Beste tennisvrienden,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Beste tennisvrienden,"

Transcriptie

1

2 Beste tennisvrienden, Is het geen fantastisch gezicht, al die schaatsende en vallende kinderen op de schaatsbaan? Ik vind het elk jaar weer een heerlijke periode. Al die bedrijvigheid en gezelligheid in het centrum, maar ook de kerstversierselen in en tegenwoordig ook steeds meer aan en om huizen bij de mensen. Allemaal signalen dat het einde van 2008 met rasse schreden nadert. 2008, het jaar waarin we met z n allen genoten van sportevenementen als de olympische spelen en de europese voetbalkampioenschappen. Maar ook wat dichter bij natuurlijk: het Atlantic TelecomVlakwater Open, het Wogian toernooi, tenniskamp, Venray Open en natuurlijk de clubkampioenschappen. Al deze fantastische evenementen zijn mogelijk gemaakt door de tomeloze inzet van onze vrijwilligers, bestuursleden, commissieleden, bardienstmedewerkers, groundsmen en alle andere helpende handen. Namens alle leden zou ik iedereen die zich het afgelopen jaar heeft ingezet voor de club hartelijk willen bedanken en ik hoop dat we ook volgend jaar weer dankbaar gebruik kunnen maken van ieders diensten. Natuurlijk is het ook gebruikelijk in deze periode om vooruit te kijken, nieuwe plannen te maken. Waarschijnlijk kijken we met z n allen op dit moment het meest uit naar de komende kerstdagen, de oudejaarsviering en het nieuwe jaar Gezellige feestdagen die door sommigen in het buitenland veelal in de sneeuw worden gevierd en door anderen in huiselijke kring met familie en vrienden. Namens het bestuur van TennisClub Venray wens ik u dan ook een fantastisch kerstfeest en een heel gelukkig, gezond en sportief 2009 toe. Als u, bijgekomen van de feestdagen, zin heeft om samen met anderen het nieuwe jaar in te luiden door middel van een sportief potje tennis gecombineerd met het heffen van het glas op het nieuwe jaar 2009, dan zou ik u, mede namens Frank en Chantal Janssen van de Schaapskooi, graag willen uitnodigen om op 10 januari deel te nemen aan ons midwintertoernooi. (Het inschrijfformulier hiervoor vindt u elders in deze nieuwsflits, of op onze website Omstreeks uur zal de traditionele nieuwjaarsreceptie worden gehouden. Diegenen die niet kunnen/willen deelnemen aan het toernooi zelf, zijn hiervoor uiteraard ook van harte uitgenodigd om samen met het bestuur en de andere leden het glas te heffen op het nieuwe jaar. De receptie zal worden opgeluisterd door een paar entertainers die er voor zullen zorgen dat het eerste evenement in 2009 een gezellige aangelegenheid wordt die de trend zal zetten voor een gezellig en sportief Tot slot wens ik u namens het bestuur van TennisClub Venray en Frank & Chantal Janssen van De Schaapskooi Eric Vennekens Voorzitter Een gelukkig kerstfeest en een gezond en sportief 2009

3 Opsporing verzocht Binnenkort (in ieder geval voor de start van het zomerseizoen 2009) zult u door één van ons persoonlijk worden benaderd. U zult zich afvragen: Waarom? Graag willen wij meer sfeer, gezelligheid en betrokkenheid binnen de tennisclub. Dit bereiken wij door de groep van vrijwilligers te vergroten. Daarom hebben wij in de ledenvergadering aangeboden om leden te werven. Zonder vrijwilligers geen bakkie na het tennissen, niet even nakaarten, geen activiteiten en bloedt de vereniging langzaam dood! Wij denken namelijk dat er best veel mensen zijn die iets voor de club willen doen, maar niet goed weten wat er te doen is en hoe ze zich kunnen aanmelden. Om een indruk te krijgen wat de taken zijn en wat de vereniging aan vrijwilligers nodig heeft, kunt u hierop klikken. Diegenen die per post de nieuwsbrief ontvangen, kunnen, als zij daartoe in de gelegenheid zijn, op de website een kijkje nemen. Zoals gezegd, U ziet en hoort binnenkort van ons. Wij vragen uw medewerking. Zit er niets tussen wat u als vrijwilliger zou willen doen of voelt u zich niet geroepen, dan willen we ook graag uw mening of dagen wij u uit iets nieuws te verzinnen. Tot binnenkort. Ad Driessen , Harrie Lodewijks , Joep Boer , Wilja Brokking , Jacques Haumann Schoonmaakbeurt van baan 7, 8 & 9 Onlangs zijn de banen 7, 8 & 9 tijdens mistig weer aan een grondige schoonmaakbeurt onderhevig geweest. Met de klok mee, beginnend links bovenaan; Het onder hoge druk afzuigen van de oude gravel; Het opvegen van de oude gravel; Detail van de schone baan; Het aanbrengen van nieuwe gravel. Mededelingen De komende Algemene LedenVergadering zal plaatsvinden op dinsdagavond 17 februari om uur. Noteer deze datum in uw agenda en komt allen! In een van de sponsorborden op baan 7 is een gat ontstaan ter grootte van een tennisbal, waarschijnlijk omdat hier heel hard met een tennisbal tegenaan is geslagen. De kosten voor de vervanging van deze borden komt voor rekening van TCV. Wees dus voorzichtig met de reclameborden, want door schade aan de borden aan te brengen, dupeer je niet allen de tennisclub, maar uiteindelijk ook jezelf!

