via de site voor 30/10! Er. bestelling gaat pas door als er betaald is!

Maandag 17 oktober. Belangrijke mededelingen. LBK-wear bestellen via de site voor 30/10! Er. bestelling gaat pas door als er betaald is! Week 4: 17/10 23/10 Soep van de week: Groentesoep Bier van de week: Palm Royale Looza van de maand: Ace - multivruchten Belangrijke mededelingen Cola Zero staat sinds kort op het menu van de Baarr! LBK-wear

Nadere informatie

Maandag 3 oktober. Belangrijke mededelingen. Soep van de week: Prei Bier van de week: Palm Looza van de maand: Ace - multivruchten

Maandag 3 oktober. Belangrijke mededelingen. Soep van de week: Prei Bier van de week: Palm Looza van de maand: Ace - multivruchten Week 2: 3/10 9/10 Soep van de week: Prei Bier van de week: Palm Looza van de maand: Ace - multivruchten Belangrijke mededelingen Het ISP sluit op 12 oktober. Belangrijk dat dit ingevuld is voor deze datum!

Nadere informatie

Humus 3. Maandag. Peter-meteravond. Winetasting. Dinsdag. Donderdag. Chouffe en Bitterballen

Humus 3. Maandag. Peter-meteravond. Winetasting. Dinsdag. Donderdag. Chouffe en Bitterballen Humus 3 Maandag Peter-meteravond Dinsdag Winetasting Donderdag Chouffe en Bitterballen Belangrijke mededelingen Openingsuren cursusdienst week 3: Hallo iedereen! De openingsuren van de cudi voor de 3e

Nadere informatie

Maandag 30 september. Belangrijke mededelingen

Maandag 30 september. Belangrijke mededelingen Baarr Bier van de week: WESTMALLE ( 1,40) Soep van de week: Pompoen ( 0,70) Looza van de week: ACE ( 0,80) Broodje van de week: Zuiders Broodje ( 2,60); Stokbrood met gandaham, pesto, mozzarella & tomaat

Nadere informatie

Humus 13. Plogging en beachvolley. Maandag. Baarr aftap. Dinsdag. Donderdag. Gnorgl aftap

Humus 13. Plogging en beachvolley. Maandag. Baarr aftap. Dinsdag. Donderdag. Gnorgl aftap Humus 13 Maandag Dinsdag Donderdag Plogging en beachvolley Baarr aftap Gnorgl aftap Woordje van de preses Adieu, adieu, kind friend, adieu adieu, I can no longer stay with you, stay with you.. Met spijt

Nadere informatie

Humus 13. Dinsdag. Aftap Baarr. Kerstviering + Kerstmarkt. Woensdag. Donderdag. Aftap Gnorgl

Humus 13. Dinsdag. Aftap Baarr. Kerstviering + Kerstmarkt. Woensdag. Donderdag. Aftap Gnorgl Humus 13 Dinsdag Aftap Baarr Woensdag Kerstviering + Kerstmarkt Donderdag Aftap Gnorgl Belangrijke mededelingen Indienen CV [enkel 2de master]: sinds vorige week maandag staat het online platform voor

Nadere informatie

Maandag 7 oktober. Belangrijke mededelingen

Maandag 7 oktober. Belangrijke mededelingen Baarr Bier van de week: PANNEPOT ( 1,40) Soep van de week: Tomaat suprême ( 0,70) Looza van de maand: ACE ( 0,80) Broodje van de week: Breezze ( 2,60) Brie, spek & honing Openingsuren: 10u 24u Broodjes

Nadere informatie

Maandag 27 februari. Belangrijke mededelingen. Dinsdag 28 februari

Maandag 27 februari. Belangrijke mededelingen. Dinsdag 28 februari Week 23: 27/2 04/3 Soep van de week: Goulash Bier van de week: Westmalle tripel en dubbel Looza van de maand: Passievrucht Belangrijke mededelingen Er is terug Rodenbach van t vat in de G en dit maar voor

Nadere informatie

Maandag 20 mei. Belangrijke mededelingen. Dinsdag 21 mei. Zondag 19 mei

Maandag 20 mei. Belangrijke mededelingen. Dinsdag 21 mei. Zondag 19 mei Baarr: De Baarr is de hele week gesloten! Gnorgl: Promo van de week: Grimbergen 1,5 euro Cocktail van de maand: Twisting Chiara Iedere dag 22u 23u: Jolig uurtje! Pintjes aan 1! Belangrijke mededelingen

Nadere informatie

Humus 1. Maandag. Onthaalfeestje. Dinsdag. Donderdag. Openingscantus

Humus 1. Maandag. Onthaalfeestje. Dinsdag. Donderdag. Openingscantus Humus 1 Maandag Katerdag @G Dinsdag Onthaalfeestje Donderdag Openingscantus Belangrijke mededelingen Openingsuren cursusdienst: Hallo iedereen! Een nieuw academiejaar betekent natuurlijk ook nieuwe cursussen,

Nadere informatie

Maandag 14 oktober. Onder het motto Een smsje doet geen pijn, contacteer daarom voor al uw roddels de Floreatlijn! 0470/

Maandag 14 oktober. Onder het motto Een smsje doet geen pijn, contacteer daarom voor al uw roddels de Floreatlijn! 0470/ Baarr Bier van de week: Ename Tripel & Dubbel ( 1,40) Soep van de week: Kip ( 0,70) Looza van de maand: ACE ( 0,80) Broodje van de week: NEMO (Waldkornbroodje met gerookte zalm, zongedroogde tomaatjes

