3F Filippi, met haar producten vertegenwoordigd in meer dan 50 landen, biedt lichttechnische oplossingen aan die elke context passen: van

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "3F Filippi, met haar producten vertegenwoordigd in meer dan 50 landen, biedt lichttechnische oplossingen aan die elke context passen: van"

Transcriptie

1 BE

2 2 3F Filippi, met haar producten vertegenwoordigd in meer dan 50 landen, biedt lichttechnische oplossingen aan die elke context passen: van kantoorgebouwen tot productielijnen of winkels/winkelcentra. Dankzij constant onderzoek staat het bedrijf nu synoniem voor maximale kwaliteit op het gebied van verlichting en het lichttechnische ontwerp. Met een productie die volledig plaatsvindt in haar vestiging in Pianoro (Italië), bevindt 3F Filippi zich aan de top binnen de wereld van kwaliteitslicht: een resultaat dat is verkregen dankzij de continue inspanning van haar werknemers. De behaalde successen en de wens om nieuwe uitdagingen aan te gaan zorgen ervoor dat 3F Filippi zich ook heeft geopend voor de markt van architectonische verlichting. Het resultaat is een telkens breder aanbod aan oplossingen voor de ontwerpwereld.

3 MET DAN ZESTIG JAAR GESCHIEDENIS ACHTER ZICH IS 3F FILIPPI EEN REFERENTIEPUNT BINNEN DE WERELDMARKT VAN PROFESSIONELE VERLICHTING. 3

4 4

5 5 INNOVATIE VOOR WERKOMGEVINGEN + 3F Sound Lux is een verlichtingsarmatuur die is ontwikkeld om een innovatieve verlichting te bieden voor werkomgevingen. De verlichtingsarmatuur is het resultaat van de samenkomst van verschillende materialen en lichttechnische uitmuntendheid. Het bestaat uit een geluiddempend paneel bekleed met een microgeperforeerde laag en is voorzien van een led lichtbron die wit licht (3000 graden Kelvin) uitstraalt. Deze verlichtingsarmatuur is ontwikkeld om zowel akoestisch als visueel comfort te bieden waardoor de werkruimtes nog aangenamer worden. 3F Sound Lux, verkrijgbaar in diverse afwerkingen zodat deze perfect met de ruimte samensmelt, kan zowel hangend als aan het plafond worden geïnstalleerd. Dankzij het design is de verlichtingsarmatuur buitengewoon veelzijdig aangezien de modules een eenvoudige herconfiguratie van de omgevingen mogelijke maken. Hierdoor kan op doeltreffende wijze het gebruik worden aangepast aan de eventuele herplaatsing van de inrichting van de werkruimtes. 3F Sound Lux is ontwikkeld in samenwerking met Mascagni S.p.A., een Italiaans topmerk op het gebied van het ontwerp en de productie van kantoormeubilair. De samenwerking is ontstaan door de hoogwaardige lichttechnische knowhow van 3F Filippi te integreren met de grote ervaring en het ontwerpvermogen van Mascagni in het creëren van professioneel meubilair van topklasse. Deze hoogtechnische samenwerking bevestigt de wens van 3F Filippi om ook binnen de verlichting van werkomgevingen de resultaten te verkrijgen die reeds op wereldniveau behaald zijn binnen de retail- en industriesectoren.

6 6

7 7 GELUID. STILTE. LICHT. Ontmoetingsruimtes, vergaderzalen en ruimtes waar ideeën worden uitgewisseld zijn creatieve zones rijk aan inhoud. Plekken waar comfort samenkomt met design door heterogene materialen te combineren. Plekken waar het geluid vaak als lastig en naar ervaren wordt en stilte slechts een droom lijkt te zijn. We hebben 3F Sound Lux ontwikkeld om te voldoen aan de eisen van moderne kantoorgebouwen waarin veelzijdig meubilair dat meerdere nuttige functies combineert steeds belangrijker wordt. De kern van 3F Sound Lux bestaat uit een geluiddempend paneel dat is ontworpen naar aanleiding van het beginsel van de helmholtzresonator en het concept van de opname door polyestervezels. Bij de ontwikkeling van het geluiddempende paneel werd begonnen bij de esthetische en productieve eisen verbonden aan de vervaardiging (design, fysieke limieten van de inwendige vezelmat en de bekleding, operationele aspecten van de productiecyclus) en door de eigenschappen van de afmetingen te verfijnen om de geluidsopname te verbeteren. Vanuit lichttechnisch oogpunt hebben we een zeer eenvoudig te installeren product ontworpen aangezien het eenvoudig ook in een reeds bestaande lay-out kan worden geplaatst. Dankzij het lage verblindingsniveau is dit product ideaal voor nieuwste generatie kantoorgebouwen waar draagbare devices, zoals tablets en smartphones, steeds vaker worden gebruikt.

8 8 450 mm AKOESTISCH WELZIJN Eiken (RS) Selva-zwart (RE) Tabak (RG)

9 9 900 mm AKOESTISCHE PRESTATIES Eiken (RS) Selva-zwart (RE) Tabak (RG)

10 10 AKOESTISCH WELZIJN Een algemene benadering is niet geschikt wanneer moet worden nagedacht over ruimtes, afzonderlijk of gegroepeerd, voor werk of vrije tijd, waarin geluid een belangrijke factor voor het comfort en het rendement is. Elke plek heeft zijn eigen eigenschappen die kunnen variëren naar aanleiding van het aantal personen dat erin aanwezig is, de manier waarop het is gebouwd en de materialen die daarvoor zijn gebruikt. Voor elke realiteit moet dus een specifieke oplossing worden gevonden: er bestaan geen constanten die zonder een aandachtige controle kunnen worden gedefinieerd. Een nauwkeurige analyse van een open space, bijvoorbeeld, moet beginnen bij de interactie tussen de personen die de ruimte gebruiken en de manier waarop ze erin werken. Verschillende soorten werk veronderstellen verschillende niveaus van concentratie en interactie. Aan de hand van een aandachtige en rationele plaatsing van de geluiddempende panelen worden de leefruimtes weer comfortabel. Het werk wordt daarom rendabeler en slechte gewoontes maken plaats voor coherente communicatie.

