De kracht van Wecoline Reinigingsmaterialen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De kracht van Wecoline Reinigingsmaterialen"

Transcriptie

1 De kracht van Wecoline Reinigingsmaterialen

2 De kracht van Wecoline Non-wovens uit betrouwbare bron Vloerpads, efficiënt op de werkvloer Vloerpads, het geheime wapen Microvezel, met water reinigen Microvezel, doeken en moppen Werkwagens, zo herkent u de professional Clean n Easy, schoon in een handomdraai Vloerreiniging, de basis van een schoon interieur

3 Waarom schoonmakers Wecoline willen Als familiebedrijf stellen we de gebruiker centraal. We brengen reinigingsmaterialen op de markt waarmee elke schoonmaker een professionele schoonmaker wordt. 3 Hans Paul Visscher, directeur/eigenaar Wecovi BV Steeds meer professionele schoonmaak bedrijven in heel Europa kiezen voor de reinigingsmaterialen van Wecoline. Zij willen maar één ding: efficiënt schoonmaken. De schoonmaker die met Wecoline werkt, blinkt uit in snelheid en resultaat. Dat is de kracht van Wecoline. Al vanaf de start in 1971 zetten we als producent en leverancier de gebruiker centraal. Professionele schoonmakers waarderen bijvoorbeeld onze opvallend heldere gebruiksinstructies op verpakkingen. We introduceerden als één van de eersten e-learning voor schoonmakers. Als antwoord op vragen vanuit de markt bedachten we de vlakmopbevochtiger. En inmiddels delen we onze kennis over de toepassing van vloerpads via een app. We helpen u uw kwaliteit te verhogen en méér te doen in minder tijd. De kracht van een goede schoonmaker is de kracht van Wecoline.

4 4 Kwaliteit waarborgen. Dat staat bij ons hoog in het vaandel. Niet voor niets zijn we ISO 9001-gecertifi ceerd. Het betekent onder meer dat elk product exact voldoet aan de opgegeven specifi caties. Voor ons vanzelfsprekend, voor u waarschijnlijk een winstpunt.

5 Wecoline non-woven Kwaliteitsproducten uit betrouwbare bron Elke dag maken duizenden schoonmakers in heel Europa gebruik van de non-woven reinigingsproducten van Wecoline. En dat is niet voor niets. NON-WOVEN REINIGINGSDOEKEN 5 De non-woven doeken van Wecoline zijn voor veel schoonmakers het meest gebruikte schoonmaakmateriaal. Overal voor toepasbaar. Of het nu gaat om het vochtig afnemen van stoffi ge objecten of het verwijderen van hardnekkige vervuiling. In combinatie met het juiste reinigingsmiddel is de non-woven reinigingsdoek van Wecoline altijd eff ectief. De afgelopen decennia hebben we als producent onze non-woven doeken steeds verder verbeterd. Dat zoveel professionele schoonmaakbedrijven trouw zijn aan deze Wecoline producten, is dan ook niet verwonderlijk. Zij ervaren de kracht van Wecoline. Het verschil? Non-woven materialen zijn samengesteld uit viscose, polyester en polypropyleen. Het is de viscose die het materiaal zijn absorberende eigenschappen geeft. Het viscosegehalte in onze reinigingsdoeken varieert van tenminste 70 tot zelfs 100 procent. Dat is bepalend voor de kwaliteit. Elke schoonmaker merkt het verschil. ONZE NON-WOVEN REINIGINGSDOEKEN zijn gemakkelijk uit te spoelen en herbruikbaar; nemen vocht en vuil gemakkelijk op zijn pluisarm; zijn geschikt voor alle denkbare oppervlakten en vervuilingen; worden geleverd in verschillende kleuren, formaten en verpakkingsgrootten; zijn meerdere keren wasbaar.

6 REDUCE REUSE RECYCLE FULL CYCLE TM Wecoline pads by Americo Efficiënt op de werkvloer én duurzaam Het reinigen en onderhouden van vloeren is werk voor uw professionele schoonmakers. Schoonmakers die de beste resultaten bereiken met de Wecoline pads by Americo. 6 DE BESTE PAD VOOR DE SCHOONSTE OPLOSSING Als partner van Americo verwerken wij het unieke basismateriaal tot vloerpads op maat. Uw schoonmaakwens en het beste resultaat zijn daarbij onze uitgangspunten. Met een assortiment van meer dan 30 verschillende Wecoline Pads by Americo is er altijd een geschikte vloerpad voor elk type vervuiling en elke vloer. VAN PET-FLES TOT VLOERPAD Naast de vele praktische voordelen zijn er meer redenen om de Wecoline Pads by Americo als de nieuwe norm te zien. Het grootste geheim van deze vloerpads is misschien wel hun duurzaamheid. Wereldspeler Americo heeft basismateriaal ontwikkeld dat volledig is vervaardigd van gerecyclede PET- fl essen. Met de Wecoline pads by Americo dragen we dan ook ongemerkt bij aan een betere wereld. Bovendien is deze vloerpad s werelds eerste pad die versneld afbreekbaar is. Dat is uniek en ronduit innovatief. REDUCE REUSE RECYCLE FULL CYCLE TM REDUCE REUSE RECYCLE FULL CYCLE TM ELKE SCHOONMAKER MERKT AL SNEL WAARIN DE VLOERPADS VAN WECOLINE UITBLINKEN: Uitstekende reinigende eigenschappen. Lichte of hardnekkige vervuiling verwijdert u moeiteloos met een machine die is uitgerust met één van onze vloerpads. Slijtvastheid. De vloerpads danken hun werking voor een groot deel aan de weerstand tussen vloer en pad. Onze vloerpads zijn hierop berekend en zijn goed voor vele vierkante meters reinigende kracht. Voor ieder type vloer en voor ieder gewenst resultaat heeft Wecoline de beste pad. Hierdoor reinigt de schoonmaker altijd eff ectief en effi ciënt.

7 Voor ieder type vloer en voor ieder gewenst resultaat heeft Wecoline de beste pad. Hierdoor reinigt de schoonmaker altijd eff ectief en effi cient. 7 STRIPPEN ZONDER CHEMIE: ECHT WECOLINE Met onze Maroon Chemical Free Stripping pads stript u een vloer eff ectief - meestal in één gang. DE VOORDELEN? Geen agressieve chemie meer nodig. Dat is beter voor uw medewerkers en voor het milieu. Aanzienlijke tijdwinst: inwerk- en droogtijden behoren tot het verleden. Minder impact op de planning en de beschikbaarheid van ruimten. Nauwelijks kans op methodefouten.

8 8

9 Met Wecoline pads overwint u iedere vloer Ga naar om de app te downloaden 9 WELKE VLOERPAD MOET IK GEBRUIKEN? DE APP VAN WECOLINE VERTELT HET Wecoline heeft een geschikte vloerpad voor de reiniging en behandeling van vrijwel ieder type vloer. Maar welke vloerpad hebt u nodig? Voortaan geeft de gratis app van Wecoline het antwoord. Vertel de app (op uw tablet of smartphone) welk type vloer u wilt reinigen of behandelen en u krijgt een advies op maat. Ook dat is de kracht van Wecoline.

