Abdul Nassoh nieuwe hoofdtrainer v.v. WODAN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Abdul Nassoh nieuwe hoofdtrainer v.v. WODAN"

Transcriptie

1 Abdul Nassoh nieuwe hoofdtrainer v.v. WODAN

2

3 WODAN gaat LOS op 3 september Er is de afgelopen maanden keihard gewerkt om weer aan een nieuw seizoen te kunnen beginnen. En dat is gelukt! Dankzij de enorme inzet van vele vrijwilligers kunnen we met veel goede moed en hoge verwachtingen van start met seizoen Dat doen we officieel op zaterdag 2 september met een volledig bekerprogramma bij de jeugd en op zondag 3 september met ook een volledig bekerprogramma bij de senioren en met een soort Open Dag voor alle clubleden en andere betrokkenen.voor die kick-off zijn alle teams, ouders van jeugdspelers, leden en vrijwilligers uitgenodigd. Op zondag 3 september gaan we LOS en is er voor iedereen wat te beleven. Het maken van teamfoto s loopt als rode draad door de kick-off van seizoen Die teamfoto s worden geplaatst op de totaal vernieuwde clubsite waar bijna een jaar aan is gesleuteld en die sinds augustus online is. Met name Bianca van de Poel van communicatiebureau Communics uit Den Bosch stopte er als bouwer van de site veel tijd en energie in. De kick-off op 3 september wordt geopend door onze jongste categorieën. Alle mini s en alle JO-8 t/m JO-11-teams worden om 9.30 uur verwacht. Behalve het maken van teamfoto s is er voor deze categorieën een ouder/kind-toernooi georganiseerd. Het is daarom van belang dat ook ouders aanwezig zijn. Dit onderdeel duurt tot uur. Alle elftallen JO-13 en JO-15 worden om uur verwacht. Er wordt een teamfoto gemaakt en er vindt een spelmiddag plaats. Geadviseerd wordt droge kleren mee te nemen omdat enkele onderdelen die middag met water worden gespeeld. De middag voor JO13 en JO15 duurt tot uur. De oudste jeugdcategorieën (JO-17 en JO-19) en alle seniorenteams (ook dames) worden uiterlijk verwacht voor een teamfoto. Daarna is er een quiz. Een eindtijd is voor deze leeftijdscategorieën niet vastgesteld. We hopen op ieders medewerking en op een massale opkomst voor een onvergetelijke aftrap van seizoen Bestuur en activiteitencommissie v.v. WODAN

4 Nieuwe hoofdtrainer Abdul Nassoh heeft leuke, Het is een op heel veel plaatsen gewijzigde selectie waarmee WODAN aan een nieuw avontuur gaat beginnen. Meer dan een compleet elftal verkaste, stopte of koos de afgelopen periode voor een lager elftal. En ook in de staf/begeleiding van de selectie traden grote wijzigingen op. Zo stapte hoofdtrainer Colin Williamson na één seizoen op en verkoos verzorger Patrick Zegers na jarenlange trouwe dienst een andere werkplek. Een opvolger van de naar FC Eindhoven vertrokken hoofdtrainer vond WODAN in eigen gelederen. Dat werd Abdul Nassoh (foto), vorig jaar nog trainer van onze F1 en als hoofdtrainer verantwoordelijk voor de promotie van onze JO17-1 naar de vierde divisie. Ook in de jaren ervoor was Abdul al actief als trainer van jeugdteams, ondermeer van de C1. Afgelopen seizoen behaalde de voormalige prof van FC Utrecht en FC Eindhoven het TC2-diploma van de KNVB. Voorlopig wil Abdul zijn functie van hoofdtrainer combineren met het trainen van onze A1. Dat doet hij samen met Adnan Basri. Onze nieuwe hoofdtrainer heeft Merijn Terlunen, tevens trainer van WODAN 2, als assistent naast zich. Roald Harks is toegevoegd aan de technische staf en oud-selectiespeler Bart Schols, onlangs afgestudeerd en al enige tijd als fysiotherapeut werkzaam bij SFEN (Sport Fysiotherapie Eindhoven Noord) gaat een deel van de verzorgerstaken op zich nemen. Met een tweede kandidaatverzorger is de club nog in gesprek. Zij krijgen te maken met een grotendeels vernieuwde selectie die begin augustus met haar voorbereidingen op seizoen begon. Abdul is al enkele weken met ruim dertig spelers in de slag om tot een goede en uitgebalanceerde selectie te komen. Tot definitieve keuzes is hij nog niet gekomen. Ik ben er druk mee, maar het is in ieder geval een leuke, jonge en leergierige groep, gaf hij onlangs te kennen.

5 jonge en leergierige selectie onder zijn hoede Ons nieuwe vlaggenschip boekte dinsdag zijn eerste hoopgevende resultaat door het studentenelftal van Pusphaira op 0-0 te houden. Komende zondag (27 augustus) werkt de selectie nog een oefenwedstrijd af tegen de amateurs van PSV. Een week later, op zondag 3 september staat het eerste officiële duel op de rol. Dan is stadsgenoot Tivoli - stadsdeel Stratum - de eerste tegenstander in het bekertoernooi. Door de teleurstellende degradatie van vorig seizoen komt ons eerste elftal dit jaar uit in de vierde klasse G. In het rijtje hiernaast zijn de tegenstanders te zien. WODAN 1 speelt zijn thuiswedstrijden steeds op zondagmiddag, aanvang uur. Merijn Terlunen Roald Harks Bart Schols 4G Acht ASV 33 Bavos Boskant Boxtel ELI EMK Essche Boys Mariahout MVC Keldonk SBC WODAN Stiphout V.

6 Voetbalminnend Nederland maakt zich weer op voor een nieuwe competitie. Vorig jaar begon de jeugd op zaterdag 3 september, de senioren een dag later. Dit jaar steekt het programma wat anders in elkaar: eerst staan er drie volledige bekerrondes op de kalender en pas daarna wordt begonnen met de competitie. Dit weekeinde (26 en 27 augustus) is er van wedstrijden met een serieus belang nog geen sprake, maar worden er links en rechts wel wat oefenwedstrijden gespeeld. Volgende week barst het seizoen dan echt los, met zaterdag een volledig bekerprogramma bij de jeugd en op zondag een volledige bekerronde bij de senioren. Die wedstrijden, vier in getal, lopen op zondag dwars door onze Open Dag heen. Alle teams zullen de beker vooral benutten om de laatste puntjes op de i te zetten, om te bekijken wie het beste op welke positie kan spelen en hoe het team het best in balans is. Het bekertoernooi zal daarom voornamelijk aantonen hoe de vlag er op dit moment bij hangt en welke doelstellingen er kunnen worden geformuleerd. Wordt het in de competitie knokken tegen degradatie? Draait het nu al zo lekker, dat we willen meedoen om het kampioenschap in onze klasse? Of zijn we tevreden als we ons weten te handhaven? De beker zal een eerste indicatie geven van de kansen. Niet meer, niet minder. Op zaterdag 2 september begint de eerste bekerronde in eigen huis met een wedstrijd van onze JO9-1, dat het om 9.00 uur opneemt tegen buurman Acht JO9-1. In de loop van de dag treden nog drie eerste selectieteams voor eigen publiek aan: JO11-1, JO17-1 en JO19-1. Ze hebben respectievelijk Nuenen, SBC en Unitas 59 als tegenstander en dat levert drie interessante krachtmetingen op. Die van JO19-1 springt er bovenuit omdat het een confrontatie betreft van de twee ploegen die afgelopen seizoen naar de 4e divisie wisten te promoveren. Unitas werd kampioen van de Hoofdklasse H en promoveerde rechtstreeks, onze (toen nog) JO17-1 maakte de sprong omhoog via vijf opeenvolgende zeges in de nacompetitie. Bekerzondag 3 september staat - naast onze Open Dag - in het teken van de officiële presentatie van onze hoofdmacht voor de eigen aanhang. De vraag is uiteraard hoe de bijna totaal veranderde selectie van de nieuwe hoofdtrainer Abdul Nassoh zich gaat houden in duel met stadsgenoot Tivoli. Behalve ons eerste elftal, komen ook WODAN 7, 5 en 9 in eigen huis in actie. Het volledige bekerprogramma vindt u op de pagina hiernaast.

