HOLISTISCHE HAARVERZORGING

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "HOLISTISCHE HAARVERZORGING"

Transcriptie

1 natuurlijk effectief holistisch HOLISTISCHE HAARVERZORGING

2 WIJ VERZEGELDEN DE WONDEREN VAN DE NATUUR IN EEN FARMACEUTISCHE FLES En dat is hoe het verhaal van APIVITA begint vanuit een apotheek. De eerste shampoo werd gemaakt in Ons uitgangspunt was de creatie van een farmaceutische fles met propolis, honing en kruiden uit de Griekse natuur, gecombineerd met kennis en een heleboel geloof. Dat leidde tot de creatie van een uniek gamma van natuurlijke shampoos: de meest natuurlijke, effectieve en holistische remedie voor alle haarproblemen. Vandaag, 38 jaar later, is APIVITA de marktleider van haarproducten op de Griekse farmaceutische markt. De natuur is de meest dominante heerser van al. Bij APIVITA geloven we in deze leuze van Hippocrates, en zetten we dit om in onze dagelijkse daden. Met behulp van onze uitgebreide kennis en ervaring met de unieke planten en kruiden uit de Griekse natuur, de onschatbare producten van de honingbij, zoals honing en propolis, etherische oliën, innovaties en labo-patenten, hebben we een nieuw gamma gecreëerd, dat nog natuurlijker, nog effectiever en nog holistischer is. Een gamma, rijk zowel in samenstellingen als producten. Gespecialiseerde zorg met nog meer gespecialiseerde producten die aan de moderne behoeften voldoen. De NIEUWE APIVITA HAARVERZORGING, een gamma dat de behoeften van uw haar op een effectieve en natuurlijke manier verzorgt.

3

4 NATUURLIJK Bij APIVITA geloven we in de kracht van de Griekse natuur en de effectiviteit van haar natuurlijke ingrediënten, en creëren we hiermee unieke, ecologische en innovatieve producten. We combineren de waardevolle producten van de honingbij, zoals honing en propolis, in onze formules met getitreerde natuurlijke extracten en zuivere biologische etherische oliën. Het NIEUWE APIVITA Haarverzorging-gamma: tot 100% natuurlijke samenstellingen verrijkt met meer Griekse biologische extracten 100% vrij van siliconen 2 sulfaat-vrije producten gerecycleerde en recycleerbare verpakkingsmaterialen geproduceerd in APIVITA bioclimatische faciliteiten, die de natuurlijke hulpbronnen en locale biodiversiteit respecteren. Het nieuwe gamma bevat unieke samenstellingen met etherische oliën, geïnspireerd op de moderne tendens in parfumerie, met absoluut respect voor mens en milieu. Alle producten uit het gamma zijn vrij van PARABENEN, SILICONEN, PROPYLEENGLYCOL, MINERALE OLIËN, ETHANOLAMINEN, FTALATEN, PCM, NM.

5

6

7 EFFECTIEF Bij APIVITA weten we goed genoeg dat wat natuurlijk is, ook effectief is, en dat bewijzen we dagelijks aan de hand van allerlei studies. De selectie van effectieve, natuurlijke ingrediënten is gebaseerd op biochemische studies (in vitro) om maximale effectiviteit te garanderen. Alle shampoos bevatten reinigende middelen van natuurlijke oorsprong die effectief reinigen maar toch zacht zijn voor de hoofdhuid. 9 KLINISCHE STUDIES bewijzen de effectiviteit van het productgamma voor de behandeling van: Haarverlies Anti-roos Vet haar Gevoelige hoofdhuid

8 HOLISTISCH APIVITA biedt uitgebreide haarverzorging die voldoet aan al uw haar-behoeften. Elk product van het nieuwe haarverzorgingsgamma is holistisch. De effecten daarvan zijn veelvuldig: Respecteert en beschermt de gezondheid van de hoofdhuid Beschermt tegen schadelijke omgevingsfactoren Biedt een gespecialiseerde oplossing Voor elke behoefte is er een aanbod aan producten die u holistisch zorg bieden voor, tijdens en na het wassen. Alle producten zijn verrijkt met 100% zuivere etherische oliën die de effectiviteit van de producten versterken en uw stemming en gemoedstoestand verbeteren.

9

10

11 INNOVATIE APIVITA heeft een eigen R&D departement met uitgebreide ervaring in de ontwikkeling van innovatie, natuurlijke en effectieve verzorgingsproducten, en werkt nauw samen met universiteiten en onderzoeksfaciliteiten in Griekenland en ver daarbuiten. De innovaties van APIVITA s labo zorgden voor meerdere internationale patenten en unieke ingrediënten: Nieuwe biologische propolis extracten met gerichte antimicrobiële werking. Het nieuwe extract biedt een bewezen antimicrobiële werking tegen pathogene micro-organismen die gekoppeld worden aan haar- en huidaandoeningen. Griekse biologische rozemarijn-infusie In alle producten van dit gamma werd water vervangen door een infusie van rozemarijn, met een sterke anti-oxidante werking. De infusie wordt beschouwd als de meeste effectieve oplossing tegen haarveroudering, en biedt een unieke revitalisering en toning. Het unieke, plantaardige, synergetische complex APISHIELD HS Het unieke karakter is gebaseerd op de combinatie van 7 zeldzame oligosacchariden. Uw haar wordt behandeld en beschermd van haarwortel tot haarpunt. De nieuwe unieke samenstelling van de APIVITA labo s, het HIPPOPHAE TONIC COMPLEX Een superfood voor het haar, met bewezen effectiviteit voor de levenscyclus van het haar.

12

13 NATURE S HAIR MIRACLE VERSTEVIGENDE EN ENERGIEVERHOGENDE HAAROLIE met propolis & 5 etherische oliën (biologische Griekse lavendel, citroen, wilde karwij, rozemarijn & zwarte peper) 100% NATUURLIJKE INGREDIËNTEN De eerste stap van de holistische haarverzorging van APIVITA. Een uitzonderlijke natuurlijke olie, verrijkt met etherische oliën en rijke natuurlijke oliën. Geeft uw haar een unieke glans en zorgt voor een gezond en levendig uiterlijk van het haar (en laat het er gezond en levendig uitzien). Een mirakel uit de natuur dat ongetwijfeld de ster wordt van uw haarverzorging. Verfrist en revitaliseert de hoofdhuid Voedt en versterkt het haar Versterkt de effectiviteit van producten die hierna worden aangebracht Gebruik: 1-2 keer per week aanbrengen op de haarwortels vóór het wassen. Masseer zachtjes met cirkelvormige bewegingen. Laat inwerken gedurende 10 tot 15 minuten en was daarna uw haar.

14

15 HOLISTISCHE NATUURLIJKE VERZORGING TEGEN HAARVERLIES met Hippophae Tonic Complex Een innovatie van APIVITA Haaruitval is zowel te wijten aan inwendige factoren, zoals erfelijkheid en hormonen, als uitwendige zoals slechte voeding, strenge diëten, overmatig wrijven tijdens het kammen en borstelen, bepaalde farmaceutische behandelingen, bloedarmoede, stress etc. Om haaruitval op effectieve wijze te behandelen, wordt een holistische zorg aangeraden met behulp van een volledige verzorging. EEN INNOVATIE VAN APIVITA Het HIPPOPHAE TONIC COMPLEX is een innovatief activatie-complex met bewezen effectiviteit op de levenscyclus van het haar, en werd ontwikkeld in het labo van APIVITA. Het combineert de gecondenseerde kracht van de Hippophae, dé superfood voor het haar, met de revitaliserende en antioxidante eigenschappen van rozemarijn. VOORNAAMSTE WERKINGEN Verlengt de levensduur van het haar Stimuleert de groei van nieuwe haren

16 TONIC SHAMPOO VOOR HEREN VOOR DUNNER WORDEND HAAR met Hippophae TC & rozemarijn 89% NATUURLIJKE INGREDIËNTEN De natuurlijke actieve ingrediënten werken effectief tegen haaruitval en voeden en herstructureren dunner wordend haar. RESULTATEN VAN KLINISCHE STUDIE Verfrist de hoofdhuid en het haar (84%). Vermindert haaruitval (72%). Verbetert de dikte en sterkte van het haar (72%). Werd beter geacht dan de shampoo die de testpersonen daarvoor gebruikten en zouden het in de toekomst blijven gebruiken (72%). Een klinische studie gedurende 4 weken bij 25 mannen met milde haaruitval (Hamilton-schaal - I, II, IIIe graad), % van testpersonen die TONIC SHAMPOO VOOR DAMES VOOR DUNNER WORDEND HAAR met Hippophae TC & laurier 89% NATUURLIJKE INGREDIËNTEN Verstevigt en revitaliseert haarwortels en haar. Stimuleert de haargroei. Desinfecteert de hoofdhuid. RESULTATEN VAN KLINISCHE STUDIE Verfrist de hoofdhuid en het haar (76%). Vermindert haaruitval (76%). Haar is glanzender (76%). Werd beter geacht dan de shampoo die de testpersonen daarvoor gebruikten en zouden het in de toekomst blijven gebruiken (64%). Een klinische studie gedurende 4 weken bij 25 vrouwen met milde haaruitval, % van testpersonen die akkoord zijn. TONIC CONDITIONER VOOR DUNNER WORDEND HAAR met Hippophae TC & laurier 97% NATUURLIJKE INGREDIËNTEN Revitaliseert het haar, en laat het haar er sterker en gezonder uitzien. Hydraten en voedt, maakt het haar glanzender en zachter. Beschermt tegen uitwendige negatieve effecten (styling, vervuiling), voorkomt haarbreuk en gespleten punten. Vergemakkelijkt het kammen en geeft meer volume.

17 SPRAY LOTION TEGEN HAARUITVAL met Hippophae TC & lupine 99% NATUURLIJKE INGREDIËNTEN 4 werkingen in 1 gezonde lotion. Dikker en sterker haar. Voorkomt en beperkt haaruitval. Revitaliseert en verfrist. Reguleert de vetheid van hoofdhuid en haar. Beschermt tegen haarbreuk en gespleten haarpunten. NACHTSERUM TEGEN HAARUITVAL met Hippophae TC & laurier 98% NATUURLIJKE INGREDIËNTEN Een revolutionaire nachtelijke behandeling die de effectiviteit van een serum combineert met de verzorging van etherische oliën. Voorkomt en beperkt haaruitval, biedt dikker en sterker haar dankzij het Hippophae Tonic Complex, lupine en vitaminen. Biedt unieke hydratatie en glans dankzij laurierolie, olijfolie en een combinatie van etherische oliën. Beschermt tegen haarbreuk en gespleten haarpunten. Revitaliseert zowel het haar als het gemoed.