10 NORDIC ECOLABEL 10 De dunne vezel dringt door tot in de poriën van het te reinigen oppervlakte en de scherpe kanten van de vezels maken het vuil los SNELLER EN MEER ERGONOMISCH REINIGEN EEN SCHONER EN STREEPLOOS RESULTAAT TOEPASBAAR IN ELKE OMGEVING EN VOOR 95 % VAN DE DAGELIJKSE VERVUILING DUURZAAM: DE MICROVEZELDOEKEN ZIJN TOT 500 KEER WASBAAR MINDER KANS OP METHODEFOUTEN NORDIC ECOLABEL VOOR WECOLINE MICROVEZELDOEK De gebreide microvezeldoeken van Wecoline zijn voorzien van het Nordic Ecolabel. Dit label is een objectieve erkenning van de kwaliteit van onze producten. Het Nordic Ecolabel wordt uitsluitend toegekend als product en productieproces aan hoge eisen voldoen op het gebied van gezondheid, milieu en klimaat. Ook kleurechtheid, krimpvastheid en slijtagegevoeligheid zijn belangrijke kwaliteitseisen waaraan onze doeken voldoen. Het certifi caat is toegekend door het Nordic Council of Ministers.

11 Reinigen met microvezel Het zichtbare resultaat van een onzichtbare kracht Als schoonmaakbedrijf hebt u de uitdaging om interieurs zo snel en goed mogelijk te reinigen. Als u kiest voor reiniging met microvezel, hebt u niet meer nodig dan het juiste product en water. 11 Gebreide microvezeldoeken met Nordic Ecolabel Als producent en leverancier zijn we al jarenlang betrokken bij de ontwikkeling van ons microvezelsysteem. We leggen u graag in het kort uit hoe we onze microvezeldoeken hun bijzondere, reinigende kracht geven. De vezels waaruit het materiaal is opgebouwd, bestaan uit twee polymeren: polyester en polyamide. Voor uw beeld: deze vezels zijn qua dikte vergelijkbaar met één honderdste van een mensenhaar. Na het verwerken van het weefsel worden de vezels gesplitst door middel van een chemische reactie. Daardoor krijgt het materiaal een uiterst dunne vezel, die bovendien scherpe kanten heeft. Deze eigenschap zorgt ervoor dat een microvezel tot diep in de poriën van een oppervlak dringt. Met een conventionele doek veegt u eroverheen. Een microvezel bereikt de kleinste vervuiling dat diep in het oppervlak is gedrongen. Omdat de microvezel lyofi el is, hechten vet en olie zich rechtstreeks aan de vezels en is een reinigingsmiddel niet nodig. Normale vezel Microvezel MICROVEZEL EIGENSCHAPPEN meter microvezels weegt minder dan 1 gram. Hoog absorptievermogen. Duurzaam: na wassen zijn de doeken opnieuw bruikbaar. De dunne vezel dringt door tot in de poriën van het te reinigen oppervlakte en de scherpe kanten van de vezels maken het vuil los.

12 Microvezeldoeken en -vlakmoppen Effectief in elke omgeving Hebt u voor het microvezelsysteem gekozen? Dan biedt Wecoline alle reinigingsmaterialen die u nodig hebt. Met microvezeldoeken en -vlakmoppen waarmee u snel en met zichtbaar resultaat reinigt. 12 Microvezel glas- en metaaldoek Microvezel vlakmop Met onze microvezeldoeken reinigt u moeiteloos interieur en sanitair. We hebben zelfs speciale doeken ontwikkeld voor het reinigen van glas en RVS. Combineert u de microvezeldoeken met een steel, frame en vlakmop, dan hebt u meteen een oplossing voor het reinigen van vloeren, wanden en ramen. Snel, streeploos en arbeidsvriendelijk. De voordelen van het microvezelsysteem ervaart u ook bij het reinigen van vloeren. Vuil hecht uitstekend aan de vlakmop. En omdat er geen residu van reinigingsmiddelen achterblijft, krijgt de vloer een optimale glans. De onzichtbaar kleine scherpe vezels van de vlakmop dringen tot diep in het oppervlak. Dat is goed voor de vuilopname. Om het wissen gemakkelijk te maken, voegen we aan de microvezels normale vezels toe. De vlakmop glijdt daardoor met minimale krachtinspanning over de vloer.

13 Innovatief 2 Turn systeem. Het dubbele aantal vierkante meters reinigen met één vlakmop. 13 INNOVATIEF 2 TURN SYSTEEM Natuurlijk bieden we u het conventionele klittenbandsysteem. Maar steeds meer schoonmakers zijn enthousiast over ons innovatieve 2 Turn systeem. Met een simpele voetbeweging - en zonder te bukken - klikt u een microvezeldoek vast in de vlakmophouder. Hebt u de ene kant van de doek helemaal benut? Dan draait u deze eenvoudig om en gebruikt u de andere zijde. DE VOORDELEN? Het dubbele aantal vierkante meters reinigen met één vloerdoek. Minder vloerdoeken nodig en daardoor lagere waskosten. Ergonomisch: om de vloerdoek te bevestigen, hoeft u niet te bukken. Hygiënisch: geen klittenband meer waar zich vuil aan gaat hechten.

14 14 Een wagen die er altijd opgeruimd, hygiënisch en ook nog eens fraai uitziet. GESLOTEN EN AFSLUITBAAR AAN 2 KANTEN BENADERBAAR DEURTJES 180 OPEN KLEURGECODEERD WERKEN MODULAIR AAN TE PASSEN VOOR EEN VOLGEND PROJECT

15 De Wecoline werkwagen Zo herkent u de professional De professionele schoonmaker herkent u meteen. Heel eenvoudig: aan zijn werkwagen. De echte professional is trots op zijn nieuwe Wecoline werkwagen. 15 Met de Wecoline werkwagen in de buurt, houden uw schoonmakers alle middelen en materialen bij de hand. Doeken, emmers, vlakmoppen, bezems, afvalzakken, wissers, schoonmaakmiddelen: u bergt ze overzichtelijk op. Want dat is de kracht van onze werkwagen: De werkwagen is modulair samen te stellen. U kunt uw werkwagens dus aanpassen op het object. Uw schoonmakers beschikken altijd over de ideale werkwagen. De werkwagen is rondom gesloten en daardoor uitermate representatief. Gebruikte schoonmaakmaterialen en verzameld afval blijven uit het zicht. De werkwagen is praktisch en ergonomisch tot in detail. Een voorbeeld? De laden zijn volledig gesloten en tweezijdig toegankelijk. De deurtjes voor andere compartimenten draaien 180 graden. Dat is gemakkelijk: zo neemt de werkwagen weinig ruimte in én is de opbergruimte optimaal toegankelijk.

16 Wecoline Clean n Easy Schoonhouden was nog nooit zo gemakkelijk In zorgomgevingen en behandelruimten is hygiëne essentieel. Maar wat als er tussentijds vlekken ontstaan en patiëntenkamers of behandelruimten gereinigd moeten worden? Dan is er Wecoline Clean n Easy. 16 Wecoline Clean n Easy dispenseremmers Wecoline Clean n Easy is de ideale oplossing voor de tussentijdse schoonmaak. Bedoeld voor iedereen die géén schoonmaker is maar toch snel en effi ciënt wil schoonmaken. De reinigingsdoeken van Wecoline Clean n Easy zijn kant en klaar voor gebruik en voorzien van reinigingsmiddel. Dankzij de handige kleurcodering past ook de onervaren schoonmaker moeiteloos de juiste doek toe. Bij dit systeem hoort een handige, wendbare trolley die alles bevat wat voor snelle schoonmaak nodig is: emmers met doeken voor interieur, keuken en hygiënische oppervlakte reiniging, een houder voor disposable handschoenen, een afvalzakhouder en twee steelhouders. Wecoline Clean n Easy kunt u ook binnen handbereik houden met de wandhouder voor één of twee emmers. Wecoline Clean n Easy wandhouder voor twee emmers

