Perfekta vacuümtanks Robusta pomptankwagens Exacta graslandbemesters SMS & Calypso meststrooiers. bemesten

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Perfekta vacuümtanks Robusta pomptankwagens Exacta graslandbemesters SMS & Calypso meststrooiers. bemesten"

Transcriptie

1 Perfekta vacuümtanks Robusta pomptankwagens Exacta graslandbemesters SMS & Calypso meststrooiers bemesten

2 Schuitemaker Machines BV is in 1919 ontstaan en produceert machines voor de agrarische en voor de industriële sector. Door jarenlange ervaring heeft Schuitemaker inmiddels een vooraanstaande positie in beide sectoren. Door goed te luisteren naar de wensen van de klanten en door de technologische ontwikkelingen nauwgezet te volgen, heeft Schuitemaker haar positie door de jaren heen weten te behouden. De kracht van de machines en producten is met name de eenvoud. Gemak, service, veiligheid en duurzaamheid voor de gebruiker zijn hierbij belangrijke uitgangspunten. Voor de agrarische sector is Schuitemaker actief in de marktsegmenten: Voederwinning Voeren Mest (vaste- en drijfmestverwerking) Voor de industriële sector richt Schuitemaker zich onder andere op koudgewalste profielen, transport- en kipwagens, zanddumpers, volumedumpers en compostwagens. Daarnaast is Schuitemaker voor de Nederlandse markt importeur en leverancier van Epoke wintermachines.

3 Mestverwerken zonder zorgen 2 3 Meer dan 65 jaar geleden is Schuitemaker begonnen met de bouw van stalmeststrooiers voor het verwerken van vaste mest. In de jaren 50 kwam Schuitemaker met de bekende SMS 3000, waarop in vijf landen octrooi werd verkregen. Sindsdien heeft Schuitemaker haar assortiment op het gebied van mestverwerking flink uitgebreid, zodat voor iedere toepassing en omstandigheid de juiste machine aangeboden kan worden. In deze brochure informatie over de: Perfekta Robusta Exacta SMS & Calypso vacuümtanks pomptankwagens graslandbemesters mestrstrooiers

4 De enkelas is leverbaar van tot liter. TANKWAGEN ENKELASSER Ontwikkelingen op het gebied van mestverwerking hebben de laatste decennia niet stilgestaan. De wetgeving in diverse landen hebben veehouders gedwongen de mest binnen een bepaalde periode, op een bepaalde manier uit te rijden over het land. De machines van Schuitemaker voldoen aan de eisen en normen van de moderne veehouder die genoodzaakt is zich te houden aan de regelgeving.

5 Op en top professioneel 4 5 Onder de naam Perfekta produceert Schuitemaker vacuümtanks, de pomptankwagens worden onder de naam Robusta geproduceerd. De tanks zijn leverbaar van een 8000 liter enkelasser tot een liter Quattro. Deze tankwagens kunnen worden voorzien van verschillende type vacuümpompen en verdringerpompen met een capaciteit van 6000 tot liter per minuut. De enkelas tankwagens zijn leverbaar met een tank-inhoud van tot liter.

6 Optimale gewichtsverdeling. TANKWAGEN TANDEMASSER

7 Geruststellend doordacht 6 7 De Schuitemaker tankwagens kenmerken zich door hun onderscheidende kwaliteit. Zo worden alle tanks volbad gegalvaniseerd en in kleur gespoten. De tanks worden gemonteerd op een zelfdragend onderframe wat een zeer stabiel geheel geeft. Deze stabiliteit is ook noodzakelijk als er een bemester achter de tank gemonteerd wordt. De tankwagens worden naar wens samengesteld en zijn in vele uitvoeringen leverbaar.

8 TANKWAGEN VARIOSPOOR Uniek is de mogelijkheid tot spoorverbreding naar 3,5 meter.

9 Verbeter uw rendement 8 9 Een Variospoor Robusta pomptankwagen kenmerkt zich door zijn unieke mogelijkheid tot spoorverbreding. De wielen van de tank kunnen aan beide zijden hydraulisch naar buiten worden geschoven. Het spoor wordt verbreed van 1,9 meter naar 3,5 meter. Het grote voordeel is een gelijkmatige gewichtsverdeling wat insporing voorkomt. Voor deze Variospoortechniek heeft Schuitemaker in 2004 de Agro Award ontvangen. Standaard worden de tanks zeer compleet uitgevoerd, zodat de machine breed inzetbaar is en een hoog rendement garandeert.

10 TANKWAGEN 3- en 4-asser Alle assen wringloos te sturen.

11 Een praktische mammoet op wielen De vraag naar tanks met een grote capaciteit groeit steeds verder. Belangrijk voor Schuitemaker is dat de tankwagen goed bestuurbaar blijft, ook onder de moeilijkste omstandigheden. Uniek voor de tridem tankwagen is dat alle 3 drieassen wringloos kunnen sturen door een uniek ontworpen systeem. Dit zorgt er tevens voor dat slijtage van de banden en beschadiging van het land minimaal is. De tridem, uitgevoerd met een bandluchtdrukwisselsysteem, kan ook ingezet worden als bemestertank. De Quattro, heeft met zijn vier assen en een capaciteit van liter, dezelfde kenmerken als de tridem. Deze pomptankwagens worden vaak, in combinatie met een mestbemonsteringapparaat en een speciaal geijkt weegsysteem, ingezet voor transport van mest van boer naar boer. Evenals de tridem, kan de Quattro uitgevoerd worden met hydraulische vering. De Quattro is zeer compleet uitgerust, dit maakt hem ook geschikt als bemestertank.

12 GRaslandbemester EXACTA Perfecte bodemaanpassing door HYDROCARE

13 Gun grasland gewoon het beste Al jarenlang vervult Schuitemaker een leidende rol in de ontwikkeling van mesttechniek. Met de Schuitemaker Exacta kiest u daarom voor de meest professionele en rendabele bemester van dit moment. U kiest toch ook voor een bemester die net zo zuinig is op grasland, als dat u dat zelf bent? Unieke HYDROCARE bodemaanpassing Schuitemaker introduceert de nieuwe Exacta graslandbemester in drie verschillende werkbreedtes. De nieuwe Exacta kenmerkt zich door het unieke HYDROCARE systeem, waarmee over de volledige werkbreedte alle elementen individueel de bodem volgen, ongeacht de ondergrond. Bovendien valt de open en vooral compacte bouwwijze van de Exacta onmiddellijk op. De bemester wordt daarmee altijd dicht achter de tank gemonteerd, zodat het gewicht comfortabel dichtbij de achteras blijft.

