Maandinfo oktober 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Maandinfo oktober 2017"

Transcriptie

1 Maandinfo oktober 2017 Bazaar We kijken terug op een geslaagde bazaar! Er is een geweldig bedrag opgehaald van 4182,50, de ouderraad heeft dezelfde avond laten weten daar nog eens 1000,00 bij op te tellen. Een heel mooi gebaar! Daarnaast heeft familie Akyil een mooi bedrag gesponsord namens hun bedrijf Porta B.V. Heel erg bedankt! Naast de opbrengst kunnen we niet om de prettige sfeer van deze dag heen. Jong, oud, school en uit de wijk: we hebben ontzettend veel mensen zien genieten. We willen nogmaals de sponsors, ouders/opa s/oma s/oudleerlingen die geholpen hebben en de ouderraad bedanken. En vooral ook de kinderen die met ouders en andere belangstellenden de bazaar hebben bezocht. Mede door u was het een geslaagde dag en zijn we weer een stap dichterbij het nieuwe schoolplein! Kleine mededeling: in enkele klassen zijn nog werkjes te koop van uw kind(eren). Tot de herfstvakantie kunt u dit kopen voor 1,50. In de keuken staan nog bakvormen/snijplanken van ouders die gebakken hebben, wilt u die ophalen? Belangrijke data 05 donderdag 06 vrijdag 09 maandag 16 vrijdag Staken De school is vandaag gesloten, in verband met een landelijke stakingsdag. De opvang en de peuterspeelzaal zijn wel geopend. Opening kinderboekenweek Het thema is dit jaar Bibbers in je buik. We openen deze week met de kinderen op het podium. Schoolkamp Groep 8 gaat 3 dagen op kamp naar Teteringen. We wensen jullie veel plezier! Herfstvakantie Van maandag 16 oktober t/m vrijdag 20 oktober zijn alle leerlingen vrij! Oranje deur Om uur gaan alle deuren op school open, zodat de kinderen (en hun ouders) naar binnen kunnen. Wij zorgen dat om uur de deuren gesloten worden, zodat de lessen kunnen beginnen en voor de veiligheid. We merken dat de oranje deur, na het sluiten, vaak weer open gezet wordt. Zeker nu de dagopvang naast deze ingang zit willen we graag dat de deur gesloten is, zodat de kinderen niet ongemerkt naar buiten kunnen. Wilt u er op letten dat u de deur achter u sluit?

2 Maandinfo oktober 2017 De Medezeggenschapsraad is dus op zoek naar één nieuw lid. Wilt u meer weten wat het werk van de MR inhoudt, dan kunt u: Eén van de MR-leden aanspreken (dhr. Arnaud van den Bos, Francis van Meeteren, Ineke Vonk of Ineke Westerbeek). Het MR-document lezen dat op de website van de school staat ( Nieuwe leerlingen Wij heten Wouter Maat (peuterspeelzaal), Lisa de Lange (peuterspeelzaal), Rafe Happé (peuterspeelzaal), Owen Schaeffer (peuterspeelzaal) en hun ouders van harte welkom bij ons op school! Kinderboekenweek Op vrijdag 6 oktober gaan wij van start met de Christelijke Kinderboekenweek. Het thema van deze week is Bibbers in je buik. Op vrijdag 6 oktober willen we de Kinderboekenweek feestelijk openen met alle leerlingen in de hal. Eerst zullen we met elkaar kijken naar een toneelstukje rondom het thema bang zijn en daarna dansen we met elkaar op het liedje Wij zijn safe van Make Some Noise Kids. Gedurende de Kinderboekenweek zullen er in de groepen lessen en activiteiten gedaan worden rondom het thema Bibbers in je buik. Op vrijdag 13 oktober sluiten we de Kinderboekenweek af door de kinderen van groep 5 t/m 8 aan de kinderen van de onderbouw, peuterspeelzaal en dagopvang voor de laten lezen. Vacature MR Met ingang van dit schooljaar zal er een vacature ontstaan in de MR. U begrijpt het al, we zijn op zoek naar enthousiaste en betrokken ouders die belangstelling hebben voor de MR. Dhr. Dave Bruyn (vader van Cato) neemt binnenkort afscheid van de MR. Via de maandinfo bedanken wij hem alvast voor zijn inbreng en inzet binnen de MR! Rena Meyer neemt afscheid namens de personeelsgeleding en Fleur Rijnenberg treedt toe als nieuw MR-lid namens het team. Ook Rena bedanken wij als personeelslid voor haar inzet en inbreng binnen de MR. Indien u belangstelling heeft kunt u zich aanmelden via de mail: familie.vanmeeteren@outlook.com Wij zien uw reactie graag uiterlijk woensdag 25 oktober tegemoet! Nieuws van de OR De afgelopen maand is de ouderraad in samenwerking met de schoolpleincommissie druk bezig geweest met het organiseren van de bazaar. Uiteindelijk hadden we op de dag zelf mooi weer, een goede sfeer en veel bezoekers! We willen alle hulpouders, hulp opa en oma's & sponsors hartelijk bedanken voor hun bijdrage en alle bezoekers voor de mooie opbrengst van 5182,50! Daarmee komt de tussenstand voor het schoolplein op ,25! Nu de bazaar geweest is, gaan we aan de slag met de voorbereidingen van de komst van Sinterklaas. Dit jaar is de ouderraad goed van start gegaan met drie nieuwe leden; Eva Reichwein-Nossent, mama van Thymen (groep 4) en Fleur (groep 1/2b); Jolanda Grootveld, mama van Thom (groep 5) en Sabrina de Mie; mama van Jelle (groep 3) en Vera (groep 1/2b). Fijn dat jullie erbij zijn gekomen, welkom!

