Op donderdag 19 oktober is de afsluiting van de Kinderboekenweek met een kinderboekenbal. De kinderen mogen deze dag verkleed op school komen.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Op donderdag 19 oktober is de afsluiting van de Kinderboekenweek met een kinderboekenbal. De kinderen mogen deze dag verkleed op school komen."

Transcriptie

1 FUIKEN LICHTEN Den Nieuwsbrief De Fuik 13 oktober 2017 Ilp 88-A 1127 PH Den Ilp T: E: W: obsdefuik.nl Kinderboekenweek De afgelopen weken stonden in het kader van de Kinderboekenweek met het thema Griezelig Eng. De kinderboekenweek werd geopend door de heksen en de kinderen kregen heerlijke heksensoep met avond- en ochtendsnot en haren. Juf Margreet heeft nieuwe boeken gekocht voor de school. Deze boeken zijn betaald met het restant van het geld van de kunstveiling, die vorig schooljaar is gehouden. Op donderdag 19 oktober is de afsluiting van de Kinderboekenweek met een kinderboekenbal. De kinderen mogen deze dag verkleed op school komen. Bruna Heeft u nog aankoopbonnen van kinderboeken bij Bruna, dan kunt u deze inleveren bij juf Sandra of juf Margreet. De Fuik kan dan met korting bij de Bruna boeken kopen.

2 Medezeggenschapsraad Op 31 oktober vergadert de Medezeggenschapsraad. De vergadering begint om uur. Deze vergadering is openbaar en u kunt als toehoorder hierbij aanwezig zijn. Spoor en Opso Onderaan deze weekbrief vindt u een brief van ons schoolbestuur over het samen naar buiten treden van OPSO en SPOOR en onze nieuwe huisstijl. Kleuters ophalen Wij willen de ouders van de kleuters nogmaals vragen om hun kind op te halen bij de leerkracht, die achter het hek blijft staan i.v.m. de veiligheid. Juf Marion Bapo Juf Heleen Zuidema zal juf Marion vervangen tijdens haar Bapo. We zijn heel erg blij dat juf Heleen kan komen. Er zijn namelijk amper invallers beschikbaar. De bapodagen van juf Marion zijn: 13-10, 10-11, 24-11, 1-12, 8-12, 15-12, 19-1, 2-2, 16-2, 23-2, 9-3, 23-3, 6-4, 13-4, 20-4, 18-5, 1-6 en Ouderraad Uw kind krijgt vandaag een brief mee van de Ouderraad van De Fuik. In deze brief wordt aan u gevraagd om de jaarlijkse bijdrage over te maken. De brief is ook onder deze nieuwbrief te lezen. Groep 8 De toetsen vinden plaats op 20 en 21 november, om 8.30 uur. Graag op deze dagen geen afspraken maken met orthodontist enz. U ontvangt nog nadere informatie. Op woensdag 18 oktober zijn de voorlopig adviesgesprekken van de leerlingen van groep 8. We verwachten u, samen met uw kind, op de afgesproken tijd op school. ACW Schoolestafette Wisselbokaal Op woensdag 1 november is er weer een selectiewedstrijd vanaf uur tot uur. De jongens en meisjes gaan, per school per categorie, met elkaar strijden voor de vier estafetteplekken (plus één reserve) per categorie, voor de wedstrijd van zondag 5 november. Ieder loopt een ronde van 300 meter. Nadat ze hebben hardgelopen, kunnen alle deelnemers gaan hoogspringen, verspringen en balwerpen. Voor elk onderdeel krijgen ze een stempel op hun stempelkaart en bij inlevering hiervan ontvangen de kinderen een aandenken. Wedstrijd zondag 5 november Op zondag 5 november komen de snelste 16 hardlopers (+ de reservelopers) van alle scholen naar ACW om te strijden om de ACW Schoolestafette Wisselbokaal. De aanvang is rond uur voorafgaand aan de 2e Twiskemolenloop. De bokaal wordt uiteindelijk gewonnen door de school die in de vier categorieën in totaal de meeste punten heeft gehaald. Mocht het niet lukken om de vier categorieën te vullen, dan kan meegedaan worden aan één, twee of drie categorieën. Er zijn ook

3 prijzen te verdienen per categorie. Per school kan slechts één team per categorie meedoen voor de bokaal. Alle kinderen hebben dinsdag een aanmeldformulier mee naar huis gekregen en dit is ook bij deze weekbrief gevoegd. Musical Dance Battle In november begint Krea Varia weer met lessen bij ons op school, bij voldoende belangstelling. Concert Fanfare De Eendracht en De Fuik Op 20 oktober is er op De Fuik een concert van onze leerlingen, in samenwerking met de fanfare De Eendracht. Het begint om uur en is afgelopen om uur. Hiermee gaan we fluitend de herfstvakantie in. U, opa s en oma s, tantes en ooms, zijn hiervoor van harte uitgenodigd. Highlights uit de GMR-vergadering van OPSPOOR De Huisacademie OPSPOOR is van start gegaan. Raamwerk OPSPOOR is in werking getreden. Het beleidsstuk Opleiden in school is besproken (er volgt nog een bijgewerkte versie). Beleidsstuk Aanstellingsprocedure Functie directeuren is besproken. GMR heeft nog vragen. Begrotingsproces is gepresenteerd Er komt een nieuw logo en een nieuwe website voor OPSPOOR. De intentie is OPSPOOR meer als één geheel naar buiten te laten treden. De reglementen van de GMR worden aangeboden aan het bestuur van OPSPOOR. Vakanties en vrije dagen schooljaar Vakantie Eerste vakantiedag Laatste vakantiedag Herfstvakantie zaterdag 23 oktober zondag 27 oktober Kerstvakantie zaterdag 25 december zondag 5 januari Voorjaarsvakantie zaterdag 26 februari zondag 2 maart Paasweekend (incl. Goede vrijdag) Meivakantie (incl. Koningsdag) vrijdag 30 maart vrijdag 27 april maandag 2 april zondag 11 mei Pinksterweekend zaterdag 19 mei maandag 21 mei Zomervakantie zaterdag 22 juli zondag 31 augustus Studiedagen (leerkrachten werken, kinderen zijn vrij) donderdag Vrijdag 16 november 17 november