17 Wecoline Clean n Easy is de ideale oplossing voor de tussentijdse schoonmaak. Bedoeld voor iedereen die géén schoonmaker is maar toch snel en effi ciënt wil schoonmaken. 17 INNOVATIEF REINIGINGS SYSTEEM VOOR DE TUSSENTIJDSE SCHOONMAAK VOORBEVOCHTIGDE DOEKEN KANT EN KLAAR VOOR GEBRUIK GEEN EXTRA REINIGINGSMIDDELEN MEER NODIG VOOR ELK TYPE VERVUILING EEN GESCHIKTE DOEK

18 Vloerreiniging De basis van een schoon interieur Een schone vloer geeft een goed en welkom gevoel. De juiste reiniging, droog, klamvochtig of nat, draagt daar zeker aan bij. Kies daarom de meest efficiënte methode en benut de gebruiksvriendelijke materialen van Wecoline. Elke dag, binnen elk object. 18 NIEUW! ULTIMATE VLAKMOPPEN Onze Ultimate vlakmoppen bieden een doeltreff ende reinigingsmethode voor harde vloeren. Omdat het soort vervuiling per object sterk kan verschillen ontwikkelden we drie typen vlakmoppen; de Multi, Scrub en Twin vlakmop. Iedere vlakmop heeft zijn eigen unieke samenstelling en absorptievermogen. NIEUW! ULTIMATE VLAKMOPFRAME Het Ultimate vlakmopframe is uniek in zijn soort. Het frame in namelijk geschikt voor vlakmoppen met fl appen én pockets. Bovendien heeft het frame een universele steelverbinding waardoor stelen met schroefdraad en gaatje op het frame passen. De Ultimate moppen zijn voorzien van fl appen en pockets en kunnen op beide manieren op het bijpassende frame bevestigd worden. De ultieme keus is aan de schoonmaker!

19 LAMELLO WISSER De Lamello wisser heeft rubberen lamellen voor een eff ectieve reiniging. Het frame is voorzien van een verstelbare steelbevestiging waardoor ook goed onder de kasten gewist kan worden. Met de Wecoline wisdoeken en vlakmoppen kiest u voor een gegarandeerd schone vloer. 19 Forsagedoeken op rol DOELTREFFENDE REINIGINGSMETHODE VOOR HARDE VLOEREN Geïmpregneerde stofwisdoeken STOFWISSEN Wilt u de losse vervuiling van de vloer verwijderen? Dan is droog reinigen een slimme oplossing. Met onze verschillende stofwissystemen maakt u vloeren eenvoudig en snel schoon. Zo zijn er de statische stofwisdoeken en forsage doeken die door wrijving met de vloer een elektrische lading krijgen en stof naar zich toetrekken en vasthouden. Ook de geïmpregneerde wisdoeken binden stof en vuil optimaal.

20 Wecovi BV (Head offi ce) Rudolf Dieselstraat NJ Zwolle P.O. Box AC Zwolle The Netherlands t +31 (0) f +31 (0) sales@wecovi.com Wecovi Ltd. Unit 1 Lower Barn Buildings Haselor Alcester Warwickshire B49 6LX United Kingdom t f salesuk@wecovi.com Wecovi GmbH Am Hasenberg Emmerich Deutschland t +49 (0) f +49 (0) verkauf@wecovi.com Wecoline is a Wecovi BV trademark

Compleet in reinigingsmaterialen

Compleet in reinigingsmaterialen Reinigingsdoeken Vloerpads Vloerreinigingsmaterialen Sponzen Huishoudtextiel Borstelwerk Raamwisgereedschap Werkwagens, rolemmers en toebehoren Microvezelsysteem Compleet in reinigingsmaterialen met een

Nadere informatie

'De investering die rendement oplevert'

'De investering die rendement oplevert' 'De investering die rendement oplevert' Reinigen met microvezels Hoe werken microvezels Wat zijn de voordelen voor - reiniging & hygiëne - efficiency - ergonomie - milieu Assortiment Hoe werken microvezels

Nadere informatie

Electrolux Professional Wasmachines voor schoonmaakdoeken

Electrolux Professional Wasmachines voor schoonmaakdoeken Electrolux Professional Wasmachines voor schoonmaakdoeken Een frisse aanpak Met het kostenbesparende reinigingsproces van Electrolux voor moppen, microvezeldoeken en werkkleding, heeft u alles zelf onder

Nadere informatie

Wasinstructie Eco Green Auto Clean Freedom

Wasinstructie Eco Green Auto Clean Freedom Wasinstructie Eco Green Auto Clean Freedom Wasinstructie wassen zonder water In deze wasinstructie is beschreven op welke wijze de producten van Eco Green Auto Clean Freedom gebruikt kunnen worden. Op

Nadere informatie

Een whitepaper van Crohill oktober 2015. Smart Cleaning. Wat levert het u op? Sneller, lichter en makkelijker schoonmaken

Een whitepaper van Crohill oktober 2015. Smart Cleaning. Wat levert het u op? Sneller, lichter en makkelijker schoonmaken Een whitepaper van Crohill oktober 2015 Smart Cleaning. Wat levert het u op? Sneller, lichter en makkelijker schoonmaken Inleiding Of u nu eigenaar/directeur van een schoonmaakbedrijf bent of facilitair

Nadere informatie

Healthcare Cleaning The professional way

Healthcare Cleaning The professional way Healthcare Cleaning The professional way Hygiënisch en veilig reinigen met rendement Er kan veel leven zitten in een klein beetje stof. Een verantwoord schoon gebouw is daarom van groot belang voor de

Nadere informatie

Actie Nieuws November / December 2013

Actie Nieuws November / December 2013 Actie Nieuws November / December 2013 VOORWOORD We naderen het eind van 2013, en graag presenteren wij u nog wat leuke eindejaarsacties, noviteiten en er komen wat acties van het afgelopen jaar terug in

Nadere informatie

Nieuwe generatie Reinigingswagens

Nieuwe generatie Reinigingswagens Nieuwe generatie Reinigingswagens 9T72 - Wagen met grote inhoud DEZELFDE WAGEN, VEEL VERSCHILLENDE MANIEREN VAN OPBOUW Onze wagens kunnen snel worden opgebouwd om te voldoen aan de eisen van een reinigingssysteem.

Nadere informatie

Totaalservice matten en moppen. Expert in vloerhygiëne

Totaalservice matten en moppen. Expert in vloerhygiëne Expert in vloerhygiëne Totaalservice matten en moppen Met onze totaalservice voor vloerhygiëne bespaart u tot 60% op schoonmaakkosten. Piekfijne vloerhygiëne is essentieel voor elke business. Hygiëne is

Nadere informatie

MEHA Microvezelsysteem

MEHA Microvezelsysteem MEHA Microvezelsysteem Het Alpheios Microvezelsysteem: in alle opzichten beter U steekt veel energie in de professionele schoonmaak van uw organisatie en dat wilt u terugzien in het resultaat. Maar wordt

Nadere informatie

Contract Cleaning The professional way

Contract Cleaning The professional way Contract Cleaning The professional way Een schoonmaakcontract binnenhalen en behouden Laten we eerlijk zijn. Een lage aanschafprijs is in eerste instantie aantrekkelijk. Maar wat wint u er mee als het

Nadere informatie

Reiniging en desinfectie

Reiniging en desinfectie Reiniging en desinfectie 1 Reiniging en desinfectie Als jij een frietje eet bij de snackbar, denk je waarschijnlijk niet na over de keuken. Maar stel je eens voor dat jouw friet wordt gebakken in een hele

Nadere informatie

Microfiber Doeken. Supersterk voor het lichte en zware Schoonmaakwerk

Microfiber Doeken. Supersterk voor het lichte en zware Schoonmaakwerk Microfiber Doeken Supersterk voor het lichte en zware Schoonmaakwerk Kenmerken: Hoge kwaliteit Label op elke doek die het gebruik aangeeft. Doeken hebben echter wel meerdere gebruiksmogelijkheden Verschillende

