nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 4 Vanaf 9 september 2015 In dit nummer: Belangrijk Eerste kernconcept

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 4 Vanaf 9 september 2015 In dit nummer: Belangrijk Eerste kernconcept"

Transcriptie

1 nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 4 9 september 2015 In dit nummer: Eerste kernconcept Inleveren portfoliomappen Inschrijven ontwikkelingsgesprek Prinsjesdag = hoedjesdag! Nieuws van juf Karen Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws Ander nieuws Eerste kernconcept Zoals u wellicht weet, is het eerste kernconcept waar we mee werken het thema samen. Binnen dit concept leren de kinderen elkaar kennen en spreken ze af hoe met elkaar om te gaan en voor elkaar te zorgen. Er is in de afgelopen week een aantal kinderen naar me toegekomen die ideeën hebben om hulp te verlenen aan de stroom vluchtelingen die op verschillende plekken hun thuisland verlaten in de hoop elders een nieuw en veilig leven op te bouwen. Hiermee krijgt het kernconcept samen een nog diepere dimensie, want het zorgen voor elkaar overstijgt de basisgroep, unit en de school. We hopen van harte dat deze acties succesvol zullen zijn. Houdt u de posters en andere oproepen in de gaten? Inleveren van de portfoliomappen In gesprek met verscheidene ouders hebben we te horen gekregen dat de inhoud van de portfoliomappen vaak ergens bewaard wordt, maar dat de mappen zelf in sommige gevallen weggegooid of voor iets anders gebruikt worden. De aanschaf van portfoliomappen is elk jaar een grote kostenpost. Om bovenstaande reden hebben we ervoor gekozen om vanaf dit jaar de mappen te willen hergebruiken. Dit betekent dat we u vragen om de portfoliomap van uw kind(eren) van het afgelopen schooljaar mee terug te nemen naar school en in te leveren bij de basisgroepleerkracht. Deze map zullen wij dan opnieuw vullen met de portfolio s van komend schooljaar. Voor alle nieuwe leerlingen zijn uiteraard gewoon nieuwe mappen beschikbaar. Mocht de map van uw kind kapot zijn gegaan, dan zorgen wij ook voor een nieuwe. Belangrijk Datum Beschrijving Vanaf 9 september 2015 Inschrijven voor ontwikkelingsgesprek via digiduif 15 september 2015 Prinsjesdag / hoedjesdag 22 september uur Informatieavond huidige ouders (tot uur) 30 september 2015 High limo

2 Voor alle units Inschrijven ontwikkelingsgesprek U heeft inmiddels een uitnodiging ontvangen om digitaal in te schrijven voor de ontwikkelingsgesprekken via digiduif. Dit kan vanaf vanavond uur. De ontwikkelingsgesprekken zijn voor alle ouders en kinderen verplicht. Prinsjesdag = hoedjesdag! Dinsdag 15 september is de derde dinsdag in september: Prinsjesdag. Prinsjesdag is een belangrijke dag voor de Nederlandse politiek. Koning Willem-Alexander spreekt de troonrede uit, waarin de regering aangeeft wat het regeringsbeleid zal zijn voor het komende jaar. Het is inmiddels een traditie op DOK12: alle kinderen mogen hun mooiste/gekste/vrolijkste hoed opzetten! Nieuws van juf Karen Beste ouders, Even een update over mij. Ik kan gelukkig zeggen, nu bijna 5 weken na het ongeluk, dat ik met kleine stapjes vooruit ga. Sinds deze week ben ik ook weer eens buiten de muren van ons huis geweest en ik moet zeggen dat dat een verademing is!!!! Ik pak mijn rust nog wel en dat heb ik ook nog echt wel nodig, maar ben blij dat we de goede kant op gaan. Mijn doel is om binnenkort weer eens even een kop koffie te gaan drinken op school en iedereen weer te zien, want ik mis de kids en collega's wel! Groetjes en hopelijk tot gauw weer ziens Karen Duckers Onderbouw Hulpouders gezocht Ook dit jaar roepen we graag de hulp in van ouders die met onze leerlingen willen lunchen, zodat de leerkrachten even van een pauze kunnen genieten. Om uur is het op DOK12 lunchtijd, tijdens een filmpje of een verhaaltje krijgen de leerlingen de gelegenheid om in alle rust hun brood op te eten. De kinderen die klaar zijn met eten, ruimen hun spullen op, maken hun lunchplek schoon en dan mogen ze om uur even naar buiten. Om uur begint het leesmoment en is pauze voorbij.

3 Iedere dag is er nog hulp nodig, in diverse groepen. Als u interesse heeft kunt u contact opnemen met de basisgroepleerkracht. Bij voorbaat hartelijk dank! Even voorstellen Wie ben ik? Mijn naam is Tess van Empelen, ik ben 21 jaar en woon in Hooglanderveen. Sinds september 2012 volg ik de opleiding leraar basisonderwijs (pabo) aan de Hogeschool Utrecht in Amersfoort. Wanneer ben ik aanwezig op DOK12? De eerste helft van dit schooljaar loop ik iedere dinsdag en woensdag stage in groep 1/2 paars op DOK12. Ook ben ik twee keer een hele week in groep paars om met juf Gaby mee te lopen en zelf ook lessen voor te bereiden. Wat zijn mijn verwachtingen? Mijn verwachtingen zijn dat ik een ongelofelijke leuke en leerzame tijd tegemoet ga. Ik hoop veel ervaringen op te doen waar ik aan terug kan denken tijdens mijn verdere studie en loopbaan. Ik kijk er dan ook erg naar uit om te gaan beginnen. Stel gerust vragen als u mij tegenkomt in de klas of op de gang. Tess van Empelen Middenbouw Gouden weken We zijn alweer bezig in onze derde week. Wat wordt er door iedereen toch hard gewerkt! Hiermee bedoelen we niet alleen met taal en rekenen, maar we zorgen er samen steeds meer voor dat we er een gezellige middenbouw van maken. Respect voor elkaar, niet over de streep, maar ook elkaars talenten zien en waarderen. Samen maken wij het tot een leuk, gezellig en leerzaam schooljaar! Kernconcept Voor het kernconcepten "Samen" zijn we naast de gouden weken ook bezig met beroepen en de samenleving.