18

19 HOLISTISCHE VERZORGING TEGEN ROOS voor elk haartype en elke intensiteit. In normale omstandigheden schilfert de huid elke 20 tot 30 dagen. Verschillende factoren zoals hormonale stoornissen, stress, vervuiling, mechanische of chemische invloeden en ongeschikte shampoo verstoren echter de natuurlijke flora van de hoofdhuid en versterken de ontwikkeling van het microorganisme Malassezia furfur, wat ontstekingen en intense roos veroorzaakt. Het belangrijkste werkzame bestanddeel van het anti-roos gamma is het natuurlijke extract van selderzaad en reduceert, met klinisch bewezen werking, de ontwikkeling van het Malassezia furfur enzym, en dus de vorming van roos vanaf het eerste gebruik. Indien u last heeft van overmatige roos, raden wij aan gebruik te maken de therapeutische ANTI-ROOS OLIE VOOR ALLE HAARTYPEN alvorens het haar te wassen. Dat biedt een sterke anti-roos werking en verlicht jeuk en irritaties van de hoofdhuid. ANTI-ROOS SHAMPOO VOOR DROGE HOOFDHUID & DROOG HAAR met selder & propolis 85% NATUURLIJKE INGREDIËNTEN Een shampoo met dubbele werking. Werkt effectief tegen droogte en voorkomt dit in de toekomst. Verwijdert dode cellen en vermindert de grootte en hoeveelheid roos. Hydrateert de droge hoofdhuid. RESULTATEN VAN KLINISCHE STUDIE Verlicht jeuk (76%). Vermindert droogte (72%). Hydrateert de droge hoofdhuid (92%). Verzacht het haar (92%). Klinische studie gedurende 4 weken bij 25 personen, mannen en vrouwen, tussen jaar oud met een droge hoofdhuid. % van de deelnemers gaat akkoord. ANTI-ROOS SHAMPOO VOOR VET HAAR met witte wilg & propolis 88% NATUURLIJKE INGREDIËNTEN Een shampoo die effectief werkt tegen roos en de oorzaken ervan. Voorkomt roos. Reguleert overmatige talgproductie. Verzacht irritaties en jeuk. RESULTATEN VAN KLINISCHE STUDIE Helpt uw haar een dag langer proper houden voor het wassen (84%). Werkt tegen roos bij vet haar (100%). Verlicht jeuk. (100%). Verlicht en verzacht het haar (92%). Klinische studie gedurende 4 weken bij 25 personen, mannen en vrouwen, tussen jaar oud met een droge hoofdhuid. % van de deelnemers gaat akkoord. ANTI-ROOS OLIE VOOR ALLE HAARTYPEN met selder, propolis & 4 etherische oliën 100% NATUURLIJKE INGREDIËNTEN Geniet van de unieke eigenschappen van een natuurlijke olie die roos vermindert en voorkomt. Biedt instant verlichting van jeuk. Voorkomt de ontwikkeling van micro-organismen die droogte en roos veroorzaken.

20

21 HOLISTISCHE VERZORGING VOOR VET HAAR Overmatige talgafscheiding is een kenmerk van vet haar en is verantwoordelijk voor gebrek aan volume, dof haar, en vaak de eerste tekenen van haaruitval en roos. De behandeling die vaak gebruikt wordt voor vet haar maakt gebruik van agressieve shampoos die net het tegenovergestelde effect bereiken: zij ontregelen de natuurlijke flora van de hoofdhuid waardoor het vetgehalte toeneemt. De gespecialiseerde producten van APIVITA met actieve munt, brandnetel en propolis-extracten uit de Griekse natuur, reguleren het vetgehalte en maken de hoofdhuid gezond, geven het haar volume, een natuurlijke glans en een licht gevoel. SHAMPOO VOOR VET HAAR met munt & propolis 83% NATUURLIJKE INGREDIËNTEN De waardevolle natuurlijke ingrediënten, zoals propolis, maken deze shampoo uniek voor de behandeling van vetheid. Reinigt het haar zacht en grondig, en verwijdert vet. Behoudt de natuurlijke hydratatie van het haar zonder het te verzwaren. RESULTATEN VAN KLINISCHE STUDIE Reguleert talgafscheiding vanaf het 1ste gebruik (76%). Het haar kan een dag langer zonder wassen (80%). Reguleert talgafschijding en maakt het haar minder vet (84%). Helpt het haar gezonder te worden (84%). Klinische studie gedurende 4 weken bij 25 personen, mannen en vrouwen, tussen jaar oud met een droge hoofdhuid(?? met snel vet wordend haar?). % van de deelnemers gaat akkoord. REGULERENDE SHAMPOO VOOR HAAR MET VETTE WORTELS EN DROGE PUNTEN met brandnetel & propolis 85% NATUURLIJKE INGREDIËNTEN De combinatie van brandnetel en propolis reinigt zacht en reguleert vetheid aan de haarwortel, en herstelt tegelijkertijd droge en beschadigde punten. REGULERENDE CRÈME VOOR HAAR MET VETTE WORTELS EN DROGE PUNTEN met brandnetel & propolis 97% NATUURLIJKE INGREDIËNTEN Verzorgt en brengt haar met vette wortels in balans. Hydrateert grondig en herstelt droge en beschadigde wortels(??? >punten). Voorkomt haarbreuk en gespleten punten dankzij APISHIELD HS.

22

23 SHAMPOO VOOR GEVOELIGE HOOFDHUID Gevoelige hoofdhuiden kunnen heftig reageren op verschillende externe omstandigheden zoals koud of warm weer, luchtvervuiling, kleurstoffen, agressieve behandelingen en stylingproducten, wat zich kan uiten uit in jeuk, irritatie of een prikkend gevoel. De milde SULFAATVRIJE reiniging, de vochtinbrengende werking van honing en het kalmerende effect van lavendel helpt de gezondheid van de hoofdhuid te herstellen en irritaties te verzachten. SHAMPOO VOOR GEVOELIGE HOOFDHUID met lavendel & honing 93% NATUURLIJKE INGREDIËNTEN De shampoo voor gevoelige hoofdhuid kalmeert, respecteert en hydrateert de gevoelige hoofdhuid. Reinigt op een extreem zachte manier. Helpt milde irritaties te verzachten en beperkt de jeuk. Hydrateert de hoofdhuid en het haar. Ideaal om te gebruiken in periodes tussen gespecialiseerde behandelingen. RESULTATEN VAN KLINISCHE STUDIE Kalmeert (92%). Vermindert jeuk (96%). Vermindert roodheid (96%). Hydrateert (96%). Zorgt voor gezond haar en een gezonde hoofdhuid (92%). Klinische studio op 25 mensen, mannen en vrouwen, tussen jaar met gevoelige hoofdhuid.

24

25 DE MEEST NATUURLIJKE ZACHTE VERZORGING VOOR DAGELIJKS GEBRUIK MILDE SHAMPOO VOOR DAGELIJKS GEBRUIK met kamille & honing 93% NATUURLIJKE INGREDIËNTEN Reinigt zacht dankzij de milde samenstelling (vrij van SLES). Helpt de hoofdhuid te beschermen tegen irritaties. Laat het haar er zacht, sterk en gezond uitzien. Beschermt het haar tegen negatieve omgevingsfactoren. MILDE CONDITIONER VOOR DAGELIJKS GEBRUIK met kamille & honing 97% NATUURLIJKE INGREDIËNTEN Hydrateert en maakt het haar zacht en elastisch. Beschermt tegen beschadigingen veroorzaakt door styling, dankzij APISHIELD HS. Voorkomt splijten en vergemakkelijkt kammen.

26

27 COMPLEET VOCHTINBRENGEND GAMMA Een van de nieuwste verwezelijkingen van het R&D-departement van APIVITA is de ontwikkeling van een nieuw vochtinbrengend gamma. Het nieuwe gamma gebruikt gehydroliseerd hyaluronzuur, dat binnendringt in het binnenste deel van de haarvezel, in plaats enkel op de oppervlakte te werken zoals standaard hyaluronzuur. Daardoor biedt het een diepe hydratatie. VOCHTINBRENGENDE SHAMPOO met hyaluronzuur & aloë 87% NATUURLIJKE INGREDIËNTEN Hydrateert diep en intensief, en herstelt daardoor de vochtniveaus binnenin het haar. Voorkomt gespleten punten en beschermt tegen externe factoren (vervuiling en styling) dankzij APISHIELD HS. Zorgt voor licht, glanzend en gezond haar. VOCHTINBRENGENDE CONDITIONER met hyaluronzuur & aloë 97% NATUURLIJKE INGREDIËNTEN Biedt onmiddellijke en diepe hydratatie zonder het haar te verzwaren. Dankzij APISHIELD HS voorkomt hij haarbreuk en gespleten punten. Vergemakkelijkt kammen en vermindert kroezen. Zorgt voor licht, glanzend en makkelijk in bedwang te houden haar, en herstelt tegelijkertijd de elasticiteit.

28 HOLISTISCHE VOEDENDE EN HERSTELLENDE VERZORGING Haardroogheid komt veel voor en kan veroorzaakt worden door omgevingsfactoren of door styling met hitte. Dit gamma voedt en herstelt het haar intens, waardoor het zijn natuurlijke glans terugkrijgt en er levendiger uitziet. VOEDENDE EN HERSTELLENDE SHAMPOO met olie & honing 90% NATUURLIJKE INGREDIËNTEN Voedt diep en herstelt beschadigd haar. Het haar krijgt zijn natuurlijke zachtheid, glans en elasticiteit terug. Voorkomt haarbreuk en gespleten punten. VOEDENDE EN HERSTELLENDE CONDITIONER VOOR DROOG EN BESCHADIGD HAAR met olie & honing 97% NATUURLIJKE INGREDIËNTEN Herstructureert, herstelt en voedt het haar diep.verrijkt met vochtinbrengende ingrediënten. Zorgt voor zacht, gezond en makkelijk te kammen haar. Beschermt tegen gespleten punten en schade veroorzaakt door styling. Vermindert kroezen. VOEDEND EN HERSTELLEND MASKER met olie & honing 96% NATUURLIJKE INGREDIËNTEN Voedt diep, herstructureert en herstelt droog en beschadigd haar, dankzij talrijke natuurlijke oliën. Hydrateert en maakt zacht. Beschermt tegen gespleten punten en schade verzoorzaakt door styling.

