VOGELVERENIGING MIDDEN-HOLLAND

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "VOGELVERENIGING MIDDEN-HOLLAND"

Transcriptie

1

2 VOGELVERENIGING MIDDEN-HOLLAND Opgericht 17 april Aangesloten bij de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers. 2 Voorzitter: Th. J.M. Lamers J. v. Hoofstraat VM Reeuwijk / voorzitter@vm-h.nl Ringencommissaris: E. Smilde Roemer Visscherstraat NB Gouda / ringen@vm-h.nl Secretaris: L. Gorissen Onder de Boompjes AR Gouda secretaris@vm-h.nl Materiaalcommissaris: P. Mastop Tempeldijk PJ Reeuwijk materiaal@vm-h.nl Penningmeester: L. C. Boon Beijerenstraat XE Reeuwijk penningmeester@vm-h.nl Redactie clubblad: T. Hordijk Veenzoom CH Gouda redactie@vm-h.nl Op het voorblad: E. Smilde. Een roodschouderara.

3 3 Beste vogelvrienden In een jaar zitten altijd bijzondere momenten. Een jaar vol vogels die goed groeien. Een jaar zonder één spoortje van verdriet,.. Die wens ik van harte voor jullie Stap boordevol vertrouwen in het splinternieuwe jaar. Maak van elke dag iets bijzonders, en het beste met de kweek. Dat is toch het mooiste van onze hobby, Mooie vogels kweken en er van genieten. Ik kan niet voorspellen. Die kunst is mij niet toevertrouwd. Maar ik ken u wel het beste wensen Met veel jonge vogels. Een nieuw jaar, een nieuw begin Ik hoop jullie allemaal weer te ontmoeten in 2011, Op een ledenbijeenkomst of een tentoonstelling. Ik wens iedereen een heel gezond en mooi 2011 Theo Lamers Voorzitter VM-H Vogelvereniging Midden Holland

4 4 10 e jaargang Nr. 94. januari 2011 Voor de ledenbijeenkomst op dinsdag 18 januari aanvang uur, nodigen wij leden uit op het Complex van Volkstuindervereniging Noorderhout aan de Nieuwdorperweg 35a te Reeuwijk. Telefonisch bereikbaar op ======================================= AGENDA 1. Opening. 2. Mededelingen. 3. Correspondentie. 4. Verslag van de vorige ledenbijeenkomst en prijsuitreiking. 5. Pauze / Lotto. 6. Planning activiteiten Over vogels. 8. Vraag en Aanbod. 9. Rondvraag. 10. Sluiting. ======================================= Lotto: De lottopot is er op de prijsuitreiking in november niet uitgegaan. Kom op dinsdag 18 januari en win (misschien) 40,00.

5 5 Constantijn Huygensstraat LV Gouda Tel

6 6 Ledenbijeenkomst op dinsdag 18 januari Op Dinsdag 18 januari 2011 begint het nieuwe verenigingsjaar. Het bestuur van VMH wenst alle leden, gastleden en adverteerders en zij die de verenigingen een warm hart toe dragen een gezond en succesvol Op 3 januari 2011 hebben we kennis genomen van het plotseling overlijden van ons gastlid en oud voorzitter van De Goudse Vogelvrienden de heer Koen van Tol. Ook vanaf deze plaats wensen wij de kinderen, kleinkinderen en familieleden veel sterkte bij het verwerken van dit verlies. (Zie ontvangen bericht op de volgende pagina) Op de agenda van 18 januari staat gepland de invulling van de activiteitenkalender 2011, een aantal data zijn al ingevuld omdat dit de standaard onderwerpen zijn die op die avonden moeten plaatsvinden. Er zijn een viertal avonden die nog moeten worden ingevuld en wij hopen dat u hiervoor een aantal voorstellen heeft. Maak deze voorstellen bekend op deze dinsdagavond en wie weet gaat uw voorstel wel door en hebben we weer een leuke ledenbijeenkomst de volgende keer. Als het goed is krijgt u aan het begin van dit jaar weer de acceptgirokaart voor uw contributie voor het jaar Wij vragen u het bedrag binnen 14 dagen te betalen om het de vereniging mogelijk te maken de verplichtingen naar de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers te voldoen en u de zekerheid heeft dat het Bondsblad Onze Vogels op tijd op uw deurmat valt. Het betalen van de contributie is ook belangrijk i.v.m. het kunnen bestellen van uw ringen. Noodkreet!! Gezocht een nieuwe secretaris!! Met vriendelijke groet, De secretaris van VMH, L.Gorissen.

7 7 Verslag van de ledenbijeenkomst op 16 november Opening. De voorzitter heet de leden van harte welkom. 2. Mededelingen. Met kennisgeving zijn afwezig: de heren Jan de Ruwe, Henk Burger en Marcel van Blitterswijk. 3. Correspondentie. Geen correspondentie de vergadering betreffende. 4. Verslag van de vorige vergadering en de vaartocht. Het verslag wordt akkoord bevonden. 5. Pauze / Lotto. De cijfers zou u 30,00 hebben opgeleverd, echter geen van de deelnemers had die 3 cijfers op het goede briefje staan.

8 Er werden nog drie cijfers getrokken (5-9-4) Wie zich meldde is helaas niet genoteerd. De inleg van vanavond vult de pot met 10,00 zodat de volgende keer 40,00 te winnen is. 6. Napraten TT 2010, en hoe verder. Het hoe nu verder wil zeggen: wat gaan we doen en wie vult de lege plaats in die de secretaris op 1 april 2011 achterlaat. Want tijdens de TT heeft Leen laten weten dat wat er ook gebeurt dat hij aftreedt als secretaris. Vacature!!! Het aantal vogels was meer als vorig jaar. Op de valreep is er nog een keurmeester Tropen bij geregeld. Van de 145 vogels werden er een 60-tal ingezonden als open klasse vogels, zeg maar opvulling om toch nog een redelijk aantal vogels te kunnen laten zien. De keurmeesters hebben er een mooie show van gemaakt door de vogels goed te keuren. Het blijft heel jammer dat er maar weinig inzenders zijn en dat er daardoor weinig concurrentie is. De prijsuitreiking van de TT zal plaatsvinden in het wokken in restaurant de Baldakijn. Wel moeten we goed bezien hoe we verder gaan met VMH. De TT is de laatste tijd een grote hap uit de financiële middelen. Misschien lijkt het voor sommige dat de prijsuitreiking gepaard gaand aan het wokken in de Baldakijn dat we de pot aan het verteren zijn. Dit is uiteraard niet zo. We moesten natuurlijk ook weer eens wat anders proberen. De deelnemers aan de TT en de prijsuitreiking zijn al jaren degene die het meeste geld staken in de TT door mee te doen met de vele verlotingen en rad van fortuin en zo het TT resultaat positief beïnvloedden. Als dank en geste een gecombineerde prijsuitreiking en lekker eten. Volgens de penningmeester brengt deze uitgave een volgende TT niet in gevaar en als dat wel zo zou zijn dan zou hij desnoods bijspringen. Dat klinkt in ieder geval goed. Er werd geopperd dat mogelijk Marcel van Blitterswijk in is voor deze functie. Even benaderen dan maar. Misschien moeten we samen met een andere vereniging een TT houden of net zoals voorheen Gouda en Reeuwijk samen voegen, nu dus b.v. Bodegraven en VMH samen voegen. 8

9 9 IJskoud niet betalen?? De verhoging is 2,50.

