Nieuwsbrief OuderVereniging

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief OuderVereniging"

Transcriptie

1 U kunt ons bereiken via mailadres: Via deze Nieuwsbrief brengen we de ouders op de hoogte van de diverse activiteiten die op school plaatsvinden en waar de oudervereniging bij betrokken is. Onderstaand treft u tevens het jaaroverzicht met alle activiteiten aan, zodat u weet waar de ouderbijdrage van het afgelopen schooljaar aan besteed is. Website De website van BS de Wilsdonck [ staat vol met relevante informatie en een agenda waarop de aandachtspunten van de komende tijd staan. Ook staan er foto s op van de diverse activiteiten die plaatsvinden op school. Deze kunt u bekijken onder het kopje ouders/verzorgers fotoalbum. inloggegevens: Gebruikersnaam: bezoeker Wachtwoord: album123. Onder dit kopje vindt u ook aanvullende informatie over de oudervereniging. Ouderbijdrage De ouderbijdrage werd ook dit schooljaar weer gebruikt voor extra activiteiten die buiten het normale schoolbudget vallen. Voorbeelden hiervan zijn de Sinterklaas- en kerstviering, Carnaval, Pasen, de Koningsspelen en het eindfeest voor alle kinderen. Voor alle duidelijkheid: de schoolreis en het kamp van groep 8 worden niet vanuit deze bijdrage gefinancieerd. De ouderbijdrage voor het komende schooljaar (2017/2018) is vastgesteld op 15,00 per kind. Dit bedrag kunt u overmaken op bankrekeningnummer NL35RABO onder vermelding van de voor- en achternaam van het kind plus zijn of haar groep. Als u bovenstaand bedrag niet (in één keer) kunt voldoen kunt u contact opnemen met de directeur, de heer Guido van Gils. Hij geeft dan aan de penningmeester van de oudervereniging door wie in termijnen wenst te betalen.

2 Schoolreis naar Duinoord Op donderdag 22 september 2016 gingen alle groepen op schoolreis naar Duinoord. Zowel binnen als buiten viel er een hoop te beleven: van GPS-tocht tot spectaculair klimbos, van tokkelbaan tot springkussens en van voetbalveldjes tot quadbaan. Maar ook voor de allerkleinsten was er genoeg te beleven, zoals een waterspeeltuin en speelhuisjes. Daarnaast konden de kinderen zelf eten en drinken halen. Voor vele kinderen was dit een groot feest. Wij kijken terug op een geslaagde schoolreis met mooi weer. De schoolreis werd gefinancierd door de ouders, door de oudervereniging, door een bijdrage uit de opbrengst van de verkoop van de Jantje Beton-loten en door een sponsorbedrag van Travel XL Reisbureau Koppens. Op de website staan vele leuke foto s. Dag van de Leraar Op 5 oktober 2016 was het De Dag van de Leraar. De oudervereniging heeft al onze leerkrachten in het zonnetje gezet met een mand met toffe peren! Schoenmaatjes In het najaar hebben veel leerlingen samen met hun ouders weer een schoenendoos gevuld met kleine artikelen. Deze gevulde schoenendozen vinden daarna hun weg naar leeftijdsgenootjes in ontwikkelingslanden, naar kinderen op scholen, in weeshuizen, vluchtelingenkampen en opvangcentra voor straatkinderen. De OV zorgde ervoor dat de schoenendozen werden uitgedeeld en zorgde ook weer voor vervoer naar het depot. Er zijn maar liefst 180 dozen naar het depot gebracht, dat is echt heel bijzonder dat er zoveel kinderen zo hun best hebben gedaan. De schoenendozen werden ook heel leuk bekleed en gepimpt!

3 Sinterklaas In de gezellige Sinterklaastijd werden er mandarijnen uitgedeeld en was er Pyamazingen op school voor de jongste groepen. Ook werd het thema van het Sinterklaasjournaal doorgevoerd binnen school en in de groepen. Op 5 december 2016 vierden we het Sinterklaasfeest op school, tezamen met Sint en zijn Pieten die weer speciaal voor onze kinderen aanwezig waren. Het begon met een Piet die verdwaald was en vast zat in de kerktoren en hier tokkelend uit afdaalde Het was een gezellige dag met een groot feest in de aula voor de jongsten, veel lachende gezichtjes en voor elk kind groot en klein was er een chocoladeletter en voor elke groep een cadeau. De oudere kinderen maakten surprises voor elkaar en groep 8 deed dit ook voor de bewoners van het Hoge Veer. De OV heeft de handen vol gehad aan de sinterklaastijd. Een drukke, maar gezellige periode met veel voorbereiding en inzet van de OV-leden en leerkrachten. Door de financiële bijdrage van de OV hebben we deze activiteiten weer uit kunnen voeren op school. Kerst Woensdag 21 december jl. hebben alle leerlingen en leerkrachten van BS de Wilsdonck het jaarlijkse kerstfeest gevierd. We zijn begonnen met een overheerlijk ontbijt met de mooiste en lekkerste creaties. Iedereen had goed zijn/haar best gedaan. Wat een lekkernijen allemaal! Na het kerstontbijt gingen alle leerlingen op pad voor een vossenjacht. Er werd een route gewandeld en er moesten opdrachten uitgevoerd worden. Ondanks de kou werd er volop meegedaan door de kinderen, ze hadden er echt lol in. De organisatie was in handen van de OV en leerkrachten en vergde veel voorbereiding. Dankzij de vele hulp van ouders en familie zijn de tocht en het ontbijt mogelijk gemaakt. Het was een groot succes! Foto s van deze ochtend zijn te vinden op de website onder het kopje ouders/verzorgers kies fotoalbums. Heel veel kijkplezier!