11 11 AKOESTISCHE PRESTATIES De akoestische prestaties van het paneel van 3F Sound Lux werden door het Istituto Giordano (een internationaal erkende certificatie-instantie) beoordeeld met specifieke metingen in een galmkamer. De verkregen waarden bevestigen de exceptionele geluidsopname van het paneel binnen het spectrum van de spraakfrequenties. Het paneel is ingedeeld in de klasse A. Dit is de beste klasse onder de categorieën die zijn bepaald in de norm UNI EN ISO 11654, binnen het spectrum van de spraakfrequenties, met octaafbanden van 1000 tot 4000 Hz. Het akoestische paneel van 3F Sound Lux heeft een actieve operationele interval van 500 tot 5000 Hz en biedt excellente resultaten tussen 1000 en 1250 Hz, waarbij een waarde van 99% wordt bereikt. De gebruikte technologie en materialen waarborgen dat de geluiddempende panelen zijn ingedeeld in de brandprestatieklasse 1 (met verwijzing naar de certificatie B S2 d0 en de Europese norm EN ). pijngrens absorptieniveau muziek mondeling Hz

12 12 LICHTUITTREDINGEN F Sound Lux - Directe lichtuittreding F Sound Lux DI - Directe/Indirecte lichtuittreding Met de technologie van 3F Sound Lux kunnen complexe problemen op eenvoudige wijze worden verholpen. Ten eerste energieverspilling. Dit probleem is verholpen dankzij speciale lenzen die worden aangebracht op de leds en die volledig zijn ontworpen en geproduceerd door 3F Filippi. Dankzij deze lenzen kan een rendement van 97% van de lichtbron worden bereikt (deze waarde plaatst de verlichtingsarmaturen bovenaan in de desbetreffende categorie). Dezelfde lenzen zijn aanzienlijk van invloed op het visuele comfort van de verlichtingsarmatuur. Wanneer 3F Sound Lux boven uw bureau geïnstalleerd wordt, worden nare weerkaatsingen op het beeldscherm van computers en draagbare devices vermeden en worden uw collega s op de andere werkplekken niet verblind. Het dimbare VSA DALI verbetert het gebruiksgemak van de verlichtingsarmatuur. Dankzij de externe aansluiting kan het vermogen naar wens afhankelijk van de behoefte of volledig automatisch worden geregeld.

13 13 TECHNISCHE TEKENINGEN 3F Sound Lux mm 1780mm 3F Sound Lux mm 1780mm

14 14 3F SOUND LUX DIRECTE LICHTUITTREDING FOTOMETRIE cd / klm C0 / C180 C90 / C270 LICHTTECHNISCH Lichtrendement 100%. Lichtbundel aan de uittrede van de verlichtingsarmatuur: 4034 lm (versie 450) en 8068 lm (versie 900). Gecontroleerde directe symmetrische lichtuittreding, UGR <19 (EN ). Gemiddelde luminantie <3000 cd/m² voor radiale hoeken >65. Efficiëntie verlichtingsarmatuur: 109 lm/w (voor de beide versies). Nuttige levensduur (L90/B10): h. Nuttige levensduur (L85/B10): h. Nuttige levensduur (L75/B10): h. Fotobiologische veiligheid conform de groep geen risico, categorie RG0 onbeperkt, norm IEC 62471, IEC/TR MECHANISCH Behuizing en eindkappen van roestvrij staal. Verlichtingseenheid gemaakt van warm verzinkt staal van wit gelakt polyester. Lenzen van transparant methacrylaat met vlak extern oppervlak (overlappend voor een totale bescherming van de ledmodules). Beschermingsgraad IP40. ELEKTRISCH E-VSA DALI 230 V-50/60 Hz, vermogensfactor >0,95, constante uitgangsstroom, klasse I. Vermogen van de verlichtingsarmatuur: 37 W (verse 450) en 74 W (versie 900). EN Assil Quality. Op aanvraag verkrijgbaar in de Nooduitvoering EP. LICHTBRON Ledmodules. Initiële kleurtolerantie (MacAdam): SDCM 3. Kleurweergave-index CRI>90 UITRUSTING Hangelementen met snelregelaars, 2m lange kabel van verzinkt staal. 2,3m lange transparante voedingskabel 5x1,5 mm² met wit voedingskastje voor aan het plafond. TOEPASSINGEN Architectonische omgevingen, winkels/winkelcentra, gangen. De gegevens zijn slechts een benadering. Bezoek onze website Architectural.3F-Filippi.com voor eventuele bijwerkingen van het product.

15 15 3F SOUND LUX DIRECTE EN INDIRECTE LICHTUITTREDING 90 FOTOMETRIE cd / klm Indirecte: 20% Directe: 80% C0 / C180 C90 / C270 LICHTTECHNISCH Lichtrendement 100%. Lichtbundel aan de uittrede van de verlichtingsarmatuur: 5054 lm (versie 450) en lm (versie 900) waarvan 80% direct en 20% indirect. Gecontroleerde directe/indirecte symmetrische lichtuittreding, UGR <19 (EN ). Gemiddelde luminantie <3000 cd/m² voor radiale hoeken >65. Efficiëntie verlichtingsarmatuur: 111 lm/w (versie 450) en 113 lm/w (versie 900). Nuttige levensduur (L90/B10): h. Nuttige levensduur (L85/B10): h. Nuttige levensduur (L75/B10): h. Fotobiologische veiligheid conform de groep geen risico, categorie RG0 onbeperkt, norm IEC 62471, IEC/TR MECHANISCH Behuizing van verzinkt staal, van wit gelakt polyester. Lichteenheid van verzinkt staal, van wit gelakt polyester. Lenzen van transparant methacrylaat met vlak extern oppervlak (overlappend voor een totale bescherming van de ledmodules). Bovenste bolle diffuser van zelfdovend polycarbonaat, uvbestendig, opaal, met gladde buitenkant. Eindkappen van verzinkt staal. Beschermingsgraad IP40. ELEKTRISCH E-VSA DALI 230 V-50/60 Hz, vermogensfactor >0,95, constante uitgangsstroom, klasse I. Vermogen van de verlichtingsarmatuur: 51 W (verse 450) en 102 W (versie 900). EN Assil Quality. LICHTBRON Ledmodules. Initiële kleurtolerantie (MacAdam): SDCM 3. Kleurweergave-index CRI>90 UITRUSTING Hangelementen met snelregelaars, 2m lange kabel van verzinkt staal. 2,3m lange transparante voedingskabel 5x1,5 mm² met wit voedingskastje voor aan het plafond. TOEPASSINGEN Architectonische omgevingen, winkels/winkelcentra, gangen. De gegevens zijn slechts een benadering. Bezoek onze website Architectural.3F-Filippi.com voor eventuele bijwerkingen van het product.

16 Architectural.3F-Filippi.com TEL FAX /3FFilippi /3FFilippi via del Savena, 28 Zona Industriale Piastrella Pian di Macina Bologna - Italia Creative Direction ANDREA CIOTTI Photography MIRO ZAGNOLI 11.17

3F Filippi, met haar producten vertegenwoordigd in meer dan 50 landen, biedt lichttechnische oplossingen aan die elke context passen: van

3F Filippi, met haar producten vertegenwoordigd in meer dan 50 landen, biedt lichttechnische oplossingen aan die elke context passen: van BE 2 3F Filippi, met haar producten vertegenwoordigd in meer dan 50 landen, biedt lichttechnische oplossingen aan die elke context passen: van kantoorgebouwen tot productielijnen of winkels/winkelcentra.

Nadere informatie

illuminazione Dit is geen 3F Linda Open en ontdek wat dit wel is

illuminazione Dit is geen 3F Linda Open en ontdek wat dit wel is illuminazione Dit is geen 3F Linda Open en ontdek wat dit wel is 3F Linda Led Onbeperkt licht 3F Linda Led is voorzien van de nieuwe technologie 3F LED en waarborgt een bedrijfsduur van meer dan 50.000

Nadere informatie

3F Zeta L 4. 3F Zeta D 6. 3F Zeta DR 8. 3F Emilio Muur 12. Mira Muur LED 14. 3F Travetta LED 16. 3F Travetta LED DI 20.

