R E S T A U R A N T ZUIVER FEESTARRANGEMENTEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "R E S T A U R A N T ZUIVER FEESTARRANGEMENTEN"

Transcriptie

1 R E S T A U R A N T ZUIVER FEESTARRANGEMENTEN 2012

2 Welkom bij Restaurant Zuiver In restaurant Zuiver kunt u naast borrelen, dineren en vergaderen ook een geweldig feest organiseren! Hier vertellen wij u graag meer over. Om die reden hebben wij voor u een brochure gemaakt met verrassende en complete arrangementen. Zo ziet u in één oogopslag wat wij u kunnen aanbieden en tegen welke prijs. U hoeft het alleen maar te boeken en wij verzorgen de rest. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een breed netwerk van professionele artiesten en entertainers opgebouwd. Samen met hun willen wij u een mooie avond bezorgen die u niet snel zult vergeten. De arrangementen zijn allen inclusief het gebruik van onze sfeervolle Zuiverzaal die speciaal voor uw gezelschap wordt gereserveerd en mooi aangekleed in de stijl van uw evenement. Zuiver is dé locatie voor uw event waar gastvrijheid, service en kwaliteit voorop staan! Graag tot ziens! Team restaurant Zuiver

3

4 Zuiver Etiquettediner Hoe heurt het eigenlijk? Met medewerking van Magda Berman, deskundige op het gebied van etiquette. Etiquettediner Het etiquettediner is een bijzondere avond uit eten waar naast een culinair diner ook culinaire etiquette aan bod zullen komen. Etiquettespecialist Magda Berman heeft landelijke bekendheid gekregen door haar boeken, artikelen in de pers en optredens in verschillende radio en televisieprogramma s. Uw avond Bij binnenkomst is het eerst tijd voor een drankje. Wij ontvangen u met een heerlijk glas Prosecco en een amuse. Magda zal u vast een eerste inkijk geven in de wereld van de culinaire etiquette. Na de borrel en uitleg gaan uw gasten aan tafel, het diner kan beginnen! Gedurende de avond serveren wij een culinair viergangen menu. Tussen de gangen door zal Magda u meenemen in de wereld van culinaire etiquette, zodat u na afloop zeker weet Hoe het heurt. U krijgt uitleg over hoe u correct aan tafel dient te zitten en welke kleding past bij een zakelijk diner. En weet u eigenlijk wel hoe u een officiële toast uitbrengt? Of hoe u een kreeft eet? Wat kunt u doen als u een gerecht geserveerd krijgt wat u niet lust? Of uw mes valt kletterend op de grond? Dit wordt u allemaal op een leerzame en losse manier uitgelegd. Ook zal Magda langs de tafels lopen om uw persoonlijke vragen te beantwoorden. U kunt vooraf ook uw eigen onderwerpen aan het programma toevoegen zodat u een etiquettediner op maat krijgt. Het Zuiver Etiquettediner is een leerzame en culinaire avond uit! Kosten exclusief dranken 25<50 personen 67,50 p.p. 50<75 personen 57,50 p.p. 75<100 personen 51,50 p.p. > 100 personen op aanvraag De meerprijs voor een drankenarrangement (Hollands assortiment) bedraagt 24,50 p.p. Een leerzame en culinaire avond zoals het heurt vanaf 51,50 p.p.

5 Wijn Masterclass Masterclass Onze Wijn Masterclass is een bijzondere aanvulling op uw diner bij Zuiver. Een heerlijk diner kan immers niet zonder goede wijnen. Maar welke wijnen passen nu bij welk gerecht? En waarom? Tijdens de Wijn Masterclass krijgt u een kijkje in de bijzondere wereld van wijn- en spijscombinaties. Onze Zuiverzaal wordt omgetoverd in een heus proeflokaal met mooie wijnvaten en een wijnbar. Een sommelier zal de avond presenteren. Ook zorgen wij ervoor dat u thuis nog eens kunt nalezen welke wijnen u gedronken heeft en welke gerechten er goed bij smaken. Uw avond Wij ontvangen uw gasten met een amuse, deze wordt natuurlijk vast met een bijpassende wijn geserveerd. Gedurende uw avond serveren wij een diner in de vorm van een Walking Dinner. Deze manier van dineren zorgt voor een ongedwongen en informele sfeer. Wij gaan rond met culinaire gerechtjes welke worden gepresenteerd in kleine glaasjes of op kleine bordjes. Daarnaast zal een deel in buffetvorm geserveerd worden. Tijdens het Walking Dinner worden er vijf mooie wijnen geschonken die passen bij de gerechten. Onze sommelier zal u uiteraard van de nodige informatie voorzien. Kosten exclusief wijn 25<50 personen 69,50 p.p. 50<75 personen 58,50 p.p. 75<100 personen 52,50 p.p. >100 op aanvraag De meerprijs voor een wijnarrangement bedraagt 27,50 p.p. Wijn Masterclass met heerlijke wijnen vanaf 52,50 p.p.

6 Magisch & Zuiver Piano Diner Uw avond Het Magisch & Zuiver Piano diner gaat al richting een avond uit met een feestelijk tintje. De magic touch zal u tijdens het ontvangst duidelijk worden. Voor uw gasten aan tafel zitten zal de stemming al een mooie graadmeter zijn voor de rest van de avond! Wij verzorgen voor u een heerlijk diner in de vorm van een uitgebreid koud en warm buffet. Voor het dessert zal Mister Ice Cream zijn opwachting maken. Vanuit de authentieke Maras ijston, zijn Italiaanse ijston of zijn stijlvolle witte ijston, biedt Mister Ice Cream zijn verrukkelijke ijs de gasten aan. Dit gaat natuurlijk gepaard met een speelse kwinkslag. Entertainment Tijdens het diner zal een gezellige piano act de sfeer langzaamaan opvoeren. Wilt u een idee van deze piano act? Denk dan aan Crazy Pianos! Jelle Huitema "de Pianoman" speelt, zingt en heeft een herkenbaar repertoire van alle tijden. Met zijn witte piano verzorgt hij live muziek om van uw avond een succes te maken. Van vrolijke live muziek om in de stemming te komen tot uitbundige meezingers aan het eind van de avond. Aan het diner wordt echter nog een magic touch toegevoegd. Deze wordt verzorgd door Michel Beugelsdijk, een veelzijdig entertainer die zowel op magisch als op muzikaal gebied zeer gewaardeerd wordt in het vak. Al rondlopend zal Michel iedereen verbazen met zijn goochelkunsten onder de neus van de toeschouwers. Voor u het weet bent u uw horloge kwijt of leest hij uw gedachten. Vingervlugheid en verbazing op de vierkante centimeter! Kosten exclusief dranken 25<50 personen 93,50 p.p. 50<75 personen 64,50 p.p. 75<100 personen 56,50 p.p. > 100 personen op aanvraag De meerprijs voor een drankenarrangement (Hollands assortiment) bedraagt 24,50 p.p. Een muzikale en magische avond vanaf 54,50 p.p.

