Nieuwsbrief * nummer 3 * oktober 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief * nummer 3 * oktober 2016"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief De herfst is nu toch echt begonnen. Ik hoop dat u en de kinderen hebben genoten van de herfstvakantie. Wij wel en we zijn weer met vernieuwde energie gestart. Veel plezier met deze nieuwsbrief! Bregina Staal Contactgegevens CBS De Regenboog Troelstralaan XA Hoogezand directiecbsderegenboog@vcomog.nl

2 Op de kalender staan de belangrijke gebeurtenissen in het schooljaar vermeld (o.a. vrije dagen, verjaardagen van kinderen). Achterop elke maand vindt u highlights uit onze schoolgids (die op de website staat). Zo hebt u de belangrijkste informatie altijd bij de hand. Soms zijn er aanvullingen of wijzigingen op de kalender. Deze vindt u in de nieuwsbrief! Agenda Oktober 27 Nieuwsbrief 3 31 Fietsverlichtingcontrole groep 3-8* November 9 Scholing TSO medewerkers ( Kanjers in de TSO ) 10 Lampionnenshow* * Zie verder info in deze nieuwsbrief Aanvulling kalender: De schoolfotograaf komt op 20 maart 2017 (in de nieuwe school!) Wijzigingen adressenboekje (wilt u deze zelf bijhouden?) * Robin en Stan Raspe (gr 7 en 2) Satellietlaan 38 * * Zoë Kremers (gr 6) Apollo 7 * Fam. Cordones Nuñez (gr 8,7 en 2) Toevoegen bij schoolcommissie: Richard Beetjer en Nienke Nauta

3 Kind op Maandag Week 44: 31 oktober t/m 4 november 2016 De reus in het dal, 1 Samuël 17:1-19 David durft, 1 Samuël 17:20-40 David verslaat Goliat, 1 Samuël 17:41-58 Week 45: 7 t/m 11 november 2016 Saul en David, 1 Samuël 18:1-16 Jonatan komt te hulp, 1 Samuël 19:1-7 Het plan van Michal, 1 Samuël 19:8-17 Week 46: 14 t/m 18 november 2016 In het profetenhuis, 1 Samuël 19:18-24 Jonatan helpt David, 1 Samuël 20:1-23 David moet weg, 1 Samuël 20:35-42 Week 47: 21 t/m 25 november 2016 David spaart het leven van Saul, 1 Samuël 24 Saul en Jonatan sterven, 2 Samuël 1:1-16 David wordt koning van Israël, 2 Samuël 5:1-5 Met de kinderen gaan we aan de hand van de verhalen in gesprek over thema s die van alle tijden zijn. Het gaat over kwetsbaarheid en over lef. Over hulp zoeken en vluchten, over wat je doet als je een conflict met iemand hebt.

4 Parro app De eerste berichtjes zijn gestuurd. We kunnen zien wie de berichtjes hebben gelezen en het blijkt dat het nog niet door iedereen wordt gelezen. We snappen dat dit nog even in het systeem moet komen. U had al begrepen dat er geen telefoonketting meer is. Deze werkte niet meer zoals het moest. We hopen dat we met parro u in bijzondere situaties veel sneller kunnen bereiken dan we met een telefoonketting konden. Af en toe sturen we ook gewone berichtjes tussendoor. Dat vinden we leuk en we hopen dat u dat ook waardeert.

5 Veilig op de fiets Komend weekend gaat de wintertijd weer in. Dat betekent dat veel van onze leerlingen weer in het donker op de fiets naar school gaan. Wist u dat het risico om in het donker te worden aangereden met 20% afneemt wanneer een fiets goed verlicht is? Daarom doen wij mee met de ANWB Lichtbrigade fietsverlichtingsactie. Op maandag 31 oktober gaan wij met een aantal vrijwilligers de fiets van de leerlingen van groep 3 t/m 8 controleren op goede fietsverlichting en een aantal andere veiligheidsaspecten. Kunt u ervoor zorgen dat uw kind die dag met de fiets naar school komt? Samen maken we het verkeer veiliger en zijn alle fietsen weer klaar voor de wintertijd!

6 Team Op 9 november hebben we s middags een studiemiddag over techniekonderwijs. We gaan dit samen met de andere VCO scholen in Hoogezand (Het Galjoen en De Hoeksteen) oppakken. We beginnen met een nulmeting: wat doen we al aan natuur- en techniek op school? Wat zijn onze eigen vaardigheden rond dit vak? En hoe brengen we dat over aan de kinderen? Uiteindelijk hopen we in dit schooljaar ook een nieuwe methode te kunnen aanschaffen. Deze scholing zal ons ongetwijfeld helpen bij het maken van een keuze!

7 Kanjertraining Misschien had u er al wel eens van gehoord: de complimentenbal. De kinderen krijgen om de beurt de complimentenbal (geheim!) en mogen andere kinderen de hele dag door complimenten geven. Aan het eind van de dag mogen de kinderen raden wie de complimentenbal had. Het leuke is: er mag gemold worden; dat betekent dat je ook net mag doen alsof je de bal hebt dat levert natuurlijk heel veel complimenten op! Zo leren de kinderen op een leuke manier naar elkaar te kijken en de fijne en goede dingen bij elkaar op te merken. En dat ook uit te spreken. Kinderen leren tijdens de kanjerlessen ook complimenten te ontvàngen: Fijn, dank je wel! Wat leuk om te horen! (Dat lijkt eenvoudig, maar ga het bij u zelf maar eens na: hoe vaak zwakt u een compliment af?)