7 Programma zaterdag 2 september: Thuis: 9:00 WODAN JO9-1 - Acht JO9-1 9:00 WODAN JO9-2 - ODC JO9-1 9:00 WODAN JO9-3 - Nuenen JO9-5 9:00 WODAN JO8-2 - Acht JO8-1 10:00 WODAN JO Braakhuizen JO :00 WODAN JO Tongelre JO :00 WODAN JO EMK JO :00 WODAN JO RKVVO JO :00 WODAN JO Nuenen JO :15 WODAN JO Best Vooruit JO :15 WODAN JO Best Vooruit JO :00 WODAN JO Nieuw Woensel JO :00 WODAN JO SJO Juventud JO :45 WODAN JO Unitas'59 JO :45 WODAN JO SBC JO :45 WODAN JO RKVVO JO17-3 Uit: 9:00 Unitas'59 JO WODAN JO10-1, 9:00 Wilhelmina Boys JO9-2 - WODAN JO9-4, 9:00 Wilhelmina Boys JO9-6 - WODAN JO9-5, 9:00 Acht JO8-2 - WODAN JO8-3, 10:15 Best Vooruit JO8-2 - WODAN JO8-1, 10:30 FC Eindhoven AV JO11-7-WODAN JO11-6, 10:30 RKVVO JO WODAN JO11-7, 11:15 SCI JO WODAN JO13-1, 11:45 RKVVO JO WODAN JO13-3, 12:00 Nieuw Woensel JO WODAN JO17-2, 12:15 Weebosch JO WODAN JO11-4, 13:00 Jong Brabant JO WODAN JO19-2, 13:00 RPC JO WODAN JO15-1, 13:00 OJC Rosmalen JO WODAN JO15-2. Programma zondag 3 september: Thuis: 10:00 WODAN 7 - Unitas'59 6, 12:00 WODAN 5 - EMK 4 12:00 WODAN 9 - PSV 3 14:30 WODAN 1 - Tivoli 1 Uit: 10:00 Unitas' WODAN 2, 10:00 Best Vooruit 6 - WODAN 6, 10:00 EFC VR1 - WODAN VR1, 11:00 Beerse Boys 3 - WODAN 3, 12:00 SBC 3 - WODAN 4, 12:00 RKVVO 9 - WODAN, 14:30 UNA 6 - WODAN 8.

8 Sportcomplex Eindhoven-Noord Atletieklaan AZ Eindhoven Stedelijk College Eindhoven Telefoon clubhuis:

9 Jullie zien haar nauwelijks en horen slechts zelden van haar: de Supportersvereniging van v.v. WODAN. De vereniging onder voorzitterschap van Nico Bastiaans is op allerlei fronten actief. De Supportersvereniging is de ruggensteun bij diverse activiteiten. Van toernooien, vrijwilligers en jaarlijkse ontmoetingen en van het eerste elftal tot en met de Pupil van de Week bij thuiswedstrijden van WODAN 1. De Supportersvereniging WO- DAN helpt WODAN. En met uw steun aan de Supportersvereniging helpt u dus uw eigen club. Met een bijdrage van slechts 20 euro ben je er een héél jaar lang lid van en laat je zien dat je hart hebt voor je club. De club die veel meer doet dan zichtbaar is. Nico Bastiaans, voorzitter van de Supportersvereniging van v.v. WODAN.

10

Open Dag; alle teams op de foto Bekerprogramma jeugd en senioren Veel nieuwe gezichten in selectie Clubinformatie om te bewaren Nieuwe website online

Open Dag; alle teams op de foto Bekerprogramma jeugd en senioren Veel nieuwe gezichten in selectie Clubinformatie om te bewaren Nieuwe website online Open Dag; alle teams op de foto Bekerprogramma jeugd en senioren Veel nieuwe gezichten in selectie Clubinformatie om te bewaren Nieuwe website online Het is gelukt! Dankzij de enorme inzet van vele vrijwilligers

Nadere informatie

Meisjes. G-voetbal. SV Valkenswaard G1 2e klasse 5 DVVC G2 Moerse Boys G1 OVC'26 G2 Rijen G2 RKVVO G1 Tivoli G1 Tivoli G2 Viola G1 Beker

Meisjes. G-voetbal. SV Valkenswaard G1 2e klasse 5 DVVC G2 Moerse Boys G1 OVC'26 G2 Rijen G2 RKVVO G1 Tivoli G1 Tivoli G2 Viola G1 Beker Senioren SV Valkenswaard 1 SV Valkenswaard 2 SV Valkenswaard 3 SV Valkenswaard 4 3e klasse D 2e klasse D 4e klasse 415 5e klasse 522 Bergeijk 1 Acht 2 Bladella 3 Beerse Boys 4 Bladella 1 Beerse Boys 3

Nadere informatie

Senioren SV Valkenswaard 9 SV Valkenswaard 10 SV Valkenswaard 11 SV Valkenswaard VR1 6e klasse 642 6e klasse 639 6e klasse 647 5e klasse 862 Braakhuiz

Senioren SV Valkenswaard 9 SV Valkenswaard 10 SV Valkenswaard 11 SV Valkenswaard VR1 6e klasse 642 6e klasse 639 6e klasse 647 5e klasse 862 Braakhuiz Senioren SV Valkenswaard 1 SV Valkenswaard 2 SV Valkenswaard 3 SV Valkenswaard 4 3e klasse D 2e klasse D 4e klasse 415 5e klasse 522 Bergeijk 1 Acht 2 Bladella 3 Beerse Boys 4 Bladella 1 Beerse Boys 3

Nadere informatie

Competitie-indelingen jeugd seizoen 2016/2017

Competitie-indelingen jeugd seizoen 2016/2017 Brabantia JO19-1 (A1)- Hoofdklasse H Brabantia JO17-1 (B1)- 4e divisie E NOAD JO19-1 14:45 Best Vooruit JO17-1 14:45 Wilhelmina Boys JO19-1 14:45 ZSV JO17-1 13:15 Sarto JO19-1 14:45 Sportclub Irene JO17-1

Nadere informatie

Reserve klasse 641 5e klasse 861 Beerse Boys VR3. De Weebosch VR1. Jeugd

Reserve klasse 641 5e klasse 861 Beerse Boys VR3. De Weebosch VR1. Jeugd Senioren SV Valkenswaard 1 SV Valkenswaard 2 SV Valkenswaard 3 3e klasse D Reserve 2e klasse D Reserve klasse 418 Bladella 1 Acht 2 Bladella 4 Dommelen 1 Beerse Boys 4 Braakhuizen 3 EMK 1 Best Vooruit