3 Jumbo spaaractie! Vanaf woensdag 4 oktober kunt u bij Jumbo weer gaan sparen voor onze school! Bij elke besteding van 10,- ontvangt u een schoolpunt die u toe kunt kennen aan een school van uw keuze. Wij willen u natuurlijk vragen deze aan onze school te geven! Misschien willen oma, opa, vrienden en kennissen ook wel voor ons meesparen! Van de punten die we ophalen kunnen wij namelijk weer materialen voor het schoolplein aanschaffen! Op kunt u onze school opzoeken en zien wat onze spaardoelen zijn. Op deze site kunt u de schoolpunten ook direct aan onze school toekennen. U kunt uw gespaarde punten ook bij ons op school inleveren. Bij de oranje en de blauwe ingang staat een dropbox waar u of uw kinderen ze in achter kunnen laten. We willen u bij voorbaat danken voor het meesparen voor onze school! Nieuws van de peuterspeelzaal Vanaf een jaar of 3 gaan peuters samenspelen. Op de peuterspeelzaal zien we regelmatig dat er tussen de kinderen ruzie ontstaat. Wij proberen de kinderen te helpen om een conflict zo goed mogelijk op te lossen. Zo leren ze hoe ze met conflicten om kunnen gaan en ze zelf op kunnen lossen. Wat doen wij als een peuter ruzie heeft. Als kinderen 3 of 4 jaar zijn, kun je soms vanaf een afstand kijken of ze er zelf uitkomen, maar grijp wel in als het uit de hand dreigt te lopen. - Voorkom dat kinderen gaan slaan of schoppen. - Benoem wat je ziet en wat de gevolgen zijn: Ik zie dat Ben slaat en dat Joris huilt. Slaan mag niet, dat doet pijn. - Benoem wat er aan de hand is, als je dat kunt zien: Jullie willen allebei alleen met de brandweerauto spelen, maar dat gaat niet. - Bedenk samen met de kinderen een oplossing waar ze allebei tevreden mee kunnen zijn. Ze kunnen bijvoorbeeld om de beurt met de brandweerauto spelen. Fijn samenspelen Het is goed om juist af en toe naar de kinderen toe te gaan als ze wél leuk met elkaar aan het spelen zijn, en niet alleen als ze ruzie hebben. Je kunt ze dan vertellen dat jij het fijn vindt dat ze zo goed samenspelen. Dan geef je ze aandacht voor positief gedrag in plaats van ze alleen aandacht te geven bij negatief gedrag. Nieuws van de BSO De school is alweer een paar weken begonnen. Het thema start is goed ontvangen. We hebben heel veel leuke activiteiten gedaan deze maand. Bij de jongste groep zijn de kinderen gestart met een kennismakingsspel, er zijn zelfportretten gemaakt, er wordt weer fanatiek gegymd en zelfs de eerste herfstknutsel kwam al voorbij met het regenachtige weer. Bij de oudste groep heeft iedereen zichzelf ook weer op een creatieve manier aan elkaar voorgesteld in combinatie met uitbeelden. Ze hebben hun namen in graffitistijl getekend en een mozaïekportret van zichzelf gemaakt. Ook zijn de kinderen twee aan twee gekoppeld en mochten ze afzonderlijk van elkaar tekeningen maken, die vervolgens aan elkaar werden geplakt. Hier kwamen bijzondere creaties uit voort. Ook is er natuurlijk altijd ruimte genoeg om vrij te spelen en gewoon lekker te kiezen waar je zelf zin in hebt.

4 Prins Ukkepuk vertelt.. Wat hebben we allemaal gedaan de afgelopen maand? - We zijn heel druk geweest met het thema: Knuffels. We hebben veel geknuffeld met elkaar, knuffelberen geknutseld, een sorteerspel gedaan met knuffels en tot slot mochten de kinderen hun eigen knuffel op de foto zetten onder het kopieerapparaat en er een mooi lijstje om heen knutselen. - Laura is gestart met de cursus tot babygebarendocent en ook de rest van het team (kdv en psz) heeft de eerste coachingsavond babygebaren gehad. - We hebben hele mooie kaarten geknutseld voor de bazaar, en tijdens de bazaar heeft Puk lekkere ijsje verkocht bij onze eigen ijskraam, wat was het een gezellig feestje he? - Vorige week zijn we gestart met het nieuwe thema: Wat heb jij aan vandaag? We hebben een kledingwinkel en kunnen ons dus mooi verkleden, puk aankleden, we gaan lezen over Jozef en de droomjas, een mooie droomjas knutselen, kleren wassen en nog veel meer! - Per 1 oktober heten we Victoria Szczesniak en haar ouders welkom op de groep, we nemen deze maand helaas afscheid van David en Floris Heuvelman, heel veel plezier op het kdv in jullie nieuw woonplaats! Groetjes van Laura, Nelleke, Tamara en Puk Regel van de maand Lied van de maand Weet dat de vader je kent Evangelisch liedboek, lied 471 Trefwoord Nederland telt ruim 17 miljoen inwoners. Wij leven met heel veel mensen samen op een klein stukje grondgebied. Wat betekent het dat we ergens samen leven? Onze samenleving is opgebouwd uit verschillende culturen en sociale groepen. Dat levert een gekleurd en gevarieerd Nederland op maar ook spannende vragen, zoals: hoe kunnen groepen zichzelf blijven en tegelijk deelnemen aan de samenleving als geheel? Wat is de bindende kracht? Hierover gaan ook de Bijbelverhalen in dit thema: samen leven. Bijbelverhalen onderbouw: Week 40: Jozua, de nieuwe leider (Jozua 1, 1-9) Rachab, een vreemde vrouw (Jozua 2) Week 41: De tien woorden gaan mee (Jozua 3 en 4) Twaalf stenen (Jozua 3 en 4) Week 43: Is Gideon dapper? (Rechters 6, 1-24) Bijbelverhalen middenbouw: Week 40: Eén volk uit twaalf stukken (Jozua 3 4, 14) Twee spionnen in Jericho (Jozua 2). Week 41: Jericho stort in (Jozua 6) Slimme buren (Jozua 9).