10 7. Vraag & Aanbod. Aanbod: Koppels valkparkieten witmasker serie. K. Boom, Aanbod: Handtamme Aranobilis, roodschouder Ara jonge pop E. Smilde, Vraag: Koppel geelmozaïeken kanaries Th.J.M. Lamers, Rondvraag. Theo Lamers inventariseert ter plekke het mogelijke aantal gasten die mee gaan wokken en komt ongeveer op een 26 tot 28 personen. Leo Boon laat nog even weten het geheel niet eens te zijn met de richting waarin VMH wordt gestuurd / dreigt te gaan en vindt dat een aantal tips en suggesties welke al eerder zijn geuit en niet zijn opgepakt, in de praktijk gebracht moeten worden. Met andere woorden VMH moet actiever worden. 9. Sluiting. De voorzitter sluit de vergadering en wenst een ieder een goede reis naar huis terug. Secretaris. V.M-H. Leen Gorissen. Zeg, Doen we nog iets met regel 1 uit punt 6??. Ik wil niet werkloos worden

11 11 ACTIVITEITEN KALENDER " 2011 Dinsdag: 18 januari Normale ledenbijeenkomst. Dinsdag: 15 februari?? Dinsdag: 15 maart Paaskaarten Dinsdag: 19 april Jaarvergadering / Algemene ledenvergadering Dinsdag : 17 mei?? Dinsdag : 21 juni?? jul/ aug. Vakantiemaand ( geen zichtbare activiteiten ) Dinsdag : 20 sept. ledenbijeenkomst (voorbereiding TT 2010) Dinsdag : 18 okt. Normale ledenbijeenkomst en laatste moge lijk heid tot inleveren inschrijfformulieren tentoonstelling. Maandag: 24/31 okt. Tentoonstellingsmateriaal schoonmaken en ge reed zetten Woensdag: 2 nov. Inladen TT-kooien en stellingen. Donderdag: 3 nov. Overdag opbouwen TT en `s avonds inbrengen van de vogels Vrijdag: 4 nov Keuring van de vogels en `s avonds opening TT om tot Zaterdag: 5 nov TT open van af uur tot en uitkooien en gereed voor Dinsdag : 15 nov Normale bijeenkomst en nabespreking tentoon stelling 2010 Maandag: 12 dec Prijsuitreiking TT Bingo??

12 12 Dit is de voorlopige activiteitenkalender, mochten er wijzigingen optreden in dit programma dan houden wij u uiteraard op de hoogte. De activiteiten, uitgezonderd de TT en de prijsuitreiking, vinden zonder tegenbericht altijd plaats in het verenigingsgebouw op het complex van Volkstuindersvereniging Noorderhout aan de Nieuwdorperweg 35a in Reeuwijk. Tel: Op de avonden waar een lezing gepland staat, is uw aanwezigheid reeds om uur gewenst, zodat om uur begonnen kan worden. Met vriendelijke groeten, Het Bestuur. Het gebruik van vogels in oude talen als klank of betekenis. In bovenstaande Egyptische hiëroglief is een duidelijke afbeelding van de hop (Upupa epops) met zijn mooie veren en grote kuif te zien. De vogel kwam en komt in Egypte veel voor.

13 13 De klassieke schrijvers noemen deze vogel vaak Plinius. De Historica Naturalis X, XLIV 1-13)beschrijft zijn vermogen om de kuif naar believen op te zetten of samen te vouwen. De Egyptenaren hadden dit ook al opgemerkt. Op de vele afbeeldingen van de hop is de kuif soms opgevouwen, soms half gespreid en soms helemaal open. Hoewel de hop vaak voorkomt op afbeeldingen in tempels en graven, kennen we vreemd genoeg niet zijn Egyptische oude naam. Als de vogel als hiëroglief voorkomt wordt het uitgesproken als djeb. Waarschijnlijk is dat dan ook de oude naam, hoewel er geen direct bewijs voor is. In de late tijd geven demotische teksten ons de naam qoeqoewpeddet, dat in het Koptisch klinkt als cacupat, en duidelijk hetzelfde is als het Griekse kukupha. Alleen is niet duidelijk wie de vermoedelijk onomatopeïsche naam van wie heeft overgenomen. De oude Griek Horapollon brengt het teken van de hop in zijn bizarre verklaringen van hiërogliefen in verband met dankbaarheid. Volgens hem is de hop de enige vogel die zijn ouders verzorgt als ze oud zijn. Dit is een legende die we uit meerdere oude bronnen kennen en die afkomstig zou kunnen zijn uit het oude Egypte. Er zijn vrij veel Egyptische afbeeldingen van kinderen die een hop als vrolijk speelkameraadje ronddragen, en er bestaan beeldjes van de kindgod Harpocrates met een vinger in zijn mond en een hop in zijn linkerhand. In het eerste geval is het misschien moeilijk om er een symbolische bedoeling in te ontdekken, maar we kunnen zeker niet uitsluiten dat die er bij de latere voorstellingen van Harpocrates wel was. In het volksgeloof zou de hop in de latere periode de rol en de symbolische betekenis gekregen kunnen hebben die Harpocrates noemt.

14 14

15 15 LUISTERVINK HOORDE DAT weer achter ons ligt. er een nieuw jaar begint. het oude gezellig werd afgesloten. het nieuwe ons zorgen baart. dit heeft te maken met een vogeltekort. die bij duizenden dood uit de lucht vallen. er nog iets uit de lucht moet vallen. die valpartij een vacature moet gaan opvullen. het natuurlijk om een nieuwe secretaris gaat. enige inventiviteit van het bestuur nu gewenst is. die inventiviteit voor opvolging moet gaan zorgen. LV er zeker op zal toezien wat er het komend jaar allemaal uit de lucht zal gaan vallen. Aldus getekend voor gehoord,

16 VM-H

VOGELVERENIGING MIDDEN-HOLLAND Opgericht 17 april Aangesloten bij de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers.

VOGELVERENIGING MIDDEN-HOLLAND Opgericht 17 april Aangesloten bij de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers. VOGELVERENIGING MIDDEN-HOLLAND Opgericht 17 april 2001. Aangesloten bij de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers. 2 Voorzitter: Th. J.M. Lamers J. v. Hoofstraat 11 2811 VM Reeuwijk 0182-392333/06-46144676

Nadere informatie

VOGELVERENIGING MIDDEN-HOLLAND Opgericht 17 april Aangesloten bij de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers.

VOGELVERENIGING MIDDEN-HOLLAND Opgericht 17 april Aangesloten bij de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers. VOGELVERENIGING MIDDEN-HOLLAND Opgericht 17 april 2001. Aangesloten bij de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers. 2 Voorzitter: Th. J.M. Lamers J. v. Hoofstraat 11 2811 VM Reeuwijk 0182-392333/06-46144676

Nadere informatie

VOGELVERENIGING MIDDEN-HOLLAND

VOGELVERENIGING MIDDEN-HOLLAND VOGELVERENIGING MIDDEN-HOLLAND Opgericht 17 april 2001. Aangesloten bij de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers. 2 Voorzitter: Th. J.M. Lamers J. v. Hoofstraat 11 2811 VM Reeuwijk 0182-392333/06-46144676

Nadere informatie

VOGELVERENIGING MIDDEN-HOLLAND Opgericht 17 april 2001. Aangesloten bij de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers. www.vm-h.nl

VOGELVERENIGING MIDDEN-HOLLAND Opgericht 17 april 2001. Aangesloten bij de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers. www.vm-h.nl VOGELVERENIGING MIDDEN-HOLLAND Opgericht 17 april 2001. Aangesloten bij de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers. 2 Voorzitter: Th. J.M. Lamers J. v. Hoofstraat 11 2811 VM Reeuwijk 0182-392333/06-46144676

Nadere informatie

VOGELVERENIGING MIDDEN-HOLLAND Opgericht 17 april Aangesloten bij de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers.

