Kind op maandag. Jeugdsportmonitor gemeente Twenterand

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Kind op maandag. Jeugdsportmonitor gemeente Twenterand"

Transcriptie

1 Datum:28 november 2016 Nieuwsbrief: 7 Jaargang: 8 In en om school In de weken van advent leven we met de kinderen toe naar het kerstfeest. In een donkere nacht in Bethlehem straalde plotseling een licht. De verhalen op weg naar kerst laten ons van tevoren al iets zien van dat hemelse licht. We beginnen deze adventstijd met verhalen over de profeet Jesaja. Jesaja leefde in een tijd waarin veel verdrietige dingen gebeurden. Er was oorlog, de mensen waren bang en verdrietig. Het leek wel of het donker was in het land, alsof het leven iets van zijn glans had verloren. Maar Jesaja stak met zijn verhalen een lichtje aan in het land. Hij vertelde dat het vrede zou worden, dat God naar mensen om zou zien. Vanaf de tweede adventsweek horen we verhalen uit het evangelie van Lucas. Het gaat over de priester Zacharias, die in de tempel een offer mag brengen. Daar komt een engel bij hem, die vertelt dat Zacharias en zijn vrouw Elisabeth een kind zullen krijgen: Johannes de Doper. Kind op maandag Week 48: 28 november 2 december Thema: Vrede Jesaja leeft in een land waar oorlog is. De mensen zijn er bang, er is veel pijn en verdriet. Maar Jesaja gelooft dat het anders zal worden. Hij vertelt dat God de mensen niet vergeten is. Er komt vrede voor iedereen. Uit de familie van koning David zal iemand komen die de geest van de Heer met zich meedraagt. Lied van de week: Onderbouw: Ik zegen jou in Jezus naam Bovenbouw: Geef Vrede Week 49: 5 9 december Thema: Stil eens De priester Zacharias krijgt in de tempel een bijzonder bericht: hij zal een zoon krijgen, Johannes de Doper. Zacherias wordt er stil van. Later komt de engel Gabriël bij Maria. Ook zij krijgt bijzonder nieuws te horen: Jezus zal geboren worden. Lied van de week: Liederen uit de kerstviering worden geoefend. Jeugdsportmonitor gemeente Twenterand Dit najaar vindt in de gemeente Twenterand het onderzoek Jeugdsportmonitor plaats. De Jeugdsportmonitor is een online vragenlijstonderzoek dat inzicht geeft in het sport- en beweegpatroon en de leefstijl van 4- tot 18-jarigen in Overijssel. De resultaten kunnen gebruikt worden voor nieuw (school)sportbeleid, monitoren van bestaand (sport)beleid en/of om te benchmarken. Tevens kunnen de deelnemende scholen de resultaten gebruiken voor het schoolgezondheidsprofiel. U kunt deze week de enquête nog invullen (digitaal). We hopen namens onze school op een hoog percentage ingevulde enquêtes. De enquête staat open tot 4 december veel succes met het invullen!

2 Jarigen De komende weken zijn de volgende jarigen: 4 december: Yanomi Abbes (groep 1) 6 december: Tygo Borger (groep 6) 7 december: Elke Karsten (groep 3) Fijne dag allemaal!!!!!! Welkom Yanomi Abbes wordt op 4 december alweer 4 jaar! We wensen je heel veel plezier bij ons op school!

3 Zending Op onze school hebben we de goede gewoonte om kinderen te leren delen met elkaar. Daarom zamelen we elke maandagmorgen ook geld in voor een goed doel. Dit jaar zal het onderstaande doel het hoofddoel zijn. We sparen de komende weken voor dit doel en in de loop van dit jaar zal dit doel ook nog weer terugkeren. De komende tijd gaan we sparen voor de stichting Mensenkinderen en in het bijzonder voor het Armeense gezin Tayakalyan bestaande uit moeder, Vrezh (17) en Syuzanna (10). De afgelopen twee weken hebben we 58,95 gespaard voor stichting Mensenkinderen. In totaal brengt ons dit op het bedrag van 381,67. We sparen nog tot de kerstvakantie voor dit doel! Draag je ook nog je steentje bij? Schoolfruit Deze week is het volgende schoolfruit aan de beurt: Woensdag: mandarijn Donderdag: waspeen Vrijdag: appel Mocht uw kind een bepaalde fruitsoort niet lusten, dan mag u zelf fruit meegeven. Graag verwijzen we naar de volgende link, met meer informatie over het eten van groente en fruit. Dit betreft info voor ouders. Regel van de week In de periode tot de kerst schenken we aandacht aan de volgende thema s: - Aardig doen - Een taak uitvoeren Ook besteden we aandacht aan ons pestprotocol, door de lessen 3 en 4 uit pestpreventie te geven. De schoolregels voor de komende periode zijn: - Binnen de school gedraag ik mij rustig - Op het plein brengen we anderen niet in gevaar en lopen we naast de fiets.