5 Week 43: De held van het verhaal (Rechters 3 t/m 5) Dag, sterke held! (Rechters 6, 1-24). Bijbelverhalen bovenbouw: Week 40: Eén volk uit twaalf stukken (Jozua 3 4, 14) Een kijkje bij de vijand (Jozua 2). Week 41: De stad wordt ingenomen (Jozua 6) Slimme buren (Jozua 9). Week 43: Een vrouw wint (Rechters 3 t/m 5) Held die je bent! (Rechters 6, 1-24).

STUDIEDAG: Op maandag 24 oktober hebben de kinderen de hele dag vrij. De leerkrachten hebben dan een studiedag.

STUDIEDAG: Op maandag 24 oktober hebben de kinderen de hele dag vrij. De leerkrachten hebben dan een studiedag. 26 september 2016 Nummer 3 (week 39) AGENDA 04 oktober 05 oktober 07 oktober 10 oktober 13 oktober 17 t/m 24 oktober Dierendag Groep 7 techniek 08.45-11.45 uur Dag van de leerkracht Groep 8 techniek 08.45-11.45

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 29, nummer 2 09-09-2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: We zijn weer begonnen! Info-avond Afscheid juf Wilma Sparen voor je school

Nadere informatie

Pandelaa tje 28 september 2018 Nr:1398

Pandelaa tje 28 september 2018 Nr:1398 Pandelaa tje 28 september 2018 Nr:1398 Kalender Jarigen Week 40 Week 41 Week 42 Week 43 Woensdag 3 oktober Start Kinderboekenweek thema Vriendschap: kom erbij! Vrijdag 5 oktober Meester- en Juffendag Dag

Nadere informatie

17 sept nr. BELANGRIJKE DATA. Week van de oudervertelmomenten. Ma 10 t/m vr. 12 okt. Kamp groep 8. Ma. 15 t/m vr. 19 okt. Herfstvakantie OP TIJD

17 sept nr. BELANGRIJKE DATA. Week van de oudervertelmomenten. Ma 10 t/m vr. 12 okt. Kamp groep 8. Ma. 15 t/m vr. 19 okt. Herfstvakantie OP TIJD 17 sept. 2018 nr. BELANGRIJKE DATA Ma. 17 sep. Week van de oudervertelmomenten Wo. 3 okt. Start kinderboekenweek Ma 10 t/m vr. 12 okt. Kamp groep 8 Vrij. 12 okt. Zwanenmeer Ma. 15 t/m vr. 19 okt. Herfstvakantie

Nadere informatie

De Globe Te laat komen

De Globe Te laat komen Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Belangrijke data: 7

Nadere informatie

Vanaf dit schooljaar hebben we besloten dat alleen de toetsresultaten in het ouderportaal komen. Mochten er nog vragen zijn dan hoor ik dat graag.

Vanaf dit schooljaar hebben we besloten dat alleen de toetsresultaten in het ouderportaal komen. Mochten er nog vragen zijn dan hoor ik dat graag. H e r f s t v a k a n t i e Door het mooie nazomerweer hebben we het niet in de gaten gehad, maar het is echt herfst. De komende week kunnen de leerlingen en leerkrachten weer even uitrusten van de afgelopen

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 20, nummer 2 vrijdag 22 september 2017

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 20, nummer 2 vrijdag 22 september 2017 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 20, nummer 2 vrijdag 22 september 2017 Beste ouders, Hierbij de nieuwsbrief nr 2. Met de nieuwtjes voor de komende weken. De buitenlessen

Nadere informatie

Nieuwsbrief (2) september 2016

Nieuwsbrief (2) september 2016 Nieuwsbrief (2) september 2016 Welkom nieuwe leerlingen Nog maar net op school zijn Caitlyn Robijn, Vincent Hijmersma, Tess van Gangelen en Dirk Tillema. Wij wensen jullie allemaal een fijne tijd op De

Nadere informatie

Schooljaar 2016/2017 Nieuwsbrief 1

Schooljaar 2016/2017 Nieuwsbrief 1 Schooljaar 2016/2017 Nieuwsbrief 1 Start schooljaar Op maandag 22 augustus zijn we met 301 leerlingen gestart aan een nieuw schooljaar. Vrijdag 26 augustus hebben we het jaar met elkaar feestelijk geopend.

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl 13-10-2017 Inhoud Inhoud... 1 Kinderboekenweek voorleeswedstrijd... 2 En ze leefden nog lang en..... 3 Kanjertraining in groep 1/2 B... 4 Groep

Nadere informatie

20 september Een nieuwe nieuwsbrief. We vragen uw aandacht voor de kinderboekenweek en de landelijke stakingsdag op donderdag 5 oktober.

20 september Een nieuwe nieuwsbrief. We vragen uw aandacht voor de kinderboekenweek en de landelijke stakingsdag op donderdag 5 oktober. Nieuwsbrief 20 september startactiviteit kinderpostzegels 5 oktober kinderboekenweek 20 september Een nieuwe nieuwsbrief. We vragen uw aandacht voor de kinderboekenweek en de landelijke stakingsdag op

Nadere informatie

Maandinfo november 2017

Maandinfo november 2017 Maandinfo november 2017 Schoolfruit Wij mogen weer meedoen met het EU- Schoolfruitprogramma! Wat een kind eet, is natuurlijk de verantwoordelijkheid van de ouders of verzorgers. Wij zien het echter ook

Nadere informatie

Nieuwsbrief september

Nieuwsbrief september Nieuwsbrief september Welkom Kiki Winkelman is 5 juli 4 jaar geworden. Wij heten Kiki van harte welkom op onze school en wensen haar een heel plezierige schooltijd! Ook in de bovenbouw zijn er een aantal

Nadere informatie

Maandinfo September 2017

Maandinfo September 2017 Maandinfo September 2017 Nieuw schooljaar We zijn weer van start! Het nieuwe schooljaar is inmiddels alweer bijna twee weken oud en zowel de leerkrachten en de leerlingen zijn inmiddels al aardig aan elkaar

Nadere informatie

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017 Schoolkrant OBS De Springplank Jaargang 3 Editie 6 Juni 2017 info Kalender: Maandag 3 juli Nieuwe kinderen uit groep 1 komen kennismaken. Dinsdag 4 juli 15.30 uur In het lokaal van groep 5-6 kunnen ouders

Nadere informatie

Van harte gefeliciteerd!!