8 In de kanjertraining zit een hele mooie opbouw. Er zijn vanaf groep 7 speciale lessen in de Kanjertraining waarin leerlingen leren na te denken over hun sociaal functioneren in de groep. Dat gebeurt in samenspraak met de klasgenoten en hun leerkracht. We willen hier in deze nieuwsbrief graag even wat dieper op in gaan.

9 De meeste kinderen willen dat hun ouders en leerkrachten trots op ze zijn. Daarnaast willen de meesten kinderen sociaal worden aanvaard door hun klasgenoten. Het is fijn dat de meesten daarin slagen. In deze kanjerlessen krijgen deze leerlingen van hun klasgenoten te horen: "Ga zo door, je bent te vertrouwen; je bent vriendelijk; je doet stoer op een prettige manier; je doet leuk op een aardige manier." Het geeft de kinderen zelfvertrouwen: ik word gewaardeerd door mijn klasgenoten. Een minderheid van de kinderen wil eveneens goed doen, maar weten op school (en ook thuis) niet hoe ze dat moeten aanpakken. In hun gedrag kunnen deze kinderen over grenzen gaan bij klasgenoten, leerkrachten en/of ouders. Vaak is het vertrouwen in zichzelf en/of de ander weg. De oefeningen waarbij deze kinderen nadenken over het eigen gedrag met behulp van klasgenoten blijkt dan helpend. De klasgenoten kennen elkaar immers heel goed in positieve en in negatieve zin. De klasgenoten geven elkaar concrete tips, waaraan kan worden voldaan. Dit zijn mooie lessen in feedback geven en ontvangen! We gaan hier binnenkort weer mee beginnen.

10 Lampionnenshow Inmiddels wordt er in de klassen alweer druk gewerkt aan de mooiste lampionnen. Vanuit de Burcht is ook weer de vraag gekomen of er kinderen kunnen komen zingen. We zijn op dit moment aan het overleggen op welke dag en met welke groep, omdat 11 november op een vrijdag valt. De lampionnenshow is op donderdag 10 november om 15:00 uur op het plein! Verder houden we weer onze jaarlijkse lampionnenshow. Omdat de kleuters op vrijdag vrij zijn, houden we deze op donderdag 10 november. Vanaf 15:00 komen de kinderen op het plein om hun zelfgemaakte lampionnen te showen. Komt u kijken? Van harte welkom om iets eerder bij school te staan om dit mee te maken!

11 Van de Schoolcommissie Maandelijks komt de schoolcommissie bij elkaar om te vergaderen. De schoolcommissie bestaat uit Gertjan Scholten (voorzitter) en 6 ouders. Ook Bregina Staal is elke vergadering aanwezig. Elke vergadering wordt een aantal vaste punten behandeld. De financiën, schoolse activiteiten zoals LOT, fluor en TSO en andere schoolzaken. Hierbij horen personele zaken en schoolprojecten. Ook krijgen we terugkoppeling van de onderwerpen die bij de ledenraad besproken zijn. Tijdens elke vergadering is er een juf aanwezig, elke keer een andere. Van haar horen we welke lesmethodes er gebruikt worden en hoe dat gaat in de klas. De schoolcommissie is een leuke manier om betrokken te zijn bij school en de daarbij behorende activiteiten. De schoolcommissie bestaat uit: Gertjan Scholten (voorz) Daniëla van Helvoort (secr) Richard Beetjer Helma Boerema Nienke Nauta Carin Pots Koos Smit

12 Sinterklaas Op maandag 5 december vieren we het sinterklaasfeest op school. Sinterklaas heeft al laten weten dat hij met zijn zwarte pieten van plan is onze school te bezoeken. De sinterklaascommissie heeft nog wel wat helpende handen nodig. Aanmelden kan bij Koos Smit of Helma Boerema. In de afgelopen jaren bestelde we als school (groep 1-4) het pakket van het sinterklaasjournaal. In de loop van de jaren is dit pakket steeds magerder geworden en we weten pas heel laat wat de verhaallijn wordt. We hebben daarom besloten om dit jaar het thema met onze eigen creatieve ideeën in te vullen.

13 Nieuwbouw De proefsetjes zijn binnengekomen! De tafels van groep 3-8 zijn allemaal op dezelfde hoogte. Dat geeft een rustig beeld in de klas! De stoelen zijn dmv een voetensteun verstelbaar. Daarbij is er een stoel voor groep 4-8 en een overgangsstoel voor groep 3. Er zijn nog een aantal keuzemogelijkheden te gaan. - willen we 4 poten, of een sledepoot? - willen we 1 vak, 2 lades, of 1 vak èn 1 la? - willen we houten of kunststof stoelen? We willen de kinderen hier ook in betrekken en horen wat zij belangrijk vinden. Verder kijken we ook of het bij de vloer past. Er wordt binnenkort een proeflokaal ingericht met de vloerbedekking (pvc) in de voorgestelde kleur. Dan kunnen we kijken hoe het staat.

14 Bouwplaatsbezoek 11 oktober 2016 De volgende nieuwsbrief verschijnt op donderdag 24 november We zijn ook te vinden op facebook!

* nummer 4 * november Nieuwsbrief. Voor u ligt alweer de vierde nieuwsbrief van dit schooljaar. Veel leesplezier!