Nadere informatie

Abdul heeft wondertje nodig met WODAN 1 Maak kennis met de selectie Wisselende resultaten in beker; JO19-1 slaat terug De eerste voetbalschoentjes

Abdul heeft wondertje nodig met WODAN 1 Maak kennis met de selectie Wisselende resultaten in beker; JO19-1 slaat terug De eerste voetbalschoentjes Abdul heeft wondertje nodig met WODAN 1 Maak kennis met de selectie Wisselende resultaten in beker; JO19-1 slaat terug De eerste voetbalschoentjes van Idris Al anderhalve maand is hoofdtrainer Abdul Nassoh

Nadere informatie

Programma zaterdag 6 en zondag 7 mei 2017

Programma zaterdag 6 en zondag 7 mei 2017 Programma zaterdag 6 en zondag 7 mei 2017 Derdeklasserschap aan zijden draadje Derdeklasserschap WODAN 1 hangt Ons eerste elftal staat geprogrammeerd voor een uit-wedstrijd - het gaat op bezoek bij Braakhuizen

Nadere informatie

Nieuwe ronde, nieuwe kansen

Nieuwe ronde, nieuwe kansen Zondag 19 maart 2017, 14.30 uur: WODAN 1 - Nijnsel 1 Nieuwe ronde, nieuwe kansen Patrick Zwegers Verzorger Colin Williamson Trainer/coach Wilko Takens Romario Aveloo Tarik Ouzalah Kadir Kalender Marco

Nadere informatie

Vol goede moed de competitie in De eerste selectie van Abdul en Merijn Superzaterdag in derde ronde bekertoernooi Inkoppertjes : MAXI-mooi en een

Vol goede moed de competitie in De eerste selectie van Abdul en Merijn Superzaterdag in derde ronde bekertoernooi Inkoppertjes : MAXI-mooi en een Vol goede moed de competitie in De eerste selectie van Abdul en Merijn Superzaterdag in derde ronde bekertoernooi Inkoppertjes : MAXI-mooi en een traantje... AANVAL Kadir Kalender Arjan Antonis MIDDENVELD

Nadere informatie

Jarige Sam maakt WODAN 1 koploper van 4G Jeugdselecties stralen; zelfs verliezend A1 Inkoppertjes: Kantine, WODAN 8, JO11-5 De dappere moeders van

Jarige Sam maakt WODAN 1 koploper van 4G Jeugdselecties stralen; zelfs verliezend A1 Inkoppertjes: Kantine, WODAN 8, JO11-5 De dappere moeders van Jarige Sam maakt WODAN 1 koploper van 4G Jeugdselecties stralen; zelfs verliezend A1 Inkoppertjes: Kantine, WODAN 8, JO11-5 De dappere moeders van JO8-3 AANVAL Kadir Kalender Arjan Antonis MIDDENVELD Mark

Nadere informatie

JEUGDVOETBAL vv Hapert. t VOORZETJE 2.0. t Voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 17e jaargang nr.

JEUGDVOETBAL vv Hapert. t VOORZETJE 2.0. t Voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 17e jaargang nr. JEUGDVOETBAL vv Hapert t VOORZETJE 2.0 t Voorzetje 2.0 - wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 17e jaargang nr. 497 JACQUES MOMENT(EN) De inzet van veel (jeugd)voetballers, die meededen

Nadere informatie

Laatste update Een voorlopig overzicht van toernooi-data in 2019 bij andere verenigingen rondom Eindhoven.

Laatste update Een voorlopig overzicht van toernooi-data in 2019 bij andere verenigingen rondom Eindhoven. Een voorlopig overzicht van toernooi-data in 2019 bij andere verenigingen rondom Eindhoven. Vereniging Plaats O19 O17 O15 O13 O12 O11 O10 O9 & O8 Mini's D.V.S. Aalst 21-jun 29-jun 16-jun 22-jun 15-jun

Nadere informatie

Nieuws Selectie 2019/2020

Nieuws Selectie 2019/2020 Nieuws Selectie 2019/2020 Tamer Ugur. Ik ben 32 jaar, afkomstig uit IJsselstein nu woonachtig in Nieuwegein. Positie: 10 of voor de verdediging. In het verleden ook veelal als linker middenvelder-buitenspeler

Nadere informatie

S.V. SOMEREN HEET U VAN HARTE WELKOM. OP ONS E-, F en MINI (JO11, JO9, JO7) TOERNOOI

S.V. SOMEREN HEET U VAN HARTE WELKOM. OP ONS E-, F en MINI (JO11, JO9, JO7) TOERNOOI Respect maakt SV Someren perfect S.V. SOMEREN HEET U VAN HARTE WELKOM OP ONS E-, F en MINI (JO11, JO9, JO7) TOERNOOI ZATERDAG 9 JUNI 2018 Namens SV Someren heten wij u van harte welkom op ons jaarlijkse

Nadere informatie

t voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 17 e jaargang nr 491

t voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 17 e jaargang nr 491 t voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 17 e jaargang nr 491 Uitslagen jeugd: Zaterdag 20 oktober Hapert JO13-1 - DBS JO13-1 6-2 Na een moeizame 1e speelde Hapert een prima

Nadere informatie

Meer hoop dan vrees voor finales

Meer hoop dan vrees voor finales Zaterdag 22 april, 19.30 uur: WODAN 1 - PSV/av 1 Meer hoop dan vrees voor finales Patrick Zwegers Verzorger Colin Williamson Trainer/coach Wilko Takens Romario Aveloo Tarik Ouzalah Kadir Kalender Marco

Nadere informatie

t voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 15e jaargang nr 432

t voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 15e jaargang nr 432 t voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 15e jaargang nr 432 Uitslagen jeugd Zaterdag 10 september Uitslag Hapert JO19-1 - Braakhuizen JO19-1 3-1 Hapert MO19-1 - De Valk MO19-1

Nadere informatie

Hoofdsponsor Jeugd s.v. Rood-Wit V.

Hoofdsponsor Jeugd s.v. Rood-Wit V. BESTE SPORTVRIENDEN, Voor jullie ligt het programmaboekje van alle thuistoernooien van het voorjaar 2016 van s.v. Rood-wit V. De toernooicommissie heeft haar uiterste best gedaan om voor alle jeugdspelers

Nadere informatie

Laatste update Een voorlopig overzicht van toernooi-data in 2017 bij andere verenigingen rondom Eindhoven.

Laatste update Een voorlopig overzicht van toernooi-data in 2017 bij andere verenigingen rondom Eindhoven. Een voorlopig overzicht van toernooi-data in 2017 bij andere verenigingen rondom Eindhoven. Vereniging Plaats O18 & O19 O16 & O17 O14 & O15 O12 & O13 O10 & O11 O8 & O9 O6 & O7 DVS Aalst 3 juni 4 juni 20

Nadere informatie

Beleid Technische Commissie VV Gilze Het selecteren en Indelen:

Beleid Technische Commissie VV Gilze Het selecteren en Indelen: Beleid Technische Commissie VV Gilze Het beleid van de Technische Commissie is een middel zijn om de doelstellingen van VV Gilze, te behalen. Door middel van dit document willen wij ons beleid transparant

Nadere informatie

Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4. Kick off Wist je dat? Club van 100 Nieuwe spelregels jeugd

Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4. Kick off Wist je dat? Club van 100 Nieuwe spelregels jeugd Easterlittens, oktober 2017 Beste vrienden van VV Oosterlittens, Het voetbalseizoen 2017-2018 is voor de meesten van jullie al weer begonnen. Enkele teams hebben de eerste bekerwedstrijden alweer gespeeld.