4 De kinderen zijn in groepjes op zoek gegaan naar informatie over een beroep wat ze aanspreekt. Hier maken ze een korte presentatie van om aan de andere kinderen te presenteren. Op deze manier leren de kinderen van en met elkaar, want ook dat doen we samen. De boerderij Wij zijn nog steeds op zoek naar ouders die willen rijden naar de boerderij. In de middenbouw hangt een inschrijflijst per groep. De kinderen gaan dit keer namelijk niet per basisgroep naar de boerderij, maar met hun jaargroep. Het gaat om dinsdag 15 september (groep 3) en om dinsdag 22 september (groep 4) De inschrijflijst hangt naast basisgroep groen bij het mededelingenbord. Wij kunnen de hulp goed gebruiken! Gastlessen Voor maandag 12 oktober zijn wij op zoek naar gastsprekers. Wij zijn op zoek naar ouders/ verzorgers die iets willen vertellen over hun beroep. Het gaat om het derde werkblok vanaf uur. In verband met de planning van de kernconcepten kunnen we de datum helaas niet veranderen. Interesse? Geeft u dit dan aan bij de basisgroepleerkracht Gezelschapsspellen Aanstaande maandag (14 september) gaat groep groen gezelschapspelletjes spelen. De vorige keer kon door omstandigheden voor groep groen niet doorgaan. We willen de ouders/ verzorgers van groep groen vragen om daarom maandag gezelschapspelletjes mee te geven. Alvast bedankt. Winkel van boerin Brenda Wij zijn op zoek naar een nepwinkeltje van de Albert Heijn met losse verpakkingen. Dit in verband met een winkelopdracht van de boerderij van Brenda. Mocht u thuis iets hebben en het niet meer gebruiken, dan houden wij ons aanbevolen. Stagiaires De middenbouw is erg blij met de komst van een aantal stagiaires. Zij zullen het komende half jaar in de middenbouw te vinden zijn. Onze stagiaires zullen zich in de volgende nieuwsbrief even voorstellen. Bovenbouw Extra oefenmateriaal Begrijpend lezen Begrijpend lezen is de basis voor vrijwel alle schoolvakken. Sommige kinderen vinden begrijpend lezen nog erg moeilijk. Naast de instructies die uw kind twee maal per week op school krijgt, kunt u ook thuis met uw kind werken aan het verbeteren van de vaardigheden voor begrijpend lezen. Met de oefenstof van Goed Begrepen kunt u samen met uw kind elke 1 a 2 weken een les verwerken. Na 8 lessen maakt uw kind op school een toets, zodat ook op school de vorderingen bij Goed Begrepen gevolgd kunnen worden. Een aantal kinderen heeft op initiatief van de vakspecialist (juf Linda) voor begrijpend lezen de extra oefenstof afgelopen week mee naar huis gekregen. Indien dat bij uw kind niet het geval is en u toch graag met uw kind oefent, kan het materiaal bij juf Linda worden opgehaald.

5 Start in de bovenbouw De afgelopen twee weken hebben wij hard gewerkt in de bovenbouw. We zijn aan de slag gegaan met het kernconcept Samen, hebben elkaar al een beetje leren kennen door middel van verschillende activiteiten in de basisgroep en we hebben leren wennen aan de instructies. Graag vertellen wij in deze nieuwsbrief wat wij hebben gedaan de afgelopen twee weken en wat er nieuw is in de bovenbouw. Kernconcept Het kernconcept waar wij dit jaar mee gestart zijn is Samen. Er wordt aan verschillende doelen gewerkt. De juffen geven iedere maandag en woensdagmiddag les over welvaart, landbouw en het nomadenbestaan. In iedere groep wordt er een informatieve les gegeven en daarna iets creatiefs gemaakt. Naast deze lessen wordt er ook gewerkt aan groepsbinding. Iedere vrijdagochtend in de kring worden er sociaal emotionele activiteiten uitgevoerd. Iedere basisgroep heeft bijvoorbeeld net als voorgaande jaren een aanspreekladder gemaakt. Met alle leerlingen is in een kringgesprek besproken wat zij belangrijk vinden in omgangsvormen met elkaar. Alle aanspreekladders zijn terug te vinden in de basisgroep. Wil je weten wat er nog meer binnen dit kernconcept wordt gedaan? Kijk dan op ons kernconceptrooster, deze hangt in de gang bij de grote unit.

6 Nieuw! Wat nieuw is dit schooljaar is dat alle leerlingen van groep 6 een eigen lokaal hebben, namelijk het gele lokaal (voorheen groep oranje). In de grote unit werken de leerlingen van groep 7. De groep 8 leerlingen werken in groep paars. Alle materialen, zoals lesboeken, nakijkboekjes en topografiemappen liggen allemaal in de lokalen per jaargroep. Alle leerlingen hebben altijd op dezelfde plek instructies. De leerkrachten geven dus in verschillende lokalen hun instructies. Wat de leerlingen als prettig ervaren is dat ze gemakkelijker een vaste werkplek kunnen kiezen waar ze fijn kunnen werken. Daarnaast zijn alle spullen op één plek en wordt er minder gelopen. Wat ook nieuw is, is de organisatie rondom de Engelse instructies. Alle leerlingen van de bovenbouw krijgen Engelse les. Voor groep 6 is dit dus nieuw. In de ochtendkring op dinsdag geeft juf Jasmijn groep 6 Engels, juf Suzanne geeft groep 7 instructie en groep 8 krijgt instructie van juf Rosanne. Tot slot is er in de gehele school een leesmoment gecreëerd. Alle leerlingen in de school lezen zelfstandig tussen en uur in de eigen bouw. Dit halfuur leest iedereen een boek wat hij of zij interessant en/of leuk vindt in stilte. Het fijne is dat het ook echt muisstil is bij ons in de bovenbouw. Wanneer iemand een boek uit heeft, wordt er een boekverslag geschreven. De boekverslagen zijn terug te vinden in het portfolio.