4 vrijdag maandag Maandag Maandag 9 februari 12 februari 5 maart (middag) 25 juni Agenda 18 oktober Voorlopig adviesgesprekken groep 8 19 oktober Boekenbal, kinderen verkleed naar school 20 oktober uur Concert De Fuik, samen met De Eendracht 31 oktober uur Medezeggenschapsraad vergadering 1 november uur Selectiewedstrijd AC Waterland zondag 5 november 9.30 uur Wedstrijd ACW Schoolestafette Wisselbokaal 20 en 21 november, 8.30 uur NIO/PMTKK 20 november uur Start Musical Dance Battle lessen groep 3 t/m5* 21 november uur Start Musical Dance Battle lessen groep 6 t/m8* * (bij voldoende animo) Aanmelden Spurd-JeugdSportPas Vind je het leuk om kennis te maken met een sport naar keuze? Dit kan met de JeugdSportPas voor leerlingen van de groepen 1 tot en met 8. Een kennismakingscursus kost 7,50 voor vijf lessen, (betaling gaat via ideal). Om een keuze te kunnen maken uit het aanbod is een digitaal overzicht gemaakt waar alles in staat, zoals: de sport, waar, wanneer en voor wie. Via de website van Spurd (klik op Jeugdsportpas) kan een account aangemaakt worden en kunnen kinderen zich aanmelden. Aanmelden voor de 1 e periode kan tot en met zondag 29 oktober. De cursussen starten na de herfstvakantie. Er zijn vier periodes in het schooljaar. Voor de overige periodes kan ook nu aangemeld worden maar ook later in het schooljaar. Aanmelden kan via deze link: Zijn er nog vragen bel dan gerust naar Olga Does van Spurd. Op maandag, dinsdag en donderdag tel , mailen kan natuurlijk ook jeugdsportpas@spurd.nl Voor algemene vragen kunt u contact opnemen met het algemene nummer van Spurd tel: of mail naar info@spurd.nl.

5 Doe je mee aan de AC Waterland Schoolestafette 2017? Hallo beste basisschoolleerling, Na het succes van de afgelopen zes jaar willen we bij Atletiekclub Waterland opnieuw de schoolestafette gaan organiseren. Als je wilt kan ook jij daaraan meedoen! Wat is het plan? - Je kunt van groep 3 t/m 8 deelnemen - We houden een atletiek/selectiemiddag op woensdag 1 november De finalewedstrijd vindt plaats vóór de Twiskemolenloop op zondag 5 november 2017 De opzet van de atletiek/selectiemiddag is als volgt: - De jongens en meisjes gaan, per school, met elkaar strijden voor de 4 estafetteplekken (plus een reserve-plek) voor de wedstrijd van zondag 5 november. - Nadat je hebt hardgelopen, kun je gaan hoogspringen, verspringen en balwerpen. Voor elk onderdeel krijg je een stempel en na inlevering van je stempelkaart ontvang je een leuk aandenken. - Op deze manier kan iedereen meedoen aan selectiemiddag en ook nog atletiekplezier beleven Mocht je niet geselecteerd zijn, dan kun je na de finale meedoen met de échte Twiskemolenloop. Start atletiek/selectiemiddag woensdag 1 november - Meisjes midden- en bovenbouw (gr. 3 t/m 8): aanwezig zijn om uur, start uur (tot uur) - Jongens midden- en bovenbouw (gr. 3 t/m 8): aanwezig zijn om uur, start uur (tot uur) Alle kinderen lopen elk 300 m. Dit is één rondje op de baan. Wedstrijd zondag 5 november - Op zondag 5 november komen de snelste 16 hardlopers (plus de reserves) van alle scholen naar ACW om te strijden voor de ACW Schoolestafette wisselbokaal. Het eerste startschot valt rond uur. - De kinderen lopen elk dezelfde afstand als bij de selectiemiddag (300 meter). - De bokaal wordt gewonnen door de school die in de 4 categorieën de meeste punten heeft. Super dat je meedoet! Tot woensdag 1 november Dit inschrijfformulier ondertekend inleveren bij je leerkracht of de contactpersoon van AC Waterland van je school. De ouder / verzorger van: Groep:. Geeft toestemming om mee te doen aan de atletiek/selectiemiddag op 1 november en daarna aan het hoogspringen, verspringen en balwerpen. En, als het lukt, op 5 november aan de finalewedstrijd. O Ik kan helpen van uur O Ik kan niet helpen Naam:. Telefoonnummer:. -adres:. Handtekening: Datum:

6 Recent gescheiden ouders en kinderen (8-16 jaar) gezocht voor onderzoek Gezinsrelaties na Scheiding In Nederland maken jaarlijks zo'n thuiswonende kinderen een scheiding van hun ouders mee. Met dit onderzoek willen we beter leren begrijpen hoe ouders en kind(eren) met elkaar omgaan na een scheiding en wat dit betekent voor de ontwikkeling van kinderen. De Universiteit Utrecht is daarom op zoek naar gezinnen waarvan ouders korter dan 1,5 jaar uit elkaar wonen of bijna uit elkaar gaan. Tenminste één kind is tussen de 8 en 16 jaar. Het onderzoek Er zijn 3 metingen: Na uw aanmelding, één jaar later en nog een jaar later. Metingen bestaan uit vragenlijsten en een gesprekstaakje. Ook vullen kinderen elk halfjaar voor 2 weken een paar vragen in via onze App. Kinderen vinden het leuk om mee te doen aan dit soort onderzoek en u hoeft nooit naar Utrecht te komen, wij komen bij u thuis. Als beide ouders meedoen dan worden er aparte afspraken gemaakt, maar meedoen met één ouder kan ook. Als bedankje krijgen kinderen voor elk van de 3 metingen 10. Aan het eind van het onderzoek wordt er 50, 100 en 150 verloot onder de gezinnen die meededen. Wilt u meedoen of kent u een gezin dat mogelijk mee zou willen doen? Kijk dan op voor meer informatie en een aanmeldformulier. ***Deelname aan dit onderzoek is geheel vrijwillig. Alle onderzoeksgegevens blijven volstrekt vertrouwelijk en worden anoniem verwerkt.***