4 Overblijf op school Jolanda Tempert is het aanspreekpunt t.a.v. de overblijf. Voor bijzonderheden, aan- of afmeldingen is zij te bereiken op het nummer: Hoofdluiscontrole Afgelopen week hebben we op maandag de gehele school nogmaals gecontroleerd. Hierbij hebben we ondersteuning gekregen van de schoolarts assistente. Er is bij 2 groepen nog hoofdluis ontdekt. Dit was in groep 1/2 en 3. De betreffende ouders hebben contact gehad met de schoolarts assistente. De her controle in deze twee groepen staat gepland op dinsdag 6 december. Als tip wordt gegeven om als ouders in deze groepen thuis te blijven controleren, maar ook in andere groepen is een controle thuis noodzakelijk. Immers uw kind kan ook via de sportclub of anders besmet worden. De haren van meisjes met lang haar zoveel mogelijk vast (in vlecht of staart) zorgt ervoor dat de verspreiding beperkt blijft. Mocht u bij uw kind hoofdluis ontdekken, wilt u dan contact opnemen met de school, maar informeer ook ouders van vriendjes en vriendinnetjes. Verder raadt de GGD aan om het middel XT luis te gebruiken in geval van hoofdluis. Het middel prioderm werkt al minder goed omdat de luis resistent hiervoor kan zijn. U kunt in geval van hoofdluis ook altijd contact opnemen met de GGD (dit kan via school, maar ook rechtstreeks). GGD Twente: of Wanneer uw kind hoofdluis heeft gehad, is het belangrijk om ook de neten er uit te kammen. Dit maakt de controle gemakkelijker (het is lastig om te zien of de neet nog leeft of dood is). U kunt de neten heel goed eruit kammen als u eerst het haar behandeld met een mengsel van azijn/ water. Dit moet er even intrekken. Daarna kunt u kammen. Dit kammen moet dagelijks gebeuren. Sinterklaas Op 5 december is het zover. Sinterklaas komt, als alles goed gaat ook bij ons op school voor een bezoek! Natuurlijk hebben we daar al heel veel zin in! Je mag natuurlijk altijd verkleed komen als Sinterklaas of zwarte Piet. Misschien is het ook handig om een zakje mee te nemen, waarin je de pepernootjes kunt stoppen die je van de zwarte Piet krijgt! Als Sinterklaas tijd heeft op zijn verjaardag, dan komt hij om ongeveer uur aan op onze school. De groepen 1 4 zijn s middags vrij. Groep 5 8 viert s middags het feest in de klas. Uiteraard zijn ouders/ verzorgers/ opa s / oma s / broertjes en zusjes en andere belangstellenden van harte welkom s ochtends om uur op het plein bij de aankomst. Zingt u ook allemaal mee, dat geeft de Sint een welkom gevoel! Nb. De parkeerplaats voor school dient deze ochtend vrij gehouden te worden i.v.m. de aankomst van Sinterklaas.

5 Voorleeswedstrijd Op 22 november hebben we op school de voorleeswedstrijd gehouden. Deze middag hebben we geluisterd naar een aantal klassenkampioenen: Jeffrey Companje (groep 4) Lynn Schoemaker (groep 5) Bram Zagers (groep 6) Maartje Abbink (groep 7) En. Dat beloofd wat voor de toekomst! Wat een knappe lezers.. Gefeliciteerd allemaal. Daarna hoorden we de drie winnaars uit groep 8: Rozelien Dasselaar, Marit Zagers en Noortje Lemans Drie ontzettend goede lezers, met allemaal prachtige kwaliteiten! Het was dan ook erg moeilijk voor de jury om een uiteindelijke schoolkampioen te kiezen. Wie las het duidelijkst, wie keek goed de zaal in, wie bracht het verhaal heel spannend of grappig of Uiteindelijk is Noortje winnares geworden, ze las voor uit het vuur van Baika en doordat ze zo n verdrietig en gelijk spannend fragment had gekozen, waarbij de zaal helemaal stil werd, gaf dit de doorslag! Noortje gaat onze school vertegenwoordigen in de Twenterand competitie in Den Ham. Alvast veel succes! Twenterand dictee Lieke Vrielink en Nadine Dasselaar hebben onze school vertegenwoordigd bij het Twenterand dictee.. Jullie hebben niet gewonnen, maar jullie hebben het fantastisch gedaan! Website Kijkt u ook op onze website? We proberen de informatie ook via de website zo recent mogelijk te houden.

6 Klasbord In alle groepen is een account aangemaakt en elke groep heeft al volgers. Via klasbord worden leuke weetjes, foto s en uitjes gecommuniceerd met alle ouders. Heeft u nog geen account? Vraag dan bij de leerkracht van uw kind naar de groepscode! De moeite meer dan waard! kleuternieuws We werken nog 1 week over het thema 'sinterklaas', vandaag mogen de kinderen de zelfgemaakte schoen zetten in de klas...afwachten wat daar in komt? In de lettermuur zitten nog de letters s en p, er is nog niets meegenomen :( De inloop is op vrijdag 2 december van uur, u kunt weer de hoeken en werkjes bekijken. Broertjes of zusjes uit hogere groepen blijven op het plein wachten tot de bel gaat! Ook gaan de kinderen nog pietengym doen in het speellokaal, hopelijk halen ze allemaal hun pietendiploma. Nog niet alle kinderen hebben gymschoenen mee voor de gymlessen! Yanomi Abbes stroomt 5 december in bij ons in de groep, ze heeft al een paar keer gekeken en is heel enthousiast! Welkom bij ons in de groep Yanomi! Om de kinderen wat zelfstandiger te laten worden, willen wij u vragen om uw kind alleen naar binnen te laten gaan, zodat ze zelf hun tas in de kast kunnen zetten en hun jas aan de kapstok. De kinderen die nog maar net op school zijn mogen natuurlijk nog wel naar binnen worden gebracht. Bij vragen of bijzonderheden bent u natuurlijk van harte welkom! Ook hebben nog niet alle kinderen een foto voor de weekwijzer (formaat pasfoto) De kinderen weten zelf wel of ze er 1 hebben op school of niet. Vanaf 6 december begint het thema 'Kerst', de kinderen mogen dan versiering voor de boom meenemen, de letter voor de lettermuur wordt de K!

7 Agenda 5 december Sinterklaas op school. Groep 1,2,3 en 4 zijn s middags vrij. 6 december Her controle hoofdluis in groep 1/2 en december Nieuwe Rehobode 14 december Oud papier 22 december Kerstviering in de kerk 9 januari Hoofdluiscontrole 11 januari Oud papier 19 januari Schoonmaakavond

Kind op maandag. Datum:14 november 2016 Nieuwsbrief: 6 Jaargang: 8. Week 46: november 2016 Week 47: november 2016

Kind op maandag. Datum:14 november 2016 Nieuwsbrief: 6 Jaargang: 8. Week 46: november 2016 Week 47: november 2016 Datum:14 november 2016 Nieuwsbrief: 6 Jaargang: 8 In en om school Vandaag starten er twee stagiaires bij ons op school. Anqelique Nijkamp zal op maandag en dinsdag in groep ½ aanwezig zijn. Angelique Baas

Nadere informatie

Kind op maandag. over Johannes en over Jezus. Maar ook. over de wereld, over alle mensen die bevrijd zullen worden.

Kind op maandag. over Johannes en over Jezus. Maar ook. over de wereld, over alle mensen die bevrijd zullen worden. Datum:12 december Nieuwsbrief: 8 Jaargang: 8 In en om school Deze periode zijn we vooral stil. Stil van de lichtjes om ons heen Stil luisteren we naar de verhalen uit de Bijbel die een geboorte aankondigen.