7 Bingorette Een avond volop lekkers en entertainment Bingorette is een avond waar culinair genieten, liefde voor muziek en plezier in spel voorop staan! Daan Kruit is een veelzijdig artiest en samen met zijn kompaan Joris verzorgen zij een muzikaal ontvangst om uw gasten een warm welkom te heten. Na dit ontvangst zullen uw gasten benieuwd zijn naar wat de rest van de avond nog zal brengen! Daan & Joris zijn beide doorgewinterde muzikanten die hun repertoire met humor en bezieling brengen. Hun Bingorette is het bingospel waarin het publiek geen cijfers maar titels afstreept, terwijl Daan een medley van gezellige Nederlandse liedjes zingt en speelt. Ondertussen zijn er veel lollige prijzen te winnen. De avond wordt compleet inclusief driegangen diner of buffet voor u verzorgd. Tijdens het diner zal de Bingorette plaatsvinden en als feestelijk afsluiting na uw diner zorgen de heren voor een spetterend einde. De Bingorette is een gezellige avond vol muziek, humor en spektakel! Kosten De kosten van de Bingorette zijn inclusief een driegangen diner of buffet, dessert en onbeperkt dranken uit ons Hollands assortiment. 25<50 personen 115,00 p.p. 50<75 personen 93,50 p.p. 75<100 personen 85,50 p.p. > 100 personen op aanvraag Een avond vol lekkers, spel, humor en muziek vanaf 85,50 p.p.

8 Dinnershow Henk Dissel & Friends Culinair genieten met Henk Dissel & Friends Uw gasten worden ontvangen met een glaasje Prosecco! Daan & Joris, muzikanten in hart en nieren, zorgen hierbij voor een sfeervolle muzikale noot. Het duo kan ook op verzoek nummers ten gehore brengen voor uw gasten. Wanneer uw gasten de waan van de dag achter zich hebben gelaten kan de Dinnershow echt van start! Het luxe viergangendiner begint met prachtige Italiaanse songs, gezongen door Mario Veltman. Na een tussengerecht zorgen Mick Harren & Henk Dissel voor de aanvullende muzikale omlijsting van uw diner. Mick Harren, onder andere bekend van de hit Sweet Caroline, zal de avond samen met Henk Dissel opbouwen van rustige liedjes naar een feestelijke einde van de avond. Gedurende de avond kunnen uw gasten onbeperkt dranken nuttigen uit ons Hollands assortiment. Henk Dissel, die in 2012 in een bomvolle Amsterdam Arena drie avonden optrad met de Toppers, zal de avond compleet maken. Na het diner is er volop ruimte voor een gezellige borrel en dans waarbij Henk Dissel zorgt voor een spetterend en swingend einde! Kosten De kosten van de avond zijn inclusief een luxe viergangen dineren en onbeperkt dranken uit ons Hollands assortiment. 50<75 personen 119,00 p.p. 75<100 personen 100,00 p.p. 100<150 personen 90,00 p.p. Dinnershow met diverse artiesten vanaf 90,00 p.p.

9 Feestavond Arne & Friends Diner, Dranken & Hapjes Uw gasten worden ontvangen met een heerlijke cocktail en amuse. Zo komen uw gasten direct in een feestelijke stemming. Het diner zal aan u gepresenteerd worden in de vorm van een buffet. Als het buffet geopend wordt dan betekent dit een culinaire ervaring die u niet snel zult vergeten. Een keur aan heerlijke gerechten passeren de revue en een dessert ontbreekt uiteraard niet. Tijdens de feestavond na het diner gaan wij rond met warme bittergarnituur en zorgen wij voor hapjes op de tafels. Gedurende de gehele avond kunnen uw gasten dranken nuttigen uit ons Hollands assortiment. Entertainment Arne & Friends Dj Arne van der Heijden is een bekende naam in de entertainment- en muziekwereld. Naast het werk als discjockey is hij ook actief is als toetsenist en musical director in verschillende groepen en bands. Deze muzikale entertainer heeft meerdere prijzen gewonnen en is terug te vinden op diverse binnen- en buitenlandse podia. Naast succesvol soloartiest is hij ook te boeken in combinatie met meerdere artiesten waaronder een saxofonist of percussionist. Samen vormen zij de groep Arne & Friends en geven zij een wervelend optreden. Zij zorgen gegarandeerd voor een onvergetelijke, muzikale avond! Kosten De kosten van de avond zijn inclusief het diner en onbeperkt dranken uit ons Hollands assortiment. 50<75 personen 134,00 p.p. 75<100 personen 115,00 p.p. 100<150 personen 107,50 p.p. U kunt ook alleen kiezen voor een feestavond inclusief drankjes en hapjes, de vanaf prijs hiervoor bedraagt 62,50 per persoon. Feestavond Arne & Friends inclusief diner vanaf 89,50 p.p.

10 Overige opties feestavond Naast Arne & Friends bieden wij u enkele andere opties aan. Indien u meer informatie wenst over onderstaand entertainment dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Lekker fout, uit je bol met Bennie Solo! Met de topentertainer, zanger, komiek, spelleider en damesliefhebber Bennie Solo haal je een avond topentertainment in huis. Met Bennie Solo haal je een totaalgebeuren binnen! Een knettergekke, wervelende en complete show met muziek, licht, spelletjes, effecten en vooral tomeloze, spraakmakende humor en pret. Meerprijs geen 90 s Classic Party met DJ Dick Liefting U bent er tijdens de 90 s Classic Party van verzekerd dat alle gasten de dansvloer opgaan! DJ Dick Liefting is vanaf het begin één van de vaste deejays van Uitgaanscentrum Brothers en zijn bekendste producties zijn het zang en rap duo Definition of Joy en de Luv Megamix. Beide opnames bereikten de top 40 en worden zelfs nu nog regelmatig gedraaid. Meerprijs geen PianoJam Een wervelende pianoshow vol interactie, verzoekjes van de gasten en plezier! Van kleine tot grote optredens, de artiesten van PianoJam maken er altijd weer een belevenis van! En alles is in overleg met de opdrachtgever, hierdoor zijn onze optredens altijd op maat en spelen zij exact wat de gasten willen horen. Entertainment, live muziek en de allerbeste muzikanten maken er een onvergetelijk moment van. Meerprijs 1.250,00 Disco show met Wipneus & Pim Een avond met bekende dj s Wipneus & Pim! Zij zorgen met hun Disco Show voor een waar spektakel. Dj s Wipneus & Pim staan garant voor ouderwets feesten oftewel dansen en springen op de leukste platen uit de muziekgeschiedenis. Meerprijs 2.200,00

