Doelgroep. Programma. Vluchten

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Doelgroep. Programma. Vluchten"

Transcriptie

1 Doelgroep Het programma van deze studiereis is vooral afgestemd op de doelgroep van sectorgenoten in het vastgoed. De leden van het Netwerk Vastgoed van Voka KvK Limburg krijgen dan ook voorrang bij inschrijving. Volzet = volzet. Het aantal plaatsen is beperkt : 13 Double Rooms 14 Single Rooms Programma Een groep sectorgenoten van min. 25 personen en max. 40 met dezelfde interesses (zijnde architectuur, stadsontwikkeling, renovatie en gebouwen in het algemeen) zullen de stad Berlijn op een andere manier gaan bezichtigen. Enkele Limburgers die daar projecten leidden, zorgen ervoor dat er andere deuren open gaan dan voor de gewone toerist. Wij zorgen voor Nederlandstalige begeleiding en een boeiend programma. De reis start en eindigt in Hasselt aan het Huis van de Limburgse Ondernemer. Vluchten Air Berlin 26/03/2015 Düsseldorf Berlijn (Tegel) u u. AB /03/2015 Berlijn (Tegel) Düsseldorf u u. AB6447 Bagage Inclusief : 1 stuk handbagage (max. 8kg) + 1 stuk bagage (max. 23kg)

2 Praktische informatie 25hours Hotel Bikini Berlin Dit stijlvolle designhotel biedt een prachtig uitzicht op de Kurfürstendamm, de populaire winkelstraat van Berlijn. Gasten kunnen genieten van de trendy bar van het hotel en de sauna met uitzicht op Tiergarten, in Charlottenburg-Wilmersdorf. 25hours Hotel Bikini Berlin ging open in 2014 en biedt individueel ingerichte kamers met airconditioning, gratis WiFi en een ipod-dock. Sommige kamers hebben kamerhoge ramen en een panoramisch uitzicht over het gezellige stadscentrum of de dierentuin. Kamerinfo 23m² met queen size of twin bed douche + toilet Sky-TV ihome telefoon safe minibar gratis WiFi

3 Programma dag 1 Donderdag 26 maart 2015 We worden ontvangen op het middaguur in ons hotel voor een heerlijke lunch. Vervolgens krijgen we een toelichting over het investeringsproject Bikini Berlin. De uiteenzetting zal gebeuren door enkele specialisten die bij dit project betrokken waren, o.a. de goeroe van de designhotels en expert retail winkelconcepten. Met een bioscoop, een hotel en kantoorruimte is Bikini Berlin meer dan alleen een winkelcentrum, het is een concept mall. Je ziet hier geen marmer, geen H&M, Primark of exclusieve dure merken. Het zijn juist de unieke en creatieve winkels uit het middensegment die de ziel van Bikini bepalen. Bij Bikini kom je niet per se om te winkelen, je komt hier omdat het leuk is, en je kunt er bovendien winkelen. Bikini ligt naast de Berlijnse dierentuin Zoo Berlin. Bezoekers kijken beneden via de grote ramen of vanaf het panoramaterras een verdieping hoger zo naar de bavianen. Centraal tref je houten boxen van 20 vierkante meter. Dit zijn 19 pop-up boxes, ideaal voor starters of creatieve webwinkels die eens een echte winkel willen hebben.

4 Rondleiding Het masterplan van de revitalisering van de Bikini Berlin is afkomstig van het Belgische architectenbureau SAQ. Het idee achter dit ontwerp is de combinatie van winkelen, werken, ontspannen, bioscoop en hotel in een stedelijke omgeving. Het hoogtepunt van het ontwerp is het grote dakterras aan de achterzijde van de Bikinihaus. Onder begeleiding van Limburger Frederik Vaes (SAQ architecten) krijgen we een rondleiding voor en achter de schermen van dit project en nemen we een kijkje in het prachtig authentiek gerestaureerde bioscoop. Shoppen or droppen Hierna voorzien we een vrij moment waar shoppers hun gang kunnen gaan. De vele horecazaken in de buurt zullen ook de droppers zeker kunnen bekoren. Diner and after diner We komen weer terug samen voor het diner in het restaurant van het hotel Neni Berlin met panoramisch uitzicht. De Neni Berlin is een culinair mozaïek van Perzische, Russische, Arabische, Marokkaanse, Turkse, Spaanse, Duitse en Oostenrijkse invloeden. Afsluiten doen we in de Monkey Bar, deze hotspot met uitstekende wijnen is de perfecte plek voor een drankje bij zonsondergang.

5 Dag 2 - vrijdag 27 maart 2014 We komen samen in de lobby voor de transfer naar vertrekpunt Fietstocht met verkenning door de stad Deze 2 uur durende fietstocht zal uitgestippeld worden door studenten architectuur en wordt begeleid door Nederlandstalige gidsen per groepjes van een 15-tal personen. De nadruk van de bezienswaardigheden die we bezoeken ligt op architectuur, woningbouw en stadsontwikkeling. Bij slecht weer voorzien we een waardig alternatief programma. Lunch in Restaurant Vapiano Dit is een geduchte concurrent voor ieder fastfood restaurant. Aan de lopende band worden hier de heerlijkste Italiaanse lekkernijen voor je gemaakt. Het restaurant is stijlvol en eigentijds ingericht met gebruik van veel natuurhout. Iedereen is vrij te kiezen wat hij eet. Vanaf 15,00 heb je hier al de heerlijkste pasta s en pizza s. De kostprijs van de lunch is niet inbegrepen in de groepsreis.

6 Op stap met Jan Kriekels De creatieve en excentrieke zaakvoerder van Jaga Jan Kriekels neemt ons mee naar zijn plekjes in Berlijn. Plaatsen waar kunst en cultuur mekaar ontmoeten. We bezoeken o.a. zijn project in de oude vrouwengevangenis van Berlijn. Diner and after diner In de late namiddag komen we terug in het hotel waar we ons kunnen opfrissen voor het avondeten. We dineren in één van de betere restaurant en sluiten af, voor de liefhebbers, in één van de hipste clubs in Berlijn, de Felix club.