3F Zeta L 4. 3F Zeta D 6. 3F Zeta DR 8. 3F Emilio Muur 12. Mira Muur LED 14. 3F Travetta LED 16. 3F Travetta LED DI 20. Architectuur Product Pagina 3F Zeta L 4 3F Zeta D 6 3F Zeta DR 8 3F Emilio Muur 12 Mira Muur LED 14 3F Travetta LED 16 3F Travetta LED DI 20 Fly2 LED 22 Fly2 Vloerlamp LED 24 Barraluce P LED 26 Lucequadro

Nadere informatie

3F Zeta D 4. 3F Zeta DR 6. 3F Emilio Muur 10. 3F Travetta LED 12. 3F Travetta LED DI 16. Fly2 LED 18. Fly2 Vloerlamp LED 20 P 200 LED 22

3F Zeta D 4. 3F Zeta DR 6. 3F Emilio Muur 10. 3F Travetta LED 12. 3F Travetta LED DI 16. Fly2 LED 18. Fly2 Vloerlamp LED 20 P 200 LED 22 Kantoren Product Pagina 3F Zeta D 4 3F Zeta DR 6 3F Emilio Muur 10 3F Travetta LED 12 3F Travetta LED DI 16 Fly2 LED 18 Fly2 Vloerlamp LED 20 P 200 LED 22 P 200 LED IP54 24 P 250 LED 26 P 250 LED Diffuus

Nadere informatie

3F Linux. Simpelweg modulair. 3F Linux D. 3F Linux L

3F Linux. Simpelweg modulair. 3F Linux D. 3F Linux L 3F Linux 3F Linux Simpelweg modulair 3F Linux is een modulair systeem dat is ontworpen voor de eenvoudige en efficiënte samenstelling van lichtlijnen. Net als alle andere producten uit het assortiment

Nadere informatie

3F Cub LED en Fluorescentie

3F Cub LED en Fluorescentie en Fluorescentie Lichter. Meer licht. Meer energiebesparing. Met snelaansluiting. De beste Cub die ooit werd geproduceerd. 3F Cub LED en 3F Cub Fluorescentie zijn armaturen voor de industrie, verkoopszones

Nadere informatie

3F LEM is een bijzonder gespecialiseerd product dat is ontwikkeld voor klanten die grote ruimtes gelijkmatig moeten verlichten.

3F LEM is een bijzonder gespecialiseerd product dat is ontwikkeld voor klanten die grote ruimtes gelijkmatig moeten verlichten. 3F LEM 3F LEM 3F LEM is een bijzonder gespecialiseerd product dat is ontwikkeld voor klanten die grote ruimtes gelijkmatig moeten verlichten. We hebben deze armatuur ontwikkeld en vervaardigd met grote

Nadere informatie

Efficiëntie betaalbaar gemaakt

Efficiëntie betaalbaar gemaakt GEBIED INDU LINE GEN2 Efficiëntie betaalbaar gemaakt De INDU LINE GEN2 biedt een robuust en efficiënt LEDalternatief voor armaturen voorzien van traditionele TL-buizen. Ontworpen om een langdurige oplossing

Nadere informatie

SCAN WITH TARGA. Download the free Layar App. Scan this page

SCAN WITH TARGA. Download the free Layar App. Scan this page TARGA TARGA SCAN WITH De afwerking van de voorkant van de armatuur kan men aanpassen om hem beter te integreren in de architectonische omgeving. Download the free Layar App Scan this page Op «get.layar.com»

Nadere informatie

3F Sound Lux 4. 3F Sound Lux Direct/Indirect 6. 3F Six Track 8. 3F Six Blindo 12. 3F Linda LED 16. 3F Linda LED HS 22. 3F Linda LED OP 24

3F Sound Lux 4. 3F Sound Lux Direct/Indirect 6. 3F Six Track 8. 3F Six Blindo 12. 3F Linda LED 16. 3F Linda LED HS 22. 3F Linda LED OP 24 Transport Product Pagina 3F Sound Lux 4 3F Sound Lux Direct/Indirect 6 3F Six Track 8 3F Six Blindo 12 3F Linda LED 16 3F Linda LED S 22 3F Linda LED OP 24 3F Linda LED Transparant 26 3F Linda LED Ice

Nadere informatie

Ecophon Line LED. Systeemassortiment. Afmeting, mm 1200x x x600 T24 Dikte (d) M329, M330, M331. Inst.

Ecophon Line LED. Systeemassortiment. Afmeting, mm 1200x x x600 T24 Dikte (d) M329, M330, M331. Inst. Ecophon Line LED Ecophon Line is een volledig geïntegreerd verzonken verlichtingsarmatuur voor Focus Ds, Dg en E, ontwikkeld voor Ecophon plafonds met Akutex FT oppervlak. Het armatuur is geschikt voor

Nadere informatie

PowerBalance RC360 Perfecte combinatie van duurzame prestaties en return on investment

PowerBalance RC360 Perfecte combinatie van duurzame prestaties en return on investment Lighting PowerBalance RC360 Perfecte combinatie van duurzame prestaties en return on investment PowerBalance RC360B Als het aankomt op het verlichten van een kantoorruimte met LED-armaturen zijn mensen

Nadere informatie

PowerBalance RC360 Perfecte combinatie van duurzame prestaties en return on investment

PowerBalance RC360 Perfecte combinatie van duurzame prestaties en return on investment Lighting PowerBalance RC360 Perfecte combinatie van duurzame prestaties en return on investment PowerBalance RC360B Als het aankomt op het verlichten van een kantoorruimte met LED-armaturen zijn mensen

Nadere informatie

Philips TrueLine Inbouw - Een echte lichtlijn; elegant, energiezuinig en in overeenstemming met de normen voor kantoorverlichting.

Philips TrueLine Inbouw - Een echte lichtlijn; elegant, energiezuinig en in overeenstemming met de normen voor kantoorverlichting. Lighting Philips TrueLine Inbouw - Een echte lichtlijn; elegant, energiezuinig en in overeenstemming met de normen voor kantoorverlichting. Trueline Inbouw Architecten hebben behoefte aan een verlichtingsoplossing

Nadere informatie

Philips TrueLine Inbouw - Een echte lichtlijn; elegant, energiezuinig en in overeenstemming met de normen voor kantoorverlichting.