Nadere informatie

Speelschema 4e klasse G (zuid 1)

Speelschema 4e klasse G (zuid 1) Speelschema 4e klasse G (zuid 1) 1e speelronde (8 september) Tongelre Woenselse Boys DVS Waalre Nederwetten Real Lunet Den Dungen SCI Sint Michielsgestel WODAN RKGSV Essche Boys EMK FC Eindhoven 2e speelronde

Nadere informatie

cvv FIT Boys Voetbaltechnisch Beleidsplan

cvv FIT Boys Voetbaltechnisch Beleidsplan Voetbaltechnisch Beleidsplan 2017-2018 blad 2 uit 16 Voetbaltechnisch Beleidsplan 2017-2018 2017-2022. 2 blad 3 uit 16 Voorwoord Voor u ligt het voetbaltechnisch beleidsplan van c.v.v. Fit Boys. Dit plan

Nadere informatie

editie 7, september 2016

editie 7, september 2016 digitale Clubkrant editie 7, september 2016 Voorzitter aan het woord Na alle voorbereidingen is nu eindelijk de competitie begonnen. Dit is waar het om gaat. Na drie competitie-loze maanden weer aan de

Nadere informatie

Wij wensen iedereen alvast veel plezier en mocht u vragen of opmerking hebben dan horen wij het graag.

Wij wensen iedereen alvast veel plezier en mocht u vragen of opmerking hebben dan horen wij het graag. Goedenavond, Via deze weg willen wij u voorstellen aan de hoofdtrainers jeugd voor het seizoen 2017-2018. Na veel gepuzzel en gesprekken zijn wij verheugd dat we veel bekende gezichten terug zien als trainer

Nadere informatie

Bij indeling van recreatieve teams: Teams op basis van gelijkwaardige kwaliteiten en leeftijdscategorie. Gelijkwaardige teams.

Bij indeling van recreatieve teams: Teams op basis van gelijkwaardige kwaliteiten en leeftijdscategorie. Gelijkwaardige teams. Selectiebeleid VV Gilze 2015 2020. Het selectiebeleid moet een middel zijn om de doelstellingen, die zijn bepaald in het technisch beleidsplan VV Gilze, te bereiken. Door middel van dit schrijven willen

Nadere informatie

Onze hoop is dat alle teams zich inzetten om een leuk, gezellig maar vooral sportief toernooi te spelen.

Onze hoop is dat alle teams zich inzetten om een leuk, gezellig maar vooral sportief toernooi te spelen. Voorwoord: Beste sportvrienden, Welkom op ons sportpark Espendonk. Voor dit jaar staan er toernooien gepland op 16 juni voor de JO7, JO9, JO13 Hoofdklasse /3 e divisie en voor de JO15 categorieën en op

Nadere informatie

De volgende teams worden benoemd als selectieteam: A1 B1 - C1 D1 D2. Hierbij zullen de 2 e teams in elke leeftijdscategorie de schaduwteams vormen.

De volgende teams worden benoemd als selectieteam: A1 B1 - C1 D1 D2. Hierbij zullen de 2 e teams in elke leeftijdscategorie de schaduwteams vormen. Selectiebeleid Bij RKSV Mierlo-Hout wordt onderscheid gemaakt tussen prestatieteams en recreatieteams. Voor de prestatieteams worden spelers geselecteerd. Achter de prestatieteams worden recreatieteams

Nadere informatie

Technisch Beleidsplan ST Beilen/Fit Boys

Technisch Beleidsplan ST Beilen/Fit Boys Technisch Beleidsplan ST Beilen/Fit Boys 2019-2020 1 Inhoud Voorwoord 1. ST Beilen/FitBoys 3 2. Technische Commissie 4 3. Visie 5 4. Het indelingsbeleid 6 4.1 ST. Dames 4.2 ST Meisjes 4.3 Selectiecriteria

Nadere informatie

Voetbal Festival. Nieuws vanuit het Jeugdbestuur: Datum: 15 juli Vanaf heden zal het Jeugdbestuur. Lees gauw verder voor meer nieuws.. Pag.

Voetbal Festival. Nieuws vanuit het Jeugdbestuur: Datum: 15 juli Vanaf heden zal het Jeugdbestuur. Lees gauw verder voor meer nieuws.. Pag. Datum: 15 juli 2016 Nieuws vanuit het Jeugdbestuur: Vanaf heden zal het Jeugdbestuur 4x per jaar een nieuwsbrief versturen aan alle ouders/verzorgers van onze jeugdleden. Graag houden wij u met deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuws Selectie 2019/2020

Nieuws Selectie 2019/2020 Nieuws Selectie 2019/2020 Brian Siegelaer Ik ben 18 jaar oud en ben begonnen in de7x7 bij VVIJ. Ik heb alle selectie teams bij VVIJ doorlopen. Mijn positie is middenvelder/aanvaller en ik ben linksbenig.

Nadere informatie

Promotie-/degradatieregeling (senioren/vrouwen/jeugd) seizoen 2015/ 16

Promotie-/degradatieregeling (senioren/vrouwen/jeugd) seizoen 2015/ 16 Promotie-/degradatieregeling (senioren/vrouwen/jeugd) seizoen 2015/ 16 De data van de nacompetitie zijn onder voorbehoud. Zaterdagvoetbal - standaard 1e klasse (C) De kampioen promoveert naar de Hoofdklasse.

Nadere informatie

Voetbalbeleidsplan. Senioren Enter Vooruit

Voetbalbeleidsplan. Senioren Enter Vooruit Voetbalbeleidsplan Senioren Enter Vooruit 12 september 2013 Inhoud 1 Inleiding 2 Doel en missie Enter Vooruit 2.1 Missie 2.2 Algemene doelstellingen vanaf 2013 2.3 Seniorenvoetbal Omvang 3 Prestatieteams

Nadere informatie

SARTO KALENDER SEIZOEN 2008/2009

SARTO KALENDER SEIZOEN 2008/2009 KALENDER SEIZOEN 2008/2009 / KNVB vrijdag 01-08-2008 Zomer BO/VO zaterdag 02-08-2008 Zomer BO/VO zondag 03-08-2008 Zomer BO/VO 32 maandag 04-08-2008 Zomer BO/VO dinsdag 05-08-2008 Zomer BO/VO CL 2e kwalificatieronde

Nadere informatie

voetbalvereniging Sportpark Hulsdonk Sportstraat AP Roosendaal Telefoon : (0165) SECRETARIS VERSLAG SEIZOEN

voetbalvereniging Sportpark Hulsdonk Sportstraat AP Roosendaal Telefoon : (0165) SECRETARIS VERSLAG SEIZOEN SECRETARIS VERSLAG SEIZOEN 2017-2018 Beste leden, Na een periode van vier jaar mag ik weer het verslag van de secretaris voor jullie verzorgen. In het verslag wordt per commissie teruggeblikt op het afgelopen

Nadere informatie

Welkom bij v.v. Bruheze op ons sportpark Espendonk.