Nadere informatie

We wensen u allen een goed en voorspoedig 2017! Team Cbs. Rehoboth

We wensen u allen een goed en voorspoedig 2017! Team Cbs. Rehoboth Datum:9 januari 2017 Nieuwsbrief: 9 Jaargang: 8 In en om school God van alle mensen en alle landen. Toen u met ons begon zei u niet: jij hoort er wel bij en jij niet! U maakte ons en zette ons op onze

Nadere informatie

In de mail waarin u als ouders geïnformeerd wordt over het schoolfruit, zal het schema voor de volgende week genoemd worden waarop ik aanwezig ben.

In de mail waarin u als ouders geïnformeerd wordt over het schoolfruit, zal het schema voor de volgende week genoemd worden waarop ik aanwezig ben. Datum: 30-11-2015 Nieuwsbrief: 8 Jaargang: 7 In en om school Afgelopen week is mij gevraagd om de ziektewaarneming van de directeur uit Den Ham te doen. De directeur van Cbs. De Smithoek is tot de kerstvakantie

Nadere informatie

Jaargang december 2017 nr.13

Jaargang december 2017 nr.13 Advent Als het donker is en stil maken woorden het verschil. Als God zegt: Nu wordt het licht! komt het leven weer in zicht. In de Adventsweken leven we toe naar Kerst, de geboorte van Jezus. Advent is

Nadere informatie

Jaargang december 2017 nr.14

Jaargang december 2017 nr.14 Advent Als het donker is en stil maken woorden het verschil. Als God zegt: Nu wordt het licht! komt het leven weer in zicht. In de Adventsweken leven we toe naar Kerst, de geboorte van Jezus. Advent is

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2017

Nieuwsbrief november 2017 Nieuwsbrief 6 27 november 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 De Oranjeschool: Ieder kind zijn/ haar talent! Daar moest ik aan denken bij het volgende gedicht en de prachtige maandopening

Nadere informatie

In de natuur hebben alle dingen hun vaste plaats en vaste stek. Geen boom, geen berg, geen zandkorrel staat op de verkeerde plek.

In de natuur hebben alle dingen hun vaste plaats en vaste stek. Geen boom, geen berg, geen zandkorrel staat op de verkeerde plek. Datum:13 maart Nieuwsbrief: 13 Jaargang: 8 In en om school Onvergelijkbaar In de natuur hebben alle dingen hun vaste plaats en vaste stek. Geen boom, geen berg, geen zandkorrel staat op de verkeerde plek.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 11

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 11 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 23-11-2016 nummer 11 Agenda Do 24 november Schoen zetten Di 29 november Pietengym groep 1/2 Do 1 december Studiemiddag onderbouw (groep 1/2 s middags

Nadere informatie

In de peiling. Nieuwsbrief no. 7 schooljaar: datum: 02 december 2016

In de peiling. Nieuwsbrief no. 7 schooljaar: datum: 02 december 2016 In de peiling Nieuwsbrief no. 7 schooljaar: 2016 2017 datum: 02 december 2016 Agenda 05 december : Sinterklaas met Windkracht 10 16 december : Peiling nr. 8 23 december : Kerstviering in de groepen op

Nadere informatie

Zwemmen wijd en sluit Fietsen: kijk uit! Kijk uit! Kind op maandag

Zwemmen wijd en sluit Fietsen: kijk uit! Kijk uit! Kind op maandag Datum:23 januari 2017 Nieuwsbrief: 10 Jaargang: 8 In en om school Deze periode staat in het teken van de Cito toetsen. Deze toetsen worden in groep 2 8 afgenomen. Ook krijgt groep 8 de adviezen deze periode

Nadere informatie

We wensen de familie Dekker veel sterkte bij het overlijden van hun (schoon) vader en opa van Thomas en Niels.

We wensen de familie Dekker veel sterkte bij het overlijden van hun (schoon) vader en opa van Thomas en Niels. Datum:12 september 2016 Nieuwsbrief: 2 Jaargang: 8 In en om school Wees bij ons God, Wees bij ons met uw Geest. Dat uw liefde en uw trouw voelbaar, merkbaar om ons heen zijn. In de handen van die ander.

Nadere informatie

Deze week horen we de verhalen uit de bijbel, waar God bij het volk van Israël is, ook als het lijkt dat het volk niet verder kan, door de Rode Zee.

Deze week horen we de verhalen uit de bijbel, waar God bij het volk van Israël is, ook als het lijkt dat het volk niet verder kan, door de Rode Zee. Datum:26 september 2016 Nieuwsbrief: 3 Jaargang: 8 In en om school God is bij je, Heb je wel eens gevoeld dat God bij je was? Want God is altijd bij je. Niet dat je Hem naast je zult zien staan, of achter

Nadere informatie

Jaargang december 2017 nr.15

Jaargang december 2017 nr.15 Advent Als het donker is en stil maken woorden het verschil. Als God zegt: Nu wordt het licht! komt het leven weer in zicht. In de Adventsweken leven we toe naar Kerst, de geboorte van Jezus. Advent is

Nadere informatie

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december?

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel   Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december? No. 12, 30 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

TRIANGELNIEUWS. KiVa regel van de maand december: "We praten met elkaar (en gebruiken daarbij ik-taal ) (Thema "Communicatie )

TRIANGELNIEUWS. KiVa regel van de maand december: We praten met elkaar (en gebruiken daarbij ik-taal ) (Thema Communicatie ) TRIANGELNIEUWS Nieuwsbrief van CBS De Triangel Weth. Olthoflaan 4B, 9902 LB Appingedam 0596 680023 www.cbstriangel.nl directie.triangel@noordkwartier.nl 05-12-2018 We willen dat pesten stopt! KiVa regel

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2016

Nieuwsbrief December 2016 Beste ouders, Voor ons ligt de maand december, een gezellige maand die bol staat van activiteiten. De school is gezellig versierd in Sinterklaas-sfeer en zal met een paar weken worden versierd in Kerstsfeer.