* nummer 4 * november Nieuwsbrief. Voor u ligt alweer de vierde nieuwsbrief van dit schooljaar. Veel leesplezier! Nieuwsbrief Voor u ligt alweer de vierde nieuwsbrief van dit schooljaar. Veel leesplezier! Bregina Staal Contactgegevens CBS De Regenboog Troelstralaan 3 9602 XA Hoogezand 0598-321031 directiecbsderegenboog@vcomog.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief * nummer 2 * september september

Nieuwsbrief * nummer 2 * september september Nieuwsbrief september Een volle nieuwsbrief deze keer. We hebben aardig wat onderwerpen om te delen. Veel leesplezier! Bregina Staal Contactgegevens CBS De Regenboog Troelstralaan 3 9602 XA Hoogezand 0598-321031

Nadere informatie

Nieuwsbrief * nummer 5 * december december

Nieuwsbrief * nummer 5 * december december Nieuwsbrief december Nog even en 2015 is voorbij. Een bijzonder jaar voor ons als school, waarin veel gebeurd is en waar we toch ook met veel voldoening op terugkijken. Ik wens u en jullie allemaal een

Nadere informatie

Nieuwsbrief * nummer 9 * april April

Nieuwsbrief * nummer 9 * april April Nieuwsbrief April De meivakantie staat al weer voor de deur. Twee weken uitrusten, bijkomen en opladen voor de laatste schoolweken van dit schooljaar. Wat gaat het hard! We zijn als team ook al druk bezig

Nadere informatie

Nieuwsbrief * nummer 10 * mei Mei

Nieuwsbrief * nummer 10 * mei Mei Nieuwsbrief Mei Na de meivakantie gaat het dan ineens snel; de zomervakantie komt in zicht! De komende periode staat in het teken van afronding van dit schooljaar en alles zo goed mogelijk klaarmaken voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 2015-2016 * nummer 3 * oktober 2015. oktober

Nieuwsbrief. 2015-2016 * nummer 3 * oktober 2015. oktober Nieuwsbrief oktober In de afgelopen maand was er volop aandacht voor boeken en proefjes tijdens een leerzame Kinderboekenweek. In deze nieuwsbrief en op de website kunt u meegenieten! Bregina Staal Contactgegevens

Nadere informatie

Nieuwsbrief * nummer 6 * januari januari

Nieuwsbrief * nummer 6 * januari januari Nieuwsbrief januari De eerste week van het jaar zullen we niet gauw vergeten ijzelvrij! Heel bijzonder om mee te maken. Na deze gladde start gaan we vol goede moed het jaar 2016 in. Ik wens u en ons alles

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 2015-2016 * nummer 1 * augustus 2015. Start van het schooljaar

Nieuwsbrief. 2015-2016 * nummer 1 * augustus 2015. Start van het schooljaar Nieuwsbrief Start van het schooljaar Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. Tegelijk ook in een nieuw fris jasje (iets met: verandering van spijs ) We zijn dit schooljaar goed begonnen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 2015-2016 * nummer 4 * november 2015. november

Nieuwsbrief. 2015-2016 * nummer 4 * november 2015. november Nieuwsbrief november In deze nieuwsbrief meer informatie over AVI en DMT. Termen die u (vanaf groep 3) veel zult horen, maar waarvan u zich misschien afvraagt: wat is het eigenlijk? Verder heten we twee

Nadere informatie

Over De Veenbrug. Op De Veenbrug hebben we het goed bekeken! Kind op Maandag

Over De Veenbrug. Op De Veenbrug hebben we het goed bekeken! Kind op Maandag Over De Veenbrug Jaargang 17, nummer 7 28 oktober 2016 Op De Veenbrug hebben we het goed bekeken! Zendingsgeld Elke maandagmorgen zamelen we zendingsgeld in om zo ons steentje bij te dragen aan het welzijn

Nadere informatie

Teugeljournaal. Rapport groepen 3 t/m 8. Luxe verzuim. GEZOCHT: Zespri kiwi-stickers

Teugeljournaal. Rapport groepen 3 t/m 8. Luxe verzuim. GEZOCHT: Zespri kiwi-stickers Teugeljournaal Berghemseweg 16 5348 CJ Oss Telefoon: 0412-691680 E-mail: infodeteugelaar@skbo.nl Website www.deteugelaar.nl www.skbo.nl Jaargang 12, nummer 2 13 oktober 2017 KALENDER 9 t/m 12-10 Battle

Nadere informatie

Kalender juni. Kalender mei. Kind op maandag

Kalender juni. Kalender mei. Kind op maandag CBS De Regenboog Mars 1/per 4 maart: Troelstralaan 3 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 Maart 2015 Kalender april 2 8:30 paasontbijt 2 gr 3: kinderboerderij 3-6 Paasweekend 8 gr 4: kinderboerderij

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 10

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 10 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 16-11-2016 nummer 10 Agenda Di 22 november Vr 2 december Do 8 december Do 22 december Vr 23 december Ma 26 december vr 6 jan. Ma 16 t/m vr 20 januari

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 8

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 8 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 02-11-2016 nummer 8 Agenda Do 3 november Kwartaalvergadering continu-rooster (kinderen om 14.00 uur vrij) Vrij 11 november Groepspresentatie groep

Nadere informatie

PRIKBORD 4. 3 september 2014. 19 november 2015. Nieuws van de directie

PRIKBORD 4. 3 september 2014. 19 november 2015. Nieuws van de directie PRIKBORD 4 3 september 2014 19 november 2015 Schooljaar 2015-2016 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Vreedzame school Overig nieuws 1 1 2 3 3 4 Verjaardagen 4 Informatie van derden

Nadere informatie

nieuwsbrief September 2017

nieuwsbrief September 2017 Nieuwsbrief 1 * september 2017 nieuwsbrief September 2017 Agenda Vakantierooster 17/ 18 Even voorstellen Uit de leerlingraad Kinderboekenweek Nieuwe leerlingen Groei groep 1 Nieuwe website Speerpunten