7 Dag 3 - Zaterdag 28 maart 2014 De voormiddag houden we volledig vrij. Shoppers en droppers kunnen op eigen tempo hun gang gaan. We spreken af kort na de lunch (die ieder voor zichzelf invult) voor een toeristische busrit van 2u30. De bagage wordt reeds ingeladen want aansluitend gaan we naar de luchthaven. Toeristische busrit Tijdens deze toeristische busrit krijgen we tal van video- en geluidsfragmenten die ons door het verleden naar het bruisende Berlijn van nu brengen. Een Nederlandstalige gids geeft uitleg. We passeren de Berlijnse muur, Het Rijksdaggebouw, de Brandenburger Tor en Unter den Linden, Checkpoint Charlie, Potsdamer Plats, Gendarmenmarkt en de Berliner Dom. De busrit wordt afgesloten aan de luchthaven Tegel, waar we onze vlucht terug nemen.

8 Timing Donderdag : 26/03/2015 : u. Afspraak bij Voka voor afreis per touringcar naar de luchthaven u. Aankomst Düsseldorf. Check in u. Vlucht met Air Berlin, lichte snack tijdens de vlucht u. Aankomst in Berlijn ontvangst door Nederlandstalige begeleiding en aansluitend privé transfer naar het hotel u. Broodjeslunch in het hotel + gebruik meeting ruimte gedurende 2u u. Check-in u. Rondleiding shopping center u. 3-gangen diner in het hotel (menu van de chef) aansluitend vrije tijd in de Monkey Bar Vrijdag : 27/03/2015 : u. Transfer per bus naar afhaalpunt fietsen fietstocht max 3u georganiseerd door VOKA/Lieve Pillen (architectuur specialiste Berlijn - 1 Nederlandstalige gids per 15 personen) u. Vrije tijd voor lunch in Vapiano u. Afspraak met Jan Kriekels en zijn project u. Transfer vanuit het hotel naar Le petit Felix 3-gangendiner en aansluitend party in de Felix Club u. Transfer van Club Felix naar het hotel. (blijvers gaan met taxi naar huis) Zaterdag : 28/03/2015 : Voormiddag : Vrije tijd lunch niet inclusief u. Vertrek voor video bus tour door Berlijn met Nederlandstalige begeleiding (2u30) u. Aankomst op de luchthaven Tegel voor check-in en terugvlucht u. Terugvlucht met Air Belin, lichte maaltijd tijdens de vlucht u. Aankomst in Düsseldorf. Aansluitend per touringcar naar Hasselt u. Verwachtte aankomst in Hasselt. * programma en timing kunnen lichtjes aangepast worden

9 Prijs Kostprijs van de reis bedraagt (excl. 2,73 %BTW) voor de leden van het netwerk Vastgoed (excl. 2,73 % BTW) voor niet-leden van het netwerk Vastgoed en dit op basis van een tweepersoonskamer. Inclusief Transfer Hasselt - Dusseldorf en Dusseldorf - Hasselt Vluchten met Air Berlin inclusief huidige taksen, fuel en 1 stuk bagage 2 overnachtingen met ontbijt in een double kamer (single = + 176) Fietsenhuur en Nederlandstalige reisbegeleiding Transfers per bus van de luchthaven naar het hotel en transfers ter plaatse 2u30 video bus tour eindigend op de luchthaven Twee drie-gangendiners en één maal lichte lunch bij aankomst Taksen Exclusief All-in verzekering (annulering- en 10,50 pp BTW 2,73% Overige maaltijden, dranken en persoonlijke uitgaven Single room Meer informatie Ingrid Eyckmans, , ingrid.eyckmans@voka.be

10 INSCHRIJVINGSFORMULIER Ondergetekende,wenst de volgende perso(o)n(en) in te schrijven voor de studiereis naar Berlijn van donderdag 26 tem zaterdag 28 maart 2015: Naam:... Voorna(a)m(en):. Deelnameprijs excl 2,73 % BTW per persoon voor het beschreven programma op basis van een tweepersoonskamer: 1.180,00 pp voor leden van het netwerk Vastgoed en hun partner 1.280,00 pp voor de overige leden van Voka Kamer van Koophandel Limburg Extra s (aanvinken indien nodig) All-in verzekering (annulering- en bijstandsverzekering) aan 10,50 pp Single room 173,00 pp (opgelet beperkt aantal plaatsen double en single rooms) Details Detail inhoud van de reis treft u in de detailpresentatie en zijn door ondergetekende gekend. Annulatievoorwaarden Bij annulatie na 31 december 2014 wordt de totale reissom aangerekend. U mag een vervanger aanduiden tot 4 weken voor afreis. Bij annulatie voor 31 december wordt een dossierkost van 75,00 aangerekend. Facturatiegegevens Naam onderneming:... Contactpersoon:..... Adres onderneming: BTW-nummer:.... GSM: . Datum:. Handtekening:. Stuur dit formulier uiterlijk 24 december 2014 naar Ingrid.eyckmans@voka.be.

MENTS. Berlijn anno 2009. 20 jaar na de val van de muur

MENTS. Berlijn anno 2009. 20 jaar na de val van de muur M & MORE Berlijn anno 2009 20 jaar na de val van de muur Groepsreis van 18 tot 22 juli 2009 Nederlandstalige begeleiding vanuit Brussel Nederlandstalige professionele gids ter plaatse M & MORE PROGRAMMA

Nadere informatie

GOLFSTAGE. Bij deze stellen wij U gaarne volgende stage voor.we hebben gekozen voor een korte krachtige stage

GOLFSTAGE. Bij deze stellen wij U gaarne volgende stage voor.we hebben gekozen voor een korte krachtige stage GOLFSTAGE Geachte ags lid, Bij deze stellen wij U gaarne volgende stage voor.we hebben gekozen voor een korte krachtige stage met een kleine groep waarbij we ieder voldoende aandacht kunnen geven. Net

Nadere informatie

PROGRAMMA VIP. Istanbul, 1-3 augustus 2017

PROGRAMMA VIP. Istanbul, 1-3 augustus 2017 PROGRAMMA VIP Istanbul, 1-3 augustus 2017 PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart en E-visum. TIJDZONE: VALUTA: In Istanbul is het één uur later dan in België. Turkse Lira. ( 1 TRY = 0,2458

Nadere informatie

DUIKVAKANTIE EGYPTE augustus 2019 Hurghada: van zaterdag 24 augustus tot zaterdag 31 augustus

