N I E U W S B R I E F S E P T E M B E R Terugblik Jubileumdag. De exposanten waren:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "N I E U W S B R I E F S E P T E M B E R Terugblik Jubileumdag. De exposanten waren:"

Transcriptie

1 S E P T E M B E R 2017 Terugblik Jubileumdag Terugblik jubileumdag Architectuurroute 7 oktober Deventer Foto impressie van zaterdag 2 september Toespraak van de voorzitter tijdens 50 jarig jubileum Zaterdag 2 september vierde de Haastrechtse Kring haar 50 e verjaardag of wel haar 10 e lustrum tijdens een receptie in het Hooghstate Museum, een prachtige locatie. Voorafgaand aan de receptie waren rondleidingen verzorgd in de Overtuin, in Museum Paulina Bisdom van Vliet en door de Historische Vereniging Haastrecht. Oud-bestuursleden en donateurs, 15 in getal, hadden een grote variatie in schilderijen, sculturen en kunstfoto s aangeleverd, die zorgvuldig gesorteerd aan de wanden van het Museum of op sokkels een plaats hadden gekregen. De exposanten waren: Ans Jansen, Jeanne van der Voet, Thea van Someren, Lia Versteeg, Cor van Someren, Wil Houdijk, Emmy van Vliet, Ton Verkaik, Edy van den Doold, Marjan Dijkveld-Stol, Diann van Overbruggen, Ria Krol, Riet van der Kam, Trudy Felix en Josefien Versteeg. De opkomst was groot, ruim 120 genodigden hebben de receptie bezocht, onder meer de heer Wegstapel (93 jaar), oud burgemeester van Haastrecht. De bezoekers waren allen verrast en enthousiast ontvangen te worden in een Museum met een tentoonstelling van werken van eigen mensen. Haastrechtse Kring En of het nog niet genoeg was de bijeenkomst werd ook nog muzikaal omlijst door Bea de Wit op piano en de tafels waren opgefleurd met bloemen, gesponsord door Bep en Cor Slootjes. Op naar volgende 5 jaar!

2 Architectuurroute 7 oktober naar Deventer 2 Dit jaar gaat ons architectuuruitje naar het Overijsselse Deventer, een Hanzestad aan de IJssel. Deventer is een van de oudste steden van ons land. In de achtste eeuw was op deze plaats aan de rivier al een handelsnederzetting die zich ontwikkelde tot één van de weinige grote vroeg- middeleeuwse steden. Haar bloei en rijkdom was voornamelijk te danken aan de gunstige ligging aan het water. De rijke historie is ook nu nog aan de gebouwen af te lezen. Als we op zaterdag 7 oktober om 8 uur van het Concordiaplein vertrekken zijn we rond half tien bij de Deventer Buitensociëteit. Hier staat koffie met iets lekkers voor ons klaar. Daarna lopen we naar het voetveer. Aan de overkant van de IJssel zien we het prachtige silhouet van Deventer. Binnen enkele minuten zijn we in het centrum van de stad. Op het Grote Kerkhof worden we opgewacht door enkele gidsen die ons een deel van het oude centrum zullen laten zien. De binnenstad van Deventer is niet heel groot en het wandelen zal voor iedereen goed te doen zijn. Na onze stadswandeling is er tijd voor de lunch. Zoals gebruikelijk zoeken we op eigen gelegenheid een lunchplek. In de middag bezoeken we met de bus een moderner deel van de stad. Omstreeks uur zijn we weer terug op onze thuisbasis. In het theatercafé van Concordia zal er gelegenheid zijn om een glaasje te drinken en wat na te praten. Kosten: Het spijt ons als bestuur dat we i.v.m. de gestegen kosten voor de huur van de touringcar hebben moeten besluiten de prijs te verhogen naar 32,50 per persoon. Reserveren: Via de website: Via reserveren@haastrechtsekring.nl Na aanmelding verzoeken wij u om het bedrag van 32,50 per persoon binnen 14 dagen over te maken naar rekening: NL14RABO t.n.v. Penningmeester Haastrechtse Kring te Haastrecht o.v.v. Architectuurroute. Wij willen onder uw aandacht brengen reservering voor de architectuurroute verplicht tot betaling.

3 NIE U W S BR IE F S E PTE MBE R Foto impressie Welkom Rondleidingen ^ Receptie < Paulina Bisdom van Vliet > Gerard de Vries, één van de 1e grondleggers van de H.K.

4 4 Toespraak van de voorzitter Haastrechtse Kring 50 jaar!??? In We heten onze donateurs, weldoeners, sponsoren en andere genodigden hartelijk welkom. We zijn ook verheugd dat Wethouder Neven bij dit jubileum aanwezig kan zijn. Wat fijn dat u met zovelen bent gekomen. Jammer genoeg was niet iedereen in staat om hier vandaag te zijn. Dit vanwege andere verplichtingen of lichamelijke ongemakken. Ook denken we aan mensen die ons ontvallen zijn. We hopen en verwachten eigenlijk dat deze middag een succes gaat worden. We hebben in ieder geval geprobeerd een boeiend programma samen te stellen en uit diverse reacties hebben we begrepen dat velen van u zich verheugen op een reünie-achtig samenzijn. Ik wil u eerst voorstellen aan het team dat deze dag heeft georganiseerd, t.w. Wil Houdijk, Nelie Gerritsen, Judith Verkaik en Huug Barendrecht. De laatste twee met een lange staat van dienst in het bestuur. De overige leden die in het huidige bestuur zitten zijn: Diny van Velzen (zij is nog steeds penningmeester), Betty van den Born zij verzorgt de website en is 2 e secretaris (zij kan hier jammer genoeg niet aanwezig zijn) en ikzelf (Lodewijk Borms/ als voorzitter). Daarnaast hebben we het geluk dat er diverse personen op projectbasis met ons meewerken, t.w.: Alice van Kluyve, die voor mij lang voorzitter is geweest en het kunstuitje verzorgt. Lia de Vries uit Oudewater die een inbreng heeft in de architectuurroute. Er zijn nog plaatsen vrij! We organiseren al weer ruim 10 jaar samen met Podium Oudewater het jaarlijkse Kloosterconcert en sinds een paar jaar organiseren we samen met Theater Concordia de avond met het thema Wereldmuziek (komend jaar Spanje) 10 jaar geleden is het 40 jarig bestaan van de Haastrechtse kring gevierd in Het Witte Hof. Rinus Dionisius was toen voorzitter. Er speelde toen al een kleine discussie over het oprichtings-jaartal. Ook nu is dat weer voorbij gekomen, maar we hebben besloten de inschrijving bij de Kamer van Koophandel als ijkpunt aan te houden, nu dus 50-jaar geleden!! Ook al woon ik inmiddels al weer 40 jaar op de Hoogstraat, ik ben hier niet geboren en getogen. Daarom leek het me een goed idee om bij de Historische Vereniging Haastrecht aan te kloppen om een beeld te kunnen krijgen van de historie van de Haastrechtse Kring,