Nadere informatie

Week 23: 5 t/m 9 juni 2017 Week 24: juni 2017

Week 23: 5 t/m 9 juni 2017 Week 24: juni 2017 Datum:6 juni Nieuwsbrief: 18 Jaargang: 8 In en om school Net voor het Hemelvaart weekend werd de score van de cito toets bekend. We zijn trots op groep 8. Ze hebben door hun Cito toets laten zien, dat

Nadere informatie

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Gabriël bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Gabriël bij Maria, Lucas 1:26-38 Agenda: 5 december Sint op school, groep 1 tot en met 4

Nadere informatie

24 november 2016 jaargang 3-7

24 november 2016 jaargang 3-7 24 november 2016 jaargang 3-7 Lied van de week Groep lied 1 Ik vind het fijn om jou te helpen en een vriend te zijn. 2A t/m 4/5 Herhaling liedjes van de afgelopen periode 5 t/m 8 Veilig in Jezus armen.

Nadere informatie

Kind op maandag. In deze periode ( t/m )

Kind op maandag. In deze periode ( t/m ) Nr. 7 schooljaar 2017-2018 ANWB Streetwise Regel van de maand Verslag ledenraad FIERS Peuterspeelzaal op school Peutergym op Paul Krugerschool Voorleeskampioen Picardt Groep 1 t/m 4 6 december vrij Kind

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda Zaterdag 23 december 2017 t/m zondag 7 januari Kerstvakantie

Nieuwsbrief. Agenda Zaterdag 23 december 2017 t/m zondag 7 januari Kerstvakantie Nieuwsbrief C.b.s. de Linde, Linderveld 4a 7681 RA Vroomshoop. Tel: 0546 644053 Website: www.delindevroomshoop.nl E-mail: cbsdelinde@gmail.com 04-12-2017 Agenda Dinsdag 19 december Kerstviering Vrijdag

Nadere informatie

PCB De Huve, de Kolibrie 22, 7609 GP Almelo, tel , donderdag 8 december 2016

PCB De Huve, de Kolibrie 22, 7609 GP Almelo, tel ,  donderdag 8 december 2016 www.dehuve.nl PCB De Huve, de Kolibrie 22, 7609 GP Almelo, tel. 0546-539089, e-mail info@dehuve.nl, donderdag 8 december 2016 Kerstviering donderdag 22 december Advent en kerst 2016 In de weken van advent

Nadere informatie

We wensen u alvast fijne Paasdagen toe!

We wensen u alvast fijne Paasdagen toe! Datum:10 april Nieuwsbrief: 15 Jaargang: 8 In en om school Als mensen zeggen dat iemand de koning te rijk is, gaat het niet altijd over geld. Vaak zeggen mensen dat als iemand ergens blij of gelukkig mee

Nadere informatie

Jarigen De komende weken zijn de volgende jarige kinderen en leerkrachten:

Jarigen De komende weken zijn de volgende jarige kinderen en leerkrachten: Datum: 11-04-2016 Nieuwsbrief: 16 Jaargang: 7 In en om school Kind op maand Week 15: 11 april 16 april Thema: Bij jou thuis Ruth is geboren in Moab, maar gaat op weg naar Bethlehem. Ze gaat met haar schoonmoeder

Nadere informatie

29 november 2018 jaargang 5-7

29 november 2018 jaargang 5-7 h 29 november 2018 jaargang 5-7 Lied van de week Groep Lied 1 t/m 3 Simson 4A en 4B Droom maar raak 5 Als alle deuren open gaan 6 t/m 8 Simson Kind op Maandag Week 49 Elk jaar brengen mensen in de tempel

Nadere informatie

Ds.Koningsbergerschool Kanaalweg-west CA Bergentheim Tel:

Ds.Koningsbergerschool Kanaalweg-west CA Bergentheim Tel: Ds.Koningsbergerschool Kanaalweg-west 58 7691 CA Bergentheim Tel: 0523-232093 www.koningsbergerschool.nl info@koningsbergerschool.nl NIEUWSBRIEF: JAARGANG 27 nr: 7 Schooljaar 2016/2017 2 12 2016 Vanmorgen

Nadere informatie

Datum: 22-02-2016 Nieuwsbrief: 13 Jaargang: 7

Datum: 22-02-2016 Nieuwsbrief: 13 Jaargang: 7 Datum: 22-02-2016 Nieuwsbrief: 13 Jaargang: 7 In en om school Ook de afgelopen week hebben we te maken gehad met invaljuffen op de Rehoboth. Juf Herma was de gehele week afwezig door het overlijden van

Nadere informatie

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs NIEUWSBRIEF 1 december nr. 634 Kind op maandag Voor godsdienst werken wij met de methode Kind op maandag. Iedere week staan er een aantal verhalen rond een thema of onderwerp centraal. Deze week gaan de

Nadere informatie

In en om school. Datum: 14-12-2015 Nieuwsbrief: 9 Jaargang: 7

In en om school. Datum: 14-12-2015 Nieuwsbrief: 9 Jaargang: 7 Datum: 14-12-2015 Nieuwsbrief: 9 Jaargang: 7 In en om school Kerstmis is méér Kerstmis is meer dan een boom vol met ballen, liedjes en slingers en sfeer overal. Kerstmis is het verhaal van een kindje,

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015. Contactavond. Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie. Om 14.00 uur zijn alle kinderen vrij

Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015. Contactavond. Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie. Om 14.00 uur zijn alle kinderen vrij Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015 Agenda Maandag 7 december Groep 3 t/m 8 schaatsen in Nijverdal Contactavond Dinsdag 8 december Zwemles Vrijdag 11 december Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie

Nadere informatie

Kind op maandag Week 10: 5 maart tot 9 maart 2018 Week 11: 12 maart tot 16 maart 2018 Thema: Ik help je wel

Kind op maandag Week 10: 5 maart tot 9 maart 2018 Week 11: 12 maart tot 16 maart 2018 Thema: Ik help je wel Datum:5 maart 2018 Nieuwsbrief: 12 Jaargang: 9 In en om school Job Sportel heeft op zaterdag 17 februari meegedaan aan het NK onder de 12 jaar (zwemmen). Hij heeft een persoonlijk record gezwommen op de

Nadere informatie

Alle kinderen zijn deze dag om uur vrij. Hopelijk zijn jullie dan helemaal blij. Nr november 2015 schooljaar

Alle kinderen zijn deze dag om uur vrij. Hopelijk zijn jullie dan helemaal blij. Nr november 2015 schooljaar Nr. 15 26 november 2015 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

In en om school. Kind op maandag. Datum:18 september 2017 Nieuwsbrief: 2 Jaargang: 9

In en om school. Kind op maandag. Datum:18 september 2017 Nieuwsbrief: 2 Jaargang: 9 Datum:18 september 2017 Nieuwsbrief: 2 Jaargang: 9 In en om school We hebben thuis een baby tje, met kleine roze handjes. En als hij lacht, dan kijk ik in een mondje zonder tandjes. Wat raar denk ik dan

Nadere informatie

In en om school Ook de afgelopen weken werden gezinnen van onze school getroffen door verdriet en afscheid. We wensen hen allen heel veel sterkte toe!