Welkom bij v.v. Bruheze op ons sportpark Espendonk. Voorwoord: Beste sportvrienden, Welkom bij v.v. Bruheze op ons sportpark Espendonk. Voor dit jaar staan er toernooien gepland op: 1 juni voor de categorieën JO7, J08, JO10 en voor de JO15 en 2 juni voor

Nadere informatie

1 ste Helft: Vragenronde 1 Toen we nog meetelden

1 ste Helft: Vragenronde 1 Toen we nog meetelden 1 ste Helft: Vragenronde 1 Toen we nog meetelden 1.1 Welke doelman zat bij Feyenoord op de bank tijdens de gewonnen UEFA Cup-finale van 2002 tegen Borussia Dortmund? 1.2 Tegen welke tegenstander en in

Nadere informatie

Promotie- en degradatieregeling betaald voetbal seizoen 2015/ 16

Promotie- en degradatieregeling betaald voetbal seizoen 2015/ 16 KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND BETAALD VOETBAL Promotie- en degradatieregeling betaald voetbal seizoen 2015/ 16 29 juli 2015 knvb.nl Promotie van Eerste Divisie naar Eredivisie De betaaldvoetbalorganisatie

Nadere informatie

Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark Zeewijk bij het Zeehaven ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2013.

Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark Zeewijk bij het Zeehaven ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2013. Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark Zeewijk bij het Zeehaven ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2013. De basis voor dit unieke toernooi werd gelegd in 1952. Toen ontving Stormvogels bij de promotie in 1952

Nadere informatie

Sponsor gids voetbalclub Zeeland Sport

Sponsor gids voetbalclub Zeeland Sport Sponsor gids voetbalclub Zeeland Sport Geachte lezer, Zeeland Sport is op zoek naar nieuwe sponsors die samen met de club een mooi, nieuw seizoen tegemoet willen gaan. Uw sponsoring zal niet onopgemerkt

Nadere informatie

Seniorenplan

Seniorenplan Seniorenplan 2018-2019 Seniorenbestuur Noorse Mei 2018 Missie Iedereen de kans geven om in een familiale verstandhouding en op een gezonde en sportieve manier aan voetbal te kunnen doen op elk niveau.

Nadere informatie

Technisch Beleidsplan ST Beilen/Fit Boys 2018

Technisch Beleidsplan ST Beilen/Fit Boys 2018 Technisch Beleidsplan ST Beilen/Fit Boys 2018 1 Inhoud Voorwoord 1. ST Beilen/FitBoys 3 2. Technische Commissie 4 3. Visie 5 4. Het indelingsbeleid 7 4.1 ST. Dames 4.2 ST Meisjes 4.3 Selectiecriteria en

Nadere informatie

NWC G1 - Veld Zaterdag, 0287 G-Voetbal Zaterdag (voorjaar) 3e klasse 3B

NWC G1 - Veld Zaterdag, 0287 G-Voetbal Zaterdag (voorjaar) 3e klasse 3B NWC G1 - Veld Zaterdag, 0287 G-Voetbal Zaterdag (voorjaar) 3e klasse 3B NWC G1G ZSV G1 1-2 07-05-2016 MVC'19 G2 SVEB G1G 3-3 07-05-2016 1 ZSV G1 10 8 1 1 25 57 31 0 2 NWC G1G 10 6 0 4 18 45 29 0 3 MVC'19

Nadere informatie

Promotie-/degradatieregelingen Mannen standaard zaterdag, 2015/ 16

Promotie-/degradatieregelingen Mannen standaard zaterdag, 2015/ 16 KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND AMATEURVOETBAL Promotie-/degradatieregelingen Mannen standaard zaterdag, 2015/ 16 knvb.nl Betaald Voetbal Beloften Divisie A:... 3 Topklasse zaterdag:... 4 Hoofdklasse

Nadere informatie

THUISTOERNOOI WILHELMINA BOYS BEST 2016

THUISTOERNOOI WILHELMINA BOYS BEST 2016 THUISTOERNOOI WILHELMINA BOYS BEST 2016 D-JEUGD ZATERDAG 28 MEI v.v. Wilhelmina Boys Sportpark Naastenbest Jacob van Wassenaerstraat 61 5684 CR Best Tel. 0499 375740 www.wilhelminaboys.nl MET DANK AAN

Nadere informatie

Technische seniorenbeleid MVC' (versie 2.0) 1

Technische seniorenbeleid MVC' (versie 2.0) 1 Technische seniorenbeleid MVC'19 2017-2022 (versie 2.0) 1 Inhoud Algemene uitgangspunten Visie in relatie tot ambitie Afspraken binnen alle categorieën Selectie MVC 19 Doelmannen selectie MVC 19 Derde

Nadere informatie

011 Toernooi 23 augustus 2014. Toernooi info

011 Toernooi 23 augustus 2014. Toernooi info 011 Toernooi 23 augustus 2014 Toernooi info Voorwoord Voor de 3e keer al weer organiseren wij dit seizoen het 011 (23/8) en 013(24/8) toernooi. Over het 011 toernooi hebben we wel het een en ander te vermelden.

Nadere informatie

Nieuwsbrief FZO. Nieuwe stijl. FZO 1 bijna klaar voor competitie

Nieuwsbrief FZO. Nieuwe stijl. FZO 1 bijna klaar voor competitie Nieuwsbrief FZO 29 augustus : 1e bekerwedstrijden +++ 5 september: Start competitie FZO 1 & Seizoensopening +++ 12 september: Start competitie lagere elftallen & Jeugd +++ Nieuwe stijl Bij de ingang van

Nadere informatie

Vereniging Plaats A-toernooi B-Toernooi C-Toernooi D-toernooi E-Toernooi F-Toernooi Mini-Toernooi

Vereniging Plaats A-toernooi B-Toernooi C-Toernooi D-toernooi E-Toernooi F-Toernooi Mini-Toernooi Een voorlopig overzicht van toernooi-data in 2016 bij andere verenigingen rondom Eindhoven. Vereniging Plaats A-toernooi B-Toernooi C-Toernooi D-toernooi E-Toernooi F-Toernooi Mini-Toernooi DVS Aalst 29-Mei-'16

Nadere informatie

KICK OFF REAL LUNET ONDER 14 SEIZOEN 2018/2019. Voetbal is een teamsport, het runnen van een club ook!

KICK OFF REAL LUNET ONDER 14 SEIZOEN 2018/2019. Voetbal is een teamsport, het runnen van een club ook! KICK OFF REAL LUNET ONDER 14 SEIZOEN 2018/2019 Voetbal is een teamsport, het runnen van een club ook! Inhoudsopgave: Namenlijst van spelers telefoonnummer en e-mail adres Namenlijst van begeleiding met

Nadere informatie

Promotie-/degradatieregelingen Mannen standaard zondag, 2015/ 16

Promotie-/degradatieregelingen Mannen standaard zondag, 2015/ 16 KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND AMATEURVOETBAL Promotie-/degradatieregelingen Mannen standaard zondag, 2015/ 16 knvb.nl Betaald Voetbal Beloften Divisie A:... 3 Topklasse zondag:... 4 Hoofdklasse zondag:...

Nadere informatie

JEUGDVOETBAL vv Hapert. t VOORZETJE 2.0. t Voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 17e jaargang nr.