29 RESCUE HAAROLIE UNIEK ONDERDEEL VAN UW DAGELIJKSE HAARVERZORGING Een actieve natuurlijke formule, gemaakt van de beste natuurlijke oliën die de verloren vitaliteit en gladheid van uw haar herstellen. Een voedende en herstellende haarverzorging van onschatbare waarde. Het product wordt onmiddellijk opgenomen door het haar en laat geen vetsporen na. VOEDENDE EN HERSTELLENDE OLIE VOOR HET HAAR met argan & olijf 99% NATUURLIJKE INGREDIËNTEN Voedt diep en herstelt beschadigd haar. Doet het haar glanzen en herstelt de vitaliteit. Voorkomt haarbreuk en gespleten punten. Beschermt het haar tegen hitte tijdens het stylen (vb. haardroger enz.). Zorgt voor zacht, gezond en glanzend haar met een aangename geur. GEBRUIK Breng een kleine hoeveelheid aan op uw handpalmen en strijk het product vervolgens door het haar. Focus daarbij vooral op de punten.voor diepe voeding, breng 10 tot 30 minuten voor het wassen aan op het haar. Breng aan op vochtig haar voor het drogen of het stylen voor een betere bescherming. Kam daarna uw haar, om het te doen glanzen en het in bedwang te houden. Spoelen niet nodig.

30

31 HET GAMMA GLANS EN REVITALISERING Uw haar moet glanzend en stralend zijn. De 5 vitaminen, in combinatie met de etherische oliën van sinaasappel, citroen en pompelmoes, revitaliseren uw haar, herstellen de glans en geven uw stemming een boost. REVITALISERENDE GLANSSHAMPOO met sinaas & honing 89% NATUURLIJKE INGREDIËNTEN Verfrist het haar en geeft het glans, vitaliteit en sterkte, dankzij de samenstelling die rijk is aan revitaliserende ingrediënten. Beschermt tegen vroegtijdige veroudering. Herstelt de natuurlijke hydratatie van het haar. Voorkomt haarbreuk en gespleten punten met APISHIELD HS. REVITALISERENDE GLANSCONDITIONER met sinaas & honing 97% NATUURLIJKE INGREDIËNTEN De krachten van sinaasappel en honing zijn samengevoegd in een herstellende crème. Zorgt voor glanzend en levendig haar, zonder het te verzwaren. Beschermt tegen beschadigingen veroorzaakt door styling en voorkomt haarbreuk. Zorgt voor zacht en makkelijk te kammen haar.

32 HET KLEURBESCHERMENDE GAMMA Gekleurd haar heeft speciale behoeften om de glans te behouden. Het complete gekleurd haar-gamma van APIVITA behoudt de kleur en biedt bescherming tegen de zon, de omgeving en styling. Tegelijkertijd wordt de haartextuur verbeterd en krijgt het haar zijn natuurlijke glans terug. KLEURBESCHERMENDE SHAMPOO met zonnebloem & honing 88% NATUURLIJKE INGREDIËNTEN Behoudt de kleur van gekleurd haar en biedt bescherming tegen zonnestralen en de negatieve effecten van de omgeving. Verbetert de haartextuur door de natuurlijke elasticiteit en gladheid te herstellen. Met hydraterend en regenererend effect. KLEURBESCHERMENDE CONDITIONER met zonnebloem & honing 97% NATUURLIJKE INGREDIËNTEN Behoudt de intensiteit en de glans van gekleurd haar voor langere tijd. Hydrateert en beschermt het haar tegen haarbreuk en gespleten punten. Beschermt tegen de negatieve effecten van de omgeving en styling.

33 SPECIALIZED COLOR PROTECTION KLEURBESCHERMENDE CONDITIONER ZONDER SPOELEN met zonnebloem & honing 96% NATUURLIJKE INGREDIËNTEN Bewaart de kleur en beschermt tegen vervagen. Geeft het haar een natuurlijke glans. Hydrateert en vermindert kroezen. Maakt ontwarren en stylen gemakkelijker. Verzwaart het haar niet. KLEURBESCHERMEND MASKER met zonnebloem & honing 97% NATUURLIJKE INGREDIËNTEN Hydrateert diep, voedt en herstelt gekleurd haar. Voorkomt vervagen van kleur en houdt het haar langer glanzend. Ideaal voor wie de voordelen van een vochtinbrengend en voedend masker wil combineren met bescherming en behoud van kleur.

34 Praktische verpakking van een enkele dosis (20ml).

35 GLANS EN REVITALISATIE, HYDRATATIE EN TONING IN EEN MUM VAN TIJD! Geef uw haar in een mum van tijd een heleboel glans, revitalisatie, hydratering en energie, met onze unieke Express Beauty haarmaskers. Welke gespecialiseerde lijn u ook gebruikt, aan welke behoefte u ook wil voldoen, of zelfs als u uw gemoed een boost wil geven, een enkele dosis van de Express Beauty haarmaskers volstaat. Kies een van de drie maskers met plantaardige ingrediënten en unieke eigenschappen en creëer je eigen express verzorgingsmenu. GLANS EN REVITALISEREND MASKER met sinaas 97% NATUURLIJKE INGREDIËNTEN Intensieve verzorging die de natuurlijke glans en vitaliteit van het haar herstelt met revitaliserende etherische oliën van sinaasappel, citroen en pompelmoes en 5 vitaminen. Hydrateert, herstelt en voedt het haar grondig. Zorgt voor heerlijk zacht haar dankzij tijmhoning en organische olijfolie. Beschermt het haar tegen negatieve externe factoren (styling, haardroger, vervuiling) dankzij de APISHIELD HS samenstelling en de antioxidante werking van sideritis extract. HYDRATEREND HAARMASKER met hyaluronzuur 97% NATUURLIJKE INGREDIËNTEN Intense hydratatie met hyaluronzuur, organische aloë, tijmhoning en haverproteïnen die de hydratatieniveaus binnenin het haar herstellen. Het overvloedige gebruik van jojoba en organische olijfoliën maken het haar rijk aan kostbare lipides, wat het extreem zacht maakt. Herstructureert en herstelt het haar, voorkomt beschadiging en gespleten punten, dankzij de vitaminen E, phytantriol en de APISHIELD HS samenstelling. ENERGIEVERHOGEND HAARMASKER met Ηippophae TC 97% NATUURLIJKE INGREDIËNTEN Beschermt het haar tegen uitvallen en doet het er sterker en gezonder uitzien. Hydrateert en voedt, maakt het haar glanzend en zacht. Beschermt tegen negatieve externe factoren (styling, vervuiling). Voorkomt beschadiging en gespleten punten. Geeft een boost aan uw haar en uw gemoedstoestand. Biedt extra bescherming tegen droge punten. GEBRUIK: Breng aan na het wassen van uw haar, laat intrekken gedurende 3 tot 5 minuten, spoel daarna uit met veel water. Voor maximaal effect, breng aan op handdoekdroog haar, wikkel het haar in een handdoek en laat het masker intrekken gedurende 15 minuten.

36 INGREDIËNTEN INDEX APISHIELD HS EEN APIVITA INNOVATIE APIVITA ONTWIKKELING: Unieke, van planten afgeleide, synergetische samenstelling. Zijn authenticiteit is gebaseerd op de combinatie van 7 zeldzame oligosacchariden, afkomstig van katoenbloesemextract, een prebiotisch oligosaccharide en arginine. Gunstige effecten op het haar: Verzorgt en beschermt het haar van wortel tot punt: beschermt de bioflora van de hoofdhuid, creëert een beschermende afsluiting tegen de negatieve effecten van de omgeving (vervuiling, styling), en herstructureerd en versterkt tegelijkertijd het haar. ALOË Eigenschappen: Hij wordt de onsterfelijkheidsplant genoemd, hij heeft een hoge concentratie aan polysacchariden die helpen bij de binding van vocht in het haar. Het is ook een bron van polysacchariden, vitamines, mineralen, sporenelementen & aminozuren. Gunstige effecten op het haar: Excellente vochtinbrengende en regulerende eigenschappen. Het haar wint aan elasticiteit en de hoofdhuid wordt beschermd. ARGAN Eigenschappen: Arganolie heeft een hoge concentratie onverzadigde vetzuren (voornamelijk omega9 en omega6). Het is één van de rijkste natuurlijke bronnen van vitamine E en is rijk aan anti-oxidante stoffen (squalaan, fenolen en carotenoïde) die werken tegen vrije radicalen. Gunstige effecten op het haar: Voedt het haar diep, herstelt droge beschadigde punten en zorgt voor glanzend en zacht haar, terwijl het beschermt tegen kroezen. LAURIER Eigenschappen: Laurier bevat vetzuren, vitaminen A en E en mineralen. Gunstige effecten op het haar: Stimuleert, versterkt en doet glanzen. Versterkt de haarstructuur en helpt tegen haarverlies. ROZEMARIJN (extract) Eigenschappen: Het werd beschouwd als Aphrodites geschenk aan mensen en is rijk aan anti-oxidanten (flavonoïden). Gunstige effecten op het haar: Rosemarijnextract heeft stimulerende, anti-oxidante eigenschappen en werkt uitstekend tegen haarverlies. Het stimuleert haargroei effectief en helpt bovendien de hoofdhuid te desinfecteren en dus gezonder te maken. ROZEMARIJN (infusie - vervangt water in heel het gamma APIVITA HAARVERZORGING) APIVITA ONTWIKKELING: Heeft uitstekende antioxidant effecten, omdat het rijk is aan rozemarijnzuur. Een in vitro studie in het biomedische laboratorium van APIVITA heeft aangetoond dat rozemarijninfusie de energieniveaus van cellen (ATP) aanzienlijk verhoogt, waardoor hun metabolische werking verhoogt. Gunstige effecten op het haar: Dankzij de anti-verouderingseigenschappen voor hoofdhuid en haar, verhoogt rozemarijninfusie de energie, terwijl het revitaliseert en hydrateert. OLIJFOLIE Eigenschappen: Rijk aan vetzuren, polyfenolen, en vitaminen E en A. Gunstige effecten op het haar: Hydrateert, voedt, biedt anti-oxidante bescherming en herstelt beschadigde punten. Heeft regulerende eigenschappen voor de hoofdhuid en het haar. ZONNEBLOEM Eigenschappen: Rijk aan oliezuur, linolzuur en polyfenolen. Gunstige effecten op het haar: Het zonnebloemextract beschermt de haarkleur tegen ultravioletstraling. Het heeft een andi-oxidant, voedend en regulerend effect. TIJMHONING Eigenschappen: Hippocrates en Dioscorides duidden honing aan als de oplossing voor verschillende problemen en ziekten. Het is rijk aan suikers, vitaminen en sporenelementen. Gunstige effecten op het haar: Hydrateert en voedt het haar, wat zorgt voor glans en zachtheid. Behoudt de natuurlijke hydratatie en elasticiteit van het haar. HIPPOPHAE TC HIPPOPHAE TC ACTIVATIE SAMENSTELLING EEN APIVITA INNOVATIE: Het combineert de gecondenseerde kracht van de hippophae, een superfood voor het haar, rijk aan vitamine B- complex, vitaminen A, E, F, C, aminozuren en vetzuren, met de revitaliserende en anti-oxidante eigenschappen van rozemarijn. Gunstige effecten op het haar: werkt tegen haarverlies, verlengt het leven van het haar, en verbetert zo de levenscyclus van het haar.