14 STROOIERS SMS & CALYPSO Ruim 80 jaar ervaring in stalmeststrooiers.

15 Eenvoud maakt robuust De SMS stalmeststrooier van Schuitemaker is bij iedereen bekend. De kwaliteit en degelijkheid waar Schuitemaker om bekend staat, geldt met name bij deze wagens. De wagen heeft gegalvaniseerde zijborden en een hydraulisch aangedreven, zware bodemketting. De snelheid van de bodemketting is traploos regelbaar en het verstooien gebeurt via horizontaal geplaatste strooiwalsen. Dit alles zorgt voor een optimaal gebruik en een lange levensduur van de wagen. De laatste ontwikkelingen in de lijn stalmeststrooiers zijn de Calypso universele breedstrooiers. Geschikt voor het verstrooien van onder andere stalmest, compost, kalk en tuinafval. De Calypso is leverbaar in vier varianten van 8, 10, 18 en 24 ton, in enkelas of tandemuitvoering met standaard een stalen laadvloer met gegalvaniseerde zijwanden. De mestschuif, welke voor de walsen wordt geplaatst, kan dienen als doseerschuif voor fijn materiaal.

16 Kenmerken Perfekta: - Inhoud van 10 t/m 26 m3 - Tanks altijd gegalvaniseerd - Tanks zonder of met wielkasten - Verschillende vacuümpomp mogelijkheden - Aanbouwmogelijkheid tot 3-punts hefinrichting - Met verticale- of zwaaizuigarm uit te voeren - Grotere tanks te verkrijgen met bemonstering en weeginstallatie - Mogelijkheid voor elektrische-hydraulische bediening met LCD-scherm TECHNIEK Perfekta Type 104WK 114WK 84T 109T Inhoud,ca. liter Afmetingen (lxbxh) cm 595x275x x275x x271x x271x358 Rompdiameter cm Spoorbreedte cm Wielbasis cm Aandrijving, trekker t/min Banden 28,1 x 26-12pr 28,1 x 26-12pr 650/55 R /55 R26.5 Type as Enkelas Enkelas Tandem (20 t) Tandem (20 t)

17 Kenmerken Robusta: - Inhoud van 10 t/m 34 m3 - Tanks altijd gegalvaniseerd - Tanks zonder of met wielkasten - Meyer wormpomp of Borger verdringerpomp - Aanbouwmogelijkheid tot 3-punts hefinrichting - Eventueel met verticale of zwaaizuigarm uit te voeren - Grotere tanks te verkrijgen met bemonstering- en weeginstallatie - Mogelijkheid voor elektrische-hydraulische bediening met LCD-scherm - Optie voor mest overpompen en lossen via zuigarm Robusta WK 114WK 84T 109T 116 vario 130 vario 240 vario x275x x275x x271x x271x x298x x298x x298x x280x x280x x280x x280x x280x x290x ,1 x 26-12pr 28,1 x 26-12pr 650/55 R /55 R /50 R /50 R /50 R x x /65 R /65 R /65 R /60 R30,5 Enkelas Enkelas Tandem (20 t) Tandem (20 t) Vario-Spreidas Vario-Spreidas Tandem-Spreidas Tandem (30 t) Tandem (30 t) Tandem (30 t) Tandem (30 t) Tandem (30 t) 3 asser

18 Standaardspecificaties Exacta: Type Werkbreedte cm Schijfafstand mm Aantal schijven Aantal elementen Schijfdikte, sleufbreedte mm Transportbreedte cm Transporthoogte cm TECHNIEK Exacta Standaard is de Exacta voorzien van: - HYDROCARE hydraulische bodemaanpassing per element - Vaste framebalk, met hydraulisch geveerde, spoorvolgende elementen - Het inklappen van de machine gaat gelijktijdig, dus sneller. De balk kan rechts en links blijven schommelen t.o.v. de tank - Slijtvaste schijven met unieke smeerbare lagerconstructie - Geschikt voor 3-punts aankoppeling - Enkele rij mestdoseerverdelers met driehoeksbalk en verwisselbare snijmessen - Uitklapbaar trapje naar verdeler - Meststuit en afknijpslang gemaakt uit één deel - Rubber mesttuitjes met hoogte snelverstelling - Mestslang afknijpsysteem d.m.v. zes dubbelwerkende, hydraulische cilinders

19 Standardspecificaties SMS & Calypso: Type sms Laadvermogen kg Onderstel Enkelas Enkelas Enkelas Afmetingen (LxBxH) cm 400x180x40 400x180x40 440x200x80 Type Calypso Laadvermogen kg Onderstel Enkelas Enkelas/Tandem Tandem Tandem Bakafmeting (LxBxH)* cm 370x200x x200x x220x x240x210 Meststrooier Standaard zijn de Calypso strooiers voorzien van: - Hydraulische steunpoot - Aftakas met nokkenschakelkoppeling - Verzinkte borden /gelakt onderframe - Zijwand versterking /stalen Solide bodemplaat - Traploze snelheidsregeling bodemketting, met terugloopmogelijkheid - Twee uitgebalanceerde, verticale verdeelwalsen met schotelverspreiders aan de onderzijde - Mechanische bodemkettingspanners - Hydraulisch geremd (Calypso 180/240 tandem 4-wiel geremd) - Verlichting

20 Aus dieser Broschu re können keine Rechte abgeleitet werden. Änderungen, Schreib- und Druckfehler vorbehalten. Die Ausstattungsvarianten sind von Land zu Land unterschiedlich. VH Partners for life. Morsweg AG Postfach AE Rijssen / Niederlande Tel.: +31 (0)548 / Fax: +31 (0)548 / sales@sr-schuitemaker.nl

ROBUSTA PERFEKTA EXACTA SMS & CALYPSO. pomptankwagens vacuumtankwagens graslandbemesters meststrooiers BEMESTEN

ROBUSTA PERFEKTA EXACTA SMS & CALYPSO. pomptankwagens vacuumtankwagens graslandbemesters meststrooiers BEMESTEN ROBUSTA PERFEKTA EXACTA SMS & CALYPSO pomptankwagens vacuumtankwagens graslandbemesters meststrooiers BEMESTEN Schuitemaker Machines BV is in 1919 ontstaan en produceert machines voor de agrarische en

Nadere informatie

TANKS & STROOIERS BEMESTEN

TANKS & STROOIERS BEMESTEN TANKS & STROOIERS BEMESTEN Schuitemaker Machines BV is in 1919 ontstaan en produceert machines voor de agrarische en voor de industriële sector. Door jarenlange ervaring heeft Schuitemaker inmiddels een

Nadere informatie

Rapide Siwa. opraapwagens silagewagens VOEDERWINNING

Rapide Siwa. opraapwagens silagewagens VOEDERWINNING Rapide Siwa opraapwagens silagewagens VOEDERWINNING Schuitemaker Machines BV is in 1919 ontstaan en produceert machines voor de agrarische en voor de industriële sector. Door jarenlange ervaring heeft

Nadere informatie

voerdoseerwagens balen-/blokkendoseerwagens VOEREN

voerdoseerwagens balen-/blokkendoseerwagens VOEREN Feedo Amigo voerdoseerwagens balen-/blokkendoseerwagens VOEREN Schuitemaker Machines BV is in 1919 ontstaan en produceert machines voor de agrarische en voor de industriële sector. Door jarenlange ervaring