In en om school Ook de afgelopen weken werden gezinnen van onze school getroffen door verdriet en afscheid. We wensen hen allen heel veel sterkte toe! Datum:31 oktober 2016 Nieuwsbrief: 5 Jaargang: 8 In en om school Ook de afgelopen weken werden gezinnen van onze school getroffen door verdriet en afscheid. We wensen hen allen heel veel sterkte toe! Ik

Nadere informatie

Toch staan we vanmorgen weer allemaal op het plein om gezamenlijk de start te beleven!

Toch staan we vanmorgen weer allemaal op het plein om gezamenlijk de start te beleven! Datum:29 augustus 2016 Nieuwsbrief: 1 Jaargang: 8 In en om de school Zes weken schoolvakantie zijn weer voorbij gevlogen! De verhalen zijn vandaag aan elkaar verteld. De één heeft een geweldige vakantie

Nadere informatie

Het feest van het Hemels Licht!

Het feest van het Hemels Licht! Datum: 8 december 2016 Jaargang 18 nr. 8 E-mailadres: meandernieuws@outlook.com Het feest van het Hemels Licht! Nadat we met elkaar een heerlijk sinterklaasfeest hebben gevierd, richten we ons nu in de

Nadere informatie

In en om school Bindi Biemans uit groep 1 heeft in de meivakantie (22 april) een broertje gekregen. Hij heet Quinn. Van harte gefeliciteerd!

In en om school Bindi Biemans uit groep 1 heeft in de meivakantie (22 april) een broertje gekregen. Hij heet Quinn. Van harte gefeliciteerd! Datum:22 mei Nieuwsbrief: 17 Jaargang: 8 In en om school Bindi Biemans uit groep 1 heeft in de meivakantie (22 april) een broertje gekregen. Hij heet Quinn. Van harte gefeliciteerd! Kind op maandag: Week

Nadere informatie

Jaargang 18 nr december 2017

Jaargang 18 nr december 2017 t Caphorst 2, 7688 RK Daarle Tel. 0546 697405, www.ark-ikt.nl Jaargang 18 nr. 8 14 december 2017 Voorwoord Deze Kerstarktualiteiten staat weer boordevol nieuws en belangrijke informatie. Toch vindt u hier

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerst Agenda

Nieuwsbrief. Kerst Agenda Jaargang 2016-2017 23 december 2016 nummer 6 Nieuwsbrief Kerst 2016 In de weken van advent leven we met de kinderen toe naar het kerstfeest. In een donkere nacht in Bethlehem straalt plotseling een licht.

Nadere informatie

Spreng - Eltje donderdag 24 november 2016

Spreng - Eltje donderdag 24 november 2016 Spreng - Eltje donderdag 24 november 2016 Agenda 24 november Spreng-Eltje 29 november Informatieavond Vechtdal College 5 december Sinterklaasfeest Oud papier 6 december Oud papier 8 december Spreng-Eltje

Nadere informatie

Kalender. Nr. 7, 5 december 2018

Kalender. Nr. 7, 5 december 2018 Nr. 7, 5 december 2018 Kalender 5 december: Sintfeest op school 12 december: kerstknutsel 19 december: 18.30 uur kerstviering in de basisgroep 24 december 2018 t/m 4 januari 2019: kerstvakantie Bijbelverhalen

Nadere informatie

Datum:3 juli 2017 Nieuwsbrief: 20 Jaargang: 8

Datum:3 juli 2017 Nieuwsbrief: 20 Jaargang: 8 Datum:3 juli 2017 Nieuwsbrief: 20 Jaargang: 8 In en om school Op donderdag 13 juli is juf Herma afwezig. Haar zoon en schoondochter trouwen deze dag en we wensen het bruidspaar en de familie heel veel

Nadere informatie

Beste ouders, Team Weemewereld

Beste ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 21 Beste ouders, maandag 12 vrijdag 16 februari Afgelopen woensdag is er een begin gemaakt met de waterafvoer van het schoolplein. Een aantal vrijwillige ouders hebben een gaten gemaakt in

Nadere informatie

Over De Veenbrug. Nog. vier. nachtjes. slapen

Over De Veenbrug. Nog. vier. nachtjes. slapen Over De Veenbrug Jaargang 16, nummer 8 30 november 2015 Nog vier nachtjes slapen Kind op maandag Week 49 30/11-04/12 Thema: Er komt een tijd We beginnen deze adventstijd met verhalen over Jesaja. Hij leeft

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0 / 1 / 2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0 / 1 / 2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 0 / 1 / 2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter S Gezond Leesplezier! Activiteit onderbouw Speelgoedmiddag En verder..

Nadere informatie

Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012

Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012 Informatiebulletin Uitgave van de C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2, 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518-402494 Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012 Bijbelverhalen: Week 48: 26 november t/m 2 december Droom

Nadere informatie

Goede en barmhartige God, als ons leven een grote reis is laten we dan allemaal reisgenoten zijn, ouders en kinderen, vrienden en vreemden.

Goede en barmhartige God, als ons leven een grote reis is laten we dan allemaal reisgenoten zijn, ouders en kinderen, vrienden en vreemden. Datum:25 juni 2018 Nieuwsbrief: 19 Jaargang: 9 Goede en barmhartige God, als ons leven een grote reis is laten we dan allemaal reisgenoten zijn, ouders en kinderen, vrienden en vreemden. Geef ons de kracht,

Nadere informatie

Voor de ouders en verzorgers,

Voor de ouders en verzorgers, Voor de ouders en verzorgers, Het is duidelijk te merken dat Sinterklaas weer in het land is, een gezellige tijd en tegelijkertijd een spannende tijd voor veel kinderen. We volgen binnen de school de lijn

Nadere informatie

Uiteraard zal na het invoeren van het continurooster ook gepeild gaan worden wat de ervaringen zijn van de ouders. MR CBS Rehoboth.

