schooljaar nieuwsbrief 8

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "schooljaar nieuwsbrief 8"

Transcriptie

1 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld schooljaar nieuwsbrief 8 Van de directie De laatste nieuwsbrief van en hij staat vol met interessante berichten. Zes pagina s maar liefst. Deze week vieren we het kerstfeest, altijd een gezellige drukte in de klassen. De hal ziet er ook prachtig uit, een paar ouders waren gelukkig bereid de handen nog extra uit de mouwen te steken. Verder een bericht van het ministerie van OC en W., de ik kom op tijd actie, en leuke activiteiten voor in de kerstvakantie, georganiseerd door de gemeente Barneveld. Be active!!! Uiteraard wens ik u allen een hele fijne vakantie en een goed Maandag 6 januari 2014 schudden we elkaar de hand op het plein, we zullen het jaar dan weer feestelijk in gaan. Agenda Woe 18 dec Kerstviering Zat 21 dec Begin kerstvakantie Maa 06 jan Start 2014 op het plein Maa 06 jan Lijstereens 9 Verder in deze nieuwsbrief Kerstviering Digitaal communicatiesysteem Eindstand flessenactie Filipijnen Ik kom op tijd actie Fietsverlichting Passend onderwijs Superboek; lezen met je oren! Be-active in de kerstvakantie Nul blinde ogen door vuurwerk Nationale Campagne Vuurwerkbril trapt af met lancering website Het doel van de Nationale Campagne Vuurwerkbril is ervoor te zorgen dat niemand meer blind wordt door vuurwerk. Het opzetten van een vuurwerkbril bij het afsteken van (of kijken naar) vuurwerk, is van essentieel belang. Het dragen van een vuurwerkbril door kinderen én ouders moet net zo vanzelfsprekend worden als het dragen van een autogordel. In groep 7 en 8 zal uiteraard aandacht besteed worden aan deze campagne. Zet op die bril dus!!!! We zien je graag weer volgend jaar! Kerstviering Woensdag is het gezelligste feest van het jaar, de kerstviering. Om uur worden de kinderen op school verwacht. We proosten dan eerst en gaan dan in de klas genieten van het multicultureel buffet, waaraan alle ouders hebben meegewerkt. Vanaf uur zal er een lampionnenoptocht door de wijk zijn. Aansluitend worden voor u door de kinderen twee liedjes op het plein gezongen. Na het zingen van de liedjes mogen de kinderen door hun ouders (geen oudere broers/zussen) opgehaald worden, om daarna samen op het plein nog te genieten van de kerstmuziek. U kunt uw gerecht vanaf uur afgeven in de Taalklas. Op de dag zelf kunnen we vanaf uur en uur nog wat hulp gebruiken!

2 Flessenactie voor de Filipijnen Er is een totaal van 144,20 overgemaakt op giro 555. Lieke en Meas, super bedankt!!! Wist u dat? Een nieuwe rubriek, die in elke nieuwsbrief zal verschijnen, met leuke, informatieve en handige weetjes. Wist u dat.. de afgelopen 3 maanden er 143 keer iemand te laat was?. dat eigenlijk best veel is?. we er dus wat aan gaan doen?. met de Kom op tijd actie! u digitaal kunt aangeven welk gerecht u voor het kerstdiner gaat maken. dit weer veel papier scheelt en alle antwoorden keurig in een digitale lijst verzameld worden. Het team van OBS De Lijster wenst iedereen een heel goed De overblijfcommissie gaat stoppen en zoekt opvolgers! Lees verder op blz 3 Digitaal communicatiesysteem extra adres opgeven Sommige ouders geven aan dat zij de bijlage niet kunnen openen. Dit ligt aan een instelling in de browser indien Internet Explorer gebruikt wordt. Zo kunt u dit aanpassen: Ga naar het beginscherm van de website. Rechts in de hoek, zie je drie tekentjes staan. Klik op het radertje. Dan klik je op weergave van compatibiliteitsweergave. Er komt dan een pop-upscherm. De naam van de website staat al ingevuld. Kies dan voor toevoegen en sluit dat schermpje. Klik ook de website helemaal weg. Als je nu opnieuw de website opent, zou de bijlage wel geopend kunnen worden. De stand van zaken op dit moment : Groep 1: heeft de foto toegestuurd gekregen Groep 2-3: heeft de foto toegestuurd gekregen Groep 4-5: heeft de foto toegestuurd gekregen Groep 5-6: nog 3 leerlingen Groep 7-8: heeft de foto toegestuurd gekregen De website :