Van harte gefeliciteerd!! Oktober 2016 - nummer 3 Belangrijke data Vrijdag 14 oktober Afsluiting KinderBoekenWeek- Open Podium 1 Dinsdag 18 oktober Licht aan actie (meer info verderop in de nieuwsbrief) Kinderen uit groep 4 t/m

Nadere informatie

Even bijpraten. Nieuwsweek nummer 2. In deze nieuwsweek. Kalender. Basisschool KOM.MIJN

Even bijpraten. Nieuwsweek nummer 2. In deze nieuwsweek. Kalender. Basisschool KOM.MIJN Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5950 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsweek nummer 2 9 september 2016 Klik hier voor e-mailadressen van leerkrachten. Kalender Volgende week:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017

Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017 Beste ouders en verzorgers, De eerste maand van het schooljaar zit er al weer op! Wat was het fijn om alle kinderen

Nadere informatie

N ieuwsbrief 1 16 september 2016

N ieuwsbrief 1 16 september 2016 Kattebelletje Informatie-avonden: data zie elders in deze nieuwsbrief 19 september Ouderraad vergadering 21 september KIJKOCHTEND 30 september speelgoeddag groepen 1-2 Welkom Wij verwelkomen Jonah van

Nadere informatie

Lijster eens. 02 oktober 2017 schooljaar nieuwsbrief 4

Lijster eens. 02 oktober 2017 schooljaar nieuwsbrief 4 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 02 oktober 2017 schooljaar 2017-2018 nieuwsbrief 4 Van de directie De laatste Lijstereens voor de herfstvakantie. We kijken terug op een

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief:

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief: NIEUWSBRIEF 2 In deze nieuwsbrief: Nieuws uit de onderbouw Bewegingsonderwijs middenbouw Kinderboekenmarkt MSM Got Talent Inzameling oude apparaten Bericht van de Steunvereniging Studiedag Kinder-monumentendag

Nadere informatie

TORENPRAAT EU schoolfruit

TORENPRAAT EU schoolfruit ervoor zorgen dat kinderen ook na school vaker fruit en groente eten. Meer informatie vindt u op: www.euschoolfruit.nl Bij vragen kunt u terecht bij onze gezonde school coördinator: Jennfyer Heijden TORENPRAAT

Nadere informatie

1. Van de directie. 2. Highlights

1. Van de directie. 2. Highlights Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: directie@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 01-09-2016 Nr. 02 1. Van de directie Dit schooljaar hebben we een bijzonder jaar. We vieren

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 2017-10-04 AGENDA Woensdag 4 oktober Donderdag 5 oktober Maandag 9 oktober Zaterdag 14 oktober Maandag 16 oktober Maandag 23 oktober t/m vrijdag 27 oktober Dinsdag 31 oktober Start kinderboekenweek

Nadere informatie

Vierde nieuwsbrief. NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans

Vierde nieuwsbrief. NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans Tweewekelijkse NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans 27-9-2016 Vierde nieuwsbrief Honden op het plein. Bij het halen en brengen van de kinderen naar school komen regelmatig honden mee. Terwijl de kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 23 november 2017

Nieuwsbrief 7 23 november 2017 Nieuwsbrief 7 23 november 2017 Sinterklaas Sint is weer in het land. Gisteren ontvingen de kinderen een brief van Sinterklaas. Sint heeft dit jaar een groot probleem. De bakpieten blijven maar pepernoten

Nadere informatie

extra >> maandkalender

extra >> maandkalender NIEUWSBRIEF 02 11 2016 extra Beste ouders Heeft iedereen een fijne herfstvakantie gehad? Wij kijken terug op een mooie periode voor de herfstvakantie; de kinderboekenweek met de afsluiting waarbij vele

Nadere informatie

Week 40 en 41: Samen leven Inhoud: Leven in een land met verschillende culturen, mensen met een verschillende achtergrond.

Week 40 en 41: Samen leven Inhoud: Leven in een land met verschillende culturen, mensen met een verschillende achtergrond. No 4 4 oktober 2017 C.B.S. Paul Kruger 0524-51 61 82 Van Heutszsingel 9 info@paulkrugerschool.nl 7741 ER Coevorden www.paulkrugerschool.nl Woensdag 4 oktober Een nieuwe nieuwsbrief met een nieuwe lay-out.