5 Rob Anders (van de Historische Vereniging) was graag bereid mij te helpen. Hij kwam met informatie over de voorlopers van de Haastrechtse Kring. Dit waren verenigingen die de verheffing van het volk tot doel hadden. Rob had in de archieven bij het Museum Bisdom van Vliet verschillende documenten aangetroffen waaruit bleek dat Haastrecht in 1515 al een Rederijkerskamer bezat, De Gelisbloem of Gele Lisch genaamd. In 1621 wordt de naam veranderd in De Balsembloem en rond 1881 wordt het : t Ontluikende Bloempje. In 1867 was er tevens sprake van een Sociëteit genaamd Amicitia. Nu dus 150 jaar geleden. Dus kunnen we concluderen dat er in de loop der eeuwen in het Haastrechtse veel aandacht is geweest voor kunst en cultuur. Ook Cor van Someren, oud bestuurslid van de Haastrechtse Kring en, zoals u wellicht weet, schrijver van diverse boeken over Haastrecht (en wijde omgeving), is in deze geschiedenis gedoken en ik heb begrepen dat hij al weer plannen heeft voor een nieuw boekje Bij de oprichting in 1967 waren Aad van Yperen, Dick Hoogendoorn, Ties Schaap, de initiatiefnemers, Andere bestuursleden waren: Herman Heerkens, Cor van Someren en Gerard de Vries (de latere voorzitter). De eerste bijeenkomsten vonden plaats in het huis van Ties Schaap aan de Spechtstraat. De vrouw van Ties was zus van Pierre Jansen. Pier kwam regelmatig langs en er werden boeiende gesprekken gevoerd. Met deze groep nieuwkomers wilden men het culturele leven in Haastrecht een boost geven. De latere vergaderingen werden op de zolder van het raadhuis gehouden( nu gesloten voor alle activiteiten). De toenmalige Burgemeester Wegstapel was vaak als supporter hierbij aanwezig. In de hal van het raadhuis vonden de eerste concerten plaats (35 bezoekers). Ook vonden daar de eerste tentoonstellingen plaats. (Zie de affiches in de vitrine). Bij het 25-jarig bestaan in 1993 nam Gerard de Vries het voorzitterschap over van Ties Schaap. (zie de kranten knipsels in de vitrine). Er zijn in de afgelopen 50 jaar natuurlijk vele bestuurswisselingen geweest en het is niet mogelijk die allen de revue te laten passeren, maar veel namen komen we in de loop der jaren in diverse functies weer tegen. Zoals de naam van Dick Hoogendoorn, die het logo voor het eerste briefpapier had ontworpen. Nieuwsbrieven werden door de bestuursleden gevouwen en huis aan huis in de brievenbus gedaan. Nu worden de meeste Nieuwsbrieven digitaal verzonden.

6 6 Op uw uitnodiging hebt u het nieuwste ontwerp van ons logo kunnen zien. Dit is door Dotterdesign(E mmy van Harskamp) hier in Haastrecht ontworpen. Nog steeds met het symbool van kringen in een vijver, van ons vorige logo. Deze kringen symboliseren toen en nu onze doelstelling om een breed publiek van jong en oud met verschillende cultuurvormen in aanraking te laten komen. Ook al wonen de meeste donateurs in Haastrecht, toch is het wel degelijk onze wens om ook andere inwoners van de Krimpenerwaard te bereiken. Het jaarprogramma van de Haastrechtse Kring is door de jaren heen niet heel sterk gewijzigd. We kunnen ons afvragen of dit als sterkte of als zwakte moet worden gezien. We staan open voor veranderingen, maar met acht tot tien evenementen per jaar komen we aan onze organisatorische grenzen. We moeten onze beperkingen kunnen inzien en daarbij komt dat er in Haastrecht in het algemeen al veel activiteiten georganiseerd worden, zodat er in de agenda s niet veel ruimte meer overblijft. Kortom: De Haastrechtse Kring bestaat 50 jaar en dit mag gevierd worden! We hopen dat u nog vele jaren kan genieten van de mooie activiteiten die door ons voor u georganiseerd gaan worden. Zinspreuk uit de 16 e eeuw was: Uut liefde versocht / Uit liefde gedaan. Dank aan allen! Agenda oktober Architecttuurroute In de volgende Nieuwsbrief komt de agenda voor 2018? Wie heeft deze bril laten liggen? Af te halen bij de voorzitter.

N I E U W S B R I E F A U G U S T U S Van de voorzitter. Jubileumdag 2 september. Oproep

N I E U W S B R I E F A U G U S T U S Van de voorzitter. Jubileumdag 2 september. Oproep A U G U S T U S 2 0 1 7 Van de voorzitter Van de Voorzitter Jubileumdag 2 september Architectuurroute Agenda 2017 Terugblik op: - Kunstuitje - De Boer Op Op 23 augustus jl. heeft het bestuur van de Haastrechtse

Nadere informatie

De nieuwe voorzitter stelt zich voor:

De nieuwe voorzitter stelt zich voor: N I E U W S B R I E F F E B R U A R I 2 0 1 7 Van de Redactie Van de Voorzitter Terugblik Nieuwjaarsconcert Kloosterconcert Herinneringsbank Literaire avond Agenda 2017 Van de redactie 2017 wordt een feestelijk

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F D E C E M B E R Van de voorzitter. Beste lieve donateurs, weldoeners en sponsoren,

N I E U W S B R I E F D E C E M B E R Van de voorzitter. Beste lieve donateurs, weldoeners en sponsoren, D E C E M B E R 2 0 1 7 Van de voorzitter Beste lieve donateurs, weldoeners en sponsoren, Van de voorzitter Nieuwjaarsconcert zaterdag 13 januari Literaire avond donderdag 15 februari Terugblik Architectuurroute

Nadere informatie

Terugblik op 18 maart, een bijzondere dag:

Terugblik op 18 maart, een bijzondere dag: Van de redactie Van de Redactie Terugblik op : -Literaire avond -Onthulling bank Agenda 2017 Wereldmuziek Classic Express U ontvangt deze maand voor de tweede keer een nieuwsbrief (5 pagina s) van de Haastrechtse

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F J A N U A R I Van de Voorzitter

N I E U W S B R I E F J A N U A R I Van de Voorzitter Van de Voorzitter Van de voorzitter Terugblik Nieuwjaarsconcert Donateursmiddag 10 februari Kloosterconcert 10 maart Wereldmuziek 22 maart Donateursbijdrage 2019 In memoriam Gerard de Vries Agenda 2019

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F O K T O B E R Van de Penningmeester. We kunnen terugblikken op een positief jubileumjaar 2017.