Uiteraard zal na het invoeren van het continurooster ook gepeild gaan worden wat de ervaringen zijn van de ouders. MR CBS Rehoboth. Datum:11 juni 2018 Nieuwsbrief: 18 Jaargang: 9 In en om school Afgelopen vrijdag heeft u per mail een brief namens het bestuur gekregen over de nieuwe privacywetgeving AVG. Vandaag krijgt uw kind een brief

Nadere informatie

Baarn, 25 november Aan de ouder(s), verzorger(s),

Baarn, 25 november Aan de ouder(s), verzorger(s), Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 8. Baarn, 25 november 2016. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

PCB De Huve, de Kolibrie 22, 7609 GP Almelo, tel , donderdag 1 december 2016

PCB De Huve, de Kolibrie 22, 7609 GP Almelo, tel ,  donderdag 1 december 2016 www.dehuve.nl PCB De Huve, de Kolibrie 22, 7609 GP Almelo, tel. 0546-539089, email info@dehuve.nl, donderdag 1 december 2016 Nieuwe inrichting hal Goed nieuws!! Met de invoering van ons nieuwe onderwijssysteem

Nadere informatie

We wensen iedereen een hoopvol, gezond en leergierig 2018 toe!

We wensen iedereen een hoopvol, gezond en leergierig 2018 toe! Hoop voor 2018 Laten we hopen op een mooi jaar, met tolerantie,.., begrip voor elkaar. Een kind wat beschermd wordt, waar het ook leeft. Dat is wat de wereld nodig heeft. Maakt niet uit van wat voor geloof

Nadere informatie

Zo kunt u als ouders ook even meegenieten van onze prachtige hal!

Zo kunt u als ouders ook even meegenieten van onze prachtige hal! Datum: 14-03-2016 Nieuwsbrief: 14 Jaargang: 7 In en om school Niet alleen het weer laat ons zien dat het steeds meer lente gaat worden, ook in onze school ziet het er gezellig en vrolijk uit. We komen

Nadere informatie

Woord vooraf. I n het begin Die woorden doen je misschien wel direct denken aan

Woord vooraf. I n het begin Die woorden doen je misschien wel direct denken aan Woord vooraf I n het begin Die woorden doen je misschien wel direct denken aan de allereerste woorden uit de Bijbel. In het begin, a, maakte God de aarde. Maar wie a zegt, moet ook b zeggen. En dat doet

Nadere informatie

In de peiling. Nieuwsbrief no. 6 schooljaar: datum: 18 november 2016

In de peiling. Nieuwsbrief no. 6 schooljaar: datum: 18 november 2016 In de peiling Nieuwsbrief no. 6 schooljaar: 2016 2017 datum: 18 november 2016 Agenda 22+24 november : 10-minutengesprekken 19.00 21.00 uur 22 november : Cultuurbedrijf (MC): voorstelling buurman in de

Nadere informatie

In en om school. Kind op maandag. Datum:6 februari 2017 Nieuwsbrief: 11 Jaargang: 8

In en om school. Kind op maandag. Datum:6 februari 2017 Nieuwsbrief: 11 Jaargang: 8 Datum:6 februari 2017 Nieuwsbrief: 11 Jaargang: 8 In en om school Vorige week hoorden we het blijde nieuws van de geboorte van Boaz Benjamin Schutmaat. Ook vanaf deze plek wensen we de ouders heel veel

Nadere informatie

Jarigen De komende weken zijn de volgende jarige kinderen

Jarigen De komende weken zijn de volgende jarige kinderen Datum: 16 november Nieuwsbrief: 7 Jaargang: 7 In en om school Als school zijn we ook geraakt door de gebeurtenissen in Parijs. De beelden en nieuwsberichten die tot ons komen, raken ons in ons mens zijn.

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171808 Datum : 14-12-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

Twee handen zijn handig. Schrijven op het bord, wit op zwart een wereld oproepen Stil! Hoera! Applaus!

Twee handen zijn handig. Schrijven op het bord, wit op zwart een wereld oproepen Stil! Hoera! Applaus! Datum:27 februari Nieuwsbrief: 12 Jaargang: 8 In en om school Morgenavond hebben we de 10 minutenavond en ook de huisbezoeken zijn in volle gang. Deze huisbezoeken worden in de periode tot 1 april gedaan

Nadere informatie

Nieuwsbrief 27, 15 december 2017

Nieuwsbrief 27, 15 december 2017 Nieuwsbrief 27, 15 december 2017 Agenda 21 december Start 18.30 Kerstviering 22 december Alle kinderen om 12.00 VRIJ 23 dec. t/m 7 jan. Kerstvakantie 24 jan Start voorleesdagen Aanwezigheid directeur Maandag

Nadere informatie

Nr december 2016 schooljaar Juf Michon gaat met verlof. Kerstfeest woensdagavond 21 december. Licht in de nacht

Nr december 2016 schooljaar Juf Michon gaat met verlof. Kerstfeest woensdagavond 21 december. Licht in de nacht Nr.15 15 december 2016 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 27 november 2015 Ma 30 Di 1 Woe 2 Do 3 Vrij 4 Za 5 Sinterklaas Oud Papier

Nadere informatie

Nieuwsbrief van Chr. Basisschool De Fontein

Nieuwsbrief van Chr. Basisschool De Fontein INdeFOntein Nieuwsbrief van Chr. Basisschool De Fontein website: www.cbsdefonteindwingeloo.nl e-mail: info@cbsdefonteindwingeloo.nl e-mail schoolcommissie: schoolcommissie@cbsdefonteindwingeloo.nl Voor

Nadere informatie

* nummer 4 * november Nieuwsbrief. Voor u ligt alweer de vierde nieuwsbrief van dit schooljaar. Veel leesplezier!