Philips TrueLine Inbouw - Een echte lichtlijn; elegant, energiezuinig en in overeenstemming met de normen voor kantoorverlichting. Lighting Philips TrueLine Inbouw - Een echte lichtlijn; elegant, energiezuinig en in overeenstemming met de normen voor kantoorverlichting. Trueline Inbouw RC530B/531B/532B Architecten hebben behoefte

Nadere informatie

Pentura Mini LED Compacte LEDbatten

Pentura Mini LED Compacte LEDbatten Lighting Compacte LEDbatten De is een compacte batten die de energiebesparende voordelen van de LED-technologie combineert met uitstekende prestaties: helder gelijkmatig licht met een goede kleurweergave.de

Nadere informatie

PowerBalance RC360 Perfecte combinatie van duurzame prestaties en return on investment

PowerBalance RC360 Perfecte combinatie van duurzame prestaties en return on investment Lighting PowerBalance RC360 Perfecte combinatie van duurzame prestaties en return on investment PowerBalance RC360B Als het aankomt op het verlichten van een kantoorruimte met LED-armaturen zijn mensen

Nadere informatie

Al uw aansluitingen. binnen handbereik. Oplossingen om een werkplek uit te rusten

Al uw aansluitingen. binnen handbereik. Oplossingen om een werkplek uit te rusten Al uw aansluitingen binnen handbereik Oplossingen om een werkplek uit te rusten Functionaliteit en design ten dienste van de gebruiker. Met zijn nieuwe aanbod van inbouwoplossingen, biedt Legrand gebruikers

Nadere informatie

RANA LINEAIR. Opbouw & Pendel

RANA LINEAIR. Opbouw & Pendel RANA Lineair opbouw & pendel is een reeks compacte, slanke en discrete led armaturen, ontworpen voor toepassing in een brede waaier aan toepassingen, zoals in het onderwijs, in de medische sector, opslagruimtes,

Nadere informatie

Modulair, eenvoudig en efficiënt

Modulair, eenvoudig en efficiënt GEBIED INDU CONTILINE Modulair, eenvoudig en efficiënt De INDU CONTILINE is ontwikkeld om een snelle terugverdientijd voor low bay verlichtingstoepassingen te bieden. Het combineert prestaties, esthetica,

Nadere informatie

sinds 1952 CatalogusLED één2017

sinds 1952 CatalogusLED één2017 sinds 1952 CatalogusLED één2017 www.3f-filippi.be 1952-2017 65 jaar van Licht 2017 is een bijzonder jaar voor 3F Filippi: het 65 jarig bestaan wordt gevierd, een prestigieuze mijlpaal, bereikt dankzij

Nadere informatie

PowerBalance Tunable White, inbouw - Ondersteunt een algemeen gevoel van gezondheid en welzijn

PowerBalance Tunable White, inbouw - Ondersteunt een algemeen gevoel van gezondheid en welzijn Lighting PowerBalance Tunable White, inbouw - Ondersteunt een algemeen gevoel van gezondheid en welzijn PowerBalance Tunable White inbouwarmatuur Het juiste licht kan een gunstig effect hebben op verschillende

Nadere informatie

PowerBalance Tunable White, inbouw - Ondersteunt een algemeen gevoel van gezondheid en welzijn

PowerBalance Tunable White, inbouw - Ondersteunt een algemeen gevoel van gezondheid en welzijn Lighting PowerBalance Tunable White, inbouw - Ondersteunt een algemeen gevoel van gezondheid en welzijn PowerBalance Tunable White inbouwarmatuur Het juiste licht kan een gunstig effect hebben op verschillende

Nadere informatie

INDU BAY GEN3. De maatstaf in high-bay verlichting IP 66 IK 10 IK kV GEBIED

INDU BAY GEN3. De maatstaf in high-bay verlichting IP 66 IK 10 IK kV GEBIED GEBIED INDU BAY GEN3 De maatstaf in high-bay verlichting Met de 3 e generatie INDU BAY biedt Schréder het toonaangevende armatuur voor het verlichten van industriële installaties met een minimale total

Nadere informatie

SmartBalance inbouw combinatie van prestaties en fraai ontwerp

SmartBalance inbouw combinatie van prestaties en fraai ontwerp Lighting SmartBalance inbouw combinatie van prestaties en fraai ontwerp SmartBalance, recessed Veel mensen zijn gespitst op het toepassen van inbouwarmaturen met een lichtoppervlak als alternatief voor

Nadere informatie

Philips TrueLine Inbouw - Een echte lichtlijn; elegant, energiezuinig en in overeenstemming met de normen voor kantoorverlichting.

Philips TrueLine Inbouw - Een echte lichtlijn; elegant, energiezuinig en in overeenstemming met de normen voor kantoorverlichting. Lighting Philips TrueLine Inbouw - Een echte lichtlijn; elegant, energiezuinig en in overeenstemming met de normen voor kantoorverlichting. Architecten hebben behoefte aan een verlichtingsoplossing die

Nadere informatie

Pentura Mini LED Compacte LED-batten

Pentura Mini LED Compacte LED-batten Lighting Pentura Mini LED Compacte LED-batten Pentura Mini LED De Pentura Mini LED is een compacte batten die de energiebesparende voordelen van de LED-technologie combineert met uitstekende prestaties:

Nadere informatie

SUPERBLIZ. design R. Fiorato, F. Pagliarini

SUPERBLIZ. design R. Fiorato, F. Pagliarini SUPERBLIZ SUPERBLIZ design R. Fiorato, F. Pagliarini 2 PRISMA ARCHITECTURAL Serie plafond- en wandarmaturen van groot formaat voor algemene verlichting binnen en buiten met verschillende schermen. SUPERBLIZ

Nadere informatie

Efficiëntie en veelzijdigheid voor gebiedsverlichting

Efficiëntie en veelzijdigheid voor gebiedsverlichting GEBIED INDU FLOOD Efficiëntie en veelzijdigheid voor gebiedsverlichting Met meerdere combinaties van lumenpakketten en lichtverdelingen is de INDU FLOOD het ideale hulpmiddel voor het bieden van een efficiënte

Nadere informatie

PowerBalance Tunable White, inbouw - Ondersteunt een algemeen gevoel van gezondheid en welzijn

PowerBalance Tunable White, inbouw - Ondersteunt een algemeen gevoel van gezondheid en welzijn Lighting PowerBalance Tunable White, inbouw - Ondersteunt een algemeen gevoel van gezondheid en welzijn Het juiste licht kan een gunstig effect hebben op verschillende fysiologische processen in het menselijk

Nadere informatie

Productgegevens 2. Bedrijfs- en Elektrische gegevens 3. Goedkeuring en Toepassing 3. Mechanische eigenschappen en Behuizing 3.

Productgegevens 2. Bedrijfs- en Elektrische gegevens 3. Goedkeuring en Toepassing 3. Mechanische eigenschappen en Behuizing 3. Productgegevens 2 Bedrijfs- en Elektrische gegevens 3 Goedkeuring en Toepassing 3 Mechanische eigenschappen en Behuizing 3 Pakket inhoud 5 Output specificaties 6 Lichtopbrengst 7 Onderhoud 7 Productgegevens

Nadere informatie

CoreLine Waterdicht kwaliteit met een scherpe prijs

CoreLine Waterdicht kwaliteit met een scherpe prijs Lighting CoreLine Waterdicht kwaliteit met een scherpe prijs CoreLine Waterdicht WT120C Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie van een bestaande ruimte, u wilt verlichtingsoplossingen die lichtkwaliteit

Nadere informatie

Philips TrueLine Inbouw - Een echte lichtlijn; elegant, energiezuinig en in overeenstemming met de normen voor kantoorverlichting.