N I E U W S B R I E F O K T O B E R Van de Penningmeester. We kunnen terugblikken op een positief jubileumjaar 2017. O K T O B E R 2 0 1 8 Van de Penningmeester We kunnen terugblikken op een positief jubileumjaar 2017. Van de Penningmeester Terugblik Kunststroom Terugblik Kunstuitje Nieuwjaarsconcert 12 januari 2019

Nadere informatie

Terug- & Vooruitblik Donateursmiddag 10 februari

Terug- & Vooruitblik Donateursmiddag 10 februari N IEUWS B RI E F MA A RT 2 0 1 9 Terug- & Vooruitblik Donateursmiddag 10 februari Terugblik- & Vooruit- blik Donateursmiddag Zondagmiddag 10 februari organiseerde de Haastrechtse Kring een middag voor

Nadere informatie

Herinnering donateursbijdrage Terugblik Nieuwjaarsconcert d.d.13 januari 2018

Herinnering donateursbijdrage Terugblik Nieuwjaarsconcert d.d.13 januari 2018 F E B R U A R I 2 0 1 8 Herinnering donateursbijdrage 2018 Herinnering.. Terugblik Nieuwjaarsconcert Literaire avond donderdag 15 februari Kloosterconcert 4 maart Agenda 2018 Omdat wij zonder uw steun

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2015

NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2015 Terugblik: Stadswandeling door Haastrecht Terugblik Exposi e Die schöne Müllerin Architectuurroute Workshop Column schrijven Agenda 2015/2016 Samen met de Historische Vereniging Haastrecht organiseerde

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F A P R I L 2016

N I E U W S B R I E F A P R I L 2016 A P R I L 2016 Terugblik Kloosterconcert 6 maart 2016 Terugblik Afrikaanse avond Kunstuitje Agenda 2016 Samen met Podium Oudewater hebben we op zondag 6 maart 2016 voor de 10 e keer het Kloosterconcert

Nadere informatie

Terugblik Franse avond 1 april 2017

Terugblik Franse avond 1 april 2017 Terugblik Franse avond 1 april 2017 Terugblik op : -Wereldmuziek -Classic Express Kunstuitje 19 mei De Boer Op Vooruitblik op: -Jubileumdag 2 september Agenda 2017 Samen met Theater Concordia is op 1 april

Nadere informatie

Zakelijk. personeelsfeesten. cursussen. lezingen. workshops. beurzen. forums. vergaderingen conferenties congressen tentoonstellingen presentaties

Zakelijk. personeelsfeesten. cursussen. lezingen. workshops. beurzen. forums. vergaderingen conferenties congressen tentoonstellingen presentaties Zakelijk RESERVERINGEN EN INFORMATIE Cultureel Centrum CONCORDIA Concordiaplein 1, 2851 VV Haastrecht M 06 53 87 35 51 of T 0182 50 22 02 grandcafe@cultureelcentrumconcordia.nl www.cultureelcentrumconcordia.nl

Nadere informatie

jaargang 18 nummer 5 oktober 2015 Uitnodiging

jaargang 18 nummer 5 oktober 2015 Uitnodiging Secr. Gerard Thijssen Rozenbloemstraat 34, 4921 KG Made Tel: 0162-683323 Mail: heemkundemadedrimmelen@gmail.com NIEUWSBRIEF jaargang 18 nummer 5 oktober 2015. Uitnodiging Op dinsdag 20 oktober organiseert

Nadere informatie

Jaarbericht Stichting Overtuin Bisdom van Vliet Werkgroep Welzijn Haastrechtse Bos

Jaarbericht Stichting Overtuin Bisdom van Vliet Werkgroep Welzijn Haastrechtse Bos Jaarbericht 2014 Stichting Overtuin Bisdom van Vliet Werkgroep Welzijn Haastrechtse Bos Op 10 september 2014 werd de Stichting Overtuin Bisdom van Vliet opgericht. Bij de ondertekening van de oprichtingsakte

Nadere informatie

Terugblik Kloosterconcert d.d. 4 maart 2018

Terugblik Kloosterconcert d.d. 4 maart 2018 Wil Houdijk op pelgrimstocht Wil Houdijk.. Terugblik Kloosterconcert Ons bestuurslid Wil Houdijk is op donderdag 1 maart jl.vertrokken. Dit om de wandeling naar Santiago de Compostella (Spanje) aan te

Nadere informatie

Kunst Lokaal 12,13, en 14 september

Kunst Lokaal 12,13, en 14 september A U G U S T U S - E D I T I E 4-2 0 1 9 Kunst Lokaal 12,13, en 14 september Kunst Lokaal 12,13,14 september Kunstuitje 20 september Architectuurroute 5 oktober Kamermuziekfestival 11,12,13 oktober in Oudewater

Nadere informatie

Stichting OVERTUIN Bisdom van Vliet Jaarbericht 1 e helft 2015

Stichting OVERTUIN Bisdom van Vliet Jaarbericht 1 e helft 2015 Werkbezoek wethouder Blok Op 2 maart bracht wethouder Dilia Blok een bezoek aan de Overtuin. Na een wandeling in de tuin is door enkele bestuursleden een toelichting gegeven over de plannen voor de tuin.

Nadere informatie

Terugblik op de Ierse avond d.d. vrijdag 22 maart 2019

Terugblik op de Ierse avond d.d. vrijdag 22 maart 2019 Terugblik op de Ierse avond d.d. vrijdag 22 maart 2019 Terugblik Ierse avond Terugblik donateursmiddag & avond 14 april OvertuinFestival 18 mei Agenda 2019 Na een Afrikaanse-, Franse- en Spaanse avond

Nadere informatie

Mevrouw Vermeulen, meneer Den Daas, kinderen, leden van de raad, leden van het college van B & W, dames en heren

Mevrouw Vermeulen, meneer Den Daas, kinderen, leden van de raad, leden van het college van B & W, dames en heren 1 Toespraak 23 december 2016 Mevrouw Vermeulen, meneer Den Daas, kinderen, leden van de raad, leden van het college van B & W, dames en heren Welkom thuis! Fijn dat u weer terug bent in het mooie Gelderland.