JEUGDVOETBAL vv Hapert. t VOORZETJE 2.0. t Voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 17e jaargang nr. JEUGDVOETBAL vv Hapert t VOORZETJE 2.0 t Voorzetje 2.0 - wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 17e jaargang nr. 506 JACQUES MOMENT(EN) 17 augustus: aftrap met JO8, JO9 en JO10: Met dank

Nadere informatie

Zaterdag 9 juni e Hart van de Meierij toernooi JO7 toernooi DVG Liempde

Zaterdag 9 juni e Hart van de Meierij toernooi JO7 toernooi DVG Liempde Voetbalvereniging DVG Liempde Zaterdag 9 juni 2018 5 e Hart van de Meierij toernooi JO7 toernooi DVG Liempde Aanwezig zijn om: 09.00 uur Prijsuitreiking om: 12.00 uur Voetbalvereniging DVG Liempde Namens

Nadere informatie

Jong FCDen FC Den Bosch Bosch Datum:

Jong FCDen FC Den Bosch Bosch Datum: Brabant United & FC Den /Jong FC Den 2016-2017 Brabant United & FC Den /Jong FC Den 2016-2017 FC Den W: O19 O17 O15 O14 W: FC Den Jong PSV - FC Den Training 8.30 Training 8.30 Ma 8-aug OJC OJC Ma 8-aug

Nadere informatie

Jeugdmededelingen Juliana, 14 e jaargang nummer 22, 6 juni 2017

Jeugdmededelingen Juliana, 14 e jaargang nummer 22, 6 juni 2017 Jeugdmededelingen Juliana, 14 e jaargang nummer 22, 6 juni 2017 Uitslagen en eventuele afgelastingen zijn te vinden op: http://wedstrijdprogramma.julianamill.nl/ Klik dan op het tabblad junioren Uitslag

Nadere informatie

TECHNISCHE COMMISSIE STIPHOUT VOORUIT (pupillen en junioren)

TECHNISCHE COMMISSIE STIPHOUT VOORUIT (pupillen en junioren) TECHNISCHE COMMISSIE STIPHOUT VOORUIT (pupillen en junioren) DOELSTELLING Kwaliteitsverbetering in de (jeugd)opleiding en doorstroming naar de senioren Balans vinden en bewaken tussen recreatief en prestatief

Nadere informatie

Beleidsplan Senioren. v.v. Sportclub Eefde

Beleidsplan Senioren. v.v. Sportclub Eefde Beleidsplan Senioren 2017 2020 Eefde, mei 2017 v.v. Sportclub Eefde Algemeen Het voetbaltechnisch beleidsplan van v.v. Sportclub Eefde bestaat uit onderdelen en elementen welke op het technisch gebied

Nadere informatie

t voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 17 e jaargang nr 489

t voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 17 e jaargang nr 489 t voorzetje wekelijks informatieblaadje voor de jeugd van vv Hapert 17 e jaargang nr 489 Uitslagen jeugd: Maandag 1oktober Hapert JO17-2 - Bladella JO17-4 1-3 Zaterdag 6 oktober Hapert JO19-1 - Spoord.

Nadere informatie

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien TOERNOOIEN 2018 Almeerse hockeytoernooien Hartelijk welkom bij de Almeerse Hockey Club. De Almeerse Hockey Club is opgericht op 23 oktober 1979 en sindsdien gestaag gegroeid zowel in aantallen leden als

Nadere informatie

KICK OFF REAL LUNET ONDER 17 SEIZOEN 2018/2019 voetbal is een teamsport het runnen van een club ook!

KICK OFF REAL LUNET ONDER 17 SEIZOEN 2018/2019 voetbal is een teamsport het runnen van een club ook! KICK OFF REAL LUNET ONDER 17 SEIZOEN 2018/2019 voetbal is een teamsport het runnen van een club ook! Inhoudsopgave: Namenlijst van spelers, telefoonnummer en e-mail adres Namenlijst van begeleiding met

Nadere informatie

Publicatie 3.2 Wedstrijdsysteem nationale competitie en nationale beker

Publicatie 3.2 Wedstrijdsysteem nationale competitie en nationale beker Publicatie 3.2 Wedstrijdsysteem nationale competitie en nationale beker WR artikel 3.1.7.2 (R) De teams ontmoeten elkaar in een reeks van wedstrijden die jaarlijks door de Organisator wordt vastgesteld

Nadere informatie

Functie-omschrijvingen technische zaken

Functie-omschrijvingen technische zaken Functie-omschrijvingen technische zaken AFDELING SENIOREN Functie 1.5.1 Bestuurslid Technische zaken senioren - Is lid van het hoofdbestuur. - Geeft sturing aan de afdeling senioren mannen/vrouwen. - Fungeert

Nadere informatie

Printdatum: 30-augustus-2017 Speeldatum : Mannen Zondag standaard (A-cat) 2e klasse E 3e klasse A 3e klasse B 4e klasse B

Printdatum: 30-augustus-2017 Speeldatum : Mannen Zondag standaard (A-cat) 2e klasse E 3e klasse A 3e klasse B 4e klasse B Printdatum: 30-augustus-2017 Speeldatum : 03-09-2017 0512 Mannen 0512 Zondag standaard (A-cat) 2e klasse E Moerse Boys 1 3e klasse A 3e klasse B 4e klasse B 5e klasse 5e klasse A 5e klasse C 5e klasse

Nadere informatie

Wijziging regelgeving verschuiven van wedstrijden en aanvragen van baaldagen

Wijziging regelgeving verschuiven van wedstrijden en aanvragen van baaldagen Aan de besturen van aangesloten veldvoetbalverenigingen Koninklijke Nederlandse Voetbalbond Postbus 8200; 3009 AE ROTTERDAM t: 010-2862111 f: 010-2862110 e: west2@knvb.nl Bank: ING-Bank 67.00.00.558 BTW:

Nadere informatie

Wedstrijdschema (per. 1 = 1e periodekampioen)

Wedstrijdschema (per. 1 = 1e periodekampioen) Zaterdagvoetbal - standaard 1e klasse (C) De kampioen promoveert naar de Hoofdklasse. De periodekampioenen spelen met de overige periodekampioenen van alle 1 e klassen en de nummers 11 en 12 van de hoofdklassen

Nadere informatie

Samen elke dag beter willen worden is onze slogan, tot op heden zien we dit elke dag terug.

Samen elke dag beter willen worden is onze slogan, tot op heden zien we dit elke dag terug. Nieuwsbulletin Willem II Voetbalacademie, (#3 Augustus (Deel 2) 2014) Beste spelers, ouders/verzorgers en medewerkers van de Willem II Voetbalacademie, Hierbij ontvangen jullie nieuwsbulletin #3. Items

Nadere informatie

Voetbaltechnisch beleidsplan senioren 2012 2015 VOETBALTECHNISCH BELEIDSPLAN SENIOREN 2012 2015

Voetbaltechnisch beleidsplan senioren 2012 2015 VOETBALTECHNISCH BELEIDSPLAN SENIOREN 2012 2015 VOETBALTECHNISCH BELEIDSPLAN SENIOREN 2012 2015 Inleiding Door het aanstellen van een Bestuurslid Voetbaltechnische Zaken (BVZ) tijdens de Algemene Leden Vergadering van september 2009 is door de vereniging

Nadere informatie

PROMOTIE-/DEGRADATIEREGELINGEN JEUGD CATEGORIE A DISTRICT WEST I 2018/ 19. Uitgave nr. : Seizoen 2018/ 19 Datum : 18 september 2018

PROMOTIE-/DEGRADATIEREGELINGEN JEUGD CATEGORIE A DISTRICT WEST I 2018/ 19. Uitgave nr. : Seizoen 2018/ 19 Datum : 18 september 2018 PROMOTIE-/DEGRADATIEREGELINGEN JEUGD CATEGORIE A DISTRICT WEST I 2018/ 19 Uitgave nr. : Seizoen 2018/ 19 Datum : 18 september 2018 INHOUDSOPGAVE Promotie-/degradatieregeling Jeugd seizoen 2018/'19 veldvoetbal...