Nadere informatie

EXACTA Graslandbemester BEMESTEN

EXACTA Graslandbemester BEMESTEN EXACTA Graslandbemester BEMESTEN Schuitemaker Machines BV is in 1919 ontstaan en produceert machines voor de agrarische en voor de industriële sector. Door jarenlange ervaring heeft Schuitemaker inmiddels

Nadere informatie

FEEDO AMIGO. voerdoseerwagens balen-/blokkendoseerwagens VOEREN

FEEDO AMIGO. voerdoseerwagens balen-/blokkendoseerwagens VOEREN FEEDO AMIGO voerdoseerwagens balen-/blokkendoseerwagens VOEREN Schuitemaker Machines BV is in 1919 ontstaan en produceert machines voor de agrarische en voor de industriële sector. Door jarenlange ervaring

Nadere informatie

winning est voeren BeM voeder nieuws van SCHUiTeMAKer 2011

winning est voeren BeM voeder nieuws van SCHUiTeMAKer 2011 voederwinning voeren BEmesten NIEUWS VAN SCHUITEMAKER 2011 Al het nieuws van 2011 * De Rapide Premium * Bemesten met de nieuwe Exacta graslandbemester * Robusta lijn vernieuwd en uitgebreid * Gebruikers

Nadere informatie

opraapwagens silagewagens VOEDERWINNING

opraapwagens silagewagens VOEDERWINNING Rapide Siwa opraapwagens silagewagens VOEDERWINNING Schuitemaker Machines BV is in 1919 ontstaan en produceert machines voor de agrarische en voor de industriële sector. Door jarenlange ervaring heeft

Nadere informatie

premium line degelijk duurzaam

premium line degelijk duurzaam premium line degelijk duurzaam Capaciteit degelijkheid Veenhuis Denkt u aan mest? Dan denkt u aan Veenhuis! Veenhuis Machines heeft ruim 75 jaar ervaring in het ontwikkelen en bouwen van landbouwmachines

Nadere informatie

SIWA Silagewagen VOEDERWINNING

SIWA Silagewagen VOEDERWINNING SIWA Silagewagen VOEDERWINNING Schuitemaker Machines BV is in 1919 ontstaan en produceert machines voor de agrarische en voor de industriële sector. Door jarenlange ervaring heeft Schuitemaker inmiddels

Nadere informatie

RAPIDE SIWA. opraapsnijwagens silagewagens VOEDERWINNING

RAPIDE SIWA. opraapsnijwagens silagewagens VOEDERWINNING RAPIDE SIWA opraapsnijwagens silagewagens VOEDERWINNING Schuitemaker Machines BV is in 1919 ontstaan en produceert machines voor de agrarische en voor de industriële sector. Door jarenlange ervaring heeft

Nadere informatie

SUPERIEURE BEMESTERS. degelijk duurzaam

SUPERIEURE BEMESTERS. degelijk duurzaam SUPERIEURE BEMESTERS degelijk duurzaam KRACHT DUURZAAMHE VEENHUIS Een bemester bouwen kunnen er meer. Maar een GOEDE bemester bouwen, daar is ervaring voor nodig Veenhuis ontwikkelt landbouwtechniek sinds

Nadere informatie

PRONAR is tevens de koploper in de productie van landbouwtrailers.

PRONAR is tevens de koploper in de productie van landbouwtrailers. 2 Introductie PRONAR Sp. z o.o. gelegen in Narew (Podlachische regio) is een van de grootste producenten van landbouwmachines in Polen. Het bedrijf is uitgegroeid tot een van de meest uitbundige en dynamisch

Nadere informatie

Shuttle. Shuttle Groot volume opraap-silagewagen

Shuttle. Shuttle Groot volume opraap-silagewagen Shuttle Shuttle Groot volume opraap-silagewagen Shuttle Hoogwaardige veevoeders professioneel op transport Optimale gewasdoorvoer zonder vernauwing in het kanaal vanaf de pick-up met extra kortgewasrol

Nadere informatie

& PROFILINE. degelijk duurzaam

& PROFILINE. degelijk duurzaam ECOFarm, ecovac, & PROFILINE degelijk duurzaam Capaciteit degelijkheid VEENHUIS De Ecofarm, Ecovac en Profiline zijn tanks met de kwaliteit waar Veenhuis voor staat, van een basis machine tot luxe bemestingstank.

Nadere informatie

Nederlands ZANDKIPWAGENS. ZK 14 ZK 18-2 ZK 18-2 alu ZK 22-2 ZK 22-2 alu ZK 30 ZK 30-2 ZK 30-2 alu KLASSE IN CAPACITEIT

Nederlands ZANDKIPWAGENS. ZK 14 ZK 18-2 ZK 18-2 alu ZK 22-2 ZK 22-2 alu ZK 30 ZK 30-2 ZK 30-2 alu KLASSE IN CAPACITEIT Nederlands ZANDKIPWAGENS ZK 14 ZK 18-2 ZK 18-2 alu ZK 22-2 ZK 22-2 alu ZK 30 ZK 30-2 ZK 30-2 alu KLASSE IN CAPACITEIT KLASSE IN CAPACITEIT Van Ginkel Machines is gespecialiseerd in het maken van kipwagens

Nadere informatie

BECO Landbouwkipwagens

BECO Landbouwkipwagens BECO Landbouwkipwagens BECO Landbouwkipwagens De BECO landbouwkipwagens zijn de ultieme mix van onze jarenlange ervaring in ontwikkeling en fabricage van kipwagens. Vanzelfsprekend zijn in het ontwerp

Nadere informatie

>01/2015-NL 406042-05

>01/2015-NL 406042-05 >01/2015-NL 406042-05 1 2 EEN RONDUIT INDRUKWEKKENDE SERIE XT 100 XT 130 XT 160 XT 160H XT 210H XT 240H De nieuwe generatie XT verlegt de grenzen van het prestatievermogen. Deze getrokken kunstmeststrooiers

Nadere informatie

ECOLINE, BASICLINE & PROFILINE. degelijk duurzaam

ECOLINE, BASICLINE & PROFILINE. degelijk duurzaam ECOLINE, BASICLINE & PROFILINE degelijk duurzaam Capaciteit degelijkheid VEENHUIS De Basicline, Ecoline en Profiline zijn tanks met de kwaliteit waar Veenhuis voor staat, van een basis machine tot luxe

Nadere informatie

Nederlands LANDBOUWKIPWAGENS LK 14 LK 16 LK 18 LK 22 SK 22 KLASSE IN CAPACITEIT

Nederlands LANDBOUWKIPWAGENS LK 14 LK 16 LK 18 LK 22 SK 22 KLASSE IN CAPACITEIT Nederlands LANDBOUWKIPWAGENS LK 14 LK 16 LK 18 LK 22 SK 22 KLASSE IN CAPACITEIT KLASSE IN CAPACITEIT Van Ginkel Machines is gespecialiseerd in het maken van kipwagens voor zowel landbouw, grondverzet als

Nadere informatie

Bobeco kipwagens, als u kiest voor duurzaamheid en veiligheid!