* nummer 4 * november Nieuwsbrief. Voor u ligt alweer de vierde nieuwsbrief van dit schooljaar. Veel leesplezier! Nieuwsbrief Voor u ligt alweer de vierde nieuwsbrief van dit schooljaar. Veel leesplezier! Bregina Staal Contactgegevens CBS De Regenboog Troelstralaan 3 9602 XA Hoogezand 0598-321031 directiecbsderegenboog@vcomog.nl

Nadere informatie

Kind op maandag. Datum:4 december 2017 Nieuwsbrief: 7 Jaargang: 9

Kind op maandag. Datum:4 december 2017 Nieuwsbrief: 7 Jaargang: 9 Datum:4 december 2017 Nieuwsbrief: 7 Jaargang: 9 In en om school De afgelopen weken hebben er 2 kinderen uit groep 5/6 in het ziekenhuis gelegen i.v.m. een blindedarm operatie. Dani Niks en Jana Sportel

Nadere informatie

schooljaar nieuwsbrief nr

schooljaar nieuwsbrief nr schooljaar 16-17 nieuwsbrief nr. 7 25-11-2016 Parkeren Het gebeurt regelmatig dat er gevaarlijke situaties ontstaan bij de ingang van ons schoolplein. Het uitgangspunt is dat we er voor zorgen dat onze

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 december 2018 nr. 5. Agenda. Levend Water. Verjaardagen De komende weken is jarig: 22 dec Sanne Riezebosch gr.4

Nieuwsbrief. 6 december 2018 nr. 5. Agenda. Levend Water. Verjaardagen De komende weken is jarig: 22 dec Sanne Riezebosch gr.4 Nieuwsbrief 6 december 2018 nr. 5 Agenda Week 50 10 t/m 14 dec Ma 10 Muziekles gr. 6-8 Week 51 Di 18 Vr 21 17 t/m 21 dec Kerstviering in het Trefpunt s Middags alle lln vrij Week 52 en 1 Kerstvakantie

Nadere informatie

Nr.13 1 december 2016 schooljaar Kerstmarkt zaterdag 10 december

Nr.13 1 december 2016 schooljaar Kerstmarkt zaterdag 10 december Nr.13 1 december 2016 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Maandbrief december 2017

Maandbrief december 2017 Maandbrief december 2017 Agenda december 27 november - sportinstuif groep 3 en 4 - weekopening OB - 10 minuten gesprekken n.a.v. het eerste rapport 28 november - 10 minuten gesprekken n.a.v. het eerste

Nadere informatie

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis.

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis. No. 11, 23 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Jaargang 18, nummer 4, 21 december 2012

Jaargang 18, nummer 4, 21 december 2012 Informatiebulletin Uitgave van de C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2, 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518-402494 Bijbelverhalen: Jaargang 18, nummer 4, 21 december 2012 Week 2: 7 t/m 13 januari 2013 Dat belooft

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 5 december 2014 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 6 Oud Papier NIEUWS UIT DE HEMEL

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 CBS De Marliaantjes 2

Nieuwsbrief 9 CBS De Marliaantjes 2 Nieuwsbrief nr. 9 18 december 2015 Agenda 21 december 1 januari Kerstvakantie Maandag 4 januari Contactavond Dinsdag 5 januari Kriebelteam Adviesgesprekken VO groep 8 Woensdag 6 januari Adviesgesprekken

Nadere informatie

Infoblad. December Jarigen: (alvast) van harte gefeliciteerd en een gezellige dag toegewenst. Jarigen. Agenda. Welkom

Infoblad. December Jarigen: (alvast) van harte gefeliciteerd en een gezellige dag toegewenst. Jarigen. Agenda. Welkom Infoblad December 2018 Agenda Week 50 12-12 Volleybaltoernooi Week 51 20-12 Kerstviering 21-12 School van 10 tot 12 uur 21-12 Kerstvakantie Week 2 07-01 Studiedag; kinderen vrij 08-01 Nieuwjaarsreceptie

Nadere informatie

RoemteNieuws december 2016

RoemteNieuws december 2016 RoemteNieuws december 2016 Deze maand in RoemteNieuws: Koffieochtenden Sinterklaas Zoutkristallen Kerstviering Voorstelling Beef Mee! Vanuit de directie Koffieochtenden In november hebben wij twee koffieochtenden

Nadere informatie

S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k

S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letterfeest P Gezond op school En verder.. Kalender Verjaardagen Contact Lof zij den God van Israël, Den HEER, die aan Zijn erfvolk

Nadere informatie

december 2018 Bijdrage bestuur

december 2018 Bijdrage bestuur www.cbshetkompasajp.nl december 2018 Bijdrage bestuur Meer dan 2000 jaar geleden werd Jezus, Gods zoon geboren. Het verhaal van de redding van de wereld begon in een stal in Bethlehem en is door de eeuwen

Nadere informatie

www.schakellelystad.nl

www.schakellelystad.nl www.schakellelystad.nl 7 december 2012 Schakelaartje Nr. 274 25 e jaargang week 49 10 december MR vergadering 12 december Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij 19 december Kerstviering met ouders 21 december Groep

Nadere informatie

Over De Veenbrug. Op weg naar Het Kerstkind! Kind op maandag Week 51 14/12-18/12 Thema: Luister, het begint!

Over De Veenbrug. Op weg naar Het Kerstkind! Kind op maandag Week 51 14/12-18/12 Thema: Luister, het begint! Over De Veenbrug Jaargang 16, nummer 9 14 december 2015 Kind op maandag Week 51 14/12-18/12 Thema: Luister, het begint! Jozef en Maria gaan op reis naar Betlehem. Daar wordt het kind geboren: Jezus, de

Nadere informatie

Kind op maandag. Datum:29 januari 2018 Nieuwsbrief: 10 Jaargang: 9. Thema: Het groeit zomaar. Thema: Mag dat wel?

Kind op maandag. Datum:29 januari 2018 Nieuwsbrief: 10 Jaargang: 9. Thema: Het groeit zomaar. Thema: Mag dat wel? Datum:29 januari 2018 Nieuwsbrief: 10 Jaargang: 9 In en om school De afgelopen weken zijn er telkens kinderen geveld door de griep. In alle klassen waren op bepaalde momenten wel meerdere kinderen ziek.