11 Overig Wij vertrouwen erop u met bovenstaande arrangementen enthousiast te hebben gemaakt en dat u zin heeft gekregen om een leuke avond bij Zuiver te organiseren. Ons team zal u en uw gasten verwennen en ze een onvergetelijke avond bezorgen! Naast de complete arrangementen zijn er vele mogelijkheden om uw avond helemaal naar uw speciale wensen in te richten. Wij doen u vast enkele suggesties; Decoratie Zuiver werkt samen met een vast stylingbureau. Samen kunnen wij uw wensen wat betreft de aankleding realiseren. Uiteraard kunt u hier ook zelf voor zorgen. Wij kunnen u ook helpen met boeketten of tafelstukken. Onze huisbloemist is een professionele, trendy bloemist. Film Wilt u een blijvende herinnering aan uw evenement? Dat kan via Film Your Event! Een professioneel camerateam zal gedurende de avond filmopnames maken, zo wordt het letterlijk en figuurlijk een avond om nooit te vergeten! Film your business biedt een breed scala aan videoproducties: van bedrijfsfilm tot 3Danimatie, van eventpromo tot video-cv en veel meer! Naast het filmen in hoogwaardige kwaliteit, monteert Film your business de video tot een professioneel geheel en levert dit zowel digitaal aan als op een bedrukte DVD. Het is bekend dat een video meer zegt dan 1000 woorden. Wij denken graag met u mee wat de beste manier is om u product / dienst / event / etc. te visualiseren. Vervoer Wij hebben verschillende contacten met bus verhuurbedrijven. Graag zijn wij u hierin van dienst. Prijzen Alle prijzen zijn inclusief btw. Capaciteit Indien uw gezelschap groter is dan 200 personen, verwijzen wij u graag door naar ons collega bedrijf Studio A12. Zij verzorgen voor u evenementen van personen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het salesteam via info@studioa12.nl of tel

R E S T A U R A N T. Belle

R E S T A U R A N T. Belle R E S T A U R A N T Belle Arrangementen & Activiteiten 2012 Restaurant Belle is prachtig gelegen in Oud-Zuilen, een dorp onder de rook van Utrecht aan de Vecht. Deze prachtige omgeving leent zich uitstekend

Nadere informatie

UW VISITEKAARTJE. eindejaarsfeesten incentives relatie-evenementen personeelsfeesten. Geproduceerd door Frank Wentink & Studio s Aalsmeer

UW VISITEKAARTJE. eindejaarsfeesten incentives relatie-evenementen personeelsfeesten. Geproduceerd door Frank Wentink & Studio s Aalsmeer UW VISITEKAARTJE eindejaarsfeesten incentives relatie-evenementen personeelsfeesten Geproduceerd door Frank Wentink & Studio s Aalsmeer Brooklyn Nights is een veelzijdige, modulaire showervaring die u

Nadere informatie

Foto: Jostijn Ligtvoet. business groepsarrangementen. Ontvang uw gasten in stijl

Foto: Jostijn Ligtvoet. business groepsarrangementen. Ontvang uw gasten in stijl Foto: Jostijn Ligtvoet business groepsarrangementen Ontvang uw gasten in stijl Geniet samen met uw gasten van een mooie voorstelling en laat het werk en alledaagse beslommeringen even naar de achtergrond

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

Ja ik wil... IJsselhotel

Ja ik wil... IJsselhotel Ja ik wil... IJsselhotel Ja ik wil. Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen en dromen vast nu al over de allermooiste dag van je leven. Het IJsselhotel is gevestigd in een 19 e eeuws rijksmonument en biedt

Nadere informatie

Inhoud. Kerst Diner Dansant 4. Pre Kerstbrunch & Kerstbrunch 5. Kerstbuffet & Familiebuffet 7. Kerstarrangement 9

Inhoud. Kerst Diner Dansant 4. Pre Kerstbrunch & Kerstbrunch 5. Kerstbuffet & Familiebuffet 7. Kerstarrangement 9 Inhoud Kerst Diner Dansant 4 Pre Kerstbrunch & Kerstbrunch 5 Kerstbuffet & Familiebuffet 7 Kerstarrangement 9 Sylvester Gala & Nieuwjaarsontbijt buffet 10 Sylvester Gala arrangement 11 Kerst- & Nieuwjaarsborrels

Nadere informatie

Kookstudio brochure 2015

Kookstudio brochure 2015 Kookstudio brochure 2015 Wat u van ons kunt verwachten.. Tijdens een kookworkshop gaat u zelf koken in groepsverband, onder begeleiding van een professionele kok ofwel kookdocent. U maakt gebruik van de

Nadere informatie

ZELDZAAM FEESTEN. Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500

ZELDZAAM FEESTEN. Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500 ZELDZAAM FEESTEN Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500 INDELINGEN EN OPSTELLINGEN Er zijn diverse mogelijkheden op

Nadere informatie

FEESTEN & EVENEMENTEN DE THEMAFEESTEN VAN BRABANT!

FEESTEN & EVENEMENTEN DE THEMAFEESTEN VAN BRABANT! FEESTEN & EVENEMENTEN DE THEMAFEESTEN VAN BRABANT! Over de Themafeesten van Brabant Dorsvlegel kent twee soorten themafeesten. Besloten feesten met uw eigen gezelschap of aanschuiven aan een bestaand themafeest.

Nadere informatie

HO, HO, HO. FEESTDAGEN BIJ BLEYENBERG!

HO, HO, HO. FEESTDAGEN BIJ BLEYENBERG! HO, HO, HO. FEESTDAGEN BIJ BLEYENBERG! It s the most wonderful time of the year! En zeker bij Bleyenberg. Speciaal voor jou hebben wij verschillende arrangementen samengesteld deze feestdagen. December.

Nadere informatie

Welkom bij Van der Valk Hotel Emmeloord!

Welkom bij Van der Valk Hotel Emmeloord! Bruiloften Geacht bruidspaar, Welkom bij Van der Valk Hotel Emmeloord! Allereerst van harte gefeliciteerd met uw voorgenomen huwelijk. Een bruiloft is één van de belangrijkste dagen in uw leven, wij vinden

Nadere informatie

Wereldse Feestavond. Uw evenement, onze uitdaging! Kijk ook op: www.carpe-diem.nl

Wereldse Feestavond. Uw evenement, onze uitdaging! Kijk ook op: www.carpe-diem.nl Wereldse Feestavond Uw evenement, onze uitdaging! Kijk ook op: www.carpe-diem.nl INTRODUCTIE Wereldse Feestavond Van salsa dansen of smartlappen zingen tot doedelzak spelen en waterpijp roken. In één woord:

Nadere informatie

De beste cocktails. Op elke lokatie.

De beste cocktails. Op elke lokatie. Rising Moon COCKTAILS SINCE 2005 De beste cocktails. Op elke lokatie. Beste belangstellende, Hartelijk dank voor uw interesse in Rising Moon. In deze brochure vertellen we u graag iets meer over onszelf,

Nadere informatie

Culinaire Arrangementen 2015/16. Inspiratie voor smakelijke feestdagen!