Bobeco kipwagens, als u kiest voor duurzaamheid en veiligheid! Bobeco kipwagens, als u kiest voor duurzaamheid en veiligheid! Leverbaar uitvoering met 18 en 22 ton laadvermogen. Standaard zeer compleet Pagina 1 Chassis Assen BPW kwaliteits assen met paraboolveren

Nadere informatie

BECO Haakarmcarriers

BECO Haakarmcarriers BECO Haakarmcarriers BECO Haakarmcarriers De BECO haakarmcarriers zijn uniek in de sector. Zo op het oog lijken alle systemen op elkaar, er zijn veel manieren om een haakarmcarrier te bouwen, echter er

Nadere informatie

"Strooien in de ruime zin" 5 gamma's 22 modellen

Strooien in de ruime zin 5 gamma's 22 modellen Ref: 2098761661 NL programma stalmeststrooiers JOSKIN 2013. Dit is een niet-contractueel document. Alle gegevens kunnen zonder voorafgaande kennisgeving veranderd worden. De afbeeldingen zijn niet noodzakelijk

Nadere informatie

MECHRON HEt 4 X 4 werkpaard

MECHRON HEt 4 X 4 werkpaard Kioti Mechron, wat gaan we doen vandaag? MECHRON HET 4 X 4 WERKPAARD Dit is de alleskunner, de Kioti Mechron. Hij staat klaar om je mee te nemen waar jij maar wil. De Mechron is de transporter van een

Nadere informatie

ROBUUST EN GETALENTEERD

ROBUUST EN GETALENTEERD GA 8121 ROBUUST EN GETALENTEERD Of u nu hooi, kuilvoer of stro harkt, de GA 8121 is in alle zware omstandigheden op zijn gemak. Zijn compactheid is met name een groot voordeel bij moeilijk toegankelijke

Nadere informatie

VOEREN. _ FEEDO Voerdoseerwagens _ AMIGO Balen-/blokkendoseerwagens

VOEREN. _ FEEDO Voerdoseerwagens _ AMIGO Balen-/blokkendoseerwagens VOEREN _ FEEDO Voerdoseerwagens _ AMIGO Balen/blokkendoseerwagens SINDS 1919 SINDS 1919 Schuitemaker Machines BV is een Nederlands familiebedrijf dat in 1919 is ontstaan en professionele machines voor

Nadere informatie

Apache 3 / 4-rijige wagenrooier

Apache 3 / 4-rijige wagenrooier Apache 3 / 4-rijige wagenrooier AVR Apache wagenrooier, gegarandeerde capaciteit in moeilijke rooiomstandigheden! De beste verzekering tegen moeilijke oogstseizoenen is voldoende rooicapaciteit. De Apache

Nadere informatie

16.000 16.000. Vario Vario Vario Variosix 8.000 12.000 14.000

16.000 16.000. Vario Vario Vario Variosix 8.000 12.000 14.000 M-stalmeststrooiers Niederländisch 02/2014 Haus der Werbung Verden Technische M 1080 M 2120 M 2120 M 3140 SZ E M 3140 SZ T M 4190 M 5210 M 6240 M A M A MA M A gegevens SW E T SZ SY SY 16 19 19 21 Enkelas

Nadere informatie

VERSPREIDINGSBOOM MET SLEUFKOUTERS

VERSPREIDINGSBOOM MET SLEUFKOUTERS De nieuwe JOSKIN PENDISLIDE PRO verspreidingsboom verhoogt de verspreidingsprecisie door het reliëf van het terrein perfect te volgen en de bladeren opzij te zetten. D.m.v. zijn slijtvaste ertalon sleufkouters

Nadere informatie

SUPERIEURE BEMESTERS. degelijk duurzaam

SUPERIEURE BEMESTERS. degelijk duurzaam 2013-2014 SUPERIEURE BEMESTERS degelijk duurzaam KRACHT DUURZAAMHEID VEENHUIS Denkt u aan mest? Dan denkt u aan Veenhuis! Veenhuis Machines heeft 75 jaar ervaring in het ontwikkelen en bouwen van landbouwmachines

Nadere informatie

Q-LINE.COM PROTECT AND PRESERVE YOUR HORSES HEALTH. Productblad: Rollen Loopband. Unieke Pluspunten

Q-LINE.COM PROTECT AND PRESERVE YOUR HORSES HEALTH. Productblad: Rollen Loopband. Unieke Pluspunten Doormiddel van de Q-line Paarden Loopband sneller fit. Ideaal voor elke paarden bezitter, die voor de dagelijkse beweging van het paard een loopband wil gebruiken De loopband trainer van Q-line voorziet

Nadere informatie

Voermengwagen. Verti-Mix Double

Voermengwagen. Verti-Mix Double Voermengwagen Verti-Mix Double D e voermengwagens Verti-Mix Double hebben een grote inhoud met compacte afmetingen (hoogte en breedte). Op basis van de al bestaande verticaal mengende voermengwagens, die

Nadere informatie

ris> tt\\\\t\\\} Instituut voor Landbouwtechniek en Rationalisatie BEPROEVING LIPSIA LANDBOUWWAGEN-MESTSTROOIER . 3. BULLETIN No.

ris> tt\\\\t\\\} Instituut voor Landbouwtechniek en Rationalisatie BEPROEVING LIPSIA LANDBOUWWAGEN-MESTSTROOIER . 3. BULLETIN No. ris> BULLETIN No. 147 BEPROEVING LIPSIA LANDBOUWWAGEN-MESTSTROOIER tt\\\\t\\\} Instituut voor Landbouwtechniek en Rationalisatie Dr. S. L. Mansholtlaan 12, Wageningen k. 3. . DE LiPSIA LANDBOUWWAGEN-MESTSTROOIER

Nadere informatie

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU M 80 DWANGMENGER (80 L) De Baron M80 is een krachtige en efficiënte menger. De M80 zorgt voor een optimale mengkwaliteit voor verschillende samenstellingen

Nadere informatie

TM 3215/3265. Uw professionele veelzijdige partner

TM 3215/3265. Uw professionele veelzijdige partner TM 3215/3265 Uw professionele veelzijdige partner Krachtig & betrouwbaar Bij de tractoren van Iseki zit al het vakmanschap in één enkele machine: de ISEKI TM serie bestaat uit twee modellen met hydrostatische

Nadere informatie

Ruggenfrees uit de GF-serie. 2-, 4- en 6-rijige ruggenfrezen, voor het vormen van grote, kluitenvrije en stabiele ruggen

Ruggenfrees uit de GF-serie. 2-, 4- en 6-rijige ruggenfrezen, voor het vormen van grote, kluitenvrije en stabiele ruggen Ruggenfrees uit de GF-serie 2-, - en 6-rijige ruggenfrezen, voor het vormen van grote, kluitenvrije en stabiele ruggen Robuust en hoge capaciteit: de ruggenfrees uit de GF-serie De verwachtingen die aan