Nadere informatie

Single Use Systeem. Snel, doeltreffend en hygiënisch

Single Use Systeem. Snel, doeltreffend en hygiënisch Single Use Systeem Snel, doeltreffend en hygiënisch Het Alpheios Single Use Systeem: in alle opzichten beter Specifieke situaties vragen om specifieke schoonmaakmethoden. In de gezondheidszorg moeten infectie-

Nadere informatie

microvezels = maximale Het all-in-one TASKI Jonmastersysteem. De bewezen formule voor de beste schoonmaakresultaten. reiniging

microvezels = maximale Het all-in-one TASKI Jonmastersysteem. De bewezen formule voor de beste schoonmaakresultaten. reiniging microvezels = maximale Het all-in-one TASKI Jonmastersysteem. De bewezen formle voor de beste schoonmaakresltaten. reiniging werkwagen + hlpmiddelen + microvezels = TASKI Jonmastersysteem. Totaaloplossing

Nadere informatie

SPRINT V. Vloerreiniging

SPRINT V. Vloerreiniging NL SPRINT V Vloerreiniging 1 SPRINT VLOERREINIGING SPRINT SYSTEEM De nieuwe vlakmophouder generatie Sprint V garandeert u bij dagelijks gebruik een dubbele tijdsbesparing. Uw medewerkers spannen mops zo

Nadere informatie

Prijslijst Artikel Verkoop Bruto nummer eenheid prijs FLOX MICROVEZEL MOPPEN & DOEKEN. Flox velcro frame aluminium 23cm stuk 5,94

Prijslijst Artikel Verkoop Bruto nummer eenheid prijs FLOX MICROVEZEL MOPPEN & DOEKEN. Flox velcro frame aluminium 23cm stuk 5,94 FLOX MICROVEZEL MOPPEN & DOEKEN Flox velcro frame aluminium 23cm 80101 stuk 5,94 Flox Duo Mop 30cm velcro 60520 pak 5 stuks 29,70 Microvezel mop voor streeploos reinigen van vloeren en wanden Flox Glass

Nadere informatie

UW HOUTEN VLOER ONDERHOUD EN REINIGING

UW HOUTEN VLOER ONDERHOUD EN REINIGING UW HOUTEN VLOER ONDERHOUD EN REINIGING 1 ONDERHOUD EN REINIGING IK HOUD VAN HOUT. HET RUIKT GOED EN VOELT HEERLIJK. 2 GOED OM TE WETEN: VLOERONDERHOUD THUIS PARTI- CULIEREN Houten vloeren zijn warm, zwaar

Nadere informatie

HALLO. ik ben Lattiz. MELK-waardig

HALLO. ik ben Lattiz. MELK-waardig Latte made easy MELK-waardig MEER KOFFIE MET MELK De populariteit van cappuccino s en latte macchiato s is enorm gestegen in de afgelopen tien jaar, vooral onder de jongere gasten. Melkschuim is dan ook

Nadere informatie

2015 overzicht&instructie Edge vloerpads. TOMCAT EDGE vloerpads Overzicht en instructie

2015 overzicht&instructie Edge vloerpads. TOMCAT EDGE vloerpads Overzicht en instructie TOMCAT EDGE vloerpads Overzicht en instructie Sales men pad kit starterskit Edge stick 20 Starterskit met variatie van pads om de mogelijkheden van het Edge systeem te ontdekken Inhoud: 1x EDGE-4007, Maroon

Nadere informatie

SCHOON IN ZORG. schoonmaaksystemen. verantwoord reinigingsconcept voor de zorgsector

SCHOON IN ZORG. schoonmaaksystemen. verantwoord reinigingsconcept voor de zorgsector SCHOON IN ZORG schoonmaaksystemen verantwoord reinigingsconcept voor de zorgsector Hygiënisch en veilig reinigen met rendement Er kan veel leven zitten in een klein beetje stof. Een verantwoord schoon

Nadere informatie

Toetstermen stations- en perronreiniging

Toetstermen stations- en perronreiniging en stations- en perronreiniging Algemeen 1 t 1 Weet per locatie de afspraken Bijvoorbeeld ten aanzien van aan- en afmelden, zoneindeling 2 t In staat op een juiste manier te communiceren met gebruikers

Nadere informatie

Totaalservice matten en moppen. Expert in vloerhygiëne

Totaalservice matten en moppen. Expert in vloerhygiëne Expert in vloerhygiëne Totaalservice matten en moppen Met onze totaalservice voor vloerhygiëne bespaart u tot 60% op schoonmaakkosten. Piekfijne vloerhygiëne is essentieel voor elke business. Hygiëne is

Nadere informatie

STAP 1: Verwijder groot los droog vuil

STAP 1: Verwijder groot los droog vuil Schoonmaken Winkels: De Vloer die tegen water kan "Deze info gaat over waterbestendige vloeren zoals tegels, natuursteen, pvc, grind, vinyl en linoleum. Deze info is ook geschikt voor minder waterbestendige

Nadere informatie

Het Triple-T systeem is een modulair systeem in optima forma. En meer dan enkel

Het Triple-T systeem is een modulair systeem in optima forma. En meer dan enkel TRIPLE-T DE TROLLEY MAATWERK Het Triple-T systeem is een modulair systeem in optima forma. En meer dan enkel efficiency en schoonmaak. Triple-T is het flexibele maatwerksysteem dat zich om de medewerker

Nadere informatie

Bezoekverslag/en locatie X

Bezoekverslag/en locatie X Bezoekverslag/en locatie X 2015 Inhoudsopgave Inhoudsopgave.2 Kort verslag eerste bezoek..3,4 Kort verslag tweede bezoek. 5 Bezoekverslag derde bezoek, training en demonstraties...... 6,7,8,9 Vervolg dagelijks

Nadere informatie

Toetstermen aanvullende module trappenhuisreiniging

Toetstermen aanvullende module trappenhuisreiniging Algemeen 1 t 1 Beheert de sleutels e.d. van de locatie 2 t Weet per locatie de afspraken Bijvoorbeeld ten aanzien van aanmelden, het toelaten van mensen e.d. 3 p In staat op een juiste manier te communiceren

Nadere informatie

Het gebruiksklare microvezel concept van Vikan

Het gebruiksklare microvezel concept van Vikan Het gebruiksklare microvezel concept van Het vooraf- bereide microvezel concept Gekoppeld aan een minimale inspanning, zijn onze microvezel tools speciaal ontworpen om een onvergelijkbare netheid en bacteriële

Nadere informatie

Nilfisk Tapijtreiniging. Nilfisk MX103C/ MX107C/ MX307H/ MX328H/ MX585 Multi

Nilfisk Tapijtreiniging. Nilfisk MX103C/ MX107C/ MX307H/ MX328H/ MX585 Multi Nilfisk Tapijtreiniging Nilfisk MX103C/ MX107C/ MX307H/ MX328H/ MX585 Multi Warme of koude extractie voor een beter herstelresultaat van uw tapijt De nieuwe lijn Nilfisk MX tapijtreinigers bestaat uit

Nadere informatie

transport grondstoffen verpakking water energie MANAGEMENT SUMMARY

transport grondstoffen verpakking water energie MANAGEMENT SUMMARY MANAGEMENT SUMMARY Aanleiding: De keuze voor het werken met disposable en versus de wasbare microvezel doeken in de professionele schoonmaak wordt vaak op basis van meerdere factoren gemaakt. Een van de

Nadere informatie

Origo 2 De nieuwe standaard in materiaalwagens. Meer weten over Origo 2? Bezoek de speciale website: origo2.vileda-professional.