Nadere informatie

Promotie-/degradatieregeling senioren seizoen 2016/'17 veldvoetbal KNVB District Noord

Promotie-/degradatieregeling senioren seizoen 2016/'17 veldvoetbal KNVB District Noord Promotie-/degradatieregeling senioren seizoen 2016/'17 veldvoetbal KNVB District Noord Algemeen Binnen de categorie A geldt een vastgestelde promotie- en degradatieregeling. Dit betekent dat er sprake

Nadere informatie

JEUGD REPORT. 26 april 2016 jaargang nummer 11. 2x achterstand weggewerkt door inzet van de kampioenen!

JEUGD REPORT. 26 april 2016 jaargang nummer 11. 2x achterstand weggewerkt door inzet van de kampioenen! JEUGD REPORT 26 april 2016 jaargang 15-16 nummer 11 F Groep F7 Bladella F7 - Reusel Sport F5G 4-3 Patrick Berkvens Yordi Markhorst 3x; Hille de Vries 1x Kurt Barben middenveld Pim Spanjers Kurt Tijn Meijer

Nadere informatie

Evaluatie en aanbevelingen opzet districtsbekervoetbal

Evaluatie en aanbevelingen opzet districtsbekervoetbal KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND AMATEURVOETBAL Evaluatie en aanbevelingen opzet districtsbekervoetbal knvb.nl Inhoud 1. INLEIDING... 3 2. UITGANGSPUNTEN BIJ AANPASSINGEN IN 2006... 3 3. TUSSENTIJDSE

Nadere informatie

Jaarverslag 2016 Waterpolo

Jaarverslag 2016 Waterpolo Jaarverslag 2016 Waterpolo Samenstelling van Kader Waterpoloafdeling 2016 - Stefan Doets Voorzitter TC waterpolo - Tom Possel Assistent voorzitter - Arnold Witteveen Trainer/Coach - Danny van Zoen Trainer/Coach

Nadere informatie

Sponsor pakketten. Sponsorcommissie v.v. Blauw Wit Website:

Sponsor pakketten. Sponsorcommissie v.v. Blauw Wit Website: Sponsor pakketten Sponsorcommissie v.v. Blauw Wit 81 Email: sponsorcommissie@blauwwit81.nl Website: Inhoudsopgave 1 Voorwoord: Verleden, Heden en Toekomst van Blauw Wit '81... 3 2 Algemene informatie...

Nadere informatie

Koninklijke Nederlandse Voetbalbond District West II. Promotie- en degradatieregeling ZATERDAGVOETBAL

Koninklijke Nederlandse Voetbalbond District West II. Promotie- en degradatieregeling ZATERDAGVOETBAL Koninklijke Nederlandse Voetbalbond District West II Promotie- en degradatieregeling ZATERDAGVOETBAL Hoofdklasse A-B-C De nummers 1 tot en met 4 promoveren naar de nieuw te vormen topklasse. De nummers

Nadere informatie

Welkom. Wedstrijdsecretariaat en toernooileiding: Wedstrijdsecretariaat en toernooileiding zijn in handen van Marieke Stienen.

Welkom. Wedstrijdsecretariaat en toernooileiding: Wedstrijdsecretariaat en toernooileiding zijn in handen van Marieke Stienen. Welkom Welkom bij het NWC/ING-Pinkstertoernooi editie 2015 Het is ons wederom gelukt een compleet programma op te zetten voor de minipupillen, F-, E-, D- en C-teams. Mocht u tijdens het NWC/ING Pinkstertoernooi

Nadere informatie

DE GROTE TROMPETTERCUP QUIZ

DE GROTE TROMPETTERCUP QUIZ DE GROTE TROMPETTERCUP QUIZ Hoofdprijs: een weekend of midweek Landal Het Vennenbos in Hapert! 1. Keeper Twan Bierens keert volgend seizoen terug bij Steensel, maar dan als aanvaller. Daarmee treedt Twan

Nadere informatie

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Nieuwsbrief 4 - April 2015 In dit nummer: Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Commissieleden gezocht! Veranderingen rondom training Baanbezetting Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) Verslag

Nadere informatie

Welkom, Wij wensen u en uw team veel plezier en succes en hopen u te verwelkomen op ons sportpark aan de Eeuwsels.

Welkom, Wij wensen u en uw team veel plezier en succes en hopen u te verwelkomen op ons sportpark aan de Eeuwsels. Welkom, Voor u ligt het programmaboekje van onze jeugdtoernooien. Onze Toernooicommissie, is er weer in geslaagd een zeer goed bezet Jeugdtoernooi te organiseren, en daar zijn wij als Jeugdcommissie bijzonder

Nadere informatie

Promotie-/degradatieregeling senioren seizoen 2015/'16 veldvoetbal

Promotie-/degradatieregeling senioren seizoen 2015/'16 veldvoetbal Promotie-/degradatieregeling senioren seizoen 2015/'16 veldvoetbal De eventueel in de competitie vrijgekomen plaatsen ten gevolge van bijvoorbeeld vaststaande fusies, ontbindingen van verenigingen, de

Nadere informatie

Trainingstijden Sporthal Reyerpark 20:00 21:30 Badminton en trimgroep

Trainingstijden Sporthal Reyerpark 20:00 21:30 Badminton en trimgroep 20-5-2016 www.tendonck.nl Nummer Veld 7 Ten Donck TZ Marian Zwier Bestuurslid Coördinatie Jeugd Ambros Christiaans Badmintongroep Trimgroep Ben Christiaans Scheidsrechters Materiaal Vacature Coördinatie

Nadere informatie

Trainingstijden Sporthal Reyerpark 20:00 21:30 Badminton en trimgroep

Trainingstijden Sporthal Reyerpark 20:00 21:30 Badminton en trimgroep 27-5-2016 www.tendonck.nl Nummer Veld 8 Ten Donck TZ Marian Zwier Bestuurslid Coördinatie Jeugd Ambros Christiaans Badmintongroep Trimgroep Ben Christiaans Scheidsrechters Materiaal Vacature Coördinatie

Nadere informatie

KNVB West I nacompetitie 2015-2016, B junioren

KNVB West I nacompetitie 2015-2016, B junioren Herkanser (Nr 10 3e divisie A) Herkanser (Nr 11 3e divisie A) Nacompetitie 3e divisie A/4e divisie A en F Kampioen 4e divisie A Periode 1 4e divisie A Periode 2 4e divisie A Periode 3 4e divisie A Kampioen

Nadere informatie

INTERNE SCOUTING

INTERNE SCOUTING INTERNE SCOUTING 2017-2018 RKVV WILHELMINA (Versie 1, 09 april 2017) Beleidsplan TC Wilhelmina Page 1 Interne scouting Interne scouting richt zich met name op het bevorderen van de doorstroom van niet

Nadere informatie

PROMOTIE-/DEGRADATIEREGELINGEN JEUGD CATEGORIE A DISTRICT WEST II 2018/ 19. Uitgave nr. : Seizoen 2018/ 19 Datum : 18 september 2018

PROMOTIE-/DEGRADATIEREGELINGEN JEUGD CATEGORIE A DISTRICT WEST II 2018/ 19. Uitgave nr. : Seizoen 2018/ 19 Datum : 18 september 2018 PROMOTIE-/DEGRADATIEREGELINGEN JEUGD CATEGORIE A DISTRICT WEST II 2018/ 19 Uitgave nr. : Seizoen 2018/ 19 Datum : 18 september 2018 INHOUDSOPGAVE Promotie-/degradatieregeling Jeugd seizoen 2018/'19 veldvoetbal...

