Algemeen: Ziekte: Inmiddels is meester Erik weer thuis en aan het herstellen. Namens kinderen en team wensen we hem van harte beterschap!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemeen: Ziekte: Inmiddels is meester Erik weer thuis en aan het herstellen. Namens kinderen en team wensen we hem van harte beterschap!"

Transcriptie

1 Weekbericht van 20 maart: Algemeen: Aanmelding broertjes en zusjes: Wij willen u er bij deze op attenderen dat u uw kind/kinderen al in kunt schrijven op onze school vanaf 3 jaar. Zo hebben wij een beetje zicht op de toekomstige leerlingen en weten we ook wanneer we u kunnen benaderen voor het kennismaken/proefdraaien. Inschrijfformulieren kunt u vragen bij de directeur/ ib-er of bij 1 van de leerkrachten. Van de oudervereniging: Een poos geleden hebben een oproep gedaan voor de Ouder Vereniging! We hebben 4 nieuwe leden nodig, gelukkig hebben we wel enige reactie gehad, maar nog niet genoeg. De OV heeft als taak om samen met leerkrachten mee te denken/helpen met allerlei activiteiten binnen school. Denkend aan Kerstviering, Carnaval, Konigsspelen, Schoolreisjes etc. Dus lijkt het je leuk om betrokken te zijn bij de school van je kind, meld je dan aan via : moniquerolink@hotmail.com Palmpasen en voorstellen communicantjes: 9 April aanstaande is er om uur een Palmpasenviering in de katholieke kerk, en het voorstellen van de communicantjes.. We oefenen dan samen met het kinderkoor Kinderen van het Licht op maandagavond van tot bij het Kruispunt. Heb je je nog niet opgegeven en wil je mee doen, kom vanavond gezellig langs!!!! Met de Palmpaasviering mogen kinderen ook weer lopen met hun Palmpaasstok. Ziekte: Inmiddels is meester Erik weer thuis en aan het herstellen. Namens kinderen en team wensen we hem van harte beterschap! Rapporten; 10-minutengesprekken. Op donderdag 30 maart wordt het rapport aan uw kind meegegeven. De 10- minuten gesprekken worden gehouden op 3 en 5 april. Op 27 maart ontvangt u de uitnodiging voor het 10-minuten gesprek. Als u op de aangegeven data of tijd niet kunt, wilt u dan tijdig contact opnemen met de leerkracht van uw kind? Tijdens de 10-minutengesprekken is de oudervereniging in de zaal aanwezig voor het verzorgen van thee en koffie.

2 Bouwwerkzaamheden hoge plein: De bouwwerkzaamheden verlopen voorspoedig. We verwachten met enkele dagen de kleuteringang en de ingang op het hoge plein weer te openen. Nog even geduld.. U ontvangt van ons een mailing als de ingangen aan de Kerklaan geopend zijn. Opgave brigadiers: De kinderen van groep 6 en groep 7 ( naar belangstelling) hebben het aanmeldingsformulier voor brigadier mee gekregen. Indien uw kind volgend schooljaar hieraan mag deelnemen, graag het formulier uiterlijk 24 maart inleveren. Na opgave zal de opleiding verzorgd worden door de politie Drenthe. We hopen net als dit schooljaar op veel enthousiaste nieuwe brigadiers! Huus van de taol: Dhr. Vedder (historische kring) heeft vanmorgen de groepen 5 t/m 8 op verschillende wijze laten kennis maken met de Drentse Taol ( woorden, tellen in het drents, uitdrukkingen) Bedankt voor deze gastlessen. Het was leerzaam en leuk! Knuffelziekenhuis Op zaterdag 13 mei wordt er in het Scheperziekenhuis in Emmen het Knuffelziekenhuis georganiseerd. Deze dag is voor kinderen uit groep 1 tot en met 4 en is bedoeld om kinderen op een speelse manier kennis te laten maken met het ziekenhuis. Dit om eventuele angst voor het ziekenhuis te verminderen. De kinderen kunnen samen met hun knuffel en ouders naar het Scheperziekenhuis komen. Daar is een polikliniek opgezet speciaal voor de knuffels waar artsen in opleiding (coassistenten) zullen optreden als knuffeldokters om samen met de kinderen de knuffel beter te maken, door bijvoorbeeld te gipsen, een verbandje te leggen of te opereren. Verder wordt de dag uiteraard leuk aangekleed zodat de kinderen in de wachtkamer zich geen moment hoeven te vervelen. Opgave voor deze leuke dag kan door een mailtje te sturen naar knuffelziekenhuis.emmen@gmail.com. In deze mail kunt u aangeven met hoeveel kinderen u wilt komen en welke ronde uw voorkeur heeft ( uur of uur). Hierop zullen wij u verdere informatie verstrekken. Let op: Uiterlijke inschrijfdatum is 29 april en vol = vol. Wij hopen zaterdag 13 mei veel kinderen met hun knuffels te mogen ontvangen in het knuffelziekenhuis in het Scheperziekenhuis in Emmen!