7 Ander nieuws Open Deurenweken Scholen in de Kunst: kom, kijk en doe mee met gratis proeflessen Van maandag 7 t/m zaterdag 19 september organiseert Scholen in de Kunst de Open Deurenweken. Kinderen, jongeren en volwassen kunnen op de vijf cursuslocaties van Scholen in de Kunst onbeperkt deelnemen aan open lessen. Door actief mee te doen of te komen kijken. Er zijn cursussen op het gebied van dans, theater, muziek en beeldende kunst. Eenmaal enthousiast geworden, kunnen geïnteresseerde deelnemers zich nog inschrijven voor een cursus in het seizoen De Open Deurenweken zijn bedoeld om vrijblijvend deel te nemen of te kijken bij diverse cursussen, rond te kijken in de cursusruimtes en sfeer te proeven. Het is tevens bedoeld als oriëntatie in het veelzijdige aanbod en makkelijker tot een keuze te komen. Door zelf deel te nemen aan één van de vele cursussen die dit seizoen van start gaan, is er alle gelegenheid daarover de nodige informatie in te winnen. Dat kan o.a. ook door een praatje aan te knopen met de aanwezige docenten of cursisten, die ter plekke aan het werk zijn. Zo kunnen ouders ook bespreken en bepalen welke muziekinstrumentkeuze het beste bij hun kind(eren) past. Hiervoor kunnen ze binnenlopen bij individuele en groepsmuzieklessen. Cursuslocaties De Open Deurenweken vinden plaats op de volgende locaties: Eemhuis (Eemplein 75), ICOON (Leeghwater 1-3) in Amersfoort. In t Driespan (Sportlaan 28) in Hoogland, Kunstgebouw Soest (Kerkplein 1) en Kunstgebouw Leusden (Eikenlaan 1). Kijk voor de cursussen en lestijden op datum: maandag 7 t/m zaterdag 19 september 2015 tijd: tussen 10 en uur, exacte lestijden staan op de website plaats: alle locaties van Scholen in de Kunst in Amersfoort, Leusden en Soest prijs: gratis toegang, opgave vooraf is niet nodig info: DOK12 Laakboulevard KL Amersfoort Telefoon Website Twitter dok12@kpoa.nl twitter.com/dok12 Bepaal je eigen koers

Aanspreekbaar. nieuwsbrief. Jaargang 8, nr februari In dit nummer: Belangrijk

Aanspreekbaar. nieuwsbrief. Jaargang 8, nr februari In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 23 10 februari 2016 In dit nummer: Oudertevredenheids onderzoek Facultatieve gesprekken bovenbouw Bibliotheek Schaaktoernooi Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 5 16 september 2015 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 5 16 september 2015 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 5 16 september 2015 In dit nummer: Informatieavond 22 september Koffie-uurtje met het MT Inschrijven ontwikkelingsgesprek Whatsapp groepen Even voorstellen Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr april 2016 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr april 2016 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 31 13 april 2016 Nieuwe website Met trots melden wij u dat vanaf morgen (donderdag) 18.00 uur de nieuwe website gelanceerd wordt! In dit nummer: Nieuwe website DOK12 in de krant!

Nadere informatie

18.45 19.00 uur: Inloop met koffie en thee 19.00 19.45 uur: 1 ste ronde 19.45 20.00 uur: Wisselen 20.00 20.45 uur: 2 de ronde

18.45 19.00 uur: Inloop met koffie en thee 19.00 19.45 uur: 1 ste ronde 19.45 20.00 uur: Wisselen 20.00 20.45 uur: 2 de ronde KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2015-2016 // 16 e jaargang // nummer 4 // 10 september 2015 Website www.delangenoord.nl De Langenoord ALGEMENE INFORMATIE-AVOND Dinsdag

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr augustus 2017

nieuwsbrief Jaargang 10, nr augustus 2017 nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 2 23 augustus 2017 In dit nummer: Parnassys ouderportaal Mentorleerling en Verlof aanvragen Ondersteuning extern Hulpouders bibliotheek Verkeer in de school Aankondiging sportdag

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr februari 2016 In dit nummer: Belangrijk Bijna vakantie!

nieuwsbrief Jaargang 8, nr februari 2016 In dit nummer: Belangrijk Bijna vakantie! nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 24 Bijna vakantie.! 17 februari 2016 In dit nummer: Bijna vakantie! Koninklijke post! Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws Vorige week hebben we u bericht over het aanstaande inspectiebezoek.

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Start schooljaar Informatieochtend Gymtijden Afscheid Damion Hulp ouders gezocht Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Ander nieuws Beste ouders,

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr juni 2017 In dit nummer: Belangrijk Avondvierdaagse

nieuwsbrief Jaargang 9, nr juni 2017 In dit nummer: Belangrijk Avondvierdaagse nieuwsbrief Jaargang 9, nr 37 14 juni 2017 In dit nummer: Avondvierdaagse Avondvierdaagse vervolg Bericht van #POinactie Onderbouw nieuws Middenbouw nieuws Bovenbouw nieuws Ander nieuws Avondvierdaagse

Nadere informatie

Hartelijke groet, Desiree Sorgedrager

Hartelijke groet, Desiree Sorgedrager nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 34 24 mei 2017 In dit nummer: Ruimte binnen de MR Boeken voor ruilmarkt Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws Beste ouders, Afgelopen maandag is er in de middenbouw

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr september 2015 In dit nummer: Belangrijk Informatieavond

nieuwsbrief Jaargang 8, nr september 2015 In dit nummer: Belangrijk Informatieavond nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 6 23 september 2015 In dit nummer: Informatieavond Koffieuurtje Wijzigingen in de organisatie Hulp gezocht Contact momenten en ouders die gescheiden zijn Sportdag middenen onderbouw

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr februari 2017 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 9, nr februari 2017 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 23 15 februari 2017 In dit nummer: Ouderavond en koffie-uurtje MT Bereikbaarheid school Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws Ander nieuws Ouderavond woensdag 22

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr maart 2017 In dit nummer: Belangrijk Ouderportaal

nieuwsbrief Jaargang 9, nr maart 2017 In dit nummer: Belangrijk Ouderportaal nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 25 8 maart 2017 In dit nummer: Ouderportaal Verandering unitstructuur Stoeien met Groeien Onderbouwnieuws Bovenbouwnieuws Ouderportaal Ouders van de onderbouwleerlingen hebben

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr januari 2017 In dit nummer: Belangrijk Namens het team van DOK12 wensen wij u alle goeds voor het nieuwe jaar.

nieuwsbrief Jaargang 9, nr januari 2017 In dit nummer: Belangrijk Namens het team van DOK12 wensen wij u alle goeds voor het nieuwe jaar. nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 19 11 januari 2017 Namens het team van DOK12 wensen wij u alle goeds voor het nieuwe jaar. In dit nummer: Kernconcept Hulpouders gezocht Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 21 24-1-2018 In dit nummer: Hulpouders gezocht Gezocht Unit 1/2 Unit 3/4 Unit 5/6 Unit 7/8 Ander nieuws Hulpouders gezocht! We zijn nog dringend opzoek naar ouders die het