3 Oproep overblijfcommissie: Wij zoeken 2 personen die het overblijven op de Lijster gaan regelen. Zoals in de vorige Lijstereens is aangekondigd gaan wij Mona, Ine en Elly het volgende schooljaar stoppen als overblijfcommissie. Wij hebben dit vele jaren met veel plezier gedaan, maar nu zowel Elly als ook Ine volgend jaar geen kind meer op de Lijster hebben en Mona het na 10 jaar coördineren ook tijd vindt om het stokje over te gaan dragen zijn wij op zoek naar opvolging. We zoeken het liefst 2 personen die het overblijven op de lijster gaan regelen. Wij verwachten dat dit wekelijks ongeveer 2 tot 3 uur van uw tijd zal kosten. Voor deze "functie" wordt een vrijwilligers vergoeding betaald. Dit verdere schooljaar willen we gebruiken om deze nieuwe commissie in te werken en de zaken netjes over te dragen. Voor meer informatie mag u ons bellen: Ine: Mona: Fietsverlichting Regelmatig zien wij kinderen s ochtends op de fiets naar school komen zonder verlichting. Uiteraard praten we hierover in de klas dat dit gevaarlijk kan zijn met alle auto s in de buurt. Zorgt u ervoor dat de verlichting gemaakt wordt als deze kapot is? Veiligheid van onze kinderen staat voorop! Ik kom op tijd actie! Vorig schooljaar heb ik in een Lijstereens eens voorgerekend wat het voor gevolgen heeft op de onderwijstijd als we 5 minuten later kunnen starten: Een klein rekensommetje laat zien dat dit flink op kan lopen. Al is het maar 5 minuten per keer. 2x per dag is dat dan 10 minuten. Per week wordt dit al 45 minuten. Per jaar is dit dan 40 x 45 minuten = 1800 minuten. Dat is het zelfde als 30 uur. En dat is zelfs meer dan een volledige lesweek. Over een schoolloopbaan van 8 jaar zouden kinderen hierdoor 2 maanden minder les ontvangen. En dan hebben we het nog maar over het feit dat de les 5 minuten onderbroken wordt. De afgelopen 3 maanden hebben we het te laat komen in de groepen 2 t/m 8 eens bijgehouden. In totaal is er 143 keer iemand te laat gekomen, dat is een vrij fors aantal. Er gaat zo veel kostbare leertijd verloren. Daarom gaan we alle kinderen nog meer stimuleren om op tijd te komen. Vraag uw kind er maar eens naar hoe we dit gaan aanpakken. Uiteraard hebben we ook uw hulp hierbij nodig, want vooral de jongste kinderen zijn nog van u afhankelijk. U helpt toch ook mee!!!!

4 Passend Onderwijs Vanaf 1 augustus 2014 zal het passend onderwijs echt een feit zijn. Dit betekent dat scholen en ouders meer ruimte krijgen om voor elk kind maatwerk te bieden, zo nodig extra ondersteuning. De staatssecretaris van Onderwijs, Cultuur en wetenschappen heeft naar alle scholen een informatiepakket gestuurd. Dit pakket bestaat uit een brochure voor alle leerkrachten en een flyer voor ouders/verzorgers. Bovendien is er een website waar veel informatie te vinden is over wat passend onderwijs voor de school en haar ouders gaat betekenen. De website is De flyer zal u binnenkort ontvangen via ons digitale communicatiesysteem. Mocht u vragen hebben over passend onderwijs, dan kunt u uiteraard altijd bij een van de leerkrachten, of bij mij persoonlijk terecht. Wij proberen uw vragen dan zo goed mogelijk te beantwoorden. In het kader van de invoering van het passend onderwijs zal onze school op 15 januari 2014 bezoek krijgen van iemand van het nieuwe samenwerkingsverband Rijn en Gelderse Vallei. Deze persoon komt bekijken hoever wij als school zijn met de voorbereidingen voor de invoering van passend onderwijs. Van de sintcommissie We bedanken: Superboek Superboek is in de lucht! Speciaal voor alle kinderen in Nederland met een leesbeperking. Met Superboek.nl hoeven ze geen woord meer te missen en kunnen ze hetzelfde lezen als hun vriendjes. En lekker wegdromen bij een spannend, grappig of ontroerend verhaal. Superboek, dat is lekker lezen met je oren! Boeken direct luisteren via de website of app De nieuwe site Superboek.nl ontsluit een collectie van ruim gesproken boeken. Streaming via de site en de gratis app Daisylezer of te leen op daisy-cd. Superboek.nl is er ook voor kinderen die blind of slechtziend zijn. Voor deze kinderen zijn de populairste boeken in braille beschikbaar. Paul Burgers, Yurdanur Gurer, Maja van der Reijden, Fam. Vos (voor de enorme hoeveelheid geleverde prentenboeken,) Carina Peters, Hamida Altinkaynak, Esmaa Al-Barazandji, Jolanda Latumaelissa, Henny Janssen, mevrouw Morabet, Mona de Vries Mede dankzij deze hulpouders was het een spetterend feest. Een foto impressie ziet u op de volgende bladzijde. De populairste titels als gesproken boek Briefgeheim, Dolfje Weerwolfje, Sjakie en de chocoladefabriek, De Grijze Jager Stuk voor stuk fantastische boeken die geen kind zou mogen missen. Al deze titels zijn gratis te leen via superboek.nl.

5 Sinterklaasfeest Wat een gezelligheid was het ook dit jaar weer tijdens het sinterklaasfeest. De Sint was slim geweest en had de nacht doorgebracht in een caravan op de parkeerplaats. Zo was hij in ieder geval op tijd, met al die storm. Hij was alleen de pieten vergeten op de hoogte te brengen, dus zij hadden geen idee waar Sinterklaas was. Gelukkig konden hem even appen, en wist Sint dat we op hem stonden te wachten, zo kon hij toch het feest op school meemaken. In kleine groepjes gingen de kinderen van groep 1 t/m 4 bij hem op bezoek. De kinderen van groep 5 t/m 8 verrasten elkaar met prachtige surprises. Kortom een zeer geslaagd feest.