Origo 2 De nieuwe standaard in materiaalwagens. Meer weten over Origo 2? Bezoek de speciale website: origo2.vileda-professional. Origo 2 De nieuwe standaard in materiaalwagens Meer weten over Origo 2? Bezoek de speciale website: origo2.vileda-professional.com OriGO SAFER OriGO CLEANER OriGO FASTER OriGO SMARTER OriGO GREENER OriGO

Nadere informatie

Systeem oplossingen Reiniging van cleanrooms. Voor de reiniging van technische en farmaceutische cleanrooms volgens ISO- en GMP-richtlijnen.

Systeem oplossingen Reiniging van cleanrooms. Voor de reiniging van technische en farmaceutische cleanrooms volgens ISO- en GMP-richtlijnen. Systeem oplossingen Reiniging van cleanrooms Voor de reiniging van technische en farmaceutische cleanrooms volgens ISO- en GMP-richtlijnen. Reiniging van cleanrooms Initial Cleanrooms biedt u gespecialiseerde

Nadere informatie

Orange Nano InfiniClean. Met minder inspanning langer schoon. Orange Nano InfiniClean

Orange Nano InfiniClean. Met minder inspanning langer schoon. Orange Nano InfiniClean Orange Nano Met minder inspanning langer schoon Orange Nano reinigingsmiddelen, easy to clean en selfclean coatings maken oppervlakken minder vatbaar voor vervuiling en eenvoudiger te reinigen. Productlijnen

Nadere informatie

imop Lite Mobiele reiniging

imop Lite Mobiele reiniging imop Lite Mobiele reiniging Welkom bij de revolutie imop Lite De imop Lite is lichter dan de i-mop XL en is daarmee de kleinste en lichtste machine in de hele i-mop-reeks. Met deze uitbreiding op de huidige

Nadere informatie

professional cleaning equipment CATALOG 2015-1 www.axiompronet.nl

professional cleaning equipment CATALOG 2015-1 www.axiompronet.nl professional cleaning equipment CATALOG 20- www.axiompronet.nl Axiom Pronet is een in Arnhem gevestigde handelsonderneming die zich heeft gespecialiseerd in levering van materialen voor de professionele

Nadere informatie

Poetsdoekenassortiment voor de industrie

Poetsdoekenassortiment voor de industrie Poetsdoekenassortiment voor de industrie Duidelijk beter Poetsdoeken voor het zwaardere werk WYPALL assortiment Altijd beter In tegenstelling tot de conventionele textielen doeken levert iedere poetsdoek

Nadere informatie

Angxelo Furnitures Pastoor van Weerdtstraat 19 5395 TG Teeffelen (Oss) T: 0412-481413 E: info@angxelo.com I: www.angxelo.com

Angxelo Furnitures Pastoor van Weerdtstraat 19 5395 TG Teeffelen (Oss) T: 0412-481413 E: info@angxelo.com I: www.angxelo.com Comfort, levensduur, uitstraling, kwaliteit. Zomaar wat woorden? Bij ons niet! Al deze eigenschappen zijn verwerkt in onze collectie. Door ons vanaf het ontwerp al bezig te houden met deze eigenschappen

Nadere informatie

AX 310/410 - de nieuwste en modernste opties voor tapijtreiniging

AX 310/410 - de nieuwste en modernste opties voor tapijtreiniging AX 310/410 - de nieuwste en modernste opties voor tapijtreiniging AX 410 heeft twee standaard instellingen - kies onderhoud of renovatie m.b.v. een eenvoudige schakelaar De AX 310 is de standaard machine

Nadere informatie

Green Cleaning. Duurzaam schoonmaakonderhoud - ecologisch, economisch en ergonomisch waardevol

Green Cleaning. Duurzaam schoonmaakonderhoud - ecologisch, economisch en ergonomisch waardevol Green Cleaning Duurzaam schoonmaakonderhoud - ecologisch, economisch en ergonomisch waardevol Waarom green? Green is bij ons meer dan groen het staat voor duurzaam. HECTAS hecht nadrukkelijk veel waarde

Nadere informatie

oplossing van 3M Een nieuwe innovatieve om vuil en vocht buiten de deur te houden 3M Commercial Care 3M Nomad Entreematten - Modulaire entreematten

oplossing van 3M Een nieuwe innovatieve om vuil en vocht buiten de deur te houden 3M Commercial Care 3M Nomad Entreematten - Modulaire entreematten 3M Commercial Care 3M Nomad Entreematten - Modulaire entreematten Een nieuwe innovatieve oplossing van 3M om vuil en vocht buiten de deur te houden 3 Inrichtingsvoorstel van 3M Een zeer fraai en nieuw

Nadere informatie

TENCATE TENTDOEK. Tips & Informatie. www.tencateoutdoorfabrics.com

TENCATE TENTDOEK. Tips & Informatie. www.tencateoutdoorfabrics.com TENCATE TENTDOEK Tips & Informatie www.tencateoutdoorfabrics.com Onbezorgd kamperen Jaar in, jaar uit Eindelijk weer naar buiten. De geur van het groen snuiven, de grassprieten tussen onze tenen voelen

Nadere informatie

PERFECTLY CLEAN FOR SURE PRODUCTOVERZICHT REINIGING VAN KERAMISCHE TEGELS

PERFECTLY CLEAN FOR SURE PRODUCTOVERZICHT REINIGING VAN KERAMISCHE TEGELS PERFECTLY CLEAN FOR SURE PRODUCTOVERZICHT REINIGING VAN KERAMISCHE TEGELS BEHOUD VAN WAARDE DOOR HET ONDERHOUD VAN UW KERAMISCHE EN VEILIGHEIDSTEGELS In microporeuze oppervlakken kunnen zich de kleinste

Nadere informatie

DS 8 : Reinigen met stoom

DS 8 : Reinigen met stoom Proudly Professioneel reinigen DS 8 : Reinigen met stoom Overal waar, hygiëne de eerste prioriteit heeft en de best mogelijk prestatie is vereist, is de DS 8 de juiste machine! Zelfs ingedroogde en hardnekkige

Nadere informatie

HET MEEST EFFICIËNTE BINNENREINIGINGSSYSTEEM

HET MEEST EFFICIËNTE BINNENREINIGINGSSYSTEEM HET MEEST EFFICIËNTE BINNENREINIGINGSSYSTEEM OOIT www.ungerglobal.com Efficiëntie en veiligheid zijn bij de binnenreiniging van ramen voor professioneel reinigingspersoneel van maximaal belang. Het werken

Nadere informatie

Onderstaand treft u de prijzen van de producten aan waarvoor u interesse heeft getoond.

