Uw tweede huis in Frankrijk

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Uw tweede huis in Frankrijk"

Transcriptie

1 JANUARI 2014 Uw tweede huis in Frankrijk Voordelen van het kopen van een second home in Frankrijk

2 Introductie Frankrijk; het land met de grootste en beste skigebieden van Europa. Menig Nederlander vertrekt er naar toe in de winter om er een heerlijke week wintersport te beoefenen. Skiën, snowboarden, langlaufen of een ontspannen wandeling maken in de sneeuw, mogelijkheden te over. Maar, hoe zou het zijn er een tweede huis te kopen? Wat voor veel fransen de normaalste zaak van de wereld is, het bezitten van een buiten of pied à terre om het jachtige stadsleven voor even te ontvluchten, zo kijken wij Nederlanders daar (nog) wat vreemd tegen aan. Echter steeds meer mensen ontdekken hoe heerlijk het is om kort of iets langer het dagelijkse leven te ontvluchten, even afstand te kunnen nemen, even te kunnen onthaasten, om daarna weer vol energie aan de slag te gaan. En waar kun je nu beter dat leven leven dan in het land van de uitvinders van de joie de vivre : Frankrijk. Franse Alpen De echte wintersport liefhebber weet het natuurlijk al lang, Frankrijk is het walhalla voor de wintersport en het ideale ski-land. Ruim 4000 liften en 6000 kilometer aan ski-pistes zijn een waar paradijs voor skiërs van alle niveau s. In de Franse Alpen bevinden zich mooie hellingen met prachtige vergezichten maar ook uitdagende kloven waar nauwelijks door te komen is. De beloning na zo n spectaculaire uitdaging is naast voldoening meestal opnieuw een spectaculair uitzicht op de volgende vallei met nog niet betreden verse sneeuw aan de voeten. Door de veelal hoog gelegen gebieden, waarvan de meeste boven de 1500 m liggen, is er maximale sneeuwzekerheid en dat is voor een wintersportvakantie niet onbelangrijk! De Franse Alpen zijn bovenal geroemd om de grootte van de skigebieden. Zo is er het Portes du Soleil gebied (650 km pistes) met plaatsen als Châtel, Les Gets, Morzine en Avoriaz, het Trois Vallées skigebied (600 km pistes) met ski-resorts als Saint Martin de Belleville, Les Menuires, Val Thorens, Méribel en Courchevel, het Paradiski gebied (425 km) met La Plagne en Les Arcs, het Espace Killy (300 km) met Val d Isère en Tignes, Het Grand Massief skigebied (265 km) met Les Carroz d Arâches, Samoëns en Flaine, het Espace Cristal gebied (225 km) met o.a. Les Saisies, Bisanne en Crest Voland /Cohennoz, en natuurlijk niet te vergeten het Chamonix ski gebied met de Mont Blanc, Chamonix, Les Houches en Argentière.

3 Daarnaast bieden de ski-liftmaatschappijen in Frankrijk uitstekende liftvoorzieningen. Jaarlijks worden vele miljoenen geïnvesteerd in uitbreiding of verdere verbeteringen. De skigebieden worden uitstekend onderhouden en zijn bekend om de goede piste pre-parering en de vele skikanonnen voor de eventueel lagere afdalingen. De verschillende gezellige skidorpen zijn goed uitgerust en bieden een veelheid aan skishops, winkeltjes, bars en restaurants waar natuurlijk ook de regionale gerechten als o.a. tartiflette, raclette en fondue savoyard worden geserveerd. Franse Alpen, ook in de zomer aantrekkelijk Naast de wintersport hebben de verschillende Alpendorpen ook in de zomer veel te bieden. Natuurlijk profiteert u volop van de zon, de gezonde berglucht en geniet u van de prachtige flora en fauna. Er zijn veel leuke Alpendorpen die bij de zomerdag extra hun best doen om de toeristen een prettig verblijf te bezorgen. Menig dorp is rijkelijk met bloemen gedecoreerd en neemt deel aan het toeristisch initiatief Ville fleurie. Naast de verschillende weekmarkten en braderieën zijn er natuurlijk gezellige restaurants met heerlijke locale specialiteiten. Vanaf de terrasjes heeft u een adembenemend uitzicht naar de bergen met de nog vaak besneeuwde bergtoppen. Er is een grote variëteit aan zomeractiviteiten, zoals o.a. wandelen, mountainbiking, rafting, paardrijden, zwemmen, vissen, tennis en nog veel meer. Verschillende Alpendorpen hebben bovendien een fraaie 18 holes golfbaan met prachtig uitzicht naar de bergen. Uitstekend bereikbaar De Franse Alpen zijn uitstekend bereikbaar. Via de moderne Franse autosnelwegen bereikt u de Alpen in gemiddeld 10 uur. In de winter zijn de snelwegen door Frankrijk naar de Alpen overwegend sneeuwvrij óf ze worden uitstekend sneeuwvrij gehouden. De laatste kilometers is het klimmen geblazen, maar ook hier is de wegenverzorging prima en wordt er bij sneeuwval snel geruimd en gestrooid. Groot voordeel is dat de meeste gerenommeerde skioorden in de winter goed per TGV (hogesnelheidstrein) te bereiken zijn. Zo stapt u s ochtends vroeg in Nederland op en arriveert u uitgerust aan het eind van de middag in uw wintersportbestemming. Ook per vliegtuig zijn de Franse Alpen goed te bereiken, met vliegverbindingen van Amsterdam naar Geneve, Chambery en Lyon. De gunstige Easyjet- & Transavia tarieven maken een spontaan verblijf tussendoor extra eenvoudig en zijn bovendien goed betaalbaar.

4 Beperkte bouwmogelijkheden in betere skistations Omdat de Franse Alpen populair zijn, zijn er in de hogere skioorden van de grotere skigebieden nog maar beperkte bouwmogelijkheden. Veel beschikbaar terrein voor nieuwbouw is in de afgelopen jaren benut en er is niet veel meer over, want op de piste kun je immers niet bouwen. In een aantal skioorden als Val d Isère, Megève, Courchevel en Méribel is het niet meer mogelijk om nog nieuwbouw te realiseren, tenzij er vervangende bouw voor bestaande oude bebouwing wordt aangevraagd. Andere skioorden maken gebruik van de schaarste in bebouwbare grond en geven nog slechts vergunning uit aan ontwikkelaars voor de realisatie van projecten met de status van Résidence de tourisme. De verplichte verhuur van de accommodaties zorgt er voor dat eigenaren niet slechts enkele weken per jaar van hun appartementen gebruik kunnen maken. Zo is er het hele winterseizoen bedrijvigheid en dat is ook goed voor de omzet van de skiliftmaatschappij en de locale middenstand. Toenemende schaarste gunstig voor de waardeontwikkeling De geschetste beperkingen t.a.v. de bouwmogelijkheden maakt dat belangstellenden niet zo gemakkelijk meer een eigen appartement in hun favoriete skioord kunnen aanschaffen. De beperkte projecten in aanbouw zijn veelal verkocht voordat de bouw gereed is. Bovendien worden, door de stijging van de grondprijzen en het vaak moeten bouwen ter vervanging van bestaande bouw de prijzen van de nieuwbouw appartementen steeds duurder. O.a. door de klimaatzorgen, zoeken de skiliefhebbers graag een plekje in de hogere skioorden van de grootste skigebieden. Het aanbod is uitermate beperkt en dus zullen ook in de toekomst de prijzen blijven stijgen. Op zich is dit goed voor de eigenaren die inmiddels geïnvesteerd hebben in een eigen plek aan de piste en hun bezit jaarlijks flink in waarde zien stijgen. Maar ook voor nieuwe kopers is er de redelijke zekerheid dat hun investering in de toekomst uitstekend rendeert. De gemiddelde jaarlijkse onroerend goed stijging bedroeg in de Alpen in de laatste 10 jaar tussen de 5 en 10 %. De betere accommodaties in de top skioorden maakten een nog sterkere stijging door. Toenemende populariteit voor aankoop met verhuurplan In vergelijk met het verleden is er de laatste jaren een verandering opgetreden in het aanschafpatroon van een skiappartement in de bergen.