Nadere informatie

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u het eerste Reisverslag van het schooljaar 2017-2018. Na een welverdiende vakantie zijn wij verleden week weer gestart. De kinderen zijn

Nadere informatie

nieuwsbrief september

nieuwsbrief september nieuwsbrief september CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 ----------------------------------------------------------------------------------------------- ---------- kalender

Nadere informatie

Kalender juni. Kalender Juli. Kalender mei

Kalender juni. Kalender Juli. Kalender mei CBS De Regenboog Mars 1/per 4 maart: Troelstralaan 3 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 April 2015 Kalender mei 2-17 meivakantie 18-22 avond4daagse 19 korfbal-/voetbaltoernooi gr 8 25 tweede pinksterdag

Nadere informatie

Kind op maandag. Ik ben veranderd. Nieuwsbrief van CBS Rheezerveen jaargang 12 nr. 07 Agenda

Kind op maandag. Ik ben veranderd. Nieuwsbrief van CBS Rheezerveen jaargang 12 nr. 07 Agenda Nieuwsbrief van CBS Rheezerveen 13-10-2017 jaargang 12 nr. 07 Agenda Dinsdag 17 oktober Groep 1 en 2 Theatervoorstelling ZELLUF Vrijdag 20 oktober Allen Afsluiting KinderBoekenWeek Donderdag 2 november

Nadere informatie

PBS Ouderavond 16 november

PBS Ouderavond 16 november Nieuwsbrief 5 Nieuwsbrief november 06 In dit nummer: PBS ouderavond Agenda Jumbo actie Luizentassen Na de jaarvergadering van MR en OC zal Monique Baard van PBS Nederland een inspirerende, informatieve

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 9

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 9 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 09-11-2016 nummer 9 Agenda Vrij 11 november Groepspresentatie groep 4 (11.30 uur) Vrij 25 november Groepspresentatie groep 5 (11.30 uur) Ma 14

Nadere informatie

Van harte gefeliciteerd!!

Van harte gefeliciteerd!! Oktober 2016 - nummer 3 Belangrijke data Vrijdag 14 oktober Afsluiting KinderBoekenWeek- Open Podium 1 Dinsdag 18 oktober Licht aan actie (meer info verderop in de nieuwsbrief) Kinderen uit groep 4 t/m

Nadere informatie

nieuwsbrief Juni 2017 Agenda Nieuwe leerling(en) Inspectiebezoek Vakantierooster 17/ 18 Afscheid TSO vacatures Plannen volgend schooljaar PO in Actie

nieuwsbrief Juni 2017 Agenda Nieuwe leerling(en) Inspectiebezoek Vakantierooster 17/ 18 Afscheid TSO vacatures Plannen volgend schooljaar PO in Actie Nieuwsbrief 10 * juni 2017 nieuwsbrief Agenda Nieuwe leerling(en) Inspectiebezoek Vakantierooster 17/ 18 Afscheid TSO vacatures Plannen volgend schooljaar PO in Actie Juni 2017 De laatste nieuwsbrief van

Nadere informatie

Jaargang 23 nummer 10 Donderdag 10 november 2016

Jaargang 23 nummer 10 Donderdag 10 november 2016 Jaargang 23 nummer 10 Donderdag 10 november 2016 Agenda 10-17 november 2016 zondag 13 november maandag 14 november dinsdag 15 november Bijbelrooster Week 46: 14 t/m 18 november 2016 In het profetenhuis

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 29, nummer 2 09-09-2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: We zijn weer begonnen! Info-avond Afscheid juf Wilma Sparen voor je school

Nadere informatie

Geachte ouders, Bijbelverhalen

Geachte ouders, Bijbelverhalen Geachte ouders, Nieuwsbrief 11 21 november 2017 Deze week: * Schoolfruit * Sinterklaas * Kerst * We vinden het fijn om dit jaar Kerst met de ouders en kinderen te vieren. Het kerstfeest staat gepland op

Nadere informatie

Geachte ouder(s), verzorger(s) Startgesprekken

Geachte ouder(s), verzorger(s) Startgesprekken 3 sep 2018 1 Geachte ouder(s), verzorger(s) Het schooljaar 2018-2019 is van start gegaan. Fijn om alle kinderen en veel ouders weer te mogen begroeten na een periode van rust, zon, vrije tijd en genieten

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

Kind Op Maandag. Rollerschoenen in school. De komende weken staan de volgende thema`s centraal in Kind Op Maandag:

Kind Op Maandag. Rollerschoenen in school. De komende weken staan de volgende thema`s centraal in Kind Op Maandag: Nr. 6 schooljaar 2016-2017 Rollerschoenen in school EU-schoolfruit Facultatieve oudergesprekken Opbrengstherfstfair Zorgoverleg Hoofdluizen Kind Op Maandag De komende weken staan de volgende thema`s centraal

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 7 december 2018 Vertrek Afgelopen week heeft Ellen Jansen, ons verrast met de aankondiging van haar vertrek. Zij gaat per 1 februari De Octopus verlaten. Ellen

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2018-2019 26 november t/m 07 december Agenda: Ma - Groep 1-2 start met het thema: Feest (Sinterklaasfeest) Di - Wo - Actie Happy Kids wordt afgesloten 8 kinderen brengen de dozen naar Manna

Nadere informatie

CBS Nije-Kroost 26 jan 2017

CBS Nije-Kroost 26 jan 2017 CBS Nije-Kroost 26 jan 2017 www.cbsnijekroost.nl Nieuwe leerlingen In groep 1/2c: Norah Welkom op Nije-Kroost! We wensen je een fijne tijd op onze school! Uitslag ouder- en leerlingtevredenheidspeiling