4 Midwintertoernooi, 10 januari 2009 Op zaterdag 10 januari organiseert de recreatiecommissie in samenwerking met de PR-commissie en Frank Janssen (Schaapskooi) het midwintertoernooi. In 2009 willen we zeker het fantastische gebeuren van 2008 evenaren! Hoewel de volledige invulling nu nog niet vast staat, is het zeker dat we wederom naar sterkte indelen, we weer 4 binnen- en 3 (eventueel 5) buitenbanen ter beschikking hebben, en er, in samenwerking met de PR-commissie, een nieuwjaarsreceptie gepland wordt. Natuurlijk sluiten we af met een gezellige feestavond! De definitieve tennisschema s zullen afhangen van het aantal deelnemers/inschrijvingen. Op het inschrijfformulier kun je je voorkeur voor middag of avond aangeven.wij zullen hier zoveel mogelijk rekening mee houden, maar afwijkingen kunnen voorkomen. Je maakt het de organisatie het makkelijkst wanneer je geen voorkeur hebt en de hele dag in het teken van TCV laat staan. Samen met jullie wordt dit weer een geweldige dag die in het teken van sportiviteit en gezelligheid zal staan! Je kunt deelnemen als je zomer- en/of winterlid bent van TCV. Om in de kosten tegemoet te komen zal het inschrijfgeld 3 bedragen. Inschrijvingen dienen uiterlijk 7 januari binnen te zijn. Inschrijven via de TCV site heeft de voorkeur maar je kunt ook het inschrijfformulier in de witte brievenbus bij de ingang van het park deponeren. Al onze leden, of je nu speelt of niet, zijn van harte welkom op de Nieuwjaarsborrel/receptie, prijsuitreiking en feestavond. Uiteraard stellen wij enige support tijdens de wedstrijden zeer op prijs. Nadere informatie zal snel volgen via de site, de Schaapskooi en het informatiebord. Tot 10 januari 2009! Namens de: RecreatieCommissie: Louis Conjaerts,Jos Loenen,Jan Lagarde en Jan Reintjes De Schaapskooi: Frank Janssen PR-Commissie: Robert Hoelen, Yvo Heitling, Tom Rouwette, Marina Lutam Inschrijfformulier Midwintertoernooi 10 januari 2009 Naam:. M/V: Speelsterkte dubbel: adres:... Telefoon:. Bij voorkeur indelen op: middag / avond / maakt niet uit Ik speel bij voorkeur: binnen / buiten / maakt niet uit Inschrijven voor 7 januari door inlevering van dit formulier in de witte brievenbus bij de ingang van ons park of door afgifte in de Schaapskooi. Online inschrijven op onze website heeft onze voorkeur. Kies voor Agenda, compleet en daarna het potloodje bij het midwintertoernooi. Geef ook uw adres op, zodat TCV u voortaan per kan informeren.

5 WinterrrrrrrrrrrrrrCompetitie Het is inderdaad winter. Dat ondervinden 115 bikkels verdeeld over dames- en herenpoules op maandag- en donderdagavond. Wat is het toch zalig om met een beetje vorst te tennissen! Heerlijk om die frisse lucht eens flink door je longen te laten gieren. Die pluimen van damp uit je strot geeft sfeervolle plaatjes onder de lampen in die heldere, pikdonkere avonden. We zijn alweer op de helft van deze wintercompetitie. Tot nog toe is er een groot verschil in weertype met vorig seizoen. Slechts op 3 avonden moesten mensen teleurgesteld worden omdat de banen met sneeuw of ijs bedekt waren. En op één avond begon het te regenen. Hoewel dat niet iedereen deerde. Dat is dus al met al boffen. Maar dit moeten we maar niet te hard roepen, want de winter begint pas. Dit seizoen maken we ook gebruik van de gravelbanen. Dat bevalt prima. Alleen de laatste weken kan er door ijs niet op gespeeld worden. De winterbanen waren in het begin in slechte conditie. Gelukkig heeft de opknapbeurt ergens in november de staat van deze banen weer op het optimale niveau gebracht. We hebben streng moeten optreden tegen lieden die de zaak wilden flessen. Sommigen zijn heel vindingrijk om straks in maart aan de top te kunnen eindigen. Het gaat hier natuurlijk om de keuze van invallers. Er zijn ongeveer 14 invallers, genoeg om daaruit een keuze te maken, zouden we verwachten. Mocht dat niet lukken dan verwacht iedereen sportief gedrag. Nog een opmerking over de opkomst: houden zo! Gaat goed. Hebben we genoeg te makken na die spannende pot? Hoe bevalt het spelen op vaste tijden? Mis je die tweede set van vorige jaren? Laat het ons weten. Over de ballen niets dan (bijna) goeds. Dat was vorig jaar wel anders. Verder kregen we ideeën om wat aan sommige, strenge regels te doen. Wat is dat nou, dat je geen punten voor aanwezigheid krijgt als je vaker dan 4 keer verstek moest laten gaan!! Je kunt er toch ook niets aan doen als je pootje in het gips zit of dat je heup een opknapbeurt moest krijgen!! Daar zit wat in. Een goede suggestie kregen we van een groep mokkende dames, die na het tennis gezellig zaten te pimpelen. Ze hadden het sublieme idee om een punt terug te verdienen als je voor iemand anders invalt. Nemen we mee. En kom er mee!! En een vette pluim voor de groundsmen. Bergen bladeren getrotseerd en lekker met dat karretje en sleepnet de banen vegen. Wij wensen iedereen fijne kerstdagen en een goed De toernooicommissie.

6 Sponsor in beeld De nieuwsflits van TCV is een nieuw item rijk, sponsor in beeld. In deze rubriek staat een van de sponsoren van onze club centraal, en kijken wij naar de activiteiten van de organisatie in kwestie. Voor deze eerste editie hebben wij afgesproken met Gerard Reijnders, oprichter en eigenaar van Gerard Reijnders Schilderwerken. Gerard Reijnders Schilderwerken behoeft eigenlijk geen introductie. Het bedrijf werd opgericht in 1966 en heeft naast hoofdvestiging Venray ook nog vestigingen in Boxmeer en Gennep. Een behoorlijke organisatie dus, bestaande uit in totaal 32 medewerkers. De term schilderwerken mag overigens in de ruimste zin van het woord genomen worden. Gerard Reijnders Schilderwerken doet namelijk meer dan alleen schilderwerk. Ook voor behangen, glaszetten, timmerwerk of het bewerken van houtrot kunt u bij Gerard Reijnders terecht. Zijn klantenportfolio strekt zich uit van particulieren, bedrijven, scholen en zorginstellingen tot verenigingen van eigenaren. We spreken de altijd opgewekte en vriendelijke Gerard in zijn knusse bedrijfspand aan Plataanstraat in Venray. Hij heeft het druk. Onlangs heeft Gerard met zijn bedrijf namelijk een gloednieuw concept in de schilderswereld gelanceerd. Het gaat om GRS Optimaal. We vragen Gerard kort uit te leggen wat dit concept inhoudt. GRS Optimaal is een optimaal onderhoudssysteem. Regelmatig onderhoud aan gebouwen is van groot belang voor verenigingen van eigenaren, particuliere woningbezitters, bedrijven en instellingen. Onroerend goed is een enorme investering, waar mensen vaak ook trots op zijn. Met het onderhoud aan deze gebouwen zijn soms grote bedragen gemoeid. En dat zijn toch vaak uitgaven waar men tegenaan hikt, zo vervolgt Gerard. Wij hadden daarom zoiets, waarom die kosten niet beter beheersbaar maken en beperken door regelmatig onderhoud uit te voeren gedurende een lange periode en de kosten hiervan per maand te rekenen? Zo worden onaangename verrassingen voorkomen en is men verzekerd van kwalitatief hoogwaardig en duurzaam onderhoud, waardoor het object in uitstekende conditie blijft en zijn waarde behoudt. Wij nemen zodoende gedurende vijftien jaar het schildersonderhoud uit handen. En je kunt je voorstellen dat het bedrag dat per maand betaald dient te worden erg laag is. Alleen al het enthousiasme waarmee Gerard het concept uitlegt doet jezelf ook enthousiast worden over dit systeem. Gerard gaat verder: Diverse bedrijven hebben inmiddels een contract afgesloten en ook bij particulieren zie ik een groeiende interesse. Uiteraard wordt door onze specialisten voor het afsluiten van een onderhoudsovereenkomst een uitvoerig onderzoek verricht naar de staat van het schilderwerk. Zo komen ook wij niet voor onaangename verrassingen te staan. Zowel bij nieuwbouw als bestaande bouw is GRS Optimaal interessant. Wij maken een inventarisatie en stellen een onderhoudsplanning op. Deze planning kan echter additioneel volledig aangepast worden op mogelijke wensen en op het object. Gerard acht het juist in deze economisch wat mindere tijden van groot belang het onderhoud aan gebouwen en huizen niet te verwaarlozen. Men zal nu misschien eerder geneigd zijn het onderhoud (en de daarbij horende kostenpost) uit te stellen. Echter, dan komt men later misschien voor vervelende verrassingen te staan en lopen de kosten al snel hoger op. Ook daarom is GRS Optimaal ideaal; je weet precies wat je kwijt bent per maand gedurende vijftien jaar. Gespreide kosten en geen verrassingen achteraf dus. Voor mij is na dit gesprek in ieder geval duidelijk dat GRS Optimaal een innovatief concept is dat erg interessant kan zijn voor meerdere doelgroepen. Voor meer info:

7

NIEUWSFLITS December 2011

NIEUWSFLITS December 2011 NIEUWSFLITS December 2011 Beste tennisvrienden, Nog een paar nachtjes slapen en dan starten we een nieuw jaar. Een jaar waarin TCV haar 75-jarige bestaan viert. In het weekend van 15 t/m 17 juni vieren

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF IJSBAAN

NIEUWSBRIEF IJSBAAN NIEUWSBRIEF 01-2012 IJSBAAN Velen van u zullen er geweest zijn, of het gehoord hebben maar voor de genen die het niet weten, onze tennisbaan is 2 weken lang een IJsbaan geweest. Het was een groot succes

Nadere informatie

TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018

TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018 TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018 Beste Tepci-leden, Apeldoornse Tennis Kampioenschappen 2018 Zaterdag en zondag de finales op TEPCI Sportief en sociaal het grootste tennistoernooi van Apeldoorn. Wie wil er

Nadere informatie

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje oktober 2015 Kalender: Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje Beste tennisvrienden, De zomer loopt op zijn einde en ook de najaarscompetitie nadert zijn ontknoping. Vandaag is de eerste sneeuw gevallen in

Nadere informatie

De Noordooster. Van de voorzitter. Ledenaantallen. Het WSV-bestuur. De Noordooster Maart 2016 Editie 3

De Noordooster. Van de voorzitter. Ledenaantallen. Het WSV-bestuur. De Noordooster Maart 2016 Editie 3 De Noordooster Van de voorzitter Het seizoen 2015-2016 is al weer over de helft en de tijd vliegt voorbij. Van de plannen die wij in de ALV van 2014 op tafel hebben gelegd wordt steeds meer gerealiseerd.

Nadere informatie

TV Ammerzoden Nieuwsbrief oktober 2018

TV Ammerzoden Nieuwsbrief oktober 2018 Nieuwsbrief Editie 1, Jaargang 2018 TV Ammerzoden Nieuwsbrief oktober 2018 De Nieuwsbrief van Tennisvereniging Ammerzoden is weer terug. Deze nieuwsbrief verschijnt elke 4 maanden en bevat nieuws, informatie

Nadere informatie

ALTC Buitenveldert Nieuwsbrief

ALTC Buitenveldert Nieuwsbrief ALTC Buitenveldert Nieuwsbrief Fijne Feestdagen!!! Bijna einde jaarkalender..!! We mogen spreken van een mooi tennisseizoen en volgend jaar gaan we gewoon weer verder met alle mooie plannen. Zo zijn we

Nadere informatie

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019.

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019. Nieuwsbrief, Maart 2019 Beste leden, Er is deze week ontzettend hard gewerkt om de banen klaar te krijgen. Hulp van jong en oud hebben er voor gezorgd dat de banen er tip top bij liggen en er vanaf maandag

Nadere informatie

Het bestuur onderzoekt de opties om een nieuwe website te (laten) maken. De huidige website voldoet niet maar aan de eisen.

Het bestuur onderzoekt de opties om een nieuwe website te (laten) maken. De huidige website voldoet niet maar aan de eisen. DROPSHOT Mei 2015, Jaargang 6, Nummer 1 Teteringse Tennis Vereniging Opgericht 28 juli 1956 Paviljoen: Donkerstraat 44 4847 KJ Teteringen Tel.: 076 5812555 Bestuursmededelingen - Jaargang 11 nr. 1- Het

Nadere informatie

Interne vrijdagavond-competitie

Interne vrijdagavond-competitie Interne vrijdagavond-competitie Op 23 september begint TVN s gezellige interne vrijdagavond- competitie. Iedereen vanaf 16 jaar mag meedoen!! Geef je op met of zonder partner! Je speelt één dubbelpartij

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari. Algemene Ledenvergadering op maandag 26 januari 2015

Nieuwsbrief januari. Algemene Ledenvergadering op maandag 26 januari 2015 View this email in your browser Nieuwsbrief januari Nieuwjaarstoernooi zaterdag 17 januari De Recom organiseert op deze dag voor Sla Raak'ers het openingstoernooi voor het tennisjaar 2015. We maken er

Nadere informatie

De voorzitter aan het woord

De voorzitter aan het woord Nieuwsbrief Tennisvereniging Breakpoint 83 April 2019 De voorzitter aan het woord Beste tennisvrienden en -vriendinnen Allereerst wil ik mijn dank uitspreken voor de mooie en lieve reacties, die ik heb

Nadere informatie

Nieuwsbrief MTC december 2018

Nieuwsbrief MTC december 2018 Nieuwsbrief MTC december 2018 Van de redactie In deze editie van de nieuwsbrief lees je informatie over nieuwe verlichting voor de banen, een oproep voor diverse vacatures, een bericht van de recreatiecommissie,

Nadere informatie

Nieuwsbrief MTC december 2014

Nieuwsbrief MTC december 2014 Nieuwsbrief MTC december 2014 Afscheid van een tennisvriend Op 8 december 2014 is helaas veel te vroeg, ons sympathieke en altijd vrolijke tennislid Fred Koster overleden. Wij bewaren mooie herinneringen

Nadere informatie

Winter editie W.C.D.67

Winter editie W.C.D.67 Winter editie W.C.D.67 De nieuwsbrief verschijnt 4 keer in het jaar: Begin maart juni eind september begin december Heb je informatie voor de nieuwsbrief? Deadline is 14 dagen voor de volgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Ik wens iedereen een mooi zomerseizoen met veel tennis toe!