Nadere informatie

OPEN DAG. Historische en Genealogische Vereniging Scheveningen Nieuwsbrief In dit nummer

OPEN DAG. Historische en Genealogische Vereniging Scheveningen Nieuwsbrief In dit nummer Historische en Genealogische Vereniging Scheveningen Nieuwsbrief 1-2019 In dit nummer 1. Open dag 2. Website 3. Genealogische software 3. Boek de Niet 3. Alg. ledenvergadering 4. Wout van Zeeland 5. Donateurs/vrienden

Nadere informatie

Sponsor Garage de Waal

Sponsor Garage de Waal Nieuwsbrief SSV december 2017 Klaartje In de vorige nieuwsbrief is het succes beschreven van de uitstapjes waarvoor de bussen van Klaartje worden ingezet. Het aantal ritten en deelnemers is toegenomen.

Nadere informatie

Open Monumentendag 'Op reis' in en buiten het provinciehuis

Open Monumentendag 'Op reis' in en buiten het provinciehuis Groningen, 4 september 2014 Open Monumentendag 'Op reis' in en buiten het provinciehuis Op zaterdag 13 september organiseert de provincie Groningen verschillende activiteiten in en buiten het provinciehuis

Nadere informatie

Iedereen is van harte welkom Zie hieronder

Iedereen is van harte welkom Zie hieronder NIEUWSBRIEF Secr. Cor Knoop Fresiastraat 24 4921 HC Made Tel 062-683642 e.mail: caknoop@hetnet.nl jaargang 15 nummer 4, augustus 2012 Uitnodiging 1 Hierbij nodigen wij U uit voor de dagexcursie naar de

Nadere informatie

MAGAZINE. oefengroepen: Aangepast wandelen iedere dinsdagmiddag van uur tot uur, daarna gezamenlijk koffietheedrinken,

MAGAZINE. oefengroepen: Aangepast wandelen iedere dinsdagmiddag van uur tot uur, daarna gezamenlijk koffietheedrinken, 1 Jaargang 20 nr.7 augustus2018 MAGAZINE website www.rpvbaarnsoest.nl e-mail rpvbaarnsoesteo@gmail.com SNS bank iban rek.nr. NL41SNSB094.43.67.461 te Soest oefengroepen: Aangepast wandelen iedere dinsdagmiddag

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten Januari 2019

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten Januari 2019 Studio58 & omgeving Activiteiten Januari 2019 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via:

Nadere informatie

Een impressie van de academische zitting en de expositie in het kader van Het jubileum Hof te Zande Kerk

Een impressie van de academische zitting en de expositie in het kader van Het jubileum Hof te Zande Kerk Een impressie van de academische zitting en de expositie in het kader van Het jubileum Hof te Zande Kerk 1209 2009. De academische zitting vond plaats op 31 oktober in de Hof te Zande Kerk. Op uitnodiging

Nadere informatie

Dit is de nieuwsbrief van de Vriendenkring van het Zilvermuseum Schoonhoven.

Dit is de nieuwsbrief van de Vriendenkring van het Zilvermuseum Schoonhoven. Dit is de nieuwsbrief van de Vriendenkring van het Zilvermuseum Schoonhoven. januari 2019 Beste Vriend(in), Gefeliciteerd met uw en onze vriendschap voor het Zilvermuseum. De vriendenkring is 25 jaar jong!

Nadere informatie

Stichting Koningsdag Zierikzee. Dulve BD Zierikzee IBAN NL75RABO

Stichting Koningsdag Zierikzee. Dulve BD Zierikzee IBAN NL75RABO Stichting Koningsdag Zierikzee Dulve 50 4303 BD Zierikzee IBAN NL75RABO0300072473 www.koningsdagzierikzee.nl contact@koningsdagzierikzee.nl 06-30714396 JAARVERSLAG 2017 Inhoud 1. Bestuursverslag... 3 1.1

Nadere informatie

Stichting Koningsdag Zierikzee. Dulve BD Zierikzee IBAN NL75RABO

Stichting Koningsdag Zierikzee. Dulve BD Zierikzee IBAN NL75RABO Stichting Koningsdag Zierikzee Dulve 50 4303 BD Zierikzee IBAN NL75RABO0300072473 www.koningsdagzierikzee.nl contact@koningsdagzierikzee.nl 06-30714396 JAARVERSLAG 2016 Inhoud 1. Bestuursverslag... 3 1.1

Nadere informatie

Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden

Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden Cameliadal 6 2317 HK Leiden : 071-5212938 «hr_mv» «Voorl» «Voorv» «Naam» «Adres» «Postcode» «woonplaats» Leiden, februari 2010 Nieuwsbrief 2010-1 Beste

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor de Vrienden van het Beeldenpark Drechtoevers September aanmeldden voor de beeldenspeurtocht.

Nieuwsbrief voor de Vrienden van het Beeldenpark Drechtoevers September aanmeldden voor de beeldenspeurtocht. Nieuwsbrief voor de Vrienden van het Beeldenpark Drechtoevers vrienden.beeldenpark@gmail.com September 2017 In dit nummer: Van het Vriendenbestuur Atelierbezoek Roel en Marry Teeuwen Opening bewegwijzering

Nadere informatie

Vrijwilligers Wij zijn heel blij met onze vrijwilligers, gezamenlijk wordt er telkens weer een mooie activiteit neergezet!

Vrijwilligers Wij zijn heel blij met onze vrijwilligers, gezamenlijk wordt er telkens weer een mooie activiteit neergezet! JAARVERSLAG 2018 Voor u ligt het jaarverslag van de Stichting Coalitie Erbij Woudenberg. Zoals u onderstaand kunt lezen hebben wij ook dit jaar, behalve de bijeenkomsten van Samen op Zondag, diverse activiteiten

Nadere informatie

December In dit nummer: Van het Vriendenbestuur Van het Stichtingsbestuur Tips

December In dit nummer: Van het Vriendenbestuur Van het Stichtingsbestuur Tips Nieuwsbrief voor de Vrienden van het Beeldenpark Drechtoevers vrienden.beeldenpark@gmail.com December 2017 In dit nummer: Van het Vriendenbestuur Van het Stichtingsbestuur Tips Van het Vriendenbestuur

Nadere informatie

30 jaar twinning. Inhoud. Verzoek: Heeft u plannen om naar Havlíčkův Brod te gaan?

30 jaar twinning. Inhoud. Verzoek: Heeft u plannen om naar Havlíčkův Brod te gaan? 30 jaar twinning In mei 2015 vieren Brielle en Havlíčkův Brod dat zij al 30 jaar een vriendschapsband hebben. Dat feit wordt in Havlíčkův Brod op 8 en 9 mei 2015 gevierd Wilt u bij dat feest aanwezig zijn,

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten November 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten November 2018 Studio58 & omgeving Activiteiten November 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via:

Nadere informatie

Beleidsplan Oudheidkundige Kring De Vier Ambachten

Beleidsplan Oudheidkundige Kring De Vier Ambachten Beleidsplan Oudheidkundige Kring De Vier Ambachten Pagina 1 van 9 Inhoud Inleiding... 4 Aanleiding... 4 Betrokkenen... 4 Geldigheidsduur... 4 Publicatie... 4 Organisatie... 4 Rechtspersoonlijkheid....