Culinaire Arrangementen 2015/16. Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Culinaire Arrangementen 2015/16 Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Speciale Kerstarrangementen Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Een onvergetelijke Kerst viert u bij Center Parcs. Ontdek onze

Nadere informatie

Trouwen bij. Restaurant Zuiver Gastvrij

Trouwen bij. Restaurant Zuiver Gastvrij Trouwen bij Restaurant Zuiver Gastvrij 2014 Zuiver Gastvrij Krommewetering 51 Utrecht 030 23 83 233 www.zuivergastvrij.nl utrecht@zuivergastvrij.nl KvK 30243806 Welkom bij Zuiver Gastvrij De perfecte locatie

Nadere informatie

Sandton I sselhotel, Deventer

Sandton I sselhotel, Deventer IJSSELHOTEL Sandton I sselhotel, Deventer Trouwen in een monumentaal pand aan de I ssel W elkom bij het Sandton I sselhotel Eén locatie voor het huwelijk, uw diner, het trouwfeest en de huwelijksnacht.

Nadere informatie

MARCO BORSATO viert dit jaar zijn 25-jarig jubileum als artiest en dat mag groots gevierd worden.

MARCO BORSATO viert dit jaar zijn 25-jarig jubileum als artiest en dat mag groots gevierd worden. MARCO BORSATO viert dit jaar zijn 25-jarig jubileum als artiest en dat mag groots gevierd worden. Nadat Marco in 2006 als eerste artiest met zijn eigen creatie Symphonica in Rosso de hele zaal keer op

Nadere informatie

U heeft trouwplannen? Van harte gefeliciteerd!

U heeft trouwplannen? Van harte gefeliciteerd! U heeft trouwplannen? Van harte gefeliciteerd! Trouwen op een unieke locatie? Kies dan voor Landgoedhotel Woodbrooke. De Boskapel op de Kalenberg leent zich uitstekend voor het geven van het JA-woord.

Nadere informatie

Culinaire Arrangementen 2014/15. Inspiratie voor smakelijke feestdagen!

Culinaire Arrangementen 2014/15. Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Culinaire Arrangementen 2014/15 Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Speciale Kerstarrangementen Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Een onvergetelijke Kerst viert u bij Center Parcs. Ontdek onze

Nadere informatie

MARCO BORSATO viert dit jaar zijn 25-jarig jubileum als artiest en dat mag groots gevierd worden.

MARCO BORSATO viert dit jaar zijn 25-jarig jubileum als artiest en dat mag groots gevierd worden. MARCO BORSATO viert dit jaar zijn 25-jarig jubileum als artiest en dat mag groots gevierd worden. Nadat Marco in 2006 als eerste artiest met zijn eigen creatie Symphonica in Rosso de hele zaal keer op

Nadere informatie

ARRANGEMENTEN 2014 HUWELIJK

ARRANGEMENTEN 2014 HUWELIJK ARRANGEMENTEN 2014 HUWELIJK - Versie huwelijk 2014 Alle prijzen zijn inclusief BTW Welkom Gefeliciteerd met uw voorgenomen huwelijk! Wij kijken er naar uit u te mogen verwelkomen in De Landgoederij. In

Nadere informatie

Private Waterfront Parties

Private Waterfront Parties Private Waterfront Parties BIJ FINLEY IN HET WITTE HUIS Als je feest écht bijzonder moet zijn! Zie je het al voor je, de gezichten van je vrienden en kennissen, als ze arriveren bij de luxe, hagelwitte

Nadere informatie

Kook en Proefstudio Den Haag

Kook en Proefstudio Den Haag Geachte heer/mevrouw, Via deze weg willen wij ons graag aan u voorstellen. De Kook en Proefstudio Den Haag is dé gelegenheid waar collega's, vrienden en familie samen aan de slag gaan. Samen koken, samen

Nadere informatie

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten Sed Inclusief Businessvoordeel business Samen eten en drinken in een zakelijke setting www.samenetenendrinken.nl Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Reserveer nu onze Business Lunch

Nadere informatie

Culinaire Arrangementen 2015/16. Inspiratie voor smakelijke feestdagen!

Culinaire Arrangementen 2015/16. Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Culinaire Arrangementen 2015/16 Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Speciale Kerstarrangementen Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Een onvergetelijke Kerst viert u bij Center Parcs. Ontdek onze

Nadere informatie

Wintergoed arrangementen

Wintergoed arrangementen Wintergoed arrangementen Arrangement 1 Partytime Feestavond van 18.00 23.00 uur compleet met diner, drank, entertainment en activiteiten. Voor groepen van 50 tot 500 personen. Aankomst Bij aankomst worden

Nadere informatie

Venetiaans Feest. Uw evenement, onze uitdaging! Kijk ook op: www.carpe-diem.nl

Venetiaans Feest. Uw evenement, onze uitdaging! Kijk ook op: www.carpe-diem.nl Venetiaans Feest Uw evenement, onze uitdaging! Kijk ook op: www.carpe-diem.nl INTRODUCTIE Venetiaans Feest Met een authentiek Venetiaans masker en een mantel waant u zichzelf in een andere wereld met het

Nadere informatie

Een avond om van te dromen

Een avond om van te dromen Het Jostiband-jubileum én de mooiste VIP-arrangementen Een avond om van te dromen Het Concert Ziggo Dome Maandag 5 september 2016 Op TV AVROTROS, NPO2 Zaterdag 10 september 2016 We gaan de wereld wat laten

Nadere informatie

Strandzuid een zomerse wereld van mogelijkheden

Strandzuid een zomerse wereld van mogelijkheden Strandzuid een zomerse wereld van mogelijkheden Tussen Amsterdam RAI en het Beatrixpark, aan de rand van een prachtige waterpartij, ligt een stijlvol en modern stadsstrand Strandzuid. Al acht jaar is Strandzuid

Nadere informatie

Een Kerstmis vol traditie op Bilderberg Landgoed Lauswolt

Een Kerstmis vol traditie op Bilderberg Landgoed Lauswolt Een Kerstmis vol traditie op Bilderberg Landgoed Lauswolt Zaterdag 24 december 2016 Wij ontvangen u, samen met de kerstman, vanaf 15.00 uur met een feestelijke High Wine in één van de in kerstsfeer gebrachte

Nadere informatie

Een Kerstmis vol traditie op Bilderberg Landgoed Lauswolt

Een Kerstmis vol traditie op Bilderberg Landgoed Lauswolt Een Kerstmis vol traditie op Bilderberg Landgoed Lauswolt Maandag 24 december 2018 Wij ontvangen u vanaf 15.00 uur met een feestelijke High Wine in één van de in kerstsfeer gebrachte lounges. Kerstavond,