4 Voorleesontbijt Op 18 januari vond het jaarlijkse Techniek Voorleesontbijt voor de groepen 1, 2 en 3 plaats. Dit voorleesontbijt staat altijd in het teken van Techniek. Mensen uit de technische branche ontbijten mee, vertellen over hun werk en lezen voor uit een meegenomen boek. De kinderen vonden het prachtig. En met een eierkoekje en iets te drinken erbij werd het compleet. De OV zorgt altijd voor dat laatste. Carnaval Op vrijdag 24 februari werd er volop Carnaval gevierd op school. In de ochtend werd er een prachtige optocht gelopen door de groepen 1-4, met de leukste en mooiste zelfgemaakte wagens. Later die ochtend gingen de kinderen hossen in de aula waar ze ook van een lekker (gezond) buffetje genoten. In de middag gingen de andere groepen (5-8) in optocht naar Oscars, waar zij met andere scholen carnaval vierden. Daar waren Dingeman Knaap en Willem de Wijs om de kinderen te vermaken met feestmuziek. Uiteraard mochten alle kinderen de hele dag verkleed naar school komen! Beide festiviteiten zijn door de OV samen met het team op poten gezet en zijn door de OV begeleid en betaald, waar van toepassing. Lentemarkt Op vrijdagmiddag 31 maart organiseerde de OV een grootse Lentemarkt op het schoolplein. Hierbij hadden ouders de gelegenheid om via kraampjes spullen te verkopen. Er werden violen verkocht en de kinderen verkochten hun op school gemaakte knutsels en cupcakes. Er konden spelletjes gedaan worden en er was een voetbalspel. Vele ouders en kinderen genoten van een broodje hamburger en broodje knakworst. De opbrengst van dergelijke activiteiten gaan altijd terug naar de kinderen. Zo werd dit jaar de opbrengst (bijna 1000 euro) bij de schoolreis naar Toverland gelegd waardoor de bijdrage per leerling aanzienlijk lager wordt. De Lentemarkt is volledig door de OV georganiseerd met hulp van diverse ouders, leerkrachten en leveranciers/sponsoren.

5 Pasen Met Pasen gingen de kinderen van groep 1 t/m 4 paaseieren zoeken in de tuin van de Wilsdonck. Dit wordt elk jaar samen met KDV Fiësta gedaan. De OV zorgt altijd voor een chocolade traktatie voor alle leerlingen. Koningsspelen Op vrijdag 21 april a.s. werden de Koningsspelen gehouden. De kinderen begonnen allemaal met een dansje op het schoolplein. Daarna vertrokken de groepen 5-8 naar de sportvelden van de Veerse Boys om daar lekker te gaan sporten en spellen te doen. Met dank aan wat ouders kregen de kinderen daar een lekkere lunch kant-en-klaar aangeboden, gesponsord door Jumbo. De kinderen in groep 1-4 hebben eerst genoten van een ontbijt in de klas en konden daarna lekker spelen op het schoolplein, hier stonden o.a. een springkussen en wat andere spelletjes. De OV heeft deze dag samen met het team ingevuld en begeleiding geboden waar nodig. De lunch en het ontbijt zijn door de OV aangevuld met de nodige etenswaren omdat de inhoud van het pakket niet voldoende was voor allen. Avond-4-daagse Van maandag 29 mei t/m donderdag 1 juni gingen veel kinderen van BS de Wilsdonck weer kilometers aan de wandel met de nodige begeleiding. De voorbereiding en registratie van alle kinderen van BS de Wilsdonck ligt in handen van de OV. Eindejaarsdisco Op vrijdagavond 7 juli werd er voor alle kinderen van De Wilsdonck een superleuk discofeest door de OV georganiseerd. De onderbouw kwam als eerste feesten en daarna volgde de bovenbouw. De kinderen hebben het heel leuk gehad en waren in de mooiste disco-outfits te bewonderen.

6 De aula was omgebouwd tot een echte disco en DJ Dingeman Knaap maakte er een feestje van. De intentie is om dit ieder jaar te organiseren om zo met alle kinderen het schooljaar af te sluiten. Musical groep 8 Elk jaar neemt groep 8 afscheid van BS de Wilsdonck door het opvoeren van een musical. Na vele weken flink oefenen gaat de musical dan eindelijk op dinsdag 11 juli voor alle leerlingen opgevoerd worden. En op woensdagochtend 12 juli wordt de musical opgevoerd voor de opa s en oma s en mensen van de Zonnebloem, in de avond voor ouders en gezinsleden van groep 8. De OV helpt altijd een handje tijdens de uitvoering met het schenken van koffie, frisdrank et cetera. We wensen alle kinderen uit groep 8 veel succes en plezier met hun musical en veel geluk voor de toekomst! Presentje voor alle leerlingen Een aardigheidje voor alle leerlingen op de laatste schooldag, om ze een fijne zomervakantie te wensen. Betaald en geregeld door de OV. Vacature binnen de OV / helpende handen gezocht Vanaf deze plek willen wij Patricia van Loon bedanken voor haar inzet en bijdrage in de oudervereniging. Het was altijd gezellig om met haar samen te werken aan al deze activiteiten. Patricia stopt omdat haar kinderen nu allemaal op de middelbare school zitten. Hierdoor ontstaat er weer een plek in de oudervereniging die ingevuld moet worden. Om al deze activiteiten voor te bereiden en uit te voeren is veel hulp nodig. Op dit moment hebben wij twee plekken beschikbaar voor een nieuw lid binnen de oudervereniging. Wij hebben ouders nodig die een handje kunnen helpen bij de diverse activiteiten op school zowel in de voorbereiding als in de uitvoering. Heb je zo nu en dan wat tijd beschikbaar overdag? Kun je actief en positief meedenken? Ben je flexibel en kun je goed samenwerken? Vind je het oprecht leuk om activiteiten op school te begeleiden en er voor de kinderen een feestje van te maken? Reageer dan naar ons mailadres: OV@dewilsdonck.nl. De oudervereniging wenst iedereen een heel ontspannen zomervakantie toe met mooi zomerweer!