Nadere informatie

Silagewagen Giga-Trailer

Silagewagen Giga-Trailer Silagewagen Giga-Trailer 2 Slagvaardige transporttechniek Hakselaars met een grote capaciteit en zware trekkers vereisen een betrouwbare transporttechniek. Betrouwbaarheid, gering onderhoud, lichtlopend

Nadere informatie

Compact en krachtvol Arriva verhuislift

Compact en krachtvol Arriva verhuislift Compact en krachtvol Arriva verhuislift De Arriva Verhuislift van Böcker Het werkbeest onder de verhuisliften extra sterk en robuust Krachtige transport van ladingen tot 400 kg bij compacte constructie

Nadere informatie

Andex ProLine. Vier rotor hark Andex m. Enkele rotor harken. Middenafleg harken. Zijafleg harken. Andex

Andex ProLine. Vier rotor hark Andex m. Enkele rotor harken. Middenafleg harken. Zijafleg harken. Andex ProLine Andex ProLine 1 2 3 4 Enkele rotor harken Zijafleg harken Middenafleg harken Vier rotor hark Andex 424 4.2 m Andex 774 7.70 m Andex 784 7.0-7.8 m Andex 1504 9.50-15.0 m Andex 464 4.6 m Andex 844

Nadere informatie

EDUARD - Multitransporters

EDUARD - Multitransporters EDUARD - Multitransporters - 2013 Type Afmeting LxBxH cm Totaal gewicht in kg Leeg gewicht in kg Laadvloer hoogte in cm Banden maat Prijs inclusief BTW Prijs exclusief BTW Ongeremde Enkelasser, oprijplaten,

Nadere informatie

PRIJZENBOEKJE PRIJZENBOEKJE

PRIJZENBOEKJE PRIJZENBOEKJE PRIJZENBOEKJE -- 2019 -- www.farmstore.nl Melkweg 2 Internet 2971 VK Bleskensgraaf E-mail Tel. (+31) 0184 69 27 32 Bestellen van onderdelen onderdelen@farmstore.nl Verkoop Noord Nederland Robbin van der

Nadere informatie

MP Nederland. Productblad MP 50. MP 50 Benzine m²/u. 500 mm. 650 mm. 4,5 km/u. 40 l. 3 m². Handmatig. Honda 3 hp. Mechanisch.

MP Nederland. Productblad MP 50. MP 50 Benzine m²/u. 500 mm. 650 mm. 4,5 km/u. 40 l. 3 m². Handmatig. Honda 3 hp. Mechanisch. MP Nederland Hengelderweg 22, 6942 NB Didam Tel. 0316 523142 - info@mpnederland.nl Productblad MP 50 OMSCHRIJVING Maximale oppervlakte prestatie Werkbreedte centrale borstel Werkbreedte met een zijborstel

Nadere informatie

SOLOMIX 1 SOLOMIX 1. Voermengwagens type 500-1400. Trioliet. Ontwikkelt voor ú.

SOLOMIX 1 SOLOMIX 1. Voermengwagens type 500-1400. Trioliet. Ontwikkelt voor ú. SOLOMIX 1 SOLOMIX 1 Voermengwagens type 500-1400 Trioliet. Ontwikkelt voor ú. Trioliet voertechniek sinds 1950 Ruim 60 jaar innovatie Voeren met volmaakte precisie In 1950 is Trioliet opgericht door de

Nadere informatie

RAPIDE Opraap-/Dubbeldoelwagen VOEDERWINNING

RAPIDE Opraap-/Dubbeldoelwagen VOEDERWINNING RAPIDE Opraap-/Dubbeldoelwagen VOEDERWINNING Schuitemaker Machines BV is in 1919 ontstaan en produceert machines voor de agrarische en voor de industriële sector. Door jarenlange ervaring heeft Schuitemaker

Nadere informatie

CARGO SHIFTER EEN COMPROMISLOZE STERKE ALLESKUNNER

CARGO SHIFTER EEN COMPROMISLOZE STERKE ALLESKUNNER 36 37 CARGO SHIFTER EEN COMPROMISLOZE STERKE ALLESKUNNER Brian James Trailers heeft naar ieder detail gekeken om een trailer te produceren voor ultieme prestaties en vele operationele voordelen. Sterk

Nadere informatie

www.veenhuis.com Mest bewerken NIEUW Mest bewerken

www.veenhuis.com Mest bewerken NIEUW Mest bewerken Mest bewerken www.veenhuis.com NIEUW Mest bewerken MEST BEWERKEN Als specialist op het gebied van mesttransport en mestaanwending breidt Veenhuis Machines BV haar assortiment uit met een complete range

Nadere informatie

Voermengwagen. Verti-Mix

Voermengwagen. Verti-Mix Voermengwagen Verti-Mix W etenschappelijke onderzoeken in verschillende landen hebben aangetoond dat de productiviteit in de melkveehouderij, door het gebruik van voermengwagens wordt verhoogd. Door het

Nadere informatie

De Auto-Multitransporter voor elk transport van ieder vervoer!

De Auto-Multitransporter voor elk transport van ieder vervoer! De Auto-Multitransporter voor elk transport van ieder vervoer! De Auto-Multitransporter voor elk transport van ieder vervoer! Inhoud Op weg naar de klant PAG 3 Auto-Multitransporter GP PAG 4 PACM PAG 5

Nadere informatie

MALONE DE GRAS SPECIALIST

MALONE DE GRAS SPECIALIST SCHUDDERS Malone Malone is sinds 1999 al actief in het ontwerpen en produceren van hooibouwmachines. Gevestigd in het westen van Ierland, hebben zij een mooie reeks goede hooibouwmachines gebouwd. Naast

Nadere informatie

EDUARD - Plateauwagen

EDUARD - Plateauwagen EDUARD - Plateauwagen - 2017 Type Afmeting LxBxH cm Totaal gewicht in kg Leeg gewicht in kg Laadvloer hoogte in cm Banden maat Prijs exclusief BTW Prijs inclusief BTW Ongeremde Enkelasser, vlak 256x150x0

Nadere informatie

wie ruimer denkt! De Plateau aanhangwagen

wie ruimer denkt! De Plateau aanhangwagen PM vo o r wie ruimer denkt! PL Inhoud Plateau lengte 2/270 Pag 3 Plateau lengte 6/3 Pag 4 Plateau lengte 406/06 Pag Op weg naar de klant Pag 6 Hoge stapels pallets, kratten en dozen. Alle struiken en bomen

Nadere informatie

Mechanische zaaimachines

Mechanische zaaimachines Mechanische zaaimachines EcoLine, ProfiLine en MasterLine EcoLine Licht in gewicht en zeer nauwkeurig De EcoLine nokkenrad zaaimachine kan solo gebruikt worden of in combinatie met rotorkopeg, frees of

Nadere informatie

Een ijzersterke combinatie

Een ijzersterke combinatie Boottrailers NL Een ijzersterke combinatie Conver biedt u keuze uit trailers voor langzaam en snelverkeer. Het zijn speciale trailers om maaiboten te transporteren, te water te laten en uit het water