Nadere informatie

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr KDV en BSO Dag en Dou

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr KDV en BSO Dag en Dou Riemslootnieuws 712 21-09-2017 Jaargang 17 e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl KDV en BSO Flexkidz email: kdvappelscha@gmail.com www.comprix.nl

Nadere informatie

15 september 2017

15 september 2017 1364 www.clarafabriciusschool.nl 15 september 2017 22 september 17.00 uur 20.00 uur Startfeest Nieuwe leerling - Welkom Bente Tijssen Bente Tijssen is afgelopen week in groep 1/2 A bij juf José en juf

Nadere informatie

Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar agenda nov 23 Nieuwsbrief 3

Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar agenda nov 23 Nieuwsbrief 3 Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar 2018-2019 agenda nov 23 Nieuwsbrief 3 dec 4 Juf Femma jarig 4 Sinterklaasfeest op school 6 Studiedag gr 1 t/m 8 vrij 6 Mad Science start de cursus voor ingeschreven

Nadere informatie

GROEP 1/2. Kleuterpraat:

GROEP 1/2. Kleuterpraat: GROEP 1/2 Kleuterpraat: DIRECTIE Staking (herhaling) Op donderdag 5 oktober 2017 zullen opnieuw vele basisscholen in Nederland deelnemen aan de staking. Ook de leerkrachten van de Sint Jozefschool en andere

Nadere informatie

Belangrijke data. Algemeen

Belangrijke data. Algemeen Ziekmelden kan via: afwezigdommeldal@eenbes.nl. Telefonisch van 8.00 uur tot 8.30 uur. Heeft u Facebook? Kijk ook eens op onze pagina: Brede School Dommeldal 5 oktober 2017 nummer 6 Belangrijke data 5

Nadere informatie

15 oktober 2018 Nummer: 4

15 oktober 2018 Nummer: 4 15 oktober 2018 Nummer: 4 Beste Ouders/Verzorgers en leerlingen, De eerste periode van het schooljaar zit er al weer bijna op. Ondanks dat het nog als zomer voelt, staat de herfstvakantie voor de deur.

Nadere informatie

H utnieuws 3 2015-2016

H utnieuws 3 2015-2016 o.b.s. De Boomhut 6 november 2015 H utnieuws 3 2015-2016 Locatie Bernhardlaan 10 6824 LE Arnhem 026-4433102 Locatie Julianalaan 1 6824 KG Arnhem 026-3701183 In dit nummer: Gezocht... Nieuwe leden ouderraad

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Het IJzeren Kind oudereditie

Nieuwsbrief Kindcentrum Het IJzeren Kind oudereditie Nieuwsbrief Kindcentrum Het IJzeren Kind oudereditie Jaargang 3, no 1 2 september 2016 In deze nieuwsbrief Start schooljaar 2016-2017 Kennismakingsgesprekken Klasbord Nieuwsbrief De nieuwe website van

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Nieuwtjes van de Stampertjes

Nieuwtjes van de Stampertjes april 2017 Agenda 27-3 t/m 21-4 thema lente 13-4 Paasbrunch 14-4 t/m 17-4 april Goede vrijdag, Pasen gesloten 20-4 Kinderboerderij 24-4 t/m 7-5 Meivakantie en Koningsdag Nieuwtjes van de Stampertjes Jantje

Nadere informatie

Koningsspelen! Vandaag waren de Koningsspelen op onze school. De onder- en middenbouw vierden deze op onze school en de bovenbouw vierde de dag op de

Koningsspelen! Vandaag waren de Koningsspelen op onze school. De onder- en middenbouw vierden deze op onze school en de bovenbouw vierde de dag op de Week 17 Bedankt!!! Wij willen alle ouders en kinderen bedanken voor de steun die we hebben gekregen om een waterput te bouwen voor het Moedercentrum in Togo. Er is 271,25 opgehaald tijdens de Afrikadag

Nadere informatie

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1 Nieuw lid MR... 1 Opbrengst kaartenactie... 1 Vakanties en studiedagen 2017-2018... 2 Sportdag september: Hulpouders gevraagd!!!... 2 Even voorstellen... 3 We zwaaien ze feestelijk uit!... 4 Summerfun...

Nadere informatie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie W E E K B R I E F 24 19 februari 2016 Datum Omschrijving A G E N D A 16, 18 en 23 februari Definitieve adviesgesprekken VO voor groep 8 Woensdag 24 februari 8.30 9.30 uur Project DANS Inloopochtend als

Nadere informatie

1 okt nr. BELANGRIJKE DATA

1 okt nr. BELANGRIJKE DATA 1 okt. 2018 nr. BELANGRIJKE DATA Wo. 3 okt. Start kinderboekenweek Wo 10 t/m vr. 12 okt. Kamp groep 8 Vrij. 12 okt. Zwanenmeer 10.45-11.30 u. Ma. 15 t/m vr. 19 okt. Herfstvakantie Ma. 22 okt. Luizenkammen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Gymnastiek Indeling van de bouwen. Kinderboekenweek. Kinderkledingbeurs. Spaaractie. Jumbo- Hoge Holt. Agenda

Nieuwsbrief. Agenda. Gymnastiek Indeling van de bouwen. Kinderboekenweek. Kinderkledingbeurs. Spaaractie. Jumbo- Hoge Holt. Agenda Jaargang 20 nummer 06 Vrijdag 07 okt. 2016 Nieuwsbrief Artikelen in deze nieuwsbrief Agenda Indeling van de bouwen Spaaractie Even voorstellen Kinderkledingbeurs Jumbo- Hoge Holt Website www.thogeholt.nl

Nadere informatie

Schoolverlaters, heel veel plezier en succes in het Voortgezet Onderwijs!! Datum: donderdag 13 juli 2017

Schoolverlaters, heel veel plezier en succes in het Voortgezet Onderwijs!! Datum: donderdag 13 juli 2017 Datum: donderdag 13 juli 2017 Populierenblaadje Algemeen: Musical: Onze schoolverlaters hebben weer heel wat talenten laten zien! De musical De DJ draait door was geweldig! Nogmaals dank aan alle ouders

Nadere informatie

Hilversum, 6 oktober Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij het maandbericht van oktober Dinsdagavond 6 oktober. Lezing Geef me de 5

Hilversum, 6 oktober Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij het maandbericht van oktober Dinsdagavond 6 oktober. Lezing Geef me de 5 Hilversum, 6 oktober 2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij het maandbericht van oktober 2015. Dinsdagavond 6 oktober Lezing Geef me de 5 Het is de week van de opvoeding, daarom is er vanavond een lezing

Nadere informatie

Op e Hichte. Dr. Elias Annes Borgerschool. Koningin Julianalaan HL Joure. Tel:

Op e Hichte. Dr. Elias Annes Borgerschool. Koningin Julianalaan HL Joure. Tel: Nr. 2 4 OKTOBER 2017 Schooljaar 2017-2018 Kijk altijd op de site voor de actuele kalender. Ook deze op e Hichte is altijd te vinden op de site. www.eaborgerschool.nl Op e Hichte Chr. Basisonderwijs. Dr.