5 Kocht men in het verleden in meerderheid een appartement voor eigen gebruik en liet men dit leeg staan als men er geen gebruik van maakte, nu koopt de meerderheid een appartement met de fiscale voordelen die de Franse staat biedt. Immers als je toch maar een paar weken per jaar van je appartement gebruik maakt, is er de mogelijkheid om te profiteren van het BTW voordeel bij het kopen van een appartement in Résidence de Tourisme. De 20,0 % BTW bedraagt al gauw vele tienduizenden euros en dat is mooi meegenomen. Je kunt je appartement enkele weken per jaar gebruiken, ontvangt een vaste huuropbrengst, hebt geen of beperkte kosten en je appartement wordt keurig voor je onderhouden.in de betere skioorden kun je vaak niet anders meer terecht dan in een Résidence de Tourisme regime, maar de consument weet het voordeel ervan te waarderen, zo blijkt. Uw droomhuis aan de piste Pied-A-Terre Foreign Real Estate vertegenwoordigt in Nederland de toonaangevende projectontwikkelaar MGM. Op de meest unieke locaties in topskigebieden realiseert MGM al sinds 1963 prachtige chalets en appartementen in Savoyard stijl. De MGM realisaties hebben zich door de jaren heen gekenmerkt vanwege de fraaie ligging aan de piste of nabij de skilift en centrum, maar ook de tijdloze bouwstijl met veel gebruik van hout en natuursteen zijn enkele van de ingrediënten die hebben bijgedragen dat juist de MGM projecten zo geliefd zijn. Daarnaast realiseert MGM naast de traditionele projecten voor eigen gebruik ook 4**** Résidences met luxe faciliteiten als receptie met openhaard en lounge, overdekt verwarmd zwembad, fitness, jacuzzi s, sauna, en een Spa & Beauty Care centre voor diverse schoonheidsbehandelingen. Enkele voordelen van het kopen van een appartement in deze Résidences is de BTW retour over de aankoopprijs, voldoende eigen genot en een aantrekkelijk verhuurrendement. Investeren in de Franse Alpen is naast het persoonlijk genot de afgelopen 10 jaar ook een uitstekende investering gebleken. Mede door schaarste en de aanhoudende vraag zijn de prijzen hier gemiddeld met 10% per jaar gestegen. Bent u intussen van mening dat een second home in een van de top ski-resorts in Frankrijk ook voor u een waardevolle aanwinst voor uw portefeuille is? Waar een waardevaste investering hand-in-hand gaat met vakantieplezier en Quality-time met uw dierbaren? Kijkt u dan eens op en zie wat wij u te bieden hebben.

6 De voordelen van kopen in Frankrijk met MGM-verhuurformule in het kort: Uw voordelen als eigenaar: BTW voordeel (20,0 %), u koopt uw appartement zonder betaling van de BTW. Voldoende keuze in eigen gebruik. Een aantrekkelijk GARANDEERD en GEINDEXEERD rendement. Een zorgeloos bezit met 11 of 18 jaar lang prima onderhoud. Tijdens die periode géén kosten voor water, elektra, onderhoud, verzekering en Taxe d habitation. Bij de gratis weken eigen gebruik tijdens de seizoenen: opgemaakte bedden bij aankomst en verwarming op kamertemperatuur. Gratis gebruik van zwembad, jacuzzi, sauna, hammam en fitness, reductie op Spa & Beauty Care gebruik. Vervroegde incheck met voorrang waardoor minimale wachttijd. 20 % korting op gewenste extra weken. Aantrekkelijke ruilmogelijkheid voor een weekje skiën in een van de andere CGH Résidences. Onbeperkt gebruik van uw appartement (tegen dagvergoeding) in de periode dat uw CGH Résidence gesloten is. Door MGM gebouwde 4 **** Résidences, met exploitatie door de MGM exploitatiemaatschappij CGH vindt u in de beste skigebieden, op TOPlocaties aan de piste. I.v.m. beperkte bouwmogelijkheden in de topskigebieden en grotere vraag naar hoger gelegen stations, is een uitstekende waardeontwikkeling te verwachten. Bij een gebruik van maximaal 8 weken per jaar, is de aanschaf van een MGM appartement met verhuurformule eigenlijk een logische keuze. Wenst u meer informatie over ons aanbod voor zowel eigen gebruik als met aantrekkelijke formule of anderszins? Neem dan contact met ons op: info@pied-a-terre.info Pied-A-Terre BV. Nieuwstraat 80-B 5126 CG Gilze Netherlands T M. info@pied-a-terre-.info W.

LUXE 3 SLAAPKAMER APPARTEMENT, IN CGH 4**** RÉSIDENCE LES CLARINES

LUXE 3 SLAAPKAMER APPARTEMENT, IN CGH 4**** RÉSIDENCE LES CLARINES LUXE 3 SLAAPKAMER APPARTEMENT, IN CGH 4**** RÉSIDENCE LES CLARINES Situering MGM Résidence Les Clarines Skikaart Les 3 Vallēes Ligging van de MGM 4****Résidence Les Clarines : Op 100 meter gelegen van

Nadere informatie

2 SLAAPKAMER APPARTEMENT, IN 4**** RÉSIDENCE LE HAMEAU DES AIRELLES

2 SLAAPKAMER APPARTEMENT, IN 4**** RÉSIDENCE LE HAMEAU DES AIRELLES 2 SLAAPKAMER APPARTEMENT, IN 4**** RÉSIDENCE LE HAMEAU DES AIRELLES Situering Résidence Le Hameau des Airelles Skikaart Les 3 Vallēes Ligging van de 4****Résidence Le Hameua des Airelles : Gelegen aan

Nadere informatie

Comfortabel 3 slaapkamer appartement - Samoëns / Grand Massif

Comfortabel 3 slaapkamer appartement - Samoëns / Grand Massif Comfortabel 3 slaapkamer appartement - Samoëns / Grand Massif Situering CGH Résidence La Reine des Prés Skikaart Le Grand Massif Aantrekkelijk skigebied met 265 km aan pistes (Le Grand Massif), hoogte

Nadere informatie

SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma.

SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma. SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma. SnowFriends.nl organiseert in 2015 al voor de 10 e keer een wintersport vakantie voor alleengaanden. Je hoeft dus geen vrijgezel te zijn om mee te gaan.

Nadere informatie

Reisarrangement Stichting Intercongress Val Thorens The Kickoff 10-14 december 2014

Reisarrangement Stichting Intercongress Val Thorens The Kickoff 10-14 december 2014 Reisarrangement Stichting Intercongress Val Thorens The Kickoff 10-14 december 2014 \ 1 Beschrijving Val Thorens Welkom in het skiparadijs, dat beroemd is om zijn sneeuwkwaliteit en zijn moderne skiliften.

Nadere informatie

3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk

3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 428.400 200m van de ski lift - 4 sterren resort - wellness met zwembad - volledige inrichting inclusief - luxe design appartementen - goed rendement

Nadere informatie

TE KOOP TE HUUR. Les Chalets de la Madeleine. Voor wonen in binnen- en buitenland

TE KOOP TE HUUR. Les Chalets de la Madeleine. Voor wonen in binnen- en buitenland TE KOOP TE HUUR Les Chalets de la Madeleine Frankrijk Saint François Longchamp 1650 / Valmorel Skigebied Le Grand Domaine Franse Alpen 25 chalets 12 appartementen receptie parkeergarage Voor wonen in binnen-

Nadere informatie

5-kamer penthouse Zell am See Salzburgerland Oostenrijk

5-kamer penthouse Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 5-kamer penthouse Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 953.900 200m van de ski lift - 4 sterren resort - wellness met zwembad - volledige inrichting inclusief - luxe design appartementen - goed rendement,

Nadere informatie

luxe 3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk

luxe 3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk luxe 3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 597.000 sauna - met uitzicht op het meer van Zell am See - loopafstand van de skigondel en het centrum - zomeren winterbestemming - goede

Nadere informatie

Val Cenis / Haute Maurienne -Savoie

Val Cenis / Haute Maurienne -Savoie Val Cenis / Haute Maurienne -Savoie Liggig Résidee Les Chalets du Flaeau Skikaart VAL CENIS Liggig Résidee Le Flaeau aa de piste : bij de skilift, terugskiën tot aan de Résidence mogelijk Aantrekkelijk

Nadere informatie

Val Thorens Sensations

Val Thorens Sensations Val Thorens Sensations Frankrijk Savoie - Val Thorens Skiën in het hoogste skistation van Europa Resort highlights Een panoramisch uitzicht vanuit dit design-resort Kiezen tussen ontspannen in de Club

Nadere informatie

Châtel Winter 2009-2010

Châtel Winter 2009-2010 Wintersport in Frankrijk Frankrijk is het land van de uitgestrekte skigebieden. Het Mekka voor de echte ski- en snowboardliefhebbers. De single wintersport in Frankrijk staat voor sneeuwzekerheid en eindeloze

Nadere informatie

Indeling: download de plattegronden voor exacte indeling per appartement.

Indeling: download de plattegronden voor exacte indeling per appartement. 3-kamer appartement, Kaprun, Salzburgerland, Oostenrijk 215.910 zeer zonnig - ruime balkons - mooi uitzicht - op loopafstand van skigebied Maiskogel en het centrum van Kaprun - geschikt voor toeristische

Nadere informatie

Alpe d'huez la Sarenne

Alpe d'huez la Sarenne Alpe d'huez la Sarenne Frankrijk Isère - L'Alpe d'huez la Sarenne Alpe d'huez ligt in de Franse Alpen en biedt voor iedere wintersporter volop mogelijkheden Resort highlights Bezwijk voor de charme van

Nadere informatie

Voor STUDENTEN, door STUDENTEN

Voor STUDENTEN, door STUDENTEN Studievereniging VENAE Voor STUDENTEN, door STUDENTEN INHOUD, INLEIDING, VENAE naar de sneeuw!! - Waar? - Wanneer? HET DORP, informatie over het dorp en de accommodatie - Dorp - Appartementen GEBIED, Skiën

Nadere informatie

4 kamer appartement in Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk

4 kamer appartement in Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk 4 kamer appartement in Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk 374.900 Nog 1 BESCHIKBAAR - 100m van de Wildkogelbahn zonnig - luxe uitgevoerd - georganiseerde verhuur ruim eigen gebruik mogelijk

Nadere informatie

5-kamer appartement, Kaprun, Salzburgerland, Oostenrijk

5-kamer appartement, Kaprun, Salzburgerland, Oostenrijk 5-kamer appartement, Kaprun, Salzburgerland, Oostenrijk 441.585 zeer zonnig - ruim balkon - mooi uitzicht - op loopafstand van skigebied Maiskogel en het centrum van Kaprun - geschikt voor toeristische

Nadere informatie

3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk

3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 689.000 fantastisch uitzicht op het meer - volledig georganiseerde verhuur - ruim eigen gebruik - luxe appartement - goede verhuur Dit prachtige

Nadere informatie

275,- per persoon per arrangement

275,- per persoon per arrangement ... oostenrijk 2x In het spoor van de jetset 8-daags arrangement Kirchberg Het skigebied van Kitzbühel-Kirchberg is al jaren geliefd bij de internationale jetset. En het moet gezegd: in de omgeving kun

Nadere informatie

ATTRACTIEVE KERSTSKIWEEK 2013 MONTE BONDONE

ATTRACTIEVE KERSTSKIWEEK 2013 MONTE BONDONE ATTRACTIEVE KERSTSKIWEEK 2013 MONTE BONDONE 22-27 december 2013, 495,- 425,- 22-26 december 2013, 425,- 365,- Spectaculair aanbod voor klanten Keet in Huis Kerstweek 2013: Retour Casa heeft twee attractieve

Nadere informatie

Oostenrijk. Lermoos. Ehrwald. Arena. Arena

Oostenrijk. Lermoos. Ehrwald. Arena. Arena Oostenrijk Oostenrijk Ehrwald Skigebied Minimale hoogte 1000 Maximale hoogte 2118 Skiën beginners *** Skiën gevorderden *** Snowboarden ** Langlaufen ***** Wandelen **** Aprés-ski ** Tiroler Zugspitze

Nadere informatie

PERSOONLIJKE UITNODIGING

PERSOONLIJKE UITNODIGING PERSOONLIJKE UITNODIGING Beste Wintersporter, Sliedrecht, 3 oktober 2016 Na een aantal jaren van jammerlijke afwezigheid, eindelijk weer eens goed nieuws te melden vanuit uw favoriete reisbureau! WE GAAN

Nadere informatie

3 kamer appartement Gaschurn Vorarlberg Oostenrijk alpreal real estate +43 (0) (0)

3 kamer appartement Gaschurn Vorarlberg Oostenrijk alpreal real estate  +43 (0) (0) 3 kamer appartement Gaschurn Vorarlberg Oostenrijk 636.000 zeer luxe appartementen - goed rendement - volledig georganiseerde verhuur - loopafstand ski lift - sauna en wellness - zwembad Wij mogen u deze

Nadere informatie

SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma.

SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma. SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma. SnowFriends.nl organiseert in 2016 al voor de 9 e keer een wintersport vakantie voor alleengaanden. Je hoeft dus geen vrijgezel te zijn om mee te gaan.

Nadere informatie

Aime la Plagne. Beleef een heerlijke wintersportvakantie met het hele gezin. Frankrijk Savoie - Aime La Plagne. Resort highlights

Aime la Plagne. Beleef een heerlijke wintersportvakantie met het hele gezin. Frankrijk Savoie - Aime La Plagne. Resort highlights Aime la Plagne Frankrijk Savoie - Aime La Plagne Beleef een heerlijke wintersportvakantie met het hele gezin. Resort highlights Stel u voor... Verken de omgeving op uw ski's of snowboard Kinderen vermaken

Nadere informatie

Tignes Val Claret. Sportieve wintersportvakantie op de majusteuze pistes van Espace Killy. Frankrijk Savoie - Tignes Val Claret.

Tignes Val Claret. Sportieve wintersportvakantie op de majusteuze pistes van Espace Killy. Frankrijk Savoie - Tignes Val Claret. Tignes Val Claret Frankrijk Savoie - Tignes Val Claret Sportieve wintersportvakantie op de majusteuze pistes van Espace Killy Resort highlights Kom dichter bij de bergtoppen, op 2.100 m, in dit gezellige

Nadere informatie

Pension 32 bedden Pinzgau Salzburgerland Oostenrijk 1.080.000

Pension 32 bedden Pinzgau Salzburgerland Oostenrijk 1.080.000 Pension 32 bedden Pinzgau Salzburgerland Oostenrijk 1.080.000 nabij goed skigebied - gerenoveerd - ruim eigen appartement - loopafstand centrum - goede omzet - 2 seizoenengebied Goedlopend pension met

Nadere informatie

WINTER SNEEUW- NAAR DE FRANSE ALPEN VANUIT NEDERLAND BESTEMMINGEN THALYS.COM

WINTER SNEEUW- NAAR DE FRANSE ALPEN VANUIT NEDERLAND BESTEMMINGEN THALYS.COM WINTER 014-015 SNEEUW- BESTEMMINGEN THALYS.COM NAAR DE FRANSE ALPEN VANUIT NEDERLAND THALYS SNEEUW BESTEMMINGEN & DIENSTREGELING THALYS BRENGT U OP HET JUISTE SPOOR OM OPTIMAAL VAN UW WINTERSPORTVAKANTIE

Nadere informatie

3-kamer appartement, Neukirchen am Großvenediger, Salzburgerland, Oostenrijk

3-kamer appartement, Neukirchen am Großvenediger, Salzburgerland, Oostenrijk 3-kamer appartement, Neukirchen am Großvenediger, Salzburgerland, Oostenrijk 242.900 100m van de Wildkogelbahn - zonnig - luxe uitgevoerd georganiseerde verhuur - ruim eigen gebruik mogelijk ruime terrassen

Nadere informatie

WINTER SNEEUW- NAAR DE FRANSE ALPEN VANUIT BELGIË BESTEMMINGEN THALYS.COM

WINTER SNEEUW- NAAR DE FRANSE ALPEN VANUIT BELGIË BESTEMMINGEN THALYS.COM WINTER 2014-2015 SNEEUW- BESTEMMINGEN THALYS.COM NAAR DE FRANSE ALPEN VANUIT BELGIË THALYS SNEEUW BESTEMMINGEN & DIENSTREGELING THALYS BRENGT U OP HET JUISTE SPOOR OM OPTIMAAL VAN UW WINTERSPORTVAKANTIE

Nadere informatie

La Plagne Wintersporten in het immense, zonnige Paradiski gebied. Frankrijk Savoie - La Plagne Resort highlights

La Plagne Wintersporten in het immense, zonnige Paradiski gebied. Frankrijk Savoie - La Plagne Resort highlights La Plagne 2100 Frankrijk Savoie - La Plagne 2100 Wintersporten in het immense, zonnige Paradiski gebied Resort highlights Stel u voor... Bewonder de Mont Blanc vanaf het terras van dit moderne, gezellige

Nadere informatie

Méribel le Chalet. Ontspan in een gezellig hotel in een prachtig bewaard gebleven ski Resort. Frankrijk Savoie - Méribel.

Méribel le Chalet. Ontspan in een gezellig hotel in een prachtig bewaard gebleven ski Resort. Frankrijk Savoie - Méribel. Méribel le Chalet Frankrijk Savoie - Méribel Ontspan in een gezellig hotel in een prachtig bewaard gebleven ski Resort Resort highlights Stel u voor... Een intiem, geraffineerd chalet in een wintersportplaats

Nadere informatie

STUDENTEN GROEPEN jr. WINTER GROEPSREIZEN

STUDENTEN GROEPEN jr. WINTER GROEPSREIZEN STUDENTEN GROEPEN 18-25 jr. WINTER GROEPSREIZEN WWW.UCPA.NL WAAROM KIES JIJ UCPA.NL MAXIMAAL GENIETEN De accommodaties liggen midden in de mooiste skigebieden Centrale ruimtes om te relaxen na een dag

Nadere informatie

3 Sterren hotel met 60 bedden Salzburgerland Oostenrijk

3 Sterren hotel met 60 bedden Salzburgerland Oostenrijk 3 Sterren hotel met 60 bedden Salzburgerland Oostenrijk 790.000 30 gastenkamers - goed onderhouden - goed rendement - sneeuwzeker skigebied - zomer en winter Te koop is dit goed onderhouden 3-sterren gasthof

Nadere informatie

Chalet-appartementen

Chalet-appartementen Chalet-appartementen Valmorel Frankrijk Savoie - Valmorel Club Med biedt u een geheel nieuwe luxe ervaring in de bergen. Resort highlights Chaletappartementen in authentiek Valmorel. Vanaf uw terras heeft

Nadere informatie

SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma.

SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma. SnowFriends.nl is een initiatief van Jeroen Gouma. SnowFriends.nl organiseert in 2018 al voor de 11 e keer een wintersport vakantie voor alleengaanden. Je hoeft dus geen vrijgezel te zijn om mee te gaan.