Nadere informatie

CARGO DIGGER PLANT ROBUUST SLIM EN FUNCTIONEEL

CARGO DIGGER PLANT ROBUUST SLIM EN FUNCTIONEEL 60 61 CARGO DIGGER PLANT ROBUUST SLIM EN FUNCTIONEEL Het innovatieve ontwerp maakt de CarGO Digger Plant een handzame betrouwbare machinetransporter voor o.a graafmachines. Compact, laag en licht bieden

Nadere informatie

from Tennant Company STRAATVEEGMACHINE 636HS GREEN MACHINES De compacte veegmachine

from Tennant Company STRAATVEEGMACHINE 636HS GREEN MACHINES De compacte veegmachine TM from Tennant Company STRAATVEEGMACHINE 636HS GREEN MACHINES De compacte veegmachine Reken af met stof en vuil met de veelzijdige 636 Green Machine. Aantrekkelijke openbare ruimtes. De 636 laat een zeer

Nadere informatie

Universeelstrooier VS 2403

Universeelstrooier VS 2403 Universeelstrooier VS 2403 2 Sterk tot in het detail De firma Strautmann heeft op het gebied van de productie van mestwagens meer dan 50 jaar ervaring en biedt vandaag de dag een keuze die loopt van BE

Nadere informatie

INNOVADO. De Schuitemaker Innovado is bekroond met de DLG Goldmedaille

INNOVADO. De Schuitemaker Innovado is bekroond met de DLG Goldmedaille Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland. INNOVADO De Schuitemaker Innovado is bekroond met de DLG Goldmedaille In tijden van automatisering en schaalvergroting

Nadere informatie

2 elements-zwadharken

2 elements-zwadharken 2 elements-zwadharken Zijafleg- en middenafleg-harken Middenafleg-harken - driepuntsophanging R 655 DS - een middenafleg-hark met driepuntsaanbouw Driepuntsophanging Beweegbare elementophanging -- De harkelementen

Nadere informatie

WD SERIE PROFESSIONELE MAAIER WD

WD SERIE PROFESSIONELE MAAIER WD .............................. WD SERIE.......... ......... met opvangbak DIESEL MOTOR De nieuwste Kioti professional maaier is uitgerust met de 26 pk diesel met 1131 cc inhoud. De motor die zijn dienst

Nadere informatie

TXG 237. De compacte allrounder voor de professionele gebruiker

TXG 237. De compacte allrounder voor de professionele gebruiker TXG 237 De compacte allrounder voor de professionele gebruiker TXG 237, de allrounder De Iseki TXG 237 biedt u een veelvoud aan inzetmogelijkheden. Denk eens aan werken met een voorlader, frontbezem, frontschuif

Nadere informatie

MALONE DE GRAS SPECIALIST. Malone Xcel. Malone Trojan-MT

MALONE DE GRAS SPECIALIST. Malone Xcel. Malone Trojan-MT OPRAAPWAGENS Malone Xcel Malone Trojan-MT Malone Malone is sinds 1999 al actief in het ontwerpen en produceren van hooibouwmachines. Gevestigd in het westen van Ierland, hebben zij een mooie reeks goede

Nadere informatie

UW WEG NAAR DE TOP GEBRUIK DE MOGELIJKHEDEN. Agilo meubellift.

UW WEG NAAR DE TOP GEBRUIK DE MOGELIJKHEDEN. Agilo meubellift. UW WEG NAAR DE TOP GEBRUIK DE MOGELIJKHEDEN Agilo meubellift De Agilo meubellift van Böcker Een sterke combinatie van lift en vrachtwagen Agilo meubelliften zijn een sterke combinatie van lift en vrachtwagen.

Nadere informatie

TURBOBUSTER TURBOBUSTER. Trioliet. Ontwikkelt voor ú. TU 115 TU 145 TU 170 TU 195 TU 180 XL

TURBOBUSTER TURBOBUSTER. Trioliet. Ontwikkelt voor ú. TU 115 TU 145 TU 170 TU 195 TU 180 XL TURBOBUSTER TURBOBUSTER TU 115 TU 145 TU 170 TU 195 TU 180 XL Trioliet. Ontwikkelt voor ú. Turbobuster Kuilvoersnijder Al 30 jaar de beste oplossing Op menig veehouderijbedrijf is de kuilvoersnijder al

Nadere informatie

MAJOR HET BETROUWBARE INSTAPMODEL. Zetor Tractoren sinds 1946.

MAJOR HET BETROUWBARE INSTAPMODEL. Zetor Tractoren sinds 1946. MAJOR HET BETROUWBARE INSTAPMODEL Zetor Tractoren sinds 1946. EEN UNIVERSELE TRACTOR VOOR ALLEDAAGS GEBRUIK! DE ZETOR MAJOR IS EEN COMPACTE TRACTOR MET EEN VERMOGEN IN DE CATEGORIE TOT 80 PK. HIJ HERINNERT

Nadere informatie

Programma stalmeststrooiers. 5 gamma's 22 modellen. Capaciteiten van 6,5 m 3 tot 25,8 m 3. Kracht uit ervaring

Programma stalmeststrooiers.  5 gamma's 22 modellen. Capaciteiten van 6,5 m 3 tot 25,8 m 3. Kracht uit ervaring Programma stalmeststrooiers www.joskin.com 5 gamma's 22 modellen Capaciteiten van 6,5 m 3 25,8 m 3 2098761661 Kracht uit ervaring JOSKIN Een compacte wagen met verlaagde smalle bak voor kwaliteit bij het

Nadere informatie

UW IHR WEG. Meubelliften op aanhanger GEBRUIK NUTZE DIE DE MÖGLICHKEITEN.

UW IHR WEG. Meubelliften op aanhanger GEBRUIK NUTZE DIE DE MÖGLICHKEITEN. UW IHR WEG NAAR NACHDE OBEN TOP GEBRUIK NUTZE DIE DE MÖGLICHKEITEN MOGELIJKHEDEN Meubelliften op aanhanger Topprestaties maken het verschil! Sinds bijna 0 jaar zijn Böcker liften onmisbaar voor het veilig

Nadere informatie

Worldleader DRAINCLEANERS

Worldleader DRAINCLEANERS Worldleader DRAINCLEANERS INVESTEREN IN VOOR JARENLANG ONDERHOUDSARM REINIGEN VAN DRAINAGEBUIZEN De voordelen van drainage in het land of in de kas kent u natuurlijk. Uw gewassen groeien beter en de werkomstandigheden

Nadere informatie

Onkruidbestrijding Onkruidborstels

Onkruidbestrijding Onkruidborstels Onkruidbestrijding Onkruidborstels Batterij - Openbare diensten XMI KM-A10 Motor Borstel XMI KM-A10 4.899 4.048,76 45cm Li-ion accu 48V 1500 W HEAVY DUTY Duwmodel 120 kg De KM-A10 is een unieke en uiterst