DUIKVAKANTIE EGYPTE augustus 2019 Hurghada: van zaterdag 24 augustus tot zaterdag 31 augustus DUIKVAKANTIE EGYPTE augustus 2019 Hurghada: van zaterdag 24 augustus tot zaterdag 31 augustus Info over Hotel Grand Resort Het Grand Resort hotel is een prachtig hotel ingericht in Arabische stijl met

Nadere informatie

PROGRAMMA VIP 5* Hotel NH Palazzo Cinquecento 5* Rome, september 2017

PROGRAMMA VIP 5* Hotel NH Palazzo Cinquecento 5* Rome, september 2017 PROGRAMMA VIP 5* Hotel NH Palazzo Cinquecento 5* Rome, 27-29 september 2017 PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: TIJDZONE: Identiteitskaart. In Italië geldt dezelfde tijdzone als in België. VALUTA: In

Nadere informatie

Sporting CP KRC Genk. UEFA Europa League

Sporting CP KRC Genk. UEFA Europa League Sporting CP KRC Genk UEFA Europa League 'De witte stad' is de romantische naam die Lissabon in vele boeken krijgt toegedicht. De hoofdstad verheft zich boven de noordelijke oever van de Taag en strekt

Nadere informatie

BESTELBON CHILI. Santiago de Chile, Valparaíso

BESTELBON CHILI. Santiago de Chile, Valparaíso BESTELBON CHILI Santiago de Chile, Valparaíso Zaterdag 14 november tem donderdag 19 november 2014 U kan dit document terugsturen tot uiterlijk 12 september 2014 per e-mail naar mice@bcdtravel.be & Jill.Suetens@voka.be

Nadere informatie

25 september 2016. First Come, First Served! Wacht niet te lang! BCD Meetings & Events, vergunning Cat A5939, Posthoflei 3, B-2600 Berchem

25 september 2016. First Come, First Served! Wacht niet te lang! BCD Meetings & Events, vergunning Cat A5939, Posthoflei 3, B-2600 Berchem 25 september 2016 Beperkt aantal gegarandeerde deelnamenummers. Loopnummers enkel voor lopers woonachtig in België en in combinatie met het hotelverblijf! First Come, First Served! Wacht niet te lang!

Nadere informatie

Stuttgart de onbekende

Stuttgart de onbekende Architectuurreis georganiseerd door de Architectenkrant Vanaf donderdag 5 mei t/m zondag 8 mei 2016 4 dagen / 3 nachten Stuttgart de onbekende Technische organisatie: MASTER EVENTS NV 9 PROVINCIESLAAN

Nadere informatie

KBO Etten Leur 6-daagse excursiereis Berlijn & Potsdam Periode: juni 2019

KBO Etten Leur 6-daagse excursiereis Berlijn & Potsdam Periode: juni 2019 KBO Etten Leur 6-daagse excursiereis Berlijn & Potsdam Periode: 02-07 juni 2019 Highlights van deze reis Op de volgende pagina s hebben wij een uitgebreid reisschema voor u uitgewerkt. Hieronder vindt

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA FANS PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart. TIJDZONE: In Zagreb geldt dezelfde tijdzone als in België. VALUTA: U kunt in Kroatië betalen met de Kuna. 1 euro is ongeveer 7,45

Nadere informatie

Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve- Portugal 17 maart 24 maart 2015

Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve- Portugal 17 maart 24 maart 2015 Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve- Portugal 17 maart 24 maart 2015 Dit 5-sterrenresort ligt in een uitgestrekte, weelderige tuin in de Algarve, op 5 km van Portimão en de historische stad Lagos.

Nadere informatie

CITYTRIP Berlijn & Potsdam

CITYTRIP Berlijn & Potsdam CITYTRIP Berlijn & Potsdam Foto: shutterstock DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma DAG 1: Herzlich willkommen Samenkomst op de luchthaven van Zaventem voor de rechtstreekse vlucht naar Berlijn. Korte rit

Nadere informatie

Voka Beweegt in het buitenland! Exclusieve Shortski. Subtitel van de presentatie. Van vrijdag15 januari tot woensdag 20 januari 2016

Voka Beweegt in het buitenland! Exclusieve Shortski. Subtitel van de presentatie. Van vrijdag15 januari tot woensdag 20 januari 2016 Voka Beweegt in het buitenland! Exclusieve Shortski Subtitel van de presentatie Van vrijdag15 januari tot woensdag 20 januari 2016 Network & Pleasure in Livigno Italia Viersterren Tophotel Perfecte ligging

Nadere informatie

A T L E T I C O M A D R I D V S C L U B B R U G G E ASL TRAVEL

A T L E T I C O M A D R I D V S C L U B B R U G G E ASL TRAVEL VIP A T L E T I C O M A D R I D V S C L U B B R U G G E 2-3 O K T O B E R 2 0 1 8 ASL TRAVEL bestemming Madrid Info REISDOCUMENTEN Identiteitskaart TIJDZONE Er is geen tijdsverschil met België VALUTA Euro

Nadere informatie

Winterstage S V Z U L T E W A R E G E M j a n u a r i ASL TRAVEL

Winterstage S V Z U L T E W A R E G E M j a n u a r i ASL TRAVEL Winterstage S V Z U L T E W A R E G E M 1 0-1 3 j a n u a r i 2 0 1 9 ASL TRAVEL b e s t e m m i n g Marbella Info REISDOCUMENTEN Identiteitskaart VLUCHTGEGEVENS 10 januari 2019 Antwerpen - Malaga met

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA VIP PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart. TIJDZONE: In Zagreb geldt dezelfde tijdzone als in België. VALUTA: U kunt in Kroatië betalen met de Kuna. 1 euro is ongeveer 7,45 Kuna

Nadere informatie

27 september 2015. First Come, First Served! Wacht niet te lang! BCD Travel Belgium NV, vergunning Cat A5939, Posthoflei 3, B-2600 Berchem

27 september 2015. First Come, First Served! Wacht niet te lang! BCD Travel Belgium NV, vergunning Cat A5939, Posthoflei 3, B-2600 Berchem 27 september 2015 Beperkt aantal gegarandeerde deelnamenummers. Loopnummers enkel voor lopers woonachtig in België en in combinatie met het hotelverblijf! First Come, First Served! Wacht niet te lang!