6 Maandag 23 december 2013 Toneel: SBO de Vogelhorst Barneveld Tijd: 14:00-16:00 uur Kosten: 2,- Zaalvoetbaltoernooi: Gymzaal t Trefpunt Voorthuizen Leeftijd: 8 t/m 12 jaar Tijd: 9:30-12:30 uur Kosten: 1,- Zelfverdediging: Kisport Martial Academy Dorpscentrum Glindster de Glind Leeftijd: 8 t/m 12 jaar Tijd: 13:45-14:45 uur Leeftijd: 13 t/m 16 jaar Tijd: 15:00-16:00 uur Kosten: 1,- Maandag 30 december 2013 Meiden beautydag: Dorpshuis de Belleman Zwartebroek Leeftijd: 12 t/m 15 jaar Tijd: 13:30-15:30 uur Kosten: 5,- Bootcamp: Koeweide Schaffelaarse bos Barneveld Tijd: 9:30-10:30 uur Leeftijd: 13 t/m 16 jaar Tijd: 10:45-11:45 uur Kosten: gratis Donderdag 2 januari 2014 Jungle baan: Gymzaal de Oosterboshal Barneveld Leeftijd: 4 t/m 8 jaar Tijd:13:30-16:00 uur Kosten: Gratis Squash: Sportclub Do-it Barneveld Tijd: 10:00-11:00 uur Leeftijd: 13 t/m 16 jaar Tijd: 11:00-12:00 uur Kosten: 1,- Basketbal: Basketball ver. de Towerjumpers Gymzaal de Oosterboshal Barneveld Leeftijd: 8 t/m 20 jaar Tijd: 13:30-17:30 uur Kosten: gratis Vrijdag 3 januari 2014 Multi bal: Gymzaal de Burgthof Barneveld Tijd: 13:30-14:30 uur Leeftijd: 13 t/m 16 jaar Tijd: 14:30-15:30 uur Kosten: 1,- Zwemfestijn: Zwembad de Veluwehal Barneveld Tijd: 10:00-12:00 uur Kosten: 2,50 Zwemdiploma verplicht VOL = VOL Opgeven t/m woensdag 18 december 2013 via

01 december 2014 schooljaar nieuwsbrief 7

01 december 2014 schooljaar nieuwsbrief 7 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 01 december 2014 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 7 Van de directie Weer een Lijstereens vol met leuke verhalen en informatie. De decembermaand

Nadere informatie

15 december 2014 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 8

15 december 2014 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 8 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 15 december 2014 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 8 Van de directie Voor u ligt de laatste Lijstereens van 2014. Een hele dikke, want naast

Nadere informatie

4 december 2017 schooljaar nieuwsbrief 8. Agenda

4 december 2017 schooljaar nieuwsbrief 8. Agenda Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 4 december 2017 schooljaar 2017-2018 nieuwsbrief 8 Van de directie Wat een spanning...nog 1 nachtje slapen en dan hopen we Sinterklaas

Nadere informatie

Brede school Blitterswijck Schooljaar 2013-2014 Nr. 10

Brede school Blitterswijck Schooljaar 2013-2014 Nr. 10 Brede school Blitterswijck Schooljaar 2013-2014 Nr. 10 14 jan. 2014 Blitsgids Data: 20/1 aanmelden nieuwe leerlingen van tot 18.00 uur. 21/1 handv. groep 1/4 28/1 handv. groep 5/8 29/1 techniek groep 1/4

Nadere informatie

Lijster eens. U komt toch ook een handje helpen? 12 juni 2017 schooljaar nieuwsbrief 19

Lijster eens. U komt toch ook een handje helpen? 12 juni 2017 schooljaar nieuwsbrief 19 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 12 juni 2017 schooljaar 2016-2017 nieuwsbrief 19 Van de directie Allereerst wil ik iedereen bedanken die mij gesteund hebben door een berichtje,

Nadere informatie

Lijster eens. 26 november 2018 schooljaar nieuwsbrief 07

Lijster eens. 26 november 2018 schooljaar nieuwsbrief 07 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 26 november 2018 schooljaar 2018-2019 nieuwsbrief 07 Van de Directie Wat vliegt de tijd! Het is alweer bijna Sinterklaas! In deze Lijstereens

Nadere informatie

19 december 2016 schooljaar nieuwsbrief 9. Agenda

19 december 2016 schooljaar nieuwsbrief 9. Agenda Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 19 december 2016 schooljaar 2016-2017 nieuwsbrief 9 Van de directie Voor u ligt de laatste Lijstereens van 2016. Aanstaande woensdag natuurlijk

Nadere informatie

Lijster eens. Wat een fantastische zomer was dat! 27 augustus 2018 schooljaar nieuwsbrief 01. Van de Directie

Lijster eens. Wat een fantastische zomer was dat! 27 augustus 2018 schooljaar nieuwsbrief 01. Van de Directie Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 27 augustus 2018 schooljaar 2018-2019 nieuwsbrief 01 Van de Directie Wat een fantastische zomer was dat! Ik hoop dat iedereen er net zo

Nadere informatie

Lijster eens. 02 oktober 2017 schooljaar nieuwsbrief 4

Lijster eens. 02 oktober 2017 schooljaar nieuwsbrief 4 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 02 oktober 2017 schooljaar 2017-2018 nieuwsbrief 4 Van de directie De laatste Lijstereens voor de herfstvakantie. We kijken terug op een

Nadere informatie

Lijster eens. Het team van OBS De Lijster wenst u allen hele fijne feestdagen en een goed december 2017 schooljaar nieuwsbrief 9

Lijster eens. Het team van OBS De Lijster wenst u allen hele fijne feestdagen en een goed december 2017 schooljaar nieuwsbrief 9 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 18 december 2017 schooljaar 2017-2018 nieuwsbrief 9 Van de directie Wat gaat de tijd toch snel. 2017 zit er al weer bijna op. Deze week

Nadere informatie

12 november 2018 schooljaar nieuwsbrief 06. Agenda

12 november 2018 schooljaar nieuwsbrief 06. Agenda Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 12 november 2018 schooljaar 2018-2019 nieuwsbrief 06 Van de Directie Het thema Cultuur en Geloof is gestart en er wordt al flink aan gewerkt.