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Afronding schooljaar Uitslagen tevredenheidspeiling

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Afronding schooljaar Uitslagen tevredenheidspeiling nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 39 20-06-2018 In dit nummer: Afronding schooljaar Uitslagen tevredenheidspeiling EC leden gezocht Gevonden voorwerpen Schoolshirts Unit 1/2 Unit 3/4 Unit 5/6 Unit 7/8 Afronding

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr juni 2017 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 9, nr juni 2017 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 38 21 juni 2017 In dit nummer: Terugblik vierdaagse Facultatieve gesprekken Verhuisdozen gezocht! Warmte in de Veemcampus Pauzes op DOK12 Ouders voor de EC gezocht Onderbouw

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr november 2016 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 9, nr november 2016 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 13 16 november 2016 In dit nummer: Terugblik klankbord- VO avond Levelwerk Inschrijven facultatieve gesprekken Klassenlijsten Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Ander nieuws Terugblik

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr juni 2017 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 9, nr juni 2017 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 36 7 juni 2017 In dit nummer: Nieuwe gezichten op kantoor DOK12 got talent Bericht van Stichting Beheer Oudergelden Er kan nog meer bij Avondvierdaagse Ouders voor de EC gezocht!

Nadere informatie

nieuwsbrief Beste ouders, Jaargang 8, nr. 13

nieuwsbrief Beste ouders, Jaargang 8, nr. 13 nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 13 18 november 2015 In dit nummer: Verslag studiedagen Grondwet DOK12 Pepijn is geboren! Schoen zetten Herhaalde oproep voor hulp bij schaaktoernooi Nieuws uit de units Eerste

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Toetsen in Parnassys Hoofdluizen Unit 1/2 Unit 3/4 Unit 5/6 Unit 7/8 Ander nieuws Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Toetsen in Parnassys Hoofdluizen Unit 1/2 Unit 3/4 Unit 5/6 Unit 7/8 Ander nieuws Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 12 08-11-2017 In dit nummer: Vervangingsproblematiek Toetsen in Parnassys Hoofdluizen Unit 1/2 Unit 3/4 Unit 5/6 Unit 7/8 Ander nieuws Vervangingsproblematiek Het griepseizoen

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 9 t/m 18 oktober 2015 In dit nummer: Belangrijk Appgroep

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 9 t/m 18 oktober 2015 In dit nummer: Belangrijk Appgroep nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 9 14 oktober 2015 In dit nummer: Appgroep Sportdag Belangrijk Beleefdheidsdag Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws Ander nieuws Appgroep Zoals u eerder hebt kunnen

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 7, nr. 8 7 oktober 2015 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 7, nr. 8 7 oktober 2015 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 7, nr. 8 7 oktober 2015 In dit nummer: Aanmelden leerlingen Nog steeds hulpouders gevraagd! Meeloopperiode en spelregels Hoofdluis Opening Kinderboekenweek en schoolbibliotheek Onderbouwnieuws

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 19 10-01-2018 In dit nummer: Gelukkig nieuwjaar Gezocht: hulp bij het lezen Fietsenkelder Baby-nieuws Unit 1/2 Unit 3/4 Unit 5/6 Unit 7/8 Ander nieuws Gelukkig nieuwjaar! Om

Nadere informatie

Extra nieuwsbrief. Jaargang 9, nr. 24 extra editie. Beste ouders,

Extra nieuwsbrief. Jaargang 9, nr. 24 extra editie. Beste ouders, Extra nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 24 extra editie 24 februari 2017 In dit nummer: Beste ouders, Bij deze ontvangt u een extra editie van de nieuwsbrief. We hebben twee mooie, positieve en druk bezochte

Nadere informatie

https://www.youtube.com/watch?v=rxsq5emdepw

https://www.youtube.com/watch?v=rxsq5emdepw nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 35 25 mei 2016 In dit nummer: Pro Mundo Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws Ander nieuws Pro Mundo Gisteren heeft Els in alle units met alle leerlingen de film

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr februari 2017 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 9, nr februari 2017 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 24 22 februari 2017 In dit nummer: Technobiel Afgelopen maandag stond de Technobiel voor de deur van de Veencampus. Deze trok de aandacht van een cameraploeg van Vathorst TV.

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 11, nr In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 11, nr In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 11, nr. 22 3-7-2019 In dit nummer: Laatste weken schooljaar Afsluiting kernconcept Vakantierooster 2019-2020 DOK12gottalent Facultatieve gesprekken Gevonden voorwerpen Ander nieuws

Nadere informatie

nieuwsbrief Beste ouders, Jaargang 1, nr. 11

nieuwsbrief Beste ouders, Jaargang 1, nr. 11 nieuwsbrief Jaargang 1, nr. 11 4 november 2015 In dit nummer: Fietsgedrag Facultatieve gesprekken en eerste adviesgesprekken Vooraankondiging schaaktoernooi Nieuws uit de units Sint Maarten Beste ouders,

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Belangrijk Hoofdluizen

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Belangrijk Hoofdluizen nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 20 17-01-2018 In dit nummer: Hoofdluizen Gezocht: Hulp bij het lezen Carnaval Unit 1/2 Unit 3/4 Unit 5/6 Unit 7/8 Ander nieuws Hoofdluizen We merken dat er onder ouders vragen

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 39 22 juni 2016 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 39 22 juni 2016 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 39 22 juni 2016 Leerkrachtverdeling 2016-2017 Zoals eerder gemeld, heeft juf Rosanne er voor gekozen om te gaan studeren en gaat daarom DOK12 verlaten. Haar naam ziet u daarom

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Groep 7/8 op nickelodeon Schoolschaaktoernooi

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Groep 7/8 op nickelodeon Schoolschaaktoernooi nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 15 29-11-2017 In dit nummer: Groep 7/8 op nickelodeon Schoolschaaktoernooi Advent Kertfeest Unit 1/2 Unit 3/4 Unit 5/6 Unit 7/8 Ander nieuws Groep 7/8 op Nickelodeon In oktober

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr februari 2016 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr februari 2016 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 22 3 februari 2016 In dit nummer: Smashbal toernooi Carnaval Paasviering en Pro Mundo Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws Terugblik Studiedagen en de Inspectie