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nummer 4, december 2018 AGENDA JANUARI 7 Start thema Beroepen/wat wil je later worden 23 Nationale Voorleesdagen 24 Voorleesontbijt groep 1/2 21 t/m 01-02 Toets weken CITO 30 Groepspresentatie groep 7

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen...

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen... NIEUWSBRIEF Talenten kleure n kinderen... Belangrijke data: Beste ouders, Hierbij de zevende nieuwsbrief van dit schooljaar met daarin nieuws en wetenswaardigheden vanuit ons Integraal Kind Centrum. Maandag

Nadere informatie

Kompasnieuws Vrijdag 19 oktober 2018

Kompasnieuws Vrijdag 19 oktober 2018 Kompasnieuws Vrijdag 19 oktober 2018 Agenda: 22 t/m 26 oktober Herfstvakantie Di. 30 oktober Oudergesprekken Wo. 31 oktober Groep 1 en 2 VRIJ! (juffen hebben studiedag) Vr. 2 november Kompasnieuws Zo.

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag Openingstijden het Krummelhûs Di, Do, en vrijdag Openingstijden Het Zonneroosje Maandag t/m Vrijdag Openingstijden De Wegwijzer Ma, Di, Do en Vrijdag Openingstijden

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 12-03-2019 Even bijpraten met juf Marloes Hoi, ik ben juf Marloes. Ik ben 41 jaar en woon sinds 2 jaar in Creil. Na de voorjaarsvakantie ben ik gestart in groep 1 naast juf Ellen op maandag

Nadere informatie

Weilustwekker. Schooljaar Nr april 2019

Weilustwekker. Schooljaar Nr april 2019 Weilustwekker Schooljaar 2018-2019 Nr. 30 18 april 2019 BIJLAGE 30-01 Informatie over Zomerkampen Breda 2019 30-02 Informatie over Op Reis met Petrus & Paulus VAN HET TEAM Beste ouders en verzorgers, We

Nadere informatie

Vandaag zijn alle kinderen op school bezig met het maken van een Palm Pasen stok. In een mooie optocht zullen zij vanmiddag langs zieke en/of oudere

Vandaag zijn alle kinderen op school bezig met het maken van een Palm Pasen stok. In een mooie optocht zullen zij vanmiddag langs zieke en/of oudere Deze week was de week van de BMS. We zijn gestart met een prachtige viering op maandag. Tijdens de viering is er verteld over kinderen die op de vlucht zijn onder andere in Syrië, Libanon, Turkije, Jordanië

Nadere informatie

AGENDA Maandag 26 oktober t/m vrijdag 30 Herfstvakantie

AGENDA Maandag 26 oktober t/m vrijdag 30 Herfstvakantie Schooljaar 2015-2016 Datum: 23-10-2015 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl AGENDA Maandag 26 oktober t/m vrijdag 30 Herfstvakantie oktober Maandag 2 november Weer naar school

Nadere informatie

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website.

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website. Bijbelverhalen Week 35; maandag 29 augustus vrijdag 2 september Weekthema: Ontdekken Verhalen: Exodus 2; Mozes Lied: Mijn God is zo groot Week 36; maandag 5 september vrijdag 9 september Weekthema: Een

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 18 Vrijdag 10 juni Agenda Vrijdag 10 juni Nieuwsbrief 18 Maandag 13 juni Ouderavond inloop vanaf 19.45 uur Woensdag 15 /m 17 juni Schoolkamp

Nadere informatie

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019)

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NR. 19 6 juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Woensdag 29 mei was de spelletjesdag voor alle kleuters. Wat hebben alle kinderen genoten. Ze konden kiezen uit

Nadere informatie

Nieuwsbrief KinderCampus Noord

Nieuwsbrief KinderCampus Noord KINDERCAMPUS NOORD JAARGANG 8 NUMMER 1 12 OKTOBER 2018 Nieuwsbrief KinderCampus Noord School voor jonge avonturiers die hun wereld willen ontdekken! Vakantiebiebapp Heeft u hem al gedownload? De vakantiebiebapp!

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer4, 16 oktober 2015

Schooljaar 2014-2015 Nummer4, 16 oktober 2015 Schooljaar 2014-2015 Nummer4, 16 oktober 2015 Kalender: 21 okt Inloopochtend CJG voor ouders, 8.30 9.30 uur 21 okt Ouderavond Kanjeren 22 okt Groep 6 gaat naar MEC, tentoonstelling Dino s 23 okt Verjaardag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr oktober 2015

NIEUWSBRIEF nr oktober 2015 NIEUWSBRIEF nr. 6 26 oktober 2015 In deze nieuwsbrief: Zwangerschapsverlof Floor Kwart over 8 Inloop Sinterklaas MR nieuws Beweegwijs Nationaal schoolontbijt Sparen voor een goed doel Belangrijke data:

Nadere informatie

Vlierpraatjes

Vlierpraatjes Vlierpraatjes 5. 10-11 - 2016 Mededelingen van de school Het Nationaal Schoolontbijt Afgelopen dinsdag hebben we deelgenomen aan het Nationaal Schoolontbijt. Het belang van een goed ontbijt hebben we met

Nadere informatie

Jaargang december 2017 nr.14

Jaargang december 2017 nr.14 Advent Als het donker is en stil maken woorden het verschil. Als God zegt: Nu wordt het licht! komt het leven weer in zicht. In de Adventsweken leven we toe naar Kerst, de geboorte van Jezus. Advent is

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF No 19 (6 PAG.)