Nadere informatie

Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve - Portugal 11 maart 18 maart 2017

Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve - Portugal 11 maart 18 maart 2017 Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve - Portugal 11 maart 18 maart 2017 Dit 5-sterrenresort ligt in een uitgestrekte, weelderige tuin in de Algarve, op 5 km van Portimão en de historische stad Lagos.

Nadere informatie

WILD TAÏGA MULTI-ACTIVITEITENWEEK

WILD TAÏGA MULTI-ACTIVITEITENWEEK WILD TAÏGA MULTI-ACTIVITEITENWEEK Het Kalevala Hotel is prachtig gelegen aan de oever van het Lammasjärvi-meer in Oost-Finland vlakbij de Russische grens. Deze regio die bekend staat omwille van de vele

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA FANS PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Internationaal paspoort geldig tem eind augustus 2014. Visum (verzorgd door ASL travel, info volgt). TIJDZONE: In Moskou is het drie uur later dan in

Nadere informatie

Valencia CF KRC Genk. UEFA Champions League

Valencia CF KRC Genk. UEFA Champions League Valencia CF KRC Genk UEFA Champions League In een stad waar de zon meer dan 300 dagen per jaar schijnt kan het niet anders dan fijn vertoeven zijn. En toch is dat niet het enige wat het Spaanse Valencia

Nadere informatie

WINTERSTAGE 2016 06/01/2016 11/01/2016 Marbella (Spanje)

WINTERSTAGE 2016 06/01/2016 11/01/2016 Marbella (Spanje) WINTERSTAGE 2016 06/01/2016 11/01/2016 Marbella (Spanje) WINTERSTAGE 2016 WINTERSTAGE 2016 Na de uitstekende ervaringen die Essevee afgelopen vier seizoenen gehad heeft in Marbella, werd door de sportieve

Nadere informatie

Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve- Portugal 05 maart 12 maart 2016

Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve- Portugal 05 maart 12 maart 2016 Penina Hotel & Golf Resort ***** Algarve- Portugal 05 maart 12 maart 2016 Dit 5-sterrenresort ligt in een uitgestrekte, weelderige tuin in de Algarve, op 5 km van Portimão en de historische stad Lagos.

Nadere informatie

Welkom. Voka Beweegt in het buitenland! Trip naar Livigno met beklimming van de Stelvio

Welkom. Voka Beweegt in het buitenland! Trip naar Livigno met beklimming van de Stelvio Voka Beweegt in het buitenland! Trip naar Livigno met beklimming van de Stelvio Subtitel van de presentatie Van donderdag 19 tot maandag 23 september Welkom Voor wie? De Voka fietsers De Voka lopers De

Nadere informatie

Op culinaire ontdekkingstocht naar de Baskische kust Donderdag 8 oktober t/m zondag 11 oktober 2015

Op culinaire ontdekkingstocht naar de Baskische kust Donderdag 8 oktober t/m zondag 11 oktober 2015 Gastronomie & Architectuur Op culinaire ontdekkingstocht naar de Baskische kust Donderdag 8 oktober t/m zondag 11 oktober 2015 Aan de Noordkust van Spanje liggen de goudgele stranden en groene heuvels

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA VIP PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Internationaal paspoort geldig tem eind augustus 2014. Visum (verzorgd door ASL travel, info volgt). TIJDZONE: In Moskou is het drie uur later dan in

Nadere informatie

Hotel Sport Residenz Zillertal.**** s

Hotel Sport Residenz Zillertal.**** s Hotel Sport Residenz Zillertal.**** s De Sport Residence Zillertal op het terrein van de nieuwe golfbaan in Uderns is een kleine, luxe wereld op zich. Het hoogkwalitatief boutique hotel in luxueuze lifestyle

Nadere informatie

Betreft: reis naar Berlijn voor de vierde klas Duits, informatie voor thuisblijvers

Betreft: reis naar Berlijn voor de vierde klas Duits, informatie voor thuisblijvers Berlijn 2016 informatie voor thuisblijvers Zwolle, 27 mei 2016 Betreft: reis naar Berlijn voor de vierde klas Duits, informatie voor thuisblijvers Geachte ouder(s)/verzorger(s), Vandaag heb ik uw zoon/dochter

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA VIP PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: TIJDZONE: Identiteitskaart. In Boekarest is het 1 uur later dan in België. VALUTA: De munteenheid in Roemenië is de Roemeense leu (RON). 1 EUR = +/-

Nadere informatie

5-daagse groepsreis naar FULDA & WITTENBERG. 15 t/m 19 augustus 2017

5-daagse groepsreis naar FULDA & WITTENBERG. 15 t/m 19 augustus 2017 5-daagse groepsreis naar FULDA & WITTENBERG 15 t/m 19 augustus 2017 Pelikaan Reizen Reis technische zaken Dagprogramma Inbegrepen Toeslagen Inhoud Hoofdkantoor gevestigd in Zevenbergen 5 reisbureaus Touroperating

Nadere informatie

Met de Fotografie op reis naar Rotterdam.

Met de Fotografie op reis naar Rotterdam. Met de Fotografie op reis naar Rotterdam. PROGRAMMA ROTTERDAM ZATERDAG 19 MAART: 07:00 uur Bagage inladen. Aan parking bij de Magdalena Zaal in de Magdalenastraat te Brugge. Je kan hier gratis uw wagen

Nadere informatie

BERLIJN marathon 25/09/2011

BERLIJN marathon 25/09/2011 1 BERLIJN marathon 25/09/2011 Reis van vrijdag 23 september tot maandag 26 september 2011 Beperkt aantal plaatsen, inschrijvingen op basis van first come first served. Uiterste inschrijvingsdatum: 28 MEI

Nadere informatie

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO [Typ hier] INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO ZONDAG 17 TOT EN MET MAANDAG 25 SEPTEMBER 2017 Transportvoorstel: Vluchten worden uitgevoerd door TUI fly. Heen zondag 17 september: TB705 Brussel Cancun 09:25

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA VIP PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart. TIJDZONE: In Cork is het één uur vroeger dan in België. VALUTA: U kunt in Cork betalen met de Euro. KLIMAAT: De gemiddelde temperatuur

Nadere informatie

27/11/2011. Reis van vrijdag 25 tot maandag 28 november 2011. Exclusieve MMC reis! Vlug inschrijven! First come first served. BEPERKT AANTAL PLAATSEN.