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr juli 2016 In dit nummer: Belangrijk Einde schooljaar

nieuwsbrief Jaargang 8, nr juli 2016 In dit nummer: Belangrijk Einde schooljaar nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 41 6 juli 2016 In dit nummer: Einde schooljaar Afscheid Jos Gevonden voorwerpen Vooraankondiging sportdag Ouders gezocht voor hoofdluiscontrole Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws

Nadere informatie

Niet over de streep. nieuwsbrief. Beste ouders, Jaargang 8, nr november 2014

Niet over de streep. nieuwsbrief. Beste ouders, Jaargang 8, nr november 2014 nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 14 Beste ouders, 25 november 2014 In dit nummer: Vervangen hardware Kerstworkshops Reservekleding gezocht Advent Prentenboek Bibliotheekhulp gezocht Wijziging op de parkeerplaats

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr juli 2017 In dit nummer: Belangrijk Bijna vakantie!

nieuwsbrief Jaargang 9, nr juli 2017 In dit nummer: Belangrijk Bijna vakantie! nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 40 5 juli 2017 In dit nummer: Bijna vakantie! DOK12 got talent Afwikkeling Kaart in Actie Politie voor de school Bibliotheek Pauzes op DOK12 (herhaling) Gevonden voorwerpen

Nadere informatie

Info Bron. Weekoverzicht Maandag 28 augustus Dinsdag 29 augustus Woensdag 30 augustus. Vrijdag 1 september

Info Bron. Weekoverzicht Maandag 28 augustus Dinsdag 29 augustus Woensdag 30 augustus. Vrijdag 1 september Info Bron Amersfoort-Vathorst 24 augustus 2017 Uitgave 1, jaargang 10 Colofon: Redactie: MT, Catherine van Dord en Astrid Vianen Redactieadres: Infobron@obsatlantis.nl InfoBron is een informatiebulletin

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr september 2015 In dit nummer: Belangrijk Terugblik koffieuurtje

nieuwsbrief Jaargang 8, nr september 2015 In dit nummer: Belangrijk Terugblik koffieuurtje nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 7 30 september 2015 In dit nummer: Terugblik koffieuurtje Hulpouders sportdag gevraagd Opening Kinderboekenweek en opening bibliotheek Meeloopperiode en spelregels Onderbouwnieuws

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Sportdag unit 1/2 en 3/4 Kinderboekenweek Staking 5 oktober Ontwikkelingsgesprekken

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Sportdag unit 1/2 en 3/4 Kinderboekenweek Staking 5 oktober Ontwikkelingsgesprekken nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 3 30-8-2017 In dit nummer: Sportdag unit 1/2 en 3/4 Kinderboekenweek Staking 5 oktober Ontwikkelingsgesprekken Afsluiting kernconcept Unit 1/2 Unit 3/4 Unit 5/6 Unit 7/8 Ander

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr november 2016 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 9, nr november 2016 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 12 9 november 2016 In dit nummer: Sinterklaasspecial Facultatieve gesprekken Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws Ander nieuws Studiedag KPOA Afgelopen maandag hadden

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr

nieuwsbrief Jaargang 10, nr nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 10 25-10-2017 In dit nummer: Meeloopperiode en spelregels Bericht van SBO Klankbordavond Way2go Juf Maartje voor de groep Unit 1/2 Unit 3/4 Unit 5/6 Unit 7/8 Ander nieuws Beste

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr mei 2017 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 9, nr mei 2017 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 32 10 mei 2017 In dit nummer: Ontwikkelingsgesprekken Vernieuwde verkeerssituatie Excursie 17 mei Kinderboeken Onderbouw nieuws Middenbouw nieuws Bovenbouw nieuws Ander nieuws

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 11, nr In dit nummer: Ouderavond schoolplan Personele zaken Leerlingpeiling Eindcito Kwink Ander nieuws Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 11, nr In dit nummer: Ouderavond schoolplan Personele zaken Leerlingpeiling Eindcito Kwink Ander nieuws Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 11, nr. 18 15-5-2018 In dit nummer: Ouderavond schoolplan Personele zaken Leerlingpeiling Eindcito Kwink Ander nieuws Belangrijk Datum Beschrijving 29 mei High limo en EC 30 mei Hemelvaartsdag

Nadere informatie

1 niet meer begerend; voldaan

1 niet meer begerend; voldaan nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 26 9 maart 2016 In dit nummer: Te-vre-den Pro Mundo actiedag Sportdag OB+MB Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws Ander nieuws te vre den (bijvoeglijk naamwoord, bijwoord) 1 niet

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr december 2016 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 9, nr december 2016 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 18 21 december 2016 In dit nummer: Kerst op DOK12 Kerstdiner Viering in kerk Opening kernconcept Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws Beste ouders, Vanavond dineren

Nadere informatie

Even voorstellen.maartje de Wit

Even voorstellen.maartje de Wit nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 3 Even voorstellen.maartje de Wit 31 augustus 2016 In dit nummer: Even voorstellen Informatieavond Sportdag Video Interactie Begeleiding Mobiele telefoons Gym Pauze/lunchouders

Nadere informatie

BESTE OUDERS EN KINDEREN! OK GESPREKKEN NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2017

BESTE OUDERS EN KINDEREN! OK GESPREKKEN NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2017 NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2017 BESTE OUDERS EN KINDEREN! We staan weer aan het begin van een nieuw schooljaar. We hopen dat jullie een heerlijke vakantie hebben gehad en weer helemaal uitgerust zijn. Er staat

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 4 6 september 2017

nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 4 6 september 2017 nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 4 6 september 2017 In dit nummer: Terugblik informatieavond Verkorte schooldag 27-9 Way2go Mentorleerlingen Appgroepen Parnassys ouderportaal Afronding kaart in actie Gevonden

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr maart 2017 In dit nummer: Belangrijk Stoeien met groeien

nieuwsbrief Jaargang 9, nr maart 2017 In dit nummer: Belangrijk Stoeien met groeien nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 28 29 maart 2017 In dit nummer: Stoeien met groeien Kaart in actie (herhaling) Palmpaasstokken meenemen (herhaling) Paasviering (herhaling) OB: Gaby Hartmans MB: Manon de Loos