Nieuwsbrief OuderVereniging

Nieuwsbrief OuderVereniging U kunt ons bereiken via mailadres: OV@dewilsdonck.nl Via deze Nieuwsbrief houden we de ouders op de hoogte van de diverse activiteiten die op school plaatsvinden en waar de oudervereniging bij betrokken

Nadere informatie

Financieel Jaarverslag OV De Wilsdonck schooljaar

Financieel Jaarverslag OV De Wilsdonck schooljaar Financieel Jaarverslag OV De Wilsdonck schooljaar 2015-2016 De Oudervereniging van De Wilsdonck De leden van de oudervereniging vormen een representatieve afspiegeling van de ouders van alle leerlingen

Nadere informatie

Jaarverslag schooljaar

Jaarverslag schooljaar Vereniging Ouderraad de Boemerang 18 SEPTEMBER 2017 Opgesteld door: Manon Holtman Inhoudsopgave Jaarverslag schooljaar 2016-2017 Vereniging Ouderraad de Boemerang 1. INLEIDING... 2 2. KAMP GROEP 8... 3

Nadere informatie

OR jaarverslag 2012/2013

OR jaarverslag 2012/2013 OR jaarverslag 2012/2013 Beste Ouders/verzorgers, Dit verslag wordt doorgesproken op de aankomende jaarvergadering. Hebt u vragen en/of opmerkingen over dit verslag dan kunt u die melden op de jaarvergadering

Nadere informatie

Jaarverslag. Schooljaar Oudervereniging van de Katholieke Basisschool De Wegwijzer te Woerden

Jaarverslag. Schooljaar Oudervereniging van de Katholieke Basisschool De Wegwijzer te Woerden Jaarverslag Schooljaar 2017-2018 Oudervereniging van de Katholieke Basisschool De Wegwijzer te Woerden Inhoud 1 INLEIDING 1 2 DOEL VAN DE OUDERVERENIGING 1 3 SAMENSTELLING OUDERVERENIGING 1 3.1 SAMENSTELLING

Nadere informatie

Secretarieel jaarverslag

Secretarieel jaarverslag Secretarieel jaarverslag Schooljaar 2014-2015 Voorwoord Het was best een uitdagend jaar voor de Tjotter, dat schooljaar 2014/2015. Door de samenvoeging van Tjotter Buiten en Binnen was het hoofdgebouw

Nadere informatie

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner.

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner. Beste ouders, verzorgers, Via deze weg wil ik allereerst alle collega s hartelijk bedanken voor hun extra inzet de afgelopen tijd. Meerdere collega s werken al weken extra dagen of vangen groepen leerlingen

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1 Algemeen Activiteiten Diversen... 6 Bijlage Bestuursleden van de oudervereniging... 7

Inhoudsopgave. 1 Algemeen Activiteiten Diversen... 6 Bijlage Bestuursleden van de oudervereniging... 7 Jaarverslag Oudervereniging Schooljaar 2017-2018 Inhoudsopgave 1 Algemeen... 3 2 Activiteiten... 4 3 Diversen... 6 Bijlage Bestuursleden van de oudervereniging... 7 2 1 Algemeen Doel van de oudervereniging

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

20-11-2014. Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl

20-11-2014. Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl 20-11-2014 Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl Belangrijke datums 5 december Sinterklaas. Continurooster tot 13.30u gr. 5 t/m 8

Nadere informatie

Jaarverslag Oudervereniging O.B.S. t Want 2013/2014 Inhoudsopgave:

Jaarverslag Oudervereniging O.B.S. t Want 2013/2014 Inhoudsopgave: Jaarverslag Oudervereniging O.B.S. t Want 2013/2014 Inhoudsopgave: 1) Inleiding 2) Structuur OV 2.1) Samenstelling OV 3) Activiteiten 3.1) Schoolfotograaf 3.2) Sinterklaas 3.3) Kerst 3.4) Projectweek rekenen

Nadere informatie

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus 30 november 2018 Schooljaar 2018-2019 Noteer in uw agenda! 5 december 2018 Sinterklaas op school! 14 december 2018 Inloopmiddag nieuwe

Nadere informatie

Middenstraat 27a 9611 KE Sappemeer Jaarverslag O.R. Feestcommissie

Middenstraat 27a 9611 KE Sappemeer Jaarverslag O.R. Feestcommissie Middenstraat 27a 9611 KE Sappemeer 0598-393114 Jaarverslag O.R. Feestcommissie Schooljaar 2017 2018 Voorwoord Hierbij treft u het jaarverslag 2017 2018 aan van de Ouderraad van de St. Antoniusschool te

Nadere informatie

Jaarverslag Oudervereniging 2014/2015. Uitnodiging Algemene Ledenvergadering

Jaarverslag Oudervereniging 2014/2015. Uitnodiging Algemene Ledenvergadering Jaarverslag Oudervereniging 2014/2015 & Uitnodiging Algemene Ledenvergadering Beste Ouder/verzorger, Hierbij ontvangt u namens de gehele oudervereniging het jaarverslag en een uitnodiging voor de algemene

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 14 e jaargang Vrijdag 25 november Sinterklaas op onze school

Nieuwsbrief nr. 14 e jaargang Vrijdag 25 november Sinterklaas op onze school Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 6 14 e jaargang Vrijdag 25 november 2016 Altijd weer

Nadere informatie

Jaarverslag oudervereniging werkgroepen schooljaar 2013 / 2014

Jaarverslag oudervereniging werkgroepen schooljaar 2013 / 2014 Jaarverslag oudervereniging werkgroepen schooljaar 2013 / 2014 Inloopavond / open school Dit jaar waren wij weer aanwezig op de inloopavond en hebben ons daar gepresenteerd om u en andere ouders enthousiast

Nadere informatie

Jaarverslag Ouderraad OBS Kolmenscate 2013-2014

Jaarverslag Ouderraad OBS Kolmenscate 2013-2014 Jaarverslag Ouderraad OBS Kolmenscate 2013-2014 De OuderRaad De ouderraad houdt zich bezig met die werkzaamheden, die ertoe bijdragen dat het onderwijs op de school optimaal kan functioneren. Dit doet

Nadere informatie

Jubileum nummer N I E U W S B R I E F. Zo zijn we begonnen..