Nadere informatie

Maandag 10 december. Belangrijke mededelingen. Baarr:

Maandag 10 december. Belangrijke mededelingen. Baarr: Baarr: Bier van de week: Bush de Noël Soep van de week: Champignons Fair trade fruitsap van de maand: Worldshake Broodjes bestellen voor 10u30: bellen naar 016 321408 of sms en naar 0488 055461 Gnorgl:

Nadere informatie

Humus 6. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag. Doopcantus Halloween walk

Humus 6. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag. Doopcantus Halloween walk Humus 6 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Oktoberfestje @G Doopcantus Halloween walk LBK @Walibi Belangrijke mededelingen LANDGRAAF 19/11- Wil je je snowboard/skilatten al eens uittesten of kan je er

Nadere informatie

Maandag 12 oktober. Belangrijke mededelingen. 18u00-19u00. Landbouwinstituut

Maandag 12 oktober. Belangrijke mededelingen. 18u00-19u00. Landbouwinstituut Baarr Bier van de week: Brugge Tripel ( 1.50) Soep van de week: Champignon ( 0.70) Gnorgl Looza van de maand: Looza ACE original ( 0.80) Broodje van de week: Boereboulet (ciabatta met boulet, gesmolten

Nadere informatie

Maandag 23 september. Belangrijke mededelingen

Maandag 23 september. Belangrijke mededelingen Baarr Bier van de week: Gouden Carolus ( 1,40) Soep van de week: Asperge ( 0,70) Looza van de week: ACE Broodje van de week: NEN BART ( 2,60); Stokbrood met kip, ui, saus & groenten Openingsuren: 10u 24u

Nadere informatie

WG IW. Let op!! Je inschrijving is pas geldig van zodra we je overschrijving ontvangen hebben!!! Dit wordt bevestigd via mail!

WG IW. Let op!! Je inschrijving is pas geldig van zodra we je overschrijving ontvangen hebben!!! Dit wordt bevestigd via mail! WG IW PRAESIDIUMWEEKEND Het is bijna weer zover!!! Van vrijdag 4 november tot en met zondag 6 november gaan we weer op een onvergetelijk praesidiumweekend!! Iedereen die iets doet binnen het praesidium

Nadere informatie

Belangrijke mededelingen. Maandag 1 oktober. Baarr:

Belangrijke mededelingen. Maandag 1 oktober. Baarr: Belangrijke mededelingen Vanaf dit jaar zal de Baarr pas open zijn vanaf 10 uur! De Gnorgl is ook elke zondagavond open, dus kom zeker langs om de week goed te starten! Er liggen nog enkele Onthaalfloreats

Nadere informatie

Preseswoordje Ode aan Annie M.G. Schmidt

Preseswoordje Ode aan Annie M.G. Schmidt Baarr Bier van de week: Overschotjes 1.50 Soep van de week: Kip Tandoori 0.70 Broodje van de week: Mozarella-pesto 2.80 (Mozarella, Pesto, Sla, Zongedroogde tomaatjes) Openingsuren: 10.30u 24u Broodjes

Nadere informatie

Maandag 22 oktober. Belangrijke mededelingen. Baarr:

Maandag 22 oktober. Belangrijke mededelingen. Baarr: Baarr: Bier van de week: Cuvée des Trolls Soep van de week: Kip Looza van de maand: Appel Kers Openingsuren: 10u 24u Broodjes bestellen voor 10u30: bellen naar 016 321408 of sms en naar 0488 055461 Gnorgl:

Nadere informatie

Maandag 2 mei. Belangrijke mededelingen. 18u00-19u00. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210. 20u00

Maandag 2 mei. Belangrijke mededelingen. 18u00-19u00. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210. 20u00 Baarr Bier van de week: Florentine, Blonde Prente en Pittige Prente ( 1.50) Soep van de week: Kip ( 0.70) Gnorgl Looza van de maand: Looza ACE ( 0.80) Broodje van de week: Bicky Boulet (Boulet, 3 sauzen

Nadere informatie

Humus 2. Dinsdag. Jeneverfeestje. Donderdag. LBKampioenen TD

Humus 2. Dinsdag. Jeneverfeestje. Donderdag. LBKampioenen TD Humus 2 Dinsdag Jeneverfeestje Donderdag LBKampioenen TD Belangrijke mededelingen LBK-koor: Nu het academiejaar weer begonnen is betekent dat ook de start van een nieuw semester voor het LBK-koor! Heb

Nadere informatie

WINAGENDA. Optreden Préparee. Woensdag 5 december. Sintbar. En drink het Bierenbar 2012

WINAGENDA. Optreden Préparee. Woensdag 5 december. Sintbar. En drink het Bierenbar 2012 WINAGENDA Wekelijks blaadje van studentenkring Wina verspreid onder studenten wiskunde, fysica en informatica. En drink het leeeeeeeeeg @Zware Bierenbar 2012 Maandag 3 december Bezoek schouwburg Woensdag

Nadere informatie

Understanding and being understood begins with speaking Dutch

Understanding and being understood begins with speaking Dutch Understanding and being understood begins with speaking Dutch Begrijpen en begrepen worden begint met het spreken van de Nederlandse taal The Dutch language links us all Wat leest u in deze folder? 1.