VOGELVERENIGING MIDDEN-HOLLAND Opgericht 17 april Aangesloten bij de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers. VOGELVERENIGING MIDDEN-HOLLAND Opgericht 17 april 2001. Aangesloten bij de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers. 2 Voorzitter: Th. J.M. Lamers J. v. Hoofstraat 11 2811 VM Reeuwijk 0182-392333/06-46144676

Nadere informatie

Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg e.o.

Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg e.o. Met hierin o.a. Uitnodiging jongvogelavond dinsdag 19 september 2017 2e ringenbestelling 2018 Inschrijfavond tentoonstelling 2017 Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg e.o. Voorzitter: Erik-Jan

Nadere informatie

Donderdag 28-jan 6:30 8:27 11:54 12:54 15:34 17:23 19:20

Donderdag 28-jan 6:30 8:27 11:54 12:54 15:34 17:23 19:20 Januari 2016 Vrijdag 1-jan 6:44 8:50 11:41 12:44 14:55 16:41 18:45 Zaterdag 2-jan 6:44 8:50 11:41 12:45 14:56 16:42 18:46 Zondag 3-jan 6:44 8:50 11:42 12:45 14:57 16:43 18:47 Maandag 4-jan 6:44 8:49 11:42

Nadere informatie

T.T. REGLEMENT Vogelvereniging Midden-Holland

T.T. REGLEMENT Vogelvereniging Midden-Holland Vogelvereniging Midden-Holland T.T. REGLEMENT 2010 Artikel 1 Onder tentoonstelling wordt verstaan een expositie van vogels voorafgegaan door een keuring van de vogels. De keuring geschiedt door vanwege

Nadere informatie

V.V. WITROKA RIDDERKERK

V.V. WITROKA RIDDERKERK V.V. WITROKA RIDDERKERK Opgericht in november 1956 Aangesloten bij N.B.v.V. Oktober November 2017 ( 1 ) ( 2 ) Deze maand in ons clubblad: Inhoud boekje 03 Bestuursgegevens 05 Agenda 07 Hans Dijksman 09

Nadere informatie

Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg

Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg Mei 2011 Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg Voorzitter: Erik-Jan Huisman de Heuvel 5 3931 RH Woudenberg tel. 033-2866901 1 e Secretaris: Daan Huisman Henschoterlaan 28 3931 DB Woudenberg

Nadere informatie

Met o.a. Uitnodiging feestavond vrijdag 22 januari a.s. Contributie / incasso 2016 Ringenbestellen 3 e ronde

Met o.a. Uitnodiging feestavond vrijdag 22 januari a.s. Contributie / incasso 2016 Ringenbestellen 3 e ronde Met o.a. Uitnodiging feestavond vrijdag 22 januari a.s. Contributie / incasso 2016 Ringenbestellen 3 e ronde Januari 2016 Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg e.o. Voorzitter: Erik-Jan Huisman

Nadere informatie

BESTUUR ERMELOSE VOGELVERENIGING DE KLEURZANGER. Ereleden: Dhr. A. Geitenbeek, Dhr. A.J. Boer, Dhr. H. Teunissen En Dhr. E.J.

BESTUUR ERMELOSE VOGELVERENIGING DE KLEURZANGER. Ereleden: Dhr. A. Geitenbeek, Dhr. A.J. Boer, Dhr. H. Teunissen En Dhr. E.J. BESTUUR ERMELOSE VOGELVERENIGING DE KLEURZANGER Ereleden: Dhr. A. Geitenbeek, Dhr. A.J. Boer, Dhr. H. Teunissen En Dhr. E.J. Nijeboer Voorzitter: Dhr. W. Krijt Putterweg 39 3851 GA Ermelo 0341-560549 w.krijt@vodafonevast.nl

Nadere informatie

Indien onbestelbaar retourneren De Waalmalefijtstraat 85 2225 LW Katwijk aan Zee. Opgericht 10 augustus 1949. 27 e jaargang.

Indien onbestelbaar retourneren De Waalmalefijtstraat 85 2225 LW Katwijk aan Zee. Opgericht 10 augustus 1949. 27 e jaargang. Indien onbestelbaar retourneren De Waalmalefijtstraat 85 2225 LW Katwijk aan Zee Opgericht 10 augustus 1949 september 2013 27 e jaargang Verenigingsinfo ERELEDEN P.C. Hagenaars en J.A. Plokker BESTUUR

Nadere informatie

Dinsdag 11 December Dinsdag 08 januari 2019

Dinsdag 11 December Dinsdag 08 januari 2019 Geachte Leden, Hierbij nodigen wij u uit tot het bijwonen van onze maandelijkse ledenbijeenkomsten, welke gehouden zullen worden op: Dinsdag 11 December 2018 en Dinsdag 08 januari 2019 We hopen deze avonden

Nadere informatie

Met o.a. Jongvogelavond maandag 9 september a.s. met dhr. Schalkwijk uit IJsselstein en dhr. Wijgerde uit Waalwijk Ringenbestelling 2 e ronde 2014

Met o.a. Jongvogelavond maandag 9 september a.s. met dhr. Schalkwijk uit IJsselstein en dhr. Wijgerde uit Waalwijk Ringenbestelling 2 e ronde 2014 Met o.a. Jongvogelavond maandag 9 september a.s. met dhr. Schalkwijk uit IJsselstein en dhr. Wijgerde uit Waalwijk Ringenbestelling 2 e ronde 2014 Augustus 2013 Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur

Nadere informatie

VOGELVERENIGING MIDDEN-HOLLAND Opgericht 17 april Aangesloten bij de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers.

VOGELVERENIGING MIDDEN-HOLLAND Opgericht 17 april Aangesloten bij de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers. VOGELVERENIGING MIDDEN-HOLLAND Opgericht 17 april 2001. Aangesloten bij de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers. 2 Voorzitter: Th. J.M. Lamers J. v. Hoofstraat 11 2811 VM Reeuwijk 0182-392333/06-46144676

Nadere informatie

V.V. WITROKA RIDDERKERK

V.V. WITROKA RIDDERKERK V.V. WITROKA RIDDERKERK Opgericht in november 1956 Aangesloten bij N.B.v.V. Tentoonstelling 2017 Tstelling regtentoonst ( 1 ) Tentoonstelling reglement voor de Bijzondere Vogeltentoonstelling 2017 De vogelshow

Nadere informatie

ACTIVITEITEN MAANDAG. Ouderenbiljart uur. Info: dhr. A. Goossens tel Bridge uur. Indo: dhr J. v.d.

ACTIVITEITEN MAANDAG. Ouderenbiljart uur. Info: dhr. A. Goossens tel Bridge uur. Indo: dhr J. v.d. Wijkcentrum Jan Ligthart Bergweg 12, 4461 NB Goes Telefoon 0113-232735 Gironummer 5859466 KvK 22029749 Website: http://site.zeelandnet.nl/goesoost/ BESTUUR Voorzitter Dhr. J. E. Mieras Tulpstraat 74, 4461

Nadere informatie

Nederlandse Grasparkieten Club

Nederlandse Grasparkieten Club Nederlandse Grasparkieten Club Aangesloten bij de World Budgerigar Organisation Uitnodiging Voor het bijwonen van de JAARVERGADERING van de NGC-DBS op 28 maart 2013 in Café-zalencentrum De Gouden Leeuw,

Nadere informatie

Voorzitter: Henk van Valkenburg Margrietstraat CR Buren Tel.:

Voorzitter: Henk van Valkenburg Margrietstraat CR Buren Tel.: 1 HET E.C.K.E.V. BESTUUR BESTAAT UIT DE VOLGENDE PERSONEN: Voorzitter: Henk van Valkenburg h.valkenburg19@upcmail.nl Margrietstraat 3 4116 CR Buren Tel.: 06-24927990 2 e Voorzitter: VACANT Waarnemend J.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 2 e kwartaal Aangesloten bij de NBvV, afdelingscode A39, KvK Almere , bankrekening: NL05INGB , EVvV Almere

Nieuwsbrief. 2 e kwartaal Aangesloten bij de NBvV, afdelingscode A39, KvK Almere , bankrekening: NL05INGB , EVvV Almere Nieuwsbrief 2 e kwartaal 2018 Aangesloten bij de NBvV, afdelingscode A39, KvK Almere 4006.1108, bankrekening: NL05INGB0005339101, EVvV Almere 1 bestuur voorzitter secretaris penningmeester TZ-commissaris

Nadere informatie

Met hierin o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 13 maart 2018 Uitnodiging lezing maandag 23 april 2018 (unieke kans!) Terugblik feestavond

Met hierin o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 13 maart 2018 Uitnodiging lezing maandag 23 april 2018 (unieke kans!) Terugblik feestavond Met hierin o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 13 maart 2018 Uitnodiging lezing maandag 23 april 2018 (unieke kans!) Terugblik feestavond Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg e.o. Voorzitter:

Nadere informatie

LEDENVERGADERING. Op maandag 09 september 2013 wordt er een vergadering voor de leden gehouden. 20:00 uur in de broeikas. Adres: JULIANAWEG 47

LEDENVERGADERING. Op maandag 09 september 2013 wordt er een vergadering voor de leden gehouden. 20:00 uur in de broeikas. Adres: JULIANAWEG 47 Email: prachtenpraalakersloot@gmail.com Pracht en Praal 42 Bestuur. Voorzitter: Penningmeester en N.Stobbe. Pr.Irenelaan 11 1911 HT Uitgeest.Tel.0251-313645 e.mail: C.Arends. 2é Voorzitter: Dorpsstraat

Nadere informatie

Uitnodiging aan alle leden en Ereleden van de vogelvereniging De Edelzanger Bennekom voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering

Uitnodiging aan alle leden en Ereleden van de vogelvereniging De Edelzanger Bennekom voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering Uitnodiging aan alle leden en Ereleden van de vogelvereniging De Edelzanger Bennekom voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering op MAANDAG 3 november 2014 Aanvang: 20.00 uur in ons verenigingsgebouw

Nadere informatie

Met hierin o.a. Vooruitblik 2017 Terugblik tentoonstelling 2016 Uitnodiging feestavond vrijdag 20 januari Jubileumcadeau leden

Met hierin o.a. Vooruitblik 2017 Terugblik tentoonstelling 2016 Uitnodiging feestavond vrijdag 20 januari Jubileumcadeau leden Met hierin o.a. Vooruitblik 2017 Terugblik tentoonstelling 2016 Uitnodiging feestavond vrijdag 20 januari Jubileumcadeau leden Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg e.o. Voorzitter: Erik-Jan

Nadere informatie

BESTUUR ERMELOSE VOGELVERENIGING DE KLEURZANGER. Ereleden: Dhr. A. Geitenbeek, Dhr. A.J. Boer, Dhr. H. Teunissen en Dhr. E.J.

BESTUUR ERMELOSE VOGELVERENIGING DE KLEURZANGER. Ereleden: Dhr. A. Geitenbeek, Dhr. A.J. Boer, Dhr. H. Teunissen en Dhr. E.J. BESTUUR ERMELOSE VOGELVERENIGING DE KLEURZANGER Ereleden: Dhr. A. Geitenbeek, Dhr. A.J. Boer, Dhr. H. Teunissen en Dhr. E.J. Nijeboer Voorzitter: Dhr. W. Krijt Putterweg 39 3851 GA Ermelo 0341-560549 w.krijt@vodafonevast.nl

Nadere informatie

52e Nationale Tentoonstelling

52e Nationale Tentoonstelling Indien retour afzender 8925HB25 52e Nationale Tentoonstelling te Leeuwarden 19 t/m 24 oktober 2015 Waarin opgenomen de Regioshow van de Nederlandse Zebravinken Club regio Friesland 1 Beste vogelliefhebbers

Nadere informatie

DE RIJSENVOGEL. Tentoonstellingsreglement voor de Onder Regionale tentoonstelling 2016

DE RIJSENVOGEL. Tentoonstellingsreglement voor de Onder Regionale tentoonstelling 2016 Aangesloten bij de NBvV Opgericht Januari 1985 DE RIJSENVOGEL Tentoonstellingsreglement voor de Onder Regionale tentoonstelling 2016 1. De Rijsenvogel gebruikt het vraagprogramma zoals u aantreft bij uw

Nadere informatie

CLUBBLAD B.S.V. WEST. Opgericht Editie september

CLUBBLAD B.S.V. WEST. Opgericht Editie september CLUBBLAD B.S.V. WEST Opgericht 1934 Mail Jeugd: Mail: Website: opgevenbsvwestjeugd@hotmail.com bsvwestleden@hotmail.com www.bsv-west.nl 2018 Editie september Dagelijks bestuur en bestuursleden: Voorzitter

Nadere informatie

de Vogelvrienden Leusden

de Vogelvrienden Leusden de Vogelvrienden Leusden Tentoonstellingsreglement 37 e kampioenschap Van Amersfoort 2014 De show wordt gehouden op de volgende data: Vrijdag Zaterdag Zondag 7 november van 20.00 tot 22.00 uur 8 november

Nadere informatie

Volierevereniging Zanglust Fügelnijs, mei 2015

Volierevereniging Zanglust Fügelnijs, mei 2015 1 Volierevereniging Zanglust Fügelnijs, mei 2015 Nieuwe lay-out Nieuwe mensen hebben vaak andere ideeën, zo ook nu weer. Het Fugelnijs kon wel wat kleur gebruiken en styling. Voor je ligt het resultaat.

Nadere informatie

Gefriseerde rassen en Houdingrassen

Gefriseerde rassen en Houdingrassen Open Nederlandse Kampioenschappen Gefriseerde rassen en Houdingrassen Op zaterdag 16 november 2013 Plaats: Verenigingsgebouw De Vogelvriend P.M. van Gentstraat 23 4142 BM Leerdam Tel. 0345-618024 Voor

Nadere informatie

CLUBBLAD B.S.V. WEST. Editie maart

CLUBBLAD B.S.V. WEST.  Editie maart CLUBBLAD B.S.V. WEST Mail Jeugd: Mail: Website: opgevenbsvwestjeugd@hotmail.com bsvwestleden@hotmail.com www.bsv-west.nl 2018 Editie maart Dagelijks bestuur en bestuursleden: Voorzitter : Jan de Vos Henri

Nadere informatie

Vogelvereniging De Goudvink Opgericht juni 1965 te Vught www.degoudvink.nl www.facebook.nl/degoudvink.vught

Vogelvereniging De Goudvink Opgericht juni 1965 te Vught www.degoudvink.nl www.facebook.nl/degoudvink.vught Vogelvereniging De Goudvink Opgericht juni 1965 te Vught www.degoudvink.nl www.facebook.nl/degoudvink.vught Bij deze nodigen wij u uit om deel te nemen aan onze 1965 2015 Jubileum vogelshow Het Gouden

Nadere informatie

UITNODIGING. Geachte Leden, Hierbij nodigen wij u uit tot het bijwonen van onze maandelijkse ledenbijeenkomsten, welke gehouden zullen worden op:

UITNODIGING. Geachte Leden, Hierbij nodigen wij u uit tot het bijwonen van onze maandelijkse ledenbijeenkomsten, welke gehouden zullen worden op: UITNODIGING Geachte Leden, Hierbij nodigen wij u uit tot het bijwonen van onze maandelijkse ledenbijeenkomsten, welke gehouden zullen worden op: Dinsdag 12 December 2017 en Dinsdag 9 Januari 2018 We hopen

Nadere informatie

Orchideeën Kring Noord-Brabant West en Zeeland

Orchideeën Kring Noord-Brabant West en Zeeland NOV Kring Noord-Brabant West en Zeeland Opgericht 1972 KRINGBLAD JANUARI 2017 jaargang 26 nr 1 Orchideeën Kring Noord-Brabant West en Zeeland Chysis limminghei Plant van het jaar 2016 Wim de Groot Een

Nadere informatie

CLUBBLAD B.S.V. WEST. Opgericht Editie oktober

CLUBBLAD B.S.V. WEST. Opgericht Editie oktober CLUBBLAD B.S.V. WEST Opgericht 1934 Mail Jeugd: Mail: Website: opgevenbsvwestjeugd@hotmail.com bsvwestleden@hotmail.com www.bsv-west.nl 2018 Editie oktober Dagelijks bestuur en bestuursleden: Voorzitter

Nadere informatie

Jaargang 70 volgnr. 8 / december 2017

Jaargang 70 volgnr. 8 / december 2017 Voorzitter: Jo Paffen 06-16889012 045-5743084 voorzitter@ssovh.nl Secretariaat: Schaesbergerweg 157 6415 AG Heerlen secretaris@ssovh.nl Penningmeester: Jo Ampts Jaargang 70 volgnr. 8 / december 2017 06-47252779

Nadere informatie

Met o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 17 maart a.s. Locatie tentoonstelling Laatste kans voor ringenbestellen 2015 Ledenlijst maart 2015

Met o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 17 maart a.s. Locatie tentoonstelling Laatste kans voor ringenbestellen 2015 Ledenlijst maart 2015 Met o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 17 maart a.s. Locatie tentoonstelling Laatste kans voor ringenbestellen 2015 Ledenlijst maart 2015 Maart 2015 Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg

Nadere informatie

1 ste Internationale T.T. Kleur en Vriendschap 85 Kerkrade

1 ste Internationale T.T. Kleur en Vriendschap 85 Kerkrade 1 ste Internationale T.T. Kleur en Vriendschap 85 Kerkrade Secretariaat Organisatie: W.J Offermans Meuserstraat 10 6464 EG Kerkrade 06-31249531 / 045-8883231 : kleur.en.vriendschap@ziggo.nl Vogelvereniging

Nadere informatie

Dienstregeling 2015 KBS Sluis Klein Willebroek

Dienstregeling 2015 KBS Sluis Klein Willebroek regeling 2015 KBS Sluis Klein Willebroek lijst van : januari 2015 Sluis Klein Willebroek donderdag 01 jan - - - - 13:34-00:00 Nieuwjaar vrijdag 02 jan - - 11:06 18:06 02:12 14:36 07:00 zaterdag 03 jan

Nadere informatie

Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg

Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg Maart 2012 Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg Voorzitter: Erik-Jan Huisman de Heuvel 5 3931 RH Woudenberg tel. 033-2866901 1 e Secretaris: Daan Huisman John F. Kennedylaan 101 3931

Nadere informatie

DRUTEN 2015 AANVULLEND TENTOONSTELLINGSREGLEMENT VOOR DE INTERNATIONALE N.Z.C. SHOW 2015.

DRUTEN 2015 AANVULLEND TENTOONSTELLINGSREGLEMENT VOOR DE INTERNATIONALE N.Z.C. SHOW 2015. DRUTEN 2015 AANVULLEND TENTOONSTELLINGSREGLEMENT VOOR DE INTERNATIONALE N.Z.C. SHOW 2015. Speciaalclub voor Zebravinkenliefhebbers, aangesloten bij de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers. NZC TENTOONSTELLINGS

Nadere informatie

ERMELOSE VOGELVERENIGING DE KLEURZANGER FEBRUARI 2012 AANGESLOTEN BIJ:

ERMELOSE VOGELVERENIGING DE KLEURZANGER FEBRUARI 2012 AANGESLOTEN BIJ: ERMELOSE VOGELVERENIGING DE KLEURZANGER FEBRUARI 2012 2008 2008 AANGESLOTEN BIJ: 2008 BESTUUR ERMELOSE VOGELVERENIGING DE KLEURZANGER Ereleden: Dhr. A. Geitenbeek, Dhr. A.J. Boer, Dhr. H. Teunissen en

Nadere informatie

de Vogelvrienden Leusden

de Vogelvrienden Leusden 2018 de Vogelvrienden Leusden Tentoonstellingsreglement regioshow Leusden e.o., De show wordt gehouden op de volgende data: Vrijdag Zaterdag 30 november van 19.30 tot 22.00 uur 01 december van 10.00 tot

Nadere informatie

Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld

Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld September 2017 Activiteitenkalender Het Anker In deze kalender vindt u terug welke activiteiten er wanneer, waar en hoe laat plaatsvinden. Deze activiteiten zijn

Nadere informatie

Met o.a. feestavond vrijdag 24 januari a.s. in zaal TTV Smash laatste mogelijkheid ringenbestelling 3 e ronde 2014 terugblik tentoonstelling

Met o.a. feestavond vrijdag 24 januari a.s. in zaal TTV Smash laatste mogelijkheid ringenbestelling 3 e ronde 2014 terugblik tentoonstelling Met o.a. feestavond vrijdag 24 januari a.s. in zaal TTV Smash laatste mogelijkheid ringenbestelling 3 e ronde 2014 terugblik tentoonstelling Januari 2014 Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg

Nadere informatie

14 de JAARGANG NR 46. Zomer 2009

14 de JAARGANG NR 46. Zomer 2009 VERENIGING VAN OUD FOKKER EMPLOYÉS 14 de JAARGANG NR 46. Zomer 2009 INDIEN ONBESTELBAAR S.V.P. RETOUR: Kootwijkstraat 135 / 2573 XM Den Haag ===============================================================

Nadere informatie

H O F N I E U W S AANKONDIGING: LEDENVERGADERING OUDERVERENIGING BASISSCHOOL ZEELSTERHOF 31 OKTOBER 2018

H O F N I E U W S AANKONDIGING: LEDENVERGADERING OUDERVERENIGING BASISSCHOOL ZEELSTERHOF 31 OKTOBER 2018 H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Vrijdag 26 oktober 1/2A en 7A Maandafsluiting Maandag 29 oktober Rondleiding Dinsdag 30 oktober Vergadering Schoolraad, aanvang 19.30 uur Woensdag 31 oktober

Nadere informatie

Tentoonstellingsreglement Boxtelse kampioenschappen t/m 14 december Heidezoom 2 Liempde. Tel

Tentoonstellingsreglement Boxtelse kampioenschappen t/m 14 december Heidezoom 2 Liempde. Tel Tentoonstellingsreglement Boxtelse kampioenschappen 2014. 12 t/m 14 december 2014. Heidezoom 2 Liempde. Tel. 0411-631427. Deelnemende vogelverengingen: Vogelvereniging Vogelvreugd Boxtel. Vogelvereniging

Nadere informatie

Reglement en prijzenverdeling voor de 62 e onderlinge vogeltentoonstelling 2018 van v.v.,, De Kolibri Noordwijkerhout en Omstreken

Reglement en prijzenverdeling voor de 62 e onderlinge vogeltentoonstelling 2018 van v.v.,, De Kolibri Noordwijkerhout en Omstreken Reglement en prijzenverdeling voor de 62 e onderlinge vogeltentoonstelling 2018 van v.v.,, De Kolibri Noordwijkerhout en Omstreken Deze onderlinge tentoonstelling wordt georganiseerd door V.V.,,De Kolibri