27/11/2011. Reis van vrijdag 25 tot maandag 28 november 2011. Exclusieve MMC reis! Vlug inschrijven! First come first served. BEPERKT AANTAL PLAATSEN. 1 marathon FIRENZE 27/11/2011 Reis van vrijdag 25 tot maandag 28 november 2011 Exclusieve MMC reis! Vlug inschrijven! First come first served. BEPERKT AANTAL PLAATSEN. 2 FIRENZE Firenze, de hoofdstad van

Nadere informatie

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma DAG 1 Samenkomst op de luchthaven van Zaventem en vertrek per rechtstreekse lijnvlucht van Brussels Airlines

Nadere informatie

ONTDEK MILAAN MET BRUNO

ONTDEK MILAAN MET BRUNO ONTDEK MILAAN MET BRUNO VAN 29 APRIL 2018 01 MEI 2018 Het hoofd van het koele noorden met het temperament van het hete zuiden. Milaan, de economische metropool, het modeparadijs, de mediahoofdstad. In

Nadere informatie

BESTELBON CHILI. Patagonië

BESTELBON CHILI. Patagonië BESTELBON CHILI Patagonië Donderdag 19 november tem maandag 23 november 2014 U kan dit document terugsturen tot uiterlijk 12 september 2014 per e-mail naar mice@bcdtravel.be & Jill.Suetens@voka.be Inhoudstabel

Nadere informatie

FACILITEITEN ACCOMMODATIE. maaltijden worden verzorgd door de JH

FACILITEITEN ACCOMMODATIE. maaltijden worden verzorgd door de JH JH Bokrijk Bokrijk ligt in het hartje van de provincie Limburg, tussen Hasselt en Genk. De Roerdomp" is een gezellige en moderne jeugdherberg die haar gasten een aangenaam verblijf biedt in volle natuur,

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA FAN PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart. TIJDZONE: In Spanje geldt dezelfde tijdzone als in België. VALUTA: In Spanje wordt betaald met de Euro. KLIMAAT: Vigo heeft een gematigd

Nadere informatie

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje!

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje! Spanje Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje - Zonnig, bruisend en spectaculair *Spaanse keuken *Heerlijke tapas *Sprankelende Cava *Indrukwekkend

Nadere informatie

INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012

INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012 KNALPRIJS 2700 EURO BEGELEIDE NEDERLANDSTALIGE GROEPSREIS EIGEN ORGANISATIE INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012 3 OCTOBER : TORONTO ******************* Aankomst in Toronto waar u op

Nadere informatie

NIEUWJAAR VIEREN IN IJSLAND - REYKJAVIK

NIEUWJAAR VIEREN IN IJSLAND - REYKJAVIK NIEUWJAAR VIEREN IN IJSLAND - REYKJAVIK Combineer een bezoek aan het bruisende Reykjavik met een onvergetelijke jaarovergang. IJslanders vieren dat in stijl met vreugdevuren en spectaculair vuurwerk. Verken

Nadere informatie

Informatiebrochure Cursusreis 2014

Informatiebrochure Cursusreis 2014 Cursusreis 2014 DE BANGE, BLIJE, BOZE OF BEDROEFDE PATIËNT EMOTIES DE BAAS 2 Sevilla Sevilla, waar altijd de zon schijnt. Sevilla is een gemeente en de hoofdstad van de Spaanse autonome regio Andalusië,

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 3 8 maart 2015 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het viersterren

Nadere informatie

Berlijn 22/06/10-24/06/10

Berlijn 22/06/10-24/06/10 Berlijn 22/06/10-24/06/10 Berlijn is de hoofdstad van Duitsland en ligt in het Noord-Oosten van het land. Vlucht naar Tegel luchthaven duurt 1u20 min. Met de taxi ben je op 15min in het centrum. Prijs

Nadere informatie

Berlijn/Rotterdam 2018

Berlijn/Rotterdam 2018 Berlijn/Rotterdam 2018 Beste ouders De week van 25 tot en met 29 maart 2018 staat in het teken van Culturele en Kunstzinnige Vorming. In deze week willen we de leerlingen zoveel mogelijk ervaringen laten

Nadere informatie

Fan reis naar Torrevieja 07 t/m 14 oktober 2015 Samen met «Nite Spirit» www.nitespirit.be

Fan reis naar Torrevieja 07 t/m 14 oktober 2015 Samen met «Nite Spirit» www.nitespirit.be Fan reis naar Torrevieja 07 t/m 14 oktober 2015 Samen met «Nite Spirit» www.nitespirit.be Woensdag 07 oktober 2015 04u00 Aanmelding luchthaven Brussel Zaventem Check-in en boarding 06u00 Vertrek Brussel

Nadere informatie

paspoort/id-kaart zakgeld goede schoenen om te wandelen reserveschoenen regenjas indien nodig: knuffel of kussen

paspoort/id-kaart zakgeld goede schoenen om te wandelen reserveschoenen regenjas indien nodig: knuffel of kussen paspoort/id-kaart zakgeld goede schoenen om te wandelen reserveschoenen regenjas indien nodig: knuffel of kussen maandag, 25 maart verzamelen op school vertrekken met de bus aankomst meeting point Berlijn

Nadere informatie

Infobrochure Tennisstage Özdere Turkije 12 t.e.m. 19 april 2014 (8 dagen 7 nachten)

Infobrochure Tennisstage Özdere Turkije 12 t.e.m. 19 april 2014 (8 dagen 7 nachten) & Tennis 2000 Thomas Cook Sport Infobrochure Tennisstage Özdere Turkije 12 t.e.m. 19 april 2014 (8 dagen 7 nachten) Tijdens de tweede week van de paasvakantie zal er voor het eerst een buitenlandse tennisstage

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 4 9 november 2014 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het

Nadere informatie

ACTIE: PROMOTIE WINTER WONDERLAND WEEK IN FINS LAPLAND

ACTIE: PROMOTIE WINTER WONDERLAND WEEK IN FINS LAPLAND ACTIE: PROMOTIE WINTER WONDERLAND WEEK IN FINS LAPLAND Reeds verschillende winters een absolute succesformule met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding! Je verblijft in het comfortabele en familievriendelijke