Nadere informatie

Woordje van de preses: kleine mededeling. Belangrijke mededelingen

Woordje van de preses: kleine mededeling. Belangrijke mededelingen Baarr Bier van de week: Nonneke 1.50 Soep van de week: Nonneke 0.70 Broodje van de week: Kipblokjes 3.00 (Kipblokjes, pittige mayo, sla, ei, tomaat) Openingsuren: 10.30u 24u Broodjes bestellen voor 9u30:

Nadere informatie

Woordje van de preses. Belangrijke mededelingen

Woordje van de preses. Belangrijke mededelingen Baarr Bier van de week: Luvanium 1.50 Soep van de week: Asperge 0.70 Broodje van de week: Eiersla-spek 3.40 Openingsuren: 10.30u 24u Broodjes bestellen voor 9u30: Bel of sms naar 0488/ 05 54 61 Gnorgl

Nadere informatie

RECEPTEERKUNDE: PRODUCTZORG EN BEREIDING VAN GENEESMIDDELEN (DUTCH EDITION) FROM BOHN STAFLEU VAN LOGHUM

RECEPTEERKUNDE: PRODUCTZORG EN BEREIDING VAN GENEESMIDDELEN (DUTCH EDITION) FROM BOHN STAFLEU VAN LOGHUM Read Online and Download Ebook RECEPTEERKUNDE: PRODUCTZORG EN BEREIDING VAN GENEESMIDDELEN (DUTCH EDITION) FROM BOHN STAFLEU VAN LOGHUM DOWNLOAD EBOOK : RECEPTEERKUNDE: PRODUCTZORG EN BEREIDING VAN STAFLEU

Nadere informatie

Praesidium vergadering 9 17 december 2012

Praesidium vergadering 9 17 december 2012 Praesidium vergadering 9 17 december 2012 1. Verontschuldigden Sophie, Meynen, Bert, Jannes, Thomas, Maarten, Yasmine, Vermeyen, Jannes, Willem, Gert 2. Afwezigen Eva, Piens, Niels S., T Seyen, Bram 3.

Nadere informatie

BEAR. Do you need protection? A bear can help you, because it is big and stands for power. BEAVER

BEAR. Do you need protection? A bear can help you, because it is big and stands for power. BEAVER 1 Power animals Lees de tekst hieronder en beantwoord de vraag. Animal symbol guide Which power animal do you need for help? Discover it in this animal symbol guide. LION BEAR ROOSTER When you are weak,

Nadere informatie

WINAGENDA. Ultimate frisbee scienticafé Hotdog eetstand Cantus. Maandag 11 Mei. Dinsdag 12 Mei. Meirondjes. Woensdag 13 Mei.

WINAGENDA. Ultimate frisbee scienticafé Hotdog eetstand Cantus. Maandag 11 Mei. Dinsdag 12 Mei. Meirondjes. Woensdag 13 Mei. WINAGENDA Wekelijks blaadje van studentenkring Wina verspreid onder studenten wiskunde, fysica en informatica. Sander B. is duidelijk zeer blij met zijn knuffeleenhoorn Maandag 11 Mei Dinsdag 12 Mei Woensdag

Nadere informatie

Het liedje van Jessie J gaat over wat je kunt kopen. Lees het informatiebord van het winkelcentrum. Hoe heet dit winkelcentrum?

Het liedje van Jessie J gaat over wat je kunt kopen. Lees het informatiebord van het winkelcentrum. Hoe heet dit winkelcentrum? 1 Shopping mall Het liedje van Jessie J gaat over wat je kunt kopen. Lees het informatiebord van het winkelcentrum. Hoe heet dit winkelcentrum? The Tower - Shopping mall 1 Bookshop Blackwell s Waterstones

Nadere informatie

Maandag 21 maart. Belangrijke mededelingen. Dinsdag 22 maart. 18u00-19u00. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210. 20u00

Maandag 21 maart. Belangrijke mededelingen. Dinsdag 22 maart. 18u00-19u00. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210. 20u00 Baarr Bier van de week: Haspengouwse Tripel ( 1.50) Soep van de week: Asperge ( 0.70) Gnorgl Looza van de maand: Looza Passievrucht ( 0.80) Broodje van de week: Broodje dieet (Platte kaas met kruiden,

Nadere informatie

Vergaderen in het Engels

Vergaderen in het Engels Vergaderen in het Engels In dit artikel beschrijven we verschillende situaties die zich kunnen voordoen tijdens een business meeting. Na het doorlopen van deze zinnen zal je genoeg kennis hebben om je

Nadere informatie

Maandag 5 oktober. Belangrijke mededelingen. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210. 18u00-19u00

Maandag 5 oktober. Belangrijke mededelingen. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210. 18u00-19u00 Baarr Bier van de week: Kapittel Watou Blond en Prior ( 1.50) Soep van de week: Pompoen suprème ( 0.70) Looza van de maand: Looza ACE original ( 0.80) Broodje van de week: Nemo (Gerookte zalm, bieslook,

Nadere informatie

WINAGENDA. Maandag 17 november. Filmavond deluxe. Dinsdag 18 november. Scienticantus Het Groot Dictee der Leuvense Studenten. Woensdag 19 november

WINAGENDA. Maandag 17 november. Filmavond deluxe. Dinsdag 18 november. Scienticantus Het Groot Dictee der Leuvense Studenten. Woensdag 19 november WINAGENDA Wekelijks blaadje van studentenkring Wina verspreid onder studenten wiskunde, fysica en informatica. Onze senior kent duidelijk alle liedjes vanbuiten! Maandag 17 november Dinsdag 18 november