Jubileum nummer N I E U W S B R I E F. Zo zijn we begonnen.. N I E U W S B R I E F Jubileum nummer Zo zijn we begonnen.. De Keizerskroon bestaat 10 jaar! Op 1 augustus 2008 gingen wij officieel van start, als nieuwe school voor de wijk Keijzershof. We kregen een

Nadere informatie

Ouderbijdrage 13.742,50 Sinterklaas 2.228,30. Jantje Beton * Carnaval 243,96. Schoolfotograaf 258,00 Kerst 503,50

Ouderbijdrage 13.742,50 Sinterklaas 2.228,30. Jantje Beton * Carnaval 243,96. Schoolfotograaf 258,00 Kerst 503,50 Het Financieel Jaaroverzicht van de Activiteitencommissie 2014-2015 Financieel overzicht schooljaar 2014 2015 INKOMSTEN UITGAVEN Ouderbijdrage 13.742,50 Sinterklaas 2.228,30 Jantje Beton * Carnaval 243,96

Nadere informatie

Jaarverslag Activiteiten oudervereniging

Jaarverslag Activiteiten oudervereniging Gasthuisstraat 9 5171GC Kaatsheuvel Tel: 0416-540 939 Email: directie@theresia-kaatsheuvel.nl Jaarverslag 2017-2018 Activiteiten oudervereniging 1ste schooldag Dit jaar heeft Ingrid iedereen welkom geheten.

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1 Algemeen Activiteiten Diversen... 6 Bijlage Bestuursleden van de oudervereniging... 7

Inhoudsopgave. 1 Algemeen Activiteiten Diversen... 6 Bijlage Bestuursleden van de oudervereniging... 7 Jaarverslag Oudervereniging Schooljaar 2016-2017 Inhoudsopgave 1 Algemeen... 3 2 Activiteiten... 4 3 Diversen... 6 Bijlage Bestuursleden van de oudervereniging... 7 2 1 Algemeen Doel van de oudervereniging

Nadere informatie

nieuwsbrief Opvang: Gevonden Schilderwerk dagopvang en peutergroep Het team van Kindcentrum het wenst iedereen een goed, gezond en leerzaam 2017!

nieuwsbrief Opvang: Gevonden Schilderwerk dagopvang en peutergroep Het team van Kindcentrum het wenst iedereen een goed, gezond en leerzaam 2017! 2016 2017 editie januari 2017 Het team van Kindcentrum het P@rk wenst iedereen een goed, gezond en leerzaam 2017! Met in deze editie onder meer: OPVANG : Gevonden Schilderwerk ONDERWIJS: Contactmiddagen/avonden

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5. Ontwikkeling brede school. Sponsorloop

Nieuwsbrief 5. Ontwikkeling brede school. Sponsorloop Ontwikkeling brede school Nieuwsbrief 5 Het heeft lang op zich laten wachten maar er is eindelijk nieuws over de toekomst van onze scholendriehoek. Het is afgelopen week duidelijk geworden dat we een nieuw

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2014 STICHTING OUDERRAAD BASISSCHOOL DE DOBBELSTEEN

JAARVERSLAG 2014 STICHTING OUDERRAAD BASISSCHOOL DE DOBBELSTEEN JAARVERSLAG 2014 STICHTING OUDERRAAD BASISSCHOOL DE DOBBELSTEEN Stichting ouderraad Basisschool de Dobbelsteen heeft als doel om samen met het team leerkrachten gedurende het hele jaar diverse activiteiten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 13 november 2015

NIEUWSBRIEF 13 november 2015 NIEUWSBRIEF 13 november 2015 Agenda 13-11 Rapporten mee 17-11 Informatieavond KWC 18-11 Creaochtend groep 1, 2 en 3 18-11 Rapportgesprekken 18-11 Informatieavond Lingeborgh 19-11 Mad Science 19-11 Rapportgesprekken

Nadere informatie

Jaarverslag Evenementen Commissie 2013-2014 Albert Schweitzerschool in Hoofddorp

Jaarverslag Evenementen Commissie 2013-2014 Albert Schweitzerschool in Hoofddorp Jaarverslag Evenementen Commissie 2013-2014 Albert Schweitzerschool in Hoofddorp Inhoudsopgave 1 Evenementen Commissie 3 2 Jaaroverzicht 4 3 Toetreding 6 4 Aftreding 6 5 VOMAR geld 6 6 Ouderbijdrage 6

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. R.K. Basisschool de Twaalfruiter

Nieuwsbrief. R.K. Basisschool de Twaalfruiter Schooljaar 2017-2018 nr 9 1-12-2017 Nieuwsbrief R.K. Basisschool de Twaalfruiter info@twaalfruiter.nl www.twaalfruiter.nl Agenda 1 dec Digiduif sluiten 5 dec Continurooster 7 dec Voorgangsgesprekken (1-7)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 7 december 2018 Vertrek Afgelopen week heeft Ellen Jansen, ons verrast met de aankondiging van haar vertrek. Zij gaat per 1 februari De Octopus verlaten. Ellen

Nadere informatie

Financieel jaarverslag ouderraad

Financieel jaarverslag ouderraad Financieel jaarverslag ouderraad Schooljaar 2016-2017 Inhoudsopgave 1. Introductie 2. De ouderraad 3. Realisatie schooljaar 2016-2017 a. Inkomsten b. Uitgaven 4. Balans 5. Ouderbijdrage 2017-2018 Bijlage:

Nadere informatie

Jaarverslag Ouderraad Jaarrekening Begroting

Jaarverslag Ouderraad Jaarrekening Begroting Jaarverslag Ouderraad 2016-2017 Jaarrekening 2016-2017 Begroting 2017-2018 1 Inhoud Jaarverslag ouderraad 2016-2017... 3 Jaarrekening 1 september 2016 t/m 1 september 2017 2017... 5 Balans per 15 November

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018

Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018 Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018 Belangrijke data Vrijdag 13 juli: start zomervakantie Maandag 27 augustus: start schooljaar 2018 2019 Maandag 3 september: Dinsdag 4 september: Donderdag 6 september: Maandag

Nadere informatie

Beste ouders, Agenda deze week. Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Schoolagenda en fotoalbum. 22 juni. Rapportgesprekken

Beste ouders, Agenda deze week. Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Schoolagenda en fotoalbum. 22 juni. Rapportgesprekken Nieuwsbrief 26 maandag 22 vrijdag 26 juni Beste ouders, Nog twee weken en dan zit het schooljaar er al weer op! Vooral de laatste weken zijn om gevlogen! We kunnen terugkijken op een mooie week, met twee

Nadere informatie

Jaarverslag Oudercommissie Prins Mauritsschool Delft

Jaarverslag Oudercommissie Prins Mauritsschool Delft Jaarverslag 2013 Oudercommissie Prins Mauritsschool Delft Delft, maart 2014 Jaarverslag van de activiteiten van de Oudercommissie van de Prins Mauritsschool Delft in 2013 De oudercommissie van de Prins

Nadere informatie

Jaarverslag. Nov 4 Jan 1 New Year Schoolreis Sint op bezoek Koningsspelen. Oct 30 Fall Festival. Zij vertegenwoordigden de ouderraad:

Jaarverslag. Nov 4 Jan 1 New Year Schoolreis Sint op bezoek Koningsspelen. Oct 30 Fall Festival. Zij vertegenwoordigden de ouderraad: Jaarverslag Dit verslag gaat over het schooljaar 2014 2015. De ouderraad is er voor de ondersteuning van de school tijdens bepaalde evenementen. Zij vertegenwoordigden de ouderraad: Per schooljaar vinden

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerstviering. Foto s en video s. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Kerstviering. Foto s en video s. In dit nummer: 11 december 2018 Nieuwsbrief In dit nummer: Kerstviering Onze kerstviering is op woensdag 19 december a.s.. Uitgebreide informatie over het kerstspel en het kerstdiner ontvangt u vandaag per mail in een

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 8 10-12-2013 In dit nummer: Actie schoenendoos Kerstfeest Kerstbakjes

Nadere informatie

30 januari 2015 Nummer 10

30 januari 2015 Nummer 10 30 januari 2015 Nummer 10 Inhoud: Daltondag Schoolfoto s Carnaval 2015 De Optochtroute Continurooster Komt dat zien! Komt dat zien! Ingekomen stuk: Carnaval voor de jeugd Ingekomen stuk: Jeugdpronkzitting

Nadere informatie

Allereerst wensen wij iedereen een heel gelukkig, mooi, leuk, inspirerend, fijn, gezellig, fantastisch en plezierig 2016!!!!! In deze nieuwsbrief:

Allereerst wensen wij iedereen een heel gelukkig, mooi, leuk, inspirerend, fijn, gezellig, fantastisch en plezierig 2016!!!!! In deze nieuwsbrief: In deze nieuwsbrief: Agenda: - Donderdag 7 januari studiedag, alle leerlingen vrij. - Nationale Voorleesdagen - Vanuit de kerstcommissie - Vanuit Little Jungle - Boekenselfie juf Nicolette -Schoolzwemkampioenschappen

Nadere informatie

Na een leuk schooljaar met veel activiteiten waaronder de geslaagde sportdagen,

Na een leuk schooljaar met veel activiteiten waaronder de geslaagde sportdagen, Amstelveen, oktober 2014 Beste ouders en/of verzorgers, Na een leuk schooljaar met veel activiteiten waaronder de geslaagde sportdagen, volg leerkrachten vroeg. De Oudercommissie heeft de leerkrachten

Nadere informatie

Nieuwsbrief. R.K. Basisschool de Twaalfruiter Agenda. Beste ouders,

Nieuwsbrief. R.K. Basisschool de Twaalfruiter   Agenda. Beste ouders, Schooljaar 2017-2018 nr 10 15-12-2017 Nieuwsbrief R.K. Basisschool de Twaalfruiter info@twaalfruiter.nl www.twaalfruiter.nl Agenda 21 december Kerstdiner, alle leerlingen s middags vrij in de bovenbouw

Nadere informatie

Basisschool Bitswijk. 13 november 2012

Basisschool Bitswijk. 13 november 2012 * Basisschool Bitswijk 13 november 2012 klankbord * We zijn alweer op school Drinken inschenken Heel veel broodjes smeren Thee zetten Melk inschenken *Nationaal schoolontbijt Lopend buffet Gezellig samen

Nadere informatie

Mescher Mail. Januari en februari Beste ouders/verzorgers. Nieuws. Peter Otermans

Mescher Mail. Januari en februari Beste ouders/verzorgers. Nieuws. Peter Otermans Mescher Mail Januari en februari 2015 Beste ouders/verzorgers Het nieuwe jaar startte met het welkom heten van onze nieuwe directeur, Peter Otermans. Hij zal zich in deze Mescher Mail nog eens persoonlijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2016

Nieuwsbrief mei 2016 Nieuwsbrief 18 31 mei 2016 GROEPSACTIVITEITEN Schoolreisje Afgelopen vrijdag zijn de kinderen van de groepen 1-2-3 op schoolreisje geweest naar Megapret in Lievelde. Het was één groot feest! U kunt de