7 Aan de ouder(s)/ verzorger(s), Op onze school is een ouderraad, welke zich ten doel stelt om samen met het team elk schooljaar activiteiten te organiseren die het onderwijs op De Fuik nog aantrekkelijker maken. De ouderbijdrage is niet verplicht, maar wel noodzakelijk om de diverse activiteiten, waarvoor de school geen vergoeding krijgt, te kunnen bekostigen. De ouderbijdrage komt volledig ten goede aan de kinderen. Een financiële verantwoording vindt ieder jaar plaats tijdens de algemene jaarvergadering. De OR heeft besloten om het bedrag van de ouderbijdrage gelijk te houden, omdat we verwachten dat er meer kosten gedeclareerd zullen worden en zodat er meer ruimte overblijft voor projecten, creatieve middagen en uitstapjes. Daarom doen we voor het schooljaar een beroep op u voor een vrijwillige ouderbijdrage van 50,- per kind. Voor de bijdrage van de schoolreisjes ontvangt u later een oproep. Daarnaast zijn extra's donaties zeer welkom, deze kunnen worden besteed aan extra activiteiten en ander materiaal ten behoeve van onze kinderen op school. Wij verzoeken u het totaalbedrag vóór november 2017 over te maken op (IBAN)- rekeningnummer: NL22 ABNA t.n.v. Oudervereniging OBS De Fuik te Den Ilp onder vermelding van ouderbijdrage, de naam van uw kind(eren) en groep. De voorbereidingen voor diverse activiteiten zijn inmiddels in volle gang. Wij doen als ouderraad ons best om er voor uw kind een onvergetelijk schooljaar van te maken. Bij voorbaat dank, Namens de ouderraad van OBS De Fuik, Kirsten Keet, penningmeester Met vragen kunt u bij mij terecht, of kunt u contact opnemen met Christine Meulenbelt directie OBS De Fuik.

8

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 24 september

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 24 september Nieuwsbrief Week 38 18 t/m 24 september Vanuit de directie Op de Dag van de Democratie een nieuwsbrief van school, met een aantal punten die heel goed passen bij deze dag. Gisteren zaten we met alle kinderen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF: JAARGANG 28 nr. 1 Schooljaar

NIEUWSBRIEF: JAARGANG 28 nr. 1 Schooljaar NIEUWSBRIEF: JAARGANG 28 nr. 1 Schooljaar 2017-2018 14-09-2017 Inhoud: - Inleiding - Kind op Maandag - Zending - Wijzigingen doorgeven - Schoolgids en kalender - Informatieavonden - Foto s op Facebook

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 16 schooljaar april 2017

Nieuwsbrief nummer 16 schooljaar april 2017 Nieuwsbrief nummer 16 schooljaar 2016-2017 21 april 2017 Beste ouders, Hierbij ontvangt u de zestiende Nieuwsbrief van dit schooljaar. De volgende Nieuwsbrief kunt u verwachten op vrijdag 12 mei 2017.

Nadere informatie

Website: 13 februari Talentenshow Voorjaarsvakantie. Hoofdluiscontrole Oudergesprekken

Website:   13 februari Talentenshow Voorjaarsvakantie. Hoofdluiscontrole Oudergesprekken DE WIJSNEUS Website: www.deventerleerschool.nl 13 februari 2017 inhoud nieuwsbrief - voorwoord - Oudergesprekken - Schoolvoetbaltoernooi - Ouderbijdrage - St Kinderopvang DLS - Kort Bijlage: 1) Informatie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

Informatieblad voor de ouders. Agenda school

Informatieblad voor de ouders. Agenda school Dinsdag 7 maart krijgt uw kind het rapport mee naar huis. het Boomblad Informatieblad voor de ouders Agenda school 7 maart Gr. 3 t/7, 2e rapport mee naar huis 9 en14 maart Gespreksrondes n.a.v. rapport

Nadere informatie

Kalender Basisschool. De Weerijs

Kalender Basisschool. De Weerijs Kalender 2019-2020 Basisschool De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een bruisende school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw straalt

Nadere informatie

Jaargang februari Datum: Activiteit: Bijzonderheden: groep 3/4: De kleren van de Keizer

Jaargang februari Datum: Activiteit: Bijzonderheden: groep 3/4: De kleren van de Keizer O.B.S. Heiligerlee Schoollaan 5 9677 PV HEILIGERLEE T: 0597 430730 E: obsheiligerlee@sooog.nl W: www.obs-heiligerlee.nl Nieuwsbrief 6 Jaargang 16 17 3 februari 2017 Datum: Activiteit: Bijzonderheden: Dinsdag

Nadere informatie

Augustus Dinsdag 1. Woensdag 2. Donderdag 3. Vrijdag 4. Zaterdag 5 / Zondag 6. Maandag Dinsdag 8. Woensdag 9. Donderdag 10.

Augustus Dinsdag 1. Woensdag 2. Donderdag 3. Vrijdag 4. Zaterdag 5 / Zondag 6. Maandag Dinsdag 8. Woensdag 9. Donderdag 10. Dinsdag 1 Augustus 2017 Woensdag 2 Donderdag 3 Vrijdag 4 Zaterdag 5 / Zondag 6 Maandag 7 32 Dinsdag 8 Woensdag 9 Donderdag 10 Vrijdag 11 Zaterdag 12 / Zondag 13 Maandag 14 33 Dinsdag 15 Woensdag 16 Donderdag

Nadere informatie

Basisschool. De Weerijs. Kalender

Basisschool. De Weerijs. Kalender Basisschool De Weerijs Kalender 2018-2019 De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F Belangrijke data: N I E U W S B R I E F obs Apollo --- Grote Beer 36 --- 7904 LW Hoogeveen --- tel. 0528-262616 website: www.obs-apollo.nl --- email: obsapollo@bijeen-hoogeveen.nl 2 oktober 2017 4 oktober

Nadere informatie

Geachte ouders, De ooievaarspas is geldig voor vrijstelling van de ouderbijdrage. Alle overige kosten dienen te worden betaald.

Geachte ouders, De ooievaarspas is geldig voor vrijstelling van de ouderbijdrage. Alle overige kosten dienen te worden betaald. Geachte ouders, Maandag 21 augustus a.s. starten we met het nieuwe schooljaar. Alle kinderen worden tussen 8.20 en 8.30 uur in hun (nieuwe) klas verwacht. We hopen dat u een fijne vakantie heeft gehad

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 20 oktober

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 20 oktober Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl jaarboekmolenven@hotmail.nl 20 oktober 2016 2016-2017 Interessante informatie: 20 okt.: Oudergesprekken Unit 1( gr.2)

Nadere informatie

Kalender schooljaar Eerste dag van de week

Kalender schooljaar Eerste dag van de week Kalender schooljaar 2018-2019 Eerste dag van de week augustus 2018 dinsdag woensdag donderdag vrijdag 30 31 01 02 03 04 05 06 07 08 11 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

Nadere informatie

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen 29 27 mei 2015 Agenda voor de komende 2 weken Do 28 Vr 29 Groep 3 gaat naar het museum en de juffen vieren hun verjaardag! Weekend Ma 1 Kamp groepen 8. Di 2 Kamp groepen 8. Wo 3 Kamp groepen 8. Verjaardag

Nadere informatie

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto.