Nadere informatie

andton Château De Raay, Baarlo trouwen in stijl

andton Château De Raay, Baarlo trouwen in stijl S andton Château De Raay, Baarlo trouwen in stijl W elkom bij Sandton Château De Raay Dit unieke en geheel gerestaureerde kasteelhotel vormt, samen met het prachtige landgoed, het unieke decor voor uw

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

Voor een magische familiedag of een spetterend feest

Voor een magische familiedag of een spetterend feest Voor een magische familiedag of een spetterend feest Welkom in Attractiepark Toverland U heeft vast wel eens met vrienden of familie Toverland bezocht. Maar wist u al dat Toverland ook diverse aantrekkelijke

Nadere informatie

TROUWEN OP EEN EXCLUSIEVE EN MARKANTE LOCATIE OVER HET MUNTGEBOUW

TROUWEN OP EEN EXCLUSIEVE EN MARKANTE LOCATIE OVER HET MUNTGEBOUW Ja! kunnen jullie volmondig uitspreken op de meest waardevolle plek in het hart van Utrecht! Ontdek de eindeloze mogelijkheden die wij bieden voor jullie bruiloft in het Muntgebouw. TROUWEN OP EEN EXCLUSIEVE

Nadere informatie

Eetcafé De Prins heeft de afgelopen tijd een ware metamorfose ondergaan. Dit om een huiskamergevoel te creëren waarin onze gasten zich direct thuis

Eetcafé De Prins heeft de afgelopen tijd een ware metamorfose ondergaan. Dit om een huiskamergevoel te creëren waarin onze gasten zich direct thuis Eetcafé De Prins heeft de afgelopen tijd een ware metamorfose ondergaan. Dit om een huiskamergevoel te creëren waarin onze gasten zich direct thuis voelen, en om ervoor te zorgen dat het hen aan niets

Nadere informatie

INSPIRATIE VOOR SMAKELIJKE FEESTDAGEN!

INSPIRATIE VOOR SMAKELIJKE FEESTDAGEN! INSPIRATIE VOOR SMAKELIJKE FEESTDAGEN! Culinaire Arrangementen 2017/18 Speciale Kerstarrangementen Meerdaagse arrangementen Cottage Feestpakketten Oud & Nieuw arrangementen SPECIALE KERSTARRANGEMENTEN

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

Party Amusant feest op maat optie -1(vanaf 50 personen)

Party Amusant feest op maat optie -1(vanaf 50 personen) feest op maat optie -1(vanaf 50 personen) Meteen bij binnenkomst zullen wij een welkomstdrankje aanbieden, bijvoorbeeld een glaasje alcoholvrije champagne. Op verzoek schenken wij koffie en thee. Op de

Nadere informatie

waag informatiebrochure

waag informatiebrochure waag informatiebrochure LUNCH Light & healthy Wij bieden 3 verschillende lunch mogelijkheden voor groepen vanaf 10 personen op basis van 1 uur. De lunch wordt geserveerd op tafel. Voor groepen vanaf 20

Nadere informatie

UW BRUILOFT: SFEERVOL en ONGEDWONGEN GENIETEN BIJ FEEL GOOD TENTEVENT OP LANDGOED PIJNENBURG IN LAGE VUURSCHE

UW BRUILOFT: SFEERVOL en ONGEDWONGEN GENIETEN BIJ FEEL GOOD TENTEVENT OP LANDGOED PIJNENBURG IN LAGE VUURSCHE UW BRUILOFT: SFEERVOL en ONGEDWONGEN GENIETEN BIJ FEEL GOOD TENTEVENT OP LANDGOED PIJNENBURG IN LAGE VUURSCHE Dag bruidspaar, Hartelijk dank voor uw interesse in buitengewoon trouwen bij Feel Good TentEvent,

Nadere informatie

INSPIRATIE VOOR SMAKELIJKE FEESTDAGEN!

INSPIRATIE VOOR SMAKELIJKE FEESTDAGEN! INSPIRATIE VOOR SMAKELIJKE FEESTDAGEN! Culinaire Arrangementen 2016/17 Speciale Kerstarrangementen Meerdaagse arrangementen Cottage Feestpakketten Oud & Nieuw arrangementen INSPIRATIE VOOR SMAKELIJKE FEESTDAGEN!

Nadere informatie

Proeven in stijl groepen

Proeven in stijl groepen Proeven in stijl Ontdek de wijnschatten van Arnhem Bij wijnhandel Robbers & van den Hoogen aan de Arnhemse Velperweg wordt de wijn nog gekoesterd. Het wijnkopershuis ademt de sfeer van een wijnbedrijf

Nadere informatie

Kookstudio brochure 2016/2017

Kookstudio brochure 2016/2017 Kookstudio brochure 2016/2017 Wat u van ons kunt verwachten.. Tijdens een kookworkshop gaat u zelf koken in groepsverband, onder begeleiding van een professionele kok ofwel kookdocent. U maakt gebruik

Nadere informatie

Op Brood en Spelen waan je je in een andere wereld. Eentje van ongeremd mogen spelen voor jong én oud. Krachten worden gemeten, je smaakpupillen

Op Brood en Spelen waan je je in een andere wereld. Eentje van ongeremd mogen spelen voor jong én oud. Krachten worden gemeten, je smaakpupillen Op Brood en Spelen waan je je in een andere wereld. Eentje van ongeremd mogen spelen voor jong én oud. Krachten worden gemeten, je smaakpupillen worden getest en je kunt naar hartenlust zwieren en zwaaien.

Nadere informatie

Een onvergetelijke dag BRUILOFT & RECEPTIE

Een onvergetelijke dag BRUILOFT & RECEPTIE Een onvergetelijke dag BRUILOFT & RECEPTIE ik en jij Wij gaan trouwen! GEFELICITEERD! IS HET NOG GEHEIM OF MAG IEDEREEN HET AL WETEN? EN... HOE VOELT HET DAT JE BINNENKORT JA, IK WIL GAAT ZEGGEN? GELUKKIG,

Nadere informatie

Casino Royal. Start walking dinner: Einde walking dinner:

Casino Royal. Start walking dinner: Einde walking dinner: THEMAFEESTEN Casino Royal Tijdens deze gala avond waant u zich in luxe. De rode loper ligt uit en de kaarsen staan aan. Op de achtergrond speelt de band een zacht muziekje. U wordt verwelkomt met een glaasje

Nadere informatie

Ja, ik wil... Een unieke locatie voor een unieke huwelijksdag

Ja, ik wil... Een unieke locatie voor een unieke huwelijksdag Ja, ik wil... Een unieke locatie voor een unieke huwelijksdag 2 3 Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Er breekt een spannende en leuke tijd aan. Een tijd waarin u voor veel keuzes

Nadere informatie

Met meer dan 20 jaar ervaring verzorgen wij arrangementen en evenementen voor groepen vanaf 10 personen. Passend bij verschillende doelgroepen bieden

Met meer dan 20 jaar ervaring verzorgen wij arrangementen en evenementen voor groepen vanaf 10 personen. Passend bij verschillende doelgroepen bieden Na het succes van de televisieserie Moeder, Ik Wil Bij De Revue, presenteert Joop van den Ende Theaterproducties een eigen musicalbewerking van dit ongekend populaire verhaal. Een oer-hollandse musical

Nadere informatie

Trouwlocatie. Een bruiloft op een Werelderfgoed

Trouwlocatie. Een bruiloft op een Werelderfgoed Een bruiloft op een Werelderfgoed Een bruiloft op een Werelderfgoed Een bijzondere locatie: Fort aan de Nekkerweg, onderdeel van de Stelling van Amsterdam, Unesco Werelderfgoed. Factsheet Beleef. Geniet.