37 LAVENDEL Eigenschappen: Lavendel staat bekend als het kalmeermiddel van de natuur en heeft kalmerende en verzachtende eigenschappen. Hippocrates bestudeerde de onderscheidende therapeutische eigenschappen en gebruikte het als een antiseptisch middel en als een pijnstiller. Gunstige effecten op het haar: Hydrateert het haar en de hoofdhuid en werkt kalmerend tegen jeuk en irritatie. WITTE WILG Eigenschappen: De plant van Hippocrates is een natuurlijke bron van salicylzuur met antimicrobiële eigenschappen. Gunstige effecten op het haar: Voorkomt de ontwikkeling van micro-organismen die gepaard gaan met vette roos en droogheid. LUPINE (proteïnen) Eigenschappen: Bron van peptide, sporenelementen en vitaminen. Gunstige effecten op het haar: Het haar wordt dikker en microcirculatie in de haarwortel wordt verbeterd, waardoor zuurstofvoorziening en voeding gemakkelijker wordt. Vertraagt haaruitval en voorkomt erfelijke haaruitval. MUNT (etherische olie) Eigenschappen: Rijk aan menthol, met tonende eigenschappen. Gunstige effecten op het haar: Met zijn antimicrobiële eigenschappen zorgt munt voor een gezonde hoofdhuid, werkt het tegen vetheid en biedt het een gevoel van frisheid. SINAASAPPEL (etherische olie) Eigenschappen: Rijk aan monoterpenen, met antiseptische en antimicrobiële eigenschappen. Gunstige effecten op het haar: stimuleert en verfrist het haar, wat voor glans zorgt. PROPOLIS EEN APIVITA INNOVATIE: Propolis staat bekend als het antiseptisch middel van de natuur. Het antimicrobiële propolisextract is speciaal ontworpen door de APIVITA laboratoria om verbeterde antimicrobiële bescherming te voorzien, dankzij de rijke samenstelling van flavonoïden en terpenen. Het bevat ook hars, was, etherische olie, pollen en sporenelementen. Gunstige effecten op het haar: Desinfecteert de hoofdhuid, wat de gezonde haargroei vergemakkelijkt. Werkt tegen roos en droogheid, reguleert vetheid. SELDER Eigenschappen: Rijk aan kalmerende ingrediënten. Gunstige effecten op het haar: Hydrateert de hoofdhuid, vermindert schilferen als gevolg van droogheid en vette roos. Kalmeert jeuk en irritatie en vermindert roodheid. BRANDNETEL Eigenschappen: Een plant van Hippocrates, rijk aan aminozuren, proteïnen en vitaminen. Hippocrates gebruikte het om huidaandoeningen te behandelen. Gunstige effecten op het haar: Reguleert vetheid en brengt talgafscheiding terug naar het normale niveau. Voedende en regulerende effecten. HYALURONZUUR Eigenschappen: Natuurlijk haaringrediënt dat het haar versterkt en hydrateert. Gunstige effecten op het haar: Hydrateert het binnenste deel van de haren diep. Werkt als een magneet die tot 1000 keer zijn eigen gewicht in vocht kan opnemen. Zorgt voor glanzend, zacht en gezond haar. KAMILLE Eigenschappen: Een plant van Hippocrates, rijk aan a-bisabolol en azuleen, met regulerende, kalmerende en ontstekingsremmende eigenschappen. Gunstige effecten op het haar: Hydrateert en beschermt de hoofdhuid tegen irritaties. Mild antiseptisch effect.

38 APIVITA HOLISTIC HAIR CARE HAARVERLIES DROGE HOOFDHUID ANTI-ROOS VOOR VET HAAR VET HAAR DAGELIJKSE INTENSIEVE BEHANDELING SPRAY LOTION TEGEN HAARUITVAL 1e STAP PRE-SHAMPOO NACHTSERUM TEGEN HAARUITVAL ANTI-ROOS HAAROLIE ANTI-ROOS HAAROLIE NATURE S HAIR MIRACLE 2e STAP SHAMPOO HEREN DAMES ΤONIC SHAMPOO ANTI-ROOS SHAMPOO DROOG HAAR ANTI-ROOS SHAMPOO VET HAAR SHAMPOO VOOR VET HAAR / VET WORTELS - DROGE HAARPUNTEN TONIC CONDITIONER CONDITIONER VOOR DAGELIJKS GEBRUIK OF HYDRATERENDE CONDITIONER VOOR VET HAAR CONDITIONER VOOR VET HAAR 3e STAP NA SHAMPOO EXPRESS BEAUTY TONIC HAARMASKER EXPRESS BEAUTY VOCHTINBRENGEND HAARMASKER EXPRESS BEAUTY VOCHTINBRENGEND HAARMASKER EXPRESS BEAUTY VOCHTINBRENGEND HAARMASKER RESCUE HAAROLIE

39 GEVOELIGE HOOFDHUID DAGELIJKS GEBRUIK HYDRATATIE GLANS KLEUR- BESCHERMING VOEDEND & HERSTELLEND NATURE S HAIR MIRACLE NATURE S HAIR MIRACLE NATURE S HAIR MIRACLE NATURE S HAIR MIRACLE NATURE S HAIR MIRACLE SHAMPOO VOOR GEVOELIGE HOOFDHUID SHAMPOO VOOR DAGELIJKS GEBRUIK VOCHTINBRENGENDE SHAMPOO REVITALISERENDE GLANSSHAMPOO KLEUR- BESCHERMENDE SHAMPOO VOEDENDE & HERSTELLENDE SHAMPOO ZACHTE CONDITIONER VOOR DAGELIJKS GEBRUIK ZACHTE CONDITIONER VOOR DAGELIJKS GEBRUIK VOCHTINBRENGENDE CONDITIONER REVITALISERENDE GLANS CONDITIONER KLEUR- BESCHERMENDE (LEAVE-IN) CONDITIONER VOEDENDE & HERSTELLENDE CONDITIONER EXPRESS BEAUTY VOCHTINBRENGEND HAARMASKER EXPRESS BEAUTY HAARMASKERS EXPRESS BEAUTY HAARMASKERS EXPRESS BEAUTY HAARMASKERS KLEURBESCHERMEND HAARMASKER / EXPRESS BEAUTY HAARMASKERS VOEDEND & HERSTELLEND / EXPRESS BEAUTY HAARMASKERS RESCUE HAAROLIE RESCUE HAAROLIE RESCUE HAAROLIE RESCUE HAAROLIE RESCUE HAAROLIE RESCUE HAAROLIE

40 APIVITA SA Ιndustrial Park of Markopoulo Mesogaias Greece, Tel.:

Therapeutic Hair Spa

Therapeutic Hair Spa Therapeutic Hair Spa SYSTEM 4 THERAPEUTIC HAIR SPA Voor het welzijn van haar en hoofdhuid: a. Beschadigd haar b. Roos en een jeukende gevoelige hoofdhuid c. Overactieve talgklieren d. Haaruitval SYSTEM

Nadere informatie

haarverzorging Hair Care Brochure Complete NED.indd 1 8/04/13 13:59

haarverzorging Hair Care Brochure Complete NED.indd 1 8/04/13 13:59 haarverzorging 1979 in een apotheek in Athene. Als baanbrekende, vernieuwende griekse apothekers, sloegen Nikos en Niki Koutsiana, een nieuwe weg in door het creëren van de eerste natuurlijke APIVITA PROPOLINE

Nadere informatie

IOSYSTEM INFORMATIE GIDS

IOSYSTEM INFORMATIE GIDS IOSYSTEM INFORMATIE GIDS INHOUD ALGEMENE INFORMATIE BIOSystem Shampoo - Normal to Oily Hair BIOSystem Shampoo - Dry and Treated Hair BIOSystem Shampoo - All Hair Types BIOSystem Shampoo - Very Oily Hair

Nadere informatie

ZenzTherapie producten zijn natuurlijk en organisch en bevatten geen parabenen, sulfaten, kleurstoffen of kunstmatige geurstoffen.

ZenzTherapie producten zijn natuurlijk en organisch en bevatten geen parabenen, sulfaten, kleurstoffen of kunstmatige geurstoffen. Voel je goed dankzij natuurlijke haar- en huidverzorgingsproducten ZenzTherapie producten zijn natuurlijk en organisch en bevatten geen parabenen, sulfaten, kleurstoffen of kunstmatige geurstoffen. Patchouli

Nadere informatie

SP. THE SCIENCE OF TRANSFORMATIVE CARE.