Nadere informatie

Arnhem en De Hoge Veluwe : geschiedenis, cultuur, natuur en gastronomie tijdens een gevulde driedaagse.

Arnhem en De Hoge Veluwe : geschiedenis, cultuur, natuur en gastronomie tijdens een gevulde driedaagse. Arnhem en De Hoge Veluwe : geschiedenis, cultuur, natuur en gastronomie tijdens een gevulde driedaagse. Begeleiding door Patsy en Dirk Nollet en lokale gidsen. Dag 1 : vrijdag 21 september 2012 : Vertrek

Nadere informatie

. Verzoek om deze nieuwsbrief door te sturen aan andere mogelijk geïnteresseerden.

. Verzoek om deze nieuwsbrief door te sturen aan andere mogelijk geïnteresseerden. Nieuwsbrief 2 Vrienden van La Pasión Bekijk deze nieuwsbrief in uw browser. Verzoek om deze nieuwsbrief door te sturen aan andere mogelijk geïnteresseerden. Happy New Year! Carolien van Leeuwen, Bea Woldring,

Nadere informatie

Lente Uitstap. Zondag 14 juni Eindhoven. Vrienden van het Stedelijk Museum & Archief Diest. 14 mei 2015

Lente Uitstap. Zondag 14 juni Eindhoven. Vrienden van het Stedelijk Museum & Archief Diest. 14 mei 2015 14 mei 2015 Lente Uitstap Vrienden van het Stedelijk Museum & Archief Diest Zondag 14 juni Eindhoven Wie nu rondkijkt in Eindhoven, kan zich bijna niet voorstellen dat het één van de oudste steden van

Nadere informatie

Stichting Dans: podium voor jonge

Stichting Dans: podium voor jonge podium voor jonge dansers Al meer dan dertig jaar krijgen jonge Osse dansers de kans om hun kunsten te tonen op de planken van een groot theater. Eens per twee jaar treden zij namelijk op in theater De

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2014

NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2014 S t u d e n t e n v e r e n i g i n g U t i l e D u l c i Telefoon: 073 6134006 E-mail: secrutiledulci@gmail.com Secretariaat: Ruth van der Grift Chr. Kannemansstraat 32 5246 AM Rosmalen NIEUWSBRIEF AUGUSTUS

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VBB met uitnodigingen

NIEUWSBRIEF VBB met uitnodigingen NIEUWSBRIEF VBB met uitnodigingen Uitgave februari 2017 info vind u ook op www.brandweer.org In deze nieuwsbrief wordt u uitgenodigd voor deelname aan twee evenementen Op zaterdag 11 maart wordt de jaarlijkse

Nadere informatie

1. Voorwoord. 2. Terugblik

1. Voorwoord. 2. Terugblik v 2012 Inhoudsopgave 1. Voorwoord 2. Terugblik 3. Bijdrage aan het museum 4. Financiële verslaglegging 5. Doelstelling vrienden van museum Jan van der Togt Voorwoord 1. Voorwoord Het afgelopen jaar trok

Nadere informatie

Stichting Koningsdag Zierikzee. Verrenieuwstraat HZ Zierikzee IBAN NL75RABO

Stichting Koningsdag Zierikzee. Verrenieuwstraat HZ Zierikzee IBAN NL75RABO Stichting Koningsdag Zierikzee Verrenieuwstraat 47 4301 HZ Zierikzee IBAN NL75RABO0300072473 www.koningsdagzierikzee.nl contact@koningsdagzierikzee.nl JAARVERSLAG 2018 Inhoud 1. Bestuursverslag... 3 1.1

Nadere informatie

WAAROM SCHIPPOP SPONSOREN?

WAAROM SCHIPPOP SPONSOREN? SPONSOR BROCHURE Schipluiden, februari 2012 Beste ondernemer, Het Schipluidense popfestival Schippop zal dit jaar voor de dertiende keer muzikaal van zich laten horen en wel op zaterdag 2 juni 2012. WAAROM

Nadere informatie

Nieuwsbrief van het Parkinson Café jaargang 6 nr. 2; februari 2018

Nieuwsbrief van het Parkinson Café jaargang 6 nr. 2; februari 2018 Nieuwsbrief van het Parkinson Café jaargang 6 nr. 2; februari 2018 Parkinson Vereniging regio t Gooi website: www.parkinsoncafelaren.nl Email: parkinsoncafelaren@gmail.com Adres verschillende activiteiten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF APRIL 2013 (2013-03)

NIEUWSBRIEF APRIL 2013 (2013-03) NIEUWSBRIEF APRIL 2013 (2013-03) 01 Infomorgen zaterdag 16 maart 2013. Ruim 40 personen waren deze morgen aanwezig om door het Bestuur op de hoogte te worden gebracht met allerlei zaken en plannen, die

Nadere informatie

Samenvatting toespraak 2 november Dames en heren, SMC-vrienden en -vriendinnen,

Samenvatting toespraak 2 november Dames en heren, SMC-vrienden en -vriendinnen, Samenvatting toespraak 2 november 2017 Dames en heren, SMC-vrienden en -vriendinnen, Mede namens de overige leden van het bestuur heet ik u allen op deze 56 ste reünie van harte welkom. Een speciaal woord

Nadere informatie

Impressie map evenementen, congressen, vergaderingen en meer MOGELIJKHEDEN EN ONMOGELIJKHEDEN. @Deblokhuispoort

Impressie map evenementen, congressen, vergaderingen en meer MOGELIJKHEDEN EN ONMOGELIJKHEDEN. @Deblokhuispoort Impressie map evenementen, congressen, vergaderingen en meer MOGELIJKHEDEN EN ONMOGELIJKHEDEN @Deblokhuispoort Inleiding Voor u ligt een map met bijna alle mogelijkheden van De Blokhuispoort in Leeuwarden.

Nadere informatie

Andries Knevel, voorzitter Platform Cultuurhistorie Maas en Niers tel: /

Andries Knevel, voorzitter Platform Cultuurhistorie Maas en Niers   tel: / CONTACTINFORMATIE Heeft u of uw organisatie nog meer ideeën? Of wilt u zich aansluiten bij een (of meerdere) van de in deze nieuwbrief genoemde activiteiten? Laat dat dan s.v.p. snel weten aan de organisatie.