Nadere informatie

[Geef de titel van het document op] Leerlingen krijgen een stem. Anita Verweij Schoolleider

[Geef de titel van het document op] Leerlingen krijgen een stem. Anita Verweij Schoolleider Nieuwsbrief 7 [Geef de titel van het document op] KBS De Catharijnepoort november 017 1 Leerlingen krijgen een stem Ontdek en ervaar je kracht! Vorige week woensdag is onze leerlingenraad voor het eerst

Nadere informatie

Nieuwsbrief * nummer 8 * maart Maart

Nieuwsbrief * nummer 8 * maart Maart Nieuwsbrief Maart Komend weekend vieren we het paasfeest. In deze donkere wereld en deze tijd mag dat voor velen het feest van hoop zijn. Op de volgende pagina een beeld en een gedicht die dat treffend

Nadere informatie

Jaargang 18 nr mei 2018

Jaargang 18 nr mei 2018 t Caphorst 2, 7688 RK Daarle Tel. 0546 697405, www.ark-ikt.nl Jaargang 18 nr. 18 31 mei 2018 Voorwoord Deze keer ontvangt u een iets kortere Arktualiteiten dan u van ons gewend bent, maar wél met veel

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Welkom! Afspraken en regels. Jaarkalender. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Welkom! Afspraken en regels. Jaarkalender. In dit nummer: 29 augustus 2017 Nieuwsbrief Welkom! Graag heet ik alle leerlingen en ouders weer van harte welkom op school! We zijn alweer een week bezig en iedereen is inmiddels al een beetje gewend aan de nieuwe juf

Nadere informatie

JAARGANG 7 AFLEVERING 08

JAARGANG 7 AFLEVERING 08 Nieuws uit. JAARGANG 7 AFLEVERING 08 Ouderbetrokkenheid 3.0 Nieuwjaarsborrel Op maandag 7 januari 2019 nodigt team De Arenberg u van harte uit voor een nieuwjaarsborrel. Om 18.30 uur bent u welkom in de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 2

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 2 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 14-09-2016 nummer 2 Agenda Do 15 september Do 15 september Ma 19 september Do 22 september Di 27 september Startviering 8.35 uur in de open ruimte

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 7. Even bijpraten. 5 oktober Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 7. Even bijpraten. 5 oktober Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsflits nummer 7 5 oktober 2018 Klik hier voor e-mailadressen Kalender volgende week: Ma 8 oktober:

Nadere informatie

Inhoud. Team. Fietsverlichtingsactie. Fruitdag. Beste ouders,

Inhoud. Team. Fietsverlichtingsactie. Fruitdag. Beste ouders, ONS-info Beste ouders, Nr. 2 29 september 2016 Oranje-Nassauschool Bilwijkerweg 6a 2821 SB Stolwijk info@ons-stolwijk.nl www.ons-stolwijk.nl Inhoud Team... Fietsverlichtingsactie... Fruitdag... Schoolfotograaf...

Nadere informatie

De komende weken staan in het teken van de herfst en natuurlijk die grote kindervriend die zeer binnenkort weer voet aan wal zal zetten.

De komende weken staan in het teken van de herfst en natuurlijk die grote kindervriend die zeer binnenkort weer voet aan wal zal zetten. NOVEMBER 2016 Beste ouders en/of verzorgers, Wat hebben wij genoten van de Daliweken en de afsluitende presentatie op donderdag voor de herfstvakantie. Wat leuk dat u met zovelen kwam kijken naar alles

Nadere informatie

Voor beide afdelingen Over drie weken lente!

Voor beide afdelingen Over drie weken lente! Nieuwsbrief 5 28 februari 2019 Voor beide afdelingen Over drie weken lente! Voor u ligt de nieuwsbrief voor maart en april. Het eerste zonnige weekend hebben we al gehad en de voorjaarsvakantie is aantocht.

Nadere informatie

oktober/november 2018

oktober/november 2018 Nieuwsbrief 9 24-10- 2018 Schooljaar 2018-2019 Pag in a 1: Bela ng rijk e data Pag in a 2: Groep 4 doet mee m et de ANWB li ch tb rig ad e l Hall owee n Pag in a 3: Stud i edag l Kind e rpos t zeg e ls

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 november 2014

Nieuwsbrief 13 november 2014 Nieuwsbrief 13 november 2014 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij ontvangt u de digitale nieuwsbrief. Onderwerpen in deze nieuwsbrief zijn: Tomas Brief van Yvonne De week van respect Algemene ouderavond

Nadere informatie

CBS de Wegwijzer schooljaar Nieuwsbrief nummer 2. Vrijdag 23 september 2016, week 38. telefoon school:

CBS de Wegwijzer schooljaar Nieuwsbrief nummer 2. Vrijdag 23 september 2016, week 38. telefoon school: CBS de Wegwijzer schooljaar 2016-2017 Nieuwsbrief nummer 2 Vrijdag 23 september 2016, week 38 telefoon school: 0597-531308 www.cbs-wegwijzer-bellingwolde.picto.nl Agenda Datum Activiteit 26 september s

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid is gestart. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 week 38, 20 september 2019

Nieuwsbrief 3 week 38, 20 september 2019 Nieuwsbrief 3 week 38, 20 september 2019 kalender september / oktober 2018 maandag 24 september - groep 7 & 8 voorstelling vrijdag 28 september - groep 5 & 6 voorstelling vrijdag 28 september - koffieochtend

Nadere informatie

Waar is het feest, hier is het feest!