Nadere informatie

07 december 2016 schooljaar nieuwsbrief 8. Agenda

07 december 2016 schooljaar nieuwsbrief 8. Agenda Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 07 december 2016 schooljaar 2016-2017 nieuwsbrief 8 Van de directie In deze Lijstereens wordt u geïnformeerd over de aanschaf van twee

Nadere informatie

Lijster eens. 18 april 2017 schooljaar nieuwsbrief 16

Lijster eens. 18 april 2017 schooljaar nieuwsbrief 16 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 18 april 2017 schooljaar 2016-2017 nieuwsbrief 16 Van de directie Het schooljaar vliegt voorbij. De meivakantie staat alweer voor de deur.

Nadere informatie

Lijster eens. 06 november 2017 schooljaar nieuwsbrief 6

Lijster eens. 06 november 2017 schooljaar nieuwsbrief 6 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 06 november 2017 schooljaar 2017-2018 nieuwsbrief 6 Van de directie Voor u ligt weer een informatieve nieuwsbrief vol info en wetenswaardigheden.

Nadere informatie

4 september 2017 schooljaar nieuwsbrief 2. Agenda

4 september 2017 schooljaar nieuwsbrief 2. Agenda Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 4 september 2017 schooljaar 2017-2018 nieuwsbrief 2 Van de directie Alweer de tweede nieuwsbrief van dit jaar. We zijn goed gestart in

Nadere informatie

26 oktober 2015 schooljaar nieuwsbrief 5

26 oktober 2015 schooljaar nieuwsbrief 5 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 26 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 5 Van de directie Direct alweer flink aan de slag. U vindt belangrijke info in deze nieuwsbrief

Nadere informatie

schooljaar nieuwsbrief 11

schooljaar nieuwsbrief 11 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 03-02- 2014 schooljaar 2013-2014 nieuwsbrief 11 Van de directie De Lijstereens ligt weer voor u. Boordevol wetenswaardigheden. Uw speciale

Nadere informatie

01 februari 2016 schooljaar nieuwsbrief 11

01 februari 2016 schooljaar nieuwsbrief 11 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 01 februari 2016 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 11 Van de directie Ik wens u veel leesplezier met deze Lijstereens. Open les HVO/GVO/IVO

Nadere informatie

Lijster eens. 21 augustus 2017 schooljaar nieuwsbrief 1

Lijster eens. 21 augustus 2017 schooljaar nieuwsbrief 1 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 21 augustus 2017 schooljaar 2017-2018 nieuwsbrief 1 Van de directie Wat zijn die 6 weken omgevlogen. Ik hoop dat iedereen een goede vakantie

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

07 november 2016 schooljaar nieuwsbrief 6. Agenda

07 november 2016 schooljaar nieuwsbrief 6. Agenda Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 07 november 2016 schooljaar 2016-2017 nieuwsbrief 6 Van de directie In deze Lijstereens veel aandacht voor groen, gezond en duurzaamheid.

Nadere informatie

schooljaar nieuwsbrief 14

schooljaar nieuwsbrief 14 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 24-03-2014 schooljaar 2013-2014 nieuwsbrief 14 Van de directie In de vorige Lijstereens stond een klein foutje in het stukje over de algemene

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 7 december 2018 Vertrek Afgelopen week heeft Ellen Jansen, ons verrast met de aankondiging van haar vertrek. Zij gaat per 1 februari De Octopus verlaten. Ellen

Nadere informatie

Lijster eens. 29 mei 2017 schooljaar nieuwsbrief 18

Lijster eens. 29 mei 2017 schooljaar nieuwsbrief 18 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 29 mei 2017 schooljaar 2016-2017 nieuwsbrief 18 Van de directie Wat een prachtige feestweek hebben we achter de rug. Groot compliment voor

Nadere informatie

29 juni 2015 schooljaar nieuwsbrief 20

29 juni 2015 schooljaar nieuwsbrief 20 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 29 juni 2015 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 20 Van de directie Voor u ligt de laatste Lijstereens van dit schooljaar. Het is weer voorbij

Nadere informatie

9 november 2015 schooljaar nieuwsbrief 6

9 november 2015 schooljaar nieuwsbrief 6 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 9 november 2015 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 6 Van de directie Weer een Lijstereens boordevol wetenswaardigheden en leuke activiteiten.

Nadere informatie

Lijster eens. 26 juni 2017 schooljaar nieuwsbrief 20

Lijster eens. 26 juni 2017 schooljaar nieuwsbrief 20 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 26 juni 2017 schooljaar 2016-2017 nieuwsbrief 20 Van de directie Voor u ligt de laatste Lijstereens van dit schooljaar. De laatste info

Nadere informatie

10 oktober 2016 schooljaar nieuwsbrief 4

10 oktober 2016 schooljaar nieuwsbrief 4 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 10 oktober 2016 schooljaar 2016-2017 nieuwsbrief 4 Van de directie Na twee weken afwezigheid door mijn galblaas operatie, ben ik weer voorzichtig

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2013

Nieuwsbrief december 2013 Nieuwsbrief december 2013 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 2 Juf Monique studieverlof 3 4 5 Sint Groep 1 t/m 4 12 uur vrij Groep 5 t/m 8 13 uur vrij 6 Groep 1/2 vrij Juf Lucille ADV 9 Juf Lucille

Nadere informatie

13 oktober 2014 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 4

13 oktober 2014 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 4 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 13 oktober 2014 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 4 Van de directie In deze Lijstereens weer een flink aantal nieuwsberichten. 1 springt

Nadere informatie

Lijster eens. 13 februari 2017 schooljaar nieuwsbrief 12

Lijster eens. 13 februari 2017 schooljaar nieuwsbrief 12 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 13 februari 2017 schooljaar 2016-2017 nieuwsbrief 12 Van de directie Alweer een nieuwe Lijstereens, de laatste voor de voorjaarsvakantie.