Nadere informatie

vindt U een artikel over een nieuwe ontwikkeling "Direct Mail". De heer Jos M.A.G. Stroom brengt U weer helemaal bij.

vindt U een artikel over een nieuwe ontwikkeling Direct Mail. De heer Jos M.A.G. Stroom brengt U weer helemaal bij. IN DIT NUMMER vindt U een artikel over een nieuwe ontwikkeling "Direct Mail". De heer Jos M.A.G. Stroom brengt U weer helemaal bij. vindt U een verslag van een reis die vier leden van "NOVIOPOST" naar

Nadere informatie

strijddag zijn er ook leuke prijsjes te winnen. Dus een extra reden om mee te doen en verschrikkelijk je best te doen.

strijddag zijn er ook leuke prijsjes te winnen. Dus een extra reden om mee te doen en verschrikkelijk je best te doen. JEUGDCURSUS EN VISWEDSTRIJDEN VOOR DE JEUGD. Op maandag 31 maart starten we met een nieuwe cursus voor de jeugd in de leeftijd van 8 t/m 13 jaar. Anders dan andere jaren waarin wij twee verschillende cursussen

Nadere informatie

Vraagprogramma ste Nationale Vogeltentoonstelling. Aangesloten bij de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers

Vraagprogramma ste Nationale Vogeltentoonstelling. Aangesloten bij de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers Vraagprogramma 2016 41 ste Nationale Vogeltentoonstelling Aangesloten bij de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers VRAAGPROGRAMMA Van de 41ste Nationale Vogeltentoonstelling boven het Noordzeekanaal: Van

Nadere informatie

Vogelvereniging. Musselkanaal & Omstreken.

Vogelvereniging. Musselkanaal & Omstreken. Vogelvereniging Jaargang 62 nummer 1 In vogelvlucht is het verenigingsorgaan van de vogelvereniging Musselkanaal & Omstreken. Aangesloten bij de Nederlandse bond van Vogelliefhebbers met bondscode M06.

Nadere informatie

Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg

Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg December 2011 Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg Voorzitter: Erik-Jan Huisman de Heuvel 5 3931 RH Woudenberg tel. 033-2866901 1 e Secretaris: Daan Huisman John F. Kennedylaan 101 3931

Nadere informatie

BESTUUR ERMELOSE VOGELVERENIGING DE KLEURZANGER. Ereleden: Dhr. A. Geitenbeek, Dhr. A.J. Boer, Dhr. H. Teunissen En Dhr. E.J.

BESTUUR ERMELOSE VOGELVERENIGING DE KLEURZANGER. Ereleden: Dhr. A. Geitenbeek, Dhr. A.J. Boer, Dhr. H. Teunissen En Dhr. E.J. BESTUUR ERMELOSE VOGELVERENIGING DE KLEURZANGER Ereleden: Dhr. A. Geitenbeek, Dhr. A.J. Boer, Dhr. H. Teunissen En Dhr. E.J. Nijeboer Voorzitter: Dhr. W. Krijt Putterweg 39 w.krijt@vodafonevast.nl 3851

Nadere informatie

Orchideeën Kring Noord-Brabant West en Zeeland

Orchideeën Kring Noord-Brabant West en Zeeland Kringblad NOV kring Noord- Brabant West Zeeland Jaargang 24 nr.7 Orchideeën Kring Noord-Brabant West en Zeeland Dendrobium jenkensii September 2015 1 Agenda: - Welkom en mededelingen. Maandag 21 september

Nadere informatie

Met o.a. Uitnodiging maandag 5 september Terugblik lezing Lou Megens Ringenbestellen 2e ronde 2017 Jeugddistrictsdag zaterdag 1 oktober Leusden

Met o.a. Uitnodiging maandag 5 september Terugblik lezing Lou Megens Ringenbestellen 2e ronde 2017 Jeugddistrictsdag zaterdag 1 oktober Leusden Met o.a. Uitnodiging maandag 5 september Terugblik lezing Lou Megens Ringenbestellen 2e ronde 2017 Jeugddistrictsdag zaterdag 1 oktober Leusden Augustus 2016 Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen Nieuwsbrief Vrije Tijd week 39 27 september 2018 Nieuws Agenda 28 sept : band Alleen maar Hollands 29 sept. : De Hongerige Klant 2 okt. : Glamourgirls in Zeist 3 okt. : Bies Sportdag 5 okt. : Voetbal FC

Nadere informatie

Met o.a. uitnodiging jaarvergadering dinsdag 25 maart a.s. in zaaltje Maarsbergen DRINGENDE oproep kandidaten bestuursfunctie actuele ledenlijst

Met o.a. uitnodiging jaarvergadering dinsdag 25 maart a.s. in zaaltje Maarsbergen DRINGENDE oproep kandidaten bestuursfunctie actuele ledenlijst Met o.a. uitnodiging jaarvergadering dinsdag 25 maart a.s. in zaaltje Maarsbergen DRINGENDE oproep kandidaten bestuursfunctie actuele ledenlijst Maart 2014 Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 10 06 maart 2018 Nieuws Agenda 9 mrt: NL doet in Zeist 16 mrt: Restaurant voor de doof/blinde woningen(vol) 23mrt: Optreden bigband Jazz-West 31 mrt: Hongerige klant (nieuw)

Nadere informatie

Vrijdag 14 september is er Smashsoos. Smash treedt het eerste uur op. Daarna is er gewone soos.

Vrijdag 14 september is er Smashsoos. Smash treedt het eerste uur op. Daarna is er gewone soos. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 37 13 september 2018 Nieuws Agenda 15 sept : workshop Strandschilderij(vol) 16 sept : voetbal FC Utrecht- Emmen 28 sept : band Alleen maar Hollands 29 sept. : De Hongerige Klant

Nadere informatie

Open Grens-Regio Vogelshow 2015 Onze Vogels Sittard

Open Grens-Regio Vogelshow 2015 Onze Vogels Sittard Secretariaat Organisatie: Huub Mertens P.P.Rubensstraat 32 6137 XX Sittard 06-19053510; huubmertns54@gmail.com Open Grens-Regio Vogelshow 2015 Onze Vogels Sittard Tentoonstellingsregels Inschrijfformulier:

Nadere informatie

Reglement District Tentoonstelling. Vogelkampioenschappen 2017

Reglement District Tentoonstelling. Vogelkampioenschappen 2017 District GELDERLAND en FLEVOLAND Vogelvereniging "De Martel" Huissen Algemeen; Organisatie door: District Gelderland in samenwerking met Vogelvereniging "DE MARTEL" te Huissen afd. Code: H 05 Locatie:

Nadere informatie

vogelvereniging DE NACHTEGAAL Rosmalen

vogelvereniging DE NACHTEGAAL Rosmalen vogelvereniging DE NACHTEGAAL Rosmalen Vogelvereniging de Nachtegaal uit Rosmalen nodigt u uit om deel te nemen aan: Open Rosmalens Kampioenschap 2017 icm kringtentoonstelling Maasland-Meierij Deze tentoonstelling

Nadere informatie

Gefriseerde rassen en Houdingrassen

Gefriseerde rassen en Houdingrassen Open Nederlandse kampioenschappen Gefriseerde rassen en Houdingrassen Op zaterdag 19 november 2011 Plaats: Verenigingsgebouw De Vogelvriend P.M. van Gentstraat 23 4142 BM Leerdam Tel. 0345-618024 De kampioenen

Nadere informatie

L.L. Louwerse, Kon. Wilhelminastraat TT Reeuwijk. M.J. Schellekens, Raafstraat EB Alphen aan den Rijn

