Backings. Hoogwaardige backings voor modulaire vloeren

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Backings. Hoogwaardige backings voor modulaire vloeren"

Transcriptie

1 Backings Hoogwaardige backings voor modulaire vloeren

2

3 Hoogwaardige backings voor modulaire vloeren

4

5 Onder het oppervlak kijken Bent u op zoek naar een vloer, dan denkt u waarschijnlijk na over de kleur, het ontwerp, het patroon en de textuur. Maar bij Interface raden we u ook aan om de backing in beschouwing te nemen, want deze zorgt voor het langdurige uiterlijk, het gevoel en de prestaties van uw vloer. Meestal beschikken onze standaard backings over alles wat u nodig heeft. De meeste van onze tapijttegels worden geleverd met een Graphlex - backing en onze LVT (luxe vinyl tegels) worden geleverd met een akoestische Sound Choice backing. Beide zijn zeer geschikt voor de meeste commerciële omgevingen en hebben hun efficiëntie in deze omgevingen bewezen. Maar soms heeft u zeer specifieke eisen. Misschien vanwege de manier waarop de ruimte wordt gebruikt, of vanwege het type ondervloer dat u gebruikt. Wat u ook vraagt van een backing: wij leveren het. Al onze backings zijn het resultaat van vele jaren ontwikkeling door onze onderzoekteams op het gebied van productmateriaal. En we testen de steunen overeenkomstig strenge industriële normen om ervoor te zorgen dat ze hun werk doen: uw tegels dimensionaal stabiel houden gedurende hun levensduur, en ervoor zorgen dat ze eenvoudig aan te brengen en bij te werken zijn. Onze backings zijn, zoals al onze ontwerpen, ontworpen met duurzaamheid in gedachten. duurzaamheid in gedachten. Ze bevatten veel gerecycleerd materiaal. Onze nieuwste innovatie, CircuitBac Green, is gemaakt van biologische en gerecycleerde materialen. materialen. Hierdoor komen we een stap dichter bij een koolstofnegatieve oplossing en onze missie Climate Take Back. Onze backings bieden op vele manieren een sterke basis. Op onze website worden alle compatibele backings voor elk product in de specificaties vermeld.

6 Graphlex Een uitstekende basis Graphlex vormt een uitstekende backing, ongeacht welk modulair tapijt van Interface u kiest. Dit is onze standaard steun, maar de kwaliteit of prestaties zijn zijn zeker niet standaard. Graphlex is een uitstekende allrounder. Het wordt gemaakt van een samengestelde stof met gepolymeriseerd koolstof met een laag glasvezel, en garandeert maximale vlakte en stabiliteit. Dit product is compatibel met ons lijmvrije TacTiles - systeem en vormt de stevige basis voor muur-totmuur-montages die nooit kromtrekken, rimpelen of vervormen. Zelfs niet bij extreme veranderingen in temperatuur en vochtigheid. Graphlex is bovendien gemaakt om ervoor te zorgen dat tegels zelfs bij intensief gebruik blijven zitten. Hierdoor is Graphlex geschikt voor alle commerciële montages, van kantoren en conferentiezalen tot detailhandel, horeca en scholen. Daarnaast heeft het product de antistatische test doorstaan, en is het dus geschikt voor gebieden met gevoelige computers en elektrische apparatuur. Ook kan Graphlex vanwege het hoge gehalte aan hergebruikt materiaal worden toegepast in toonaangevende groene gebouwen met certificeringprogramma s.

7 Uitstekende all-rounder, als standaard geïntegreerd in vrijwel al onze tapijttegels

8 Geluidsisolatie zonder de kosten van het plaatsen van ondervloeren

9 Sound Choice De standaard LVT-backing met uitstekende akoestische prestaties De Sound Choice akoestische backing is speciaal ontworpen als geïntegreerde backing voor onze LVT-collectie en zorgt ervoor dat uw vloeren ongewenst geluid veel effectiever dempen dan andere harde oppervlakken. Het product vermindert met name contactgeluid met 16 db. Zo worden storingen tussen etages en ruimtes voorkomen. Dit is vooral nuttig in kantoorgebouwen met meerdere verdiepingen, evenals in onderwijsgebouwen, gezondheidszorgen horeca-omgevingen. Interface LVT met Sound Choice-backing is compatibel met ons lijmvrije TacTiles-montagesysteem. Sound Choice biedt als standaard onderdeel van onze LVT-tegels akoestische isolatie zonder de kosten van lagen voor versteviging. De effectiviteit van dit product in de betreffende categorie is gecertificeerd door Quiet Mark, het internationale goedkeuringsprogramma dat is geassocieerd met de UK Noise Abatement Society (stichting voor geluidsvermindering in het V.K.). Zo kunt u comfortabele, stillere ruimtes creëren met alle ontwerpkeuzes van onze modulaire LVT-serie. Let op: Interface LVT vereist specifieke TacTiles en is niet compatibel met onze Graphlex TacTiles.

10 CircuitBac Green Minimaal gebruik van nieuw materiaal Bent u op zoek naar de meest milieuvriendelijke tapijtbacking? Dan is CircuitBac Green voor u de juiste keuze. Voor de backing zijn plantaardige, natuurlijke oliën en gerecycleerd materiaal toegepast. Het biomateriaal biedt een koolstofnegatief alternatief voor bestaande materialen voor backings, wat betekent dat tijdens de productie meer koolstof wordt geabsorbeerd dan uitgestoten. Dit vermindert de algehele koolstofvoetafdruk van de voltooide tapijttegel aanzienlijk. De totale gerecycleerde en biologische inhoud van een tapijttegel met CircuitBac Green bedraagt, afhankelijk van het ontwerp, maximaal 87%. CircuitBac Green bestaat uit lagen biologische plastics van polymeren, die van natuurlijke oliën en harsen zijn gemaakt, en een gerecyclede vuller van kalksteen. De gehele steun bestaat uit een backing met glasvezel voor optimale stabiliteit en duurzaamheid, en is bedekt met een niet-geweven secundaire steun. Net als andere backings van Interface presteert dit product conform de hoogste normen, en heeft het de vormvastheid die nodig is voor een lijmvrije TacTiles-montage. CircuitBac Green is compatibel met een groot aantal tapijttegels van Interface.