Nadere informatie

De exclusieve New York City inspiratietour

De exclusieve New York City inspiratietour De exclusieve New York City inspiratietour Na de succesvolle inspiratietours in Madrid, Dublin, Boedapest en Athene is het tijd om de oversteek te maken naar de Big Apple. In samenwerking met het Heineken

Nadere informatie

HANDELSECONOMISCHE MISSIE EXPO MILANO 2015 1795 EUR. Registreer voor deze missie

HANDELSECONOMISCHE MISSIE EXPO MILANO 2015 1795 EUR. Registreer voor deze missie HANDELSECONOMISCHE MISSIE EXPO MILANO 2015 1795 EUR Registreer voor deze missie OVERZICHT Op wereldreis in een shorttrip Eens om de vijf jaar wordt aan de meest geavanceerde technologieën en vooruitstrevende

Nadere informatie

SHORTBREAK TROMSØ. deblauwevogel.be SHORTBREAK

SHORTBREAK TROMSØ. deblauwevogel.be SHORTBREAK SHORTBREAK TROMSØ deblauwevogel.be SHORTBREAK 1 2 SHORTBREAK NOORDERLICHT IN TROMSØ U vliegt vanaf Brussel met een rechtstreekse vlucht naar het hart van Noors Lapland, Tromsø. Hier komt u terecht in het

Nadere informatie

Info-avond reis Parijs 4HAVO/5VWO

Info-avond reis Parijs 4HAVO/5VWO Info-avond reis Parijs 4HAVO/5VWO Overzicht programma: [1] Waarom deze reis [2] Keuze voor Parijs [3] Voorbereiding voor deze studiereis [4] Programma [5] Hotel [6] Betaling en kosten [7] Regels [8] Overige

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN TOSCANE WALKING EVENT MONTECATINI TERME ITALIË In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen worden er nu op steeds meer plaatsen in het buitenland Vierdaagses georganiseerd.

Nadere informatie

De inspiratietour naar Dublin

De inspiratietour naar Dublin De inspiratietour naar Dublin Dublin is als Ierse hoofdstad een centrum van kunst, cultuur en entertainment, met een rijke, gastvrije sfeer en een meeslepende geschiedenis. Het is een fijne stad om in

Nadere informatie

FACILITEITEN ACCOMMODATIE. gratis wifi in lobby en bar. Capaciteit: 72 bedden 16 kamers voor 5 à 6 personen. terras, tv-hoek, gezelschapsspelen

FACILITEITEN ACCOMMODATIE. gratis wifi in lobby en bar. Capaciteit: 72 bedden 16 kamers voor 5 à 6 personen. terras, tv-hoek, gezelschapsspelen JH Dudzele De jeugdherberg van Dudzele is bijzonder rustig gelegen langs het Boudewijnkanaal, tussen het landelijke Lissewege en het pittoreske Damme. Vanuit de jeugdherberg kun je gemakkelijk naar Brugge

Nadere informatie

Openluchtmuseum in de Middellandse zee

Openluchtmuseum in de Middellandse zee CITY TRIP DELUXE 4 EN 3 NACHTEN Openluchtmuseum in de Middellandse zee PROGRAMMA Dag 1 : België - Malta Vertrek vanuit Zaventem met de rechtstreekse vlucht van Air Malta. Aankomst in Malta en start van

Nadere informatie

Check in in het hotel. Avondmaal en overnachting.

Check in in het hotel. Avondmaal en overnachting. DUBLIN 2015 1 DAG1 SamenkomstindeluchthavenvanZaventemvoorderechtstreekseochtendvluchtmetAer LingusnaarDublin. Bijaankomsttransfernaardestad. Middagmaal. IndenamiddagbezoekenwedeberoemdeGuinnessbrouwerij.

Nadere informatie

25 September 2016 van 23/9/2016 tot 25/9/2016 samen met CLUB365

25 September 2016 van 23/9/2016 tot 25/9/2016 samen met CLUB365 BERLIN 43. MARATHON 25 September 2016 van 23/9/2016 tot 25/9/2016 samen met CLUB365 VOORWOORDJE VAN DE COACH Club365 & de organisatie rond MY Coach Marathonman krijgt stilaan de goede reputatie van mooie

Nadere informatie

Ontdek het Israël van toen en nu.

Ontdek het Israël van toen en nu. 2 9 / 1 0 0 5 / 11 / 2 0 1 9 8-daagse mannenreis: Stappen in Jeruzalem 2 9 / 1 0 0 5 / 11 / 2 0 1 9 T E L I S R A E LT R AV E L. N L Met elkaar maken we de thema reis: Stappen in Jeruzalem. In de Graftuin

Nadere informatie

Sneeuwscooteravontuur Three Countries

Sneeuwscooteravontuur Three Countries Fins Lapland: Sneeuwscooteravontuur Three Countries Individuele afreis (6 dagen/5 nachten) Avontuurlijke sneeuwscootertocht naar het drielandenpunt van Finland, Zweden en Noorwegen. De tocht brengt u in

Nadere informatie

Hotel Principe Felipe 5* Murcia - Spanje oktober 2018

Hotel Principe Felipe 5* Murcia - Spanje oktober 2018 LA MANGA CLUB Hotel Principe Felipe 5* Murcia - Spanje 06-10 oktober 2018 Beste leden, Exclusieve golfstage La Manga, Spanje. Bij deze willen wij U een golfstage voorstellen waarbij we, in een kleine groep,

Nadere informatie

CITYTRIP Athene. Geboortestad van de Olympische Spelen. DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS

CITYTRIP Athene. Geboortestad van de Olympische Spelen. DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS CITYTRIP Athene Geboortestad van de Olympische Spelen. DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma Athene, hoofdstad van Griekenland en genoemd naar de godin Athena, was 3000 tot 2500 jaar geleden de hoofdstad

Nadere informatie

Studiereis Marrakech Juniorskamer Bouw Waasland

Studiereis Marrakech Juniorskamer Bouw Waasland Studiereis Marrakech Juniorskamer Bouw Waasland PROGRAMMA Datum van 28/05/2014 tot 01/06/2014 Citytrip van 5 dagen / 4 nachten Dag 1 : BRUSSEL MARRAKECH Afreis met een vlucht van Jetairfly naar Marrakech.