Ik wens iedereen een mooi zomerseizoen met veel tennis toe! Van de voorzitter Zondag 21 juni, 2015 Beste tennisvrienden, Onze club bestaat 30 jaar en dat gaan we vieren! Nog aan het bijkomen van het Midzomeravondtoernooi, sta ik alweer op baan 4 te tennissen met

Nadere informatie

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 Zicht op bestuurszaken maart 2014 De lente is weer begonnen en we kunnen genieten van heerlijk voorjaarsweer. Voor veel tennissers reden genoeg om het racket weer uit

Nadere informatie

www.mentheda.nl info@mentheda.nl Nieuwsbrief TC Mentheda april 2018 Graag brengen we de volgende zaken bij jullie onder de aandacht: NL Doet / Schooltennis / Open Dag / Tennislessen / Soeptoernooi / Uitbreiding

Nadere informatie

De Hoef Tennisvereniging Juni 2014

De Hoef Tennisvereniging Juni 2014 De Hoef Tennisvereniging Juni 2014 Zicht op bestuurszaken juni 2014 Nederland is in de ban van het WK voetbal. Het hele land kleurt oranje en dat geeft een gevoel van saamhorigheid. Ook het WK hockey had

Nadere informatie

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark.

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark. Agenda: zie website Draadloos Internet 1 Waar zijn ze gebleven 1 Groene Club actie 2 Pompdagen 3 Opknappen park 3-4 Oproep najaarscompetitie 4 Speciale ledenpas 5 BBQ 5 Jeugdtoernooien 6-7 Draadloos Internet

Nadere informatie

In dit nummer: Nieuwsbrief TC Groot Driene. Van de voorzitter. Jaargang 2015 Nummer 10 december. Beste medetennissers,

In dit nummer: Nieuwsbrief TC Groot Driene. Van de voorzitter. Jaargang 2015 Nummer 10 december. Beste medetennissers, Nieuwsbrief TC Groot Driene Jaargang 2015 Nummer 10 december Van de voorzitter Beste medetennissers, Uit het TV programma Nederland kwamen toch een paar zaken voorbij die wellicht ook interessant zijn

Nadere informatie

JAARGANG 23 NR 1 VOORJAAR 2016

JAARGANG 23 NR 1 VOORJAAR 2016 JAARGANG 23 NR 1 VOORJAAR 2016 Beste tennisliefhebbers, Hierbij ontvangen jullie de eerste digitale versie van ons clubblad SMASH. Het zal even wennen zijn,maar de tijden veranderen en zo ook de SMASH.

Nadere informatie

Herfsttoernooi. Extra najaarslessen. Grote Clubactie. Vacature voorzitter. Nieuwsbrief, Oktober Beste leden,

Herfsttoernooi. Extra najaarslessen. Grote Clubactie. Vacature voorzitter. Nieuwsbrief, Oktober Beste leden, Nieuwsbrief, Oktober 2018 Beste leden, Met een prachtige zomer laten we een geslaagd zonnig seizoen weer achter ons. De herfst laat zich zien in de natuur en hoe mooi is het dat wij op onze club hier gewoon

Nadere informatie

Toernooien organiseren waar spelvreugde, gezelligheid en prestatie voorop staan

Toernooien organiseren waar spelvreugde, gezelligheid en prestatie voorop staan Toernooicommissie De toernooicommissie van t Weusthag is de commissie binnen de vereniging welke zich toelegt op de organisatie van eigen clubtoernooien en t Weusthag Open. De clubtoernooien hebben zowel

Nadere informatie

Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen

Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen 2018-2019 Voor je ligt de tweede editie van de nieuwsbrief van Jubileumseizoen 2018-2019. In deze nieuwsbrief kun je uitgebreid lezen over het jubileum! Daarnaast is er o.a.

Nadere informatie

Nieuwsbrief HCOIJ, nummer 10, december 2013

Nieuwsbrief HCOIJ, nummer 10, december 2013 Nieuwsbrief HCOIJ, nummer 10, december 2013 Voor iedereen die ons een warm hart toedraagt. Hier is de tiende nieuwsbrief van HCOIJ, de laatste van 2013. Boordevol leuke nieuwtjes, foto s, mededelingen

Nadere informatie

Nieuwsflitsen. TC Volharding Meerssen

Nieuwsflitsen. TC Volharding Meerssen TC Volharding Meerssen 5 mrt 2017 editie 15 www.tcvolharding.nl Nieuwsflitsen Nog even en de winter is voorbij. Neemt niet weg dat er de afgelopen maanden volop is gespeeld op de kunstgrasbanen. De liefhebbers

Nadere informatie

Tennisvereniging Manger Cats Een club waar je bij wilt horen.

Tennisvereniging Manger Cats Een club waar je bij wilt horen. Tennisvereniging Manger Cats Een club waar je bij wilt horen. Manger Cats is een bloeiende tennisvereniging met een sterk familiekarakter. Bij ons staat het prestatieve maar ook het recreatieve tennis

Nadere informatie

Selectietrainingen. Personal Tennis Training - PTT. mhtml:file://c:\users\jan\appdata\local\microsoft\windows\temporary Internet Fil...

Selectietrainingen. Personal Tennis Training - PTT. mhtml:file://c:\users\jan\appdata\local\microsoft\windows\temporary Internet Fil... pagina 1 van 5 In dit nummer: â Trainingen â Activiteiten Tennisschool V&P â V&P Jeugdfonds â Sponsoren â Schooltennis â Tennisvakantie Tennisschool V&P Telefoon: 0183-851490 Nellie van Kolstraat 20 E-mail:

Nadere informatie

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien TOERNOOIEN 2018 Almeerse hockeytoernooien Hartelijk welkom bij de Almeerse Hockey Club. De Almeerse Hockey Club is opgericht op 23 oktober 1979 en sindsdien gestaag gegroeid zowel in aantallen leden als

Nadere informatie

Zondagmiddag 4 januari vanaf uur

Zondagmiddag 4 januari vanaf uur December 2014 Belangrijke data Zondagmiddag 4 januari vanaf 15.00 uur Alle leden zijn met partner en kinderen van harte welkom in ons clubhuis om samen het glas te heffen op een spetterend 2015! Maar eerst