Nadere informatie

Animatieprogramma Zomer 8 t/m 14 augustus 2015 Zaterdag 8 augustus

Animatieprogramma Zomer 8 t/m 14 augustus 2015 Zaterdag 8 augustus 14.00-17.00 Welkoms middag Kom kennis maken met de Funbrigade in de Happy Fun Beach! Er is van alles te doen! Zaterdag 8 augustus 10.30-12.00 Beach tennis Heb je zin om even lekker actief te zijn? Doe

Nadere informatie

Humus 4. 3de plaats cantus. Maandag. DoopTD. Woensdag. Donderdag. Screaming

Humus 4. 3de plaats cantus. Maandag. DoopTD. Woensdag. Donderdag. Screaming Humus 4 Maandag Woensdag Donderdag 3de plaats cantus DoopTD Screaming cattle @G Belangrijke mededelingen Cursusdienst: openingsuren week 4: Hallo iedereen! De openingsuren van de cudi voor de 4e week vinden

Nadere informatie

Buurtkrantje Elegast - Den Dam. buurtwerking in de Damwijk

Buurtkrantje Elegast - Den Dam. buurtwerking in de Damwijk Buurtkrantje Elegast - Den Dam buurtwerking in de Damwijk Editie juli 2013 1 Inhoud Voorwoord 3 Vrijwilligers 4 Kamp 6 Spektakeldagen 7 Damcomité 8 Vooruitblik 9 Fotopagina 10 Programma spelnamiddag 12

Nadere informatie

Informatie tweede clubperiode 2013

Informatie tweede clubperiode 2013 Informatie tweede clubperiode 2013 De eerste clubperiode van 2013 gaat alweer aardig opschieten. Voor je ligt het nieuwe clubboekje van VTV Delft locatie Nootdorp voor de tweede periode van 2013! De clubperiode

Nadere informatie

Luister alsjeblieft naar een opname als je de vragen beantwoordt of speel de stukken zelf!

Luister alsjeblieft naar een opname als je de vragen beantwoordt of speel de stukken zelf! Martijn Hooning COLLEGE ANALYSE OPDRACHT 1 9 september 2009 Hierbij een paar vragen over twee stukken die we deze week en vorige week hebben besproken: Mondnacht van Schumann, en het eerste deel van het

Nadere informatie

Preseswoordje Boodschap van algemeen nut. Belangrijke mededelingen

Preseswoordje Boodschap van algemeen nut. Belangrijke mededelingen Baarr Bier van de week: Wieze Tripel 1.50 Soep van de week: Champignon 0.70 Broodje van de week: Pork BBQ 3.30 (Pulled pork, BBQ saus, sla, tomaat, ajuin) Openingsuren: 10.30u 24u Broodjes bestellen voor

Nadere informatie

Humus 1. Zondag. Maandag. Woensdag. Openingscantus

Humus 1. Zondag.  Maandag. Woensdag. Openingscantus Humus 1 Zondag Openingsavond @Baarr Maandag Openingsfeestje @OHL Woensdag Openingscantus Woordje van de preses Daar gaan we weer! Het nieuwe academiejaar is aangebroken en we vliegen er met volle goesting

Nadere informatie

Puzzle. Fais ft. Afrojack Niveau 3a Song 6 Lesson A Worksheet. a Lees de omschrijvingen. Zet de Engelse woorden in de puzzel.

Puzzle. Fais ft. Afrojack Niveau 3a Song 6 Lesson A Worksheet. a Lees de omschrijvingen. Zet de Engelse woorden in de puzzel. Puzzle a Lees de omschrijvingen. Zet de Engelse woorden in de puzzel. een beloning voor de winnaar iemand die piano speelt een uitvoering 4 wat je wil gaan doen; voornemens 5 niet dezelfde 6 deze heb je

Nadere informatie

Maandag 8 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach!

Maandag 8 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Beauty night Huifkartocht Maandag 8 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! maandag 17.00 uur! Kosten: 4,50

Nadere informatie

Hemelrijk. Nieuwsbrief Juli November 2017

Hemelrijk. Nieuwsbrief Juli November 2017 Hemelrijk Nieuwsbrief Juli November 2017 Beste leden en wijkbewoners, We informeren jullie graag over onze volgende activiteiten, maar eerst een stukje verloren gegane geschiedenis: In 1956 is men naar

Nadere informatie

Firewall van de Speedtouch 789wl volledig uitschakelen?

Firewall van de Speedtouch 789wl volledig uitschakelen? Firewall van de Speedtouch 789wl volledig uitschakelen? De firewall van de Speedtouch 789 (wl) kan niet volledig uitgeschakeld worden via de Web interface: De firewall blijft namelijk op stateful staan

Nadere informatie

De Wilg. Programmaboekje Activiteiten. Lokaal Dienstencentrum. De Wilg

De Wilg. Programmaboekje Activiteiten. Lokaal Dienstencentrum. De Wilg Lokaal Dienstencentrum De Wilg J A A R G A N G 1, N R. 4 J U L I A U G U S T U S 2 0 1 6 Programmaboekje Activiteiten De Wilg Witvrouwenveldstraat 1 2550 Kontich 03 450 82 82 OF 03 450 82 80 (onthaal)

Nadere informatie

Settings for the C100BRS4 MAC Address Spoofing with cable Internet.