Onderstaand treft u de prijzen van de producten aan waarvoor u interesse heeft getoond. Offerte Serviceconcept Vloerhygiëne Wij kunnen u verschillende mogelijkheden aanbieden om vuile vloeren tegen te gaan. Echter, een combinatie van mogelijkheden zal altijd het beste resultaat geven, zowel

Nadere informatie

Reinigingsinstructies

Reinigingsinstructies Reinigingsinstructies ROMEX is een producent van industriële vloeren uit kunsthars. Deze zijn in principe eenvoudig te reinigen, maar moeten regelmatig onderhouden worden om hun jarenlange esthetische

Nadere informatie

SINGLE USE ASSORTIMENT. (éénmalig gebruik)

SINGLE USE ASSORTIMENT. (éénmalig gebruik) SINGLE USE ASSORTIMENT (éénmalig gebruik) SINGLE USE CLEANING WAAROM? Kruisbesmetting Logistieke kosten Snelle handeling bij calamiteiten Gemakkelijk uitvoerbaar Hygiëne eisen reiniging Hygiëne eisen desinfectie

Nadere informatie

MISSIE: SCHONE HANDEN

MISSIE: SCHONE HANDEN MISSIE: SCHONE HANDEN 1 MISSIE: SCHONE HANDEN ASSORTIMENT HANDREINIGERS De oplossing voor vuile handen ALLES-IN-1: compleet systeem voor bescherming, reiniging en verzorging van handen. HYGIËNISCH: gesealde

Nadere informatie

Handleiding PVC-kliktegels. Leginstructies Reiniging en onderhoud

Handleiding PVC-kliktegels. Leginstructies Reiniging en onderhoud Handleiding PVC-kliktegels Leginstructies Reiniging en onderhoud Leginstructies Voorbereiding De PVC-kliktegels van Rubbermagazijn bieden eindeloze mogelijkheden om uw persoonlijke voorkeur te geven aan

Nadere informatie

LESBRIEF BIJ WERKEN IN DE SCHOONMAAK

LESBRIEF BIJ WERKEN IN DE SCHOONMAAK LESBRIEF BIJ WERKEN IN DE SCHOONMAAK SCHOONMAKEN THUIS - Noem drie verschillen tussen schoonmaken thuis en schoonmaken voor je werk. - Kijk thuis in de kast met schoonmaakmiddelen. Schrijf vier middelen

Nadere informatie

TRIBOS PRODUCTHANDLEIDING

TRIBOS PRODUCTHANDLEIDING TRIBOS PRODUCTHANDLEIDING AUTOMOTIVE 1 Uw Tribos behandeling uitbesteden? Vraag een vrijblijvende offerte aan via info@tribosbeneluxbv.com of bel ons op nummer 0318 529347 Materiaal wat nodig is om TRIBOS

Nadere informatie

NL / EUR TOPLOCK. Glasreiniging

NL / EUR TOPLOCK. Glasreiniging NL / EUR TOPLOCK Glasreiniging 2 www.vermop.com TopLock Indoor Aquasoft TopLock Het glasreinigingsassortiment TopLock biedt innovatieve kwaliteitsproducten die voldoen aan de hoogste professionele eisen.

Nadere informatie

Veneto, Etrusco, Silencio, Style Elle, Style Emme, SD, Sicuro R10

Veneto, Etrusco, Silencio, Style Elle, Style Emme, SD, Sicuro R10 Veneto, Etrusco, Silencio, Style Elle, Style Emme, SD, Sicuro R10 Moderne reinigingstechnieken beogen het verminderen van vochtige reinigingstechnieken, en deze te vervangen door drogere reinigingstechnieken.

Nadere informatie

ROVEQ schoonmaakproducten Oude Rijksweg 348 a 7954 DT ROUVEEN +31 (0) 522 475 663 INFO@ROVEQ.NL WWW.ROVEQ.NL

ROVEQ schoonmaakproducten Oude Rijksweg 348 a 7954 DT ROUVEEN +31 (0) 522 475 663 INFO@ROVEQ.NL WWW.ROVEQ.NL ROVEQ schoonmaakproducten Oude Rijksweg 348 a 7954 DT ROUVEEN +31 (0) 522 475 663 INFO@ROVEQ.NL WWW.ROVEQ.NL 1 INHOUDSOPGAVE ROVEQ reinigingsmiddelen Pagina 3-6 Mopwagens Pagina 7-8 Werkwagens Pagina 9

Nadere informatie

Producent van duurzame en innova0eve reinigingsmiddelen en - concepten voor professioneel gebruik. Visie

Producent van duurzame en innova0eve reinigingsmiddelen en - concepten voor professioneel gebruik. Visie Presenta(e 2015 Producent van duurzame en innova0eve reinigingsmiddelen en - concepten voor professioneel gebruik. Visie Kerncijfers Familiebedrijf Opgericht 1986 45 werknemers Lid N.V.Z./ A.I.S.E. ISO

Nadere informatie

Handreiniging & Handverzorging

Handreiniging & Handverzorging Handreiniging & Handverzorging HANDBeschermING HAND PROTECT LOTION Productcode 871 Beschermt de handen tegen schadelijke stoffen Beschermende handencrème. Hand Protect Lotion beschermt de handen tegen

Nadere informatie

Prestige Connex. Brengt ideeën tot leven. Whiteboards Flipover Mobiel whiteboard Magnetisch memobord. noboeurope.com

Prestige Connex. Brengt ideeën tot leven. Whiteboards Flipover Mobiel whiteboard Magnetisch memobord. noboeurope.com Brengt ideeën tot leven noboeurope.com Prestige Connex Whiteboards Flipover Mobiel whiteboard Magnetisch memobord Neem contact op met uw leverancier voor meer informatie over het volledige assortiment

Nadere informatie

Het gebruiksklare microvezel concept van Vikan

Het gebruiksklare microvezel concept van Vikan Het gebruiksklare microvezel concept van Het vooraf-bereide microvezel concept Gekoppeld aan een minimale inspanning, zijn onze microvezel tools speciaal ontworpen om een onvergelijkbare netheid en bacteriële

Nadere informatie

REINIGINGSPRODUCTEN. z Reinigingsproducten 520. z Stel uw investering veilig door regelmatig onderhoud 522. z Werkwijze 522. z Restore sets 523

REINIGINGSPRODUCTEN. z Reinigingsproducten 520. z Stel uw investering veilig door regelmatig onderhoud 522. z Werkwijze 522. z Restore sets 523 518 REINIGINGSPRODUCTEN z Reinigingsproducten 520 z Productie 521 z Onderhoud 521 z Stel uw investering veilig door regelmatig onderhoud 522 z Werkwijze 522 z Restore sets 523 z Consumables 525 REINIGINGSPRODUCTEN

Nadere informatie

Stof, vlek- en vingertasten verwijderen. Microvezelwerkdoek regelmatig keren

Stof, vlek- en vingertasten verwijderen. Microvezelwerkdoek regelmatig keren INTERIEUR Onderdeel Handeling en uitvoering Handschoenen aantrekken Stofzuiger Snoercontrole op de juiste wijze Ja Nee Slang op stofzuiger voor controle van de stofzak Controle extra stofzak (in plastic

Nadere informatie

Bovendien zijn wij sinds 2010 ook gestart met onze eigen VN Clean Shop, de enige echte schoonmaakwinkel die voor iedereen toegankelijk is.

Bovendien zijn wij sinds 2010 ook gestart met onze eigen VN Clean Shop, de enige echte schoonmaakwinkel die voor iedereen toegankelijk is. PRODUCTCATALOGUS VN Clean is een schoonmaakbedrijf uit Zarren dat al sinds 2007 actief is. Wij zijn aanvankelijk gestart met de schoonmaak in bedrijven en voor kleinere zelfstandigen. Later hebben we ons

Nadere informatie

MECHEMPRO Surface Solutions. Handreiniging & Handverzorging

MECHEMPRO Surface Solutions. Handreiniging & Handverzorging MECHEMPRO Surface Solutions Handreiniging & Handverzorging 1. HANDBESCHERMING HAND PROTECT LOTION Productcode 871 Beschermt de handen tegen schadelijke stoffen Beschermende handencrème. Hand Protect Lotion

Nadere informatie

Index. Klaar voor de toekomst. - Het bedrijf: wie zijn wij? - Wat is NanoCoating? - Mogelijkheden met NanoCoating. - Voordelen van NanoCoating

Index. Klaar voor de toekomst. - Het bedrijf: wie zijn wij? - Wat is NanoCoating? - Mogelijkheden met NanoCoating. - Voordelen van NanoCoating Index - Het bedrijf: wie zijn wij? - Wat is NanoCoating? - Mogelijkheden met NanoCoating - Voordelen van NanoCoating - Producten Universal Cleaner Special Nano Polish NanoCoat Steen & Hout NanoCoat Solar