11 Het totale gehalte van gerecycleerd en bio-based materiaal bedraagt voor een tapijttegel met CircuitBac Green maar liefst 87%

12 Een betere akoestische keuze voor plekken waar lawaai tot een minimum moet worden beperkt

13 SONE Verbeterde akoestiek Verbeter de akoestiek met SONE, een geïntegreerde backing die compatibel is met een brede selectie van onze modulaire tapijten. We hebben dit product ontworpen voor ruimtes met complexere akoestische behoeftes, zodat mensen zich beter kunnen concentreren en gemakkelijker kunnen communiceren. Met een geluidsabsorptiewaarde van max. αw 0,40 en een reductie in geluidsimpact tot 31 db zorgt SONE voor aanzienlijk minder lawaai. Dit is de ideale tapijtbacking voor open kantoren, bibliotheken of hotelgangen waar akoestisch comfort essentieel is. De constructie van SONE bestaat voor 98% uit een vilten basis van gerecycleerd polyester, gemaakt van hergebruikte PET-flessen. Naast de goede akoestische eigenschappen ervaart u ook meer comfort tijdens het lopen. Bovendien is het product voordelig bij gebruik over grote gebieden en is het eenvoudig aan te brengen met minimale verstoringen. Let op: SONE is niet compatibel met TacTiles en moet worden aangebracht met anti-sliplijm.

14 ReCushion Bac Extra loopcomfort Op plekken waar akoestische isolatie en loopcomfort extra belangrijk zijn, biedt ReCushion Bac een extra niveau van bescherming en ondersteuning. ReCushion Bac bestaat uit van twee lagen van onze Graphlex-backings met hiertussen een laag van 3 mm aan gepolymeriseerd schuim met gesloten cellen (85% gerecycleerd materiaal), wat zorgt voor een betere geluidsabsorptie. Bovendien is het product zelfs bij intensief gebruik bestand tegen pletten en afvlakken. En door de hoge inhoud aan gerecycleerd schuim wordt de algemene duurzaamheid van uw vloeren verhoogd. U kunt ReCushion Bac voor veel van onze modulaire tapijten bestellen. Uiterst veerkrachtige, anti-statische vloeren met extra thermisch en akoestisch comfort geven een gevoel van luxe en comfort.

15 Extra geluidsisolatie en comfort onder uw voeten

16 Biedt een hoge mate van akoestisch, thermisch en ergonomisch comfort

17 Interlay Een flexibele oplossing voor comfort en akoestiek Interlay is een losliggende, veerkrachtige ondervloer die is ontworpen voor montage onder uw Interface-tapijttegels voor de hoogst mogelijke akoestiek en ergonomisch comfort. Dit product wordt geleverd in de vorm van tegels van 50 x 50 cm., zodat u deze in een complete ruimte kunt gebruiken of kunt beperken tot kleinere gebieden. Interlay is gemaakt van twee bitumen lagen met een tussenliggende schuimlaag, en absorbeert geluid en dempt het contactgeluid. Interlay biedt een geluidsreductie van max. 32 db, met een geluidsabsorptie van max. αw 0,30, afhankelijk van het product waarmee het gebruikt wordt. Interlay is een zeer effectieve manier om slechte akoestiek in elk interieur te verbeteren. De constructie (inclusief gerecycleerd materiaal) verbetert ook het loop- en thermische comfort. Interlay is eenvoudig aan te brengen en de voordelen zijn duurzaam. Als uw tapijt vervangen moet worden, werkt Interlay nog steeds perfect. U kunt het product steeds opnieuw gebruiken voor meer comfort en minder lawaai op de lange termijn. Let op: Interlay is niet compatibel met onze LVT-producten.

18 Eenvoudige installatie Wij bieden twee typen TacTiles: een voor gebruik met onze Graphlex-backing tapijttegels en een voor gebruik met onze Luxe Vinyl Tegels (LVT). Met TacTiles geïnstalleerde modulaire vloeren kunnen bovenop verhoogde toegangsvloeren, zoals Intercell, worden gelegd. Het gebruik van TacTiles bij verhoogde toegangsvloeren creëert een werkelijk modulair systeem. De vloer kan gemakkelijk plaatselijk worden opgetild voor snelle en eenvoudige toegang tot vloerdozen voor data-, stroom- en communicatieaansluitingen. TacTile voor tapijttegels met een Graphlex-backing TacTile voor Luxe Vinyl Tegels

19

20 Europa, Midden-Oosten en Afrika AE +971 (0) AT BA BE BG BY CH CZ DE DK ES FR GR HR HU IE IL IT KZ NL ME MK NO PL PT RO /42/43/44 RS RU SA SE SK SI TR UA +38(044) UK +44 (0) ZA BROXXXXENA031 June 2016

TacTiles. Installeer uw modulaire vloer snel en eenvoudig, zónder lijm

TacTiles. Installeer uw modulaire vloer snel en eenvoudig, zónder lijm TacTiles Installeer uw modulaire vloer snel en eenvoudig, zónder lijm Interface is voortdurend op zoek naar nieuwe en slimmere producten. Geïnspireerd door de natuur en door de gekko, die ogenschijnlijk

Nadere informatie

Interlay. Meer comfort, geluid gereduceerd. Europe, Middle East, Africa, India

Interlay. Meer comfort, geluid gereduceerd. Europe, Middle East, Africa, India Europe, Middle East, Africa, India AE AT BA BE BG BY CH CS CZ DE DK ES FR HR HU IE IL IN IT KZ NL MK NO PL PT RO RS RU SA SE SK SI TR UA UK ZA +971 4 399 6934 +41 44.913.68.00 +387 33 522 534 +32 2 475

Nadere informatie

Te beginnen bij de vloer

Te beginnen bij de vloer Akoestiek op de werkplek Te beginnen bij de vloer Bedrijven profiteren van tevreden, gezonde werknemers Elk jaar raken er duizenden werkdagen verloren als gevolg van ziekteverzuim, wat resulteert in verloren

Nadere informatie

TacTiles. Plaats uw tapijttegels snel en eenvoudig, zónder lijm

TacTiles. Plaats uw tapijttegels snel en eenvoudig, zónder lijm TacTiles Plaats uw tapijttegels snel en eenvoudig, zónder lijm Interface is voortdurend op zoek naar nieuwe en slimmere producten. Geïnspireerd door de natuur en door de gekko, die ogenschijnlijk aan oppervlakken

Nadere informatie

Onbegrensde mogelijkheden

Onbegrensde mogelijkheden Skinny Planks Onbegrensde mogelijkheden Onze 25 x 100 cm Skinny Planks introduceren een nieuwe schaal en vorm van tapijttegels, waarmee ze de installatiemogelijkheden aanzienlijk vergroten. De vierkante

Nadere informatie

Level Set Collection LVT. QuickShip Delivery Guide

Level Set Collection LVT. QuickShip Delivery Guide Level Set Collection LVT QuickShip Delivery Guide Interface heeft in het QuickShip -programma ruim 500 modulaire vloerproducten beschikbaar voor verzending binnen 24 uur*. Deze brochure weergeeft de servicelevels

Nadere informatie

Akoestiek op de werkplek. Te beginnen bij de vloer

Akoestiek op de werkplek. Te beginnen bij de vloer Akoestiek op de werkplek Te beginnen bij de vloer Image: Philips HQ, DACH 3 Gelukkige en gezonde mensen zorgen voor een beter bedrijf Als mensen zich op hun gemak voelen op hun werkplek, dan zijn ze productiever.