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto. 21 juli 2017 (nr 11) Zomerfeest Wat was het weer een geslaagd en gezellig zomerfeest! Ouders van de Stuurluigroep, ook via deze weg dank jullie wel voor het organiseren! Mochten er trouwens ouders zijn,

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 04 2015-2016

Nieuwsbrief nr. 04 2015-2016 1. dr. de Boerstraat 42 1511 VH Oostzaan tel. 075 6841468 info@korenaar.nl www.korenaar.nl #dekorenaarcbs Nieuwsbrief nr. 04 2015-2016 A g e n d a 30 okt Nieuwsbrief nr. 4 t/m 6 nov Datamapgesprekken 11

Nadere informatie

Belangrijke data. Algemeen

Belangrijke data. Algemeen Ziekmelden kan via: afwezigdommeldal@eenbes.nl. Telefonisch van 8.00 uur tot 8.30 uur. Heeft u Facebook? Kijk ook eens op onze pagina: Brede School Dommeldal 5 oktober 2017 nummer 6 Belangrijke data 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Schoolkamp gr. 8. Kennismakingsgesprekken. groepen 3 t/m 7. Groepsreis gr 3-4

Nieuwsbrief 1. Schoolkamp gr. 8. Kennismakingsgesprekken. groepen 3 t/m 7. Groepsreis gr 3-4 S e p t e m b e r 2 0 1 6 Aan het begin van het schooljaar plannen we, voor de ouders die daar prijs op stellen, een kennismakingsgesprek. In dit gesprek staan niet de resultaten centraal, maar juist het

Nadere informatie

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag Jaaragenda 2017-2018 na goedkeuring MR Augustus 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Alle groen en geel gekleurde dagen zijn vrije dagen voor de leerlingen

Nadere informatie

basisschool De Weerijs kalender

basisschool De Weerijs kalender basisschool De Weerijs kalender 2017-2018 De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw

Nadere informatie

jaargang nummer 3 27 september 2017

jaargang nummer 3 27 september 2017 jaargang 2017-2018 nummer 3 27 september 2017 Belangrijke data 25/09 t/m 29/09 meekijkweek 29/09 Bibittheater groep 8 Daisy, groep 4/5 Roland, groep 8 Sanne 03/10 studiedag, alle kinderen zijn vrij 05/10

Nadere informatie

Samen je toekomst ontwikkelen

Samen je toekomst ontwikkelen 2018-2019 Samen je toekomst ontwikkelen Beste ouders en verzorgers, Graag willen wij u informeren over de plannen voor het nieuwe schooljaar. Voor u ligt daarom de ouderkalender 2018-2019. In deze kalender

Nadere informatie

Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingenbord in de hal.

Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingenbord in de hal. MATTHIAS NIEUWS 12-9-2018 Telefoon: 072-5403606 E-mail: matthias@saks.nl Website: http://www.matthias-saks.nl Belangrijke data September 2018 20-09 19:00-19:45 uur Informatieavond, groepen 5 t/m 8 20:00-20:45

Nadere informatie

De Startbaan Nieuwsbrief schooljaar maart 2019 nummer # 8

De Startbaan Nieuwsbrief schooljaar maart 2019 nummer # 8 De Startbaan Nieuwsbrief schooljaar 2018-2019 14 maart 2019 nummer # 8 Belangrijke data (zie voor de meeste items verderop in deze nieuwsbrief) 14 maart Studiemiddag groepen 1 t/m 3 15 maart Landelijke

Nadere informatie

Door omstandigheden kan het voorkomen dat een datum of activiteit alsnog wordt gewijzigd.

Door omstandigheden kan het voorkomen dat een datum of activiteit alsnog wordt gewijzigd. Voor u ligt de jaarkalender voor het schooljaar 2018-2019 van Obs De Bijenkorf. In de planning staan de vakanties, de studiedagen en de activiteiten die bij de start van het schooljaar bekend zijn. Door

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Anne Frankschool 8 oktober 2018 nummer 94. Agenda. Vanuit de directie

NIEUWSBRIEF. Anne Frankschool 8 oktober 2018 nummer 94. Agenda. Vanuit de directie NIEUWSBRIEF Anne Frankschool 8 oktober 2018 nummer 94 Agenda 8 oktober - MR vergadering 14 oktober - De 4 mijl 11 oktober - Afsluiting Kinderboekenweek 17 oktober - Margedag (VCOG studiedag) 20 t/m 28

Nadere informatie

AUGUSTUS maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag week

AUGUSTUS maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag week AUGUSTUS 2018 week 31 1 2 3 4 5 6 week 32 7 8 9 10 11 12 13 week 33 14 15 16 17 18 19 20 week 34 21 22 23 24 25 26 Offerfeest 2018 Jacqueline jarig 27 week 35 28 29 30 31 1 e schooldag schooljaar 2018-2019

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda juni juni 2017

Nieuwsbrief. Agenda juni juni 2017 Nieuwsbrief Agenda Dag Datum Tijd Opmerking/thema Donderdag 1-6 Vrijdag 2-6 Zondag 4-6 11.00 uur Communiemis Maandag 5-6 Tweede Pinksterdag vrij voor alle kinderen Dinsdag 6-6 Start proef blokuur gym groep

Nadere informatie

Kalender en aanvullende schoolgids voor schooljaar 2015-2016

Kalender en aanvullende schoolgids voor schooljaar 2015-2016 Kalender en aanvullende schoolgids voor schooljaar 2015-2016 Aan het begin van ieder schooljaar ontvangt u deze kalender als aanvulling op de schoolgids. In deze kalender vindt u alle data van vakanties,

Nadere informatie

KALENDER Jisperweg NG Westbeemster Tel.:

KALENDER Jisperweg NG Westbeemster Tel.: KALENDER 15-16 Augustus WEEK 31 WEEK 32 3 4 5 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie WEEK 33 10 11 12 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie

Nadere informatie

MAANDMEMO oktober 2017

MAANDMEMO oktober 2017 MAANDMEMO oktober 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), De bladeren beginnen al te kleuren en langzaam valt er steeds meer op de grond. We kunnen merken dat de herfst zijn intrede doet. Aankomende maand krijgen

Nadere informatie

Het Mozaiek zet je in beweging!