Nadere informatie

18 september 2017 schooljaar nieuwsbrief 3. Agenda

18 september 2017 schooljaar nieuwsbrief 3. Agenda Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 18 september 2017 schooljaar 2017-2018 nieuwsbrief 3 Van de directie Voor u ligt Lijstereens nummer 3. In dit nummer aandacht voor de staking.

Nadere informatie

Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Sint op school Kerstviering Drie koningen zingen Gymlessen Nieuwe website Leerlingenraad Bijlage(n)

Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Sint op school Kerstviering Drie koningen zingen Gymlessen Nieuwe website Leerlingenraad Bijlage(n) Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u weer informatie over de school. Inhoud schoolbel nr.9: Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Sint op school Kerstviering Drie koningen zingen Gymlessen Nieuwe

Nadere informatie

19 maart 2018 schooljaar nieuwsbrief 14. Agenda

19 maart 2018 schooljaar nieuwsbrief 14. Agenda Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 19 maart 2018 schooljaar 2017-2018 nieuwsbrief 14 Van de directie De lente zet buiten nog maar niet door. Maar binnen wel hoor..de school

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 8 10-12-2013 In dit nummer: Actie schoenendoos Kerstfeest Kerstbakjes

Nadere informatie

16 februari 2015 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 12

16 februari 2015 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 12 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 16 februari 2015 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 12 Van de directie In de laatste Lijstereens voor de voorjaarsvakantie aandacht voor

Nadere informatie

27 juni 2016 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 20

27 juni 2016 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 20 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 27 juni 2016 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 20 Van de directie Op verzoek van de kinderredactie komt deze Lijstereens een paar dagen

Nadere informatie

Lijster eens. 16 april 2018 schooljaar nieuwsbrief 16

Lijster eens. 16 april 2018 schooljaar nieuwsbrief 16 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 16 april 2018 schooljaar 2017-2018 nieuwsbrief 16 Van de directie Voor u ligt weer een uitgebreide Lijstereens vol informatie. De 10 minuten

Nadere informatie

24 augustus 2015 schooljaar nieuwsbrief 1

24 augustus 2015 schooljaar nieuwsbrief 1 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 24 augustus 2015 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 1 Van de directie Wat fijn iedereen weer gezond en wel op school te verwelkomen. Na een

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF RIJNSBURG DECEMBER 2017

NIEUWSBRIEF RIJNSBURG DECEMBER 2017 Nieuwsbriefdecember NIEUWSBRIEF RIJNSBURG DECEMBER 2017 Audit Zoals we vermeld hebben in onze nieuwsbrief van november is er door ons bestuur op alle locaties van de Dubbelburg een audit afgenomen. Inmiddels

Nadere informatie

Lijster eens. 10 december 2018 schooljaar nieuwsbrief 08

Lijster eens. 10 december 2018 schooljaar nieuwsbrief 08 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 10 december 2018 schooljaar 2018-2019 nieuwsbrief 08 Van de Directie Dit is alweer de laatste Lijstereens van 2018. De school is inmiddels

Nadere informatie

20 november 2017 schooljaar nieuwsbrief 7. Agenda

20 november 2017 schooljaar nieuwsbrief 7. Agenda Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 20 november 2017 schooljaar 2017-2018 nieuwsbrief 7 Van de directie We zijn alweer halverwege de periode tussen herfst- en kerstvakantie.

Nadere informatie

Opening bibliotheek. Agenda. 12 december 2014

Opening bibliotheek. Agenda. 12 december 2014 12 december 2014 Opening bibliotheek Vorige week vrijdag is de bibliotheek in It Bynt geopend door Sinterklaas. Sinterklaas was speciaal wat langer op school gebleven om de openingshandeling te kunnen

Nadere informatie

23 e jaargang, nr nieuwsbrief t Toetertje

23 e jaargang, nr nieuwsbrief t Toetertje 23 e jaargang, nr. 15 18-12-2015 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener Schoolkrant Gisteren is er nog een prachtige schoolkrant verschenen met leuke kerst- en nieuwjaarswensen. De redactie heeft er weer

Nadere informatie

Lijster eens. Ouders gezocht die willen meepraten over ons nieuwe. U helpt toch ook mee???? 03 april 2018 schooljaar nieuwsbrief 15

Lijster eens. Ouders gezocht die willen meepraten over ons nieuwe. U helpt toch ook mee???? 03 april 2018 schooljaar nieuwsbrief 15 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 03 april 2018 schooljaar 2017-2018 nieuwsbrief 15 Van de directie De school als bouwplaats, een spannende Eitje Tik finale, de Week van

Nadere informatie

5 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 4

5 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 4 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 5 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 4 Van de directie In deze Lijstereens een aantal mooie verhalen. De korfballers hebben

Nadere informatie

Hoeraaaaaaa! Josh is geboren!