Nadere informatie

Lijmvrij installatiesysteem. TacTiles

Lijmvrij installatiesysteem. TacTiles Lijmvrij installatiesysteem TacTiles Lijmvrij installatiesysteem We hebben TacTiles voor een project van 4000 vierkante meter in ons expositiecentrum gebruikt. Ze liggen er nu al bijna 2 jaar en ik ben

Nadere informatie

Fotosfera. www.interface.com. Europe, Middle East, Africa, India

Fotosfera. www.interface.com. Europe, Middle East, Africa, India Europe, Middle East, Africa, India AE +971 4 399 6934 A +41 44.913.68.00 BA +387 33 522 534 BE +32 2 475 27 27 BG +359 2 808 303 BY +375 17 226 75 14 CH +41 44/9136800 CS +381 11 212 95 79 CZ +42 0 233

Nadere informatie

Tegeltapijt terugnameprogramma

Tegeltapijt terugnameprogramma 1 Tegeltapijt terugnameprogramma De volledige levenscyclus Interface startte in 1994 met het duurzaamheidsbeleid onder de naam Mission Zero, met als doel onze impact op het milieu uiterlijk in 2020 te

Nadere informatie

LVT QuickShip. Delivery Guide

LVT QuickShip. Delivery Guide LVT QuickShip Delivery Guide Interface heeft in het QuickShip -programma ruim 500 modulaire vloerproducten beschikbaar voor verzending binnen 24 uur*. Deze brochure weergeeft de servicelevels voor de

Nadere informatie

Europese feestdagen 2019

Europese feestdagen 2019 Januari - Februari - Maart Bestemming Januari Februari Maart Nederland (NL) 01-01 Bestemming Januari Februari Maart België (BE) 01-01 Bosnie en Herzegovina (BA) 01-01 02-01 01-03 Bulgarije (BG) 01-01 01-02

Nadere informatie

Europese feestdagen 2018

Europese feestdagen 2018 Januari - Februari - Maart Bestemming Januari Februari Maart Nederland (NL) 01-01 Bestemming Januari Februari Maart België (BE) 01-01 Bosnie en Herzegovina (BA) 01-01 02-01 01-03 Bulgarije (BG) 01-01 03-03

Nadere informatie

Europese feestdagen 2017

Europese feestdagen 2017 Januari - Februari - Maart Bestemming Januari Februari Maart Nederland (NL) 01-01 Bestemming Januari Februari Maart België (BE) 01-01 Bosnie en Herzegovina (BA) 01-03 Bulgarije (BG) 01-01 03-03 Denemarken

Nadere informatie

ER MOET EEN BETERE MANIER ZIJN

ER MOET EEN BETERE MANIER ZIJN ER MOET EEN BETERE MANIER ZIJN EEN TRADITIE VAN INNOVATIE Het verhaal van Interface begint in 1973, wanneer oprichter Ray Anderson ziet dat de kantooromgeving ingrijpend aan het veranderen is en behoefte

Nadere informatie

Actuele winterbandenverplichting in Europa

Actuele winterbandenverplichting in Europa Actuele winterbandenverplichting in Europa De regelgeving over de verplichting van winterbanden en sneeuwkettingen in Europa verandert continu. Om uzelf goed voor te bereiden op een veilige reis, vindt

Nadere informatie

Artcomfort. Elegant. 1830 mm. Nature at your feet

Artcomfort. Elegant. 1830 mm. Nature at your feet Artcomfort Elegante L e n g t e Elegant W O N E N 1830 mm Nature at your feet Elegante L e n g t e Elegant W O N E N Elegant wonen begint met een heerlijke ruimte waar u zich goed voelt. Artcomfort is

Nadere informatie

comfortback Schokabsorberende backing

comfortback Schokabsorberende backing comfortback Schokabsorberende backing comfortback voor een verbeterd welzijn & vloercomfort op uw werkplek. WAT IS COMFORTBACK? comfortback is gemaakt van gerecycleerd polyestervilt. Het bestrijdt vermoeide

Nadere informatie

Vloer geschikt voor slaapkamers en logeerkamers. Normaal tot zwaar woongebruik

Vloer geschikt voor slaapkamers en logeerkamers. Normaal tot zwaar woongebruik Uitleg Symbolen De toepassingsgebieden De symbolen voor de toepassingsgebieden zijn gebaseerd op een serie proeven waarin wordt bepaald hoe intensief een vloerbedekking gebruikt kan worden. De toepassingsgebieden

Nadere informatie

Service voor CO 2. - neutraal tegeltapijt

Service voor CO 2. - neutraal tegeltapijt Service voor CO 2 neutraal tegeltapijt CO 2 compenseren Voor de sceptici onder ons als het gaat om CO 2 compensatie heb ik maar één vraag: als u alles al hebt gedaan wat binnen uw macht ligt om uw eigen

Nadere informatie

Pan-Europese opiniepeiling over beroepsveiligheid en - gezondheid

Pan-Europese opiniepeiling over beroepsveiligheid en - gezondheid Pan-Europese opiniepeiling over beroepsveiligheid en - gezondheid Representatieve resultaten in de 2 lidstaten van de Europese Unie Pakket bevat de resultaten van de EU2 én van België Ontwerp Opiniepeiling

Nadere informatie

Basis gegevens tender

Basis gegevens tender Geachte heer / mevrouw, Graag maken wij gebruik van de mogelijkheid om u te bedanken voor het verkregen vertrouwen. In dit rapport worden de resultaten weergegeven van de hierboven genoemde tender. Uw

Nadere informatie

Leginstructies tapijttegels en pvc tegels TapijtTegelDiscount

Leginstructies tapijttegels en pvc tegels TapijtTegelDiscount ` Leginstructies tapijttegels en pvc tegels TapijtTegelDiscount 1. Voorbereiding: vloertegels laten acclimatiseren Voordat de tapijttegels en pvc tegels gelegd kunnen wordenis het raadzaam om ze minimaal

Nadere informatie

MADE IN BELGIUM COMMERCIAL WOVEN VINYL FLOORING FOR WORKSPACES, HOSPITALITY, HEALTHCARE, PUBLIC SPACES AND RETAIL 2TEC2.COM

MADE IN BELGIUM COMMERCIAL WOVEN VINYL FLOORING FOR WORKSPACES, HOSPITALITY, HEALTHCARE, PUBLIC SPACES AND RETAIL 2TEC2.COM COLLECTIE MADE IN BELGIUM COMMERCIAL WOVEN VINYL FLOORING FOR WORKSPACES, HOSPITALITY, HEALTHCARE, PUBLIC SPACES AND RETAIL 2TEC2.COM Biophilic Design Hybrid is geïnspireerd op de biofiele ontwerpfilosofie.