Het Mozaiek zet je in beweging! Maandkalender juli 2018 1 16 2 Juffen-meesterdag groep 6; 17 s middags musicaluitvoering gr. 8 voor kleutergroepen; 3 Rapport 2 mee naar huis; 18 Musicaluitvoeringen groep 8 voor groepen 3 t/m 8; 4 Groep

Nadere informatie

Badwater 2016-2017 - Harderwijk - De Sypel - De Woelwaters

Badwater 2016-2017 - Harderwijk - De Sypel - De Woelwaters Herfstvakantie Zomer vakantie 32 Maandag 8 augustus 2016 19:00-20:00 Dinsdag 9 augustus 2016 Woensdag 10 augustus 2016 19:00-20:00 Donderdag 11 augustus 2016 Vrijdag 12 augustus 2016 19:00-20:00 Zaterdag

Nadere informatie

AGENDA. Eerste schooldag na de meivakantie. OR vergadering uur. Groep 5/6 op werkweek. Schooluitje groep 1/2. Praktisch Verkeersexamen

AGENDA. Eerste schooldag na de meivakantie. OR vergadering uur. Groep 5/6 op werkweek. Schooluitje groep 1/2. Praktisch Verkeersexamen 18 april 2019, nr 15 AGENDA Woe+do+vr Dinsdag Ma+di+woe 19 april 6 mei 13 mei 15, 16, 17 mei 16 mei 20 mei 21 mei 23 mei 30 mei 31 mei 3+4+5 juni 21 juni Start Meivakantie school gesloten t/m 5 mei Eerste

Nadere informatie

WEEK april 2017

WEEK april 2017 WEEK 16 20 april 2017 Groenewegje 1 - Lochem T 0573 252430 www.poolsterscholen.nl propschool@poolsterscholen.nl Facebook: Gproplochem Twitter: @gproplochem NIEUWBOUW In de bijlage bij deze nieuwsbrief

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE OBS Kleyenburg 2015-2016. met aanvullende informatie bij de schoolgids

INFORMATIEBROCHURE OBS Kleyenburg 2015-2016. met aanvullende informatie bij de schoolgids Resultaten van ons onderwijs: Percentage uitstroom naar het voortgezet onderwijs van onze leerlingen. 2009-2010 15% Gymnasium 10% Havo/Atheneum 25% Havo 50% VMBO 2010/2011 23% Gymnasium 5% Havo/Atheneum

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Afgelopen maandag hebben we inspectiebezoek

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

WeekBlad 5. Fluitenbergstraat NL Den Haag

WeekBlad 5. Fluitenbergstraat NL Den Haag Fluitenbergstraat 6 2545 NL Den Haag 070 3099066 www.tamarschool.nl - info@tamarschool.nl Rekeningnr. NL 58 INGB 0000 0829 78 tnv School met de Bijbel (het) Woord vooraf De afgelopen weken werden we opgeschrikt

Nadere informatie

Met vriendelijke groet namens het team van OBS Uniek, Hanneke de Vries. Personele zaken: Gelukkig is er niets te melden over zieke leerkrachten.

Met vriendelijke groet namens het team van OBS Uniek, Hanneke de Vries. Personele zaken: Gelukkig is er niets te melden over zieke leerkrachten. 14-10-2016 Volgende op: 11-11-2016 Nr 06 Beste ouders / verzorgers en jongens en meisjes, Na een schitterende nazomer rollen we zomaar de herfst in. De temperatuur daalt, de dagen worden zichtbaar korter

Nadere informatie

De laatste twee dagen! Alweer de laatste Oehoe van dit schooljaar. Er is in het afgelopen jaar wederom ongelooflijk hard gewerkt.

De laatste twee dagen! Alweer de laatste Oehoe van dit schooljaar. Er is in het afgelopen jaar wederom ongelooflijk hard gewerkt. de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2014-2015, nummer 18 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 2 oktober nr. 03

Nieuwsbrief. 2 oktober nr. 03 Nieuwsbrief 2 2014 2014-2015 nr. 03 Beste ouders/ verzorgers, Afgelopen maandag zijn wij allemaal geschrokken van de bekladding van de muur bij de ingang. Samen met de politie en de gemeente gaan wij De

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

29 januari 2015, 20ste jaargang

29 januari 2015, 20ste jaargang 7 29 januari 2015, 20ste jaargang Maandag en woensdag fruitdag! Do. 29 jan. 20.00 OR vergadering Woe. 4 feb. Afsluiting Poëzieweek Do. 5 feb. Studiedag groep 1-2, leerlingen lesvrij 20.00 MR vergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2019 OBS De Bosrank

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2019 OBS De Bosrank Nieuwsbrief SEPTEMBER 2019 OBS De Bosrank HET BEGIN IS ER! Alweer bijna twee weken van dit schooljaar voorbij. Fijn, dat er op de startdag ouders op school kwamen om samen met elkaar het schooljaar te

Nadere informatie

Jaar Planner ouders OBS de piramide. OBS de Piramide Duitslandlaan BC Haarlem

Jaar Planner ouders OBS de piramide. OBS de Piramide Duitslandlaan BC Haarlem Jaar Planner ouders OBS de piramide 2017 2018 SEPTEMBER 2017 Week 35 1 2 Offerfeest 3 Offerfeest Week 36 4 Meester Jeroen op reis 5 6 luizencontrole 7 8 9 10 Week 37 11 Schoolfotograaf Eerste zwemles

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 30, nummer 15 21-07-2018 In deze editie: Schoolreisjes Formatie/personeel Overblijven 2018/2019 Vakantierooster 2018/2019 Jaarkalender Studiedag Arcade

Nadere informatie

agenda belangrijk kleutergroepen lunchpakket mee tijdens schoolreis (pt. 1)

agenda belangrijk kleutergroepen lunchpakket mee tijdens schoolreis (pt. 1) agenda do. 2 juni schoolreis kleuters (pt. 1) ma. 13 juni spreekavond groep 1 en 7 (pt. 4) ma. 13 juni en do. 16 juni spreekavond groep 7 (pt. 5) ma. 27 juni t/m vr. 1 juli schoolkamp groep 8 (pt. 7) ma.