NIEUWSBRIEF No 19 (6 PAG.) 2017-2018 NIEUWSBRIEF No 19 (6 PAG.) Samenvatting resultaten oudertevredenheidsonderzoek 2018 Beste ouders en verzorgers. AGENDA Woensdag 30 mei Staking Alle leerlingen vrij Maandag 4 juni Rapporten inleveren

Nadere informatie

7 juli 2017

7 juli 2017 1360 www.clarafabriciusschool.nl 7 juli 2017 11 juli s Middags gaat groep 1 t/m 7 naar de musical kijken 11 juli 19.00 uur Afscheidsmusical Niet te filmen! 13 juli De kinderen van groep 3 t/m 8 krijgen

Nadere informatie

Allereerst wensen wij iedereen een heel gelukkig, mooi, leuk, inspirerend, fijn, gezellig, fantastisch en plezierig 2016!!!!! In deze nieuwsbrief:

Allereerst wensen wij iedereen een heel gelukkig, mooi, leuk, inspirerend, fijn, gezellig, fantastisch en plezierig 2016!!!!! In deze nieuwsbrief: In deze nieuwsbrief: Agenda: - Donderdag 7 januari studiedag, alle leerlingen vrij. - Nationale Voorleesdagen - Vanuit de kerstcommissie - Vanuit Little Jungle - Boekenselfie juf Nicolette -Schoolzwemkampioenschappen

Nadere informatie

WeekBlad 9. Fluitenbergstraat NL Den Haag Lief en leed

WeekBlad 9. Fluitenbergstraat NL Den Haag Lief en leed Fluitenbergstraat 6 2545 NL Den Haag 070 3099066 www.tamarschool.nl - info@tamarschool.nl Rekeningnr. NL 58 INGB 0000 0829 78 tnv School met de Bijbel (het) Woord vooraf We hebben een leuke Kinderboekenweek

Nadere informatie

Januari Maandelijkse nieuwsbrief van de Ichtusschool

Januari Maandelijkse nieuwsbrief van de Ichtusschool Intro Geachte ouders/ verzorgers, De laatste BerICHTUS van 2015 die we naar u sturen en tegelijkertijd staat bovenaan al januari 2016, dus u krijgt al informatie voor het nieuwe jaar, terwijl we nog voor

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2017

NIEUWSBRIEF. nr april 2017 NIEUWSBRIEF nr. 15 4 april 2017 In deze nieuwsbrief: 10 minuten inloop Giro 555 Koningsspelen en ruilmarkt Schoolschaaktoernooi-herhaling MR informatieavond Avondvierdaagse Schoolreisje Opbrengst van het

Nadere informatie

MEI De één komt eraan.. de ander gaat weg..

MEI De één komt eraan.. de ander gaat weg.. MEI 2015 De één komt eraan.. de ander gaat weg.. Al vele jaren kreeg u het laatste nieuws van onze school via onze Nieuwsbrief. Van een papieren versie ging de nieuwsbrief al over in een digitale versie.

Nadere informatie

December In deze nieuwsbrief: Reggio onderwijs groep 6. Rots & water groep 1-2B. Terugblik Sinterklaasviering. Actie Serious request

December In deze nieuwsbrief: Reggio onderwijs groep 6. Rots & water groep 1-2B. Terugblik Sinterklaasviering. Actie Serious request In deze nieuwsbrief: Reggio onderwijs groep 6 Rots & water groep 1-2B Terugblik Sinterklaasviering Actie Serious request Kerstviering Dit thema kwamen de kinderen van groep 6 een viertal keer in het kookatelier.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr september 2017

NIEUWSBRIEF. nr september 2017 NIEUWSBRIEF nr. 3 20 september 2017 In deze nieuwsbrief: Ouderbijdrage& schoolreisgeld 2017/2018 Versterking gezocht voor de oudercommissie Kinderboekenweek: gruwelijk eng! Social schools De Was Staking

Nadere informatie

DATUM: 15 oktober 2016

DATUM: 15 oktober 2016 Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Oktober 2014 OKTOBER 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Za Zon. 1 2 3 4 5 Goede Doelenpotje. Kinderboeken week t/m 16 okt.!

Oktober 2014 OKTOBER 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Za Zon. 1 2 3 4 5 Goede Doelenpotje. Kinderboeken week t/m 16 okt.! Spectrum Nieuwsbrief van Samenwerkingsschool De Regenboog Graaf Florisstraat 6 4121EL Everdingen 0347351252 E-mail: regenboog@deregenboogeverdingen.nl www.deregenboogschooleverdingen.nl Oktober 2014 OKTOBER

Nadere informatie

Nieuwsbrief 30 november Agenda

Nieuwsbrief 30 november Agenda Nieuwsbrief 30 november 2018 Agenda 3 december: Surprises inleveren groep 6-7-8 4 december: Tentoonstelling surprises 5 december: Sinterklaasfeest op school 10 december: Opvoedspreekuur van 8.45-9.45 uur

Nadere informatie

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September 1 30 augustus 13 september RKBS De Banier September Aan «titel» «naam», «groep» Colofon: R.K.B.S. De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Postadres: Postbus 19; 7890 AA Klazienaveen Telefoon: (0591)

Nadere informatie

WIJZIGINGEN KALENDER In de kalender staat twee keer 2 e pinksterdag vermeld. De juiste datum is 5 juni.