Nadere informatie

goede prijs kwaliteit verhouding

goede prijs kwaliteit verhouding 3 kamer appartement Mariapfarr Salzburgerland, Oostenrijk 265.000 in het zonnigste dorp van Oostenrijk - kleinschalig project - zomer -en winterbestemming - lift - sauna beheer mogelijk - nabij verschillende

Nadere informatie

Chalet met 2 slaapkamers Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk

Chalet met 2 slaapkamers Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk Chalet met 2 slaapkamers Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk 500.000 midden in Park Hoge Tauern - rustige ligging aan de bosrand - modern alpine stijl - met sauna - fantastisch uitzicht

Nadere informatie

4-kamer appartement in Neukirchen am Grossvenediger Salzburgerland Oostenrijk

4-kamer appartement in Neukirchen am Grossvenediger Salzburgerland Oostenrijk 4-kamer appartement in Neukirchen am Grossvenediger Salzburgerland Oostenrijk 400.710 loopafstand skilift loopafstand centrum toeristische verhuur toegestaan volledig gemeubileerd lift Te koop: modern

Nadere informatie

WISPO 2010. 1. Wat is de WISPO

WISPO 2010. 1. Wat is de WISPO WISPO 2010 1. Wat is de WISPO Elk jaar organiseert NOVA voor alle studenten van de Haagse Hogeschool Delft een wintersport vakantie. De WISPO-commissie 2010 heeft dit jaar een reis georganiseerd naar Saint

Nadere informatie

4 kamer appartement in Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk

4 kamer appartement in Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk 4 kamer appartement in Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk 439.000 100m van de Wildkogelbahn - zeer zonnig - luxe uitgevoerd - georganiseerde verhuur - ruime terrassen - mooi uitzicht

Nadere informatie

Les Chalets de la Madeleine

Les Chalets de la Madeleine Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650 Tel. 0318-471 227 info@axitravel.com www.axitravel.com Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650, MAURIENNE VALLEI 1072 KM VANAF

Nadere informatie

10 jaar Paradiski : Een verjaardag vol kleur en sensatie

10 jaar Paradiski : Een verjaardag vol kleur en sensatie 10 jaar Paradiski : Een verjaardag vol kleur en sensatie Sinds 20 december 2003 kunnen skiërs met de grootste skilift ter wereld, de Vanoise Express, zo n 425 kilometer aan pistes ontdekken tussen Les

Nadere informatie

Arcs Extrême. Arcs Extrême in de Franse Alpen, vakantie op het enige Club Med Snow Resort, dat uitsluitend bestemd is voor volwassenen

Arcs Extrême. Arcs Extrême in de Franse Alpen, vakantie op het enige Club Med Snow Resort, dat uitsluitend bestemd is voor volwassenen Arcs Extrême Frankrijk Savoie - Arcs Extrême Arcs Extrême in de Franse Alpen, vakantie op het enige Club Med Snow Resort, dat uitsluitend bestemd is voor volwassenen Resort highlights Op 2000 meter hoogte,

Nadere informatie

Chalet met 4 of 5 slaapkamers Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk

Chalet met 4 of 5 slaapkamers Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk Chalet met 4 of 5 slaapkamers Neukirchen am Großvenediger Salzburgerland Oostenrijk 722.475 midden in Park Hoge Tauern - rustige ligging aan de bosrand - modern alpine stijl - met sauna - fantastisch uitzicht

Nadere informatie

3 en 4-kamer appartementen Hochkrimml Salzburgerland Oostenrijk 542.200

3 en 4-kamer appartementen Hochkrimml Salzburgerland Oostenrijk 542.200 3 en 4-kamer appartementen Hochkrimml Salzburgerland Oostenrijk 542.200 SKI IN - SKI OUT - kleinschalig project - zeer hoge kwaliteit - energiezuinig - 2 of 3 slaapkamers - met eigen sauna Te koop zijn

Nadere informatie

Les Chalets de la Madeleine

Les Chalets de la Madeleine Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650 Tel. 0318-471 227 info@axitravel.com www.axitravel.com Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650, MAURIENNE VALLEI 1072 KM VANAF

Nadere informatie

châtel Traditioneel chaletdorp in kilometermekka Portes du Soleil sfeervol modern avoriaz Snow/XX tekst: irene bauer. beeld: edoart.

châtel Traditioneel chaletdorp in kilometermekka Portes du Soleil sfeervol modern avoriaz Snow/XX tekst: irene bauer. beeld: edoart. XX/Snow châtel Traditioneel chaletdorp in kilometermekka Portes du Soleil tekst: irene bauer. beeld: edoart.nl Het is geen geheim dat wintersporters Frankrijk vaak met name uitkiezen vanwege de uitgebreide

Nadere informatie

familiekamers gecreeerd met een aparte kinderslaapkamer. Parkeren is mogelijk op de naastgelegen parkeerruimte van de gemeente.

familiekamers gecreeerd met een aparte kinderslaapkamer. Parkeren is mogelijk op de naastgelegen parkeerruimte van de gemeente. Hotel met 20 kamers Zugspitzarena Tirol Oostenrijk 1.550.000 zomer en winterbestemming - goed geboekt - goed onderhouden - loopafstand skipiste - modern restaurant en bar Dit hotel met in totaal 20 gastenkamers

Nadere informatie

donderdag 29 november tot maandag 3 december 2012

donderdag 29 november tot maandag 3 december 2012 Voorproefje Op zaterdag 24 november 2012 opent het skigebied van Val Thorens. Sinds jaar en dag vieren wij in het weekend na de opening het begin van een nieuw wintersportseizoen met het zogenaamde Voorproefje.

Nadere informatie

ISCHGL. ALGEMEEn VIP SHORTSKI MET PRIVEVLIEGTUIG

ISCHGL. ALGEMEEn VIP SHORTSKI MET PRIVEVLIEGTUIG 6 7 ISCHGL VIP SHORTSKI MET PRIVEVLIEGTUIG ALGEMEEn Ischgl is één van de meest bekende skidorpen in de Alpen. Het ligt op 75 minuten rijden van de luchthaven van Innsbrück en is op vrij korte tijd uitgegroeid

Nadere informatie

TE KOOP : Uniek gelegen ruim Chalet Oostvogel in Bellwald (Wallis, CH)

TE KOOP : Uniek gelegen ruim Chalet Oostvogel in Bellwald (Wallis, CH) TE KOOP : Uniek gelegen ruim Chalet Oostvogel in Bellwald (Wallis, CH) Inleidng Chalet Oostvogel is een ruim opgezet familiehuis met een adembenemend blijvend vrij uitzicht met alle alpentoppen die daarbij

Nadere informatie

3 kamer appartement Bad Kleinkirchheim Karinthie Oostenrijk

3 kamer appartement Bad Kleinkirchheim Karinthie Oostenrijk 3 kamer appartement Bad Kleinkirchheim Karinthie Oostenrijk 199.000 aantrekkelijke prijs - zwembad - ski in ski out - 100km piste - volledig georganiseerd - 6 persoons appartement Te koop is dit leuke

Nadere informatie

Nr. 15. Appartement Le Schuss 15 Villars-sur-Ollon in Zwitserland

Nr. 15. Appartement Le Schuss 15 Villars-sur-Ollon in Zwitserland Nr. 15 Appartement Le Schuss 15 Villars-sur-Ollon in Zwitserland Beschrijving appartement "Schuss 15 [80 m2] is een nieuw ingericht en geheel gerenoveerd appartement voor 4-6 personen op de 1e verdieping

Nadere informatie

Valmorel. Valmorel ligt in bosrijk gebied in de regio Savoy, gelegen in het hart van de Grand Domaine. Frankrijk Savoie - Valmorel.

Valmorel. Valmorel ligt in bosrijk gebied in de regio Savoy, gelegen in het hart van de Grand Domaine. Frankrijk Savoie - Valmorel. Valmorel Frankrijk Savoie - Valmorel Valmorel ligt in bosrijk gebied in de regio Savoy, gelegen in het hart van de Grand Domaine. Resort highlights Ontdek een charmant skiresort met een prachtig uitzicht

Nadere informatie

Méribel l'antarès. Geniet na een dag op de pistes in dit charmante hotel. Frankrijk Savoie - Méribel. Resort highlights

Méribel l'antarès. Geniet na een dag op de pistes in dit charmante hotel. Frankrijk Savoie - Méribel. Resort highlights Méribel l'antarès Frankrijk Savoie - Méribel Geniet na een dag op de pistes in dit charmante hotel Resort highlights Een elegante cocon op 1.700m hoogte, temidden van een beschermd bosgebied. Verken de

Nadere informatie

Les Chalets de la Madeleine

Les Chalets de la Madeleine Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650 Tel. 0318-471 227 info@axitravel.com www.axitravel.com Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650, MAURIENNE VALLEI 1072 KM VANAF

Nadere informatie

2-kamer appartement Hinterglemm Salzburgerland Oostenrijk

2-kamer appartement Hinterglemm Salzburgerland Oostenrijk 2-kamer appartement Hinterglemm Salzburgerland Oostenrijk 195.000 ski in - ski out - 2015 gerenoveerd - goed rendement sauna - op het zuiden Nu in ons aanbod dit onlangs gerenoveerde appartement in Hinterglemm

Nadere informatie

Appartementhuis met 5 app bij top skigebied Tirol Oostenrijk

Appartementhuis met 5 app bij top skigebied Tirol Oostenrijk Appartementhuis met 5 app bij top skigebied Tirol Oostenrijk 1.275.000 zeer sfeervol - goed onderhouden - heerlijke tuin - nabij bekend skigebied - zwembad - sauna Te koop is dit sfeervolle en complete

Nadere informatie

Chalet Katschberg Salzburgerland Oostenrijk alpreal real estate (0) (0)

Chalet Katschberg Salzburgerland Oostenrijk alpreal real estate (0) (0) Chalet Katschberg Salzburgerland Oostenrijk 379.000 ski in ski out zwembad geschikt voor 8 personen nieuw ingericht volledig georganiseerde verhuur aantrekkelijk geprijsd sauna Te koop: recreatiewoning

Nadere informatie

Belvilla trend report

Belvilla trend report Belvilla trend report #1-2016 - Wintersport Populairste wintersportbestemmingen 1 Oostenrijk 73,6% (71,5% in 2014-2015) 3 Frankrijk 2,8% (3,9% in 2014-2015) 2 Duitsland 21,2% (21,4% in 2014-2015) 4 Zwitserland

Nadere informatie

REISVOORSTEL: AVORIAZ 8 DAAGSE REIS

REISVOORSTEL: AVORIAZ 8 DAAGSE REIS REISVOORSTEL: AVORIAZ 8 DAAGSE REIS SKISTUDS: -Persoonlijke service op maat -Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding -Laagste prijsgarantie op skimateriaal en skiles -25 jaar ervaring -Eigen online Groepspagina

Nadere informatie

Val Thorens The Kickoff. Nascholingsreis Intercongress

Val Thorens The Kickoff. Nascholingsreis Intercongress Val Thorens The Kickoff Nascholingsreis Intercongress 09-13 december 2015 Introductie In samenwerking met Intercongress organiseert VvAA QualityTime wederom een nascholingsreis voor tandartsen, mondhygiënisten

Nadere informatie

Winter 2013-2014. Sneeuw- Naar de Franse Alpen vanuit België THALYS.COM

Winter 2013-2014. Sneeuw- Naar de Franse Alpen vanuit België THALYS.COM Winter 2013-2014 Sneeuw- Bestemmingen THALYS.COM Naar de Franse Alpen vanuit België THALYS SNEEUW Bestemmingen & Dienstregeling GA AAN BOORD ALVORENS DE PISTES AF TE DALEN. THALYS BRENGT U NAAR DE VOET

Nadere informatie

Genieten met volle teugen

Genieten met volle teugen Genieten met volle teugen Het dal van de onbegrensde mogelijkheden In het Ötztal is er volop variatie. U kunt er sporten op hoog niveau en u ontmoet prominenten bij de aprés-ski in Sölden en Hochsölden.

Nadere informatie

Saint-Moritz Roi Soleil

Saint-Moritz Roi Soleil Saint-Moritz Roi Soleil Zwitserland Kanton Graubünden Wintersport vakantie in het Haute-Engadin voor families die van skiën houden. Resort highlights Ervaar de kosmopolitische sfeer van een zonnig skigebied

Nadere informatie

Voorbeeldprogramma Je eigen wintersportdorp

Voorbeeldprogramma Je eigen wintersportdorp Voorbeeldprogramma Je eigen wintersportdorp Incentive reis voor 100 personen naar Landal Brandnertal www.landalbusinessline.nl/events Inhoudsopgave Inleiding... 3 Landal Brandnertal... 4 Programma... 6

Nadere informatie

SKIVAKANTIE IN VAL D'ISERE

SKIVAKANTIE IN VAL D'ISERE SKIVAKANTIE IN VAL D'ISERE HET STATION : VAL D'ISERE 1850. KARNAVAL 2015 Val d'isère is gelegen in de "ESPACE KILLY", een van de grootste en meest gevarieerde skigebieden van de Alpen, met 300 km skipisten,

Nadere informatie

4-kamer appartement Rußbach Dachstein West Oostenrijk

4-kamer appartement Rußbach Dachstein West Oostenrijk 4-kamer appartement Rußbach Dachstein West Oostenrijk 339.000 loopafstand skipiste - volledig georganiseerde verhuur - in het centrum - alpine look and feel - autovrije vakantie mogelijk Te koop zijn deze

Nadere informatie

Rijksstraatweg 113 3921 AD ELST Tél.: 0318-471 227 Mail : info@axitravel.com Web: www.axitravel.com

Rijksstraatweg 113 3921 AD ELST Tél.: 0318-471 227 Mail : info@axitravel.com Web: www.axitravel.com Rijksstraatweg 113 3921 AD ELST Tél.: 0318-471 227 Mail : info@axitravel.com Web: www.axitravel.com Les Chalets de la Madeleine Saint-François-Longchamp, Maurienne Vallei 1072 km vanaf Utrecht Saint-François-Longchamp