Nadere informatie

Nieuwsbrief TC Groot Driene

Nieuwsbrief TC Groot Driene Nieuwsbrief TC Groot Driene Jaargang 2016 Nummer 12 december Van de voorzitter Beste medetennissers, Clemens Tenniglo start als nieuwe trainer bij ons per 1-1-2017, hij volgt Gerco Hensema op. Helaas wordt

Nadere informatie

Voorwoord door Ilsa Derks

Voorwoord door Ilsa Derks Via deze nieuwsbrief willen wij u informeren over enkele vernieuwingen en aanpassingen binnen de manege daarnaast brengen wij ook enkele mededelingen en nieuwsberichten. Ieder kwartaal komt er een nieuwsbrief

Nadere informatie

Datum: januari 2014 Plaats: Den Haag

Datum: januari 2014 Plaats: Den Haag Datum: januari 2014 Plaats: Den Haag Beste leden van NNPV-tennis, Bijgaand treffen jullie de jaarcirculaire 2013 van NNPV tennis aan. Met zo n 200 leden (2014) zijn wij een grote en actieve NNPV-sportafdeling.

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2015

Nieuwsbrief juni 2015 View this email in your browser Nieuwsbrief juni 2015 Voorjaarscompetitie afgesloten met een barbecue Hier een foto-impressie van de barbecue en klik hier voor de definitieve eindstand van de Voorjaarscompetitie

Nadere informatie

Bowlingvereniging Tholen

Bowlingvereniging Tholen Nieuwsbrief Bowlingvereniging Tholen bowlingverenigingtholen@gmail.com www.bowlingverenigingtholen.nl Beste lezers, Hierbij presenteren wij u de eerste nieuwsbrief van Bowlingvereniging Tholen. Inmiddels

Nadere informatie

s.v. Huizen nieuwsbrief

s.v. Huizen nieuwsbrief s.v. Huizen nieuwsbrief Hier is hij dan de nieuwsbrief van s.v. Huizen. Dit seizoen zijn er op organisatorisch gebied een aantal veranderingen doorgevoerd. Zo is er geen jeugdbestuur meer maar een jeugdcommissie

Nadere informatie

In dit nummer: Nieuwsbrief TC Groot Driene. Van de voorzitter. Beste medetennissers, Nieuwjaarstoespraak voorzitter 2016

In dit nummer: Nieuwsbrief TC Groot Driene. Van de voorzitter. Beste medetennissers, Nieuwjaarstoespraak voorzitter 2016 Nieuwsbrief TC Groot Driene Jaargang 2016 Nummer 1 januari Van de voorzitter Beste medetennissers, Nieuwjaarstoespraak voorzitter 2016 Terugblik: Tijdens de ALV is al veel ter sprake gekomen over het afgelopen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tennisvereniging De Gouwen, jaargang 4, nummer 4

Nieuwsbrief Tennisvereniging De Gouwen, jaargang 4, nummer 4 Nieuwsbrief juli 2011 Van de voorzitter Beste leden, Het seizoen 2011 is halverwege, dat betekent dat veel leden druk bezig zijn met de open toernooien of genieten van hun vakantie. Voor de club is ons

Nadere informatie

TENNISVERENIGING TER AAR. Nieuwsflitsen April 2016

TENNISVERENIGING TER AAR. Nieuwsflitsen April 2016 TENNISVERENIGING TER AAR Nieuwsflitsen April 2016 Van de voorzitter. Beste tennisvrienden, Het seizoen is weer op weg en er wordt weer volop getennist. Voorafgaand is er op baan 1, 2 & 3 groot onderhoud

Nadere informatie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie ON DE NIEUWSBRIEF VAN DE GEZELLIGSTE VERENIGING VAN AMERSFOORT NOORD EN OMSTREKEN Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie 2. Vanuit de jeugdcommissie a. Trainers bedankt b. Hoe gaan we met elkaar om

Nadere informatie

Opgericht 18 oktober 1909 Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU)

Opgericht 18 oktober 1909 Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) NIEUWSBRIEF Nr. 16 juni 2018 HERCULES ZWOLLE Opgericht 18 oktober 1909 Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) Inhoud Inhoud: Voorwoord Voorwoord We wonnen de derde prijs in Ahoy!

Nadere informatie

Items in deze nieuwsbrief die je niet mag missen!

Items in deze nieuwsbrief die je niet mag missen! Items in deze nieuwsbrief die je niet mag missen! Welkom van onze voorzitter Open dag & Openingstoernooi Trainingen Jan de Rook Nieuwe tennispasjes Nieuwe website Welkom Op 28 maart is het nieuwe tennisseizoen

Nadere informatie

A-B-C. Tennisvereniging Nieuw-Vennep ABC. voor nieuwe leden. Van harte welkom bij Tennisvereniging Nieuw-Vennep

A-B-C. Tennisvereniging Nieuw-Vennep ABC. voor nieuwe leden. Van harte welkom bij Tennisvereniging Nieuw-Vennep A-B-C ABC voor nieuwe leden Tennisvereniging Nieuw-Vennep Van harte welkom bij Tennisvereniging Nieuw-Vennep In deze folder geven wij U zo veel mogelijk informatie over allerlei zaken waarmee U te maken

Nadere informatie

Overzicht van de festiviteiten in het Jubileumweekend

Overzicht van de festiviteiten in het Jubileumweekend digitil 14 - juni 2014 In deze digitil: Overzicht van de festiviteiten in het Jubileumweekend Loterij Reünie Ladies Night & Men s Night Feestweekend Overzicht van de festiviteiten in het Jubileumweekend

Nadere informatie

Nieuwsbrief december e jaargang nr. 1

Nieuwsbrief december e jaargang nr. 1 Nieuwsbrief december 2015 40e jaargang nr. 1 In deze nieuwsbrief Vacatures: Voorzitter Voorzitter parkcommissie Voorzitter technische commissie Ledenadministratie Opzeggen lidmaatschap Oliebollentoernooi

Nadere informatie

En dan nu vakantie! Zoals in de algemene ledenvergadering. kan DKJO en al haar leden weer terugkijken op een prachtig en sportief seizoen.