Nadere informatie

DE VEILIGE KEUZE VOOR EFFECTIVITEIT

DE VEILIGE KEUZE VOOR EFFECTIVITEIT DE VEILIGE KEUZE VOOR EFFECTIVITEIT De kracht van de natuur SURE is een uitgebreid assortiment van plantaardige, 100% biologisch afbreekbare* reinigingsmiddelen die veilig zijn voor mens en milieu en

Nadere informatie

Onderhoud tegels. Inhoudsopgave

Onderhoud tegels. Inhoudsopgave Onderhoud tegels Inhoudsopgave ONVERGLAASDE TEGELS... 2 PORCELANATO ONVERGLAASD... 3 ULTRAGRES... 4 VERGLAASDE TEGELS... 5 COTTO-TERRACOTTA onbehandeld... 6 ONVERGLAASDE TEGELS Reiniging Beschermen Onderhoud

Nadere informatie

Rubbermaid Hygen Waterfiltersysteem

Rubbermaid Hygen Waterfiltersysteem Waterfiltersysteem INTRODUCTIE Levering te bevestigen PRODUCTBESCHRIJVING Het Rubbermaid Hygen -waterfiltersysteem is een revolutionair en uniek reinigingssysteem dat vuil water filtert en er zuiver water

Nadere informatie

Reiniging parketvloer

Reiniging parketvloer Reiniging parketvloer RMC Soap RMC Soap is een onderhoudszeep voor de regelmatige schoonmaakbeurt van geoliede houten oppervlakken. De zeep verwijdert grondig alle vuil en vet en behoudt hierbij de matte,

Nadere informatie

QUICK CART SLIM ONTWERP, BETROUWBARE ERVARING.

QUICK CART SLIM ONTWERP, BETROUWBARE ERVARING. QUICK CART SLIM ONTWERP, BETROUWBARE ERVARING. Inleiding PERCEPTIE IS BELANGRIJK, WERKEN ZONDER KAR IS ESSENTIEEL Uw personeel werkt elke dag hard om een schone en nette omgeving te verkrijgen en te behouden.

Nadere informatie

IQon StayClean+Protect Glass & Ceramics 2K

IQon StayClean+Protect Glass & Ceramics 2K IQon StayClean+Protect Glass & Ceramics 2K Omschrijving IQon StayClean+Protect Glass & Ceramics 2K verlaagt de oppervlakte energie van glas en (sanitair) keramiek. Dit leidt er toe dat het oppervlak een

Nadere informatie

Pieterman Airosol Glascleaner. Artikel code Omschrijving Gewicht VKE 430.13M Spuitbus à 400 ml 420 gram 1 stuk 12 stuks. High Performance doekjes

Pieterman Airosol Glascleaner. Artikel code Omschrijving Gewicht VKE 430.13M Spuitbus à 400 ml 420 gram 1 stuk 12 stuks. High Performance doekjes Pieterman Airosol Glascleaner Glascleaner is een zeer efficiënt produkt voor het reinigen van glas en spiegels, maar ook van kunststoffen en harde oppervlakken. Verwijdert snel, veilig en gemakkelijk vuil,

Nadere informatie

Product sanitair. Product interieur. Totaal 21% BTW. Bestelling via formulier die u kan vinden op http://www.sofoco.be

Product sanitair. Product interieur. Totaal 21% BTW. Bestelling via formulier die u kan vinden op http://www.sofoco.be Bestelling via formulier die u kan vinden op http://www.sofoco.be Product sanitair Aantal Prijs incl. 21% BTW Totaal SAN2584E 2584-Sprinter Sanicid 750ml 4,50 Kant-en-klare onderhoudsreiniger voor sanitair.

Nadere informatie

ONDERHOUD- EN REINIGINGSADVIES. Particulier gebruik / woonhuizen

ONDERHOUD- EN REINIGINGSADVIES. Particulier gebruik / woonhuizen ONDERHOUD- EN REINIGINGSADVIES Particulier gebruik / woonhuizen Dit schoonmaakadvies geldt voor de particuliere kunststof gebonden gietvloer afwerkingen en wordt u aangeboden door Qlick Technofloor BV

Nadere informatie

ECONYL TAPIJTGAREN. voor intensief project- en privaatgebruik

ECONYL TAPIJTGAREN. voor intensief project- en privaatgebruik ECONYL TAPIJTGAREN voor intensief project- en privaatgebruik INTERFLOOR ECONYL TAPIJT Duurzaamheid is een manier van denken, een manier van zijn, a principle we must be guided by. - Giulio Bonazzi. Interfloor

Nadere informatie

Forbo Flooring B.V. Postbus AA Krommenie Tel.: (075) Fax: (075)

Forbo Flooring B.V. Postbus AA Krommenie Tel.: (075) Fax: (075) Forbo Flooring Systems is onderdeel van de Forbo Groep, wereldleider in vloer-, lijm-, en transportsystemen, en biedt een compleet assortiment vloerbedekkingen voor zowel de projecten- als de consumentenmarkt.

Nadere informatie

U wilt toch ook optimale schoonmaakprestaties, hygiëne het beste resultaat en op hetzelfde moment de meeste tijd te besparen?

U wilt toch ook optimale schoonmaakprestaties, hygiëne het beste resultaat en op hetzelfde moment de meeste tijd te besparen? U wilt toch ook optimale schoonmaakprestaties, hygiëne het beste resultaat en op hetzelfde moment de meeste tijd te besparen? Met het buzil HORECA Concept, bieden wij reinigings- & onderhoudsproducten

Nadere informatie

ONDERHOUDSKIT. productinformatie en onderhoudstips

ONDERHOUDSKIT. productinformatie en onderhoudstips ONDERHOUDSKIT productinformatie en onderhoudstips ONDERHOUD VAN EEN GIETVLOER: EEN UITERST AANGENAAM ONDERWERP! Gietvloeren laten zich sneller en efficiënter reinigen dan eender welk klassiek vloersysteem.

Nadere informatie

onze heldere kijk op professionele hygi ne

onze heldere kijk op professionele hygi ne onze heldere kijk op professionele hygi ne Professionele hygiëne al 50 jaar specialist Dagelijkse reiniging en desinfectie; het is noodzakelijk om een hygiënische en veilige omgeving te creëren. Hoewel

Nadere informatie

Zelfreinigend. Zelfreinigend. Pilkington Activ

Zelfreinigend. Zelfreinigend. Pilkington Activ Zelfreinigend Zelfreinigend Pilkington Activ Pilkington Activ is ook zeer geschikt voor dakbeglazing Zelfreinigend glas Pilkington Activ is duurzaam, gecoat, zelfreinigend glas met een neutrale kleur en

Nadere informatie

Werken met een hogedrukreiniger

Werken met een hogedrukreiniger Werken met een hogedrukreiniger Doel antwoorden Je kunt met een hogedrukreiniger werken. Oriëntatie Het reinigen van vuile machines of werktuigen kun je op veel verschillende manieren doen. 1 Waarom zou

Nadere informatie

De praktijkkast van nu. Mooi en functioneel

De praktijkkast van nu. Mooi en functioneel De praktijkkast van nu Mooi en functioneel SKAP-A staat voor: Creëren, scheppen Arrangeren,inrichten Ordenen, rangschikken Creëer met de juiste inrichting sfeer en orde in uw praktijk 3 Functioneel design

Nadere informatie

Wiltec Poetsdoeken. Schoon en efficiënt!