Nadere informatie

Wolderweetjes Weekinfo

Wolderweetjes Weekinfo Wolderweetjes Weekinfo Maandag 22 januari 2018 BELANGRIJKE DATA Kinderen vrij Fancy Fair Kinderen vrij Maandag 29 januari Woensdag 14 februari Vrijdag 16 maart Dinsdag 3 april Fancy Fair Op vrijdag 16

Nadere informatie

Jaarverslag 2017/2018. Ouderraad CBS De Rank

Jaarverslag 2017/2018. Ouderraad CBS De Rank Jaarverslag 2017/2018 Ouderraad CBS De Rank Algemeen Samenstelling ouderraad De ouderraad is in schooljaar 2017/2018 als volgt samengesteld: Pascal Kwakman Linda van Staveren Esther Bal Nicole Neall Barbara

Nadere informatie

OUDERVERENIGING BASISSCHOOL DE TOONLADDER GALECOP

OUDERVERENIGING BASISSCHOOL DE TOONLADDER GALECOP OUDERVERENIGING BASISSCHOOL DE TOONLADDER GALECOP Inleiding Op veel basisscholen in Nederland bestaat een Oudervereniging omdat ouders graag betrokken willen zijn bij de school van hun kinderen. Zo ook

Nadere informatie

Schooljaar december Nummer 9. In deze nieuwsbrief: Beste ouders/verzorgers,

Schooljaar december Nummer 9.  In deze nieuwsbrief: Beste ouders/verzorgers, Schooljaar 2016-2017 23 december 2016 Nummer 9 www.derank.scopescholen.nl derank@scopescholen.nl In deze nieuwsbrief: Kerstfeest Nieuw jaar Afscheid juf Elszien Nieuwe collega s Ziektevervanging Van de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij!

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij! NIEUWSBRIEF Agenda Basisschool Sint Liborius December 4 december (middag vrij!) Sinterklaasviering 7 december 19.30 uur Werkgroep Andere Tijden 9 december 19.30 uur VO Voorlichtingsavond groep 8 11 december

Nadere informatie

Hulp gevraagd. De activiteiten van de Josephschool

Hulp gevraagd. De activiteiten van de Josephschool Hulp gevraagd De activiteiten van de Josephschool Augustus 2015 Schoolreisje: dinsdag13.10.2015 Lid Ouder Commissie Aan het begin van ieder schooljaar, gaan de leerlingen van groep 1 t/m 7 op schoolreis.

Nadere informatie

Klein maar fijn. Belangrijke data. Algemeen. december - nummer 4. Sinterklaas op school op 30 november

Klein maar fijn. Belangrijke data. Algemeen. december - nummer 4. Sinterklaas op school op 30 november december - nummer 4 Belangrijke data (december) 29 november Nieuwsbrief 4 30 november Sinterklaas op school 30 november Vrije middag groep 5, 6, 7 en 8 6 december Leerlingen komen om 10.30 uur naar school

Nadere informatie

Jaarverslag Oudervereniging. De Boomgaard Braamt 2013-2014

Jaarverslag Oudervereniging. De Boomgaard Braamt 2013-2014 Jaarverslag Oudervereniging De Boomgaard Braamt 2013-2014 1 Inhoud Samenstelling bestuur... 4 Jaarvergadering... 4 Activiteiten Oudervereniging...4 Communicatie en overleg... 4 Dag van de leraar... 5 Kinderboekenweek...

Nadere informatie

Week van de mediawijsheid

Week van de mediawijsheid Jaargang 10 Nummer 7 16 november 2018 Agenda Maandag 19 - vrijdag 23 november Dinsdag 20 november Dinsdag 20 november Woensdag 21 november Donderdag 22 november Woensdag 28 november Donderdag 29 november

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Het team van de Wissel wenst u fijne feestdagen toe Studiedag 6 februari vervalt De studiedag die op dinsdag 6 februari stond gepland komt te vervallen. Zodra de nieuwe datum voor deze studiedag bekend

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 7 juli Afscheidsmusical groep 8

Nieuwsbrief donderdag 7 juli Afscheidsmusical groep 8 Nieuwsbrief donderdag 7 juli 2016 Afscheidsmusical groep 8 De afscheidsmusical van groep 8 werd dit keer in de grote zaal van een theater opgevoerd. In de Purmarijn zat een uitzinnig publiek klaar om naar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE OUDERVERENIGING

INFORMATIEBOEKJE OUDERVERENIGING INFORMATIEBOEKJE OUDERVERENIGING Overleg en samenstelling De oudervereniging bestaat uit een aantal leden, een voorzitter, penningmeester en secretaris. Er wordt ongeveer 7 maal per jaar vergaderd en eenmaal

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Jaarfeest Nationaal Schoolontbijt Sinterklaasviering Schoolschaatsen Kerstviering Wist je dat... Van de directie Beste ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar December Openbare basisschool de Springplank

Nieuwsbrief. Schooljaar December Openbare basisschool de Springplank Nieuwsbrief Schooljaar 2018-2019 December 2018 Openbare basisschool de Springplank Kalender december 2018 maandag Dinsdag woensdag donderdag vrijdag 3 december 4 december 5 december 6 december 7 december

Nadere informatie

Jaarverslag Ouderraad. De Sleutelbloem Schooljaar 2015/2016

Jaarverslag Ouderraad. De Sleutelbloem Schooljaar 2015/2016 Jaarverslag Ouderraad De Sleutelbloem Schooljaar 2015/2016 Voorwoord Voor u ligt het jaarverslag van de Ouderraad van Katholieke basisschool de Sleutelbloem. In dit verslag informeren wij u over de samenstelling

Nadere informatie

Augustus 2018 September 2018

Augustus 2018 September 2018 Augustus 2018 September 2018 2 ZOMERVAKANTIE 2 3 3 EERSTE SCHOOLDAG Hoofdluiscontrole 4 4 Hoofdluiscontrole 5 5 6 6 Informatie-avond groep 6 7 7 8 ZOMERVAKANTIE 8 10 10 20:00 u / Vergadering oudervereniging

Nadere informatie

Goede doelen De leerlingen hebben vorige keer 18,35 meegenomen. Alle gevers en geefsters: hartelijk bedankt!

Goede doelen De leerlingen hebben vorige keer 18,35 meegenomen. Alle gevers en geefsters: hartelijk bedankt! Opsteker nr.7 8 december 2017 CBS De Slagkrooie 0591-38 24 12 Ringstraat 2 info@cbsdeslagkrooie.nl 7848 BW Schoonoord www.cbsdeslagkrooie.nl Goede doelen De leerlingen hebben vorige keer 18,35 meegenomen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief van obs De Goudvink

Nieuwsbrief van obs De Goudvink Nieuwsbrief van obs De Goudvink schooljaa r 2016-2017 Nieuwsbrief 18 november 2016 Belangrijke data 21 november Groep 1 en 2 naar de Tamboer 24 november Groep 3 en 4 naar de Tamboer 24 november Groep 1

Nadere informatie

Jaarverslag activiteiten Oudervereniging. De Poolster. Schooljaar

Jaarverslag activiteiten Oudervereniging. De Poolster. Schooljaar Jaarverslag activiteiten Oudervereniging De Poolster Schooljaar 2017-2018 Kinderboekenweek 2017 De OV was dit jaar niet betrokken bij de activiteiten rondom de kinderboekenweek. Sinterklaas 2017 Een paar

Nadere informatie

De negende editie van de nieuwsbrief

De negende editie van de nieuwsbrief Nieuwsbrief 10 Jaargang 8 16-03-2018 www.olivijn.almere-speciaal.nl De negende editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode: 26 tm 28 maart kamp 28 maart schoolreis 29 maart roostervrij

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8. Agenda. Nieuws uit de groepen

Nieuwsbrief 8. Agenda. Nieuws uit de groepen Nieuwsbrief 8 Agenda 7 januari 2019 Eerste schooldag 9 januari 2019 Luizencontrole 11 januari 2019 Nieuwsbrief 9, Oudercafé 14 januari 2019 Studiedag, alle leerlingen vrij 23 januari 2019 Open dag 25 januari

Nadere informatie

Zweedse Loopspel Meester Maarten zoekt nog twee ouders! Wie helpt groep 6/7?

Zweedse Loopspel Meester Maarten zoekt nog twee ouders! Wie helpt groep 6/7? WEETJE WEETJE Kath. basisschool de Kringloop Breezandpad 7, 6843 JM Arnhem Tel: 026 3830651 e-mail: info@dekringloop.nl Jaargang 2015-2016 nr.40 website: www.dekringloop.nl 12-7-2016 Ouderbijdrage De penningmeester

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Het team van De Spreng wenst alle kinderen en hun familie een mooi, gezond en leerzaam 2015!

NIEUWSBRIEF. Het team van De Spreng wenst alle kinderen en hun familie een mooi, gezond en leerzaam 2015! D NIEUWSBRIEF Nummer 9 8 januari 2015 Het team van De Spreng wenst alle kinderen en hun familie een mooi, gezond en leerzaam 2015! Trefwoord Thema: Rituelen week 2 t/m 4 (5 t/m 23 januari). Rituelen Inhoud:

Nadere informatie

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus 21 december 2018 Schooljaar 2018-2019 Noteer in uw agenda! 7 januari 2019 Eerste schooldag van 2019! Gevonden voorwerpen Op school raakt

Nadere informatie

Jeannette heeft genoten van deze dag en wil alle ouders en kinderen bedanken voor alle lieve woorden en mooie cadeaus.

Jeannette heeft genoten van deze dag en wil alle ouders en kinderen bedanken voor alle lieve woorden en mooie cadeaus. 14-10-2016 Afscheid Jeannette Afgelopen woensdag stond in het teken van het afscheid van juf Jeannette. s Ochtends begon de dag voor haar al als een verrassing, omdat de hele school een dans had ingestudeerd

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2016 Dit is de feestkrant van 2016. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. December 2015 I In dit nummer o.a.: Nieuws van de OV Nieuws uit de groepen

NIEUWSBRIEF. Nr. December 2015 I In dit nummer o.a.: Nieuws van de OV Nieuws uit de groepen NIEUWSBRIEF Nr. December 2015 I In dit nummer o.a.: Nieuws van de OV Nieuws uit de groepen obs Bijenkorf I Ridderborch 143 I 3992 BK Houten I T 030 6353515 E directie.bijenkorf@oo-h.nl I www.obsbijenkorf.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2017

Nieuwsbrief december 2017 Nieuwsbrief december 2017 Agenda december 2017 December 5 december Sinterklaas op de Jeanne d Arc. 21 december Kerstviering vanaf 18.30 uur in de Maranathakerk 22 december Gezamenlijke start op het kleuterplein

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 6 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014 Afscheid juf

Nadere informatie

Lustrum-flits jaar. juni De Vlashof DE LUSTRUM-FEESTWEEK. Wist je dat... 2e Pinksterdag: school gesloten! Studiedag: alle leerlingen vrij!