SP. THE SCIENCE OF TRANSFORMATIVE CARE. SP. THE SCIENCE OF TRANSFORMATIVE CARE. TRANSFORMATIE VAN HAAR. TRANSFORMATIE VAN VERZORGING. Als het op haar aankomt, heeft ieder van ons een zeer persoonlijk schoonheidsideaal voor ogen. Daarom heeft

Nadere informatie

DANDRUFF. control Met Acetylsalicylzuur & Zinkpyrithion. Verwijdert schilfervorming Verzacht irritatie Vermindert roodheid

DANDRUFF. control Met Acetylsalicylzuur & Zinkpyrithion. Verwijdert schilfervorming Verzacht irritatie Vermindert roodheid DANDRUFF control Met Acetylsalicylzuur & Zinkpyrithion Voor een gezonde, schilfervrije hoofdhuid Verwijdert schilfervorming Verzacht irritatie Vermindert roodheid Introduceert CAVIAR CLINICAL DANDRUFF

Nadere informatie

natuurlijke haarkleuring

natuurlijke haarkleuring natuurlijke haarkleuring PERMANENTE HAARKLEURING met biologische zonnebloemolie & biologische honing PERFECTE DEKKING & GLANSRIJKE KLEUR VRIJ VAN PPD* & AMMONIAK *Nr. 1 oorzaak van allergieën in haarkleuring

Nadere informatie

Beauty treatment voor elk type haar.

Beauty treatment voor elk type haar. Elk specifiek Nashi Argan product is ontwikkeld vanuit het schoonheidsideaal van de moderne vrouw. Op een eenvoudige en efficiente manier wordt zachtheid, glans en vorm gegeven aan elk type haar. Nashi

Nadere informatie

LAAT ZIEN HOE MOOI UW HAAR IS LAAT ZIEN HOE MOOI UW HAAR

LAAT ZIEN HOE MOOI UW HAAR IS LAAT ZIEN HOE MOOI UW HAAR LAAT ZIEN HOE MOOI UW HAAR IS LAAT ZIEN HOE MOOI UW HAAR IS PRESENTATIE NIEUWE SATINIQUE WAT SATINIQUE is een speciaal merk premium haarverzorgingsproducten, met een compleet verzorgingsprogramma voor

Nadere informatie

integrity system Z110MATM4505 MS INTEGRITY SYSTEM Brochure NL.indd 1 16/01/18 13:02

integrity system Z110MATM4505 MS INTEGRITY SYSTEM Brochure NL.indd 1 16/01/18 13:02 system Z110MATM4505 MS INTEGRITY SYSTEM Brochure NL.indd 1 16/01/18 13:02 stralend, zacht, en gezond haar Dit is de kracht van milk_shake system, waarvan de effectiviteit gebaseerd is op een eenvoudig

Nadere informatie

energizing blend Z110MATM1109 MS ENERGIZING BLEND Brochure NL.indd 1

energizing blend Z110MATM1109 MS ENERGIZING BLEND Brochure NL.indd 1 energizing Z110MATM1109 MS ENERGIZING BLEND Brochure NL.indd 1 03/03/16 11:05 Z110MATM1109 MS ENERGIZING BLEND Brochure NL.indd 2 03/03/16 11:05 energizing SHAMPOO, CONDITIONER EN HOOFDHUID BEHANDELING

Nadere informatie

CHI Luxury Black Seed Oil Black Seed Oil: Voordelen:

CHI Luxury Black Seed Oil Black Seed Oil: Voordelen: CHI Luxury Black Seed Oil is een luxueuze haarverzorgingslijn die het haar herstelt, revitaliseert en versterkt met Black Seed Dry Oil. Deze exotische olie staat al sinds de oudheid bekend om zijn rijke

Nadere informatie

FAQ LR ALOE VIA NUTRI-REPAIR. FAQs I Veel gestelde vragen

FAQ LR ALOE VIA NUTRI-REPAIR. FAQs I Veel gestelde vragen FAQ LR ALOE VIA NUTRI-REPAIR FAQs I Veel gestelde vragen 1 INHOUDSTAFEL 1. LR ALOE VIA NUTRI-REPAIR IN EEN OOGOPSLAG 1.1 Welke wijzigingen zijn er in het productgamma? En wat blijft hetzelfde? 1.2 Wat

Nadere informatie

Over Deheb Pure & Natural

Over Deheb Pure & Natural Over Deheb Pure & Natural Deheb Pure & Natural werd ontwikkeld door de eigenaren van Ebony Hairstudio. Met meer dan 25 jaar ervaring binnen de kappersbranche ontwikkelde ze de kennis om een eigen productlijn

Nadere informatie

S U N & M O R E Sun & More_NL.indd 1 07-04-16 16:22

S U N & M O R E Sun & More_NL.indd 1 07-04-16 16:22 SUN&MORE Sun & More_NL.indd 1 07-04-16 16:22 MY FAVORITE SUN PROTECTION SUN CARE ESSENTIALS VOOR HAAR EN HUID Sun & More_NL.indd 2 07-04-16 16:22 7 PRODUCTEN OM HAAR EN HUID TE BESCHERMEN TEGEN ZON, CHLOOR

Nadere informatie

SWISS ALPINE COSMETIC EDELWEISS. Reinigingsmelk

SWISS ALPINE COSMETIC EDELWEISS. Reinigingsmelk 8 SWISS ALPINE COSMETIC EDELWEISS Reinigingsmelk Zachte Tonic Anti-ageing crème Sérum Gel Masker Zachte Body Milk Face Scrub Body Peeling Massageboter Retail Salon Bisabolol Ontstekingremmend, antibacterieel,

Nadere informatie

IT S YOUR TIME TO BE FABULOUS

IT S YOUR TIME TO BE FABULOUS IT S YOUR TIME TO BE FABULOUS BIJ REVLON PROFESSIONAL WORDEN WE GESTIMULEERD DOOR EEN MISSIE: HET CREËREN VAN PRODUCTEN EN BEHANDELINGEN DIE KAPPERS HELPEN OM DE SCHOONHEID IN ELKE VROUW TE ONTHULLEN HET

Nadere informatie

Care is een 5-delige haarverzorgingslijn van Maria Nila, vrij van Sulfaten en Parabenen.

Care is een 5-delige haarverzorgingslijn van Maria Nila, vrij van Sulfaten en Parabenen. Care is een 5-delige haarverzorgingslijn van Maria Nila, vrij van Sulfaten en Parabenen. Care onderscheidt zich door een aantal unieke eigenschappen: COLOUR GUARD COMPLEX; een combinatie van plantaardige

Nadere informatie

W A V I N G some like it wavy Z210MATM1114 NO INHIBITION WEAVING ARGOMENTARIO IT_INTERNO+COP_EN.indd 1 15/01/16 17:03

W A V I N G some like it wavy Z210MATM1114 NO INHIBITION WEAVING ARGOMENTARIO IT_INTERNO+COP_EN.indd 1 15/01/16 17:03 W A V I N G some like it wavy THE ULTIMATE EXCLUSIVITY BY z.one concept NO INHIBITION WAVING De natuurlijke en technologische innovatie verandert de vorm van het haar met respect voor de haarstructuur

Nadere informatie

Y:SKIN. De Nimue Youth lijn is speciaal geformuleerd voor de leeftijdscategorie 8-23 jaar, die gevoelig kan zijn voor verstoppingen en acneuitbraken

Y:SKIN. De Nimue Youth lijn is speciaal geformuleerd voor de leeftijdscategorie 8-23 jaar, die gevoelig kan zijn voor verstoppingen en acneuitbraken De Nimue Youth lijn is speciaal geformuleerd voor de leeftijdscategorie 8-23 jaar, die gevoelig kan zijn voor verstoppingen en acneuitbraken in de huid. Deze producten bevatten in de juiste combinatie,

Nadere informatie

purifying blend normalizing blend energizing blend

purifying blend normalizing blend energizing blend scalp care scalp care /// De eerste lijn van milk_shake die speciaal ontwikkeld is om de gezondheid van de hoofdhuid te verbeteren en het haar te versterken en te verbeteren. Deze trichologische innovatie

Nadere informatie

made for your happiness Z110MATM1194 MS MOISTURE PLUS Brochure NL.indd 1

made for your happiness Z110MATM1194 MS MOISTURE PLUS Brochure NL.indd 1 made for your happiness Z110MATM1194 MS MOISTURE PLUS Brochure NL.indd 1 19/07/18 10:53 INTENS GEHYDRATEERD HAAR DAT VITAAL, STERK EN STRALEND IS, DAG NA DAG, ZO WEERSPIEGELT JE HAAR JOUW SCHOONHEID milk_shake

Nadere informatie

Therapeutic Hair Spa. voor het welzijn van haar en hoofdhuid

Therapeutic Hair Spa. voor het welzijn van haar en hoofdhuid Therapeutic Hair Spa voor het welzijn van haar en hoofdhuid INTRODUCTIE Mooi, gezond en glanzend haar is altijd al heel belangrijk geweest in de modewereld. Zij hebben duizenden kunstenaars en dichters

Nadere informatie

CAVIAR. sublime DE NIEUWE ESSENTIE VAN SCHOONHEID

CAVIAR. sublime DE NIEUWE ESSENTIE VAN SCHOONHEID CAVIAR sublime DE NIEUWE ESSENTIE VAN SCHOONHEID KAVIAAR De eigenschappen van het Zwarte Goud Kaviaar, oftewel het Zwarte Goud is inmiddels ook bekend als ingrediënt gebruikt in de schoonheidsindustrie.