L.L. Louwerse, Kon. Wilhelminastraat TT Reeuwijk. M.J. Schellekens, Raafstraat EB Alphen aan den Rijn Alphapost Orgaan van de Nederlandsche Vereeniging van Postzegelverzamelaars Afdeling Alphen aan den Rijn. Opgericht 24 januari 1946. Inschr. K.v.K. 40 44 63 36 Verschijnt vijfmaal per jaar. Website: http://nvpv-alphen.voosterom.nl/

Nadere informatie

De Binnenloper Sept 2019

De Binnenloper Sept 2019 Stichting Inloophuis De Zevensprong Markt 10, 3901 DN Veenendaal Banknr. NL76RABO0395187648 Sticht. Inloophuis De Zevensprong Www.inloophuisde7sprong.nl Email: sec.7sprong@live.nl 2e jaargang nummer september

Nadere informatie

TT show ter ere van onze 51 ste Vogel tentoonstelling van Tropenpracht en onze 24 ste Bijzondere Tentoonstelling

TT show ter ere van onze 51 ste Vogel tentoonstelling van Tropenpracht en onze 24 ste Bijzondere Tentoonstelling TT show ter ere van onze 51 ste Vogel tentoonstelling van Tropenpracht en onze 24 ste Bijzondere Tentoonstelling Reglementen en Inschrijfformulier 26 november t/m 29 november 2014 in Zalencentrum Muller,

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Hasselbraam

Nieuwsbrief De Hasselbraam Nieuwsbrief De Hasselbraam nr. 1 30 augustus 2017 Agenda Uitgelicht 1 sept. Groep 2 vrij Schoolfotograaf Lees verder 5 sept. Nieuwjaarsreceptie Oproep Klassenouder Lees verder Stemmen op het Kinderparlement

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering Bowlingvereniging Wijndaelerduin Gehouden op woensdag 27 mei 2015 te Den Haag.? stemgerechtigde leden

Verslag Algemene Ledenvergadering Bowlingvereniging Wijndaelerduin Gehouden op woensdag 27 mei 2015 te Den Haag.? stemgerechtigde leden Verslag Algemene Ledenvergadering Bowlingvereniging Wijndaelerduin Gehouden op woensdag 27 mei 2015 te Den Haag Aanwezig: Afwezig met kennisgeving: Afwezig bestuur: Notulen opgemaakt door: 50 stemgerechtigde

Nadere informatie

Met hierin o.a. Uitnodiging feestavond vrijdag 25 januari 2019 Terugblik tentoonstelling met foto s Ringenbestelling

Met hierin o.a. Uitnodiging feestavond vrijdag 25 januari 2019 Terugblik tentoonstelling met foto s Ringenbestelling Met hierin o.a. Uitnodiging feestavond vrijdag 25 januari 2019 Terugblik tentoonstelling met foto s Ringenbestelling Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg e.o. Voorzitter: Erik-Jan Huisman

Nadere informatie

Nationale TT 2015, Volière Vereniging De Huisvriend.

Nationale TT 2015, Volière Vereniging De Huisvriend. Geachte vogelliefhebber, Van 30 oktober t/m 1 november organiseert Volière vereniging De Huisvriend uit Rothem-Meerssen voor de 17-de keer op rij een Nationale Vogeltentoonstelling. We willen net zoals

Nadere informatie

Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg

Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg December 2010 Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg Voorzitter: Erik-Jan Huisman de Heuvel 5 3931 RH Woudenberg tel. 033-2866901 1 e Secretaris: Daan Huisman Henschoterlaan 28 3931 DB

Nadere informatie

Mededelingenblad 3e kwartaal 2012

Mededelingenblad 3e kwartaal 2012 Mededelingenblad 3 e kwartaal 2012 1 Vogelvereniging Vogelvreugd Delft Opgericht op 9 april 1954 Wijkcentrum de Parel v. Beresteynstraat 99 2614 HE DELFT Gironummer: 1590314 Email: info@vogelvreugddelft.nl

Nadere informatie

V.V. WITROKA. November t/m December RIDDERKERK Opgericht in november 1956 ( 1 )

V.V. WITROKA. November t/m December RIDDERKERK Opgericht in november 1956 ( 1 ) V.V. WITROKA RIDDERKERK Opgericht in november 1956 November t/m December 2018 ( 1 ) De jonge Vogelshow Op zaterdag 25 augustus 2018 was het dan weer zover. De jonge vogelshow bij v.v.witroka! Het is altijd

Nadere informatie

BESTUUR ERMELOSE VOGELVERENIGING DE KLEURZANGER. Ereleden: Dhr. A. Geitenbeek, Dhr. A.J. Boer, Dhr. H. Teunissen en Dhr. E.J.

BESTUUR ERMELOSE VOGELVERENIGING DE KLEURZANGER. Ereleden: Dhr. A. Geitenbeek, Dhr. A.J. Boer, Dhr. H. Teunissen en Dhr. E.J. BESTUUR ERMELOSE VOGELVERENIGING DE KLEURZANGER Ereleden: Dhr. A. Geitenbeek, Dhr. A.J. Boer, Dhr. H. Teunissen en Dhr. E.J. Nijeboer Voorzitter: Dhr. W. Krijt Putterweg 39 3851 GA Ermelo 0341-560549 w.krijt@vodafonevast.nl

Nadere informatie

Voorwoord. Michiel Kuiper Voorzitter

Voorwoord. Michiel Kuiper Voorzitter Sponsorboekje 2017 Voorwoord Voor u ligt het sponsorboekje van De Vogelvriend Roden e.o. voor de Noordelijke Kampioenschappen van 2017. Na meerdere jaren de Districtstentoonstelling van Drenthe te hebben

Nadere informatie

REGLEMENT vogeltentoonstelling 2015

REGLEMENT vogeltentoonstelling 2015 REGLEMENT vogeltentoonstelling 2015 Van Vogelvereniging Spijkenisse en omstreken lid van de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers. Clubgebouw vogelvereniging, Maaswijkweg 10 te Spijkenisse. Sluiting inschrijving:

Nadere informatie

Met o.a. Goed nieuws over de tentoonstellingslocatie! Uitnodiging jongvogelavond woensdag 9 september 2015 Terugblik presentatie René de Waal

Met o.a. Goed nieuws over de tentoonstellingslocatie! Uitnodiging jongvogelavond woensdag 9 september 2015 Terugblik presentatie René de Waal Met o.a. Goed nieuws over de tentoonstellingslocatie! Uitnodiging jongvogelavond woensdag 9 september 2015 Terugblik presentatie René de Waal Herinnering contributie Augustus 2015 Bestuur van vogelvereniging

Nadere informatie

nieuwsbrief Redactioneel Even voorstellen

nieuwsbrief Redactioneel Even voorstellen Schooljaar 2015-2016 02-09-2015 Redactioneel Nieuwe start! Het nieuwe schooljaar is begonnen! Veel vrolijke gezichtjes op het speelplein. Allemaal vol verwachting van dat wat komen gaat. Een nieuwe groep,

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F OKTOBER 2012 JAARGANG: 17 NR. 2

N I E U W S B R I E F OKTOBER 2012 JAARGANG: 17 NR. 2 N I E U W S B R I E F OKTOBER 2012 JAARGANG: 17 NR. 2 Samen spelen en leren op een veilige plek van de directie Kleding inzameling Heeft u uw zomerkleding al uitgezocht? Bent u van plan het een en ander

Nadere informatie

website Nieuwsbrief Januari 2017

website  Nieuwsbrief Januari 2017 Brabants Amateur Wijnmakers-en Bierbrouwersgilde Rivierenland Beste Gildeleden, website www.gilde-rivierenland.nl Nieuwsbrief Januari 2017 Voor iedereen die we nog niet gezien hebben op onze nieuwjaar