Nadere informatie

Winter 2012-2013. Sneeuw- Naar de Franse Alpen vanuit Nederland. Bestemmingen

Winter 2012-2013. Sneeuw- Naar de Franse Alpen vanuit Nederland. Bestemmingen Winter 2012-2013 Sneeuw- Naar de Franse Alpen vanuit Nederland Bestemmingen THALYS.COM THALYS SNEEUW Bestemmingen & Dienstregeling Bergen, verse sneeuw, zon en fondue Dat spreekt u wel aan? Thalys brengt

Nadere informatie

VOORBEELD FRANCE PRO CONSULT. Prachtig chalet in skigebied. Franse & Nederlandse Makelaar in O.G. Overal en uitsluitend in Frankrijk

VOORBEELD FRANCE PRO CONSULT. Prachtig chalet in skigebied. Franse & Nederlandse Makelaar in O.G. Overal en uitsluitend in Frankrijk FRANCE PRO CONSULT Franse & Nederlandse Makelaar in O.G. Overal en uitsluitend in Frankrijk Bemiddeling Begeleiding Hypotheken Verzekeringen Bouwvergunning - Conseils-Interprète - Assistance - Financement

Nadere informatie

4-kamer appartementen Dienten am Hochkönig Salzburgerland Oostenrijk

4-kamer appartementen Dienten am Hochkönig Salzburgerland Oostenrijk 4-kamer appartementen Dienten am Hochkönig Salzburgerland Oostenrijk 357.000 naast de skilift - in het centrum - georganiseerde verhuur - energiezuinige bouwwijze - hoogwaardige kwaliteit - inclusief garageplaats

Nadere informatie

UW PARADIJS OP SLECHTS 10 MINUTEN VAN MARRAKECH?...

UW PARADIJS OP SLECHTS 10 MINUTEN VAN MARRAKECH?... UW PARADIJS OP SLECHTS 10 MINUTEN VAN MARRAKECH?... Op 10 minuten van de Medina en de luchthaven van Marrakech bevindt zich het nieuwe project van de Groupe Pierre & Vacances Center Parcs, Oases de Noria.

Nadere informatie

WAT ZIJN ONZE TUI TOPPERS SKI?

WAT ZIJN ONZE TUI TOPPERS SKI? SKI WINTER 2018/2019 WAT ZIJN ONZE SKI? Topaanbiedingen voor een onvergetelijke skivakantie 8 geselecteerde hotels & residenties 8 populaire skigebieden in 3 verschillende landen Uitzonderlijke promoprijzen

Nadere informatie

998.000. en appartementen

998.000. en appartementen Pension met 19 bedden, Wagrain, Salzburgerland, Oostenrijk 998.000 Prachtig pension - gebouwd in 2008 - superlocatie lage maandelijkse kosten - compleet ingericht - kamers en appartementen Te koop is dit

Nadere informatie

FRANKRIJK BESTEMMING BERGEN

FRANKRIJK BESTEMMING BERGEN FRANKRIJK BESTEMMING BERGEN HANDLEIDING VOOR PROFESSIONALS NL DE FRANSE BERGEN GEEN BERG TE HOOG! www.france-montagnes.com Brussel Lëtzebuerg Berlin Wien Dublin London Amsterdam kobenhavn Stockholm Helsingfors

Nadere informatie

Ontspanning op hoog niveau. Luxe vakantieappartementen

Ontspanning op hoog niveau. Luxe vakantieappartementen Ontspanning op hoog niveau Luxe vakantieappartementen Het alpine gevoel ervaren Tijdloos genieten Zomer- en wintersportparadijs Sportaanbod een overzicht: Avondskiën Snowboardfunpark Skiparadijs tot op

Nadere informatie

Bürserberg, Boden 16

Bürserberg, Boden 16 Bürserberg, Boden 16 Top 02 www.ddimmobilien.nl 0031 6543 76 957 - Kromstraat 1 5357 PB Overlangel - info@dd-immobilien 1 Bürserberg Top 02 Bürserberg ligt in Vorarlberg, het meest westelijke Bundesland

Nadere informatie

Huizen. Luxe keuken. Vrij uitzicht. Twee goede slaapkamers. Moderne bouw. Eigen parkeerplaats. Ringweg-Kruiskamp 71 H, 3814 TE Amersfoort H47 H47

Huizen. Luxe keuken. Vrij uitzicht. Twee goede slaapkamers. Moderne bouw. Eigen parkeerplaats. Ringweg-Kruiskamp 71 H, 3814 TE Amersfoort H47 H47 Huizen vanhendriks Ringweg-Kruiskamp 71 H, 3814 TE Amersfoort Vrij uitzicht Moderne bouw Twee goede slaapkamers Luxe keuken Eigen parkeerplaats H47 H47 Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud Bouwjaar

Nadere informatie

WISPO 2013. Wat is de WISPO? Elk jaar organiseert NOVA voor alle studenten van de Haagse Hogeschool Delft een

WISPO 2013. Wat is de WISPO? Elk jaar organiseert NOVA voor alle studenten van de Haagse Hogeschool Delft een WISPO 2013 Wat is de WISPO? Elk jaar organiseert NOVA voor alle studenten van de Haagse Hogeschool Delft een wintersport vakantie, genaamd de WISPO. De WISPO commissie 2013 heeft dit jaar een reis georganiseerd

Nadere informatie

Pension met 38 bedden St Martin am Tennengebirg Salzburgerland Oostenrijk

Pension met 38 bedden St Martin am Tennengebirg Salzburgerland Oostenrijk Pension met 38 bedden St Martin am Tennengebirg Salzburgerland Oostenrijk 630.000 38 bedden - geweldig uitzicht - rustig - zeer ruim grondstuk - zwembad Te koop is dit ruime, traditioneel Oostenrijkse

Nadere informatie

Appartementhuis met 6 app St Ulrich am Pillersee Tirol Oostenrijk

Appartementhuis met 6 app St Ulrich am Pillersee Tirol Oostenrijk Appartementhuis met 6 app St Ulrich am Pillersee Tirol Oostenrijk 847.000 ruim grondstuk - mooi uitzicht - 5 gastenappartementen - zomer en winterbestemming - typisch Oostenrijks huis - Frühstücksraum

Nadere informatie

Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales

Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa el Castanar - (Spanje Gran Canaria Fontanales) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Serre-Chevalier. Serre-Chevalier: een all-inclusive wintersportvakantie in de bergen. Frankrijk Hautes-Alpes - Serre-Chevalier.