WIJZIGINGEN KALENDER In de kalender staat twee keer 2 e pinksterdag vermeld. De juiste datum is 5 juni. Nog Even Dit 07 09 2016 Basisschool St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl WIJZIGINGEN KALENDER In de kalender staat twee keer 2 e pinksterdag vermeld. De juiste

Nadere informatie

3 juni MR vergadering 4 juni Typetuin 6 juni Inloop groep 1/2 7 juni 10 juni 14 juni. Volgende nieuwsbrief: 1 juli 2019

3 juni MR vergadering 4 juni Typetuin 6 juni Inloop groep 1/2 7 juni 10 juni 14 juni. Volgende nieuwsbrief: 1 juli 2019 Juni 2019 Nieuwsbrief 3 juni MR vergadering 4 juni Typetuin 6 juni Inloop groep 1/2 7 juni 10 juni 14 juni Verkeersles 3/4 CCC 3 t/m 8 Tweede Pinksterdag Verkeersles 3/4 en 5/6 CCC 3 t/m 8 19 t/m 21 juni

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Kinderboekenweek: Bibbers in je buik!

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Kinderboekenweek: Bibbers in je buik! Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 18 september 2017 Jaargang 24 nr. 3 IN DIT NUMMER 1.

Nadere informatie

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda Agenda Woensdag 15 februari Vrijdag 17 februari Maandag 20 t/m vrijdag 24 februari Woensdag 1 maart Donderdag 2 maart Groep 1 vrij Carnaval groep 1 s ochtends naar school Voorjaarsvakantie Aswoensdag Luizenpluizen

Nadere informatie

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken!

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken! De Bem JAARGANG 4 2013-2014 19 mei 2014 22 NME project in de groepen 1 en 2 Afgelopen week hebben alle kleuters een les gevolgd van het NME-centrum (natuur en milieu educatie). Voor de kleuters heeft NME

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2016

Nieuwsbrief oktober 2016 Belangrijke data 24 oktober t/m 28 oktober 11 november 28 november Herfst vakantie Nationaal school ontbijt Rapport 1 Beste ouders, Samenwerken aan de ontwikkeling van uw kind vinden we belangrijk. Daarom

Nadere informatie

Borgesiusstichting. Formatie

Borgesiusstichting. Formatie Borgesiusstichting Mgr. Hopmanshof 2 4744 BX Bosschenhoofd T: 0165 31 27 56 www.hetbosschehart.nl Formatie 2016-2017 Volgend schooljaar verwelkomen we twee nieuwe leerkrachten op school: In groep 5/6 komt

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! MEDEDELINGENBLAD Nr. 19 1 JUNI 2018 Laatste lesvrije dag van dit schooljaar is op maandag 25 juni 2018. Wij zijn nog op zoek naar hulpouders voor de sportdag op aanstaande woensdag

Nadere informatie

7 oktober 2016 nummer 3

7 oktober 2016 nummer 3 7 oktober 2016 nummer 3 AGENDA vrij 14 okt. voorleeswedstrijd groep 7 en 8 ma 17 okt. juf Nellie vrij ma 17 okt. juf Tamara studieverlof, juf Linda groep 8 di 18 okt. ouderraad vergadering vrij 21 okt.

Nadere informatie

Datum: vrijdag 22 juli 2016

Datum: vrijdag 22 juli 2016 Datum: vrijdag 22 juli 2016 Populierenblaadje Algemeen: Musical: Woensdag hebben we met alle kinderen gekeken naar de musical van groep 8: Herrie op het eland. Het was wederom een geweldige musical. De

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

DIERENBOS WELKOMSTFEEST

DIERENBOS WELKOMSTFEEST MAANDAG 24 APRIL 10:00 uur 11:00 uur KNUTSELEN naar de knutselclub van vandaag. Wat we gaan maken is een verrassing. Kom jij ook? 11:30 uur 12:00 uur HOCKEY Hoe goed kan jij hockeyen? Kom het testen en

Nadere informatie

02 februari 2018

02 februari 2018 1382 www.clarafabriciusschool.nl 02 februari 2018 6 februari Juf Anne taakochtend, juf Bernarda vervangt 6 februari Studiemiddag Alle kinderen zijn om 11.45 uur uit 7 februari Juf Judith (stagiaire) voor

Nadere informatie

ALGEMEEN LOGBOEK OKTOBER Barendrecht, 1 oktober 2014

ALGEMEEN LOGBOEK OKTOBER Barendrecht, 1 oktober 2014 ALGEMEEN LOGBOEK OKTOBER Barendrecht, 1 oktober 2014 17 e jaargang A L G E M E E N De eerste vier weken zitten er al weer op. Wat is het toch leuk om te zien dat alle kinderen weer zijn gegroeid, niet

Nadere informatie

Delft,

Delft, www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl Delft, 30-09-2016 Inhoud Zomerfeest op zaterdag 17 september... 1 Belangrijk nieuws uit de kleutergroepen... 2 De Vindplaats... 3 Maandsluiting...

Nadere informatie

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie!

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie! Nieuwsbrief d.d. 17-04-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Pasen 2019 We willen iedereen hele, gezellige

Nadere informatie

Maandbrief - Klimop-Buiten - oktober 2017

Maandbrief - Klimop-Buiten - oktober 2017 Maandbrief - Klimop-Buiten - oktober 2017 Ten Harmsen v.d. Beekpad 6 1336 BK Almere 036-5451462 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopbuiten@prisma-almere.nl Agenda oktober 2017: Donderdag 5 oktober:

Nadere informatie

ONS - NIEUWS. 15 oktober 2015

ONS - NIEUWS. 15 oktober 2015 15 oktober 2015 ONS - NIEUWS Agenda: 16-10: aaneengesloten schooldag bovenbouw 17-10 - 25-10: herfstvakantie 26-10: luizencontrole 29-10: inloop Barbera Kaai CJG 30-10: Hooizolder gr 5-6 30-10: Gastles

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie