Dental Experience Special

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Dental Experience Special"

Transcriptie

1 Dental Experience Special CEREC Werken met CEREC inspireert mij elke dag. Gilbert Leo, tandarts in Den Haag Beleef het in de Dental Experience

2 CEREC: Nieuwe dimensie in gebruiksgemak en precisie Het CEREC CAD/CAM-systeem heeft nauwelijks een introductie nodig. Veel tandartsen hebben inmiddels ervaren hoe eenvoudig het is om met CEREC in één zitting hoogwaardige keramische restauraties met een ongekende precisie 1 te maken. Met de Bluecam en de CEREC SW 4.0 is het gelukt om het gebruiksgemak en de resultaten verder te verbeteren. De hoogste tijd voor een (nieuwe) kennismaking! Precisie, klinische zekerheid en gebruiksgemak zijn al jarenlang de kenmerken van CEREC. Met de introductie van de Bluecam en de SW 4.0 zet CEREC opnieuw een stap in nauwkeurigheid en in voorspelbaarheid van het resultaat. Blauw licht in combinatie met verfijnde optiek en digitale technologie resulteert in een extreem nauw keurige opname. CEREC Bluecam: zes maal beter Dusten De CEREC Bluecam heeft aan een mattering van het oppervlakte voldoende om een goede opname te kunnen maken. Oudere systemen hebben een poederlaag nodig om het oppervlakte leesbaar te maken voor de camera, maar bij de nieuwe CEREC AC met Bluecam is dit ver leden tijd. Verbeterde dieptescherpte De parallel georiënteerde lichtstralen en de dieptescherpte garanderen u hoogwaardige opnamekwaliteit bij variabel gebruik. Zo kunt u ook moeilijk te bereiken delen in de mond probleemloos en exact opnemen. Betrouwbaarder bij de opname van de preparatierand Dankzij de verbeterde dieptescherpte is de CEREC Bluecam in staat de juist zo belangrijke preparatiegrens nog preciezer af te beelden. Zonder het blauwe licht is dit niveau onhaalbaar. Beter zicht Het blauwe licht van de CEREC Bluecam markeert exact het opnamebereik. Zo weet u direct welk gedeelte u opneemt en kunt u ook moeilijk te bereiken plaatsen perfect vastleggen. Verhoogd gebruiksgemak De CEREC Bluecam herkent zelfstandig het optimale opnamemoment. Het enige dat u nog hoeft te doen is de camera stapsgewijs langs de elementen bewegen. Zo neemt u met een enkele opnamebeweging een compleet kwadrant op. Hogere beeldkwaliteit De ultrakorte opnametijd garandeert een hogere beeldkwaliteit. De bewegingsdetector regelt dat alleen foto s genomen worden op het moment dat de camera stil is. De CEREC software zorgt er vervolgens voor dat onscherpe foto s niet gebruikt worden. Opname-eenheid en slijpeenheid Het CEREC CAD/CAM-systeem bestaat uit de opnameeenheid met Bluecam en de slijpeenheid. De slijpeenheid kan buiten de behandelkamer geplaatst worden en staat met een kabel of draadloos in verbinding met de opnameeenheid. Het simultaan uitgevoerde slijpproces zorgt ervoor dat de keramische materialen met de grootst mogelijke precisie en zorg worden uitgeslepen. 1 Meetnauwkeurigheid diepte tot 19 µm. Bron: studie van Prof. Dr. Mehl (universiteit van Zürich 2008).

3 CEREC SW 4.0 is de nieuwe standaard Met de CEREC SW 4.0 werkt u driedimensionaal. Dit biedt u de mogelijkheid om de preparatie en het werkstuk vanuit alle hoeken te bekijken. De buurelementen kunnen virtueel worden verwijderd om de contactpunten perfect vorm te geven. Om een goede occlusie te bewerkstelligen worden door het virtuele articulatiepapier de occlusale contactpunten weergegeven. Als de restauratie klaar is wordt de data doorgestuurd naar de slijpeenheid. De nieuwe SW V4.0 luidt een nieuwe periode in het CAD/CAM tijdperk in. Het is Sirona gelukt de software nog sneller, beter en gebruiksvriendelijker te maken. Meerdere werkstukken kunnen in meerdere kwadranten in één zitten vervaardigd worden. Door de verbeterde tools, kan er zeer intuïtief gewerkt worden, waardoor het ontwerpen van het werkstuk zeer eenvoudig wordt. De morfologie wordt berekend aan de hand van de eigen elementen van de patiënt. Dit is, indien gewenst, nog aan te passen. Keuze uit vele materialen De werkstukken kunnen uit veel verschillende soorten keramiek worden gefreesd. Er is een zeer breed assortiment aan kleuren en translucenties beschikbaar. Er zijn diverse bleach-kleuren en er zijn zelfs blokken met verschillende translucenties. Naast de keramische blokken heeft u ook de keuze uit kunststofblokken, waaruit volledige semi-permanente bruggen tot vier delen geslepen kunnen worden. De nieuwe VITA RealLife blokken zijn een mooie aanvulling op het assortiment. Deze blokken hebben een dentinekern, waardoor esthetiek naar een nieuw niveau gebracht wordt. Volledig keramische bruggen Waar het indicatiegebied lang bij solitaire werkstukken lag, kan er met het CEREC systeem volledig keramische bruggen gemaakt worden. Semi-permanente bruggen uit kunststof en onderstructuren uit zirkoniumoxide waren al jaren mogelijk, maar door een multilayer technologie (zirkoniumoxide met porselein) kunnen nu ook definitieve keramische bruggen gemaakt worden via de CAD/CAM techniek. BlueScan Als u werkt met de CEREC AC, profiteert u ook van de kennis en vaardigheden van andere tandtechnische laboratoria. Via CEREC Connect kan een directe verbinding gemaakt worden met een laboratorium dat ook met het inlab systeem werkt. Zo kunt u ideeën opdoen of direct leren van de expertise van uw tandtechnische collega om zo uw patiënten nog betere oplossingen te bieden. Conventioneel afdrukken is dan ook niet nodig bij werkstukken die u in het laboratorium wilt laten vervaardigen. Van de Bluescan, gemaakt met de CEREC AC, wordt een SLA model gemaakt waarop het laboratorium het werkstuk kan maken.

4 De nieuwe CEREC software wordt standaard geleverd op de nieuwe CEREC AC én is beschikbaar voor de CEREC 3. Door toepassing van de biogeneric technologie worden restauraties veel natuurlijker en sluiten naadloos aan op het unieke gebit van elke individuele patiënt. CEREC meets 3D röntgen Voorspelbaar werken is in de implantologie zeer belangrijk. Doordat Sirona een belangrijke leverancier is van 3D röntgen en van CAD/CAMapparatuur kunnen beide systemen steeds beter geïntegreerd worden. Een CEREC-werkstuk importeren in de implantaatplanningssoftware is nu al mogelijk. Hierdoor maakt u naast een chirurgische planning ook een prothetische planning waardoor het implanteerproces in betrouwbaarheid wint. En wat dacht u van uw eigen boorsjablonen frezen? Ervaar zelf de voordelen van CEREC Veel tandartsen kunnen u uitleggen waarom werken met CEREC zo prettig is en zulke hoogwaardige resultaten oplevert. De combinatie van gebruiksgemak en innovatieve technologie maken het mogelijk om op eenvoudige wijze een zeer hoogwaardige keramische restauratie van een ongekend esthetisch niveau te produceren. En dat alles in slechts één zitting! Maar nog beter is als u het zelf ervaart. Bezoek onze Dental Experience of schrijf u nu in voor de introductiecursus of voor een van de andere opleidingen van de Dental Union. CEREC Try Before You Buy Dit unieke Dental Union concept stelt u in de gelegenheid om met het geavanceerde CEREC systeem te werken zonder dat u direct de aankoop doet. Mocht u na een half jaar niet overtuigd zijn van de voor delen voor uw praktijk dan heeft u de mogelijkheid af te zien van de aanschaf van het CEREC systeem. Meer weten over dit concept? Neem dan contact op met Dental Union. Dental Union, uw CEREC partner! Door uw CEREC en verbruiksmaterialen aan te schaffen bij Dental Union wordt u automatisch Kroonrelatie. Dit brengt veel voordelen met zich mee: als Kroonrelatie krijgt u op het gebied van educatie altijd een flink prijsvoordeel u wordt constant, en als eerste, op de hoogte gehouden van ontwikkelingen op het gebied van cursussen, materialen en software-updates in geval van een storing, krijgt u bij onze technische dienst voorrang mocht u een bruikleenapparaat nodig hebben, dan wordt u dat gratis ter beschikking gesteld Heeft u behoefte aan specifieke informatie, dan staan wij voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Ook Kroonrelatie bij Dental Union worden? Vraag naar de voorwaarden.

5 Dental Union Dental Union heeft ruim twintig jaar ervaring als CEREC-leverancier. In deze jaren is een grote exper tise opgebouwd door ons CEREC-team. Samen met enthousiaste CEREC-gebruikers organiseert Dental Union regelmatig patiëntendemonstraties en cursussen. Die jarenlange ervaring en expertise delen we graag met u in de Dental Union. Dental Union heeft samen met Gilbert Leo een zeer praktijkgerichte educatieprogramma opgericht. Hein de Bont is als ondersteunende docent een completering in de. Zij zijn door de International Society for Computerized Dentistry gecertificeerd als CEREC-trainer. Het doel van de opleidingen is om u als CEREC-gebruiker in vijf stappen op te leiden tot CEREC-specialist met als hoogste graad Gold Certified CEREC Dentist. U werkt, onder begeleiding van Gilbert Leo en/of Hein de Bont met één collega aan een CEREC machine. Zo krijgt u de vaardig heden onder de knie en leert u tegelijk van uw collega. De cursussen zijn kleinschalig van opzet met maximaal tien deelnemers per cursus. U kunt dus altijd rekenen op intensieve, persoonlijke begeleiding. Verderop in deze brochure vindt u de nadere bijzonderheden per cursus. Na het succesvol afronden van alle cursussen ontvangt u een plaquette voor uw praktijk. Basiscursus De basiscursus is bedoeld voor tandartsen die net een CEREC systeem hebben aangeschaft of willen kennismaken met dit systeem. Tijdens deze cursus werkt u zelf met het CEREC systeem en leert u de basisvaardigheden om CEREC in uw praktijk te implementeren. silver certifi dental union cerec acad cerec denti Gevorderdencursus Na de basiscursus leert u in de gevorderdencursus nieuwe vaardigheden om nog efficiënter te werken met het CEREC systeem. Tegelijkertijd leert u de uitgebreide mogelijk heden van de software beter te benutten. Doordat de software regelmatig verandert, blijft de inhoud van de gevorderdencursus voor iedereen interessant. U krijgt veel tips & tricks tijdens deze cursus waardoor uw CEREC behandeling zeer voorspelbaar wordt. Masterclasses silver certified Na het doorlopen van de basiscursus en gevorderdencursus kunt u zich specialiseren in CEREC door het volgen van drie masterclasses. Masterclass 1: Smile design, voorspelbare frontkronen en veneers Masterclass 2: Bruggen en onderstructuren silver certified gold certified silver certified gold certifi DU/C silver certifi dental union cerec acade cerec denti cerec denti DU/C gold certified Masterclass 3: CEREC meets implantology Extra educatiemogelijkheden Als u alle cursussen bij Dental Union heeft gevolgd kunt u door middel van het volgen van de CEREC Refresh cursus up-to-date silver certified gold certified blijven. Op deze manier hoeft u niert alle cursussen opnieuw te volgen. Ook geven Gilbert Leo en Hein de Bont een klinische cursus bij u in de praktijk, waarbij u een eigen patiënten behandeld. Voor de assistenten is er ook een leerzame cursus te volgen specifiek voor de taken die een assistent eventueel kan uitvoeren om u te ondersteunen. Introductiecursus 3 KRT punten Tijdens deze cursus maakt u kennis met de mogelijkheden van CEREC en kijkt u mee met de behandeling van een patiënt. Deze demonstratie wordt verzorgd door drs. Gilbert Leo of drs. Hein de Bont. Deze demonstratie wordt gegeven in overleg met u en de CEREC trainer. In de cursus komen de volgende onderwerpen aan bod: Prepareren van het element Optische opnamen maken Vervaardigen van een digitaal werkstuk met de CEREC software Biogenerisch ontwerp Uitslijpen van het werkstuk Inkleuren en/of polijsten Plaatsen bij de patiënt Bel voor een persoonlijke afspraak naar cerec dentis Meld u aan voor de cursussen via of mail naar educatie@dentalunion.nl

6 Basiscursus 6 KRT punten De basiscursus is bedoeld voor tandartsen die net een CEREC systeem hebben aangeschaft of alvast willen kennismaken met dit systeem. Tijdens deze cursus werkt u zelf met het CEREC systeem en leert u de basisvaardigheden om CEREC in uw praktijk te implementeren. Na het succesvol afronden van deze cursus ontvangt u het certificaat Bronze Certified CEREC Dentist. In de cursus komen de volgende onderwerpen aan bod: Wegwijs in de CEREC software Opnametechniek en beeldcatalogi Toolwheel Ontwerpen van inlay, onlay en kroon Antagonist en buccal scan Biogeneric copy Preparatieregels Cementeren Polijsten Informatie over de keramische blokken Live patiëntbehandeling silver certified gold certified datum locatie 19 januari 2012 Nieuwegein 10 maart 2012 Nieuwegein dental 20 union april cerec academy 2012 dental union cerec Nieuwegein academy 15 juni 2012 Nieuwegein 16 juni 2012 Nieuwegein 12 oktober 2012 Nieuwegein Cursuskosten silver certified 4 gold 1.250,- certifiedexcl. BTW Heeft u uw CEREC systeem bij Dental Union aangeschaft, ontvangt u 3 500,- korting. Bent u Kroonrelatie, dan ontvangt u ,- korting. Kijk op voor een actueel overzicht en data van het gehele CEREC educatie-aanbod. Of vraag de brochure aan via CEREC Service Club, zekerheid die loont. Word lid van de CEREC Service Club. Tegen een geringe maandelijkse vergoeding krijgt u dan veel comfort en geruststellende zekerheid. U krijgt steeds de nieuwste informatie over computergestuurde tandheelkunde, altijd de meest actuele software en een optimale begeleiding met het trainingsprogramma CEREC tips & tricks. Gedurende uw driejarige Service Club-lidmaatschap ontvangt u het CEREC softwarepakket gratis. Daarbij levert Dental Union u steeds de meest actuele programma s en informatie: Alle software-updates ter vereenvoudiging of verbetering van het bestaande programma Alle software-upgrades voor nieuwe indicaties. Zo beschikt u altijd over de meest actuele software Eenmaal per jaar een gratis CEREC tips & tricks cursus. Om u volledig te ondersteunen en adviseren staat het Dental Union CEREC team tot uw beschikking. Productmanager Hendrik de Jong hendrikdejong@dentalunion.nl Productspecialist CEREC & inlab Sihame Denden sihamedenden@dentalunion.nl Productspecialist CEREC & inlab Clemens van den Oetelaar clemensvandenoetelaar@dentalunion.nl Productassistent Diana Overduin-de Haan dianaoverduin@dentalunion.nl ma, wo, vr Productassistent Alie van Binsbergen alievanbinsbergen@dentalunion.nl di, do, vr Technische ondersteuning Jeroen Kampers td@dentalunion.nl Nieuwegein Ravenswade 54K 3439 LD Nieuwegein T F nieuwegein@dentalunion.nl Groningen Grondzijl DG Groningen T F groningen@dentalunion.nl

Dental Experience Special

Dental Experience Special Dental Experience Special CEREC 3D De voordelen van CAD-CAM in de tandartspraktijk Kronen, inlays, onlays en veneers in één zitting Dental Union CEREC Academy biedt een uitgebreid educatieprogramma Werken

Nadere informatie

Dental Experience Special

Dental Experience Special Dental Experience Special CEREC Werken met CEREC inspireert mij elke dag. Hein de Bont, tandarts in Enschede Beleef het in de Dental Experience CEREC: Nieuwe dimensie in gebruiksgemak en precisie Het CEREC

Nadere informatie

Dental experience Special

Dental experience Special Dental experience Special CEREC ACADEMY Dental Union CEREC Academy biedt u een zeer praktijkgericht educatieprogramma. Gilbert Leo, Hein de Bont www.dentalunion.nl/cerec Beleef het in de Dental experience

Nadere informatie

Dental Experience Special

Dental Experience Special Dental Experience Special CEREC ACADEMY Met de Dental Union CEREC Academy haalt u meer uit uw CEREC systeem. Gilbert Leo, Wim de Bruïne en Hein de Bont www.dentalunion.nl/cerec Beleef het in de Dental

Nadere informatie

Maak het Natuurlijk. Lava. Zirkoniumoxide. Kronen en Bruggen

Maak het Natuurlijk. Lava. Zirkoniumoxide. Kronen en Bruggen Maak het Natuurlijk Lava Zirkoniumoxide Kronen en Bruggen Kwalitatieve innovaties Het totale concept: van adruk tot en met kroon of brug De innovaties van 3M ESPE zorgen voor nieuwe standaarden in de tandartspraktijk

Nadere informatie

De specialist op het gebied van bijzondere implantologie in Nederland

De specialist op het gebied van bijzondere implantologie in Nederland De specialist op het gebied van bijzondere implantologie in Nederland Waarom Centrum Bijzondere Implantologie? CBI (Centrum Bijzondere Implantologie) is dé specialistische kliniek op het gebied van bijzondere

Nadere informatie

LAVA. kronen en bruggen. ADT LAVA MILLING CENTRE Lava kronen & bruggen. labinfo

LAVA. kronen en bruggen. ADT LAVA MILLING CENTRE Lava kronen & bruggen. labinfo A M E R I C A N D E N T A L T R A D I N G LAVA kronen en bruggen labinfo Inhoudsopgave Inhoudsopgave 1. ADT Lava Milling Centre 2. Waarom Lava zirkoniumoxide kronen en bruggen? 3. Indicaties 4. Hoe kan

Nadere informatie

Dental Experience Special

Dental Experience Special Dental Experience Special ENDODONTIE Compleet programma van vier opeenvolgende opleidingen waarin alle facetten van de endodontische behandeling aan de orde komen. Praktijkgerichte opleiding, met individuele

Nadere informatie

Lava. Chairside Oral Scanner (C.O.S.) De digitale. afdruk

Lava. Chairside Oral Scanner (C.O.S.) De digitale. afdruk Lava Chairside Oral Scanner (C.O.S.) De digitale afdruk De toekomst begint vandaag! U kunt uw afdrukmateriaal en afdruklepel vaarwel zeggen. Met de Lava Chairside Oral Scanner (C.O.S.) van 3M ESPE scant

Nadere informatie

Plandent Connect. Onmisbare schakel in digitale tandtechniek

Plandent Connect. Onmisbare schakel in digitale tandtechniek Plandent Connect Onmisbare schakel in digitale tandtechniek Uw partner in digitale tandtechniek Plandent Connect is het millingcenter van Dental Union dat productie van kroon- en brugwerk, steggen en abutments

Nadere informatie

Dental Experience Special

Dental Experience Special Dental Experience Special COSMETIC ACADEMY De Dental Union Cosmetic Academy biedt een unieke hands-on manier van kennisoverdracht door docenten die internationaal tot de top op hun vakgebied behoren.,

Nadere informatie

Product Informatie. Intra-orale scanner cara TRIOS Perfecte digitale resultaten. Giving a hand to oral health.

Product Informatie. Intra-orale scanner cara TRIOS Perfecte digitale resultaten. Giving a hand to oral health. Product Informatie Intra-orale scanner cara TRIOS Perfecte digitale resultaten. Giving a hand to oral health. Innovatieve technologie Precies en comfortabel scannen in 3D. Profiteer van alle voordelen

Nadere informatie

Maak het natuurlijk. Lava. Zirkoniumoxide. Kronen en Bruggen

Maak het natuurlijk. Lava. Zirkoniumoxide. Kronen en Bruggen Maak het natuurlijk Lava Zirkoniumoxide Kronen en Bruggen dentale innovaties competentie van afdrukmaterialen tot en met cementeermaterialen en kronen en bruggen Kwalitatieve innovaties Het totale concept:

Nadere informatie

Dental Experience Special

Dental Experience Special Dental Experience Special CerAMiC ACADeMy Kennis en vaardigheden voor keramische restauraties op het hoogste niveau Pieter Ghysens, tandtechnicus Beleef het in de Dental Experience Een goede keramische

Nadere informatie

3Shape TRIOS Digitale mondscanner Beweegt de tandheelkundige wereld!

3Shape TRIOS Digitale mondscanner Beweegt de tandheelkundige wereld! 3Shape TRIOS Digitale mondscanner Beweegt de tandheelkundige wereld! Technologie ontworpen naar uw werkwijze Een afdruk maken is gemakkelijker, sneller en beter met de TRIOS Dr. Jan Bjerg Andersen Just

Nadere informatie

Dental Experience Special

Dental Experience Special Dental Experience Special VOORRAADBEHEER 50 procent minder voorraadruimte nodig Nooit teveel, nooit te weinig op voorraad Altijd inzicht in uw actuele voorraad Ik ben er echt van overtuigd dat dit systeem

Nadere informatie

Digitale oplossingen Made in Germany

Digitale oplossingen Made in Germany Overzicht van de aangesloten tandtechnische laboratoria Digitale oplossingen Made in Germany Elysee Dental met vestigingen in de BeNeLux, Denemarken, Finland, Spanje en Zweden. Permadental / Semperdent

Nadere informatie

Workshops: Workshop: Spreker: Workshop: Spreker:

Workshops: Workshop: Spreker: Workshop: Spreker: Workshops: BioComp Industries BioComp Industries B.V. produceert het zelf ontwikkelde BioComp implantaatsysteem, met bijbehorende onderdelen en instrumentarium. Workshop: De valkuilen bij de passing van

Nadere informatie

Intra-orale scanner cara TRIOS Perfecte digitale resultaten.

Intra-orale scanner cara TRIOS Perfecte digitale resultaten. Intra-orale scanner cara TRIOS Perfecte digitale resultaten. cara makes life so easy Innovatieve technologie Precies en comfortabel scannen in 3D. Profiteer van alle voordelen van digitale tandheelkunde

Nadere informatie

Medit i500 Smart Deal. The easy entry into digital dentistry

Medit i500 Smart Deal. The easy entry into digital dentistry Medit i500 Smart Deal The easy entry into digital dentistry Introductie De ontwikkeling van de scanner heeft de afgelopen jaren niet stil gestaan. Hoewel de scanners steeds sneller worden en meer mogelijkheden

Nadere informatie

Medit i500 Smart Deal. The easy entry into digital dentistry

Medit i500 Smart Deal. The easy entry into digital dentistry Medit i500 Smart Deal The easy entry into digital dentistry Introductie De ontwikkeling van de scanner heeft de afgelopen jaren niet stil gestaan. Hoewel de scanners steeds sneller worden en meer mogelijkheden

Nadere informatie

Dental Experience Special

Dental Experience Special 50 procent minder voorraadruimte nodig Nooit teveel, nooit te weinig op voorraad Altijd inzicht in uw actuele voorraad Dental Experience Special VOORRAADBEHEER Het voorraadbeheersysteem is geschikt voor

Nadere informatie

Partiële keramische restauraties posterieur

Partiële keramische restauraties posterieur GEBRUIK DE STERKE VERBINDING GLAZUUR-GLASKERAMIEK Partiële keramische restauraties posterieur Patiënten vragen ook voor posterieure restauraties naar tandkleurige materialen. Niet alleen uit de literatuur,

Nadere informatie

Dental Experience Special

Dental Experience Special Dental Experience Special ERGONOMIE academy Maak van gezond werken een routine Marleen Diemel, ergonomisch adviseur voor Dental Union en bedrijfsfysiotherapeut bij Ergo Exam www.dentalunion.nl Beleef het

Nadere informatie

Dental Experience Special

Dental Experience Special Dental Experience Special ERGONOMIE ACADEMy Maak van gezond werken een routine Marleen Diemel, ergonomisch adviseur voor Dental Union en bedrijfsfysiotherapeut bij Ergo Exam www.dentalunion.nl Beleef het

Nadere informatie

Precisie Oplossingen voor tandartsen. Lava Ultimate CAD/CAM Restauratiemateriaal. De ideale kroon. voor implantaten

Precisie Oplossingen voor tandartsen. Lava Ultimate CAD/CAM Restauratiemateriaal. De ideale kroon. voor implantaten Precisie Oplossingen voor tandartsen CAD/CAM Restauratiemateriaal De ideale kroon voor implantaten CAD/CAM Restauratiemateriaal is natuurlijk écht CAD/CAM Restauratiemateriaal van 3M ESPE is vergelijkbaar

Nadere informatie

Patiënt tarieven 2018 Excent Tandtechniek

Patiënt tarieven 2018 Excent Tandtechniek www.excent.eu Patiënt tarieven 2018 Excent Tandtechniek Excent ondersteunt de tandheelkundig behandelaar met als doel mensen gelukkig te maken, door zelfvertrouwen te geven met een functionele, esthetische

Nadere informatie

CERASMART TM van GC. De nieuwe hybride keramische CAD/CAMoplossing. is het echt geen keramiek?

CERASMART TM van GC. De nieuwe hybride keramische CAD/CAMoplossing. is het echt geen keramiek? van GC De nieuwe hybride keramische CAD/CAMoplossing is het echt geen keramiek? van GC Smart materiaal voor Smart applicaties Voor de introductie van een nieuw keramiekblok heet GC u welkom in het Smart-tijdperk,

Nadere informatie

Patiënteninformatie: Keramische implantaten. Meer dan een tandkleurig implantaat. Natuurlijk esthetisch en metaalvrij.

Patiënteninformatie: Keramische implantaten. Meer dan een tandkleurig implantaat. Natuurlijk esthetisch en metaalvrij. Patiënteninformatie: Keramische implantaten Meer dan een tandkleurig implantaat. Natuurlijk esthetisch en metaalvrij. Meer dan de nieuwste technologie. Langdurige tevredenheid. Een implantaatbehandeling

Nadere informatie

Natuurlijke harmonie als uitdaging

Natuurlijke harmonie als uitdaging ZONDER COMMUNICATIE GEEN INDIVIDUELE KWALITEIT Natuurlijke harmonie als uitdaging Iedereen wil mooie kronen. Kronen die eruitzien als tanden en volledig integreren. Niet iedereen realiseert zich dat daar

Nadere informatie

Informatie en doelstellingen tandtechniek. TTL RIJK Tandtechniek

Informatie en doelstellingen tandtechniek. TTL RIJK Tandtechniek Informatie en doelstellingen tandtechniek TTL RIJK Tandtechniek 2016 Wie zijn wij? TTL Rijk Tandtechniek en Supra Structuren is al 40 jaar een full service partner voor alle tandtechnische werkzaamheden.

Nadere informatie

Patiënteninformatie: Straumann-implantaten. Meer dan een keramisch implantaat. Natuurlijk esthetisch en metaalvrij.

Patiënteninformatie: Straumann-implantaten. Meer dan een keramisch implantaat. Natuurlijk esthetisch en metaalvrij. Patiënteninformatie: Straumann-implantaten Meer dan een keramisch implantaat. Natuurlijk esthetisch en metaalvrij. Meer dan de nieuwste technologie. Langdurige tevredenheid. Een implantaatbehandeling

Nadere informatie

NIEUW Productcatalogus

NIEUW Productcatalogus W U E NI Productcatalogus Inhoud Wat is Invisalign Go 4 Welke voordelen biedt Invisalign Go de patiënt? 5 Welke voordelen biedt Invisalign Go u als tandarts? 5 Training en ondersteuning 6 Stappenplan training

Nadere informatie

Campus events Overzicht 3e + 4e kwartaal 2018

Campus events Overzicht 3e + 4e kwartaal 2018 Campus events Overzicht 3 e + 4 e kwartaal 2018 Beste tandarts, In de tandheelkundige branche volgt de ene ontwikkeling na de andere zich in een razendsnel tempo op. Zó snel, dat wij ons realiseren dat

Nadere informatie

I N F O R M A T I E. Duurzaam biocompatibel restaureren met glas. Masterclass productgebruik. met uitgebreide hands-on

I N F O R M A T I E. Duurzaam biocompatibel restaureren met glas. Masterclass productgebruik. met uitgebreide hands-on I N F O R M A T I E Masterclass productgebruik Duurzaam biocompatibel restaureren met glas met uitgebreide hands-on Data maart 2013: 5 maart Nootdorp 7 maart Dordrecht 12 maart Houten 19 maart Nieuw-Vennep

Nadere informatie

De snelste en betrouwbaarste manier voor de meest esthetische tandverzorging door volledige digitalisering:

De snelste en betrouwbaarste manier voor de meest esthetische tandverzorging door volledige digitalisering: De snelste en betrouwbaarste manier voor de meest esthetische tandverzorging door volledige digitalisering: 1 2 gezichtsscan intra orale-/ modelscan 4 afwerking ontwerp 3 Het priti process is een consequente

Nadere informatie

Dental Experience Special

Dental Experience Special Dental Experience Special 50 procent minder voorraadruimte nodig VOORRAADBEHEER Nooit teveel, nooit te weinig op voorraad Altijd inzicht in uw actuele voorraad De investering meer dan waard Astrid Stijger,

Nadere informatie

Kwestie van kiezen! Nooit meer sprakeloos!

Kwestie van kiezen! Nooit meer sprakeloos! Kwestie van kiezen! Nooit meer sprakeloos! Wij leveren uw glimlach! Tandtechniek Hoeksewaard is een modern en allround tandtechnisch laboratorium, gevestigd in Strijen. Sinds de oprichting in 1998 produceren

Nadere informatie

Welkom bij Mondzorg Clinics. Wat bieden wij u? Ons team vormt de praktijk

Welkom bij Mondzorg Clinics. Wat bieden wij u? Ons team vormt de praktijk Praktijkfolder Welkom bij Mondzorg Clinics Onze praktijken zijn moderne clinics waar u terecht kunt voor complete mondzorg Tandheelkunde-Mondhygiëne-Orthodontie- Parodontologie & Implantologie. In onze

Nadere informatie

Get Connected, Together towards the best solutions. Esthetiek teruggebracht tot de essentie door Stephane Browet. for your patients.

Get Connected, Together towards the best solutions. Esthetiek teruggebracht tot de essentie door Stephane Browet. for your patients. GC CURSUSSEN 2016 IN SAMENWERKING MET CIDE Esthetiek teruggebracht tot de essentie door Stephane Browet vrijdag 5 februari 2016 zaterdag 1 oktober 2016 Endo Bonding & Conditioning Restoratives Finishing

Nadere informatie

UW TALENT. ONZE TECHNOLOGIE. DE PERFECTE PASVORM.

UW TALENT. ONZE TECHNOLOGIE. DE PERFECTE PASVORM. UW TALENT. ONZE TECHNOLOGIE. DE PERFECTE PASVORM. Deze brochure wordt u aangeboden door Postadres: Bezoekadres: Tel: Fax: Email: Postbus 273-3300 AG Dordrecht Dorpsweg 23-3738 CA Maartensdijk +31 (0)78-652

Nadere informatie

Brochure. Basiscursus (W)OR in 1 dag. Goed van start in de OR

Brochure. Basiscursus (W)OR in 1 dag. Goed van start in de OR Brochure Basiscursus (W)OR in 1 dag Goed van start in de OR Inhoudsopgave Over OR Academy 3 Basiscursus (W)OR 4 Algemene informatie over de training 6 Maatwerk 7 Contact 7 Checklist een training kiezen

Nadere informatie

Van beeldscherm tot output

Van beeldscherm tot output Van beeldscherm tot output Uw grafische specialist en partner Grafinex ondersteunt de grafimedia industrie met een breed spectrum aan diensten en producten. Met deskundig advies en oplossingen op maat.

Nadere informatie

COMPOSIET VOOR DE TANDTECHNICUS

COMPOSIET VOOR DE TANDTECHNICUS COMPOSIET VOOR DE TANDTECHNICUS Vezelversterking J.M. Kreyns TandartsPraktijk, 26 (2005), p. 02-08 De tandarts is zeer vertrouwd met composiet, de tandtechnicus minder. Voor de oppervlakkige beschouwer

Nadere informatie

VistaScan Mini opslagfoliescanner de compacte alleskunner

VistaScan Mini opslagfoliescanner de compacte alleskunner VistaScan Mini opslagfoliescanner de compacte alleskunner PERSLUCHT AFZUIgINg IMAgINg TANDVERZORgINg HygIëNE De nieuwe dimensie van de röntgendiagnostiek Chairside De VistaScan Mini opslagfoliescanner

Nadere informatie

CAD/CAM-SYSTEMEN INSTRUMENTEN HYGIËNESYSTEMEN BEHANDELEENHEDEN BEELDVORMENDE SYSTEMEN HUGO DE SLIMME WERKSTOEL VOOR UW PRAKTIJK. Dat is ergonomie.

CAD/CAM-SYSTEMEN INSTRUMENTEN HYGIËNESYSTEMEN BEHANDELEENHEDEN BEELDVORMENDE SYSTEMEN HUGO DE SLIMME WERKSTOEL VOOR UW PRAKTIJK. Dat is ergonomie. CAD/CAM-SYSTEMEN INSTRUMENTEN HYGIËNESYSTEMEN BEHANDELEENHEDEN BEELDVORMENDE SYSTEMEN HUGO DE SLIMME WERKSTOEL VOOR UW PRAKTIJK Dat is ergonomie. T h e D e n t a l C o m p a n y HUGO INNOVATIEF DESIGN

Nadere informatie

Aangezien de TRIOS in onze ogen een onderdeel is van een gehele 3Shape workflow hierbij een toelichting van de diverse mogelijkheden en voordelen.

Aangezien de TRIOS in onze ogen een onderdeel is van een gehele 3Shape workflow hierbij een toelichting van de diverse mogelijkheden en voordelen. Aangezien de TRIOS in onze ogen een onderdeel is van een gehele 3Shape workflow hierbij een toelichting van de diverse mogelijkheden en voordelen. Er zijn vele opties om Uw praktijk optimaal digitaal in

Nadere informatie

Onzichtbare perfectie. Zichtbare eenvoud. CS Compacte panoramische beeldvorming in alle eenvoud.

Onzichtbare perfectie. Zichtbare eenvoud. CS Compacte panoramische beeldvorming in alle eenvoud. Onzichtbare perfectie. Zichtbare eenvoud. CS 8100 Compacte panoramische beeldvorming in alle eenvoud. De nieuwe CS 8100 Belangrijke voordelen: Perfect voor alledaagse panoramische behoeften Digitale topresultaten

Nadere informatie

Brochure. Basiscursus personeelsvertegenwoordiging. De PVT en de WOR in 1 dag

Brochure. Basiscursus personeelsvertegenwoordiging. De PVT en de WOR in 1 dag Brochure Basiscursus personeelsvertegenwoordiging De PVT en de WOR in 1 dag Inhoudsopgave Over OR Academy 3 Basiscursus personeelsvertegenwoordiging 4 Algemene informatie over de training 6 Maatwerk 7

Nadere informatie

SCANNERS SOFTWARE MATERIALEN SNELLE EN ADEQUATE SERVICE

SCANNERS SOFTWARE MATERIALEN SNELLE EN ADEQUATE SERVICE WE TAKE CARE Werkplaatsinrichting voor: podotherapie, orthopedie en podologie FREESSYSTEMEN SCANNERS SOFTWARE MATERIALEN SNELLE EN ADEQUATE SERVICE www.orthodutch.com WE TAKE CARE... PARTNERSHIP MACHINES,

Nadere informatie

Digital Dental Solutions. Case studie: AvaDent Immediaat Prothese

Digital Dental Solutions. Case studie: AvaDent Immediaat Prothese Digital Dental Solutions Case studie: AvaDent Immediaat Prothese Precisie, efficiëntie en voorspelbaarheid met de Digitale AvaDent-immediaatprothese Immediaatprotheses blijven een enorme uitdaging voor

Nadere informatie

Module 1 Morfologie. Module 2 Kleur. Module 3 Geïndividualiseerde zir. kroon. Module 4 Smile Design IPS e.max

Module 1 Morfologie. Module 2 Kleur. Module 3 Geïndividualiseerde zir. kroon. Module 4 Smile Design IPS e.max Esthetics een &voortdurende Ceramics educatie Module 1 Morfologie Module 2 Kleur Module 3 Geïndividualiseerde zir. kroon Module 4 Smile Design IPS e.max Vervolg opleidingscyclus, Esthetics & Ceramics Esthetics

Nadere informatie

CR 7400. Systeem voor digitale röntgenfotografie

CR 7400. Systeem voor digitale röntgenfotografie CR 7400 Systeem voor digitale röntgenfotografie CR 7400 Systeem voor digitale röntgenfotografie Een probleemloze overgang naar digitale röntgenfotografie Met het Kodak CR 7400-systeem voor digitale röntgenfotografie

Nadere informatie

De telescoopbrug VRIJ REGELMATIG KOMEN ER IN DE PRAKTIJK PATIËN- EEN SEMIVASTE VOORZIENING MET BELANGRIJKE PLUSPUNTEN

De telescoopbrug VRIJ REGELMATIG KOMEN ER IN DE PRAKTIJK PATIËN- EEN SEMIVASTE VOORZIENING MET BELANGRIJKE PLUSPUNTEN EEN SEMIVASTE VOORZIENING MET BELANGRIJKE PLUSPUNTEN De telescoopbrug Een vaste brug ter vervanging van een prothese is voor veel mensen een grote wens. Dit is helaas niet altijd technisch haalbaar. Gelukkig

Nadere informatie

Samen de juiste koers bepalen

Samen de juiste koers bepalen Samen de juiste koers bepalen Adviseren en faciliteren op basis Geachte collega, Tandheelkunde hoort bij de tandartsen thuis. Zo simpel is het. En zo dient het te blijven. In dit licht bezien, is er binnen

Nadere informatie

Uw voordelen. Bij een behandeling met originele Straumann -implantaten en -componenten

Uw voordelen. Bij een behandeling met originele Straumann -implantaten en -componenten Uw voordelen Bij een behandeling met originele Straumann -implantaten en -componenten Geachte patiënt, U overweegt, op advies van uw tandarts, één of meerdere implantaten te laten plaatsen. Dat is een

Nadere informatie

zet uw blik op scherp

zet uw blik op scherp zet uw blik op scherp HOME DVT FOV ONTWERP thinking ahead, focused on life DVT SCOUTOPNAME < DIGITALE VOLUME TOMOGRAFIE De voorpagina toont alle informatie van deze brochure, echter afgebeeld op één bladzijde.

Nadere informatie

3M Oral Care Promoties. Bespaar tijd en kosten, gedurende de hele procedure.

3M Oral Care Promoties. Bespaar tijd en kosten, gedurende de hele procedure. 3M Oral Care Promoties. Bespaar tijd en kosten, gedurende de hele procedure. Geldig tot 30 april 2018. Geef patiënten in enkele stappen een lach om trots op te zijn. Het beste cadeau dat u uw patiënt kunt

Nadere informatie

Assisteren bij de behandeling: kroon- en brugwerk

Assisteren bij de behandeling: kroon- en brugwerk 1 Drs. A. van den Akker Standby Praktijkreeks Assisteren bij de behandeling: kroon- en brugwerk Bohn Stafleu van Loghum - Houten 2006 2 Ontwerp en opmaak: Cor Krüter en Ernie Enkelaar, Labl.nl, Zeist Fotografie

Nadere informatie

EFFICIËNT BOUWEN AAN UW VAKKENNIS met BSL Tandarts Totaal

EFFICIËNT BOUWEN AAN UW VAKKENNIS met BSL Tandarts Totaal print + online + archief WebTV EFFICIËNT BOUWEN AAN UW VAKKENNIS met BSL Tandarts Totaal Het eerste jaar 3.000,- 59,- aan waarde voor maar: Slechts BSL TANDARTS TOTAAL Meer informatie BOHN of STAFLEU abonneren?

Nadere informatie

Oratio meer dan een freescentrum

Oratio meer dan een freescentrum Oratio meer dan een freescentrum Ongeveer 20 jaar geleden begon prof.dr.ir. Jef M. van der Zel, CEO van de Nederlandse dentaalonderneming Oratio (NL-Zwaag), zich met CAD/CAM technologie bezig te houden.

Nadere informatie

ce.nl

ce.nl CURSUSSEN CONGRESSEN MASTERCLASS OPLEIDINGEN 2017 www.dentalbestprac ce.nl Opleiding Tandartsassistent(e) Locaties en data (12 lesdagen): Nijkerk: start op vrijdag 11 november 2016 Nijkerk: start op vrijdag

Nadere informatie

Fabelash Eyelashes Opleidingen

Fabelash Eyelashes Opleidingen Fabelash Eyelashes Opleidingen Wimperextensions Groothandel & Opleidingen Holland Belgium - Brazil Fabelash Eyelashes is dé online Groothandel voor al uw benodigdheden op het gebied van wimperextensions

Nadere informatie

Brochure. Training HR en timemanagement. In 1 dag slimmer met je tijd om leren gaan

Brochure. Training HR en timemanagement. In 1 dag slimmer met je tijd om leren gaan Brochure Training HR en timemanagement In 1 dag slimmer met je tijd om leren gaan Inhoudsopgave Over HRM Academy 3 Training HR en timemanagement 4 Algemene informatie over de training 6 Maatwerk 7 Contact

Nadere informatie

De meest eenvoudige cementatie slim en ntelligent. icem Self Adhesive.

De meest eenvoudige cementatie slim en ntelligent. icem Self Adhesive. De meest eenvoudige cementatie slim en ntelligent. Self Adhesive. De meest eenvoudige cementatie. Self Adhesive slim en ntelligent. Weet u dat er een cement is met een IQ? Een cement dat gebruik maakt

Nadere informatie

Innovatie binnen handbereik 9000 3D. KODAK 9000 3D extraoraal beeldverwerkingssysteem

Innovatie binnen handbereik 9000 3D. KODAK 9000 3D extraoraal beeldverwerkingssysteem Innovatie binnen handbereik 9000 3D KODAK 9000 3D extraoraal beeldverwerkingssysteem De toekomst binnen handbereik 3D betekent actueel Dentale röntgenfotografie is veranderd: de technologie van de toekomst

Nadere informatie

Dental Experience Special

Dental Experience Special Dental Experience Special ISO 9001 ACADEMY Dental Union s Kwaliteit in ISO 9001 Academy: unieke en belangrijke opleiding voor tandartsen Menno Bouman, adviesbureau Kwaliteit in Praktijk ISO 9001 Academy

Nadere informatie

5 Moments of Need Certificeringsprogramma L&D-professionals. Januari 2019

5 Moments of Need Certificeringsprogramma L&D-professionals. Januari 2019 5 Moments of Need Certificeringsprogramma L&D-professionals Januari 2019 Inleiding L&D-professionals worden in hun dagelijkse praktijk steeds vaker geconfronteerd met de noodzaak om het leren te innoveren

Nadere informatie

5 Moments of Need Certificeringsprogramma L&D professionals Nederlandse Ziekenhuizen 2018 September 2018

5 Moments of Need Certificeringsprogramma L&D professionals Nederlandse Ziekenhuizen 2018 September 2018 5 Moments of Need Certificeringsprogramma L&D professionals Nederlandse Ziekenhuizen 2018 September 2018 Inleiding De L&D professionals in Nederlandse Ziekenhuizen worden in hun dagelijkse praktijk steeds

Nadere informatie

Patiënteninformatie: Straumann-implantaten. Meer dan Zwitserse precisie. Een betere levenskwaliteit met implantaten.

Patiënteninformatie: Straumann-implantaten. Meer dan Zwitserse precisie. Een betere levenskwaliteit met implantaten. Patiënteninformatie: Straumann-implantaten Meer dan Zwitserse precisie. Een betere levenskwaliteit met implantaten. Meer dan de nieuwste technologie. Langdurige tevredenheid. WEINIG ORGANISATIES HEBBEN

Nadere informatie

Cursusprogramma. Laboror 2015-2016

Cursusprogramma. Laboror 2015-2016 Cursusprogramma Laboror 2015-2016 Overzicht Cursus 1: opstellingscursus IVOCLAR 4 Cursus 2: individualisering van de prothesebasis 4 Cursus 3: Press on metal. InLine POM IVOCLAR 5 Cursus 4: IPS e. max

Nadere informatie

Putty Eén druk op de knop. Express. Penta Putty & Ultra-Light Body. Vinyl Polysiloxaan afdrukmateriaal

Putty Eén druk op de knop. Express. Penta Putty & Ultra-Light Body. Vinyl Polysiloxaan afdrukmateriaal Putty Eén druk op de knop Express Penta Putty & Ultra- Vinyl Polysiloxaan afdrukmateriaal Pentamix 2: Constante beschikbaarheid van topkwaliteit in een recordtijd Gestandaardiseerde, telkens reproduceerbare

Nadere informatie

Flexitime Betrouwbare precisie. Altijd weer.

Flexitime Betrouwbare precisie. Altijd weer. Flexitime Betrouwbare precisie. Altijd weer. Giving a hand to oral health. Flexitime Zo gemakkelijk kan precies zijn. Het draait om flexibiliteit. Precisie en pasvorm zijn sleutelwoorden als het gaat om

Nadere informatie

I N F O R M A T I E. permanent restaureren met glas de definitieve doorbraak. dagtraining en hands-on workshop voor tandartsen

I N F O R M A T I E. permanent restaureren met glas de definitieve doorbraak. dagtraining en hands-on workshop voor tandartsen I N F O R M A T I E dagtraining en hands-on workshop voor tandartsen permanent restaureren met glas Deze training is geaccrediteerd met het Q-Keurmerk door de Stichting QuAT KRT-Q punten: 8 www.gcp-dental.com/cursus

Nadere informatie

Loyalis Academie 2009

Loyalis Academie 2009 Je leeft, je verandert. Loyalis verandert met je mee. Loyalis Academie 2009 Effectieve trainingen op het gebied van active aging, personeelsbeleid en sociale zekerheid. Speciaal voor werkgevers en werknemers

Nadere informatie

ACADEMY BROCHURE ACADEMY BROCHURE VOORJAAR 2016 ARSEUS LAB NV TEL. 0800 30 500 SALES@ARSEUS-LAB.BE WWW.ARSEUS-LAB.EU

ACADEMY BROCHURE ACADEMY BROCHURE VOORJAAR 2016 ARSEUS LAB NV TEL. 0800 30 500 SALES@ARSEUS-LAB.BE WWW.ARSEUS-LAB.EU ARSEUS LAB NV TEL. 0800 30 500 SALES@ARSEUS-LAB.BE WWW.ARSEUS-LAB.EU ARSEUS LAB BV TEL. 030 6959524 INFO@ARSEUS-LAB.NL WWW.ARSEUS-LAB.EU VOORJAAR 2016 INHOUD INHOUD Candulor: Functionele rehabilitatie

Nadere informatie

Twee soorten facings in één geheel

Twee soorten facings in één geheel VOORIN DE MOND PORSELEIN EN ZIJDELINGS COMPOSIET Twee soorten facings in één geheel Vooral in die gevallen waarbij door de behandeling de lachvorm en lachlijn veranderd worden en een groter deel van het

Nadere informatie

Het Esthetische Lithium-Disilicaat Systeem Persen Opbakken Stainen

Het Esthetische Lithium-Disilicaat Systeem Persen Opbakken Stainen Het Esthetische Lithium-Disilicaat Systeem Persen Opbakken Stainen Het VINTAGE LD Concept is een innovatief, zeer esthetische, geheel keramisch systeem op basis van lithium-disilicaat. Dit nieuwe concept

Nadere informatie

Voorwoord. Onno Blok Jan Willem Carelse

Voorwoord. Onno Blok Jan Willem Carelse Programma 2009-2010 Voorwoord Het succes van afgelopen jaar is te omschrijven als het resultaat van een combinatie van onderzoek en de dagelijkse praktijk. Dit succes willen wij verder gaan uitbreiden.

Nadere informatie

Brochure. Cursus medewerker personeelszaken in 1 dag. Basiskennis opdoen voor de HR-praktijk

Brochure. Cursus medewerker personeelszaken in 1 dag. Basiskennis opdoen voor de HR-praktijk Brochure Cursus medewerker personeelszaken in 1 dag Basiskennis opdoen voor de HR-praktijk Inhoudsopgave Over HRM Academy 3 Cursus medewerker personeelszaken in 1 dag 4 Algemene informatie over de training

Nadere informatie

Groepstrainingen met open inschrijving. juli - december 2014

Groepstrainingen met open inschrijving. juli - december 2014 Universiteit van Amsterdam Groepstrainingen met open inschrijving juli - december 2014 Hoe schrijf ik mij in? via www.uvatalen.nl Noël Picard: Nooit gedacht dat ik met zo veel plezier zó snel resultaat

Nadere informatie

MONDHYGIËNISTEN. Antonius Deusinglaan 1, 9713 AV Groningen

MONDHYGIËNISTEN. Antonius Deusinglaan 1, 9713 AV Groningen MONDHYGIËNISTEN 1. Cursus Sealen Eén hele dag en een halve dag Kosten: 495,=, inclusief lunch en materialen Doelgroep: Tandartsassistenten en mondhygiënisten Data: Voorjaar 2009 Lokatie: Docenten: Inhoud:

Nadere informatie

I N F O R M A T I E. permanent restaureren met glas de biocompatibele aanpak. Middag/avond training en hands-on workshop voor tandartsen

I N F O R M A T I E. permanent restaureren met glas de biocompatibele aanpak. Middag/avond training en hands-on workshop voor tandartsen I N F O R M A T I E Middag/avond training en hands-on workshop voor tandartsen permanent restaureren met glas Deze training is geaccrediteerd met het Q-Keurmerk door de Stichting QuAT KRT-Q punten: www.gcp-dental.com/cursus

Nadere informatie

Simpelweg eenvoudiger.