Settings for the C100BRS4 MAC Address Spoofing with cable Internet. Settings for the C100BRS4 MAC Address Spoofing with cable Internet. General: Please use the latest firmware for the router. The firmware is available on http://www.conceptronic.net! Use Firmware version

Nadere informatie

Chirokrantje Maart - April - Mei

Chirokrantje Maart - April - Mei Chirokrantje Maart - April - Mei Editoriaal Lieve meisjes van Allegro Het eind van ons Chirojaar komt jammer genoeg alweer in zicht, maar het zullen nog een paar zeer leuke en intensieve maanden worden.

Nadere informatie

Maandag 18 april. Belangrijke mededelingen. 18u00-19u00. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210

Maandag 18 april. Belangrijke mededelingen. 18u00-19u00. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210 Baarr Bier van de week: Averbode ( 1.50) Soep van de week: Kip Tandoori ( 0.70) Gnorgl Looza van de maand: Looza ACE ( 0.80) Broodje van de week: Broodje Nemo (Gerookte zalm, bieslook, Philadelphia en

Nadere informatie

Woordje van de preses #ontmoetboeren. Dilemma van de week

Woordje van de preses #ontmoetboeren. Dilemma van de week up Baarr Bier van de week: Delerium 1.50 Soep van de week: Tomaat 0.70 Broodje van de week: Amerikaans 3.10 (americian, spek, verse ajuintjes, ei, samuraisaus) Openingsuren: 10.30u 24u Broodjes bestellen

Nadere informatie

Highlights. Beauty night. Huifkartocht. Kano afzaktocht

Highlights. Beauty night. Huifkartocht. Kano afzaktocht Beauty night Huifkartocht Maandag 26 augustus Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Geef je op bij de Funbrigade

Nadere informatie

maandlijst Oktober-november

maandlijst Oktober-november maandlijst Oktober-november 1 Algemene informatie Ons kamp zal dit jaar doorgaan in Limburg, meer bepaald in Meeuwengruitrode. Het kamp zal begin augustus zijn, de juiste datum moeten we nog beslissen.

Nadere informatie

BETUWSE JEUGDKAMPEN. Kamp Courant 2017

BETUWSE JEUGDKAMPEN. Kamp Courant 2017 BETUWSE JEUGDKAMPEN Kamp Courant 2017 INLEIDING Beste BJK ers! De zon begint al lekker te schijnen, de vogeltjes zijn aan het fluiten, de avonden worden langer en de kampeerkriebels komen naar boven. Dit

Nadere informatie

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN N OV EM BE R ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN - INFO OVER LIDGELD VIND JE OP ONZE WEBSITE CHIRO SINT-DIONYSIUS. - INFOBROCHURES VIND JE BIJ DE LEIDING.

Nadere informatie

Concept animatieprogramma Herfstvakantie 2014 Zaterdag 18 oktober jaar Strandslagbal Verzamelen in de Happy Fun Beach!

Concept animatieprogramma Herfstvakantie 2014 Zaterdag 18 oktober jaar Strandslagbal Verzamelen in de Happy Fun Beach! Concept animatieprogramma Herfstvakantie 2014 Zaterdag 18 oktober 10.30 12.00 9 13 jaar Strandslagbal Verzamelen in de Happy Fun Beach! 14.00 16.00 9 13 jaar Voetbalgames Leuke spellen met de bal! Kom

Nadere informatie

Humus 5. Maandag. BR Launch urenloop. Dinsdag. 24 urenloop. Woensdag. Donderdag. Overwinningsfeestje

Humus 5. Maandag. BR Launch urenloop. Dinsdag. 24 urenloop. Woensdag. Donderdag. Overwinningsfeestje Humus 5 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag BR Launch 1 24 urenloop 24 urenloop Overwinningsfeestje Belangrijke mededelingen EBEC Leuven Case Study: De European BEST Engineering Competition (EBEC) is de

Nadere informatie

Informatie tweede clubperiode 2015

Informatie tweede clubperiode 2015 Informatie tweede clubperiode 2015 De tijd gaat snel en ook de eerste clubperiode is alweer bijna afgelopen (zaterdag 11 juli 2015). Voor je ligt het nieuwe clubboekje van VTV Delft locatie Craeyenburch

Nadere informatie

Programma Betuwe Binnen. Voorseizoen 27-03- 2015 t/m 28-06- 2015

Programma Betuwe Binnen. Voorseizoen 27-03- 2015 t/m 28-06- 2015 Programma Betuwe Binnen Voorseizoen 27-03- 2015 t/m 28-06- 2015 Openingstijden Bakkerij met verse broodjes Ook te bestellen via www.betuwebinnen.nl/winkel of via het bestelformulier (verkrijgbaar bij de

Nadere informatie

een kopie van je paspoort, een kopie van je diploma voortgezet onderwijs (hoogst genoten opleiding), twee pasfoto s, naam op de achterkant

een kopie van je paspoort, een kopie van je diploma voortgezet onderwijs (hoogst genoten opleiding), twee pasfoto s, naam op de achterkant Vragenlijst in te vullen en op te sturen voor de meeloopochtend, KABK afdeling fotografie Questionnaire to be filled in and send in before the introduction morning, KABK department of Photography Stuur

Nadere informatie

Programma Open dag zaterdag 28 februari 2015 Program Open Day Saturday 28 February 2015

Programma Open dag zaterdag 28 februari 2015 Program Open Day Saturday 28 February 2015 Programma Open dag zaterdag 28 februari 2015 Program Open Day Saturday 28 February 2015 Tijd 09.15 09.45 Je bent op de Open dag, wat nu? Personal welcome international visitors 10.00 10.45 Je bent op de

Nadere informatie

Maandag 28 oktober. Belangrijke mededelingen

Maandag 28 oktober. Belangrijke mededelingen Baarr Gnorgl Bier van de week: Ramee blond & amber (fles), wit (van t vat) ( 1,40) Soep van de week: Goulash ( 0,70) Looza van de maand: ACE ( 0,80) Broodje van de week: Nen Kortenaken. Boerenpaté met

Nadere informatie

FC KERKSKEN: programma week 4

FC KERKSKEN: programma week 4 FC KERKSKEN: programma week 4 Beste trainers, afgevaardigden en spelers van Fc Kerksken; Vooraleer het programma van week 4 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer alvast in jullie agenda!

Nadere informatie

Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. December

Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. December Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs December Xaverius-St.Rita A21/46G Januari 2015 Beste ouders, leden, vrienden en sympathisanten,

Nadere informatie

WINAGENDA. Speeddate WSF Salsa Jeneverbar Potluckavond internationaal COMA. Woensdag 18 november. Donderdag 19 november

WINAGENDA. Speeddate WSF Salsa Jeneverbar Potluckavond internationaal COMA. Woensdag 18 november. Donderdag 19 november WINAGENDA Wekelijks blaadje van studentenkring Wina verspreid onder studenten wiskunde, fysica en informatica. Vele nieuwe vriendschappen en rivaliteiten ontstonden op de LAN-party met VTK. Woensdag 18

Nadere informatie

Uitvliegerskrant. april 2015

Uitvliegerskrant. april 2015 De Uitvliegerskrant april 2015 Maandelijks tijdschrift - jaargang 16, nr. 4 Verschijnt niet in juli en augustus Verantwoordelijke uitgever: Kathleen Bevernage P708031 Afgiftekantoor: Ieper 1 Colofon De

Nadere informatie

class book I am reading a book. close your books homework My teacher gave me a lot of homework. to read We are going to read that book.

class book I am reading a book. close your books homework My teacher gave me a lot of homework. to read We are going to read that book. classroom The students are waiting for their teacher in the classroom. class pupil / student classmate You can ask your classmate for help with your homework. please sit down please stand up look at this

Nadere informatie

Taco Schallenberg Acorel

Taco Schallenberg Acorel Taco Schallenberg Acorel Inhoudsopgave Introductie Kies een Platform Get to Know the Jargon Strategie Bedrijfsproces Concurrenten User Experience Marketing Over Acorel Introductie THE JARGON THE JARGON

Nadere informatie

Free time! Better skills. Free time with Brenda and Brian. Worksheet

Free time! Better skills. Free time with Brenda and Brian. Worksheet 1 Free time! read a Stel je hebt een dag vrij van school. Schrijf op wat je dan gaat doen. b Lees de tekst en schrijf op welke dingen Brian en Brenda voorstellen om te doen op een vrije dag. Free time

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010. Hollywood VOORBEELD. Zo zou een programma in een 'groene' Week eruit kunnen zien.

Recreatieprogramma. Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010. Hollywood VOORBEELD. Zo zou een programma in een 'groene' Week eruit kunnen zien. Recreatieprogramma Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010 Hollywood Camping De Veerhoeve Veerweg 48 4471 NC Wolphaartsdijk tel. (0113) 581155 www.deveerhoeve.nl info@deveerhoeve.nl Theater Met Otto,

Nadere informatie

Humus. Week 21 : 30/03 03/04. Maandag 30 maart. www.landbouwkring.be. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210. 18u30-19u30.

Humus. Week 21 : 30/03 03/04. Maandag 30 maart. www.landbouwkring.be. Onderwijsvergadering @ Landbouwinstituut 00.210. 18u30-19u30. Humus Week 21 : 30/03 03/04 www.landbouwkring.be Baarr Bier van de week: Gouden Carolus Tripel, Classic, Ambrio en Maandag 30 maart Hopsinjoor ( 1.50) Soep van de week: Prei ( 0.70) Looza van de maand:

Nadere informatie

Jij, ja! Inhoud Uitleg Boost je brein 1/3 Maandplanningen en -terugblikken Boost je brein 2/3 Weekplanningen Boost je brein 3/3 Jaarevaluatie

Jij, ja! Inhoud Uitleg Boost je brein 1/3 Maandplanningen en -terugblikken Boost je brein 2/3 Weekplanningen Boost je brein 3/3 Jaarevaluatie Jij, ja! Deze awesome planner is van: Zo kun je mij vinden: In case of emergency: Inhoud Uitleg Boost je brein 1/3 Maandplanningen en -terugblikken Boost je brein 2/3 Weekplanningen Boost je brein 3/3

Nadere informatie

Belangrijke mededelingen. Donderdag 3 mei. Woensdag 2 mei. Vrijdag 4 mei. Soep van de week: Prei Bier van de week: restjes Looza van de maand: Mango

Belangrijke mededelingen. Donderdag 3 mei. Woensdag 2 mei. Vrijdag 4 mei. Soep van de week: Prei Bier van de week: restjes Looza van de maand: Mango Week 30: 30/4 6/5 Soep van de week: Prei Bier van de week: restjes Looza van de maand: Mango Belangrijke mededelingen Concerto heeft een piano nodig! Gnorgl poef: er moet nog veel terugbetaald worden!