Waar is het feest, hier is het feest! CBS Prins Willem-Alexander Chrysantenhof 18 2651 XK Berkel en Rodenrijs tel: 010-5112043 Website: www.pwabasisschool.nl Tw itter: @pwabasisschool Facebook: pwaberkel Schooljaar 2014/2015 nr. 3 donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Schooljaar , vrijdag 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 4. Schooljaar , vrijdag 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 19 oktober 2018 Dag van de leerkracht Wat hebben jullie ons allemaal verwend, 5 oktober, op de dag van de leerkracht! Namens alle collega s en studenten wil

Nadere informatie

nieuwsbrief Kijk voor meer nieuws uit de groepen op www.rootselaarschool.nl

nieuwsbrief Kijk voor meer nieuws uit de groepen op www.rootselaarschool.nl nieuwsbrief Schooljaar 2015 2016 8 oktober 2015 nr. 7 Kijk voor meer nieuws uit de groepen op www.rootselaarschool.nl GAANDEWEG Mopperen; we doen het allemaal. Over de regering, over het weer, over de

Nadere informatie

Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl

Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Beste ouders, 30 oktober 2015. Een eerste week na de herfstvakantie, waarbij

Nadere informatie

INFO De Toverlaars. Info 3 - november Agenda. Ik val op! Jarig in november. Juf Tineke

INFO De Toverlaars. Info 3 - november Agenda. Ik val op! Jarig in november. Juf Tineke INFO De Toverlaars Slagveld 55 4871 ND Etten-Leur tel. 076 5040287 www.toverlaars.nl detoverlaars@stichtingleersaam.nl Info 3 - november 2018 Agenda NOVEMBER 1. OV 2. Groep 2 vrij 12. GMR 15. Schoolfotograaf

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site

Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site 30-08-2019 Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site www.kompasassen.nl. Nieuws uit het kindcentrum Beste ouders, verzorgers,

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017 Voorleeskampioen 2017 Leonore Boek Voorleeswedstrijd 2017 Belangrijke data: 11 november Sint Maarten 15 november MR vergadering 20 november Start tevredenheidsonderzoek

Nadere informatie

Nieuwsflits #1. september 2017

Nieuwsflits #1. september 2017 Nieuwsflits #1 september 2017 Belangrijke data: Maandag 4 september Woensdag 6 september Kennismakingsgesprekken groepen 3 tot en met 8. Maandag 18 september tot en met vrijdag Op voeten en fietsen projectweek!

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november 2018. In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Rapportgesprekken groep 3 t/m

Nadere informatie

De doelen van de kanjertraining:

De doelen van de kanjertraining: Wat is kanjertraining: De kanjertraining is meer dan alleen een (anti) pestmethode. De kanjertraining richt zich op de sociale-emotionele ontwikkeling van kinderen. Door verhalen en oefeningen in de les

Nadere informatie

t Omlopertje jaargang 8 nummer september 2016

t Omlopertje jaargang 8 nummer september 2016 t Omlopertje jaargang 8 nummer 26 26 september 2016 Kind op Maandag Hoe nu verder? Exodus 14,16,17 De farao gaat achter de Israëlieten aan. Ze komen bij de rode zee; hoe moet het nu verder? God wijst de

Nadere informatie

WEEKBRIEF 31ste jaargang nr oktober Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 31ste jaargang nr oktober Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 31ste jaargang nr. 7 11 oktober 2017 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 12-10 Juf Hester 13-10 Lars G, groep 3 13-10 Sara R, groep 4

Nadere informatie

Coöperatieve werkvorm Zoek de valse, Tweevergelijking

Coöperatieve werkvorm Zoek de valse, Tweevergelijking Mmmmm In dit nummer: - Jarigen - Update nieuwbouw - Tevredenheidsonderzoek - Kijkmiddag - Coöperatieve werkvorm - Kerst 2014 - Informatie over Kies - Even voorstellen - Agenda Elke eerste maandag van de

Nadere informatie

INFO. 25 augustus 2015

INFO. 25 augustus 2015 INFO 25 augustus 2015 Obs de Regenboog Algemeen De school is weer begonnen; de zomervakantie ligt alweer achter ons. Ik hoop dat iedereen fijne vakantieweken achter de rug heeft. Wij hebben er weer zin

Nadere informatie

Wist u dat. 30 augustus 2019

Wist u dat. 30 augustus 2019 30 augustus 2019 Activiteiten september groep datum activiteit 4 2-9 zwemmen 5 9-9 zwemmen 3,4,7,8 10-9 Informatie avond 1,2,5,6 12-9 Informatie avond 4 16-9 zwemmen 7a 16-9 VOC schip 1-8 18-9 schoolfotograaf

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 3, 9 november 2018

Schooljaar Nummer 3, 9 november 2018 Schooljaar 2018-2019 Nummer 3, 9 november 2018 Kalender: 13 nov Groep 7 gaat naar Eén Wereld Vele Gezichten 14 nov Groep 8 gaat naar Eén Wereld Vele Gezichten 15 nov Groep 3 gaat naar het MEC, expositie

Nadere informatie

Nieuwsbrief * nummer 5 * december 2016

Nieuwsbrief * nummer 5 * december 2016 Nieuwsbrief Dit is alweer de laatste nieuwsbrief van het jaar 2016. We kunnen als school terugkijken op een intensieve, maar fijne eerste periode. 2017 heeft een mooie belofte in zich van een nieuwe school.