Philips TrueLine Inbouw - Een echte lichtlijn; elegant, energiezuinig en in overeenstemming met de normen voor kantoorverlichting. Lighting Philips TrueLine Inbouw - Een echte lichtlijn; elegant, energiezuinig en in overeenstemming met de normen voor kantoorverlichting. Architecten hebben behoefte aan een verlichtingsoplossing die

Nadere informatie

LumiStone inspirerende prestaties en vormgeving

LumiStone inspirerende prestaties en vormgeving Lighting LumiStone inspirerende prestaties en vormgeving LumiStone SP520/522/524/526 Om ruimten te creëren met een aangename en uitnodigende sfeer spelen armaturen met een aantrekkelijke vormgeving een

Nadere informatie

3F Petra LED 4. 3F Petra LED Sensor 6. 3F Petra Pendel LED 8. 3F Quadro LED 10 L 580 LED IP54 12 L 590 LED IP F Linux L 18 3F LEM 24

3F Petra LED 4. 3F Petra LED Sensor 6. 3F Petra Pendel LED 8. 3F Quadro LED 10 L 580 LED IP54 12 L 590 LED IP F Linux L 18 3F LEM 24 Industrie Product Pagina 3F Petra LED 4 3F Petra LED Sensor 6 3F Petra Pendel LED 8 3F Quadro LED 10 L 580 LED IP54 12 L 590 LED IP65 16 3F Linux L 18 3F LEM 24 3F LEM O 30 3F LEM DALI Sensor 34 3F LEM

Nadere informatie

LuxSpace 2, hoog rendement, visueel comfort en stijlvol ontwerp

LuxSpace 2, hoog rendement, visueel comfort en stijlvol ontwerp Lighting LuxSpace 2, hoog, visueel comfort en stijlvol ontwerp Klanten willen graag al hun bedrijfsmiddelen optimaliseren, en dat betekent niet alleen hun energiekosten, maar ook de inzet van hun mensen.

Nadere informatie

CoreLine Waterdicht De duidelijke keuze voor LED

CoreLine Waterdicht De duidelijke keuze voor LED Lighting CoreLine Waterdicht De duidelijke keuze voor LED CoreLine Waterdicht WT120C Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie van een bestaande ruimte, klanten willen lichtoplossingen die lichtkwaliteit

Nadere informatie

SmartBalance combinatie van prestaties en fraaie vormgeving

SmartBalance combinatie van prestaties en fraaie vormgeving Lighting SmartBalance combinatie van prestaties en fraaie vormgeving SmartBalance SP480P Hoewel in veel gevallen de functionele verlichtingsprestaties maatgevend zijn, zal er ook interesse zijn in het

Nadere informatie

Philips CoreLine Wall mounted De duidelijke keuze voor LED.

Philips CoreLine Wall mounted De duidelijke keuze voor LED. Lighting Philips CoreLine Wall mounted De duidelijke keuze voor LED. CoreLine Wall-mounted Of u nu op zoek bent naar een armatuur voor nieuwbouw- of renovatievervanging, uw klanten willen lichtoplossingen

Nadere informatie

LumiStone inspirerende prestaties en vormgeving

LumiStone inspirerende prestaties en vormgeving Lighting LumiStone inspirerende prestaties en vormgeving LumiStone SP520/522/524/526 Om ruimten te creëren met een aangename en uitnodigende sfeer spelen armaturen met een aantrekkelijke vormgeving een

Nadere informatie

TrueLine, pendelmontage - Een echte lichtlijn: elegant, energiezuinig en voldoet volledig aan de kantoorverlichtingsno rmen

TrueLine, pendelmontage - Een echte lichtlijn: elegant, energiezuinig en voldoet volledig aan de kantoorverlichtingsno rmen Lighting TrueLine, pendelmontage - Een echte lichtlijn: elegant, energiezuinig en voldoet volledig aan de kantoorverlichtingsno rmen Architecten hebben behoefte aan een verlichtingsoplossing die aansluit

Nadere informatie

CoreLine Batten kwaliteit met een scherpe prijs

CoreLine Batten kwaliteit met een scherpe prijs Lighting CoreLine Batten kwaliteit met een scherpe prijs CoreLine Batten BN124C Of het nu gaat om nieuwbouw of de renovatie van een bestaande ruimte, u wilt verlichtingsoplossingen die lichtkwaliteit leveren

Nadere informatie

Linda LED. Hoge lumen efficiëntie UGR < 22. Beschermingsgraad: IP65. Hoge slagvastheid: IK10 ENERGIE INDUSTRIE GEBOUWEN INSTALLATIE DATA VERLICHTING

Linda LED. Hoge lumen efficiëntie UGR < 22. Beschermingsgraad: IP65. Hoge slagvastheid: IK10 ENERGIE INDUSTRIE GEBOUWEN INSTALLATIE DATA VERLICHTING Linda LED Hoge lumen efficiëntie UGR < 22 Beschermingsgraad: IP65 Hoge slagvastheid: IK10 ENERGIE INDUSTRIE GEBOUWEN INSTALLATIE DATA VERLICHTING Linda LED Deze spatwaterdichte LED serie is absoluut ongevoelig

Nadere informatie

Comfort en efficiëntie voor buitenverlichting

Comfort en efficiëntie voor buitenverlichting GEBIED INDU WALL PACK Comfort en efficiëntie voor buitenverlichting De INDU WALL PACK is verkrijgbaar in twee formaten en presteert beter dan alle conventionele downlight armaturen door het verstrekken

Nadere informatie

Flare. Comfort en rendement met leds

Flare. Comfort en rendement met leds Flare Comfort en rendement met leds Flare Downlights en spots met ledtechnologie Flare, een uniek designconcept Mun* product design Flare is een compleet gamma van ronde downlights en spots. Zij verzekeren

Nadere informatie

Kona schijnwerper LED. 3 p C IP 65. Productbeschrijving Huis, scharnier en armatuur: corrosiebestendig

Kona schijnwerper LED. 3 p C IP 65. Productbeschrijving Huis, scharnier en armatuur: corrosiebestendig 155 d292 d257 324 d120 LED 3 p C IP 65 Graphit m LED 48W 6600lm 4000K neutraalwit Schakelbaar Versie 3 Spherolit-lens flood Productbeschrijving Huis, scharnier en armatuur: corrosiebestendig aluminiumgietwerk,

Nadere informatie

SmartBalance combinatie van prestaties en fraaie vormgeving

SmartBalance combinatie van prestaties en fraaie vormgeving Lighting SmartBalance combinatie van prestaties en fraaie vormgeving SmartBalance SM480C Hoewel in veel gevallen de functionele verlichtingsprestaties maatgevend zijn, zal er ook interesse zijn in het

Nadere informatie

TrueLine, pendelmontage - Een echte lichtlijn: elegant, energiezuinig en voldoet volledig aan de kantoorverlichtingsnorme n

TrueLine, pendelmontage - Een echte lichtlijn: elegant, energiezuinig en voldoet volledig aan de kantoorverlichtingsnorme n Lighting TrueLine, pendelmontage - Een echte lichtlijn: elegant, energiezuinig en voldoet volledig aan de kantoorverlichtingsnorme n Trueline Pendel SP530/531/532/533/534 Architecten hebben behoefte aan