Nadere informatie

Contactinformatie: VTV Delft, locatie Craeyenburch Nootdorp Brasserskade NC Nootdorp Telefoonnummer:

Contactinformatie: VTV Delft, locatie Craeyenburch Nootdorp Brasserskade NC Nootdorp Telefoonnummer: Contact: VTV Delft, locatie Craeyenburch Nootdorp Brasserskade 4 2631 NC Nootdorp Telefoonnummer: 015-3102292 E-mail: vtvcn@vtvzhn.nl 24 Informatie eerste clubperiode 2014 De voorbereidingen voor de 1

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

MyDHL+ Van Non-Corporate naar Corporate

MyDHL+ Van Non-Corporate naar Corporate MyDHL+ Van Non-Corporate naar Corporate Van Non-Corporate naar Corporate In MyDHL+ is het mogelijk om meerdere gebruikers aan uw set-up toe te voegen. Wanneer er bijvoorbeeld meerdere collega s van dezelfde

Nadere informatie

Yes/No (if not you pay an additional EUR 75 fee to be a member in 2020

Yes/No (if not you pay an additional EUR 75 fee to be a member in 2020 Meedoen aan dit evenement? Meld je eenvoudig aan Ben je lid? Ja/Nee Do you want to participate? Please apply Are you a LRCH member? Yes/No (if not you pay an additional EUR 75 fee to be a member in 2020

Nadere informatie

Woordje van de preses. Belangrijke mededelingen. Baarr Bier van de week: Le Fort Tripel & Dubbel 1.50

Woordje van de preses. Belangrijke mededelingen. Baarr Bier van de week: Le Fort Tripel & Dubbel 1.50 Baarr Bier van de week: Le Fort Tripel & Dubbel 1.50 Woordje van de preses Bier van de week: Gevogelte 0,70 Broodje van de week: Kipblokjes 3,10 Openingsuren: 10.30u 24u Broodjes bestellen voor 9u15: Bel

Nadere informatie

Maandag 7 mei. Dinsdag 8 mei. Belangrijke mededelingen. Woensdag 9 mei. 18u00 Onderwijsvergadering in LAND u00

Maandag 7 mei. Dinsdag 8 mei. Belangrijke mededelingen. Woensdag 9 mei. 18u00 Onderwijsvergadering in LAND u00 Week 30: 7/7 13/5 Maandag 7 mei Soep van de week: Kip Bier van de week: Winterkoninkske & Adelardus tripel Looza van de maand: Mango Belangrijke mededelingen Stemmen: Voor de verkiezingen is het super

Nadere informatie

Karaoke time. Poppenkast. Huifkartocht. Wereld quiz. Kinder bingo. Minute to win it

Karaoke time. Poppenkast. Huifkartocht. Wereld quiz. Kinder bingo. Minute to win it Poppenkast Huifkartocht Maandag 14 oktober Poppenkast! 16.30 uur! Kom gezellig naar onze poppenkast naast onze Happy Fun Beach voor een gaaf avontuur! Leeftijd: 4-10 jaar! Geef je op bij de Funbrigade

Nadere informatie

Wat kan je zoal terugvinden? de NIEUWE OPENINGSUREN EASYFITTER in the spotlights: MARC BOON hoe een E A S Y F I T pakket winnen? en nog veel meer...

Wat kan je zoal terugvinden? de NIEUWE OPENINGSUREN EASYFITTER in the spotlights: MARC BOON hoe een E A S Y F I T pakket winnen? en nog veel meer... M Y L I F E M Y B O D Y M Y G Y M Beste EASYFITTER, In bijlage de nieuwsbrief voor mei 2017. Wat kan je zoal terugvinden? de NIEUWE OPENINGSUREN EASYFITTER in the spotlights: MARC BOON hoe een pakket winnen?

Nadere informatie

Informatie eerste clubperiode 2015

Informatie eerste clubperiode 2015 Informatie eerste clubperiode 2015 De voorbereidingen voor het nieuwe jaar zijn in volle gang. Voor je ligt het nieuwe clubboekje van VTV Delft locatie Craeyenburch voor de 1ste periode van 2015! De clubperiode

Nadere informatie

Bouwdorp Sint pancras

Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint Pancras 2017 Hallo jongens en meisjes! De zomer is weer voorbij. De scholen zijn weer begonnen. De dagen worden korter en de nachten worden langer. Stom he?! Toch komen

Nadere informatie

Online Resource 1. Title: Implementing the flipped classroom: An exploration of study behaviour and student performance

Online Resource 1. Title: Implementing the flipped classroom: An exploration of study behaviour and student performance Online Resource 1 Title: Implementing the flipped classroom: An exploration of study behaviour and student performance Journal: Higher Education Authors: Anja J. Boevé, Rob R. Meijer, Roel J. Bosker, Jorien

Nadere informatie

ACADEMIEJAAR Informatiebrochure

ACADEMIEJAAR Informatiebrochure NIEUW IN LEUVEN? ACADEMIEJAAR 2018-2019 PEDAGOGISCHE KRING Informatiebrochure Beste nieuwe studenten! In naam van de Pedagogische Kring heten wij jullie hartelijk welkom op de KU Leuven! Als nieuwe student

Nadere informatie

News: Tours this season!

News: Tours this season! 1 Do you remember? Lees de zinnen en vul de juiste woorden in. Kies uit: like listen presenter too loud great show number next crowd singer. Let op: je houdt twee woorden over. Welcome back to the best

Nadere informatie

Kampeerterrein. Voetbalveld. Springkussen

Kampeerterrein. Voetbalveld. Springkussen Kampeerterrein Voetbalveld Springkussen Vakantie! Hallo! En Welkom op de Solidoe Camping! Een Camping voor alle BSO s van Solidoe. Elke locatie is vrij om zelf te bepalen wanneer ze naar de camping komen.