Nadere informatie

Jaarkalender. Basisschool de Disselboom Schooljaar

Jaarkalender. Basisschool de Disselboom Schooljaar Jaarkalender Basisschool de Disselboom Schooljaar 2017-2018 1 2 Eerste periode: start schooljaar herfstvakantie 2017-2018 W SW Opmerkingen Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 35 1 Samenknap/ thema

Nadere informatie

WeekBlad 5. Fluitenbergstraat NL Den Haag

WeekBlad 5. Fluitenbergstraat NL Den Haag Fluitenbergstraat 6 2545 NL Den Haag 070 3099066 www.tamarschool.nl - info@tamarschool.nl Rekeningnr. NL 58 INGB 0000 0829 78 tnv School met de Bijbel (het) Woord vooraf Maandag hadden we een studiedag

Nadere informatie

SAM Jaarplanner Locatie van Limburg Stirumlaan. Schooljaar OUDERS

SAM Jaarplanner Locatie van Limburg Stirumlaan. Schooljaar OUDERS SAM Jaarplanner Locatie van Limburg Stirumlaan Schooljaar 2014 2015 OUDERS Augustus 2014 31 1 2 3 32 4 5 6 7 8 19 10 33 11 12 13 14 15 16 17 34 18 19 20 21 22 23 24 35 25 26 27 28 29 30 31 September 2014

Nadere informatie

Er hebben zich 82 kinderen aangemeld om op zondag 23 juni a.s. 500m of 2,5 km te gaan hardlopen! We hopen op mooi weer en een sportief festijn.

Er hebben zich 82 kinderen aangemeld om op zondag 23 juni a.s. 500m of 2,5 km te gaan hardlopen! We hopen op mooi weer en een sportief festijn. Nummer 10 29 mei 2019 Vrije dagen in juni Zoals in de schoolgids staat vermeld, is de school op maandag 10 juni in verband met 2 e Pinksterdag gesloten. Datzelfde geldt voor 14 en 17 juni wanneer wij tijdens

Nadere informatie

9 december 2016 Nummer 7

9 december 2016 Nummer 7 9 december 2016 Nummer 7 Inhoud: Kerst op de Elzenhoek Berichtje van juf Dimphy Even voorstellen Kerst 2016 Voorleeswedstrijd Ouders en kinderen gezocht Leerlingenraad Bijlage Vervangingen (Ingekomen stuk)

Nadere informatie

SEPT. Zomervakantie. Einde zomervakantie. Eerste schooldag. Luizencontrole. O.B.S. de singel - schoolkalender

SEPT. Zomervakantie. Einde zomervakantie. Eerste schooldag. Luizencontrole. O.B.S. de singel - schoolkalender maandag dindag woensdag donderdag vrijdag zaterdag-zondag week 35 week 34 week 33 week 32 6 7 8 9 10 11 Zomervakantie 13 14 15 16 17 18 20 21 22 23 24 25 Einde zomervakantie 27 28 29 30 31 1 Eerste schooldag

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 208 209 Augustus 208 3 2 3 4 32 7 8 9 0 33 3 4 5 7 8 34 20 2 22 23 24 25 35 27 28 29 30 3 September 208 35 3 3 Start nieuwe schooljaar Inloop in de nieuwe groepen 4 5 Luizencontrole 7 Nieuwsbrief

Nadere informatie

JAARPLANNING 2015/2016 JAN LIGTHARTSCHOOL WOUDENBERG

JAARPLANNING 2015/2016 JAN LIGTHARTSCHOOL WOUDENBERG Maandrooster augustus 2015 24 Maandag 25 Dinsdag 26 Woensdag 27 Donderdag 28 Vrijdag 29/30 Weekend 31 Maandag Maandrooster september 2015 Maandag 01 Dinsdag 02 Woensdag Studiedag Leader in Me 03 Donderdag

Nadere informatie

Inhoudsopgave schoolgids Deel A Inleiding... 3 Even voorstellen!... 4 Foto s... 4 Gymnastiek... 4 Informatievoorziening aan gescheiden ouders...

Inhoudsopgave schoolgids Deel A Inleiding... 3 Even voorstellen!... 4 Foto s... 4 Gymnastiek... 4 Informatievoorziening aan gescheiden ouders... Voorblad deel A Inhoudsopgave schoolgids Deel A Inleiding... 3 Even voorstellen!... 4 Foto s... 4 Gymnastiek... 4 Informatievoorziening aan gescheiden ouders... 4 Medezeggenschapsraad (MR)... 5 Ouderraad

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst

NIEUWSBRIEF. Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst NIEUWSBRIEF Basisschool John F. Kennedy De basis voor een kleurrijke toekomst Jaargang 27 Nummer 05 28 september 2017 Onderwijsstaking 5 oktober Vorige week heeft u van het College van Bestuur van INOS

Nadere informatie

Ouder Jaar Planner OBS de Piramide Ouder Planner OBS de Piramide

Ouder Jaar Planner OBS de Piramide Ouder Planner OBS de Piramide Ouder Jaar Planner OBS de Piramide 2018 2019 SEPTEMBER 2018 Week 35 27 28 29 30 31 1 2 Week 36 3 We gaan weer naar school! 4 5 Luizencontrole 6 7 peuters 8 9 Week 37 10 Eerste zwemles 11 12 13 14 15 16

Nadere informatie

augustus 2017 ma di wo do vr za zo Eerste schooldag Luizencontrole

augustus 2017 ma di wo do vr za zo Eerste schooldag Luizencontrole augustus 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 Eerste schooldag 29 Luizencontrole 30 31 Kleine Steeg 11 046-451349 Dunantstraat 11 september 2017 1 2 3 4 5 6 7

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014

Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014 Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014 Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de 3 e nieuwsbrief van dit schooljaar. Hij volgt erg snel op de tweede nieuwsbrief. Dat doe ik om even digiduif te testen

Nadere informatie

Vanuit onze kant een tip: Geef deze kalender een goede plaats zodat u regelmatig kunt bekijken wat er op het programma van de Speurneus staat.