Nadere informatie

Ontvangst & Pauze arrangement

Ontvangst & Pauze arrangement Het Verhaal Stage Entertainment presenteert dit seizoen één van de meest succesvolle en geliefde musicals aller tijden; Disney s Beauty and the Beast. Dit betoverende liefdesavontuur vol romantiek en humor

Nadere informatie

Momenten die de tijd in geluk veranderen

Momenten die de tijd in geluk veranderen Momenten die de tijd in geluk veranderen Groepen en zakelijke informatie Seizoen 2012 / 2013 Welkom in de wereld van het zintuiglijk genot Welkom in de wereld van de fantasie Welkom bij Palazzo! Voortreffelijk

Nadere informatie

Meetings & Evenementen in de Bijenkorf Amsterdam

Meetings & Evenementen in de Bijenkorf Amsterdam Meetings & Evenementen in de Bijenkorf Amsterdam 2 Over de Bijenkorf De Bijenkorf is hét toonaangevende warenhuis dat met passie voor de klant ieder bezoek tot een belevenis maakt. De Bijenkorf is uniek

Nadere informatie

Verhaal The Bodyguard

Verhaal The Bodyguard The Bodyguard, de verleidelijke musical over de verboden liefde tussen een popster en haar bodyguard, is nu te zien in het Beatrix Theater Utrecht. Beleef het zinderende avontuur vol liefde, passie en

Nadere informatie

Geachte gast, Wij nodigen u van harte uit contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Claire Wijnstok & Dave van der Meijden

Geachte gast, Wij nodigen u van harte uit contact met ons op te nemen! Met vriendelijke groeten, Claire Wijnstok & Dave van der Meijden Geachte gast, Dank voor uw interesse in Le Temps Perdu. Een eigentijdse en sfeervolle ontmoetingsplaats in het hart van Boxtel, waar u zeven dagen per week uitstekend en voor een aangename prijs kunt lunchen

Nadere informatie

Verhaal. Fotografie: Catherine Ashmore

Verhaal. Fotografie: Catherine Ashmore Disney Fotografie: Catherine Ashmore Verhaal Afrika ontwaakt. Alles in deze eindeloze savannen komt luidruchtig tot leven. Tegen een vuurrode ochtendzon verzamelen zich alle dieren uit de wildernis. Een

Nadere informatie

Vergaderen in stijl Centraal in het Gooi

Vergaderen in stijl Centraal in het Gooi Vergaderen in stijl Restaurant Vlaar is de perfecte locatie voor uw zakelijke bijeenkomst. Of het nu gaat om een snelle óf uitgebreide businesslunch, een comfortabele vergaderlocatie centraal in het land,

Nadere informatie

Trouwen bij Beachclub LEEF. Herinner je gister, Droom van morgen maar LEEF vandaag

Trouwen bij Beachclub LEEF. Herinner je gister, Droom van morgen maar LEEF vandaag Trouwen bij Beachclub LEEF Herinner je gister, Droom van morgen maar LEEF vandaag Beachclub LEEF Bedankt voor je interesse in Beachclub LEEF! Trouwen bij Beachclub LEEF betekent de dag van je leven op

Nadere informatie

De musical The Bodyguard

De musical The Bodyguard De musical The Bodyguard, gebaseerd op de wereldberoemde film met Whitney Houston en Kevin Costner, brengt het romantische en spannende verhaal van popster Rachel Marron en bodyguard Frank Farmer. Met

Nadere informatie

Eten, drinken & muziek Waar, wanneer & hoe u maar wilt

Eten, drinken & muziek Waar, wanneer & hoe u maar wilt Eten, drinken & muziek Waar, wanneer & hoe u maar wilt Lusht. Heeft u een buurtfeest, een barbecue of een familiebrunch? Of organiseert u een bedrijfsevenement, personeelsfeest of een bruiloft? Lusht heeft

Nadere informatie

Het verhaal. Fotografie: Deen van Meer

Het verhaal. Fotografie: Deen van Meer Fotografie: Deen van Meer Het verhaal Koning der Musicals Bereid je voor op een theaterspektakel dat al je verwachtingen overtreft. Zet al je zintuigen op scherp voor Disney's The Lion King,de Koning der

Nadere informatie

INFORMATIE KOOKSTUDIO

INFORMATIE KOOKSTUDIO INFORMATIE KOOKSTUDIO Heeft u de smaak al te pakken? Kookstudio De Smaak Van... is een professioneel en goed uitgeruste kookstudio in het centrum van Almelo. De kookstudio biedt mogelijkheden voor uiteenlopende

Nadere informatie

Juliana s. voor uw mooiste herinnering Last Minute Wedding Deal

Juliana s. voor uw mooiste herinnering Last Minute Wedding Deal Juliana s voor uw mooiste herinnering Last Minute Wedding Deal Juliana s voor uw mooiste herinnering Uw mooiste herinnering beleeft u bij Juliana s Juliana s is gelegen in de kustplaats Julianadorp aan

Nadere informatie

EEN TROUWLOCATIE OM JA TEGEN TE ZEGGEN

EEN TROUWLOCATIE OM JA TEGEN TE ZEGGEN EEN TROUWLOCATIE OM JA TEGEN TE ZEGGEN INHOUDSOPGAVE Bruiloft 3 Een trouwlocatie om JA tegen te zeggen 4 Toost & Taart 5 Culinaire verwennerij 6 Avondfeest 8 Bed and Breakfast 10 De perfecte dag 11 BRUILOFT

Nadere informatie

KOM MET JE GROEP NAAR BOOM CHICAGO!

KOM MET JE GROEP NAAR BOOM CHICAGO! KOM MET JE GROEP NAAR BOOM CHICAGO! Boom Chicago s comedyshows zijn een spektakel van snelle improvisaties, stand up, video, muziek, internet en scherpe sketches die met elkaar worden afgewisseld. De acteurs,

Nadere informatie

UW HUWELIJK IN STIJL EEN BRUILOFT MET ALLURE

UW HUWELIJK IN STIJL EEN BRUILOFT MET ALLURE UW HUWELIJK IN STIJL Elkaar het ja-woord geven Zo n uniek moment verdient de bijzondere entourage van Landgoed de Salentein. We ontvangen u en uw gasten in een idyllisch decor met een sfeervolle, intieme

Nadere informatie

BESLOTEN FEEST. Voor elk feest een passend arrangement!