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm. Nummer (verschijnt 1x per twee weken) Kerstmarkt. Vervolg op volgende pagina

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm.  Nummer (verschijnt 1x per twee weken) Kerstmarkt. Vervolg op volgende pagina Nieuwsbrief o.b.s. De Zwarm www.dezwarm.nl Nummer 7 25-11-2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: Hij komt Kerstmarkt Nieuws uit de groepen SchoolAPP Aanmelden leerlingen Aanwezigheid directie

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 11, 2 maart 2018

Schooljaar Nummer 11, 2 maart 2018 Schooljaar 2017-2018 Nummer 11, 2 maart 2018 Kalender: 5 maart Groep 4 en 5 gaan op bezoek naar de bieb 8 maart Inloopspreekuur CJG, 15.00-16.00 uur 8 maart Typetuin - naschoolse activiteit in het lokaal

Nadere informatie

Kalender Ma. 22 t/m vr. 26 oktober: herfstvakantie Ma. 29 oktober: studiedag, alle kinderen vrij

Kalender Ma. 22 t/m vr. 26 oktober: herfstvakantie Ma. 29 oktober: studiedag, alle kinderen vrij Nr.3 26 september 2018 Kalender Ma. 22 t/m vr. 26 oktober: herfstvakantie Ma. 29 oktober: studiedag, alle kinderen vrij Bijbelverhalen en lied van de maand Week 39 24/09-28/09 Wie kan ons redden? Exodus

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2018

Nieuwsbrief December 2018 Nieuwsbrief December 2018 Kalender en belangrijke informatie uit deze nieuwsbrief: Gehele decembermaand, geen gymlessen. Dinsdag 4 december, leerlingen groepen 6 t/m 8, surprises meenemen. Woensdag 5 december,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar

Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar 2015-2016 AGENDA Dinsdag 1 september start Kanjer-drie-daagse Maandag 7 september informatieavond

Nadere informatie

Agenda voor de maand oktober en november 2016

Agenda voor de maand oktober en november 2016 Agenda voor de maand oktober en november 2016 Nieuwsbrief nummer 2016-02 Almere, 13 oktober 2016 17 t/m 21 oktober Herfst vakantie Maandag 24 oktober Studiedag voor de leerkrachten, alle leerlingen zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017

Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 2 - vrijdag 6 oktober 2017 Beste ouders en verzorgers, De eerste maand van het schooljaar zit er al weer op! Wat was het fijn om alle kinderen

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171808 Datum : 14-12-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 13 april 2018 Nieuwsbrief nummer 13

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 13 april 2018 Nieuwsbrief nummer 13 Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 13 april 2018 Nieuwsbrief nummer 13 Wegwijzertje Geachte ouders, verzorgers, Op vrijdag 27 april begint de meivakantie en zijn de kinderen

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

Agenda. Nieuwsbrief 2, 4 september 2017

Agenda. Nieuwsbrief 2, 4 september 2017 Nieuwsbrief 2, 4 september 2017 Agenda 6 september Verkiezing leerlingenraad 12 september Ouderavond 19.00-20.00 uur 12 september Informatie overgang naar VO leerlingen groep 8, 19.30 uur 20 september

Nadere informatie

In de peiling. Nieuwsbrief no. 5 schooljaar: datum: 04 november 2016

In de peiling. Nieuwsbrief no. 5 schooljaar: datum: 04 november 2016 In de peiling Nieuwsbrief no. 5 schooljaar: 2016 2017 datum: 04 november 2016 Agenda 05 november : Scholencross 14.30 16.00 uur 09 november : Schoolschoonmaak 1 + tuinonderhoud 19.00 20.30 10 november

Nadere informatie

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Beste ouders/verzorgers, Hierbij de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. Een

Nadere informatie

Staat voor onderwijs dat meegroeit! Nieuwsbrief september 2017

Staat voor onderwijs dat meegroeit! Nieuwsbrief september 2017 Agenda september Dinsdag 19 september Woensdag 20 september Donderdag 21 september Maandag 25 september Maandag 25 september Woensdag 27 september 19.30-20.30uur Informatieavond groep 1 / 2 ( Ans, Nynke,

Nadere informatie

Een uitgave vol Regenboog nieuwtjes Vrijdaginfo 13!

Een uitgave vol Regenboog nieuwtjes Vrijdaginfo 13! Wij feliciteren. Voor de komende weken feliciteren we Stef, Bella, Roos en Nicky met hun verjaardagen. Wij wensen jullie een fijne dag! Welkom Komende maandag komt Luisa voor het eerst bij ons op school

Nadere informatie

Lijster eens. 26 november 2018 schooljaar nieuwsbrief 07

Lijster eens. 26 november 2018 schooljaar nieuwsbrief 07 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 26 november 2018 schooljaar 2018-2019 nieuwsbrief 07 Van de Directie Wat vliegt de tijd! Het is alweer bijna Sinterklaas! In deze Lijstereens

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014

Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014 Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014 Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de 4 e nieuwsbrief van dit schooljaar. Kanjertraining Zoals u ongetwijfeld weet werken we op school van groep 1 t/m 8 met

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 1/2C

Nieuwsbrief groep 1/2C Nieuwsbrief groep 1/2C Beste ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief van groep 1/2C voor de komende periode. Wij wensen u veel plezier met lezen. Met vriendelijke groet, Eline van Ee Anika Augustinus Wat gaan

Nadere informatie

Nieuwsbrief. jaargang 22 - nummer 2 29 september 2017

Nieuwsbrief. jaargang 22 - nummer 2 29 september 2017 Nieuwsbrief jaargang 22 - nummer 2 29 september 2017 In deze nieuwsbrief: - Voorstellen nieuwe leerkrachten - Voorstellen klachtcontactpersonen - Omgangsprotocol - Kanjertrainingen - Agenda oktober - Agenda

Nadere informatie

Kalender. Nieuwsbrief Juni Hiep, hiep hoera! Gefeliciteerd aan de jarigen!