Vanuit onze kant een tip: Geef deze kalender een goede plaats zodat u regelmatig kunt bekijken wat er op het programma van de Speurneus staat. Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt de schoolkalender van het schooljaar 2010 2011. Ook dit jaar hebben wij geprobeerd de kalender zo volledig mogelijk te vullen met activiteiten van de kinderen van

Nadere informatie

Jaarplanning Schooljaar ouder(s)-verzorger(s)

Jaarplanning Schooljaar ouder(s)-verzorger(s) Jaarplanning Schooljaar 2017-2018 ouder(s)-verzorger(s) Augustus 2017 31 Dinsdag 1 Woensdag 3 Donderdag 3 Vrijdag 4 32 Maandag 7 Dinsdag 8 Woensdag 9 Donderdag 10 Vrijdag 11 33 Maandag 14 Dinsdag 15 Woensdag

Nadere informatie

Infobulletin van basisschool Heidepoort

Infobulletin van basisschool Heidepoort 1 Infobulletin van basisschool Heidepoort Jaargang 21 nr. 11-3 september 2015 (verschijnt maandelijks) Beste ouders / verzorgers, Laatste infobulletin oude stijl Dit infobulletin is het laatste dat u ontvangt

Nadere informatie

Jaarkalender Schooljaar

Jaarkalender Schooljaar September 2017 Jaarkalender Schooljaar 2017-2018 Maandag 28 Dinsdag 29 Startbijeenkomst team Scholing PA Maandag 4 Start schooljaar Start gouden weken Woensdag 30 Donderdag 31 Vrijdag 1 BHV training Zaterdag

Nadere informatie

Welkom op de Prins Clausschool

Welkom op de Prins Clausschool schoolkalender 2016-2017 Welkom op de Prins Clausschool september 2016 35 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 - into-gesprekken groep 3-8 2 3 4 36 5 - into-gesprekken groep 3-8

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NUMMER

NIEUWSBRIEF NUMMER NIEUWSBRIEF NUMMER 11 07-07-2017 Wilt u voor de zomervakantie het verslagboekje van uw kind inleveren? Het uiterlijk op maandag 17 juli. Onder andere in deze nieuwsbrief: Picknick op woensdag 19 juli Ouders

Nadere informatie

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr september Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr september Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 30ste jaargang nr. 4 30 september 2016 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGE 05-10 Christian, groep 5 ZWEMDIPLOMA Milo, uit groep 3, heeft

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s),

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 4 nr. 8 31 maart 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Beste ouder(s), verzorger(s), De lente is begonnen!

Nadere informatie

WEEKBRIEF 29ste jaargang nr maart Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 29ste jaargang nr maart Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 29ste jaargang nr. 26 25 maart 2016 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 26-03 Meester Arif 31-03 Luuk, groep 7 31-03 Nomy, groep 6 PRIJSUITREIKING

Nadere informatie

In groep 1 zijn Kyan en Sam nieuw op school. We hopen dat zij een fijne schooltijd tegemoet gaan.

In groep 1 zijn Kyan en Sam nieuw op school. We hopen dat zij een fijne schooltijd tegemoet gaan. Nieuwsbrief 2 Maandag 10 september Schooljaar 2012-2013 Deze school is onderdeel van Stichting Nobego Fijn er te zijn! In deze nieuwsbrief Welkom St@mperiusschool Leeshulp groep 3-4 Schoolreizen en Schoolkamp

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2017

Nieuwsbrief februari 2017 Nieuwsbrief 2017 OBS De Pipegaal Weer naar Iedereen nog een fijn toegewenst! school!!!!!! nieuw jaar In deze nieuwsbrief Nieuwe leerlingen Verlof juf Sietske Even voorstellen voorleesontbijt Filmweekend

Nadere informatie

Week Dag Datum Activiteit

Week Dag Datum Activiteit September 35 Vrijdag 1 Zaterdag 2 36 Zondag 3 Maandag 4 Start: Feestelijke opening schooljaar met schoolband* Dinsdag 5 Woensdag 6 Donderdag 7 Vrijdag 8 Zaterdag 9 37 Zondag 10 Maandag 11 STUDIEDAG, kinderen

Nadere informatie

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar Kalender CBS Julianaschool Schooljaar 2018 2019 Contact Julianaschool Bloemstraat 15 8603 XV Sneek Telefoon: 0515-412219 Website: www.julianaschool-sneek.nl Directeur: Dhr. Klaas Jan Visser E-mail: js@palludara.nl

Nadere informatie

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht.

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht. Cbs De Triangel www.triangelaalten.nl Jaargang 10, nummer 8 Maart 2014 Geachte ouders / verzorgers, Met de krokusvakantie voor de deur ontvangt u alvast de info voor de komende periode. We wensen u en

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

Schoolnieuws De Achtsprong

Schoolnieuws De Achtsprong De Brink 126 7206 KD Zutphen T 0575 524213 h.hendriks@skbg.nl www.deachtsprong.nl 12-06-2017 Schoolnieuws De Achtsprong In dit nummer: -10-minutengesprekken -schoolvakanties -inloopspreekuur GGD -ziekmeldingen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 3, 11 november In deze nieuwsbrief. Agenda. Volgende nieuwsbrief. Contact

NIEUWSBRIEF. Nr. 3, 11 november In deze nieuwsbrief. Agenda. Volgende nieuwsbrief. Contact NIEUWSBRIEF Nr. 3, 11 november 2016 In deze nieuwsbrief Rust Ouderenquête Instroom kleuters Schaatsen Voorstellen student Schoolbieb Oud papier dozen Betaling fotograaf Ouderbijdrage Kamp-vervoer Gebruik

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Augustus 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 Beste ouders van Twickel, 28 29 30 31 Het team van OBS Twickel In deze jaarkalender vindt u de planning voor dit schooljaar.

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 2015 2016 Bleekveld 1, 1231 PR Loosdrecht 035 5821557 E-mail: info@swsdecatamaran.nl AUGUSTUS 2015 zaterdag 1 Zomervakantie zondag 2 Zomervakantie maandag 3 Zomervakantie dinsdag 4 Zomervakantie

Nadere informatie

PAULUSPRAAT 1. Augustus 2016

PAULUSPRAAT 1. Augustus 2016 PAULUSPRAAT 1 Augustus 2016 Inhoudsopgave - Van de directie - Aanmelding nieuwe leerlingen - Nieuws van de ouderraad - Roald Dahl week - Kinderboekenweek - Voorleesexpres - Korting op schoolreisje - Agenda

Nadere informatie

31 jul 1 aug 2 aug 3 aug 4 aug Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie

31 jul 1 aug 2 aug 3 aug 4 aug Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 17/18 Maandag Dinsdag Woensdag Augustus Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 31 1 2 3 4 5 31 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 6 7 8 9 10 11 12 32 Zomervakantie Zomervakantie

Nadere informatie

Regel van de maand: Respect is een heel moeilijk woord, het vertelt iets over hoe het hoort.