Nadere informatie

ROCKFON BLANKA WAS ALLES WAT WIT IS, MAAR ZO HELDER

ROCKFON BLANKA WAS ALLES WAT WIT IS, MAAR ZO HELDER ROCKFON BLANKA WAS ALLES WAT WIT IS, MAAR ZO HELDER SOMMIGE WITTE KLEUREN ZIJN HELDERDER DAN ANDERE Zuiver wit. Sneeuwwit. Helder wit. Gebroken wit. Er bestaan tientallen tinten wit. En iedereen ervaart

Nadere informatie

dback akoestische backing

dback akoestische backing dback akoestische backing IT S OH SO QUIET IT S OH SO STILL SSHHH 4 Maak komaf met geluid 5 GELUID & DE WERKOMGEVING Het belang van akoestiek in moderne kantoren Geluid maakt deel uit van de dagdagelijkse

Nadere informatie

Alleen de feiten over de backing van tapijttegels

Alleen de feiten over de backing van tapijttegels 1 Alleen de feiten over de backing van tapijttegels Een document met technische informatie over de backings van tapijttegels en de bijbehorende milieueffecten 2 3 Inhoud Bij Interface begrijpen we dat

Nadere informatie

Pan-Europese opiniepeiling over beroepsveiligheid en -gezondheid

Pan-Europese opiniepeiling over beroepsveiligheid en -gezondheid Pan-Europese opiniepeiling over beroepsveiligheid en -gezondheid Resultaten in Europa en Nederland - Mei 2013 Representatieve resultaten in 31 deelnemende Europese landen voor het Europees Agentschap voor

Nadere informatie

Akoestisch Comfort. Visueel en akoestisch comfort.

Akoestisch Comfort. Visueel en akoestisch comfort. Akoestisch Comfort Visueel en akoestisch comfort. Akoestisch Comfort Swell Disq Desk Splitt Call Fuze Patch Tone Chat In-Zee. Visueel en akoestisch comfort. Wat doe je met een ruimte? Beter gezegd: wat

Nadere informatie

Thermische isolatie. Intelligente isolatie, slimme besparingen

Thermische isolatie. Intelligente isolatie, slimme besparingen Thermische isolatie Intelligente isolatie, slimme besparingen Warmteverlies? Wist u, dat uw slecht geïsoleerd huis, maar liefst niet minder dan 25% warmte via de muren laat ontsnappen? Het is dus van uiterst

Nadere informatie

Intercell van Interface Ruimtebesparend vloerbeheersysteem

Intercell van Interface Ruimtebesparend vloerbeheersysteem Intercell Intercell van Interface Ruimtebesparend vloerbeheersysteem Het verhaal van Interface begint in 1973, wanneer oprichter Ray Anderson ziet dat de kantooromgeving ingrijpend aan het veranderen is

Nadere informatie

AKOESTISCHE ELEMENTEN VOOR WAND EN PLAFOND

AKOESTISCHE ELEMENTEN VOOR WAND EN PLAFOND AKOESTISCHE ELEMENTEN VOOR WAND EN PLAFOND Knauf Cleaneo Single HET PRODUCT TOEPASSINGSGEBIEDEN PRESTATIES VERWERKING KNAUF CLEANEO SINGLE ) Algemeen Tel (3) 247 33 11 Techniek Tel (3) 247 33 89 Verkoop

Nadere informatie

Innovatief Systeem - KOMO-klasse A! Wij besparen héél veel energie!

Innovatief Systeem - KOMO-klasse A! Wij besparen héél veel energie! Innovatief Systeem - bewezen kwaliteit: KOMO-klasse A! Wij besparen héél veel energie! A Warmte-isolatie en stabiliteit Of het nu gaat om zekerheid, functionaliteit en isolatie: SOFTLINE 82 voldoet aan

Nadere informatie

Graag presenteren wij u EKOTEX. Tien complete systemen voor een excellente wandafwerking.

Graag presenteren wij u EKOTEX. Tien complete systemen voor een excellente wandafwerking. EKOTEX, juli 2013 grafisch ontwerp Carli-d eerste keus sprint snelste keus hygiene bacterie- en schimmelwerend schone lucht VOS absorberend ecologisch meest duurzame keus ISOLAtie verbetert akoestiek,

Nadere informatie

GOEDE EN BETAALBARE KINDEROPVANG VOOR IEDEREEN?

GOEDE EN BETAALBARE KINDEROPVANG VOOR IEDEREEN? GENT 30 APRIL 2019 VVSG INSPIRATIEDAG KINDEROPVANG GOEDE EN BETAALBARE KINDEROPVANG VOOR IEDEREEN? Prof. Michel Vandenbroeck Vakgroep Sociaal Werk en Sociale Pedagogiek Michel.Vandenbroeck@UGent.be @MichelVdbroeck

Nadere informatie

Pan-Europese. opiniepeiling over beroepsveiligheid en - gezondheid. Representatieve resultaten in de 27 lidstaten van de Europese Unie

Pan-Europese. opiniepeiling over beroepsveiligheid en - gezondheid. Representatieve resultaten in de 27 lidstaten van de Europese Unie Pan-Europese opiniepeiling over beroepsveiligheid en - gezondheid Representatieve resultaten in de 2 lidstaten van de Europese Unie Pakket bevat de resultaten van de EU2 én van Nederland Ontwerp Opiniepeiling

Nadere informatie

BRENG RUST EN COMFORT MET DEZE THERMISCHE EN AKOESTISCHE ISOLATIE

BRENG RUST EN COMFORT MET DEZE THERMISCHE EN AKOESTISCHE ISOLATIE BRENG RUST EN COMFORT MET DEZE THERMISCHE EN AKOESTISCHE ISOLATIE Er zijn appartementen waar je alles hoort. En er zijn appartementen met ISOBET-PLUS Isobet is een gebruiksvriendelijke isolerende mortel

Nadere informatie

Duitse kwaliteit en technologie

Duitse kwaliteit en technologie Duitse kwaliteit en technologie Eurovent producten zijn vervaardigd met het gebruik van de nieuwste technologie en de betrokkenheid van de beste isolatie specialisten. Zij hebben samen meer dan 20 jaar

Nadere informatie

Simplicity. Werking van het product. Den Bosch, 2015

Simplicity. Werking van het product. Den Bosch, 2015 Simplicity Werking van het product Den Bosch, 2015 Agenda 1 Risico s in de MKB Markt 2 Simplicity: Innovatief en eenvoudig 3 Vooraf een vaste prijs, geen verrassingen 4 De werking van de verzekering 5

Nadere informatie

ABSORLUX AKOESTISCHE OPLOSSINGEN. De hoogst haalbare absorptiewaardes en een verrijking van uw interieur

ABSORLUX AKOESTISCHE OPLOSSINGEN. De hoogst haalbare absorptiewaardes en een verrijking van uw interieur ABSORLUX AKOESTISCHE OPLOSSINGEN De hoogst haalbare absorptiewaardes en een verrijking van uw interieur Introductie Verwol Verwol is opgericht in 1976 en uitgegroeid tot marktleider in systeemwanden, (systeem)plafonds,