Nadere informatie

SENIOREN. Inleiding. Doelstellingen

SENIOREN. Inleiding. Doelstellingen SENIOREN Inleiding In dit plan wordt de organisatie rondom het seniorenvoetbal van onze vereniging uitgewerkt, en is mede bedoeld om als leidraad voor zowel: bestuur, technische commissie, trainers, leiders,

Nadere informatie

Prins Willem Alexander Sportpark XL Veghel

Prins Willem Alexander Sportpark XL Veghel 28 April 2018 u9/u10 Prins Willem Alexander Sportpark 24 5461 XL Veghel Tel.: 06-24312711 info@melianivoetbalschool.nl U9/U10 TOERNOOI INFORMATIE: Melden: Graag bij aankomst op het complex melden bij het

Nadere informatie

de dribbelaar Nieuws voor jeugd & senioren:

de dribbelaar Nieuws voor jeugd & senioren: V.V. HOOGLANDERVEEN Jeugd en senioren Inleveradres: dribbelaar@vvhooglanderveen.nl Inlevertijd: Zondagavond tot 24.00 uur de dribbelaar 46 e jaargang nr. 44 - wk 25 Nieuws voor jeugd & senioren: Uitnodiging

Nadere informatie

Sport Vereniging Langbroek

Sport Vereniging Langbroek Sport Vereniging Langbroek Beleidsplan 2011/2012 INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding... 2. Doelstelling... 3. Voorwaarden voor continuïteit... 4. Afspraken voetbaltechnisch beleid... 5. Fair Play beleid KNVB...

Nadere informatie

Speech gegeven door de Voorzitter tijdens de Informatie avond.

Speech gegeven door de Voorzitter tijdens de Informatie avond. Speech gegeven door de Voorzitter tijdens de Informatie avond. Afgelopen vrijdagavond hebben wij als bestuur van Sportclub Franeker in een extra bestuursvergadering het besluit genomen om met ingang van

Nadere informatie

KNVB-district Noord - Bekerbesluit 2018/'19. Reserve-elftallen categorie A Senioren Categorie B Jeugd Categorie A en B

KNVB-district Noord - Bekerbesluit 2018/'19. Reserve-elftallen categorie A Senioren Categorie B Jeugd Categorie A en B KNVB-district Noord - Bekerbesluit 2018/'19 Reserve-elftallen categorie A Senioren Categorie B Jeugd Categorie A en B Uitgave: 2018-2019 Datum: augustus 2018 Bekerbesluit Reserve-elftallen mannen categorie

Nadere informatie

VV De Heeg Sportcomplex ZUID Maastricht, Maastrichterweg 7, 6228 XT Maastricht. Betreft: Sponsoring VV De Heeg Jeugd of Senioren.

VV De Heeg Sportcomplex ZUID Maastricht, Maastrichterweg 7, 6228 XT Maastricht. Betreft: Sponsoring VV De Heeg Jeugd of Senioren. VV De Heeg Sportcomplex ZUID Maastricht, Maastrichterweg 7, 6228 XT Maastricht Betreft: Sponsoring VV De Heeg Jeugd of Senioren. Geachte heer/mevrouw, Sponsoring is een belangrijk onderdeel in het verenigingsleven.

Nadere informatie

Juli Nieuwsbrief 1 KSV Oostkamp

Juli Nieuwsbrief 1 KSV Oostkamp Juli 2018 Nieuwsbrief 1 KSV Oostkamp KSV OOSTKAMP PROMOVEERT NAAR 3 e AMATEUR Wegens de interprovinciale eindronde duurde het vorig seizoen heel lang waardoor we niet veel tijd kregen om te pauzeren en

Nadere informatie

JAARVERSLAG SPORTING ST 2016/2017

JAARVERSLAG SPORTING ST 2016/2017 JAARVERSLAG SPORTING ST 2016/2017 Het jaarverslag 2016/2017 is opgebouwd uit drie onderdelen. Deel 1 betreft Algemene Zaken van Sporting ST. Deel 2 betreft het overzicht van de afdeling Voetbal en deel

Nadere informatie

UEFA B VOOR (EX-) CONTRACTSPELERS AANKONDIGING TRAINER-COACH OPLEIDING

UEFA B VOOR (EX-) CONTRACTSPELERS AANKONDIGING TRAINER-COACH OPLEIDING UEFA B VOOR (EX-) CONTRACTSPELERS AANKONDIGING TRAINER-COACH OPLEIDING 2018-2019 Binnen het voetbal zijn in de verschillende competities veel teams actief. Elk van deze teams vraagt om de juiste trainer-coach.

Nadere informatie

A-selectie A.S.V. 65 Voorbereidingseizoen 2016/2017

A-selectie A.S.V. 65 Voorbereidingseizoen 2016/2017 A-selectie A.S.V. 65 Voorbereidingseizoen 2016/2017 Hierbij een voorlopig overzicht van de voorbereiding op het seizoen 2016/2017. Het bekerprogramma vindt plaats in de week van 20 t/m 28 augustus. De

Nadere informatie

TECHNISCH BELEID VV HONTENISSE

TECHNISCH BELEID VV HONTENISSE TECHNISCH BELEID VV HONTENISSE Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Doelstelling... 4 3. Afspraken... 5 a. Indeling elftallen.... 5 b. Bepalen wedstrijdselectie.... 5 c. Overige zaken... 5 4. Randvoorwaarden...

Nadere informatie

Welkomstwoord. Dit jaar wordt het G-voetbalseizoen dus voor de vijfde keer op grootse wijze afgesloten en wel met het 4 e Slottoernooi G- voetbal.

Welkomstwoord. Dit jaar wordt het G-voetbalseizoen dus voor de vijfde keer op grootse wijze afgesloten en wel met het 4 e Slottoernooi G- voetbal. 1 2 Welkomstwoord In 2012 werd het Friends League seizoen 2011-2012 voor G- junioren bij de Koninklijke HFC afgesloten met het Kampioenenbal. In 2013 werd voor het eerst voor de G-junioren die zowel in

Nadere informatie

Jong FCDen FC Den Bosch Bosch Datum:

Jong FCDen FC Den Bosch Bosch Datum: 44 44 Brabant United & FC Den /Jong FC Den 2016-2017 Brabant United & FC Den /Jong FC Den 2016-2017 FC Den Datum: Datum: W: O19 O17 O15 O14 O13 W: FC Den Jong PSV - FC Den Training 8.30 Training 8.30 Ma

Nadere informatie

ASW Protocol Kampioenen ( ) ASW Protocol Kampioenen

ASW Protocol Kampioenen ( ) ASW Protocol Kampioenen ASW Protocol Kampioenen Datum: 18 januari 2017 1. Algemeen 1.1 Doelstelling Kampioen worden is een hele prestatie en de teams die deze prestatie neerzetten worden door ASW in het zonnetje gezet. Hoe is

Nadere informatie

Nieuwsbrief julil 2014 Editie 11

Nieuwsbrief julil 2014 Editie 11 Nieuwsbrief julil 2014 Editie 11 Van de Bestuurstafel Vlak voor de vakantie een nieuwsbrief. Dat heeft een reden. Die reden is dat er nieuws te melden is. Volgende week, 10 juli, ontvangen we FC Twente

Nadere informatie