En dan nu vakantie! Zoals in de algemene ledenvergadering. kan DKJO en al haar leden weer terugkijken op een prachtig en sportief seizoen. En dan nu vakantie! Jaargang 6,nummer 5 In dit nummer: Vakantie!!! Vacatures 1 2 Volleybal bij t Schrijverke 2 Zaalindeling 16-17 Oud papier Jeugdkamp Sponsors bedankt 3 4 4 5 Zoals in de algemene ledenvergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oktober 2017

Nieuwsbrief Oktober 2017 Nieuwsbrief Oktober 2017 In deze uitgave En weer een nieuw baanrecord Nieuwe onderdelen wedstrijdkalender 2018 De Vossenjacht van 14 oktober De winter is in aantocht Algemene Ledenvergadering op 22 november

Nadere informatie

UITGAVE SEPTEMBER 2018

UITGAVE SEPTEMBER 2018 UITGAVE SEPTEMBER 2018 Mocht u deze nieuwsbrieven niet meer wensen te ontvangen, stuur dan even uw afmelding aan: secretaris@shaile.nl ============================================================================

Nadere informatie

Klik op de link:

Klik op de link: Nieuwsbrief 7 - Juli 2015 In dit nummer: Ouder kindtoernooi Osse Tennis Kampioenschappen 2015 Oproep: foto's digitaliseren Wintercompetitie 2015/2016 Belangrijke data Van de redactie Ouder kindtoernooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nummer 2 Jaargang 2018

Nieuwsbrief Nummer 2 Jaargang 2018 Nieuwsbrief Nummer 2 Jaargang 2018 JBC Randenbroek 13 Oktober 2018 Parelhoenstraat 12 3815 AG Amersfoort Email adres: elly.dijkman@ziggo.nl Ondanks dat er weinig copy is binnengekomen is het toch tijd

Nadere informatie

Diverse stukjes Oproepjes: Te koop:

Diverse stukjes Oproepjes: Te koop: Beste leden en ouders, Middels de korte nieuwsflitsen willen wij als bestuur jullie regelmatig op de hoogte brengen van wat er speelt in onze vereniging. Belangrijke en soms ook minder belangrijke, maar

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

Nieuwsflitsen. TC Volharding Meerssen

Nieuwsflitsen. TC Volharding Meerssen TC Volharding Meerssen 9 okt 2016 editie 13 www.tcvolharding.nl Nieuwsflitsen Terugblik lestoernooi 2016 De voorjaarslessen hebben we afgesloten met een gezellig toernooi. Het was leuk om de cursisten,

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.8. SV Aurora Tennis Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora.

Nieuwsbrief nr.8. SV Aurora Tennis  Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora. Nieuwsbrief nr.8 SV Aurora Tennis Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora. De nieuwsbrief verschijnt als er nieuws is. VOOR IN JE AGENDA: Elke dinsdag v.a. 19.30 uur

Nadere informatie

Nieuwsbrief, December Beste leden, De laatste nieuwsbrief van dit jaar!

Nieuwsbrief, December Beste leden, De laatste nieuwsbrief van dit jaar! Nieuwsbrief, December 2018 Beste leden, De laatste nieuwsbrief van dit jaar! We kijken nog even terug naar de laatste activiteiten en zoals bekend was dit het laatste jaar van onze trainer Stephan. De

Nadere informatie

Daarnaast zijn er ontwikkelingen in de parkbeheercommissie, waardoor er enige personen voor langere of kortere tijd zijn uitgevallen.

Daarnaast zijn er ontwikkelingen in de parkbeheercommissie, waardoor er enige personen voor langere of kortere tijd zijn uitgevallen. Nieuwsbrief 5 - Mei 2019 In dit nummer: Van de voorzitter TOZ clubkampioenschappen (tennis en padel) Open dag padel TOZ Trianon SeniorPlus toernooi TOZ VACATURES bij commissies binnen onze tennisvereniging

Nadere informatie

Winterbraam

Winterbraam Winterbraam 2015 www.bvbramerland.nl Woordje vanuit het bestuur Input Braam Angelique Leenheers Haagakker 7 We zitten aan het einde van het jaar. We hebben er weer een mooi jaar op zitten met de buurtvereniging.

Nadere informatie

Wij wensen jullie nu alvast veel leesplezier en gaan er vanuit jullie te zien op het jubileumfeest!

Wij wensen jullie nu alvast veel leesplezier en gaan er vanuit jullie te zien op het jubileumfeest! Hallo allemaal, Lewabo bestaat 50 jaar!!! Een jubileum dat we niet onopgemerkt voorbij willen laten gaan. Op 22 augustus 1968 is tennisvereniging Lewabo opgericht door een aantal enthousiastelingen en

Nadere informatie

24 december 2016 nr. 30

24 december 2016 nr. 30 24 december 2016 nr. 30 De feestdagen staan voor de deur en het jaar 2016 loopt ten einde, tijd voor een laatste Nieuwsbrief. Het afgelopen kwartaal waren er diverse activiteiten. In deze Nieuwsbrief een

Nadere informatie

FEBRUARI 2014. Activiteiten De komende maanden is er weer van alles te doen bij Unitas 63: Beste Unitassers,

FEBRUARI 2014. Activiteiten De komende maanden is er weer van alles te doen bij Unitas 63: Beste Unitassers, Beste Unitassers, FEBRUARI 2014 Met deze nieuwsbrief willen we jullie op de hoogte houden van wat er speelt binnen Unitas 63. Wil je reageren of heb je zelf iets voor de nieuwsbrief, mail dan naar publicrelations@unitas63.nl.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer Maart 2015

Nieuwsbrief nummer Maart 2015 Nieuwsbrief nummer Maart 2015 Beste tennisvrienden, Als u dit leest zijn het bestuur en de diverse commissieleden alweer druk doende om alles voor het komende tennisseizoen in orde te maken. De banen en

Nadere informatie

Op onze website www.eerstewittien.nl kun je ongeveer alle informatie vinden die je nodig bent. We lopen deze site even kort door:

Op onze website www.eerstewittien.nl kun je ongeveer alle informatie vinden die je nodig bent. We lopen deze site even kort door: Welkom bij tennisclub t Eerste Wittien: Je hebt er voor gekozen om een leuke sport te gaan beoefenen nl. de tennissport. Bij tennisclub t Eerste Wittien te Genemuiden, opgericht 10 februari 1976, kan dat

Nadere informatie

Informatieboekje T.V. Frankrijk Jeugd 2015

Informatieboekje T.V. Frankrijk Jeugd 2015 Informatieboekje T.V. Frankrijk Jeugd 2015 Voorwoord Hallo jeugdlid van T.V. Frankrijk, Leuk dat jij in 2015 gaat tennissen bij onze vereniging T.V. Frankrijk. Een vereniging die al lang bestaat en waar

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2016 Nummer 6 De Hoge Wick denkt na over LED

Nieuwsbrief Juli 2016 Nummer 6 De Hoge Wick denkt na over LED Nieuwsbrief Juli 2016 Nummer 6 De Hoge Wick denkt na over LED Het bestuur van De Hoge Wick dat de laatste jaren druk bezig is de club groener en meer energieneutraal te maken, onderzoekt serieus de mogelijkheid