Nadere informatie

Think out of the square

Think out of the square NEW SHAPES 50x 50 50x 50 Think out of the square Hier bij modulyss hebben we 25 jaar ervaring in het maken van vierkant modulair tapijt. Een 50x50cm vierkante tapijttegel, gecreëerd voor flexibele ontwerpen

Nadere informatie

HPL FLOORBOX VOOR INTERCELL VLOEREN optimaal installatie- en gebruiksgemak

HPL FLOORBOX VOOR INTERCELL VLOEREN optimaal installatie- en gebruiksgemak ref. 12.401-09 HPL FLOORBOX VOOR INTERCELL VLOEREN optimaal installatie- en gebruiksgemak HPL Kwaliteit. Innovatie. Flexibiliteit. o.a. geschikt voor de renovatievloeren van slechts 40 of 60 millimeter

Nadere informatie

Akoestisch Comfort. Visueel en akoestisch comfort. Lees meer info op onze website

Akoestisch Comfort. Visueel en akoestisch comfort. Lees meer info op onze website Akoestisch Comfort Visueel en akoestisch comfort. Lees meer info op onze website www.meinema.nl Akoestisch Comfort Swell Disq Desk Splitt Call Fuze Patch Tone Chat Wat doe je met een ruimte? Beter gezegd:

Nadere informatie

Sinfonia. De perfecte allround plafondoplossing

Sinfonia. De perfecte allround plafondoplossing OWA Sinfonia De perfecte allround plafondoplossing Sinfonia Sinfonia is een mineraal plafondpaneel met een gladde oppervlaktestructuur dankzij een egaal wit, grijs, zwart of gekleurd vlies. Het is in meerdere

Nadere informatie

Moduleo Wat? Samenstelling Moduleo is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van modulaire kwaliteitsvinylvloeren voor residentieel en commercieel gebruik. Het is de expert van de natuurlijk ogende,

Nadere informatie

Nauwkeurige thermometer

Nauwkeurige thermometer Nauwkeurige thermometer testo 110 Universeel toepasbaar Draadloze meting met draadloze voelers mogelijk C TopSafe, de onverwoestbare beschermkap, beschermt tegen vuil en stoten (met TopSafe en aangesloten

Nadere informatie

mm. SpiraPave. Tegel en vloerdragers

mm. SpiraPave. Tegel en vloerdragers 12-119 mm SpiraPave Tegel en vloerdragers Introductie SpiraPave gemaakt van hoogwaardig en 100% gerecycled polypropyleen is een nieuwe generatie vloerdragers voor verhoogde tegel -en vlondervloeren en

Nadere informatie

Overzicht HOUT decors. Overzicht STEEN decors. J Swedish Oak Oiled. J Dolden Oak Nature. J Forest Mix Nature

Overzicht HOUT decors. Overzicht STEEN decors. J Swedish Oak Oiled. J Dolden Oak Nature. J Forest Mix Nature Overzicht HOUT decors J-50006 Dolden Oak Creme J-50013 Swedish Oak Oiled J-50007 Dolden Oak Nature J-50014 Sondrio Oak Nature J-50001 Forest Mix Nature J-50002 Forest Mix Creme J-50008 Dolden Oak Brown

Nadere informatie

Barometer van de informatiemaatschappij (2017) Juli Barometer van de informatiemaatschappij

Barometer van de informatiemaatschappij (2017) Juli Barometer van de informatiemaatschappij Barometer van de informatiemaatschappij INHOUD 1. Pijlers van het plan Digital Belgium 2. Hoofdstukken van de barometer 3. Indicatoren (5 pijlers) 4. Sterk stijgende indicatoren 5. Besluit FOD Economie,

Nadere informatie

Biosfera 100 % Gerecycled Polyamide. Europe, Middle East, Africa, India

Biosfera 100 %  Gerecycled Polyamide. Europe, Middle East, Africa, India 100 % Gerecycled Polyamide Europe, Middle East, Africa, India AE +971 4 399 6934 AT +41 44 913 68 00 BA +387 33 522 534 BE +32 2 475 27 27 BG +359 2 808 303 BY +375 17 226 75 14 CH +41 44 913 68 00 CS

Nadere informatie

rust en persoonlijke ruimte op elke werkplek Sound and Vision

rust en persoonlijke ruimte op elke werkplek Sound and Vision Sound and Vision rust en persoonlijke ruimte op elke werkplek Geluidsgolven zetten de lucht in beweging, weerkaatsen, worden versterkt of geabsorbeerd. Het gedrag van geluidsgolven bepaalt de akoestische

Nadere informatie

ECONYL TAPIJTGAREN. voor intensief project- en privaatgebruik

ECONYL TAPIJTGAREN. voor intensief project- en privaatgebruik ECONYL TAPIJTGAREN voor intensief project- en privaatgebruik INTERFLOOR ECONYL TAPIJT Duurzaamheid is een manier van denken, een manier van zijn, a principle we must be guided by. - Giulio Bonazzi. Interfloor

Nadere informatie

Lichtgewicht akoestisch plaatmateriaal

Lichtgewicht akoestisch plaatmateriaal Lichtgewicht akoestisch plaatmateriaal AKOESTISCHE OPLOSSINGEN In de hedendaagse architectuur wordt vaak gebruik gemaakt van materialen als beton, glas en staal. Op akoestisch gebied laten deze vaak te

Nadere informatie

Vloeren op een zwevende dekvloer met vloerverwarming en vloerkoeling.

Vloeren op een zwevende dekvloer met vloerverwarming en vloerkoeling. Vloeren op een zwevende dekvloer met vloerverwarming en vloerkoeling. Wij zetten de mogelijkheden voor u op een rij. DEN HEIJER WONINGSTOFFERING Edisonstraat 17 Zoetermeer MAISON WONINGSTOFFERING Coppeliaschouw

Nadere informatie

FostPack Importeren verpakkingsfiches via XML

FostPack Importeren verpakkingsfiches via XML FostPack Importeren verpakkingsfiches via XML 1 Algemeen Dit document beschrijft de manier waarop men door middel van een XML file- verpakkingsfiches kan importeren in FostPack. U vindt het schema en een

Nadere informatie

PROTECT EXCELLENCE. Specificaties en onderhoudsadvies E N T R A N C E F L O O R I N G

PROTECT EXCELLENCE. Specificaties en onderhoudsadvies E N T R A N C E F L O O R I N G Specificaties en onderhoudsadvies 2013 E N T R A N C E F L O O R I N G 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 Protect Excellence De garens van deze frisse modieuze collectie bestaan voor 33% uit gerecyclede