Nadere informatie

Lightscan breedstraler

Lightscan breedstraler 75 Q350 413 d153 LED 5 p C IP 65 DALI Graphit m LED 96W 10080lm 3000K warmwit DALI Versie 3 Spherolit-lens wide flood Productbeschrijving Huis, scharnier en armatuur: corrosiebestendig aluminiumgietwerk,

Nadere informatie

Pacific LED 3 WT460C tot 50% energiebesparing en waterdicht

Pacific LED 3 WT460C tot 50% energiebesparing en waterdicht Lighting Pacific LED 3 WT460C tot 50% energiebesparing en waterdicht Pacific LED WT460C Als u energie wilt besparen en tegelijk een duurzame verlichtingsoplossing wilt, opbouwen, is de sterk verbeterde

Nadere informatie

TrueLine, pendelmontage - Een echte lichtlijn: elegant, energiezuinig en voldoet volledig aan de kantoorverlichtingsnorme n

TrueLine, pendelmontage - Een echte lichtlijn: elegant, energiezuinig en voldoet volledig aan de kantoorverlichtingsnorme n Lighting TrueLine, pendelmontage - Een echte lichtlijn: elegant, energiezuinig en voldoet volledig aan de kantoorverlichtingsnorme n Trueline Pendel SP530/531/532/533/534 Architecten hebben behoefte aan

Nadere informatie

P4Product Informatie High Bay licht sterke armatuur voor iedere hoogte

P4Product Informatie High Bay licht sterke armatuur voor iedere hoogte HIGH BAY hoge kwaliteit, hoge plafonds, lage energiekosten Door een hoge plafonddiepte zorgt de verlichting in industriehallen voor enige uitdagingen: enerzijds moet gewaarborgd zijn dat op de vloer nog

Nadere informatie

PowerBalance opbouwarmatuur, prestaties. PowerBalance, surface mounted. Voordelen. Kenmerken

PowerBalance opbouwarmatuur, prestaties. PowerBalance, surface mounted. Voordelen. Kenmerken Lighting PowerBalance opbouwarmatuur, duurzame prestaties PowerBalance, surface mounted Als het aankomt op het verlichten van een kantoorruimte met LED-armaturen zijn mensen doorgaans bereid te investeren

Nadere informatie

PowerBalance gen2 duurzame prestaties

PowerBalance gen2 duurzame prestaties Lighting duurzame prestaties Als het aankomt op het met LED-armaturen verlichten van een kantoorruimte zijn bedrijven gewoonlijk bereid te investeren in duurzaamheid, op voorwaarde dat de investering zich

Nadere informatie

SmartBalance combinatie van prestaties en fraaie vormgeving

SmartBalance combinatie van prestaties en fraaie vormgeving Lighting SmartBalance combinatie van prestaties en fraaie vormgeving Hoewel in veel gevallen de functionele verlichtingsprestaties maatgevend zijn, zal er ook interesse zijn in het toepassen van armaturen

Nadere informatie

CoreLine Waterdicht kwaliteit met een scherpe prijs

CoreLine Waterdicht kwaliteit met een scherpe prijs Lighting CoreLine Waterdicht kwaliteit met een scherpe prijs CoreLine Waterdicht WT120C Of het nu gaat om nieuwbouw of de renovatie van een bestaande ruimte, u wilt verlichtingsoplossingen die lichtkwaliteit

Nadere informatie

TrueLine, pendelmontage - Een echte lichtlijn: elegant, energiezuinig en voldoet volledig aan de kantoorverlichtingsno rmen

TrueLine, pendelmontage - Een echte lichtlijn: elegant, energiezuinig en voldoet volledig aan de kantoorverlichtingsno rmen Lighting TrueLine, pendelmontage - Een echte lichtlijn: elegant, energiezuinig en voldoet volledig aan de kantoorverlichtingsno rmen Architecten hebben behoefte aan een verlichtingsoplossing die aansluit

Nadere informatie

StoreSet - Flexibele sfeercreatie

StoreSet - Flexibele sfeercreatie Lighting StoreSet - Flexibele sfeercreatie StoreSet De winkels van vandaag draaien allemaal om het creëren van ervaringen om klanten aan te trekken en te behouden. StoreSet voegt sfeer toe aan uw winkel

Nadere informatie

SmartBalance combinatie van prestaties en fraaie vormgeving

SmartBalance combinatie van prestaties en fraaie vormgeving Lighting SmartBalance combinatie van prestaties en fraaie vormgeving Hoewel in veel gevallen de functionele verlichtingsprestaties maatgevend zijn, zal er ook interesse zijn in het toepassen van armaturen

Nadere informatie

Kaarsrechte elegante lijn van licht, energiezuinig en voldoet volledig aan de kantoorverlichtingsnorme n

Kaarsrechte elegante lijn van licht, energiezuinig en voldoet volledig aan de kantoorverlichtingsnorme n Lighting Kaarsrechte elegante lijn van licht, energiezuinig en voldoet volledig aan de kantoorverlichtingsnorme n Trueline Opbouw SM530C/531C/534C Architecten hebben behoefte aan een verlichtingsoplossing

Nadere informatie

2

2 2 www.lightronics.nl Architectonisch LED armatuur met een hoge efficiëntie en lange levensduur, speciaal voor in atriums en grote open ruimtes. Verkrijgbaar met een Satin Sparkle of opaal lichtkap. www.lightronics..nl

Nadere informatie

recesso Zwart op wit

recesso Zwart op wit recesso Zwart op wit De wereld zwart-wit bekijken Wij gaan er bij het ontwikkelen van een armatuur altijd van uit dat deze zo gemakkelijk mogelijk moet zijn voor onze klanten. Recesso is daarom een favoriet

Nadere informatie

SM500T Scheppen van sfeer, flexibel gemaakt

SM500T Scheppen van sfeer, flexibel gemaakt Lighting Scheppen van sfeer, flexibel gemaakt In de hedendaagse detailhandelsmarkt groeien onlineverkopen snel en is zware concurrentie aan de orde van de dag. Daarom willen retailers beleving en ervaring

Nadere informatie

PowerBalance gen2 duurzame prestaties

PowerBalance gen2 duurzame prestaties Lighting PowerBalance gen2 duurzame prestaties PowerBalance gen2 Als het aankomt op het met LED-armaturen verlichten van een kantoorruimte zijn bedrijven gewoonlijk bereid te investeren in duurzaamheid,

Nadere informatie

Philips CoreLine LED Panel - De duidelijke keuze voor LED

Philips CoreLine LED Panel - De duidelijke keuze voor LED Lighting Philips LED Panel De duidelijke keuze voor LED Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie van een bestaande ruimte, consumenten willen LED verlichtingsoplossingen die kwaliteit van licht leveren

Nadere informatie

LuxSpace voor opbouwmontage hoog rendement, visueel comfort en stijlvol ontwerp

LuxSpace voor opbouwmontage hoog rendement, visueel comfort en stijlvol ontwerp Lighting LuxSpace voor opbouwmontage hoog rendement, visueel comfort en stijlvol ontwerp LuxSpace 2 Opbouw DN570C/DN571C Klanten willen graag al hun resources optimaliseren, en dat betekent niet alleen

Nadere informatie

VISUEEL COMFORT STEEDS DE JUISTE KEUZE

VISUEEL COMFORT STEEDS DE JUISTE KEUZE U3 U3 VISUEEL COMFORT ETAP ontwierp de U3 met uw comfort voor ogen. De innovatieve Shielded Lens technologie schermt het ledlicht af en voorkomt verblinding (UGR 19; voor specifieke toepassingen UGR 16).