Nadere informatie

Kunst, cultuur en koninklijk winkelen in Düsseldorf

Kunst, cultuur en koninklijk winkelen in Düsseldorf + IN DE MODE Kunst, cultuur en koninklijk winkelen in Düsseldorf met Uit de Kunst, In de Mode en SRC Reizen op Maat 4-daagse busreis naar Düsseldorf, Langen Foundation en museumeiland Hombroich met excursies

Nadere informatie

vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST

vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST MIAMI, DE EVERGLADES & DE CARAÏBEN vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST MIAMI ART DECO DISTRICT MIAMI BRICKALL DE EVERGLADES MIAMI by

Nadere informatie

Italië - Proeven van Venetië en omgeving

Italië - Proeven van Venetië en omgeving Italië - Proeven van Venetië en omgeving DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma Venetïe, een van de meest romantische en legendarische steden ter wereld, staat in zijn geheel op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Nadere informatie

PSV REIZEN. Programma Business Club leden Lissabon l WEDSTRIJD ESTORIL PRAIA PSV Woensdag 26 november vrijdag 28 november 2014

PSV REIZEN. Programma Business Club leden Lissabon l WEDSTRIJD ESTORIL PRAIA PSV Woensdag 26 november vrijdag 28 november 2014 PSV REIZEN Programma Business Club leden Lissabon l WEDSTRIJD ESTORIL PRAIA PSV Woensdag 26 november vrijdag 28 november 2014 Informatie Lissabon Lissabon, de hoofdstad van Portugal, ligt op slechts een

Nadere informatie

Techniek in Duitsland! 10 t/m 13 mei ATC Kennemerland Veilig op reis met Pelikaan Reizen!

Techniek in Duitsland! 10 t/m 13 mei ATC Kennemerland Veilig op reis met Pelikaan Reizen! Techniek in Duitsland! 10 t/m 13 mei 2015 ATC Kennemerland 141225-2 Veilig op reis met Pelikaan Reizen! De veelzijdige havenstad Hamburg is zeker een bezoek waard! U vindt hier één van de belangrijkste

Nadere informatie

Trainingskamp Barcelona 26 t/m 30 december 2014

Trainingskamp Barcelona 26 t/m 30 december 2014 Trainingskamp Barcelona 26 t/m 30 december 2014 5 dagen 4 overnachtingen verblijf op basis van volpension in Hotel Ciudad du Casteldefels Elke dag professionele training door onze specialisten Exclusieve

Nadere informatie

Trainingskamp Barcelona

Trainingskamp Barcelona Trainingskamp Barcelona 26 t/m 30 december 2014 5 dagen 4 overnachtingen verblijf op basis van volpension in Hotel Ciuad du Casteldefels Elke dag professionele training door onze specialisten Exclusieve

Nadere informatie

Harriniva: Powder Pro

Harriniva: Powder Pro FINS LAPLAND: Harriniva: Powder Pro Individuele afreis (5 dagen/4 nachten) Ontdek Europa s laatste wildernis per sneeuwscooter. U kan niet authentieker en dichter bij de natuur staan dan tijdens deze unieke

Nadere informatie

Beste Breydelsvriend, Beste Sympathisant,

Beste Breydelsvriend, Beste Sympathisant, Beste Breydelsvriend, Beste Sympathisant, Dit jaar organiseren we terug een 4daagse reis. Ditmaal richten we onze schreden naar prachtige stad BERLIJN. We nodigen jullie zeer hartelijke uit om deel te

Nadere informatie

NZ Vakanties neemt je mee op ontdekking naar Andalousië! Een aangepaste vakantie in een veilige omgeving!

NZ Vakanties neemt je mee op ontdekking naar Andalousië! Een aangepaste vakantie in een veilige omgeving! NZ Vakanties neemt je mee op ontdekking naar Andalousië! Een aangepaste vakantie in een veilige omgeving! Verblijf in Care Hotel & Resort Sanyres Puente Romano 20/3 > 27/03/2017 Bezoek samen met NZ Vakanties

Nadere informatie

WILDLIFE SHORTBREAK OP SPITSBERGEN - VERNIEUWD!

WILDLIFE SHORTBREAK OP SPITSBERGEN - VERNIEUWD! WILDLIFE SHORTBREAK OP SPITSBERGEN - VERNIEUWD! Ontdek het allerbeste van Spitsbergen tijdens een hondensledetocht en tweedaagse sneeuwscootersafari op zoek naar ijsberen en andere arctische dieren. Je

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER

AANMELDINGSFORMULIER AANMELDINGSFORMULIER Toelatingsprocedure Deelnemers worden gescreend op basis van een gemotiveerde kandidaatstelling en/of intakegesprek. De kandidaatstelling gebeurt met een aanmeldingsformulier, aangevuld

Nadere informatie

NEW YORK CITY 5 DAGEN 4 NACHTEN VIJFDAAGSE CITYTRIP NAAR THE BIG APPLE

NEW YORK CITY 5 DAGEN 4 NACHTEN VIJFDAAGSE CITYTRIP NAAR THE BIG APPLE PROGRAMMA Dag 1 : België - New York / New York City Yeah, America, here we come! We vertrekken s morgens met een rechtstreekse vlucht van Brussel naar New York. Onze reisbegeleider helpt je met het inchecken

Nadere informatie

BESTELBON. Roemenië. Dinsdag 24 tem Zaterdag 28 juni 2014

BESTELBON. Roemenië. Dinsdag 24 tem Zaterdag 28 juni 2014 BESTELBON Roemenië Dinsdag 24 tem Zaterdag 28 juni 2014 U kan dit document terugsturen tot uiterlijk 15 mei 2014 per fax, t.a.v. Olivier Berghe & Patricia Van den Eynden per e-mail naar PSG@bcdtravel.be

Nadere informatie

Mysterieus en culinair Marrakech

Mysterieus en culinair Marrakech Mysterieus en culinair Marrakech 25/05 tot 29/05/2018 5 dagen, 4 nachten Beleef tijdens deze citytrip de sprookjesachtige Arabische sfeer van duizend-en-eennacht. Geen betere plaats om kennis te maken

Nadere informatie

GROEPSREIS BARCELONA

GROEPSREIS BARCELONA GROEPSREIS BARCELONA 25 maart 14 28 maart 14 In maart 2014 wordt er een groepsreis georganiseerd door Tim Zegveld Mobiel Reisadvies in Limburg in samenwerking met Victor Konings Barna Travel Barcelona.