3 Jeugdsportfonds geeft sportkansen aan kinderen vanaf 4 tot en met 18 jaar die leven in gezinnen waar niet genoeg geld aanwezig is om zwemles te betalen of om lid te worden van een sport- vereniging. Voor die kinderen betaalt Jeugdsportfonds de contributie en in bepaalde gevallen de sportattributen. Sporten is gezond Met sporten komen kinderen in contact met andere kinderen en leren zo spelenderwijs, in een nieuwe sociale omgeving, andere regels en omgangsvormen. Regels die ze vaak thuis en op school niet meekrijgen. Investeren in sporten voor kinderen betekent voor hen een grotere kans op een goede toekomst en verkleint de kans op buiten de boot vallen en negatief gedrag. Daarnaast is sporten ook belangrijk om overgewicht tegen te gaan onder de jeugd in Nederland. Onze missie: Alle kinderen moeten kunnen sporten. Wie komen in aanmerking? Jeugdsportfonds is een particuliere organisatie die de contributie en/of de sportattributen betaalt voor kinderen uit gezinnen die leven van een uitkering, in de schuldsanering zitten of een inkomen hebben onder het sociaal minimum. Kinderen van 4 tot 18 jaar die structureel willen sporten of hun zwemdiploma willen halen maar, die gelet op de financiële situatie van hun ouders/verzorgers, dat niet kunnen. Wat is het bedrag? Het maximale bedrag voor contributie en sportattributen dat wordt uitgekeerd is 225. Jeugdsportfonds bepaalt op basis van de aanvraag de hoogte van het uit te keren bedrag. Jeugdsportfonds betaald de contributie rechtstreeks aan de sportvereniging of ouders/verzorgers ontvangen een waardebon voor sportattributen die ingeleverd kan worden bij een winkel waar Jeugdsportfonds mee samen werkt. Een bijdrage wordt alleen betaald indien er voldoende middelen bij Jeugdsportfonds beschikbaar zijn. Het is toegestaan om voor meerdere kinderen uit een gezin een aanvraag in te dienen. De bijdrage vanuit Jeugdsportfonds moet ieder seizoen/jaar opnieuw aangevraagd worden. Welke sporten? Alleen contributie van sportverenigingen die zijn aangesloten bij de landelijke sportbonden van de sportkoepel NOC*NSF worden vergoed. Dit zijn bijvoorbeeld voetbal, hockey, rugby, judo, karate, zwemmen (ook zwemles), tennis, badminton, gym en atletiek. Binnen 3 weken na het indienen van een aanvraag, en na een positief besluit van Jeugdsportfonds, is het mogelijk om te sporten bij de gekozen sportvereniging. Van ouders/verzorgers wordt verwacht zij hun kind stimuleren bij het sporten en hem of haar naar de lessen/trainingen en/of wedstrijden laat gaan. Hoe aanvragen? Ouders/verzorgers en kinderen kunnen niet rechtstreeks een aanvraag indienen bij Jeugdsportfonds. De aanvraag kan ingediend worden bij Nienke Werter( ) of Monique Bruins( ), buurtsportcoaches gebied De Velden, Gemeente Emmen. Hiervoor kunt u met ons een afspraak maken door te bellen of een mailtje te sturen naar n.werter@emmen.nl of m.bruins@emmen.nl

4 Uit de groepen: Groep 1 en 2: Wat hebben we genoten van het mooie weer van vorige week! We hebben weer fijn met de fietsjes en de karren buiten kunnen spelen. Ook konden we eindelijk weer lekker in de zandbak graven en scheppen. Vorige week hebben we in onze kasten nieuwe spellen ontdekt, en geprobeerd. Hieronder enkele foto s van het buiten spelen, op donderdag middag konden we zelfs even zonder jas. Deze week beginnen we met het thema lente; we leren de t van tulp. We gaan een tulp en een sneeuwklokje vouwen en een narcis tekenen met wasco. We tekenen de narcis van bol tot bloem. We leren allemaal woorden die bij de lente horen. Ook gaan we tellen en oefenen met de rekenbegrippen, deze komen al terug in ons vouwwerkje (brede steel - smalle steel, grote bloem kleine bloem). Het is ons opgevallen dat de laatste weken er kinderen zijn die te vroeg of te laat op school komen, daarom willen wij u vriendelijk verzoeken de kinderen na kwart over 8 te brengen en voor half 9 zodat wij onze lessen ook op tijd kunnen beginnen. Groep 3: Wat hebben we met elkaar genoten van het mooie weer van vorige week. Hopelijk schijnt deze week het zonnetje weer! Afgelopen dinsdag hebben wij voor de eerste keer met groep 8 gelezen, dit was erg leuk! We hebben ook weer een nieuw woordje geleerd licht. Met rekenen hebben we de plus- en minsommen goed geoefend en hebben we geleerd om met geld te rekenen. We hadden een boodschappenkarretje in onze klas staan en samen elke keer iets opgehaald (wat staat er op het boodschappenlijstje? hoeveel kost het samen? Hoe schrijf ik dit op? hoe kan ik betalen?). We hebben met elkaar de klas ook weer gezellig gemaakt. We hebben allemaal een ei geknutseld waar een kuikentje uitkomt. Deze week gaan we proberen om plus- en minsommen uit ons hoofd te rekenen (kijken naar de getallenlijn 1-20) en met lezen gaan we leren hoe we een uitnodiging kunnen maken. Dinsdagmiddag en donderdagochtend hebben we gym, denkt iedereen aan de gymkleren.

5 lezen met groep 8 rekenen met geld Groep 4: Vandaag zijn we begonnen met een verhaal in het Drents, dat was best grappig. Gerhard Vedder van het huus van de taol was bij ons om over ons dialect te praten. Zo kunnen de kinderen in het drents tellen en weten ze wat een stief Eieren is.. Rekenen sluiten we deze week af met een toets.en ook bij taal zijn we alweer toe aan een nieuw hoofdstuk: Een vak leren Ook hier hebben we eerst een toets van. Spelling gaat over de lastige afspraak: toren. Dat is de afspraak met de open lettergreep. Ook is Petra Weel in onze klas geweest. Zij leert ons hoe we op onze houding kunnen letten. Ze heeft ook bewegingsspelletjes met ons gedaan.

6 Groep 5: Vandaag hebben we 2 gastlessen gekregen. Gerhard Vedder van het Huus van de Taol kwam voorlezen in het Drents. Ook hebben we in het Drents geteld. Daarna zijn we met Petra Weel in het speellokaal geweest. Zij deed verschillende oefeningen met ons m.b.t. onze lichaamshouding. Dinsdag 21 maart maken we de toets van aardrijkskunde. Met taal zullen we verder werken rondom het thema: Talent. Zo gaan we voorwerpen beschrijven en maken gebruik van veel details. Ook gaan we details ordenen in een woordweb. Met rekenen gaan we meten (meter, decimeter, centimeter), geldrekenen, schatten, indelen in groepjes en kaartlezen. Met spelling staat de afspraak van heerlijk centraal (hoor je aan het eind van een woord met meer lettergrepen luk, dan schrijf je lijk). Toneelstukjes tijdens de verkeersles Bewegingsoefeningen met Petra Weel

7 Groep 6: Wat hebben we woensdag genoten van een superleuk verjaardagsfeest met leuke tekeningen, kaarten en optredens van kinderen. Bedankt voor de mooie cadeautjes! De opdrachten voor het leesvirus zitten erop. Nu maar afwachten wat het eindresultaat zal zijn. Alle kinderen hebben het leesvirus kussentje inmiddels mee genomen naar huis en vast ook al in gebruik genomen. Na de rekentoets van blok 4 starten we deze week met een nieuw hoofdstuk. Als aandachtspunt kwam uit blok 4 van de toets de volgende sommen naar voren: 3 x 24,50= ; 147:7=; 6 x 30,50. Hierbij gaat het om het toepassen van de aangeleerde tafels en deelsommen. In de groep gaan we hier extra mee oefenen. Vorige week zijn we tijdens de natuurkunde les bezig geweest met het laten kiemen van bonen. Met behulp van een elektrische microscoop hebben we hier onderzoek naar gedaan. Dinsdag gaat de natuurkunde les over : Knollebol. In verband hiermee is het de bedoeling dat iedere leerling 1 aardappel en 1 ui mee neemt naar school. Ook hier gaan we praktische opdrachten mee doen. Het aardrijkskunde thema voor de komende weken is: De kringloop van het water. We onderzoeken wat dit betekent en vooral wat er dan gebeurt. Topo Noord Holland kan deze week volop in de groep geoefend worden. Tijdens de geschiedenisles gaan we het hebben over de Noormannen. Begrippen die aan de orde komen zijn: Vikingen, runentekens, vluchtburchten, rooftochten. Onderstaande foto s geven een indruk van de natuurkunde les en het verjaardagsfeest. Memo groep 6: - 21 maart: 1 aardappel en 1 ui meenemen (Natuurkunde) - 23 maart: Aardrijkskunde toets (samenvatting is meegegeven maart: s morgens naar het Schienvat (afsluiting van het leesvirus) - 30 maart: Topo Noord Holland (oefenpakket is meegegeven.

8 Groep 7: Deze week hebben we veel toetsen. Vandaag is blok 4 van aardrijkskunde getoetst en verder deze week zullen de rekentoets, taaltoets en spellingstoets aan bod komen. Denken jullie nog even aan het inleveren van het rapport? Verkeer: donderdag 6 april 2017 is het theoretisch verkeersexamen voor de leerlingen van groep 7. Het praktijkexamen is volgend jaar in groep 8. Tijdens de lessen verkeer op school oefenen we al voor het theoretisch examen, maar er is ook een VVN Verkeersexamenapp! U kunt uw zoon of dochter voorbereiden op het examen m.b.v. deze app. Het helpt bij het leren van de verkeersregels. De app is gratis te downloaden in de appstores. Ook via de site, examen.vvn.nl, kunt u oefenexamens maken. Morgen, dinsdag 21 maart, gaan de kinderen uit groep 7 (die zich hebben opgegeven) naar de voorstelling Razend van Carry Slee in het Atlastheater. Dit is na schooltijd. Er is enige tijd geleden een brief naar de ouders meegegaan over wie bij wie in de auto zit. Wij wensen jullie veel plezier! I.v.m. studie van de leerkrachten groep 7, zijn de 10 min. gesprekken van groep 7 op maandagavond 3 april, donderdagavond 6 april en woensdagmiddag 12 april. De kinderen hebben vorige week een briefje meegekregen. Groep 8: Volgende week (maandag 27 maart) hebben we een voorstelling in het Atlas Theater. Deze voorstelling is in het kader van De week van het geld. Het is de bedoeling dat we op de fiets naar het Atlas Theater gaan. De voorstelling begint om We vertrekken vanaf school rond 10 uur. Jaap en Ria Middeljans gaan mee als begeleiders. Het ziet er naar uit dat we wat later terug zijn dan 12 uur. Het is daarom handig dat ze wat meenemen voor de lunch. De kinderen blijven dus op school. Vandaag hebben ze de toets gehad van natuur. Vrijdag 24 maart is de topotoets. Ze hebben hiervoor spullen mee gehad. Woensdag en donderdag hebben de kinderen de rekentoets van blok 4. Met geschiedenis starten we met een nieuw blok De wereld na 45 Contact M.R. Heeft u ideeën of opmerkingen en wilt u dit kenbaar maken aan de M.R. dan kunt u dit kwijt bij Dhr. Tino Hidding (oudergeleding M.R.). Hij is bereikbaar via: mr.rkbdebrummelbos@gmail.com

Weekbericht van 13 maart:

Weekbericht van 13 maart: Weekbericht van 13 maart: Ziekte: Momenteel is meester Erik afwezig door ziekte. Hij is vorige week opgenomen in het ziekenhuis met hoge koorts en hoge ontstekingswaarden. Er wordt momenteel onderzocht

Nadere informatie

Weekbericht van 27 maart: Algemeen:

Weekbericht van 27 maart: Algemeen: Weekbericht van 27 maart: Algemeen: Aanmelding broertjes en zusjes: Wij willen u er bij deze op attenderen dat u uw kind/kinderen al in kunt schrijven op onze school vanaf 3 jaar. Zo hebben wij een beetje

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Parkeren bij de school. Fietscontrole

Nieuwsbrief. Parkeren bij de school. Fietscontrole 3 september 2015 Nieuwsbrief Belangrijke data: 4 september Kijkochtend groep 1 en 2 8 september Kijkochtend groep 1 en 2 9 september Kijkochtend groep 5 en 6 10 september Kijkochtend groep 3 en 4 11 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwe leerlingen

Nieuwsbrief. Nieuwe leerlingen Jaargang 26 Nr. 2 20 september 2018 Nieuwsbrief Belangrijke data: - 21 september 18 Kijkochtend groep 7/8 Thai-boksen groep 8-24 september 18 Kijkochtend groep 3-25 september 18 Inspectiebezoek - 26 september

Nadere informatie

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen DI28 WO29

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen DI28 WO29 WEEKBERICHT Jaargang 25 Nummer 27 17-03-2017 Jhr. M.W.C. de Jongestraat 26 7891 KN Klazienaveen 0591-312366 www.sthenricusschool.nl sthenricusschool@primenius.nl Agenda WO29 MA20 MA27 DI21 DI28 WO22 DO23

Nadere informatie

Schoolfotograaf Donderdag komt voor alle groepen de schoolfotograaf. Er worden dit jaar alleen klassenfoto s gemaakt.

Schoolfotograaf Donderdag komt voor alle groepen de schoolfotograaf. Er worden dit jaar alleen klassenfoto s gemaakt. Weekbericht van 28 mei 2018 Algemeen: Herhaalde oproep brigadierouders: Vorige week hebben de kinderen die zich op hebben gegeven om verkeersbrigadier te worden de opleiding voor verkeersbrigadier gevolgd.

Nadere informatie

Voor de groepen 5 en 6 is er op dinsdag 24 januari de voorstelling Galileo. Deze voorstelling vindt s morgens bij de Anbrenge plaats.

Voor de groepen 5 en 6 is er op dinsdag 24 januari de voorstelling Galileo. Deze voorstelling vindt s morgens bij de Anbrenge plaats. Weekbericht van 23 januari: Cultuur: Voor de groepen 5 en 6 is er op dinsdag 24 januari de voorstelling Galileo. Deze voorstelling vindt s morgens bij de Anbrenge plaats. Voor de groepen 1 en 2 is er op

Nadere informatie

Weekbericht van 6 februari 2017: Mededeling:

Weekbericht van 6 februari 2017: Mededeling: Weekbericht van 6 februari 2017: Mededeling: Carnaval: Maandag 27 februari a.s. (Rosenmontag) vieren we s ochtends op school carnaval. De kinderen van groep 1t/m 8 mogen verkleed komen. Deze middag zijn

Nadere informatie

Weekbericht van

Weekbericht van Weekbericht van 27-02-2017 Groep 1 en 2: Wat een pret gisteren tijdens carnaval! De kinderen zagen er prachtig uit! En wat hadden ze een plezier tijdens het spelen van de spelletjes! Deze week werken we

Nadere informatie

Weekbericht van 3 oktober Algemeen:

Weekbericht van 3 oktober Algemeen: Weekbericht van 3 oktober 2016 Algemeen: Informatie avond nieuwe stijl: Op woensdagavond 5 oktober wordt de informatie avond voor de groepen 1 t/m 8 gehouden. U bent van 18.00 uur tot 19.30 uur van harte

Nadere informatie

Weekbericht van 15 mei: Algemeen:

Weekbericht van 15 mei: Algemeen: Weekbericht van 15 mei: Algemeen: Opleiding Brigadiers: Vorige week hebben de kinderen van groep 6 en 7 de opleiding voor brigadier gehad. Na de theorie en het uitoefenen van de praktijk,heeft de agent

Nadere informatie

Weekbericht van 3 april: Algemeen: Klussenavond Brummelbos doet!

Weekbericht van 3 april: Algemeen: Klussenavond Brummelbos doet! Weekbericht van 3 april: Algemeen: Klussenavond Brummelbos doet! Op woensdagavond 3 mei willen we graag met een groep enthousiaste ouders een klussen avond op school houden. Het gaat hierbij om buiten

Nadere informatie

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse:

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: De leerlingen moeten volgende week iedere dag om 8.30 uur zwemkleding meenemen naar school! De leerkrachten weten hoe laat en op welke dagen er gezwommen gaat worden

Nadere informatie

Weekbericht van 6 maart 2017

Weekbericht van 6 maart 2017 Weekbericht van 6 maart 2017 BELANGRIJKE VERKEERSSITUATIE GEWIJZIGD!!! Vanaf hedenmorgen is de verkeerssituatie rondom school gewijzigd ivm de afbouw van de noodlokalen wat enige weken kan gaan duren.

Nadere informatie

Weekbericht van 1 mei Algemeen: Klussenavond Brummelbos doet!

Weekbericht van 1 mei Algemeen: Klussenavond Brummelbos doet! Weekbericht van 1 mei 2017 Algemeen: Klussenavond Brummelbos doet! A.s. woensdagavond 3 mei houden we een klussen avond op school. Het gaat hierbij om buiten en binnen werkzaamheden. We starten om 18.30

Nadere informatie

NB. Excuus voor de late mededeling, maar we gaan er vanuit dat het geen problemen gaat geven. Mocht het wel zo zijn, horen wij het graag.

NB. Excuus voor de late mededeling, maar we gaan er vanuit dat het geen problemen gaat geven. Mocht het wel zo zijn, horen wij het graag. Weekbericht van 17 juli 2017 Opgelet: Vrijdag aanstaande zijn alle kinderen vrij!!! In de afgelopen week heeft het team aangegeven dat het wel heel erg bij onze school past dat alle kinderen tegelijk vakantie

Nadere informatie

Weekbericht van. Algemeen:

Weekbericht van. Algemeen: Weekbericht van Algemeen: Informatie avond nieuwe stijl: Op woensdagavond 5 oktober wordt de informatie avond voor de groepen 1 t/m 8 gehouden. U bent van 18.00 uur tot 19.30 uur van harte welkom om in

Nadere informatie

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke:

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke: Weekbericht van 18 april Afscheid juf Annette en juf Joke: Deze week hebben we te maken met een hele bijzondere week, want we nemen op donderdag 21 april afscheid van Juf Annette en juf Joke. Om 8.30 uur

Nadere informatie

Weekbericht van Algemeen. Even voorstellen

Weekbericht van Algemeen. Even voorstellen Weekbericht van 19-02-2018 Algemeen Even voorstellen Hallo allemaal, Mijn naam is Annemiek Molema. Naast mijn studie vind ik het erg leuk om te handballen. Daarnaast heb ik ook een webshop met baby en

Nadere informatie

Weekbericht van 2 juli 2018

Weekbericht van 2 juli 2018 Weekbericht van 2 juli 2018 Herhaalde oproep Brigadierouders!!!! Graag brengen we nogmaals het schoolbrigadieren onder uw aandacht. Willen we ook volgend schooljaar 2018/2019 het schema voor het brigadieren

Nadere informatie

Weekbericht van 3 april. Algemeen

Weekbericht van 3 april. Algemeen Weekbericht van 3 april Algemeen Paasbrunch: Hierbij willen we alle hulpouders hartelijk bedanken voor hun bijdrage voor de Paasbrunch. Het was weer super geregeld! Wat fijn dat veel ouders dinsdag aanboden

Nadere informatie

Vastenactie: Er is in alle groepen flink gespaard voor de vastenactie! Geweldig! De vastenactie spaarpotjes zijn inmiddels ingeleverd bij de kerk.

Vastenactie: Er is in alle groepen flink gespaard voor de vastenactie! Geweldig! De vastenactie spaarpotjes zijn inmiddels ingeleverd bij de kerk. Weekbericht van 10 april 2017 Vastenactie: Er is in alle groepen flink gespaard voor de vastenactie! Geweldig! De vastenactie spaarpotjes zijn inmiddels ingeleverd bij de kerk. Paasviering: Donderdag 13

Nadere informatie

Weekbericht van 16 januari 2017

Weekbericht van 16 januari 2017 Weekbericht van 16 januari 2017 Mededelingen vanuit de notulen MR vergadering: -De vakantieplanning wordt jaarlijks gemaakt door de gemeente. De bedoeling is dat scholen zich zoveel mogelijk conformeren

Nadere informatie

Weekbericht van 4 juli 2016

Weekbericht van 4 juli 2016 Weekbericht van 4 juli 2016 Het is bijna vakantie!!! vrijdag 15 juli zijn de kinderen vrij!!! Donderdag 14 juli zwaaien we om 15.15 uur alle kinderen uit! zwem4daagse. Deze week doen we weer mee aan de

Nadere informatie

Weekbericht van. Algemeen:

Weekbericht van. Algemeen: Weekbericht van Algemeen: 150 jarig bestaan van de R.K. geloofsgemeenschap: Ter gelegenheid hiervan is er een tentoonstelling opgesteld door de Historische Kring Erica over 150 jaar kerkelijk leven in

Nadere informatie

Help!! Weekbericht van 4 september Start nieuw schooljaar

Help!! Weekbericht van 4 september Start nieuw schooljaar Weekbericht van 4 september 2017 Start nieuw schooljaar Vandaag was het zover, het nieuwe schooljaar is weer gestart. Druppelsgewijs zagen we de kinderen vanmorgen het schoolplein opkomen, alleen of begeleid

Nadere informatie

Studiedag Maandag 30 oktober hebben wij een studiedag, dit betekent dat de kinderen deze dag vrij zijn.

Studiedag Maandag 30 oktober hebben wij een studiedag, dit betekent dat de kinderen deze dag vrij zijn. Weekbericht van 16 oktober 2017 De koek is nog niet op! We zijn de lijsten voor de koekactie voor de Naoberhoeve aan het verzamelen. Tot en met woensdag 18 oktober kunnen de lijsten inclusief het geld

Nadere informatie

Weekbericht van 14 november 2016

Weekbericht van 14 november 2016 Weekbericht van 14 november 2016 Schoolontbijt: Wat hebben we genoten van het schoolontbijt. Veel kinderen kwamen in pyama of badjas op school. Bij de mooi gedekte tafels hebben we ruimschoots de tijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief BELANGRIJKE DATA. 25 september nr. 03. Nieuws uit de school. Groep 1en 2. Groep 3. Groep 4/5

Nieuwsbrief BELANGRIJKE DATA. 25 september nr. 03. Nieuws uit de school. Groep 1en 2. Groep 3. Groep 4/5 25 september 2017 2017-2018 nr. 03 Nieuwsbrief Nieuws uit de school Ouderraad aanwezig voor ouderbijdrage & schoolreis betalen Komende week is de Ouderraad elke dag na schooltijd aanwezig. U kunt dan bij

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwe leerling. Informatieavond groep 8 VO

Nieuwsbrief. Nieuwe leerling. Informatieavond groep 8 VO Jaargang 23 Nr. 2 3 september 2015 Nieuwsbrief Belangrijke data: 2 september t/m 17 september 15 Kijkochtenden groep 1 t/m 8 15 september 15 Informatieavond VO groep 8 17 september 15 Volgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Weekbericht van 27 november. Voorleeswedstrijd:

Weekbericht van 27 november. Voorleeswedstrijd: Weekbericht van 27 november Voorleeswedstrijd: Wat hebben we afgelopen woensdag genoten van alle prachtige voorleesverhalen en optredens in het Schienvat. De aanmoedigingsprijs is gegaan naar Rosina Doek

Nadere informatie

Weekbericht van 15 januari

Weekbericht van 15 januari Weekbericht van 15 januari Woensdag staat de biebbus er weer! Vergeten jullie de boeken niet?! Veiligheid op de fiets In deze periode van het jaar is het s ochtends nog erg donker als de kinderen naar

Nadere informatie

Weekbericht van 4 juni Algemeen: Avondvierdaagse

Weekbericht van 4 juni Algemeen: Avondvierdaagse Weekbericht van 4 juni 2018 Algemeen: Avondvierdaagse Deze week begint de avondvierdaagse! De leerlingen die zich hebben opgegeven om met school mee te lopen, krijgen vandaag of morgen een shirtje van

Nadere informatie

1 5 september 19 september

1 5 september 19 september 1 5 september 19 september Rkbs De Banier Aan de ouders en verzorgers van basisschool de Banier Colofon: Rkbs De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Telefoon: (0591) - 313193 E-mail: debanier@primenius.nl

Nadere informatie

Weekbericht van 9-11-2015. Algemeen: Van de MIB-er: Dag ouders en verzorgers

Weekbericht van 9-11-2015. Algemeen: Van de MIB-er: Dag ouders en verzorgers Weekbericht van 9-11-2015 Algemeen: Van de MIB-er: Dag ouders en verzorgers Sinds augustus 2012 ben ik als Meerschools Intern Begeleider SKOD werkzaam op de Brummelbos. Dit heb ik de afgelopen ruim 3,5

Nadere informatie

I.v.m. een studiedag voor de kleuterjuffen binnen FIERS, zijn ook onze kleuters maandag 22 januari vrij.

I.v.m. een studiedag voor de kleuterjuffen binnen FIERS, zijn ook onze kleuters maandag 22 januari vrij. No. 16, 11 januari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2018

Nieuwsbrief oktober 2018 CBS Braakhekke Spoel 19 7881 BH Emmer-Compascuum 0591-357346 braakhekke@viviani.nl www.braakhekkeschool.nl Je bent goud waard! En we hebben elkaar nodig!! Tijdens de algemene ouderavond op 24 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 8 april 2016

Nieuwsbrief. 8 april 2016 Nieuwsbrief 8 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De eerste schoolreisjes zitten er weer op en de kinderen vonden het allemaal erg leuk. Enkele

Nadere informatie

Weekbrief 21 maart 2016

Weekbrief 21 maart 2016 Weekbrief 21 maart 2016 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 21 maart is de gespreksmiddag/avond voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 3 t/m 7. U heeft hiervoor een persoonlijke

Nadere informatie

Open dag Woensdag 16 maart is er een open dag voor toekomstige leerlingen. Meer informatie hierover volgt in een volgende weekbrief.

Open dag Woensdag 16 maart is er een open dag voor toekomstige leerlingen. Meer informatie hierover volgt in een volgende weekbrief. Weekbrief 7 maart 2016 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papier container weer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden.

Nadere informatie

Weekbericht van STUDIEDAG 27 JANUARI

Weekbericht van STUDIEDAG 27 JANUARI Weekbericht van STUDIEDAG 27 JANUARI Op vrijdag 27 januari is een studiedag gepland voor het team. We brengen een bezoek aan het NOT te Utrecht, de grootste vakbeurs voor het onderwijs in de Benelux voor

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

Weekbericht van 14 mei 2018: Algemeen

Weekbericht van 14 mei 2018: Algemeen Weekbericht van 14 mei 2018: Algemeen BAG2SCHOOL De zomer komt eraan, tijd om de kasten weer op te ruimen. De zakken met kleding kunnen weer ingeleverd worden op school. Vóór vrijdag 1 juni!! Want dan

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Vrijdag 20 mei: Groep 3 t/m 7: Vertrek 9.00 uur; aankomst uur De kinderen van de groepen 3 t/m 7 worden om 8.30 uur op school verwacht.

Vrijdag 20 mei: Groep 3 t/m 7: Vertrek 9.00 uur; aankomst uur De kinderen van de groepen 3 t/m 7 worden om 8.30 uur op school verwacht. Weekbericht van 11 april 2016 Algemeen: Woensdag komt de biblobus weer bij school. Vergeet je boeken niet, want de volgende keer dat de bus komt, is het vakantie! Misschien een paar extra boeken meenemen

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Maandag 19 sept. 2016, week 38

Maandag 19 sept. 2016, week 38 Maandag 19 sept. 2016, week 38 Nieuwsflits algemeen Bijbelverhalen Week 38: 19 t/m 23 september 2016 Farao luistert niet, Exodus 7:1-13 Tien plagen, Exodus 7-10 De uittocht, Exodus 12:29-42 Week 39: 26

Nadere informatie

Weekbericht van 14 maart 2016 ALGEMEEN: dinsdag 22 en woensdag 23 maart. Voorstelling voor groep 7 en 8 Groep 1a:

Weekbericht van 14 maart 2016 ALGEMEEN: dinsdag 22 en woensdag 23 maart. Voorstelling voor groep 7 en 8 Groep 1a: Weekbericht van 14 maart 2016 ALGEMEEN: Woensdag komt de bibliobus weer bij school. Vergeet de boekjes niet, want de vorige keer is de bibliobus niet geweest i.v.m. de vakantie! Vrijdag vieren juf Siska

Nadere informatie

Weekbericht van maandag 25 januari 2016.

Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Algemeen: *Woensdag is de open dag van alle scholen van de Primeniusstichting. Belangstellenden kunnen binnenlopen en de school bekijken. Het is niet de bedoeling

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Donderdag 19 april: bestek, beker en bord meegeven in een tas voorzien van naam.

Donderdag 19 april: bestek, beker en bord meegeven in een tas voorzien van naam. Weekbericht van 16 april 2018 Algemeen Agenda Vrijdag 20 april : Koningsspelen (groep 1-8, zie hieronder) Vrijdag 27 april : Vrij (Koningsdag) 27 april 11 mei : Meivakantie Koningsspelen (vrijdag 20 april)

Nadere informatie

Weekbericht van 5 februari Algemeen. Even voorstellen:

Weekbericht van 5 februari Algemeen. Even voorstellen: Weekbericht van 5 februari 2018 Algemeen Even voorstellen: Hallo allemaal! Misschien hebben jullie mij al wel zien lopen in de school, ik ben Karlijn Wellen en vanaf vandaag begint mijn eindstage. Ik zal

Nadere informatie

19 februari 2016 jaargang 24 nummer 24

19 februari 2016 jaargang 24 nummer 24 19 februari 2016 jaargang 24 nummer 24 Wij zijn nog steeds blij met uw lege cartridges en de PLUS-sponsorzegel/vouchers. Oud papier Wist u dat u uw oud papier in de container bij Top1Toys kwijt kunt? De

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 36

t Informantje schooljaar week 36 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel : 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 36 Agenda

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 14 25-03-2014 TorenTheater In dit nummer: TorenTheater Maandopening

Nadere informatie

Van de directietafel. Deze week een aantal organisatorische mededelingen.

Van de directietafel. Deze week een aantal organisatorische mededelingen. Van de directietafel Deze week een aantal organisatorische mededelingen. Zoals u weet is Fred, onze conciërge, al langere tijd ziek thuis. Gelukkig gaat het langzaam maar zeker iets beter met hem, maar

Nadere informatie

Nieuwsbrief obs de Dordtse Til

Nieuwsbrief obs de Dordtse Til Nieuwsbrief obs de Dordtse Til 19 februari 2015 Nummer 7 Welkom Op 2 februari is Yelano Verhulsdonk begonnen op de peuterspeelzaal bij juf Annie en juf Inez. Op 12 februari is Siem Christ begonnen in de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Di 7 november Sjoerd van Es Groep 6

Di 7 november Sjoerd van Es Groep 6 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 2017 Agenda Nummer 10 Maandag - 3 november Dinsdag Voortgangsgesprekken groep

Nadere informatie

Via deze weg willen wij de andere kandidaten Martine Kok en Robin Schepers bedanken voor het verkiesbaar stellen.

Via deze weg willen wij de andere kandidaten Martine Kok en Robin Schepers bedanken voor het verkiesbaar stellen. Weekbericht van 23 april Algemeen Wij vallen niet uit bomen Het mooie weer is in aantocht, wat betekent dat we met elkaar weer veel buiten zijn. Natuurlijk juichen wij het toe om veel buiten te zijn! Waar

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Weekbericht van 31 oktober.

Weekbericht van 31 oktober. Weekbericht van 31 oktober. Jaarvergadering Oudervereniging: Dinsdag 31 oktober houdt de Oudervereniging haar jaarvergadering. Naast het formele deel wordt er informatie gegeven over de inzet van Ipads

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Bijbelse geschiedenis Volgende week worden onderstaande verhalen in de groep verteld. Genesis 6:9-7:9 Genesis 7:10-8:5 Genesis 8:6-9:17 Noach bouwt

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schooljaar 2018/2019 nr. 14

Nieuwsbrief Schooljaar 2018/2019 nr. 14 Nieuwsbrief 22-03-2019 Schooljaar 2018/2019 nr. 14 Belangrijke data 22 maart: Schoolvoetbaltoernooi groep 6-7-8 25 maart: Keuring fietsen groep 7-8 door VVN voor praktisch verkeersexamen 29 maart: Studiedag

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL. K e r s t f e e s t. P e r s o n e e l

ENGELENBURGSCHOOL. K e r s t f e e s t. P e r s o n e e l ENGELENBURGSCHOOL SCHOOLJOURNAAL 28 november 2012 Jaargang 2, nr. 4 K e r s t f e e s t I N D I T N U M M E R : Kerstfeest Personeel Sinterklaasfeest Kerstbrunch Nieuwe leerlingen Nederlandse taal Welkom

Nadere informatie

Schoolreisjes. Zwemmen groep 7/8 en 8 gewijzigde data! Feestelijke activiteiten bij de Dobbe

Schoolreisjes. Zwemmen groep 7/8 en 8 gewijzigde data! Feestelijke activiteiten bij de Dobbe Weeknieuws nr.37 10 JUNI 2016 29 juni Modderdag groepen 1 en 2 1 juli Voorstelling groep 1/ 2 b en groep 4 8 juli Musical groep 8 16 juli t/m 28 Zomervakantie aug 30 sept Fancy Fair De data van dit schooljaar

Nadere informatie

Weekbericht van 27 juni 2016

Weekbericht van 27 juni 2016 Weekbericht van 27 juni 2016 Start zomervakantie: Donderdag 14 juli begint om 15.15 uur voor alle kinderen een welverdiende zomervakantie. Dat betekent dus dat iedereen vrijdag 15 juli vrij is. We zwaaien

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 februari 2015

Nieuwsbrief 9 februari 2015 Nieuwsbrief 9 februari 2015 Algemeen Vier keer wijzer Mensen leren op verschillende manieren. De een leert door doen, de ander moet het voor zich zien en een derde persoon moet de informatie eerst voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 1 september 2014

Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De leerlingen van groep 8 waren in de afgelopen week op kennismakingskamp in Hellendoorn.

Nadere informatie

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September 1 30 augustus 13 september RKBS De Banier September Aan «titel» «naam», «groep» Colofon: R.K.B.S. De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Postadres: Postbus 19; 7890 AA Klazienaveen Telefoon: (0591)

Nadere informatie

Weekbrief 16 maart 2015

Weekbrief 16 maart 2015 Weekbrief 16 maart 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 16 maart krijgen de kinderen van groep 3 t/m 7 een uitnodiging mee voor de gespreksmiddag/avond op maandag 24 maart. De kinderen

Nadere informatie

Week 6: 6 t/m 10 februari Aren plukken op de sabbat, Lucas 6:1-5 Genezing op de sabbat, Lucas 6:6-11 De twaalf apostelen, Lucas 6:12-19

Week 6: 6 t/m 10 februari Aren plukken op de sabbat, Lucas 6:1-5 Genezing op de sabbat, Lucas 6:6-11 De twaalf apostelen, Lucas 6:12-19 Praompraot Nieuwsbrief CBS de Praom, Zwartemeer 30 e jaargang nr.21 donderdag 2 februari 2017, week 5 Algemene informatie 10 februari Rapporten mee naar huis 13 + 14 februari Rapportbespreking 16 februari

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 15. Belangrijke data. Vrijdag 22 december ruimen we vanaf 8.30 uur alle kerstspullen op. We verwachten u dan in de aula!

ICBS De Windroos WEEKINFO 15. Belangrijke data. Vrijdag 22 december ruimen we vanaf 8.30 uur alle kerstspullen op. We verwachten u dan in de aula! WEEKINFO 15 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Beste ouders/verzorgers, In deze info: Kerst o Kerstviering in de kerk o Parkeren kerstdiner o Voedselbank o

Nadere informatie

Wij hopen u op deze vergadering te mogen verwelkomen. Aanmelden kan via

Wij hopen u op deze vergadering te mogen verwelkomen. Aanmelden kan via NUMMER 2 JAARGANG 30 16-09-2016 Belangrijke data Belangrijke data 19 september Inschrijven startgesprekken beide locaties 20 september Schoolreisje gr. 1/2, 5, 6, en 7 beide locaties 22 september Schoolreisje

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Data om te onthouden: Week van 30 okt. t/m 3 nov.: evt. oudergesprekken vanuit ZIEN! Maandag 13 november: 8.30 uur - 9.30 uur inloopuur Jeugd- en gezinscoach Dinsdag 14 november:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers Nieuwsbrief 20 7 juli 2015 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: - Opbrengst doekoe actie - Luizenzakken niet meer op school - Schoonmaakavond - Zwemmen groep 3/4 - Laatste schooldagen - Eerste

Nadere informatie

29 januari 2016 jaargang 24 nummer 21

29 januari 2016 jaargang 24 nummer 21 29 januari 2016 jaargang 24 nummer 21 Beste meisjes, jongens en ouders, Nog even en het is weer zover. Dan vieren we ons grote schoolfeest. Het schoolfeest is op: Vrijdag 5 februari De groepen 1 t/m 4

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016 Algemeen Inloopochtend nieuwe leerlingen Morgenochtend is de inloopochtend voor toekomstige leerlingen en hun ouders van 10.30 tot 12.00 uur. Kent u nog

Nadere informatie

Aan de ouders van groep 8. Hallo allemaal!

Aan de ouders van groep 8. Hallo allemaal! Aan de ouders van groep 8. Hallo allemaal! De vakantie is bijna weer afgelopen en volgende week maandag, 2 september, hopen we uw kinderen allemaal fris en uitgerust te verwelkomen voor het nieuwe schooljaar.

Nadere informatie

Weekbericht van 24 oktober: Uitnodiging jaarvergadering

Weekbericht van 24 oktober: Uitnodiging jaarvergadering Weekbericht van 24 oktober: Uitnodiging jaarvergadering Graag willen wij u uitnodigen voor de jaarvergadering op maandag 7 november aanstaande van 19.30 uur 21.30 uur. Op deze avond doen de geledingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Groep Groep 4:11.10 Groep 5: Groep Groep 7 en 8

Groep Groep 4:11.10 Groep 5: Groep Groep 7 en 8 Weekbericht van 10 juli 2017 Zwem4daagse: De leerlingen moeten deze week iedere dag om 8.30 uur zwemkleding meenemen naar school! De leerkrachten weten hoe laat en op welke dagen er gezwommen gaat worden

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

Notulen MR: Vanaf vandaag kunt u de notulen van de MR-vergadering vinden op de nieuwe website van de school.

Notulen MR: Vanaf vandaag kunt u de notulen van de MR-vergadering vinden op de nieuwe website van de school. Weekbericht van 9 mei 2016. NIEUWS UIT DE MR: Beste ouders, Er zijn diverse geledingen betrokken bij een school: personeel werkt er, leerlingen krijgen er les en ouders willen dat hun kind goed onderwijs

Nadere informatie

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016 PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht A.s. maandag 11 april is het weer zover!! Om kwart voor negen wordt de projectweek, 'Ter land, ter zee en in de lucht' energiek

Nadere informatie

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen MA28

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen MA28 WEEKBERICHT Jaargang 25 Nummer 12 18-11-2016 Jhr. M.W.C. de Jongestraat 26 7891 KN Klazienaveen 0591-312366 www.sthenricusschool.nl sthenricusschool@primenius.nl Agenda 10-minutengesprekken MA21 MA28 10-minutengesprekken

Nadere informatie

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 16

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 16 AGENDA 26 april Studiedag. Alle leerlingen vrij 27 apr tot 11 meivakantie mei 27 april Koningsdag 28 april Juf Conny jarig 5 mei Bevrijdingsdag 13 mei Moederdag 14 mei 20.30 tot 22.30 uur vergadering Oudervereniging

Nadere informatie

Studiedag: er is wat onduidelijkheid over een studiedag van woensdag. Deze is niet voor ons! De leerlingen zijn dus niet vrij!

Studiedag: er is wat onduidelijkheid over een studiedag van woensdag. Deze is niet voor ons! De leerlingen zijn dus niet vrij! Weekbericht van 4 april 2016 Studiedag: er is wat onduidelijkheid over een studiedag van woensdag. Deze is niet voor ons! De leerlingen zijn dus niet vrij! Groep 1a: Van eitje tot vlinder. Rupsje Nooitgenoeg

Nadere informatie

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen MA03

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen MA03 WEEKBERICHT Jaargang 25 Nummer 28 24-03-2017 Jhr. M.W.C. de Jongestraat 26 7891 KN Klazienaveen 0591-312366 www.sthenricusschool.nl sthenricusschool@primenius.nl Agenda MA27 15.00 uur: Teamvergadering

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 8 september 2014

Nieuwsbrief 3 8 september 2014 Nieuwsbrief 3 8 september 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De vossenjacht van afgelopen woensdag was erg leuk! Goed om elkaar ook eens op een andere

Nadere informatie

Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn AK Nij Altoenae Tel:

Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn AK Nij Altoenae Tel: Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518 402494 Jaargang 21 nummer 7: 26 februari 2016 Nieuwe leerling Johannes Binnema is 4 jaar geworden en heeft

Nadere informatie

OR vergadering MR bijeenkomst woensdag 13 februari donderdag 14 februari. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 15 februari Nieuwsbrief nr.

OR vergadering MR bijeenkomst woensdag 13 februari donderdag 14 februari. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 15 februari Nieuwsbrief nr. nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 8 februari 2019 Agenda Nummer 21 maandag 11 februari dinsdag 12 februari

Nadere informatie

Aan de ouders van groep 4 en 5

Aan de ouders van groep 4 en 5 Aan de ouders van groep 4 en 5 U bent gewend om aan het begin van elk schooljaar informatie te krijgen over het reilen en zeilen in de groep van uw kind. In deze brief willen wij een aantal zaken op een

Nadere informatie

Riemslootnieuws Jaargang 17

Riemslootnieuws Jaargang 17 Riemslootnieuws 685 26-1-2016 Jaargang 17 e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl TSO: planning@dagendou.nl www.comperio.nl KDV en BSO Flexkidz

Nadere informatie

Agenda. Contact April 2017

Agenda. Contact April 2017 April 2017 April 2017 Het is weer eind maart geweest en de klok is weer een uur vooruit. Voor de meeste kinderen is dit even wennen, eerder op bed is vooral het probleem. En dan de volgende ochtend nog

Nadere informatie

12 september- Arne groep 4. Van harte gefeliciteerd! Agenda MR vergadering 8 september 15 Locatie: teamkamer obs De Plaats Aanvang: 19.

12 september- Arne groep 4. Van harte gefeliciteerd! Agenda MR vergadering 8 september 15 Locatie: teamkamer obs De Plaats Aanvang: 19. Obs De Plaats Schoolwerf 1 1657 LD Abbekerk T: 0229-581278 E: info@obsdeplaats.nl Dinsdag 8 september Vrijdag 4 september 2015 MR vergadering Hoera! Verjaardagen 12 september- Arne groep 4 Van harte gefeliciteerd!

Nadere informatie

Weekbericht van 22 mei: Van de directietafel. En dan ben je plotseling ziek...

Weekbericht van 22 mei: Van de directietafel. En dan ben je plotseling ziek... Weekbericht van 22 mei: Van de directietafel En dan ben je plotseling ziek... Van kerngezond naar een bed in 't Scheper ziekenhuis. Het overkwam mij op 5 maart jongstleden. Geveld door, zo bleek na onderzoeken,

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 25 januari 2019 Agenda Nummer 19 maandag 28 januari Screening groep 7 schoolarts

Nadere informatie