Nadere informatie

Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden

Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden Poortwacht 54 2353 EB Leiderdorp : 071-8870183 «hr_mv» «Voorl» «Voorv» «Naam» «Adres» «Postcode» «woonplaats» Leiderdorp, februari 2011 Nieuwsbrief 2011-1

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Burgh

Stichting Vrienden van Burgh Beleidsplan 2016-2020 van de Stichting Vrienden van Burgh te Schouwen Duiveland. 1 Voorwoord Voor u ligt het beleidsplan van Stichting Vrienden van Burgh De Stichting is opgericht en notarieel geregistreerd

Nadere informatie

Verslag. 1. Voorstellen bestuur

Verslag. 1. Voorstellen bestuur Verslag Vergadering 1 e vergadering Buurtvereniging Ludinga met de buurt Datum Donderdag 24 september 2009; 20.00 uur Gehouden te De Piraat te Harlingen Aanwezig van bestuur Jan Tsjerk Loonstra Tineke

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 december 2016

Nieuwsbrief 1 december 2016 Nieuwsbrief 1 december 2016 Nieuwsbrief 1 december 2016 De werkgroep Oud-Castricum wil graag meer contact met de dona teurs en belangstellenden. Via de uitgifte van een nieuwsbrief, in samenhang met onze

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018 Studio58 & omgeving December 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via: goes@vrijetijd.gors.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Eline de Gast geslaagd voor Bachelor Piano 3&5 2&3. Eric Vloeimans Luxemburgs toporkest. SMMGO Jeugdevent 8 april 2017

Nieuwsbrief. Agenda. Eline de Gast geslaagd voor Bachelor Piano 3&5 2&3. Eric Vloeimans Luxemburgs toporkest. SMMGO Jeugdevent 8 april 2017 Nieuwsbrief JAARGANG 2, NUMMER2 Agenda Zaterdag 11 maart Uitvoering saxofoon, bugel en trompet @Melishof, Melissant Zaterdag 18 maart Concert Peter en de Wolf @De Staver, Sommelsdijk Zaterdag 25 maart

Nadere informatie

Beleidsplan Vereniging Vrienden Walburgiskerk Zutphen

Beleidsplan Vereniging Vrienden Walburgiskerk Zutphen Beleidsplan Vereniging Vrienden Walburgiskerk Zutphen 2019-2023 1 1. Inleiding De Walburgiskerk (daterend in opzet uit ca. 1050) is een van de belangrijkste museale kerken in Nederland en het belangrijkste

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten September 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten September 2018 Studio58 & omgeving Activiteiten September 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Podium van de Stad. Januari & Februari

Nieuwsbrief Podium van de Stad. Januari & Februari Nieuwsbrief Podium van de Stad Januari & Februari Januari 2015 Een nieuw jaar dat rustig van start ging voor het Podium van de Stad. Deze maand stond voornamelijk in het teken van Lunchconcerten. Studenten

Nadere informatie

Infosessie Erfgoeddag Stop de tijd!

Infosessie Erfgoeddag Stop de tijd! Infosessie Erfgoeddag Stop de tijd! Welkom en doelstellingen Stop de tijd! Digitale Week Jeugdboekenweek Pauze Inschrijven Kinderspel Wie is wie? Promotiemateriaal Evaluatie Erfgoeddag 2012 Ideeënsprokkelaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei

Nieuwsbrief mei Nieuwsbrief mei 2011 Met de uitgave van een nieuwsbrief zullen we u in de toekomst regelmatig informeren over interessante activiteiten van de Historische Vereniging Den Dolder. Website Historische Vereniging

Nadere informatie

Geschiedenis online prijs

Geschiedenis online prijs Geschiedenis online prijs PeelenMaasNet doet mee aan de verkiezing van de beste historische website en app, de Geschiedenis Online Prijs. Er worden 2 prijzen uitgereikt: de Juryprijs en de Publieksprijs.

Nadere informatie

Stichting OVERTUIN Bisdom van Vliet Jaarbericht 2 e helft 2015

Stichting OVERTUIN Bisdom van Vliet Jaarbericht 2 e helft 2015 Na de jaarmarkt op 30 mei is er regelmatig gewerkt in de tuin. In de zomer periode is elke maandagavond met name onkruid verwijderd. Onze groep vrijwilligers heeft in wisselende samenstelling veel werk

Nadere informatie

Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden

Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden Poortwacht 54 2353 EB Leiderdorp : 071-8870183 «hr_mv» «Voorl» «Voorv» «Naam» «Adres» «Postcode» «woonplaats» Leiderdorp, februari 2013 Nieuwsbrief 2013-1

Nadere informatie

Nieuwsbrief 43, april 2017 Stichting Eendenkooi Maaspoort

Nieuwsbrief 43, april 2017 Stichting Eendenkooi Maaspoort Nieuwsbrief 43, april 2017 Stichting Eendenkooi Maaspoort Voor U ligt de 1e nieuwsbrief van 2017. In deze Nieuwsbrief kunt U zien en lezen wat er in de maanden januari, februari en maart gebeurd is of

Nadere informatie

Jubilaris Herman Bouwmans 40 jaar Gildebroeder.

Jubilaris Herman Bouwmans 40 jaar Gildebroeder. Jubilaris Herman Bouwmans 40 jaar Gildebroeder. 4 Juni: vierden 2 Gildebroeders hun jubileum, Marius Sleegers Staande Deken 60 jaar en Herman Bouwmans Zilverdrager 40 jaar. Ons Gilde ging om 11.45 uur

Nadere informatie

Te huur HOOFDSTUK 4 WOORDEN. Kies het goede woord. 1 Ik woon in een flat op de vierde... a verdieping b appartement

Te huur HOOFDSTUK 4 WOORDEN. Kies het goede woord. 1 Ik woon in een flat op de vierde... a verdieping b appartement 51 51 HOOFDSTUK 4 Te huur WOORDEN 1 1 Ik woon in een flat op de vierde.... a verdieping b appartement 2 Het is een rijtjeshuis met een grote woonkamer en drie.... a tuinen b slaapkamers 3 Mijn woonkamer

Nadere informatie

Terugblik activiteiten 2016 MFC de Engelbewaarder te Baarlo.