Serre-Chevalier. Serre-Chevalier: een all-inclusive wintersportvakantie in de bergen. Frankrijk Hautes-Alpes - Serre-Chevalier. Serre-Chevalier Frankrijk Hautes-Alpes - Serre-Chevalier Serre-Chevalier: een all-inclusive wintersportvakantie in de bergen. Resort highlights Ontspannen in de Club Med Spa* by PAYOT na het sleetjerijden

Nadere informatie

Appart-Laijola. Gaschurn. Montafon. Appartement 104

Appart-Laijola. Gaschurn. Montafon. Appartement 104 Appart-Laijola Gaschurn Montafon Appartement 104 Direct aan het wembad ligt het appartement 104 met een heerlijk onnig terras. Appart-Laijola App. 104 Uw top locatie Silvretta Montafon waar alle mogelijkheden

Nadere informatie

ESPAÑA EXCLUSIVA SNOW EXTREME ANDORRA 2011/2012 GEWELDIGE WEEK VOL AVONTUUR INCLUSIEF SKI PASSEN ONTSPANNEN IN CALDEA SPA & WELLNESS CENTRE

ESPAÑA EXCLUSIVA SNOW EXTREME ANDORRA 2011/2012 GEWELDIGE WEEK VOL AVONTUUR INCLUSIEF SKI PASSEN ONTSPANNEN IN CALDEA SPA & WELLNESS CENTRE ESPAÑA EXCLUSIVA SNOW EXTREME ANDORRA 2011/2012 GEWELDIGE WEEK VOL AVONTUUR ONTSPANNEN IN CALDEA SPA & WELLNESS CENTRE INCLUSIEF SKI PASSEN Extra korting voor leden van de Nederlandse Ski Vereniging! WELKOM!

Nadere informatie

4-kamer appartement, Saalbach, Salzburgerland, Oostenrijk

4-kamer appartement, Saalbach, Salzburgerland, Oostenrijk 4-kamer appartement, Saalbach, Salzburgerland, Oostenrijk 437.500 naast de skipiste - goede verhuurinkomsten georganiseerde verhuur - ruim eigen gebruik - zonnig 2 balkons - luxe inrichting - 3 badkamers

Nadere informatie

Te koop Horeca in departement Puy-de-Dôme omgeving Les Ancizes-Comps ,-

Te koop Horeca in departement Puy-de-Dôme omgeving Les Ancizes-Comps ,- Te koop Horeca in departement Puy-de-Dôme omgeving Les Ancizes-Comps 45.000,- Referentienummer FSNL 373 Prijs 45.000,- Constructie Natuursteen Dakconstructie Dakpannen Algemene staat Gedeeltelijk gerenoveerd

Nadere informatie

Appartementhuis bij familie skigebied Salzburgerland Oostenrijk

Appartementhuis bij familie skigebied Salzburgerland Oostenrijk Appartementhuis bij familie skigebied Salzburgerland Oostenrijk 740.000 goede omzet - goed onderhouden - nieuwe keukens loopafstand dorp en skilift - sfeervol Appartementhuis met in totaal 5 appartementen

Nadere informatie

Axamer Lizum. Bad Gastein

Axamer Lizum. Bad Gastein Axamer Lizum Hotel Olympia** Dit gezellige 2 sterren hotel ligt op 1600 meter hoogte en direct aan de piste in het skigebied Axamer Lizum. Hotel Neuwirt*** Uitstekend 3 sterren hotel dat midden in het

Nadere informatie

3-kamer vakantieappartement Bahia de la Plata, geschikt voor maximaal 4 personen in Estepona, Spanje Accommodatienummer ES

3-kamer vakantieappartement Bahia de la Plata, geschikt voor maximaal 4 personen in Estepona, Spanje Accommodatienummer ES 1. Appartement Bahia de la Plata aan de Costa del Sol Costa del Sol Dit moderne appartement ligt in het zonnige en rustige Estepona op 200m van het strand. In het appartementencomplex kan er gebruik gemaakt

Nadere informatie

Pension met bedden St Martin am Tennengebirge Salzburgerland Oostenrijk

Pension met bedden St Martin am Tennengebirge Salzburgerland Oostenrijk Pension met 25-30 bedden St Martin am Tennengebirge Salzburgerland Oostenrijk 680.000 combinatie van appartementen en kamers - rustige en zonnige ligging - nabij het dorpscentrum - goed onderhouden - naast

Nadere informatie

Landal Winterberg.. dichtstbijzijnde skigebied vanuit Nederland!

Landal Winterberg.. dichtstbijzijnde skigebied vanuit Nederland! Landal Winterberg.. dichtstbijzijnde skigebied vanuit Nederland! In het populaire Winterberg bieden wij u deze vrijstaande luxe 8-persoons comfort Chalet (no. 86) aan voor 280.000,= k.k., inclusief een

Nadere informatie

Beleggerstip: Cube la Mer. Prijs ,- Excl. BTW en incl. complete inventaris

Beleggerstip: Cube la Mer. Prijs ,- Excl. BTW en incl. complete inventaris Beleggerstip: Cube la Mer Prijs 118.368,- Excl. BTW en incl. complete inventaris Omschrijving Nog nooit was investeren in een turn-key recreatiewoning zo interessant! Investeer 118.368,- INCLUSIEF compleet

Nadere informatie

Wintersport 2016 Informatie Bundel. Saint Sorlin D Arves

Wintersport 2016 Informatie Bundel. Saint Sorlin D Arves Wintersport 2016 Informatie Bundel Saint Sorlin D Arves Hier is de informatiebundel voor wintersport 2016. Vrijdag 1 april vertrekken we eindelijk richting St Sorlin D Arves om een geweldige week tegemoed

Nadere informatie

Hotel 78 bedden omgeving Kaprun Salzburgerland Oostenrijk

Hotel 78 bedden omgeving Kaprun Salzburgerland Oostenrijk Hotel 78 bedden omgeving Kaprun Salzburgerland Oostenrijk 1.600.000 dichtbij skigebied Zell am See en Kaprun - winter en zomerbestemming - goed onderhouden - met sauna - 28 kamers Goedlopend hotel met

Nadere informatie

Chalet, Wald im Pinzgau, Salzburgerland, Oostenrijk alpreal real estate +43 (0) (0)

Chalet, Wald im Pinzgau, Salzburgerland, Oostenrijk alpreal real estate  +43 (0) (0) Chalet, Wald im Pinzgau, Salzburgerland, Oostenrijk 449.000 ruim chalet - bouwjaar 2006- rustige en zonnige ligging - prachtig uitzicht - voor eigen gebruik en verhuur zomer- en winterbestemming - Kachelofen

Nadere informatie

Chalet, Wald im Pinzgau, Salzburgerland, Oostenrijk alpreal real estate +43 (0) (0)

Chalet, Wald im Pinzgau, Salzburgerland, Oostenrijk alpreal real estate  +43 (0) (0) Chalet, Wald im Pinzgau, Salzburgerland, Oostenrijk 429.000 ruim chalet - zo goed als nieuw - rustige en zonnige ligging - prachtig uitzicht - voor eigen gebruik en verhuur - zomer- en winterbestemming

Nadere informatie

Inleiding. SKIPAS prijzen.

Inleiding. SKIPAS prijzen. Inleiding. Als ik begin aan deze tweede Skinfo, verdwijnt de sneeuw hier in Nederland in ras tempo. Twee keer achter elkaar kregen we een aardige hoeveelheid sneeuw over ons heen en dat leverde weer mooie

Nadere informatie