Nadere informatie

SXG 216 /323 /326. Krachtige en betrouwbare dieselzitmaaiers

SXG 216 /323 /326. Krachtige en betrouwbare dieselzitmaaiers SXG 216 /323 /326 Krachtige en betrouwbare dieselzitmaaiers Krachtig & betrouwbaar Bij de zitmaaiers van Iseki zit al het vakmanschap in één enkele machine: uitmuntende wereldvermaarde technologie van

Nadere informatie

2 elements-zwadharken. Zij- en middenaflegharken Werkbreedte 3,6-8,0 m

2 elements-zwadharken. Zij- en middenaflegharken Werkbreedte 3,6-8,0 m 2 elements-zwadharken Zij- en middenaflegharken Werkbreedte 3,6-8,0 m De JF-STOLL harken hebben zware en bedrijfszekere aandrijfelementen en zijn nagenoeg onderhoudsvrij. JF-STOLL harken met bedrijfszekere

Nadere informatie

CBF25 - CBF25S - CBF25G CBF25Q - CBF25B - CJF10 Specificaties

CBF25 - CBF25S - CBF25G CBF25Q - CBF25B - CJF10 Specificaties CBF25 - CBF25S - CBF25G CBF25Q - CBF25B - CJF10 Specificaties Handpallettruck 2,5 (1.0) ton Handpallettruck De handpallettruck is ongetwijfeld het meest eenvoudige, maar essentiële, hulpmiddel voor intern

Nadere informatie

Tuchel Sweep. Solo Breedte in mm Standaard uitvoering met 11 borstelrijen, heftruckopname en veiligheidsketting

Tuchel Sweep. Solo Breedte in mm Standaard uitvoering met 11 borstelrijen, heftruckopname en veiligheidsketting Tuchel Sweep Solo Breedte in mm Standaard uitvoering met 11 borstelrijen, heftruckopname en veiligheidsketting 1500 1900 2300 2800 1.273 1.541 1.814 2.148 Driepuntbok CAT 1-2 / Accordaankoppeling CAT 1/

Nadere informatie

Welkom bij Schuitemaker

Welkom bij Schuitemaker Welkom bij Schuitemaker Agrifoodtech en Leo Robotics Rijssen, 6 oktober 2016 Introductie 1. De geschiedenis/producten Schuitemaker 2. Kringloopwijzer Schuitemaker 1919 : De oprichting Broers Johan en Hendrikus

Nadere informatie

voor al uw strooiwerk!

voor al uw strooiwerk! STROOIERS voor al uw strooiwerk! Lankhaar Techniek B.V. De Korten Bruggert 5 4266 ER Eethen Telefoon 0416-355770 Fax 0416-355779 E-mail: info@lankhaartechniek.nl tuin en park machine programma www.snowexproducts.com

Nadere informatie

Loofklapper KBG. Technische specificaties. Loofafvoer vijzel. Klepelas in combinatie met messen voor optimale loof opzuiging in zware gewassen

Loofklapper KBG. Technische specificaties. Loofafvoer vijzel. Klepelas in combinatie met messen voor optimale loof opzuiging in zware gewassen Loofklapper KBG Met de Maclouis loofklapper KBG 1550/1800/2250 kiest u voor een robuuste en stabiele machine die uien, zilveruien, witlof, wortelen en rode bieten snel en efficiënt kan klappen. Geen wonder:

Nadere informatie

CARGO KIPPER GROTE PRESTATIES LAAG ZWAARTEPUNT

CARGO KIPPER GROTE PRESTATIES LAAG ZWAARTEPUNT 28 29 CARGO KIPPER GROTE PRESTATIES LAAG ZWAARTEPUNT Iedere Brian James Trailer is ontworpen met maar één doel voor ogen: de klant het beste product te leveren. De ervaringen van onze klanten zijn meegenomen

Nadere informatie

Lift Roller. ** Hydraulisch Opklapbaar, transportbreedte binnen 3 mtr

Lift Roller. ** Hydraulisch Opklapbaar, transportbreedte binnen 3 mtr Lift Roller Eenvoudige en stabiele constructie 60mm lagers en as Compact gebouwd, zwaartepunt zit dicht bij hefkogels Aanbouw Kat 2 Compleet inclusief steunpoot Met Cambridge of Crosskill ringen Werkbreedte

Nadere informatie

De Auto-Multitransporter

De Auto-Multitransporter GP VOOR ELK RANSPOR VAN IEDER VERVOER! De Auto-Multitransporter PAK Inhoud Auto-Multitransporter GP PAG PA / PAK lengte PAG 4 PA / PAK lengte 09 PAG Een gestrande auto ophalen. Of een opknapper. Met uw

Nadere informatie

Tuchel Sweep. Prijs in 1500 1900 2300 2800 1.299 1.572 1.850 2.191

Tuchel Sweep. Prijs in 1500 1900 2300 2800 1.299 1.572 1.850 2.191 Tuchel Sweep Solo Breedte in mm Standaard uitvoering met 11 borstelrijen, heftruckopname en veiligheidsketting, en steunpoten Driepuntbok CAT 1-2 / Accordaankoppeling CAT 1-2 / bakopname 1500 1900 2300

Nadere informatie

Vario-Disc. Veelzijdig inzetbaar

Vario-Disc. Veelzijdig inzetbaar Vario-Disc Veelzijdig inzetbaar Skyros/Dulmen/Salerno Vario-Disc Evers staat met beide benen in de praktijk en zoekt voortdurend naar innovatieve oplossingen die uw werkzaamheden vergemakkelijken, verbeteren

Nadere informatie

Recycling Verkleiningsmachines (Tpf serie)

Recycling Verkleiningsmachines (Tpf serie) Recycling Verkleiningsmachines (Tpf serie) Elektrische motor - Commercieel gebruik XCA TPF15 E Max. ø takken Standaard rooster XCA TPF15 E 4.799 3.966,12 Elektrisch 380 V - 3F 12,5 Pk 1,5 cm Ø 30 mm 200

Nadere informatie

Industrial VLOEISTOF SPROEIEN. Epoke. de techniek van de toekomst WINTERMACHINES

Industrial VLOEISTOF SPROEIEN. Epoke. de techniek van de toekomst WINTERMACHINES Industrial Epoke VLOEISTOF SPROEIEN de techniek van de toekomst WINTERMACHINES Vloeistof sproeien: Meer met minder Vloeistof sproeien is sterk in opkomst. De voordelen zijn er dan ook naar. Vloeistof sproeien

Nadere informatie

ONKRUIDBORSTEL LINKS/RECHTS

ONKRUIDBORSTEL LINKS/RECHTS ONKRUIDBORSTEL LINKS/RECHTS ALGEMEEN De borstel, gemonteerd op een D.I.N. aanbouwplaat [BorstelZijde] en standaard voorzien van steunvoeten kan door één persoon op- en afgebouwd worden. AANBOUWPLAAT VRACHTWAGENZIJDE

Nadere informatie

Rebel Exclusive Rebel Compact Rebel 1 Rebel 2 Rebel 3E Rebel 3 Rebel 4E Rebel 4 Rebel Toplift