Terugblik activiteiten 2016 MFC de Engelbewaarder te Baarlo. Terugblik activiteiten 2016 MFC de Engelbewaarder te Baarlo. December 2016. 1 2 Beste lezers, Graag wil ik mij even voorstellen. Mijn naam is Paul Berden, voorzitter van Stichting MFC de Engelbewaarder

Nadere informatie

Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden

Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden Cameliadal 6 2317 HK Leiden : 071-5212938 «hr_mv» «Voorl» «Voorv» «Naam» «Adres» «Postcode» «woonplaats» Leiden, september 2010 Nieuwsbrief 2010-2 De vakantieperiode

Nadere informatie

HUIDER-NIEUWSBRIEF 7 januari Huider - Stationsplein Heerhugowaard - tel

HUIDER-NIEUWSBRIEF 7 januari Huider - Stationsplein Heerhugowaard - tel HUIDER-NIEUWSBRIEF 7 januari 2010. Huider - Stationsplein 31-37 - Heerhugowaard - tel 072-5714157 - www.huider.nl - info@huider.nl Beste dames en heren, Namens alle medewerkers wens ik u een fantastisch

Nadere informatie

Robbie Dell Aira heeft meerdere boeken geschreven en geeft kunst- en historielezingen. NIEUWSBRIEF SEPTEMBER Intro

Robbie Dell Aira heeft meerdere boeken geschreven en geeft kunst- en historielezingen. NIEUWSBRIEF SEPTEMBER Intro Robbie Dell Aira heeft meerdere boeken geschreven en geeft kunst- en historielezingen. NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2017. Najaarsactiviteiten. 25 oktober houdt kunsthistoricus Robbie Dell Aira, docent Vrije Academie

Nadere informatie

Verslag Uitwisseling Vic 29-09/ Za 29-09

Verslag Uitwisseling Vic 29-09/ Za 29-09 Verslag Uitwisseling Vic 29-09/06-10 Za 29-09 Vandaag zijn we met 23 leerlingen en 2 begeleiders vertrokken naar Vic voor het uitwisselingsproject Eye Start Up. De vliegreis verliep voorspoedig en na een

Nadere informatie

AGENDA. Bestuursleden VNG Flevoland. beste mensen

AGENDA. Bestuursleden VNG Flevoland. beste mensen Dronten 29 juni 2012 Verzonden 29 juni 2012 Uw brief van -- Uw kenmerk -- Inlichtingen De heer Belgraver Bestuursleden VNG Flevoland VNG Flevoland Postbus 100 8250 AC Dronten T:0321-388451 F:0321-313130

Nadere informatie

Toespraak Gastvrij! (Gastvrij Gelderland) 12 oktober 2017

Toespraak Gastvrij! (Gastvrij Gelderland) 12 oktober 2017 1 Toespraak Gastvrij! (Gastvrij Gelderland) 12 oktober 2017 Geachte heer Van Wijk, geachte heer Droogh, beste aanwezigen uit alle windstreken van Nederland, over het antwoord op het verzoek van de heer

Nadere informatie

Stichting Koningsdag Zierikzee. Dulve BD Zierikzee IBAN NL75RABO

Stichting Koningsdag Zierikzee. Dulve BD Zierikzee IBAN NL75RABO Stichting Koningsdag Zierikzee Dulve 50 4303 BD Zierikzee IBAN NL75RABO0300072473 www.koningsdagzierikzee.nl contact@koningsdagzierikzee.nl 06-30714396 JAARVERSLAG 2015 Inhoud 1. Bestuursverslag... 3 1.1

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart, april 2018

Nieuwsbrief maart, april 2018 Nieuwsbrief maart, april 2018 7 maart Vorige week was het zo koud dat we het zelfs de koudste wandeling sinds het bestaan van www noemden. Vandaag is het minstens 15 graden warmer en Dolf is ook opgestaan

Nadere informatie

Dames en heren, SMC-vrienden en -vriendinnen, Mede namens de overige leden van het bestuur heet ik u allen op deze 54 ste reünie van harte welkom.

Dames en heren, SMC-vrienden en -vriendinnen, Mede namens de overige leden van het bestuur heet ik u allen op deze 54 ste reünie van harte welkom. Samenvatting toespraak 29 oktober 2015 Dames en heren, SMC-vrienden en -vriendinnen, Mede namens de overige leden van het bestuur heet ik u allen op deze 54 ste reünie van harte welkom. Een speciaal woord

Nadere informatie

De gezamenlijke ouderenbonden KBO-PCOB willen u graag uitnodigen voor deze informatiemiddag. Tijd uur uur.

De gezamenlijke ouderenbonden KBO-PCOB willen u graag uitnodigen voor deze informatiemiddag. Tijd uur uur. Nieuwsbrief 33 van de Katholieke Belangen Organisatie voor senioren Voor u ligt de nieuwsbrief van de KBO afdeling Harderwijk van 20-02-2018. Uitnodiging: Informatiemiddag 12 maart in De Kiekmure, Tesselschadelaan

Nadere informatie

Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden

Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden Vereniging Post - Actieven Belastingdienst Leiden Cameliadal 6 2317 HK Leiden : 071-5212938 «hr_mv» «Voorl» «Voorv» «Naam» «Adres» «Postcode» «woonplaats» Leiden, februari 2009 Nieuwsbrief 2009-1 Beste

Nadere informatie

Belangenorganisatie senioren. Kring s-hertogenbosch Afdeling Binnenstad. Jaarkalender 2013 eerste jaargang BEWAAR-EXEMPLAAR

Belangenorganisatie senioren. Kring s-hertogenbosch Afdeling Binnenstad. Jaarkalender 2013 eerste jaargang BEWAAR-EXEMPLAAR Belangenorganisatie senioren Kring s-hertogenbosch Afdeling Binnenstad Jaarkalender 2013 eerste jaargang BEWAAR-EXEMPLAAR 1 Welke voordelen biedt uw KBO lidmaatschap bij uw afdeling? HUL P NODIG - bij

Nadere informatie

Beleidsplan van de. Stichting Canon De Noordoostpolder

Beleidsplan van de. Stichting Canon De Noordoostpolder Beleidsplan van de Stichting Canon De Noordoostpolder en financiële verantwoording van 2012 versie nov. 2013. 1 Vooraf Voor u ligt het beleidsplan van de Stichting Canon De Noordoostpolder. Het plan omvat

Nadere informatie

Sociaal Jaarverslag 2014

Sociaal Jaarverslag 2014 Sociaal Jaarverslag 2014 Voor u ligt het sociaal jaarverslag 2014 van Dorpsraad Lieshout. Waarom dit jaarverslag? Graag willen wij u informeren over het doel van de Dorpsraad en welke activiteiten we in

Nadere informatie

ZAALVERHUUR VAN BRUILOFT TOT BUSINESS MEETING

ZAALVERHUUR VAN BRUILOFT TOT BUSINESS MEETING ZAALVERHUUR VAN BRUILOFT TOT BUSINESS MEETING Bent u op zoek naar een prachtige en authentieke locatie voor een zakelijk evenement, een culturele bijeenkomst of een feestje? Dan zit u bij Museum Speelklok

Nadere informatie

Mededelingen Dorpsbelang Gaast, februari 2014

Mededelingen Dorpsbelang Gaast, februari 2014 Mededelingen Dorpsbelang Gaast, februari 2014 Als u dit leest, zijn we alweer ruim een maand onderweg in het nieuwe jaar 2014, waarbij we ons aan het begin van dit nieuwe jaar hebben afgevraagd wat dit

Nadere informatie

Najaarsbijeenkomst regio Friesland van het Genootschap van Sint Jacob 9 november 2013.