Lustrum-flits jaar. juni De Vlashof DE LUSTRUM-FEESTWEEK. Wist je dat... 2e Pinksterdag: school gesloten! Studiedag: alle leerlingen vrij! DE LUSTRUM-FEESTWEEK Lustrum-flits 2 juni 2019 De Vlashof 50 jaar Alle dagen op een rij: Maandag 10 juni 2019 2e Pinksterdag: school gesloten! Dinsdag 11 juni 2019 Studiedag: alle leerlingen vrij! Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 8 december 2017

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 8 december 2017 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2017-2018, vrijdag 8 december 2017 Sinterklaas Op 5 december heeft Sinterklaas een bezoek gebracht aan De Octopus. Wij weten dat Sinterklaas het altijd erg druk heeft, maar toch

Nadere informatie

Jaarverslag Dr. Landmanschool Verantwoording ouderbijdrage periode 1 oktober 2017 tot en met 30 september 2018

Jaarverslag Dr. Landmanschool Verantwoording ouderbijdrage periode 1 oktober 2017 tot en met 30 september 2018 Jaarverslag 20176-2018 Dr. Landmanschool Verantwoording ouderbijdrage periode 1 oktober 2017 tot en met 30 september 2018 Algemeen Elk jaar wordt door de oudervereniging een financieel jaarverslag gepresenteerd.

Nadere informatie

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond Kringgesprek Geachte ouders, Nummer 8 2013-2014 2014 Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond het kerstfeest. De kinderen zijn s ochtends gewoon op school. Om

Nadere informatie

MUZIKALE AFSLUITING VAN ZEER GESLAAGD SCHOOLFEEST.

MUZIKALE AFSLUITING VAN ZEER GESLAAGD SCHOOLFEEST. Nieuwsbrief Nieuwsbrief voor ouders/verzorgers Jaargang 4 no. 9 juni 2017 Samen maken wij ons voor het kind! MUZIKALE AFSLUITING VAN ZEER GESLAAGD SCHOOLFEEST. Afgelopen dinsdag genoten alle kinderen van

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

Jaarverslag Oudercommissie Schooljaar 2014-2015

Jaarverslag Oudercommissie Schooljaar 2014-2015 Jaarverslag Oudercommissie Schooljaar 2014-2015 OC 1 EEN DIGITAAL JAARVERSLAG Voor je ligt het digitale jaarverslag van de Oudercommissie en activiteiten 2015. Het geeft een overzicht van alle activiteiten

Nadere informatie

SCHOOLJAAR NR 4

SCHOOLJAAR NR 4 ZUIDSTROOMNIEUWS!! SCHOOLJAAR 2018-2019 NR 4 Datum: 30 november 2018 ONTWIKKELINGEN Onderwijs op BS de Zuidstroom Enkele weken geleden is de vacature voor de nieuwe directeur uitgegaan. Ter ondersteuning

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8. Algemene informatie. Belangrijke data: Vervanging groep 4b. Dag Sinterklaas

Nieuwsbrief 8. Algemene informatie. Belangrijke data: Vervanging groep 4b. Dag Sinterklaas Nieuwsbrief 8 06 december 2018 Belangrijke data: 07 december Rapport groepen 8 10 december Deze week adviesgesprekken groep 13 en 14 december Natuurmuseum Tilburg (groepen 5 en 6) 20 december Kerstactiviteit

Nadere informatie

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto.

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto. 21 juli 2017 (nr 11) Zomerfeest Wat was het weer een geslaagd en gezellig zomerfeest! Ouders van de Stuurluigroep, ook via deze weg dank jullie wel voor het organiseren! Mochten er trouwens ouders zijn,

Nadere informatie

[Geef tekst op] Jaarverslag OR

[Geef tekst op] Jaarverslag OR [Geef tekst op] Jaarverslag OR 2016-2017 Jaarverslag Ouderraad KC BuitenRijck Schooljaar 2016/2017 1. Inleiding De Ouderraad ondersteunt het schoolteam bij de organisatie van vieringen en allerlei activiteiten

Nadere informatie

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Tweemaster

Nieuwsbrief De Tweemaster Nieuwsbrief De Tweemaster Schoener 120 jaargang 41 nummer 8 2991JN Barendrecht tel./fax: 0180-616144 Directeur: Marja Faber e-mail:info@obs-detweemaster.nl www.obs-de-tweemaster.nl Belangrijke data 16

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog,

Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog, Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog, Zoals u weet is Joke Pennings, directeur van PCBO de Regenboog ziek. PCBO heeft mij gevraagd om tijdelijk een aantal directietaken op de Regenboog op me te

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Jaarverslag Ouderraad schooljaar 2014/2015

Jaarverslag Ouderraad schooljaar 2014/2015 Jaarverslag Ouderraad schooljaar 2014/2015 Ouderhulp brochure Zoals elk jaar vragen wij de ouder om onze ouderhulp brochure in te vullen zodat we weten welke ouders we bij welke activiteit om hulp mogen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief december Nummer 4. Agenda. Beste ouders / verzorgers,

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief december Nummer 4. Agenda. Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief december Nummer 4 NIEUWSBRIEF. Beste ouders / verzorgers, De teams van Dynamica XL wensen u allemaal fijne feestdagen en een liefdevol 2019! Informatie voor de locaties: MOW SO Molenwerf 1C

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie

Week 48 26/11-30/11. Rechters 16: 1-21

Week 48 26/11-30/11. Rechters 16: 1-21 Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 8 Baarn, 16 november 2018. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

Ganzenwei XD Gorinchem

Ganzenwei XD Gorinchem Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Nieuwsbrief d.d. 26 mei 2016 Activiteiten in mei: 25 26 27 mei Schoolkamp groep 8 27 mei Koffieochtend

Nadere informatie

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Groep 6 heeft gisteren een kerstoptreden gegeven in het bejaardenhuis de 10 gemeenten. Al weken hebben we hiervoor geoefend.

Nadere informatie

Augustus 2018 MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG. 1 e werkweek team. Start nieuwe schooljaar Kriebelbrigade

Augustus 2018 MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG. 1 e werkweek team. Start nieuwe schooljaar Kriebelbrigade Augustus 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 1 e werkweek team 27 28 29 30 31 Start nieuwe schooljaar Kriebelbrigade AC Opstart werkgroep kinderboekenweek September

Nadere informatie