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr

nieuwsbrief Jaargang 10, nr nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 37 06-06-2018 In dit nummer: Amersfoort beach sportdag DOK12got talent Oproep pleinwachters volgend jaar Unit 3/4 Unit 5/6 Unit 7/8 Ander nieuws Amersfoort Beach Sportdag De

Nadere informatie

5 december Sinterklaasviering LET OP: verkorte schooldag tot 12:30 12 december december 21 december

5 december Sinterklaasviering LET OP: verkorte schooldag tot 12:30 12 december december 21 december nieuwsbrief Jaargang 11, nr. 8 28-11-2018 In dit nummer: Griepgolf en lege invalpool Ouderavond Kwink Opkomst ouderavond Kwink Deeltijdontslag Anja Kamphuis Hij komt, hij komt Kerstnieuws Verwijsindex

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr augustus 2016 In dit nummer: Belangrijk Het managementteam van DOK12

nieuwsbrief Jaargang 9, nr augustus 2016 In dit nummer: Belangrijk Het managementteam van DOK12 nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 2 Het managementteam van DOK12 24 augustus 2016 In dit nummer: MT van DOK12 Warme dagen Ouder gezocht hoofdluiscontrole Mentorleerlingen Sportdag Vriendenboekje kwijt Onderbouwnieuws

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr september 2016 In dit nummer: Belangrijk Deze week

nieuwsbrief Jaargang 9, nr september 2016 In dit nummer: Belangrijk Deze week nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 5 14 september 2016 In dit nummer: Deze week Enquête Fijne dagen! Geslaagde sportdag OB en MB De kinderboekenweek en Tosca Menten Hoedjesdag OB Juf Gaby vandaag afwezig MB Rekenonderwijs

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 4 7 september 2016 In dit nummer: Belangrijk Informatieavond

nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 4 7 september 2016 In dit nummer: Belangrijk Informatieavond nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 4 7 september 2016 In dit nummer: Informatieavond Even voorstellen Sportdag WhatsApp groepen Schoolfotograaf Koffie-uurtje met MT Vernieuwde digiduif Noodformulieren Lege wc

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Tegemoetkoming

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Tegemoetkoming nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 24 14-02-2018 In dit nummer: Tegemoetkoming Wijziging buiten spelen Inspiratieavond ABC Unit 1/2 Unit 3/4 Unit 5/6 Unit 7/8 Ander nieuws Belangrijk Datum Tegemoetkoming Gedurende

Nadere informatie

nieuwsbrief Beste ouders, Jaargang 9, nr. 16

nieuwsbrief Beste ouders, Jaargang 9, nr. 16 nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 16 7 december 2016 In dit nummer: Van Sint naar Kerst Geen invalleerkracht meer te vinden Administratieloket Levelwerk, hulpouders gezocht Kerstworkshops Herhaling Kerstviering

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Portfolio en facultatieve gesprekken

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Portfolio en facultatieve gesprekken nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 23 07-02-2018 In dit nummer: Portfolio en facultatieve gesprekken Terugblik studiedagen Afsluiting KC 3 Carnaval ABC Vathorst midden Unit 1/2 Unit 3/4 Unit 5/6 Unit 7/8 Ander

Nadere informatie

Aanspreekbaar. nieuwsbrief. Jaargang 8, nr. 32. 20 april 2016. In dit nummer: Belangrijk. Beste ouders,

Aanspreekbaar. nieuwsbrief. Jaargang 8, nr. 32. 20 april 2016. In dit nummer: Belangrijk. Beste ouders, nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 32 20 april 2016 In dit nummer: Hulp gezocht Avondvierdaagse Schoolfotograaf Eerste heilige communie Ontwikkelingsgesprekken MB groen Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 42 11-07-2018 In dit nummer: 2017-2018, een terugblik Bedankt! Afscheid MR leden gezocht Luizenpluizers gezocht Herhaalde hulpoproepen Ander nieuws 2017-2018, een terugblik

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr april 2016 In dit nummer: Belangrijk Geen vervanging

nieuwsbrief Jaargang 8, nr april 2016 In dit nummer: Belangrijk Geen vervanging nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 30 6 april 2016 In dit nummer: Geen vervanging Diploma sportdag Uitslag sportdag Kerkdienst Tussenstand Pro Mundo Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws Ander nieuws

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr juni 2016 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr juni 2016 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 37 8 juni 2016 In dit nummer: Studiedagen Organisatie volgend schooljaar DOK12 got Talent! Wisselochtend Excursie Dierenpark Nieuws uit de units Overzicht Studiedagen 2016-2017

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr december 2016 In dit nummer: Belangrijk Kerstworkshops

nieuwsbrief Jaargang 9, nr december 2016 In dit nummer: Belangrijk Kerstworkshops nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 17 14 december 2016 In dit nummer: Kerstworkshops Kerstviering Kerstdiner Viering in de kerk Nieuwe boeken in de bieb! Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws Ander

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr november 2016 In dit nummer:

nieuwsbrief Jaargang 9, nr november 2016 In dit nummer: nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 11 2 november 2016 In dit nummer: Studiedag Sinterklaasviering Vooraankondiging incasso oudergelden Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws Studiedag maandag 7 november

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr oktober 2016 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 9, nr oktober 2016 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 10 26 oktober 2016 In dit nummer: Klankbordavond en informatieavond VO Invallers bij ziekteverlof Vooraankondiging incasso Sportieve ouders gezocht! Afsluiting kernconcept Onderbouwnieuws

Nadere informatie

Extra nieuwsbrief. Jaargang 11, nr In dit nummer: Belangrijk

Extra nieuwsbrief. Jaargang 11, nr In dit nummer: Belangrijk Extra nieuwsbrief Jaargang 11, nr. 21 26-6-2019 In dit nummer: Formatie 2019-2020 Groepskleuren Groepsindeling Amersfoort Beach Schoolshirts Afsluiting Kernconcept Wijkteam op school Ambulance op school

Nadere informatie

nieuwsbrief Beste ouders, Jaargang 8, nr. 5

nieuwsbrief Beste ouders, Jaargang 8, nr. 5 nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 5 28 oktober 2015 In dit nummer: Beste ouders, Volgens ons heeft iedereen genoten van een fijne herfstvakantie en zijn we klaar voor de periode tot en met de kerstvakantie.