Wiltec Poetsdoeken. Schoon en efficiënt! Wiltec Poetsdoeken Schoon en efficiënt! Industrieel poetspapier POETSDOEKEN Schoonmaken is onafscheidelijk van werken. In elk bedrijf en elke industrie worden poetsdoeken gebruikt voor de dagelijkse en

Nadere informatie

Inweekmiddel codes 00701

Inweekmiddel codes 00701 Inweekmiddel codes 00701 Onderhoud Poeder product voor het verwijderen van vervuilingen in diverse keukenmachines. Tevens geschikt als vaatwasreiniger voor het verwijderen van hardnekkige eiwit- en zetmeelresten.

Nadere informatie

DeLaval Focus Deze Focus wordt u aangeboden door:

DeLaval Focus Deze Focus wordt u aangeboden door: DeLaval Focus Deze Focus wordt u aangeboden door: Koele en droge lucht DeLaval stalventilator DF172 Verbeterde uitvoering! DeLaval stalventilator DF1300 Vraag naar de beste oplossing op uw bedrijf! Of

Nadere informatie

HANDLEIDING 5. Onderhoud en reinigen van films. maart 2013

HANDLEIDING 5. Onderhoud en reinigen van films. maart 2013 HANDLEIDING 5 & Onderhoud en reinigen van films maart 2013 & 5. Reinigen van matte en gestructureerde films Grafityp Automotive en Deco films 1 INLEIDING Het reinigen van matte en gestructureerde oppervlakken

Nadere informatie

PAINT PAD PRO GEBRUIKSAANWIJZING

PAINT PAD PRO GEBRUIKSAANWIJZING PAINT PAD PRO GEBRUIKSAANWIJZING Dank u voor de aanschaf van Paint Pad Pro, het systeem dat schilderen nu wel heel eenvoudig maakt omdat u diverse schildersmethodes kunt volgen en toch maar een stuk gereedschap

Nadere informatie

De complete gids voor het onderhoud van uw vloer. Dumby vloerverzorgingswijzer

De complete gids voor het onderhoud van uw vloer. Dumby vloerverzorgingswijzer 1 De complete gids voor het onderhoud van uw vloer. Dumby vloerverzorgingswijzer INHOUD 1. WELKOM BIJ DUMBY PAG. 4 De kracht van 30 jaar kwaliteit in vloerverzorging 2. eenvoudige onderhoudstips PAG. 6

Nadere informatie

NONWOVENDOEKEN VOOR ELKE KLUS EEN POETSDOEK

NONWOVENDOEKEN VOOR ELKE KLUS EEN POETSDOEK NONWOVENDOEKEN VOOR ELKE KLUS EEN POETSDOEK INZETBAAR IN ALLE BRANCHES, DE POETSDOEK VOOR ELKE KLUS In alle branches komen lastige schoonmaakwerkzaamheden voor die extra aandacht nodig hebben. Niet iedere

Nadere informatie

Lijm & Kit. Nummer 24

Lijm & Kit. Nummer 24 Nummer 24 Art.nr. 912689 Lijmen en kitten indelen naar gebruiksdoel is nauwelijks mogelijk, want iedere moderne lijm of kit heeft een veelheid aan gebruiksdoelen. Welke lijm bij uitstek geschikt is voor

Nadere informatie

Downloaded from

Downloaded from Stoomreinigers SC 1.030 B Het Kärcher SC 1.030 B instapmodel stoomreiniger is geschikt voor alle harde oppervlakken en levert perfecte strijkresultaten af. Krachtige stoomdruk vermindert de strijktijd

Nadere informatie

Kortom: Iedere wens kan bij ons worden ingevuld.

Kortom: Iedere wens kan bij ons worden ingevuld. Baudoin Wash Systems b.v. is continue bezig met nieuwe ontwikkelingen, technieken en innovaties op het gebied van glas- en gevelreinigingsinstallaties. Bij Baudoin staat de vraag uit de markt centraal,

Nadere informatie

Titel. Tekst. Orange Nano Guardon SelfClean Hygiene

Titel. Tekst. Orange Nano Guardon SelfClean Hygiene Titel Tekst Orange Nano Guardon SelfClean Hygiene Voorwerpen zijn vaak een besmettingsbron van ziekmakers Mensen komen continu in contact met bacteriën, virussen en schimmels. Besmettelijke ziekten worden

Nadere informatie

SOLUTION DYED NYLON COLOUR FAST BLEACH RESISTANT

SOLUTION DYED NYLON COLOUR FAST BLEACH RESISTANT Belakos Carpets SOLUTION DYED NYLON Belakos Tapijtfabriek bv Postbus 124 8280 AC Genemuiden Tel.: 038-385 46 22 Fax: 038-385 64 01 E-mail: sales@belakos.nl Internet: www.belakos.nl Baltimore Queensland

Nadere informatie

Hand Care Assortiment

Hand Care Assortiment Hand Care Assortiment Bescherming Omschrijving Voordelen Eigenschappen Verpakking & artikelnummer Universal Protect Beschermende crème. Ideaal voor zowel natte als droge toepassingen vormt een beschermende

Nadere informatie

Vikan Classic prijslijst 2017

Vikan Classic prijslijst 2017 Professionele zachte veger Professionele medium veger Professionele harde arenga veger Harde veger Blank hout met steelaansluiting - harde arenga vezels vezels: 73 mm Verbindingskap voor vegers gegalvaniseerd

Nadere informatie

onze groene kijk op hygiene ecolabel reinigingsconcept

onze groene kijk op hygiene ecolabel reinigingsconcept onze groene kijk op hygiene ecolabel reinigingsconcept een duurzame keuze Traditioneel maar eenvoudig en efficiënter Duurzaam reinigen kan dat ook? Ja dat kan zeer zeker! als conventioneel systeem kan

Nadere informatie

Kleinschalig wonen. Reiniging, hygiëne en registratie

Kleinschalig wonen. Reiniging, hygiëne en registratie Kleinschalig wonen Reiniging, hygiëne en registratie Kleinschalig wonen Een zorgeloos thuis voor cliënt en familie. Bij kleinschalig wonen zet de cliënt zo veel mogelijk zijn eigen leven en routines voort.

Nadere informatie

Morgen wordt anders. Bereid u alvast voor.

Morgen wordt anders. Bereid u alvast voor. Morgen wordt anders. Bereid u alvast voor. Nieuwe contracten, nieuwe methodes, nieuwe medewerkers en veranderende behoeften... Eén ding is zeker in de schoonmaak: de behoeften en omstandigheden veranderen

Nadere informatie

GIDS VOOR ONDERHOUD GEWEVEN VINYL VLOERBEDEKKING

GIDS VOOR ONDERHOUD GEWEVEN VINYL VLOERBEDEKKING GIDS VOOR ONDERHOUD GEWEVEN VINYL VLOERBEDEKKING ONDERHOUD Vlot onderhoud met de hand of machinaa Vloerbedekking van Dickson is een echte technologische innovatie voor de meest veeleisende openbare ruimtes.

Nadere informatie

Zelfreinigende ruiten. Voor reinigings bedrijven

Zelfreinigende ruiten. Voor reinigings bedrijven Zelfreinigende ruiten. Voor reinigings bedrijven Wat zijn zelfreinigende ramen? Druppelvorming bij niet behandeld glas 2 komponenten behandeling van ramen: beiden gebaseerd op nanotechnologie. De behandeling

Nadere informatie

ONDERHOUD VAN LINOLEUM VLOEREN. De Waegenaere NV

ONDERHOUD VAN LINOLEUM VLOEREN. De Waegenaere NV ONDERHOUD VAN LINOLEUM VLOEREN De Waegenaere NV Bieke Een linoleum vloer en onderhoud Met een vloer van Forbo Flooring beschik je over een hoogwaardige en zeer duurzame vloerbekleding. Een product waarvan

Nadere informatie