Nadere informatie

SUN Natuurlijk genieten van de zon

SUN Natuurlijk genieten van de zon SUN Natuurlijk genieten van de zon Annemarie Börlind maakt voor de SUN productlijn gebruik van Öko-Test conforme synthetische lichtbeschermingsfilters. Bovendien bevatten de producten waardevolle ingrediënten

Nadere informatie

AQUANATURE voor de vochtarme of vette huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar

AQUANATURE voor de vochtarme of vette huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar AQUANATURE voor de vochtarme of vette huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar REFRESHING CLEANSING MOUSSE Zachte reinigende mousse voor een verfijnde teint - Voor de vochtarme of vette huid,

Nadere informatie

Rode Kaviaar uit de Noordelijke IJszee

Rode Kaviaar uit de Noordelijke IJszee Rode Kaviaar uit de Noordelijke IJszee Draai de tijd terug met ons regenererende, sterk geconcentreerde serum dat de productie van collageen en elastieke opvoert en zo de huid verjongt, met minder zichtbare

Nadere informatie

Himalaya 29 N-81 E Balsem. L'huile by CÎme Droge olie

Himalaya 29 N-81 E Balsem. L'huile by CÎme Droge olie Productenlijst In de nabije toekomst kan u snel en gemakkelijk bestellen via onze webshop. In afwachting hiervan vindt u in dit document uitgebreide info over onze producten. Bestellingen kan u doorgeven

Nadere informatie

Lavera Basis Sensitiv

Lavera Basis Sensitiv Lavera. Werkt natuurlijk Je huid optimaal verzorgen met respect voor de natuur? Dat kan! De pure verzorgings-producten van Lavera zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, die ook nog eens zoveel

Nadere informatie

RAIN DANCE. Haarvoeding en natuurlijke hydratatie

RAIN DANCE. Haarvoeding en natuurlijke hydratatie RAIN DANCE Haarvoeding en natuurlijke hydratatie RAIN DANCE Een nieuwe levenslust omarmt je haar & huid. De natuur is de grootste bron van voeding voor alle levende wezens. Water geeft leven aan planten,

Nadere informatie

WE TAKE CARE OF YOUR HAIR PROFESSIONAL HAIR COSMETICS

WE TAKE CARE OF YOUR HAIR PROFESSIONAL HAIR COSMETICS WE TAKE CARE OF YOUR HAIR PROFESSIONAL HAIR COSMETICS revitalising line acidifying line moist & care line sleek line reconstruction line professional salon line HA Essence Aquatic Acid Balance Argan de

Nadere informatie

KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN. Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid

KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN. Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid NATUUR & WETENSCHAP Een hoogwaardige huidverzorgingslijn welke natuur en wetenschap op een unieke

Nadere informatie

Nieuw product CELLULAR PEEL-OFF FACE MASK met fruitstamcellen en fruitextracten 150g pot, 700g emmer Hydraterend en anti-oxidatief peel-off masker met de stamcellen van een zeldzame rode druivensoort (Gamay

Nadere informatie

Parfum Kleurstoffen Parabenen Sulfaten*

Parfum Kleurstoffen Parabenen Sulfaten* EEN BEPERKT GAMMA VOOR MAXIMALE PRESTATIES EN EEN FRISSE GEZONDE LOOK Elk DermaSyd product is gebaseerd op de filosofie van geavanceerde parfumvrije formules en hoogwaardige ingrediënten om u te voorzien

Nadere informatie

Onze inspiratie. Boordevol organische voedingsstoffen - de beste natuurlijke ingrediënten uit het Middellandse Zeegebied.

Onze inspiratie. Boordevol organische voedingsstoffen - de beste natuurlijke ingrediënten uit het Middellandse Zeegebied. Onze filosofie Geïnspireerd door de natuur hebben we onze unieke voedings- en huidverzorgingsexpertise gecombineerd om heerlijke, verzorgende en verzachtende formules te creëren die puur zijn zoals de

Nadere informatie

NATURAL BEAUTY COCKTAILS

NATURAL BEAUTY COCKTAILS NATURAL BEAUTY COCKTAILS EEN NIEUWE BEHANDELING VOOR JE HAAR COCKTAILS JOUW HAAR, ECHT GEZOND EN PRACHTIG. milk_shake heeft een verrukkelijk assortiment aan haarbehandelingen gecreëerd waardoor je haar

Nadere informatie

Fijn haar is plat, soms pluizig en heeft de neiging om statisch te zijn.

Fijn haar is plat, soms pluizig en heeft de neiging om statisch te zijn. volume solution milk_shake heeft een productlijn ontwikkeld die fantastische resultaten geeft; die de natuurlijke schoonheid van elk haartype laat herleven en het haar volume geeft. De basis is de zoektocht

Nadere informatie

ONEINDIG PUUR, ONEINDIG MOOI,

ONEINDIG PUUR, ONEINDIG MOOI, ONEINDIG PUUR, ONEINDIG MOOI, *Gemiddelde van alle bestanddelen vande kleuringkit ÆQUO COLOR biologische ingrediënten * klinische tests Als cosmetische technologie verrijkt wordt met natuurlijke zuiverheid

Nadere informatie

100% 100% cosmeceuticals. Natuurlijke werkstoffen. Eerlijke cosmetica. Huidvriendelijk. Doeltreffende ingrediënten. K-Beau

100% 100% cosmeceuticals. Natuurlijke werkstoffen. Eerlijke cosmetica. Huidvriendelijk. Doeltreffende ingrediënten. K-Beau K-Beau cosmeceuticals 100% Huidvriendelijk Doeltreffende ingrediënten Natuurlijke werkstoffen Eerlijke cosmetica 100% K-Beau K-Beau staat voor krachtig en mooi! Verzorgingsproducten voorzien van hoogwaardige

Nadere informatie

Restore SOFTENING CLEANSING CRÈME. Herstel de jeugdige uitstraling van de huid VOEDT, HYDRATEERT EN REINIGT DE RIJPERE HUID INGREDIËNTEN: VOOR WIE?

Restore SOFTENING CLEANSING CRÈME. Herstel de jeugdige uitstraling van de huid VOEDT, HYDRATEERT EN REINIGT DE RIJPERE HUID INGREDIËNTEN: VOOR WIE? SOFTENING CLEANSING CRÈME 150ml (11948) VOEDT, HYDRATEERT EN REINIGT DE RIJPERE HUID Deze vochtrijke formule verwijdert grondig make-up-resten en onzuiverheden, terwijl het tevens het gevoelige ph-gehalte

Nadere informatie

WITH GREAT CARE COMES GREAT HAIR

WITH GREAT CARE COMES GREAT HAIR WITH GREAT CARE COMES GREAT HAIR Het Keune Care Essential Mineral Complex voedt de hoofdhuid voor gezonder haar. CARE KEUNE.COM Printed in Holland 0816 51550NL NL KEUNE CARE VI STRALEND EN GEZOND HAAR

Nadere informatie

in een compleet nieuw verzorgingsgamma

in een compleet nieuw verzorgingsgamma Botéa Elements: synthese van topingrediënten en state-of-the-art technologie. Zowel kapper als consument vragen steeds betere, kwalitatievere en gezondere producten. Zo worden we voortdurend uitgedaagd

Nadere informatie

NATUROYALE BIOLIFTING voor de veeleisende, rijpere huid vanaf 50 jaar

NATUROYALE BIOLIFTING voor de veeleisende, rijpere huid vanaf 50 jaar NATUROYALE BIOLIFTING voor de veeleisende, rijpere huid vanaf 50 jaar NATUROYALE BIOLIFTING CREAMY CLEANSER Zeer rijke reiniging Een reinigingsritueel dat bestaat uit twee stappen. Gebruik in de ochtend

Nadere informatie

Ayurvedische huidverzorgingsproducten. Vata voor de gedevitaliseerde en droge huid

Ayurvedische huidverzorgingsproducten. Vata voor de gedevitaliseerde en droge huid Ayurvedische huidverzorgingsproducten Vata voor de gedevitaliseerde en droge huid Vata - Jasmin Dagcrème Deze crème is bijzonder geschikt voor de huid die extreem vocht- en voedingsarm is. De bijzondere

Nadere informatie

OUR REASONS INFORMATIE GIDS

OUR REASONS INFORMATIE GIDS OUR REASONS INFORMATIE GIDS INHOUD VERZORGING Moisture Shampoo Moisture Conditioner Moisture Mist Color Shampoo Color Conditioner Color Mist Volume Shampoo Volume Conditioner Repair Shampoo Repair Conditioner

Nadere informatie

OPTIMALE BESCHERMING EN EFFECTIEVE VERZORGING

OPTIMALE BESCHERMING EN EFFECTIEVE VERZORGING OPTIMALE BESCHERMING EN EFFECTIEVE VERZORGING De speciale Aloë Vera-verzorgingsbox is het ideale SOS-verzorgingspakket voor snel en dagelijks gebruik. De drie gespecialiseerde en verzorgende producten

Nadere informatie

ONZE BAD- EN VERZORGINGSLIJN

ONZE BAD- EN VERZORGINGSLIJN ONZE BAD- EN VERZORGINGSLIJN Fijn om te gebruiken, mooi om cadeau te geven Dille & Kamille staat voor natuurlijke eenvoud, voor genieten van alle goeds uit de natuur. Daarom is onze bad- en verzorgingslijn

Nadere informatie

Uw expert in superieure hydratatie.

Uw expert in superieure hydratatie. Uw expert in superieure hydratatie. Het erfgoed van Neutrogena Neutrogena kiest voor Scandinavische werkzaamheid, eenvoud en zachtheid. Haar handcrème heeft wereldwijd heel wat bekendheid vergaard. Het

Nadere informatie

Excellente voeding voor de huid. Binnen 7 dagen resultaat. *

Excellente voeding voor de huid. Binnen 7 dagen resultaat. * Excellente voeding voor de huid. Binnen 7 dagen resultaat. * Als voedingsexpert, brengt Herbalife u nu excellente voeding voor uw huid. Met meer dan 15 vitaminen en botanische extracten zit onze huidverzorging

Nadere informatie

De kracht van druiven verzorgingsproducten op basis van druiven

De kracht van druiven verzorgingsproducten op basis van druiven Voor meer info kan u terecht bij: Sylvia Mohar (Sylvitis ) 02 658 00 64 info@sylvitistherapy.be De kracht van druiven verzorgingsproducten op basis van druiven www.sylvitis.be www.sylvitistherapy.be Fit

Nadere informatie

PROTEIN WELLNESS. Glamorous by Nature

PROTEIN WELLNESS. Glamorous by Nature GLAMOROUS BY NATURE FUENTE laat zien dat luxe en duurzaamheid goed samengaan. Zowel de verpakking, de ingrediënten als het productieproces hebben een minimale ecologische afdruk. Alle producten zijn op

Nadere informatie

LL REGENERATION voor de droge huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar

LL REGENERATION voor de droge huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar LL REGENERATION voor de droge huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar LL REGENERATION CLEANSING MILK Een milde reiniging met het zeer effectieve s Ochtends en s avonds. Breng aan op de droge

Nadere informatie

onzichtbare verzorging met een zichtbaar effect

onzichtbare verzorging met een zichtbaar effect onzichtbare verzorging met een zichtbaar effect Slechts weinig mannen nemen de tijd voor ingewikkelde huidverzorging. Voor de meeste mannen moet huidverzorging makkelijk, snel en doeltreffend zijn. Scheren,

Nadere informatie

37, avenue de la Bastide - 46140 Castelfranc France Tél : +33 (0)5 65 36 21 90 - Fax : +33 (0)5 65 36 25 85 UW DEALER

37, avenue de la Bastide - 46140 Castelfranc France Tél : +33 (0)5 65 36 21 90 - Fax : +33 (0)5 65 36 25 85 UW DEALER 37, avenue de la Bastide - 46140 Castelfranc France Tél : +33 (0)5 65 36 21 90 - Fax : +33 (0)5 65 36 25 85 UW DEALER Gedrukt op kringlooppapier met inkt op plantaardige basis. PLVSUB122 D e basis voor

Nadere informatie

Life Excelsa Hp technology < 100ml >

Life Excelsa Hp technology < 100ml > Life Excelsa Hp technology < 100ml > De nieuwe Life Color zorgt voor een goede voeding, om de hoofdelementen van het haar te herstellen: water, proteïnen en lipiden. 1) INTENSE HERSTELLING EN MAXIMALE

Nadere informatie

LUXURY HAIR CARE FOR LONG HAIR

LUXURY HAIR CARE FOR LONG HAIR LUXURY HAIR CARE FOR LONG HAIR Philosophy WHITE MINERAL introduceert gebruikelijke Scandinavische elementen waar alle soorten haartexturen van profiteren, met de nadruk specifiek op lange haren. Als het

Nadere informatie

Verzorging van Foxy Star Hair Extensions

Verzorging van Foxy Star Hair Extensions Verzorging van Foxy Star Hair Extensions Verzorging extensions Algemene verzorging Kam het haar 2x per dag met een Hairextension borstel vanaf de aanzet. Vlecht het haar voor het slapen gaan. Gebruik eventueel

Nadere informatie

INFORMATIE OVER PIURA PRODUCTEN: GEBALANCEERDE NATUURCOSMETICA 2

INFORMATIE OVER PIURA PRODUCTEN: GEBALANCEERDE NATUURCOSMETICA 2 1 INFORMATIE OVER PIURA PRODUCTEN: GEBALANCEERDE NATUURCOSMETICA 2 PRODUCTEN VOOR: REINIGING 3 GEVOELIGE HUID 4 HYDRATATIE 5 ANTI-AGING 6 JONGE EN VETTE HUID 7 SPECIALS 8 LICHAAMSVERZORGING 9 www.beautysalon-piurity.nl

Nadere informatie

Beschadigd, droog en futloos haar? TIJDENS EEN CHEMISCHE BEHANDELING.

Beschadigd, droog en futloos haar? TIJDENS EEN CHEMISCHE BEHANDELING. Technische fiche Beschadigd, droog en futloos haar? Het probleem is de aanhoudende beschadiging van de haarvezel door chemische behandelingen, de warmte van de droger en de leeftijd. Om dit proces tegen

Nadere informatie

De kracht van de natuur verenigd in een verzorgingslijn voor een mooie huid

De kracht van de natuur verenigd in een verzorgingslijn voor een mooie huid De kracht van de natuur verenigd in een verzorgingslijn voor een mooie huid 86 79 % Verzorging 87 45 % Vitamine B12-werkcomplex Thermo Lotion Licht opwarmende en huidverzorgende lotion. Verzorgt met natuurlijke

Nadere informatie

Binnen 7 dagen resultaat *.

Binnen 7 dagen resultaat *. Excellente voeding voor de huid Binnen 7 dagen resultaat *. Als voedingsexpert, brengt Herbalife u nu excellente voeding voor uw huid. Met meer dan 15 vitaminen en botanische extracten zit onze huidverzorging

Nadere informatie

PREMIER BASIC. Premier Basic

PREMIER BASIC. Premier Basic PREMIER BASIC Premier Basic Premier Basic is een uitgebreide basislijn om zowel de gevoelige, gemengde en vette huid te behandelen, als de verouderde en vochtarme huiden doelgericht te behandelen. Het

Nadere informatie

COLOR PROTECTION GEAVANCEERDE BESCHERMING VOOR EEN PROFESSIONELE KLEUR

COLOR PROTECTION GEAVANCEERDE BESCHERMING VOOR EEN PROFESSIONELE KLEUR COLOR PROTECTION GEAVANCEERDE BESCHERMING VOOR EEN PROFESSIONELE KLEUR Reinigen De exclusieve synergie van de unieke glans van lijnzaadextract en de revolutionaire Color Block+ -technologie voor kleurbehoud

Nadere informatie

Aloe Vera with Agave Nectar

Aloe Vera with Agave Nectar CHI Aloë Vera Curls Defined Definieer, verbeter en verlevendig krullen en textuur van het haar met Aloë Vera. Verrijkt met Agave Nectar en een Super Hydration Mix. Aloë Vera hydrateert en houdt vocht vast,

Nadere informatie

Hoe was en verzorg je de huid van je baby?

Hoe was en verzorg je de huid van je baby? JE BEWUST MILDERE KEUZE Hoe was en verzorg je de huid van je baby? Met tips van Lou Louise Inhoud 3 Spetterpret én zorgzame bescherming in één! 5 Ontwikkeld samen met dermatologen, pediaters én mama s

Nadere informatie

CEL COSMETICA. van.de BUITENKANT. de BINNENKANT in Subcutis en Dermis. Cel Herstel Stamcel Concentraat Oog + Lippenmasker

CEL COSMETICA. van.de BUITENKANT. de BINNENKANT in Subcutis en Dermis. Cel Herstel Stamcel Concentraat Oog + Lippenmasker CEL COSMETICA Innovatieve Cosmetische Concentraten (alle actieve ingrediënten in hoogste concentratie) celactief Q10 is enkel beschikbaar in UNIQ10UE cosmetica (100% natuurlijk, 100% effectief, 50 hoger

Nadere informatie

man De behandelingen richten zich meer op specifieke huidproblemen.

man De behandelingen richten zich meer op specifieke huidproblemen. De Nimue nenlijn is een geavanceerde wetenschappelijke huidbehandelingslijn die in tegenstelling tot het aloude feel-good concept (met als uitgangspunt het in de watten leggen en laten ontspannen van de

Nadere informatie

serie AQUA-VITALE Herstellen van de hydro-lipide film zodat de natuurlijke verdedingsmechanismen van de huid versterkt worden

serie AQUA-VITALE Herstellen van de hydro-lipide film zodat de natuurlijke verdedingsmechanismen van de huid versterkt worden SERIE AQUA-VITALE De meeste mensen ervaren een droge huid. Bij de meeste mensen is deze droogte te wijten aan onze nieuwe levensstijl waarbij de omgeving rond onze huid steeds agressiever wordt (vervuiling,

Nadere informatie

Verzorging van Foxy Star Hair Extensions

Verzorging van Foxy Star Hair Extensions Verzorging van Foxy Star Hair Extensions Awesome De Awesome producten zijn speciaal bedoeld voor non- Remy en Remy extensions. Bevat de juiste siliconenbasis, voedings-en beschermingsstoffen om de extensions

Nadere informatie

De Ultieme Shampoo Gids

De Ultieme Shampoo Gids De Ultieme Shampoo Gids BARBERSTORE - SHAMPOO GIDS 1 Inhoudsopgave 1. Introductie (3) 2. Algemene uitleg shampoo (4) - wat is een shampoo? (4) - hoe en wanneer is shampoo ontstaan? (4) - wat is een goede

Nadere informatie

natuurlijke verzorging geïnspireerd door de bij

natuurlijke verzorging geïnspireerd door de bij natuurlijke verzorging geïnspireerd door de bij 2 Waarom kiezen voor Bee honest cosmetics? De producten van Bee honest cosmetics worden gemaakt met zorgvuldig geselecteerde pure ingrediënten zoals honing

Nadere informatie

Certificatie Naobay ORIGIN

Certificatie Naobay ORIGIN ORIGIN is een complete productlijn gericht op het verjongen van de huid. Alle producten in deze lijn bevatten extracten of oliën afgeleid van essentiële olie van sinaasappel, rijst en tijgernoten, traditioneel

Nadere informatie

Nu Skin Hair Care Shampoo

Nu Skin Hair Care Shampoo P r o d u c t i n f o r m a t i e p a g i n a N u S k i n Nu Skin Hair Care Shampoo Zichtbaar jonger haar in zeven dagen Voor gezond, glanzend haar moet u bij de kern beginnen. Het is wetenschappelijk

Nadere informatie

BABY & KIDS. U zoekt naar de zuiverste producten voor uw kind! Wij ook!

BABY & KIDS. U zoekt naar de zuiverste producten voor uw kind! Wij ook! BABY & KIDS U zoekt naar de zuiverste producten voor uw kind! Wij ook! HYPOALLERGEEN, DERMATOLOGISCH & OOGHEELKUNDIG GETESTE PRODUCTEN VOOR BABY'S & KINDEREN APIVITA, het eerste Griekse bedrijf voor natuurlijke

Nadere informatie

O NOTHING INFORMATIE GIDS

O NOTHING INFORMATIE GIDS O NOTHING INFORMATIE GIDS INHOUD ALGEMENE INFORMATIE No Nothing Very Sensitive Moisture Shampoo No Nothing Very Sensitive Moisture Conditioner No Nothing Very Sensitive Moisture Mist No Nothing Very Sensitive

Nadere informatie

PERMANENT HAARKLEURSYSTEEM ZONDER AMMONIAK

PERMANENT HAARKLEURSYSTEEM ZONDER AMMONIAK PERMANENT HAARKLEURSYSTEEM ZONDER AMMONIAK De OPLOSSING bij een GEVOELIGE HOOFDHUID RIJK AAN: BOSWELLIA SERRATA EXTRACT ARGANOLIE TARWEPROTEÏNES EEN NIEUWE PERMANENTE HAARKLEURING INNOVATIEF: AMMONIAKVRIJ

Nadere informatie

N 1 wereldwijd. Goed in mijn vel? Zo voel ik me elke dag. Jouw dagelijkse verzorging begint bij een optimale intieme hygiëne

N 1 wereldwijd. Goed in mijn vel? Zo voel ik me elke dag. Jouw dagelijkse verzorging begint bij een optimale intieme hygiëne ZELFZEKERHEID STRAAL JE UIT! Goed in mijn vel? Zo voel ik me elke dag. N 1 wereldwijd Jouw dagelijkse verzorging begint bij een optimale intieme hygiëne Zeepvrij Hypoallergeen Gynaecologisch getest Het

Nadere informatie

Back to LVTPR. 120 jaar expertise: Schwarzkopf viert haar 120ste verjaardag en blijft innoveren.