BESLOTEN FEEST. Voor elk feest een passend arrangement! ARRANGEMENTEN BESLOTEN FEEST Voor elk feest een passend arrangement! Of u nu op zoek bent naar een leuke locatie voor een schoolfeest, de nieuwjaarsborrel of een productpresentatie. Wij kijken samen met

Nadere informatie

Intiem en stijlvol feesten op een schitterend landgoed in Driebergen

Intiem en stijlvol feesten op een schitterend landgoed in Driebergen Intiem en stijlvol feesten op een schitterend landgoed in Driebergen Alles goed geregeld uw feest bij Buitenplaats Sparrendaal Bent u op zoek naar een bijzonder feestlocatie voor uw verjaardag, huwelijksjubileum

Nadere informatie

Verhaal. Fotografie: Catherine Ashmore

Verhaal. Fotografie: Catherine Ashmore Disney Fotografie: Catherine Ashmore Verhaal Afrika ontwaakt. Alles in deze eindeloze savannen komt luidruchtig tot leven. Tegen een vuurrode ochtendzon verzamelen zich alle dieren uit de wildernis. Een

Nadere informatie

Geachte gast, Hieronder hebben we de mogelijkheden voor u uitgewerkt.

Geachte gast, Hieronder hebben we de mogelijkheden voor u uitgewerkt. Geachte gast, Graag dagen wij onszelf uit om voor u een ultiem moment te creëren vol culinair avontuur in een ontspannen sfeer. Ook willen we u een functionele ambiance bieden voor een succesvolle zakelijke

Nadere informatie

Kerstarrangementen. www.carlton.nl/debrug

Kerstarrangementen. www.carlton.nl/debrug Kerstarrangementen www.carlton.nl/debrug Bijzondere feestdagen... Carlton De Brug is gedurende het jaar al een zeer populaire familiebestemming maar zeker tijdens de feestdagen geniet u van een onvergetelijk

Nadere informatie

Iets te vieren? Ruimtes

Iets te vieren? Ruimtes Iets te vieren? Een jubileum, verjaardag, partij of iets bijzonders te vieren? De Boerderij Huizen biedt een sfeervol decor waarin uw feest een onvergetelijke herinnering zal worden. In het hart van het

Nadere informatie

Kerst en nieuwjaar vieren bij

Kerst en nieuwjaar vieren bij Kerst en nieuwjaar vieren bij KERST 2018 KERST 2018 INHOUD Live Cooking Kerstbrunch Kerst High Tea Live Cooking Kerstdiner Pagina 4-5 Kinderkerst Tokan Kerst menu Feestdagen activiteiten Pagina 6-7 Kerst

Nadere informatie

visie werkwijze *genoemde prijzen zijn exclusief btw

visie werkwijze *genoemde prijzen zijn exclusief btw visie Net even anders dan anders. Waar presentatie net zo belangrijk is als smaak. Stoer en robuust. Waar ambachtelijke producten een hoofdrol spelen. En we trots zijn op onze eigen recepturen. Waar vers

Nadere informatie

Culinaire Arrangementen 2013/14. Inspiratie voor smakelijke feestdagen!

Culinaire Arrangementen 2013/14. Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Culinaire Arrangementen 2013/14 Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Speciale Kerstarrangementen Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Een onvergetelijke Kerst viert u bij Center Parcs. Ontdek onze

Nadere informatie

Groepen. Mogelijkheden voor feest / bruiloft / diner. Restaurant en Wijnhandel Artisan Verwersstraat 24, 5211 HW s-hertogenbosch

Groepen. Mogelijkheden voor feest / bruiloft / diner. Restaurant en Wijnhandel Artisan Verwersstraat 24, 5211 HW s-hertogenbosch Groepen Mogelijkheden voor feest / bruiloft / diner Vinoloog van de wijnacademie Cerfiticate of excellence - tripadvisor Restaurant en Wijnhandel Artisan Restaurant & Wijnhandel Artisan ambachtelijke &

Nadere informatie

Trouwen in een kasteel

Trouwen in een kasteel Trouwen in een kasteel Van harte gefeliciteerd met uw verloving! Een spannende tijd breekt nu voor u aan, met vele mogelijkheden. Eén ding weet u zeker u wenst te trouwen met de liefde van uw leven en

Nadere informatie

HOUSE OF BOLS. House of Bols Cocktail & Genever Experience neemt u mee op een spectaculaire reis door de wereld van smaak.

HOUSE OF BOLS. House of Bols Cocktail & Genever Experience neemt u mee op een spectaculaire reis door de wereld van smaak. WELCOME TO HOUSE OF BOLS House of Bols Cocktail & Genever Experience neemt u mee op een spectaculaire reis door de wereld van smaak. Proef, ruik, zie, hoor, voel en geniet van de wereld van cocktails,

Nadere informatie

Uw VIP-EVENT NORTH SEA JAZZ FESTIVAL

Uw VIP-EVENT NORTH SEA JAZZ FESTIVAL Uw VIP-EVENT NORTH SEA JAZZ FESTIVAL Een onvergetelijke ervaring Het legendarische North Sea Jazz Festival biedt u de mogelijkheid én de ruimte om - tijdens het festival op 6, 7 en 8 juli 2012 - een exclusief

Nadere informatie

INFORMATIE KOOKSTUDIO

INFORMATIE KOOKSTUDIO INFORMATIE KOOKSTUDIO Heeft u de smaak al te pakken? Kookstudio De Smaak Van... is een professioneel en goed uitgeruste kookstudio in het centrum van Almelo. De kookstudio biedt mogelijkheden voor uiteenlopende

Nadere informatie

Live artiesten (o.a. saxofonisten, percussionisten en vocalisten) maken het geheel nóg muzikaler en dynamischer. Een echte aanrader dus!

Live artiesten (o.a. saxofonisten, percussionisten en vocalisten) maken het geheel nóg muzikaler en dynamischer. Een echte aanrader dus! De Entertainment Specialist maakt van uw feest/ evenement een onvergetelijke happening. Ervaren alround mix dj s, spectaculaire live acts en een hoogwaardige geluidsinstallatie met luxe lichtshow zorgen

Nadere informatie

A night to remember! Join us for a major celebration!

A night to remember! Join us for a major celebration! Zaterdag 27 & 2818 november 2015 2017 Ahoy Rotterdam Ahoy A night to remember! Night of the Proms, een meeslepende avond vol hits van internationale artiesten. Bijzondere combinaties en prachtige muzikale

Nadere informatie

maak het mee, live live Altijd een

maak het mee, live live Altijd een raderstoomboot Welkom aan boord! ak het mee, live Maak het mee, live Altijd een belevenis Het beste evenement organiseer je op de beste locatie. De Majesteit uit is de grootste nog varende raderstoomboot

Nadere informatie

HET VERHAAL.