Kalender. Nieuwsbrief Juni Hiep, hiep hoera! Gefeliciteerd aan de jarigen! Nieuwsbrief Juni 2018 Hiep, hiep hoera! Gefeliciteerd aan de jarigen! 7 juni August gr. 3 12 juni Roque gr. 8 12 juni Job gr. 5 26 juni Vienna gr. 1 26 juni Jasmijn gr. 6 Juffenfeest van groep 3 en 4 Kalender

Nadere informatie

Dukkie Dukkie is nog op zoek naar een overblijfouder (van uur). U ontvangt een vrijwilligersvergoeding. Opgave

Dukkie Dukkie is nog op zoek naar een overblijfouder (van uur). U ontvangt een vrijwilligersvergoeding. Opgave Schoolnieuws schoolweek 11: vrijdag 18 nov. 2016 Schoenendoosactie Maandag worden de versierde schoenendozen opgehaald. Heel fijn hoe iedereen zijn of haar bijdrage levert! Dus a.s. maandagmorgen is er

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

22 mei Ik wens jullie zonnige weken waarin we mogen ontdekken op welke manieren we dezelfde taal kunnen en mogen spreken!

22 mei Ik wens jullie zonnige weken waarin we mogen ontdekken op welke manieren we dezelfde taal kunnen en mogen spreken! Nieuwsbrief 15 22 mei 2018 Afgelopen weekend mochten we Pinksteren vieren. Het was een prachtig weekend, het was mooi weer en waarschijnlijk hebben jullie lekker buiten genoten van deze dagen. Staan we

Nadere informatie

20-11-2014. Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl

20-11-2014. Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl 20-11-2014 Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl Belangrijke datums 5 december Sinterklaas. Continurooster tot 13.30u gr. 5 t/m 8

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 4, 7 december 2018

Schooljaar Nummer 4, 7 december 2018 Schooljaar 2018-2019 Nummer 4, 7 december 2018 Kalender: 10 dec Inloopspreekuur CJG, 8.00-9.00 uur 11 dec Verjaardag juf Diana, helpende hand bij de kleuters 20 dec Kerstviering en diner op school 21 dec

Nadere informatie

Bij de hoofdingang staat inmiddels het mediatorenbord. Hierop is te zien welke kinderen er welke dag als mediator optreden.

Bij de hoofdingang staat inmiddels het mediatorenbord. Hierop is te zien welke kinderen er welke dag als mediator optreden. NIEUWSBRIEF Nummer 3 Oktober-november 2018 Beste ouders, verzorgers, Voor u ligt de derde nieuwsbrief van dit schooljaar. De donkere dagen naderen en we moeten weer allemaal rekening houden met de wintertijd.

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Dinsdag 1 oktober 2013 Project Kinderhulp

Nieuwsbrief CBS De Til Dinsdag 1 oktober 2013 Project Kinderhulp Belangrijke data: Woensdag 2 oktober t/m zaterdag 12 oktober: Kinderboekenweek met als thema Klaar voor de start. Woensdag 2 oktober: verenigingsbrede studiedag over PR en imago. ALLE KINDEREN ZIJN VRIJ.

Nadere informatie

Bladzijde 1. Nieuwsbrief oktober 2014 Voor alle data geldt Deo Volente! Beste lezers,

Bladzijde 1. Nieuwsbrief oktober 2014 Voor alle data geldt Deo Volente! Beste lezers, Beste lezers, Nog enkele dagen en de herfstvakantie breekt aan. We zijn dankbaar voor de periode die weer achter ons ligt. Veel verschillende lessen zijn gegeven en de kinderen hebben in deze periode veel

Nadere informatie

Week van de mediawijsheid

Week van de mediawijsheid Jaargang 10 Nummer 7 16 november 2018 Agenda Maandag 19 - vrijdag 23 november Dinsdag 20 november Dinsdag 20 november Woensdag 21 november Donderdag 22 november Woensdag 28 november Donderdag 29 november

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 - november 2018

Nieuwsbrief 3 - november 2018 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 3 - november 2018 Beste ouders en verzorgers, Na een weekje herfstvakantie zijn wij weer begonnen in een schone, opgeruimde school. De vloeren

Nadere informatie

Kalender. Willibrordus Nieuwsbrief schooljaar november nr. 4

Kalender. Willibrordus Nieuwsbrief schooljaar november nr. 4 Willibrordus Nieuwsbrief schooljaar 2018-2019 9 november nr. 4 Kalender Do. 15-11 Groep 4 Kinderboerderij Vr. 16-11 Groep 1 en 2 hele dag vrij. Zo. 18-11 Sint in Venlo Do. 22-11 Studiemiddag 2 alle kinderen

Nadere informatie

Sterrennieuws. Nummer 1 02 september Agenda

Sterrennieuws. Nummer 1 02 september Agenda Sterrennieuws Nummer 1 02 september 2016 Agenda Datum 15-9-2016 Algemene Ouderavond 19:00 19:30 uur groep 1 t/m 4 19:30 20:00 uur algemeen (aula) 20:00 20:30 uur groep 5 t/m 8 21-9-2016 Studiedag OGW:

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3

INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3 INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3 schooljaar 2017 2018 Geachte ouder(s), beste leerlingen, Vanmorgen hebben de ouders van de leerlingen van groep 6,7 en 8 het volgende bericht gekregen: Juf Else gaat de

Nadere informatie