Najaarsbijeenkomst regio Friesland van het Genootschap van Sint Jacob 9 november 2013. Najaarsbijeenkomst regio Friesland van het Genootschap van Sint Jacob 9 november 2013. Een feest van herinneringen, dàt is een bijeenkomst van het Genootschap. Dit jaar komen we bij elkaar in Hotel/Restaurant

Nadere informatie

HERFSTBLOK

HERFSTBLOK HERFSTBLOK 0-03 WAT DOEN WE IN DE HERFST? Jammer hè, dat de zomervakantie alweer voorbij is? Maar het is ook wel weer leuk om naar school te gaan en je vriendjes en vriendinnetjes weer te zien. En om naar

Nadere informatie

Nummer 15 2 april 2015

Nummer 15 2 april 2015 Nummer 15 2 april 2015 Agenda 03 april studiedag, alle kinderen zijn vrij 06 april 2 e Paasdag, alle kinderen zijn vrij 07 april thema-avond over verkeerssituatie rondom school 11 en 12 april Samenloop

Nadere informatie

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2017.

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2017. Baarlo Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2017. 1 2 Open Inloop. Tijdens de open inloop kunt u vrijblijvend binnenlopen. Het is een ruimte voor alle mensen uit Baarlo. Een gemeenschapsruimte,

Nadere informatie

Lijst van uitnodigingen te behandelen in de vergadering van burgemeester en wethouders van dinsdag 21 november 2017

Lijst van uitnodigingen te behandelen in de vergadering van burgemeester en wethouders van dinsdag 21 november 2017 Lijst van uitnodigingen te behandelen in de vergadering van burgemeester en wethouders van dinsdag 21 november 2017 Ingekomen van en activiteit: Afgevaardigde: Gemeente Krimpenerwaard Afscheid wethouder

Nadere informatie

UITNODIGING. Op een Nieuwe Locatie! Jaarbijeenkomst voor leden en belangstellenden. Zaterdag 3 oktober 2015 Vanaf 10:30

UITNODIGING. Op een Nieuwe Locatie! Jaarbijeenkomst voor leden en belangstellenden. Zaterdag 3 oktober 2015 Vanaf 10:30 UITNODIGING Jaarbijeenkomst voor leden en belangstellenden 2015 Zaterdag 3 oktober 2015 Vanaf 10:30 Op een Nieuwe Locatie! Pharming Group NV, Darwinweg 24, LEIDEN Zaterdag 3 oktober 2015 Darwinweg 24,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Er kan zoveel meer dan je denkt

Nieuwsbrief. Er kan zoveel meer dan je denkt Nieuwsbrief Er kan zoveel meer dan je denkt Jaargang 1, nummer 3 SEPTEMBER 2014 In dit nummer o.a. : Project kleinschalige activiteiten Blz. 3 Mag ik me even voorstellen Jos Mathot Blz. 4 Wie zijn er de

Nadere informatie

Speelgoedbank Deventer

Speelgoedbank Deventer Beleidsplan Stichting Speelgoedbank Deventer 2013 2014 Opgemaakt 02-01-2014 Beleidsplan Stichting Speelgoedbank Deventer 2013-2014 Inhoud Pagina Inleiding 2 Over Stichting Speelgoedbank Deventer 3 Missie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Princenhaags museum nr. 6

Nieuwsbrief Princenhaags museum nr. 6 Nieuwsbrief Princenhaags museum nr. 6 Onze nieuwsbrief heeft een ander uiterlijk gekregen. We gaan onze vrienden op een andere manier informeren over zaken die in het Princenhaags museum spelen. Vrienden

Nadere informatie

Nummer 5, 4 maart 2019

Nummer 5, 4 maart 2019 Vandaag zijn we weer fijn gestart na de vakantie! Nummer 5, 4 maart 2019 Iedereen heeft kunnen vertellen over de belevenissen in de vakantie. Daarnaast hebben we ook weer hard gewerkt en veel geleerd vandaag.

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2011

Nieuwsbrief december 2011 Nieuwsbrief december 2011 Burgemeester geeft startsein project Zeister Buitens Burgemeester Koos Janssen gaf op 1 december het startsein voor Zeister Buitens, een gezamenlijk project van vier Zeister erfgoedpartners

Nadere informatie

Eerste R129 meeting. Activiteiten

Eerste R129 meeting. Activiteiten Eerste R129 meeting STERKLASSE BULLETIN Dit jaar is het 25 jaar geleden dat Mercedes-Benz op de Autosalon van Genève de R129 introduceerde. Samen met Pepijn Steenbergen en Arjan Kerkhoff (2 van zijn vaste

Nadere informatie

6 september 2016 NIEUWSBRIEF. nummer 2 seizoen

6 september 2016 NIEUWSBRIEF. nummer 2 seizoen 6 september 2016 NIEUWSBRIEF nummer 2 seizoen 2016-2017 nieuw bridgejaar gestart door: Sonja van Katwijk Bridgeclub Ermelo Fijn om de meesten van jullie na de vakantie weer terug te zien. Fijn dat de meeste

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF ZOMER Beste vrienden van Toe to Heart, Welkom bij alweer een nieuwsbrief van Stichting Toe to Heart. Veel leesplezier!

NIEUWSBRIEF ZOMER Beste vrienden van Toe to Heart, Welkom bij alweer een nieuwsbrief van Stichting Toe to Heart. Veel leesplezier! NIEUWSBRIEF ZOMER 2016 Beste vrienden van Toe to Heart, Welkom bij alweer een nieuwsbrief van Stichting Toe to Heart. Veel leesplezier! Van de voorzitter Het is gelukt! De vernieuwde website vanwww.toetoheart.org

Nadere informatie

Met de Dissel het jaar uit

Met de Dissel het jaar uit Met de Dissel het jaar uit Wij hebben zeer innovatieve bestuursleden, in het bijzonder Ina Henken en Lia Schuijt. Vooral aan hen is het te danken dat onze vereniging dit jaar het jaar afsloot met een combinatie

Nadere informatie