Hoeraaaaaaa! Josh is geboren! OBS Schengehof Slotstraat 3 4458 BJ s Heer Arendskerke tel: 0113 561935 email: schengehof@alberoscholen.nl website: www.schengehof.nl Info 8 schooljaar 18 19 vrijdag 7 december 2018 Schoolweek 15 schaatsen

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE JANUARI 2016

MAANDINFORMATIE JANUARI 2016 MAANDINFORMATIE JANUARI 2016 Fijne feestdagen Een gelukkig en gezond 2016 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 AGENDA JANUARI Week 02 Ma 04 1 e schooldag nieuwe kalenderjaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Tweemaster

Nieuwsbrief De Tweemaster Nieuwsbrief De Tweemaster Schoener 120 jaargang 41 nummer 8 2991JN Barendrecht tel./fax: 0180-616144 Directeur: Marja Faber e-mail:info@obs-detweemaster.nl www.obs-de-tweemaster.nl Belangrijke data 16

Nadere informatie

N ieuwsbrief 02 december 2016

N ieuwsbrief 02 december 2016 Kattebelletje Maandag 5 december Sinterklaasviering Kerst-versieren woensdag 7 december vanaf half 9 Maandag 19 december Kerst-inloop. Tussen 18.30-19.30 uur Let op! Donderdag 22 december zijn de kinderen

Nadere informatie

09 maart 2015 schooljaar nieuwsbrief 13

09 maart 2015 schooljaar nieuwsbrief 13 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 09 maart 2015 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 13 Van de directie Een trotse directeur dit keer. Trots op onze May uit groep 8, die 2e

Nadere informatie

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016 [Break]ing News Nieuwsbrief nr. 201617-04 Almere, 22 december 2016 Agenda voor de maand januari en februari 2017 Maandag 9 januari 2017 Eerste schooldag van 2017 9-13 januari 2017 Luizencontrole in de

Nadere informatie

Schoolschaatsen Afgelopen woensdag zijn we met de groepen 4/5-6-7 en 8 gaan schaatsen in Helmond centrum. Alle kinderen hebben enorm genoten!

Schoolschaatsen Afgelopen woensdag zijn we met de groepen 4/5-6-7 en 8 gaan schaatsen in Helmond centrum. Alle kinderen hebben enorm genoten! Leesmij Jaargang 19, nummer 7 Helmond, 14 december 2018 Dag Sinterklaas! In samenwerking met het kunstkwartier heeft Sinterklaas een mooi nieuw behang mogen ontvangen voor op zijn kamer. De kinderen hebben

Nadere informatie

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner.

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner. Beste ouders, verzorgers, Via deze weg wil ik allereerst alle collega s hartelijk bedanken voor hun extra inzet de afgelopen tijd. Meerdere collega s werken al weken extra dagen of vangen groepen leerlingen

Nadere informatie

16 januari 2017 schooljaar nieuwsbrief 10. Agenda

16 januari 2017 schooljaar nieuwsbrief 10. Agenda Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 16 januari 2017 schooljaar 2016-2017 nieuwsbrief 10 Van de directie Dit is de eerste Lijstereens van 2017. We zijn het nieuwe jaar voortvarend

Nadere informatie

27 mei 2019 schooljaar nieuwsbrief 17. Agenda

27 mei 2019 schooljaar nieuwsbrief 17. Agenda Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 27 mei 2019 schooljaar 2018-2019 nieuwsbrief 17 Van de Directie De zomer is in aantocht. De ouderraad is druk bezig met de voorbereidingen

Nadere informatie

Lijster eens. 20 maart 2017 schooljaar nieuwsbrief 14

Lijster eens. 20 maart 2017 schooljaar nieuwsbrief 14 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 20 maart 2017 schooljaar 2016-2017 nieuwsbrief 14 Van de directie In deze Lijstereens een aantal berichten op herhaling. Het is deze week

Nadere informatie

17 mei 2016 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 17

17 mei 2016 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 17 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 17 mei 2016 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 17 Groepsindeling 2016-2017 Volgend schooljaar zullen wij weer 5 groepen gaan maken. Dit zijn

Nadere informatie

N i e u w s b r i e f

N i e u w s b r i e f SCHOOLJAAR 2017-2018 N i e u w s b r i e f 0 1-12- 2 0 1 7 S i n t e r k l a a s I n d i t n u m m e r : Kerst 2 DUO scholen 2 Staking 2 Gevonden voorwerpen 3 Nieuwsbrieven 3 Creatieve middag 3 Agenda

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Dec STEIJAERTNIEUWS

Dec STEIJAERTNIEUWS O.B.S. De J.P.F. Steijaertschool Joseph Haydnlaan 1 2394 GJ Hazerswoude Rijndijk Tel.: 071-3412742 Website: www.steijaertschool.nl E-mail: schoolleider@steijaertschool.nl STEIJAERTNIEUWS Dec. 2017 INHOUD:

Nadere informatie

4 december 2015. 16 december OV vergadering 17 december Kerstviering

4 december 2015. 16 december OV vergadering 17 december Kerstviering 4 december 2015 16 december OV vergadering 17 december Kerstviering 4 december Cedric Biezen (4) 4 december Jelle Brandsma (11) 4 december Jasmijn Vriends (8) 4 december Jelle Weterings (5) 5 december

Nadere informatie

Lijster eens. Welke vraag vindt u dat gesteld moet worden? 29 januari 2018 schooljaar nieuwsbrief 11

Lijster eens. Welke vraag vindt u dat gesteld moet worden? 29 januari 2018 schooljaar nieuwsbrief 11 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 29 januari 2018 schooljaar 2017-2018 nieuwsbrief 11 Van de directie De maand januari is voorbij gevlogen, er is keihard gewerkt aan alle

Nadere informatie

Lijster eens. Overzicht te laat komen. 15 januari 2018 schooljaar nieuwsbrief 10

Lijster eens. Overzicht te laat komen. 15 januari 2018 schooljaar nieuwsbrief 10 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 15 januari 2018 schooljaar 2017-2018 nieuwsbrief 10 Van de directie Na een heerlijke kerstvakantie zijn we weer uitgerust begonnen aan