Nadere informatie

november 2016 NIEUWSBRIEF Advent 2017 Laan van Rapijnen GH Linschoten T: E:

november 2016 NIEUWSBRIEF Advent 2017 Laan van Rapijnen GH Linschoten T: E: NIEUWSBRIEF november 2016 Advent 2017 Dromen van vrede voor mensen van heden. En weer in geuren en kleuren verhalen. Wat wij al weten uit oude verhalen: Herders en sterren, een stal en een kind. Omdat

Nadere informatie

Kind op maandag. Week Periode-overzicht nr. 3 (03-12 t/m 11-01)

Kind op maandag. Week Periode-overzicht nr. 3 (03-12 t/m 11-01) Nr. 7 schooljaar 2018-2019 PBS Sollicitatieronde gestart Edukans Voorleeskampioen Sinterklaas Oud papier Wachtplek bij uitgang grote plein Groep 7 en 8 naar ontdekhoek Zwolle Kind op maandag Week Periode-overzicht

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, 9 december 2016 weeknieuws 14 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 1 december 2014

Nieuwsbrief 14 1 december 2014 Nieuwsbrief 14 1 december 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Beste ouders, Op school is iedereen inmiddels in de sinterklaasstemming. Afgelopen woensdag was de rommelpiet op school,

Nadere informatie

Geachte ouders, Bijbelverhalen

Geachte ouders, Bijbelverhalen Geachte ouders, Nieuwsbrief 11 21 november 2017 Deze week: * Schoolfruit * Sinterklaas * Kerst * We vinden het fijn om dit jaar Kerst met de ouders en kinderen te vieren. Het kerstfeest staat gepland op

Nadere informatie

Kind op maandag. Datum:15 januari 2018 Nieuwsbrief: 9 Jaargang: 9. Thema: Ik weet wie je bent. Thema: Pak mijn hand

Kind op maandag. Datum:15 januari 2018 Nieuwsbrief: 9 Jaargang: 9. Thema: Ik weet wie je bent. Thema: Pak mijn hand Datum:15 januari 2018 Nieuwsbrief: 9 Jaargang: 9 In en om school Vorige week hebben we elkaar op maandagmorgen de hand geschud en elkaar een gelukkig en gezond 2018 gewenst. We maken er weer een mooi jaar

Nadere informatie

23 november 2017 jaargang 4-7

23 november 2017 jaargang 4-7 23 november 2017 jaargang 4-7 Lied van de week Groep Lied 1 t/m 3A Jozef zoekt zijn grote broers 3B t/m 5 Jozef had een jas 5/6 Hij alleen 6 t/m 8 Volg het spoor Vertellingen Week 48 Deze week beginnen

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6. Agenda. 30 november Open dag. 5 december Sinterklaasviering. 6 december Studiedag, alle leerlingen vrij

Nieuwsbrief 6. Agenda. 30 november Open dag. 5 december Sinterklaasviering. 6 december Studiedag, alle leerlingen vrij Nieuwsbrief 6 Agenda 30 november 2018 Open dag 5 december 2018 Sinterklaasviering 6 december 2018 Studiedag, alle leerlingen vrij 7 december 2018 Nieuwsbrief 7 12 december 2018 Oudercafé 19 december 2018

Nadere informatie

Datum:14 mei 2018 Nieuwsbrief: 16 Jaargang: 9. In en om school

Datum:14 mei 2018 Nieuwsbrief: 16 Jaargang: 9. In en om school Datum:14 mei 2018 Nieuwsbrief: 16 Jaargang: 9 In en om school Op woensdag 30 mei zijn er wederom stakingen gepland in het basisonderwijs en wel in de provincie Overijssel. Veel scholen zullen dus gesloten

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Horizon

Nieuwsbrief de Horizon P a g i n a 1 Nieuwsbrief de Horizon Agenda 5 januari: luizencontrole 6 januari: oud papier 7 januari: inloopmiddag 11 januari: kleuters en onderbouw vrij 21 januari: studie dag leerlingen vrij 22 januari:

Nadere informatie

Kerstviering Lichtjestocht

Kerstviering Lichtjestocht Nieuwsbrief 8 2 december 2016 Nieuwsbrief In dit nummer: Kerstviering 1 Agenda 1 MijnSchool 2 Ziekmeldingen 2 Fietsen (1) 2 Fietsen (2) 2 Jarigen 3 Rapporten 3 Kind op Maandag 4 Bijlage: Folder Concordia

Nadere informatie

Liederen: Groep 3 t/m 8: Adventslied, Komt allen tezamen en Hoor de Eng len zingen d eer

Liederen: Groep 3 t/m 8: Adventslied, Komt allen tezamen en Hoor de Eng len zingen d eer Doe de lichten aan! Doe de lichten aan tegen alle duister in Zet de lichten voor het raam ga niet in het donker zitten Wees zelf een lichtpunt straal licht en interesse uit Geef het licht de ruimte tegen

Nadere informatie

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda Agenda Woensdag 15 februari Vrijdag 17 februari Maandag 20 t/m vrijdag 24 februari Woensdag 1 maart Donderdag 2 maart Groep 1 vrij Carnaval groep 1 s ochtends naar school Voorjaarsvakantie Aswoensdag Luizenpluizen

Nadere informatie

In en om school. Juf Henriette is deze week nog afwezig op advies van de chirurg. Meester Jelle werkt in groep 7/8.

In en om school. Juf Henriette is deze week nog afwezig op advies van de chirurg. Meester Jelle werkt in groep 7/8. Datum:19 maart 2018 Nieuwsbrief: 13 Jaargang: 9 In en om school Ik kijk naar de bergen, want vandaar verwacht ik hulp. Te hulp komt mij de Heer, die hemel en aarde gemaakt heeft. De Heer voorkomt dat je

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 23 december 2016

weekinfo Datum: vrijdag 23 december 2016 weekinfo Datum: vrijdag 23 december 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus is zijn naam, Lucas 2:21 Simeon en Hanna, Lucas 2:22-40 Twaalfjarige Jezus, Lucas 2:41-52 Agenda: 23 december 12 uur

Nadere informatie

2152 BE Nieuw-Vennep 23 december tel

2152 BE Nieuw-Vennep 23 december tel Het Mozaïek Nieuwstraat 43 Nieuwsbrief 2152 BE Nieuw-Vennep 23 december 2016 www.basisschoolhetmozaiek.nl directie.mozaiek@jl.nu tel. 0252 672694 Data: 27 en 28 dec Basketball scool maandag 9 januari start

Nadere informatie

Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1

Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1 Voor het eerst naar school Kennismaken met groep 1 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Wat fijn dat we u en uw kind mogen verwelkomen op onze school De Opdracht. We hopen natuurlijk dat hij of zij het snel naar

Nadere informatie