Nadere informatie

De Hoef Tennisvereniging. Januari 2014

De Hoef Tennisvereniging. Januari 2014 De Hoef Tennisvereniging Januari 2014 Zicht op bestuurszaken januari 2014 Januari is zo n maand dat je blij bent dat er weer regelmaat komt. Na de gezellige feestdagen is het prettig om je dagelijkse ritme

Nadere informatie

Nieuwsbrief MTC december 2017

Nieuwsbrief MTC december 2017 Nieuwsbrief MTC december 2017 Op 20 november jl. is na een slopende ziekte van ons heengegaan, ons sympathieke en enthousiaste tennis lid We kennen Piet als een Bijzonder lid: Piet Altink -Behulpzaam:

Nadere informatie

FOTO: STEFAN KEMPER. Dit toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank Salland

FOTO: STEFAN KEMPER. Dit toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank Salland FOTO: STEFAN KEMPER Dit toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank Salland - 2 - Beste sportvrienden, Welkom bij het eerste 1e Rabobank Salland Ge Nijboer Meisjes toernooi. De naam Ge Nijboer is

Nadere informatie

Winter editie W.C.D.63

Winter editie W.C.D.63 Winter editie W.C.D.63 1 De nieuwsbrief verschijnt 4 keer in het jaar: Begin maart juni eind september begin december Heb je informatie voor de nieuwsbrief? Deadline is 14 dagen voor de volgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Beste leden en ouders, Middels de korte nieuwsflitsen willen wij als bestuur jullie regelmatig op de hoogte brengen van wat er speelt in onze vereniging. Belangrijke en soms ook minder belangrijke, maar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 29 4 JULI

Nieuwsbrief 29 4 JULI Nieuwsbrief 29 4 JULI 2017 www.bcscarabee.nl Hallo beste leden! Hierbij de tweede nieuwsbrief van 2017! In deze editie nog een paar laatste weetjes van dit seizoen. De vakantie staat ook weer voor de deur

Nadere informatie

TV Beekhuizen. Ledentevredenheidsenquête November 2016

TV Beekhuizen. Ledentevredenheidsenquête November 2016 TV Beekhuizen Ledentevredenheidsenquête November 16 Algemeen info enquête De enquête is uitgezet onder leden (vanaf 13 jaar en ouder) via 97 mailadressen De respons op de enquête is 17,5% De enquête bestond

Nadere informatie

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 W E I D E P R A A T Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 Van de redactie: Voor u ligt de vijfde uitgave van de Weidepraat 2014. Dit keer een compacte newsletter,

Nadere informatie

Nieuwsbrief MTC april 2017

Nieuwsbrief MTC april 2017 Nieuwsbrief MTC april 2017 Van de redactie In deze editie van de nieuwsbrief lees je twee verslagen van de Tennis Experience en meerdere mededelingen namens het bestuur. Ook een uitnodiging voor het jaarlijkse

Nadere informatie

ALGEMENE INFO Contributie. Competitielid. Zomerlid (voetbal) Donateurschap. * Senior = het jaar waarin lid 21 jaar wordt.

ALGEMENE INFO Contributie. Competitielid. Zomerlid (voetbal) Donateurschap. * Senior = het jaar waarin lid 21 jaar wordt. ALGEMENE INFO 2018 Lid worden Je kunt je aanmelden door een inschrijfformulier in te vullen. Het formulier kan gedownload worden via onze website www.tvhetvennewater.nl. Het inschrijfformulier samen met

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 Beste leden, Het is alweer een tijdje geleden maar zo voor het nieuwe seizoen is het weer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Hierin kijken we terug op een geweldig seizoen en een

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl NIEUWSBRIEF November 2014 Inhoud Algemeen Huidige stand teams Activiteiten op de planning De Hunt Zaalvoetbaltoernooi Zaaltraining Activiteiten terugblik Penaltybokaal Grote Clubactie Aandachtspunten Introductie

Nadere informatie

Bowling Vereniging Oss ORGANISEERT HET 1 OSSE BOWLING TOERNOOI VAN 13 FEBRUARI T/M 14 FEBRUARI 2016 IN SPORTCENTRUM DE RUSHEUVEL TE OSS

Bowling Vereniging Oss ORGANISEERT HET 1 OSSE BOWLING TOERNOOI VAN 13 FEBRUARI T/M 14 FEBRUARI 2016 IN SPORTCENTRUM DE RUSHEUVEL TE OSS Bowling Vereniging Oss ORGANISEERT HET 1 OSSE BOWLING TOERNOOI VAN 13 FEBRUARI T/M 14 FEBRUARI 2016 IN SPORTCENTRUM DE RUSHEUVEL TE OSS Dit Event Wordt Mede Mogelijk Gemaakt Door: Beste Bowlingvrienden

Nadere informatie

T.C. Nienoord LEEK SPONSORBELEID

T.C. Nienoord LEEK SPONSORBELEID T.C. Nienoord LEEK SPONSORBELEID 2015-2017 Voorwoord Bewegen is voor de mens één van de belangrijkste voorwaarden om gezond te blijven. Sportverenigingen bieden ruime mogelijkheden om in beweging te zijn,

Nadere informatie

HIPPISCH HATTEM NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2016 VOORZITTER GERRIT SPAAN CLUBHELD HIPPISCH HATTEM

HIPPISCH HATTEM NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2016 VOORZITTER GERRIT SPAAN CLUBHELD HIPPISCH HATTEM HIPPISCH HATTEM NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2016 VOORZITTER GERRIT SPAAN CLUBHELD HIPPISCH HATTEM En zowaar! Onze voorzitter, Gerrit Spaan heeft de Hattemer verkiezing voor Clubheld gewonnen! Van harte gefeliciteerd,

Nadere informatie

SPONSORMAP. Tennis & Squash club Haren. www.tsharen.nl. ref. 1202.6.0

SPONSORMAP. Tennis & Squash club Haren. www.tsharen.nl. ref. 1202.6.0 SPONSORMAP Tennis & Squash club Haren www.tsharen.nl ref. 1202.6.0 Informatie TS Haren De vereniging Tennis- en Squashclub Haren (TSH) bestaat sinds 15 januari 1936. Momenteel heeft de vereniging dertien

Nadere informatie

Nieuwsflitsen. TC Volharding Meerssen.

Nieuwsflitsen. TC Volharding Meerssen. TC Volharding Meerssen 31 mei 2017 editie 16 www.tcvolharding.nl Nieuwsflitsen t Team dat op vrijdagmiddag speelde in de open klasse heren dubbel 50+ eindigde op de tweede plaats met een gelijk aantal

Nadere informatie

Herendag KC Toernooi In dit nummer:

Herendag KC Toernooi In dit nummer: Nieuwsbrief 7 Juli 2017 In dit nummer: Herendag 2017 KC toernooi 2017 Osse Tennis Kampioenschappen 2017 Kusters Open Jeugdtoernooi 2017 TOZ Anita Boeijen geslaagd voor eindexamen HACCP! Belangrijke data

Nadere informatie

E.V.V.C. Sponsorplan. Maatschappelijk verantwoord ondersteunen.