Nadere informatie

Fascinerend Zweden! 13 16/17 juni ATC Nederland Veilig op reis met Pelikaan Reizen!

Fascinerend Zweden! 13 16/17 juni ATC Nederland Veilig op reis met Pelikaan Reizen! Fascinerend Zweden! 13 16/17 juni 2017 ATC Nederland 161109-04 Veilig op reis met Pelikaan Reizen! Zweden is het grootste land van het Scandinavisch schiereiland. Het land strekt zich uit van de gematigde

Nadere informatie

Bezoek München met l/o in Hilton City

Bezoek München met l/o in Hilton City PERSONEELSVERENIGING GEMEENTE HEERLEN www.personeelsvereniging.heerlen.nl Bezoek München met l/o in Hilton City Woensdag 28 mei tot en met zondag 1 juni 2014 Arrangement: Bestemming: Ledenprijs: 5-daagse

Nadere informatie

BERLIJN maandag 18 april heen, donderdag 21 april terug

BERLIJN maandag 18 april heen, donderdag 21 april terug BERLIJN maandag 18 april heen, donderdag 21 april terug Deze excursie naar Berlijn is een aanvulling op het college over Berlijn dat Paul Kurstjens geeft in het kader van de HOVO cursus over de Europese

Nadere informatie

Namibië Klassiek. Nederlandstalige Groepsreis Namibië 2012

Namibië Klassiek. Nederlandstalige Groepsreis Namibië 2012 Namibië Klassiek Nederlandstalige Groepsreis Namibië 2012 Voor wie al lang droomt van een rondreis door de prachtige landschappen van Namibië is dit de kans! Deze rondreis werd aan absolute bodemprijzen

Nadere informatie

Bladzijde 4. Bladzijde 6. Bladzijde 11. Charlotten - burg Blz. 218. Bladzijde 266. Bladzijde 271. Bladzijde 272. Berlijn

Bladzijde 4. Bladzijde 6. Bladzijde 11. Charlotten - burg Blz. 218. Bladzijde 266. Bladzijde 271. Bladzijde 272. Berlijn Inhoud WELKOM IN BERLIJN Bladzijde 4 BERLIJN-TIPS Bladzijde 6 ONZE MUST DO S IN 24 UUR Bladzijde 11 REGISTER Bladzijde 266 Charlotten - burg Blz. 218 over DE AUTEURS Bladzijde 271 COLOFON Bladzijde 272

Nadere informatie

WINTER WONDERLAND WEEK IN DE FINSE TAÏGA

WINTER WONDERLAND WEEK IN DE FINSE TAÏGA WINTER WONDERLAND WEEK IN DE FINSE TAÏGA Reeds verschillende winters een absolute succesformule met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding! Je verblijft in het comfortabele en familievriendelijke Kalevala

Nadere informatie

informatiebundel Groepsreis met individuele inschrijving 8-daagse Kroatië De Datum De prijs

informatiebundel Groepsreis met individuele inschrijving 8-daagse Kroatië De Datum De prijs informatiebundel 8-daagse Kroatië Groepsreis met individuele inschrijving Istrië met haar charmante badplaatsen, haar adembenemende archipel van Brijuni en haar Slavische, Romaanse en Germaanse invloeden

Nadere informatie

Libanon tot

Libanon tot 29.09. tot 07.10. is een dichtbevolkt en klein land. De hoofdstad Beiroet wordt ook wel het Monaco van het Midden- Oosten genoemd. Hier kan men winkelen, uitgaan en heerlijk eten. staat als land erg bekend

Nadere informatie

CITY BREAK STOCKHOLM

CITY BREAK STOCKHOLM CITY BREAK STOCKHOLM Stockholm is ongetwijfeld de aantrekkelijkste stad van Scandinavië. Het vele groen en de unieke ligging verspreid over 14 eilanden creëren een bijzondere cocktail van natuur en cultuur

Nadere informatie

Ontdek de wereld...met Pelikaan Reizen!

Ontdek de wereld...met Pelikaan Reizen! Ontdek de wereld..met Pelikaan Reizen! 5-daagse techniek- en cultuurreis Per luxe touringcar naar Allgau Zuid-Duitsland 16 t/m 20 september 2015 Hoofdkantoor Zevenbergen De koffie staat altijd klaar! Inhoud

Nadere informatie

Stad van 7 heuvels...

Stad van 7 heuvels... CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van 7 heuvels... PROGRAMMA Dag 1 : België - Lissabon We vertrekken s ochtends voor onze vlucht naar Lissabon. Bij aankomst bezoeken we met onze gids allereerst de

Nadere informatie

Met SNT naar de bruisende stad VALENCIA 01/06/19-04/06/19

Met SNT naar de bruisende stad VALENCIA 01/06/19-04/06/19 Met SNT naar de bruisende stad VALENCIA 01/06/19-04/06/19 Beleef de veelzijdigheid van Valencia op mensenmaat! Bewonder de moderne architectuur in de Stad van Kunst en Wetenschappen. Ontdek het historische

Nadere informatie

Londen. Kerstsfeer in. vanaf 199

Londen. Kerstsfeer in. vanaf 199 Kerstsfeer in Londen vanaf 199 Citytrip VAN 3 DAGEN i Londen met shopping én de echte kerstsfeer! Een ontdekking van deze stad vol kontrasten en schoonheid. Het prachtige Windsor, Big Ben, Houses of Parliament,

Nadere informatie

Londen. Kerstsfeer in. vanaf 199

Londen. Kerstsfeer in. vanaf 199 Kerstsfeer in Londen vanaf 199 Citytrip VAN 3 DAGEN i Londen met shopping én de echte kerstsfeer! Een ontdekking van deze stad vol kontrasten en schoonheid. Het prachtige Windsor, Big Ben, Houses of Parliament,

Nadere informatie

Salou trainingskamp brochure 16/17

Salou trainingskamp brochure 16/17 Saloutrainingskampen.nl Salou trainingskamp brochure 16/17 Salou Salou is al jarenlang een van de toeristische trekpleisters van Catalonië. Bekend van haar lange reeks stranden, de promenade, een goede

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht Brussels Airlines naar Barcelona. Onder begeleiding van onze

Nadere informatie