Nadere informatie

bulletin board pinboard linoleum

bulletin board pinboard linoleum bulletin board pinboard linoleum pinboard linoleum BULLETIN BOARD Bulletin Board, oftewel pinboard linoleum, biedt ongekend praktische en esthetische mogelijkheden. Het is uitermate geschikt als prikbord

Nadere informatie

Open Data laten stromen Nederland in Europees perspectief

Open Data laten stromen Nederland in Europees perspectief Open Data laten stromen Nederland in Europees perspectief Sem Enzerink (Capgemini Consulting) Gebruikersbijeenkomst data.overheid.nl, 16 maart 2018, Den Haag Wij zijn de open data vindplaats van publieke

Nadere informatie

Onderzoek naar e-gezondheidszorg in Europa: artsen moeten meer gebruik maken van ICT

Onderzoek naar e-gezondheidszorg in Europa: artsen moeten meer gebruik maken van ICT IP/08/641 Brussel, 25 april 2008 Onderzoek naar e-gezondheidszorg in Europa: artsen moeten meer gebruik maken van ICT De Europese Commissie heeft vandaag de resultaten bekendgemaakt van een pan-europees

Nadere informatie

Prefab licht beton PRINS. Prefab licht betonnen gevel elementen. gevel producten

Prefab licht beton PRINS. Prefab licht betonnen gevel elementen. gevel producten Prefab licht beton Prefab licht beton Prefab licht betonnen gevel elementen PRINS gevel producten Thermodur en Prins Gevel Producten De economische oplossing voor uw creatieve vrijheid Thermodur gevel

Nadere informatie

TOPLINE WOOD VENEERD ACOUSTIC WALL & CEILING PANELS

TOPLINE WOOD VENEERD ACOUSTIC WALL & CEILING PANELS TOPLINE WOOD VENEERD ACOUSTIC WALL & CEILING PANELS TOPLINE Super absorberende panelen Wanden en plafonds zijn essentieel voor akoestisch comfort. Bij toepassing van Topline kan de combinatie van reflectie,

Nadere informatie

Convergentie. Vaak gestelde vragen (FAQ) over de gemeenschappelijke praktijk CP4 Mate van bescherming van zwart-witmerken

Convergentie. Vaak gestelde vragen (FAQ) over de gemeenschappelijke praktijk CP4 Mate van bescherming van zwart-witmerken EN NL Convergentie Vaak gestelde vragen (FAQ) over de gemeenschappelijke praktijk CP4 Mate van bescherming van zwart-witmerken 1. Als de merken niet gelijk (identiek) zijn, kunnen zij dan niettemin met

Nadere informatie

Post Acoustics. Akoestische lampen

Post Acoustics. Akoestische lampen Post Acoustics Akoestische lampen WAAROM AKOESTISCHE LAMPEN? Dit document geeft informatie over de manier waarop designlampen een grote bijdrage kunnen leveren aan de verbetering van de akoestiek. Harde

Nadere informatie

Beslissing van de Vlaamse Regulator van de Elektriciteits- en Gasmarkt

Beslissing van de Vlaamse Regulator van de Elektriciteits- en Gasmarkt Beslissing van de Vlaamse Regulator van de Elektriciteits- en Gasmarkt van 17 mei 2017 met betrekking tot de aanvraag van Remeha NV voor de classificatie van de elektriciteitsproductie-eenheid als opkomende

Nadere informatie

Zelfklevende geluiddempende ondervloeren. Hout / laminaat / parket PVC stroken / keramische en stenen tegels Tapijttegels / tapijt

Zelfklevende geluiddempende ondervloeren. Hout / laminaat / parket PVC stroken / keramische en stenen tegels Tapijttegels / tapijt Zelfklevende geluiddempende ondervloeren Hout / laminaat / parket PVC stroken / keramische en stenen tegels Tapijttegels / tapijt Voordelen InstaLay is een revolutionair, geoctrooieerd vloerlegsysteem

Nadere informatie

PU BLUE INSTALLEREN ZONDER LIJM

PU BLUE INSTALLEREN ZONDER LIJM TM PU BLUE COLLECTION2013COLECCION2013KOLLEKTION2013COLLECTIE2013COLLECTION2013COLECCION2013KOLLEKTION2013COLLECTIE2013 INSTALLEREN ZONDER LIJM mflorlock Installeren zonder lijm mflorlock TALENT & STONE

Nadere informatie

1-1. NOMA PARKET Isolatie. ...want van cruciaal belang is wat eronder zit! www.nmc.eu/twitter. www.nmc.eu/youtube. www.nmc.

1-1. NOMA PARKET Isolatie. ...want van cruciaal belang is wat eronder zit! www.nmc.eu/twitter. www.nmc.eu/youtube. www.nmc. 1-1 NOMA PARKET Isolatie www.nmc.eu/twitter...want van cruciaal belang is wat eronder zit! www.nmc.eu/youtube www.nmc.eu/facebook 2-3 NOMA PARKET isolatie...want van cruciaal belang is wat eronder zit!

Nadere informatie

RUIMTE BESPAREND EN COMFORT VERHOGEND

RUIMTE BESPAREND EN COMFORT VERHOGEND LG ELECTRONICS COMMERCIAL AIRCONDITIONERS RUIMTE BESPAREND EN COMFORT VERHOGEND VLOER- / PLAFOND UNIT UNIEKE KENMERKEN ENERGIE EFFICIËNT LAAG GELUIDSNIVEAU GEZOND KLIMAAT LIFE S GOOD WHEN IT S GREEN Greenovation

Nadere informatie

COREtec is DE nieuwste revolutie in harde vloerbedekking!

COREtec is DE nieuwste revolutie in harde vloerbedekking! USfloors Inc. met hoofdkantoor in Dalton, GA, United States is een toonaangevende fabrikant van hoogwaardige vloerbedekkingen en heeft een nieuw type categorie vloerbedekking ontwikkeld: COREtec is DE

Nadere informatie

Op 19 juni 2012 deed het Hof uitspraak in zaak C-307/10 IP Translator en gaf daarbij de volgende antwoorden op de prejudiciële vragen:

Op 19 juni 2012 deed het Hof uitspraak in zaak C-307/10 IP Translator en gaf daarbij de volgende antwoorden op de prejudiciële vragen: Gemeenschappelijke mededeling over de tenuitvoerlegging van IP Translator v1.2, 20 februari 2014 1 Op 19 juni 2012 deed het Hof uitspraak in zaak C-307/10 IP Translator en gaf daarbij de volgende antwoorden

Nadere informatie

Productoverzicht Akoestische oplossingen voor een comfortabel binnenklimaat

Productoverzicht Akoestische oplossingen voor een comfortabel binnenklimaat lindab we simplify construction Productoverzicht Akoestische oplossingen voor een comfortabel binnenklimaat Akoestische oplossingen voor een comfortabel binnenklimaat Moet stilte een luxe zijn? We worden

Nadere informatie

Een solide en betrouwbare fundering. Walraven Dakmontagesystemen. Voor iedere Strut installatie. walraven.com

Een solide en betrouwbare fundering. Walraven Dakmontagesystemen. Voor iedere Strut installatie. walraven.com Een solide en betrouwbare fundering Walraven Dakmontagesystemen Voor iedere Strut installatie BIS Yeti 480 Kantelbaar tot 7 om dakafschot te compenseren BIS Yeti 335 360 draaibare adapter Verbeterde gewichtsverdeling

Nadere informatie

Technisch handboek. Akoestische corrector. Bestemd voor de PLAMECO-Franchisenemer. Technische specificatie. Dikte Eenheid Lengte max.