Nadere informatie

Club blad V.V.Vogelvreugd

Club blad V.V.Vogelvreugd Club blad V.V.Vogelvreugd Beverwijk en Omstreken Aangesloten Bij de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers Opgericht April 947 vogelvreugd VOLIERE VERENIGING BEVERWIJK EN OMSTREKEN OPGERICHT APRIL 947 AANGESLOTEN

Nadere informatie

Agenda Het Korennieuws Juli Zaterdag 26 Augustus Vossenjacht Dinsdag 29 Augustus Vergadering Spooktocht

Agenda Het Korennieuws Juli Zaterdag 26 Augustus Vossenjacht Dinsdag 29 Augustus Vergadering Spooktocht Agenda 2017 Het Korennieuws Juli 2017 Zaterdag 26 Augustus 14.00 Vossenjacht Dinsdag 29 Augustus 20.30 Vergadering Spooktocht Zondag 03 September 07.30 Vissen Zondag 17 September 13.30 Fietstocht BBQ Zaterdag

Nadere informatie

Mededelingenblad 4e kwartaal 2012

Mededelingenblad 4e kwartaal 2012 Mededelingenblad 4 e kwartaal 2012 1 Vogelvereniging Vogelvreugd Delft Opgericht op 9 april 1954 Wijkcentrum de Parel v. Beresteynstraat 99 2614 HE DELFT Gironummer: 1590314 Email: info@vogelvreugddelft.nl

Nadere informatie

Brugproat. Nieuwsbrief nr.5 (31 okt. 16 nov.) Schooljaar

Brugproat. Nieuwsbrief nr.5 (31 okt. 16 nov.) Schooljaar Brugproat Nieuwsbrief nr.5 (31 okt. 16 nov.) Schooljaar 2016 2017 Agenda Donderdag 3 nov. 15.00 u. Teamvergadering Vrijdag 4 nov. Schoolleidersopleiding (Judith) Woensdag 9 nov. 12.45 u. Teamvergadering

Nadere informatie

Orchideeën Kring Noord-Brabant West en Zeeland

Orchideeën Kring Noord-Brabant West en Zeeland Kringblad NOV kring Noord- Brabant West Zeeland Jaargang 24 nr.3 Orchideeën Kring Noord-Brabant West en Zeeland Dendrobium chrysotoxum Maart 2015 1 Agenda: - Welkom en mededelingen Maandag 16 maart 2015

Nadere informatie

Vogelvereniging Noordwijkerhout en Omstreken. Opgericht 8 mei 1957

Vogelvereniging Noordwijkerhout en Omstreken. Opgericht 8 mei 1957 Vogelvereniging Noordwijkerhout en Omstreken. Opgericht 8 mei 1957 HUISHOUDELIJK REGLEMENT 01-01-2013 NAAM; Artikel 1. De vereniging draagt de naam V.V. "De Kolibri". Zij is een afdeling van de Nederlandse

Nadere informatie

Slimhuishouden.nl. sslaap kamer. slaap kamer bad kamer trappen overloop. slaap kamer. slaap kamer. hal. zolder. woon kamer buiten boel.

Slimhuishouden.nl. sslaap kamer. slaap kamer bad kamer trappen overloop. slaap kamer. slaap kamer. hal. zolder. woon kamer buiten boel. nov 2016 45 maandag 7 dinsdag 8 woensdag 9 donderdag 10 vrijdag 11 zaterdag 12 Aankomst Sint zondag 13 s nov 2016 46 maandag 14 dinsdag 15 woensdag 16 donderdag 17 vrijdag 18 zaterdag 19 zondag 20 s nov

Nadere informatie

Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg

Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg Augustus 2012 Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg Voorzitter: Erik-Jan Huisman de Heuvel 5 3931 RH Woudenberg tel. 033-2866901 1 e Secretaris: Daan Huisman John F. Kennedylaan 101 3931

Nadere informatie

De voorzitter opent om 20:07 de vergadering en heet iedereen harte welkom.

De voorzitter opent om 20:07 de vergadering en heet iedereen harte welkom. betreft : TKC Afgevaardigden-vergadering aanwezig / afwezig m.k. / afwezig z.k. : Brink, Oud Ootmarsum, Wilskracht, Nijstad, Hertme, Gunne, HKV / Lattrop Breklenkamp / Soasel locatie : Café van Olffen,

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September Oktober 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September Oktober 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1 September Oktober 2018 info Kalender: Agenda Vrijdag 21 september Groep 2 vrij Maandag 24 september Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Dinsdag 25 september

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF LTC DE SCHELDE

NIEUWSBRIEF LTC DE SCHELDE NIEUWSBRIEF LTC DE SCHELDE Sluitingsdatum nieuwe kopij: 15 juli 2015 Jaargang 3 nr. 5 Juni 2015 redactie@ltcdeschelde.nl MINI/MAX toernooi 2015 Op 21 juni gaan jong en oud het z.g. MINI/MAXI toernooi spelen.

Nadere informatie

Vraagprogramma Jongdierendag 2015 ESKV Schijndel i.c.m. KleindierenLiefhebbers Uden e.o. 13 september 2015

Vraagprogramma Jongdierendag 2015 ESKV Schijndel i.c.m. KleindierenLiefhebbers Uden e.o. 13 september 2015 Vraagprogramma Jongdierendag 2015 ESKV Schijndel i.c.m. KleindierenLiefhebbers Uden e.o. 13 september 2015 Manege de Molenheide De Heikampen 5 5482 ZR Schijndel Namens het bestuur van ESKV Schijndel en

Nadere informatie

Opgericht 10 augustus mei e jaargang

Opgericht 10 augustus mei e jaargang Opgericht 10 augustus 1949 mei 2010 24 e jaargang 1 Verenigingsinfo ERELEDEN P.C. Hagenaars en J.A. Plokker BESTUUR Voorzitter : Jaap Plokker, Hercules 86, (Waarnemend) 2221 MD Katwijk, tel: 071-402 75

Nadere informatie

LAETARE-ACTUEEL. juni Een nieuwe middenbouw/continurooster. Bibliotheek op school. Een nieuwe middenbouw.

LAETARE-ACTUEEL. juni Een nieuwe middenbouw/continurooster. Bibliotheek op school. Een nieuwe middenbouw. LAETARE-ACTUEEL juni 2017 Een nieuwe middenbouw/continurooster Een nieuwe middenbouw. Dinsdagavond 30 mei jongstleden hebben wij de ouders van groep 2 bijgepraat over de nieuw te vormen groep drie. Het

Nadere informatie

Afdeling: Tentoonstellingscommissie. Beste Vogelvrienden,

Afdeling: Tentoonstellingscommissie. Beste Vogelvrienden, Afdeling: Tentoonstellingscommissie Beste Vogelvrienden, Hieronder volgt het nieuwe tentoonstellingsreglement van Folière feriening Súd West Hoek, bestemd voor de afdelingstentoonstelling 2012. Alle voorgaande

Nadere informatie

VOGELVERENIGING "ONS IDEAAL" BOXTEL EN OMSTREKEN. Nationale tentoonstelling 2012 (met verkoopklasse)

VOGELVERENIGING ONS IDEAAL BOXTEL EN OMSTREKEN. Nationale tentoonstelling 2012 (met verkoopklasse) VOGELVERENIGING "ONS IDEAAL" BOXTEL EN OMSTREKEN Nationale tentoonstelling 2012 (met verkoopklasse) T.T.-voorwaarden/ reglement/ prijzenschema Nationale tentoonstelling, die gehouden zal worden op zaterdag

Nadere informatie