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Belangrijk Wisselochtend

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Belangrijk Wisselochtend nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 41 04-07-2018 In dit nummer: Wisselochtend Afscheid vertrekkende collega s Oproep pleinwachters volgend schooljaar Hulp gezocht de Boekenwerf Hulp gezocht verhuizen 12 juli

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Afsluiting kernconcept Bijna vakantie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Afsluiting kernconcept Bijna vakantie nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 9 11-10-2017 In dit nummer: Afsluiting kernconcept Bijna vakantie Lang leve onze duurzame school Schoolfotograaf Sparen met Bruna Unit 1/2 Unit 3/4 Unit 7/8 Ander nieuws Bijna

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr april 2017 In dit nummer: Belangrijk Vrolijk Pasen!

nieuwsbrief Jaargang 9, nr april 2017 In dit nummer: Belangrijk Vrolijk Pasen! nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 30 12 april 2017 In dit nummer: Vrolijk Pasen! Koningsspelen Excursie Space-Expo Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws Ander nieuws Vrolijk Pasen! Morgen vieren we

Nadere informatie

Tweede Pinksterdag, leerlingen zijn vrij Studiedag 7, leerlingen zijn vrij 23 mei Start afname cito toetsen LOVS groep 2 t/m 6 30 mei 30 mei

Tweede Pinksterdag, leerlingen zijn vrij Studiedag 7, leerlingen zijn vrij 23 mei Start afname cito toetsen LOVS groep 2 t/m 6 30 mei 30 mei nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 33 16-05-2018 In dit nummer: Frisse start Intern begeleider Hoofdluizen Citotoetsen Unit 3/4 Unit 5/6 Unit 7/8 Ander nieuws Frisse start Het was fijn om alle kinderen weer

Nadere informatie

Zomervakantie: 10 juli 18 augustus

Zomervakantie: 10 juli 18 augustus nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 36 1 juni 2016 In dit nummer: Vakantiedagen Excursie 24 juni Avondvierdaagse Bovenbouwnieuws Ander nieuws Vakantiedagen 2016-2017 Hieronder vindt u het overzicht van de vakantiedagen

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Belangrijk Informatieavond

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Belangrijk Informatieavond nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 3 30-8-2017 In dit nummer: Informatieavond Annemieke afwezig Inlogcodes Parnassys Mentorleerlingen Buitenspeelgoedwinkel Gymkleding voor groep 3 t/m 8 Ondersteuning Droogslapen

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 2 // 1 september 2016

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 2 // 1 september 2016 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 2 // 1 september 2016 Website www.delangenoord.nl De Langenoord INSPECTIEBEZOEK MAANDAG 5 SEPTEMBER

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 38 15 juni 2016 In dit nummer:

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 38 15 juni 2016 In dit nummer: nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 38 15 juni 2016 In dit nummer: Belangrijke bijlage bij deze nieuwsbrief Namens het college van bestuur van KPOA vragen we u met klem om vandaag de bijlage bij deze nieuwsbrief

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr

nieuwsbrief Jaargang 10, nr nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 5 13-09-2017 In dit nummer: Babynieuws Staking Winnares boekenbon Boeken voor ruilboekenmarkt Way2go Hoofdluizen Schoolfotograaf Aanhanger Nieuws uit 1/2 Nieuws uit 3/4 Nieuws

Nadere informatie

25 september woensdag 26 september Start kinderpostzegels Teamvergadering uur (onderwijsevaluatie) AGENDA WEEK 40

25 september woensdag 26 september Start kinderpostzegels Teamvergadering uur (onderwijsevaluatie) AGENDA WEEK 40 Agenda OBS De Klaeter Jokweg 14 8394 VL De Hoeve 0561-432600 directie@deklaeter.nl www.obsdeklaeter.nl AGENDA WEEK 39 maandag 24 september dinsdag 25 september woensdag 26 september Start kinderpostzegels

Nadere informatie

10 september 2015 Nr. 2

10 september 2015 Nr. 2 10 september 2015 Nr. 2 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag Week 38 14/9-20/9 Week 39 21/9-27/9 MR-vergadering Voorbereidingsavond Circus 20.00-22.00 Circus-project Week 40 28/9-4/10 Week

Nadere informatie

aanspreekbaar nieuwsbrief Tevredenheidsonderzoek Jaargang 8, nr. 27 16 maart 2016

aanspreekbaar nieuwsbrief Tevredenheidsonderzoek Jaargang 8, nr. 27 16 maart 2016 nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 27 Tevredenheidsonderzoek 16 maart 2016 In dit nummer: Tevredenheidsonder zoek Gezonde lunch Actiedag 24 maart Paasontbijt 24 maart Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Inspectiebezoek

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Inspectiebezoek nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 3 30-8-2017 In dit nummer: Inspectiebezoek Klankbordavond verplaatst Even voorstellen Personele zaken Unit 1/2 Unit 3/4 Unit 5/6 Unit 7/8 Ander nieuws Inspectiebezoek Vorige

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 18 20-12-2017 In dit nummer: Vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar! Tiende groep per 1 februari Unit 1/2 Unit 3/4 Unit 5/6 Unit 7/8 Ander nieuws Vrolijk kerstfeest en

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Afsluiting KC 3 Staking 14 maart Bibliotheek account aanmaken Privacy Tevredenheidsonderzoek

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Afsluiting KC 3 Staking 14 maart Bibliotheek account aanmaken Privacy Tevredenheidsonderzoek nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 25 21-02-2018 In dit nummer: Afsluiting KC 3 Staking 14 maart Bibliotheek account aanmaken Privacy Tevredenheidsonderzoek Inspiratieavond ABC Natuurouders gezocht Unit 1/2

Nadere informatie

schooljaar nummer 2.

schooljaar nummer 2. O.B.S. De Gezellehoek Rodenbachlaan 31 4707 NH ROOSENDAAL T: 0165-540358 E: basisschool@gezellehoek.nl --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Nr juni 2017 schooljaar

Nr juni 2017 schooljaar Nr.34 15 juni 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Artikelen in deze nieuwsbrief. Agenda. Schoolreis groepen blauw, rood en oranje. Gymnastiek Even voorstellen

Nieuwsbrief. Agenda. Artikelen in deze nieuwsbrief. Agenda. Schoolreis groepen blauw, rood en oranje. Gymnastiek Even voorstellen Jaargang 21 nummer 02 Vrijdag 22 sept. 2017 Nieuwsbrief Artikelen in deze nieuwsbrief Agenda Schoolreis groepen blauw, rood en oranje Even voorstellen Week van de pauzehap HVO onderwijs Stakingsbrief OPON

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 11, nr In dit nummer:

nieuwsbrief Jaargang 11, nr In dit nummer: nieuwsbrief Jaargang 11, nr. 11 23-1-2019 In dit nummer: Vervangingsproblematiek Personele zaken Sollicitatieproced ure 1/2 Toetsresultaten en portfolio s Lancering tijdschrift 10 jaar DOK12 Oudergesprekken

Nadere informatie

Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl

Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Nieuwsbrief d.d. 19 september 2013 Uw hulp gevraagd Kent u ouders bij ons in de wijk met jonge kinderen?