Regel van de maand: Respect is een heel moeilijk woord, het vertelt iets over hoe het hoort. Kalender Kalender 30 september Studiedag Alle kinderen 5 oktober Start kinderboekenweek 13 oktober Oudergesprekken Gr. 1 t/m 7 18 oktober Oudergesprekken Gr. 1 t/m 7 24 t/m 28 oktober Herfstvakantie Alle

Nadere informatie

AUGUSTUS 2016 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 week

AUGUSTUS 2016 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 week AUGUSTUS 2016 1 week 31 2 3 4 5 6 7 8 week 32 9 10 11 12 13 14 15 week 33 16 17 18 19 20 21 22 week 34 23 24 25 26 27 28 Juf Gerite jarig 1 e schooldag schooljaar 2016-2017 Opening: hoe worden we de leukste

Nadere informatie

Let op : In verband met de margedag voor de onderbouw zijn morgen groep 1, 1/2 en 3 vrij. De andere kinderen hebben wel normaal les.

Let op : In verband met de margedag voor de onderbouw zijn morgen groep 1, 1/2 en 3 vrij. De andere kinderen hebben wel normaal les. Riemslootnieuws 760 08-11-2018 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Let op : In verband met de margedag voor de onderbouw zijn morgen groep 1, 1/2 en

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Vanuit de directie. Kennismaken in de nieuwe groep

Nieuwsbrief. Agenda. Nummer Vanuit de directie. Kennismaken in de nieuwe groep 1 Nieuwsbrief Nummer 18 28-06-2019 Vanuit de directie Kennismaken in de nieuwe groep Op maandag 1 juli mogen alle leerlingen van de Van Heemstra een uurtje komen kennismaken in hun nieuwe groep, bij de

Nadere informatie

Kalender schooljaar Vossenerlaan AC Blerick

Kalender schooljaar Vossenerlaan AC Blerick Kalender schooljaar 2016-2017 Vossenerlaan 7-924 AC Blerick - 077-3968308 info@extralent.kerobei.nl - www.extralent.kerobei.nl September 2016 Maandag september is de eerste schooldag van het nieuwe schooljaar.

Nadere informatie

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon:

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: kalender schooljaar 2015-2016 Augustus 2015 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 5 Eerste schooldag Op 31 augustus start het nieuwe schooljaar om 8.30

Nadere informatie

Wat doet een onderwijsassistente precies?

Wat doet een onderwijsassistente precies? OEC. BASISSCHOOL t Prisma locatie Overwh GASINJETSTRAAT 1-3 1442 WN PURMEREND TEL 0299 421982 Email:locatieoverwhere@prismapurmerend.nl Website : www. prismapurmerend.nl Info digitaal ontvangen mail dan

Nadere informatie

AUGUSTUS Maandopening Nieuwsjaarsreceptie voor alle ouders vanaf 8.30 uur.

AUGUSTUS Maandopening Nieuwsjaarsreceptie voor alle ouders vanaf 8.30 uur. AUGUSTUS 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 30 30 31 Start schooljaar Informele jaaropening voor alle ouders van 15.15-16.30 uur. 27 augustus 2018: 1e schooldag

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Agenda voor de komende periode:

Agenda voor de komende periode: Subscribe Past Issues Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 21-8 februari Agenda voor de komende periode: 10 februari: Kerk en school in de Vrije Evangelische Gemeente. vanaf 11 februari:

Nadere informatie

HUISWERK AGENDA GROEP 7-8

HUISWERK AGENDA GROEP 7-8 Dag Datum Augustus Zaterdag 1 Zondag 2 Maandag 3 Dinsdag 4 Woensdag 5 Donderdag 6 Vrijdag 7 Zaterdag 8 Zondag 9 Maandag 10 Dinsdag 11 Woensdag 12 Donderdag 13 Vrijdag 14 Zaterdag 15 Zondag 16 Maandag 17

Nadere informatie

St. Bonifaciusschool Beckummerweg SR St. Isidorushoeve augustus 2015

St. Bonifaciusschool Beckummerweg SR St. Isidorushoeve augustus 2015 augustus 2015 01 zaterdag 02 zondag 32 03 maandag 04 dinsdag 05 woensdag 06 donderdag 07 vrijdag 08 zaterdag 09 zondag 33 10 maandag 11 dinsdag 12 woensdag 13 donderdag 14 vrijdag 15 zaterdag 16 zondag

Nadere informatie

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1 Nieuw lid MR... 1 Opbrengst kaartenactie... 1 Vakanties en studiedagen 2017-2018... 2 Sportdag september: Hulpouders gevraagd!!!... 2 Even voorstellen... 3 We zwaaien ze feestelijk uit!... 4 Summerfun...

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 2017-10-04 AGENDA Woensdag 4 oktober Donderdag 5 oktober Maandag 9 oktober Zaterdag 14 oktober Maandag 16 oktober Maandag 23 oktober t/m vrijdag 27 oktober Dinsdag 31 oktober Start kinderboekenweek

Nadere informatie

Amsterdam, 1 mei 2015. Beste ouders,

Amsterdam, 1 mei 2015. Beste ouders, Vancouverstraat 3 1056 DT Amsterdam 020-6128000 directie@rosaboekdrukker.net www.rosaboekdrukker.net Amsterdam, 1 mei 2015 Beste ouders, In deze brief informeren wij u over de nieuwe CAO voor het Primair

Nadere informatie

Agenda. Jaarvergadering Medezeggenschapsraad OBS Klimop

Agenda. Jaarvergadering Medezeggenschapsraad OBS Klimop Jaarvergadering Medezeggenschapsraad OBS Klimop Agenda Opening & Voorstelronde MR Jaarverslag 2014-2015 Verkiezingen MR Jaarplan 2015-2016 Ouderraad Vragen & suggesties Sluiting 1 Oudergeleding Opening

Nadere informatie