Technisch handboek. Akoestische corrector. Bestemd voor de PLAMECO-Franchisenemer. Technische specificatie. Dikte Eenheid Lengte max. Akoestische corrector 1cm Technische specificatie Materiaal Dikte Eenheid Lengte max. (rol) Toepassing Polyester 1 cm 3,1 m 30 m ALLEEN wandmontage Omschrijving: Plamecoestiek is een geluidsabsorberend

Nadere informatie

Compleet assortiment Wij bieden een totaal vloerenprogramma van rubber, naaldvilt, vinyl, tapijttegels en kamerbreed tapijt voor projectinrichting.

Compleet assortiment Wij bieden een totaal vloerenprogramma van rubber, naaldvilt, vinyl, tapijttegels en kamerbreed tapijt voor projectinrichting. anders een verhaal De vloer is de basis Vloer Totaal Concept is dé specialist in exclusieve vloeren voor projectinrichting. De kwaliteitsvloeren van Vloer Totaal Concept vormen de basis van elk inrichtingsproject

Nadere informatie

NOMA PARKET Isolatie. ...want van cruciaal belang is wat eronder zit!

NOMA PARKET Isolatie. ...want van cruciaal belang is wat eronder zit! NOMA PARKET Isolatie...want van cruciaal belang is wat eronder zit! 2-3 NOMA PARKET isolatie...want van cruciaal belang is wat eronder zit! Van oudsher hebben mensen behoefte aan warmte en veiligheid.

Nadere informatie

Akoestische producten

Akoestische producten Akoestische producten Akoestische producten AtmR voert onder Private Label een eigen merk aan hoogwaardig gestoffeerde producten. In deze brochure een overzicht van alle standaard akoestische oplossingen.

Nadere informatie

REGULERINGSCOMMISSIE VOOR ENERGIE IN HET BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST

REGULERINGSCOMMISSIE VOOR ENERGIE IN HET BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST REGULERINGSCOMMISSIE VOOR ENERGIE IN HET BRUSSELS HOOFDSTEDELIJK GEWEST BESLISSING (BRUGEL-Beslissing-20170518-52) betreffende de aanvraag van SenerTec GmbH voor de de classificatie van de elektriciteitsproductie-eenheid

Nadere informatie

Geprofileerde akoestische panelen met gewafeld oppervlaktestructuur. De akoestische basisplaat gebaseerd op een krachtig lijmsysteem.

Geprofileerde akoestische panelen met gewafeld oppervlaktestructuur. De akoestische basisplaat gebaseerd op een krachtig lijmsysteem. 1 P a g i n a Geprofileerde akoestische panelen met gewafeld oppervlaktestructuur De akoestische basisplaat gebaseerd op een krachtig lijmsysteem. SONEX is dankzij de profilering een uitstekend absorberend

Nadere informatie

BIJLAGEN. bij het VERSLAG VAN DE COMMISSIE

BIJLAGEN. bij het VERSLAG VAN DE COMMISSIE EUROPESE COMMISSIE Brussel,.3.5 COM(5) 8 final ANNEXES to 3 BIJLAGEN bij het VERSLAG VAN DE COMMISSIE Solidariteitsfonds van de Europese Unie Jaarverslag 3 NL NL BIJLAGE I: EU-SOLIDARITEITSFONDS - IN 3

Nadere informatie

Sonar db 35. Geluidisolatie en geluidsabsorptie in één paneel. ASSORTIMENT

Sonar db 35. Geluidisolatie en geluidsabsorptie in één paneel. ASSORTIMENT Sonar db Het Sonar db assortiment biedt een complete oplossing voor privacy en akoestisch comfort tussen ruimtes. Met geluidisolatiewaardes variërend tussen 35 db en 44 db en een hoge geluidsabsorptie,

Nadere informatie

Beter presteren met glasvezel De Schöck Isokorb CXT

Beter presteren met glasvezel De Schöck Isokorb CXT Beter presteren met glasvezel De Schöck Isokorb CXT Het beste van twee werelden Samen in één product Welkom bij de toekomst van bouwen Duurzaamheid en klimaatbescherming worden steeds belangrijker, en

Nadere informatie

INTEGRATED BY US POWERED BY NATURE

INTEGRATED BY US POWERED BY NATURE INTEGRATED BY US POWERED BY NATURE voor integratie van VELUX dakramen in indak zonnepaneelsystemen NIEUW! Duurzaam en gezond wonen met VELUX Solar Integrator Al meer dan 75 jaar maken VELUX dakramen het

Nadere informatie

mm. Tegel- en vloerdragers

mm. Tegel- en vloerdragers 11-470 mm Tegel- en vloerdragers INTRODUCTIE BERA Pedestals HiLo Fix zijn ontworpen door en vóór professionals voor de creatie van tuinen en terrassen. Ze zijn gemaakt van 100% gerecycled en versterkt

Nadere informatie

Module vloer. Module wand. Module plafond. 3 unieke droogbouwsystemen voor verwarming en koeling

Module vloer. Module wand. Module plafond. 3 unieke droogbouwsystemen voor verwarming en koeling Module vloer. Module wand. Module plafond. 3 unieke droogbouwsystemen voor verwarming en koeling Lage opbouwhoogte. Hoge prestaties. 1. Variokomp vloerverwarming. Ultra dun. Verwarmen Met een dikte van

Nadere informatie

Veka Gietvloeren van Vekavloeren. Vloeistofdicht Antislip Bestand tegen oliën en vetten Eenvoudig in onderhoud

Veka Gietvloeren van Vekavloeren. Vloeistofdicht Antislip Bestand tegen oliën en vetten Eenvoudig in onderhoud Veka Gietvloeren van Vekavloeren Vloeistofdicht Antislip Bestand tegen oliën en vetten Eenvoudig in onderhoud Veka Gietvloeren Vloeistofdicht Hoog Belastbaar Slijtvast en krasbestendig Veka Gietvloeren

Nadere informatie

Multi-tiles. Standaardkleuren. zwart licht donker donker donker diep geel grijs grijs blauw groen rood