Simpelweg eenvoudiger. Uw restauratie. Uw composiet. Uw dag. Simpelweg eenvoudiger. 3M Filtek Universal Restorative Voor de toegewijde tandarts, die elke dag weer de uitdaging aangaat. De meeste dagen bent u aan één stuk door

Nadere informatie

Informatie over de vrije tarieven in 2012 Tarieven worden prijzen en verrichtingen worden prestaties.

Informatie over de vrije tarieven in 2012 Tarieven worden prijzen en verrichtingen worden prestaties. Informatie over de vrije tarieven in 2012 Tarieven worden prijzen en verrichtingen worden prestaties. U heeft in de media kunnen vernemen dat de prijzen in de tandartspraktijken per 1 Januari 2012 zullen

Nadere informatie

Cementeeroplossingen. Voor elke indicatie het ideale cement

Cementeeroplossingen. Voor elke indicatie het ideale cement Cementeeroplossingen Voor elke indicatie het ideale cement RelyX Ultimate adhesief composietcement Ultieme hechtsterkte Snelle en eenvoudige procedure met slechts twee componenten en weinig verwerkingsstappen

Nadere informatie

ALLE FACETTEN VAN KRONEN OP IMPLANTATEN

ALLE FACETTEN VAN KRONEN OP IMPLANTATEN implantologie 2018 de bovenbouw ALLE FACETTEN VAN KRONEN OP IMPLANTATEN nsoi post academisch onderwijs implantologie implantologie 2018 de bovenbouw ALLE FACETTEN VAN KRONEN OP IMPLANTATEN NSOI CURSUSSEN

Nadere informatie

Conical-Bridge: Een innovatie van een reeds lang beproefd conus/ telescoop concept in de overkapping prothese op implantaten.

Conical-Bridge: Een innovatie van een reeds lang beproefd conus/ telescoop concept in de overkapping prothese op implantaten. Conical-Bridge: Een innovatie van een reeds lang beproefd conus/ telescoop concept in de overkapping prothese op implantaten. Telescoop/ conus techniek Deze techniek is reeds jaren een begrip in de prothetiek

Nadere informatie

ALLE FACETTEN VAN KRONEN OP IMPLANTATEN

ALLE FACETTEN VAN KRONEN OP IMPLANTATEN de bovenbouw ALLE FACETTEN VAN KRONEN OP IMPLANTATEN nsoi post academisch onderwijs implantologie de bovenbouw ALLE FACETTEN VAN KRONEN OP IMPLANTATEN NSOI CURSUSSEN OP LOCATIE: DE KENNIS KOMT NAAR U TOE!

Nadere informatie

Een tijdbesparende totaaloplossing voor het cementeren van wortelstiften

Een tijdbesparende totaaloplossing voor het cementeren van wortelstiften Een tijdbesparende totaaloplossing voor het cementeren van wortelstiften Met slechts vier producten elk van hen bewezen om uw werk betrouwbaar en efficiënt te maken bereikt u één doelstelling: Het complexe

Nadere informatie

Onder deze prijslijst vindt u meer informatie over de verschillende materialen. Type kroon, facing of brugdeel Prijs

Onder deze prijslijst vindt u meer informatie over de verschillende materialen. Type kroon, facing of brugdeel Prijs Hieronder vindt u onze inkoopprijzen i voor de tandtechniekkosten. De lijst hieronder bevat de meest voorkomende behandelingen in onze praktijk. Wij hebben voor de verschillende behandelingen tandtechnici/tandtechnische

Nadere informatie

Brochure. Cursus HR en arbeidsrecht. Kennis opdoen van het arbeidsrecht

Brochure. Cursus HR en arbeidsrecht. Kennis opdoen van het arbeidsrecht Brochure Cursus HR en arbeidsrecht Kennis opdoen van het arbeidsrecht Inhoudsopgave Over HRM Academy 3 Cursus HR en arbeidsrecht 4 Algemene informatie over de training 6 Maatwerk 7 Contact 7 Checklist

Nadere informatie

B Cursus lind Typen Blind Typen Je leert leuker bij Avondopleidingen SKO

B Cursus lind Typen Blind Typen Je leert leuker bij Avondopleidingen SKO Blind Cursus Typen 1 Je leert leuker bij Avondopleidingen SKO 2 Dank voor je interesse in onze opleidingen en cursussen. In deze brochure tref je alle informatie aan over de opleiding van jouw keuze. Heb

Nadere informatie

De TRUMPF 3D laser systemen. Van applicatie ontwikkeling tot en met productie

De TRUMPF 3D laser systemen. Van applicatie ontwikkeling tot en met productie De TRUMPF 3D laser systemen STAP IN DE 3D WERELD VAN TRUMPF: Van applicatie ontwikkeling tot en met productie Met de TRUMPF TruLaser Robot en de TRUMPF TruLaser Cell bieden wij u op het gebied van lasersnijden

Nadere informatie

Excel 2016 Basis Plus+

Excel 2016 Basis Plus+ Excel 2016 Basis Plus+ Kosten: 325,- excl. BTW per deelnemer Duur: 1 dag Max Deelnemers: 10 Cursus Excel 2016 Basis Plus+ is een praktijkgerichte 1-daagse Excel training waarin de uitgebreide mogelijkheden

Nadere informatie

Academy Cursusprogramma

Academy Cursusprogramma Academy Cursusprogramma Premium Denture Solutions 2 Voorwoord Het succes van de Vertex Dental Academy afgelopen jaren is te omschrijven als het resultaat van een combinatie van onderzoek en de dagelijkse

Nadere informatie

implantologie 2017 nsoi post academisch onderwijs implantologie

implantologie 2017 nsoi post academisch onderwijs implantologie de bovenbouw A L L E FA C E T T E N VA N K R O N E N O P I M P L A N TAT E N nsoi post academisch onderwijs implantologie de bovenbouw A L L E FA C E T T E N VA N K R O N E N O P I M P L A N TAT E N NSOI

Nadere informatie

Overzicht trainingen VIO

Overzicht trainingen VIO Overzicht trainingen VIO Chirurgisch Werkstation OVERZICHT 2018 Nieuw! Instapcursus Elektrochirurgie Elektrochirurgie met synoniemen als radiofrequentiechirurgie en diathermie is het meest gebruikte chirurgische

Nadere informatie

De Virtuele patiënt, deel 1 P. Nuytens

De Virtuele patiënt, deel 1 P. Nuytens De Virtuele patiënt, deel 1 P. Nuytens 1.1 Inleiding: Zijn we vandaag in staat om een virtuele patiënt te creëren? Kunnen we onafhankelijk van plaats en tijd de eigenschappen van een patiënt reproduceren?

Nadere informatie