Nadere informatie

Ontworpen voor... Vernieuwing. LED-inbouwarmatuur voor systeemplafonds

Ontworpen voor... Vernieuwing. LED-inbouwarmatuur voor systeemplafonds Ontworpen voor... Vernieuwing LED-inbouwarmatuur voor systeemplafonds Nieuw. Innovatief. En toch ervaren. Nordeon is een nieuwe, innovatieve Europese producent van LED-armaturen en lampen met meer dan

Nadere informatie

3F Petra LED 4. 3F Petra LED Sensor 6. 3F Petra Pendel LED 8. 3F Quadro LED 10 3F LEM 12 3F LEM HO 18. 3F LEM DALI Sensor 22 3F LEM HT 26

3F Petra LED 4. 3F Petra LED Sensor 6. 3F Petra Pendel LED 8. 3F Quadro LED 10 3F LEM 12 3F LEM HO 18. 3F LEM DALI Sensor 22 3F LEM HT 26 Sport Product Pagina 3F Petra LED 4 3F Petra LED Sensor 6 3F Petra Pendel LED 8 3F Quadro LED 10 3F LEM 12 3F LEM O 18 3F LEM DALI Sensor 22 3F LEM T 26 3F Linda LED 30 3F Linda LED S 36 3F Linda LED

Nadere informatie

DayZone innovatieve vormgeving ontmoet duurzaamheid

DayZone innovatieve vormgeving ontmoet duurzaamheid Lighting DayZone innovatieve vormgeving ontmoet duurzaamheid DayZone/DayZone Round BBS560/561 Als het aankomt op algemene verlichting voor kantoren zoeken klanten naar mogelijkheden om de voordelen te

Nadere informatie

LuxSpace voor opbouwmontage hoog rendement, visueel comfort en stijlvol ontwerp

LuxSpace voor opbouwmontage hoog rendement, visueel comfort en stijlvol ontwerp Lighting LuxSpace voor opbouwmontage hoog rendement, visueel comfort en stijlvol ontwerp Klanten willen graag al hun resources optimaliseren, en dat betekent niet alleen hun exploitatiekosten (energie,

Nadere informatie

SmartBalance vrijstaande armatuur combinatie van prestaties en slimme vormgeving

SmartBalance vrijstaande armatuur combinatie van prestaties en slimme vormgeving Lighting SmartBalance vrijstaande armatuur combinatie van prestaties en slimme vormgeving Vrijstaande armaturen zijn bij klanten geliefd als de ideale oplossing voor persoonlijk geregelde, flexibele en

Nadere informatie

SM500T Scheppen van sfeer, flexibel gemaakt

SM500T Scheppen van sfeer, flexibel gemaakt Lighting Scheppen van sfeer, flexibel gemaakt In de hedendaagse detailhandelsmarkt groeien onlineverkopen snel en is zware concurrentie aan de orde van de dag. Daarom willen retailers beleving en ervaring

Nadere informatie

Pacific LED 3 WT460C tot 50% energiebesparing en waterdicht

Pacific LED 3 WT460C tot 50% energiebesparing en waterdicht Lighting Pacific LED 3 WT460C tot 50% energiebesparing en waterdicht Pacific LED WT460C Als u energie wilt besparen en tegelijk een duurzame verlichtingsoplossing wilt, opbouwen, is de sterk verbeterde

Nadere informatie

Inbouw-, opbouw- en pendelarmaturen. sylvania-lighting.com. RANA LED Gen2

Inbouw-, opbouw- en pendelarmaturen. sylvania-lighting.com. RANA LED Gen2 Inbouw-, opbouw- en pendelarmaturen Of het gaat om een kantoorruimte of een schoolomgeving, collega s en studenten hebben nood aan een inspirerende omgeving die de productiviteit stimuleert. Mensen zijn

Nadere informatie

CoreLine Batten kwaliteit met een scherpe prijs

CoreLine Batten kwaliteit met een scherpe prijs Lighting CoreLine Batten kwaliteit met een scherpe prijs CoreLine Batten BN124C Of het nu gaat om nieuwbouw of de renovatie van een bestaande ruimte, u wilt verlichtingsoplossingen die lichtkwaliteit leveren

Nadere informatie

Economische schijnwerperoplossing voor terreinverlichting

Economische schijnwerperoplossing voor terreinverlichting Lighting Economische schijnwerperoplossing voor terreinverlichting CoreLine Tempo groot Philips CoreLine Tempo large is een bijzonder efficiënt assortiment schijnwerperverlichting dat is ontworpen voor

Nadere informatie

PowerBalance gen2 duurzame prestaties

PowerBalance gen2 duurzame prestaties Lighting PowerBalance gen2 duurzame prestaties PowerBalance gen2 Als het aankomt op het met LED-armaturen verlichten van een kantoorruimte zijn bedrijven gewoonlijk bereid te investeren in duurzaamheid,

Nadere informatie

DATASHEET. Design led tubular lighting. TUBiONE colour. Toepassingsgebieden. Voordelen

DATASHEET. Design led tubular lighting. TUBiONE colour. Toepassingsgebieden. Voordelen De TUBiONE is een buisvormig armatuur (tubular) en daarbij de ideale oplossing voor het decoreren van moderne en eigentijdse ruimtes op een unieke manier. De TUBiONE is slank dankzij een doorsnede van

Nadere informatie

Cleanroom LED CR250B Efficiente oplossing met goede prijskwaliteitsverhouding

Cleanroom LED CR250B Efficiente oplossing met goede prijskwaliteitsverhouding Lighting Cleanroom LED CR250B Efficiente oplossing met goede prijskwaliteitsverhouding In toepassingen waarbij hygiëne van cruciaal belang is, zoals ziekenhuizen en levensmiddelenproductie, willen klanten

Nadere informatie

LuxSpace, vierkant, inbouw hoog rendement, visueel comfort en stijlvol ontwerp

LuxSpace, vierkant, inbouw hoog rendement, visueel comfort en stijlvol ontwerp Lighting LuxSpace, vierkant, inbouw hoog, visueel comfort en stijlvol ontwerp Klanten willen graag al hun bedrijfsmiddelen optimaliseren, en dat betekent niet alleen hun exploitatiekosten (energie, enz.),

Nadere informatie

Economische schijnwerperoplossing voor terreinverlichting

Economische schijnwerperoplossing voor terreinverlichting Lighting Economische schijnwerperoplossing voor terreinverlichting CoreLine Tempo groot CoreLine Tempo groot is een bijzonder efficiënt assortiment schijnwerperverlichting dat is ontworpen voor 1:1 vervanging