HET VERHAAL. HET VERHAAL De musical Billy Elliot, gebaseerd op de wereldberoemde film, vertelt het inspirerende verhaal van een 11-jarige zoon uit een arbeidersgezin ten tijde van de mijnstakingen in Engeland (1984-1985).

Nadere informatie

SAMEN VIEREN. Korenbeursplein Korenbeursplein 2a

SAMEN VIEREN. Korenbeursplein Korenbeursplein 2a SAMEN VIEREN Korenbeursplein 2a info@bijcasper.com 0344 62 79 59 Korenbeursplein 2 info@debeurstiel.nl 0344 62 79 59 Korenbeursplein 4 info@olijftiel.nl 0344 62 79 59 Sinds maart 2012 ben ik trots uitbater

Nadere informatie

leiding van de Braziliaanse schone Alexandra Arrieche. In de schitterende lichtshows

leiding van de Braziliaanse schone Alexandra Arrieche. In de schitterende lichtshows Zaterdag 27 & 2819 november 2015 2016 Ahoy Ahoy Rotterdam A night to remember! Night of the Proms, een meeslepende avond vol hits van internationale artiesten. Bijzondere combinaties en prachtige muzikale

Nadere informatie

Trouwen. Volledig ontzorgd, unieke locatie, geheel op maat! bij music club kampen.

Trouwen. Volledig ontzorgd, unieke locatie, geheel op maat! bij music club kampen. Trouwen bij music club kampen Volledig ontzorgd, unieke locatie, geheel op maat! Een onvergetelijke dag beleven? www.musicclubkampen.nl Volledig ontzorgd, unieke locatie, geheel op maat! TROUWEN BIJ MUSIC

Nadere informatie

HET VERHAAL De musical Billy Elliot, gebaseerd op de wereldberoemde film, vertelt het inspirerende verhaal van een 11-jarige zoon uit een arbeidersgezin ten tijde van de mijnstakingen in Engeland (1984-1985).

Nadere informatie

Feestje bij Beachclub LEEF. Herinner je gister, Droom van morgen maar LEEF vandaag

Feestje bij Beachclub LEEF. Herinner je gister, Droom van morgen maar LEEF vandaag Feestje bij Beachclub LEEF Herinner je gister, Droom van morgen maar LEEF vandaag Beachclub LEEF Bedankt voor je interesse in onze Beachclub. Beachclub LEEF ligt middenin een van de meest prachtige en

Nadere informatie

Banquetingmap. there!

Banquetingmap.   there! Banquetingmap Op een van de mooiste plekjes van de Utrechtse Heuvelrug, in het midden van het land, op 5 minuten afstand van de A12, vindt u restaurant Brocante. Goed bereikbaar en beschikkend over een

Nadere informatie

Weerkommen bi j van Hal. Arrangementen bij van Hal

Weerkommen bi j van Hal. Arrangementen bij van Hal Weerkommen bi j van Hal Arrangementen bij van Hal Schloss en wijn arrangement Invulling(arrangement( Ontvangst(met(thee(en( petit(fours( Familiegolf(9(holes( Glaasje(Gendringse( prosecco( Diverse(hartige(hapjes(

Nadere informatie

KOM MET JE GROEP NAAR BOOM CHICAGO!

KOM MET JE GROEP NAAR BOOM CHICAGO! KOM MET JE GROEP NAAR BOOM CHICAGO! Boom Chicago speelt in een prachtig, historisch theater in de Jordaan. In deze multifunctionele venue aan de Rozengracht te Amsterdam spelen niet alleen Boom Chicago

Nadere informatie

Voor Hemels koken hoef je geen Chef te zijn!!!

Voor Hemels koken hoef je geen Chef te zijn!!! Vanaf juni 2015 is naast Restaurant Ratatouille op Vischmarkt nr. 4, ons KookLokaal, Wijnkelder en CuliWinkel gevestigd. Verschillende concepten onder één dak wat Ratatouille gastronomisch helemaal compleet

Nadere informatie

Miene eten op het werk

Miene eten op het werk eten op het werk Miene eten op het werk In de afgelopen jaren heeft Miene veel ervaring opgedaan met het verzorgen van de zakelijke markt. Onder andere bij verzekeraars, theatergezelschappen, overheidsinstellingen,

Nadere informatie

ARRANGEMENTEN 2014 ZAKELIJK

ARRANGEMENTEN 2014 ZAKELIJK ARRANGEMENTEN 2014 ZAKELIJK - Versie ZAKELIJK 2014 Alle prijzen zijn inclusief BTW Welkom De Landgoederij is de perfecte locatie voor uw zakelijke bijeenkomsten. In dit boekje vindt u zakelijke arrangementen

Nadere informatie

PERSOONLIJKE ARRANGEMENTEN. Voor feestelijke en speciale momenten

PERSOONLIJKE ARRANGEMENTEN. Voor feestelijke en speciale momenten PERSOONLIJKE ARRANGEMENTEN Voor feestelijke en speciale momenten 2019-2020 Een bijzondere beleving op deze veelzijdige toplocatie in Midden Nederland Jack en Sophie Almere Met een gastvrij welkom! Locatie

Nadere informatie

Ja, ik wil... Een unieke locatie voor een unieke huwelijksdag

Ja, ik wil... Een unieke locatie voor een unieke huwelijksdag Ja, ik wil... Een unieke locatie voor een unieke huwelijksdag 2 3 Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! 09 Overnachten 06 Receptie Overige hotels 14 Er breekt een spannende en leuke

Nadere informatie

FEESTARRANGEMENTEN. Uw feest tot in de puntjes verzorgd!

FEESTARRANGEMENTEN. Uw feest tot in de puntjes verzorgd! INFORMATIE BROCHURE FEESTARRANGEMENTEN Uw feest tot in de puntjes verzorgd! Alberto s 4 uur durende feestavond - Onbeperkt drinken (Hollands assortiment) - Hapjes assortiment Beach (onbeperkt koud / warm)

Nadere informatie

Trouwen bij Finley. Het Witte Huis CLASSIC WATERFRONT WEDDING

Trouwen bij Finley. Het Witte Huis CLASSIC WATERFRONT WEDDING Trouwen bij Finley Het Witte Huis CLASSIC WATERFRONT WEDDING Hoe mooi kan het worden? Zie je het al voor je, de gezichten van je gasten als ze arriveren bij de luxe, hagelwitte villa aan het mooiste stuk

Nadere informatie

VERHUURBROCHURE. Theater De Storm.

VERHUURBROCHURE. Theater De Storm. VERHUURBROCHURE Theater De Storm www.theaterdestorm.nl WELKOM In het hart van de Achterhoek, bevindt zich ons gastvrije theater. De veelzijdigheid van onze ruimtes, expertise van onze medewerkers, gezellige

Nadere informatie