Multi-tiles. Standaardkleuren. zwart licht donker donker donker diep geel grijs grijs blauw groen rood Multi-tiles Multi-tiles is de vernieuwde, veelzijdige en duurzame vloerafwerking voor industriële- en commerciële toepassingen, zowel geschikt voor nieuwbouw als voor renovatie van bestaande vloeren. Toepassingsgebieden

Nadere informatie

SERIE ENT. De snelste was- en desinfectietoestel voor kleine endoscopen

SERIE ENT. De snelste was- en desinfectietoestel voor kleine endoscopen SERIE ENT De snelste was- en desinfectietoestel voor kleine endoscopen SERIE ENT Slim Een proces Een volledige cyclus 1 14 minuten Verbeter je prestaties DE BESTE TIJD-PRESTATIE RATIO OP DE MARKT Met een

Nadere informatie

mm. VersiJack. Tegel en vloerdragers

mm. VersiJack. Tegel en vloerdragers 37-1016 mm VersiJack Tegel en vloerdragers Introductie VersiJack gemaakt van hoogwaardig en 100% gerecycled polypropyleen vormt de laatste generatie professionele vloerdragers voor verhoogde tegel -en

Nadere informatie

Interieurs verbeteren en nadelige milieueffecten verminderen

Interieurs verbeteren en nadelige milieueffecten verminderen Interieurs verbeteren en nadelige milieueffecten verminderen een eerste vereiste voor vloeren Als u uw ideale bedrijfsvloer zou mogen samenstellen, hoe zou die er dan uitzien? Een ideale bedrijfsvloer

Nadere informatie

DE EERSTE IN ZIJN SOORT

DE EERSTE IN ZIJN SOORT DE EERSTE IN ZIJN SOORT DOWNLOAD DE APP, ONTDEK AUGMENTED REALITY We hebben ons niet alleen beperkt tot het verbeteren van wat er al was! In plaats daarvan waren we de eerste om een revolutionaire innovatie

Nadere informatie

FUNCTIONALITEIT & COMFORT VAN STOF: AKOESTIEK

FUNCTIONALITEIT & COMFORT VAN STOF: AKOESTIEK akoestiek FUNCTIONALITEIT & COMFORT VAN STOF: AKOESTIEK Stoffen van De Ploeg zijn ontworpen om bij te dragen aan een goede leef- en werkomgeving. Esthetiek, functionaliteit, comfort en duurzaamheid gaan

Nadere informatie

SPUITKURK. Heidelaan Zelzate Tel: 0472/

SPUITKURK. Heidelaan Zelzate Tel: 0472/ SPUITKURK Heidelaan 61 9060 Zelzate Tel: 0472/ 33 85 42 email: namira@elfinastyle.be www.elfinastyle.be Liquid-Kurk spuitkurk is akoestisch isolerend, dampopen, waterdicht en brandwerend multi-toepasbaar

Nadere informatie

EU fiscale controle en investeringen. Thomas BERNHEIM

EU fiscale controle en investeringen. Thomas BERNHEIM EU fiscale controle en investeringen Thomas BERNHEIM Overzicht Het EU kader voor economische hervormingen De investeringsuitdagingen voor België Flexibiliteit in de fiscale regels van het SGP Bemerkingen

Nadere informatie

Inhoud. markant graphic city. 4 Naaldvilt, de textiel klassieker. 16 Meer textiel van Forbo. 17 Meer Forbo Flooring. 18 Forbo FloorCare

Inhoud. markant graphic city. 4 Naaldvilt, de textiel klassieker. 16 Meer textiel van Forbo. 17 Meer Forbo Flooring. 18 Forbo FloorCare 96009 96019 2 Inhoud 4 Naaldvilt, de textiel klassieker 6 8 9 10 12 14 markant graphic city 16 Meer textiel van Forbo 17 Meer Forbo Flooring 18 Forbo FloorCare 19 Technische specificaties 3 Naaldvilt van

Nadere informatie

Westbond N9000 collectie. Poolmateriaal: Polyamide, Poolgewicht 950 gram/m2, Totaalgewicht ca gram/m2. Dik totaal ca. 8 mm, tegels 50 x 50 cm

Westbond N9000 collectie. Poolmateriaal: Polyamide, Poolgewicht 950 gram/m2, Totaalgewicht ca gram/m2. Dik totaal ca. 8 mm, tegels 50 x 50 cm De ultieme tapijttegel in luxe en design Westbond tapijttegels zijn synoniem aan flexibiliteit en klasse. Bij de productie van de tegels wordt gebruik gemaakt van de fusion bonded technologie. Deze technologie

Nadere informatie

Sterke en lichte materialen zoals aluminium en hoogwaardig kunststof versterkt met glasvezels.

Sterke en lichte materialen zoals aluminium en hoogwaardig kunststof versterkt met glasvezels. NIEUWE UITBREIDING VOOR FLATFIX FUSION Esdec introduceert de FlatFix Fusion-uitbreiding, ook wel de FlatFix Fusion-Add-Ons genoemd - een totaaloplossing voor het monteren van nog grotere zonnepanelen.

Nadere informatie

Armoede en ongelijkheid: een Europees en lokaal perspectief. Frank Vandenbroucke Turnhout Wetenschapscafé 9 oktober 2017

Armoede en ongelijkheid: een Europees en lokaal perspectief. Frank Vandenbroucke Turnhout Wetenschapscafé 9 oktober 2017 Armoede en ongelijkheid: een Europees en lokaal perspectief Frank Vandenbroucke Turnhout Wetenschapscafé 9 oktober 2017 Armoede bij 65+ : 2007 60 50 40 30 20 10 0 CZ HU LU PL SK NL SE FR AUT DE DK SI MT

Nadere informatie

OP, db, Standard Akoestische oplossingen voor elke ruimte

OP, db, Standard Akoestische oplossingen voor elke ruimte PLAFONDS SYSTEMEN [Samen van idee tot werkelijkheid.] CI/SfB (35) Xy November 2007 OP, db, Standard Akoestische oplossingen voor elke ruimte AKOESTISCH COMFORT VEILIG & GEZOND VISUEEL COMFORT WELZIJN MILIEU

Nadere informatie

Totaalservice matten en moppen. Expert in vloerhygiëne

Totaalservice matten en moppen. Expert in vloerhygiëne Expert in vloerhygiëne Totaalservice matten en moppen Met onze totaalservice voor vloerhygiëne bespaart u tot 60% op schoonmaakkosten. Piekfijne vloerhygiëne is essentieel voor elke business. Hygiëne is

Nadere informatie

Akoestische, compacte vloerbedekking - los gelegd. 25 m x 2 m

Akoestische, compacte vloerbedekking - los gelegd. 25 m x 2 m Akoestische, compacte - los gelegd 25 m x 2 m MODUL UP : EEN INNOVATIEVE VLOERBEDEKKING DIE REKENING HOUDT MET HET MILIEU De nieuwe Modul up losleg vinyl banencollectie van Forbo is een revolutionaire.

Nadere informatie