Nadere informatie

CoreLine Panel de duidelijke keuze voor LED

CoreLine Panel de duidelijke keuze voor LED Lighting CoreLine Panel de duidelijke keuze voor LED CoreLine Panel Of het nu gaat om nieuwbouw of de renovatie van een bestaande ruimte, klanten willen verlichtingsoplossingen die lichtkwaliteit leveren

Nadere informatie

LuxSpace, vierkant, inbouw hoog rendement, visueel comfort en stijlvol ontwerp

LuxSpace, vierkant, inbouw hoog rendement, visueel comfort en stijlvol ontwerp Lighting LuxSpace, vierkant, inbouw hoog rendement, visueel comfort en stijlvol ontwerp LuxSpace 2 Vierkant DN572B Klanten willen graag al hun bedrijfsmiddelen optimaliseren, en dat betekent niet alleen

Nadere informatie

De Kandem EP 150 LED armaturen serie voor standaard systeemplafonds. Zichtbare kwaliteit. Meetbare energiebesparing.

De Kandem EP 150 LED armaturen serie voor standaard systeemplafonds. Zichtbare kwaliteit. Meetbare energiebesparing. De Kandem EP 150 LED armaturen serie voor standaard systeemplafonds. Zichtbare kwaliteit. Meetbare energiebesparing. De verschillende modellen en beschrijving. EP 150 LED. EP150MP-L EP150MP-S EP150MP4400

Nadere informatie

CoreLine Wand- en plafondarmatuur de duidelijke keuze voor LED s

CoreLine Wand- en plafondarmatuur de duidelijke keuze voor LED s Lighting CoreLine Wand- en plafond de duidelijke keuze voor LED s CoreLine Wall-mounted Of u nou op zoek bent naar een voor in een nieuwbouw- of renovatieomgeving. Uw klanten willen lichtoplossingen die

Nadere informatie

Economische oplossing voor terreinverlichting

Economische oplossing voor terreinverlichting Lighting Economische oplossing voor terreinverlichting CoreLine Tempo klein Philips CoreLine Tempo small is een bijzonder efficiënt assortiment armaturen dat is ontworpen voor 1:1 vervanging van conventionele

Nadere informatie

Uitstekende lichtkwaliteit met een hoge efficiëntie

Uitstekende lichtkwaliteit met een hoge efficiëntie Lighting Uitstekende lichtkwaliteit met een hoge efficiëntie PacificLED gen4 PacificLED gen4 is een zeer efficiënte en betrouwbare waterdichte die geweldige lichtkwaliteit biedt met een uniforme lichtverdeling

Nadere informatie

LEDinaire ClearAccent Spot - Eenvoud voor een scherpe prijs

LEDinaire ClearAccent Spot - Eenvoud voor een scherpe prijs Lighting LEDinaire ClearAccent Spot - Eenvoud voor een scherpe prijs ClearAccent Installeer vandaag nog de LEDinaire ClearAccent Spot. De eenvoudige LED-oplossing als alternatief voor uw conventionele

Nadere informatie

Uitstekende lichtkwaliteit met een hoge efficiëntie

Uitstekende lichtkwaliteit met een hoge efficiëntie Lighting Uitstekende lichtkwaliteit met een hoge efficiëntie PacificLED gen4 PacificLED gen4 is een zeer efficiënte en betrouwbare waterdichte die geweldige lichtkwaliteit biedt met een uniforme lichtverdeling

Nadere informatie

3,5-5 m LEDOPLOSSING MET LAAG AG ENERGIEVERBRUIK VOOR RESIDENTIËLE ZONES. Muursteun. Rechte paal. Voetplaat. kio led

3,5-5 m LEDOPLOSSING MET LAAG AG ENERGIEVERBRUIK VOOR RESIDENTIËLE ZONES. Muursteun. Rechte paal. Voetplaat. kio led kio led inoa kio led 3,5-5 m LEDOPLOSSING MET LAAG AG ENERGIEVERBRUIK VOOR RESIDENTIËLE ZONES Muursteun De combinatie Kio LED + Consis werd ontworpen door Grandesign en valt op door zijn zuiverheid en

Nadere informatie

LEDinaire ClearAccent Spot - Eenvoud voor een scherpe prijs

LEDinaire ClearAccent Spot - Eenvoud voor een scherpe prijs Lighting LEDinaire ClearAccent Spot - Eenvoud voor een scherpe prijs ClearAccent Installeer vandaag nog de LEDinaire ClearAccent Spot. De eenvoudige LED-oplossing als alternatief voor uw conventionele

Nadere informatie

Uitstekende lichtkwaliteit met een hoge efficiëntie

Uitstekende lichtkwaliteit met een hoge efficiëntie Lighting Uitstekende lichtkwaliteit met een hoge efficiëntie PacificLED gen4 PacificLED gen4 is een zeer efficiënte en betrouwbare waterdichte die geweldige lichtkwaliteit biedt met een uniforme lichtverdeling

Nadere informatie

Philips CoreLine Wall mounted De duidelijke keuze voor LED.

Philips CoreLine Wall mounted De duidelijke keuze voor LED. Lighting Philips CoreLine Wall mounted De duidelijke keuze voor LED. CoreLine Wallmounted Of u nu op zoek bent naar een armatuur voor nieuwbouw of renovatievervanging, uw klanten willen lichtoplossingen

Nadere informatie

efficiëntie, comfort en gebruiksgemak

efficiëntie, comfort en gebruiksgemak UM UM efficiëntie, comfort en gebruiksgemak Dankzij de MesoOptics -technologie hebben de diffusoren van de UM-reeks een hoog rendement en breedstralende lichtverdeling. Voeg daarbij hun hedendaagse vormgeving

Nadere informatie

PowerBalance gen2 duurzame prestaties

PowerBalance gen2 duurzame prestaties Lighting PowerBalance gen2 duurzame prestaties PowerBalance gen2 Als het aankomt op het met LED-armaturen verlichten van een kantoorruimte zijn bedrijven gewoonlijk bereid te investeren in duurzaamheid,

Nadere informatie

Philips CoreLine Highbay G3 superieure lichtkwaliteit en lagere energie- en onderhoudskosten

Philips CoreLine Highbay G3 superieure lichtkwaliteit en lagere energie- en onderhoudskosten Lighting Philips CoreLine Highbay G3 superieure lichtkwaliteit en lagere energie- en onderhoudskosten CoreLine Highbay Na de succesvolle introductie van de Philips CoreLine Highbay heeft de upgrade naar

Nadere informatie

GreenSpace de. rendement. GreenSpace 2 DN460B/DN461B/DN470B/DN471B. Voordelen. Kenmerken

GreenSpace de. rendement. GreenSpace 2 DN460B/DN461B/DN470B/DN471B. Voordelen. Kenmerken Lighting GreenSpace de duurzame LEDoplossing met een hoog rendement GreenSpace 2 DN460B/DN461B/DN470B/DN471B Klanten streven naar de ideale balans tussen hun initiële investering en de kosten van de installatie

Nadere informatie