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), Een heel gezellige tijd is weer aangebroken. Ouders en teamleden hebben gezorgd voor een prachtige aankleding van onze school. Elke morgen is er weer iets nieuws te zien in

Nadere informatie

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Groep 6 heeft gisteren een kerstoptreden gegeven in het bejaardenhuis de 10 gemeenten. Al weken hebben we hiervoor geoefend.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 8 december 2017

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 8 december 2017 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2017-2018, vrijdag 8 december 2017 Sinterklaas Op 5 december heeft Sinterklaas een bezoek gebracht aan De Octopus. Wij weten dat Sinterklaas het altijd erg druk heeft, maar toch

Nadere informatie

Agenda voor december/januari 2019

Agenda voor december/januari 2019 Agenda voor december/januari 2019 Jaargang 17 nummer 04 Almere, 20 december 2018 De jaarkalender vindt u op de website > tabblad Praktisch > Vakantie en vrije dagen > Jaarkalender Donderdag 20 december

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

december - nummer 8

december - nummer 8 2018 2019 5 december - nummer 8 Agenda Donderdag 6 dec. Woensdag 12 dec. Woensdag 19 dec. Studiedag, alle kinderen vrij! Kerst CREA (in de eigen klas) Kerstviering 16.30 18.30 (zie hieronder voor de uitnodiging)

Nadere informatie

PAULUSPRAAT 3. Januari 2017

PAULUSPRAAT 3. Januari 2017 PAULUSPRAAT 3 Januari 2017 Inhoudsopgave - Van de directie - Even voorstellen Nieuwe leerkrachten in groep 3 - Even voorstellen Nieuwe leerkracht in de taalklas - Even voorstellen Jeugdteam IJsselstein

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 d.d

Nieuwsbrief 8 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 8 d.d. 11-12-2018 Dinsdag 11 december 2018 Nieuwsbrief 8 Donderdag 13 december 2018 Donderdag 20 december 2018 Vrijdag 21 december 2018 Spreekuur JGT 14-15 uur Kerstviering

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

Agenda. Nummer 4 december 2016

Agenda. Nummer 4 december 2016 Agenda Nummer 4 december 2016 Vrijdag 23 dec. Kerstvakantie (vanaf 12.00 uur) Maandag 9 jan. Eerste schooldag 2017 Vrijdag 27 jan. Inloop ouders Beste ouder(s)/verzorger(s) Wilt u er aan denken om de toekomstige

Nadere informatie

10 september 2018 schooljaar nieuwsbrief 02. Agenda

10 september 2018 schooljaar nieuwsbrief 02. Agenda Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 10 september 2018 schooljaar 2018-2019 nieuwsbrief 02 Van de Directie Alweer de tweede Lijstereens, twee weken hard werken zit er al weer

Nadere informatie

Lijster eens. 04 maart 2019 schooljaar nieuwsbrief 12. Agenda

Lijster eens. 04 maart 2019 schooljaar nieuwsbrief 12. Agenda Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 04 maart 2019 schooljaar 2018-2019 nieuwsbrief 12 Van de Directie Weer terug op het nest, na een mooi verblijf in Costa Rica. Wel weer

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE DECEMBER 2012

MAANDINFORMATIE DECEMBER 2012 MAANDINFORMATIE DECEMBER 2012 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 www.hetstartblok.net Ma 03 Di 04 Wo 05 Week 49 Sinterklaasfeest! 08.20 uur ontvangst Sint en Pieten

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2014

Nieuwsbrief december 2014 Nieuwsbrief december 2014 Babynieuws Wederom babynieuws! Linda Flonk en Henri verwachten in juni hun eerste kindje. We feliciteren Linda en Henri van harte met dit goede nieuws! Vandaag heeft Linda het

Nadere informatie

19 september 2016 schooljaar nieuwsbrief 3. Agenda

19 september 2016 schooljaar nieuwsbrief 3. Agenda Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 19 september 2016 schooljaar 2016-2017 nieuwsbrief 3 Van de directie De komende weken staan er weer allerlei leuke activiteiten op het

Nadere informatie

Lijster eens. 05 maart 2018 schooljaar nieuwsbrief 13. Van de directie De voorjaarsvakantie leek dus wel wintervakantie.

Lijster eens. 05 maart 2018 schooljaar nieuwsbrief 13. Van de directie De voorjaarsvakantie leek dus wel wintervakantie. Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 05 maart 2018 schooljaar 2017-2018 nieuwsbrief 13 Van de directie De voorjaarsvakantie leek dus wel wintervakantie. Koud, sneeuw en ijs.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 d.d

Nieuwsbrief 19 d.d Belangrijke data Dinsdag 4 juli 2017 Nieuwsbrief 19 Vrijdag 7 juli 2017 Maandag 10 juli t/m vrijdag 18 augustus 2017 Maandag 21 augustus 2017 Nieuwsbrief 19 d.d. 04-07-2017 Laatste schooldag, alle leerlingen

Nadere informatie

Nummer 4, 1 december 2010 Inhoudsopgave. Kalender. Puntjes op de i voor Sinterklaas.

Nummer 4, 1 december 2010 Inhoudsopgave. Kalender. Puntjes op de i voor Sinterklaas. Nummer 4, 1 december 2010 Inhoudsopgave. Puntjes op de i voor Sinterklaas. Voortgang groepsindeling. Bewegingstussendoortjes. Schoolbibliotheek; inrichting & oproep oude boeken Start peuterspeelzaal. Administratief

Nadere informatie

[Geef de titel van het document op] Leerlingen krijgen een stem. Anita Verweij Schoolleider

[Geef de titel van het document op] Leerlingen krijgen een stem. Anita Verweij Schoolleider Nieuwsbrief 7 [Geef de titel van het document op] KBS De Catharijnepoort november 017 1 Leerlingen krijgen een stem Ontdek en ervaar je kracht! Vorige week woensdag is onze leerlingenraad voor het eerst

Nadere informatie

10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging verschijnt op ma 15 dec 14. Kerst op De Uilenburcht

10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging verschijnt op ma 15 dec 14. Kerst op De Uilenburcht In deze Info onder andere: Kerst op De Uilenburcht De agenda tot half februari 2015. Een terugblik op 2014 10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging

Nadere informatie

Kerstfeest en Nieuwjaar

Kerstfeest en Nieuwjaar Datum: 10 december 2015 Jaargang 16 nr. 8 E-mailadres: meandernieuws@outlook.com Kerstfeest en Nieuwjaar Jezus kwam op aarde, zo kwetsbaar en zo klein. Hij kwam als kleine baby om ons tot Licht te zijn.

Nadere informatie

1 juni 2015 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18

1 juni 2015 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 1 juni 2015 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 Van de directie De zomer wil nog niet echt doorzetten, maar de voorbereidingen voor het

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Gelukkig Nieuwjaar

Nieuwsbrief. Gelukkig Nieuwjaar Nieuwsbrief Jaargang 22 - nummer 08 Jan. 2017 Gelukkig Nieuwjaar Op maandag 9 jan. hebben we met alle kinderen en aanwezige ouders het glas geheven op een gelukkig 2017. Het was helemaal fijn dat er zoveel

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week 50 9 t/m 15 december 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week 50 9 t/m 15 december 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 50 9 t/m 15 december 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie Het is altijd een gezellige maar drukke tijd in november/december.

Nadere informatie

I N F O 6 D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 13 december INFO 6

I N F O 6 D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 13 december INFO 6 I N F O 6 D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N Kerst 2018 w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l 13 december 2 018 INFO 6 IN DEZE INFO BELANGRIJKE DATA Dag Sinterklaasje Stagelopen Kerst

Nadere informatie

7 december 2018 Nummer 8

7 december 2018 Nummer 8 7 december 2018 Nummer 8 Inhoud: Tevredenheidsonderzoek Voorleeswedstrijd Sinterklaas Kerstviering Tevredenheidsonderzoek We hebben al heel wat reacties binnen, dank daarvoor. We missen echter ook nog

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Het laatste Waterlandjournaal van dit schooljaar alweer. Wat vliegen die dagen en weken om!

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Het laatste Waterlandjournaal van dit schooljaar alweer. Wat vliegen die dagen en weken om! Waterlandjournaal Jaargang 5 nr. 5 22 december 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Beste ouder(s) en verzorger(s), Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Kijkmiddag project

Nadere informatie

Belangrijke data. Sinterklaasviering. Verkeersveiligheid: help mee voor onze kinderen!

Belangrijke data. Sinterklaasviering. Verkeersveiligheid: help mee voor onze kinderen! NUMMER 6 JAARGANG 32 1 december 2017 Belangrijke data Di. 5 december 2017 Woe. 6 december 2017 Di. 12 december 2017 Di. 19 december 2017 Sinterklaasviering continurooster tot 14. 00 uur Inloop mogelijkheid

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 16 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 22-12-2016 Kerst met de hele school Beste ouders/verzorgers, In deze donkere dagen voor de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017 V V VAKANTIES & VRIJE DAGEN Kerstvakantie: 25 december 2017 t/m 5 januari 2018 Voorjaarsvakantie: 26 februari t/m 2 maart 2018 Goede Vrijdag / 2e Paasdag: 30 maart t/m 2 april 2018 Koningsdag: 27 april

Nadere informatie

Jaargang 15 nr. 6 13 december 2012. Agenda. 18 december 2012 Zwemspelmorgen, groep 8

Jaargang 15 nr. 6 13 december 2012. Agenda. 18 december 2012 Zwemspelmorgen, groep 8 Jaargang 15 nr. 6 13 december 2012 Agenda. 18 december 2012 Zwemspelmorgen, groep 8 19 december 2012 24-12- 12 t/m 04-01- 13 Kerstdiner (17.00 18.30 uur) Kerstvakantie (begint vrijdagmiddag 21-12- 12 om

Nadere informatie

nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders

nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders November 2017 2018 Agenda Vrijdag 10 november: Nationaal schoolontbijt Dinsdag 5 december: Sinterklaas Vrijdag 22 december: Kerstlunch. De leerlingen zijn om 12.00

Nadere informatie

5 december e jaargang INLOG WEBSITE Gebruikersnaam: oudersde-ark-elst. Wachtwoord: ArkVan- Noach

5 december e jaargang INLOG WEBSITE Gebruikersnaam: oudersde-ark-elst. Wachtwoord: ArkVan- Noach 6 5 december 2013 4 e jaargang INLOG WEBSITE Gebruikersnaam: oudersde-ark-elst Wachtwoord: ArkVan- Noach AGENDA 6 december Studiedag, kinderen vrij 10 december Inloopmiddag 18 december Kerstviering Grote

Nadere informatie

De Schoolkrant. De Schoolkrant

De Schoolkrant. De Schoolkrant De Schoolkrant De Schoolkrant December 2014 SO Alphons Laudy Van de redactie Dit is de tweede schoolkrant van dit schooljaar Deze keer zijn de volgende thema s aan bod geweest: Herfst, Sint en Kerst. Deze

Nadere informatie