Rebel Exclusive Rebel Compact Rebel 1 Rebel 2 Rebel 3E Rebel 3 Rebel 4E Rebel 4 Rebel Toplift Rebel Exclusive Rebel Compact Rebel 1 Rebel 2 Rebel 3E Rebel 3 Rebel 4E Rebel 4 Rebel Toplift een uniek concept www.rebel-trailers.eu Rebel aanhangwagens zijn gemaakt volgens een uniek concept. De geheel

Nadere informatie

Recycling Verkleiningsmachines (Tpf serie)

Recycling Verkleiningsmachines (Tpf serie) Recycling Verkleiningsmachines (Tpf serie) Elektrische motor - Commercieel gebruik XCA TPF15 E Max. ø takken Standaard rooster XCA TPF15 E 4.799 3.966,12 Elektrisch 380 V - 3F 12,5 Pk 1,5 cm Ø 30 mm 200

Nadere informatie

GE-Force Hakenfrees, de ideale start

GE-Force Hakenfrees, de ideale start GE-Force Hakenfrees, de ideale start De perfecte voorbereiding voor een rijke oogst Een goede start is de ideale basis voor een goed eindresultaat. Goede bodembewerking leidt tot goede groeiomstandigheden,

Nadere informatie

KNIKLADERS Grote prestaties in een klein jasje

KNIKLADERS Grote prestaties in een klein jasje Team TOBROCO Industrielaan 2, 5061 KC Oisterwijk Tel.: +31 (0)13-5211212 Fax: +31 (0)13-5234045 Internet: www.tobroco.com E-Mail: info@tobroco.com D204SW D254SW D204SW TELE D254SW TELE KNIKLADERS Grote

Nadere informatie

n2-serie Laag in gewicht HOOg in prestaties

n2-serie Laag in gewicht HOOg in prestaties n2-serie Laag in gewicht HOOg in prestaties n2-serie De N2 Serie is geschikt voor een snelle en efficiënte inzameling van huishoudelijk afval en recyling materialen. De N2 Serie heeft een opbouw met een

Nadere informatie

VS.2. Verticale getrokken voermengwagens

VS.2. Verticale getrokken voermengwagens VS.2 Verticale getrokken voermengwagens MEER DAN 50 JAAR ERVARING 1969 De drang naar innovatie zorgde ervoor dat Sgariboldi in 1969 de eerste voermengwagen ontwikkelde. Vandaag de dag produceert Sgariboldi

Nadere informatie

Rooier MLR. Technische specificaties

Rooier MLR. Technische specificaties Rooier MLR De MacLouis rooimachine MLR 1500/1800/2250 biedt u dé duurzame oplossing voor het rooien van plant- en zaaiuien. Met de MacLouis Rooimachine MLR 1500/1800/2250 kiest u voor equipement van hoge

Nadere informatie

KIPPERS TT2515 / TT3017 / TT3621

KIPPERS TT2515 / TT3017 / TT3621 KIPPERS TT2515 / TT3017 / TT3621 In Veilige Handen UNIEK IN ONTWERP EN ENGINEERING Al 60 jaar stellen mensen vertrouwen in onze trailers: vraag het maar aan een eigenaar, ze zijn niet moeilijk te vinden.

Nadere informatie

ONDERSCHEIDENDE TECHNISCHE ARGUMENTEN

ONDERSCHEIDENDE TECHNISCHE ARGUMENTEN ONDERSCHEIDENDE TECHNISCHE ARGUMENTEN John Deere 4-cilinder, 4.5 liter, 140 PK: PREMIER/FEEDSTAR 110-120-140 4-cilinder, 4.5 liter, 177 PK: PREMIER/FEEDSTAR 170-200 6-cilinder, 6.8 liter, 225 PK: PREMIER

Nadere informatie

Schijvenmaaiers SB, SM, SMF

Schijvenmaaiers SB, SM, SMF Schijvenmaaiers SB, SM, SMF SB SM SMF SB-schijvenmaaiers De SB-schijvenmaaiers zijn met de unieke gladde JF-maaibalk uitgerust die wordt gekenmerkt door: Kenmerken: Perfect gladde onderkant: De JF-maaibalk

Nadere informatie

BULLETIN No. 135 BEPROEVING JF STALMESTSTROOIER. Instituut voor Landbouwtechniek en Rationalisatie. Dr. S. L. Mansholtlaan 12, Wageningen

BULLETIN No. 135 BEPROEVING JF STALMESTSTROOIER. Instituut voor Landbouwtechniek en Rationalisatie. Dr. S. L. Mansholtlaan 12, Wageningen t^ BULLETIN No. 135 BEPROEVING JF STALMESTSTROOIER Instituut voor Landbouwtechniek en Rationalisatie Dr. S. L. Mansholtlaan 12, Wageningen DE JF STALMESTSTROOIER Fabrikant: Importeur: JF Fabriken, Sonderborg,

Nadere informatie

NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA

NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA NEW TCD-A Stijlvolle werkpaarden die de bestaande normen verleggen. Er zijn weinig compacte tractoren die zowel de sterke prestaties

Nadere informatie

ZD COMPACT SILENT - DIESEL

ZD COMPACT SILENT - DIESEL Pompspecificaties Type ZD 900 ZD 600 Ontwerp met tandwielkast met tandwielkast Max. Capaciteit 95 m³/uur 65 m³/uur Max. Opvoerhoogte 20 mwk 20 mwk Max. Aanzuighoogte 9,6 mwk 9,6 mwk Geluidsniveau 47 db(a)

Nadere informatie

Hobelman-Halle HOOBY MH115. Hooby

Hobelman-Halle HOOBY MH115. Hooby Hobelman-Halle HOOBY MH115 Hooby Licht gewicht met hoge stabiliteit De Hooby MH115 is een mobiele kraan met een eigengewicht van 11 ton. De dieselmotor en de hydrauliek componenten zijn in de onderwagen

Nadere informatie

SARIS Kipper. Dé aanhangwagen voor dé vakman

SARIS Kipper. Dé aanhangwagen voor dé vakman SARIS Kipper Dé aanhangwagen voor dé vakman De professionele alleskunner De SARIS Kipper is uitermate geschikt voor de grote en zware klussen. Bouw- sloop- en tuinafval, zand, stenen en machines. Laad

Nadere informatie

De Auto-Multitransporter

De Auto-Multitransporter PAK3 VOOR ELK RANSPOR VAN IEDER VERVOER! De Auto-Multitransporter Magnum Maxx 300 Inhoud Auto-Multitransporter Magnum Explorer 30 Pag 3 Magnum Maxx 40 Pag 3 PA / PAK 40 Pag 4 PA / PAK 0 Pag Een gestrande

Nadere informatie

Capaciteiten overzicht 3 Rollenwalzen

Capaciteiten overzicht 3 Rollenwalzen Capaciteiten overzicht 3 Rollenwalzen UPB 30 UPB 35 UPB 50 UPB 60 UPB 65 Profiel Afmeting Min. diameter Afmeting Min. diameter Afmeting Min. diameter Afmeting Min. diameter Afmeting Min. diameter Notitie

Nadere informatie