E.V.V.C. Sponsorplan. Maatschappelijk verantwoord ondersteunen. E.V.V.C. Sponsorplan Maatschappelijk verantwoord ondersteunen www.evvc.nl Het helpen bij de ontwikkeling van mens en maatschappij Voetbalvereniging E.V.V.C. Samen scoren De voetbalvereniging E.V.V.C. is

Nadere informatie

Nieuwsbrief MTC juli 2018

Nieuwsbrief MTC juli 2018 Nieuwsbrief MTC juli 2018 Van de redactie In deze editie van de nieuwsbrief lees je informatie vanuit het bestuur, een oproep voor een penningmeester, de nieuwe trainer die zich voorstelt, nieuws van de

Nadere informatie

LTVL NIEUWS januari Jaargang 6 Nummer 1. Beste LTVL-ers,

LTVL NIEUWS januari Jaargang 6 Nummer 1. Beste LTVL-ers, Beste LTVL-ers, Alweer de eerste nieuwtjes voor het tennisseizoen 2014 in de vorm van deze nieuwsbrief. De redactiecommissie gaat weer proberen jullie zo goed mogelijk van informatie te voorzien. Maar

Nadere informatie

Oproep van de redactie

Oproep van de redactie Subscribe Past Issues Translate Scheidsrechtersvereniging Doetinchem en omstreken - editie oktober 2018 Oproep van de redactie De input voor de nieuwsbrief is op dit moment minimaal. Via deze weg een oproep

Nadere informatie

De eerste gasten van deze middag: o.a. Tante-Hettie de Vries. En ja hoor..

De eerste gasten van deze middag: o.a. Tante-Hettie de Vries. En ja hoor.. Wanneer: Zondag 10 maart 2013 Lokatie: De Schakel, Groningen Band: Hot News De dag begon eigenlijk niet zo hoopvol. Sneeuw, glad, grillig en koud, koud, koud!! Niet echt uitnodigend om er uit te gaan.

Nadere informatie

Nieuwsbrief volkstuinvereniging vianen 2017 nr. 1

Nieuwsbrief volkstuinvereniging vianen 2017 nr. 1 Nieuwsbrief volkstuinvereniging vianen 2017 nr. 1 www.volkstuinverenigingvianen.nl januari/februari 2017 Beste tuinders, januari alweer voorbij en nog geen nieuwsbrief terwijl jullie dit wel iedere maand

Nadere informatie

Nieuwsbrief MTC april 2016

Nieuwsbrief MTC april 2016 Nieuws van de bestuurstafel Nieuwsbrief MTC april 2016 Prachtig geslaagd Wijkentennistoernooi Het 3 e wijkentennistoernooi zit er weer op en we kunnen terugkijken op een fantastisch geslaagd evenement.

Nadere informatie

Van de secretaris, Beste leden, ouders, vrijwilligers, begeleiders, sponsoren en belangstellenden,

Van de secretaris, Beste leden, ouders, vrijwilligers, begeleiders, sponsoren en belangstellenden, Van de secretaris, Beste leden, ouders, vrijwilligers, begeleiders, sponsoren en belangstellenden, Per 25 mei 2018 is de zogenaamde Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent

Nadere informatie

Nieuwsflitsen. TC Volharding Meerssen.

Nieuwsflitsen. TC Volharding Meerssen. TC Volharding Meerssen 7 mrt 2016 editie 10 www.tcvolharding.nl Nieuwsflitsen Tijdens de ALV van 23 jan 2016, ben ik gekozen tot voorzitter van onze mooie tennisvereniging. Mijn naam is Richard van Helvert,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de voorzitter. Maart 2011 Editie nummer 15

Nieuwsbrief. Van de voorzitter. Maart 2011 Editie nummer 15 Maart 2011 Editie nummer 15 Nieuwsbrief Van de voorzitter Bestuurslid gevraagd De snoezelkamer bij Promens Care Clubkampioenschappen en slotdag De Doe-Mee-Pas Uitslag regionale kampioenschappen Slotavond

Nadere informatie

E.V.V.C. Sponsorplan. Maatschappelijk verantwoord ondersteunen.

E.V.V.C. Sponsorplan. Maatschappelijk verantwoord ondersteunen. E.V.V.C. Sponsorplan Maatschappelijk verantwoord ondersteunen www.evvc.nl Het helpen bij de ontwikkeling van mens en maatschappij Voetbalvereniging E.V.V.C. Samen scoren De voetbalvereniging E.V.V.C. is

Nadere informatie

digitil - mei 2015 Woord van de voorzitter Beste tennisvrienden,

digitil - mei 2015 Woord van de voorzitter Beste tennisvrienden, . digitil - mei 2015 In deze digitil: Woord van de voorzitter Reminder inschrijving Longhorn Open 2015 Onvergetelijke middag voor kinderen voedselbank Like ons op Facebook! Reacties Woord van de voorzitter

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bastion Basselaar voorjaar 2018

Nieuwsbrief Bastion Basselaar voorjaar 2018 Nieuwsbrief Bastion Basselaar voorjaar 2018 Nu de Olympische Spelen voorbij zijn, en we ons eigen succesvolle Olympische toernooi in de vorm van het Carras Keershuys toernooi achter de rug hebben, maakt

Nadere informatie

Beste kinderen en ouders van De Muze,

Beste kinderen en ouders van De Muze, MUZEJOURNAAL WEEK 36 EN 37 ; VRIJDAG 17 JULI 2015 AGENDA Maandag 31 augustus Start schooljaar 2015-2016 Dinsdag 1 september Woensdag 2 september Donderdag 3 september Vrijdag 4 september Maandag 7 september

Nadere informatie

Petanque Vereniging Jeu de Bouckles Bernhardstraat AN Boekel e jaargang september 2011 nr 26

Petanque Vereniging Jeu de Bouckles Bernhardstraat AN Boekel e jaargang september 2011 nr 26 Petanque Vereniging Jeu de Bouckles Bernhardstraat 74 5427 AN Boekel 0492 324508 9 e jaargang september 2011 nr 26 www.jeudebouckles.nl -------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2018

Nieuwsbrief December 2018 Nieuwsbrief December 2018 In deze uitgave Giel Aarts trofee 2018 Nieuwjaarsreceptie Wedstrijdoverzicht 2019 Vrijwilligers gezocht Verenigingscontributie Kerstwedstrijd van 15 december AED apparaat en cursus

Nadere informatie