Nadere informatie

Kampeerterrein. Voetbalveld. Springkussen

Kampeerterrein. Voetbalveld. Springkussen Kampeerterrein Voetbalveld Springkussen Hallo! En Welkom op de Solidoe Camping! Een Camping voor alle BSO s van Solidoe. Elke locatie is vrij om zelf te bepalen wanneer ze naar de camping komen. Dit programma

Nadere informatie

Welkom! Michael Sourbron.

Welkom! Michael Sourbron. Make IT personal Welkom! Michael Sourbron Michael.Sourbron@callexcell.be François Gysbertsen François.Gysbertsen@callexcell.be GertJan Coolen GertJan.Coolen@frontline.nl Agenda Introductie Engage uw klant

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht.

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Maart April 2019 Zondag 3 maart 2019 Jawel, jawel we starten de maand weer goed met al meteen een eerste activiteit! We zien jullie graag verschijnen.

Nadere informatie

Woordje van de preses - LBKaboutertjes

Woordje van de preses - LBKaboutertjes Baarr Bier van de week: Grand cru 1.50 Soep van de week: Gevogelte 0.70 Broodje van de week: Gerookte zalm 3,80 gerookte zalm met bieslook vinaigrette Openingsuren: 10.30u 24u Broodjes bestellen voor 9u15:

Nadere informatie

Ook deze zomervakantie zijn er weer diverse activiteiten voor jong en oud! Alle activiteiten gaan door bij minimaal 3 inschrijvingen.

Ook deze zomervakantie zijn er weer diverse activiteiten voor jong en oud! Alle activiteiten gaan door bij minimaal 3 inschrijvingen. Zomeratelier 2017 Ook deze zomervakantie zijn er weer diverse activiteiten voor jong en oud! Alle activiteiten gaan door bij minimaal 3 inschrijvingen. Zomeratelier mixed media zelfportret op doek Eerst

Nadere informatie

Maandag 15 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach!

Maandag 15 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Beauty night Huifkartocht Maandag 15 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Dinsdag 16 juli maandag 17.00

Nadere informatie

Animatieprogramma Herfstvakantie 16 t/m 23 oktober 2015 Vrijdag 16 oktober

Animatieprogramma Herfstvakantie 16 t/m 23 oktober 2015 Vrijdag 16 oktober Vrijdag 16 oktober 20.30-22.00 Minute to win it Lukt het jou om in 1 minuut de opdracht te voltooien? Doe dan mee met dit te gekke spel! 13.30-14.30 Joepietocht Lukt het jou om alle foto`s te ontdekken

Nadere informatie

De Bem SCHOOLSCHAAKTOERNOOI GROEPEN 4 T/M 8

De Bem SCHOOLSCHAAKTOERNOOI GROEPEN 4 T/M 8 De Bem JAARGANG 4 2016-2017 16 januari 2017 10 SCHOOLSCHAAKTOERNOOI GROEPEN 4 T/M 8 Basisschool-Schaaktoernooi 2017 Zaterdagmiddag 18 februari wordt in het Kulturhus de Borg in Babberich het schaaktoernooi

Nadere informatie

Immigratie Studeren. Studeren - Universiteit. Aangeven dat u zich wilt inschrijven. Verklaren dat u graag wilt inschrijven voor een cursus.

Immigratie Studeren. Studeren - Universiteit. Aangeven dat u zich wilt inschrijven. Verklaren dat u graag wilt inschrijven voor een cursus. - Universiteit I would like to enroll at a university. Aangeven dat u zich wilt inschrijven I would like to enroll at a university. I want to apply for course. Verklaren dat u graag wilt inschrijven voor

Nadere informatie

Woordje van de preses Titel. Belangrijke mededelingen

Woordje van de preses Titel. Belangrijke mededelingen Baarr Bier van de week: Jessenhofke 1.50 Soep van de week: Kip 0.70 Broodje van de week: Brie-honing 3.10 (Brie, Honing, Sla, Walnoten) Openingsuren: 10.30u 24u Broodjes bestellen voor 9u15: Bel of sms

Nadere informatie

1. Info activiteiten / inschrijvingen. 1.A. Vlaamse kermis.

1. Info activiteiten / inschrijvingen. 1.A. Vlaamse kermis. Juli Augustus 2019 1. Info activiteiten / inschrijvingen. 1.A. Vlaamse kermis. Stel je behendigheid op de proef met een aantal amusante volksspelen. Tijdens deze namiddag is er vers bereide rijstpap met

Nadere informatie

Donderdag 22 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur!

Donderdag 22 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur! Huifkartocht Zondag 18 augstus Pub Quiz! 21:00 uur! Weet jij de juiste antwoorden op alle vragen? Doe gezellig mee! Dinsdag 20 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor maandag 17.00 uur! Kosten: 4,50

Nadere informatie

BETUWSE BETUWSE JEUGDKAMPEN Kampkrant KampKrant KampKRANT Jaar

BETUWSE BETUWSE JEUGDKAMPEN Kampkrant KampKrant KampKRANT Jaar E S W U T BE N E P M A K D G U JE T t n N a A r R k K p Kam 60 Jaar 9 1 0 2 1959-2019 60 jaar Betuwse Jeugdkampen! De jongeren uit de Betuwe gingen 60 jaar geleden voor het eerst in de zomer op jeugdkamp.

Nadere informatie