Back to LVTPR. 120 jaar expertise: Schwarzkopf viert haar 120ste verjaardag en blijft innoveren. Back to LVTPR 120 jaar expertise: Schwarzkopf viert haar 120ste verjaardag en blijft innoveren. Brussel, 17 april 2018 - Het iconische merk viert dit jaar haar 120ste verjaardag met een nieuwe campagne

Nadere informatie

Winterse oppeppers 1 februari t/m 15 maart 2013

Winterse oppeppers 1 februari t/m 15 maart 2013 Winterse oppeppers 1 februari t/m 15 maart 2013 Winterse oppeppers HONEY & ALMOND SCRUB Een scrub met een dubbele werking die zorgt voor een schone, heldere, gezond uitziende huid. De zeer fijn gemalen

Nadere informatie

- Crème Preventie Zwangerschapsstriemen

- Crème Preventie Zwangerschapsstriemen ZWANGERSCHAPSSTRIEMEN Zwangerschapsstriemen komen bij één op de twee vrouwen voor. Ze verschijnen voornamelijk op de buik, billen, dijen en borsten, daar waar de huid continu uitgetrokken wordt. De Laboratoires

Nadere informatie

ONEINDIG PUUR, ONEINDIG MOOI,

ONEINDIG PUUR, ONEINDIG MOOI, ONEINDIG PUUR, ONEINDIG MOOI, natuurlijke ingrediënten * klinische tests Als cosmetische technologie verrijkt wordt met natuurlijke zuiverheid ÆQUO, de filosofie van het merk zit vervat in de naam. In

Nadere informatie

RESULTAAT gerevitaliseerde huid, geeft een gevoel van vitaliteit en frisheid

RESULTAAT gerevitaliseerde huid, geeft een gevoel van vitaliteit en frisheid AROMASOUL MEDITERRANEAN BODY CREAM 150ML de huid is gehydrateerd en heeft een aangename geur, met een aroma therapeutisch effect van vitaliteit en welzijn wordt geassocieerd met het zomerseizoen gerevitaliseerde

Nadere informatie

EEN NATUURLIJKE INSPIRATIE EEN BEWUSTE KEUZE EEN PASSIE VOOR HAAR

EEN NATUURLIJKE INSPIRATIE EEN BEWUSTE KEUZE EEN PASSIE VOOR HAAR EEN NATUURLIJKE INSPIRATIE EEN BEWUSTE KEUZE EEN PASSIE VOOR HAAR JOUW HAAR ONZE PASSIE INSIGHT Is een nieuwe lijn, samengesteld in ons labaratorium om een combinatie te maken tussen de aloude kennis

Nadere informatie

For the thin that s never in.

For the thin that s never in. For the thin that s never in. Geavanceerde botanische oplossingen tegen dunner wordend haar, waarvan klinisch bewezen is dat het haar voller en gezonder wordt en er dikker uitziet 2 Eindelijk is er een

Nadere informatie

SUN&MORE. Z110MATM7263 MS SUN&MORE Brochure capelli corpo NL.indd 1

SUN&MORE. Z110MATM7263 MS SUN&MORE Brochure capelli corpo NL.indd 1 SUN&MORE Z110MATM7263 MS SUN&MORE Brochure capelli corpo NL.indd 1 17/04/18 12:13 SCRITTE? ORGANISCHE MURU MURU BOTER HIBISCUS OLIE ORGANISCHE PA S S I E V R U C H T OLIE P L A N TA A R D I G E INGREDIENTEN

Nadere informatie

ROYAL JELLY LIFTING SERUM

ROYAL JELLY LIFTING SERUM ROYAL JELLY LIFTING SERUM Een 14-daagse kuur met direct face- lift effect!! Wat is het?. Royal Jelly is een echt geschenk uit de natuur. Dit extract wordt geproduceerd door jonge werkbijen. Door zich hiermee

Nadere informatie

Cellulaire Innovatie Optimale Hydratatie Fruitzuren en PH-balans zorgen voor optimale Celvernieuwing in 28 dagen

Cellulaire Innovatie Optimale Hydratatie Fruitzuren en PH-balans zorgen voor optimale Celvernieuwing in 28 dagen Cellulaire Innovatie Optimale Hydratatie Fruitzuren en PH-balans zorgen voor optimale Celvernieuwing in 28 dagen Een uniek huidverbetering- en Anti-Aging programma met een duidelijke visie en medische

Nadere informatie

HAARVERZORGING OP BASIS VAN PLANTEN

HAARVERZORGING OP BASIS VAN PLANTEN Créateur de la Cosmétique Végétale HAARVERZORGING OP BASIS VAN PLANTEN De kracht van planten voor gezond en glanzend haar. CALENDULA BIOLOGISCH GETEELD IN LA GACILLY door Yves Rocher gedeponeerd handelsmerk

Nadere informatie

Doe de test en probeer de Sanex deodorant die het beste bij jou past

Doe de test en probeer de Sanex deodorant die het beste bij jou past PERSBERICHT Doe de test en probeer de Sanex deodorant die het beste bij jou past IEDERE HUID VERDIENT PERSOONLIJKE AANDACHT Utrecht, 12 augustus 2010 Een normale of een gevoelige huid? Behoefte aan extra

Nadere informatie

De introductie van een nieuwe, verbazingwekkende collectie huidverzorgingsproducten!

De introductie van een nieuwe, verbazingwekkende collectie huidverzorgingsproducten! De introductie van een nieuwe, verbazingwekkende collectie huidverzorgingsproducten! 5 producten geschikt voor elk huidtype: Aloe Purifying Cleanser Aloe Refreshing Toner Aloe Nourishing Serum Aloe Balancing

Nadere informatie

Earth friendly. Benut de helende kracht van de natuur

Earth friendly. Benut de helende kracht van de natuur Earth friendly Benut de helende kracht van de natuur L ANZA selecteert de meest waardevolle, wilde planten uit duurzame bossen, jungles en wouden wereldwijd. Deze organische, niet-genetisch gemanipuleerde

Nadere informatie

Alle Mol&B-producten zijn dermatologisch getest en bevatten geen parabenen of allergenen.

Alle Mol&B-producten zijn dermatologisch getest en bevatten geen parabenen of allergenen. Mol&B Copenhagen is een exclusieve productlijn voor huidverzorging ontwikkeld door verpleegkundige Tina Maria Madsen in nauwe samenwerking met dermatologen en huidverzorgingsexperts in een Europees laboratorium.

Nadere informatie

TRANQUILLITY SHOWER CREAM 200 ML

TRANQUILLITY SHOWER CREAM 200 ML TRANQUILLITY SHOWER CREAM 200 ML uiterst rijke, hydraterende en reinigende shower cream kalmerend en ontspannend aromatisch voordeel, een zijdezachte huid voedt en verbetert de elasticiteit rozen- en vanilleolie,

Nadere informatie

Veilig voor alle haartypes, ook voor gekleurd haar.

Veilig voor alle haartypes, ook voor gekleurd haar. Feel the difference Wil je graag mooi en gezond haar? Hou je van luxe en duurzaamheid en wil je je haar tot in de puntjes verwennen? Dan heeft OGX ook voor jou de juiste haarverzorging. Niet voor niets

Nadere informatie

Een helder voorjaar! 11 maart t/m 16 mei 2014

Een helder voorjaar! 11 maart t/m 16 mei 2014 Een helder voorjaar! 11 maart t/m 16 mei 2014 Een heldere, schone, stralende huid op elke leeftijd! NIEUW! De vette probleemhuid en een huid met overmatige talg productie hebben een milde maar effectieve

Nadere informatie

uiterlijke verzorging CSPE KB 2011 minitoets bij opdracht 22

uiterlijke verzorging CSPE KB 2011 minitoets bij opdracht 22 uiterlijke verzorging SPE KB 2011 minitoets bij opdracht 22 variant a Naam kandidaat Kandidaatnummer Meerkeuzevragen - Omcirkel het goede antwoord (voorbeeld 1). - Geef verbeteringen aan volgens voorbeeld

Nadere informatie

Ontdek holistische anti-veroudering

Ontdek holistische anti-veroudering Ontdek duurzaam Ontdek holistische anti-veroudering Ontdek holistische anti-veroudering Wij richten ons met onze producten op een optimaal gezonde huid, omdat een gezonde huid straalt. Holistisch: het

Nadere informatie

Waarom kiest u voor Keenwell?

Waarom kiest u voor Keenwell? Keenwell is de fabrikant van trendy make-up en van innovatieve verzorgingsproducten voor gelaat en lichaam. Keenwell is een Spaans bedrijf dat de lat zeer hoog legt en dat gaat voor het oplossen van uw

Nadere informatie

verfrissen door een waaier aan attenties

verfrissen door een waaier aan attenties Laat u deze zomer verfrissen door een waaier aan attenties remederm intensieve verzorging voor de zeer droge of geïrriteerde huid Louis Widmer, expert in de verzorging van de zeer droge huid Als de huid

Nadere informatie

RENÈ PROFESSIONAL PURERENÈ VERZORGING

RENÈ PROFESSIONAL PURERENÈ VERZORGING RENÈ PROFESSIONAL PURERENÈ VERZORGING Ik weet het, ik ben vaak verliefd. Althans, ik roep vaak dat ik verliefd ben. Of dat ik een nieuwe liefde heb gevonden. Maar deze keer krijg ik echte kriebels in mijn

Nadere informatie