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schooljaar 2015/2016 Nr. 5 6 november 2015

Nieuwsbrief Schooljaar 2015/2016 Nr. 5 6 november 2015 Nieuwsbrief Schooljaar 2015/2016 Nr. 5 6 november 2015 Reageren op de inhoud kunt u via het mailadres: directie@jozefrijen.nl Inhoudsopgave Om te onthouden... 2 De First Lego League... 2 Verkeer... 3 All4Africa...

Nadere informatie

25 SEPTEMBER 2015 JAARGANG 4, NUMMER 5. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar! Zina Heikamp en Raphaëla van Onna

25 SEPTEMBER 2015 JAARGANG 4, NUMMER 5. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar! Zina Heikamp en Raphaëla van Onna @-mail 25 SEPTEMBER 2015 JAARGANG 4, NUMMER 5 OBS Prinses Catharina Amalia Cicerostrook 9 2493 ZL Den Haag Telefoon 070-3019586 E-mail info@obspca.nl Bezoek onze website! www.obspca.nl Wij leren hier met

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr mei 2017 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 9, nr mei 2017 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 33 17 mei 2017 In dit nummer: Schoolreisje naar de Space expo Aanmelden zoon/dochter Nieuwe rage Nieuws van Pro Mundo Hulpouders avondvierdaagse Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws

Nadere informatie

Beste ouders, beste kinderen, Nieuws vanuit onze school. Even voorstellen

Beste ouders, beste kinderen, Nieuws vanuit onze school. Even voorstellen Nieuwsbrief 03 261018 www.de-oversteek.nl www.facebook.com/basisschooldeoversteek http://twitter.com/de_oversteek Beste ouders, beste kinderen, Nieuws vanuit onze school Even voorstellen Hoi iedereen,

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014 Kringgesprek Beste ouders, Na drie schoolweken is de kop van het schooljaar er echt af. U hebt deze week de informatieavond kunnen bijwonen waarin het jaarprogramma met u is gedeeld en waarbij de leerkrachten

Nadere informatie

Niet apart, maar samen. Niet apart, maar samen. Persoonlijk onderwijs start vanuit talent

Niet apart, maar samen. Niet apart, maar samen. Persoonlijk onderwijs start vanuit talent September 2018 Beste ouder, verzorger, De kop is er weer af, we zijn het schooljaar 2018-2019 gestart. Gelukkig waren alle leerlingen maandag weer gezond op school. Een speciaal welkom voor onze nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 We gaan weer beginnen Het komende schooljaar start het continurooster

Nieuwsbrief nr.1 We gaan weer beginnen Het komende schooljaar start het continurooster Nieuwsbrief nr.1 We gaan weer beginnen Maandag begint de school weer. We hopen dat alle kinderen en hun ouders een fijne vakantie hebben gehad en dat de kinderen net zo enthousiast zijn om weer op school

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Personele zaken

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Personele zaken nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 14 22-11-2017 In dit nummer: Personele zaken Sinterklaas-special (herhaling) Surprises in 5/6 en 7/8 Staking 12 december Kerstnieuws Gesprekken (herhaling) Unit 1/2 Unit 3/4

Nadere informatie

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen.

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen. Nieuwsbrief 8 september 2017 Belangrijke data: 11 t/m 22 september Start Entree-toets groep 8 18 september 2017 Kennismakingsgesprekken 21 september 2017 Avondwandeling 2 oktober 2017 Open Ochtend 9 tot

Nadere informatie

Teamvergadering uur AGENDA WEEK 40

Teamvergadering uur AGENDA WEEK 40 Agenda OBS De Klaeter Jokweg 14 8394 VL De Hoeve 0561-432600 directie@deklaeter.nl www.obsdeklaeter.nl AGENDA WEEK 39 maandag 25 september Informatieavond dinsdag 26 september 2 e les talentmodules woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2018

Nieuwsbrief oktober 2018 Nieuwsbrief oktober 2018 Belangrijke data in oktober Beste ouders en verzorgers, Wij zijn samen hard aan het werk op onze school. De kinderboekenweek brengt veel 1 t/m 12 Kinder- leesplezier en voorlees

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen NIEUWSBRIEF Agenda 14 maart Maart 2016 Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen 15 maart Basisschool Sint Liborius Open dag voor nieuwe ouders van 09.00-15.00 uur 18 maart Techniek groep 8 22 maart De

Nadere informatie

uiterlijk vijf voor half negen

uiterlijk vijf voor half negen Beste ouder(s) en /of verzorger(s), We zijn pas een week gestart, maar de school draait alweer op volle toeren. Wat was het leuk om alle kinderen en ouders maandagochtend na een lange periode van vakantie

Nadere informatie

Op 29 januari is de MR weer bij elkaar gekomen. Door ziekte van haar zoon kon Natasja helaas niet aansluiten. Verder waren alle MR leden aanwezig.

Op 29 januari is de MR weer bij elkaar gekomen. Door ziekte van haar zoon kon Natasja helaas niet aansluiten. Verder waren alle MR leden aanwezig. Nieuwsflits 8: 7 februari 2019 Teksten op rij. Verschillende ouders hebben school benaderd, dat ze de Nieuwsflits zoveel prettiger vinden dan de Nieuwsbrief die we voorheen maakten. Inmiddels zijn er echter

Nadere informatie

jaargang 20, nummer 1 1 september 2017 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis Informatieavond donderdag 7 september

jaargang 20, nummer 1 1 september 2017 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis Informatieavond donderdag 7 september Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 20, nummer 1 1 september 2017 Beste ouders, Inmiddels is de school weer gestart en zijn de lessen in volle gang. De leerlingen zijn enthousiast

Nadere informatie